Uni ja minuuden ydin. Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uni ja minuuden ydin. Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015"

Transkriptio

1 Uni ja minuuden ydin Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015 Sinä elät tätä elämää, joka on Sinun oma yksityinen unesi. Näet muut ihmiset, näet paikat, näet fyysisen ja kohtaat tapahtumia unessasi. Se kaikki on todellakin unta. Se ei ole Luojamme unta, kuten monesti väitetään, se on Sinun untasi. Luojamme on hereillä, mutta sinä uneksit. Unesi alkoi siinä hetkessä, kun sielusi kipinä luotiin. Tulit tänne matkalle, kosmiselle matkalle, Luojamme kanssaluojaksi. Ainoa, mikä merkitsee jotain, on se värähtely, jonka Sinä luot unessasi, matkallasi. Luotko rakkautta, tahdotko täyttää unimaailmasi rakkaudella ja valolla vai luotko vihaa, kärsimystä ja pimeyttä. On sinusta itsestäsi kiinni, millaiseksi unimaisemasi luot. Sinun kanssasi nukkuu muita sieluja, koko universumi nukkuu kanssasi, koko kosminen maailmankaikkeus ja se ulottuvuus, jossa on olemassa aika, paikka, rajallisuus, kaksinaisuus. Suuret olennot ylläpitävät untasi, harhaasi. Suuret mestarit ylläpitävät kokemustasi ja Sinä olet itse sen kaikkeuden keskipiste. Sinä olet unen näkijä ja koko todellisuus on Sinun ainutlaatuista omaa näkemystäsi. Kukaan toinen ei näe todellisuutta, kuten sinä. Sinä olet myös kaikkien lainalaisuuksien alaisena unessasi. On olemassa tiettyjä sääntöjä, jotka tulevat Kosmisesta järjestyksestä ja ulottuvuuksista, jotka toimivat sinussa Sinun unessasi. Et vielä tiedä, että oppiessasi unessasi, pystyt irtautumaan monista näistä lainalaisuuksista ja ulottuvuuksista. Pystyt tietoisesti matkustamaan ajan ulkopuolelle mutta myös rajallisuuden ulkopuollelle sekä ulos monesta muusta ulottuvuudesta. Kaikki on vain unta. Sinä unen näkijänä kehityt voimakkaammaksi. Aluksi opit tekemään shamanitsisia matkoja yliseen ja aliseen, mutta sitten pääset kaiken tämän ulkopuolelle ja huomaat, että koko elämäsi onkin yksi shamanistinen todellisuus. Et ole sen enempää hereillä elämässäsi, kuin meditatiivisessa tilassa tai öisessä unessasi. Fyysinen todellisuus on voimakas shamanistinen näky. Fyysinen keho käsin kosketeltavaa harhaa. Kaiken keskipiste on sinun oma minuutesi, joka on syntynyt ajallisuuden, rajallisuuden, tilan, sielun, aikajatkumon ja monien monien eri ulottuvuuksien solmukohtana. Sielu on sinun minuutesi kokoomapiste, jonka avulla pystyt matkustamaan eri paikoissa. Se on sinun tukipisteesi, jonka kautta olet olemassa. Sielussasi et kuole siirtyessäsi elämästä toiseen. Se mahdollistaa eri inkarnaatioketjut. Sielu on kiteytynyttä henkeä. Hengen maailmassa on vain yksi suuri elämä, joka elää itseään kaikkien uniminuuksiensa kautta. Sinulla on tehtävä. Oma Pyhä tehtävä omassa unessasi. Olet vastuussa unestasi. Olet nähnyt tuota unta

2 tuhansia ehkä miljoonia vuosia ja luonut unesi täyteen todellisuuttasi. Olet luonut unesi täyteen kaikkea sitä, mitä maailmasi sisältää. Olet vastuussa kaikesta tässä unessasi, vaikka unesi sisältääkin myös muita unen näkijöitä. Heidän kanssaan olet kanssaluoja. Olet kanssaluoja myös henkimaailman olennoille. Sillä hetkellä, kun kaksi olentoa tulevat unessaan tietoiseksi toisistaan, he tulevat kanssaluojiksi. He linkittyvät toisiinsa ja heistä tulee yksi. Et ole kanssaluoja niiden kanssa, kenestä sinä et tiedä mitään. Todellisuudet myös lähestyvät toisiaan. Kaksi toisistaan erillistä todellisuutta ovat osa yhtä suurta elämän merta ja ne voivat lähestyä toisiaan. Kun nuo todellisuudet tulevat tietoiseksi lopulta toisistaan, he kanssaluovat kolmannen ulottuvuuden, yhteisen unen. Sinä olet vastuussa niin laajasta unestasi, kuinka laajalle tietoisuutesi yltää. Yltääkö se omaan kotikylään, maa planeetalle, linnunradan ympäri vai kenties koko kosmoksen ylitse. Niin laajasta todellisuudesta Sinä olet vastuussa. Olet vastuussa siitä, mitä tuohon todellisuuteen luot. Sen henkimaailmaan, sen fyysiseen puoleen, sen aliseen. Olet vastuussa siitä, miten mahtavia olentoja sinun todellisuudessasi on. Kaikki mitä uskot, ilmentyy unessasi. Näin uni toimii. Sinä vaellat todellisuudessasi niin kauan aikaa, kun sinun vastuusi siinä jatkuu. Saat mahdollisuuksia tulla fyysiseen aineeseen ja oppia. Fyysinen aine on paikka, missä Sinulla on valta muuttaa todellisuuttasi.

3 Fyysisen aineen ulkopuolella et pysty tekemään muutosta, mutta voit oppia ja imeä itseesi vaikutteita sekä valmistella seuraavaa matkaa fyysiseen aineeseen. Kuolemaa ei ole. On olemassa vain yksi uni, jonka läpi sinun tietoisuutesi matkaa. Tuossa unessa Sinä kohtaat aina uudelleen itsesi sen monissa kasvoissa. Sen tähden ole tarkka, mitä itsellesi teet. Henkimaailmassa unesi on vahvimmillaan. Se ei ulotu fyysisen aineen rajoitusten alueelle ja siellä kaikki tunteesi, ajatuksesi sekä kansaluojiesi ajatukset moninkertaistuvat ja saavat todellisia muotoja. Ole tarkka, minkälaisia ajatuksia tai tunteita keräät omaan uneesi. Kohtaat ne lopulta kaikki olentoina, joilla on tietyssä määrin myös oma tahto. Kaikki se, jonka vapautat minuutesi keskipisteen ulkopuolelle unessasi, se kaikki saa oman tahdon ja jatkaa elämäänsä universumin lainalaisuuksien ohjaamana. Hyvä luo hyvää, paha kärsimystä. Hyvä ja paha. Onko sitä? Lopulta unesi ulkopuolella ei ole olemassa hyvää tai pahaa, mutta kaikki sinulle tapahtuva ja kaikki sinun kohtaama saa merkityksiä. Hyvä ja paha on sinussa itsessäsi. Merkitys, minkä annat kokemuksellesi. Niinpä sanomme sinulle, että suurin ilo latistuu, jos muistat sen olevan Sinun unimaailmaasi mutta myös suurin pelko menettää merkityksensä, mikäli sinulla on henkinen tahto ja voima nähdä sen harhan ylitse. Kuitenkin kaikki energiat, joita päästät irti itsestäsi vetävät puoleensa samankaltaista energiaa ja lopulta palautuvat jälleen takaisin alkulähteelleen, sinun minuutesi ytimeen. Pelko vetää puoleensa sinun unessasi pelkoa ja muiden kanssaluojien pelkoja. Ilo vetää puoleensa iloa. Vaikka ei olekaan hyvää ja pahaa sinun ulkopuolellasi, on olemassa kuitenkin voimia, jotka voivat haastaa sinut unessasi ja olla voimakkaampia, kuin sinun tietoisuutesi kykenee käsittelemään.

4 Muista, että kaikki kohtaamasi olennot näkevät myös omaa untaan. Ole kunnioittava heidän unelleen. Muista, että he ovat vastuussa omasta unestaan ja kaikesta siitä, mistä he uneksivat. Heidän unessaan on kokonaan toiset olennot ja tapahtumat kuin sinun unessasi. Vain pieneltä osalta kokemuksenne ovat yhteneviä ja silti te olette yksi. On vain yksi suuri elämä. Toisen olennon kautta, hänen energiansa kautta ja ajattomien osiensa kautta olette yhtä. Osa olennoista on luomisen ajankohdasta riippuen lähempänä teitä ja osa kauempana. Mitä kauemmin olette nähneet samaa unta, sen vahvemmin unitodellisuutenne on samanlaista. Esimerkiksi ihmiskunta on nähnyt yhtä untaan kymmenien tuhansien vuosien ajan ja sen takia maaplaneetan todellisuus on vahvasti saman kaltaista kaikille maahan inkarnoituneille minuuksille. Maa planeetta on ollut olemassa hyvin hyvin kauan aikaa ja universumi vielä kauemmin. Alkuräjähdyksessä alkoi ensimmäinen uni, joka alkoi luoda kanssaluojiensa kanssa tätä todellisuutta. Sen takia fyysinen todellisuus on niin vahva.

5 Nyt on tärkeää kertoa Sinulle, että on kuitenkin olemassa yksi vapautuminen. Kun Sinun vastuusi päättyy, tulet siitä vapaaksi. Silloin päätät vapaaehtoisesti, näetkö unta, vai heräätkö. Fyysisessä aineessa herääminen on mahdollista vain tiettyyn pisteeseen saakka sillä jokainen tarvitsee minuuden keskipisteen ollakseen fyysisessä aineessa. Herääminenkin on harhaa sillä vain Jumaluus on todella hereillä. Mutta vapautuessasi unestasi voit muistaa sen todellisen luonteen. Voit tehdä tyhjäksi asioita unestasi ja vapauttaa energioita. Saat enemmän ja enemmän valtaa luoda todellisuuttasi ja vaikuttaa sen luonteeseen. Eräänä päivänä tulet myös oville, jolloin tiedät, että unesi päättyy. Yksinkertaisesti jokainen tietoisuuden atomi, joka sinussa on ollut hajoaa. Ei tule enää uutta elämää fyysisessä kehossa. Et ole enää osa ajan, paikan, rajallisuuden kokemusta. Yksinkertaisesti sinun matkasi ja tarinasi päättyy. Et ehkä kykene ymmärtämään tätä. Oikeastaan sinua ei ole koskaan ollut olemassa. Sen takia sinä voit myös lopulta hävitä yhden elämän loputtomaan mereen. Energia sinussa ei lakkaa koskaan olemasta, mutta Sinun kärsivä tietoisuus vapautuu. Et enää tarvitse tuota tietoisuutta, koet armon. Fyysisen kuoleman kautta et pysty itse luomaan tuota vapautumista, se luodaan kasvulla ja palvelulla. Kun tulet tähän pisteeseen, tietynlainen osa matkaasi loppuu. Sinä lakkaat näkemästä untasi ja poistut myös kaikkien kanssaluojiesi unesta. Suuren vapautuksen kautta Sinun kaikki kokemuksesi muuttuu valoksi, niinkuin supernova räjähtää. Mutta tuo räjähdys, valaistuminen, tapahtuu vain pitkän työskentelyn jälkeen. Se on periaatteessa mahdollista Sinulle nyt heti, mutta todellisuudessa sinun unta näkevä osasi ei pystyisi hyväksymään kaikkia niitä tosiasoita, joita Sinulla on nyt hyväksyttävänä, että kykenisit hajoamaan. Onko vaelluksesi sitten ollut turha? Sen päätät sinä itse. Jos koet koko sielunvaelluksesi, unesi ajan, elämän merkityksettömäksi ja vaellat vailla rakkautta, jätät jälkeesi pelkkää tyhjää. Mutta jos pystyt luomaan merkityksiä, myötätuntoa ja rakkautta, silloin valaistumisesi ja vapautumisesi hetkellä Sinä pystyt valaisemaan koko luoman todellisuutesi. Kaiken sen, mikä sinun todellisuuteesi sisältyy, kaiken sen me valolla muunnamme. Niin suuren osan, mistä olet tullut tietoiseksi, sinä valaiset valaistumisen hetkelläsi. Mahdollisesti koko kosmisen järjestelmän ja ulottuvuuksia sen ylitsekin. Tämän takia vapautumista on syytä viivästyttää niin kauan aikaa, kuin Sinulle on mahdollista. Näin suuri olento Sinä olet. Valaiset kaiken sen, mihin olet ulottanut kanssaluojan tietoisuutesi. Me sanomme Sinulle, että tämä matka on arvokas, jos päätät niin. Ennen sinua on ollut unen näkijöitä ja sinun jälkeesi uni jatkuu. Yhden elämän ytimessä jatkuva uni ei lakkaa koskaan, se saa uusia muotoja. Sinä tiedät, miten vaikeaa tuota unta on nähdä. Olet nähnyt kärsimyksen siinä unohduksen meressä, kun luotu olento ei kykene muistamaan omaa Jumalallista olomuotoaan ja alkuperäänsä. Jos sinussa on syntynyt myötätuntoa, voit kokea itsessäsi tuota kärsimyst. Muista, että silloinkin kärsimys on vain sinun unessasi. Et voi koskaan yhyttää täysin todelliseen kärsimykseen tai onneen. Onni. Olet ehkä kokenut myös kaikkien kanssaluojiesi onnen, maailman kauneuden, universumin kauneuden. Kaikki se on sinussa NYT ja mitä kaikkea tuletkaan matkallasi tietoisuuteesi sulauttamaan! Kun

6 Sinussa tapahtuu vapautuminen, valaistuminen, maailmasi loppu, silloin Minuutesi piste jakautuu pieninä valon säteinä kaikkeen siihen, jonka olet tietoisuudellasi syleillyt osaksi untasi. Mitä tahdot jakaa jälkeen jääville, se on sinusta itsestäsi kiinni. Ajallaan tulet hyväksymään kaikki todellisuuden lainalaisuudet ja silloin unesi päättyy. Tulet läpinäkyväksi ja kykeneväksi näkemään myöskin minuuden harhan läpi. Tulet tietoiseksi Jumalan todellisesta olemuksesta ja yhden elämän tasoista. Silloin tapahtuu vapautumisesi ja kaikki sinun minuuteesi pakkautunut tietoisuus luo ydinräjähdyksen unitodellisuuteen ja integroituu jälkeen jäävien uneen. Myötätunnolla syleilty kärsimys lievittyy. Ilolla tunnettu ilo moninkertaistuu. Vihattu viha vapautuu. Se on viimeinen lahjasi kaikille niille, jotka jäävät jälkeesi näkemään untaan. Sinä päätät tässä hetkessä, mikä se lahja on. Omassa unessasi päätät, minkälaisen energian jaat koko universumille. Vapautumisesi jälkeen jäävät ottavat sen vastaan, mutta sinä luot sen merkityksen. Sanomme uudelleen, että jokaisen olennon vapautumista on syytä vastustaa ja pitkittää niin kauan, kuin on mahdollista. Tämän takia olemassaolossanne on tälläkin hetkellä lukemattomia ylösnousemusta odottavia mestareita. Heidän tarkoituksenaan on syleillä tietoisuuteensa yhä enemmän ja samalla pitkittää vapautumistaan mahdollisimman kauan. Mitä suuremman tietoisuuden he onnistuvat sulauttamaan itseensä, sen suurempi ja merkityksellinen on heidän kokema aikansa. Tämä on ylösnousemus, jonka ovat monet mestarit jo tehneet. Heistä tunnetuin maailmassanne on Jeesus Kristus. Hän vapautuessaan jakoi myötätuntoisen valonsa teille kaikille. Tuo valo on jäänyt todellisuuteenne ja se voi ulottaa teidän uneenne. Jeesus Kristus minuudessaan on poissa. Hän syntyy ja jakautuu teihin kaikkiin, jokaiseen soluunne ja jatkaa elämäänsä teissä myötätunnon ja parannuksen lahjassaan. Mitä on vapautumisen jälkeen? Kirkkaus autuus. Siitä emme voi Sinulle paljon sanoa sillä sinne sinä jatkat matkaa täysin vailla Minuuden kiintopistettä... Tämän jälkeen tulee kuva vielä korkeamman tason saman kaltaisista vapautumisista ja siitä, että siellä on minuuden kiintopisteen ulkopuolella hyvin laajoja olentoja, joista ei voi sanoa yhtään mitään tällä ihmisen tasolla. Ja nämä olennot syleilevät itseensä myös yhä laajempaa tietoisuutta. Hekin omalla tasollaan vapautuvat ja valaisevat valollaan meitä perästä tulevia. Mutta nämä vapautumiset eivät ole enää samankaltaisia, kuin meidän oma unemme.

Kun todellisuus tulee yhdeksi

Kun todellisuus tulee yhdeksi Kun todellisuus tulee yhdeksi Kun todellisuus tulee yhdeksi on tiivistelmä kirjasta Todellinen valaistuminen, joka kuvaa kuinka tietoisuus, todellisuus ja vapaus yhdistyvät yhdeksi ja jäljelle jää vain

Lisätiedot

Pois tuskasta. Sisällys

Pois tuskasta. Sisällys 2 Pois tuskasta Sisällys 1. Johdanto... 4 2. Hyväksyminen... 12 3. Kuunteleminen... 25 4. Rakkaus... 40 5. Irti päästäminen... 51 6. Kuuluminen... 65 7. Sureminen... 72 8. Viha... 83 9. Pelko... 93 10.

Lisätiedot

Elä sitä, mitä jo olet!

Elä sitä, mitä jo olet! ! Co-Creating meaningful futures. Mikko Paloranta mikko.paloranta@mirrorlearning.com 040 585 0022 Elä sitä, mitä jo olet!... 1 1.1. Lukijalle... 4 2. Luomme oman todellisuutemme... 5 2.1. Minä ja todellisuuteni...

Lisätiedot

Pekka Ervastin esitelmä 9/5 1915

Pekka Ervastin esitelmä 9/5 1915 Mitä on olla oma itsensä? (Olla oma itsensä II) Pekka Ervastin esitelmä 9/5 1915 Ihmisen ainoa onni ja autuus, hänen ainoa sielullinen ja henkinen pelastuksensa on siinä, että hän on oma itsensä, että

Lisätiedot

Shantideva: Opas bodhisattvan elämäntapaan. 9. luku Viisaus

Shantideva: Opas bodhisattvan elämäntapaan. 9. luku Viisaus Shantideva: Opas bodhisattvan elämäntapaan 9. luku Viisaus 1. Kaikki nämä opin eri alueet voimakas mestari opetti viisauden tähden. Siksi niiden, jotka haluavat lopettaa kärsimyksen, on kehitettävä tätä

Lisätiedot

VOI HYVIN - KÄYTÄ SYDÄNTÄSI

VOI HYVIN - KÄYTÄ SYDÄNTÄSI -HEARTFULNESS- VOI HYVIN - KÄYTÄ SYDÄNTÄSI Opas parempaan elämään Petri Huitti 1 VOI HYVIN KÄYTÄ SYDÄNTÄSI (Opas parempaan elämään) (Englanniksi: BE WELL - USE YOUR HEART, Guide for better life) ISBN 978-952-68229-0-7

Lisätiedot

LUCIFER JA ANTIKRISTUS

LUCIFER JA ANTIKRISTUS LUCIFER JA ANTIKRISTUS Pekka Ervastin esitelmä 16.2.1930 Kolmas sota taivaissa alkoi, niinkuin olemme sanoneet, varsinaisesti Jeesuksen Kristuksen työn kautta; ja se sota jatkuu nyt yhä. Se on iankaikkista

Lisätiedot

pentagrammi sisällys suuri ihme, oi asklepius, on ihminen 9. vuosikerta nro 2-2008 kutsuttu suuruuteen antakaamme viiniköynnöksen kukkia

pentagrammi sisällys suuri ihme, oi asklepius, on ihminen 9. vuosikerta nro 2-2008 kutsuttu suuruuteen antakaamme viiniköynnöksen kukkia pentagrammi suuri ihme, oi asklepius, on ihminen Suuri ihme, oi Asklepius, on ihminen, ovat tunnetut Hermeksen sanat. 9. vuosikerta nro 2-2008 sisällys Mitä meidän olisi tehtävä, että nuoret ihmiset löytäisivät

Lisätiedot

[Sanojen kirjoitusasua on nykyaikaistettu] PEKKA ERVAST OLETKO TEOSOFI? KESKUSTELUJA TEOSOFIAN NELJÄSTÄ PERUSOPISTA

[Sanojen kirjoitusasua on nykyaikaistettu] PEKKA ERVAST OLETKO TEOSOFI? KESKUSTELUJA TEOSOFIAN NELJÄSTÄ PERUSOPISTA [Sanojen kirjoitusasua on nykyaikaistettu] PEKKA ERVAST OLETKO TEOSOFI? 1909 KESKUSTELUJA TEOSOFIAN NELJÄSTÄ PERUSOPISTA 1. Teosofinen liike Kysyjä. Mikä se nyt on tämä teidän teosofianne ja teosofinen

Lisätiedot

Maaginen valolaulukokoelma ~ Parannuslaulut 1-13 ja loppulaulu ~ Anu Markoff

Maaginen valolaulukokoelma ~ Parannuslaulut 1-13 ja loppulaulu ~ Anu Markoff Maaginen valolaulukokoelma ~ Parannuslaulut 1-13 ja loppulaulu ~ Anu Markoff 2014 Alkusanat: Laulukokoelma löytyy You Tuben kanavalta http://youtu.be/_fp3nmpr_n0 Parannuslaulu on henkimaailmasta kanavoitu

Lisätiedot

Mitä jokaisen kristityn tulisi tietää islamista

Mitä jokaisen kristityn tulisi tietää islamista Mitä jokaisen kristityn tulisi tietää islamista Ruqayyah Waris Maqsood ISBN 978-951-97604-1-4 SISÄLLYSLUETTELO Ensimmäinen osa Muslimit eivät ole vihollisia ristiretket ovat ohi! 12 Uskontunnustus 12 Usko

Lisätiedot

Juha Varto. Filosofian taito

Juha Varto. Filosofian taito filosofian taito Juha Varto Filosofian taito copyright Juha Varto 2005 (1992) 3 T ä m ä t e k s t i o n t a r k o i t e t t u l u e t t a v a k s i. T e k s t i ä e i v o i k ä y t t ä ä j o n k i n y

Lisätiedot

Sisällysluettelo 1. Sisällysluettelo

Sisällysluettelo 1. Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Johdanto... 3 Korkeimman Mestari Ching Hain lyhyt elämäkerta... 9 Tuonpuoleisen maailman mysteeri... 12 Korkeimman Mestari Ching Hain luento 26. kesäkuuta, 1992, Yhdistyneissä

Lisätiedot

KARMA JA SAIRAUDET RUUSURISTIN KIRJALLISUUSSEURA R.Y.

KARMA JA SAIRAUDET RUUSURISTIN KIRJALLISUUSSEURA R.Y. PEKKA ERVAST KARMA JA SAIRAUDET RUUSURISTIN KIRJALLISUUSSEURA R.Y. II painos (Näköispainos v. 1946 ilmestyneestä laitoksesta) Digitalisoitu näköispainos 2006 Arvi A. Karisto Osakeyhtiön laakapaino Hämeenlinna

Lisätiedot

NIIN RAKASTI JUMALA MAAILMAA...

NIIN RAKASTI JUMALA MAAILMAA... NIIN RAKASTI JUMALA MAAILMAA... Pekka Ervastin esitelmä 26.12.1927 `Niin rakasti Jumala maailmaaa on ilmoitettu tämänpäiväisen esitelmän aiheeksi ja sehän on luonnollinen aihe näin joulun aikana. Meillä

Lisätiedot

LÄHEINEN JA KAUKAINEN TULEVAISUUS. Pekka Ervastin esitelmä 31.5.1931

LÄHEINEN JA KAUKAINEN TULEVAISUUS. Pekka Ervastin esitelmä 31.5.1931 LÄHEINEN JA KAUKAINEN TULEVAISUUS Pekka Ervastin esitelmä 31.5.1931 Koko maailma on nykyään omituisessa ajankohdassa. Kaikkialla valitetaan niinsanottua despressionia; alakuloisuus vallitsee maailman elämässä,

Lisätiedot

IHMISEN TAISTELU HENKIVALTOJA VASTAAN

IHMISEN TAISTELU HENKIVALTOJA VASTAAN IHMISEN TAISTELU HENKIVALTOJA VASTAAN Pekka Ervastin esitelmä 28.2.1932 Kulmakoululla Pahan problemia, jota me nyt viimeksi olemme käsitelleet, ei voida tyydyttävästi ratkaista muuten kuin okkultistien

Lisätiedot

ONKO TOTUUDEN TIETO SAAVUTETTAVISSA?

ONKO TOTUUDEN TIETO SAAVUTETTAVISSA? RUUSU-RISTI-KIRJASTO N:o 18 ONKO TOTUUDEN TIETO SAAVUTETTAVISSA? ESITELMÄ PITÄNYT PEKKA ERVAST VIIPURI 1924 KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ TIETÄJÄ NÄKÖISPAINOS KESÄVUORI PURUJÄRVI 1985 DIGITALISOITU NÄKÖISPAINOS

Lisätiedot

RUUSU-RISTI JA KUOLEMA

RUUSU-RISTI JA KUOLEMA RUUSU-RISTI JA KUOLEMA Pekka Ervastin esitelmä 23.12.1928 Kuolemaa olemme koettaneet kuvata täällä useassa esitelmässä. Olemme koettaneet kuvata, mitä kuolema merkitsee sekä tavallisille kuolevaisille,

Lisätiedot

KIRSI RANTO PEHMEÄ KUIN KUKKA, KOVA KUIN TIMANTTI TAMMI

KIRSI RANTO PEHMEÄ KUIN KUKKA, KOVA KUIN TIMANTTI TAMMI KIRSI RANTO PEHMEÄ KUIN KUKKA, KOVA KUIN TIMANTTI TAMMI Kirsi Ranto Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti kustannusosakeyhtiö tammi helsinki Kuvat: Kirsi Ranto, paitsi kuvaliitteen s. 5 ja 7 Shawn Reeder

Lisätiedot

Uskon henki. Ruhi-instituutti ESIJULKAISUVERSIO, MATERIAALI EDELLEEN TYÖN ALLA VERSIO I

Uskon henki. Ruhi-instituutti ESIJULKAISUVERSIO, MATERIAALI EDELLEEN TYÖN ALLA VERSIO I USKON HENKI 1 2 Uskon henki ESIJULKAISUVERSIO, MATERIAALI EDELLEEN TYÖN ALLA VERSIO I Ruhi-instituutti 3 Englanninkielinen alkuteos: Spirit of Faith Copyright 2005 Ruhi Foundation, Colombia. Palabra Publications

Lisätiedot

OLE OMA ITSESI Sri Ramana Maharshin Opetukset Editoinut: David Godman ARKANA PENGUIN BOOKS

OLE OMA ITSESI Sri Ramana Maharshin Opetukset Editoinut: David Godman ARKANA PENGUIN BOOKS 1 OLE OMA ITSESI Sri Ramana Maharshin Opetukset Editoinut: David Godman ARKANA PENGUIN BOOKS 2 Koska Arthur Osbornen kokoamaa kirjaa Ramana Maharshin opetuksia eikä Helmer Sanden kokoamaa kirjaa Intian

Lisätiedot

MINUUS HENGELLISESSÄ MUUTOS-PROSESSISSA... 1 Luotu elämään... 2. Tuomittu vapauteen... 4 Matka sinuuteen... 5 Alussa oli suhde...

MINUUS HENGELLISESSÄ MUUTOS-PROSESSISSA... 1 Luotu elämään... 2. Tuomittu vapauteen... 4 Matka sinuuteen... 5 Alussa oli suhde... Metakenttään: minuus palvonta läheisriippuvuus Egoismi Kohtaaminen rakastaminen rakkaus luomiskeromus uudesti syntyminen muutosprosessi syntymä kehitys Sören Kierkegaard Simone de Beauvoir J. Karjalainen

Lisätiedot

pentagrammi 2012 NUMERO 2 Lectorium Rosicrucianum

pentagrammi 2012 NUMERO 2 Lectorium Rosicrucianum pentagrammi Lectorium Rosicrucianum Salainen ruusutarha Valo on löytänyt minut Valon kääntöpuoli Fotoni on nimeni Olemmeko Valo- vai näennäisolentoja Näkö Anna itsellesi aikaa: suo Valon tulla 2012 NUMERO

Lisätiedot

Asenne, joka avaa taivaita

Asenne, joka avaa taivaita Esko Valtanen 2.1.2011 Asenne, joka avaa taivaita Eletään Herralle Tuossa ajattelin näin, että mitenkähän olisi jos olisi sellainen tilanne, että me tietäisimme ihan tasan tarkkaan, että sanotaan esim.

Lisätiedot

Kadonnutta etsivä ristin rakkaus Luuk. 15:1-10

Kadonnutta etsivä ristin rakkaus Luuk. 15:1-10 Kadonnutta etsivä ristin rakkaus Luuk. 15:1-10 1. Publikaaneja ja [muita] syntisiä tuli Jeesuksen luo kuulemaan häntä. 2. Fariseukset ja kirjanoppineet nurisivat sanoen: "Tämä ottaa vastaan syntisiä ja

Lisätiedot

TAMPEREELLA 1917 TAMPEREEN SENTRAALIKIRJAPAINOSSA

TAMPEREELLA 1917 TAMPEREEN SENTRAALIKIRJAPAINOSSA UUSI JUMALA TAMPEREELLA 1917 TAMPEREEN SENTRAALIKIRJAPAINOSSA DIGITALISOITU NÄKÖISPAINOS 2006 UUSI JUMALA I. Nykyinen maailmansota on vaikuttanut mullistavasti kaikilla elämän aloilla, ei ainoastaan taloudellisilla,

Lisätiedot

Rakkaudentähden nettilehti Ihan oma asiakaslehti =)

Rakkaudentähden nettilehti Ihan oma asiakaslehti =) 1/08 Rakkaudentähden nettilehti Ihan oma asiakaslehti =) HYVÄNTEKEÄVÄISYYTTÄ AIVAN PIENILLE JOHDATUS JOULUUN! AARREKARTASTA ASIAA UUTUUSKIRJASTA ESITTELY! 1/2008 Rakkaudentähti 29.11.2008 Sisällysluettelo

Lisätiedot

ARMON JÄRJESTYS ELI PYHITYKSEN TIE. Pekka Ervastin esitelmä 15.2.1931

ARMON JÄRJESTYS ELI PYHITYKSEN TIE. Pekka Ervastin esitelmä 15.2.1931 ARMON JÄRJESTYS ELI PYHITYKSEN TIE Pekka Ervastin esitelmä 15.2.1931 Armon järjestys, josta puhutaan kristillisissä dogmeissa eli uskonto-opissa ja jota merkillistä kyllä nimitetään myöskin autuuden järjestykseksi

Lisätiedot

Kauhistuksen kanahäkki

Kauhistuksen kanahäkki Kauhistuksen kanahäkki Osa 2 Luonnehäiriöisen uhri alkaa vapautua Luonnehäiriö ja luonnehäiriöinen käyttäytyminen Mikä on luonnehäiriöisen uhrin asema Markku Vuori Julkaisija: IHMINEN TAVATTAVISSA ry.

Lisätiedot