Jaguars Spirit Athletes ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jaguars Spirit Athletes ry"

Transkriptio

1 Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 5/2014 Syksyn kilpailukausi on käynnissä! Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 viides jäsentiedote. Lähetämme vuosittain jäsenillemme kuusi jäsentiedotetta. Jäsentiedotteista saat paljon tärkeää tietoa koskien toimintaamme, joten toivomme sinun lukevan tiedotteet huolellisesti läpi. 1. Muutto Pääskyntien harjoitustiloihin Syysnäytös Tietoa liikkuville nuorille ja heidän vanhemmille Syksyn leirit Syksyn kilpailut Tapahtumakalenteri... 8 Liitteet: Liite 1: Pääskyntien kartta Liite 2: Matkalla urheilijaksi luennon esite Liite 3: Lapseni urheilee vanhempainillan esite Jaguars Spirit Athletes ry, PL 255, Jyväskylä tsandstrom@gmx.com

2 2 1. Muutto Pääskyntien harjoitustiloihin Kaikkien cheerleadingjoukkueidemme harjoitukset siirtyvät Pääskyntien harjoitustiloihin alkaen. Pääskyntien tilat on remontoitu varta vasten meidän toimintaamme ajatellen. Treenihalli jaetaan väliverholla kahteen erilliseen harjoitustilaan, joissa on kummassakin alustana cheermatot. Remontin myötä halliin on rakennettu myös pukuhuoneet ja muita tarpeellisia tiloja. Kartta: Kartta Pääskyntielle löytyy tämän tiedotteen liitteenä. Saapumisohjeet: Kävellen/ Pyörällä: Joko Seppälän puolelta autoteiden vieriä noudattavia kevyenliikenteen väyliä pitkin tai Lohikosken tien puolelta kevyenliikenteen väyliä pitkin. Bussilla: Lohikoskentietä kulkevat bussit 12, 32, 41 (Pysäkit Maasrk:n hautausmaa 1 ja 2). Ahjokatua Prisman ohi kulkevat bussit 10, 20, 25, 25K (Pysäkit Alasinkatu 1 ja 2) Sisäänkäynti halliin: Treenihallimme sijaitsee samassa rakennuksessa mm. Valttorin myymälän kanssa. Sisään halliin kuljetaan rakennusten ulkosivulta vanhaa rautatien viertä. Harjoitusvuorot Muuton myötä osan joukkueista harjoitusaikoihin ja päiviin tulee pieniä muutoksia. Tässä kunkin joukkueen harjoitusvuorot marras-joulukuulle 2014: Venus: ma 19-21, ke , to 19-21, su Eclipse: ti Jupiter: ma 17-19, ke , to 17-19, su Saturnus: ma 17-19, ti , pe (joukkue voi, sen sopiessa kaikille, sopia harjoitusvuoroksi klo 17-19) Tellus: ke 18-20, su Mars: su Triton: su Merkurius: ti 17-19, ke , (joukkue voi, sen sopiessa kaikille, sopia harjoitusvuoroksi klo 17-19) Pluto: ti 17-19, to Ceres: su Asterix: su Sirius: su Tähdet: su Galaksi: ke Cheertanssijoukkueet Dione ja Devotion jatkavat harjoittelua tutuilla vuoroillaan.

3 3 Muuttoapuja kaivataan Pääskyntien valmistelu muuttovalmiuteen toteutetaan vaiheittain lokakuun aikana. Tarvitsemme muuttopäiville roudaus-, siivous- ja sisustusapua. Tarvitsemme treenitiloihin myös muutamia uusia huonekaluja ja välineitä, joita haalimme ensisijaisesti lahjoituksina. Muuttoapulaisia tarvitaan! Lauantaina Klo Myös muu aika voidaan sopia. Kannetaan Grafilasta kaapit, pöydät ja tuolit ym. varusteet Pääskyntielle ja laitetaan tavaroita paikalleen. Levitetään uudet matot treenisaliin ja asennetaan väliverho. Ilmoittautumiset ennakkoon, mieluiten mennessä Tytti Sandströmille: Tavaralahjoituksia kaivataan! Alla on luettelo tarvikkeista, joita kaipaamme treenihalliin, aulaan, pukuhuoneisiin, toimihenkilöiden huoneeseen ym. Keräämme tarvikkeita lahjoituksina. Jos sinulta löytyy oheiselta listalta lahjoitettavaksi hyväkuntoisia tarvikkeita, tai työpaikkasi voisi sponsoroida meitä tarvikelahjoituksin, otathan yhteyttä Tytti Sandströmiin: Keittiövälineitä ja astioita: tiskirättejä ja tiskiainetta, tiskiharja, lautasia, mukeja, purkinavaaja, juustohöylä, leikkuuveitsiä, sakset, keittiöpyyhkeitä. Siivousvälineitä: ämpäreitä, moppi, yleispuhdistusainetta, jätesäkkejä, imuri, rättejä, vessaharjoja, roskasankoja. Sisustukseen: Verhot, mieluiten punaisiin tuoleihin sopivat, 2 kpl (leveys 90cm, korkeus reilu metri), verhotangot 2kpl. Kuramatto, kenkäritilä/harja, pukuhuoneen mattoa reilummin, sisustusmatto (isompi, n. 2 x 4m), seinäkelloja. Cheerleadingiin ja urheiluun sopivia tauluja/ taulujen kehyksiä. Kuluvia tuotteita: wc-paperi, käsipaperi, käsisaippua. Huonekaluja: Sohva (2 istuttava), kenkähyllykkö. Myös muita tarvikkeita saa tarjota, koska listalta voi hyvinkin puuttua vielä jotain tarpeellista J 2. Syysnäytös 1.11 Jo perinteeksi muodostunut syysnäytöksemme täyttää Monitoimitalon lauantaina Syysnäytöksessä kaikki seuramme joukkueet (pl. Galaksi) pääsevät esittämään vuoden aikana opittuja taitoja isommalle yleisölle. Toivomme jokaisen joukkueidemme jäsenen osallistuvan näytökseen. Jos et jostain syystä pysty osallistumaan näytökseen, ilmoitathan siitä valmentajallesi mahdollisimman pian! Harrastajat seuraavat päivän aikana oheista aikataulua ja valmentajien/ joukkueenjohtajien ohjeita. Jos jonkun joukkueista tarvitsee saapua paikalle ohessa ilmoitettua myöhemmin, tiedottavat valmentajat siitä joukkuetta erikseen.

4 4 HARRASTAJIEN AIKATAULU Klo Saapuminen Monitoimitalolle Osoite: Kuntoportti 3. Paikalle saavutaan harrastajien ovesta eli Rautpohjankadun puolelta. Saapuessasi paikalle, siirry joukkueellesi merkittyyn pukuhuoneeseen opasteiden mukaisesti. Pukuhuoneisiin pääsee klo alkaen. Klo Esiintymisasujen vaihto Joukkueet Venus, Jupiter, Saturnus, Merkurius ja Pluto pukeutuvat tapahtumaan kilpailuasuihin. Jos joukkueenne valmentajat ja jojot eivät toisin ohjeista, jaetaan asut joukkueen jäsenille paikanpäällä. Joukkueet Tellus, Mars, Triton, Asterix, Ceres, Sirius ja Tähdet pukeutuvat tapahtumaan omiin vaatteisiin: seura t-paitaan ja sovitun väriseen alaosaan (mieluiten trikoot/ legginssit), elleivät joukkueenne valmentajat ja jojot eivät toisin ohjeista. Uudet jäsenemme saavat seura t-paidat harjoituksissa tai viimeistään syysnäytöspaikalla. Tanssijoukkueet Dione ja Devotion saavat ohjeet pukeutumiseen omilta valmentajiltaan. Pienryhmät voivat pukeutua seura t-paitaan ja mustaan alaosaan, joukkueiden asuihin tai muuhun toiminnanjohtajan kanssa sovittuun asuun. Klo Lämmittely ja harjoittelu Lämmittely tapahtuu oman valmentajan ohjaamana monitoimitalon palloilusalissa. Klo Näytöksen harjoituskierros Harjoituskierroksella harjoitellaan joukkueiden toimiminen näytöksen aikana Klo Evästauko ja valmistautuminen näytökseen Tauolla syödään mukaan pakattuja omia eväitä. Monitoimitalolta ei saa poistua tauon aikana. Klo Näytös ja mahdollisuus joukkuevalokuviin Varsinaisen näytöksen arvioidaan kestävän reilun tunnin, jonka jälkeen otamme yhteiskuvan kaikista seuran jäsenistä ja mahdollistamme myös joukkuekuvien ym. ottamisen. Klo Vaatteiden vaihto ja tapahtumapaikan siivous Joukkueet Venus, Jupiter ja Saturnus osallistuvat tapahtumapaikan purkamiseen ja siivoamiseen. Joukkueiden jäsenet saavat poistua paikalta salin ja pukuhuoneiden ollessa siistejä. Muut joukkueet huolehtivat omien pukuhuoneidensa siisteydestä, jonka jälkeen he ovat vapaita poistumaan paikalta. YLEISÖLLE Syysnäytös on yksi seuramme suurimmista vuosittaisista tapahtumista. Näytöksessä näet jäsentemme upeita esityksiä aina aivan pienimpien mikrojoukkueiden suorituksista aikuisten SM- ryhmän esitykseen. Tulethan siis paikan päälle katsomaan ja kannustamaan. Otathan mukaan myös ison joukon sukulaisia ja ystäviä!

5 5 Saapuminen ja liput: Tapahtumaan saavutaan Monitoimitalon pääovista (monitoimitalon kahvion ovet). Liput maksavat 5, alle kouluikäiset pääsevät katsomoon ilmaiseksi. Liput vain käteisellä! Myyntituotteet, arpajaiset ja cheerkirpputori: Myymme tapahtumasalissa ennen ja jälkeen näytöksen mm. seuratuotteita ja arpoja. Lisäksi myyntipisteille voi tuoda myyntiin omia cheer -aiheisia kirpputorituotteita. Kirpputorituotteet pitää olla ennalta hinnoiteltu ja myyjän nimi merkitty tuotteeseen. Kirpparituotteita voi tuoda tapahtumapaikalle klo 17 alkaen. Myymättä jääneet tuotteet/ myyntituotot tulee hakea myyntipisteestä heti tapahtuman päätyttyä. Ostot vain käteisellä! Myös monitoimitalon kahvio palvelee näytöspäivänä. Kuvaaminen: Valokuvaaminen ja videokuvaaminen on sallittua ja jopa toivottavaa, kunhan se ei häiritse muita katsojia. Kuvia tapahtumasta voi jakaa jälkikäteen esim. tapahtuman facebook-sivulla tai lähettämällä linkin kuviin toiminnanjohtajalle osoitteeseen Jaguars Spirit Athletes syysnäytös Monitoimitalon palloilusali klo (ovet saliin avataan klo 17.30) Liput 5 3. Tietoa liikkuville nuorille ja heidän vanhemmille Matkalla urheilijaksi -luento Haluamme toivottaa jäsenemme ja heidän vanhempansa tervetulleiksi JSA:n jäsenluennolle sunnuntaina Järjestämme vuosittain yhden kaikille seuramme jäsenille avoimen luento-/ koulutusillan. Koulutuksen teemat vaihtelevat vuosittain. Tänä vuonna koulutuksemme teemana on urheilijan polku. MITÄ? Matkalla urheiljaksi -luento, Puhujina Sami Kalaja (LitT) ja Piia Pajunen (IFBB fitness-urheilija) KENELLE? Tapahtuma on avoin kaikille JSA:n harrastajille ja heidän vanhemmilleen. Puheenvuorot on suunnattu erityisesti vuotiaile harrastajille ja alle 13-vuotiaiden harrastajien vanhemmille. KOSKA? Sunnuntaina klo MISSÄ? Hipposhallin auditoriossa. (auditorion sijaitsee Rautpohjankadulta Hipposhalliin tullessa heti vasemmalla olevalla käytävällä.) Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lisätietoa tapahtumasta tämän tiedotteen liitteessä. TERVETULOA!

6 6 Lapseni urheilee ilta vanhemmille Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen Liikunta ry. Ilta on suunnattu kaikille (eri lajien) urheilevien alakoululaisten vanhemmille ja valmentajille. Illan teemoina ovat: Liikunnallisesta lapsuudesta terveeseen aikuisuuteen, Monipuolisesti liikunnallinen lapsuus on kannattava panostus tulevaisuuteen ja Lasten urheilu, aikuisten asia? MITÄ? Lapseni urheilee ilta vanhemmille KENELLE? Alakouluikäisten urheilevien lasten vanhemmille KOSKA? Maanantaina klo MISSÄ? Kuokkalan koulun auditoriossa (Liitukuja 4) Tilaisuuteen mahtuu 200 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen mennessä osoitteessa Lisätietoa tapahtumasta tämän tiedotteen liitteessä. 4. Syksyn leirit Syysleirit ja Syksyllä kilpailuihin osallistuvat joukkueemme pitävät pienimuotoiset leiriviikonloput omien valmentajiensa johdolla Grafilassa. Tässä leirien aikataulut joukkueittain. Tarkempaa tietoa leiristä saat tarvittaessa oman joukkueesi valmentajilta. Pluto: la klo , su klo Tellus: la klo , su klo Merkurius: la klo , su klo Saturnus: la klo , su klo Jupiter: la klo , su klo Venus: la klo , su klo Akrobatialeirit ja Edistyneet- ja SM-tason joukkueillamme on syksyllä luvassa vielä yksi akrobatiaviikonloppu Jyväskylän Voimistelijoiden telinesalilla. Akrobatialeireillä harjoitellaan joukkueina seuraavan aikataulun mukaisesti: Pluto ja Merkurius: La klo ja su klo Jupiter ja Saturnus: La klo ja su klo Venus ja Tellus: La klo ja su klo

7 7 5. Syksyn kilpailut SM-karsintakilpailut (Venus, Jupiter, pienryhmät) SM-karsintakilpailut kilpaillaan tänä vuonna Turussa. Seurastamme SM-kilpailujen edustusoikeutta lähtevät hakemaan Venus (Cheer naiset) ja Jupiter (Cheer tytöt) sekä pienryhmät Gravity (naiset) ja Intensity (seka) Super Cheer Competition (Saturnus, Tellus, Merkurius, Pluto) Super Cheer Competition on edistyneet -sarjojen vuoden päätapahtuma. Kilpailemaan seurastamme lähtee neljä joukkuetta. Kilpailumatkalle lähdetään perjantaina ja kotiin palataan kilpailujen jälkeen lauantaina Pohjoismaiden mestaruus -kilpailut (Jupiter) Junioreiden edustusjoukkueemme Jupiter on saanut edustuspaikan PM-kilpailuihin Tankaan. Joukkue lähtee edustamaan Suomea ja seuraamme Tanskan Randersissa järjestettäviin kilpailuihin. Kilpailumatkalle joukkue lähtee perjantaina ja palaa kotiin sunnuntaina Joukkue etsii matkalle tukijoita, yhteydenotot: SM-kilpailut (Venus, Jupiter) Cheerleadingin SM-kilpailut järjestetään Helsingissä lauantaina Joukkuesarjoihin seurastamme osallistuvat Venus ja Jupiter sekä pienryhmät Gravity ja Intensity, jos ne ovat SM-karsintakilpailuista osallistumisoikeuden saavuttaneet. Kilpailumatkalle lähdetään perjantaina ja kotiin palataan kilpailujen jälkeen lauantaina Suomen Terveystalo tiedottaa Yhteistyökumppanimme Suomen Terveystalo tiedottaa jäseniämme jäsenedusta ja tarjouksista. Terveystalossa seuramme jäseniä palvelee urheiluseurakoordinaattori Mirva Niininen puh Urheilijan terveystarkastus löydä harjoitteluun oikea vire Hinta seuramme jäsenille 120, (normaalisti 159 ). Urheilijan terveystarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Sen ansiosta urheilija saa harjoittelusta entistä enemmän tehoja irti, entistä turvallisemmin. Tarkastus auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Urheilijan terveystarkastukseen sisältyy: Taustatietoja selvittävä esitietolomake Laboratoriotutkimus: pieni verenkuva, mm. Hemoglobiini ja valkosolujen määrä Sydänfilmi (EKG) Lääkärintarkastus Lääkärin palaute huomioitavista seikoista esim. harjoittelun, lihashuollon ja palautumisen suhteen. Ajan voitte varata suoraan yhteyshenkilöltämme, Mirva Niiniseltö tai Terveystalon yleisestä ajanvarausnumerosta

8 8 Terveystalo Sport:n uutiskirje Oheisen linkin takaa aukeavasta sähköisestä uutiskirjeestä löydätte mm. etusetelin Terveystalon palveluihin! Lisäksi uutiskirjeessä on muuta ajankohtaista infoa. otracking=true 7. Tapahtumakalenteri Tässä tapahtumakalenterissa on listattuna syksyn tärkeimmät tapahtumat. Tarkempia tietoja tapahtumista antavat joukkueenne valmentajat, joukkueenjohtajat ja seuran toiminnanjohtaja Syysloma normaalit harjoitukset peruttu Leiriviikonloppu joukkueilla: Tellus ja Pluto Leiriviikonloppu joukkueilla: Venus, Jupiter, Saturnus, Merkurius JSA:n syysnäytös kaikki joukkueet esiintyvät Harjoitusvuorojen siirtyminen Pääskyntielle Koskee kaikkia cheer-joukkueitamme SM-karsintakilpailut joukkueilla: One, Jupiter Super Cheer kilpailut joukkueilla: Saturnus, Tellus, Merkurius, Pluto PM-kilpailut joukkueella: Jupiter Akrobatialeiri joukkueilla: Merkurius ja Pluto Akrobatialeiri joukkueilla: Venus, Jupiter, Saturnus, Tellus JSA:n syyskokous Avoin kaikille jäsenillemme ja heidän vanhemmilleen SM-kilpailut SM-karsinnoista edustusoikeuden saaneille joukkueille Kaudenpäätöstapahtuma/ pikkujoulut kaikille jäsenillemme Joukkuejaot ja karsinnat 2014 vuoden joukkueisiin Vuoden 2014 mini-, juniori- ja aikuistenjoukkueiden jäsenille Tsemppiä syksyn treeneihin ja kisoihin toivoo Jaguars Spirit Athletes ry:n hallitus

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 2/2014 Kesä tulee kohisten! Kulunut kevät on ollut seurassamme toiminnantäyteinen. Joukkueemme ovat harjoitelleet ja leireilleet

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 2/2015 Kevät tuo mukanaan tapahtumia! Kulunut kauden aloitus on ollut toiminnan täyteinen. Joukkueemme ovat harjoitelleet

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 6/2014 Kiitos kaudesta 2014 Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 kuudes ja viimeinen jäsentiedote. Jäsentiedotteista saat

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2014 Kausi 2014 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2014. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 6/2013 Kiitos kaudesta 2013 Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 kuudes ja viimeinen jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat

Lisätiedot

Joukkuejakoinfo 2014

Joukkuejakoinfo 2014 Joukkuejakoinfo 2014 Cheerleadingia voi harjoitella seurassamme neljässä eri ikäluokassa: 4-8- vuotiaat (mikrot), 8-12- vuotiaat (minit), 12-16- vuotiaat (juniorit) ja 16- vuotiaat ja vanhemmat (aikuiset).

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry Jäsentiedote 2/2013 Kevään kuulumisia Hyvä jäsenemme, tulet jatkossa saamaan jäsentiedotteita noin kuusi kertaa vuodessa. Nämä jäsentiedotteet ovat yhdessä internetsivujemme

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 3/2014 Aurinkoisia kesäpäiviä! Jyväskylä on hieno kaupunki harrastaa liikuntaa ja urheilua. Varsinkin omatoimiseen liikkumiseen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 3/2015 Aurinkoisia kesäpäiviä! Jyväskylä on hieno kaupunki harrastaa liikuntaa ja urheilua. Varsinkin omatoimiseen liikkumiseen

Lisätiedot

Tervetuloa jäseneksi!

Tervetuloa jäseneksi! Jäsentiedote 1/2013 Tervetuloa jäseneksi! Hyvä :n jäsen, tervetuloa seuramme jäseneksi sen ensimmäiselle toimintavuodelle! Vuoden vaihteessa Jyväskylä Jaguars ry:n cheerleadingtoiminta siirtyi uuden yhdistyksen,

Lisätiedot

Avoimet työpaikat 2016

Avoimet työpaikat 2016 Avoimet työpaikat 2016 Osa-aikaisen valmennuspäällikön paikan haku on avoinna 18.11.-2.12.2015 Valmennuspäällikön paikkaa haetaan avoimella hakemuksella, joka tulee lähettää 2.12. klo 16.00 mennessä osoitteisiin:

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

JSA Joukkuejakoinfo 2018 cheerleadingjoukkueet

JSA Joukkuejakoinfo 2018 cheerleadingjoukkueet JSA Joukkuejakoinfo 2018 cheerleadingjoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2018 yhteensä 19 cheerleadingryhmää. Tässä infossa esitellään ryhmät ja kerrotaan, miten niihin voi hakeutua

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto ry

Suomen Cheerleadingliitto ry Suomen Cheerleadingliitto ry LEIRIKALENTERI 2016 TAMMIKUU 30.-31.1. Coed Camp, Kisakeskus Lohja UUTUUS! HELMIKUU 25.-26.2. Alueellinen Stunttileiri, Kisakeskus Lohja UUTUUS! 26.-28.2. Maajoukkuerinkileiri

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014. Jaguars Spirit Athletes ry

Toimintasuunnitelma 2014. Jaguars Spirit Athletes ry !"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Toimintasuunnitelma 2014 Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%" Sisältö 1. Seuran tarkoitus... 3 2. Visio 2014... 3 3. Johdanto... 3 4. Organisaatio... 4 Toimihenkilöt... 4

Lisätiedot

JSA Joukkuejakoinfo 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet

JSA Joukkuejakoinfo 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet JSA Joukkuejakoinfo 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2019 yhteensä 25 cheerleading-, 3 cheertanssiryhmää ja yksi cheerleadingin ja cheertanssin yhdistelmäjoukkue.

Lisätiedot

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo KEVÄTNÄYTÖS 2017 Narnian tarinat velho ja leijonat - kenraaliharjoitus ke 5.4 klo18-20 - koululais- ja päiväkotinäytös pe 7.4 klo. 10.00 - näytös1 su 9.4 klo. 12.00 - yleisönäytös su 9.4 klo. 15.00 - koululais-

Lisätiedot

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut.

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut. TUL:n joukkuevoimistelun vapaasarjojen mestaruuskilpailut sekä avoimet kilpailut yli 12- vuotiaiden kilpa- ja mestaruussarjoissa 2.- 3.5.2015 Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa kilpailemaan Kotkaan!

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Juni 5.-6.3.2016 Indoor Games r Lauantaina 5.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

JSA Joukkuejakoinfo 2017 cheerleading-joukkueet

JSA Joukkuejakoinfo 2017 cheerleading-joukkueet JSA Joukkuejakoinfo 2017 cheerleading-joukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2017 yhteensä 18 cheerleading-ryhmää. Tässä infossa esitellään ryhmät ja kerrotaan, miten niihin voi hakeutua

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2015

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2015 Jaguars Spirit Athletes ry Toimintakertomus 2015 Sisällysluettelo: Jaguars Spirit Athletes ry... 3 Jäsenistö... 3 Hallinto... 3 Strategian toteuttaminen... 4 Yhteistyö ja edunvalvonta... 4 Talous... 5

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

JAGUARS SPIRIT ATHLETES. [Author Toimintasuunnitelma 2013 []

JAGUARS SPIRIT ATHLETES. [Author Toimintasuunnitelma 2013 [] JAGUARS SPIRIT ATHLETES [Author Toimintasuunnitelma 2013 [] SISÄLLYSLUETTELO 1 Seuran tarkoitus... 2 2 Visio vuodelle 2013... 2 3 Johdanto... 2 4 Yleistä... 3 4.1 Organisaatio... 3 4.2 Vakaa talous ja

Lisätiedot

Luokkakisat

Luokkakisat Palkinnot Palkinnot Kuuluttajat, Kuuluttajat, Musiikki Musiikki Luokkakisat 8.-9.4.2017 Kahvituspiste talkooväelle Tuomaripalaverit keittiö Roll-up Roll-up portiksi portiksi Takakatsomot Esitysalue uusin

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2019 yhteensä 25 cheerleading-, 3 cheertanssiryhmää ja yksi cheerleadingin

Lisätiedot

Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :)

Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :) Hei kaikille Uplakers taitoluistelukoululaisten vanhemmille! Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :) Kevätkausi on hurahtanut

Lisätiedot

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 KUTSU Tervetuloa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja :n järjestämiin SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 Ylöjärven uudistuneelle Urheilutalo-uimahallille. Sarjat Kilpailuissa käydään mustien vöiden

Lisätiedot

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015 HNMKY Seuraleiri Kisakallio 21.- 23.08. HNMKY Seuraleiri 21.-23.08. Kisakallion seuraleirikirje Seuramme lähtee jälleen avaamaan kautta seuraleirille. Leiri järjestetään jälleen Lohjan Kisakalliossa. Seuraleirille

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013 Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen Mäntsälän Voimistelijat Perustettu 1983 Jäseniä noin 750, joista valtaosa alle 19-vuotiaita Ohjaajia ja valmentajia

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi Vantaan Jukara KARATE JUDO AIKIDO KARATE Kausitiedote Syksy 2006 SHORINJIRYU KARATEN SM KILPAILUT Kokusai Shorinjiryu karaten avoimet SM-kilpailut järjestetään 28.10.2006 Espoossa. Jukarasta kisoihin lähtee

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Vanhempainilta 16.8.2017 Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Illan kulku 2 1. Valmentajien esittely 2. Uuden valmennusjärjestelmän esittely 3. Joukkuevoimistelutoimialan pelisääntöjen läpikäyminen 4.

Lisätiedot

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 Vaikka junnujen hallikausi päättyikin vasta, alkavat ulkokauden kisat täydellä tohinalla heti huhtikuusta. Helsyn hallikisoissa ihmetytti ulkopuolisista piireistä mukaan tulleet

Lisätiedot

Joukkueet: Tietoa Funky Team Espoon syksyn 2018 cheer-junioriryhmistä. Siamangs (Level 2) Alustavat harjoitusajat

Joukkueet: Tietoa Funky Team Espoon syksyn 2018 cheer-junioriryhmistä. Siamangs (Level 2) Alustavat harjoitusajat FTE Juniorit joukkuejakotiedote 22.5.2018 Tietoa Funky Team Espoon syksyn 2018 cheer-junioriryhmistä Espoossa voi harrastaa cheerleadingia juniorijoukkueissa kolmella kilpailutasolla: Level 2, 3 ja 5.

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016 KOULULAISILLE! syksy 2015 & kevät 2016 Koululaisten kerhot kokoontuvat kirkonkylän seurakuntatalossa, Nummelan seurakuntakeskuksessa ja Ojakkalan kerhohuoneella. Kerhot muuttuvat syksystä alkaen jaksoihin,

Lisätiedot

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2016

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2016 HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2.- 4.9. HNMKY Seuraleiri 2.-4.9. Kisakallion seuraleirikirje Helsingin NMKY:n korisjoukkueet lähtevät jälleen avaamaan kautta perinteiselle seuraleirille. Leiri järjestetään

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2016

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2016 Jaguars Spirit Athletes ry Toimintakertomus 2016 Sisällysluettelo: Jaguars Spirit Athletes ry... 3 Jäsenistö... 3 Hallinto... 3 Strategian toteuttaminen... 4 Yhteistyö ja edunvalvonta... 5 Talous... 5

Lisätiedot

Jokaisen joukkueen päävalmentajan yhteystiedot löytyvät tämän kirjeen lopusta.

Jokaisen joukkueen päävalmentajan yhteystiedot löytyvät tämän kirjeen lopusta. LOMA Cheerleaders Syyskausi 2018 -alkuinfo Tervehdys kotiväelle! Tämä infokirje jaetaan jokaiselle harrastajalle syyskauden alussa ja jatkossa kaikki info tulee sähköisesti. Kotiväki on velvollinen seuraamaan

Lisätiedot

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla.

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla. YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTA Kaudella 2018-2019 Viikkoharjoitukset: Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo 17-18 alle 10-vuotiaille Valmennusryhmät: Keskiviikkoisin klo 18-19.30 Vetelin urheilutalolla Sunnuntaisin

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 1. SC Vantaa ja Tapanilan Erä ovat aloittaneet seurayhteistyön 2. Koko perhe liikkumaan! 3. Syksyn kuulumisia 4. Leiristipendit kesäksi 2015 5. Seuran jäsenten syyskokous

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin.

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin. Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014 Huhtikuun lajikokeiluna karting. Salivuorot päättyvät ja avovesikausi alkaa! Ajankohtaista huhtikuussa: Harjoitusmaksut laskutetaan. Keskustelut

Lisätiedot

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA TIEDOTTEEN SISÄLTÖ - Junnujaoston uuden kauden avajaisjuhlan ajankohta - Muutoksia ohjattuihin harjoituksiin - Harjoitusten perumisesta ja kahden tunnin varoajasta - Ilmoittautuminen harjoituksiin - SMM

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013 1) Ensilä Akatemia (Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu palaa jälleen normaaliin päiväjärjestykseen kesän ohjelman jälkeen. Viikoittain järjestävät tapahtumat tukevat seuramme

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

Vanhempainilta 26.11.2014

Vanhempainilta 26.11.2014 Vanhempainilta 26.11.2014 Uutta seuratoiminnassa vuonna 2015 Uusi puheenjohtaja ja hallitus esittäytyvät SSC mukaan Tuusulan liikuntapainotteiseen yläkouluun Yhteistyö Järvenpään Fysioakatemian kanssa

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE

SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE BULLETIN 15.2.2012 24 25.3.2012 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu Ilmoittautuminen 30 / kilpailija

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon.

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Onko vaikea lähteä liikkeelle? Haluatko innostua uudesta harrastuksesta? Haluatko voida paremmin sekä henkisesti, että fyysisesti?

Lisätiedot

Seuramallisto 2014. NVO - Naantalin Voimistelijat. yhteistyössä

Seuramallisto 2014. NVO - Naantalin Voimistelijat. yhteistyössä Seuramallisto 2014 NVO - Naantalin Voimistelijat yhteistyössä Stadium Team Sales ja NVO Naantalin Voimistelijat esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti

Lisätiedot

Seuraleiri

Seuraleiri Seuraleiri 2018 31.8.- 2.9.2018 Seuraleirikirje Seuramme lähtee jälleen vuoden tauon jälkeen seuraleirille Kisakallion leirikeskukseen. Kisakallio sijaitsee Lohjalla, Turuntien läheisyydessä noin 40 minuutin

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA!

Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA! Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA! Harjoitteleminen Leirit Valmennuksen kehittämisryhmä Kilpailut ja tapahtumat Vanhempaintoiminta Ajankohtaiset asiat Monipuolisuus ja perusliikkumistaidot harjoittelun

Lisätiedot

Valmentajien pelisäännöt

Valmentajien pelisäännöt Valmentajien pelisäännöt 1. Harjoitteleminen ja kilpaileminen ikäluokittain 1.1 Harjoitusmäärät ja tavoitteet Forssan Naisvoimistelijoiden periaatteena on tarjota joukkuevoimisteluharrastus yli 8- vuotiaille

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

Ikärajat kaudella 2016 mikrot minit juniorit aikuiset Tietoa joukkueista Aikuiset

Ikärajat kaudella 2016 mikrot minit juniorit aikuiset Tietoa joukkueista Aikuiset Ikärajat kaudella 2016 mikrot: vuosina 2008-2012 syntyneet minit: vuosina 2003-2007 syntyneet (vuonna 2003 syntyneet voivat keskustella omien valmentajien kanssa siirtymisestä junioreihin) juniorit: 2000-2002

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2017

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2017 Jaguars Spirit Athletes ry Toimintakertomus 2017 Sisällysluettelo JAGUARS SPIRIT ATHLETES RY... 3 Jäsenistö... 3 Hallinto... 3 Strategian toteuttaminen... 4 Yhteistyö ja edunvalvonta... 5 Talous... 5 Toimihenkilöt...

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM GT TEAMIT 2018-2019 RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM GRANI TENNIKSEN PELAAJAN POLKU MIKSI GT? yksi Suomen suurimmista tennisseuroista viihtyisä ja turvallinen halli ystävällinen ilmapiiri ammattitaitoiset

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestää yhdessä Jyväskylän ITF Taekwon-Do seuran kanssa 11.11.2017 Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Värivöiden kilpailut A-, B-, C-, ja D - juniorien kilpailut Joukkuekilpailut

Lisätiedot

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT Kilpailuiden säännöt All Europe Taekwon-Do Federation Suomen ITF Taekwon-Do ry Kilpa- ja huippu-urheiluvaliokunta Suomen Antidopingtoimikunta Kilpailuiden järjestäjä Suomen ITF

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Terveisiä liiton hiihtoleiriltä! Ohjatuissa harjoituksissa muutoksia viikoilla 6-8. Ruokapäiväkirjamahdollisuus! Kesätyöhaku

Lisätiedot

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE Valmennuksen terveiset Ensimmäiset kilpailut on kilpailtu ja kausi on siis virallisesti avattu. Vielä muistutus,että kaikki harjoitukset tärkeitä, myös oheiset. Nettisivuilta

Lisätiedot

hopeinen glitterhame, vaaleanpunainen tanssipuku ja hiuskoristeet. Kotoa pitää tuoda omat valkoiset nilkkapituiset legginssit!

hopeinen glitterhame, vaaleanpunainen tanssipuku ja hiuskoristeet. Kotoa pitää tuoda omat valkoiset nilkkapituiset legginssit! 4-5v Monikko Martha / ti klo 18.00 ryhmä esiintyy kevätnäytöksessä tiistaina 21.5 klo 19.00. Tanssin nimi on Ryhmä Hau. Kenraaliharjoitus on esiintymispäivänä klo 17.50-18.00. Paikalla tulee olla puoli

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 1 SISÄLTÖ 1) Uudet seura-asut 3 2) Yhteistyösopimus Aito Säästöpankin kanssa 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Varainhankintaa 5 5) Ajankohtaiset pelaaja- ja joukkueasiat 5

Lisätiedot

MESTARIT SHOTOKAN HELSINKI FSKU SUOMEN. Sana järjestäjältä. 私たちは団結して watashi tachi wa danketsushite. "Olemme yhdistyneet.

MESTARIT SHOTOKAN HELSINKI FSKU SUOMEN. Sana järjestäjältä. 私たちは団結して watashi tachi wa danketsushite. Olemme yhdistyneet. Sana järjestäjältä Hyvät ystävät ja kollegat, Olen mielissäni saadessani esitellä teille ensimmäiset FSKU Suomen Shotokan mestaruuskilpailut 2016. Suomen Shotokan Karate-Do yhdistyksen päätarkoitus on

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot