Jaguars Spirit Athletes ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jaguars Spirit Athletes ry"

Transkriptio

1 Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 2/2015 Kevät tuo mukanaan tapahtumia! Kulunut kauden aloitus on ollut toiminnan täyteinen. Joukkueemme ovat harjoitelleet ja leireilleet ahkerasti ja olemme olleet mukana monessa tapahtumassa. Tulevan kevään ja alkukesän aikana on joukkueillemme luvassa monenlaista. Osalla joukkueesta kevääseen kuuluu kisoja ja kaikki joukkueet pääsevät näyttämään taitojaan kevätnäytöksessämme 9.5. Nämä jäsentiedotteet ovat kaikille jäsenillemme kohdistettuja ja toivomme jokaisen jäsenemme perheineen lukevan ne huolellisesti läpi. Näitä tiedotteita tulet saamaan noin kuusi kertaa vuodessa. Jäsentiedotteiden lisäksi saat tietoa seuramme toiminnasta internetsivuiltamme Lisäksi kukin harrastaja saa lisätietoja joukkueensa toiminnasta oman joukkueen valmentajilta ja joukkueenjohtajilta. Tällä kertaa tiedotteemme sisältää seuraavia asioita: 1. Kevätnäytös Talkoolaiseksi kevätnäytökseen? Joukkuevalokuvaukset Yhteistyöetuja ja varainhankintaa Kesän harjoitusvuorot Tulevia tapahtumia ja aikatauluja... 7 Liitteet: 1. Kevätkokous kutsu, info ja esityslista. 2. Lapsen fyysisten ominaisuuksien kehittäminen 3. KesLi:n liikuntaleirimainos Jaguars Spirit Athletes ry, PL 255, Jyväskylä tj@jaguarscheer.com

2 2 1. Kevätnäytös 9.5 Kevät näytös järjestetään nyt toista kertaa Monitoimitalolla lauantaina 9.5. Kevätnäytöksessä kaikki seuramme joukkueet (pl Galaksi) pääsevät esittämään kevään aikana opittuja taitoja isommalle yleisölle. Toivomme jokaisen joukkueidemme jäsenen osallistuvan näytökseen. Jos et jostain syystä pysty osallistumaan näytökseen, ilmoitathan siitä valmentajallesi mahdollisimman pian! Harrastajat seuraavat päivän aikana oheista aikataulua ja valmentajien/ joukkueenjohtajien ohjeita. Jos jonkun joukkueista tarvitsee saapua paikalle ohessa ilmoitettua myöhemmin, tiedottavat valmentajat siitä joukkuetta erikseen. HARRASTAJIEN AIKATAULU: Klo Saapuminen Monitoimitalolle Osoite: Kuntoportti 3. Paikalle saavutaan harrastajien ovesta eli Rautpohjankadun puolelta. Saapuessasi paikalle, siirry joukkueellesi merkittyyn pukuhuoneeseen opasteiden mukaisesti. Klo Esiintymisasujen vaihto Joukkueet Venus, Jupiter, Saturnus, Merkurius, ja Pluto pukeutuvat tapahtumaan kilpailuasuihin. Jos joukkueenne valmentajat ja jojot eivät toisin ohjeista, jaetaan asut joukkueen jäsenille paikanpäällä. Joukkueet Neptunus, Tellus, Mars, Ceres, Sirius ja Tähdet pukeutuvat tapahtumaan omiin vaatteisiin: seura t-paitaan, tai muuhun valkoiseen T-paitaan ja mustaan alaosaan (mieluiten trikoot/ legginssit), elleivät joukkueenne valmentajat ja jojot eivät toisin ohjeista. Dione ja Devotion saavat pukeutumisohjeet näytökseen omilta valmentajiltaan. Klo Lämmittely ja harjoittelu Lämmittely tapahtuu oman valmentajan ohjaamana monitoimitalon palloilusalissa. Klo Näytöksen harjoituskierros Harjoituskierroksella harjoitellaan joukkueiden toimiminen näytöksen aikana Klo Evästauko ja valmistautuminen näytökseen Tauolla syödään mukaan pakattuja omia eväitä. Monitoimitalolta ei saa poistua tauon aikana. Klo Näytös ja mahdollisuus joukkuevalokuviin Varsinaisen näytöksen arvioidaan kestävän kahvitaukoineen n. 1,5 tuntia, jonka jälkeen otamme yhteiskuvan kaikista seuran jäsenistä ja mahdollistamme myös joukkuekuvien ym. ottamisen Klo Vaatteiden vaihto ja tapahtumapaikan siivous Joukkueet Venus, Neptunus, Jupiter ja Saturnus osallistuvat tapahtumapaikan purkamiseen ja siivoamiseen. Joukkueiden jäsenet saavat poistua paikalta salin ja pukuhuoneiden ollessa siistejä. Joukkueet Tellus, Mars, Merkurius, Pluto, Ceres, Sirius, Tähdet, Dione ja Devotion huolehtivat omien pukuhuoneidensa siisteydestä, jonka jälkeen he ovat vapaita poistumaan paikalta.

3 3 YLEISÖLLE Kevätnäytös on yksi seuramme suurimmista vuosittaisista tapahtumista. Näytöksessä näet jäsentemme upeita esityksiä aina aivan pienimpien mikrojoukkueiden suorituksista aina SM- ryhmien esityksiin. Tulethan siis paikan päälle katsomaan ja kannustamaan. Otathan mukaan myös ison joukon sukulaisia ja ystäviä! Tapahtumaan saavutaan Monitoimitalon pääovista (monitoimitalon kahvion ovet). Liput maksavat 5, alle kouluikäiset pääsevät katsomoon vanhemman seurassa ilmaiseksi. HUOM! Tapahtumassa on kahvio ja arpajaiset ja myytävänä on myös esimerkiksi seuratuotteita. Varaathan siis mukaasi käteistä. Pääsyliput ja muut ostokset onnistuvat vain käteisellä. Valokuvaaminen ja videokuvaaminen on sallittua ja jopa toivottavaa, kunhan se ei häiritse muita katsojia. Jaguars Spirit Athletes kevätnäytös Monitoimitalon palloilusali klo (ovet saliin avataan klo 17) Liput 5 2. Talkoolaiseksi kevätnäytökseen? Näytöksemme järjestetään mahdollisimman suurilta osin vapaaehtoisvoimin. Mukaan toivotaan myös uusia vapaaehtoistoimijoita erilaisiin talkootehtäviin. Kevätnäytöksen talkootehtävät ovat esimerkiksi lipunmyyntiä, arpajaispisteen pitämistä, seuratuotteiden myyntiä, valokuvausta ym. Tehtäviin ei tarvitse olla erityisosaamista ja pyrimme löytämään jokaiselle vapaaehtoiselle itselleen mielekkäältä tuntuvan tehtävän. Ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi: Lähetä sähköpostitse osoitteeseen tj@jaguarscheer.com seuraavat tiedot: Nimi Puhelinnumero ja sähköposti Tietoa mahdollisista erityisvalmiuksista (esim. Järjestyksenvalvojakortti, hygieniapassi, EA-osaaminen) Tietoa mahdollisista toivetehtävistä ja erityisosaamisesta (esim. valokuvaus, videoeditointi, juontaminen ym.) Ilmoita samalla saammeko lisätä tietosi tapahtuma-avustajarekisteriimme. Rekisterissä pidämme niiden henkilöiden yhteystietoja, jotka ovat kiinnostuneita olemaan apuna erilaisissa tapahtumissa. Rekisteriin kuuluminen on vapaaehtoista ja siitä voi erota koska vaan ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle: tj@jaguarscheer.com TULE SINÄKIN MUKAAN!

4 4 3. Joukkuevalokuvaukset Järjestämme yhdessä Express-Kuva:n kanssa joukkuevalokuvaukset toukokuun lopulla. Joukkuekuvaukset toteutetaan koulukuvatyylisesti. Jokaisesta joukkueesta otetaan ryhmäkuva, jonka lisäksi halukkaat voivat otattaa itsestään muotokuvia. Joukkueista otettavat ryhmäkuvat julkaistaan ksml.fi verkkosivuilla sekä cheerledingjunnujen kuvagalleriassa. Lisäksi JSA julkaisee joukkuekuvia omissa julkaisuissaan. Kuvattujen nimet voidaan julkaista myös näissä yhteyksissä. Jokainen joukkueen jäsen tulee saamaan etukäteen täytettäväksi valokuvauslomakkeen, joka pitää ehdottomasti olla kuvauspäivänä mukana, huoltajan allekirjoituksella varustettuna. Lomake toimii kuvan julkaisulupana ja ilman lomaketta ei voi osallistua kuvauksiin. Kuvaukset järjestetään JSA Cheer Gymilla normaalien harjoitusten yhteydessä 19., 20. ja Oheisesta aikataulusta selviää joukkueesi kuvausaikataulu. Osan joukkueista kohdalla kuvausaikataulu tarkoittaa hieman normaalista poikkeavaa harjoituksiin saapumis- tai sieltä poistumisaikaa. Joukkueet kuvataan esiintymisasuissa, jotka lainataan kuvattaville kuvausten ajaksi. Valmentajat saattavat lisäksi antaa erillisiä ohjeita kuvattaville kampauksiin ja meikkeihin liittyen. MUISTA OTTAA MUKAAN KUVAUSLOMAKE! Tiistaina 19.5 kuvataan joukkueet Merkurius, Pluto, Saturnus ja Eclipse Joukkue Saavu treenihallille Kuvausaika Pääset poistumaan Merkurius Normaalisti harjoituksiin Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 19) Pluto Normaalisti harjoituksiin Kuvausten jälkeen, kun vaatteet on vaihdettu, n. klo Saturnus Klo 18.45, jolloin aloitetaan vaatteiden Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 20.30) Eclipse Normaalisti harjoituksiin (klo 19) Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 20.30) Keskiviikkona 20.5 kuvataan joukkueet Galaksi, Tellus, Jupiter ja Neptunus Joukkue Saavu treenihallille Kuvausaika Pääset poistumaan Galaksi Normaalisti harjoituksiin (klo 16.45) Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 17.45) Tellus Klo 17.00, jolloin aloitetaan vaatteiden Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 19.30) Jupiter Klo 17.15, jolloin aloitetaan vaatteiden Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 19.45) Neptunus Klo 18.00, jolloin aloitetaan vaatteiden Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 21)

5 5 Sunnuntaina kuvataan joukkueet Tähdet, Sirius, Mars, Ceres ja Venus Joukkue Saavu treenihallille Kuvausaika Pääset poistumaan Tähdet Normaalisti harjoituksiin (klo 15) Kuvausten jälkeen, kun vaatteet on vaihdettu, n. klo Sirius Normaalisti harjoituksiin (klo 16) Normaalisti harjoitusten jälkeen Mars Klo 16.45, jolloin aloitetaan vaatteiden Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 18.30) Ceres Normaalisti harjoituksiin Normaalisti harjoitusten jälkeen (klo 18.30) Venus Klo 17.45, jolloin aloitetaan vaatteiden vaihto kuvausta varten Normaalisti harjoitusten jälkeen klo Lisätietoja saat tarvittaessa joukkueesi valmentajilta, joukkueenjohtajilta ja toiminnanjohtajalta. 4. Yhteistyöetuja ja varainhankintaa Olemme aloittaneet kevään aikana useamman uuden yhteistyökumppanuuden, joista ohessa lisätietoa. Muista myös tarkistaa ajankohtainen tilanne yhteistyökumppaneidemme kautta saamistasi jäseneduista osoitteesta -> jäsenille Tele Finland Olemme solmineet Tele Finlandin kanssa varainhankinnan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Tele Finland tukee seuraamme 50 :lla jokaisesta uudesta, seuramme varainhankintakoodin avulla ostetusta liittymästä. Tukeaksesi toimintaamme, toimi näin: 1. Mene osoitteeseen tele.fi ja valitse haluamasi puhelin- tai nettiliittymä. 2. Syötä liittymän tilauksen yhteydessä joukkueen tai seuran koodi sille varattuun kenttään. 3. Tele Finlandin tuki saapuu tilillemme liittymän oltua käytössä 6 kuukautta. Seuran varainhankintakoodi on: BA29300 Joukkuekohtaiset koodit ovat: JSA Venus: BA29301 JSA Neptunus: BA29302 JSA Jupiter: BA29303 JSA Saturnus: BA29304 JSA Tellus: BA29305 JSA Merkurius: BA JSA Pluto: BA29307 Varainhankintakoodeja saa myös jakaa eteenpäin kelle tahansa!

6 6 Veikkaus verkkokumppanuus Olemme nyt veikkauksen verkkokumppaneita. Verkkokumppanuus tarkoittaa, että saamme tukea seuralle aina, kun joku siirtyy pelaamaan Veikkauksen pelejä verkossa meidän nettisivujemme kautta! Tukeaksesi seuramme toimintaa Veikkauksen verkkokumppanuuden kautta, toimi näin: 1. Mene osoitteeseen 2. Klikkaa Veikkauksen logoa. Siirryt Veikkauksen sivuille ja Veikkaukselle menee tieto, että haluat ohjata Veikkauksen tukea meidän seurallemme. 3. Pelaa pelejä oman mielesi mukaan. Tukemiseemme näin voi osallistua kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt! Muista siis siirtyä Veikkauksen sivuille aina JSA:n nettisivujen kautta. Jaathan tietoa myös eteenpäin! EF kielimatkat EF järjestää kielimatkoja mm. Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Maltalle, Espanjaan, Ranskaan jne. Järjestämme yhteistyökumppanuuden tiimoilta infotilaisuuden, jossa kielimatkan varauksesta saa jäsenetuna vähintään 50 alennuksen. Jos varauksia tulee seuramme jäsenistä useampia, kasvavat myös varauksen tekijöiden edut! Alennukset koskevat myös jäsentemme perheitä ja läheisiä ystäviä, jotka ovat myös tervetulleita mukaan infotilaisuuteen. Infotilaisuus järjestetään: Paikka: JSA Cheer Gym (Pääskyntie 4) Aika: Pe klo Tilaisuus on tarkoitettu kielikursseista kiinnostuneille yli 9-vuotiaille seuramme jäsenille ja heidän perheilleen. 5. Kesän harjoitusvuorot Cheerjoukkueiden nykyiset harjoitusvuorot jatkuvat vielä toukokuun loppuun asti. Cheertanssijoukkueiden vuorotiedotuksesta vastaa Muuramen Syke ry. Kesän harjoitusajat julkaistaan huhti-toukokuun vaihteessa osoitteessa Joukkueiden loma-ajat kesällä 2015 ovat: Harrastejoukkueet ovat lomalla o joukkueet: Eclipse, Mars, Ceres, Sirius, Tähdet, Galaksi Kilpailutoimintaan osallistuvat harrastejoukkueet ovat lomalla o joukkueet: Tellus, Pluto Kilpajoukkueet ovat lomalla o joukkueet: Venus, Neptunus, Jupiter, Saturnus, Merkurius Syksyn harjoitusvuoroihin siirtyvät kaikki joukkueet alkaen

7 7 6. Tulevia tapahtumia ja aikatauluja EF kielikurssien infotilaisuus Kaikille kiinnostuneille, lisätietoja tämän tiedotteen kohdassa 4. Lapsen fyysisten ominaisuuksien kehittäminen Ilta alakouluikäisten lasten vanhemmille ja valmentajille. Lisätietoa tiedotteen liitteenä. Vappuvapaat Kaikilla joukkueillamme treenitauko JSA kevätkokous 9.5 Kannustamme kaikkia jäseniämme osallistumaan kevätkokoukseemme. Lisätietoja liitteistä. JSA kevätnäytös 9.5 Kaikille jäsenillemme tarkoitettu näytös. Lisätietoja tästä tiedotteesta kohdasta 1. Helatorstai Joukkueiden harjoitukset peruttu, ellei valmentajat joukkueelle toisin tiedota May Madness kilpailut (Vantaa) Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta Seurastamme kilpailuihin osallistuvat joukkueet: Pluto, Tellus, Dione ja Devotion. Osallistuvat joukkueet saavat lisätietoa matkasta lähempänä kisoja. Toukofest Ala- ja yläkoululaisten Toukofest tapahtuma kerää jälleen alueen koululaiset Hipposhalliin. Seurallamme on tapahtumassa esittelypiste ja osa joukkueistamme esiintyy tapahtumalavalla. Tiistaina esiintyvät Pluto, Merkurius, Tellus ja Dione, keskiviikkona esiintyvät Saturnus, Jupiter, Neptunus, Venus ja Devotion. Esiintyvät joukkueet saavat lisätietoja omilta valmentajiltaan lähempänä tapahtumaa. Koulujenpäätösvapaat Kaikilla joukkueilla treenivapaata Summer Cheer Cup (PowerPark) Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta Seurastamme kilpailuihin osallistuvat joukkueet Neptunus, Saturnus ja Merkurius. Osallistuvat joukkueet saavat lisätietoa matkasta lähempänä kisoja. Koko vuoden tapahtumakalenterin löydät osoitteesta -> jäsenille -> tapahtumat -> tapahtumakalenteri Aurinkoisia kevätpäiviä toivoo, Jaguars Spirit Athletes ry:n hallitus

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 2/2014 Kesä tulee kohisten! Kulunut kevät on ollut seurassamme toiminnantäyteinen. Joukkueemme ovat harjoitelleet ja leireilleet

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 6/2014 Kiitos kaudesta 2014 Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 kuudes ja viimeinen jäsentiedote. Jäsentiedotteista saat

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 6/2013 Kiitos kaudesta 2013 Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 kuudes ja viimeinen jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 3/2014 Aurinkoisia kesäpäiviä! Jyväskylä on hieno kaupunki harrastaa liikuntaa ja urheilua. Varsinkin omatoimiseen liikkumiseen

Lisätiedot

Joukkuejakoinfo 2014

Joukkuejakoinfo 2014 Joukkuejakoinfo 2014 Cheerleadingia voi harjoitella seurassamme neljässä eri ikäluokassa: 4-8- vuotiaat (mikrot), 8-12- vuotiaat (minit), 12-16- vuotiaat (juniorit) ja 16- vuotiaat ja vanhemmat (aikuiset).

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 5/2014 Syksyn kilpailukausi on käynnissä! Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 viides jäsentiedote. Lähetämme vuosittain jäsenillemme

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2014 Kausi 2014 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2014. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry Jäsentiedote 2/2013 Kevään kuulumisia Hyvä jäsenemme, tulet jatkossa saamaan jäsentiedotteita noin kuusi kertaa vuodessa. Nämä jäsentiedotteet ovat yhdessä internetsivujemme

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 3/2015 Aurinkoisia kesäpäiviä! Jyväskylä on hieno kaupunki harrastaa liikuntaa ja urheilua. Varsinkin omatoimiseen liikkumiseen

Lisätiedot

Avoimet työpaikat 2016

Avoimet työpaikat 2016 Avoimet työpaikat 2016 Osa-aikaisen valmennuspäällikön paikan haku on avoinna 18.11.-2.12.2015 Valmennuspäällikön paikkaa haetaan avoimella hakemuksella, joka tulee lähettää 2.12. klo 16.00 mennessä osoitteisiin:

Lisätiedot

Tervetuloa jäseneksi!

Tervetuloa jäseneksi! Jäsentiedote 1/2013 Tervetuloa jäseneksi! Hyvä :n jäsen, tervetuloa seuramme jäseneksi sen ensimmäiselle toimintavuodelle! Vuoden vaihteessa Jyväskylä Jaguars ry:n cheerleadingtoiminta siirtyi uuden yhdistyksen,

Lisätiedot

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013 Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen Mäntsälän Voimistelijat Perustettu 1983 Jäseniä noin 750, joista valtaosa alle 19-vuotiaita Ohjaajia ja valmentajia

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014. Jaguars Spirit Athletes ry

Toimintasuunnitelma 2014. Jaguars Spirit Athletes ry !"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Toimintasuunnitelma 2014 Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%" Sisältö 1. Seuran tarkoitus... 3 2. Visio 2014... 3 3. Johdanto... 3 4. Organisaatio... 4 Toimihenkilöt... 4

Lisätiedot

JSA Joukkuejakoinfo 2018 cheerleadingjoukkueet

JSA Joukkuejakoinfo 2018 cheerleadingjoukkueet JSA Joukkuejakoinfo 2018 cheerleadingjoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2018 yhteensä 19 cheerleadingryhmää. Tässä infossa esitellään ryhmät ja kerrotaan, miten niihin voi hakeutua

Lisätiedot

Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :)

Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :) Hei kaikille Uplakers taitoluistelukoululaisten vanhemmille! Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :) Kevätkausi on hurahtanut

Lisätiedot

JSA Joukkuejakoinfo 2017 cheerleading-joukkueet

JSA Joukkuejakoinfo 2017 cheerleading-joukkueet JSA Joukkuejakoinfo 2017 cheerleading-joukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2017 yhteensä 18 cheerleading-ryhmää. Tässä infossa esitellään ryhmät ja kerrotaan, miten niihin voi hakeutua

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) 31.5.2010 Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä parantamaan informointia

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 Turun Cheerleadingseura Smash ry SISÄLLYS 1 VIESTINNÄN TAVOITTEET JA KOHDERYHMÄT... 3 2 VIESTINNÄN VÄLINEET JA TYÖKALUT... 4 2.1 Sähköposti... 4 2.2 Seuran Facebook-ryhmä... 4

Lisätiedot

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo KEVÄTNÄYTÖS 2017 Narnian tarinat velho ja leijonat - kenraaliharjoitus ke 5.4 klo18-20 - koululais- ja päiväkotinäytös pe 7.4 klo. 10.00 - näytös1 su 9.4 klo. 12.00 - yleisönäytös su 9.4 klo. 15.00 - koululais-

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2015

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2015 Jaguars Spirit Athletes ry Toimintakertomus 2015 Sisällysluettelo: Jaguars Spirit Athletes ry... 3 Jäsenistö... 3 Hallinto... 3 Strategian toteuttaminen... 4 Yhteistyö ja edunvalvonta... 4 Talous... 5

Lisätiedot

JAGUARS SPIRIT ATHLETES. [Author Toimintasuunnitelma 2013 []

JAGUARS SPIRIT ATHLETES. [Author Toimintasuunnitelma 2013 [] JAGUARS SPIRIT ATHLETES [Author Toimintasuunnitelma 2013 [] SISÄLLYSLUETTELO 1 Seuran tarkoitus... 2 2 Visio vuodelle 2013... 2 3 Johdanto... 2 4 Yleistä... 3 4.1 Organisaatio... 3 4.2 Vakaa talous ja

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2016

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2016 Jaguars Spirit Athletes ry Toimintakertomus 2016 Sisällysluettelo: Jaguars Spirit Athletes ry... 3 Jäsenistö... 3 Hallinto... 3 Strategian toteuttaminen... 4 Yhteistyö ja edunvalvonta... 5 Talous... 5

Lisätiedot

JSA Joukkuejakoinfo 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet

JSA Joukkuejakoinfo 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet JSA Joukkuejakoinfo 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2019 yhteensä 25 cheerleading-, 3 cheertanssiryhmää ja yksi cheerleadingin ja cheertanssin yhdistelmäjoukkue.

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma Jaguars Spirit Athletes ry

Toimintasuunnitelma Jaguars Spirit Athletes ry Toimintasuunnitelma 2017 Jaguars Spirit Athletes ry Sisällys 1. Johdanto... 3 1.1 Seuran tarkoitus... 3 2. Visio vuodelle 2017... 4 3. Organisaatio... 5 3.1 Hallitus... 5 3.2 Toimihenkilöt... 6 3.3 Toimikunnat...

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2017

Jaguars Spirit Athletes ry. Toimintakertomus 2017 Jaguars Spirit Athletes ry Toimintakertomus 2017 Sisällysluettelo JAGUARS SPIRIT ATHLETES RY... 3 Jäsenistö... 3 Hallinto... 3 Strategian toteuttaminen... 4 Yhteistyö ja edunvalvonta... 5 Talous... 5 Toimihenkilöt...

Lisätiedot

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2019 yhteensä 25 cheerleading-, 3 cheertanssiryhmää ja yksi cheerleadingin

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013 1) Ensilä Akatemia (Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu palaa jälleen normaaliin päiväjärjestykseen kesän ohjelman jälkeen. Viikoittain järjestävät tapahtumat tukevat seuramme

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma Jaguars Spirit Athletes ry

Toimintasuunnitelma Jaguars Spirit Athletes ry Toimintasuunnitelma 2018 Jaguars Spirit Athletes ry Sisällys 1. Johdanto... 3 1.1 Seuran perustiedot... 3 3. Organisaatio... 5 3.1 Hallitus... 5 3.2 Toimihenkilöt... 5 3.3 Toimikunnat... 6 4. Talous...

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA TIEDOTTEEN SISÄLTÖ - Junnujaoston uuden kauden avajaisjuhlan ajankohta - Muutoksia ohjattuihin harjoituksiin - Harjoitusten perumisesta ja kahden tunnin varoajasta - Ilmoittautuminen harjoituksiin - SMM

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

Tiedotus- ja ilmoittautumistyökalun käyttöohje

Tiedotus- ja ilmoittautumistyökalun käyttöohje Peuramaa Golf Hjortlandet ry Nuorisotoimikunta Tiedotus- ja ilmoittautumistyökalun käyttöohje Peuramaan nuorisotoiminnan käytännön järjestelyiden tehostamiseksi on otettu käyttöön Internetpohjainen tapahtumien

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

Seuramallisto 2014. NVO - Naantalin Voimistelijat. yhteistyössä

Seuramallisto 2014. NVO - Naantalin Voimistelijat. yhteistyössä Seuramallisto 2014 NVO - Naantalin Voimistelijat yhteistyössä Stadium Team Sales ja NVO Naantalin Voimistelijat esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 1 SISÄLTÖ 1) Uudet seura-asut 3 2) Yhteistyösopimus Aito Säästöpankin kanssa 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Varainhankintaa 5 5) Ajankohtaiset pelaaja- ja joukkueasiat 5

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 26.3.2004 SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 PELISSÄ ELÄMÄ TAPAHTUMA 3.-4.4. VANTAALLA! KEVÄTKOKOUS 18.4. KUTSU, ESITYSLISTA JA VALTAKIRJA PELISÄÄNTÖPALAUTE Varaa aikaa ihmisille, jotka ovat Sinulle tärkeitä

Lisätiedot

Mäntsälän Urheilijat / Jalkapallojaosto /

Mäntsälän Urheilijat / Jalkapallojaosto / 1 Mäntsälän Urheilijat / Jalkapallojaosto / JORY 29.2.2012 Paikka: MU Tsto Seurojentalo Agenda/MEMO 1. Seurakehitys-hanke -Jari käy läpi hankkeen päälinjat ja tavoitteet -Kts. Liite esitys 2. Seurayhteistyöhanke:

Lisätiedot

myclub-pikaohje jojoille

myclub-pikaohje jojoille Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/12 myclub-ohje jojoille 9.4.2014 myclub-pikaohje jojoille 1 Mikä on myclub? PEP ottaa vuoden 2014 aikana käyttöön myclub-jäsenpalvelun, jonka avulla tullaan hoitamaan seuran:

Lisätiedot

VERKKOKUMPPANUUS PÄHKINÄNKUORESSA VEIKKAUS

VERKKOKUMPPANUUS PÄHKINÄNKUORESSA VEIKKAUS VERKKOKUMPPANUUS PÄHKINÄNKUORESSA VEIKKAUS sivu MIKÄ VERKKOKUMPPANUUS? Seuranne nettisivuille asennetaan nettibanneri, josta on linkkaus Veikkauksen sivuille Aktivoimalla seuran jäsenet, kannattajat ja

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen Oletko mökkiomistaja? Haluaisitko vuokrata mökkisi venäläisille turisteille? Helposti Tuottoisasti Turvallisesti Me tarjoamme keinon! majapaikka.fi kallista.ru Se on Helppo Tuottoisa Turvallinen Me tarjoamme

Lisätiedot

Vanhempainilta 26.11.2014

Vanhempainilta 26.11.2014 Vanhempainilta 26.11.2014 Uutta seuratoiminnassa vuonna 2015 Uusi puheenjohtaja ja hallitus esittäytyvät SSC mukaan Tuusulan liikuntapainotteiseen yläkouluun Yhteistyö Järvenpään Fysioakatemian kanssa

Lisätiedot

Ohjeet pelaajien siirtymiseen

Ohjeet pelaajien siirtymiseen Espoon Palloseuran Jääkiekko ry. Hallitus 12.11.2014 versio 1.2 Ohjeet pelaajien siirtymiseen 2 Ohjeet pelaajien siirtymiseen SISÄLLYSLUETTELO 1 SIIRTYMINEN SEURAN SISÄLLÄ 3 1.1 Pelaaminen ja harjoittelu

Lisätiedot

Materiaali ja ohjeet aiheen läpikäyntiin seuroissa ja joukkueissa

Materiaali ja ohjeet aiheen läpikäyntiin seuroissa ja joukkueissa Materiaali ja ohjeet aiheen läpikäyntiin seuroissa ja joukkueissa Se helpoksi tehty operaattori! 1. Aina edulliset hinnat 2. Toimivat yhteydet 3. Erinomainen asiakaspalvelu 4. Lapsiperheille sopiva operaattori

Lisätiedot

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE Lupaus laadusta SalPa taitoluistelu on Sinettiseura Valmennuksen terveiset Luistelijat muistakaa täyttää harjoituspäiväkirjaa, aina silmuista ylöspäin. Uuden vuoden jälkeen

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

OH Hiihtokoulun kausiohjelman perusinfo ja toimintaohjeet

OH Hiihtokoulun kausiohjelman perusinfo ja toimintaohjeet OH Hiihtokoulun kausiohjelman perusinfo ja toimintaohjeet 2016-17 Ole ystävällinen ja käytä hetki tämän tiedotteen lukemiseen. Tästä tiedotteesta löydät vastauksen useimpiin yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli

Lisätiedot

Espoon Jäätaiturit ry

Espoon Jäätaiturit ry Espoon Jäätaiturit ry Kouluikäisten harrastusryhmät kaudelle 2019-2020 01/2019 EsJt Luistelua suurella sydämellä perustettu 1985 noin 650 luistelijaa 10 päätoimista valmentajaa, päävalmentaja Virpi Horttana

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

KEVÄTNÄYTÖS 2016 VSK-U:N LELUJEN IHMEMAA

KEVÄTNÄYTÖS 2016 VSK-U:N LELUJEN IHMEMAA LUE HUOLELLA! NÄYTÖSHARJOITUKSET ALKAVAT VIIKOLLA 20! NORMAALIT HARRASTERYHMIEN HARJOITUKSET LOPPUVAT 15.5! KEVÄTNÄYTÖS 2016 VSK-U:N LELUJEN IHMEMAA Kevätnäytös Tuusulan Jäähallilla keskiviikkona 25.5.2015

Lisätiedot

MYEERIKKILÄ OHJEET VALMENNUSPÄÄLLIKÖLLE

MYEERIKKILÄ OHJEET VALMENNUSPÄÄLLIKÖLLE MYEERIKKILÄ OHJEET VALMENNUSPÄÄLLIKÖLLE MYEERIKKILÄN AVAINTOIMINNALLISUUDET VALMMENNUSPÄÄLLIKÖN NÄKÖKULMASTA Kehittymisen seuranta Seuran pelaajien ja joukkueiden taso ja kehittyminen Seuran eri ikäluokkien

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

KirjautuminenPro+ PIKA OPAS PRO+ KÄYTTÖÖN

KirjautuminenPro+ PIKA OPAS PRO+ KÄYTTÖÖN KirjautuminenPro+ 1) Ammattiliitto Pro:n sivuilla, sivun oikeassa reunassa on Pro+ jäsenille. 1) Klikkaamalla logoa, pääset kirjautumaan Pro+ sivuille. Oman profiilin julkaisu Pro+ 2) 2) Kun olet kirjautunut

Lisätiedot

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut.

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut. TUL:n joukkuevoimistelun vapaasarjojen mestaruuskilpailut sekä avoimet kilpailut yli 12- vuotiaiden kilpa- ja mestaruussarjoissa 2.- 3.5.2015 Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa kilpailemaan Kotkaan!

Lisätiedot

Seuramallisto Tapanilan Erä Ry Karate. yhteistyössä

Seuramallisto Tapanilan Erä Ry Karate. yhteistyössä Seuramallisto 2017 Tapanilan Erä Ry Karate yhteistyössä Stadium Team Sales ja Tapanilan Erä Ry:n Katarejaos esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme

Lisätiedot

Monitoimijaisena yhteistyönä alueen lasten ja nuorten kanssa toimivien eri ammattiryhmien, kolmannen sektorin tahojen sekä nuorten kanssa

Monitoimijaisena yhteistyönä alueen lasten ja nuorten kanssa toimivien eri ammattiryhmien, kolmannen sektorin tahojen sekä nuorten kanssa Monitoimijaisena yhteistyönä alueen lasten ja nuorten kanssa toimivien eri ammattiryhmien, kolmannen sektorin tahojen sekä nuorten kanssa 1 Aluksi esittäytymiskierros ja nimilista kiertämään Valintojen

Lisätiedot

hopeinen glitterhame, vaaleanpunainen tanssipuku ja hiuskoristeet. Kotoa pitää tuoda omat valkoiset nilkkapituiset legginssit!

hopeinen glitterhame, vaaleanpunainen tanssipuku ja hiuskoristeet. Kotoa pitää tuoda omat valkoiset nilkkapituiset legginssit! 4-5v Monikko Martha / ti klo 18.00 ryhmä esiintyy kevätnäytöksessä tiistaina 21.5 klo 19.00. Tanssin nimi on Ryhmä Hau. Kenraaliharjoitus on esiintymispäivänä klo 17.50-18.00. Paikalla tulee olla puoli

Lisätiedot

HARJOITUSPÄIVÄKIRJA

HARJOITUSPÄIVÄKIRJA NIMI: PUHELINNUMERO: VALMENTAJAT: HARJOITUSPÄIVÄKIRJA 29.9.2014-29.3.2015 Oulun Pyrintö ry Nummikatu 18-20, 90100 Oulu p. 044 781 2809 www.oulunpyrinto.fi HARJOITTELUN TAVOITTEET HUOM! Lahjakkuutta on

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre.

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre. järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP TAEKWON-DO KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 28.11.2015 tutussa paikassa Nääshallin Budosalissa

Lisätiedot

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE Valmennuksen terveiset Ensimmäiset kilpailut on kilpailtu ja kausi on siis virallisesti avattu. Vielä muistutus,että kaikki harjoitukset tärkeitä, myös oheiset. Nettisivuilta

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 1. Menestystä joukkuevoimistelussa 2. Mukaan joukkuevoimisteluun 3. Joukkuevoimistelun harrastejoukkue 4. Harrasteliikuntaa keväällä 2014 5. Voimistelua erityistä apua tarvitseville

Lisätiedot

Espoon Jäätaiturit ry

Espoon Jäätaiturit ry Espoon Jäätaiturit ry Kehitysryhmät kaudelle 2019-2020 01/2019 EsJt Luistelua suurella sydämellä perustettu 1985 noin 650 luistelijaa 10 päätoimista valmentajaa, päävalmentaja Virpi Horttana noin 45 valmentajan

Lisätiedot

EKS myclub pikaohje Jojoille

EKS myclub pikaohje Jojoille 1(12) Espoon-kiekkoseura RY MyClub-ohje Joukkueenjohtajille EKS myclub pikaohje Jojoille 1 Mikä on myclub? myclub on urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen sähköinen jäsenpalvelu, jonka avulla yhteisö hallinnoi

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 30.1.2015 JYRI HEINONEN, KATI LUOKKALA, JARI MAUKONEN JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Toimihenkilömuutokset Talousarvio Turnaukset ja piirisarja 2015 Palautetta Jari Litmanen Talvisoccerista

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät TiVoLin viestintä Seuran www-sivujen päivitysvastaavat Seuratoiminnan työryhmä Projektien työryhmät Johtokunta: pj, sihteeri, rahastonhoitaja, toimialavastaavat Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät Valmentajat,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU MUODOSTELMALUISTELUN I-LOHKON KANSALLISTEN SARJOJEN 1. KILPAILU JYVÄSKYLÄSSÄ 22.11.2015 Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) kutsuu STLL:n jäsenseurojen I - lohkon muodostelmaluistelijoita tulokkaiden,

Lisätiedot

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014 Elokuun tiedote 2013 Porvoon Taitoluistelijat Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Tervetuloa jatkamaan luistelua uudelle kaudelle Porvooseen! Valmennusryhmien jääharjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen

Lisätiedot

Seuramallisto Lempäälä Shotokan. yhteistyössä

Seuramallisto Lempäälä Shotokan. yhteistyössä Seuramallisto 2017 Lempäälä Shotokan yhteistyössä Stadium Team Sales ja Lempäälä Shotokan esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi;

Lisätiedot

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS Verkkokumppanuus on Veikkauksen ja Valon kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Pelaamalla Veikkauksen pelejä netissä tai mobiilissa seuran omalla nettisivulla olevien linkkien

Lisätiedot

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU 2018 www.salpa.net SALPA RY TIEDOTTAA: Salon Palloilijat ry:n uudet www-sivut ovat valmiina. Tervetuloa uusille sivuille www.salpa.net Täältä löydät helposti

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

STEP-BY-STEP -OHJE OPETTAJALLE

STEP-BY-STEP -OHJE OPETTAJALLE STEP-BY-STEP -OHJE OPETTAJALLE 1. REKISTERÖITYMINEN: Aloita rekisteröityminen klikkaamalla alla olevaa painiketta Syötä tarvittavat tiedot. Vahvista, että olet lukenut ehdot läpi ja paina Send Saat aktivointiviestin

Lisätiedot

Hiihtoloma on Turussa käynnistynyt onneksi lumisin merkein. Nuorisojaosto toivottaa melojanuorille perheineen aktiivista lomaviikkoa.

Hiihtoloma on Turussa käynnistynyt onneksi lumisin merkein. Nuorisojaosto toivottaa melojanuorille perheineen aktiivista lomaviikkoa. Saaristomeren Melojat ry. TIEDOTE helmikuu 2016 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Hyvää hiihtolomaa! Kesätyöpaikat haussa hae 29.2. mennessä! Mia Dietrich-Isomaa osa-aikaiseksi nuorisovalmentajaksi Harjoitusmaksut

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Muuramen Syke ry:n viestintäsuunnitelma

Muuramen Syke ry:n viestintäsuunnitelma Muuramen Syke ry:n viestintäsuunnitelma Muuramen Sykkeen viestintäsuunnitelma vastaa kysymyksiin: miksi viestitään, mitä ja miten viestitään, kuka viestii ja kenelle, milloin ja missä. Suunnitelma laaditaan

Lisätiedot

HARJOITUSPÄIVÄKIRJA NIMI: PUHELINNUMERO: VALMENTAJAT:

HARJOITUSPÄIVÄKIRJA NIMI: PUHELINNUMERO: VALMENTAJAT: NIMI: PUHELINNUMERO: VALMENTAJAT: HARJOITUSPÄIVÄKIRJA 28.09.2015 27.3.2016 Oulun Pyrintö ry Nummikatu 18-20, 90100 Oulu p. 044 781 2809 www.oulunpyrinto.fi HARJOITTELUN TAVOITTEET HUOM! Lahjakkuutta on

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Terveisiä liiton hiihtoleiriltä! Ohjatuissa harjoituksissa muutoksia viikoilla 6-8. Ruokapäiväkirjamahdollisuus! Kesätyöhaku

Lisätiedot

VJS:n varusteohje & seuramallisto 2014-2015

VJS:n varusteohje & seuramallisto 2014-2015 VJS:n varusteohje & seuramallisto 2014-2015 YLEISTÄ Hyvän seurahengen kannalta on tärkeää huolehtia joukkueiden ja pelaajien yhteenkuuluvuuden tunteesta. Näkyvä ja oleellinen perusta tälle on seuran ja

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot