002-kilvellisen painikkeen kiristäminen ovessa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "002-kilvellisen painikkeen kiristäminen ovessa"

Transkriptio

1 002-kilvellisen painikkeen kiristäminen ovessa Ota sisäpuolen peitekilpi pois. Take off the cover plate of the inside rose. 3. Kiristä läpikiinnitysruuvit ja laita peitekilpi takaisin. Tighten through fi xing screws and replace the cover plate. 1. Avaa molemmat pidätinruuvit ja ota painikkeet pois ovesta. Open both allen screws and remove handles. Siirrä karaa noin 5 mm, jotta pidätinruuvit tekevät uudet reiät karaan. Move the spindle about 5 mm so that allen screws make new holes on the spindle. 5. Laita painikkeet takaisin ja kiristä pidätinruuvit. Varmista, että painikkeet ovat tiiviisti kiinni kilvissä ennen pidätinruuvien kiristämistä. Replace handles and tighten the allen screws. Make sure that the handles are tight against the roses before tightening the allen screws.

2 Käyttöohje lukittavaan Fix S3105 parvekeoven pitkäsalpaan 1. Lukituksen avaaminen NAKS! 1. Työnnä avain lukkoon ja kierrä avainta (tai vääntönuppia) myötäpäivään, kunnes kuuluu naksahdus. Tämän jälkeen voit kääntää painikkeen vaakaasentoon, jolloin voit avata oven. Huomaa, että avain ei lähde pois lukosta - katso päiväkäyttöasento. Päiväkäyttöasento NAKS! 1. Jos haluat avaimen pois lukosta, käännä painike vaaka-asentoon ja kierrä sitten avainta vastapäivään kunnes kuuluu naksahdus, kierrä avain edelleen pystyasentoon, jolloin se lähtee lukosta pois. Tässä ns. päiväkäyttöasennossa painike kääntyy vain osittain alas. 3. Lukitseminen NAKS! Kun haluat lukita oven, käännä painike alas ja kierrä avainta (tai vääntönuppia) vastapäivään, kunnes lukko lukittuu naksahtaen. Kiertämällä avain edelleen pystyasentoon, saat sen pois lukosta. 1. Jos lukko on päiväkäyttöasennossa, työnnä avain lukkoon ja vapauta ensin lukko päiväkäyttöasennosta kiertämällä avainta myötäpäivään, kunnes kuulet naksahduksen. Tämän jälkeen voit lukita oven kuten yllä kerrotaan.

3 Aukipitolaite ABLOY WF894 Hyvä asukas, tuuletusikkunaanne on asennettu aukipitolaite ABLOY WF89 Se kytkee ikkunan sisä- ja ulkopuitteet toisiinsa sekä pitää ikkunan avoimena ilman hakaa. Molemmat ikkunanpuitteet aukeavat tuuletusasentoon kätevästi yhdellä otteella. Ikkunan avautumista rajoittaa aukipitolaitteen päädyssä sijaitseva rajoitinvipu, joka on käännettävissä auki- ja kiinniasentoon. Kun rajoitinvipu on kiinniasennossa (alhaalla, rungon pohjan suuntaisena) ikkuna aukeaa enim-millään 10 cm, joten aukipitolaite toimii myös turvallisuutta edistävänä lapsilukkona. Voitte myös lukita ikkunan tuuletusasentoon, jolloin ikkuna on auki 10 cm. Nostakaa rajoitinvipu aukiasentoon (pystyyn), viekää puitteita yhdistävä ruuvi lukitus - tekstin kohdalle ja kääntäkää rajoitinvipu takaisin kiinniasentoon. (Huom. Koska rajoitinvipua on saatavissa kahta eri pituutta, lukitus -tekstejä on myös kaksi. Huomioikaa omassa aukipitolaitteessanne vain se teksti, jonka kohdalla rajoitinvivun pää tulee ulos.) Jos haluatte avata ikkunan kokonaan esimerkiksi pesua varten, kääntäkää rajoitinvipu aukiasentoon, avatkaa ikkunaa kunnes puitteita yhdistävä ruuvi on pesu -tekstin kohdalla, vetäkää ruuvi pois liukuvaunusta ja irrottakaa ikkunapuitteet toisistaan. Pesun jälkeen asettakaa aukipitolaite takaisin päin-vastaisessa järjestyksessä. Ikkunaa ei saa väkisin vetää auki rajoittimen yli. HUOLTO Aukipitolaite on helppo huoltaa ikkunanpesun yhteydessä. Pyyhkikää liat pois kostealla liinalla ja pesuaineella. Voiteluaineiden käyttöä ei suositella. HUOMIO! Muistakaa laittaa aukipitolaite kiinni ikkunoiden pesun ja laitteen puhdistuksen jälkeen turvallisuussyistä!

4 Turvapainike ABLOY DH844 S Hyvä asukas Parvekeovenne ja/tai ikkunanne on varustettu lukittavalla turvapainikkeella ABLOY DH844S. Tavallisen lukituksen lisäksi voitte turvalukita oven/ikkunan sisältäpäin, jolloin ovi/ikkuna ei avaudu vain painiketta kääntämällä vaan siihen tarvitaan avain. Turvapainike toimii lapsilukkona ja parantaa kotinne mur- Turvapainike toimii lapsilukkona ja parantaa kotinne murtosuojaa. Kun haluatte turvalukita oven, painakaa lukkosylinteri alas painikkeen ollessa kiinni-asennossa (alhaalla). Kun haluatte avata turvalukitun oven, laittakaa lukon mukana toimitettu avain lukkoon, kääntäkää sitä, jolloin lukkosylinteri nousee ylös ja oven saa auki painiketta kääntämällä. Turvapainikkeen lukko voidaan sarjoittaa lukkoliikkeessä kotiavaimella toimivaksi. HUOLTO Lukko toimii moitteettomasti, jos voitelette avaimenreikää ja painikkeen kaulaliitosta tipalla öljyä kerran vuodessa. Pyyhkikää ylimääräinen öljy pois.

5 ABLOY -tiivistekynnyksen säätö ja huolto ABLOY -tiivistekynnyksen ulostulon määrää pystyy säätämään kuusiokoloavaimella (1) siten, että kääntämällä avainta myötäpäivään, tiivistekynnys tulee ulos vähemmän, kun ovi suljetaan ja puolestaan kääntämällä avainta vastapäivään, saadaan kynnys tulemaan ulos enemmän. Säätövara on 15 mm. Varsinaista huoltoa tiivistekynnykselle ei tarvitse tehdä. 1

6 ABLOY ja Fix oven ja ikkunan aukipitolaitteet Hyvä asukas Parvekeovenne ja/tai ikkunanne on varustettu ABLOY - tai FIX-aukipitolaitteella. Laitteen avulla voitte säätää oven tai ikkunan avautumisen haluamaanne tuuletusas- entoon, jolloin ovi/ikkuna pysyy avoimena kovallakin tuulella. Aukipitolaite pitää ikkunan auki kitkan avulla, ja sen toimintaa säädetään laitteen rungolla sijaitsevan säätöholkin avulla. Voitte säätää holkista itsellenne sopivan liikejäykkyyden. Avatkaa ovi/ikkuna haluamaanne asentoon, ja kitka pitää sen avoimena. Kun haluatte sulkea oven/ikkunan, vetäkää se kiinni. Kun haluatte avata oven/ikkunan täysin auki esi-merkiksi ikkunanpesua varten, kiertäkää säätö-holkki irti ja vetäkää aukipitolaitteen osat erilleen. HUOLTO Pyyhkikää aukipitolaite tarvittaessa kostealla liinalla.

7 ABLOY -ja Fix-parvekeovi- ja ikkunasulkijat Hyvä asukas, Huoneistonne ikkunat ja/tai parvekkeen ovi on varustettu helppokäyttöisillä ABLOY -tai FIX-sulkijoilla. Avatkaa ikkuna/ovi kääntämällä painike vaaka-asentoon, jolloin puitteen telki vapautuu. Lukitkaa ikkuna/ovi kääntämällä painike takaisin ala-asentoon. Isot ikkunat saatte auki erillisellä irtopainikkeella, joka työnnetään painike alaspäin painikekilpien suojaamaan aukkoon ja käännetään vaaka-asentoon. Lukitkaa ikkuna kääntämällä painike takaisin ala-asentoon ja poistamalla irtopainike. LAPSILUKKO (LISÄVARUSTE) Mikäli ikkunoissa/parvekkeenovessa on lisävarusteena FIX 840 (musta käyttövipu) tai 850 -lapsilukko (valkoinen käyttövipu), toimikaa seuraavasti: FIX 850 lukitsee painikkeen automaattisesti lapsi-lukkoasentoon. Ovi aukeaa, kun nostatte käyttövipua samanaikaisesti, kun käännätte painiketta vaaka-asentoon. FIX 840 ei lukitse painiketta automaattisesti lapsiluk-koasentoon. Halutessanne lukita painikkeen painakaa käyttövipu alas. Lapsilukitus vapautetaan nostamalla käyttövipu ylös. 3. HUOLTO Voidelkaa ikkunan/parvekkeen oven sulkijan liikkuvat osat muutamalla tipalla öljyä kerran vuodessa.

8 FIX 150 S -aukipitäjä Hyvä asukas Parvekeovenne/ikkunanne on varustettu FIX 150 S -aukipitäjällä. Laitteen avulla voitte säätää oven/ikkunan avautumisen portaattomasti haluamaanne tuuletusasentoon. Aukipitäjä toimii oven/ikkunan painikkeen kautta. Avatkaa ovi/ikkuna haluamaanne tuuletusasentoon, kääntäkää painike kiinniasentoon (alas), (Kuva 1). Ovi/ikkuna lukittuu paikoilleen eikä paiskaudu kiinni kovankaan tuulen vaikutuksesta. Jos painike on aukiasennossa (vaakatasossa), (Kuva 2) ovi/ikkuna liikkuu vapaasti. HUOM! Älä liikuta ovea/ikkunaa tuuletusasennossa. Se saattaa heikentää aukipitolaitteen kitkavoiman ennenaikaisesti. LAPSILUKKO FIX 150 S -aukipitäjä on varustettu lapsilukolla, joka rajoittaa oven/ikkunan avautumisen 10 cm:iin. Parvekeoven lapsilukko ei ole automaattinen, vaan se asetetaan päälle ja pois ovenpuitteessa olevasta käyttövivusta. Ikkunan lapsilukko on automaattisesti aina päällä. Se voidaan kytkeä pois päältä ikkunanpuitteessa olevasta käyttövivusta esimerkiksi ikkunanpesun ajaksi. Lapsilukko kytkeytyy automaattisesti päälle, kun ikkuna suljetaan. 3. HUOLTO Pyyhkikää aukipitolaite tarvittaessa kostealla liinalla. Älkää käyttäkö voiteluaineita, koska ne heikentävät aukipitolaitteen pitovoimaa. Kuva 1 Kuva 2

9 FIX 150 -aukipitäjä Hyvä asukas Parvekeovenne/ikkunanne on varustettu FIX aukipitäjällä. Laitteen avulla voitte säätää oven/ikkunan avautumisen portaattomasti haluamaanne tuuletusasentoon. Aukipitäjä toimii oven/ikkunan painikkeen kautta. Avatkaa ovi/ikkuna haluamaanne tuuletusasentoon, kääntäkää painike kiinniasentoon (alas), (Kuva 1). Ovi/ikkuna lukittuu paikoilleen eikä paiskaudu kiinni kovankaan tuulen vaikutuksesta. Jos painike on aukiasennossa (vaakatasossa), (Kuva 2) ovi/ikkuna liikkuu vapaasti. HUOM! Älä liikuta ovea/ikkunaa tuuletusasennossa. Se saattaa heikentää aukipitolaitteen kitkavoiman ennenaikaisesti. 3. HUOLTO Pyyhkikää aukipitolaite tarvittaessa kostealla liinalla. Älkää käyttäkö voiteluaineita, koska ne heikentävät aukipitolaitteen pitovoimaa. Kuva 1 Kuva 2

10 11/2008 Aukipitolaite ABLOY WF250 KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Hyvä asukas, tuuletusikkunaanne on asennettu aukipitolaite ABLOY WF250. Se kytkee ikkunan sisä- ja ulkopuitteet toisiinsa sekä pitää ikkunan avoimena ilman hakaa. Molemmat ikkunanpuitteet aukeavat tuuletusasentoon kätevästi yhdellä otteella. Ikkunan avautumista rajoittaa aukipitolaitteessa oleva aukaisunrajoitin, jonka ikkunatehdas on lapsiturvallisesti asentanut niin, että ikkuna aukeaa enimmillään 10 cm. Aukaisunrajoittimella ikkuna voidaan myös lukita tuuletusasentoon. Jos haluatte avata ikkunan kokonaan esimerkiksi pesua varten, kääntäkää aukipitolaitteen runko sen päästä vaakaasentoon ja vetäkää puitteet irti toisistaan (1). Rungon voi kääntää myös ikkunanavaimella (2). Huomaa! Runkoa ei saa kääntää vaaka-asentoon silloin kun ikkuna on lukittu tuuletusasentoon. Pesun jälkeen kytkekää puitteet toisiinsa päinvastaisessa järjestyksessä. Ikkunaa ei saa väkisin vetää auki rajoittimen läpi. 2 Aukaisunrajoitin 1 HUOLTO Aukipitolaite on helppo huoltaa ikkunanpesun yhteydessä. Pyyhkikää liat pois kostealla liinalla ja pesuaineella. Voiteluaineiden käyttöä ei suositella. HUOMIO! Muistakaa laittaa aukipitolaite kiinni ikkunoiden pesun ja laitteen puhdistuksen jälkeen turvallisuussyistä!

11 Postiluukun 31 asennus Installation of letter plate 31, Установка нащельника для почты Aseta luukun molemmat puolikkaat oveen ja keskitä ne aukkoon ennen ruuvien kiinnitystä (maks. 2Nm). Place both sides of the letter plate on the door before fixing the screws (max. 2Nm). Установить обе стороны нащельника в правильное место на двери перед закреплением винтов Ovi, door mm, дверь мм Ovi, door mm, дверь мм Kirjainten asennus postiluukkuun 31, installing the letters in 31 установка букв на нащельник для почты 31: 1. Avaa luukun päissä olevat ruuvit. Open the screws at the ends of letter plate. Выкрутить винты в концах нащельника. Nosta läppä ylös. Lift up the flap. Поднять клапан. 3. Vedä lasi pois kirjaintyynyn päältä. Take out the glass. Вытянуть стекло из плиты для букв. Asenna kirjaimet tyynyyn. Install the letters. Установить буквы. 5. Laita lasi takaisin ja kiinnitä ruuvit. Put back the glass and tighten the screws. Установить стекло обратно на место и вкрутить винты. Pyyhi luukku tarvittaessa kostealla rätillä, älä käytä liuottimia puhdistukseen. If necessary, clean with damp cloth, do not use dissolvents. Установить обе стороны нащельника в правильное место на двери перед закреплением винтов. HUOM! Jos oven eristeenä on käytetty polystyreeniä, on postiluukun aukon reunoilla oltava vähintään 20 mm runkopuuta ja runkopuut on eristettävä pintalevystä.

Ikkunapainikkeet ja -kilvet

Ikkunapainikkeet ja -kilvet Ikkunapainikkeet ja -kilvet LINE /062, /152 Pintakäsittelyt: kromattu Zn/CR, valkoinen Zn/JVA. 97 Käytetään tuuletusikkunoissa ja -luukuissa. IP-pakkaus sisältää kiinnitysruuvit. 28 5 (5,5 062) 39 15,5

Lisätiedot

SOLAR handy - sälekaihtimien asennusohje. Tästä pääset takuuehtoihin:

SOLAR handy - sälekaihtimien asennusohje. Tästä pääset takuuehtoihin: SOLAR handy - sälekaihtimien asennusohje Tästä pääset takuuehtoihin: 29.04.2015 SISÄLLYSLUETTELO HANDY-VARIAATIOT 1-5 Varoitus 2 Handy-variaatiot 1-5 3 Asennus Handy 1 5 Käyttöohje 15 Puhdistaminen 16

Lisätiedot

PIHA- JA PARVEKEOVIEN LUKITUS- JA HELOITUSOPAS

PIHA- JA PARVEKEOVIEN LUKITUS- JA HELOITUSOPAS PIHA- JA PARVEKEOVIEN LUKITUS- JA HELOITUSOPAS An ASSA ABLOY Group company KOHTEESEEN SOPIVA HELOITUS Tämän opas on suunniteltu helpottamaan heloituksen valintaa eri käyttötilanteissa. Opasta käyttämällä

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE TT 93500 TT 93600 TT 93500 PL TT 93600 PL ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE 2 TEKNISET TIEDOT Laitteen mitat korkeus 140 mm leveys 498 mm (TT 93500 ) leveys 598 mm (TT 93600 ) syvyys 480 mm Sähköliitäntä 230V/10A,

Lisätiedot

Ennen saunaoven asennustöitä varmista, että ovi on ehjä eikä siinä ole vikoja. Vikojen ilmetessä pyydämme ottamaan yhteyttä tuotteen jälleenmyyjään.

Ennen saunaoven asennustöitä varmista, että ovi on ehjä eikä siinä ole vikoja. Vikojen ilmetessä pyydämme ottamaan yhteyttä tuotteen jälleenmyyjään. Saunaoven asennusohjeet Lasioven asennustöiden suorittamiseen tarvitaan kaksi henkilöä. Lasi ei kestä kovien ja painavien esineiden iskuja. Iskusta lattiaan tai seinään lasi voi rikkoutua. Älä koskaan

Lisätiedot

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Polkupyöräteline, vetolaitteeseen kiinnitettävä Accessories Part No. Group Date

Lisätiedot

Door View Cam -ovisilmäkamera

Door View Cam -ovisilmäkamera Door View Cam -ovisilmäkamera Malli: G63R9A Lataa mukana toimitettu akku. Lataa akku ensin täyteen. Akku löytyy Door View Kit -pakkauksesta, jossa on mukana myös sovitin ja kiristysmutteri. Liitä se USB-virtalähteeseen

Lisätiedot

Kokoamisohje. Amplitude Bed

Kokoamisohje. Amplitude Bed Kokoamisohje Amplitude Bed 5 Numero Osan nimi pohja & saksimekanismi jalkaosa 3 selkäosa 4 sivulaidat 5 kohottautumisteline 8 4 3 8 6 käsiohjain 7 ohjausyksikkö 8 sängynpäädyt 6 9 kuljetusteline 7 9 Kokoamisohjeet

Lisätiedot

SAGA 150. Asennusohjeet. Mittaa oven korkeus. Piirrä seinään oven kiinni -päätyyn seinäkannattimen kohdalle vaakaviiva korkeudelle ovi + 75mm + 20 mm.

SAGA 150. Asennusohjeet. Mittaa oven korkeus. Piirrä seinään oven kiinni -päätyyn seinäkannattimen kohdalle vaakaviiva korkeudelle ovi + 75mm + 20 mm. SAGA 150 Asennusohjeet 500 1 2 Mittaa oven korkeus. Piirrä seinään oven kiinni -päätyyn seinäkannattimen kohdalle vaakaviiva korkeudelle ovi + 75mm + 20 mm. 3 Piirrä vesivaa an avulla viiva myös kiskon

Lisätiedot

Scala/Classic matala laatikko

Scala/Classic matala laatikko Scala/Classic matala laatikko SCALA CLASSIC MATALA LAATIKKO Laatikon sivut Laatikon kiskot c b a b Etusarjan kiinnike Classic laatikon Charmia-peitelätkä a LAATIKON PAIKOILLEEN LAITTO JA POIS OTTAMINEN

Lisätiedot

Midwest PetGate koiraportti

Midwest PetGate koiraportti Midwest PetGate koiraportti Asennusohje malleihin 2929sw gl, 2939sw gl 2929sg gl, 2939sg gl. TÄRKEÄÄ TIETOA Pura kaikki osat laatikosta. Säilytä laatikko ja pakkausmateriaalit, kunnes tuote on kasattu.

Lisätiedot

Ennen asennuksen aloittamista:

Ennen asennuksen aloittamista: Asennusopas Asennusopas Ennen asennuksen aloittamista: 1. Ennen asennuksen aloittamista varmistu että olet hankkinut oikean lukkopesän, joka sopii lukkoon. Yleisesti käytössä oleviin oviin oikeat lukkopesät

Lisätiedot

Väli- ja ulko-ovenpainikkeiden ruuvit ovat M4-ristiurauppokantaruuveja.

Väli- ja ulko-ovenpainikkeiden ruuvit ovat M4-ristiurauppokantaruuveja. Väli- ja ulko-ovenpainikkeet pohjoismaisiin lukkorunkoihin Laakerointi ja kiinnitys: Messinki- ja alumiinipohjaiset painikkeet on kiinnitetty lukitusrenkaalla kilpeen. Lisäksi kaikissa messinki- ja alumiinipainikkeissa

Lisätiedot

Maahantuoja: Oy ARNE STARA Ab PL Pietarsaari Puh: Faksi:

Maahantuoja: Oy ARNE STARA Ab PL Pietarsaari Puh: Faksi: KÄYTTÖOPAS Maahantuoja: Oy ARNE STARA Ab PL 61 68601 Pietarsaari Puh: 06-7818750 Faksi: 06-7818777 www.stara.com 2 SISÄLTÖ SISÄLTÖ 3 ASENNUS 4 KONTIN LUKITSEMINEN 9 LUKKOJEN AVAAMINEN 11 LUKKOJEN SIIRTÄMINEN

Lisätiedot

MORITEN VALIKOIMA IKKUNA- JA RAKENNUSHELAT. Yhteystiedot: Somerhela Puh. 044 941 5182 (Jussi) jussi@somerhela.fi

MORITEN VALIKOIMA IKKUNA- JA RAKENNUSHELAT. Yhteystiedot: Somerhela Puh. 044 941 5182 (Jussi) jussi@somerhela.fi MORITEN VALIKOIMA IKKUNA- JA RAKENNUSHELAT Yhteystiedot: Somerhela Puh. 044 941 5182 (Jussi) jussi@somerhela.fi 1 IKKUNAN PITKÄSULKIJA PERUSMALLIT Ikkunan pitkäsulkijat on mahdollista saada portaattomasti

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein.

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein. KÄYTTÖOHJE LASTENVAUNUJEN AVAAMINEN Aseta vaunut lattialle (kuva 1a) ja vedä lujasti kahvasta, kunnes taittomekanismi lukittuu (kuva 2, 3). HUOMAUTUS! Ennen kuin alat käyttää vaunuja, varmista, että ne

Lisätiedot

SOLAR Handy Sweet Duette - pimennysverhon asennusohje. Tästä pääset takuuehtoihin:

SOLAR Handy Sweet Duette - pimennysverhon asennusohje. Tästä pääset takuuehtoihin: SOLAR Handy Sweet Duette - pimennysverhon asennusohje Tästä pääset takuuehtoihin: 29.04.2015 SISÄLLYSLUETTELO DUETTE-VARIAATIOT 1-5 Duette 1 Varoitus 2 Duette-variaatiot 1-5 3 Asennus Duette 1 5 Käyttöohje

Lisätiedot

S-polven asennuksen jälkeen voit kiinnittää sen halutessasi metallilevyllä seinään.

S-polven asennuksen jälkeen voit kiinnittää sen halutessasi metallilevyllä seinään. CREAVIT WC-ISTUIMEN ASENNUSOHJE WC-istuinten mitat Koti t Q2 Q3 WN 3141 175 235 235 DR3141 180 225 240 VT3641 175 230 230 SL 3141 180 220 225 KR 3141 180 210 220 SA 3141 185 235 235 MR 3641 175 185 215

Lisätiedot

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen asennuksen aikana. Suluissa oleva luku on osan avainnumero. Sulkuja seuraa asennuksessa vaadittavien osien lukumäärä. Huomio: joitain osia on

Lisätiedot

Kattolaatikko Xperience

Kattolaatikko Xperience Ohje nro Versio Osa nro 8698518 1.0 Kattolaatikko Xperience A8903209 Sivu 1 / 8 A8903214 Sivu 2 / 8 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit ovat turvallisuuden

Lisätiedot

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja

Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus 15.11.13 1. Ison Albatrossin pohja Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni Huom! Asennusohjeissa olevat kuvat viittaavat monissa kohdin isoon Albatrossiin mm. seinäelementtien ja listojen osalta. Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Lisätiedot

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Festivo 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Festivo 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

Ikkunoiden käyttö-, huolto- ja turvaohjeet. Winkhaus activpilot Concept

Ikkunoiden käyttö-, huolto- ja turvaohjeet. Winkhaus activpilot Concept Ikkunoiden käyttö-, huolto- ja turvaohjeet Winkhaus activpilot Concept 2 Print-no. 996 000 430 / 08/2014 EN Käyttö ja turvallisuus DK-ikkunan käyttöohje Katso kuva: Dk-ikkuna - Ikkuna sulkeutuu kun painike

Lisätiedot

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3).

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3). Asennus Kuntolaite toimitetaan lähes valmiiksi asennettuna. Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen työkalujen ja rasvan lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseliä. 1. Toisen

Lisätiedot

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään Z oom työtelineet ovat paljon enemmän kuin pelkkä työteline. Telineen kiinniytspaloja voidaan liikuttaa portaattomasti pöytäurissa ja pöydän

Lisätiedot

Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg

Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg ICF Group Oy Myrttitie 1 Tel. 09-346 2574 www.icf.fi 01300 Vantaa Fax. 09-346 2576 KOKOAMINEN Huom! Nostin on tarkoitettu ainoastaan henkilöiden nostamiseen

Lisätiedot

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET 1. Oven karmin asennuksessa käytetään 16 kpl säätöholkkeja (24mm), joilla karmi säädetään asennusaukkoon. 2. Oven karmin ja asennusaukon

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Handsfree, Bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 41

Installation instructions, accessories. Handsfree, Bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 41 Installation instructions, accessories Ohje nro 31310099 Versio 1.2 Osa nro 31285547 Handsfree, Bluetooth Volvo Car Corporation Handsfree, Bluetooth- 31310099 - V1.2 Sivu 1 / 41 Varuste IMG-242205 A0000162

Lisätiedot

Toimiva oviympäristö

Toimiva oviympäristö Toimiva oviympäristö ~Meidän kaikkien etu ~ An ASSA ABLOY Group company Tiesitkö, että oven ja lukon voi avata myös yhdellä kädellä. Lukon rakenne sekä avaimen muoto ja koko helpottavat avaimen asettamista

Lisätiedot

BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje

BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje 0457350/6 IM-P045-10 CH Issue 6 BRV2 paineenalennusventtiili Asennus- ja huolto-ohje 1. Suositeltava asennus 2. Asennus ja huolto 3. Varaosat 4. Ulkoinen impulssiputki IM-P045-10 CH Issue 6 Copyright 20001

Lisätiedot

F2000 Karavaanimarkiisi

F2000 Karavaanimarkiisi Asennus ja käyttöohjeet F2000 Karavaanimarkiisi Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä! Pakkauksen sisältö NIMIKE KUVAUS 1 Kankaan lukitustanko 2 putki 3 Vasen varsi 4 Oikea varsi 5 Seinäkiinnike

Lisätiedot

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET THD, THDC, THX ja THXC.

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET THD, THDC, THX ja THXC. Sivu 1/ 5 ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET THD, THDC, THX ja THXC. Lue kaikki ohjeet ennen lavakatteen asennusta ja käyttöä!!! 1 TARKISTA ASENNUSSARJAN SISÄLTÖ! Asennussarjaan kuuluvat: 6 kpl Vetokiinnittimet

Lisätiedot

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Valo- ja äänimerkit koodinäppäimistöllä, kun älylukkoa käytetään ulkopuolelta Lukittaessa näppäimistön

Lisätiedot

DOMUS-IKKUNOIDEN JA -IKKUNAOVIEN KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE

DOMUS-IKKUNOIDEN JA -IKKUNAOVIEN KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE DOMUS-IKKUNOIDEN JA -IKKUNAOVIEN KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE 22.5.2014/TV IKKUNOIDEN SUOJAAMINEN JA RAKENTAMISEN AIKAINEN VARASTOINTI Ikkunat tulee asentaa vasta kun rakennuksen olosuhteet vastaavat lopullisia

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

Liukuosan asennusohje

Liukuosan asennusohje Liukuosat asennetaan suorakulmaiseen aukkoon, jonka mitta on sama kuin osan mitta. Tarkistusmittaa aukko viistosti. Varmista, että luukut eivät ole vääntyneet kuljetuksessa. Osia voi säätää naputtamalla

Lisätiedot

UMPIOVEN MEKAANINEN LUKITUS

UMPIOVEN MEKAANINEN LUKITUS UMPIOVEN MEKAANINEN LUKITUS TOIMINNALLISET KUVAUKSET UMPIOVEN KÄYTTÖ- JA VARMUUSLUKOT Tämän oppaan lukot edellyttävät ovirakenteelta noin 100 mm upotussyvyyttä lukkorungolle. Päivä- ja yökäyttötila Siirtyminen

Lisätiedot

Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö

Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö Installation instructions, accessories Ohje nro 30660544 Versio 1.0 Osa nro Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö Volvo Car Corporation Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö- 30660544 - V1.0 Sivu 1

Lisätiedot

Prosella Scandinavian Oy

Prosella Scandinavian Oy 2017 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com ELEKTRONINEN KOODI- / RFID-LUKKO 4000B - sarja KÄYTTÖOHJE Hätäavaus (lukon nollaus) Mikäli unohdat avauskoodin, on lukon nollaamiseen

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä (esim. asennettu

Lisätiedot

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennusohje 1. Asennuspohjan valinta Laite painaa noin 30 kg. Seinäkiinnitystä varten Retrojasson takaseinässä on kaksi reikää. Kiinnitykseen käytetään

Lisätiedot

CONVERSION KITS FOR FRAMES MR8 AND MR9 INSTALLATION INSTRUCTIONS

CONVERSION KITS FOR FRAMES MR8 AND MR9 INSTALLATION INSTRUCTIONS CONVERSION KITS FOR FRAMES MR8 AND MR9 INSTALLATION INSTRUCTIONS MR8 AND MR9 CONVERSION KIT - INSTALLATION INSTRUCTION Document ID: DPD01787, Revision: A, Release date: 17.11.2015 1.1 MR8 kit contents

Lisätiedot

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.

Turvallisuus. Asennuksessa tarvittavat työkalut. Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä. Kuomun asennusohje Turvallisuus Kuomun asentamisessa tarvitaan kaksi (2) henkilöä.! kuomun nostaminen, siirtäminen ja kääntäminen kevennysjousien asentaminen tuulihaan asentaminen varmistettava peräkärryn

Lisätiedot

Katve-Hufcor Classic 7500 siirtoseinän asennusohje

Katve-Hufcor Classic 7500 siirtoseinän asennusohje Katve-Hufcor Classic 7500 siirtoseinän asennusohje 2 (5) 1 Yleisesti Jokainen asennuspaikka on erilainen, joten ohjeet eivät välttämättä ole yksiselitteiset kaikissa tapauksissa. Lue ensin koko ohje lävitse,

Lisätiedot

ABLOY EXEC AVAINJYRSINKONE 6232 KÄYTTÖOHJE

ABLOY EXEC AVAINJYRSINKONE 6232 KÄYTTÖOHJE ABLOY EXEC AVAINJYRSINKONE 6232 KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISET TIEDOT JA RAKENNE... 2 2. TURVAOHJEET... 3 3. KONEEN KÄYTTÖ- JA HALLINTALAITTEET... 4 4. AVAINTEN JYRSINTÄ... 5 4.1 Jyrsinnän aloitus...

Lisätiedot

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET NP3D, NP3DC, NP3K ja NP3KC.

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET NP3D, NP3DC, NP3K ja NP3KC. Sivu 1/ 5 ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET NP3D, NP3DC, NP3K ja NP3KC. Lue kaikki ohjeet ennen lavakatteen asennusta ja käyttöä!!! 1 TARKISTA ASENNUSSARJAN SISÄLTÖ! Asennussarjaan kuuluvat: 6 kpl Vetokiinnittimet

Lisätiedot

Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje

Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje Katve-Hufcor Classic 7600 siirtoseinän asennusohje 2 (5) 1 Yleisesti Jokainen asennuspaikka on erilainen, joten ohjeet eivät välttämättä ole yksiselitteiset kaikissa tapauksissa. Etene asennuksessa ohjeen

Lisätiedot

Kansi. Kehys Teleskooppitikas. Palovilla. Laukaisusalpa Alaluukku

Kansi. Kehys Teleskooppitikas. Palovilla. Laukaisusalpa Alaluukku Kansi Kehys Teleskooppitikas Palovilla Laukaisusalpa Alaluukku 1: Puhdista pelastautumisluukkua varten tehdyn aukon reunat huolellisesti. 2: Sovita pelastautumisluukun kehystä aukkoon. Tarvittaessa muokkaa

Lisätiedot

Installation instructions, accessories - Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö

Installation instructions, accessories - Lisävaruste-elektroniikan ohjausyksikkö S60 / S80 / V70 / V70 XC / XC70 Section Group Weight(Kg/Pounds) Year Month 3 36 2004 05 S60 2001, S60 2002, S60 2003, S60 2004, S60 2005, S60 2006, S60 2007, S60 2008, S60 2009, S80 (-06) 1999, S80 (-06)

Lisätiedot

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet

Saab. 900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault. Suksien-/lumilaudanpitimet SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Suksien-/lumilaudanpitimet MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein paitsi S42 malli. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Omni-Tract-hakasjärjestelmä

KÄYTTÖOHJE. Omni-Tract-hakasjärjestelmä KÄYTTÖOHJE Omni-Tract-hakasjärjestelmä JÄLLEENMYYJÄ Mediplast Fenno Oy Tähtäinkuja 9, 01530 Vantaa Asiakaspalvelu 09 276 360 mediplast.info@mediplast.com www.mediplast.com 1 SISÄLLYS Sisällys Sivu Tärkeää...

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Handsfree, bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Handsfree, bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Ohje nro 31337686 Versio 1.2 Osa nro 31337677, 31310791, 31357750 Handsfree, bluetooth Volvo Car Corporation Handsfree, bluetooth- 31337686 - V1.2 Sivu 1 / 74 Materiaali

Lisätiedot

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault

900 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Ulosvedettävä suksen-/lumilaudanpitimet Accessories Part No. Date Instruction

Lisätiedot

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno:

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno: Cristallo ROLLAATTORI Tilno: 7 00 000 Käyttöohje Rollaattorin osat 4 5 6 0 7 8 9 Kahva Jarru Korkeussäädettävä kahvan tanko 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Folding suoja 6 varastossa haltijat 7 Takapyörä

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet Since 1923 ALLASLAATIKOSTON JA PEILIKAAPIN ASENNUSOHJEET

Kylpyhuonekalusteet Since 1923 ALLASLAATIKOSTON JA PEILIKAAPIN ASENNUSOHJEET Kylpyhuonekalusteet Since 1923 ALLASLAATIKOSTON JA PEILIKAAPIN ASENNUSOHJEET Allaslaatikoston asennus Allaslaatikosto toimitetaan valmiiksi koottuna. 2 Pura pakkaus ja irroita laatikot. Allaslaatikoston

Lisätiedot

ORAMIX. deutsch... 4 english... 6 français... 8 nederlands suomi svenska dansk norsk eesti... 20

ORAMIX. deutsch... 4 english... 6 français... 8 nederlands suomi svenska dansk norsk eesti... 20 ORAMIX deutsch... 4 english... 6 français... 8 nederlands... 10 suomi... 12 svenska... 14 dansk... 16 norsk... 18 eesti... 20 ðóññêèé 22 polski... 24 150±23 mm 1. 150±3 mm 40 G 3/4 2. 44 G 3/4 160mm 3.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET HYDRAULITUNKKI

KÄYTTÖOHJEET HYDRAULITUNKKI KÄYTTÖOHJEET HYDRAULITUNKKI TEKNISET TIEDOT Malli Nostovoima (Tonnia) Minimi korkeus Nostokorkeus Säätökorkeus Nettopaino (kg) T90204 2 181 116 48 2.9 T90304 3 194 118 60 3.6 T90404 4 194 118 60 3,6 T90504

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA HUOLTOOHJEET

KÄYTTÖ- JA HUOLTOOHJEET KÄYTTÖ- JA HUOLTOOHJEET PVC-ikkunoiden käyttö- ja huoltoohjeet 1. Asennuksen jälkeinen puhdistus Ikkunat pitää puhdistaa heti asennuksen jälkeen. Kaikki lika pitää puhdistaa varovaisesti käyttäen vettä

Lisätiedot

+++Abloy_Lukitusopas_B :15 Page 1. Kodin lukitusopas. Kun turvallisuus on avainasia.

+++Abloy_Lukitusopas_B :15 Page 1. Kodin lukitusopas. Kun turvallisuus on avainasia. +++Abloy_Lukitusopas_B5 17.3.2006 14:15 Page 1 Kodin lukitusopas. Kun turvallisuus on avainasia. +++Abloy_Lukitusopas_B5 17.3.2006 14:15 Page 2 Onko sinulla vastaukset muutamaan avainkysymykseen? Milloin

Lisätiedot

***TÄRKEÄÄ***TÄRKEÄÄ***TÄRKEÄÄ***

***TÄRKEÄÄ***TÄRKEÄÄ***TÄRKEÄÄ*** ***TÄRKEÄÄ***TÄRKEÄÄ***TÄRKEÄÄ*** Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennenkuin käytät tuotetta ensimmäistä kertaa ja säilytä tämä käyttöohje mahdollista tulevaa tarvetta varten. Jos käyttöohjeita ei noudateta

Lisätiedot

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti asennusohje. (ver ) Beat

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti  asennusohje. (ver ) Beat Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, 15520 Lahti info.finland@elfa.com www.kirena.com asennusohje (ver 31.01.2017) Beat Yleistä asennuksesta ja asennuspaikasta Asennusohjeessa on kuvattu Kirena Beat -liukuovi

Lisätiedot

PROFIILIOVEN MEKAANINEN LUKITUS

PROFIILIOVEN MEKAANINEN LUKITUS PROFIILIOVEN MEKAANINEN LUKITUS TOIMINNALLISET KUVAUKSET PROFIILIOVEN KÄYTTÖ- JA VARMUUSLUKOT Tämän oppaan lukot edellyttävät ovirakenteelta enintään 80 mm upotussyvyyttä lukkorungolle. Käyttötilat Siirtyminen

Lisätiedot

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje

LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW. Asennus-, huolto- ja käyttöohje LUKINTALAITE SYLINTERI TOIMILAITTEILLE Malli B_Q, B_W ja B_QW Asennus-, huolto- ja käyttöohje 6 B 70 fi 4/2015 2 6 B 20 fi Sisältö 1 YLEISTÄ... 3 1.1 Osat ja liittimet...3 2 VAROTOIMENPITEET... 4 3 ASENNUS

Lisätiedot

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE

OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE OTSOSON WC-LAITTEEN ASENNUS- JA HUOLTOOHJE WC-LAITTEEN ASENNUS WC-laite on varustettu kiinnityspultein. Maahantuoja / valmistaja ei vastaa siitä, jos wc-laite on kiinnitetty vastoin määräyksiä (esim. asennettu

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Halton Jaz Sky JSC neliönmuotoinen monisuutinkattohajottaja

Halton Jaz Sky JSC neliönmuotoinen monisuutinkattohajottaja Halton Jaz Sky JSC neliönmuotoinen monisuutinkattohajottaja Halton Jaz Sky (JSC) Hajottaja, joka soveltuu upotettavaksi alakattoon. Erinomaiset ja riskittömät sisäilmastoolosuhteet sekä vapaasti säädettävä

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

Pyörällisen suihkutuolin osat

Pyörällisen suihkutuolin osat Pyörällisen suihkutuolin osat 1 Työntökahva 2 Selkänoja 3 Istuimen kansi 4 Kiinnitysruuvi 5 Kannellinen ämpäri 6 Rengas, 4 (valinnainen) 7 Kaksiosainen lukitusjarru 8 Käsinoja 9 Jarru 24 :n pyörään (valinnainen)

Lisätiedot

Saab 900 M94-, 9-3 -M03 (9400)

Saab 900 M94-, 9-3 -M03 (9400) SCdefault -3 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Vetokoukku, kiinteä ja irrotettava Accessories Part No. Group Date Instruction

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Alcoguard. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 IMG

Installation instructions, accessories. Alcoguard. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 IMG Installation instructions, accessories Ohje nro 31316158 Versio 1.3 Osa nro 30756974, 30758207 Alcoguard IMG-335486 Volvo Car Corporation Alcoguard- 31316158 - V1.3 Sivu 1 / 22 Varuste IMG-242205 A0000162

Lisätiedot

Venttiilin säätö perustuu vahvaan termostaattiin ja sen vastavoimana olevan jousen toimintaan. Näillä ohjataan messingistä säätölautasta.

Venttiilin säätö perustuu vahvaan termostaattiin ja sen vastavoimana olevan jousen toimintaan. Näillä ohjataan messingistä säätölautasta. 5 5 5 TERMOSTAATTISET PATTERIVENTTIILIT Oras Stabila Yleistä Oras Stabila on esisäädettävä termostaattinen patteriventtiili, joka on tarkoitettu käytettäväksi pumppukiertoisessa kaksiputkijärjestelmässä.

Lisätiedot

Postiluukut E 1. Postiluukku DF60+63

Postiluukut E 1. Postiluukku DF60+63 Postiluukut Postiluukku DF60+6 Materiaali: messinki. Pintakäsittely: kiillotettu Ms/KI. Materiaali: ruostumaton teräs. Pintakäsittely: kiillotettu Rt/KI. Käytetään porrastaso-ja ulkoovissa. Luukussa on

Lisätiedot

DRV Pääteyksikkö. Version: 16.02.2012

DRV Pääteyksikkö. Version: 16.02.2012 DRV Pääteyksikkö Version: 16.02.2012 Monisuutinhajotin näkyville vapaaseen asennukseen. Vaakasuuntainen ilmasuihku, myös pystysuora suihku on mahdollinen. Kaksirakoiset, suunnattavat suuttimet mahdollistavat

Lisätiedot

Saab 9-5 5D. 9-5 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault

Saab 9-5 5D. 9-5 Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SITdefault SCdefault 9-5 Asennusohje SITdefault Kuormalattia, ulosvedettävä MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part

Lisätiedot

S4M-pikaopas. Ulkonäkymä. Käytä kirjoitinta tämän oppaan avulla. Lisätietoja on S4M-käyttöoppaassa. Kuva 1 Kirjoittimen ulkopuoli. Etuosa.

S4M-pikaopas. Ulkonäkymä. Käytä kirjoitinta tämän oppaan avulla. Lisätietoja on S4M-käyttöoppaassa. Kuva 1 Kirjoittimen ulkopuoli. Etuosa. S4M-pikaopas Käytä kirjoitinta tämän oppaan avulla. Lisätietoja on S4M-käyttöoppaassa. Ulkonäkymä Kuva 1 Kirjoittimen ulkopuoli Etuosa 1 2 Takaosa 4 1 Ohjauspaneeli 2 Etikettinauhan luukku Virtakytkin

Lisätiedot

Esteetön oviympäristö. Hissi- ja esteettömyysseminaari Jari Kröger

Esteetön oviympäristö. Hissi- ja esteettömyysseminaari Jari Kröger Esteetön oviympäristö Hissi- ja esteettömyysseminaari 17.11.2016 Jari Kröger Jari Kröger? toimitusjohtaja, Isännöintipalvelu Hanhisalo koulutus: yhdyskuntainsinööri, kauppateknikko, turvallisuusvalvojan

Lisätiedot

LINC 17. sanka.fi 130624A

LINC 17. sanka.fi 130624A LINC 17 130624A SANKA takaa tuotteen toimivuuden kun asennus tapahtuu ohjeiden mukaisesti. SANKA garanterar produktens funktion då monteringsanvisningen följs. sanka.fi Tarvittaessa. Vid behov. 6mm 3mm

Lisätiedot

Lattialämmitysjärjestelmän säätö

Lattialämmitysjärjestelmän säätö Lattialämmitysjärjestelmän säätö Marraskuu 2012 1 SISÄLTÖ 1 ENERLINE- LATTIALÄMMITYSJÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT... 2 2 LATTIALÄMMITYSJÄRJESTELMÄN SÄÄTÖ... 2 2.1 Enerline- lattialämmitysjärjestelmän jakotukkien

Lisätiedot

ABLOY LC190 -SARJAN OVIKORTIT JA LUKKORUNKOJEN MITTAKUVAT

ABLOY LC190 -SARJAN OVIKORTIT JA LUKKORUNKOJEN MITTAKUVAT ABLOY LC190 -SARJAN OVIKORTIT JA LUKKORUNKOJEN MITTAKUVAT 8.6.2012 ABLOY AVAINTURVALLISUUS SUOSITELTAVAT AVAINJÄRJESTELMÄT ABLOY SENTO on nykyaikainen lukituksen perusratkaisu, jonka symmetrinen avain

Lisätiedot

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET TOD, TODC, TOX ja TOXC.

ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET TOD, TODC, TOX ja TOXC. Page 1 of 5 ASENNUS-, KÄYTTÖ- ja HUOLTO-OHJEET TOD, TODC, TOX ja TOXC. Lue kaikki ohjeet ennen lavakatteen asennusta ja käyttöä!!! 1 TARKISTA ASENNUSSARJAN SISÄLTÖ! Asennussarjaan kuuluvat: 6 kpl Vetokiinnittimet

Lisätiedot

PRO Flow L Puhdistus- ja Huolto-ohje

PRO Flow L Puhdistus- ja Huolto-ohje PRO Flow L Puhdistus- ja Huolto-ohje Puhdistaminen PRO Flow valaisimet suositellaan puhdistettavaksi nukkaamattomalla puhdistusliinalla ja haalealla vedellä pyyhkien. Huomiota on kiinnitettävä erityisesti

Lisätiedot

Lasiseinän asennusohje

Lasiseinän asennusohje Lasiseinän asennusohje Sun Sauna Oy Kuormaajantie 40 40320 Jyväskylä puh. 0403470220 info@sunsauna.fi 1. Katon panelointi Lasiseinän yläreunassa käytetään normaalitilanteessa upotettavaa lasilistaa. Tällä

Lisätiedot

Baikal MP-46 ilmapistooli käyttöohje. Eräliike Riistamaa Oy

Baikal MP-46 ilmapistooli käyttöohje. Eräliike Riistamaa Oy Baikal MP-46 ilmapistooli käyttöohje Eräliike Riistamaa Oy 1. Yleistä 1.1 LUE ASEEN OHJEKIRJA HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA. Ohjekirjassa esitellään lyhyesti aseen tekniset tiedot, muotoilu ja käyttöohjeet.

Lisätiedot

Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl V1.

Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl V1. Installation instructions, accessories Ohje nro 31359457 Versio 1.0 Osa nro 31359437 Sähköinen moottorinlämmitin, matkustamon pistorasia, 4-syl./5-syl. IMG-265587 Volvo Car Corporation Sähköinen moottorinlämmitin,

Lisätiedot

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS Lue tämä asennusopas kokonaisuudessaan ennen oven asentamisen aloittamista. Noudata turvallisuusohjeita, jotta vältyt aineellisilta- ja henkilövahingoilta. Varmistaaksesi onnistunut

Lisätiedot

ULKO-OVIEN KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET

ULKO-OVIEN KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Sivu 1/9 ULKO-OVIEN KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Sivu 2/9 Ulko-oven osat ja varusteet Karmi Ovilehti Lasi Vääntönuppi (sisäpuolella) Lukon säädettävä vastarauta Avainpesä Painike Sarana Kynnys Sivu 3/9 Ulko-oven

Lisätiedot

Kattospoileri lisäjarruvalolla

Kattospoileri lisäjarruvalolla Ohje nro Versio Osa nro 30664254 1.0 Kattospoileri lisäjarruvalolla M8400560 Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0000180 A0000214 A0000177 M0000232 M8903187 Sivu 2 / 10 JOHDANTO Lue läpi koko

Lisätiedot

Asennus-, huolto- ja käyttöohje

Asennus-, huolto- ja käyttöohje Asennus-, huolto- ja käyttöohje Domlux Ikihyvä-parvekeovi Domus Yhtiöt Oy Puusepänkatu PL 6 32201 Loimaa Puh. 0207 100 200 www.domlux.fi Versio: 26092017 TUOTTEEN HYVÄN TOIMINNAN VARMISTAMISEKSI ON OVEN

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 968999306/IZC Leikkuulaitteena: 96899934 TRD48 TunnelRam-leikkuulaite tai 968999347 CD48 Combi-leikkuulaite Asennus Pura kone pakkauksesta. Renkaat Asenna takapyörät napoihin asennettujen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE KAMMIOEROTIN JEKA MOOTTORIOHJAIMELLE N 0037.03

ASENNUSOHJE KAMMIOEROTIN JEKA MOOTTORIOHJAIMELLE N 0037.03 ASENNUSOHJE KAMMIOEROTIN JEKA MOOTTORIOHJAIMELLE N 0037.03 OUTDOOR DISCONNECTOR ISO 9001:2009 ISO 14001:2005 OHSAS 18001:2008 TYPE CUB a) PACKING 9713680 Erotin täydellisenä, sisältää erotinpaketin ja

Lisätiedot

SIIRRETTÄVÄ JÄÄHDYTYSLAITE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET RF-2930W/P1

SIIRRETTÄVÄ JÄÄHDYTYSLAITE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET RF-2930W/P1 SIIRRETTÄVÄ JÄÄHDYTYSLAITE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET RF-2930W/P1 TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA Välttyäksemme vahingoilta ja jotta takuu on voimassa, asettakaa laite pystyasentoon vähintään 2 tuntia ennen käyttöönottoa

Lisätiedot

ASENNUSOHJE Upotettavan TSL-valaisimen käyttö-, asennus- ja huolto-ohje

ASENNUSOHJE Upotettavan TSL-valaisimen käyttö-, asennus- ja huolto-ohje sairaalatekniikkaa 1(3) ASENNUSOHJE Upotettavan TSL-valaisimen käyttö-, asennus- ja huolto-ohje 1. Valaisinmallit ja asennusmitat (kuva 1) Valaisin Teho (W) L (mm) B (mm) L1 (mm) B1 (mm) H (mm) H1 (mm)

Lisätiedot

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti asennusohje. (ver ) Vivia

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti  asennusohje. (ver ) Vivia Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, 15520 Lahti info.finland@elfa.com www.kirena.com asennusohje (ver 17.05.2016) Vivia Yleistä asennuksesta ja asennuspaikasta Asennusohjeessa on kuvattu Kirena Vivia -liukuovi

Lisätiedot

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet

KUNERT. Professional. KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet KUNERT Professional KUNERT lastenvaunut Käyttöohjeet Suojakaari Istuin on varustettu suojakaarella. Kiinnitä kaari liittämällä se käsinojen kummaltakin puolelta löytyviin kiinnikkeisiin (kuva 21.) Poistaaksesi

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä.

Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271. Tyyppi 3271. Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä. Pneumaattinen toimilaite Tyyppi 3271 Tyyppi 3271 Tyyppi 3271-5 Tyyppi 3271, varustettu käsisäädöllä Tyyppi 3271-52 Kuva 1 Tyypin 3271 toimilaitteet Asennus- ja käyttöohje EB 8310 FI Painos: lokakuu 2004

Lisätiedot

Biomaja Nordic Oy Töyrykatu 11 FI RIIHIMÄKI

Biomaja Nordic Oy Töyrykatu 11 FI RIIHIMÄKI BIOMAJA WCL -yleisövessa Luettava ennen Biomajan käyttöönottoa Sisällysluettelo s. Paikoitus 2 Portaiden asennus 3 Sähköjärjestelmä 4 Audiojärjestelmä 5 Kuivikekäymälä 6 Ajovalmius 7 Biomaja Nordic Oy

Lisätiedot

kokoamiseen tarvittavat osat

kokoamiseen tarvittavat osat RAKENNUSOHJE Kaikki toisen takaiskunvaimentimen kokoamiseen tarvittavat osat 273 Lehden nro 64 mukana sait kaikki toisen takaiskunvaimentimen osat. Näillä osilla voit koota takaiskunvaimentimen ja saat

Lisätiedot

DRV LINJASÄÄTÖ- VENTTIILIT

DRV LINJASÄÄTÖ- VENTTIILIT DRV LINJASÄÄTÖ- VENTTIILIT DRV LINJASÄÄTÖVENTTIILIT DRV VODRV Lämmitysverkostoissa on usein ongelmia, kun edellytetään tietty virtaama kuhunkin yksittäiseen liittymään. Tämä johtuu virtausvastusten eroista

Lisätiedot

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja

Satulinna 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja Asennusohjeet Huvimajoille Satulinna 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot