-OPAS. Sisältö

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "WWW.KOUVOLA.FI -OPAS. Sisältö"

Transkriptio

1 1 -OPAS Sisältö Sivukartta 2 Haku 2 Palveluhakemisto 3 Puhelinluettelo 3 Palautteet 5 Kansalaiskioski 7 Sähköpostipalaute 8 Virallinen asiointi 8 Karttapalvelu 9 Sivujen sisältö 11 Etusivu 12 Palvelut 14 Kouvola-Info 15 Päätöksenteko 16 Osallistu ja vaikuta 16 Yhteystiedot 17 Muita sivustoja 17 Linkkivinkkejä 20 Sähköisiä palveluja 20 Facebook 23

2 2 Sivukartta Kouvolan kaupungin internet-sivuilla on yli 1000 sivua. Sivukartta, joka löytyy sivun oikeasta ylälaidasta, näyttää sivuston rakenteen. Sivukartasta pääset myös eteenpäin haluamallaesi sivulle. auttaa sinua löytämään hakemasi tiedon Kouvolan kaupungin internet-sivuilta. Haku Haun kautta voit etsiä tietoa sivustolta. Käytä haku-toiminnossa sanoja perusmuodossa. Mitä vähemmän kirjoitat sanasta, sitä enemmän hakutuloksia tulee. Esimerkiksi haulla ton löytyy kaikki sanat, jotka sisältävät kirjaimet ton. Haku löytyy sivun oikeasta ylälaidasta.

3 3 Palveluhakemisto Palveluhakemistossa on sekä kaupungin että muiden laitosten ja virastojen yhteystietoja. Palveluita voi hakea aakkosista. Palveluhakemisto löytyy vasemmassa laidassa olevan sivuluettelon (navigaation) lopusta. Kouvolan palvelut A-Ö. Kouvolan kaupunki ei vastaa tarjoamiensa palveluiden mahdollisten virheellisten tietojen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista. Puhelinluettelo Kaupungin henkilökunnan puhelinluettelo on vasemman laidan sivuluettelon (navigaation) lopussa.

4 4 Puhelinluettelo. Puhelinluettelossa henkilöitä voi hakea aakkosista tai nimi-kentästä muodossa Etunimi tai Sukunimi tai Sukunimi Etunimi. Tarkennetussa haussa voi hakea joko nimellä, tehtävällä, puhelinnumerolla, käynti- tai postiosoitteella sekä yritys- tai osastonimellä.

5 5 Palautteet Palautelomakkeet Kouvolan kaupungin internet-sivujen kautta palautetta kaupungille voi antaa monella eri tavalla. Etusivun (Huomaa nämä -kohdassa Kysymykset ja palaute) yleistä palautelomaketta käyttämällä (www.kouvola.fi/ palaute) tai palvelun yhteydessä olevaa palautelomaketta (esimerkiksi Ko. lomakkeita voi käyttää myös internet-sivupalautteisiin.

6 6 Esimerkki palvelut-sivuilla olevasta palautelomakkeesta (koulutuspalvelupalaute)

7 Kansalaiskioski 7 Kysymyksiä voi myös lähettää Kansalaiskioskiin. Sekä kysymys että vastaus julkaistaan Kansalaiskioskissa joko nimellä tai nimimerkillä. Kysymyksiä ja vastauksia voi hakea hakusanoilla tai aihealueittain. Uusimmat kysymykset listautuvat palvelun etusivulle. Kansalaiskioski on -etusivulla kohdassa Huomaa nämä (palaute.fi/kansalaiskioski/kouvola/index.phtml).

8 8 Sähköpostipalaute Yhteyttä voi myös ottaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan viranhaltijaan tai luottamushenkilöön. Viranhaltijoiden yhteystiedot löytyvät ko. palvelun sivulta, yhteystietosivuilta tai puhelinluettelosta (www.kouvola.fi/puhelinluettelo). Sähköpostiosoitteet ovat muotoa opettajilla etunimi. ja Pohjois-Kymen Lisäksi on yleisosoitteita, esimerkiksi fi. Palautteiksi tulkitaan myös asukas- ja asiakaskyselyt sekä kuntalaisten tekemät viralliset muistutukset ja valitukset. Asiakaspalaute on tarpeellista ja hyödyllistä palveluja suunniteltaessa ja kehitettäessä. Palautteisiin vastataan mahdollisimman pian. Virallinen asiointi Asiointilomake/sähköposti/tavallinen kirjeposti Mikäli Sinulla on Kouvolan kaupungille asiaa, jonka haluat käsiteltävän kuten virallisen asiakirjan (virallinen asiakirja = asiakirja, joka liittyy esim. asian vireillepanoon), voit lähettää viestisi internet-sivuilla olevalla asiointilomakkeella (www.kouvola.fi/asiointilomake), sähköpostiin tai tavallisella kirjepostilla. Asia kirjataan saapuneeksi ja toimitetaan asianomaiselle viranomaiselle käsittelyyn ja saat kirjauksen jälkeen kirjaamosta palautteen, jossa mainitulla diaarinumerolla voit tiedustella asiasi käsittelyn etenemistä. Kirjaamo lähettää palautteen joko sähköpostilla lähettäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen tai kirjeitse lähettäjän osoitteeseen. Muutoksenhaut on lähetettävä kirjallisesti.lisätietoja Koska sähköpostin turvallisuutta ei ole varmistettu, älä kirjoita viestiin arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, pankkitilin numeroa tms.

9 9 Karttapalvelu (http://kartta.kouvola.fi) Kouvolan karttapalvelu löytyy etusivulta, Huomaa nämä -kohdasta. Kartalta voit hakuruudulle kirjoittaa haettavan osoitteen tai palvelun. Palvelusana kirjoitetaan hakuun perusmuodossa, esimerkiksi uimahalli. Palveluja voi myös hakea sivun ylälaidassa olevan Palvelut-sanan alta. Palveluista löytyy esimerkiksi melonta- ja suokävelyreitit. Palvelu valitaan, jolloin se ilmestyy oikeaan ruutuun. Sen jälkeen valitaan Hae. Ko. palvelut ilmestyvät kartalle. Valitsemalla palvelunkohteen kartalta pääsee palvelun internetsivuille.

10 10 Haku Hae-kentästä katunimellä. Haku Palvelut-hakemistosta, esimerkiksi Teatterit.

11 11 Sivujen sisältö Kaikilla sivuilla on tekstin suurennus ja pienennys mahdollisuus (abc) sekä sivun tulostus ja tekstiversio. Tekstiversiosta pääsee takaisin normaalinäyttöön klikkaamalla sanasta Tekstiversio.

12 12 Etusivu Kohderyhmät: Ikäihmiset, maahanmuuttajat, muuttajat, lapset ja perheet, nuoret, yrittäjät ja vammaiset Etusivun vasemmassa navigaatiossa on eri kohderyhmille suunnatut sivustot. Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet Keskellä sivua on kolme viimeisintä ajankohtaista uutista ja tiedotetta. Lisää ajankohtaisia ja lisää tiedotteita linkeistä avautuu kaikki ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet. Ajankohtaisia uutisia on myös palveluiden alasivuilla koskien ko.palvelua. Uutiset ja tiedotteet voi RSS-syötteellä tilata päivittymään omalle tietokoneelle. Huomaa nämä Huomaa nämä -kohtaan on kerätty tärkeitä huomioitavia palveluja ja ajankohtaisia asioita.

13 13 Tapahtumakalenteri, ajankohtaisia asioita Sivun alalaitaan vasemmalle päivittyy kaupungin tapahtumakalenterin tapahtumat. Oikeaan alalaitaan on koottu ajankohtaisia asioita. Kieliversiot Etusivun oikeasta yläkulmasta pääsee kieliversiosivuille. Englannin- ja venäjänkieliset sivut ovat laajat. Ruotsiksi ja saksaksi on esittelysivu.

14 14 Palvelut Etusivun ylälaidasta kohdasta Palvelut avautuu kaupungin palvelut asumisesta yhteispalvelutoimistoihin. Sivun oikeassa navigaatiossa on ajankohtaiset uutiset, liiteasiakirjat ja linkit ko. asiaa koskeviin muihin sivustoihin. Sivun alalaidassa on ko. palvelua koskevat yhteystiedot. Palvelut-osiosta löytyy esimerkiksi vapaat tontit, vireillä olevat asemakaavat, kirjasto-, koulutus, kulttuuri-, maaseutu-, sosiaali- ja terveyspalvelut. Leivänmurupolku Sivun ylälaidassa on näkyvissä mitä polkua pitkin olet tullut ko. sivulle. Leivänmurupolulta pääset liikkumaan edellisille sivuille. Edelliselle sivulle pääsee kulkemaan myös selainohjelman takaisin painikkeella. Navigaatiorakenne Sivustolla on oma rakenteensa. Kun olet tullut neljänteen rakenneportaaseen, esimerkiksi Etusivu, Palvelut, Asuminen, Asunnot, häviää ylänavigaatio näkyvistä. Tämä on tehty siksi, että koko alasivusto näkyisi.

15 15 Kouvola-Info Kouvola-Infossa on perustietoa Kouvolasta, historiaa ja viestinnän tiedotteita.

16 16 Päätöksenteko Päätöksentekosivuilta löytyy esityslistat ja pöytäkirjat, valtuutettujen yhteystiedot, kokousaikataulut ja tietoa organisaatiosta. Osallistu ja vaikuta Kaupungin asiointiosoitteet, asiointimahdollisuudet ja tietoa vaaleista sisältyvät osallistu ja vaikuta -osioon.

17 17 Yhteystiedot Yhteystietoihin on kerätty keskeisiä viranhaltijoita. Aukioloajat ja puhelinluettelo löytyvät myös täältä. Muita sivustoja Kouvola Innovation Oy Kouvolan matkailu Nuorten tieto- ja neuvontapiste Majakka Muuttajalle suunnatut sivut Linkkivinkkejä

18 18 Kouvola Innovation - Kinno - Kouvolan matkailu - - matkailijan sivusto

19 19 - nuorisolle suunnattu sivusto - muuttajalle suunnattu sivusto

20 20 Linkkivinkkejä eri sivustoille -sivuston sähköisiä palveluja Päivähoitohakemukset

21 21 Yhdistysten tietojen ilmoittaminen Tapahtumien ilmoittaminen

22 22 RSS-syötteet Osallistu sivujen kehitykseen, kerro kommenttisi/parannusehdotuksesi.

23 23 Facebook Nuorten tieto- ja neuvontapiste Majakka

24 24 -opas Yhteystiedot: Kouvolan kaupunki/viestintä PL 85, Kouvola Verkkotiedottaja Heli Veripää,

KauppakamariVerkon käyttöohjeet

KauppakamariVerkon käyttöohjeet KauppakamariVerkon käyttöohjeet KauppakamariVerkon käyttäjälle... 3 Mikä on KauppakamariVerkko?... 3 Mihin KauppakamariVerkkoa käytetään?... 3 Kenelle KauppakamariVerkko on tarkoitettu?... 3 Sivuston sisältö...

Lisätiedot

Pikaohje Suomi.fin käyttöön

Pikaohje Suomi.fin käyttöön Pikaohje Suomi.fin käyttöön Suomi.fi-toimitus Valtiokonttori Syyskuu 2014 Suomi.fin etusivu Oikotiet käytetyimpään sisältöön: 5 suosituinta asiointipalvelua ja lomaketta. Linkki palvelukarttaan, josta

Lisätiedot

opiskelijan ohje - kirjautuminen

opiskelijan ohje - kirjautuminen opiskelijan ohje - kirjautuminen estudio on Edupolin kehittämä e-oppimisympäristö koulutusryhmän verkkoalustana perinteisen luokkaopetuksen tukena. etäopiskelussa ja -opetuksessa kotoa tai työpaikalta.

Lisätiedot

Käyttöohje CWT Portal & Masterprofiili

Käyttöohje CWT Portal & Masterprofiili CWT Portal & Masterprofiili Matkustuksen työpöytä CWT Portal Masterprofiili CWT Portrait Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: Copyright 2007-2013 CWT SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

RT Net - käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO

RT Net - käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO RT Net - käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO 1 Palvelun sisältö 2 1.1 Omat palvelut -sivu 2 1.2 Aikakatkaisu 2 1.3 Etusivu 2 1.4 RT Ohjeet 2 1.5 RT Säännökset 2 1.6 RT Tuotekortit 2 1.7 RT Tarviketieto Net 3 1.8

Lisätiedot

LIITE 1 KALAJOEN KAUPUNGIN VERKKOSIVUJEN VAATIMUSMÄÄRITTELY. Kalajoen kaupunki Kalajoentie 5, 85100 KALAJOKI p. +358 (0)8 469 11 www.kalajoki.

LIITE 1 KALAJOEN KAUPUNGIN VERKKOSIVUJEN VAATIMUSMÄÄRITTELY. Kalajoen kaupunki Kalajoentie 5, 85100 KALAJOKI p. +358 (0)8 469 11 www.kalajoki. 1 LIITE 1 KALAJOEN KAUPUNGIN VERKKOSIVUJEN VAATIMUSMÄÄRITTELY 2 Sisällys 1. Johdanto... 4 1.1. Nykytilanteen kuvaus... 4 1.2. Verkkopalvelun tavoitteet... 5 1.3. Lainsäädäntö, standardit ja suositukset...

Lisätiedot

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi 1 Sisällysluettelo Sisäänkirjautuminen... 4 Valikko... 4 Etusivu... 4 Omat tiedot... 5 Ohje... 5 Sulje palvelu... 5 Tekstihaku... 5 Tekstihaun

Lisätiedot

Pohjoismainen kohderyhmätyökalu NORDIC BUSINESS KEY KÄYTTÖOPAS. Bisnode Finland Oy Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI Puh 09-7511 9100 www.bisnode.

Pohjoismainen kohderyhmätyökalu NORDIC BUSINESS KEY KÄYTTÖOPAS. Bisnode Finland Oy Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI Puh 09-7511 9100 www.bisnode. Pohjoismainen kohderyhmätyökalu NORDIC BUSINESS KEY KÄYTTÖOPAS Bisnode Finland Oy Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI Puh 09-7511 9100 www.bisnode.fi 1 Sisällysluettelo Esittely... 2 Tervetuloa käyttämään Soliditet.fi-asiakasportaalia...

Lisätiedot

StarSoft. Käyttöohje huoltajille

StarSoft. Käyttöohje huoltajille StarSoft Käyttöohje huoltajille 1. Kirjautuminen Wilmaa käytetään internetselaimella. Avaa selain (esim. Mozilla FireFox, Internet Explorer, Opera tai Safari) ja kirjoita oppilaan koulun osoite selaimen

Lisätiedot

FairNet ohjeet Sisältö

FairNet ohjeet Sisältö FairNet ohjeet Sisältö 1 Sisäänkirjautuminen... 1 1.1 Tarvitsemme lisää käyttäjätunnuksia... 2 2 Miten pääsen alkuun?...3 3 FairNetin toiminnot... 4 4 Messuopas- ja MessuSaittitietojen täydentäminen ja

Lisätiedot

Eurocard e-view Käyttöopas. Versio 1.2, 2014

Eurocard e-view Käyttöopas. Versio 1.2, 2014 Eurocard e-view Käyttöopas Versio., 04 Sisällysluettelo Palveluun kirjautuminen.... Selainvaatimukset.... Kirjautuminen tekstiviestillä (kertakäyttöinen salasana)..... Käytön aloittaminen..... Kirjaudu

Lisätiedot

3.2.1 Uusi extranet käyttäjä...31 3.2.1.1 Extranetkäyttäjä sivuston muokkausoikeuksilla...31 3.2.1.2 Extranetkäyttäjä ilman

3.2.1 Uusi extranet käyttäjä...31 3.2.1.1 Extranetkäyttäjä sivuston muokkausoikeuksilla...31 3.2.1.2 Extranetkäyttäjä ilman Sisällysluettelo 1. Käyttäjän opas...3 1.1 Sivuston katselu...3 1.2 Sivustolle siirtyminen...3 1.3 Navigointi...3 1.4 Keskusteluihin osallistuminen...4 1.5 Gallupeihin vastaaminen...5 1.6 Ajankohtaista

Lisätiedot

Nettikaupan uudistukset

Nettikaupan uudistukset WIHURI OY AARNIO METRO Sivu 3/12 Nettikaupan uudistukset 1 Johdanto 4 2 Ohjattu tilaaminen omien tilauspohjien avulla 4 3 Tilauspohjat 7 3.1 Muokkailtavuus 7 3.2 Tilauspohjan vanhentuminen 8 3.3 Ilmoitus

Lisätiedot

Ohjeita etwinning-työkalujen käyttöön

Ohjeita etwinning-työkalujen käyttöön Ohjeita etwinning-työkalujen käyttöön Rekisteröidy etwinningiin Ensimmäinen askel: rekisteröityjän tiedot Toinen askel: etwinning-toiveet Kolmas askel: koulun tiedot Neljäs askel: koulun profiili TwinFinder

Lisätiedot

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 33720 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi FACEBOOK-KURSSI 1 Sisältö Rekisteröityminen... 2 Käytön aloittaminen...

Lisätiedot

TK Huoltovahti Oy. Huoltovahtipalvelun käyttöohjeet. Versio 0.7 28.1.2013

TK Huoltovahti Oy. Huoltovahtipalvelun käyttöohjeet. Versio 0.7 28.1.2013 TK Huoltovahti Oy Huoltovahtipalvelun käyttöohjeet Versio 0.7 28.1.2013 Sisällysluettelo Johdanto... 5 Sisäänkirjautuminen... 6 Huoltovahtipalvelun etusivu... 7 Uutiset... 9 Konelistaus... 10 Huoltotilanteet...

Lisätiedot

OPISKELIJAN OHJE JOBSTEP-SOTE

OPISKELIJAN OHJE JOBSTEP-SOTE OPISKELIJAN OHJE JOBSTEP-SOTE Ohje päivitetty 7.2.2013 Sisällysluettelo 1. PALVELUN ESITTELY... 1 2. PALVELUUN REKISTERÖITYMINEN JA SISÄÄN KIRJAUTUMINEN... 1 3. PÄÄSIVUN VALIKKO... 2 3.1 Työnvälitys...

Lisätiedot

Ohjeita Moodlen käytön tueksi

Ohjeita Moodlen käytön tueksi Ohjeita Moodlen käytön tueksi SAMK 1 Sisällys Ohjeita Moodlen käytön tueksi Miten löydän oman verkko-oppimisympäristöni?... 3 Avain... 5 Istunnon lopettaminen... 5 Moodle-pohjan rakenne... 6 Moodle-pohjan

Lisätiedot

SEMPRE M E D I A. Monet. Perehdytys ylläpitotyökaluun v3.0. Sempre Media Oy Hämeentie 153 C 00560 Helsinki. +358 45 113 8137 www.sempre.

SEMPRE M E D I A. Monet. Perehdytys ylläpitotyökaluun v3.0. Sempre Media Oy Hämeentie 153 C 00560 Helsinki. +358 45 113 8137 www.sempre. SEMPRE M E D I A Monet Perehdytys ylläpitotyökaluun v3.0 Sempre Media Oy Hämeentie 153 C 00560 Helsinki +358 45 113 8137 Sisällys 1. Aloitus 3 Yleistä Monet-työkalusta 3 Käyttövaatimukset 3 Kirjautuminen

Lisätiedot

MINISTERIÖT VERKOSSA. Selvitys ministeriöiden www-sivuista

MINISTERIÖT VERKOSSA. Selvitys ministeriöiden www-sivuista Valtioneuvoston kanslia Valtionhallinnon tiedotusta selvittävä työryhmä MINISTERIÖT VERKOSSA Selvitys ministeriöiden www-sivuista Valtioneuvoston kanslian raportteja 2000/3 Valtionhallinnon tiedotusta

Lisätiedot

FACEBOOK-KURSSI. Edistyneille. HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 33720 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.

FACEBOOK-KURSSI. Edistyneille. HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 33720 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere. FACEBOOK-KURSSI Edistyneille HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 33720 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi FACEBOOK-KURSSI 1 Sisältö Aluksi... 2 Asetukset... 3 Käyttäjätilin asetukset...

Lisätiedot

Kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimus 2013 Tampereen kaupunki

Kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimus 2013 Tampereen kaupunki OnlineTutkimus Oy Tutkimusraportti_ Kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimus 2013 Tampereen kaupunki Päiväys: 4.12.2013 Vesa Kause vesa.kause@onlinetutkimus.fi 09 221 2424 www.onlinetutkimus.fi OnlineTutkimus

Lisätiedot

Rediteq Oy 30.4.2008 1

Rediteq Oy 30.4.2008 1 Rediteq Oy 30.4.2008 1 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 1 Termeistä... 2 1 Palveluun kirjautuminen... 3 1.1 Unohtuiko salasana?... 4 1.2 Salasanan vaihto... 5 2 Arviointilomakkeen täyttäminen ja koulutuskorvauksen

Lisätiedot

Rediteq Oy 30.4.2008 1

Rediteq Oy 30.4.2008 1 Rediteq Oy 30.4.2008 1 SISÄLLYSLUETTELO Yrityksen allekirjoitusoikeuden omaavan henkilön eli seurantahenkilön käyttöliittymä... 2 1 Yleistä... 2 2 Palveluun kirjautuminen... 3 2.1 Unohtuiko salasana?...

Lisätiedot

Optima Peruskäyttäjän opas

Optima Peruskäyttäjän opas Optima Peruskäyttäjän opas Sisällysluettelo 1. TERVETULOA OPTIMAAN... 1 1.1. Mikä Optima on?... 1 1.2. Laitteistovaatimukset... 1 2. OPTIMAN KÄYTTÖLIITTYMÄ... 3 3. TYÖSKENTELY OPTIMAN TYÖTILASSA... 5 3.1.

Lisätiedot

Vaikuttamispalvelun käyttökoulutus. Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi

Vaikuttamispalvelun käyttökoulutus. Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi Vaikuttamispalvelun käyttökoulutus Nuortenideat.fi Ungasidéer.fi Maaliskuu 2015 Palvelun säännöt, käyttöehdot, käyttöohjeet ja käytön harjoittelu Säännöt nuorille: www.nuortenideat.fi/tietoa-palvelusta/26/

Lisätiedot

Kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimus 2014 Valkeakosken kaupunki

Kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimus 2014 Valkeakosken kaupunki OnlineTutkimus Oy Tutkimusraportti_ Kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimus 2014 Valkeakosken kaupunki Päiväys: 16.1.2015 Vesa Kause vesa.kause@onlinetutkimus.fi 09 221 2424 www.onlinetutkimus.fi OnlineTutkimus

Lisätiedot

Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään

Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään Sisällysluettelo 1. Tervetuloa Hurmos-rekrytointijärjestelmän käyttäjäksi... 1 2. Hurmokseen kirjautuminen... 2 3. Päävalikot... 2 3.1. Hakemukset... 2 3.1.1.

Lisätiedot

VERKKOLASKU.FI. Käyttäjän käsikirja

VERKKOLASKU.FI. Käyttäjän käsikirja VERKKOLASKU.FI Käyttäjän käsikirja Päivitetty 10.2.2010 HUOM! LUE TÄMÄ. Verkkolasku.fi -palvelun avulla pienyrittäjät voivat helposti, nopeasti ja edullisesti aloittaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanoton.

Lisätiedot

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI. Palveluun sisään kirjautuminen. Arviointilomakkeen kuittaaminen

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI. Palveluun sisään kirjautuminen. Arviointilomakkeen kuittaaminen Ohje opiskelijalle 1 (7) TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN ARVIOINTI Kun työpaikalla tapahtuvan oppimisen arviointi on ajankohtaista, saat asiasta ilmoituksen sähköpostiisi. Käy työpaikkaohjaajasi kanssa

Lisätiedot