Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 1/7 Heikinkuja Mäntsälä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 1/7 Heikinkuja 4 29.8.2014 04600 Mäntsälä"

Transkriptio

1 Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 1/7 Tarjouspyynnön "Kapuli III, aluerakennusurakka" laskijoille LISÄKIRJE 1 Tässä lisäkirjeessä on esitetty täsmennykset Kapuli III aluerakennusurakkaa koskevan hankinnan tarjouspyynnön laskijoille. Mäntsälän kunnan teknisten palvelujen tarjouspyyntö "Mäntsälä, Kapuli III, aluerakennusurakka" on ilmoitettu HILMAssa numerolla Urakkasuoritus koostuu tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti aluerakentamis-, katu- ja vesihuoltotöistä. Tämä lisäkirje on lähetetty kaikille mennessä tarjouspyynnön mukaisesti urakkalaskentaan ilmoittautuneille. Vastaukset tarjouksen laskijoiden esittämiin kysymyksiin on esitetty liitteessä 1. Tarjouksessaan urakoitsijan tulee mainita lisäkirjeen vastaanottaminen. Tarjous tulee edelleen jättää suljetussa kirjekuoressa urakkatarjouskaavakkeelle laadittuna syyskuun 15. päivään 2014 klo 12:00 mennessä osoitteella: Palvelupiste Vinkki Mäntsälän kunnan tekniset palvelut Heikinkuja 4 Mäntsälässä Asko Määttänen katupäällikkö Mäntsälän kunnan tekniset palvelut Hanna Yli-Tolppa toimitusjohtaja Mäntsälän Vesi LIITTEET 1. Vastaukset tarjouksen laskijoiden esittämiin kysymyksiin Heikinkuja 4, fax (019)

2 Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 2/7 LIITE 1 KAPULI III ALUERAKENNUSURAKKA VASTAUKSET TARJOUKSEN LASKIJOIDEN ESITTÄMIIN KYSYMYKSIIN 1. Kanaalilouhinta, sisältyykö myös kuormaus ja kuljetus hintaan? Sisältyy. 2. Voiko räjäytyksessä käyttää irtoainetta vai pelkästään patruunalla? Rakennustapaselostuksessa mainitaan että, patrunoimattomien räjähdysaineiden käyttö on kielletty. 3. Urakkaohjelmassa on mainittu purettavia/siirrettäviä rakenteita, mitä ne ovat? Purettavia/siirrettäviä rakenteita ei ole tiedossa. 4. Kaivokortit? Kaivokortit ovat urakoitsijan käytössä urakan alkaessa. 5. Murskeiden sidotut määrät; onko mukana painopenkereet, kerrosrakenteet/kiilaus, putkikanaalien täytöt? Alueella tarvittavat rakennekerrosmateriaalit, murskepainopenkereet, putkikaivantojen täyttö (ei 0-16) ja kiilausmurske sisältyvät murskeiden sidottuihin määriin. Pienemmillä putkikoilla tarvittava 0-16 murske ei sisälly. 6. Suunnitelmista puuttuu putkien/kaivojen kokoja Rakennustapaselostuksen mukaan jätevesikaivojen oletuskoko on 400M. Hulevesikaivojen oletuskoko 800B. Hulevesihaaraputkien oletus koko on 200M. Suunnitelmassa esitetty noista poikkeavat koot. 7. Yksikköhintaluettelon pumppaamo; tarkoittaako pelkkää asennusta? 8. Yksikköhintaluettelon linjapumppaamo? Heikinkuja 4, fax (019)

3 Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 3/7 9. Yksikköhintaluettelo: Littera 3114 Jäteveden tonttiliittymä: Mitä sisältää? Jv-putki 160M 12 m, tarkastusputki 160 M, putken tulppaus, liitos linjakaivoon. Materiaali ja asennus. Maatyöt eivät sisälly. 10. Yksikköhintaluettelo: Littera Jätevesipumppaamo: Mitä sisältää? 11. Yksikköhintaluettelo: Littera Linjapumppaamo D=1800 mm h= 4000 mm: Mitä sisältää? 12. Yksikköhintaluettelo: Littera 3124 Huleveden tonttiliittymä: Mitä sisältää? Sv-putki 200M 12 m, putken tulppaus, liitos linjakaivoon. Materiaali ja asennus. Maatyöt eivät sisälly. 13. Tarjouslomake: Kuuluvatko Huleveteen liittyvät asennustyöt tarjouslomakkeen kohtaan Mäntsälän kaupunki; muut työt? Kaikki hulevesirakenteet sisältyvät kunnan osuuteen (muut työt). 14. Louhintavakuutus: Onko tilaajalla vaatimusta louhintavakuutuksen suuruuteen? Materiaalivahingot , henkilövahingot Ympäristö-, Murskaus- ja Meluluvat: - Toimittaako tilaaja nähtäville aluetta koskevat hakemansa ympäristö-, murskaus- ja meluluvat tarjouslaskentavaiheeseen? Ei pystytä toimittamaan tarjouslaskentavaiheeseen, koska lupa on vielä haussa. Ympäristö-, murskaus- ja meluluvan saaminen on myös edellytyksenä koko hankkeen toteutumiselle. 16. Kenen omaisuutta ovat kannot ja jätepuusto? Kannot ja jätepuusto ovat urakoitsijan omaisuutta. Kannot tulee toimittaa edelleen käsiteltäväksi ja hyödynnettäväksi. Kannot voidaan kuitenkin urakka-ajan puitteissa välivarastoida urakka-alueelle. Heikinkuja 4, fax (019)

4 Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 4/7 17. UO kohta 3.2 on maininta, että maksuperusteena on katutöiden osalta yksikköhinnat. Yksikköhintaurakka on tarjottava kohdassa 7.2 ilmoitetuin ja vesihuollon osalta kokonaishinta (urakoitsija laskee massat). Aluerakentaminen sidotuin määrin. Sidotut määrät sisältävät kaikki alueen maatyöt ja louhinnat sekä tonteilla että katualueilla. Määrät on laskettu sillä periaatteella, että kadun rakentaminen pengertäytön yläpintaan, maaleikkauksen tai irtilouhintatasoon asti kuuluu sidottuihin määriin ja siitä ylöspäin varsinaiset katurakenteet ja putket ovat kokonaishintaista osuutta. Katutöissä tarvittavat rakennekerrosmateriaalit, murskepainopenkereet, putkikaivantojen täyttö (ei 0-16) ja kiilausmurske sisältyvät urakkaohjelmassa esitettyihin murskeiden sidottuihin määriin. Pienemmillä putkikoilla tarvittava 0-16 murske ei sisälly urakkaan. 18. Tehdäänkö esim. katurakenteiden rakennekerrokset kohdan 7.2 sidotuista materiaaleista (murskeista varastoalueilla) ja lasketaan kuuluvaksi tarjouksen kohtaan muut työt? Alueella tarvittavat rakennekerrosmateriaalit, murskepainopenkereet, putkikaivantojen täyttö (ei 0-16) ja kiilausmurske sisältyvät murskeiden sidottuihin määriin. Pienemmillä putkikoilla tarvittava 0-16 murske ei sisälly urakkaan. Katujen rakennekerrokset tehdään sidotuissa määrissä luetelluista murskemateriaaleista. Kadun rakentaminen edellä mainituista kasalla olevista murskeista sisältyy tarjouksen kohtaan muut työt. 19. Kuuluuko vesihuollossa tarvittavat kaivantojen täyttömateriaalit kohdan 7.2 massamääriin (vai pitääkö laskea ostettavaksi muualta)? Alueella tarvittavat rakennekerrosmateriaalit, murskepainopenkereet, putkikaivantojen täyttö (ei 0-16) ja kiilausmurske sisältyvät murskeiden sidottuihin määriin. Pienemmillä putki koilla tarvittava 0-16 murske ei sisälly. Sen voi kuitenkin murskata paikalla olevasta kiviaineksesta murskeen louhimista paikan päällä ei ole huomioitu louhinnan sidotuissa määrissä ja louhinnan kustannukset menevät urakoitsijalle. 20. Kuuluuko aluerakentamisen massat sidottuihin kohdan 7.2 massamääriin? Aluerakentamisen ne työt ja massat, joiden litterat on mainittu, kuuluvat aluerakentamisurakkaan. Sen sijaan esim. rakennekerrokset eivät kuulu. 21. Sisältyykö hulevesialtaiden massat sidottuihin määriin? Maankaivu- ja täyttötyöt sisältyvät sidottuihin määriin. Putket, kaivot ja verhoukset yms. eivät sisälly sidottuihin määriin. Heikinkuja 4, fax (019)

5 Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 5/7 22. UO 4.2 kohta kaukolämpö- ja maakaasukaivannot jätetään auki piirustusten 201 mukaisesti. Tarkemmat rajaukset ko. kohtaan, asennusalusta/täyttömateriaalien ja töiden osalta, kuka tekee ja millä materiaaleilla ja sisältyvätkö määrät sidottuihin määriin? Kaukolämpö- ja maakaasukanaalit jätetään auki ja niiden täyttämisen, tasauskerrokset, arinat, alku- ja lopputäytöt sekä rakennekerrokset rakentaa Mäntsälän Sähkö Oy erillisurakkana. 23. Tarjouslomakkeessa on Mäntsälän Veden kohdalla maininta ei hulevedet. Sisältyykö hulevesien rakentaminen kokonaisuudessaan kadun rakentamiseen? InfraRylin mukaan ns. ritiläkaivohaarat runkolinjasta lähtien on katurakennetta, runkolinja vesihuoltoa. Kaikki hulevesirakenteet sisältyvät kunnan osuuteen. 24. Sisältyvätkö tiekaiteet urakkaan? Tiekaiteet sisältyvät urakkaan 25. Yksikköhintaluettelossa on linjapumppaamo. Kenen hankinta ja minkälainen varustus? 26. UO 4.2 Valaisimien kaapelointi ja hankinta kuuluu urakkaan. Kaapelityyppi? Tarvikkeet ja määrät löytyvät valaistussuunnitelmapiirustuksen oikeasta yläkulmasta. Kaapelityyppi AXMK 4x Uo 4.5 on maininta, ettei tilaajalla ole osoittaa läjitysaluetta. Rakennustapaselostuksessa s. 8 mainitaan kuitenkin läjitysalueiden sijaintipaikat. Kumpaa noudatetaan? Läjitysalueet ovat rakennustapaselostuksen mukaiset. 28. Esikuormituspenkereiden rakentaminen. Onko se yksikköhintaurakassa? Entä rakenteen purku? Katujen esikuormitusrakenteet ja niiden purkaminen kuuluvat urakkaan, mutta eivät yksikköhintaosuuteen. Tonteille murskeen varastokasoista muodostettavat esikuormituspenkereet kuuluvat yksikköhintaosuuteen eikä niitä tarvitse purkaa. 29. Aluesalaojat ovat 160M. Siitä ei ole yksikköhintaa. Aluesalaojat eivät kuulu yksikköhintaosuuteen. Tarjoukseen sisällytetään suunnitelmassa esitetty salaojat. Heikinkuja 4, fax (019)

6 Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 6/7 30. Salaojan ympärystäyttösorasta on esitetty rakeisuusvaatimus (18320). Siitä ei ole pyydetty yksikköhintaa. Sisällytetäänkö salaojasora salaojien asennuksen yksikköhintaan? Sisällytetään. 31. Kallioleikkauksen massat louhepenkereeseen (sidotut määrät UO /7.2) eivät riitä louhepenkereen tekemiseen alueen louheesta määriin (sidotut määrät UO /7.2), mistä puuttuvat massat? Lopullisen massataseen toteutuminen riippuu pengertäyttöön kelvollisten maamassojen määrästä. Jos kalliomateriaali loppuu kesken, sitä louhitaan lisää piirustuksessa 110 esitetyltä alueelta Kiviaineksen oton vara-alue. 32. Kuuluuko oja 2 rakentaminen urakkaan (liittyy hulevesiallas 3:een), ja jos kuuluu missä sijainti? Myös pituusleikkaus puuttuu. Oja 2 sisältyy urakkaan. Oja esitetty korkoineen kuvassa 110. Pituusleikkausta ei ole. Oja tehdään läjitystäyttöön. 33. Piirustuksessa nro. 312 (Hulevesiallas 2) näkyy leikkauksessa A-A aluesalaoja 160M, rakennetaanko? Suunnitelmat? Salaojat rakennetaan. Esitetty suunnitelmapiirustuksessa Vesihuollon osalta annetaan kokonaishinta. Ilmeisesti tarvittavat täytöt ulotetaan pengerryksen yläpintaan (urakkarajaan) ja em. täyttömateriaalit saa murskata kohteen louheesta? Kaivantojen täytöt ulotetaan pengertäytön yläpintaan eli rakennekerrosten alapintaan. Urakkaraja tonttien rakennekerroksissa on liite1 tonttien rakennekerrokset mukainen. Materiaalit murskataan alueen kiviaineksesta. 35. Vesihuollosta: vain jätevesi- ja vesijohtolinjat rakennetaan tässä urakassa, eli hulevesilinjat jäävät pois? (kts. rajaus tarjouslomakkeessa) Hulevedet kuuluvat urakkaan ja eritellään Mäntsälän kunnan osuuteen. 36. UO:ssa ristiriita (kts. sivu 7 ja sivu 9) kaapelisuojaputkien hankinnasta: ilmeisesti tulevat Mäntsälän Sähköltä? UA sivun 7 mukaisesti: kaapelisuojaputkien sekä kaapelin hankinta ja asennus katuvalaistuksen osalta. Muut kaapelinsuojaputket hankkii Mäntsälän Sähkö Oy itse ja asentaa ne myös itse erillisurakkana toisin kuin on UA sivun 9 kohdassa mainittu. Heikinkuja 4, fax (019)

7 Tekniset palvelut Lisäkirje 1 Sivu 7/7 37. Kuuluuko salaojituksen rakentaminen urakkaan? Salaojituksen rakentaminen kuuluu urakkaan. 38. Valaisinpylväsjalustojen (ja salaojakanaalien) louhinta maksetaan yksikköhintaperusteisesti 1721 Kalliokanaalit -litteran mukaan? Ei makseta yksikköhintaperusteisesti, vaan sisältyy UA kohdan 7.2 mukaisesti sidottuihin määriin "1721 kalliokanaalit 3000 m3ktr". 39. Litteroissa on ajomatkaksi annettu 0-2 km. Jos massoja joutuu ajamaan urakka-alueen ulkopuolelle, voiko näiden paikkojen sijaintia täsmentää? Keskeiset läjitysalueet on esitetty piirustuksessa 110. Ne sijaitsevat urakka-alueen pohjoisreunassa sekä urakka-alueen ulkopuolella piirustuksen vasemmassa reunassa. Jos jostain syystä massoja joudutaan ajamaan urakka-alueen ulkopuolelle, on osoite siinä tapauksessa Marjalan maankaatopaikka, Suoniityntie 151,, ellei muuta sovita. Heikinkuja 4, fax (019)

LIEDON KUNTA TEKNISET JA YMPÄRISTÖPALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: Kaijasenpellon kunnallistekniikan rakentaminen

LIEDON KUNTA TEKNISET JA YMPÄRISTÖPALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: Kaijasenpellon kunnallistekniikan rakentaminen LIEDON KUNTA TEKNISET JA YMPÄRISTÖPALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: Kaijasenpellon kunnallistekniikan rakentaminen MUUTOS- JA LISÄTÖIDEN 11.12.2016 Lisä-, muutos- ja kokonaisurakkahintaan sisältymättömien

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA LIITE URAKKATARJOUKSEEN: JOKIKUJA

PORNAISTEN KUNTA LIITE URAKKATARJOUKSEEN: JOKIKUJA PORNAISTEN KUNTA LIITE URAKKATARJOUKSEEN: 31.3.2017 2(6) Rakennusaikana mahdollisesti tehtävät lisä- ja muutostyöt hinnoitellaan noudattaen jäljempänä mainittuja yksikköhintoja. Yksikköhintojen tulee vastata

Lisätiedot

23.5.2012. Yksikköhintojen sisällössä noudatetaan soveltuvin osin InfraRYLin määrämittausperusteita.

23.5.2012. Yksikköhintojen sisällössä noudatetaan soveltuvin osin InfraRYLin määrämittausperusteita. YKSIKKÖHINTALUETTELO 1 (5) YKSIKKÖHINTALUETTELO Urakkatarjouspyyntöönne viitaten tarjoudumme suorittamaan Nurmijärven Syrjälän koulun lähiliikuntaalueen rakennusurakan lisä- ja muutostyöt tämän yksikköhintaluettelon

Lisätiedot

POIKKITIEN PARANTAMINEN, VAIHE 3

POIKKITIEN PARANTAMINEN, VAIHE 3 1 (10) POIKKITIEN PARANTAMINEN, VAIHE 3 Liittyen 26.2.2015 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Poikkitien parantaminen välillä Poikkitie pl. 1680 - Pohjoisväylä ja Pohjoisväylä 0-480, vaihe 3, sekä pohjanvahvistustyöt

Lisätiedot

YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.08.2013 649 HEINÄVEDEN KUNTA KENTTÄTIEN PERUSPARANNUS

YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.08.2013 649 HEINÄVEDEN KUNTA KENTTÄTIEN PERUSPARANNUS YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.08.2013 649 HEINÄVEDEN KUNTA KENTTÄTIEN PERUSPARANNUS Rakennusaikana mahdollisesti tehtävät muutostyöt hinnoitellaan noudattaen jäljempänä mainittuja yksikköhintoja. Yksikköhintojen

Lisätiedot

YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.10.2014

YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.10.2014 YKSIKKÖHINTALUETTELO 20.10.2014 POLVIJÄRVEN KUNTA KUOREVAARANTIEN ALUEEN VESIHUOLTO 1. YLEISTÄ Rakennusaikana mahdollisesti tehtävät muutostyöt hinnoitellaan noudattaen jäljempänä mainittuja yksikköhintoja.

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 2, Hintatarjous Orimattilan kaupunki Orimattilan kaupunki Orimattilan kaupunki Tekninen palvelukeskus Tekninen Tekninen palvelukeskus

Lisätiedot

YKSIKKÖHINTALUETTELO 26.1.2015

YKSIKKÖHINTALUETTELO 26.1.2015 YKSIKKÖHINTALUETTELO 26.1.2015 POLVIJÄRVEN KUNTA PITKÄSENLAHDENTIEN VESIHUOLTO 1. YLEISTÄ Rakennusaikana mahdollisesti tehtävät muutostyöt hinnoitellaan noudattaen jäljempänä mainittuja yksikköhintoja.

Lisätiedot

YKSIKKÖHINTALUETTELO 16X JANAKKALAN VESI. Pahamyllyntien viemärisaneeraus

YKSIKKÖHINTALUETTELO 16X JANAKKALAN VESI. Pahamyllyntien viemärisaneeraus YKSIKKÖHINTALUETTELO 16X188095.007 10.12.2016 JANAKKALAN VESI Pahamyllyntien viemärisaneeraus 2 Pöyry Finland Oy PL 50 (Jaakonkatu 3) FI-01621 Vantaa Finland Kotipaikka Vantaa Y-tunnus 0625905-6 Puh. +358

Lisätiedot

TURPEENPOISTO, PIMA PUHDISTUS JA VESIHUOLLON SEKÄ KADUN RAKENTAMINEN

TURPEENPOISTO, PIMA PUHDISTUS JA VESIHUOLLON SEKÄ KADUN RAKENTAMINEN TARJOUS HANGONSILTA II B ALUE TURPEENPOISTO, PIMA PUHDISTUS JA VESIHUOLLON SEKÄ KADUN RAKENTAMINEN Urakkatarjouspyyntöönne viitaten tarjoudue suorittaaan Hangonsilta II B alueen turpeenpoiston / täytön,

Lisätiedot

MÄENPÄÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN, URAKKAVAIHE 2

MÄENPÄÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN, URAKKAVAIHE 2 PUNKALAITUMEN KUNTA TEKNISET PALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: MÄENPÄÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN, URAKKAVAIHE 2 rakentaminen kokonaisurakkana 14.7.2014 Työ n:o 12055 MÄENPÄÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN

Lisätiedot

Tuntitöinä tehdään työmaatiet, avo-ojat, kaapelointi- ja viimeistelytyöt.

Tuntitöinä tehdään työmaatiet, avo-ojat, kaapelointi- ja viimeistelytyöt. ILMAJOEN KUNTA Tekninen osasto PL 20 60801 ILMAJOKI 6.3.2018 TARJOUSPYYNTÖ Ilmajoen kunnan tekninen osasto pyytää tarjoustanne Vihtakallion konetöistä (Humikontie, Siirtokalliontie, Murtokalliontie) yksikköhintaurakkana.

Lisätiedot

HELSINGINTIEN KADUN JA VESIHUOLLON SANEERAUS

HELSINGINTIEN KADUN JA VESIHUOLLON SANEERAUS TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) HELSINGINTIEN KADUN JA VESIHUOLLON SANEERAUS Hankintailmoitus kohteesta Hankintailmoitus kohteesta on julkaistu julkisten hankintojen sähköisessä ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Laskelman kustannukset yhteensä: 1000 Maa- pohja- ja kalliorakenteet 1100 Olevat rakenteet ja rakennusosat 1140 Poistettavat ja siirrettävät maa- ja

Laskelman kustannukset yhteensä: 1000 Maa- pohja- ja kalliorakenteet 1100 Olevat rakenteet ja rakennusosat 1140 Poistettavat ja siirrettävät maa- ja KUSTANNUSARVIO NIMIKKEITTÄIN Projekti: Laskelma: Työnumero: Hankkeen tyyppi: Dokumentin luoja: Vastuuhenkilö: Viimeisin muokkaaja: Raportoija: Asiakas: Projektipäällikkö: Aluekerroin: Kustannusindeksi:

Lisätiedot

Tarjousta pyydetään kohtiin A E seuraavasti:

Tarjousta pyydetään kohtiin A E seuraavasti: Ilmajoen kunta Tekninen osasto PL 20 60801 Ilmajoki TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde ja hankintamenettely Ilmajoen kunnan tekninen osasto pyytää avoimella menettelyllä tarjoustanne Terveyskeskuksen

Lisätiedot

Telalahdentie OHJEELLINEN MÄÄRÄLUETTELO Yksikkö Määrä ALUSTAVAT TYÖT: Purku-, raivaus-, suojaus- ym. työt erä 1

Telalahdentie OHJEELLINEN MÄÄRÄLUETTELO Yksikkö Määrä ALUSTAVAT TYÖT: Purku-, raivaus-, suojaus- ym. työt erä 1 Mänttä-Vilppulan kaupunki Telalahdentien ja Kuoppanotkonkadun saneeraus ym-suunnittelu oy Hietarannantie 5 35700 Vilppula Telalahdentie OHJEELLINEN MÄÄRÄLUETTELO 8.9.2014 Yksikkö Määrä ALUSTAVAT TYÖT:

Lisätiedot

Kalaasin alueen kunnallistekniikka

Kalaasin alueen kunnallistekniikka Mäntsälän Kunta Mäntsälän Vesi Kalaasin alueen kunnallistekniikka Urakkaohjelma 2.7.2010 Tarkistanut Kirjoittanut Pekka Savolainen Asko Määttänen Mäntsälän kunta Heikinkuja 4 FI-04600 MÄNTSÄLÄ Finland

Lisätiedot

Rakentaminen mahdollisesti omana työnä? Aikataulu: 2016. Budjetti: Ts 120 000. Pituus noin 480 metriä. Asemakaava on hyväksytty

Rakentaminen mahdollisesti omana työnä? Aikataulu: 2016. Budjetti: Ts 120 000. Pituus noin 480 metriä. Asemakaava on hyväksytty Leppämaantien kevytväylä Rakentaminen mahdollisesti omana työnä? Aikataulu: 2016. Budjetti: Ts 120 000. Uusi kevyen liikenteen väylä ajoradan viereen reunatuella erotettuna. Pituus noin 480 metriä. Yhteyshenkilöt/

Lisätiedot

JOUTSAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1.2

JOUTSAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1.2 1. Tarjouspyynnön kohde: Joutsan kunnan tekninen osasto pyytää teiltä tarjousta Oravakivi Karimäki alueen yksityisteiden Y1, Y2, Y3 ja Y25/K4 rakentamisesta liitteenä olevien asiakirjojen ja piirustusten

Lisätiedot

Yksikköhintaista tarjousta pyydetään kohtiin A - G

Yksikköhintaista tarjousta pyydetään kohtiin A - G Ilmajoen kunta Tekninen osasto PL 20 60801 Ilmajoki TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde ja hankintamenettely Ilmajoen kunnan tekninen osasto pyytää avoimella menettelyllä tarjoustanne Kahmankujan peruskorjaukseen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5) 20.6.2016 1 (5) TAMPELLAN ESPLANADIN, HELMISENRAITIN JA VERSTAANKADUN RAKENNUSURAKKA, Ranta-Tampella / Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin yhteistyössä Tampereen Kaukolämpö Oy:n, Tampereen

Lisätiedot

Avo-ojan ja maakaivannon tekeminen (rummut, avo-ojat, salaojat) Rumpu M 315 L= 8 m. Rumpu M315 L=10 m

Avo-ojan ja maakaivannon tekeminen (rummut, avo-ojat, salaojat) Rumpu M 315 L= 8 m. Rumpu M315 L=10 m 1(5) Liite Koukkuniemen alueen katujen ja vesihuollon rakentamisen urakkatarjoukseen. YKSIKKÖHINTALUETTELO, TÄYTETÄÄN KAIKKI KOHDAT Kokonaishintaurakkaan sisältymättömien töiden varalta ilmoitetaan seuraavat

Lisätiedot

Ilmajoen kunta Tekninen osasto PL Ilmajoki TARJOUSPYYNTÖ. 1. Tarjouspyynnön kohde ja hankintamenettely

Ilmajoen kunta Tekninen osasto PL Ilmajoki TARJOUSPYYNTÖ. 1. Tarjouspyynnön kohde ja hankintamenettely Ilmajoen kunta Tekninen osasto PL 20 60801 Ilmajoki TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde ja hankintamenettely Ilmajoen kunnan tekninen osasto pyytää avoimella menettelyllä tarjoustanne Tuomikylän viemäröinnin

Lisätiedot

117 vj M 160 s jv M 160 v M 160

117 vj M 160 s jv M 160 v M 160 117 vj M 160 jv M 160 sv M 160 Vattenfall Verkko Oy 10407526 Avux Maastosuunittelu ID Xpower 6JAN107709A10 TYÖKOHTAINEN TYÖSELOSTUS KOHDE: Kenttävahdintie Tervakoski Janakkala VATTENFALL VERKKO OY

Lisätiedot

LIEDON KUNTA TEKNISET JA YMPÄRISTÖPALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: Nenämäki 6

LIEDON KUNTA TEKNISET JA YMPÄRISTÖPALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: Nenämäki 6 LIEDON KUNTA TEKNISET JA YMPÄRISTÖPALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: Nenämäki 6 MUUTOS- JA LISÄTÖIDEN 20.11.2014 Lisä-, muutos- ja kokonaisurakkahintaan sisältymättömien töiden varalta ilmoitetaan seuraavat

Lisätiedot

K U S T A N N U S A R V I O

K U S T A N N U S A R V I O Laadittu 31.3.2015 K U S T A N N U S A R V I O VESIHUOLTO VÄLILLÄ KUUSIPOLKU - KYRÖSKOSKENTIE VESIHUOLTO 50m Yhteensä TYÖ Määrä yks. /yks. 1 000 YHTEISET TYÖT 1 800 ALUSTAVAT TYÖT Raivaus ja pintamaan

Lisätiedot

TURUN LVI-TEKNIIKKA OY. Kähärlänkuja Turku VASO KAARINAN HOVINEITO JA HOVIPOIKA TYÖSELITYS ULKOPUOLISET VIEMÄRIT

TURUN LVI-TEKNIIKKA OY. Kähärlänkuja Turku VASO KAARINAN HOVINEITO JA HOVIPOIKA TYÖSELITYS ULKOPUOLISET VIEMÄRIT TURUN LVI-TEKNIIKKA OY VASO KAARINAN HOVINEITO JA HOVIPOIKA TYÖSELITYS ULKOPUOLISET VIEMÄRIT Hovineito ja Hovipoika 2 TYÖSELITYS - ULKOPUOLISET VIEMÄRIT 1. YLEISTÄ 1.1 Työn laajuus Tässä työselityksessä

Lisätiedot

Hausjärven kunta Maa-,pohja- ja kalliorakenteet. Muutos-ja yksikköhintaluettelo

Hausjärven kunta Maa-,pohja- ja kalliorakenteet. Muutos-ja yksikköhintaluettelo Hausjärven kunta Muutos-ja intaluettelo Pionkaarteen alueen kunnallistekniikan ja vesiuollon rakentaminen Jokainen inta on täysin itsenäinen ja muista riippumaton.yksikköintoiin on sisällytettävä nimikkeen

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Halmelan kentän alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

17 Kallioleikkaukset, -kaivannot ja -tunnelit

17 Kallioleikkaukset, -kaivannot ja -tunnelit 17 Kallioleikkaukset, -kaivannot ja -tunnelit Määritelmä: Pääryhmä sisältää kaikki kalliota rikkomalla (louhiminen, poraaminen, hydraulinen puristaminen tms.) tehdyt tilat mukaan lukien pintojen jälkikäsittelyn.

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5) 27.6.2016 1 (5) VUOLTEENTORIN RAKENNUSURAKKA, Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin pyytää tarjoustanne Vuolteentorin rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja jäljempänä mainittujen tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA Tekninen osasto PL ILMAJOKI

ILMAJOEN KUNTA Tekninen osasto PL ILMAJOKI ILMAJOEN KUNTA Tekninen osasto PL 20 60801 ILMAJOKI 26.7.2019 TARJOUSPYYNTÖ Hankintamenettely ja tarjouspyynnön kohde Pyydämme avoimella menettelyllä tarjoustanne Äkkijuhantien perusparannuksen ja kevyenliikenteen

Lisätiedot

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen:

Tarjous on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 7.6.2013 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: Tarjouspyyntö Sivu 1 / 5 KATU- JA ULKOVALAISTUKSEN SANEERAUS 2013-2014 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Jalasjärven kunnan tekniset palvelut pyytää teiltä tarjousta valaisinsaneerauksista yksikköhintaisena kokonaishintaurakkana

Lisätiedot

PALVELUHINNASTO 1.5.2013 lähtien

PALVELUHINNASTO 1.5.2013 lähtien PALVELUHINNASTO 1.5.2013 lähtien Porin Vesi myöntää tekemilleen töille ja asentamilleen tarvikkeille kymmenen vuoden takuun. Takuu lasketaan alkavaksi työn luovutushetkestä. Verottaja ei myönnä kotitalousvähennystä

Lisätiedot

KULJETUS- JA TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ vuoden optio (2 + 1 v)

KULJETUS- JA TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ vuoden optio (2 + 1 v) Tekniset palvelut Tarjouspyyntö 35/2017 Sivu 1/4 Heikinkuja 4 27.6.2017 Tarjoajille TARJOUSPYYNTÖ 35/2017 KULJETUS- JA TYÖKONETARJOUSPYYNTÖ 2017 2019 + 1 vuoden optio (2 + 1 v) Asia Mäntsälän kunnan tekniset

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

URAKKATARJOUSPYYNTÖ

URAKKATARJOUSPYYNTÖ Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut Sivu 1 / 5 URAKKATARJOUSPYYNTÖ 24.2.2017 Asemanrannan pohjanvahvistusurakka Tarjouspyynnön kohde: Rakennuskohde on Hämeenlinnan kaupungin 5. kaupunginosassa uuden Asemanrannan

Lisätiedot

PALVELUHINNASTO 1.5.2011 lähtien

PALVELUHINNASTO 1.5.2011 lähtien PALVELUHINNASTO 1.5.2011 lähtien Porin Vesi myöntää tekemilleen töille ja asentamilleen tarvikkeille kymmenen vuoden takuun. Takuu lasketaan alkavaksi työn luovutushetkestä. 1. TYÖPALKAT 1.1 Asentajat

Lisätiedot

PALVELUMAKSUT Noudatetaan 1.4.2015 Järvenpään Vesi TJ 1 5.1.2015

PALVELUMAKSUT Noudatetaan 1.4.2015 Järvenpään Vesi TJ 1 5.1.2015 PALVELUMAKSUT Noudatetaan 1.4.2015 Järvenpään Vesi TJ 1 5.1.2015 Vesihuollon kustannusten kattamiseksi Järvenpään kaupungin vesiliikelaitos perii tässä palveluhinnastossa mainittuja maksuja. Verokannan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere

Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1.9.2014 1 (5) Isokuusi 1. alueen rakennusurakka 2014-2015, Vuores Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / yhteistyössä Tampereen Vesi liikelaitoksen, Tampereen Sähköverkko Oy:n ja Pirkan

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

Urjalan kunta LÄHILIIKUNTAPAIKKA, RAKENNUSSUUNNITELMA. Työkohtainen työselitys Litterakohtainen osa InfraRYLn mukaan

Urjalan kunta LÄHILIIKUNTAPAIKKA, RAKENNUSSUUNNITELMA. Työkohtainen työselitys Litterakohtainen osa InfraRYLn mukaan 1 Urjalan kunta LÄHILIIKUNTAPAIKKA, RAKENNUSSUUNNITELMA Työkohtainen työselitys Litterakohtainen osa InfraRYLn mukaan Infrasuunnittelu Tampere 11.9.2015 2 (7) 0 YLEISTÄ 01 Tilaaja Urjalan kunta Tampereentie

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA KIRJASTON PERUS- JA PINTAKUIVATUKSEN JA PIHA-ALUEEN SANEERAUS 30.1.2016 RAKENNUSSELOSTUS

UTAJÄRVEN KUNTA KIRJASTON PERUS- JA PINTAKUIVATUKSEN JA PIHA-ALUEEN SANEERAUS 30.1.2016 RAKENNUSSELOSTUS UTAJÄRVEN KUNTA KIRJASTON PERUS- JA PINTAKUIVATUKSEN JA PIHA-ALUEEN SANEERAUS 30.1.2016 RAKENNUSSELOSTUS Leskinen Petri vs. Tekninen johtaja, Tekniset palvelut Laitilantie 5, 91600 Utajärvi 050 387 1973

Lisätiedot

KYRÖN TORIN PARANTAMINEN

KYRÖN TORIN PARANTAMINEN PÖYTYÄN KUNTA TEKNISET PALVELUT LIITE URAKKATARJOUKSEEN: KYRÖN TORIN PARANTAMINEN Rakentaminen kokonaisurakkana 29.4.2019 Työ nro: 18013 KYRÖN TORIN PARANTAMINEN 2(6) Lisä-, muutos- ja kokonaisurakkahintaan

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (7) H a n k in ta - ja k ilp ailu tta m is yk s ik k ö 14.2.2013 Iittala-Hämeenlinna -vesihuoltolinjan urakoinnit (HS-Vesi) HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut

Lisätiedot

PALVELUHINNASTO 1.1.2013 lähtien

PALVELUHINNASTO 1.1.2013 lähtien 1.1.2013 PALVELUHINNASTO 1.1.2013 lähtien Porin Vesi myöntää tekemilleen töille ja asentamilleen tarvikkeille kymmenen vuoden takuun. Takuu lasketaan alkavaksi työn luovutushetkestä. Verottaja ei myönnä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, konetyöt sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille

Tarjouspyyntö, konetyöt sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille KUORTANEEN KUNTA Arto Ojala arto.ojala@kuortane.fi 044 550 2545 26.9.2017 Tarjouspyyntö, konetyöt 2018 2020 sekä optio sopimuksen jatkamisesta vuosille 2021-2022 Kuortaneen kunta rakentaa ja korjaa kiinteistöjänsä,

Lisätiedot

Vastaanottaja: Siuntion kunta, Tekninen toimisto. 02570 Siuntio. Puhelin: 040 713 0662

Vastaanottaja: Siuntion kunta, Tekninen toimisto. 02570 Siuntio. Puhelin: 040 713 0662 1/6 Vastaanottaja:..2015 URAKKATARJOUSPYYNTÖ SIUNTION KUNTA KARLSÅKERIN ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKKA Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan.

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Nenämäki 6 alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ

MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS TARJOUSPYYNTÖ MÄNTTÄVILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS MÄNTTÄVILPPULAN KAUPUNKI Päivämäärä 20.3.2017 Työn nimi Päällystysurakka 2017 Tarjouspyynnön kohde MänttäVilppulan kaupunki pyytää teiltä katujen ja muiden

Lisätiedot

Hoidon ja ylläpidon alueurakka Virrat 2015 2020. Kaupalliset asiat

Hoidon ja ylläpidon alueurakka Virrat 2015 2020. Kaupalliset asiat Hoidon ja ylläpidon alueurakka Virrat 2015 2020 Kaupalliset asiat Talvihoitotyöt projektinjohtomallilla Kesähoitotyöt kokonais- ja yksikköhinnoilla Tarjouslomakkeella pyydetään urakoitsijalta Tarjoushinta

Lisätiedot

Päällystystyöt Mäntsälän kirkonkylällä

Päällystystyöt Mäntsälän kirkonkylällä Päällystystyöt Muut osapuolet: Päällystysurakoitsija Budjetti: Kh 2015 200 000 Hankkeen laajuustiedot Päällystystyöt Mäntsälän kirkonkylällä Sointulantie, Pikkumäentie, Puirojantie, Ojankulmantie, Varstakuja,

Lisätiedot

HEINOLA, HEIKKIMÄKI KUNNALLISTEKNIIKAN JA ALUEEN TASAUKSEN YLEISSUUNNITELMA

HEINOLA, HEIKKIMÄKI KUNNALLISTEKNIIKAN JA ALUEEN TASAUKSEN YLEISSUUNNITELMA Vastaanottaja Heinolan kaupunki Asiakirjatyyppi Yleissuunnitelma Päivämäärä 24.7.2014 Viite 1510011290 HEINOLA, HEIKKIMÄKI KUNNALLISTEKNIIKAN JA ALUEEN TASAUKSEN YLEISSUUNNITELMA HEINOLAN KAUPUNKI, HEINOLA,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 PYHÄN FIS-RINNE Pelkosenniemen kunta pyytää tarjoustanne Pyhän FIS-rinne -urakasta kaikkine

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Kauppatien liittymäjärjestelyt TYÖSELITYS Tämä työselitys koskee seuraavia urakoita: MAANRAKENNUSURAKKA (pääurakka)

PADASJOEN KUNTA Kauppatien liittymäjärjestelyt TYÖSELITYS Tämä työselitys koskee seuraavia urakoita: MAANRAKENNUSURAKKA (pääurakka) PADASJOEN KUNTA Kauppatien liittymäjärjestelyt Tämä työselitys koskee seuraavia urakoita: MAANRAKENNUSURAKKA (pääurakka) Kauppatien liittymän parantaminen 2 (8) SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ... 3 RAKENNUTTAJA

Lisätiedot

Tekninen toimi. Tarjous on toimitettava liitteenä 2 olevalla tarjouslomakkeella.

Tekninen toimi. Tarjous on toimitettava liitteenä 2 olevalla tarjouslomakkeella. TARJOUSPYYNTÖ VÄHÄJÄRVEN KOSTEIKON 2 VAIHEEN RAKENTAMISESTA Urakan kohde Nivalan kaupungin tekninen toimi pyytää tarjoustanne Vähäjärven kosteikon 2 vaiheen rakennustöistä. Vähäjärven kosteikon 2 vaiheen

Lisätiedot

ym -suunnittelu oy Teerikorventie Mänttä

ym -suunnittelu oy Teerikorventie Mänttä Mänttä-Vilppulan kaupunki Miinanpellonkadun ja Niittykadun saneeraus ym ym -suunnittelu oy Teerikorventie 74 35820 Mänttä OHJEELLINEN MÄÄRÄLUETTELO 20.12.2016 Miinanpellonkatu Tunniste Yksikkö Määrä 1000

Lisätiedot

Muutoksia ja tarkennuksia päivättyyn tarjouspyyntöön ja Karttulan alueurakan julkiseen hankintakilpailuun

Muutoksia ja tarkennuksia päivättyyn tarjouspyyntöön ja Karttulan alueurakan julkiseen hankintakilpailuun KUOPION KAUPUNKI Kaupunkiympäristön palvelualue Rakentamisen ja kunnossapidon palvelut Karttulan alueurakka 2017 2022 5.4.2017 Lisäkirje 1 Muutoksia ja tarkennuksia 2.3.2017 päivättyyn tarjouspyyntöön

Lisätiedot

KUSTANNUSARVIO LINJAVÄLEITTÄIN

KUSTANNUSARVIO LINJAVÄLEITTÄIN Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä 20601196 Talma Söderkulla VJ KUSTANNUSARVIO LINJAVÄLEITTÄIN 23.03.2018 / FIMKIT LIITE 2 Linjausvaihtoehdot on esitetty liitteenä 1 olevalla kartalla 101, MUUTOS A.

Lisätiedot

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017

RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarjouspyyntö TEKLA/135/2017 TARJOUSPYYNTÖ 2017 3.3.2017 Sisällys 1 Tarjouspyynnön kohde... 3 2 Hankintamenettely... 3 3 Urakkamuoto... 3 4 Urakka-aika... 3 5 Maksuperuste... 3 6 Tarjouspyyntöasiakirjat... 3 7 Vaatimukset urakoitsijalle...

Lisätiedot

TERRAFAME OY MAANRAKENNUSURAKKA 153 (MRU153) ALTAAT SLS3, SEM4 ja SLS4

TERRAFAME OY MAANRAKENNUSURAKKA 153 (MRU153) ALTAAT SLS3, SEM4 ja SLS4 22.6.2016 TERRAFAME OY MAANRAKENNUSURAKKA 153 (MRU153) ALTAAT SLS3, SEM4 ja SLS4 RAKENNUSSUUNNITELMAN SISÄLLYSLUETTELO OSA 1 YLEISET ASIAKIRJAT Sisällysluettelo 22.6.2016 Työkohtaiset työselitykset 2.5.2016

Lisätiedot

Mäntyläntien kunnallistekniikan saneerauksen yleissuunnitelma

Mäntyläntien kunnallistekniikan saneerauksen yleissuunnitelma 1 / 19 SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA JOENSUUN KAUPUNKI Mäntyläntien kunnallistekniikan saneerauksen yleissuunnitelma Suunnitelmaselostus FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 31.5.2015 120-P26975 Suunnitelmaselostus

Lisätiedot

VALAISTUSSUUNNITELMA VALAISTUSSUUNNITELMASELOSTUS Yritystie ja Yrittäjänkatu

VALAISTUSSUUNNITELMA VALAISTUSSUUNNITELMASELOSTUS Yritystie ja Yrittäjänkatu VALAISTUSSUUNNITELMA VALAISTUSSUUNNITELMASELOSTUS Yritystie ja Yrittäjänkatu SISÄLLYSLUETTELO: Projektin tiedot... 2 Toimivuusvaatimukset... 2 Tekniset vaatimukset... 2 11200 Poistettavat, siirrettävät

Lisätiedot

Espoon hulevesien hallinta

Espoon hulevesien hallinta Espoon hulevesien hallinta Kuntaliitto 4.9.2007 Rakennusjärjestys 17 Hulevesien ja perustusten kuivatusvesien johtaminen Vesihuoltolaitosten toiminta-alueella oleva kiinteistö on liitettävä rakennettuun

Lisätiedot

Tarjolla maansiirto-, sokkelineristys- ja putkitusurakka kokeneelle ja ammattitaitoiselle maansiirtourakoitsijalle Itä-Helsingissä.

Tarjolla maansiirto-, sokkelineristys- ja putkitusurakka kokeneelle ja ammattitaitoiselle maansiirtourakoitsijalle Itä-Helsingissä. MAANSIIRTOURAKKA Tarjolla maansiirto-, sokkelineristys- ja putkitusurakka kokeneelle ja ammattitaitoiselle maansiirtourakoitsijalle Itä-Helsingissä. Urakka koostuu seuraavista tehtävistä: 1. Pihan raivaus-

Lisätiedot

Lapinlahden kunta Kunnanrannan katujen peruskorjaus

Lapinlahden kunta Kunnanrannan katujen peruskorjaus 1(6) Liite urakkatarjoukseen Lapinlahden kunta Kunnanrannan katujen peruskorjaus YKSIKKÖHINTALUETTTELO 101005338-005 2(6) MAKSU JA MITTAUSPERUSTEET Kaikki massa- ja ainemäärät, jotka liittyvät mittayksiköinä

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

Järvirovantien parantaminen ja pysäköintialueen rakentaminen, Kittilä / Levi. Katusuunnitelma RAKENNUSTAPASELOSTUS. Liite 1

Järvirovantien parantaminen ja pysäköintialueen rakentaminen, Kittilä / Levi. Katusuunnitelma RAKENNUSTAPASELOSTUS. Liite 1 Liite 1 Kittilän kunta Tekninen osasto Järvirovantien parantaminen ja pysäköintialueen rakentaminen, Kittilä / Levi Katusuunnitelma 2 SISÄLTÖ YLEISTÄ 3 1000 MAA-, POHJA- JA KALLIORAKENTEET 3 1000.01 Mittaustyöt

Lisätiedot

Osa R7 VARUSTEET JA LAITTEET

Osa R7 VARUSTEET JA LAITTEET Osa R7 VARUSTEET JA LAITTEET Laitesiirtojen suunnitelmat Osa R7-20 Siirrettävät vesihuolto- ja kaukolämpöverkostot TYÖKOHTAINEN TYÖSELOSTUS JA LAATU- VAATIMUKSET VAIN URAKKALASKENTAAN 1.4.2014 Destia Oy,

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

PALVELUHINNASTO lähtien

PALVELUHINNASTO lähtien PALVELUHINNASTO 1.7.2010 lähtien Porin Vesi myöntää tekemilleen töille ja asentamilleen tarvikkeille kymmenen vuoden takuun. Takuu lasketaan alkavaksi työn luovutushetkestä. 1. TYÖPALKAT 1.1 Asentajat

Lisätiedot

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka

Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANAVALLA 3.3.2011 Kiimingin yrityspuiston ja Honkimaan teollisuusalueen kehittäminen, rakennusurakka Kiimingin kunta, Yhdyskuntapalvelut

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VALAISTUSURAKKA 2017

TARJOUSPYYNTÖ VALAISTUSURAKKA 2017 Tarjouspyyntö 27/217 Sivu 1/4 Tekniset palvelut 5.5.217 Heikinkuja 4 46 Mäntsälä Tarjouspyynnön 27/217 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ VALAISTUSURAKKA 217 Asia Mäntsälän kunnan tekniset palvelut pyytää

Lisätiedot

YLEISSUUNNITELMASELOSTUS

YLEISSUUNNITELMASELOSTUS TYÖNUMERO: 20601991 NAANTALIN KAUPUNKI ISOSUONTIEN ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN YLEISSUUNNITELMA SWECO YMPÄRISTÖ OY TURKU Muutoslista FIANRY FIANRY FIMARI VALMIS MUUTOS PÄIVÄYS HYVÄKSYNYT TARKASTANUT

Lisätiedot

AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi

AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi AS OY ROVANIEMEN TUOHITIE 4 Tuohitie 4 96910 Rovaniemi URAKKAOHJELMA Salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen Urakkaohjelma 2 RAKENNUSHANKE Rakennushanke käsittää As Oy Rovaniemen Tuohitie 4. Salaoja-

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 15.3.2017 AROLAN ALUEEN JATKORAKENTAMINEN Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan kaupungin Arolan alueen

Lisätiedot

REVON/VÄSTILÄN ASUINALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTE- LU

REVON/VÄSTILÄN ASUINALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTE- LU Tekninen toimi 16.1.2015 Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ REVON/VÄSTILÄN ASUINALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTE- LU Tarjouspyynnön kohde: Karvian kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjoustanne Revon/Västilän

Lisätiedot

Tarjouslomake / Yksikköhintaluettelo Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausura

Tarjouslomake / Yksikköhintaluettelo Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausura Tarjouslomake / Yksikköhintaluettelo Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausura Tarjouksen tekijän tulee antaa kaikki yksikköhinnat ilman arvonlisäveroa (alv.%) Kaikkiin alla mainittuihin

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 1 Tekninen osasto Yhdyskuntatekniikka TARJOUSPYYNTÖ 2 26.3.2015 Räikäntie 3. 33470 Ylöjärvi TARJOUSPYYNTÖ Työn nimi Päällystysurakka 2015 Tarjouspyynnön kohde Ylöjärven kaupunki pyytää teiltä tarjousta

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNTA Katuvalaistuksen uusiminen 2016 HEINÄVESI

HEINÄVEDEN KUNTA Katuvalaistuksen uusiminen 2016 HEINÄVESI HEINÄVEDEN KUNTA Katuvalaistuksen uusiminen 2016 HEINÄVESI Muutos Pvm/Tarkastanut Pvm/Hyväksynyt Pvm/Julkaissut Huomautukset 10.02.2016 / HM 1 Katuvalot 2 Piirustukset Heinäveden kunta uusii nykyisiä elohopeahöyrylampuilla

Lisätiedot

Päiväkoti Marjametsä, uudisrakennus Haapaniementie VIITASAARI

Päiväkoti Marjametsä, uudisrakennus Haapaniementie VIITASAARI Päiväkoti Marjametsä TARJOUSPYYNTÖ 1(2) Hanke Tilaaja Päiväkoti Marjametsä, uudisrakennus Haapaniementie 43 Tekninen toimi Keskitie 10 Hankinta Pääurakka (=rakennusurakka) RU Pyydämme tarjoustanne yllämainitun

Lisätiedot

Laturakan asemakaava-alueen katujen, kevyen liikenteen väylien ja ulkoilureitin rakentaminen sekä Rakkavaarantien suojatiejärjestelyt TYÖSELOSTUS

Laturakan asemakaava-alueen katujen, kevyen liikenteen väylien ja ulkoilureitin rakentaminen sekä Rakkavaarantien suojatiejärjestelyt TYÖSELOSTUS Laturakan asemakaava-alueen katujen, kevyen liikenteen väylien ja ulkoilureitin rakentaminen sekä Rakkavaarantien suojatiejärjestelyt TYÖSELOSTUS 25.3.2015 2 (10) Sisältö RAKENNUSHANKKEEN YLEISTIEDOT...

Lisätiedot

Hyhkyn katusaneerausurakka , Tampere

Hyhkyn katusaneerausurakka , Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Hyhkyn katusaneerausurakka 2009-2010, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen ja Tampereen Vesi pyytävät tarjoustanne Hyhkyn alueen katujen

Lisätiedot

RAUMAN KAUPUNKI LAKARIN LOGISTIIKKA- JA TEOLLISUUSALUE, VAIHE 2

RAUMAN KAUPUNKI LAKARIN LOGISTIIKKA- JA TEOLLISUUSALUE, VAIHE 2 SUUNNITELMASELOSTUS Projekti 1510004515 Päivämäärä 14.11.2014 8.1.2015; lisätty kappale 2.3 Tilaaja Rauman kaupunki RAUMAN KAUPUNKI LAKARIN LOGISTIIKKA- JA TEOLLISUUSALUE, VAIHE 2 Kuva: Rauman kaupunki,

Lisätiedot

METSÄ-TUOMELAN JÄTEASEMA TÄYTTÖVAIHEEN 1 VIIMEISTELYN PINNAN MUOTOILU JA LAAJENNUSALUEEN POHJARA- KENNE. Urakoitsija. Osoite. Käsittelijä.

METSÄ-TUOMELAN JÄTEASEMA TÄYTTÖVAIHEEN 1 VIIMEISTELYN PINNAN MUOTOILU JA LAAJENNUSALUEEN POHJARA- KENNE. Urakoitsija. Osoite. Käsittelijä. NURMIJÄRVEN KUNTA METSÄ-TUOMELAN JÄTEASEMA TÄYTTÖVAIHEEN 1 VIIMEISTELYN PINNAN MUOTOILU JA LAAJENNUSALUEEN POHJARA- KENNE Yksikköhintaluettelo P14142 21.5.2012 Urakoitsija Osoite Käsittelijä Puhelin Telefaksi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ajoratamerkintätyöt 2013-2015, tarjouspyyntö 2(6) 1. Työn nimi Ajoratamerkintätyöt 2013-2015 2. Ilmoitus ja hankintamenettely Hankinnassa käytetään avointa menettelyä.

Lisätiedot

KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI

KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI Sivu 1 / 5 KITTILÄN KUNTA Tekninen osasto URAKKATARJOUSPYYNTÖ KITTILÄN KUNTA KIRKONKYLÄN KADUT 2011 JÄRVIROVANTIE, KOUTAKAARI Tarjouspyynnön kohde: Rakennuskohteet sijaitsevat Kittilän kunnassa sekä Kirkonkylän,

Lisätiedot

Tilaaja: Rakennuttaja: Suunnittelu: Urakointi:

Tilaaja: Rakennuttaja: Suunnittelu: Urakointi: Tilaaja: Rakennuttaja: Suunnittelu: Urakointi: Asialista 1. Yleistä 2. Toteutusvaiheet 2017-2019 3. Käyttö- ja jätevesi Vesijohtolinjat (VJ) Jätevesilinjat (JV) Käyttö- ja jätevesi urakan aikana 4. Hulevesi

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN

MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN 1 MINITIEN JA METSÄTÄHDENKUJAN JATKORAKENTAMINEN TARJOUSPYYNTÖ 12.4.2018 Tarjouspyynnön kohde Orimattilan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Orimattilan Vesi Oy pyytävät teiltä tarjousta Orimattilan kaupungin

Lisätiedot

Huitisten kaupunki Katuvalotyöt 2018 Vallihaudankatu, Vartiokatu

Huitisten kaupunki Katuvalotyöt 2018 Vallihaudankatu, Vartiokatu SÄH 1816-4 Huitisten kaupunki Katuvalotyöt 2018 Vallihaudankatu, Vartiokatu RAKENNUSSUUNNITELMA TIEVALAISTUS TYÖKOHTAINEN TYÖSELITYS 33600 1 Yleistä Hankinnan laajuus käsittää oheisten suunnitelma-asiakirjojen

Lisätiedot

PALVELUMAKSUT Noudatetaan Toimitusjohtajan päätös

PALVELUMAKSUT Noudatetaan Toimitusjohtajan päätös PALVELUMAKSUT Noudatetaan 1.3.2019 Toimitusjohtajan päätös 14.2.2019 4 Vesihuollon kustannusten kattamiseksi Järvenpään kaupungin vesiliikelaitos perii tässä palveluhinnastossa mainittuja maksuja. Verokannan

Lisätiedot

TUOTE(tieto)MALLIT Espoon pilottikohteiden urakoiden hankintaprosessi. Harri Tanska, Espoon kaupunki 5.2.2013 Infra FIMBIM Pilottipäivä

TUOTE(tieto)MALLIT Espoon pilottikohteiden urakoiden hankintaprosessi. Harri Tanska, Espoon kaupunki 5.2.2013 Infra FIMBIM Pilottipäivä TUOTE(tieto)MALLIT Espoon pilottikohteiden urakoiden hankintaprosessi Harri Tanska, Espoon kaupunki 5.2.2013 Infra FIMBIM Pilottipäivä Miten tuotemallisuunnittelu eroaa perinteisestä suunnittelusta? Käytännössä

Lisätiedot

Sähköinsinööritoimisto Kauko Pitkänen Niittytie Siilinjärvi

Sähköinsinööritoimisto Kauko Pitkänen Niittytie Siilinjärvi KITTILÄN KUNTA KIRKONKYLÄN KADUT 2011 VANHOJEN KATUJEN SANEERAUS KOHDE 2 KUURAKUJA, KARITÖRMÄNTIE KUNNALLISTEKNISTEN TÖIDEN TYÖKOHTAINEN SÄHKÖTYÖSELOSTUS Sähköinsinööritoimisto Kauko Pitkänen Niittytie

Lisätiedot

8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS- JA HIEKOITUSURAKKA 2013 2017

8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS- JA HIEKOITUSURAKKA 2013 2017 Sivu 1 Tuusulan kunta 8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS- JA HIEKOITUSURAKKA 2013 2017 URAKKASOPIMUS LUONNOS Sivu 2 Rakennuttaja Tilaaja Tuusulan kunta Tekninen toimi Urakoitsija Kohde 8 MATTILA-MAHLAMÄKI AURAUS-

Lisätiedot

Lisäkirje OITIN KOULUN SIIRTOKELPOISTEN TILOJE KILPAILUTUS

Lisäkirje OITIN KOULUN SIIRTOKELPOISTEN TILOJE KILPAILUTUS Lisäkirje 1 10.4.2017 OITIN KOULUN SIIRTOKELPOISTEN TILOJE KILPAILUTUS Hausjärven kunta on hankkimassa siirtokelpoisia tiloja julkisella hankinnalla. Tarjouspyynnön hankinta ohjelman mukaisesti tilaaja

Lisätiedot

Elisa Oyj toimittaa valmiusputkituksen rakentamiseen tarvittavat materiaalit.

Elisa Oyj toimittaa valmiusputkituksen rakentamiseen tarvittavat materiaalit. URAKKATARJOUSPYYNTÖ Dnro 9/2018 12.1.2018 MARTTILAN ALUEEN INFRAN SANEERAUSHANKE Janakkalan kunnan tekninen lautakunta ja Janakkalan Vesi liikelaitos pyytävät urakkatarjoustanne Tervakosken Marttilan kaava-alueen

Lisätiedot