LS4000 Ø26 mm LUKKOSYLINTERI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LS4000 Ø26 mm LUKKOSYLINTERI"

Transkriptio

1 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI Lukkojen näppäimistöt: 000A tavallinen koodilukko: lukko avataan näppäilemällä numerokoodi. 000B RFID + numerokoodi: lukon voi avata numerokoodilla tai etälue avalla kor lla. 000C sormenjälkilukko: lukon voi avata numerokoodilla tai sormenjäljellä Vaakamallinen näppäimistö Mitä eri äänet ja valot tarkoi avat: Pystymallinen näppäimistö nro Nimi Äänimerkki Valo Merkitys Näppäimen painallus Lyhyt piippaus Valo päällä Näppäimen painallus rekisteröity. 6 Lukkojen ominaisuudet Tekniset edot Avaus Pitkä piippaus Valo päällä Salasanan vaihto Pitkä piippaus Virhe Kaksi lyhyttä piippausta Hälytys Yhtäjaksoinen piippaus Paristo tyhjenemässä Lukon avaamisen jälkeen kuuluu lyhyttä piippausta. Valo päällä Valo vilkkuu äänimerkin tahtiin Valo vilkkuu äänimerkin tahtiin Valo vilkkuu äänimerkin tahtiin Syötetty koodi on oikea, lukko avautuu. Salasana vaihdettu onnistuneesti. Uusi salasana on käytössä. Toiminto on väärä, näppäilyllä ei ole vaikutusta. Jos väärä koodi syötetään kertaa, hälyttää lukko 60 sekuntia. Paristo on tyhjenemässä. Vaihda paristot.. Lukot viimeistellään maalaamalla ja laserkaiverruksella. Lukkojen ulkonäkö on kustomoitavissa.. Erillinen lukkosylinteri on USA-standardin mukainen, Ø6 mm. Se on käytännöllinen ja helpos asenne ava.. Lukko toimii kahdella AAA-paristolla. Paristojen käy öikä on normaalioloissa jopa vuo a. Paristojen ansiosta lukko on riippumaton kiinteistön sähkönsyötöstä.. Lukkoja voi käy ää puu- ja metallikalusteissa toimistoissa, kotona ja julkisissa loissa.. Käy äjien ryhmähallinta ja master-avaimet mahdollistavat käytännöllisen keskitetyn käy äjienhallinnan. Käy äjien ryhmähallintajärjestelmä Punainen avain Punainen avain Musta avain Virtalähde Virrankulutus valmiustilassa Virrankulutus käytettäessä Käyttölämpötila Käyttöpaikan suositeltava kosteus Matalan käyttöjännitteen hälytys Materiaali Asennuskohteen paksuus Väri x AAA paristo < µa < 0mA -0 ~0 0%~80% <.6V, lukko voidaan vielä avata 00 krt. näppäimistö muovia, lukkorunko sinkitty metallilevy: 0, - mm puulevy:6-8mm musta, kromi tai kustomoitu väri Punainen avain

2 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI 000A numerokoodilukon käy ö Paristojen asennus Avaa paristokotelon kansi ja aseta paristot paikoilleen. Sulje paristokotelon kansi ja paina mitä tahansa näppäintä. Jos valo syttyy ja äänimerkki kuuluu, paristot on asennettu oikein. Avauskoodin asetus Ensimmäisen koodin asetus Oletuskoodi on 0. Koodiksi voi valita minkä tahansa - merkkiä pitkän numerosarjan. Esimerkki : Vaihdetaan oletuskoodi 0 koodiin 678. Paina näppäintä 0 (vanha koodi) Paina näppäintä C Paina näppäimiä 678 Paina näppäintä OK, (uusi koodi) kuulet pitkän piippauksen Koodi on vaihdettu onnistuneesti Koodi = 678 Avauskoodin vaihto Älä unohda uutta koodia! Esimerkki : Vaihdetaan avauskoodi 678 koodiin Paina näppäimiä 678 (vanha koodi) Paina näppäintä C Paina näppäimiä (uusi koodi) Paina näppäintä OK, kuulet pitkän piippauksen Koodi on vaihdettu onnistuneesti Koodi = Lukon avaus Näppäile oikea koodi Paina näppäintä OK, kuulet pitkän piippauksen Älä unohda uutta koodia! Käännä nuppia myötäpäivään Kääntösuunta Käännä nuppi auki-asentoon, lukitus on avattu onnistuneesti AUKI Nupin asento Huom! Jos syötät oikean koodin, mutta lukko ei aukea, tarkasta ) että paristot eivät ole tyhjät, ) että nuppi on kunnolla lukitusasennossa.

3 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI Lukitseminen Käännä nuppia vastapäivään Käännä nuppi lukitusasentoon. Lukko on lukittu onnistuneesti. Nupin asento Kääntösuunta LUKOSSA Hälytys Jos lukkoon syötetään väärä koodi kertaa peräkkäin, hälyttää lukko 60 sekunnin ajan. Hälytys loppuu, kun lukkoon syötetään oikea koodi. 60s Koodi = Paristojen vaihtaminen Jos avaamisen jälkeen kuuluu lyhyttä merkkiääntä, ovat paristot loppumassa. Avaa paristokotelon kansi, vaihda paristot uusiin ja sulje kansi. Käy äjien hallinta LS000 järjestelmän koodilukoissa on mahdollista hallita käy äjiä yksi äin tai ryhminä. Ryhmähallinnan voi toteu aa loppukäy äjä tai kalustetoimi aja.. Yleiset hallintatoimet Yleisistä hallintatoimista vastaa loppukäyttäjä ja siihen kuuluu ryhmien rekisteröinti ja koodien nollaus. Ryhmän rekisteröin Esimerkki: Hallinnoi -n käyttäjää rekisteröimällä heidät ryhmäksi. Liu uta lukon kansi auki, jolloin hallinta-avaimen liitin tulee näkyviin. LIITIN Aseta punainen avain liittimeen, jolloin kuulet pitkän merkkiäänen ja lukko avautuu. Rekisteröinti on tällöin onnistunut. Poista punainen avain ja liu uta kansi kiinni. Varmista avaimen rekisteröinti () Vaihda oletuskoodi 0 joksikin muuksi (kts. ohjeet aiempaa) () Laita punainen avain lukkoon ja uusi koodi palautuu oletuskoodiksi. Tämä ilmaisee, että punainen avain on rekisteröity onnistuneesti. Toista vaiheet - kaikille lukoille, jotka haluat lisätä samaan ryhmään. Huomaa: Kun punainen avain liitetään ensimmäisen kerran, se rekisteröi lukon. Tämän jälkeen avain nollaa koodin. Jos käyttäjä ei määrittele lukkoon koodia, on lukko muiden määriteltävissä. Avauskoodin nollaus (resetoin ) Jos käyttäjä unohtaa avauskoodin, on se mahdollista nollata punaisella avaimella. Esimerkki: Käyttäjä on unohtanut lukon avauskoodin. Liu uta lukon kansi auki, jolloin hallinta-avaimen liitin tulee näkyviin. LIITIN Aseta punainen avain liittimeen, jolloin kuulet pitkän merkkiäänen ja lukko avautuu. Koodin nollaus on tällöin onnistunut.

4 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI Nollaus on onnistunut ja avauskoodiksi on palautunut oletuskoodi 0 avauskoodi = 0 Poista punainen avain ja liu uta kansi kiinni. Toista vaiheet - kaikille lukoille, jotka haluat nollata. 6 Nollauksen jälkeen, muuta oletuskoodi aiempien ohjeiden mukaan. HUOM! () Vain rekisteröidyt lukot voidaan nollata. () Jos käyttäjä unohtaa rekisteröimättömän lukon koodin, ota yhteyttä lukon toimittajaan.. Edistyneet hallintatoimet Edistyneet hallintatoimet mahdollistavat kalustetoimi ajalle punaisten avaimien hallinnan. Täten pystytään poistamaan lukkoja hallintaryhmistä. Hallintaryhmärekisteri on edistyny ä käy äjähallinta, joka suoritetaan ennen kuin punaisia avaimia rekisteröidään ryhmien hallintaa varten. Asiakkaat voivat valtuu aa jälleenmyyjän / kalustevalmistajan suori amaan nämä toimet ennen lukkojen toimi amista. Esimerkki: Luo hallintaryhmärekisteri MUSTA Liu uta lukon kansi auki, jolloin hallinta-avaimen liitin tulee näkyviin. LIITIN Aseta musta avain liittimeen, jolloin kuulet pitkän merkkiäänen ja lukko avautuu. Rekisteröinti on tällöin onnistunut. MUSTA Varmista avaimen rekisteröinti () Vaihda oletuskoodi 0 joksikin muuksi (kts. ohjeet aiempaa) () Laita musta avain lukkoon ja uusi koodi palautuu oletuskoodiksi. Tämä ilmaisee, että musta avain on rekisteröity onnistuneesti. Poista musta avain ja liu uta kansi kiinni. Toista vaiheet - kaikille lukoille, jotka haluat rekisteröidä hallintaryhmään. Lukon poisto ryhmästä Lukko voidaan poistaa ryhmästä, jolloin se irtautuu ryhmähallinnasta Esimerkki: Lukon poistaminen ryhmästä Liu uta lukon kansi auki, jolloin hallinta-avaimen liitin tulee näkyviin. LIITIN Aseta musta avain liittimeen, jolloin kuulet pitkän merkkiäänen ja lukko avautuu. Lukon poisto ryhmästä on onnistunut. MUSTA Poista musta avain ja liu uta kansi kiinni. Varmista ryhmästä poisto () Paina näppäintä 0 ja sitten OK. Jos lukko avautuu on poisto suoritettu. Toista vaiheet - kaikille lukoille, jotka halutaan poistaa ryhmästä. 0 Huomio: Kun lukko on poistettu ryhmästä, voidaan se rekisteröidä punaisella avaimella uudestaan. Kun lukko on poistettu ryhmästä, tulee käyttäjän vaihtaa avauskoodi aiempien ohjeiden mukaan.

5 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI 000B, RFID + numerokoodi, lukon käy ö Hallintakor en ohjelmoin (käy äjän lisäys- ja käy äjän poisto-kor t). Ennen näppäimistön asentamista kalusteeseen. paina ohjelmoin painike lukon takaa pohjaan ja aseta paristot paikoilleen (tai kytke ulkoinen virtalähde). Vapauta ohjelmoin painike vasta, kun lukon valo sy yy. Lukko on nyt kor ohjelmoin lassa. en Ohjelmoi hallintakor : Vie tyhjä kor lukon kor nlukijan päälle. Kor ohjelmoituu käy äjän lisäys-kor ksi. Kun kuulet äänimerkin vie toinen tyhjä kor lukijan päälle. Tämä kor ohjelmoituu käy äjän poisto-kor ksi. Kun olet ohjelmoinut nämä kaksi kor OK poistuaksesi ohjelmoin lasta. a, paina Ohjelmointipainike Ulkoisen virtalähteen liitin Käy äjäkor en ohjelmoin. Vie käy äjän lisäys-kor lukon kor nlukijan päälle. Lukon valo sy yy ja lukko on ohjelmoin - lassa.. Vie käy äjän kor kor nlukijan päälle. Kun kuulet äänimerkin, vie käy äjän lisäyskor kor nlukijan päälle poistuaksesi ohjelmoin lasta. Huom! Jokaiseen lukkoon voi ohjelmoida maks. 0 käy äjäkor a. Kun 0. kor on rekisteröity, kuuluu äänimerkkiä. kortti lisäys Käy äjäkor en poisto. Vie käy äjän poisto-kor lukon kor nlukijan päälle. Lukon valo sy yy ja lukko on ohjelmoin - lassa.. Vie käy äjän kor kor nlukijan päälle. Kun kuulet äänimerkin, vie käy äjän poistokor kor nlukijan päälle poistuaksesi ohjelmoin lasta. Huom! Lukemalla useamman käy äjäkor n voit poistaa kaikki kyseiset kor t. kortti poisto Kaikkien käy äjäkor en poisto. Vie käy äjän poisto-kor lukon kor nlukijan päälle. Lukon valo sy yy ja lukko on ohjelmoin - lassa.. Vie käy äjän lisäys-kor lukon kor nlukijan päälle. Kun kuulet äänimerkin, vie käy äjän poisto-kor lukijan päälle poistuaksesi ohjelmoin lasta. lisäys poisto Lukon avaaminen käy äjän kor lla Paina OK ak voidaksesi lukon toiminta laan. Lukon valo sy yy. Kun kuulet äänimerkin, vie käy äjän kor lukon kor nlukijan päälle. Valo välähtää kaksi kertaa ja kuulet kaksi äänimerkkiä. Nyt voit avata lukon kääntämällä nupista Numeerisen avauskoodin ohjelmointi tapahtuu samoin kuin edellä mallissa 000A.

6 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI 000C, sormenjälki + numerokoodi, lukon käy ö Hallintakäy äjän sormenjäljen ohjelmoin. Ennen näppäimistön asentamista kalusteeseen. paina ohjelmoin painike lukon takaa pohjaan ja aseta paristot paikoilleen (tai kytke ulkoinen virtalähde). Vapauta ohjelmoin painike vasta, kun lukon valo sy yy. Lukko on nyt sormenjälkien ohjelmoin lassa. Ohjelmoi hallintakäy äjän sormenjälki: Aseta sormi lukijalle. Kun kuulet äänimerkin, poista sormi lukijalta ja paina OK poistuaksesi ohjelmoin lasta. (Huom! Varmistuaksesi, e ä ohjelmoin on onnistunut, ohjelmoi vähintään kaksi sormenjälkeä. Lukolle voi määri ää yht. 0 hallintakäy äjän sormenjälkeä.) Ohjelmointipainike Ulkoisen virtalähteen liitin Hallintakäyttäjän sormenjälki Käy äjän sormenjäljen ohjelmoin. Aseta hallintakäy äjän sormi lukijalle. Kun lukon valo sy yy ja kuulet merkkiäänen, on lukko käy äjien sormenjälkien ohjelmoin lassa.. Ohjelmoi käy äjän sormenjälki: Aseta käy äjän sormi lukijalle. Kun kuulet merkkiäänen, sormen voi o aa pois. Paina OK poistuaksesi ohjelmoin - lasta. Huom! Jokaiseen lukkoon voi ohjelmoida maks. 0 käy äjää. Kun 0. käy äjä on ohjelmoitu, valo välähtää kertaa. Hallintakäyttäjän sormenjälki sormenjälki Kaikkien käy äjien sormenjälkien poisto. Aseta hallintakäy äjän sormi lukijalle vähintään sekunniksi. Poista sormi, kun valo välähtelee toistuvas ja kuulet merkkiääntä. Lopuksi paina OK poistuaksesi ohjelmoin lasta. sek. Hallintakäyttäjän sormenjälki Lukon avaaminen käy äjän sormenjäljellä. Paina OK ak voidaksesi lukon toiminta laan. Lukon valo sy yy ja kuulet äänimerkin. Vie sormi lukijalle. Valo välähtää kertaa ja kuuluu äänimerkkiä. Voit nyt avata lukon kääntämällä nupista. sormenjälki Numeerisen avauskoodin ohjelmointi tapahtuu samoin kuin edellä mallissa 000A.

7 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI LS00 v lukon asennusohje Ennen asennusta tulee asennuskohteeseen porata reiät seuraavan piirustuksen mukaises. Keskikohta Huom! Eri lukkojen ominaisuudet saa avat poiketa tämän esi een edoista. Ennen asennusta tulee ruuveille porata reiät valitun lukon mukaises. Lukon ja nupin tarvitsemien reikien keskikoh en on oltava samassa linjassa!. Valitse lukko. Asenna holkki. Aseta lukko paikalleen R0. levyn takaa ja kiinnitä ruuveilla. - depth 8 A B Levyn paksuus 6-8 mm B A Yhdistä johdot lukon, paristokotelon ja näppäimistön välille. Paina näppäimistö iviis kiinni levyyn. Niputa ylimääräinen johto siis s paristokotelon taakse ja kiinnitä paristokotelo ruuveilla. Johto paristokotelolle Johto lukolle Johto paristokotelolle Vastalevyn asennus Vastalevy

8 LS000 Ø6 mm LUKKOSYLINTERI LS0 v lukon asennusohje Ennen asennusta tulee asennuskohteeseen porata reiät seuraavan piirustuksen mukaises. Keskikohta Huom! Eri lukkojen ominaisuudet saa avat poiketa tämän esi een edoista. Ennen asennusta tulee ruuveille porata reiät valitun lukon mukaises. Lukon ja nupin tarvitsemien reikien keskikoh en on oltava samassa linjassa!. Valitse lukko. Asenna holkki. Aseta lukko paikalleen R0. levyn takaa ja kiinnitä ruuveilla. A 6 7 levyn paksuus 6-8 mm 6 syvyys 8 B B A Yhdistä johdot lukon, paristokotelon ja näppäimistön välille. Paina näppäimistö iviis kiinni levyyn. Niputa ylimääräinen johto siis s paristokotelon taakse ja kiinnitä paristokotelo ruuveilla. Johto paristokotelolle Johto lukolle Johto paristokotelolle Vastalevyn ja lukitustapin asennus Vastalevyn asennus -oviseen kohteeseen Lukitustapin asennus -oviseen kohteeseen 80 tappi

Prosella Scandinavian Oy LS4000-lukkosarja

Prosella Scandinavian Oy LS4000-lukkosarja Prosella Scandinavian Oy 00 3 70 www.prosella.com info@prosella.com LS4000-lukkosarja 400A suoratelkinen kalustelukko, numerokoodi. PBK400AP-H PBK400AZ-H 3.5x0 PBK400AP-Z PBK400AZ-Z 400----50 pcs NUMERO-

Lisätiedot

Prosella Scandinavian Oy

Prosella Scandinavian Oy 2017 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com ELEKTRONINEN KOODI- / RFID-LUKKO 4000B - sarja KÄYTTÖOHJE Hätäavaus (lukon nollaus) Mikäli unohdat avauskoodin, on lukon nollaamiseen

Lisätiedot

ELEKTRONISET LUKOT SDWS-001, SDWC-507K, SDWC-001, SDWC-004, SDWC005, SDCW-006

ELEKTRONISET LUKOT SDWS-001, SDWC-507K, SDWC-001, SDWC-004, SDWC005, SDCW-006 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com KÄYTTÖOHJE ARMSTRONG ELEKTRONISET LUKOT SDWS-001, SDWC-507K, SDWC-001, SDWC-004, SDWC005, SDCW-006 RFID-kalustelukot SDWS-001

Lisätiedot

C1717 ja C1818K lukkojen käyttöohje

C1717 ja C1818K lukkojen käyttöohje 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com C1717 ja C1818K lukkojen käyttöohje LUKON OSAT Vihreä valo Punainen valo Näppäimistö Väännin U U Ulkoinen liitin Resetointipainike

Lisätiedot

PT200 lukon käyttöohje

PT200 lukon käyttöohje 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com PT200 lukon käyttöohje Sisällysluettelo 1. PT200 lukon esi ely 1.1 Mikä PT200 lukko on 1.2 Hallintakor t 2. Lukon toiminta

Lisätiedot

C1000D-lukon käyttöohje

C1000D-lukon käyttöohje 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com C1000D-lukon käyttöohje Sisällyslue elo Lukon rakenne ibutton-avaimet Lukkojen käyttöönotto 3 4 4 Omistaja-avaimen rekisteröinti

Lisätiedot

KL1000 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET

KL1000 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET KL1000 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET LUKON YLEISET TIEDOT Ohjeen yhteensopivuus Tämä ohje on vasenkätiselle lukolle valmistuspäivästä 4/2014 alkaen. Muiden versioiden koodit ovat erilaiset. Lukkojen asetukset

Lisätiedot

3100DL - lukon käyttöohje

3100DL - lukon käyttöohje 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com 3100DL - lukon käyttöohje BE-TECH 3100DL Resetoin ja omistaja-avain Ennen lukon asentamista oveen, laita paristot paikoilleen

Lisätiedot

Etälukija PR 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. PR1000v.2

Etälukija PR 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. PR1000v.2 Etälukija PR 1000 Käyttäjäopas PR1000v.2 Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi Sivu 2 PR 1000 Rajoitukset Kaikki oikeudet tähän ohjekirjaan ovat Global Safety & Security Solutions

Lisätiedot

Käyttöohje ZP200 / ZP200WR

Käyttöohje ZP200 / ZP200WR 2017 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com Käyttöohje ZP200 / ZP200WR Sisällysluettelo 1. ZP200/ ZP200WR lukon esi ely 1.1 Mikä ZP200/ ZP200WR RFID lukko on 1.2 Hallintakor

Lisätiedot

Prosella Scandinavian Oy Käyttöohje PT300

Prosella Scandinavian Oy Käyttöohje PT300 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com Käyttöohje PT300 Sisällysluettelo 1. PT300 lukon esi ely 1.1 Mikä PT300 lukko on 1.2 Hallintakor t 2. Lukon toiminta lat 2.1

Lisätiedot

Käyttöohje ZP100 / ZP100WR

Käyttöohje ZP100 / ZP100WR 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com Käyttöohje ZP100 / ZP100WR Sisällysluettelo 1. ZP100/ ZP100WR lukon esi ely 1.1 Mikä ZP100/ ZP100WR RFID lukko on 1.2 Hallintakor

Lisätiedot

KL1200 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET

KL1200 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET KL1200 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET LUKON YLEISET TIEDOT Ohjeen yhteensopivuus Tämä ohje on oikeakätiselle lukolle. Pystymallisen lukon koodit ovat erilaiset. Lukkojen asetukset toimituksen yhteydessä

Lisätiedot

KL1000 Ohjelmointi-ja toimintaohjeet

KL1000 Ohjelmointi-ja toimintaohjeet KL1000 Ohjelmointi-ja toimintaohjeet YHTEENSOPIVUUS Tämä ohje on pystymalliselle lukolle. Muiden versioiden koodit ovat erilaiset. Valmistuspäivästä 4/2014 alkaen KOODIT Perusasiat Lukossa on kolme eri

Lisätiedot

NANO90 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET

NANO90 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET NANO90 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET LUKON YLEISET TIEDOT Ohjeen yhteensopivuus Tämä ohje on yhteensopiva kaikkien NANO90-mallien kanssa. Lukkojen asetukset toimituksen yhteydessä Lukot toimitetaan tehdasasetuksilla,

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet

KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet KL1500 Ohjelmointi- ja toimintaohjeet KOODIT Perusasiat Lukossa on kolme eri kooditasoa: 1. Pääkäyttäjäkoodi 2. Huoltokoodi 3. Käyttäjäkoodi Lukko toimitetaan kahdella tehdasasetetulla koodilla: Pääkäyttäjäkoodi:

Lisätiedot

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Valo- ja äänimerkit koodinäppäimistöllä, kun älylukkoa käytetään ulkopuolelta Lukittaessa näppäimistön

Lisätiedot

MINICODE ACL-153 2. OHJELMOINTIKOODIN JA TUNNISTEEN OHJELMOINTI

MINICODE ACL-153 2. OHJELMOINTIKOODIN JA TUNNISTEEN OHJELMOINTI Asentaja/ Käyttäjän käsikirja MINICODE CL-153 1. JOHDANTO MINICODE ACL-153 ACL-153 on varustettu yhdellä releellä jossa on yksi potentiaalivapaa vaihtokärki. Irroitettavassa liitinrimassa on nastat avauspainikkeelle,

Lisätiedot

Code Handle. Koodipainikkeen asennus- ja käyttöohje

Code Handle. Koodipainikkeen asennus- ja käyttöohje Code Handle Koodipainikkeen asennus- ja käyttöohje YALE, with its unique global reach and range of products, is the world s favorite lock the preferred solution for securing your home, family and personal

Lisätiedot

KL1200 ohjelmointi- ja toimintaohjeet

KL1200 ohjelmointi- ja toimintaohjeet KL1200 ohjelmointi- ja toimintaohjeet YHTEENSOPIVUUS Tämä ohje on pystymalliselle lukolle. Oikeakätisen lukon koodit ovat erilaiset. KOODIT Perusasiat Lukossa on kolme eri kooditasoa: 1. Pääkäyttäjäkoodi

Lisätiedot

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5 Näppäimistö CT 1000 Käyttäjäopas CT1000v.5 Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi Sivu 2 CT 1000 Rajoitukset Kaikki oikeudet tähän ohjekirjaan ovat Global Safety & Security

Lisätiedot

Prosella Scandinavian Oy ARMSTRONG

Prosella Scandinavian Oy ARMSTRONG 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com ARMSTRONG FELICA JÄRJESTELMÄN ESITTELY Vali avissa olevat lat: 1. Manuaalinen la: Luki uu vasta kun käy äjä koske aa kor lla

Lisätiedot

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS KASO KASSAKAAPIN E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO E1-100 SAFE SERIES K-03 INSTRUCTIONS Kaso Oy Lyhtytie 2, PO Box 27, FI-00751 Helsinki, Finland telephone +358 10 271 3700, fax +358 9 386 0021 sales@kaso.fi,

Lisätiedot

Prosella Scandinavian Oy ELEKTRONISET LUKOT

Prosella Scandinavian Oy ELEKTRONISET LUKOT 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com ELEKTRONISET LUKOT C1100 RFID-LUKKO Betech C1100 RFID-lukko tarjoaa huippuluokan turvallisuutta kalustelukitukseen. Lukko toimii

Lisätiedot

OHJE D C.docx

OHJE D C.docx 1(5) KPAD Käyttöjännite 12-24 VAC tai DC liitetään liittimiin ALIM+ ja ALIM-. Mallista riippuen laitteessa on 2 tai neljä relelähtöä, liittimissä lukee C1,, eli Common ykkönen, normaalisti auki ja avautuva.

Lisätiedot

Porttipuhelimen toiminta.

Porttipuhelimen toiminta. Porttipuhelimen toiminta. Kun vieras saapuu, valitsee hän sinun kutsupainikkeesi porttipuhelimesta. Jonka jälkeen puhelimesi soi. Sinulla on sek. puheaikaa henkilön kanssa joka kutsun lähetti. Jos haluat

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni:

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni: Esittely Langaton ulkosireeni ennalta ehkäisee murtoja jo pelkällä näkyyvydellään, karkottaa tunkeutujat paikalta ja herättää huomiota mikäli hälytys laukaisee. Ulkosireeni toimii osana hälytysjärjestelmää,

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO RC-436

SISÄLLYSLUETTELO RC-436 Asennusohje AXCARD CR-36 Versio 3. Ver. 3. AXCARD SISÄLLYSLUETTELO RC-436 JOHDANTO... 4 YKSITTÄISEN KORTINLUKIJAN KÄYTTÖÖNOTTO... 4 ALUSTUS JA MUISTIN NOLLAUS... 4 VAIHTOEHTO. OHJELMOINTISALASANAN ASETUS...

Lisätiedot

UNICARD ACR-201 UNICARD 1. JOHDANTO

UNICARD ACR-201 UNICARD 1. JOHDANTO 1. JOHDANTO UNICARD ACR-201 Unicard:issa on kaksi vaihtokoskettimella varustettua relettä. Yksikössä on liitokset kahdelle painonapille, magneettikosketin ja aikaohjaus korteille, ryhmäkoodille ja rekisteröinnille.

Lisätiedot

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukkojen EH-LP-808A, 908, 905 asettelu osaksi Kotihälytin järjestelmää Ennen asettelujen aloittamista: 1. Sormenjälkilukon (EH-LP-808A) tai koodilukon (EH-LP-908

Lisätiedot

Rollock -lukon asennusohje

Rollock -lukon asennusohje Rollock -lukon asennusohje Rollock -lukon asennusohje ROLLOCK -LUKON ASENNUSOHJE 1 Ulkopuolen painikkeen asennusosat (alempipainike) 3 2 Tukiosa A Säätölevy A 2kpl Alakara A 5 Kellojousi Kierreholkki

Lisätiedot

Järjestelmään pystyy tuomaan henkilötiedot muista ohjelmistoista, jolloin riittää vain yhden käyttäjätietorekisterin ylläpito.

Järjestelmään pystyy tuomaan henkilötiedot muista ohjelmistoista, jolloin riittää vain yhden käyttäjätietorekisterin ylläpito. RFID-lukot RFID-lukko sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa on paljon käyttäjiä ja vaihtuvuus on suurta kuten oppilaitokset, sairaalat, kylpylät ja toimistot. Lukot ovat patteritoimisia ja avaimena

Lisätiedot

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ TPMS Käyttöohjekirja Malli n:o: CL-M2+SO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TPMS:n PÄÄTOIMINNOT... 1 2. TUOTTEEN OMINAISUUDET...1 3. JÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT...1-2

Lisätiedot

1. TEKNISET TIEDOT 2. LED-TOIMINNOT JA SÄÄDÖT

1. TEKNISET TIEDOT 2. LED-TOIMINNOT JA SÄÄDÖT KÄYTTÖOHJE LITHOS SISÄLLYSLUETTELO: 1. TEKNISET TIEDOT...3 2. LED-TOIMINNOT JA SÄÄDÖT...3 3. OVIPANEELIEN OHJELMOINTI VAS/01 KANSSA...4 3.1 Kytkentäesimerkkejä...4 3.2 Liitinrima...4 3.3 Ovipaneelin manuaalinen

Lisätiedot

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys sähköpostitse info@bracun.net ja sovi takuumenettelystä.

Lisätiedot

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset Laitteen kytkentä 1. Kytke laitteeseen käyttöjännite 12V. Sulakkeelle menevään punaiseen johtoon kytketään +12V. Normaalissa odotustilassa laitteen virrankulutus

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen

Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen Käyttö- ja huolto-ohje T80 advanced FIN Yleistä Hyvä Webaston käyttäjä! Tämä käyttöohje on tarkoitettu valtuutetun asentamon antaman käytönopastuksen tueksi.. Tässä käyttöohjeessa haluamme vielä luoda

Lisätiedot

Itsenäinen koodilukko PK-01

Itsenäinen koodilukko PK-01 Itsenäinen koodilukko PK-01 Laitteistoversio 1.00 pk-01_en 06/12 SATEL sp. z o.o. PUOLA www.satel.eu VAROITUKSET Lue käyttöohje huolellisesti ennen asennusta. Muutokset, muokkaukset tai korjaukset, joita

Lisätiedot

Käyttöohje. Järjestelmä on helppo ohjelmoida ilman työkaluja. Sen tyypillisimmät käyttökohteet ovat asunnot ja muut pienet asennukset.

Käyttöohje. Järjestelmä on helppo ohjelmoida ilman työkaluja. Sen tyypillisimmät käyttökohteet ovat asunnot ja muut pienet asennukset. N94, Rev..0, 5..07, K.H. Käyttöohje ELKO Wireless on johdoton valaistuksen ohjausjärjestelmä. Sen tuotteet kommunikoivat radiosignaaleilla, myös seinien läpi, joten näköyhteyttä tuotteiden välillä ei vaadita.

Lisätiedot

ABLOY CONTROL+ Käyttöohje. An ASSA ABLOY Group brand

ABLOY CONTROL+ Käyttöohje. An ASSA ABLOY Group brand ABLOY CONTROL+ Käyttöohje 1987 An ASSA ABLOY Group brand PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ Esittely 2 Kaukoavain 4 Lukko-ohjain 5 AUKI-tila 6 LUKITTU-tila 7 Oven avaaminen 8 Keskuslukitus 10 Keskusavaus 12 KOTONA-tila

Lisätiedot

DVC/01 DC/01 DVC/01 ME DC/01 ME DPF AL DPF NF DPF ME. Ohjelmointi

DVC/01 DC/01 DVC/01 ME DC/01 ME DPF AL DPF NF DPF ME. Ohjelmointi DVC/0 DC/0 DVC/0 ME DC/0 ME DPF AL DPF NF DPF ME Ohjelmointi 00/0-0-0 THANGRAM, SISÄLLYSLUETTELO:. TEKNISET TIEDOT. Säädöt ja ledien Signalointi. Käyttö virtalähteen kanssa.. Kytkentäesimerkkejä. Liittimien

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

UNICARD CR-211 UNICARD 1. JOHDANTO

UNICARD CR-211 UNICARD 1. JOHDANTO UNICARD CR-211 1. JOHDANTO Unicard:issa on kaksi vaihtokoskettimella varustettua relettä. Yksikössä on liitokset kahdelle painonapille, magneettikosketin ja aikaohjaus korteille, ryhmäkoodille ja rekisteröinnille.

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

Asennusohje. EasyLine GSM

Asennusohje. EasyLine GSM Asennusohje EasyLine GSM Laitteen kuvaus EasyLine GSM on puhelinlijasimulaattori, joka simuloi analogista PSTN linjaa GSM verkossa ja sitä voidaan käyttää ContactID protokollan lähettämiseen hälytinjärjestelmiltä.

Lisätiedot

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Hälytysjärjestelmän kauko-ohjain Asetusopas - Finnish Arvoisa asiakas Tässä oppaassa on tietoja ja ohjeita siitä, miten eräitä toimintoja otetaan käyttöön

Lisätiedot

Yleistä. Probyte GSM-PLUG PROBYTE OY

Yleistä. Probyte GSM-PLUG PROBYTE OY Probyte GSM-PLUG PROBYTE OY Yleistä PROBYTE GSM PLUG on reaaliaikainen ja interaktiivinen GSM-ohjauslaite, jolla käyttäjä voi helposti ohjata puhelimen välityksellä verkkokäyttöistä laittetta. Käyttäjä

Lisätiedot

Radiomoduulialusta CHOR-palovaroittimien langatonta kytkentää varten

Radiomoduulialusta CHOR-palovaroittimien langatonta kytkentää varten Radiomoduulialusta CHOR-palovaroittimien langatonta kytkentää varten +/- 9 V:n signaaliliitin 4. Keltainen valodiodi alustan ulkopuolella Pariston kytkentä 2. Ohjelmointipainike 3. Valodiodit, keltainen

Lisätiedot

- Eristetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi. - Tuuletin. - 2 LED-valoa (sydämenkäynnistin näkyy pimeässä)

- Eristetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi. - Tuuletin. - 2 LED-valoa (sydämenkäynnistin näkyy pimeässä) FI. Esite CAHSS100 (-20 C) - Eristetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi - Pakkasenkestävyys (-20 C) - Tuuletin - 2 LED-valoa (sydämenkäynnistin näkyy pimeässä) - Rakennettu siten, että kaappi

Lisätiedot

1.1. Järjestelmän käynnistys

1.1. Järjestelmän käynnistys 1.1. Järjestelmän käynnistys 1. Käyttölaitteen käynnistys Kytke verkkojännite keskuksen virtalähteeseen ja odota noin yksi minuutti. Jos käyttölaitteessa ei ole merkkivaloja tai näytössä on teksti keybus

Lisätiedot

VIDA ADMIN PIKAOPAS SISÄLTÖ

VIDA ADMIN PIKAOPAS SISÄLTÖ SISÄLTÖ 1 VIDA ADMIN... 3 1.1 Tarkastusluettelo... 3 1.2 Lisää käyttäjä... 3 1.3 Rekisteröi VIDA All-in-one... 4 1.4 Aktivoi tilaus sekä liitä käyttäjät ja tietokoneet tilaukseen... 4 1.5 Käyttäjätunnus

Lisätiedot

HOME. Elektroninen lukkosylinteri. Käyttöohje. www.burg.biz. Nerokkaan turvallinen. Nerokkaan yksinkertainen.

HOME. Elektroninen lukkosylinteri. Käyttöohje. www.burg.biz. Nerokkaan turvallinen. Nerokkaan yksinkertainen. Elektroninen lukkosylinteri HOME Nerokkaan turvallinen. Nerokkaan yksinkertainen. BA/MA TSE Set 4001 dp/mri/dn 02/2013 Käyttöohje BURG-WÄCHTER KG Altenhofer Weg 15 58300 Wetter Germany www.burg.biz Rakenne

Lisätiedot

GSMRELE PG-30 v 12.9.2010

GSMRELE PG-30 v 12.9.2010 GSMRELE PG-30 v 12.9.2010 GSMRELE PG-30 on ohjaus ka hälytyslaite, joka toimii Nokia 3310 GSM-puhelimen avulla 1 Ominaisuudet Neljän releen etäohjaus, esim. termostaatin valinta mökillä. 13.9.2010 Probyte

Lisätiedot

PK-01. Itsenäinen ovenohjausyksikkö. Firmware versio 1.00 PK-01_VL/Fi 06/12

PK-01. Itsenäinen ovenohjausyksikkö. Firmware versio 1.00 PK-01_VL/Fi 06/12 Itsenäinen ovenohjausyksikkö PK-01 Firmware versio 1.00 PK-01_VL/Fi 06/12 SATEL PK-01 Copyright: Kocom Finland Oy / V.Linna 04/2013 1 Varoitus Lue tämä ohje huolellisesti ennen asennuksen aloittamista.

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

exma.se Käyttöohjeet Duo Ruotsalaisvalmisteinen lukkojärjestelmä

exma.se Käyttöohjeet Duo Ruotsalaisvalmisteinen lukkojärjestelmä exma.se Käyttöohjeet Duo Ruotsalaisvalmisteinen lukkojärjestelmä Kiitos & tervetuloa Exma Säkerhetssystem AB haluaa kiittää siitä, että valintasi osui meihin, ja toivottaa sinut tervetulleeksi asiakkaaksemme.

Lisätiedot

Fin v2.0. VV4 Käsikirja

Fin v2.0. VV4 Käsikirja Fin v2.0 Käsikirja www.safeline.se Sisältö Sisältö Esittely 1 Asennus 3 Merkit, jotka voidaan näyttää 4 Ohjelmointi 5 Ohjelmoinnin 1. vaihe 6 Ohjelmoinnin 2. vaihe 8 Ohjelmoinnin 3. vaihe 9 Ohjelmoinnin

Lisätiedot

Ennen asennuksen aloittamista:

Ennen asennuksen aloittamista: Asennusopas Asennusopas Ennen asennuksen aloittamista: 1. Ennen asennuksen aloittamista varmistu että olet hankkinut oikean lukkopesän, joka sopii lukkoon. Yleisesti käytössä oleviin oviin oikeat lukkopesät

Lisätiedot

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Tekniset tiedot Kolme virtakytkimellä varustettua vastaanotinta + kaukosäädin Kaukosäätimen paristo: 1 x 3 V CR2032 (sisältyy pakkaukseen) Lähettimien enimmäismäärä: 3 kpl

Lisätiedot

T80_a_BA.book Seite 1 Donnerstag, 22. April :01 16 Telestart T80

T80_a_BA.book Seite 1 Donnerstag, 22. April :01 16 Telestart T80 Telestart T80 D Deutsch 1 Dansk 61 DK GB English 11 Svenska 71 S F Français 21 Norsk 81 N I Italiano 31 Suomi 91 FIN ES Español 41 Polski 101 PL NL Nederlands 51 Русский 111 RU Käyttö- ja huolto-ohje

Lisätiedot

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi.

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Jatkuu seuraavalla sivulla Huomioi ensimmäiseksi nämä asiat: Kuvassa näkyvissä liitinlaatikoissa tulisi olla kaikki johdot paikallaan. Mikäli jokin kuvassa

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Ennen ensimmäistä käyttökertaa

Pakkauksen sisältö. Ennen ensimmäistä käyttökertaa FIN Pakkauksen sisältö 1 x lemmikeille immuuni PIR-liiketunnistin 1 x kannake 1 x käyttöohje ASA-40 on tehokas langaton lemmikeille immuunin PIR-liiketunnistin. Liiketunnistin ei laukaise hälytystä, kun

Lisätiedot

Pikakäyttöopas PowerMax Pro

Pikakäyttöopas PowerMax Pro Sector Alarm Oy Esterinportti 2 00240 Helsinki Puh. 0207 345 000 info@sectoralarm.fi sectoralarm.fi Y-tunnus 0667761-0 Pikakäyttöopas PowerMax Pro Keskusyksikön näppäimistöselitteet 1. Hälytysjärjestelmän

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

GSM PUHEVIESTI & SMS HÄLYTYKSENSIIRTOLAITE

GSM PUHEVIESTI & SMS HÄLYTYKSENSIIRTOLAITE ZEUS4-VD GSM PUHEVIESTI & SMS HÄLYTYKSENSIIRTOLAITE V 1.2 ASENNUS, TOIMINTA JA OHJELMOINTI MAAHANTUOJA: FIN- ALERT ELECTRONICS OY WWW.FINALERT.FI PERUSTIEDOT ZEUS4 - VD on GSM hälytyksensiirtolaite joka

Lisätiedot

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Ajoneuvon alkuperäinen kaukosäädinavain Asetusopas - Finnish Arvoisa asiakas Tässä oppaassa on tietoja ja ohjeita siitä, miten eräitä toimintoja otetaan

Lisätiedot

088U0230 Käyttöohje CF-RU Signaalivahvistin

088U0230 Käyttöohje CF-RU Signaalivahvistin 088U0230 Käyttöohje VI.UH.N3.20 Sisältö 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Laitteen toiminnasta... 3 Asennus... 4 Sijoitus ja asennus... 5 Välitystesti... 6 Asennuksen poisto... 6 Tekniset tiedot... 7 Vianetsintä...

Lisätiedot

SEIKO. PARISTONVAIHTO-OHJE Cal. 4F (naisten)/8f (miesten)

SEIKO. PARISTONVAIHTO-OHJE Cal. 4F (naisten)/8f (miesten) PERPETUAL SEIKO KALENTERIKELLON PARISTONVAIHTO-OHJE Cal. 4F (naisten)/8f (miesten) Huom: Käytä tiivisteellä varustettuja CR1612 ja BR2412-paristoja vaihtaessasi paristoa Cal. 4F ja n kelloihin. Pariston

Lisätiedot

Asennusohjeet Tärkeää Lukekaa tämä ohjekirja ennen laitteen asennusta.

Asennusohjeet Tärkeää Lukekaa tämä ohjekirja ennen laitteen asennusta. Asennusohjeet Tärkeää Lukekaa tämä ohjekirja ennen laitteen asennusta. Älä koskaan asenna defibrillaattorikaappia siten, että se altistuu suoralle auringonvalolle. Liian lämpimään paikkaan asennettu kaappi

Lisätiedot

WT-1010. KÄYTTÖOHJE WT-1010_käyttöohje_080714.pdf. GSM-välitin hälytysjärjestelmille

WT-1010. KÄYTTÖOHJE WT-1010_käyttöohje_080714.pdf. GSM-välitin hälytysjärjestelmille KÄYTTÖOHJE WT-1010 GSM-välitin hälytysjärjestelmille WT-1010 on langaton laite, jonka avulla voidaan varmistaa hälytysjärjestelmien analogisten puhelinlinjojen (PSTN) toiminta GSM-verkkoa käyttäen. Laite

Lisätiedot

Käyttöoppaan täydennysosa Käytön valvontamoduuli

Käyttöoppaan täydennysosa Käytön valvontamoduuli Käyttöoppaan täydennysosa Käytön valvontamoduuli Ensimmäinen laitos Ensimmäinen painos Koodi 1277289FI Käyttöoppaan täydennysosa Ensimmäinen laitos - Ensimmäinen painos Johdanto Vaara Konetta koskevien

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace Tervetuloa FI Pikaopas 1 2 3 Asennus Kytkeminen Instalace Mitä laatikko sisältää Luuri Tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto 2 AAA ladattavat akut Akkutilan kansi Käyttöopas Pika-aloitus opas

Lisätiedot

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan Valodiodit Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Testipainike Resetointipainike Kytke paristo kytkemällä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN Snro: 7163630 Kiitos tuotteemme hankinnasta. Tämä älykäs gsm toiminen laite ei ainostaan ohjaa lämpöpumppua vaan se myös tarkkailee huonelämpötilaasi ja sähköverkon

Lisätiedot

Pikakäyttöopas iconnect

Pikakäyttöopas iconnect Sector Alarm Oy Esterinportti 2 00240 Helsinki Puh. 0207 345 000 info@sectoralarm.fi sectoralarm.fi Y-tunnus 0667761-0 Pikakäyttöopas iconnect Tärkeimmät käyttöominaisuudet keskusyksiköltä ja näppäimistöltä

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Radiopuhelimet. Suomi

Radiopuhelimet. Suomi 1. Antenni 2. Ulkoisen kaiuttimen/ mikrofonin/laturin liitin 3. Tila / Virtakytkin 4. Skannauspainike 5. Kanava ylös/alas painikkeet 6. Taustavalaistu LCD näyttö 7. Kaiutin / mikrofoni 8. Äänenvoimakkuuden

Lisätiedot

SafeLine VV3. Operating instructions. Näyttää kerrokset, nuolet ja liukuvat viestit.

SafeLine VV3. Operating instructions. Näyttää kerrokset, nuolet ja liukuvat viestit. SafeLine VV3 Operating instructions Näyttää kerrokset, nuolet ja liukuvat viestit. SafeLine VV3 Operating instructions safeline.eu Table of contents Installation & Testing Asennus 5 Merkit, jotka voidaan

Lisätiedot

TRUST WIRELESS KEYBOARD & MOUSE

TRUST WIRELESS KEYBOARD & MOUSE TRUST WIRELESS KEYBOARD & MOUSE Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust Wireless Keyboard & Mouse -tuotteiden käyttäjille. Jos kaipaat lisäapua, voit ottaa yhteyttä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla Huomio: Ulkolämpötila-anturin kantama on 30 m ilman esteitä. Tosiasiallinen kantama voi vaihdella signaalin kulun mukaan.

Lisätiedot

AXCARD AXCARD PR-336 1. JOHDANTO 2. LUKIJAN KÄYNNISTYS

AXCARD AXCARD PR-336 1. JOHDANTO 2. LUKIJAN KÄYNNISTYS . JOHDANTO AXCARD PR-336 PR-336 koostuu PR-543 lukupäätteestä sekä RC-436 kontrolleri yksiköstä. Kontrollerissa on yksi potentiali vapaa vaihtokytkin. Kontrollerissa on sisääntulot avauspainikkeelle, ovikoskettimelle

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy:

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: A10 GSM vanhusvahti Asennusohje Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: http://www.microdata.fi/pdf/kingpigeon/kingpigeon_a10_asennusohje.pdf Laitteen maahantuoja: Microdata

Lisätiedot

President Randy II. Ohjekirjan versio: 3.5

President Randy II. Ohjekirjan versio: 3.5 President Randy II Ohjekirjan versio: 3.5 Sisältö 1 Käyttöönotto 2 1.1 Radion asennus.................................... 2 2 Toiminnot 3 2.1 Näyttö.......................................... 4 2.2 Toimintokuvaukset...................................

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Tietoja Google Cloud Printistä Tulostaminen Google Cloud Printillä Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Tietoja Google

Lisätiedot

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE Wine4U Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE ESITTELY Onneksi olkoon Wine4U -viininannostelulaitteen hankinnasta. Wine4U on ammattikäyttöön suunniteltu laite, jonka tarkoituksena on pidentään viinin nautinta-aikaa

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living connect. Asennus ja käyttö. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living connect. Asennus ja käyttö. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE living connect Asennus ja käyttö Danfoss Heating Solutions 2 living connect Onnittelut Danfoss tuotteen hankinnasta Danfoss Heating Solutions 3 Sisältö 1. Järjestelmän yleiskuvaus...5

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöohje

Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot