Heikkinen Minna, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Vs. perusturvajohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Heikkinen Minna, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Vs. perusturvajohtaja"

Transkriptio

1 1 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE- KIRJOITUS JA VAR- MENNUS Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit pj. Liimatainen Mirva Harjumäki Lea vpj Särkkä Kari Lempinen Sami Puranen Pekka Korhonen Seija Korhonen Mirja Law Steven Väätäinen Kullervo Tarkkonen Jarmo Hätinen Pirkko-Liisa Kovanen Tanja Mäki-Penttilä Jarmo Nimi Virka Paikalla Heikkinen Minna, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Puheenjohtaja Vs. perusturvajohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS Maarit Tarvainen Tarkastusaika Minna Heikkinen Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA ON PI- DETTY YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Tanja Kovanen Lea Harjumäki Paikka ja pvm Tietoverkossa alkaen, Tervon kunnanvirasto klo Virka-asema Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Saini Malinen

2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Perusturvaltk 37 Tervon kunnan hallintosäännön (K.valt ) 8 :n ja 9 :n mukaan perusturvalautakunta on laillisesti koolle kutsuttu, kun perusturvalautakunnan puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja on antanut kokouskutsun, jossa on ilmoitettu kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Kuntalain 410/ :n 2 momentin mukaan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokouskutsu, jossa on ilmoitettu kokouksen aika ja paikka sekä esityslista, on toimitettu sähköpostitse lautakunnan jäsenille torstaina Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätös-valtaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA JA TARKASTUSAJANKOHTA Perusturvaltk 38 Tervon kunnan hallintosäännön (K.valt ) 19 mukaan pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirjan tarkistajiksi valitaan Tanja Kovanen ja Lea Harjumäki. Pöytäkirja tarkastetaan viimeistään

4 4 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN JA MAHDOLLISTEN LISÄASIOIDEN HYVÄKSYMINEN Perusturvaltk 39 Tervon kunnan hallintosäännön (K.valt ) 11 :n mukaan kokouksen asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi päättää ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi.

5 5 SOSIAALITOIMEN OSAVUOSIRAPORTTI Perusturvaltk. 40 Tervon kunnan talouden ja sisäisen valvonnan ohjeen mukaan lautakunnan esittelijöiden on raportoitava asetetuista toiminnallisista ja taloudellisista tavoitteista sekä muista oleellisista sisäisessä valvonnassa esille tulleista havainnoista lautakunnalle. Kunkin tulosalueen vastuuhenkilön on vuosikolmanneksittain annettava raportti kunnanhallitukselle talousarvion toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Talousarvion toteutumisvertailu on valmistunut (oheismateriaali nro 1) Sosiaalitoimen osavuosiraportti on valmistunut (oheismateriaali nro 2). merkitsee tietoonsa saatetuksi vuoden talousarvoin toteutumisvertailun ja osavuosiraportin toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta ja esittää ne kunnanhallituksen hyväksyttäväksi.

6 6 TALOUSARVIOMUUTOKSET JA KÄYTTÖSUUNNITELMAN MUUTOS SOSIAALITOIMEN VUODEN 2016 TALOUSARVIOON Perusturvaltk 41 Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) VII LUKU KUNNAN TALOUS 38 :n mukaan talousarvioon tehtävät muutokset on esitettävä valtuustolle talousarviovuoden aikana. Talousarviovuoden jälkeen talousarvion muutoksia voidaan käsitellä vain poikkeustapauksissa. Tilinpäätöksen allekirjoituksen jälkeen talousarvion muutosehdotusta ei voida valtuustolle tehdä. Talousarviomuutokset on arvioitu raportin 2016,1-8 pohjalta ja muutostarpeet on valmisteltu yhdessä tulosalueiden päälliköiden ja kunnanjohtajan kanssa. Perusturvalautakunnan talousarviomuutokset (oheismateriaali nro 3) sekä käyttösuunnitelmamuutokset (oheismateriaali nro 4) on esitetty oheismateriaaleissa. Lisämäärärahan tarve vuodelle 2016 on yhteensä euroa euroa. Perusturvajohtajan päätösesitys: 1. esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että sosiaalitoimen talousarviomuutokset vuodelle 2016 hyväksytään oheismateriaali nro 3 mukaisesti. 2. päättää hyväksyä vuoden 2016 käyttösuunnitelmamuutoksen oheismateriaali nro 4 mukaisesti.

7 7 TERVON KUNNAN SOSIAALITOIMEN VUODEN 2017 TALOUSARVIO- JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAESITYS Perusturvaltk 42 Kunnanhallitus on antanut hallintokunnille talousarvion 2017 ja taloussuunnitelman laadintaohjeen (Khall ). Talousarvio samoin kuin taloussuunnitelma tulee laatia siten, että edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Suunnittelussa kunnan toiminta tulee sopeuttaa kunnan tuloperustaan. Kunnan talouden hoidon periaate on menojen sopeuttaminen keskeisten tuloerien kehitykseen. Hallintokuntien on jatkettava palvelu- ja kulurakenteen kriittistä arviointia, mutta silti huolehdittava siitä, että lakisääteiset palvelut kyetään kuntalaisille turvaamiaan. Tervossa vuoden 2015 tilinpäätös oli alijäämäinen euroa. Kunnan taseeseen kertynyt ylijäämä laski vuoden 2015 tilinpäätöksen jälkeen ,62 euroon (v euroa). Tulevien vuosien haasteet eivät tule helpottamaan kunnan taloudellista tilannetta. Valtionosuusuudistuksen johdosta kunnan valtionosuudet laskevat jyrkästi tulevina vuosina. Kunnan verotulojen maltillinen kasvu ei riitä kattamaan valtionosuuden laskua. Hallituksen kehysriihen 2013 päätösten ja valtionosuus uudistuksen kokonaisvaikutus Tervon kunnalle on euroa vuosina Valtionosuusuudistuksen vaikutus on euroa ja vuoden 2013 kehysriihen euroa. Pääministeri Juha Sipilän hallitusohjelmaan perustuen vuosina toteutetaan kunnan peruspalvelujen valtionosuuden indeksikorotusten jäädytys, mikä vuodesta 2016 alkaen heikentää kunnan tilannetta entisestään. Väestön ikääntyminen ja asukasmäärän väheneminen vähentävät verotulokertymän suhteellista osuutta. Väestön ikääntyminen aiheuttaa myös paineita erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden kysyntään. Kunnan talouden tasapainottamista on jatkettava hyväksytyn talouden tasapainottamisohjelman mukaisesti. Toimintatuottojen kasvutavoite vuonna 2017 on 2,0 % ja käyttötalouden toimintakulujen, lukuun ottamatta nykyisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen muutoksista aiheutuvia henkilöstökuluja, tulee olla samalla tasolla kuin vuoden 2016 talousarviossa. Lautakuntien käsittelemät ja hyväksymät talousarvioesitykset on toimitettava kunnanhallituksen valmisteluun mennessä. Perusturvalautakunnan TA-esitys vuodelle 2017 on valmistunut pääosiltaan, oheismateriaali nro 5 ja 6.

8 8 on tutustunut vuoden 2017 TA-esitykseen ja esittää sen kunnanhallituksen hyväksyttäväksi oheismateriaalien nro 5 ja 6 mukaisesti.

9 9 TÄYTTÖLUVAN HAKEMINEN KUNNANHALLITUKSELTA KOTIHOITOPALVELUJEN ESI- MIEHEN VIRKAAN ALKAEN. Perusturvaltk 43 Kotihoitopalvelujen esimies Riitta Oittinen on irtisanoutunut kotihoitopalveluiden esimiehen virasta Tervon kunnassa lukien. Irtisanomisilmoitus virkasuhteesta on allekirjoitettu Perusturvajohtaja on myöntänyt Riitta Oittiselle eron kotihoitopalvelujen esimiehen virasta Tervon kunnassa Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä (817/2015) ei määrittele kotihoitopalveluiden esimiehen virkaan yleisiä kelpoisuusehtoja. Tervon kunnan hallintosäännön V luvun 26 :n mukaan henkilöstön kelpoisuusehdoista on voimassa, mitä niistä virkaa tai tointa perustettaessa tai muutoin on päätetty taikka säädetty ja niistä pidetään erillistä luetteloa. Kotihoitopalveluiden esimiehen tehtävänkuva on esitetty liitteessä nro 1. Kotihoitopalveluiden esimiehen viran kelpoisuusvaatimuksena on aikaisemmassa perusturvalautakunnan päätöksessä (Perusturvaltk 40, ) hyväksytty tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollonalan korkeakoulututkinto, vanhustenhuollon tuntemus sekä riittävän johtamistaito. 1. hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa kotihoitopalvelujen esimiehen viran täyttämiseen toistaiseksi alkaen. 2. hyväksyy kotihoitopalvelujen esimiehen kelpoisuusvaatimuksiksi tehtävään soveltuvan sosiaali- tai terveydenhuollonalan korkeakoulututkinnon, vanhustenhuollon tuntemuksen sekä riittävän johtamistaidon. 3. Kotihoitopalveluiden esimiehen virka laitetaan julkiseen hakuun vs. perusturvajohtajan toimesta viivytyksettä, mikäli kunnanhallitus myöntää perusturvalautakunnalle täyttöluvan kotihoitopalveluiden esimiehen virkaan.

10 10 TERVON KUNNAN KOTIHOIDON PALVELUOHJAAJAN TEHTÄVÄN MÄÄRÄ-AIKAINEN TÄYTTÄMINEN ALKAEN. Perusturvaltk 44 Tervon kunnan kotihoitoon on palkattu väliselle ajalle määräaikainen palveluohjaaja. Kelpoisuusvaatimuksena kotihoidon palveluohjaajan määräaikaiseen toimeen on ollut sairaanhoitajan pätevyys. Palveluohjaajan työnkuva on kuvattu liitteessä nro 2. Varsinaiset työtehtävät ovat olleet palveluohjaajan työtehtäviä. Palveluohjaajan tehtävänkuvan keskeinen osa on ollut sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden palveluohjaus ja kotihoidon järjestäminen kotiutuksen tueksi. Kotiutuksia sairaalasta ei Tervon kunnassa ole säännöllisesti. Kotihoidon palveluohjaajan tehtävän oli tarkoitus olla ilta-aikaiseen sairaanhoidolliseen työhön painottuva. Kyseinen työaikajärjestely ei kuitenkaan ole ollut vuoden 2016 aikana käytössä. Palveluohjaaja on työskennellyt kotihoidon tiimin tukena kentällä sekä toiminut Palvelukoti Vuokon osastonhoitajan sijaisena esimiehen lyhennetyn työajan tiimoilta virka-aikana. Palveluohjaajan työpanos on auttanut sekä kotihoidon henkilökunnan että kotisairaanhoidon henkilökunnan asiakastyötä. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 27 :n mukaan toimistopäällikkö päättää avoimen ja muun määräaikaisen tehtävän hoitajan sijaisen ottamisesta alaisuuteensa kuuluvalle henkilölle enintään vuoden ajaksi. Palkkauksesta valinnan yhteydessä päättää valitseva viranomainen neuvoteltuaan asiasta palkka-asiamiehen kanssa ennen palkkauksen vahvistamista. Tervon kunnan hallintosäännön 26 :n mukaan henkilöstön kelpoisuudesta on voimassa, mitä niistä virkaa tai tointa perustettaessa tai muutoin on päätetty taikka säädetty ja niistä pidetään erillistä luetteloa. 1. päättää jatkaa palveluohjaajan tehtävän määräaikaista täyttämistä saakka. Perusteena tehtävän määräaikaiselle täyttämiselle ovat vanhustenhuollon henkilöstörakenteen sekä kotisairaanhoitajien työajan ja vastuualueiden tarkastelu vuoden 2017 aikana. 2. päättää, että palveluohjaajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on KVTES liitteen 3 03HO1030 mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus. 3. valtuuttaa vs. perusturvajohtajan toimeenpanemaan rekrytointiprosessin. 4. edellyttää, että määräaikaisen tehtävän hoitaja sijaistaa jatkossakin Palvelukoti Vuokon osastonhoitajan vuosilomia sekä lyhennetyn työajan mukaisia poissaoloja.

11 11 hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa palveluohjaajan tehtävän täyttämiseen

12 12 OPPISOPIMUSKOULUTUS, ERJA KEKKONEN Perusturvaltk 45 Erja Kekkonen on tehnyt hakemuksen oppisopimuskoulutukseen, vanhustyön osaamisala. Tervon kunnan henkilöstön ammatillisen koulutuksen järjestämisen periaatteiden mukaan henkilöstön koulutusaktiivisuuteen suhtaudutaan myönteisesti ja kannustavasti. Pääsääntöisesti työnteon kannalta välttämättömiin koulutuksiin määrätään, jolloin työntekijöillä on oikeus työ- ja virkaehtosopimusten mukaisesti palkkaan, matkakorvauksiin, majoitus yms. kustannuksiin ja päivärahaan. Työntekijä voidaan myös oikeuttaa työntekijän koulutuksiin, jolloin työntekijällä ei ole edellä mainittuja oikeuksia. Koulutuksissa pyritään suunnitelmallisuuteen ja pitkäjänteisyyteen. Eli koulutustoiminnan tulee olla suunniteltua ja henkilöstöä tasa-arvoisesti kohtelevaa, ei hetken mielijohteisiin perustuvaa. Välttämättömät sijaiset palkataan kunnanhallituksen ohjeiden mukaisesti. 1. suhtautuu Erja Kekkosen oppisopimuskoulutushakemukseen myönteisesti ja oikeuttaa hänet ko. koulutukseen. 2. valtuuttaa vs. perusturvajohtajan määrittelemään palkallisten lähiopetuspäivien lukumäärän (osa päivistä on palkallisia, osa palkattomia) sekä hyväksyy Palvelukoti Vuokon osastonhoitajan allekirjoittaman oppisopimuskoulutus -sopimuksen.

13 13 OPPISOPIMUSKOULUTUS, IRJA HUSSO Perusturvaltk 46 Irja Husso on tehnyt hakemuksen oppisopimuskoulutukseen, vanhustyön osaamisala. Tervon kunnan henkilöstön ammatillisen koulutuksen järjestämisen periaatteiden mukaan henkilöstön koulutusaktiivisuuteen suhtaudutaan myönteisesti ja kannustavasti. Pääsääntöisesti työnteon kannalta välttämättömiin koulutuksiin määrätään, jolloin työntekijöillä on oikeus työ- ja virkaehtosopimusten mukaisesti palkkaan, matkakorvauksiin, majoitus yms. kustannuksiin ja päivärahaan. Työntekijä voidaan myös oikeuttaa työntekijän koulutuksiin, jolloin työntekijällä ei ole edellä mainittuja oikeuksia. Koulutuksissa pyritään suunnitelmallisuuteen ja pitkäjänteisyyteen. Eli koulutustoiminnan tulee olla suunniteltua ja henkilöstöä tasa-arvoisesti kohtelevaa, ei hetken mielijohteisiin perustuvaa. Välttämättömät sijaiset palkataan kunnanhallituksen ohjeiden mukaisesti. 1. suhtautuu Irja Husson oppisopimuskoulutushakemukseen myönteisesti ja oikeuttaa hänet ko. koulutukseen. 2. valtuuttaa vs. perusturvajohtajan määrittelemään palkallisten lähiopetuspäivien lukumäärän (osa päivistä on palkallisia, osa palkattomia) sekä hyväksyy Palvelukoti Vuokon osastonhoitajan allekirjoittaman oppisopimuskoulutus -sopimuksen.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Puranen ja Steven Law.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Puranen ja Steven Law. Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 26.11.2015 klo 17.15-17.45 Huttulan navetta Jäsen Paikalla

Lisätiedot

osastonhoitaja, Palvelukoti Vuokko Petteri Ristikangas kunnanjohtaja Erkki Pääkkönen kunnanhallituksen puheenjohtaja

osastonhoitaja, Palvelukoti Vuokko Petteri Ristikangas kunnanjohtaja Erkki Pääkkönen kunnanhallituksen puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA 4.10.2017 klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirjoita ASIAT :t

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 1 KOKOUSAIKA 22.5.2017 klo 17.00 17.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien uusi kokoushuone (Akvaario) SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (6) KOKOUSAIKA 31.1.2018 klo 15.00-16.00 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-4 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 43-48 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Sami Lempinen

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 43-48 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Sami Lempinen Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 6/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.10.2015 klo 17.30-19.00 Kunnantoimiston uusi kokoushuone.

Lisätiedot

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo 1 (8) KOKOUSAIKA 16.12.2016 klo 9.00-12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE-

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 29.5.2012 klo 18.30-19.35. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 29.5.2012 klo 18.30-19.35. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 5/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 29.5.2012 klo 18.30-19.35 Kunnanviraston kahvio Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Kati Vehniäinen kotihoitopalveluiden esimies Pirjo Hänninen

Kati Vehniäinen kotihoitopalveluiden esimies Pirjo Hänninen 1 KOKOUSAIKA 30.8.2017 klo 17.10 19.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t 58-66

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 KOKOUSAIKA 7.9.2017 klo 15:02-15:58 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t

Lisätiedot

Kirjoita virka-asema

Kirjoita virka-asema 1 (9) KOKOUSAIKA 25.3.2019 klo 14:00- KOKOUSPAIKKA Parkkimäen kerhohuone, Tervontie 12 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 20.02.2015 klo 09.00-13.05 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kati Vehniäinen kotihoitopalveluiden esimies Aini Pursiainen

Kati Vehniäinen kotihoitopalveluiden esimies Aini Pursiainen 1 KOKOUSAIKA 3.10.2018 klo 17.00-18.48 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnantoimisto, kunnanhallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2014 1. Keskiviikko 18.6.2014 klo 17.30-18.15. Valtuustosali

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2014 1. Keskiviikko 18.6.2014 klo 17.30-18.15. Valtuustosali Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 5/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Keskiviikko 18.6.2014 klo 17.30-18.15 Valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Nikkinen Pirjo, esittelijä Kuhmonen Anna, esittelijä KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Nikkinen Pirjo, esittelijä Kuhmonen Anna, esittelijä KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Kovanen

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15 Kunnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 3/12. Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 30.10.2012 klo 18.30-20.10 Sillankorvan kokoushuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1-12 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sami Lempinen ja Steven Law

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1-12 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sami Lempinen ja Steven Law Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 17.2.2015 klo 17.30-20.15 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki TERVON KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2010 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05 Kunnanviraston

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Heikkinen Minna, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Vs. perusturvajohtaja

Heikkinen Minna, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Vs. perusturvajohtaja 1 KOKOUSAIKA 16.11.2016 klo 17.30-18.20 KOKOUSPAIKKA Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 47-54 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE- KIRJOITUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri 1 (7) KOKOUSAIKA 7.4.2017 klo 19.00-20.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t 24-28 Kirjoita Puheenjohtaja PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Kati Vehniäinen kotihoitopalveluiden esimies Aini Pursiainen

Kati Vehniäinen kotihoitopalveluiden esimies Aini Pursiainen 1 KOKOUSAIKA 7.11.2018 klo 17.03-18.36 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnantoimisto, kunnanhallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 04.10.2012 klo 18.30-19.50 Sillankorvan

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

Esityslista. Tervon kunta Tekninen lautakunta 1 (11) klo alkaen Virastotalon neuvotteluhuone

Esityslista. Tervon kunta Tekninen lautakunta 1 (11) klo alkaen Virastotalon neuvotteluhuone 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 5.10.2017 klo 18.30 alkaen Virastotalon neuvotteluhuone Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Minna Puranen, pj. Helena Raatikainen Juhani Tähtivaara, vpj.

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2015 1. Tiistai 22.9.2015 klo 17.30-19.00. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2015 1. Tiistai 22.9.2015 klo 17.30-19.00. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 5/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 22.9.2015 klo 17.30-19.00 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.04.2015 klo 18.00-19.08 Kunnanviraston

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2013 Kokousaika: 31.10.2013 klo 13.00-16.25 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU klo Viranomainen VESANNON KUNTA. Perusturvalautakunta 4/2017. Kokousaika

KOKOUSKUTSU klo Viranomainen VESANNON KUNTA. Perusturvalautakunta 4/2017. Kokousaika Viranomainen KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/2017 Kokousaika 31.8.2017 klo 13.00- Kokouspaikka Simolan palvelukeskus, Hoivayksikön neuvotteluhuone Käsiteltävät asiat Asia Liite 31 1, 2 Perusturvan osavuosiraportti

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Jarmo Mäki-Penttilä, pj. Tarja Tupala, vpj.

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 12 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2015 Kokousaika: 20.4.2015 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä.

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2016 Kokousaika: 13.4.2016 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Anja Pulkkinen Pirkko-Liisa Hätinen NN Paikka ja pvm Tervo

Anja Pulkkinen Pirkko-Liisa Hätinen NN Paikka ja pvm Tervo 1 KOKOUSAIKA 3.10.2019 klo 17.00-18.16 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnantoimisto, kunnanhallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot