RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos"

Transkriptio

1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos 91/ /2015 TELA 3 Tokolan teollisuusalueen asemakaavan ja asemakaavamuutoksen tavoitteena on saada käyttöön Raahen keskeisten taajama-alueiden osayleiskaavassa osoitetutut SSAB:n tehdasalueen lähialueiden teollisuusaluevaraukset. Uudet teollisuusalueet palvelisivat ensisijaisesti suurteollisuuden jatkojalostusta, logistiikkapalveluita sekä varastointia. Tavoitteena on, että suunnittelualueella sijaitsevat asuinkiinteistöt voivat tulevaisuudessa toimia alueella osana pienyritysten toimitilakortteleita. Näin turvataan kiinteistöjen arvon säilyminen sen jälkeen, kun asuinkäyttö on päättynyt. Suunnittelualueen itäosassa on asemakaavoitettu alue, jonka ajantasaisuutta tarkastellaan ja selvitetään mahdolliset tehostamistarpeet. Suunnittelutyön pohjaksi laaditut ympäristöselvitykset ovat valmistuneet ja alueella olevat luonto-, maisema- ja historialliset arvot pyritään säilyttämään osana työpaikka-alueiden monimuotoisuutta. Alueen suunnittelussa otetaan huomioon vireillä oleva valtatien 8 kehittämissuunnittelu. Suunnittelualue on pääosin Raahen kaupungin omistuksessa lukuun ottamatta E Helaakoski Oy:n ja muiden yksittäisten kiinteistöjen omistussuhteita. Asemakaavatyö on käynnistetty logistiikkayritys E Helaakoski Oy:n aloitteesta, koska yritys on keskittämässä alueelle Pohjois- Suomen toimintonsa. Suunnittelualueen kokonaispinta-ala on noin 50,6 hehtaaria. Alueen suunnittelutyö on käynnistynyt alustavasti kaavarunkotasolla, jotta suunnittelualueen maanomistuksen edellyttämien maanvaihtojen neuvottelut ovat voitu hoitaa oikea-aikaisesti. Arkkitehti Esko Puijola Arkkitehtistudio EMP Oy:stä esittelee asian kokouksessa.

2 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 2 Tokolan teollisuusalueen asemakaavan ja asemakaavan muu-toksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , liite 1/4. Pöytäkirjaote/ kaupunginhallitus , liite 2/4. Valmistelija: kaavoituspäällikkö Kaija Seppänen. Päätösesitys (vt. palvelukeskuksen johtaja): tekninen lautakunta päättää merkitään osallistumis- ja arviointisuunnitelma tiedoksi ilmoitetaan osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä kaavan vireilletulosta Raahelaisessa, kaupungin internetsivuilla ja kaupungin ilmoitustaululla ilmoitetaan osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä kaavan vireilletulosta postitse suunnittelualueella sijaitsevien kiinteistöjen omistajille, suunnittelualueeseen rajautuvien kiinteistöjen vuokramiehille ja yksityisille maanomistajille Tekninen lautakunta: Hyväksyi esityksen. Arkkitehti Esko Puijola esitteli asian lautakunnalle. Esko Puijola poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon jälkeen klo TELA 41 Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos Raahen kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan Tokolanperän kaavarungon (Tokolan teollisuusalueen kaavarungon) tulevien maanvaihtojen ja asemakaavoituksen pohjaksi. Tokolan teollisuusalueen asemakaavaluonnos ja asemakaavan muutosluonnos on valmisteltu kaupunginhallituksen päätöksen mukaisen kaavarunkotarkastelun pohjalta.

3 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 3 Tokolanperän alue on osoitettu Raahen keskeisten taajama- alueiden osayleiskaavassa teollisuusalueeksi TY, jolla ympäristö asettaa toiminnan laadulle erityisiä vaatimuksia. Alue on esitetty varattavaksi "sellaiselle teollisuustoiminnalle, josta ei aiheudu ympäristöön kohtuutonta melua, ilman pilaantumista tai muuta haittaa". Tokolanperän Kinnapotinalankoon sijoittuva alue on osoitettu em. taajamayleiskaavassa teollisuus ja varastoalueeksi T, joka "varataan teollisuustoiminnalle ja siihen liittyvälle varastoinnille". Lisäksi alueelle saa sijoittaa pääkäyttötarkoitusta palvelevia muita tiloja, kuten toimisto ja terminaalitiloja. Uudella Tokolan teollisuusalueella luodaan entistä parempia edellytyksiä olemassa olevan teollisen yritystoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen. Tällä parannetaan yritystoiminnan kilpailukykyä ja turvataan Raahessa työpaikkojen säilymistä. Tokolan teollisuusalue sijoittuukin laajojen teollisuusalueiden viereen. Ympäristön infrastruktuuri on valmista ja mitoitettu teollista toimintaa palvelemaan. Alueen käyttöönotto on edullista ja yrityksille ympäristö tarjoaa monipuolista kumppanuutta. Tokolan alueen keskeinen 3,35 hehtaarin alue sopii laajaa yhtenäistä aluetta tarvitsevalle esim. logistiikka-alan yritykselle, jolle sataman ja suurteollisuuden läheisyys on tärkeää. Tähän alueeseen voidaan liittää toimitilakorttelialueen sekä viereisiä pienempiä teollisuustontteja. Korttelialueiden rakennusoikeudet ovat kauttaaltaan suurehkoja. Nykyisin vaativa yritystoiminta tapahtuu pääosin sisätiloissa ja siten laajoja piha-alueita ei monella toimialalla tarvita. Rakennusoikeudet vaihtelevat e=0,60-0,30 riippuen korttelin olosuhteista. Suunnittelualueen halkaisevat voimansiirtolinjat vaativat laajoja avoimia johdinkatuja, joita voidaan kuitenkin hyödyntää tonttien liikenne- ja ulkovarastointitarpeisiin. Alueen tonttikoko on vaihteleva ja tarjoaa myös pienempiä teollisuustontteja niitä haluaville yrittäjille. Tonttijako laaditaan ohjeellisena, jotta sitä voidaan tarkistaa vastaamaan aina kysynnän tarpeita. Asemakaavassa on otettu huomioon vireillä oleva valtatien 8 kehittämissuunnittelu. Pääliikenneverkko, (kantatie 88, Rautaruukintie ja Satamajärventie) on hyvin toimiva ja sillä on kapasiteettia raskaan liikenteen lisääntymiselle.

4 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 4 Tokolan teollisuusalue liittyy olemassa olevaan valtakunnan päätieverkkoon kantatielle 88 kahden liittymän kautta. Pohjoiskulmauksen liittymän kohdalla on varauduttu yhteyden jatkumiseen kantatien toisen puolen teollisuusalueille ja edelleen Pajuniityntielle. Alueen liittyminen suurteollisuuden toimintaan tapahtuu Satamajärventien liittymästä siten, että yhteydet SSAB:n teollisuusalueen eri puolille ovat sujuvat. Arkkitehti Esko Puijola EMP Oy:stä esittelee asian kokouksessa. Tokolanperän maaperä- ja rakennettavuusselvitys, , liite 1/3. Tokolanperän luontoselvitys, ja , liite 2/3. Tokolanperän muinaisjäännösinventointi , liite 3/3. Tokolan kaavarunkokartta KH , liite 4/3. Tokolan teollisuusalueen asemakaavaluonnos ja asemakaavan muutosluonnos, selostus , liite 5/3. Tokolan teollisuusalueen asemakaavaluonnos ja asemakaavan muutosluonnos , liite 6/3. Valmistelija: kaavoituspäällikkö Kaija Seppänen. Päätösesitys (palvelukeskuksen johtaja): tekninen lautakunta merkitsee tiedoksi Tokolanperän alueen ympäristöselvitykset ja Tokolanperän kaavarunkokäsittelyn KH liitteiden 1/3-4/3 mukaisesti hyväksyy asemakaavaluonnoksen ja asemakaavan muutosluonnoksen asettaa asemakaavaluonnoksen ja asemakaavan muutosluonnoksen nähtäville 30 vrk ajaksi tekniseen palvelukeskukseen ja kaupungin internetsivuille

5 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 5 pyytää asemakaavaluonnoksesta ja asemakaavan muutosluonnoksesta lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois-Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oy:ltä, Elenia Verkko Oy:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta. ilmoittaa asemakaavaluonnoksen ja asemakaavan muutosluonnoksen nähtävillä olosta Raahelaisessa, kaupungin ilmoitustaululla sekä kaupungin internetsivuilla ilmoittaa asemakaavaluonnoksen ja asemakaavan muutosluonnoksen nähtävillä olosta postitse suunnittelualueeseen rajautuvien kiinteistöjen yksityisille maanomistajille ja vuokramiehille. Tekninen lautakunta: Hyväksyi esityksen. Arkkitehti Esko Puijola esitteli asian lautakunnalle. TELA 55 Tekninen lautakunta hyväksyi Tokolan teollisuusalueen asemakaavaluonnoksen ja asemakaavan muutosluonnoksen ja päätti asettaa sen nähtäville 30 vrk ajaksi. Asemakaavaluonnoksesta on pyydetty lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois-Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oy:ltä, Elenia Verkko Oy:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta. Kaavaluonnoksen nähtävillä olosta on ilmoitettu Raahelaisessa, kaupungin ilmoitustaululla sekä kaupungin internetsivuilla. Luonnos on ollut nähtävillä teknisessä palvelukeskuksessa ja internetsivuilla välisen ajan. Nähtävänä olon aikana on jätetty kuusi mielipidettä.

6 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 6 Lausuntonsa ovat antaneet Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenneja ympäristökeskus, Liikenneviraston hankesuunnitteluosasto, Pohjois-Pohjanmaan museo, Raahen Energia Oy, Raahen Vesi Oy ja Elenia Oy. Lausuntojen johdosta on asemakaavaluonnosta tarkistettu seuraavasti: Kopsalan pihapiiri esitetään ympäristöineen kaavamerkinnällä VP/s. Asemakaava-alueen luoteisosan vanhan pihapiirin arvokas kasvillisuus on esitetty VP/s -kaavamerkinnällä Kaavaselostukseen lisätään liitekartta alueen rakennuskannasta. Vanhimmat rakennukset inventoidaan nykyistä tarkemmin ja arvotetaan niiden arkkitehtuuri ja säilyneisyys. Tämän perusteella harkitaan suojelumääräysten tarve. Rakennettavuusselvityksen suositukset lisätään kaavan yleismääräyksiin. Pohjanmaan rantatien arvoluokitus valtakunnallisesti merkittävänä rakennettuna kulttuuriympäristönä RKY 2009 lisätään asemakaavamääräykseen sekä kaavaselostukseen. Kaavamerkintä mahdollisesta muinaismuistosta poistetaan. Raahen Vesi Oy:n päärunkovesijohdon linjaus merkitään asemakaavaan 10 metriä leveänä aluerajauksena siten, että sen päälle ei saa rakentaa. Elenia Oy:n voimajohdot on huomioitu asemakaavassa. 20 kv ilmajohto kulkee vanhastaan kaavoitettujen tonttien halki. Se voidaan kaapeloida tiealueelle, kuten lausunnossa mainitaan. Myös puistoalueita voi käyttää johtoja kaapeloitaessa. Mielipiteiden pohjalta asemakaavaluonnosta on tarkistettu seuraavasti: Finn Urakointi Oy:n tontin istutettavia osia kavennetaan tontinkäytön parantamiseksi.

7 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 7 Maija-Liisa ja Jorma Honkalan mielipiteen johdosta korttelin 3722 ja tasapuolisuuden nimissä myös korttelin 3721 tehokkuusluvuksi muutetaan e= 0,50. Korttelin käyttötarkoitukseen lisätään ympäristöystävällisen teollisuusrakentamisen mahdollistava lisämääräys. Saloisten Reipas Ry:n puheenjohtaja Timo Tiluksen, Pentti Poluksen, Pentti Polus Kauppalainen Oy:n puolesta, Tmi Severin Juha Oravan ja Seuranmäen Kirpputori Oy:n Veikko Vilmingon ja 1016 allekirjoittaneen mielipiteet koskevat samaa asiaa, joten niihin vastataan yhteisesti: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Raahen kaupungin yhteistyö "Valtatien 8 kehittäminen Raahen kohdalla, maankäytön ja liikenneverkon yhteensovittamisen uudelleenarviointi ja liikennesuunnittelu" on parhaillaan meneillään. Työssä tutkitaan sekä lähivuosien että tulevaisuuden maankäytön liikenneverkosto valtatien 8 ympäristössä. Maankäytön ja liikenneverkon suunnittelun ratkaisut elävät vielä, joten tässä vaiheessa on syytä rajata käsillä olevan asemakaavan ulkopuolelle korttelit, joissa on odotettavissa liittymämuutoksia. Asemakaavan muutosalueen rajausta tarkistetaan siten, että korttelit 3708 ja sekä liittymäalueet valtatielle 8 jäävät käsillä olevan asemakaavan ulkopuolelle. Näiden kortteleiden asemakaavan muutokseen palataan siinä vaiheessa, kun valtatien 8 ympäristön liikenneverkon suunnitelmat ja suuret suuntaviivat on vahvistettu. Asemakaavaehdotus on laadittu siten, että saatu palaute on huomioitu vastineiden mukaisesti. Asemakaavaehdotuksen eteläosassa on tarkistettu korttelimuotoja, jotta alueelle voidaan muodostaa aikaisempaa pienikokoisempia tontteja. Näillä on ollut lisääntynyttä kysyntää. Lisäksi kaavaan on lisätty kerroslukumääräyksiä. Selostusta on täydennetty olevan rakennuskannan inventointitiedoilla ja selostukseen on liitetty kartta olevasta rakennuskannasta.

8 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 8 Arkkitehti Esko Puijola Arkkitehtistudio EMP Oy:stä esittelee asian kokouksessa. Palaute ja vastineet, , liite 1/4. Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen kaavaehdotus, pienennös A3, , liite 2/4. Asemakaavan ja asemakaavan muutosehdotuksen selostus, / liite 3/4. Rakennushistoriallinen selvitys, , liite 4/4. Valmistelija: kaavoituspäällikkö Kaija Seppänen Päätösesitys (palvelukeskuksen johtaja): tekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle hyväksytään Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus liitteiden 2/4 ja 3/4 mukaisessa muodossa asetetaan asemakaavaehdotus MRL 65 :n mukaisesti julkisesti nähtäville 30 vrk ajaksi tekniseen palvelukeskukseen, Ruskatie 1 Pattijoki ja kaupungin internetsivuille. pyydetään asemakaavaehdotuksesta lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois- Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oy:ltä, Elenia Verkko Oy:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta. ilmoitetaan asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta Raahelaisessa, teknisen palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja kaupungin internetsivuilla ilmoitetaan asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta postitse suunnittelualueen yksityisille maanomistajille ja vuokramiehille

9 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 9 sekä kaava-alueeseen rajautuville maanomistajille ja vuokramiehille Tekninen lautakunta: Hyväksyi esityksen. Arkkitehti Esko Puijola esitteli asian lautakunnalle. Kaavoituspäällikö Kaija Seppänen ja arkkitehti Esko Puijola poistuivat kokouksesta tämän asian esittelyn ja päätöksenteon jälkeen klo Kokous keskeytettiin kahvitauon ajaksi klo Kokousta jatkettiin klo KH 251 Tokolanperän maaperä- ja rakennettavuusselvitys, Liite 1/4. Tokolanperän luontoselvitys, ja Liite 2/4. Tokolanperän muinaisjäännösinventointi Liite 3/4. Tokolan kaavarunkokartta KH Liite 4/4. Palaute ja vastineet, Liite 5/4. Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen kaavaehdotus, pienennös A3, Liite 6/4.

10 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 10 Asemakaavan ja asemakaavan muutosehdotuksen selostus, Liite 7/4. Rakennushistoriallinen selvitys, Liite 8/4. Valmistelija: kaavoituspäällikkö Kaija Seppänen. Päätösesitys (kaupunginjohtaja Karjalainen): kaupunginhallitus hyväksyy Tokolan teollisuusalueen asemakaavan ja asemakaavan muutosehdotuksen liitteiden 6 ja 7 mukaisessa muodossa asettaa asemakaavaehdotuksen MRL 65 :n mukaisesti julkisesti nähtäville 30 vrk ajaksi tekniseen palvelukeskukseen, Ruskatie 1 Pattijoki ja kaupungin internetsivuille pyytää asemakaavaehdotuksesta lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois- Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oy:ltä, Elenia Verkko Oy:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta ilmoittaa asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta Raahelaisessa, teknisen palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja kaupungin internetsivuilla ilmoittaa asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta postitse suunnittelualueen yksityisille maanomistajille ja vuokramiehille sekä kaava-alueeseen rajautuville maanomistajille ja vuokramiehille. Kaupunginhallitus: Hyväksyi esityksen.

11 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 11 Merkittiin pöytäkirjaan, että kaavoituspäällikkö Kaija Seppänen esitteli asian kaupunginhallitukselle kokouksessa. Merkittiin pöytäkirjaan, että tämän asian esittelyn aikana paikalla olivat myös kaavasuunnittelija Mathias Holmén ja teknisen palvelukeskuksen johtaja Pasi Alatalo. TELA 99 Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos Tokolan teollisuusalueen asemakaavan ja asemakaavan muutoksen ehdotus on ollut nähtävillä teknisessä palvelukeskuksessa ja kaupungin internetsivuilla välisen ajan. Asemakaavaehdotuksesta on pyydetty lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan liitolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oyj:ltä, Elenia Verkko Oy:ltä sekä kaupungin ympäristölautakunnalta. Nähtävillä olon aikana on jätetty kolme muistutusta. Lausuntonsa ovat antaneet Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenneja ympäristökeskus, Pohjois-Pohjanmaan museo ja Raahen Vesi Oy. Elenia Verkko Oy on ilmoittanut, että sillä ei ole huomautettavaa asemakaavaehdotuksesta. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen lausunnon johdosta on pidetty asemakaavaehdotusta käsittelevä 2. viranomaisneuvottelu. Neuvottelussa olivat mukana Raahen kaupungin kaavoitusyksikön lisäksi ELY-keskuksen alueidenkäyttö sekä liikenne ja infrastruktuuri vastuualueiden edustajat. Neuvottelun päätösten mukaan asemakaavaehdotuksen tulee toteuttaa Raahen kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen yhteistyössä laatimaa valtatien 8 kehittämissuunnitelmaa. Kehittämissuunnitelma on valmistunut syyskuussa Asemakaava toteuttaa osaltaan kehittämissuunnitelman tavoitteita. Tämän vuoksi ehdotuk-

12 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 12 seen on liitetty luonnosvaiheessa mukana olleet teollisuuskortteli 3708 ja palvelurakennusten kortteli 3711, Saloisten Reippaan Seurantalo. Entisen 1900-luvun alkupuolelta olevan Saloisten Nuorisoseuraintalon rakennushistoria on inventoitu. Rakennus on luokiteltu arvottamisen ja säilyneisyyden mukaan Museoviraston ohjeiden mukaisesti. Luokituksen mukaan talo on arkkitehtonisilta, historiallisilta ja ympäristöarvoiltaan tavanomainen rakennus, mikä ei edellytä suojelutoimenpiteitä. Selostusta on täydennetty olevan rakennuskannan inventointitiedoilla ja selostukseen on liitetty kartta olevasta rakennuskannasta. Liikenneselvitys -osaan on päivitetty syyskuussa 2015 valmistunutta valtatien 8 kehittämissuunnitelmaa selventävä kartta. Valtatien 8 kehittämissuunnitelmassa on esitetty Satamajärventien ja Koksaamontien välille SSAB:n alueen kautta tieyhteyttä. Tämän yhteyden suunnittelu ei ole edennyt niin, että muutokset Satamajärventiehen olisivat selvillä. Tämän vuoksi Satamajärventie on rajattu asemakaavaehdotuksen ulkopuolelle. Muistutusten ja lausuntojen johdosta asemakaavaehdotusta on tarkistettu seuraavasti: Korttelin 3705 rakennusalat väljennetään ja etuistutusalue poistetaan olevan asemakaavan mukaisiksi. Pohjois-Pohjanmaan museon löytämä kiinteä muinaisjäännös merkitään asemakaavakarttaan. Selostukseen ja määräyksiin liitetään muinaismuiston suojelua koskevat tekstit. Ehdotukseen on liitetty luonnosvaiheessa mukana olleet teollisuuskortteli 3708 ja palvelurakennusten kortteli 3711, Saloisten Reippaan Seurantalo. Satamajärventie on rajattu asemakaavaehdotuksen ulkopuolelle.

13 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 13 Asemakaavan vahvistusalueen muutokset edellyttävät asemakaavaehdotuksen asettamista uudelleen nähtäville MRL 65 :n ja MRA 32 :n mukaisesti. Asia esitellään kokouksessa. 2.viranomaisneuvottelun muistio , liite 1/4. Palaute ja vastineet , liite 2/4. Kaavaselostus , liite 3/4. Kaavakartta , liite 4/4. Saloisten nuorisoseuraintalon inventointi 2015, liite 5/4. Tokolan rakennusten säilyneisyys ja arvottaminen 2015, liite 6/4. Valtatien 8 kehittämissuunnitelma 2015, liite 7/4. Valmistelija: kaavasuunnittelija Mathias Holmén Päätösesitys (palvelukeskuksen johtaja): tekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle hyväksytään Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus liitteiden 3/4 ja 4/4 mukaisessa muodossa asetetaan asemakaavaehdotus MRL 65 :n ja MRA 32 :n mukaisesti uudelleen julkisesti nähtäville 30 vrk:n ajaksi tekniseen palvelukeskukseen, Ruskatie 1 Pattijoki ja kaupungin internetsivuille pyydetään asemakaavaehdotuksesta lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois- Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oy:ltä, Elenia Verkko Oy:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta

14 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 14 ilmoitetaan asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta Raahelaisessa, teknisen palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja kaupungin internetsivuilla ilmoitetaan asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta postitse suunnittelualueen yksityisille maanomistajille ja vuokramiehille sekä kaava-alueeseen rajautuville maanomistajille ja vuokramiehille Tekninen lautakunta: Hyväksyi esityksen. Kaavasuunnittelija Mathias Holmén esitteli asian lautakunnalle. KH viranomaisneuvottelun muistio Liite 1/4. Palaute ja vastineet Liite 2/4. Kaavaselostus Liite 3/4. Kaavakartta Liite 4/4. Saloisten nuorisoseuraintalon inventointi Liite 5/4. Tokolan rakennusten säilyneisyys ja arvottaminen Liite 6/4. Valtatien 8 kehittämissuunnitelma 2015.

15 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 15 Liite 7/4. Kaavasuunnittelija Mathias Holmén esittelee asian kaupunginhallitukselle kokouksessa. Valmistelija: kaavasuunnittelija Mathias Holmén. Päätösesitys (kaupunginjohtaja Karjalainen): kaupunginhallitus hyväksyy Tokolan teollisuusalueen asemakaavan ja asemakaavan muutosehdotuksen liitteiden 3 ja 4 mukaisessa muodossa asettaa asemakaavaehdotuksen MRL 65 :n ja MRA 32 :n mukaisesti uudelleen julkisesti nähtäville 30 vrk:n ajaksi tekniseen palvelukeskukseen, Ruskatie 1 Pattijoki ja kaupungin internetsivuille pyytää asemakaavaehdotuksesta lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois- Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oy:ltä, Elenia Verkko Oy:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta ilmoittaa asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta Raahelaisessa, teknisen palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja kaupungin internetsivuilla ilmoittaa asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta postitse suunnittelualueen yksityisille maanomistajille ja vuokramiehille sekä kaava-alueeseen rajautuville maanomistajille ja vuokramiehille. Kaupunginhallitus: Hyväksyi esityksen. Merkittiin pöytäkirjaan, että kaavasuunnittelija Mathias Holmén esitteli asian kaupunginhallitukselle kokouksessa.

16 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 16 Merkittiin pöytäkirjaan, että Tarja Ollanketo poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian päätöksenteon ajaksi. Merkittiin pöytäkirjaan, että pykälät 466, 467 ja 468 esiteltiin peräkkäin. Merkittiin pöytäkirjaan, että Hanna-Leena Mattila poistui kokouksesta edellä mainittujen asiakohtien esittelyjen jälkeen kello KH 36 Tokolan teollisuusalueen asemakaavaehdotus on ollut uudelleen nähtävillä välisen ajan. Asemakaavaehdotuksesta on pyydetty lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois-Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oy:ltä, Elenia Oy:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta. Lausuntonsa ovat antaneet Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenneja ympäristökeskus, Pohjois-Pohjanmaan museo, Jokilaaksojen pelastuslaitos ja Raahen kaupungin ympäristölautakunta. Raahen Energia Oy, Raahen Vesi Oy ja Elenia Oy ovat ilmoittaneet, että heillä ei ole huomautettavaa ehdotuksesta aikaisemmin lausutun lisäksi. Nähtävänä olon aikana on jätetty yksi muistutus. Saadun palautteen perusteella asemakaavaehdotusta on tarkistettu seuraavasti: Pohjakartan nimiö korjataan MRL 54a mukaiseksi. Vt 8 liittymäkieltomerkintä poistetaan, sillä merkintää ei käytetä liikennealueiden yhteydessä. Lähivirkistysalueelle VL osoitetaan teleliikenteen tukiasema et-1 merkinnällä Selostuksen lähtökohdat osiota täydennetään kaavatyön kuluessa löytyneellä muinaismuistokohteella. Selostuksen Korttelialueet -lukuun lisätään maininta olevista asuinkiinteistöistä. Toimitilarakennusten korttelialueilla KTY olevat asuinrakennukset voivat säilyä sellaisenaan tai osana muuttuvaa maankäyttöä. Selostuksen kaavamerkintöjen perusteluita täydennetään.

17 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 17 Raahen kaupungin ja alueen suurimpien maanomistajien kanssa on sovittu tulevista maanvaihdoista ja -kaupoista. Tämän vuoksi asemakaavan tontit osoitetaan vahvistuvilla merkinnöillä. Asia esitellään kokouksessa. Palaute ja vastineet Liite 1/4. Kaavaselostus , täydennetty Liite 2/4. Kaavakartta , tarkistettu Liite 3/4. Valmistelija: kaavasuunnittelija Mathias Holmén. Päätösesitys (kaupunginjohtaja Karjalainen): kaupunginhallitus hyväksyy asemakaavaehdotuksen. Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, hyväksytään Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos, Akm 231, liitteiden 2 ja 3 mukaisena. Raahen kaupungin 37. kaupunginosan (Tokola) asemakaava. Kortteleiden ja 3712 sekä viher-, erityis- ja katualueiden ja kaupunginosan rajaa koskeva asemakaavan muutos. Asemakaavalla ja asemakaavan muutoksella muodostuvat Raahen kaupungin 37. kaupunginosan (Tokola) korttelit ja sekä viher-, erityis- ja katualueet.

18 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 18 Asemakaavan muutoksella poistuu kortteli Tonttijaolla muodostuvat: 37. kaupunginosan (Tokola) kortteleiden 3703, ja tontit. Kaupunginhallitus: Hyväksyi esityksen. Merkittiin pöytäkirjaan, että arkkitehti Esko Puijola Arkkitehtistudio EMP Oy:stä esitteli asian kaupunginhallitukselle kokouksessa. Merkittiin pöytäkirjaan, että Esko Puijola poistui kokouksesta tämän asian esittelyn jälkeen. Merkittiin pöytäkirjaan, että Tarja Ollanketo poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. TELA 65 Kaupunginhallitus on esittänyt kaupunginvaltuustolle Tokolan teollisuusalueen asemakaavan ja asemakaavan muutoksen hyväksymistä kokouksessa Kaupunginhallituksen kokouksen jälkeen Fingrid Oyj:ltä tulleen tiedon mukaan alueelle ollaan suunnittelemassa uutta kolmatta 110 kv voimajohtoa, joka tulee kantaverkkoyhtiön mukaan huomioida vireillä olevassa asemakaavassa. Asemakaavaehdotusta on tarkistettu Fingrid Oyj:n tarpeesta johtuen ja Fingrid Oyj:ltä on pyydetty ennakkolausunto ennen kaavaehdotuksen uudelleen nähtäville asettamista. Koska kaavaehdotukseen on tehty olennaisia muutoksia sen jälkeen, kun se on asetettu julkisesti nähtäväksi, on se asetettava uudelleen nähtäville. Jos kaavaehdotukseen tehdään olennaisia muutoksia sen jälkeen, kun se on asetettu julkisesti nähtäväksi, on kaavaehdotus asetettava uudestaan nähtäville (MRA 32 ). Asia esitellään kokouksessa.

19 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 19 Kaavaselostus , liite 1/3. Kaavakartta , liite 2/3. Fingrid Oyj:n ennakkolausunto , liite 3/3. Valmistelija: kaavasuunnittelija Mathias Holmén Päätösesitys (palvelukeskuksen johtaja): tekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle hyväksytään Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus liitteiden 1/3 ja 2/3 mukaisessa muodossa asetetaan asemakaavaehdotus MRL 65 :n ja MRA 32 :n mukaisesti uudelleen julkisesti nähtäville 30 vrk:n ajaksi tekniseen palvelukeskukseen, Ruskatie 1 Pattijoki ja kaupungin internetsivuille pyydetään asemakaavaehdotuksesta lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois- Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Fingrid Oyj:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oyj:ltä, Elenia Verkko Oyj:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta ilmoitetaan asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta Raahelaisessa, teknisen palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja kaupungin internetsivuilla ilmoitetaan asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta postitse suunnittelualueen yksityisille maanomistajille ja vuokramiehille sekä kaava-alueeseen rajautuville maanomistajille ja vuokramiehille Tekninen lautakunta: Hyväksyi esityksen.

20 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 20 KH 231 Kaavaselostus Liite 1/6. Kaavakartta Liite 2/6. Fingrid Oyj:n ennakkolausunto Liite 3/6. Asia esitellään kaupunginhallitukselle kokouksessa. Valmistelija: kaavasuunnittelija Mathias Holmén. Päätösesitys (kaupunginjohtaja Karjalainen): kaupunginhallitus hyväksyy Tokolan teollisuusalueen asemakaavan ja asemakaavan muutosehdotuksen liitteiden 1 ja 2 mukaisessa muodossa asettaa asemakaavaehdotuksen MRL 65 :n ja MRA 32 :n mukaisesti uudelleen julkisesti nähtäville 30 vrk:n ajaksi tekniseen palvelukeskukseen, Ruskatie 1 Pattijoki ja kaupungin internetsivuille pyytää asemakaavaehdotuksesta lausunnot Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Pohjois- Pohjanmaan liitolta, Liikennevirastolta, Pohjois-Pohjanmaan museolta, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Raahen Vesi Oy:ltä, Fingrid Oyj:ltä, Raahen Energia Oy:ltä, Elisa Oyj:ltä, Elenia Verkko Oyj:ltä sekä Raahen kaupungin ympäristölautakunnalta ilmoittaa asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta Raahelaisessa, teknisen palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja kaupungin internetsivuilla

21 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 21 ilmoittaa asemakaavaehdotuksen nähtävillä olosta postitse suunnittelualueen yksityisille maanomistajille ja vuokramiehille sekä kaava-alueeseen rajautuville maanomistajille ja vuokramiehille. Kaupunginhallitus: Hyväksyi esityksen. Merkittiin pöytäkirjaan, että kaavasuunnittelija Mathias Holmén esitteli asian kaupunginhallitukselle kokouksessa. Merkittiin pöytäkirjaan, että Tarja Ollanketo poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Merkittiin pöytäkirjaan, että tämän asiakohdan osalle toiseksi pöytäkirjan tarkastajaksi Tarja Ollankedon tilalle valittiin Aimo Karppinen. Otteen allekirjoitetusta ja tarkastetusta pöytäkirjasta oikeaksi todistaa

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 217: Asemakadun ja Niittykadun asemakaavan muutos 1418/10.1002.100203/2014 TELA 61 Asemakaavan muutos sisältyy Raahen kaupungin teknisen lautakunnan 20.2.2014 hyväksymään

Lisätiedot

Akm 231 Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos

Akm 231 Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos Esko Puijola arkkitehti SAFA 25.5.2015 Akm 231 Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos LUONNOSVAIHEEN PALAUTE JA ET Tekninen lautakunta hyväksyi 16.4.2015 asemakaavaluonnoksen ja asemakaavan

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos 1789/10.1002.100203/2014 KH 387 Raahen kaupungin kaavoitusaloite 12.9.2014 Antinkankaan koulun rakennushankkeen laajuuden

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Mettalanmäen osayleiskaava 1116/10.1002.100202/2016 MST 18 Vireillä olevan Mettalanmäen osayleiskaavan valmisteluvaiheen tilannekatsaus maankäytön suunnittelutoimikunnalle.

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Mettalanmäen osayleiskaava 1116/10.1002.100202/2016 MST 18 Vireillä olevan Mettalanmäen osayleiskaavan valmisteluvaiheen tilannekatsaus maankäytön suunnittelutoimikunnalle.

Lisätiedot

T E K N I N E N P A L V E L U K E S K U S

T E K N I N E N P A L V E L U K E S K U S T E K N I N E N P A L V E L U K E S K U S RAAHEN KAUPUNKI Akm 231 TOKOLAN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.1.2015 Tämän osallistumis- ja arviointisuunnitelman

Lisätiedot

T E K N I N E N P A L V E L U K E S K U S KALKANKANKAAN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS

T E K N I N E N P A L V E L U K E S K U S KALKANKANKAAN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS RAAHEN KAUPUNKI T E K N I N E N P A L V E L U K E S K U S Akm 221 KALKANKANKAAN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Raahen kaupungin 37. kaupunginosan korttelit 3702 ja 3713 sekä niihin liittyvät

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Ak 239: Ruottalonlahden asemakaava 511/10.1002.100203/2017 KELA 80 Ruottalonlahden asuinalueen asemakaavan laatiminen sisältyy Raahen kaupungin kaavoitusohjelmaan 2017

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Rautatalon tontin asemakaavan muutoksen laatiminen sisältyy Raahen kaupungin kaavoitusohjelmaan 2016.

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Rautatalon tontin asemakaavan muutoksen laatiminen sisältyy Raahen kaupungin kaavoitusohjelmaan 2016. RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 234: Rautatalon tontin asemakaavan muutos 1326/10.1002.100203/2016 TELA 105 Rautatalon tontin asemakaavan muutoksen laatiminen sisältyy Raahen kaupungin kaavoitusohjelmaan

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Mikonkarin kehittämissuunnitelma 1057/50/501/2005 MST 10 Mikonkarin kehittämisen lähtökohtana on Raahen ja Pattijoen kuntajaon muutokseen liittyvä yhdistymissopimus,

Lisätiedot

Akm 230: ANTINKANKAAN KOULUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

Akm 230: ANTINKANKAAN KOULUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Akm 230: ANTINKANKAAN KOULUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Raahen kaupungin 28.kaupunginosan kortteleita 169 ja 168 sekä autopaikkojen korttelialueen AP (168, 169) ja niihin liittyviä katualueita koskeva asemakaavan

Lisätiedot

Akm 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

Akm 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Akm 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Raahen kaupungin 16.kaupunginosan korttelin 64 tontteja 32, 39, 40, 41, 42 ja 43 sekä korttelin 62 tontteja 38 ja 52 koskeva asemakaavan muutos. OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos

Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos TEKNINEN LAUTAKUNTA 3 20.01.2015 TEKNINEN LAUTAKUNTA 41 16.04.2015 TEKNINEN LAUTAKUNTA 55 03.06.2015 KAUPUNGINHALLITUS 251 15.06.2015 TEKNINEN LAUTAKUNTA 99 17.09.2015 KAUPUNGINHALLITUS 466 16.11.2015

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 216: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaavan muutos

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 216: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaavan muutos RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 216: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaavan muutos 484/10.1002.100203/2011 KH 203 "ASEMAKAAVAN MUUTOSANOMUS Kohde: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaava 35.

Lisätiedot

Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos

Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos TEKNINEN LAUTAKUNTA 3 20.01.2015 TEKNINEN LAUTAKUNTA 41 16.04.2015 TEKNINEN LAUTAKUNTA 55 03.06.2015 KAUPUNGINHALLITUS 251 15.06.2015 Akm 231: Tokolan teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos

Lisätiedot

Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos, ehdotus

Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos, ehdotus Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos, ehdotus Vastineet ehdotusvaiheen lausuntoihin ja muistutuksiin 8.3.2016 Antinkankaan koulun asemakaavan muutosehdotus on ollut MRL 65 :n ja MRA 27 :n mukaisesti

Lisätiedot

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen Tekninen lautakunta 289 04.09.2013 Kaupunginhallitus 423 09.09.2013 Kaupunginhallitus 373 15.09.2014 Kaupunginvaltuusto 84 29.09.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako, 64 Skinnarila, kortteli 81, virkistys-

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Piehingin osayleiskaava 1794/10.1002.100202/2014 MST 22 Piehingin osayleiskaavan ajantasaistamistyö sisältyy Raahen kaupunginhallituksen 10.3.2014 kokouksessaan hyväksymään

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Piehingin osayleiskaava 1794/10.1002.100202/2014 MST 22 Piehingin osayleiskaavan ajantasaistamistyö sisältyy Raahen kaupunginhallituksen 10.3.2014 kokouksessaan hyväksymään

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OULAISTEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 15. KIVISENKANGAS KAUPUNGINOSAN KIVIKANKAANTIEN ITÄPUOLISIA KORTTELEITA SEKÄ NIIHIN LIITTYVIÄ KATU- JA PUISTOALUEITA. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 235: Raahen syväsataman teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 235: Raahen syväsataman teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 235: Raahen syväsataman teollisuusalueen asemakaava ja asemakaavan muutos 1187/10.1002.100203/2016 TELA 82 Raahen kaupunginhallitus on hyväksynyt Mustavaaran Kaivos

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5.

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OULAISTEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 7.12.2017 Suunnitelman tarkoituksena on maankäyttö- ja rakennuslain 63

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 216: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaavan muutos

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Akm 216: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaavan muutos RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 216: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaavan muutos 484/10.1002.100203/2011 KH 203 "ASEMAKAAVAN MUUTOSANOMUS Kohde: Mettalanmäen kauppakeskuksen asemakaava 35.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavan muutos ja -laajennus 16. kaupunginosan korttelin 6285 tontti 2 sekä viereinen asemakaavaton alue, Nikkarinkuja 5 Ilmakuva suunnittelualueesta Pictometry,

Lisätiedot

N12 Nummen kevyen liikenteen väylä, 103. kaupunginosa Nummen Oilaantien liikennealueen asemakaavan muutos

N12 Nummen kevyen liikenteen väylä, 103. kaupunginosa Nummen Oilaantien liikennealueen asemakaavan muutos Kaupunkisuunnittelulautakunta 32 17.03.2015 Kaupunkisuunnittelulautakunta 116 20.10.2015 Kaupunkisuunnittelulautakunta 9 11.02.2016 Kaupunginhallitus 70 22.02.2016 Kaupunkisuunnittelulautakunta 61 24.05.2016

Lisätiedot

Oulun kaupungin tekninen keskus

Oulun kaupungin tekninen keskus Oulun kaupungin tekninen keskus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ruskonselän kaupunginosan korttelia 15 ja korttelin 16 tontteja nro 3 ja 4 sekä katualuetta koskeva asemakaavan ja tonttijaon muutos

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. 4. kaupunginosa kortteli 422 ja virkistysalueet, Hiihtomajantie

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. 4. kaupunginosa kortteli 422 ja virkistysalueet, Hiihtomajantie OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 4. kaupunginosa kortteli 422 ja virkistysalueet, Hiihtomajantie Rovaniemen kaupunki Tekniset palvelut/kaavoitus Päivitetty 16.1.2018 1 Osallistumis-

Lisätiedot

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti)

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti) Tekninen lautakunta 94 19.03.2014 Kaupunginhallitus 131 24.03.2014 Kaupunginhallitus 235 19.05.2014 Kaupunginvaltuusto 44 02.06.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. KH 134 E. Helaakoski Oy:n anomus kaavarungon laatimiseksi :

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. KH 134 E. Helaakoski Oy:n anomus kaavarungon laatimiseksi : RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Tokolanperän kaavarunko 206/10.1002.100203/2013 KH 134 E. Helaakoski Oy:n anomus kaavarungon laatimiseksi 20.10.2012: "Kohde: Tokolanperä E. Helaakoski Oy on yksi Suomen

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNGIN 36. KAUPUNGINOSAN (OLLINSAARI) KORTTELIN 3629 ASEMAKAAVAN MUUTOS (Nikolantie 3)

RAAHEN KAUPUNGIN 36. KAUPUNGINOSAN (OLLINSAARI) KORTTELIN 3629 ASEMAKAAVAN MUUTOS (Nikolantie 3) Akm 227 RAAHEN KAUPUNGIN 36. KAUPUNGINOSAN (OLLINSAARI) KORTTELIN 3629 ASEMAKAAVAN MUUTOS (Nikolantie 3) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 21.10.2013 Suunnittelualue on rajattu opaskarttaan punaisella.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KORTTELIN 2023 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 1.

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KORTTELIN 2023 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 24.10.2014 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI KORTTELIN 2023 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. SUUNNITTELUALUE KUVA 1 Suunnittelualueen sijainti osoitettu sinisellä ympyrällä.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/97/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1657 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi puh. 02 621 1600

Lisätiedot

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti Ympäristölautakunta 105 16.11.2011 Ympäristölautakunta 6 09.02.2012 Kaupunginhallitus 45 27.02.2012 Ympäristölautakunta 22 07.03.2012 Kaupunginhallitus 58 12.03.2012 Ympäristölautakunta 54 07.06.2012 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARTINJÄRVENTIEN TEOLLISUUSALUE LOHTAJA

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARTINJÄRVENTIEN TEOLLISUUSALUE LOHTAJA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS MARTINJÄRVENTIEN TEOLLISUUSALUE LOHTAJA KOKKOLAN KAUPUNKI KAAVOITUSPALVELUT 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos koskee 340. kaupunginosan kortteleita

Lisätiedot

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6.

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6. Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Asianro 449/10.02.03/2014 8 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) asemakaavan ja siihen liittyvän tonttijaon sekä Korinpunojankadun katualueen osaa ja suojaviheraluetta

Lisätiedot

HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS

HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite _ HAKUMÄEN KAUPUNGINOSA (6), KORTTELI 15 MOISIONRINTEEN ALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 29.8.2017 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitustoimi 2017 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 242: Vanhan kaupungin asemakaavan muutos 780/10.1002.100203/2018 KELA 127 Vanhan kaupungin asemakaavan muuttaminen on tuotu vireille kaavoitusohjelmassa 2018. Kaupunginhallitus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MYRSKYLÄ Päiväys 15.6.2015 KOSKENKYLÄNTIEN YRITYSALUE ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) laaditaan kaavoituksen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 98 TONTILLA 1, EVAKKOTIE - PIISIVALKEANTIE Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Suunnittelu- ja vaikutusalue Suunnittelualue käsittää

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIT 9035, 9036 JA 9037 SEKÄ KATU JA SUOJAVIHERALUE, ALAKORKALON TIE

ASEMAKAAVAN MUUTOS 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIT 9035, 9036 JA 9037 SEKÄ KATU JA SUOJAVIHERALUE, ALAKORKALON TIE ROVANIEMEN KAUPUNKI 1 ASEMAKAAVAN MUUTOS 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIT 9035, 9036 JA 9037 SEKÄ KATU JA SUOJAVIHERALUE, ALAKORKALON TIE Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tekninen lautakunta 51 14.4.2015 Tekninen lautakunta 97 7.6.2016 Asianro 957/10.02.03/2014 253 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) kortteleita 502 (osa), 517

Lisätiedot

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA

SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA SUOLAHDEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELEISSA 9, 14 JA KUKKULANPUISTOSSA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 28.7.2006 Suunnittelualue ja nykyinen maankäyttö Voimassa olevan kaavan

Lisätiedot

Laguksenpuiston, Veikkolan asemakaavan muutoksen (hankenro ) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kh, kv)

Laguksenpuiston, Veikkolan asemakaavan muutoksen (hankenro ) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kh, kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 37 11.05.2017 Yhdyskuntatekniikan lautakunta 45 31.05.2017 Laguksenpuiston, Veikkolan asemakaavan muutoksen (hankenro. 40120) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kh, kv) 734/10.02.03/2013

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginvaltuusto Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tekninen lautakunta 51 14.4.2015 Tekninen lautakunta 97 7.6.2016 Kaupunginhallitus 253 19.9.2016 Asianro 957/10.02.03/2014 81 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja)

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 9. kaupunginosa, Kortteli 9025 tontti 18

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 9. kaupunginosa, Kortteli 9025 tontti 18 Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 9. kaupunginosa, Kortteli 9025 tontti 18 OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA SUUNNITTELUPALVELUT/KAAVOITUS 2008 SUUNNITTELUALUE: SIJAINTIKARTTA Rovaniemen kaupungin

Lisätiedot

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 55 Hyrymäki, kortteli 13, tonteille sekä osalle katu- ja yleisen tien aluetta

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 55 Hyrymäki, kortteli 13, tonteille sekä osalle katu- ja yleisen tien aluetta Tekninen lautakunta 64 24.02.2016 Kaupunginhallitus 84 29.02.2016 Kaupunginhallitus 182 18.04.2016 Kaupunginvaltuusto 51 25.04.2016 Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 55 Hyrymäki, kortteli 13, tonteille

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Raahen Kaupunginlahdenrannan kaavarunko 980/10/1002/2013 MST 34 Raahen Kaupunginlahdenrannan kaavarunko on asemakaavan pohjaksi laadittava asemakaavaa laajempi tarkastelu

Lisätiedot

Valkon kolmion eteläinen osa, ensimmäinen asemakaava ja asemakaavan muutos. TL 137/26.11.2008 Valmistelija: Kaupunginarkkitehti Maaria Mäntysaari

Valkon kolmion eteläinen osa, ensimmäinen asemakaava ja asemakaavan muutos. TL 137/26.11.2008 Valmistelija: Kaupunginarkkitehti Maaria Mäntysaari Tekninen lautakunta 77 19.04.2011 Tekninen lautakunta 141 25.10.2011 Kaupunginhallitus 284 14.11.2011 Valkon kolmion eteläinen osa, ensimmäinen asemakaava ja asemakaavan muutos 341/10.02.03/2011 TL 137/26.11.2008

Lisätiedot

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE

KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE KONNEVEDEN KIRKONKYLÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS, MUSEOTIE OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 2.1.2017 KUNTA Konnevesi 275 KYLÄ Kärkkäiskylä 404 KORTTELI Kortteli 33 tontti 4 KIINTEISTÖ 275-404-23-217

Lisätiedot

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 4 Pallo-Tyysterniemi, kortteli 14, tontti 4 (Pallon päiväkoti)

Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 4 Pallo-Tyysterniemi, kortteli 14, tontti 4 (Pallon päiväkoti) Tekninen lautakunta 427 09.12.2015 Kaupunginhallitus 515 14.12.2015 Kaupunginhallitus 56 15.02.2016 Asemakaavan ja tonttijaon muutos, 4 Pallo-Tyysterniemi, kortteli 14, tontti 4 (Pallon päiväkoti) 1065/10.02.03.00/2015

Lisätiedot

OPPIPOJANTIE II OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OPPIPOJANTIE II OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA OPPIPOJANTIE II OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on kunnan esitys yhteistyötavasta osallisille. Se määrittelee kaavan valmistelussa ja kaavan vaikutusten

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELISSA 8216 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2019 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa itä-suomun

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI

ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VANHA VEISTÄMÖNTIE 37, HALKOKARI ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE Markku Mattila ja Johanna Salminen ovat

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI AKM 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys

RAAHEN KAUPUNKI AKM 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys Tilaaja Raahen kaupunki Päiväys 14.1.2019 RAAHEN KAUPUNKI AKM 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavanlaatijan vastineet 10.9.2018 9.10.2018 nähtävillä olleeseen kaavaehdotukseen 1 1 LAUSUNNOT

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA KAAVASELOSTUS KAAVALUONNOS 29.5.2015 KAUPUNGINVALTUUSTO HYVÄKSYNYT..

ÄÄNEKOSKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA KAAVASELOSTUS KAAVALUONNOS 29.5.2015 KAUPUNGINVALTUUSTO HYVÄKSYNYT.. ÄÄNEKOSKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA KAAVASELOSTUS KAAVALUONNOS 29.5.2015 KAUPUNGINVALTUUSTO HYVÄKSYNYT.. ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 29. PÄIVÄNÄ TOUKOKUUTA 2015 PÄIVÄTTYÄ

Lisätiedot

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4.3.2013 KOKEMÄEN KAUPUNKI RISTEN VANHAN KOULUN ASEMAKAAVA RISTEN (201) KAUPUNGINOSAN OSAKORTTELI 1 Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa (OAS) täydennetään

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2014 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Kemijärven

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 78 29.4.2015 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Asemakaavaehdotus / Keilanrinne Päätöshistoria Kaupunkirakennelautakunta 25.2.2015 40 Suunnittelujohtaja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA NEITSYTMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA NEITSYTMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 11.8.2011 tarkistettu 10.2.2012 KUNTA Euran kunta 050 Kylä Kauttua 406 Korttelit 650-600 Kaavan laatija REJLERS OY Aloite tai hakija Euran kunta Suunnittelualueen

Lisätiedot

Birgitan ja Osuuspankin asemakaavan muutos AK-350 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS

Birgitan ja Osuuspankin asemakaavan muutos AK-350 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Naantalin kaupunki tekniset palvelut maankäyttöosasto asemakaavoitus sivu 1/7 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Kaava-alueen sijainti Osallistumis- ja arviointisuunnitelma eli OAS on kooste kaavoitushankkeen

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS PUJOTIEN ETELÄPÄÄ JA TILA SEKÄ SOKOJANTIETÄ

KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS PUJOTIEN ETELÄPÄÄ JA TILA SEKÄ SOKOJANTIETÄ KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS PUJOTIEN ETELÄPÄÄ JA TILA 404-40-0 SEKÄ SOKOJANTIETÄ 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 TUNNISTETIEDOT Asemakaava koskee Kallisen

Lisätiedot

1. SUUNNITTELUALUE 2. SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA

1. SUUNNITTELUALUE 2. SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 4.6.2015 1. SUUNNITTELUALUE KUVA 1 Suunnittelualueen sijainti osoitettu punaisella ympyrällä.

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI KESKUSTA, KÄRRYTIEN ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 2012

ORIMATTILAN KAUPUNKI KESKUSTA, KÄRRYTIEN ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 2012 11.4.2012 ORIMATTILAN KAUPUNKI KESKUSTA, KÄRRYTIEN ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 2012 Orimattilan kaupunki, tekninen palvelukeskus Kaupungintalo, Erkontie 9. Puhelin (03)888

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIT 9011, 9012, 9021, 9022, 9023, 9026 JA 9029 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MAANMITTAUS- JA SUUNNITTELUPALVEUKESKUS SUUNNITTELUPALVELUT

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavan muutos, Oitin korttelin 104 tontit 1 ja 2, Putkipelto

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavan muutos, Oitin korttelin 104 tontit 1 ja 2, Putkipelto Liite 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavan muutos, Oitin korttelin 104 tontit 1 ja 2, Putkipelto 25.9.2017 Suunnittelualueen sijainti ja likimääräinen rajaus. 1. Suunnittelualue Kaavamuutoskohde

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus 77 16.02.2009 Kunnanhallitus 243 12.10.2009 Kunnanhallitus 270 23.11.2009 Kunnanhallitus 5 11.01.2010 Kunnanvaltuusto 4 17.02.2010 SAUKKOVAARAN LAKIALUEEN ASEMAKAAVA 101/10/2009 KHALL 77

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSA Korttelit 3063 Uimahallin ja Jyvälänpuiston päiväkodin alueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2018 Suunnittelualue Suunnittelun kohteena on noin 1,5

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 14-3 / HAKALAHDENKATU 56 JA JUNGSBORGINKATU 13

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 14-3 / HAKALAHDENKATU 56 JA JUNGSBORGINKATU 13 KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 14-3 / HAKALAHDENKATU 56 JA JUNGSBORGINKATU 13 Ilmakuva lännestä. Asemakaavamuutosalueen likimääräinen

Lisätiedot

YRITYSPERÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS

YRITYSPERÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS YRITYSPERÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS Akm 224 Raahen kaupungin 22. kaupunginosan kortteliin 100 kuuluvan puistoalueen asemakaavan muutos. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 5.11.2012 Suunnittelualueen sijainti

Lisätiedot

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ORIMATTILAN KAUPUNKI LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 29.9.2016 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee kortteleita

Lisätiedot

A Asemakaavan muutos. Kurenojantie pää, Villähde. Lahti.fi OAS A (6) D/1080/ /2017. Askonkatu Lahti

A Asemakaavan muutos. Kurenojantie pää, Villähde. Lahti.fi OAS A (6) D/1080/ /2017. Askonkatu Lahti OAS A-2716 1 (6) A-2716 22.5.2017 Asemakaavan muutos Kurenojantie pää, Villähde Lahti.fi OAS A-2716 2 (6) Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Alue Alavuden kaupungin RITOLA 16. kaupunginosan kortteli 16005 ja siihen liittyvä suojaviheralue / Ympäristöpalvelut 27.01.2015 2 1 n sisältö ja tarkoitus Maankäyttö-

Lisätiedot

Akm 237: Mestarinkadun teollisuusalueen asemakaavan muutos

Akm 237: Mestarinkadun teollisuusalueen asemakaavan muutos Akm 237: Mestarinkadun teollisuusalueen asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.9.2017, päivitetty 23.1.2018 Asemakaavan muutosalue Arvioitu lähialue, jolle hankkeella saattaa olla

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 4.5.2018 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee korttelin

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HEINOLAN TYÖPAIKKA-ALUEEN ETELÄOSA JA KOPPISENTIE

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HEINOLAN TYÖPAIKKA-ALUEEN ETELÄOSA JA KOPPISENTIE KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HEINOLAN TYÖPAIKKA-ALUEEN ETELÄOSA JA KOPPISENTIE ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE Kaupunginhallitus

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 8. KAUPUNGINOSA KORTTELEISSA 8216 JA 8223 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2016 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Suomun matkailukeskuksessa

Lisätiedot

Vaalan taajaman alueen asemakaavan muutos, teollisuusalueen korttelit 82 /KLT-2 ja 301 /KLT-2,T, lähivirkistysalue VL

Vaalan taajaman alueen asemakaavan muutos, teollisuusalueen korttelit 82 /KLT-2 ja 301 /KLT-2,T, lähivirkistysalue VL 1 (13) VAALAN KUNTA Vaalan taajaman alueen asemakaavan muutos, teollisuusalueen korttelit 82 /KLT-2 ja 301 /KLT-2,T, lähivirkistysalue VL Asemakaavaselostus Kaavamuutosalueen rajaus voimassa olevalla asemakaavakartalla.

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELI 13, tontti 6 Rovakatu 31

ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELI 13, tontti 6 Rovakatu 31 ROVANIEMEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELI 13, tontti 6 Rovakatu 31 OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANMITTAUS JA SUUNNITTELUPALVEUKESKUS SUUNNITTELUPALVELUT 2008 2 Suunnittelualue:

Lisätiedot

YLIVIESKAN ALPUMINKANKAAN OSAYLEISKAAVA

YLIVIESKAN ALPUMINKANKAAN OSAYLEISKAAVA S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A YLIVIESKAN KAUPUNKI YLIVIESKAN ALPUMINKANKAAN OSAYLEISKAAVA FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 7.1.2015 P22715 Ehdotusvaiheen palaute ja kaavan laatijan vastine 1 (39)

Lisätiedot

KREULANRANNAN ASEMAKAAVA

KREULANRANNAN ASEMAKAAVA KREULANRANNAN ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 30.11.2015, tarkistettu 22.3.2016 KUNTA Euran kunta 050 KYLÄ Hinnerjoki 403 KIINTEISTÖT 1:122 (osa), 10:17, 1:135 (osa), 1:139, 1:140,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.

Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04. Tekninen lautakunta 19.06.2012/ 56 91 Tekninen lautakunta 06.11.2012/ 98 195 Kaupunginhallitus 02.04.2013/111 241 Valtuusto 15.04.2013/ 50 104 415-265-2012 YRTTISUON ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Tekla

Lisätiedot

TARHARANNANTIE (TILA JA SEN YMPÄRISTÖ)

TARHARANNANTIE (TILA JA SEN YMPÄRISTÖ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVATYÖ TARHARANNANTIE 18 26 (TILA 404-8-348 JA SEN YMPÄRISTÖ) Kokkolan kaupunki Tekninen palvelukeskus Kaupunkiympäristön vastuualue Kaavoituspalvelut PL 43,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4.3.2013 KOKEMÄEN KAUPUNKI JÄRVIMUTKALAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 2 PITKÄJÄRVI (107) KAUPUNGINOSAN OSAKORTTELI 2 JA VL-ALUE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/583/10.02.03/2014 VP 9/17.3.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 15 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1643 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

Akm 236: Aittalahden teollisuusalueen asemakaavan muutos

Akm 236: Aittalahden teollisuusalueen asemakaavan muutos Akm 236: Aittalahden teollisuusalueen asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.9.2017 Asemakaavan muutosalue Arvioitu lähialue, jolle hankkeella saattaa olla vaikutuksia Kiinteistöjen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI /TAAVETTI Marttilantie-Kappakatu-Taavetintie ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 21.12.2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue Suunnittelualue käsittää osan Marttilantiestä sekä Kauppakadun

Lisätiedot

Raision kaupungin 4. kaupunginosan (Mahittula) moottoriurheilualuetta koskevan asemakaavan hyväksyminen (Palovuori)

Raision kaupungin 4. kaupunginosan (Mahittula) moottoriurheilualuetta koskevan asemakaavan hyväksyminen (Palovuori) Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Tekninen lautakunta 40 17.3.2015 Tekninen lautakunta 98 7.6.2016 Kaupunginhallitus 252 19.9.2016 Asianro 955/10.02.03/2014 80 Raision kaupungin 4. kaupunginosan (Mahittula)

Lisätiedot

ALOITE TAI ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN VIREILLE TULON SYY Aloitteen on tehnyt Kokkolan kaupunki / Kokkolan Vesi.

ALOITE TAI ASEMAKAAVAN JA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN VIREILLE TULON SYY Aloitteen on tehnyt Kokkolan kaupunki / Kokkolan Vesi. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS JÄTEVEDENPUHDISTAMO JA BIOKAASULAITOS Kokkolan kaupunki Tekninen palvelukeskus Kaupunkiympäristön vastuualue Kaavoituspalvelut PL

Lisätiedot

Asemakaava koskee kiinteistöä Aloitteen kaavoituksesta on tehnyt Siuron Metallirakenne Oy.

Asemakaava koskee kiinteistöä Aloitteen kaavoituksesta on tehnyt Siuron Metallirakenne Oy. 1 NOKIAN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HANKE Nokian kaupunki, asemakaava ja asemakaavan muutos Asemakaava koskee kiinteistöä 536-418-4-198. Asemakaavan muutos koskee 11. kaupunginosan

Lisätiedot

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite / Ymp.ltk 14.4.2015 / 25 KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 14.4.2015 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitus- ja mittaustoimi

Lisätiedot

Asemakaavan ja tonttijaon muutos 56 Myllymäki, kortteli 19, tontti 8-10

Asemakaavan ja tonttijaon muutos 56 Myllymäki, kortteli 19, tontti 8-10 Tekninen lautakunta 100 01.04.2015 Kaupunginhallitus 154 07.04.2015 Kaupunginhallitus 284 06.07.2015 Asemakaavan ja tonttijaon muutos 56 Myllymäki, kortteli 19, tontti 8-10 588/10.02.03.00/2014 TEKLA 100

Lisätiedot

MUKULAMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Korttelin 35 tontit 6-8

MUKULAMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Korttelin 35 tontit 6-8 MUKULAMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: korttelin 35 tontteja 6-8 MUKULAMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Korttelin 35 tontit 6-8 MAANKÄYTTÖOSASTO 2 ULVILA Mukulamäen asemakaavan muutos 1. PERUS- JA

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2015 VETELIN KUNTA Harmaakiven asemakaavan muutos ja laajennus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

L26 Vivamo, asemakaava ja asemakaavan muutos

L26 Vivamo, asemakaava ja asemakaavan muutos Vetovoimalautakunta 81 20.12.2017 Vetovoimalautakunta 98 20.06.2018 Kaupunginhallitus 230 06.08.2018 Vetovoimalautakunta 154 24.10.2018 Kaupunginhallitus 333 05.11.2018 Kaupunginvaltuusto 132 14.11.2018

Lisätiedot

Osallistumis ja arviointisuunnitelma

Osallistumis ja arviointisuunnitelma ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 139 TONTIT 13 JA 14, KAIRATIE 20 JA 24 1 Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 139 tontit

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Puhuri Oy:n kaavoitusaloite koskien Kopsan tuulivoimapuiston laajennusta kuudella tuulivoimalalla 1.4.

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Puhuri Oy:n kaavoitusaloite koskien Kopsan tuulivoimapuiston laajennusta kuudella tuulivoimalalla 1.4. RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Raahen Kopsan tuulivoimapuiston laajennushanke (Kopsan tuulivoimapuiston III:n vaiheen osayleiskaava) 1451/10.1002.100202/2014 KH 262 Puhuri Oy:n kaavoitusaloite koskien

Lisätiedot