Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti"

Transkriptio

1 1 (5) Yhteistyösopimus Kouvolan kaupungin ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kesken vuonna Sopijapuolet Kouvolan kaupunki, konsernipalvelut, elinvoima Torikatu Kouvola (jäljempänä kaupunki) Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9 (3. krs) Kouvola (jäljempänä Ydinkeskusta) 2. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti erilaisten, kaikille kaupunkikeskustan alueella asioiville sekä kaupungin asukkaille tarkoitettujen ja Ydinkeskustan kulloisenkin toimintasuunnitelman mukaisesti toteutettavaksi tai järjestettäväksi osoitettujen, niin kaupallisten kuin muidenkin tilaisuuksien ja tapahtumien toteuttamisesta ja rahoittamisesta sekä alueiden edelleen luovuttamisen periaatteista toimenpiteistä, joita toteutetaan kaupungin keskusta-alueen fyysisen ympäristön, toiminnallisuuden sekä vetovoiman kehittämiseksi yhdessä muiden toimijoiden ja organisaatioiden kanssa. 3. Sopimuksen alueellinen ulottuvuus ja hallinnan periaate Sopimus koskee karttaliitteessä tarkemmin osoitettuja alueita, kuitenkin niin, että sitä voidaan soveltaa myös Ydinkeskustan jäsenyhteisöjen toiminnan osalta edellä määritellyn alueen ulkopuolella. Kaupunki luovuttaa korvauksetta karttaliitteessä erikseen osoitetut yleiset alueet Ydinkeskustan käyttöön ja edelleen luovutettavaksi kaupalliseen toimintaan tai kohdassa 2 mainitun tarkoituksen toteuttamiseksi jäljempänä kohdassa 4 mainituin oikeuksin ja velvoittein. Sopimus ei koske niitä kiinteitä myyntipaikkoja (mm. mainostaulut), jotka kaupunki vuokraa omaan lukuunsa yrittäjille monivuotisin sopimuksin. Vanhan kauppatorin alueen osalta sopimus koskee vain lauantaipäiviä toukokuun alusta syyskuun loppuun. Jos Ydinkeskustan järjestämät tai toteuttamat tapahtumat ulottuvat em. alueiden ulkopuolelle, on niistä haettava erikseen alueiden käyttöluvat ennen tapahtumia. Kävelykatu Manskin kunnostamisesta mahdollisesti aiheutuvasta tarpeesta muuttaa toiminta-aluetta tilapäisjärjestelyin sovitaan erikseen Ydinkeskustan ja kaupungin tekniikka- ja ympäristöpalvelujen edustajien kesken.

2 2 (5) 4. Sopijaosapuolten oikeudet ja velvoitteet 4.1. Ydinkeskusta 1. Huolehtii vastuullaan olevien ja sopijapuolten hyväksymässä toimintasuunnitelmassa Ydinkeskustan järjestettäväksi tai toteutettavaksi osoitettujen tapahtumien järjestämisestä, toteutuksesta, taloudesta, teknillisestä ja taiteellisesta johtamisesta, elleivät sopijapuolet ole tapahtumakohtaisesti erikseen muuta sopineet. Ydinkeskusta voi vastuunsa puitteissa luovuttaa tapahtuman tai tapahtumaan liittyvän toimenpidekokonaisuuden ulkopuoliselle toteuttajalle alihankintaperiaatteella. Ydinkeskusta toimittaa vuotta 2016 koskevan toimintasuunnitelman ja talousarvion tiedoksi kaupungille mennessä. 2. Vastaa lyhytaikaisten ja kausiluontoisten myynti- ja toripaikkojen luovuttamisesta kaupallisiin ja tapahtumatarkoituksiin, pois lukien kaupungin itsensä mahdollistamat ja nimeämät tapahtumat, mm. markkinat tms. Spontaanisti tapahtuvat esitykset eivät edellytä Ydinkeskustan lupaa eikä Ydinkeskusta peri korvausta sellaisista kansalaistapahtumista tai yleishyödyllisestä toiminnasta (esim. joulupata), joista kaupunki ei aikaisemmin ole perinyt alueen käyttökorvausta. Kouvolan vetovoimainen ydinkeskusta hankkeen piirissä syntyvien ja tämän sopimuksen mukaisella alueella toteutettavien tilaisuuksien, kokoontumisten tms. järjestämisen ehdoista sovitaan Ydinkeskustan ja hankkeen edustajien kesken erikseen. 3. Vastaa kauppatorille tulevien pidempiaikaisten, mutta tilapäisten myyntipaikkojen luovuttamisesta kaupallisiin tarkoituksiin. 4. Vastaa sopimusalueellaan terassipaikkojen luovuttamisesta kaupallisiin tarkoituksiin ottaen huomioon kiinteiden terassirakenteiden pystytyksen kulloinkin edellyttämät viranomaisluvat ja -määräykset. 5. Kohtelee luovutuksen saajia tasapuolisesti ja syrjimättömästi. 6. Ohjaa ja valvoo omalta osaltaan myynti- ja terassipaikkojen turvallisuus- ja viihtyisyysasioiden toteutumista. 7. Laatii ja jättää vastuullaan olevista yleisötilaisuuksista kokoontumislain mukaiset kirjalliset ilmoitukset järjestämispaikan poliisille ja vastaa tapahtumien turvallisuudesta sekä tiedottaa yleisistä turvallisuusmääräyksistä tapahtumien toteuttajille ja osallistujille. 8. Huolehtii kustannuksellaan tarvittavista luvista (alueiden käyttöluvat yms.) ja toimenpiteistä koskien tilapäisiä liikenneväylien kulkurajoituksia ja vastaavia muitakin yleisten alueiden käyttörajoituksia. Liitekarttaan merkityn pelastustien osalta huomioidaan sen määrittelemän vapaan leveyden ulottuminen myös katutason yläpuolelle kokonaan esteettömästi. 9. Perii sopimusalueella edelleen kaupallisiin tarkoituksiin luovuttamiensa alueiden vuokrat. 10. Käyttää saamansa vuokrat toimintansa rahoittamiseen. 11. Vastaa esityksien esittämisestä mahdollisesti aiheutuvista tekijänoikeuskorvauksista.

3 3 (5) 4.2. Kaupunki 12. Huolehtii siitä, että kaupungin omaisuuteen kohdistuva vahinkovastuu on katettu ja selkeästi määritelty kaikkien tämän sopimuksen tarkoittamien ja Ydinkeskustan vastuulla olevien tapahtumien ja tilaisuuksien osalta. 13. Sopii kaupungin ja muiden tapahtumajärjestäjien kanssa vastuullaan olevien tapahtumien järjestämisestä niin, että vältetään päällekkäisyyksiä muiden Kouvolassa järjestettävien tapahtumien kanssa. 14. Ottaa käyttöön vuonna 2016 toteutettavan Kymenlaakson yhteisen tapahtumakalenterin, Kymenlaaksonyt.fi-verkkopalvelun ja syöttää järjestelmään omat tapahtumatietonsa. 15. Vastaa veloituksetta Jaakonpuiston lavan esiintymisvuorojen jaosta eri tahojen kesken sekä huolehtii Jaakonpuiston avaimen ja äänentoistolaitteiden luovuttamisesta esiintyjille ja niiden palautumisesta takaisin. 16. Jakaa veloituksetta Pohjola-torilla välisinä lauantaina klo järjestettävien kirpputorien myyntivuorot, huolehtii torin sähkökaapin avauksesta ja sulkemisesta lauantaisin ja kirpputorien tiedottamisesta medialle ja viranomaisille. 17. Luovuttaa kesäaikana jäätelökioskeille myyntipaikat Kouvolan ydinkeskustan alueella. 18. Nimeää edustajansa Kouvolan vetovoimainen ydinkeskusta hankkeen ohjausryhmään. 19. Vastaa eri osapuolten kesken laaditun yhteistyön toimintasuunnitelman mukaisen keskustakehittämisen johtoryhmän työn käynnistämisestä ja toiminnan ylläpidosta em. yhteistyön toimintasuunnitelmassa sovitun mukaisesti. 1. Osallistuu kohdassa 2 mainitun tarkoituksen toteuttamiseksi ja kohdassa 4.1 Ydinkeskustan vastuulla olevien toimintojen ja tapahtumien rahoittamiseen eurolla vuonna 2016 edellyttäen, että kaupunginvaltuuston hyväksymässä talousarviossa on riittävät määrärahat tähän tarkoitukseen. Kaupunki varaa em. rahoituksesta euroa Kouvolan Komia ja Taiteiden yö tapahtumien toteuttamiseen seuraavin ehdoin: Ydinkeskusta sitoutuu: järjestämään tapahtuman markkinoimaan kaupunkia pääyhteistyökumppaninaan sisällyttämään kaikkeen mainontaansa, esitteisiinsä, tiedotteisiinsa ym. kaupungin logon tai muuta kaupungin toimittamaa mainosmateriaalia luovuttamaan festivaalialueelta paikan kaupungin markkinointimateriaalille kutsumaan kaupungin edustajan tapahtuman ohjausryhmään toimittamaan kaupungille tapahtuman tilinpäätöksen mennessä. Kaupunginhallitus vahvistaa kaupungin tuen eri tapahtumille kokouksessaan tammikuussa 2016.

4 4 (5) 5. Muu rahoitus 6. Yhteyshenkilöt 2. Kehittää määrärahojensa puitteissa keskusta-alueen toimintaympäristön valaistusta, viihtyvyyttä ja turvallisuutta erilaisiin tapahtumiin soveltuvaksi. 3. Vastaa omalta osaltaan siitä, että vuoden 2016 aikana toteuttavat kävelykatu Manskin parannustyöt eivät aiheuta kohtuutonta haittaa ydinkeskustan alueella toimiville yrityksille ja että toimenpiteistä tiedotetaan yrityksille riittävästi. 4. Antaa katutilan myynti-, esiintymis- ja mainospaikkojen sijoittelulle ohjeita sekä toimivaltaisena viranomaisena sitovia määräyksiä. 5. Päättää Ydinkeskustalle myönnettävistä alueiden käyttöluvista toimintasuunnitelmassa osoitetuille tapahtumille siltä osin, kun tapahtumat ulottuvat karttaliitteessä esitettyjen alueiden ulkopuolelle sekä valvoo osaltaan myönnettävien myynti- ja terassipaikkojen turvallisuusasioiden toteutumista. Muista kaupunkikeskustan kehittämiseen liittyvistä toimenpiteistä ja niiden rahoittamisesta sopijapuolet neuvottelevat tapauskohtaisesti erikseen. Tätä sopimusta koskevissa asioissa sopijapuolten yhteyshenkilöinä ovat: Kaupunki: Elinkeinopalvelut: Yhdyskuntatekniikka: Alueiden käyttöluvat: Ydinkeskusta: Harri Kivelä Anne Ahtiainen Erkki Immonen Marja-Leena Monni 7. Rahoitusosuuden maksatus Kaupunki maksaa Ydinkeskustan esittämää laskua ja toimintaraporttia vastaan rahoitusosuuden seuraavasti: 1. erä 50 % toukokuussa 2. erä 50 % syyskuussa kaupunki voi pidättää tarpeellisen osan rahoitusosuudesta Ydinkeskustaa koskevien mahdollisten saatavien kattamiseen. 8. Sopimuksen voimassaolo Tämä sopimus on voimassa allekirjoituspäivämäärästä vuoden 2016 loppuun. Kummallakin osapuolella on oikeus purkaa sopimus ennen voimassa oloajan päättymistä, mikäli toinen osapuoli olennaisesti rikkoo tämän sopimuksen ehtoja. 9. Sopijapuolten välinen yhteistyö Vuoden 2016 aikana jatketaan Vetovoimainen ydinkeskusta hankkeen puitteissa käynnistettyä toimintaa kaupunkikeskustan näkyvyyden, vetovoiman ja eri toimijoiden välisen yhteistyön kehittämisessä. Sopijapuolet osallistuvat näitä toimenpiteitä valmistelevan, koordinoivan ja niistä tiedottavan keskustakehittämisen johtoryhmän työskentelyyn ja toimenpiteiden toteuttamiseen johtoryhmässä sovittavien roolien ja vastuiden pohjalta.

5 5 (5) Ydinkeskustan, kaupungin ja Kouvola Innovation Oy:n kesken valmistellaan lokakuun 2016 loppuun mennessä suunnitelma osapuolten pitkäjänteisestä yhteistyöstä keskusta-alueen vetovoiman, yritysten toimintaympäristön ja yhteistyön, markkinoinnin sekä tapahtumien kehittämisessä. Suunnitelmassa määritellään tarkemmin yhteistyöhön liittyvä organisointi, henkilö- ja tilaresurssit sekä rahoituksen perusteet, mukaan lukien ulkoisen ja ns. kumppanirahoituksen osuuden lisääminen. Suunnitelma käsitellään eri osapuolten päättävissä elimissä niin, että se voidaan huomioida vuotta 2017 koskevan yhteistyösopimuksen tai -sopimusten valmistelussa. Tämän vuotta 2016 koskevan sopimuksen toteutumista arvioidaan ja kehittämis- ja muutostarpeet kootaan edellä mainitun suunnitelman laatimisen yhteydessä. 10. Sopimuksen purkaminen Tämä sopimus ja sen mukainen kaupungin rahoitus raukeaa välittömästi, jos Ydinkeskusta olennaisesti viivästyy järjestämästä tai ei ollenkaan järjestä tapahtumia sovitun vuosisuunnitelman mukaisesti. Poikkeuksena ovat sopimuksen täyttämisen estävät, yleisen käytännön mukaan hyväksyttävät ns. force majeure -ehdot. 11. Sopimusta koskevat erimielisyydet Sopimuksesta johtuvat mahdolliset erimielisyydet sopijapuolet ratkaisevat ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos sopijapuolet eivät neuvotteluin ratkaise erimielisyyttä, saatetaan kiista Kymenlaakson käräjäoikeudessa ratkaistavaksi. Tämä sopimus sitoo Ydinkeskustaa kun sopimus on allekirjoitettu ja kaupunkia, kun sopimusta koskeva hyväksymispäätös on saanut lainvoiman. Tätä sopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi molemmille sopijapuolille. Kouvolassa Kouvolan kaupunki Kouvolan Ydinkeskusta ry Jari Niemelä hallintojohtaja Marja-Leena Monni toiminnanjohtaja Harri Kivelä kehitysjohtaja Liite: Sopimusaluetta koskeva kartta

6 Kauppalankatu Asemakatu Käsityöläiskatu Khej liite numero 2 asia 4 Salpausselänkatu Torikatu Välikatu Torikatu Keskikatu KAUPPATORI Keskikatu MANSKI Kivimiehenkatu Kouvolankatu SELITE: Sopimusalue: = Kävelykatu Manski sivukatuineen. = Kauppatori = Kauppatorin ajoyhteys = Pelastustie, leveys n.4 m. Lisätty KOUVOLAN KAUPUNKI Kävelykatu Manskin ja torin alueet

Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti

Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti 1 (5) Yhteistyösopimus Kouvolan kaupungin ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kesken vuonna 2017 1. Sopijapuolet Kouvolan kaupunki, konsernipalvelut, elinvoima Torikatu 10 45100 Kouvola (jäljempänä kaupunki)

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki, konsernipalvelut, elinvoiman vahvistaminen (jäljempänä kaupunki) Kouvolan Ydinkeskusta ry (jäljempänä Ydinkeskusta)

Kouvolan kaupunki, konsernipalvelut, elinvoiman vahvistaminen (jäljempänä kaupunki) Kouvolan Ydinkeskusta ry (jäljempänä Ydinkeskusta) 1 (4) Yhteistyösopimus Kouvolan kaupungin ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kesken v.2015 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tarkoitus Kouvolan kaupunki, konsernipalvelut, elinvoiman vahvistaminen (jäljempänä kaupunki)

Lisätiedot

Yhdessä toimivaan kaupunkikeskustaan Yhteistyösopimus

Yhdessä toimivaan kaupunkikeskustaan Yhteistyösopimus Khej 29.3.2017, asia nro 4, liite nro 2 Sopimusluonnos 20.3.2017 Yhdessä toimivaan kaupunkikeskustaan Yhteistyösopimus 22.3.2017 Harri Kivelä 1 1. Osapuolet 1. Kouvolan Kaupunki 2. Kouvola Innovation Oy

Lisätiedot

Yhdessä toimivaan kaupunkikeskustaan Yhteistyösopimus

Yhdessä toimivaan kaupunkikeskustaan Yhteistyösopimus Khej 22.2.2017, 14, LIITE nro 2 Sopimusrunko 15.2.17 Yhdessä toimivaan kaupunkikeskustaan Yhteistyösopimus 27.2.2017 Harri Kivelä 1 1. Osapuolet 1. Kouvolan Kaupunki 2. Kouvola Innovation Oy 3. Kouvolan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (4) ESISOPIMUS JA SOPIMUS Osapuolet A Paulig Oy Y-tunnus 0112563-0 PL 15, 00991 HELSINKI (jäljempänä tontinomistaja) (jäljempänä B Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

POP MAAKUNNAN ICT-VALMISTELU SOPIMUS PROJEKTIN TOTEUTTAMISESTA

POP MAAKUNNAN ICT-VALMISTELU SOPIMUS PROJEKTIN TOTEUTTAMISESTA POP MAAKUNNAN ICT-VALMISTELU SOPIMUS PROJEKTIN TOTEUTTAMISESTA 1. SOPIMUSOSAPUOLET Projektin toteuttaja: Y-tunnus: Osoite: Projektin tilaaja: Pohjois-Pohjanmaan liitto Y-tunnus: 0922484-4 Osoite: Sepänkatu

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS 2015 2017

YHTEISTYÖSOPIMUS 2015 2017 Liite 3 YHTEISTYÖSOPIMUS 2015 2017 SOPIJAOSAPUOLET Hallinnoija Skills Finland ry Simonkatu 12 B 24 00100 Helsinki Yhteyshenkilö Huippuvalmennuspäällikkö Teija Ripattila puhelinnumero +358 40 455 2020 sähköposti

Lisätiedot

ASIAKASSOPIMUS. Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö -Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja

ASIAKASSOPIMUS. Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö -Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja ASIAKASSOPIMUS Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö -Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja VIRALLINEN NIMI JA HENKILÖTUNNUS (MYÖS TAITEILIJANIMI, JOS KÄYTÄT SITÄ) myöh. Näyttelijä

Lisätiedot

Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö - Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja

Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö - Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja ASIAKASSOPIMUS Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö - Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja virallinen nimi ja henkilötunnus (myös taiteilijanimi, jos käytät sitä), myöh. Näyttelijä

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tuomisto 418 425 3 159 omistaja: Kaarina Kyllikki Salonen (xxxxxx xxxx) Lindforsinkatu

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Rovaniemen kaupunki (1978283 1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi jäljempänä Kaupunki Redinor Oy (0919708 1) perustettavan

Lisätiedot

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys 28.11.2013 FCG KONSULTOINTI OY 26.11.2013 P23155 Kuntarakenneselvitys 2 Sisällys 1. Sopijapuolet...

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tantere 418 424 3 68 omistajat: Hanna Maria Sillanpää (xxxxxx xxxx) Sunilantie

Lisätiedot

KUUMA seutu liikelaitos (y tunnus 0127485-5) Kauppakaari 1-3 C 04200 Kerava

KUUMA seutu liikelaitos (y tunnus 0127485-5) Kauppakaari 1-3 C 04200 Kerava 1 SOPIMUS KUUMA -seutu liikelaitos tilaajana ja Oy toimittajana ovat tehneet seuraavan sopimuksen koskien Paikallisen kehittämisen ja lähidemokratian toimintamalli projektia. 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Tilaaja:

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Maankäyttösopimus 1 Luonnos. 1.1 Naantalin kaupunki, Y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä Kaupunki.

Naantalin kaupunki Maankäyttösopimus 1 Luonnos. 1.1 Naantalin kaupunki, Y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä Kaupunki. Naantalin kaupunki Maankäyttösopimus 1 1 Sopijapuolet 1.1 Naantalin kaupunki, Y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä Kaupunki. 1.2 Asunto Oy Kreivinniitty, y-tunnus 0135532-1

Lisätiedot

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA

SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA SOPIMUS KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN AVUSTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimi/ Varhaiskasvatus, jäljempänä kaupunki PL 214 53101 LAPPEENRANTA Palveluntuottaja

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä St-1 Oy (Y-tunnus: 0201124-8)

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (jäljempänä kunta) 2. Alue, jota sopimus

Lisätiedot

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Elisa Oyj (0116510 6) PL 1, 00061 ELISA jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja.

Lisätiedot

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän osakassopimuksen Osapuolia ovat: 2. 1. Helsingin kaupunki, y-tunnus 0215438-8 Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki / PL 1, 00099 Helsingin kaupunki (jäljempänä Helsinki)

Lisätiedot

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA 1. OSAPUOLET Palvelun tilaaja Kirkkonummen kunta / Perusturva Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto Kirkkonummen perusturva Ervastintie

Lisätiedot

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS

TOTEUTUSSOPIMUS, LUONNOS SOPIMUS 22.2.2018 Sivu 1/5 Tilaaja: Tampereen kaupunki Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä Frenckellinaukio 2 33100 Tampere Toteuttaja: Tampereen Tilapalvelut Oy Frenckellinaukio 2K 33100

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS SUOMEN ICEHEARTS RY:N LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRIN TOIMINNAN RAHOITUSTA 2019 LÄHTIEN

YHTEISTYÖSOPIMUS SUOMEN ICEHEARTS RY:N LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRIN TOIMINNAN RAHOITUSTA 2019 LÄHTIEN #328176 - v2 I YHTEISTYÖSOPIMUS SUOMEN ICEHEARTS RY:N JA LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN JA ETELÄ-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPIIRIN VÄLILLÄ KOSKIEN TOIMINNAN RAHOITUSTA 2019 LÄHTIEN #328176 - v2 II #328176 -

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta SOPIMUSALUE Kiinteistö Oy Pohjolan Perusyhtiö 40 (2175827 5) Suomen Osatontti II Ky

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä KAU Yhteistyösopimus Uudenkaupungin kaupungin ja Finn Sportsman Oy:n välillä 2 1. OSAPUOLET Tämän yhteistyösopimuksen osapuolina ovat: (1) Uudenkaupungin kaupunki (Y-tunnus: 0144036-6) Välskärintie 2 23500

Lisätiedot

Osapuolet 1.2 ja 1.3 ovat yhdessä myös Rahoittajat ja erikseen Rahoittaja. Osapuolet ovat yhdessä myös Osapuolet ja erikseen Osapuoli

Osapuolet 1.2 ja 1.3 ovat yhdessä myös Rahoittajat ja erikseen Rahoittaja. Osapuolet ovat yhdessä myös Osapuolet ja erikseen Osapuoli RAHOITUSSOPIMUS LUONNOS 1. Osapuolet 1.1 Visit Joroinen ry [VE1] jäljempänä myös Yhdistys 1.2 Joroisten Oma osuuskunta Y-tunnus: 0164436-9 Mutalantie 1 79600 Joroinen 1.3 Joroisten kunta Y-tunnus 0207112-8

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (y-tunnus: 0189766-5), Markkinatie

Lisätiedot

Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta (jäljempänä Helsingin yliopisto)

Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta (jäljempänä Helsingin yliopisto) YHTEISTYÖSOPIMUS 1. Sopijapuolet Ihmisoikeuskeskus Osoite: Oikeusasiamiehen kanslia, Arkadiankatu 3, 00102 Eduskunta Yhteyshenkilö sopimusasioissa: Kristiina Kouros, kristiina.kouros@ihmisoikeuskeskus.fi,

Lisätiedot

(luonnos , Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p )

(luonnos , Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p ) 1(5) MAANKÄYTTÖSOPIMUS/KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS (luonnos 29.9.2017, Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p. 0400 646 848) 1. SOPIJAPUOLET Joutsan kunta Y-tunnus: 0174108-9 Osoite: Länsitie

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPALVELUSTA (TYP)

YHTEISTYÖSOPIMUS TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPALVELUSTA (TYP) luonnos 1.12.2015 YHTEISTYÖSOPIMUS TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPALVELUSTA (TYP) 1 Sopimuksen tarkoitus Tämä sopimus on työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta (jäljempänä

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Koipijärvi

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Koipijärvi MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Koipijärvi 418 424 3 67 omistajat: Mirja Helena Suikkanen (xxxxxx xxxx) Vanha

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Elinkeinojohtaja Jose Valanta, s-posti:

Yhteyshenkilö: Elinkeinojohtaja Jose Valanta, s-posti: Yhteyshenkilö: Elinkeinojohtaja Jose Valanta, s-posti: jose.valanta@vantaa.fi yhdessä Sopijapuolet ja erikseen Sopijapuoli. Yhteyshenkilöiden tehtävänä on seurata ja valvoa Sopimuksen toteutumista ja tiedottaa

Lisätiedot

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus 2027/02.08.00.00.00/2016 Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus Solita Oy Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere Torikatu 18, 90100 Oulu 1060155-5 31.10.2016 2 (6) 1 SOPIMUSOSAPUOLET

Lisätiedot

1.1 Kartoitus Vuonna alv 1.2 Kartoitus-, ratamestarija tulostustyöt Vuonna alv

1.1 Kartoitus Vuonna alv 1.2 Kartoitus-, ratamestarija tulostustyöt Vuonna alv YHTEISTYÖSOPIMUSEHDOTUS 25.09.2017 SOPIJAPUOLET 1. Kajaanin kaupunki, jäljempänä kaupunki 2. Kajaanin Suunnistajat ry SOPIMUKSEN SISÄLTÖ SOPIMUKSEN KESTO Tällä sopimuksella sovitaan järjestelyistä ja kustannuksista,

Lisätiedot

Sopimus 1 (5) 20.1.2016

Sopimus 1 (5) 20.1.2016 Sopimus 1 (5) SOPIJAPUOLET FORTUM POWER AND HEAT OY (jäljempänä "Fortum") PL 100, 00048 FORTUM, ja MUHOKSEN KUNTA, PL 39, 91501 MUHOS UTAJÄRVEN KUNTA, PL 18,91601 UTAJÄRVI VAALAN KUNTA, PL 12, 91701 VAALA,

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1). NAANTALIN KAUPUNKI M A A N V U O K R A S O P I M U S Lisämaa Luonnos 3.7.2018 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100

Lisätiedot

1 Sopijapuolet. Juuan rengasvesiosuuskunta. 2 Kaupan kohde

1 Sopijapuolet. Juuan rengasvesiosuuskunta. 2 Kaupan kohde KAUPPAKIRJA LUONNOS 1 Sopijapuolet Myyjä: Ostaja: Juuan kunta Juuan rengasvesiosuuskunta 2 Kaupan kohde Kaupan kohteena on liiketoiminta (vesihuoltotoiminnan liikearvo) ja siihen liittyvä liitteen 1 kartassa

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tilat Parvis ja Kiila

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tilat Parvis ja Kiila MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilojen Parvis 418 424 9 636 ja Kiila 418 424 9 637 omistaja: THH Palvelut Oy (2128195

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMIS- JA YHTEISTYÖSOPIMUS (luonnos)

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMIS- JA YHTEISTYÖSOPIMUS (luonnos) 1(4) liitteet 1-3 KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMIS- JA YHTEISTYÖSOPIMUS (luonnos) Sopimuksen osapuolet Ylivieskan kaupunki jäljempänä tässä sopimuksessa kaupunki Y-tunnus 0190557-3 Kyöstintie 4, 84100 YLIVIESKA

Lisätiedot

Valtakunnallisen romanihankkeen toteuttamisesta

Valtakunnallisen romanihankkeen toteuttamisesta 1 SOPIMUS Valtakunnallisen romanihankkeen toteuttamisesta 1. Sopijaosapuolet Hankkeen päätoteuttaja: Diakonia-ammattikorkeakoulu Oy PL 12 00551 Helsinki 0115776-3 Vararehtori Pirjo Hakala yliopettaja Marjo

Lisätiedot

Juhani Topias Tuomi (xxxxxx xxxx) Mäkikatu 12 B 11, TAMPERE

Juhani Topias Tuomi (xxxxxx xxxx) Mäkikatu 12 B 11, TAMPERE MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Niittyhaka 418 424 3 94 omistajat: Liisa Kaarina Tuomi (xxxxxx xxxx), osuus 1/4

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja KH xx.xx.2015 xx MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä Markku Mattila jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

Kotkan Haminan seutusopimus

Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seutusopimus Kotkan Haminan seudun seutuvaltuusto 19.8.2013 Kotkan kaupunginvaltuusto 12.11.2013 Haminan kaupunginvaltuusto 15.10.2013 Miehikkälän kunnanvaltuusto 30.9.2013 Pyhtään kunnanvaltuusto

Lisätiedot

U R H E I L I J A S O P I M U S

U R H E I L I J A S O P I M U S U R H E I L I J A S O P I M U S Sopimuksen tausta ja tavoitteet Suomen Ilmailuliitto ry (jäljempänä SIL ) ja (SIL:n jäsenmaksun maksanut jäsen, jäljempänä Urheilija, molemmat yhdessä jäljempänä Osapuolet

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (jäljempänä kunta) 2. Alue, jota sopimus

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

LIITTYMISSOPIMUS NRO 20XX-S-XXX/0 ASIAKAS OY FINGRID OYJ

LIITTYMISSOPIMUS NRO 20XX-S-XXX/0 ASIAKAS OY FINGRID OYJ UUSI SOPIMUSLUONNOSMALLI 1.12.2017 LIITTYMISSOPIMUS NRO 20XX-S-XXX/0 ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(6) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 LIITTYMISPISTEISTÄ

Lisätiedot

Helsingin seudun paikallistelevisio Stadi.TV:n Projektisopimus

Helsingin seudun paikallistelevisio Stadi.TV:n Projektisopimus Helsingin seudun paikallistelevisio Stadi.TV:n Projektisopimus 1 Sopijapuolet 1. Helsingin kaupungin kaupunginkanslian tietotekniikka- ja viestintäosasto (jäljempänä Helsingin kaupunki ) 2. Forum Virium

Lisätiedot

LIITTYMISSOPIMUS NRO 5XXX ASIAKAS OY FINGRID OYJ

LIITTYMISSOPIMUS NRO 5XXX ASIAKAS OY FINGRID OYJ 20XX-S-XXX SOPIMUSLUONNOSMALLI 18.5.2015 Huom! Tämä sopimusmalli on kytkinlaitosliityntää varten. Punaiset kohdat päivitetään. LIITTYMISSOPIMUS NRO 5XXX ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(5) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET

Lisätiedot

Yhteistyösopimus 1 (9) YHTEISTYÖSOPIMUS TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPAL- VELUSTA (TYP)

Yhteistyösopimus 1 (9) YHTEISTYÖSOPIMUS TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPAL- VELUSTA (TYP) Yhteistyösopimus 1 (9) YHTEISTYÖSOPIMUS TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄSTÄ MONIALAISESTA YHTEISPAL- VELUSTA (TYP) 1 Sopimuksen tarkoitus Tämä sopimus on työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta

Lisätiedot

Tämän sopimuksen kohteena on projekti Kulttuuripalvelujen talouden ja toiminnan vertailutiedosto IV.

Tämän sopimuksen kohteena on projekti Kulttuuripalvelujen talouden ja toiminnan vertailutiedosto IV. SOPIMUS 1(4) 15.3.2017 KULTTUURIPALVELUJEN TALOUDEN JA TOIMINNAN VERTAILUTIEDOSTO IV PROJEKTI 1 Sopimuksen kohde ja tarkoitus Tämän sopimuksen kohteena on projekti Kulttuuripalvelujen talouden ja toiminnan

Lisätiedot

Työllisyyden edistämisen ESR-hankkeen hakemisesta ja toteuttamisesta

Työllisyyden edistämisen ESR-hankkeen hakemisesta ja toteuttamisesta 1 SOPIMUS Työllisyyden edistämisen ESR-hankkeen hakemisesta ja toteuttamisesta 1. Sopijaosapuolet Hankkeen päätoteuttaia: Diakonia -ammattikorkeakoulu Oy PL 12 00551 Helsinki Y-tunnus: 0115776-3 Johtaja

Lisätiedot

Maankäyttösopimus ja tilusvaihdon esisopimus Pistohiekan ranta-asemakaava

Maankäyttösopimus ja tilusvaihdon esisopimus Pistohiekan ranta-asemakaava Maankäyttösopimus ja tilusvaihdon esisopimus Pistohiekan ranta-asemakaava Kunnanhallitus 18.4.2017 69 liite nro 1 Valtuusto 2.5.2017 14 liite nro 1 1. Sopijapuolet Puumalan kunta, jäljempänä Kunta Y-tunnus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,..

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,.. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA RASTILAN LEIRINTÄALUEELTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 006812 Liikuntavirasto/Meri...6.2016,.. Vuokrakohde ja käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

luonnos 25.8.2015 /mt

luonnos 25.8.2015 /mt SOPIMUS UUDENMAAN KIRJASTOJEN KIRJASTOJÄRJESTELMÄYHTEISTYÖSTÄ luonnos 25.8.2015 /mt 1. Sopijapuolet 1) Porvoon kaupunki/porvoon kaupunginkirjasto - Uudenmaan maakuntakirjasto, kirjastojärjestelmäyhteistyön

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS Liite 2 / 46 KV 20.6.2011

VUOKRASOPIMUS Liite 2 / 46 KV 20.6.2011 VUOKRASOPIMUS Liite 2 / 46 KV 20.6.2011 1. SOPIJAPUOLET Virtain kaupunki y-tunnus 0206333-9 Virtaintie 26, 34800 Virrat (jäljempänä kaupunki) Finvac Oy y-tunnus 1505674-4 Myllytie 2 34800 Virrat (jäljempänä

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2(5) SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

(jäljempänä myös Maanomistaja ) tilojen , ja osalta

(jäljempänä myös Maanomistaja ) tilojen , ja osalta MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET 1.1 Sipoon kunta Y-tunnus 0203533-8 PL 7, 04131 Sipoo (jäljempänä myös Kunta ) 1.2 Leif Fredriksson S-tunnus 100344-4890 Stadsviksvägen 127, 01150 Söderkulla (jäljempänä

Lisätiedot

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus

Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Maankäyttösopimus ja maanluovutuksen esisopimus Sopimus osapuolet: Joensuun kaupunki Y-tunnus 0- PL 8 80101 Joensuu ( Myöhemmin tässä sopimuksessa kaupunki) Perustettavan yhtiön tai perustettavien yhtiöiden

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / 2017-2020 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2 (6) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), Y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

2. VUOKRAMINEN VUOKRSOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet. 2.1 Toiminnan määrittely. Yrityksellä oikeus käyttää hallssa olevia toimiston viereisiä sosiaalitiloja.

2. VUOKRAMINEN VUOKRSOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet. 2.1 Toiminnan määrittely. Yrityksellä oikeus käyttää hallssa olevia toimiston viereisiä sosiaalitiloja. VUOKRSOPIMUS 1.1 Sopijapuolet Hyrynsalmen kunta, jäljempänä kunta. Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Easy-Lift Oy, jäljempänä yritys. Teollsuustie 8, 89400 HYRYNSALMI 1.2 Sopimuksen kohde 2. VUOKRAMINEN Vuokrattava

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS LUONNOS Naantalin kaupunki, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali, jäljempänä kaupunki.

MAANKÄYTTÖSOPIMUS LUONNOS Naantalin kaupunki, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali, jäljempänä kaupunki. 1 SOPIJAPUOLET 1 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. 1.2 Raision kaupunki, y-tunnus 0204428-5 Nallinkatu 2, 21200 Raisio jäljempänä maanomistaja.

Lisätiedot

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ 8.1.2014 2 (7) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS XX (Reservinhaltija) ja Fingrid Oyj (Fingrid) ovat tehneet

Lisätiedot

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Kuopion kaupunki 1 (6) SOPIMUS SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ Sopimuksen osapuolet Kuopion kaupunki Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet PL 227 70101 Kuopio Juankosken

Lisätiedot

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(5) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 SOPIMUKSEN EHDOT... 3 4 SOPIMUKSEN MUUTOKSET... 3

Lisätiedot

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53 Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 VUOKRASOPIMUKSEN ESISOPIMUS LUONNOS 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tausta 3. Esisopimuksen kohde VUOKRASOPIMUS 1. OSAPUOLET

Lisätiedot

KOHTEEN NIMI ADOPTOINTISOPIMUS

KOHTEEN NIMI ADOPTOINTISOPIMUS Tampereen museot, Pirkanmaan maakuntamuseo Adoptoi monumentti toiminta SOPIMUSPOHJA 19.12.2013 / mh 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan ehdoista ja yksityiskohdista, joiden mukaisesti sopimuksessa

Lisätiedot

SOPIMUS SOPIMUS MATKAHUOLLON PERUSKOULULAISTEN MATKAKORTTIPALVELUSTA

SOPIMUS SOPIMUS MATKAHUOLLON PERUSKOULULAISTEN MATKAKORTTIPALVELUSTA SOPIMUS SOPIMUS MATKAHUOLLON PERUSKOULULAISTEN MATKAKORTTIPALVELUSTA Oy Matkahuolto Ab (Matkahuolto) ja Kunta X (Kunta) ovat sopineet Matkahuollon peruskoululaisten matkakorttipalvelusta Kunnassa seuraavaa:

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki MAANVUOKRASOPIMUS 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Servico Oy y-tunnus 0307172-8 Varastotie t 86710 Kärsämäki 2. Vuokra-alue Kärsämäen

Lisätiedot

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto Kaupunginhallitus 28.5.2018 Liite 1 209 - Saimaan talous ja tieto Oy:n toimittamista asiantuntija-, projekti- ja jatkuvista palveluista Mikkelin kaupunki 20.6.2018 Asiakas: Mikkelin kaupunki Sivu 1 Sisällysluettelo

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Raahepolis Oy, Y-tunnus 0830284-7 Rantakatu 8 92100 Raahe 2. KIINTEISTÖN LUOVUTUS Raahepolis

Lisätiedot

Kuntien ennakkomaksuvelka 2007-2013 Raportointi Yritys- ja kehittämishankkeiden valmistelu

Kuntien ennakkomaksuvelka 2007-2013 Raportointi Yritys- ja kehittämishankkeiden valmistelu YHTEISTYÖSOPIMUS Sopijat Kehittämisyhdistys Kalakukko ry (Kalakukko ry) Siilinjärven kunta, Kuopion kaupunki, Juankosken kaupunki, Tuusniemen kunta, Kaavin kunta ja Rautavaaran kunta Sopimuksen tarkoitus

Lisätiedot

Asemakaavan nro vireille tulosta kuulutettiin OAS Kaavaehdotus on ollut nähtävillä alkaen.

Asemakaavan nro vireille tulosta kuulutettiin OAS Kaavaehdotus on ollut nähtävillä alkaen. MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Marja Leena Korte Suonpää (xxxxxx xxxx) Juha Matti Suonpää (xxxxxx xxxx) Vanha Hervannantie

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS. Joensuun kaupunki Live Nation Finland Oy

YHTEISTYÖSOPIMUS. Joensuun kaupunki Live Nation Finland Oy YHTEISTYÖSOPIMUS Joensuun kaupunki Live Nation Finland Oy 1. SOPIMUSOSAPUOLET 1.1 Osapuoli Joensuun kaupunki (jäljempänä kaupunki) Y-tunnus: 0242746-2 Vapaa-aikakeskus PL 137 80101 Joensuu Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana:

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: 1(6) RASITESOPIMUS 1 Osapuolet 1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus 01256-6 ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: a. Ohjeellinen tontti 27930/2, joka muodostuu kiinteistöstä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57 03.06.2013 Sivu 1 / 1 2512/02.07.00/2013 57 Saunalahden yhteistoiminta- ja esisopimuksen mukaisten kiinteistöjärjestelyperiaatteiden hyväksyminen Saunalahdenportin asemakaavamuutos-alueella Valmistelijat

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Hyrynsalmen kunta Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Kiinteistö Oy Ukkohallan Palvelut CIO Til- Tekno Oulu Oy Kauppurienkatu 12 4 kerros

Lisätiedot

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja )

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja ) KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: 0162193-3 PL 11, 53101 Lappeenranta ( Ostaja ) ja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy, Y-tunnus: 2836239-6 PL11, 53101 Lappeenranta ( Myyjä ) Myyjä

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS TAPIOLAN KESKUKSEN 1a-ASEMAKAAVASTA JA SIIHEN LIITTYVISTÄ JATKOTOIMISTA 1 (7)

MAANKÄYTTÖSOPIMUS TAPIOLAN KESKUKSEN 1a-ASEMAKAAVASTA JA SIIHEN LIITTYVISTÄ JATKOTOIMISTA 1 (7) MAANKÄYTTÖSOPIMUS TAPIOLAN KESKUKSEN 1a-ASEMAKAAVASTA JA SIIHEN LIITTYVISTÄ JATKOTOIMISTA 1 (7) 2 (7) 1. Sopijapuolet Sopijapuolet ovat Espoon kaupunki (jäljempänä Kaupunki) Y-tunnus 0101263-6 PL 1 02070

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

UPM-Kymmene Oyj, Y-tunnus Kaukaankatu Lappeenranta jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja.

UPM-Kymmene Oyj, Y-tunnus Kaukaankatu Lappeenranta jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja. 1 (5).2019 Dnro LPR/998/10.02.03.00/2018 ASEMAKAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lappeenrannan kaupunki Elinvoima ja kaupunkikehityksen toimiala PL 11 53101 LAPPEENRANTA jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

SOPIMUS SÄÄKSJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMISESTA TILALLE NURMIJÄRVEN VALTIONMAA 543-893-1-1

SOPIMUS SÄÄKSJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMISESTA TILALLE NURMIJÄRVEN VALTIONMAA 543-893-1-1 Kunla 8.9.2015 90 liite nro SOPIMUS SÄÄKSJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMISESTA TILALLE NURMIJÄRVEN VALTIONMAA 543-893-1-1 SOPIJAPUOLET Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2 Keskustie 2 B / PL 37 01901 Nurmijärvi

Lisätiedot

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998.

1 Urakkasopimus YSE 1998 RT Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. 1 Urakkasopimus YSE 1998 RT 80260 RT 80260 1(5) URAKKASOPIMUS YSE 1998 Tämä sopimuslomake perustuu Rakennusurakan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998. Hanke Numero Rakennuskohde Urakkasopimus PÄÄURAKKA 1

Lisätiedot

SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI

SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI Allekirjoittaneet (lääkäriasema) ja siellä itsenäisenä ammatinharjoittajana toimiva

Lisätiedot

YHTEISTYÖSOPIMUS ILMASTONMUUTOKSEN HILLINTÄÄN TÄHTÄÄVÄN NEUVONNAN ANTAMISESTA

YHTEISTYÖSOPIMUS ILMASTONMUUTOKSEN HILLINTÄÄN TÄHTÄÄVÄN NEUVONNAN ANTAMISESTA luonnos 01.11.2012 YHTEISTYÖSOPIMUS ILMASTONMUUTOKSEN HILLINTÄÄN TÄHTÄÄVÄN NEUVONNAN ANTAMISESTA 1 SOPIJAPUOLET 1.1 Helsingin kaupunki (Y-tunnus 0201256-6) Osoite: PL 1, 00099 Helsingin kaupunki, 1.2 Espoon

Lisätiedot

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli)

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Tämä sopimus ei ole virallinen sopimus, vaan malli, jonka pohjalle rakentaa sellainen. Huomioita; Kulttuurimatkailun viitekehyksessä on

Lisätiedot

Bussikorttien latausta koskeva myyntipalvelu

Bussikorttien latausta koskeva myyntipalvelu 1 Sopimus Dnro xxxx-2014 x.x.2014 Ympäristötoimiala Bussikorttien latausta koskeva myyntipalvelu 1 Sopimuksen osapuolet M Roine Oy ja Turun kaupungin Ympäristötoimialan (jäljempänä joukkoliikenne) sopivat

Lisätiedot

HEINOLAN KAUPUNKI PERUSOPETUKSEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. AVUSTUSSOPIMUS 1.8.2014 31.7.2015 Lasten Leikki Ja Liikunta ry

HEINOLAN KAUPUNKI PERUSOPETUKSEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. AVUSTUSSOPIMUS 1.8.2014 31.7.2015 Lasten Leikki Ja Liikunta ry HEINOLAN KAUPUNKI PERUSOPETUKSEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA AVUSTUSSOPIMUS 1.8.2014 31.7.2015 Lasten Leikki Ja Liikunta ry AVUSTUSSOPIMUS2 Perusopetuksen aamu- ja 2013-2015 iltapäivätoiminta Perusopetuspalvelut

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 4 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 4 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 4 / 2017-2020 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2 (6) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Tuottaja), Y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra), Y-tunnus:

Lisätiedot