Musta tee. TeaHousen maustamattomat mustat teet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Musta tee. TeaHousen maustamattomat mustat teet"

Transkriptio

1 Musta tee TeaHousen maustamattomat mustat teet Assam Voimakkaan makuinen intialainen tee Assam-laaksosta. Suklainen karvaus on tasapainossa siirappimaisen makeuden kanssa ja muodostaa toimivan kokonaisuuden maanläheisten ja syvien aromien kanssa. Sopii hyvin nautittavaksi maidon kanssa. Ceylon OP-1 Pettigala Musta tee Sri Lankalta. Tee on maultaan antelias ja aromirikas. Tässä Ceylonissa on intensiivinen maku, jossa on turpeen, maltaan ja hunajan vivahteita. Darjeeling First Flush Intialainen musta tee Darjeeling-alueelta. Valmistettu kevään ensimmäisen sadon silmuista ja lehdistä, niin kutsutusta First Flush -sadosta. Tasapainoinen, pehmeä ja hedelmäinen tee. Duke Blend Paremmin tunnettu nimellä English Breakfast. Klassinen teesekoitus, joka sopii kaikille aamupalapöydille. Tasapainoinen tee, jossa on voimaa ja aromia. Sopii nautittavaksi maidon kanssa. Irish Breakfast Toinen voimakas klassikko aamupalan kanssa nautittavaksi. Mikäli English Breakfast ei ole riittävän voimakas tee, Irish Breakfast on hyvä vaihtoehto. Tämä sekoitus koostuu suurimmaksi osaksi Assamista, joka antaa teelle painoa, monimuotoisuutta ja voimakkaan aromin. Keemun Kiinalainen musta tee. Monimuotoinen, hedelmäinen ja antelias maku. Jo tuoksu itsessään on kokemus: makea, syvä tuoksu, jossa on kermatoffeen vivahteita. Sopii kaikenlaisille Afternoon tea kattauksille, mutta myös yksinään juotavaksi esimerkiksi kylminä ja sateisina päivinä. Lapsang Souchong Kiinalainen musta tee, jonka maku on kaikkea muuta kuin hento. Painava, voimakas ja tervaisen savuinen maku on tunnusomaista Lapsang Souchongille. Erinomainen tee sekoitettavaksi muiden mustien teelaatujen kanssa. Yunnan Superior Kiinan eteläosista tuleva Yunnan on aromaattinen ja helposti haudutettava tee. Teen seassa olevat nuput antavat maulle pehmeyttä ja moninaisuutta. Sekä tuoksussa että maussa on havaittavissa kypsää luumua, tummaa suklaata ja paahdettuja pähkinöitä.

2 TeaHousen maustetut mustat teet Bombay Chai Sekoitus mustaa ja vihreää teetä. Maustettu perinteisillä chai-mausteilla; kanelilla, kardemummalla, mausteneilikalla ja mustapippurilla. Maultaan erittäin mausteinen, tasapainoinen tee, joka sopii sekä suolaisten että makeiden syötävien kanssa nautittavaksi. Citron Musta tee, joka on maultaan raikkaan sitruunainen. Tee on lisäksi maustettu kuivatuilla sitruunankuorilla. Earl Grey Maailman arvostetuin maustettu tee. Musta tee, joka on maustettu bergamot-hedelmän öljyllä. Maku on sivistynyt ja monivivahteinen. Ekologisk Citrusmumma Luomumenetelmin valmistettu musta tee, joka on maustettu jogurtilla, kardemummalla, kanelilla ja limellä. Koristeltu kanelilla ja kuivatuilla sitruunan paloilla. Grapefrukt & Ingefära Maustettu greipillä ja inkiväärillä. Sisältää kuivattuja inkiväärin ja sitruunan paloja. Mambo Jambo Maustettu trooppisilla hedelmillä ja persikalla. Koristeltu sinisellä malvalla, aurinkgonkukalla, papaijalla, aprikoosin paloilla sekä viinimarjoilla ja metsämansikalla. Mors Lilla Olle Ceylonilainen ja kiinalainen tee, joka on maustettu mustikoilla, karpaloilla ja kermalla. Sisältää kuivattuja mustikan ja karpalon paloja. Passion & Grape Musta tee, joka on maustettu passionhedelmällä ja greipillä. Tee on koristeltu vihreillä teelehdillä, keltaisilla kukilla sekä kuivatulla porkkanalla. Studio 54 Erinomainen sekoitus shamppanjaa, mansikkaa ja kermaa. Koristeltu ruiskaunokilla ja auringonkukalla. Sekä kaunis että maukas tee. Yksi TeaHousen suosituimmista teelaaduista. Svartvinbär Luonnollinen mustaviinimarjan maku. Sisältää sekä mustaviinimarjan lehtiä että kuivattuja mustaviinimarjoja. Tempel Koristeltu kanervan ja pionin terälehdillä sekä vadelmalla. Maultaan marjainen, jossa on vadelmaa, raparperia ja kermaa. Vanilj Musta tee, joka on maustettu vaniljalla ja sisältää vaniljatangon paloja. Tämä tee on hyvä vaihtoehto, jos haluaa mustan maustetun teen, muttei liian montaa makua ja vivahdetta. Yksinkertainen, selkeä tee.

3 Vihreä tee TeaHousen maustamattomat vihreät teet Gunpowder Vihreä tee Kiinasta. Tämän teen tuotantomuoto on yksi vanhimpia tapoja tuottaa teetä sitten Tang-dynastian. Valmistuksessa tee höyrytetään, jonka jälkeen se pyöritettään napakasti pieniksi palloiksi, jotta vihreälle teelle tunnusomainen ja intensiivinen maku saadaan esiille. Tee muistuttaa ulkonäöltään vanhanajan ruutia. Jade Jasmin Pearls Vihreä tee Fujianin maakunnasta Kiinasta. Tee on pyöritelty käsin pieniksi palloiksi ja maustettu tuoreilla jasminin kukilla. Japanilainen Sencha Japanilainen vihreä tee. Tämä Sencha on kerätty aikaisesta sadosta, suurista lehdistä. Maku on rikas ja intensiivisen vihreä. Tuoksu muistuttaa vastaleikattua ruohoa, jossa on vivahdus pihlajanmarjaa. Jasmin Vihreä tee, johon on sekoitettu Jasmin-kukkaa. Maustettu sekä esanssilla että kuivatuilla kukilla. Hienostunut, herkkä maku, joka sopii nautittavaksi ruokien kanssa, jotka eivät ole liian mausteisia tai voimakkaita. Erinomainen tee nautiskeluhetkiin. Kukeicha Japanilainen vihreä tee, joka koostuu sekä lehdistä että oksan paloista. Maku on pehmeä ja raikas ja siinä on sitruskuoren vivahteita. Tämä tee sopii erinoimaisesti nautittavaksi illalla, koska se sisältää vain pieniä määriä kofeiinia.

4 TeaHousen maustetut vihreät teet Citronella Vihreä kiinalainen tee, joka on maustettu sitruunalla ja koristeltu lemongrasilla. Lemongrasin myötä maku on voimakkaan sitrusmainen. Ekologisk Fläder & Äpple Luomumenetelmin tuotettu vihreä tee, joka on maustettu seljankukalla, happamilla talviomenoilla ja limellä. Koristeltu kuivatulla omenalla, kanervan kukilla ja sitrushedelmien kuorella. Raikkaan makuinen tee, johon yhdistyy seljan makeus. Gröna löv röda bär Mausteikas tee, joka on maustettu punaisilla ja mustilla viinimarjoilla, mansikalla ja puolukalla. Koristeltu punaisilla viinimarjoilla, mansikalla ja punakaunokilla. Kashmir Vihreä tee, joka on maustettu kanelilla, mausteneilikalla, kardemummalla ja rosépippurilla. Vihreän teen chai vaihtoehto. Sopii erinomaisesti nautittavaksi jouluna. Kiss Me Kate Maustettu mansikalla, vaniljalla ja miedolla pippurilla. Sisältää mansikan ja vaniljan paloja sekä kokonaista valkopippuria. Maultaan mansikkainen ja makea. TeaHousen suosituin tee, joka maistuu sekä naisille että miehille. Marrakech Vihreää teetä ja mintun lehtiä. Pirteä ja raikas sekä maultaan että tuoksultaan. Muistuttaa Maroccossa juotavaa minttuteetä. Pehmeytensä takia sopii nauttitavaksi monenlaisen syötävän kanssa. Miss Saigon Kiinalainen tee, joka on maustettu vaniljalla, eksoottisilla hedelmillä sekä porkkanalla. Tee on koristeltu porkkanan paloilla ja on maultaan makea, vaniljainen pirteällä jälkimaulla. Sultan Musta tee, joka on maustettu päärynällä ja koristeltu omenan paloilla ja ruusun lehdillä. Maultaan tee on makea ja voimakkaan päärynäinen. Sopii sellaiselle, joka haluaa kokeilla jotain uutta, makeaa teetä.

5 Valkoinen tee Lust & Fägring Valkoinen tee, joka on maustettu sitruunalla, mansikalla, shamppanjalla ja kermalla. Koristeltu ruusunlehdillä ja safflor- sekä kehäkukilla. TeaHousen suosituin valkoinen tee. Maultaan tämä tee on lievästi makea ja siihen yhdistyy ruusuinen jälkimaku. Morfar Ginko Valkoinen tee, joka kuuluu terveysteelaatuihimme. Tee sisältää seljaa, granaattiomenaa ja ginkon lehtiä. Granaatinomenassa on valkoisen teen tavoin paljon antioksidantteja. Ginkon lehdet parantavat sekä verenkiertoa että muistia ja selja auttaa nuhaan ja vilustumisiin. Spirulina Tämä valkoinen tee kuuluu terveysteelaatuihimme. Tämä valkoinen tee sisältää guanabanaa, spirulinaa ja noni-levää. Guanabana sisältää paljon C-vitamiinia ja omega-6 happoja. Spirulina ja noni sisältävät reilusti mineraaleja, vitamiineja ja antioksidantteja. White Pai Mutan Tässä teessä on käytetty sekä lehtiä että silmuja. Teen tuoksu on kukkaisen makea ja sen maku on pehmeä, pähkinäinen ja siinä on makean lakan vivahteita.

6 Rooibos Rooibos Chai Afrikkalainen rooibos, joka on maustettu kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä, rosépippurilla ja vaniljalla. Suosituin TeaHousen Rooibos. Maultaan tämä tee on voimakkaan mausteinen ja sopii myös erinomaisesti jouluksi esim. glögin sijaan. Rooibos Earl Red Rooibos, joka on maustettu bergamotilla. Rooibos-vaihtoehto perinteiselle mustalle Earl Grey teelle. Yksi TeaHousen suosituimmista Rooibos-teistä. Rooibos Festival Maustettu viinimarjoilla ja trooppisilla hedelmillä. Sisältää mangon ja raparperin paloja sekä jogurttia. Koristeltu safflorkukilla. Hedelmäinen ja makea maku, johon yhdistyy rooiboksen kirpeys. Rooibos Jordgubb & Lime Maustettu mansikalla ja vaniljalla. Koristeltu mansikan ja sitruunan paloilla. Pehmeä, makea maku sekä limen tuoma kirpeys. Rooibos Kalabria Maustettu mangolla, limellä ja lakritsajuurella. Sisältää lakritsajuuren, mangon sekä lemongrasin palasia. Maultaan raikas, jonka jälkimaussa on lakritsan makeus. Tuoksu on voimakkaan lakritsainen. Rooibos Naturell Maustamaton rooibos, jonka maku koostuu rooiboksen luonnollisesta makeudesta ja vivahduksesta vaniljaa. Oolong Formosa Fine Oolong Klassinen tumma oolong Taiwanista. Tee on tehty keskikokoisista lehdistä, joita ei ole kierretty. Tämä tee on hapetettu noin 50 % ja maultaan se on voimakas ja siinä on pähkinäinen makeus. Muut teet Babytee lapsille Pienten lasten tulisi juoda paljon. Tämä makeuttamaton ja luonnollinen yrttiteesekoitus, jonka tärkeät ainekset fenkoli, rooibos, anis, kamomillan kukat ja kumina ovat hyvä valinta lapsen janon tarpeeseen. Mieto sekoitus on oivallinen juoma pienemmille. Fenkolin ja kuminan yhdistelmä vaikuttaa rauhoittavasti lasten vatsassa. Ideaali janon sammuttaja on maultaan tasapainoinen ja lempeä eikä sisällä aromeja tai sokeria. Mainio juoma myös äidille ja isälle. Tee on valmistettu luomumenetelmin. Blossom Spring Flower Tea Käsin valmistettu vihreä kukkatee, jonka kauniit jasminkukat aukeavat kaaressa lämpimässä teevedessä. Pehmeä ja hieno jasminin maku.

Five o`clock Tea Sekoitus mustaa Assam- ja Ceylonteetä. Tee on kuparinvärinen ja siinä on vahva maku. Sopii erityisen hyvin iltapäiväteeksi.

Five o`clock Tea Sekoitus mustaa Assam- ja Ceylonteetä. Tee on kuparinvärinen ja siinä on vahva maku. Sopii erityisen hyvin iltapäiväteeksi. Musta tee TeaHousen maustamattomat mustat teet Assam Voimakkaan makuinen intialainen tee Assam-laaksosta. Suklainen karvaus on tasapainossa siirappimaisen makeuden kanssa ja muodostaa toimivan kokonaisuuden

Lisätiedot

Five o`clock Tea Sekoitus mustaa Assam- ja Ceylonteetä. Tee on kuparinvärinen ja siinä on vahva maku. Sopii erityisen hyvin iltapäiväteeksi.

Five o`clock Tea Sekoitus mustaa Assam- ja Ceylonteetä. Tee on kuparinvärinen ja siinä on vahva maku. Sopii erityisen hyvin iltapäiväteeksi. Musta tee TeaHousen maustamattomat mustat teet Assam Voimakkaan makuinen intialainen tee Assam-laaksosta. Suklainen karvaus on tasapainossa siirappimaisen makeuden kanssa ja muodostaa toimivan kokonaisuuden

Lisätiedot

kaffa roastery tee teelista 2016

kaffa roastery tee teelista 2016 kaffa roastery tee teelista 2016 kaffa roastery teelista talvi SUOSITUS Tämä valikoima myös100g pusseissa 2015-2016 FOREST BERRIES Metsämarjoilla maustettu musta tee, jossa on lisänä seljanmarjaa, karhunvatukkaa

Lisätiedot

KAFFA ROASTERY TEE TEELISTA 2015 HINNASTO ALV 0%

KAFFA ROASTERY TEE TEELISTA 2015 HINNASTO ALV 0% KAFFA ROASTERY TEE TEELISTA 2015 HINNASTO ALV 0% KAFFA ROASTERY TEELISTA SYKSY - TALVI SUOSITUS 2015 FOREST BERRIES Metsämarjoilla maustettu musta tee, jossa on lisänä seljanmarjaa, karhunvatukkaa sekä

Lisätiedot

Makunystyröiden lisäksi teapigsin teet hivelevä naurunystyröitä. Yksilölliset pakkaukset pitävät siitä huolen. Helppoa ja hauskaa!

Makunystyröiden lisäksi teapigsin teet hivelevä naurunystyröitä. Yksilölliset pakkaukset pitävät siitä huolen. Helppoa ja hauskaa! Teen valmistuksessa on joskus hyvä ajatella myös käytännöllisyyttä. Siksi olemme ottaneet valikoimaamme englantilaisen teapigs-merkkisen pussiteen. Töissä, koulussa tai matkoilla, ym on vaivatonta käyttää

Lisätiedot

LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ. Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä.

LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ. Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä. LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ TEET. KAHVIT. MAUSTEET. KEITTIÖVÄLINEET. JUOMAT Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä. 1.10.2012. MAKEISET 1. LAAJA VALIKOIMA

Lisätiedot

T-TE SCANDIC TASTE & DESIGN Me Johan & Nyströmillä uskomme, että skandinaavinen desing ei tarkoita pelkästään muotoilua vaan siihen voidaan liittää myös maku. Otimme vastaan kunnianhimoisen haasteen lähtiessämme

Lisätiedot

théhuone T E E L I S T A

théhuone T E E L I S T A théhuone T E E L I S T A 1 Sisällysluettelo MUSTAT JA PUNAISET TEET... 3 KIINA...3 INTIA...6 Darjeeling...6 CEYLON... 11 NEPAL... 12 JAAVA... 13 AFRIKKA... 13 IRAN... 14 Error! Reference source not found....

Lisätiedot

P0941 TOFFE ROOIBUSH 15 x 2,75g Makea toffee ja ripaus vaniljaa tekevät tästä herkästä rooibosteestä hienon juoman. Punaruskea väri.

P0941 TOFFE ROOIBUSH 15 x 2,75g Makea toffee ja ripaus vaniljaa tekevät tästä herkästä rooibosteestä hienon juoman. Punaruskea väri. PYRA PACK ANNOSTEET Myyntierä 12 pkt P0900 ENGLISH SUPERIOR Tässä erinomaisessa irtolehtisekoituksessa yhdistyvät rikas Assam ja aromaattinen Ceylon-tee. Aromaattinen ja runsasmakuinen. Kuparin värinen.

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

ROSE. Vuosikerta Rypäleet: Grenache 50% Cinsault 30% Syrah 20%

ROSE. Vuosikerta Rypäleet: Grenache 50% Cinsault 30% Syrah 20% Vuosikerta Grenache 50% Cinsault 30% Syrah 20% Käyminen pysäytetty 7-8 g/l jäännössokeripitoisuuden kohdalle. Vaalean lohenpunainen kaunis väri. Raikas ja aromaattinen tuoksu, jossa selkeästi havaittavissa

Lisätiedot

Joulusesongin parhaat

Joulusesongin parhaat Laakerinlehti Asiakaslehti 6/2015 Syksy-talvi Joulusesongin parhaat PIHVIMESTARIN SETTI UUSI Makunystyröitä hivelevän Pippuripihvin valmistus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Setissä mukana täsmämausteet

Lisätiedot

I IV III. Viinin nimi Rypälelajike Tuottaja Myyjä Äänet Sijaluku. Vilkaise muutamaa, illan aikana kuultua kommenttia.

I IV III. Viinin nimi Rypälelajike Tuottaja Myyjä Äänet Sijaluku. Vilkaise muutamaa, illan aikana kuultua kommenttia. 1 2 3 4 5 6 Viinin nimi Rypälelajike Tuottaja Myyjä Äänet Sijaluku Zuccardi Serie A Torrontés Torrontés Zuccardi, Salta Alko Oy 590277 Terrazas de los Andes Reserva Chardonnay Chardonnay Terrazas de los

Lisätiedot

Viognierin matkassa maailmalla. tasting-tilaisuus / Kaarina Tilli

Viognierin matkassa maailmalla. tasting-tilaisuus / Kaarina Tilli Viognierin matkassa maailmalla tasting-tilaisuus 26.2.2016 / Kaarina Tilli Perustietoja Kotiseutu Ranskassa pohjois-rhonen laaksossa, mutta viljellään Ranskassa myös Lanquedoc- Rousillon alueella Viitteitä,

Lisätiedot

ROBERTS HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET 3 / 2015

ROBERTS HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET 3 / 2015 HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET 3 / 2015 HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET Roberts on yli satavuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia elintarvikealalla. Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin

Lisätiedot

kaffa roastery tee TEE VALIKOIMA 2018 Voimassa alkaen

kaffa roastery tee TEE VALIKOIMA 2018 Voimassa alkaen kaffa roastery tee TEE VALIKOIMA 2018 Voimassa alkaen 2018 suosituslista pussi kaffa roastery tee kaffa roastery teelista MUSTA MAUSTAMATON TEE DARJEELING BROKEN SEEYOK Intialainen toisen sadon Darjeelingin

Lisätiedot

Tuotevalikoima syksy-talvikaudelle 2012-2013

Tuotevalikoima syksy-talvikaudelle 2012-2013 Tuotevalikoima syksy-talvikaudelle 2012-2013 Tukkukauppa Lahjakkaat Oy *Melko oivallinen kauppapaikka* Asiakaspalvelu Puh. 010 321 5590 Fax. 010 321 5599 Puh. 045-121 5932 Verkkokauppa: E:mail: www.lahjakkaat.fi

Lisätiedot

Löydä AMWAY -tuoksut

Löydä AMWAY -tuoksut Löydä AMWAY -tuoksut WISTFUL jokaisessa päivässä on oma hohtonsa. uusi Pirskahtelevaa ja vangitsevaa naisellisuutta. Sisäinen vapaus hehkua. Pirskahtelevaa, virkistävää hyvinvointia. WISTFUL WISTFUL No1

Lisätiedot

RISTO LAAKKONEN TEEN HAUDUTUS

RISTO LAAKKONEN TEEN HAUDUTUS RISTO LAAKKONEN TEEN HAUDUTUS 1 Teen haudutus Vesi Käytä aina raikasta, kylmää vettä. Anna veden virrata niin kauan, että se on kylmää ennen kuin otat sitä keittimeen. Jos vesi ei jostain syystä ole kovin

Lisätiedot

Talon punaviini House Red 4,50 / 12 cl 5,95 / 16 cl 28,00 / plo

Talon punaviini House Red 4,50 / 12 cl 5,95 / 16 cl 28,00 / plo VIINILISTA Punaviinit Red wines Talon punaviini House Red 4,50 / 12 cl 5,95 / 16 cl 28,00 / plo Condor Peak Malbec Argentiina Tuoksu: luumua, kirsikkaa Maku: keskitäyteläinen, paahteinen, tumman hedelmäinen

Lisätiedot

8 RYHMÄ SYÖTÄVÄT HEDELMÄT JA PÄHKINÄT; SITRUSHEDELMIEN JA MELONIN KUORET. 1. Tähän ryhmään eivät kuulu syötäväksi kelpaamattomat hedelmät ja pähkinät.

8 RYHMÄ SYÖTÄVÄT HEDELMÄT JA PÄHKINÄT; SITRUSHEDELMIEN JA MELONIN KUORET. 1. Tähän ryhmään eivät kuulu syötäväksi kelpaamattomat hedelmät ja pähkinät. 8 RYHMÄ SYÖTÄVÄT HEDELMÄT JA PÄHKINÄT; SITRUSHEDELMIEN JA MELONIN KUORET Huomautuksia 1. Tähän ryhmään eivät kuulu syötäväksi kelpaamattomat hedelmät ja pähkinät. 2. Jäähdytetyt hedelmät ja pähkinät on

Lisätiedot

AriZona mehujuomat. w w w.drinkarizona.com AriZona Mango mehujuoma 500 ml. AriZona Vesimeloni 500 ml

AriZona mehujuomat. w w w.drinkarizona.com AriZona Mango mehujuoma 500 ml. AriZona Vesimeloni 500 ml Juomat AriZonan juuret ulottuvat vuoteen 1971, kun John Ferolito ja Don Vultaggio perustivat virvoitusjuomayrityksen Brooklynissa, New Yorkissa. Erottuvilla pakkauksilla ja korkealaatuisilla tuotteilla

Lisätiedot

MUSTAT JA PUNAISET TEET

MUSTAT JA PUNAISET TEET MUSTAT JA PUNAISET TEET KIINA Kiinalaiset hapetetut teelaadut vaihtelevat väriltään kuulaasta meripihkan sävystä lämpimän syvään punertavaan. Siksi niitä kutsutaankin Kiinassa punaiseksi teeksi. Maut ovat

Lisätiedot

Laakerinlehti. Tule joulu mausteinen! Hanki joulun herkullisimmat lahjat Kotigastronomilta.

Laakerinlehti. Tule joulu mausteinen! Hanki joulun herkullisimmat lahjat Kotigastronomilta. Laakerinlehti Asiakaslehti 4/2014 Syksy-talvi Tule joulu mausteinen! Hanki joulun herkullisimmat lahjat Kotigastronomilta. Suomessa valmistettuja MAUSTEREKI, lahjapakkaus Jouluisen ilmeen saanut kartonkipakkaus,

Lisätiedot

SNACKS. Gratinoituja vihersimpukoita, mustaa aiolia ja merileväkaviaarial, g // 2 kpl 5,00 4 kpl9,00. Rapeat sipulirenkaat ja chili-aiolial // 5,00

SNACKS. Gratinoituja vihersimpukoita, mustaa aiolia ja merileväkaviaarial, g // 2 kpl 5,00 4 kpl9,00. Rapeat sipulirenkaat ja chili-aiolial // 5,00 SNACKS Gratinoituja vihersimpukoita, mustaa aiolia ja merileväkaviaarial, g // 2 kpl 5,00 4 kpl9,00 Rapeat sipulirenkaat ja chili-aiolial // 5,00 Rapeaksi paistettu risottopallo ja mascarponekermaal //

Lisätiedot

Pihvin kanssa suosittelemme / We recommend with Steak

Pihvin kanssa suosittelemme / We recommend with Steak Pihvin kanssa suosittelemme / We recommend with Steak Condor Peak Malbec Mendoza, Argentiina Tuoksu: luumua, kirsikkaa Maku: keskitäyteläinen, paahteinen, tumman hedelmäinen Rypäle: Malbec 4,55 / 12 cl

Lisätiedot

Pomares Tinto. Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz Douro, Portugal 13,5%

Pomares Tinto. Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz Douro, Portugal 13,5% Pomares Tinto Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz Douro, Portugal 13,5% Tuoksussa kypsää marjaa, vaniljaa ja paahteisuutta. Maku on pehmeän täyteläinen ja toistaa tuoksun aromit. Maukas viini

Lisätiedot

Miesten tuoksujen kuvaukset ja samantuoksuisten tuotteiden lista

Miesten tuoksujen kuvaukset ja samantuoksuisten tuotteiden lista Miesten tuoksujen kuvaukset ja samantuoksuisten tuotteiden lista NRO Klassikkotuoksut, eau de parfum (16%), 50ml / 14,30 Hienovarainen sypressin, rosepippurin, ja kardemumman aromi, jolle luonnetta antavat

Lisätiedot

TUOTE-ESITE. www.vavesaarentila.fi

TUOTE-ESITE. www.vavesaarentila.fi TUOTE-ESITE www.vavesaarentila.fi SUORATOIMITUS VALIKOIMA Uutuus Vavesaaren Siemenmysli 400g, Sisältää: kaurahiutaleita, spelthiutaleita, kauraryyniä, siirappia, hampunsiementä 5 %, auringonkukansiementä,

Lisätiedot

Saammeko esitellä? Kenties tunnetkin Pauligin Paulan hyvän kahvin lähettilään, joka kertoo kahvin kiehtovasta maailmasta tässä oppaassa

Saammeko esitellä? Kenties tunnetkin Pauligin Paulan hyvän kahvin lähettilään, joka kertoo kahvin kiehtovasta maailmasta tässä oppaassa HYVÄN KAHVIN OPAS Saammeko esitellä? Kenties tunnetkin Pauligin Paulan hyvän kahvin lähettilään, joka kertoo kahvin kiehtovasta maailmasta tässä oppaassa Juuret 1870-luvun Sääksmäellä Kun Gustav Paulig

Lisätiedot

VIINILISTA. Punaviinit Red wines

VIINILISTA. Punaviinit Red wines VIINILISTA Punaviinit Red wines Talon punaviini House Red Hardys Mill Cellars Shiraz New South Wales, Australia Tuoksu: tummia marjoja Maku: täyteläinen, pehmeä, mausteinen Rypäle: Shiraz 4,50 / 12 cl

Lisätiedot

PERUSRYPÄLETTÄ. Harri Juutilainen

PERUSRYPÄLETTÄ. Harri Juutilainen KOLME VALKOISTA PERUSRYPÄLETTÄ Harri Juutilainen 21.4.2008 2008 1 Lajikkeet ja valkoviinityypit Maailmassa on satoja viiniköynnöslajikkeita, mutta vain harvoilla on taloudellista merkitystä. Tänään maistelussa

Lisätiedot

ÅTH Hedelmät ÅTH Frukt

ÅTH Hedelmät ÅTH Frukt ÅTH Hedelmät ÅTH Frukt Saaristo-omena Toimitamme omenaa noin 40:tä viljelijältä Ahvenanmaan saaristosta. Viljelyllä on pitkät perinteet ja on osaavien viljelijöiden käsissä. Omenat kehittyvät suotuisasti

Lisätiedot

SUOSITTELEMME. Suomi 100 juhlavuoden viralliset viinit, joiden etikettejä koristaa osa Tove Janssonin Juhlat maalla -freskosta:

SUOSITTELEMME. Suomi 100 juhlavuoden viralliset viinit, joiden etikettejä koristaa osa Tove Janssonin Juhlat maalla -freskosta: VIINILISTA SUOSITTELEMME Suomi 100 juhlavuoden viralliset viinit, joiden etikettejä koristaa osa Tove Janssonin Juhlat maalla -freskosta: Wine Gallery Suomi 100 Champagne Ranska Elegantti ja hienostunut

Lisätiedot

PÄIVÄSI SMOOTHIET 5 TROOPPINEN HEDELMÄSMOOTHIE 2 PUHDISTAVA VIHERSMOOTHIE 3 AURINKOINEN AAMUSMOOTHIE 4 SE PIRTEÄMPI AAMUCOCKTAIL

PÄIVÄSI SMOOTHIET 5 TROOPPINEN HEDELMÄSMOOTHIE 2 PUHDISTAVA VIHERSMOOTHIE 3 AURINKOINEN AAMUSMOOTHIE 4 SE PIRTEÄMPI AAMUCOCKTAIL PÄIVÄSI SMOOTHIET PÄIVÄSI SMOOTHIET 2 PUHDISTAVA VIHERSMOOTHIE 3 AURINKOINEN AAMUSMOOTHIE 4 SE PIRTEÄMPI AAMUCOCKTAIL 5 TROOPPINEN HEDELMÄSMOOTHIE 6 PROTEIINIPITOINEN SMOOTHIE 7 PUHDISTAVA LEHTIKAALISMOOTHIE

Lisätiedot

Laat viini HINNASTO Ca del Baio & Deltetto. Hinnat sisältävät kaikki verot ja viranomaismaksut Suomeen.

Laat viini HINNASTO Ca del Baio & Deltetto. Hinnat sisältävät kaikki verot ja viranomaismaksut Suomeen. Laat viini.com HINNASTO 2016 Ca del Baio & Deltetto Hinnat sisältävät kaikki verot ja viranomaismaksut Suomeen. Viinit myydään laatikoittain (6 pulloa) ellei toisin mainita. Viinien hintaan lisätään kuljetusmaksu

Lisätiedot

SYKSY/JOULU ScentGlowtuoksulyhty. jokaiseen... Tyyliin! Mielialaan! Huoneeseen!

SYKSY/JOULU ScentGlowtuoksulyhty. jokaiseen... Tyyliin! Mielialaan! Huoneeseen! SYKSY/JOULU 2013 ScentGlowtuoksulyhty jokaiseen... Tyyliin! Mielialaan! Huoneeseen! ScentGlow-tuoksulyhdyt & Scent Plus Melts tuoksuvahat personoivat kodin jokaisen huoneen. Ainutlaatuinen lämpömalja takaa

Lisätiedot

TUOKSUTESTIVAIHTOEHTOJA

TUOKSUTESTIVAIHTOEHTOJA TUOKSUTESTIVAIHTOEHTOJA 1. ANNA PARFYYMILLE VÄRI -tuoksutesti Stephen Bourne 2. TOP 10 -LISTOJEN MUKAAN 3. LUONNEHDINTOJEN MUKAAN 4. TYYLILUONNEHDINTOJEN MUKAAN 5. AROMIAINEOSIEN MUKAAN (naisten tuoksut)

Lisätiedot

Punaviinit Red wines Talon punaviini House Red Tarapacá Carmenère 4,60 / 12 cl 6,10 / 16 cl 28,50 / plo Heredad de Almizra Merlot Barrica

Punaviinit Red wines Talon punaviini House Red Tarapacá Carmenère 4,60 / 12 cl 6,10 / 16 cl 28,50 / plo Heredad de Almizra Merlot Barrica Punaviinit Red wines Talon punaviini House Red Tarapacá Carmenère Central Valley, Chile Tuoksu: mehevä tuoksu, jossa punaisia marjoja, mausteita ja aavistus vaniljaa Maku: keskitäyteläinen ja tasapainoinen,

Lisätiedot

Viinilista. Kuohuviinit& Samppanja

Viinilista. Kuohuviinit& Samppanja Kuohuviinit& Samppanja Italia, Gancia Prosecco Runsaat pienet kuplat, tuore ja aromikas, vihreän omenen hedelmäisyyttä sisältävä tuoksu. Kuiva, pehmeä ja miellyttävä, melko runsas ja tasapainoisen hedelmäinen

Lisätiedot

Suomen makein mainosluettelo. Perusvalikoima 2014

Suomen makein mainosluettelo. Perusvalikoima 2014 p Suomen makein mainosluettelo Perusvalikoima 2014 TUOTE SIVU nro Yksittäispakatut Twist -kierrekääre 3-6 Flow- tyynykääre 7 Tikkarit 8 Annokset Peltirasiat 9 Makeispussit 10 Pastilliaskit 11 Purukumit

Lisätiedot

Koe unohtumattomia. Forbidden Fantasy. Hetkiä. PartyLiten parissa

Koe unohtumattomia. Forbidden Fantasy. Hetkiä. PartyLiten parissa Koe unohtumattomia Forbidden Fantasy Hetkiä PartyLiten parissa Kun haluat jotakin kiellettyä jotakin, joka tyydyttää poltteen ja intohimon sielussasi... Huumaava tuoksu, joka päästää kiellettyjen fantasioiden

Lisätiedot

145* PUOLUKKAA BERRIE PUOLUKKA-KARPALO. Puolukan ja karpalon yhdistelmä herättää makuaistin syksyisillä aromeillaan.

145* PUOLUKKAA BERRIE PUOLUKKA-KARPALO. Puolukan ja karpalon yhdistelmä herättää makuaistin syksyisillä aromeillaan. Roberts MARJAHYVÄÄ Roberts Berrieissä on marjojen kaikki parhaat ominaisuudet helposti nautittavassa muodossa. Juotavat välipalat on valmistettu kokonaisista marjoista, jolloin mukana ovat myös runsaasti

Lisätiedot

Jälkiruuat Resepti Numero Vuosi

Jälkiruuat Resepti Numero Vuosi Jälkiruuat Resepti Numero Vuosi Adsukipapujäätelö 07 2006 Ahvenanmaan pannukakku 08 2005 Amarone-viikunahilloke 03 2007 Amerikkalainen juustokakku 02 2004 Amerikkalaiset siideripannukakut 04 2015 Ananas

Lisätiedot

Hermannin Joulu 2015

Hermannin Joulu 2015 Hermannin Joulu 2015 (1) (2) Hienostunut jouluinen tervehdys! Nykyihmisellä on tavaraa yllin kyllin ja välillä voi olla vaikeaa keksiä sopivia liikelahjoja yhteistyökumppaneille ja avainasiakkaille. Tähän

Lisätiedot

Tuotekuvasto SISÄLTÖ SERTIFIOINNIT... 3 PROFESSIONELL JAUHETTU KAHVI... 4 PROFESSIONELL KOKONAISET PAVUT PROFESSIONELL ESPRESSO...

Tuotekuvasto SISÄLTÖ SERTIFIOINNIT... 3 PROFESSIONELL JAUHETTU KAHVI... 4 PROFESSIONELL KOKONAISET PAVUT PROFESSIONELL ESPRESSO... Tuotekuvasto SISÄLTÖ Tuotekuvasto SERTIFIOINNIT... 3 PROFESSIONELL JAUHETTU KAHVI... 4 PROFESSIONELL KOKONAISET PAVUT... 12 PROFESSIONELL ESPRESSO... 14 ERIKOISKAHVI... 16 KAPSELIT... 18 KYLMIÄ JUOMIA...

Lisätiedot

ITSE VILJELLYT Kurpitsa alle 10 kiloisia 1,50 /kg

ITSE VILJELLYT Kurpitsa alle 10 kiloisia 1,50 /kg Soilen Luomutilan ja -puotin hinnasto tammikuu 2011 Omat sesonkiluontoiset marjat, hedelmät ja vihannekset ja kaikki välitettävät elintarvikkeet suolaa lukuunottamatta ovat luomulaatuisia tai biodynaamisia

Lisätiedot

Juhla Mokka. Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus.

Juhla Mokka. Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus. Juhla Mokka Makuvivahteena punaisia viinimarjoja ja mansikkaa. Keskitäyteläinen, vivahteikas ja raikkaan hapokas kahvisekoitus. Tämän kahvisekoituksen uniikki maku tulee parhaista Brasilian, Kolumbian,

Lisätiedot

kaffa roastery tee TEElisTa 2017

kaffa roastery tee TEElisTa 2017 kaffa roastery tee TEElista 2017 2017 suosituslista kaffa roastery teelista CLASSIC DIMBULA O.P. Tässä sekoituksessa on yhdistettynä tyypillisintä Dimbulatarhojen olemusta eläväiseksi, raikkaaksi ja harmoniseksi

Lisätiedot

Manhattan Steak House : Esplanadi Viinilista

Manhattan Steak House : Esplanadi Viinilista Punaviinit : Red wine Talon punaviini/ house red wine Puerto Viejo Reserva Syrah, Chile Syvä purppuranpunainen, tuoksussa vadelmaa, pippuria ja kypsiä mustia marjoja, maku hedelmäinen ja tasapainoinen

Lisätiedot

CODORNÍU CLÁSICO SECO 20cl 8,20 1/1 26,00. FRESITA 20cl 8,20 1/1 28,00. Rypälelajikkeet: Moscatel, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Alicante Bouschet

CODORNÍU CLÁSICO SECO 20cl 8,20 1/1 26,00. FRESITA 20cl 8,20 1/1 28,00. Rypälelajikkeet: Moscatel, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Alicante Bouschet KUOHUVIINIT JA SAMPPANJAT CODORNÍU CLÁSICO SECO 20cl 8,20 1/1 26,00 Espanja Kapeankeltainen, hedelmäinen ja hieman ikääntynyt kuohuviini, jossa on hienostuneet kuplat. Maku on kuiva, tasapainoinen, omenainen,

Lisätiedot

* * * * * * * * * Etelä-Afrikka ZONNENBURG SHIRAZ - CABERNET SAUVIGNON/ Western Cape * 60 % Shiraz, 40 % Cabernet Sauvignon

* * * * * * * * * Etelä-Afrikka ZONNENBURG SHIRAZ - CABERNET SAUVIGNON/ Western Cape * 60 % Shiraz, 40 % Cabernet Sauvignon Punaviinit Talon punaviini, Espanja MURVIEDRO RESERVA/ DO Valencia 30,00 /plo 5,00 /12 cl * Monastrell 40%, Tempranillo 40 % ja Syrah 20 % * Täyteläinen, savuista hedelmällisyyttä, vaniljaa, tummaa suklaata,

Lisätiedot

RESEPTIKIRJA SUOMALAINEN / MAIDOTON / 100% KASVIPERÄINEN / VÄHÄGLUTEENINEN RUNSAASTI ELÄVIÄ MAITOHAPPO-JA BIFIDOBAKTEEREJA

RESEPTIKIRJA SUOMALAINEN / MAIDOTON / 100% KASVIPERÄINEN / VÄHÄGLUTEENINEN RUNSAASTI ELÄVIÄ MAITOHAPPO-JA BIFIDOBAKTEEREJA RESEPTIKIRJA SUOMALAINEN / MAIDOTON / 100% KASVIPERÄINEN / VÄHÄGLUTEENINEN RUNSAASTI ELÄVIÄ MAITOHAPPO-JA BIFIDOBAKTEEREJA 13 Kotimainen Yosa on jo 20-vuotias! 9 12 Sisällys Tervetuloa Yosan herkulliseen

Lisätiedot

RYHMÄ 1. A1 juoma: Hedelmäinen, pyöreä mutta ei makea cocktail. A2 juoma: Makea, värikäs ja hedelmäinen cocktail WELHO BRITNEY SPEARS

RYHMÄ 1. A1 juoma: Hedelmäinen, pyöreä mutta ei makea cocktail. A2 juoma: Makea, värikäs ja hedelmäinen cocktail WELHO BRITNEY SPEARS RYHMÄ 1 A1 juoma: Hedelmäinen, pyöreä mutta ei makea BRITNEY SPEARS 1/8 verigreippi 1 cl sokerisiirappi 2 cl tuore appelsiinimehu Valmistus: verigreippi murskataan. Muut aineet sekaan. Tuplasiivilöinti.

Lisätiedot

SMOOTHIET, SMOOTHIEKULHOT JA SORBETIT

SMOOTHIET, SMOOTHIEKULHOT JA SORBETIT SMOOTHIET, SMOOTHIEKULHOT JA SORBETIT KIVA, ETTÄ LATASIT TÄMÄN E-KIRJAN! Voit rohkeasti soveltaa reseptejä, jos jokin ainesosista ei ole sinun makuusi tai sovi ruokavalioosi. Voit vaihtaa vaikkapa vadelmat

Lisätiedot

Puolukkaposki, mustikkasuu!

Puolukkaposki, mustikkasuu! Puolukkaposki, mustikkasuu! Marjoista lapselle Pohjoinen luonto on todellinen aarreaitta: metsissä, soilla ja tunturissa kypsyvät marjat sisältävät monipuolisesti vitamiineja, kivennäisja hivenaineita

Lisätiedot

Munskänkarna 12.11.2012

Munskänkarna 12.11.2012 Munskänkarna 12.11.2012 Riistaviinit Yleisesti riistaviineistä Yleisesti riistaa pidetään juhlaruokana ja sen kanssa avataan yleensä laatuviini. Riistan voimakkaaseen makuun sopivat useimmissa tapauksissa

Lisätiedot

INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN

INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN PELICAN ROUGEN HISTORIA INTOHIMOSTA ENSILUOKKAISEEN KAHVIIN PIENESTÄ PAAHTIMOSTA KANSAINVÄLISEKSI KAHVIBRÄNDIKSI Pelican Rougen tarina alkoi vuonna 1863 Antwerpenin

Lisätiedot

DANONEN KESÄN UUTUUDET!

DANONEN KESÄN UUTUUDET! DANONEN KESÄN UDET -8 2014 UDET Activia 1 kg laktoositon luonnonjogurtti 1 kg, ME 6, Tuotenumero 161 Activia 1 kg laktoositon luonnonjogurtti, rasvaton 1 kg, ME 6, Tuotenumero 162 Activia 4x12 g sitruunajogurtti

Lisätiedot

Asiakkaille helmikuuta 2019 HUIKEA HELMIKUU TÄYTÄ KOTISI TUOKSUILLA ILMAN LIEKKIÄ! TUTUSTU KAIKKIIN TUOKSUVIIN TARJOUKSIIN NYT

Asiakkaille helmikuuta 2019 HUIKEA HELMIKUU TÄYTÄ KOTISI TUOKSUILLA ILMAN LIEKKIÄ! TUTUSTU KAIKKIIN TUOKSUVIIN TARJOUKSIIN NYT Asiakkaille 1.-28. helmikuuta 2019 HUIKEA HELMIKUU TÄYTÄ KOTISI TUOKSUILLA ILMAN LIEKKIÄ! TUTUSTU KAIKKIIN TUOKSUVIIN TARJOUKSIIN NYT UUTUUS! Laita SmartBlends Petite -tuoksulyhtypistoke seinään ja nauti

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Yrttijuoma. Yrttijuomien raaka-aineiksi soveltuvat mm.

Yrttijuoma. Yrttijuomien raaka-aineiksi soveltuvat mm. Yrttijuomien raaka-aineiksi soveltuvat mm. Ahomansikka (marjat ja lehdet) Apilat (lehdet ja kukat) Kanerva, (kukat) Ketohanhikki (lehdet) Koivu (lehdet) Kultapiisku (kukat) Lillukka (lehdet) Maitohorsma

Lisätiedot

1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA

1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA 1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA Voimassa 1.1.2017 alkaen. Korvaa 1.8.2016 päivitetyn listan. Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksiin (EU) no:1308/2013 ja 1306/2013

Lisätiedot

Natural Balance Shake perusresepti laihdutukseen. Tarvitset 1 annosmitta (0,45 dl) Natural Balance Shake mansikkaa tai vaniljaa 150 ml kylmää vettä

Natural Balance Shake perusresepti laihdutukseen. Tarvitset 1 annosmitta (0,45 dl) Natural Balance Shake mansikkaa tai vaniljaa 150 ml kylmää vettä SHAKE reseptivihko SHAKE Kaikki pitävät pirtelöistä! Ne sopivat moniin tilanteisiin ja tilaisuuksiin, ja niitä on helppo maustaa sekä aikuisten että lasten makuun. Parasta on, että pirtelöt ovat herkullinen

Lisätiedot

Yrtit. Chef for Chef tuotteet ovat korkealaatuisia, tuoteturvallisia, luonnon omia puhtaita mausteita ammattilaisten ja kulinaristien tarpeisiin.

Yrtit. Chef for Chef tuotteet ovat korkealaatuisia, tuoteturvallisia, luonnon omia puhtaita mausteita ammattilaisten ja kulinaristien tarpeisiin. Mausteet Chef for Chef tuotteet ovat korkealaatuisia, tuoteturvallisia, luonnon omia puhtaita mausteita ammattilaisten ja kulinaristien tarpeisiin. Ammattilaisten sarja Raaka-aineet on hankittu tuottajilta

Lisätiedot

ripaus kardemummaa (kardemumman sanotaan olevan muistia parantava mauste )

ripaus kardemummaa (kardemumman sanotaan olevan muistia parantava mauste ) Neuvokkaat naiset Puolukkasurvelo 1 dl pakastepuolukoita 3 dl maustamatonta jogurttia tai piimää 1-2 rkl juoksevaa hunajaa 2 rkl kaura- tai ruisleseitä ripaus kardemummaa (kardemumman sanotaan olevan muistia

Lisätiedot

Mausteet suurin intohimomme

Mausteet suurin intohimomme Mausteet suurin intohimomme Ole hyvä, tässä on monipuolinen maustevalikoimamme pippurista erilaisiin chileihin. Täältä löydät myös suositut maustesekoituksemme, jotka tekevät elämästäsi keittiössä hiukan

Lisätiedot

Samppanja & kuohuviini - Champagne & Sparkling Wine

Samppanja & kuohuviini - Champagne & Sparkling Wine Samppanja & kuohuviini - Champagne & Sparkling Wine Plo LANSON WHITE LABEL 84,00 Champagne, Chardonnay - Pinot Noir FREIXENET CARTA NEVADA SEMI SECO 0,50 / 35 DO CAVA Espanja, Macabeo - Parellada - Xarello

Lisätiedot

NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU

NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU Syksy 2019 JÄÄTELÖMME VADELMA & VALKOSUKLAA SUKLAA & PÄHKINÄKINUSKI Tuotenro 103 6 430048 441031 Tuotenro 301 6 430048 443011 PAAHDETTU PÄHKINÄ & KINUSKI LIMITED

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

Johdatus aisteihin. Tunti 1

Johdatus aisteihin. Tunti 1 Johdatus aisteihin Tunti 1 MIKÄ ON SAPERE? (tämä vain opettajalle tiedoksi) Sapere on latinaa ja tarkoittaa maistella, tuntea Sapere on ravitsemuskasvatusta, jossa ruokaa käsitellään aistien näkökulmasta

Lisätiedot

En ole erityisen hyvä ruuanlaittaja.

En ole erityisen hyvä ruuanlaittaja. Oraksen soppavihko En ole erityisen hyvä ruuanlaittaja. Miksi siis kukaan lukisi ruokaohjeitani? No juuri siksi! Jos minä osaan laittaa nämä ruuat, sitten osaa kyllä lähes kuka tahansa. Tässä vihkosessa

Lisätiedot

TeaHousE. of wehmais. Joulu Tilaa helposti joululahjat kotiin tai suoraan saajalle valmiiksi paketoituna. Tilaukset mennessä.

TeaHousE. of wehmais. Joulu Tilaa helposti joululahjat kotiin tai suoraan saajalle valmiiksi paketoituna. Tilaukset mennessä. TeaHousE of wehmais Joulu 2016 Tilaa helposti joululahjat kotiin tai suoraan saajalle valmiiksi paketoituna. Tilaukset 6.11.2016 mennessä. Teekannu IT 1,2 l Konepestävä, siivilällinen, kahdeksan eri väriä

Lisätiedot

KUOHUVIINI SAMPPANJA. AURORA NUUKSIO - NUUKSION KANSALLISPUISTO - nuuksio@auroranuuksio.fi

KUOHUVIINI SAMPPANJA. AURORA NUUKSIO - NUUKSION KANSALLISPUISTO - nuuksio@auroranuuksio.fi KUOHUVIINI Codorniu Ecologica Cava (LUOMU) Codorniu Raventos Maultaan Cava on kuiva, raikas, elegantti ja tasapainoinen; omenan, sitruksen ja mantelin aromeja sekä pitkä jälkimaku. Mahtava aperitiivina

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

Voimassa asti

Voimassa asti Voimassa 6.9.2017 asti SPARKLING WINES Freixenet Cordon Negro Brut 49,00 / 75 cl, 15,00 / 20 cl piccolo Kuiva, melko voimakas ja hapokas. Dry, relatively strong and acidic. CHAMPAGNE Lanson Black Label

Lisätiedot

4) Hedelmätäysmehujauhe on tuote, joka on saatu yhden tai useamman lajin hedelmien täysmehusta poistamalla fysikaalisin keinoin vesi lähes kokonaan.

4) Hedelmätäysmehujauhe on tuote, joka on saatu yhden tai useamman lajin hedelmien täysmehusta poistamalla fysikaalisin keinoin vesi lähes kokonaan. N:o 1054 3349 Liite 1 TUOTTEIDEN NIMET JA MÄÄRITELMÄT 1) Hedelmätäysmehu on käymiskykyinen mutta ei käynyt nestemäinen tuote, joka on saatu sekoittamalla terveitä ja kypsiä, tuoreita tai kylmäsäilytettyjä

Lisätiedot

JACOBS CREEK RIESLING, AUSTRALIA 37,00 Kuiva, sitrusmaisen hapokas, erittäin raikas. Sopii salaateille sekä kala- ja äyriäisruoille.

JACOBS CREEK RIESLING, AUSTRALIA 37,00 Kuiva, sitrusmaisen hapokas, erittäin raikas. Sopii salaateille sekä kala- ja äyriäisruoille. VALKOVIINIT plo 16cl TALON VALKOVIINI 33,00 7,70 JACOBS CREEK SEMILLON CHARDONNAY, AUSTRALIA Kuiva, keskitäyteläinen ja trooppisten hedelmien sävyttämä. Raikas ja lempeän hapokas. Mainio seurusteluviini,

Lisätiedot

Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa

Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa Kun haluat laihtua ja pysyä ihannepainossa, seuraa Wellness by Oriflame -mallia. Siinä on kolme helppoa vaihetta. 1 2 3 Nauti pirtelö noin 30 minuuttia ennen

Lisätiedot

Ruokatrendit 2014. Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna

Ruokatrendit 2014. Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna Ruokatrendit 2014 Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna Sisältö MTT Biotekniikka- ja elintarviketutkimus BIP/BMO tiimien EU-hankkeet Food Navigator Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus 20.5.2014

Lisätiedot

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous.

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous. Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous. Syöminen. Miten maailman yksinkertaisimmasta asiasta tuli maailman monimutkaisin? Joudumme jatkuvasti erilaisten ohjeiden, suositusten ja valintojen

Lisätiedot

1. Mustikka (Vaccinium myrtillus)

1. Mustikka (Vaccinium myrtillus) 1. Mustikka (Vaccinium myrtillus) 1. Mustikka (Vaccinium myrtillus) Mustikka on tyypillinen havumetsien kasvi, jonka varpu voi kasvaa jopa 30 vuotta. Mustikka on yleinen koko Suomessa. 6-8 mm Lehdet ovat

Lisätiedot

Kiinalainen tee ja suomalainen design kohtaavat

Kiinalainen tee ja suomalainen design kohtaavat TIEDOTE 23.3.2010 Kiinalainen tee ja suomalainen design kohtaavat Eero Aarnio luonut logon Teehuoneen lanseerattaville kiinalaisille laatuteille Hyvin varustettuihin K kauppoihin on ilmestynyt uusi kiinalainen

Lisätiedot

HELMILILJAN KÄSINTEHDYT SAIPPUA- TUOTTEET

HELMILILJAN KÄSINTEHDYT SAIPPUA- TUOTTEET HELMILILJAN KÄSINTEHDYT SAIPPUA- TUOTTEET Pirskahdus pehmeitä unelmia, hyppysellinen hyväileviä haaveita ja maiskahdus makoisaa mieltä! Kannessa Vihreän omenan tuoksuisia lehtisaippuoita. PALASAIPPUAT,

Lisätiedot

Tiivistetyistä mehuista on moneen janoon

Tiivistetyistä mehuista on moneen janoon Tiivistetyistä mehuista on moneen janoon Täysmehujen ja muiden mehu- ja juomavalmisteiden runsas tarjonta on lisännyt erilaisten juomien käyttöä viime vuosien aikana. Mehutuotteita nautitaankin nykyään

Lisätiedot

WYNDHAM ESTATE BIN 444 CABERNET SAUVIGNON * Täyteläinen, notkea, lämmin, pitkä * Mainio viini pihveille ja riistalle

WYNDHAM ESTATE BIN 444 CABERNET SAUVIGNON * Täyteläinen, notkea, lämmin, pitkä * Mainio viini pihveille ja riistalle Punaviinit Talon punaviini, Yhdysvallat BLOSSOM HILL WINEMAKER S RESERVA CABERNET SAUVIGNON 31,50 / plo * Keskitäyteläinen, hedelmäinen, vaniljainen * Viini moneen makuun ja käyttöön, myös seurusteluun

Lisätiedot

NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU

NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU NIIN PALJON MAKUA KUIN PURKKIIN MAHTUU 3KAVERIA Tarinamme alkoi 2012. Saimme tarpeeksemme jäätelöstä, jossa oli tingitty mausta ja laadukkaista raaka-aineista. Intohimoisina jätskin ystävinä emme halunneet

Lisätiedot

36,50 EdT 100 ml (515,-/l) 51,50

36,50 EdT 100 ml (515,-/l) 51,50 UUTUUS! I m Yours Lämmin ja täyteläinen tuoksu, jossa tiarekukkaa ja pehmeää myskiä. 41,- UUTUUS! Shock naiselle Särmikäs tuoksu, jossa hurmaa passionhedelmä ja suklaakastike. EdT 50 ml (730,-/l) 36,50

Lisätiedot

246 YHTEISTÄ TUOTETTA

246 YHTEISTÄ TUOTETTA 1/6 GTIN TUOTE KCM KSM PRISMA SM STOC HALVIN KALLEIN ERO 5410188009439 TROPICANA PURE PREMIUM MANDARIN MORNING,1 L 3,29 3,49 2,59 2,69 3,55 2,59 3,55 0,96 5022313184272 TROPICANA PURE PREMIUM OMENA,1 L

Lisätiedot

Polar Nutrition Täysksylitolipastillit ja Pakuriuute Käyttäjätestaus

Polar Nutrition Täysksylitolipastillit ja Pakuriuute Käyttäjätestaus Polar Nutrition Täysksylitolipastillit ja Pakuriuute Käyttäjätestaus Käyttäjätestauksen sisältö Testattavat tuotteet Testiryhmä Tulokset Tested-tunnus Käyttäjätestauksen sisältö Tuotteiden käyttöjakso

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 72-79 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 1 THAI-SALAATTI JA KATKARAPUVARTAAT 2 annosta, 30 minuuttia Ainekset 50g FITNESS Original -hiutaleita 1 pieni vihreä papaija 2 porkkanaa 1 kourallinen paahdettuja maapähkinöitä

Lisätiedot

1 (6) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA

1 (6) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA 1 (6) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA Voimassa 1.1.2015 alkaen. Korvaa 1.8.2014 päivitetyn listan. Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksiin (EU) N:o 1308/2013 ja 1306/2013

Lisätiedot

STM-MARKKINOINTI. A S I A K K A A N Porkantie 64, 25370 PERTTELI

STM-MARKKINOINTI. A S I A K K A A N Porkantie 64, 25370 PERTTELI STM-MARKKINOINTI A S I A K K A A N Porkantie 64, 25370 PERTTELI nimi: puh: 040-5554846 www.stm-markkinointi.fi os: asiakaspalvelu@stm-markkinointi.fi puh: stm-markkinointi Mauste-esittelijäsi: tilauspv:

Lisätiedot

SAFARIRAVINTOLA MENU ALKURUOKIA/PÄÄRUOKIA. Tapas. aurinkokuivattua tomaattia, valkosipulimarinoituja katkarapuja, oliiveja, fetajuustoa, kinkkua

SAFARIRAVINTOLA MENU ALKURUOKIA/PÄÄRUOKIA. Tapas. aurinkokuivattua tomaattia, valkosipulimarinoituja katkarapuja, oliiveja, fetajuustoa, kinkkua SAFARIRAVINTOLA MENU ALKURUOKIA/PÄÄRUOKIA Tapas aurinkokuivattua tomaattia, valkosipulimarinoituja katkarapuja, oliiveja, fetajuustoa, kinkkua valkosipulimajoneesi ja tomaattimajoneesi vaaleaa leipää Aperitiiviksi

Lisätiedot

Ruoka-aineiden ph-vertailua

Ruoka-aineiden ph-vertailua Ruoka-aineiden ph-vertailua Pikakäännös, tarkoitettu refluksivaivaisille. Voi kopioida, muokata ja jakaa täysin vapaasti. "Ehkä haitallinen" käännetty merkinnästä PHF eli Potentially hazardous food, "Ei

Lisätiedot

Nuoren urheilijan ravitsemus. 28.3.2013 Suvi Erkkilä Ravitsemustieteen opiskelija Itä-Suomen Yliopisto

Nuoren urheilijan ravitsemus. 28.3.2013 Suvi Erkkilä Ravitsemustieteen opiskelija Itä-Suomen Yliopisto Nuoren urheilijan ravitsemus 28.3.2013 Suvi Erkkilä Ravitsemustieteen opiskelija Itä-Suomen Yliopisto Mitä kaikkea huomioitava? Kokonaisuus Ateriarytmi Riittävä energiansaanti Nestetasapaino + Välipalaesimerkkejä

Lisätiedot

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe LINSEED VALO 24 H Salaatti grillatusta halloumijuustosta ja paahdettua tyrni pellavaa 200 g Halloumijuustoa 2 Avomaankurkkua valkosipulinkynsi rypsiöljyä persiljaa ½ cantaloupe meloni Sydänsalaattia tai

Lisätiedot

Täyteläinen, kypsän hedelmäinen, pehmeä ja raikas 28 / plo 4,80 / 12 cl Monipuolinen viini erilaisille liha ja pastaruoille

Täyteläinen, kypsän hedelmäinen, pehmeä ja raikas 28 / plo 4,80 / 12 cl Monipuolinen viini erilaisille liha ja pastaruoille TALONVIINIT,, Hardy s Wine Company Hardys Stamp Cabernet Merlot, punaviini Täyteläinen, kypsän hedelmäinen, pehmeä ja raikas 28 / plo 4,80 / 12 cl Monipuolinen viini erilaisille liha ja pastaruoille Hardys

Lisätiedot

Marjoilla menoksi! Power PUHTI PUUROAAMIAINEN. Energy ÄKKILÄHTIJÄN MARJASMOOTHIE. Spurtti MARJAINEN MYSLI-JOGURTTI. Eco OMENA-MARJA -TUOREPUURO

Marjoilla menoksi! Power PUHTI PUUROAAMIAINEN. Energy ÄKKILÄHTIJÄN MARJASMOOTHIE. Spurtti MARJAINEN MYSLI-JOGURTTI. Eco OMENA-MARJA -TUOREPUURO Power PUHTI PUUROAAMIAINEN Energy ÄKKILÄHTIJÄN MARJASMOOTHIE Spurtti MARJAINEN MYSLI-JOGURTTI Eco OMENA-MARJA -TUOREPUURO Chatti AAMUTORKUN SÄMPYLÄAAMIAINEN Groovy AAMUVIRKUN MARJAMUNAKAS Marjoilla menoksi!

Lisätiedot