Toimintakertomus vuodelta 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus vuodelta 2011"

Transkriptio

1 1/6/ /18:21 Toimintakertomus vuodelta 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 26 toimintavuosi. Kalevalaisten Naisten Liiton vuoden 2011 teemana oli TAVAT ON, jota yhdistyksemme toteutti lokakuussa Monikulttuurisena iltapäivänä Wetterhoffin Wanhassa kutomossa. Kokoukset Kevään vuosikokous pidettiin keskiviikkona Karjalapirtillä, Saaristenkatu 22. Kokoukseen osallistui 11 jäsentä. Hallitus Vuoden 2011 hallituksen jäsenet: Kangas Taina puheenjohtaja Tiirikkala, Marjatta varapuheenjohtaja Pietilä, Leena rahastonhoitaja Päivinen, Maritta sihteeri Kangas, Sinikka Kesäläinen, Marjatta Kopra, Riitta Miettinen, Tuija Niinimäki, Pirjo-Liisa Rintala, Sinikka Hallitus kokoontui 10 kertaa. Toiminnantarkastajat Kuluneen vuoden toiminnantarkastajat ovat Eila Mäensivu ja Maija Jaakkola ja varatoiminnantarkastaja Elsa Silpala. Toiminta Jäsenillat keväällä 2011 Helmikuu Vuosikokous pidettiin torstaina Karjala-Pirtillä, Saaristenkatu 22. Kokoukseen osallistui 11 jäsentä. Liiton puheenjohtaja Maire Pelttari vieraili kokouksessamme ja puhui aiheesta Kalevalaisen Naisen kuva.

2 2/6/ /18:21 Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallituksessamme vaihtuu vuosittain kolme jäsentä. Pirjo-Liisa Niinimäki valittiin toiselle kolmivuotiskaudelle. Marjo Paulorinne-Santalan ja Raili Kauppisen kuusi vuotta kestänyt hallituskausi päättyi ja uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Riitta Kopra ja Sinikka Kangas. Maaliskuu La Tampereen retkelle osallistui yhdeksän jäsentä. Pääkohteemme oli Käsi- ja Taideteollisuuskeskus Verkarannassa oleva RAKAS RYIJY RYIJYNÄYTTELY. Myyntinäyttelyssä oli esillä AnnaQ:n, Pirkanmaan Kotityön, Suomen Käsityön Ystävien, Vuorelman ja Wetterhoffin ryijymallistoa. Huhtikuu Verkarannan toiminnanjohtaja Eija Pettersson esitteli ryijynäyttelyn harvinaisuuksia esim. Dora Jungin Picu -ryijyn, Kirsti Rantasen Pohja on tärkein -ryijyn, Wetterhoff Oy:n Ester Axin kustavilaisryijyn vuodelta 1930 ja nykyaikaisia pieniin seinätiloihin soveltuvia ryijyjä sekä pelkistetyn mustaharmaan Osmo Rauhalan Sananjalkaryijyn. Matkalla Museokeskus Vapriikkiin saimme kuulla oppaaltamme Marleena Klemolalta siltapatsaista ja matkan varrella olevista tehdasrakennuksista. Vapriikin ruokalassa nauttimamme herkullisen lounaan jälkeen ryhmämme hajaantui, osa läksi kaupungille, suurin osa perehtyi johonkin Vapriikin näyttelyyn. La Kalevalaisten Naisten Liiton vuosikokoukseen Helsingissä Valkoisessa Salissa osallistuivat yhdistyksemme edustajina puheenjohtaja Taina Kangas ja sihteeri Maritta Päivinen. To klo vietimme Maailman suurin tilkkupeitto- ja kirjallisuusjäseniltaa Hämeen Heimoliiton toimistolla (Hallituskatu 22). Mukana oli 11 jäsentä. Osallistuimme Marttaliiton, Tekstiiliopettajaliiton ja Novitan organisoimaan maailman suurin peitto -tempaukseen. Peitot virkattiin ns. isoäidinneliöistä. Isompi peitto koostui 48 tilkusta ja pienempi 24. Tilkut koottiin peitoiksi syksyisessä jäsenillassa. Kahvin nauttimisen aikana käsittelimme Riikka Pulkkisen TOTTA ja Kari Hotakaisen IHMISEN OSA kirjojen teemoja. Vain yksi jäsen oli ehtinyt lukea TOTTA -kirjan. Osa oli kuunnellut radiosta Ritva Valkaman lukemaa IHMISEN OSA tarinaa, joten keskutelu ei ollut mahdollista. Sihteeri kertoi Hotakaisesta ja Pulkkisesta sekä mitä heidän kirjoittamisista kirjoistaan oli kerrottu mediassa. Hän luki myös valikoituja otteita kummastakin kirjasta. Lukunäytteet herättivät kiinnostusta ja halukkuutta lukea kirjat myöhemmin.

3 3/6/ /18:21 Jäsenillan loppupuolella kukin jäsen valitsi Kalevala Korun toivotuimmat klassikot kampanja -kuvastosta mieluisimman ja toiseksi mieluisimman korun. Käsityöilta oli mukava ja nautittava. Toivottiin lisää käsityöiltoja. Toukokuu Lauantaina teimme sateisena päivän retken Marjamäen Pajutilalle (Hanuri-Topin tie 35, Kangasala) 11 jäsenen ja neljän henkilöauton voimin. Puotikahvilassa nautimme aluksi uunituoreista herkullisista suolaisista ja makeista leivonnaisista. Kahvilla juttelimme tulevan syksyn ohjelmasta ja lukemistamme kirjoista. Tutustuimme Marjamäen Pajutilan pihapiiriin, pajusta valmistettuihin erilaisiin tuotteisiin ja keskieurooppalaisiin sisustustunnelmiin. Kesäkuu vietettiin Akkain Praasniekkaa, Kalevalaisten Naisten Liiton kulttuuripäiviä Ilomantsissa. Kulttuuripäiviin osallistuivat yhdistyksemme jäsenistä Maritta Päivinen, Anneli Pulkkinen ja Tuija Miettinen. Jäsenillat syksyllä 2011 Elokuu To klo jäsenillan aiheina olivat vanerikoristeet ja tilkkupeitto (MLL:n tila, Turuntie 24). Paikalla oli 8 jäsentä. Riitta Kopra ohjasi vaneristen joulukoristeitten maalaamista. Joulukoristeiden valmistamista jatkettiin vietetyssä jäsenillassa. Illan aikana sommiteltiin virkatuista tilkuista kaksi peittoa, joilla osallistuimme Marttaliiton organisoimaan jättitilkkupeitto-kampanjaan. Tilkut koottiin peitoiksi rapuvirkkaustekniikalla. Peitot lähetettiin Matkahuollon kautta mennessä Marttaliittoon.

4 4/6/ /18:21 Syyskuu Lokakuu To 1.9. klo Taina Kangas piti luennon Hämeenlinnan pääkirjaston musiikkisalissa aiheesta Kansallispuku tänä päivänä. Ilmaiselle luennolle osallistui runsaslukuinen yleisö, näistä 11 yhdistyksen jäseniä. Luennossa käsiteltiin kansallispukuja ja niiden käyttöä. Järjestäjinä olivat Vanajaveden Opisto ja Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry. TAVAT ON -teeman mukaista monikulttuurista iltapäivää vietettiin lauantaina klo Wetterhoffin Wanhassa kutomossa, Palokunnankatu 9. Monikulttuurinen iltapäivä oli tunnelmallinen, värikäs ja rytmikäs - siis hyvin monikulttuurinen. Kassandra ry:n projektikoordinaattori Melis Ari kertoi Kulttuurin viemää - luennossaan, miten monikulttuurisuus määritellään ja kuinka se ilmenee tämän päivän Suomessa sekä Taidekeskus Kassandran työstä, jonka tavoitteena on tuoda esiin Suomen sisäistä kansainvälisyyttä. Taidekeskuksen taiteilijat Fatima Usman (tanssi) ja Mohamed Bangoura (rummut) esittivät Länsiafrikkalaisia rytmejä afrotanssiesityksen ja ottivat myös yleisön mukaan tanssiin. Tanssihetki oli todella hauska ja mukaansatempaava. Iltapäiväkahvihetki kauniisti syksyn kukkasin koristellussa Wanhassa kutomossa muodostui iloiseksi pulinatuokioksi. Marraskuu To klo vietettiin kirjallisuusilta Hämeen Heimoliiton toimistolla, Hallituskatu 22. Paikalla oli 9 jäsentä. Kahvihetken jälkeen Pirjo-Liisa Niinimäki viritteli osallistujat Peter Franzenin Tumman veden päällä -kirjan tunnelmaan lukemalla kappaleen Ensilumi, johon tuntui sisältyvän kirjan kaikki keskeiset teemat. Lukemisen jälkeen kukin vuorollaan kertoi kirjan herättämistä tuntemuksista. Isän väkivaltainen käyttäytyminen vaimoa ja varsinkin lapsia kohtaan tuntui ahdistavalta ja vaikutti voimakkaasti osan lukukokemuksiin. Kirjan hyvänä viestinä koettiin isovanhempien ja lasten väliset suhteet ja tarinat sekä yhdessä eletyt hetket. Äidin kokemasta vääryydestä ja herkkäuskoisuudesta miehen lupaamiin muutoksiin keskusteltiin paljon. Kirjan parhaimpina ja hienoimpina kohtina pidettiin lapsen silmin koetun ympäristön tarkkaa kuvausta. Keskustelun lomassa Pirjo-Liisa Niinimäki luki otteita kirjasta ja sihteeri kertoi Franzenin elämänvaiheista.

5 5/6/ /18:21 Joulukuu To 1.12.klo vietettiin askartelu- ja pikkujouluiltaa Mannerheimin lastensuojelun tiloissa, Turuntie 24. Paikalla oli kymmenen jäsentä. Riitta Kopra ohjasi joululaulukilpailua ja yhteislaulua. Osa jäsenistä viimeisteli elokuussa alkamiaan vanerisia joulukoristeita. Jouluglögin nauttimisen lomassa myytiin arpoja ja arvottiin voittoja. Osallistujat kokivat jouluillan leppoisan kotoisaksi ja viihtyisäksi. Tiedotus Yhdistyksemme tapahtumista ja aikatauluista ilmoitettiin kevään ja syksyn jäsenkirjeellä. Syksyn jäsenkirjeessä kerrottiin myös Wetterhoffin kesätapahtumasta, Taina Kankaan laatimasta kirjontavihkosesta sekä Wetterhoffin Wanhan kutomon kirjontanäyttelystä. Ilmoituksissa käytettiin Hämeen Sanomien sunnuntain seuratoimintapalstaa sekä yhdistyksen omia web-sivuja, joissa kerrottiin sekä menneestä että tulevasta toiminnasta. Osalle jäsenistä (heille, joiden yhteystiedot olivat tiedossa) ilmoitettiin tapahtumista tekstiviestinä tai sähköpostitse. Monikulttuurista iltapäivää mainostimme paikallisissa lehdissä ja alueradiossa sekä veimme mainoksia liikkeisiin, kirjastoihin ja Vanajaveden Opiston ilmoitustaululle. Yhteistyö Osallistuimme yhdistyksenä paikkakunnan ja seudun kulttuuritilaisuuksiin. Osallistuimme Kalevalaisten Naisten Liiton vuosikokoukseen Helsingissä ja Akkain Praasniekkajuhliin Ilomantsissa. Kokoustilana käytimme Hämeen Heimoliiton toimistotilaa ja myös tuotteitamme oli esillä heidän myyntipisteissä ja web-sivuilla. Talous Yhdistyksemme talous perustuu jäsenmaksuihin. Jäsenmaksu on 17 euroa. Osan tuloista saimme rapusolkien myynnistä, arpajaistuloista ja ruokavihkosista. Haimme Kalevalaisten Naisten Liitolta apurahaa monikulttuurisen iltapäivän kuluihin ja saimme esiintyjien palkkioihin 400 euroa.

6 6/6/ /18:21 Jäsenistö Yhdistyksestämme on parin viime vuoden aikana eronnut useita vanhempia jäseniä, niin tänäkin vuonna. Myös asumispaikkakunnan vaihto on vaikuttanut eroamiseen. Jäsenkirjeellä kehotimme edelleen aktiiviseen jäsenhankintaan. Saimme kolme uutta jäsentä. Yhdistyksestämme erosi neljä jäsentä. Vuoden päättyessä yhdistyksessä oli 73 jäsentä.

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 1/6/20.06.12/14:52 Toimintakertomus vuodelta 2010 Yleistä Vuosi 2010 oli yhdistyksemme 25. toimintavuosi. Kalevalaisten Naisten Liiton teemana oli HERKÄLLÄ KORVALLA. Tätä teemaa yhdistyksemme toteutti

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2012

Toimintakertomus vuodelta 2012 1/5/03.03.13/9:44 Toimintakertomus vuodelta 2012 Yleistä Vuosi 2012 oli yhdistyksemme 27. toimintavuosi. Taina Kangas aloitti puheenjohtajana toisen kolmivuotiskauden. Kalevalaisten Naisten Liiton teema

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry Toimintakertomus vuodelta 2013 YLEISTÄ Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset Naiset ry. on perustettu vuonna 1984. Yhdistys kuuluu Kalevalaisten Naisten Liittoon,

Lisätiedot

Elsa Heporauta 130 vuotta

Elsa Heporauta 130 vuotta Elsa Heporauta 130 vuotta KNL:n vuoden 2013 teema Hämeenlinnan Seudun Kalevalaisten Naisten Elsa Hepor porauta 130 vuotta -iltapäi päiväkahvihetki la 26.10. klo 15.00 Hämeen Suojassa Hämeenlinnassa 1 Elsa

Lisätiedot

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 ADOPTIOPERHEET RY, TOIMINTAKERTOMUS ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 TOIMINTAVUOSI 2010 Yleistä Kulunut toimikausi oli yhdistyksen neljästoista. Yhdistyksen toiminnan vakiintuminen jatkui Raha-automaattiyhdistyksen

Lisätiedot

28.4.2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011

28.4.2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 Adoptioperheet ry on adoptiolasten vanhempien, adoptiota harkitsevien ja adoptioprosessissa mukana olevien yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan adoptioprosessin eri vaiheissa

Lisätiedot

ADOPTIVFAMILJER RF 13.3.2010 TOIMINTAVUOSI 2009

ADOPTIVFAMILJER RF 13.3.2010 TOIMINTAVUOSI 2009 ADOPTIOPERHEET RY, TOIMINTAKERTOMUS ADOPTIVFAMILJER RF 13.3.2010 TOIMINTAVUOSI 2009 Yleistä Kulunut toimikausi oli yhdistyksen kolmastoista. Yhdistyksen toiminnan vakiintuminen jatkui Raha-automaattiyhdistyksen

Lisätiedot

T OIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

T OIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 T OIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Vantaa-Seura on kaikille avoin ja koko Vantaalla toimiva kotiseutuyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1961 nimellä Helsingin pitäjän kotiseutu- ja museoyhdistys. Yhdistyksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 REKOLAN MARTAT ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1. JOHDANTO Rekolan Martat on vireästi toimiva marttayhdistys, joka on perustettu vuonna 1946. Jäsenmäärämme oli vuoden 2014 lopussa 119 henkilöä. Yhdistyksen

Lisätiedot

Tässä lehdessä ei ole kuvia. Tarkoitus on houkutella teidät katsomaan kuvia Velskolan leirikeskukseen maanantaina 12.3.2012.

Tässä lehdessä ei ole kuvia. Tarkoitus on houkutella teidät katsomaan kuvia Velskolan leirikeskukseen maanantaina 12.3.2012. Jäsenlehti 1 / 2012 1 Puheenjohtajan jorinoita Johtokuntamme 2011 Virtuaalihoitoa Viivakoodiasiaa Harrastelusta yhdistystoimintaan Parvet ja niiden kiinniotto Kevään tapahtumia: valokuvailta ja kevätkokous

Lisätiedot

4 / 2009. Julkaisijat: Suomalaisen Kansantanssin Ystävät ry Kansantanssinuorten Liitto ry Pelimannikilta ry

4 / 2009. Julkaisijat: Suomalaisen Kansantanssin Ystävät ry Kansantanssinuorten Liitto ry Pelimannikilta ry 4 / 2009 Julkaisijat: Suomalaisen Kansantanssin Ystävät ry Kansantanssinuorten Liitto ry Pelimannikilta ry Päätoimittaja: Kari Jaronen Osoite: Tanhuviesti / Suomalaisen Kansantanssin Ystävät Döbelninkatu

Lisätiedot

Lions Club Tampere Kanjoni. Toimintakertomus 2011-2012. Marita Koskinen

Lions Club Tampere Kanjoni. Toimintakertomus 2011-2012. Marita Koskinen Lions Club Tampere Kanjoni Toimintakertomus 2011-2012 Marita Koskinen Sisällysluettelo Kauden tavoite...3 Jäsenet...3 Hallitus...3 Toimikunnat...3 Aktiviteettitoimikunta...3 Ohjelma- ja juhlatoimikunta...4

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2014

TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. HEIMOLIITON HALLINTO Vuosikokouksen 24.4.2014 valitsema hallitus: Lehto Martti K, puheenjohtaja, Lahti* Heino Heikki, varapuheenjohtaja, Valkeakoski* Göös Elisa, Janakkala* Murto

Lisätiedot

250 TAMPERE 4/2010. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille

250 TAMPERE 4/2010. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille 250 TAMPERE 4/2010 Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille Lehden aikataulu Seuraava JHL-250-Tampere nro 1/ 2011 ilmestyy jäsenistölle viikolla 12-13 / 2011 Lehtijengi

Lisätiedot

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2013 sekä TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2014 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK

Lisätiedot

JOY 1/2015. Jupperin Omakotiyhdistyksen jäsenlehti

JOY 1/2015. Jupperin Omakotiyhdistyksen jäsenlehti JOY 1/2015 Jupperin Omakotiyhdistyksen jäsenlehti Sisällysluettelo 3 Puheenjohtajan palsta 4 Mauri Alasaari in memoriam 5 Minna Lindgren kirjastossa 6 Laaksolahden Marttojen käsityönäyttely 8 Siirtolapuutarha

Lisätiedot

Hämeenlinnan Seudun Kainuulaiset 1998-2008

Hämeenlinnan Seudun Kainuulaiset 1998-2008 Hämeenlinnan Seudun Kainuulaiset 1998-2008 Historiikkitoimikunta Heikki Kilpeläinen Sulo Kurkinen Eero Haverinen Maire Lepistö Näin historiikki syntyi Vuoden 2007 johtokunta antoi historiikkitoimikunnalle

Lisätiedot

NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO- KVINNOORGANISATIONERNAS CENTRALFÖRBUND TOIMINTAKERTOMUS

NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO- KVINNOORGANISATIONERNAS CENTRALFÖRBUND TOIMINTAKERTOMUS NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO- KVINNOORGANISATIONERNAS CENTRALFÖRBUND TOIMINTAKERTOMUS 2014 1 Naisjärjestöjen Keskusliiton toimintakertomus 2014 SISÄLLYSLUETTELO Yhteisellä asialla, naisten ja tyttöjen

Lisätiedot

V U O S I K E R T O M U S 2013

V U O S I K E R T O M U S 2013 KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT RT V U O S I K E R T O M U S 2013 1. YLEISTÄ Yhdistyksen kahdeksas toimintavuosi oli sopeutumista uuteen toimintaympäristöön, sillä Keravan Taidemuseo oli muuttanut edellisenä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS V. 2013

TOIMINTAKERTOMUS V. 2013 26.2.2014 1 (6) Vantaan Yrittäjänaiset ry. TOIMINTAKERTOMUS V. 2013 Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä

Lisätiedot

Eläinsuojeluliitto Animalia ry. Djurskyddsförbundet Animalia rf LIITE ANIMALIAN VUOSIKERTOMUKSEEN 2012: ANIMALIAN ALUEOSASTOJEN VUOSIKERTOMUKSET 2012

Eläinsuojeluliitto Animalia ry. Djurskyddsförbundet Animalia rf LIITE ANIMALIAN VUOSIKERTOMUKSEEN 2012: ANIMALIAN ALUEOSASTOJEN VUOSIKERTOMUKSET 2012 Eläinsuojeluliitto Animalia ry Djurskyddsförbundet Animalia rf LIITE ANIMALIAN VUOSIKERTOMUKSEEN 2012: ANIMALIAN ALUEOSASTOJEN VUOSIKERTOMUKSET 2012 SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 2 1. Forssan alueosasto...

Lisätiedot

Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla

Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla 2011 Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla Suuret kiitokset kaikille Naisjärjestöjen Keskusliiton

Lisätiedot

YHTEENVETO. lenopetuksessa. Kotisuomi-hanke hyödyntää näitä menetelmiä koulutuksissaan, joita järjestetään ympäri

YHTEENVETO. lenopetuksessa. Kotisuomi-hanke hyödyntää näitä menetelmiä koulutuksissaan, joita järjestetään ympäri VUOSIKERTOMUS 2012 YHTEENVETO 1 Toimintavuosi 2012 käynnistyi Kansainvälinen taidekeskus Kassandrassa muutoksilla. Kassandran johtoon nousivat jo edellisvuoden kesäkuussa kiinnitetyt toiminnanjohtaja Cátia

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Toimintakertomus vuodelta 2013 Vantaa-Seura on kaikille avoin ja koko Vantaalla toimiva kotiseutuyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1961 nimellä Helsingin pitäjän kotiseutu- ja museoyhdistys. Yhdistyksen

Lisätiedot

Kevätkokous Vierumäellä...s. 4. Terveisiä Anjalankoskelta...s. 12. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 1/2007 Hinta 3

Kevätkokous Vierumäellä...s. 4. Terveisiä Anjalankoskelta...s. 12. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 1/2007 Hinta 3 BPW Finland LIVYK BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 1/2007 Hinta 3 Kevätkokous Vierumäellä...s. 4 Terveisiä Anjalankoskelta...s. 12 SUOMEN LIIKE- JA VIRKANAISTEN LIITTO - FINLANDS YRKESKVINNORS FÖRBUND RY

Lisätiedot

www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012

www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012 www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012 Valkolehdokki Valokuva: Jorma Saarinen Siellä yhdessä on niin mukavaa... Kulttuuripitoiset retket ovat hyvin suunniteltuja, antoisia ja edullisia Kuukausitapaamisissa

Lisätiedot

Sophie 3/2010. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin lehti 24.9.2010

Sophie 3/2010. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin lehti 24.9.2010 Sophie 3/2010 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin lehti 24.9.2010 MLL:N HÄMEEN PIIRI RY Piiritoimisto Pyhäjärvenkatu 5 B, 33200 TAMPERE (Klingendahl, 2. kerros) P. (03) 254 5400 (keskus) F.

Lisätiedot

Pohjolankatu 9, 74100 Iisalmi Puhelin: 017 82 2181

Pohjolankatu 9, 74100 Iisalmi Puhelin: 017 82 2181 Iisalmen yhdistys ry Mannerheimin Lastensuojeluliiton Iisalmen yhdistys ry Kotikunta: Iisalmi Osoite: Pohjolankatu 9, 74100 Iisalmi Puhelin: 017 82 2181 Sähköposti: iisalmen.yhdistys(at)mll.fi Rekisterinumero:

Lisätiedot

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383.

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383. T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 1 Kummitoiminnan 26. vuosi Nakurun lapset ry:n toiminnan tavoitteet: 1. Kummitoiminnalla pyritään takaamaan oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen lapsuus kenialaisen kummitoimintamme

Lisätiedot

Kuva: Erja Salmela APUA SINUN AVULLASI. Toimintakertomus 2014. Suomen Punainen Risti Jyväskylän osasto

Kuva: Erja Salmela APUA SINUN AVULLASI. Toimintakertomus 2014. Suomen Punainen Risti Jyväskylän osasto Kuva: Erja Salmela APUA SINUN AVULLASI Toimintakertomus 2014 Suomen Punainen Risti Jyväskylän osasto 18.3.2015 1 2 SISÄLTÖ 1 YLEISKATSAUS VUODEN 2014 TOIMINTAAN... 4 2 OSASTON ROOLI PUNAISEN RISTIN EDUSTAJANA

Lisätiedot