Uusi Lastensairaala Osoite Stenbäckinkatu 9 Helsinki

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Lastensairaala Osoite Stenbäckinkatu 9 Helsinki"

Transkriptio

1 Hallitus , LIITE Luonnos SAIRAALA- ALUEEN MÄÄRÄALAN MAANVUOKRASOPIMUS Uusi Lastensairaala Osoite Stenbäckinkatu 9 Helsinki VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Julkisen terveydenhuollon palveluihin käytettävä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan rakennus Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PL HUS Y-TUNNUS VUOKRALAINEN Kiinteistö Oy Uusi Lasten sairaala Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA Vuokra-aika on 33 vuotta. Vuokra-aika alkaa VUOKRA-ALUE Määräala on määritelty liitteessä 1 ja sen pinta-ala on noin 9450 m2.

2 SOPIMUKSEN EHDOT 1 Tarkoitus Tämän maanvuokrasopimuksen tarkoituksena on vuokrata määräala Uuden Lastensairaalan rakentamiseksi. Uuden Lastensairaalan rakennuttaa Uuden Lastensairaalan tukisäätiön omistama kiinteistöosakeyhtiö. Lastensairaalan valmistuttua Uuden Lastensairaalan Tukisäätiö vuokraa rakennuksen HUS-kuntayhtymälle. Maanvuokrasopimus kattaa myös noin 100 auton pysäköintilaitoksen tarvitseman alueen yhdessä tai kahdessa tasossa sairaalarakennuksen alapuolella maanpinnan alla. Määräala vuokrataan yleishyödylliseen tarkoitukseen. Vuokraajan ja sen omistavan säätiön tulee toimia siten, että säätiöllä säilyy yleishyödyllisen yhteisön verokohtelu. Tämä maanvuokrasopimus ja säätiön ja HUS:n välille solmittava sairaalaa koskeva vuokrasopimus liittyvät toisiinsa ja täydentävät toisiaan. Sairaalan vuokrasopimusta jatkettaessa on etusija vuokrasopimuksen jatkamiseen HUSilla tai sillä taholla, joka vastaa kyseisellä alueella julkisesta erikoissairaanhoidosta lainsäädännön perusteella. 2 Vuokra Maanvuokraa ei peritä niin kauan kun rakennettavaa lastensairaalaa käytetään sen valmistuttua yksinomaan ei-taloudelliseen toimintaan ja lastensairaalan vuokralaisena on HUS tai sen seuraaja. Tällä tarkoitetaan, että lastensairaalaa saa käyttää vain julkisen terveydenhuollon piiriin kuuluvaan toimintaan, toisin sanoen lainsäädännössä säädetyn, julkisen terveydenhuollon palveluvelvoitteen toteuttamiseen. Rakennuksessa ei saa miltään osin harjoittaa yksityisen terveydenhuollon kanssa kilpailevaa toimintaa. Sairaalan toimintaa tukevat kahvio ja muut kaupalliset pienimuotoiset palvelutilat ovat sallittuja. Muutoin vuokra määritellään vastaavasti kuin vuokranantajan muissa vastaavissa määräalojen vuokrasopimuksissa. Vuokralainen maksaa kuitenkin rakennusoikeutta vastaavan osuuden maapohjaan kohdistuvasta kiinteistöverosta. 3 Siirto-oikeus Vuokralaisella on oikeus siirtää vuokraoikeus toiselle kiinteistön omistajaa kuulematta. Tämä ehto on sisällytetty sopimukseen, jotta vuokralainen voi pantata rakennuksen ja siihen liittyvän maanvuokrasopimuksen tässä tarkoitetun Uuden Lastensairaalan rakentamista varten HUS:n suostumuksella otetun vieraan pääoman takaisinmaksun vakuudeksi. Sitä ei saa pantata muun lainan vakuudeksi.

3 4 Alivuokraus Vuokralainen ei saa luovuttaa vuokra-aluetta tai sen osaa toisen käytettäväksi ilman vuokranantajan lupaa. Vakuudet 5 Vakuutta ei anneta. 6 Vakuutukset Vuokralaisella on velvollisuus vakuuttaa rakennus kiinteistön täysarvovakuutuksella (sisältäen myös vastuuvakuutuksen). 7 Vuokra-alueen toteuttaminen Vuokralaisella on oikeus ja velvollisuus toteuttaa vuokra-alueelle n brm2 suuruinen terveydenhoitoalan uudisrakennus. Vuokranantaja vastaa asemakaavamuutokseen liittyvistä toimenpiteistä käytettävissään olevin keinoin, mutta vuokranantaja ei ole vastuussa kaavaviranomaisen ratkaisuista. Vuokranantaja sitoutuu antamaan vuokralaiselle valtakirjan rakennusluvan ja muiden sairaalarakennuksen toteuttamiseen liittyvien lupien hakemiseen. Kokonaisvastuu rakennushankeen rahoittamisesta on Säätiöllä. HUS:n vastuu hankkeen rahoituksesta koostuu HUS:n tekemästä euron lahjoituksesta sekä tämän sopimuksen kanssa yhtä aikaa solmittavan huoneenvuokrasopimuksen mukaisesta vuokranmaksusta. Hankesuunnitelman mukainen kustannusarvio kattaa myös 100 autopaikan rakentamisen, minkä säätiö sitoutuu kustantamaan omalla ei-vieraan pääoman ehtoisella varainhankinnallaan. Vuokralainen vastaa siitä, että hankkeen toteutuksessa noudatetaan kaikkia hankkeelle myönnettävälle valtionavustukselle asetettavia ehtoja ja HUS:n lahjoitukselleen asettamia ehtoja. Rakennuksen tulee olla fyysisesti ja toiminnallisesti liitettävissä rakennettuun ja toiminnalliseen infrastruktuuriin, kuten Meilahden sairaala-alueen tunneliverkostoon, putkipostijärjestelmään sekä HUS:n liikelaitosten tuottamien tukipalveluiden vastaanottamiseen vaadittaviin rakenteisiin. Rakennus tulee toteuttaa HUS:n hallituksen hyväksymän hankesuunnitelman mukaisesti. Maa-alueelle jäävät purettavat rakennukset, niiden osat tai rakenteet sisältyvä hankkeeseen ja niiden purkamiskustannukset sisältyvät hankkeen kustannuksiin. Rakennuksen liittyminen olemassa oleviin rakennuksiin ja rakenteisiin sekä kaikki olemassa oleviin rakenteisiin tehtävät muutokset, palokatkot ja pintarakenteet tulee toteuttaa vuokralaisen kustannuksella. 8 Hoitovelvollisuus Vuokralainen on velvollinen pitämään vuokra-alueen ja vuokra-alueella olevat rakennukset ja muut rakenteet sekä vuokra-alueen rakentamattoman osan hy-

4 vässä kunnossa sekä noudattamaan vuokranantajan niiden hoidosta antamia määräyksiä. 9 Vuokranantajan ilmoitus maaperän puhtaudesta Vuokranantaja ilmoittaa käytettävissään olevien tietojen perusteella, ettei vuokraalueella olisi aiemmin ollut tapahtumia, jotka olisivat aiheuttaneet maaperän tai pohjaveden pilaantumista. 10 Vuokralaisen vastuu maaperän puhtaudesta Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan siitä, ettei vuokra-alue vuokralaisen toimesta tai muutoin pilaannu. Mikäli vuokra-alue vuokra-aikana tapahtuneen onnettomuuden tai muun syyn vuoksi pilaantuu, vuokralainen on velvollinen viipymättä ilmoittamaan asiasta viranomaisille ja erikseen kirjallisesti vuokranantajalle 11 Katselmukset Vuokranantajalla on oikeus toimittaa vuokra-alueella katselmus. Vuokramiehelle ilmoitetaan katselmuksesta etukäteen. Samalla ilmoitetaan, onko vuokralaisen tai hänen edustajansa läsnäolo katselmuksessa tarpeen. Katselmuksessa tarkastetaan, onko vuokra-alue rakennuksineen hyvässä kunnossa ja onko vuokrasopimuksen määräyksiä muutoin noudatettu. Maanalaiset rakennelmat Vuokralaisen on katselmuksen toimittamista varten järjestettävä pääsy kaikkiin tiloihin. Jos katselmus on aiheuttanut muistutuksia, vuokranantaja ilmoittaa vuokramiehelle ajan, jonka kuluessa puutteellisuudet on korjattava. 12 Vuokralainen on velvollinen vuokranantajan vaatimuksesta sallimaan tarpeellisten tunneleiden, johtojen, laitteiden, laitteistojen ja kiinnikkeiden sijoittamisen vuokramaalle. Vuokranantaja vastaa aiheuttamastaan vahingosta ja vuokralaiselle mahdollisesti aiheuttamistaan kustannuksista. Liittyminen Meilahden sairaala-alueeseen 13 Vuokralaisella on oikeus ja velvollisuus rakentaa kustannuksellaan yhteydet olemassa olevaan alueen tunneliverkkoon ja rakennuksiin. Liikenneyhteys P2 pysäköintilaitokseen, Meilahden keskuskeittiölle ja Stenbäckinkatu 9 rakennuksiin kulkee vuokra-alueen ja rakennuksen läpi. Vuokralaisella on hoito- ja kunnossapitovelvollisuus liikenneyhteyksiin vuokra-alueella. Liikenneyhteyksien tulee olla aina vapaasti käytettävissä.

5 14 Uudelleen vuokraus Vuokralaisella on etuoikeus vuokra-ajan päättyessä saada vuokra-alue uudelleen vuokralle 30 vuodeksi lähtökohtaisesti samoilla ehdoilla. Toimenpiteet vuokra-ajan päättyessä. Rakennussuunnitelmat Jos vuokralainen haluaa käyttää mainittua etuoikeutta, tämän on kirjallisesti ilmoitettava siitä vuokranantajalle viimeistään yhtä (1) vuotta ennen vuokra-ajan päättymistä mainitun oikeuden menettämisen uhalla. 15 Ellei vuokralainen halua jatkaa vuokrasuhdetta, on vuokranantajalla oikeus lunastaa vuokra-ajan päättyessä rakennus, sekä sen laitteet ja järjestelmät (eli toimiva sairaala) perustuksineen maksamalla vuokralaiselle lunastushintana rakentamista ja/tai peruskorjausta varten vuokranantajan suostumuksella otetusta vieraasta pääomasta mahdollisesti jäljellä olevan määrän siten, että vuokralainen voi suorittaa kyseisen vieraan pääoman pois. Lisäksi vuokralainen tilittää vuokranantajalle mahdollisen käyttämättä olevan rakennuksen vakuutuskorvauksen. Vuokralainen on hyvissä ajoin ennen vuokra-ajan päättymistä velvollinen esittämään kiinteistön omistajalle riittävän selvityksen alueella harjoitetusta toiminnasta sekä alueella säilytetyistä jätteistä tai aineista, jotka voivat aiheuttaa maaperän tai pohjaveden pilaantumista. Tarvittaessa vuokralaisen on tutkittava alueen maaperä. Mikäli vuokra-alue tai osa siitä on vuokra-aikana pilaantunut, vuokralainen on viimeistään vuokra-ajan päättyessä velvollinen puhdistamaan alueen viranomaisten edellyttämään kuntoon sekä esittämään vuokranantajalle puhdistuksen loppuraportin. 16 Hankkeen toteutussuunnitelmat tulee laatia hyväksytyn hankesuunnitelman mukaisesti. Suunnittelussa on noudatettava vuokranantajan laatimia suunnitteluohjeita ja määräyksiä. Suunnitelmista on pyydettävä lausunto HUS:n työsuojeluorganisaatiolta. Sairaalalle on laadittava jätehuoltosuunnitelma, mikä yhdessä jätetilojen suunnitelmien kanssa on hyväksytettävä HUS-Ympäristökeskuksella. Sairaalan laitoshuolto- ja siivoustilojen suunnitelmista on pyydettävä lausunto HUS-Desikolta. Rakennusta koskevat rakennussuunnitelmat, tekniset suunnitelmat, alueen maankäyttö- ja liikennesuunnitelmat tulee hyväksyttää vuokranantajalla. Kaikki rakennussuunnitelmat tulee luovuttaa vastikkeetta täysin käyttöoikeuksin rakennuksen vuokraajalle HUS:n piirustusten arkistointiohjeiden mukaisesti. Rakennuksen ja sen teknisten järjestelmien huoltokirja ja huolto-ohjeet tulee laatia HUS:n ohjeiden mukaisesti ja luovuttaa vuokranantajan käyttöön.

6 17 Liittyminen kiinteistön teknisiin järjestelmiin Rakennus suunnitellaan ja rakennetaan itsenäiseksi rakennukseksi, johon tulee omat tekniset järjestelmät. Järjestelmien toimintavarmuuden lisäämiseksi sairaaloiden järjestelmiä voidaan kytkeä yhteen, jolloin ne voivat toimia toistensa varajärjestelminä. Vuokranantaja ei kuitenkaan vastaa minkään yhteiskäytössä olevan järjestelmän toimimattomuudesta aiheutuneista vahingoista. Sähköverkon osalta rakennus liitetään osaksi Meilahden sairaala-alueen sähköverkkoa. 18 Jätehuolto Rakennuksen jätehuolto järjestetään osana Meilahden alueen jätehuoltoa. Rakennukseen tulee kuitenkin rakentaa riittävät jäähdytetyt jätteiden keräys- ja lajittelutilat. 19 Rakentaminen Rakentaminen määräalalle ei saa estää eikä kohtuuttomasti haitata sairaalakiinteistön muuta käyttöä. Esteetön ja turvallinen pääsy kaikkiin rakennuksiin on turvattava koko rakennustyön ajan. Vuokralainen vastaa kaikista niistä kustannuksista jotka aiheutuvat läheisten rakennusten suojaamisesta ja käytettävyyden turvaamisesta rakennustyön aikana sekä rakennuksille tai niissä oleville laitteille aiheutetuista vaurioista. Ennen rakennustyön alkamista työmaa-alue tulee aidata. Rakennustyömaan turvallisuusohjeet tulee hyväksyttää vuokranantajalla. Vuokralainen vastaa vuokra-alueen alla kulkevien teknisten järjestelmien suojaamisesta ulkopuolista kosteutta tai kylmyyttä vastaan. Tarvittaessa vuokranantaja voi antaa turvallisuuteen liittyviä ohjeita rakentamisen aikana, koska rakentaminen tapahtuu sairaala-alueella. Hanke sisältää Uuden Lastensairaalan rakennuksen rakentamisen lisäksi hankesuunnitelmassa esitetyt sairaalan toiminnan kannalta tarpeellisten toimintojen rakentamisen ja järjestämisen. Tällaisia ovat muun ohella pysäköintitilat muut liikennejärjestelyt, tietoverkot ja muu tarpeellinen aineellinen ja aineeton infrastruktuuri. Hankkeen teknisten valintojen ja ratkaisujen toteuttamisessa tulee aina huomioida HUS:n noudattamat käytännöt. Jos rakennushankkeeseen liittyy elinkaarimallilla tehtäviä hankintoja tulee teknisten järjestelmien ja laitteiden takuuaikaa pidemmät huoltosopimukset voida kilpailuttaa uudelleen takuuajan päätyttyä. Jos rakennukseen liittyy rakenteisiin integroituja taideteoksia, pitää ne toteuttaa siten, että ne tai niiden tekijänoikeudet eivät rajoita rakennuksen käyttöä, muuntojoustavuutta tai myöhempiä kunnossapito- tai muutostöitä. Sairaalan pintamateriaaleja valittaessa tulee valinnassa huomioida infektio- ja ympäristönäkökohdat ja materiaalien hoito- ja huoltokustannukset materiaalin koko elinkaaren ajalta.

7 Hankkeen suunnittelussa on otettava huomioon Meilahden sairaala-alueen toiminnan keskeytymättömyys siten, että Hankkeen toteuttaminen ei saa aiheuttaa katkoksia taikka keskeytyksiä Meilahden sairaala-alueen kriittisille toiminnoille. Rakentamisessa tulee huomioida ja varmistaa ympärivuorokautinen esteetön kulku pysäköintihalli P2:n, sairaala-alueen keskuskeittiöön ja sen lastauslaiturialueelle sekä muihin sairaala-alueen tiloihin ja toimintoihin hankkeen koko rakennusvaiheen aikana. Myöskään keskuskeittiön ja ruokasalin toimintaan ei saa tulla keskeytyksiä eikä merkittäviä häiriöitä. Kiinteistö Oy vastaa kustannuksista, joita aiheutuu tilapäisistä liikennejärjestelyistä, Meilahden sairaala-alueen suojaamisesta ja sen käytettävyyden turvaamisesta Hankkeen koko rakennusvaiheen aikana. 20 Vahingonkorvaus Tämän sopimuksen osapuoli on velvollinen korvaamaan sopimusosapuolelle aiheuttamansa vahingon. 21 Erimielisyyksien ratkaiseminen Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään selvittämään neuvottelemalla. Mikäli erimielisyyttä ei voida sopia, asia saatetaan Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Arvonlisävero 22 Vuokrattavasta maa-alueesta on hakeuduttu arvonlisäverolliseksi. Vuokraan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokralainen sitoutuu käyttämään vuokrakohdetta arvonlisäveron palautukseen tai vähennykseen oikeuttavalla tavalla. Mikäli vuokranantaja joutuu vuokralaisen toimenpiteiden tai laiminlyöntien johdosta maksamaan palautuksia tekemistään arvonlisäverovähennyksistä, on vuokralainen velvollinen korvaamaan vuokranantajalle palauttamisesta aiheutuvan arvonlisäveron kustannuksineen. Tätä sopimusta on tehty kaksi yhtäpitävää kappaletta, yksi kummallekin sopijapuolelle Helsingissä kuun päivänä 2014 KIINTEISTÖ OY UUSI LASTENSAIRAALA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Sitoudumme osaltamme noudattamaan tässä sopimuksessa mainittuja meitä koskevia ehtoja Aika ja paikka kuten edellä STIFTELSEN NYA BARNSJUKHUSETS STÖD UUDEN LASTENSAIRAALAN TUKISÄÄTIÖ

8

9

Espoon sairaala Osoite Vanha Turuntie 150, 02740 Espoo 64 Karvasmäki, kortteli 64001, tontti 8

Espoon sairaala Osoite Vanha Turuntie 150, 02740 Espoo 64 Karvasmäki, kortteli 64001, tontti 8 Hallitus 26.8.2013, LIITE 4 SAIRAALA- ALUEEN MÄÄRÄALAN MAANVUOKRASOPIMUS Espoon sairaala Osoite Vanha Turuntie 150, 02740 Espoo 64 Karvasmäki, kortteli 64001, tontti 8 SOPIMUKSEN NRO VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

Uusi Lastensairaala. VUOKRANANTAJA Stiftelsen Nya Barnsjukhusets Stöd - Uuden Lastensairaalan Tukisäätiö

Uusi Lastensairaala. VUOKRANANTAJA Stiftelsen Nya Barnsjukhusets Stöd - Uuden Lastensairaalan Tukisäätiö Hallitus 24.3.2014, LIITE 2 VUOKRASOPIMUS 18.3.2014 LUONNOS Uusi Lastensairaala Osoite Stenbäckinkatu 9 Helsinki VUOKRAKOHTEEN KÄYTTÖTARKOITUS Julkisen terveydenhuollon palveluihin käytettävä sosiaalija

Lisätiedot

Vuokra-aika alkaa ja päättyy

Vuokra-aika alkaa ja päättyy HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 PYSÄKÖINTIALUEEN VUOKRAAMINEN HELSINGIN LIIKUNTAHALLIT OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) VUOKRASOPIMUS HELSINGIN MERILINNUSTAJAT RY:N KANSSA KOIRASAA- RESSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 001613 Liikuntajohtaja,

Lisätiedot

Aiesopimuksessa sovitaan muun muassa, että

Aiesopimuksessa sovitaan muun muassa, että HALLITUS 50 24.03.2014 MAANVUOKRASOPIMUKSEN TEKEMINEN KIINTEISTÖ OY UUSI LASTENSAIRAALAN JA HUONEENVUOKRASOPIMUKSEN TEKEMINEN STIFTELSEN NYA BARNSJUKHUSETS STÖD - UUDEN LASTENSAIRAALAN TUKISÄÄTIÖN KANSSA

Lisätiedot

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos) 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B 90440

Lisätiedot

ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus

ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus Vuokranantaja Lohjan ryhmäpuutarhayhdistys ry. (myöhemmin yhdistys) nimi henkilötunnus osoite laskutusosoite jos ei sama kuin

Lisätiedot

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen 1 (5) ALLMARINE OY:N KANSSA ISO-SARVASTOSSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero HEL 2016-011915 Kaupungin päätös Liv/ Meri osastopäällikkö, Vuokra-alueen käyttötarkoitus Työlautan ja asiakasveneiden

Lisätiedot

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx.

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx. 5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Levanto/ VPK) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus xx.xx.2014

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: Jämsän Vesi liikelaitos Y-0175622-1-300 Teollisuuskatu 10 42100 Jämsä

Lisätiedot

Tämä vuokrasopimus korvaa osapuolten välillä 1.1.2005 Sammakkokankaan perustamisvaiheessa solmitun tilapäisen vuokrasopimuksen.

Tämä vuokrasopimus korvaa osapuolten välillä 1.1.2005 Sammakkokankaan perustamisvaiheessa solmitun tilapäisen vuokrasopimuksen. MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (Y-tunnus 0176975-1) Sivulantie 11, 43100 SAARIJÄRVI 1.2 Sopimus 1.3 Vuokra-alue Vuokralainen: Sammakkokangas Oy (Y-tunnus

Lisätiedot

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä.

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä. MAANVUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Suonenjoen kaupunki PL 13 Y-tunnus: 0208061-4 77601 Suonenjoki 2. Vuokralainen Elisa Oyj PL 40 Y-tunnus 0116510-6 00061 ELISA 3. Vuokrakohde Sopimuksen liitteenä (liite

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) VUOKRASOPIMUS HALKOLAITURIN VENEILIJÄT RY:N KANSSA POHJOISRAN- NAN VENESATAMAN (SILTAVUORENSALMEN PUOLELTA) MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2012-016641

Lisätiedot

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9)

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) 1 (4) ESIVUOKRASOPIMUS Sopimusosapuolet 1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) Kihlakangas 13, 96800 Rovaniemi (jäljempänä vuokranantaja ) 2. Lapin pelastuslaitos (Y: 0937073-7) (jäljempänä

Lisätiedot

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22 Luonnos 20.3.2017 1/4 MAANVUOKRASOPIMUS SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki PL 38201 Sastamala Vuokralainen Vapo Oy, 0174817-6 PL 22 40101 Jyväskylä Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO. KAUPUNGIN PÄÄTÖS kiinteistölautakunta x.x.2013, x VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS

MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO. KAUPUNGIN PÄÄTÖS kiinteistölautakunta x.x.2013, x VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO x KAUPUNGIN PÄÄTÖS kiinteistölautakunta x.x.2013, x VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Hotellia ja sähköasemaa varten Helsingin kaupunki,

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 1. JOHDANTO Tällä vuokrasopimuksella uudistetaan Raahen kaupungin ja Posiber Oy:n välillä tonttia 678-21-2193-23 koskeva vuokrasopimus. Laitostunnus 678-21-2193-18-L1. 1.1 Sopijapuolet

Lisätiedot

PELLON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja Vuokralainen Raision kaupunki y 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Tilatunnus 680 036 583 xxx Vuokrauksen kohde Kylä Tila RN.o pinta-ala xxx xxx xxx xxx Vuokra-alueen ja mahdollisten

Lisätiedot

1. Vuokra-aika on kolmekymmentä (30) vuotta alkaen 1.5.2016 ja päättyen 30.4.2046.

1. Vuokra-aika on kolmekymmentä (30) vuotta alkaen 1.5.2016 ja päättyen 30.4.2046. Kaupunginhallitus 4.4.2016 Liite 1 121 VUOKRASOPIMUS Tällä vuokrasopimuksella vuokraa Mikkelin kaupunki (0165116-3), jota jäljempänä sanotaan kaupungiksi, kaupunginvaltuuston päätöksen /xx.xx.2016 nojalla

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LYHYTAIKAINEN VUOKRASOPIMUS MFJ RAVINTOLAT OY:N KANSSA MAA-ALUEESTA AURINKOLAHDEN VENESATAMASSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 005475 Osastopäällikkö...6.2016,...

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (Y-tunnus 0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: Sergey Shumilin ( - ) Linjatie 6 54120

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918.

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 2 Vuokran kohde 2.1 Vuokra-alue Naantalin kaupungin

Lisätiedot

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä.

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä. LUONNOS..07 / VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Sastamalan kaupunki, yt. 0-3 PL 3 0 Sastamala VUOKRALAINEN Lahdenperän Kyläyhdistys ry, rekn.nro 83.69 c/o Seija Kallio Maajärventie 0 Sastamala puh. 00 06 90

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MUUNTAMOJA VARTEN

MAANVUOKRASOPIMUS MUUNTAMOJA VARTEN MAANVUOKRASOPIMUS MUUNTAMOJA VARTEN SOPIMUS NUMERO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA Muuntamoja varten Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

Kiinteistöasiamies..2016 297-

Kiinteistöasiamies..2016 297- Kiinteistöasiamies..2016 297- V U O K R A S O P I M U S (luonnos 7.1.2016) Kuopion kaupunki vuokraa kenelle ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion kaupungissa sijaitsevan kiinteistön

Lisätiedot

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016 MAANVUOKRASOPIMUS Allekirjoittaneet ovat tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen, joka korvaa sopimusosapuolten 28.10.2013 allekirjoittaman maanvuokrasopimuksen. Vuokranantaja Ulvilan kaupunki (0204910-7)

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S

V U O K R A S O P I M U S 1 V U O K R A S O P I M U S VUOKRANANTAJA Ylöjärven kaupunki (Y-tunnus 0158221-7), osoite PL 22, 33471 YLÖJÄRVI, jäljempänä kaupunki. VUOKRAAJA JAU Areena Oy (Y-tunnus 2845901-6) osoite Kravuntie 14 00740

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki MAANVUOKRASOPIMUS 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Servico Oy y-tunnus 0307172-8 Varastotie t 86710 Kärsämäki 2. Vuokra-alue Kärsämäen

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 XX.XX.2014. Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa (1311)liitekartalla osoitetut tilat.

NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 XX.XX.2014. Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa (1311)liitekartalla osoitetut tilat. NAANTALIN KAUPUNKI TILAVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja 1.2 Vuokralainen 2 VUOKRAUSKOHDE 2.1 Kohde Naantalin kaupunki, Tilalaitos. XXXXX Vuokrauksen kohteena on Kultarannan entisessä päiväkodissa

Lisätiedot

MAA- JA VESIALUEEN VUOKRASOPIMUS KOKKOLAN KAUPUNGIN KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ

MAA- JA VESIALUEEN VUOKRASOPIMUS KOKKOLAN KAUPUNGIN KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ MAA- JA VESIALUEEN VUOKRASOPIMUS KOKKOLAN KAUPUNGIN JA KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ 31.12.2014 MAA- JA VESIALUEEN VUOKRASOPIMUS Tämä maa- ja vesialueen vuokrasopimus ( Vuokrasopimus ) on solmittu tänään

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA 26.11.2014-31.10.

MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA 26.11.2014-31.10. MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Länsimetron toteuttamista ja käyttöä varten Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

Päiväys. Yhteyshenkilö: Marko Ollikainen Puh.: Sähköposti:

Päiväys. Yhteyshenkilö: Marko Ollikainen Puh.: Sähköposti: Maanvuokrasopimus 1 (5) Vierunkankaan FinnRef-asema Kajaanissa 1. Sopimusosapuolet 1.1. Vuokranantaja Kajaanin kaupunki (0214958-9) PL 133 Pohjolankatu 13 87101 KAJAANI 87100 KAJAANI Yhteyshenkilö: Jari

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue)

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) 1 V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) Tällä vuokrasopimuksella uudelleen vuokrataan ja uudistetaan 8.11.1991 allekirjoitettua vuokrasopimusta seuraavin ehdoin jäljempänä kohdassa 3 mainit tuun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTAVIRASTO VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTAVIRASTO VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-006436 Osastopäällikkö 8.9.2016, Vuokra-alueen

Lisätiedot

MALLI Kiinteistötunnus 297-

MALLI Kiinteistötunnus 297- Kh. Tekn.ltk. MALLI Kiinteistötunnus 297- MAANVUOKRASOPIMUS JOHDANTO Sopijapuolet: Vuokranantaja: Kuopion kaupunki Vuokralainen: Vuokra-alue: Sopimuksen tarkoittamana vuokra-alueena on Kuopion kaupungin

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali.

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali. NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2,

Lisätiedot

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti.

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti. 1 1 Osapuolet 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Haukantupa Oy, y-tunnus 2296247-0 Haukka, 21195 Velkua. puh. 045 635 2800 2 Vuokra-alue 2.1 Vuokrakohde Naantalin

Lisätiedot

Yhdistysrekisterinumero 214.590 (yhdistysrekisteri.prh.fi) Auvo Kuvaja Kotkatlahdentie120 79600 Joroinen 040 8123810

Yhdistysrekisterinumero 214.590 (yhdistysrekisteri.prh.fi) Auvo Kuvaja Kotkatlahdentie120 79600 Joroinen 040 8123810 MAANVUOKRASOPIMUS 1 1. JOHDANTO 1.1. Sopijapuolet Vuokranantaja: Vuokralainen: Joroisten kunta Y-tunnus 0207112-8 Mutalantie 2 79600 JOROINEN puh. (017) 578 440 Joroisten Mäkihyppääjät ry Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus PL 62, Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Raahepolis Oy, Y-tunnus 0830284-7 Rantakatu 8 92100 Raahe Vuokralainen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 (muutettu 18.12.2014 allekirjoitettua sopimusta)

MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 (muutettu 18.12.2014 allekirjoitettua sopimusta) MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 (muutettu 18.12.2014 allekirjoitettua sopimusta) 1. JOHDANTO 1.1 Osapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus: 1791817-6 PL 62 92101 Raahe jäljempänä vuokranantaja Vuokramies:

Lisätiedot

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kuopion kaupunki vuokraa Osuuskauppa PeeÄssälle ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena festivaalitarkoituksia varten seuraavat

Lisätiedot

JÄÄTELÖKIOSKIN MAANVUOKRASOPIMUS

JÄÄTELÖKIOSKIN MAANVUOKRASOPIMUS JÄÄTELÖKIOSKIN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Jäätelökioski Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA

Lisätiedot

1 Kaupunginhallitus 21.12.2015 liite nro 6 (1/5) Vuokranantaja: Äänekosken kaupunki 2045520-5 Hallintokatu 4, 44100 Äänekos ki

1 Kaupunginhallitus 21.12.2015 liite nro 6 (1/5) Vuokranantaja: Äänekosken kaupunki 2045520-5 Hallintokatu 4, 44100 Äänekos ki MAANVUOKRASOPIMUS 1 Kaupunginhallitus 21.12.2015 liite nro 6 (1/5) 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Äänekosken kaupunki 2045520-5 Hallintokatu 4, 44100 Äänekos ki Vuokralainen: Vihavainen Oy,

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) 1 MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntavaliokunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Alueen vuokraaminen kyyhkyslakan pitämistä varten (Knutersintie 665) HEL 2016-014391 T 10 01 01 04 S0159-5 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) Alue on tarkoitettu kiipeilypuiston rakentamista varten.

Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) Alue on tarkoitettu kiipeilypuiston rakentamista varten. VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA: Joensuun kaupunki PL 148 80101 JOENSUU (kaupungingeodeetin päätös 15.4.2014 191) VUOKRALAINEN: VUOKRAUKSEN KOHDE: KÄYTTÖ TARKOITUS: Juha Malinen Oy Kaisalantie 1 A 80710 LEHMO

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki 175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1.2 Vuokra-alue Vuokralainen: Neste Markkinointi Oy 1626490-8 PL 95 00095

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lisäalue tonttiin

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lisäalue tonttiin NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. Vuokralainen Naantalin ranta- ja maanrakennus Oy, y-tunnus 2614889-8, Isohaantie

Lisätiedot

1(5) 23 km Särmö, siirtyvät

1(5) 23 km Särmö, siirtyvät 1(5) 23 km Särmö, siirtyvät KESÄMAJAN MAANVUOKRASOPIMUS 1 VUOKRANANTAJA 2 VUOKRAMIES 3 VUOKRAUSKOHDE 4 KÄYTTÖTARKOITUS 5 VUOKRA-AIKA 6 VUOKRA JA MUUT MAKSUT Särkiniemen mökkiläiset ry Helsinki, Lauttasaaressa

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014. Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi

MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014. Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi Vuokralainen Siilinjärven Teatteri ry, Y-tunnus 0803895-1 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S

V U O K R A S O P I M U S Luonnos 15.3.2019 1 V U O K R A S O P I M U S VUOKRANANTAJA Ylöjärven kaupunki (Y-tunnus 0158221-7), osoite PL 22, 33471 YLÖJÄRVI, jäljempänä kaupunki. VUOKRAAJA Kulttuuriosuuskunta Saurio (Y-tunnus??),

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/2014 1 (5) 200 Työmaakopin varastointi, Walentin Chorellin tie (Automyynti ja - vuokraamo Velj. Saarenpää Oy) HEL 2014-011556 T 10 01 01 04 S0129-78 Päätös Vuokranantaja

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS- LUONNOS

MAANVUOKRASOPIMUS- LUONNOS MAANVUOKRASOPIMUS- LUONNOS 1 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Haapaveden kaupunki, Y-tunnus 0184872 4, os Pl 40 86601 Haapavesi Vuokralainen: M Laitila Oy, Y-tunnus 2038039-7,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5 HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) LAITURINPITO-OIKEUS VUOSAAREN VENESATAMAN VESIALUEELLA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-006935 Osastopäällikkö...2.2017,.. Sopimuskohteen käyttötarkoitus

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus ) PL 36, LEMPÄÄLÄ

MAANVUOKRASOPIMUS. VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus ) PL 36, LEMPÄÄLÄ MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus 0150783-1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ VUOKRALAINEN Liikennevirasto (y-tunnus 1010547-1) PL 33, 00521 HELSINKI 1. VUOKRA-ALUE Kunta Lempäälä Määräala

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 83/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 83/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 83/2015 1 (5) 137 Tontin 28094/20 pitkäaikainen vuokraaminen asuntotarkoituksiin HEL 2015-007588 T 10 01 01 02 Henrik Sohlbergin tie 8 Päätös n osastopäällikkö päätti vuokrata

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntalautakunta, xx Helsingin kaupungin liikuntalautakunta

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntalautakunta, xx Helsingin kaupungin liikuntalautakunta HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) PITKÄAIKAINEN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN KALLVIK SURF RY:LLE KALLAHDEN UIMARANNAN LÄHEISYYDESTÄ Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-009298 Liikuntalautakunta,

Lisätiedot

Vuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksiin seuraavasti:

Vuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksiin seuraavasti: MAANVUOKRASOPIMUS Tämä sopimus korvaa 2.4.1994 tehdyn, 13.12.2002 jatketun maanvuokrasopimuksen, joka on päättynyt 31.12.2012. 1. Osapuolet 1.1. Vuokranantaja 1.2. Vuokralainen 2. Vuokrauksen kohde 3.

Lisätiedot

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA

Lisätiedot

Maanvuokrasopimus. Uusi Koivukoti. Tila sekä määräalat ja

Maanvuokrasopimus. Uusi Koivukoti. Tila sekä määräalat ja 1(9) LUONNOS 29.5.2019 Maanvuokrasopimus Uusi Koivukoti Tila 739-426-26-1 sekä määräalat 739-426-1-122 ja 739-426-1-138 (Nämä numerot muuttuvat tilan muodostuksen seurauksena.) 2(9) Sisällys 1. Sopijapuolet...

Lisätiedot

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Hyrynsalmen kunta Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Kiinteistö Oy Ukkohallan Palvelut CIO Til- Tekno Oulu Oy Kauppurienkatu 12 4 kerros

Lisätiedot

Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki

Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki 1(5) MAANVUOKRASOPIMUS PYSÄKÖINTIALUEISTA 1. SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Helsingin seurakuntayhtymä Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki Vuokramies: Asunto Oy Helsingin Viikin Letkajenkka

Lisätiedot

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Keuruun seurakunta (Y-tunnus 02083946) Kippavuorentie 11 42700 Keuruu Yhteyshenkilö: talouspäällikkö Heikki Kangas heikki.kangas@evl.fi

Lisätiedot

Maanvuokrasopimus Yritystoiminnan harjoittamiseen

Maanvuokrasopimus Yritystoiminnan harjoittamiseen Parikkalan kunta Kunnanhallitus Keskushallinto Maanvuokrasopimus Yritystoiminnan harjoittamiseen 1. Johdanto 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Parikkalan kunta, 1913642-6 Harjukuja 6, 59100 PARIKKALA Vuokralainen

Lisätiedot

Helsinki, Lauttasaaressa Särkiniemen - Veijarivuoren asemakaavan mukaisen kesämaja-alueen ulkopuolella olevan kesämajan(siirtyvä kesämaja)/korvaavaan

Helsinki, Lauttasaaressa Särkiniemen - Veijarivuoren asemakaavan mukaisen kesämaja-alueen ulkopuolella olevan kesämajan(siirtyvä kesämaja)/korvaavaan 1(5) Särmö, siirtyvät kesämajat KESÄMAJAN MAANVUOKRASOPIMUS 1 VUOKRANANTAJA Särkiniemen mökkiläiset ry 2 VUOKRAMIES 3 VUOKRAUSKOHDE 4 KÄYTTÖTARKOITUS 5 VUOKRA-AIKA Helsinki, Lauttasaaressa Särkiniemen

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1). NAANTALIN KAUPUNKI M A A N V U O K R A S O P I M U S Lisämaa Luonnos 3.7.2018 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100

Lisätiedot

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN Kaupunkiympäristön toimiala LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Y-TUNNUS VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Puutarha-

Lisätiedot

E S I S O P I M U S OSAPUOLET

E S I S O P I M U S OSAPUOLET Sivu 1/5 E S I S O P I M U S OSAPUOLET 1. Joensuun Pesäpallon Tukisäätiö sr c/o Ari Mononen Rantakatu 25 c, 80100 Joensuu Yhteyshenkilö: Ari Mononen Puh. 0400 803040 Y-tunnus: (jäljempänä Vuokranantaja)

Lisätiedot

määräala yhteensä 961 m 2. Alue on osoitettu sopimuksen liitekartassa.

määräala yhteensä 961 m 2. Alue on osoitettu sopimuksen liitekartassa. Maanvuokrasopimus : Keuruun kaupunki / Keurusjumppa ry 1 / 7 M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Keuruun kaupunki (Y-tunnus 0208388-2) Multiantie 5 42700 Keuruu

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y-175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1.2 Vuokra-alue Vuokralainen: xxxxxx Oy Y-xxxxxxxx-x xxxxxx 42100 Jämsä

Lisätiedot

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla.

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla. MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 VUOKRALAINEN VUOKRA-ALUE KUNNAN PÄÄTÖS 1. VUOKRA Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Kiinteistöt 257-476-4-7

Lisätiedot

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Tähtitornia varten Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueella valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja.

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueella valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. 1 Asuntotontin (pientalo, 1 076 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen TA- Asumisoikeus Oy:lle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja varten (Vuosaari, tontti 54288/7) Solvikinkuja 3 Muut sopimusehdot 2-14

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Raahen moottorikelkkailijat ry, 1.2 Vuokra-alue Noin 45 ha suuruinen karttaliitteeseen

Lisätiedot

TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUS NUMERO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Teollisuus ja varasto Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

1.2 Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali.

1.2 Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali. 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali. 2 VUOKRA-ALUE

Lisätiedot

2) Asunto Oy Tampereen Tuiskunkatu 7, y-tunnus 2697475-1 tontin 837-301-1912-2 vuokraoikeuden haltijana vuokrattavan tontin osan pinta-ala 1216 m2

2) Asunto Oy Tampereen Tuiskunkatu 7, y-tunnus 2697475-1 tontin 837-301-1912-2 vuokraoikeuden haltijana vuokrattavan tontin osan pinta-ala 1216 m2 MAANVUOKRASOPIMUS Vuokranantajat 1) Asunto Oy Tampereen Härmälänrannan Turva, y-tunnus 2696235-5 tontin 837-301-1912-1 omistajana vuokrattavan tontin osan pinta-ala 802 m2 2) Asunto Oy Tampereen Tuiskunkatu

Lisätiedot

1.2 Vuokra-alue Nilsiän kaupungin Nilsiän kylässä sijaitseva tila Toiviola, RN:o 15:74.

1.2 Vuokra-alue Nilsiän kaupungin Nilsiän kylässä sijaitseva tila Toiviola, RN:o 15:74. MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Nilsiän kaupunki, Y-tunnus 0172375-3 PL 32 73301 NILSIÄ Vuokralainen Savon Voima Oyj, Y-tunnus 0171351-2 PL 1024 (Kapteeninväylä 5) 70901 Toivala

Lisätiedot

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI VUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: Tmi Kalatalouspalvelu Piilola/Juha Piilola Y-tunnus: 2286975-1 Puromäentie

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/2015 1 (5) 125 Alueen vuokraaminen Sompasaaresta Artwave Surf Oy:lle aaltokone kokeilua varten HEL 2014-006478 T 10 01 01 04 S0110-233 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

12.8.2015. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on kaksituhatta yhdeksänsataaneljätoista (2 914) euroa (perusvuokra).

12.8.2015. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on kaksituhatta yhdeksänsataaneljätoista (2 914) euroa (perusvuokra). 2 5 Vuokra 5.1 Vuokra Myöskin vuokramiehellä on oikeus irtisanoa vuokrasopimus kuuden (6) kuukauden irtisanomisajalla. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on kaksituhatta yhdeksänsataaneljätoista

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 186 Alueen vuokraaminen hiekan säilytystä varten Sompasaaren laiturista Suomen Beach Volley Oy:lle HEL 2016-005179 T 10 01 01 04 S0110-275 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

Liite 2. pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen ehdot (2 14) Länsisatama, Jätkäsaari, määräala kiinteistöistä HEL

Liite 2. pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen ehdot (2 14) Länsisatama, Jätkäsaari, määräala kiinteistöistä HEL Liite 2. pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen ehdot (2 14) Länsisatama, Jätkäsaari, määräala kiinteistöistä 91-20-254-1 HEL 2016-010493 Vuokraus A4120-69 Kap Hornin katu 6 2 Vuokra-alueelle on sijoitettava

Lisätiedot

Tattarisuon pienteollisuusalueen vuokrausperiaatteet (Suurmetsä, korttelit )

Tattarisuon pienteollisuusalueen vuokrausperiaatteet (Suurmetsä, korttelit ) 1 Liite 1 Tattarisuon pienteollisuusalueen vuokrausperiaatteet (Suurmetsä, korttelit 41001-41013) 1 Mikäli tontille rakennetaan likimäärin tontin rakennusoikeuden suuruinen uudisrakennus, tontin vuokra-aika

Lisätiedot

Kuopion kaupungin 7. (Niirala) kaupunginosan korttelissa 33 sijaitseva tontti Nro 35. Kiinteistötunnus on 297-7-33-35.

Kuopion kaupungin 7. (Niirala) kaupunginosan korttelissa 33 sijaitseva tontti Nro 35. Kiinteistötunnus on 297-7-33-35. MAANVUOKRASOPIMUS tontti LUONNOS MAANVUOKRASOPIMUKSEN TEKEMINEN EDELLYTTÄÄ KUOPION KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNNAN HYVÄKSYNTÄÄ. 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Kuopion kaupunki, Y-tunnus 0171450-7

Lisätiedot

Kv 31.3.2003 Sivu 1/5 Kv 19.12.2005 Kv 15.5.2006 Kh 13.2.2006 Kv 18.6.2007

Kv 31.3.2003 Sivu 1/5 Kv 19.12.2005 Kv 15.5.2006 Kh 13.2.2006 Kv 18.6.2007 Kv 31.3.2003 Sivu 1/5 Kaupunkirakennelautakunta 20.5.2015 asianro 3320/2015 Kiinteistötunnus 297-33-9906-4- MAANVUOKRASOPIMUS (LUONNOS) JOHDANTO Sopijapuolet: Vuokranantaja: Kuopion kaupunki Vuokralainen:

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. Vuokranantaja:

MAANVUOKRASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. Vuokranantaja: MAANVUOKRASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Vuokralainen: Itä-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Yritys- ja yhteisötunnus: 0215925-0 Kotipaikka ja osoite: Savonlinna, Keskussairaalantie 6, 57170

Lisätiedot

Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen.

Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen. 1(7) Liite 1 MAANVUOKRASOPIMUS Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen. 1. Osapuolet Vuokranantaja Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6

Lisätiedot

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (jäljempänä vuokranantaja) Y-tunnus 2274241-9 PL 100, 00066 HSY puh (09) 15 611

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (jäljempänä vuokranantaja) Y-tunnus 2274241-9 PL 100, 00066 HSY puh (09) 15 611 1(5) LUONNOS MAANVUOKRASOPIMUS Vuokranantaja Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (jäljempänä vuokranantaja) Y-tunnus 2274241-9 PL 100, 00066 HSY puh (09) 15 611 Vuokralainen NCC Roads Oy Mannerheimintie

Lisätiedot

Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus ) Mynstervahe 11 B RAUMA

Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus ) Mynstervahe 11 B RAUMA MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (Y-tunnus 0150783-1) PL 36 37501 LEMPÄÄLÄ VUOKRALAINEN Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus 2195656-2) Mynstervahe 11 B 26200 RAUMA 1 VUOKRA-ALUE Määräalat kiinteistöistä:

Lisätiedot