Huumarkangas Jouko Piispanen Risto. Suomäki Riitta. terveystarkastaja (paikalla asioiden 22 ja 23 käsittelyn aikana)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Huumarkangas Jouko Piispanen Risto. Suomäki Riitta. terveystarkastaja (paikalla asioiden 22 ja 23 käsittelyn aikana)"

Transkriptio

1 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 4/2011 KOKOUSAIKA Torstai klo KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo, Mannila OSALLISTUJAT Kutsutut jäsenet Launonen Jorma Koskinen Satu vpj. Hintikka Maija Huumarkangas Jouko Piispanen Risto Pyykkinen Pasi Suomäki Riitta Pihlainen Heikki puheenjohtaja 1. varapuheenjohtaja jäsen jäsen (poistui klo asian 27 käsittelyn aikana) jäsen 2. varapuheenjohtaja jäsen varajäsen Muut Korhonen Heli Tuominen Sami Tamminen Ossi Palola Mikael Litmanen Janne yhtymävaltuuston puheenjohtaja yhtymävaltuuston 1. varapuheenjohtaja yhtymävaltuuston 2. varapuheenjohtaja kuntayhtymänjohtaja terveystarkastaja (paikalla asioiden 22 ja 23 käsittelyn aikana) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 4/2011 KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko 22 Yhtymävaltuuston päätösten täytäntöönpano 23 Selvitys aluehallintoviraston selvityspyyntöön (LSSAVI/343/ /2011) 24 Vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden perhehoidon toimintaohje alkaen 25 Osavuosikatsaus 26 Vetoomus kannonkosken terveysaseman aukioloajasta kesällä Ikäihmisten palveluiden kehittäminen 28 Muut mahdolliset ja kiireelliset asiat 29 Kokouksen päättäminen Pöytäkirjan allekirjoitus Jorma Launonen, puheenjohtaja Mikael Palola, pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Saarijärvellä Pasi Pyykkinen Heikki Pihlainen Nähtävänäpito Saarijärvi, n toimisto

3 Viranomainen Sivu 2 YHTYMÄVALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Yh 22/ Kuntalain mukaan yhtymähallitus vastaa yhtymävaltuuston päätösten täytäntöönpanosta. Täytäntöönpanoon kuuluu olennaisena osana päätösten laillisuuden valvonta. Jos yhtymähallitus katsoo, että yhtymävaltuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä tai yhtymävaltuusto on ylittänyt toimivaltansa tai päätös on muuten lainvastainen, on yhtymähallituksen jätettävä päätös täytäntöön panematta. Tällainen asia on saatettava viipymättä yhtymävaltuuston uudelleen käsiteltäväksi. päättää todeta, että yhtymävaltuuston kokouksessa tekemät päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä eikä yhtymävaltuusto ole ylittänyt toimivaltaansa eivätkä päätökset muutoinkaan ole lain vastaisia, joten ne voidaan panna täytäntöön. hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

4 Viranomainen Sivu 3 SELVITYS ALUEHALLINTOVIRASTON SELVITYSPYYNTÖÖN (LSSAVI/343/ /2011) Yh 23/ Liite 1/23/ Liite 2/23/ Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto pyytää yhtymähallitukselta selvitystä Pirkko ja Raimo Peuraniemen kantelusta. Aluehallintovirastoon on tullut Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätös, jossa, hallintooikeus on siirtänyt Pirkko ja Raimo Peuraniemen valituksen Saarijärven Karstulan seudun terveydenhuollon kuntayhtymän toimimattomuudesta asiassa, jossa Hämeenlinnan hallinto-oikeus on tekemällään päätöksellä palauttanut lle savuhaittavalituksensa uudelleen käsiteltäväksi. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto käsittelee Hämeenlinnan hallinto-oikeuden sille siirtämän savuhaittavalitusasian kanteluna viranomaisen toiminnasta. Terveystarkastaja Janne Litmanen on valmistellut liitteenä olevan selvityksen. Selvityksen liitteet ovat julkisuuslain mukaan salassa pidettäviä. päättää antaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle liitteenä olevan selvityksen. hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

5 Viranomainen Sivu 4 VANHUSTEN, VAMMAISTEN JA PITKÄAIKAISSAIRAIDEN PERHEHOIDON TOIMINTAOHJE ALKAEN Yh 24/ Liite 1/24/ Saarikassa on valmisteltu esitys vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden perhehoidon toimintaohjeeksi. Perhehoito perustuu perhehoitajalakiin (312/1992). Perhehoitoa ohjaavia säännöksiä löytyy myös sosiaalihuoltolaista (710/1982) ja sosiaalihuoltoasetuksesta (6077/1983). Perhehoidolla tarkoitetaan henkilön hoidon, kasvatuksen tai muun ympärivuorokautisen huolenpidon järjestämistä hänen kotinsa ulkopuolella yksityiskodissa. Perhehoitoon sijoittamisen lähtökohtana ovat asiakkaan elämäntilanne, aikaisemmat elämänkokemukset sekä hoivan ja huolenpidon tarve. Perhehoito voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista. Perhehoitajalle maksetaan hoidettavasta hoitopalkkiota ja kulukorvausta. Saarikassa on tällä hetkellä 8 vammaista ja 1 vanhus perhehoidossa. Vuoden 2011 talousarvioon on varattu perhehoitoon euron määräraha. Määrärahaa lisättiin vuoteen 2010 verrattuna tavoitteena kehittää nimenomaan vanhusten perhehoitoa yhtenä vaihtoehtona muille palveluille ja omaishoitajien vapaiden järjestämiseen. Tällä hetkellä Saarikassa maksettavat hoitopalkkiot vaihtelevat pitkäaikaisessa perhehoidossa 413 :sta/kk 937 :oon/kk ja kulukorvaukset 458 :sta/kk 498 :oon/kk. Saarikka on mukana Vanhus Kaste-hankkeessa. Siinä kehitetään vanhusten perhehoitoa yhdessä Perhehoitoliiton kanssa. Hankkeessa on työstetty useamman maakunnan yhteistä perhehoidon toimintaohjetta. Tämä on ollut pohjana liitteenä olevan vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden perhehoidon toimintaohjeen laatimisessa. Keski-Suomen maakunnassa on käynnistynyt uusien perhehoitajien rekrytointi ja siihen liittyvänä käynnistynyt perhehoitajien valmennus. Pohjoisen Keski-Suomen osalta valmennuksessa on mukana 7 henkilöä. päättää esittää yhtymävaltuustolle, että se päättää vahvistaa liitteenä olevan vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden perhehoidon toimintaohjeen käytettäväksi alkaen. hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen. Lisäksi yhtymähallitus edellyttää, että Saarikka valvoo jatkossa nykyistä tehokkaammin palveluiden tuottamista.

6 Viranomainen Sivu 5 OSAVUOSIKATSAUS Yh 25/ Liite 1/25/ Yhtymävaltuuston vahvistamassa vuoden 2011 talousarviossa määrätään, että Raportit talousarvion toteutumisesta annetaan yhtymävaltuustolle vähintään tilanteista ja sekä Vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen (tammi-maaliskuu) aikana n ulkoiset menot olivat yhteensä 17,1 miljoonaa euroa. Tämä on 24,2 prosenttia vuoden 2011 talousarvioon varatuista määrärahoista. Oman toiminnan osalta toteutuma oli 12,4 miljoonaa euroa (23,6 %) ja erikoissairaanhoidon toteutuma oli 4,7 miljoonaa euroa (25,9 %). Kunnilta on laskutettu maksuosuuksia talousarviossa vahvistettujen kuntaosuuksien mukaisesti maaliskuun loppuun mennessä yhteensä 15,4 miljoonaa euroa. Talousarvion toteuttaminen tulee ensimmäisen vuosineljänneksen toteutumatietojen perusteella olemaan haasteellista. Talousarvion toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumista on esitelty tarkemmin liitteenä olevassa osavuosikatsauksessa. päättää esittää liitteenä olevan tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen yhtymävaltuustolle tiedoksi. hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

7 Viranomainen Sivu 6 VETOOMUS KANNONKOSKEN TERVEYSASEMAN AUKIOLOAJASTA KESÄLLÄ 2011 Yh 26/ Liite 1/26/ Saarikan johdolle on jätetty liitteenä oleva vetoomus. Vetoomuksen allekirjoittajat esittävät, että Kannonkosken terveysaseman laboratoriopalvelut toimisivat myös kesällä. n yhtymävaltuusto on päättänyt talousarvion käsittelyn yhteydessä seuaavaa: Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven terveysasemilla toteutetaan kesän aikana sulkuja. Karstulan ja Saarijärven terveysasemilla järjestetään kesäaikana ainoastaan päivystysluonteiset vastaanotot. Terveysasemien sulkujen avulla voidaan maksimoida terveysasemien normaalitoiminta-aika. Ilman sulkuja terveysasemien henkilöstön lomista johtuva terveysasemien vajaatoiminta-aika olisi huomattavasti pitempi. Saarikassa on päätetty toteuttaa sulut seuraavasti: - Kannonkosken terveysasema suljettuna ja Kivijärven terveysasema suljettuna Kyyjärven terveysasema suljettuna päättää merkitä liitteenä olevan vetoomuksen tiedoksi ja todeta, että terveysasemat voidaan pitää suljettuna Saarikassa suunnitellulla tavalla. Sulkujen aikana vastaanotto- ja laboratorion näytteenottopalvelut järjestetään Saarikan muilla terveysasemilla. Kotihoidon asiakkaille ja muille erityisryhmille tulee näytteenottopalvelut järjestää tarvittaessa kotihoidon käyntien yhteydessä hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

8 Viranomainen Sivu 7 IKÄIHMISTEN PALVELUIDEN KEHITTÄMINEN Yh 27/ käynnisti yli 75-vuotiaiden palvelurakenneselvityksen Selvityksen loppuraportti jätettiin , jonka pohjalta Saarikassa on käynnistetty ikäihmisten palveluiden kehittämissuunnitelman laadinta. Saarikan johtokunta käsittelee kehittämissuunnitelman laadintatilannetta kokouksessaan Kuntayhtymänjohtaja esittelee yhtymähallitukselle ikäihmisten palveluiden kehittämissuunnitelman valmistelutilannetta ja alustavia linjauksia. merkitsee asian tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. MUUT MAHDOLLISET JA KIIREELLISET ASIAT Yh 28/ tiedustelu kuntien sotaveteraaneille järjestettävien palveluiden selvityksen valmistelutilannetta. Todettiin, että selvitystä esitellään 26.5 valtuustoseminaarissa ja asia tuodaan myös seuraavaan yhtymähallituksen kokoukseen. Kuntayhtymänjohtaja tekee yhtymähallitukselle selvityksen Avekin toiminnasta ja kustannuksista seuraavaan hallitukseen. Merkittiin tiedoksi. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Yh 29/ Puheenjohtaja antoi päätöstenteon jälkeen lain mukaisen oikaisuvaatimuksen ja päätti kokouksen klo

Huumarkangas Jouko. Piispanen Risto. Suomäki Marjatta Suomäki Riitta

Huumarkangas Jouko. Piispanen Risto. Suomäki Marjatta Suomäki Riitta Viranomainen PÖYTÄKIRJA 2/2010 KOKOUSAIKA Torstai 25.3.2010 klo 18 21.45 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo, Rahkola OSALLISTUJAT Kutsutut et Muut Launonen Jorma Koskinen Satu Hintikka Maija Huumarkangas

Lisätiedot

Asia Otsikko 61 Yhtymävaltuuston päätösten täytäntöönpano Ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelma vuodelle

Asia Otsikko 61 Yhtymävaltuuston päätösten täytäntöönpano Ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelma vuodelle Viranomainen PÖYTÄKIRJA 10/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 61 Yhtymävaltuuston 17.11.2011 päätösten täytäntöönpano

Lisätiedot

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Viranomainen PÖYTÄKIRJA 6/2010 KOKOUSAIKA Torstai 14.10.2010 klo 18 20.30 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo OSALLISTUJAT Kutsutut et Muut Launonen Jorma Koskinen Satu vpj. Hintikka Maija Lehtonen

Lisätiedot

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Viranomainen PÖYTÄKIRJA 4/2010 KOKOUSAIKA Torstai 10.6.2010 klo 18 20.12 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo OSALLISTUJAT Kutsutut et Muut Launonen Jorma Koskinen Satu Hintikka Maija Piispanen Risto

Lisätiedot

45 Ikäihmisten asumispalveluiden järjestelyt Saarijärven alueella. 46 Luvan myöntäminen Saarikalle kehitysvammaisten ryhmäkodin tilojen vuokraamiseen

45 Ikäihmisten asumispalveluiden järjestelyt Saarijärven alueella. 46 Luvan myöntäminen Saarikalle kehitysvammaisten ryhmäkodin tilojen vuokraamiseen Viranomainen PÖYTÄKIRJA 7/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA 13.9.2012 klo 17.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko 44 Talouden ja toiminnan toteutuma 45 Ikäihmisten asumispalveluiden

Lisätiedot

Asia Otsikko 52 Palveluiden järjestämissuunnitelman vahvistaminen vuosille Kuntalaskutuksen perusteista päättäminen 4

Asia Otsikko 52 Palveluiden järjestämissuunnitelman vahvistaminen vuosille Kuntalaskutuksen perusteista päättäminen 4 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 9/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA 3.11.2011 klo 18-21.10 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 52 Palveluiden järjestämissuunnitelman vahvistaminen vuosille

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Huumarkangas Jouko jäsen Lehtonen Juha jäsen, poistui klo Piispanen Risto Jäsen, poistui klo 16.00

Huumarkangas Jouko jäsen Lehtonen Juha jäsen, poistui klo Piispanen Risto Jäsen, poistui klo 16.00 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 6/2009 KOKOUSAIKA Torstai 6.11.2009 klo 12.30 17.45 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo, Tarvaala OSALLISTUJAT Kutsutut Launonen Jorma puheenjohtaja jäsenet Koskinen Satu 1.

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 Aika 28.9.2016 klo 14:00 17:35 Paikka Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Käsitellyt asiat:

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 9/2008 Kokousaika 11.11.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 134. Kokouksen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Aika 25.11.2014 klo 15:10 17:30 Paikka Kylmälahden leirikeskus Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 34 35 36 37 38 39 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.10.2014 Kaupungin

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/2011. KOKOUSAIKA Torstai klo Saarijärven kaupungintalo, Mannila. OSALLISTUJAT Kutsutut. jäsen.

PÖYTÄKIRJA 5/2011. KOKOUSAIKA Torstai klo Saarijärven kaupungintalo, Mannila. OSALLISTUJAT Kutsutut. jäsen. Viranomainen PÖYTÄKIRJA 5/2011 KOKOUSAIKA Torstai 9.6.2011 klo 18 19.20. KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo, Mannila OSALLISTUJAT Kutsutut jäsenet Muut Launonen Jorma Koskinen Satu vpj. Hintikka Maija

Lisätiedot

Huumarkangas Jouko. Suomäki Marjatta Suomäki Riitta

Huumarkangas Jouko. Suomäki Marjatta Suomäki Riitta Viranomainen PÖYTÄKIRJA 7/2009 KOKOUSAIKA Torstai 10.12.2009 klo 18 19.45 KOKOUSPAIKKA OSALLISTUJAT Kutsutut et Muut Saarijärven kaupungintalo, Kolkanniemi Launonen Jorma Koskinen Satu Hintikka Maija Huumarkangas

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-16:05 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 18:45 Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

Piispalan vesi- ja jääliikuntakeskus, Kurssitie 40, Kannonkoski

Piispalan vesi- ja jääliikuntakeskus, Kurssitie 40, Kannonkoski PÖYTÄKIRJA 4/2009 KOKOUSAIKA Torstai 24.9.2009 klo 18.30-21.10 KOKOUSPAIKKA Piispalan vesi- ja jääliikuntakeskus, Kurssitie 40, Kannonkoski KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko 32 Vuoden 2010 talousarvion ja

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 7/2017 1 Aika 21.09.2017 klo 10:00 Paikka NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 53 Hallituksen

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Seppänen Jaakko vs. toimialajohtaja, esittelijä Kukkala Susanna hallintosihteeri, pöytäkirjan pitäjä

Muut saapuvilla olleet Seppänen Jaakko vs. toimialajohtaja, esittelijä Kukkala Susanna hallintosihteeri, pöytäkirjan pitäjä 7/2018 109 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 23.10.2018 klo 16:00-17:00 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 24.3.2006 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-16:05 Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs., Suokatu 42 Lisätietoja Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

Huumarkangas Jouko. Piispanen Risto. Suomäki Marjatta Suomäki Riitta. yhtymävaltuuston 2. varapuheenjohtaja

Huumarkangas Jouko. Piispanen Risto. Suomäki Marjatta Suomäki Riitta. yhtymävaltuuston 2. varapuheenjohtaja Viranomainen PÖYTÄKIRJA 7/2010 KOKOUSAIKA Torstai 4.11.2010 klo 18 20.20 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo OSALLISTUJAT Kutsutut jäsenet Muut Launonen Jorma Koskinen Satu vpj. Hintikka Maija Huumarkangas

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä KOKOUSKUTSU Nro 1/2017 Yhtymähallitus KOKOUSAIKA Tiistai 4.7.2017 klo 17:00 - KOKOUSPAIKKA Kokoushuone Lumi KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS, KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.9.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallitus PÖYTÄKIRJA N:o Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Hallitus PÖYTÄKIRJA N:o Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Hallitus PÖYTÄKIRJA N:o 2 25.1.2019 Asialuettelo: 28 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 29 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 3 30 OIKAISUVAATIMUS YKSILÖASIAT/VAMMAISPALVELUT 4 Liite nro 1 (salainen) 31 OIKAISUVAATIMUS

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 14.12.2017 klo 09.00 11.41 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Risto Oinonen varapuheenjohtaja Aira Hakkarainen

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 - Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Huittinen

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Huittinen KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Satakunnan aikuiskoulutuskeskuksen johtokunta 7.10.2011 1 KOKOUSAIKA Torstai 13.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan aikuiskoulutuskeskus,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko 5 Vuoden 2009 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen 2

KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko 5 Vuoden 2009 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen 2 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 2/2010 KOKOUSAIKA Torstai 29.4.2010 klo 18.00-20.14 KOKOUSPAIKKA Kivijärven terveyskeskus, Ruokasali Järvenhelmi. os. Keskustie 21, Kivijärvi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016 AIKA Tiistai 10.5.2016 kello 16.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone B2031 käyntiosoite: Technopolis Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite* Asia 1

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Aika: 30.03.2017 klo 18:00-21:17 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Aika 8.12.2015 klo 15:03 18:15 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 36 37 38 39 40 41 Tilintarkastusyhteisön väliraportin

Lisätiedot

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Kankaanpää

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Kankaanpää KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Satakunnan aikuiskoulutuskeskuksen johtokunta 16.2.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 23.2.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan aikuiskoulutuskeskus,

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014 Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (9) Aika 30.06.2015, klo 16:07-16:58 Paikka Villa Aurora, Tervaniementie 2 Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 8/2017 121 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 31.10.2017 klo 16:00-18:59 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen 1 KOKOUSAIKA klo 9.10 12.35 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27 A-rakennus, kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskopf jäsen Nina Schulman jäsen POISSA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 12:00-15:20 Paikka Kaarisairaala, Kabinetti 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa,

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa, Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:15-16:00 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 1 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 1 / 2015 KOKOUSAIKA Ma klo KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 1 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 1 / 2015 KOKOUSAIKA Ma klo KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 1 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 1 / 2015 KOKOUSAIKA Ma 23.2.2015 klo 18.30-21.10 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Saukko Piia, pj. x Saukko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:20 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 29.8.2008 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja Yhtymähallitus 9.3.2016 21 Kokousaika 9.3.2016 klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi,

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi, KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 8/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika Keskiviikko 14.11.2018 klo 09:00-12:05 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika tiistai 3.10.2017 klo 9.00 12.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Tiirismaa 4.krs Käsiteltävät asiat: 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 10 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:00 Paikka Läsnä KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Mia Hahtala, puheenjohtaja Erkki Pääkkönen,

Lisätiedot

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Huittinen

Satakunnan aikuiskoulutuskeskus, Huittinen KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Satakunnan aikuiskoulutuskeskuksen johtokunta 27.4.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 3.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan aikuiskoulutuskeskus,

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 1.2.2018 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika 1.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot