LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3"

Transkriptio

1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina klo Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Heli Ulvinen, kirkkoherra, puheenjohtaja Anja Huostila, jäsen Mari Huostila, jäsen Elina Nieminen, varajäsen Anu Kerttula, jäsen Anne Silpola, varajäsen Sinikka Lindholm, jäsen Jorma Lundström, jäsen Maria Miettunen, jäsen Esa Kanerva, varajäsen Pirjo Sandelius, jäsen Päivi Veikkola, jäsen Maiju Vitie-Leijala, jäsen Seija Koivisto, sihteeri Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Puheenjohtaja Heli Ulvinen Sihteeri Seija Koivisto Pöytäkirjan tarkastus Paikka ja aika Hämeenlinna Allekirjoitukset Esa Kanerva Pirjo Sandelius Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Paikka ja aika Lammin kirkkoherranvirasto Todistaa Kirkkoherra Heli Ulvinen Otteen oikeaksi todistaa

2 27 Kokouksen avaus Sivu 2 Kokouksen aluksi puheenjohtaja luki Ps. 23. Puheenjohtaja avasi kokouksen. 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kutsu kokoukseen toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kokouskutsu ja esityslista on postitettu seurakuntaneuvoston jäsenille Päätösesitys (kirkkoherra): Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 29 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Päätösesitys (kirkkoherra): Esitän seurakuntaneuvoston hyväksyttäväksi, että kokouksen työjärjestykseksi hyväksytään esityslistan mukainen järjestys. Päätös: Lisättiin asiat Terttu Kaitalan irtisanoutuminen, pykälä 34; sekä kanttorien vuosilomien tekijä ajalla ja kanttorin viransijainen (50 %) ajalla , pykälä 35. Lisäyksen jälkeen esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. 30 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Päätösesitys (kirkkoherra): Esitän seurakuntaneuvoston hyväksyttäväksi, että pöytäkirjan tarkastajina toimivat seurakuntaneuvoston jäsenet, kaksi kerrallaan, vuoronperään aakkosjärjestyksessä. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen jälkeen sen valmistuttua. Esitän, että tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajina toimivat Esa Kanerva ja Pirjo Sandelius.

3 Sivu 3 31 Diakonian viran täyttäminen Kokouksessaan Lammin seurakunnan seurakuntaneuvosto myönsi eron diakonissa Aila Isomöttöselle Lammin seurakunnan diakonian virasta alkaen ja 93 päätti esittää Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston talous- ja henkilöstöjaostolle Lammin seurakunnan diakonian viran täyttöprosessin käynnistämistä. Kokouksessaan Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston talous- ja henkilöstöjaosto hyväksyi Lammin seurakunnan diakonian viran täyttämisen perusteet ja virka julistettiin haettavaksi Avoinna olevasta Lammin seurakunnan diakonian virasta ilmoitettiin sekä Kirkon että työvoimatoimiston www-sivuilla. Määräaikaan klo 13 mennessä saatiin 5 hakemusta. Hakemuksen lähettivät Jutta Riento, Sanna Honkakoski, Jürgen Skaffari, Svetlana Honkonen ja Tenna Salmén. Jäljennökset hakemuksista liitteenä (liite nro 1). Haastatteluun kutsuttiin kaikki hakijat. Hakijoista Sanna Honkakoski ilmoitti haastatteluun kutsuttaessa, että ei ole enää käytettävissä ja Svetlana Honkosella sekä Jutta Riennolla ei ollut mahdollisuutta tulla ilmoitettuun haastattelutilaisuuteen. Haastattelijana toimi johtoryhmä. Haastattelujen perusteella päätettiin esittää Lammin seurakunnan diakonian virkaan valittavaksi diakonissa, sairaanhoitaja, merkonomi Jürgen Skaffaria ja varalle sosionomi, diakoni, lähetyssihteeri Tenna Salménia. Päätösesitys (kirkkoherra): Esitän seurakuntaneuvoston hyväksyttäväksi, että Lammin seurakunnan diakonian virkaan valitaan hakijoista sopivin diakonissa, sairaanhoitaja Jürgen Skaffari. Varalle sosionomi, diakoni, lähetyssihteeri Tenna Salmén. Virka tulee ottaa vastaan tai sopimuksen mukaan. Viran palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 502 mukainen ja koeaika on 4 kk. Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista lääkärintodistus sopivuudesta.

4 Sivu 4 32 Vierailukutsun esittäminen rannulaisille Lammin seurakunnalla ja Lammin kunnalla on ollut ystävyysseurakunta ja ystävyyskunta Etelä-Virossa, Rannusssa, jo lähes 20 vuoden ajan. Viimeisimmät vuodet itsenäisen Lammin kunnan aikana ystävyyssuhteita Lammin ja Rannun välillä kunta ja seurakunta molemmin puolin hoitivat yhdessä. Lammin kunnan liityttyä Hämeenlinnan kaupunkiin päävastuu yhteyksien hoitamisesta Rannuun on jäänyt Lammin seurakunnalle. Vuonna 2010 rannulaisten viimeksi vieraillessa Lammilla Hämeenlinnan kaupunki kutsui vieraat lammilaisine isäntäperheineen kaupungin vieraiksi Hämeenlinnan Raatihuoneelle ja tarjosi lähtöpäivän lounaan. Ystävyyssuhteiden hoitamisessa vakiintuneeksi käytännöksi ovat tulleet vuorovuosin tapahtuvat vierailut. Vierailuajankohta on yleensä ollut kesäviikonloppu, lauantaista maanantaihin, elokuulla. Kesällä 2012 lammilaiset vierailivat Rannussa. Matkalla oli mukana kolme Hämeenlinnan kaupungin, Ydin-Hämeen aluetoimikunnan, edustajaa. Vierailun yhteydessä sovittiin alustavasti rannulaisten ystävien vastavierailusta Lammille kesällä Sopivimpana vierailuajankohtana pidettiin viikonloppua Vierailulle osallistuisi n rannulaista seurakunnan ja kunnan edustajaa. Vieraat majoittuisivat edellisten vierailujen tapaan perheissä. Vierailun yksityiskohtainen ohjelma laaditaan myöhemmin. Päätösesitys (kirkkoherra): Esitän seurakuntaneuvostolle vierailukutsun esittämistä rannulaisille edellä kerrotun mukaisesti. Lisäksi esitän, että Hämeenlinnan kaupungilta tiedustellaan mahdollisuutta osallistua vierailun järjestelyihin ja sen aiheuttamiin kustannuksiin.

5 Sivu 5 33 Lammin kirkon kesävalvonta Lammin Sotaveteraanit ja Naisjaosto ovat useiden vuosien ajan hoitaneet Lammin kirkon kesävalvonnan. Valvonta on tapahtunut kesäkuukausina päivittäin klo Korvauksena tehdystä työstä Sotaveteraaneille on maksettu vuonna kesäkaudelta. Lammin Sotaveteraanit yhdessä Naisjaoston jäsenten kanssa ovat jälleen tarjoutuneet hoitamaan Lammin kirkon kesävalvonnan tulevana kesänä, ajalla päivittäin klo Korvauksena tarjotusta työstä he ovat päivätyllä kirjeellään anoneet vähintään samansuuruista korvausta kuin edellisenä kesänä. Päätösesitys (kirkkoherra): Esitän seurakuntaneuvoston hyväksyttäväksi, että Lammin Sotaveteraanit ja Naisjaosto hoitavat Lammin kirkon kesävalvonnan kesällä 2013 ajalla joka päivä klo 11 17, ja että heille korvataan tästä kesäkauden valvontatyöstä

6 Sivu 6 34 Kanttori Terttu Kaitalan irtisanoutuminen Kanttori Terttu Kaitala on jättänyt päivätyn irtisanoutumisilmoituksen Lammin seurakunnan määräaikaisesta kanttorin virasta (50 %) alkaen. Päätösesitys (kirkkoherra): Esitän seurakuntaneuvostolle, että se myöntää kanttori Terttu Kaitalalle eron Lammin seurakunnan määräaikaisesta kanttorin virasta (50 %) alkaen.

7 Sivu 7 35 Kanttorien vuosilomien tekijä ajalla ja kanttorin viransijainen (50 %) ajalla Lammin seurakunnan kanttorin virka on ollut puolitettuna kahden kanttorin kesken alkaen. Lammin seurakunnan vakinainen kanttori Hanna- Leena Toivola on hoitanut virasta 50 %. Viran puolittajina ovat toimineet kanttorit Kimmo Puunenä ja Terttu Kaitala. Viimeisimmästä puolitusjaksosta seurakuntaneuvosto päätti kokouksessaan ajalle ja puolittajaksi otettiin kanttori Terttu Kaitala. Kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä no 50/2012 Terttu Kaitalalle myönnettiin virkavapautta Lammin seurakunnan kanttorin virasta (50 %) ajalle ja kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä no 51/2012 viransijaiseksi otettiin vastaavalle ajalle kanttori Kimmo Puunenä. Terttu Kaitalalle on seurakuntaneuvoston päätöksellä myönnetty ero Lammin seurakunnan kanttorin virasta (50 %) alkaen ja kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä no 29 /2013 vuosilomaa ajalle Kanttori Hanna-Leena Toivolalle on kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä no 28/2013 myönnetty osittaista (50 %) virkavapautta ajalle ja kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä no 30/ 2013 vuosilomaa ajalle Kanttori Kimmo Puunenä on ilmaissut halukkuutensa toimia kanttorien Terttu Kaitala ja Hanna-Leena Toivola vuosilomasijaisena ajalla ja kanttorin viransijaisena (50 %) ajalla Päätösesitys (kirkkoherra): Esitän, että seurakuntaneuvosto ottaa kanttori Kimmo Puunenän kanttorien vuosilomasijaiseksi ajalle sekä kanttorin viransijaiseksi (50 %) ajalle Lisäksi esitän, että Kanttori Kimmo Puunenä kanttorien Hanna-Leena Toivola ja Terttu Kaitala vuosilomien aikana ajalla tekee 100 % työaikaa.

8 Sivu 8 36 Piispantarkastus Lammin seurakunnassa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli on ilmoittanut, että Lammin seurakunnassa pidetään piispantarkastus Piispantarkastuksen pitäminen perustuu KJ 18: 4-8 annettuihin määräyksiin. Piispa tekee tarkastusmatkan hiippakuntansa seurakuntiin suunnilleen joka kymmenes vuosi. Edellinen piispantarkastus pidettiin Lammin seurakunnassa piispa Juha Pihkalan toimesta vuonna Tampereen hiippakunnassa piispantarkastus ymmärretään nykyisin seurakunnassa tapahtuvaksi ohjatuksi oppimisprosessiksi ja hengelliseksi matkaksi, joka huipentuu piispanvisitaatioon. Piispantarkastuksen tavoitteena on: - olla keskeinen osa piispan kaitsentaa, tukea, ohjausta ja valvontaa seurakunnan tehtävän toteuttamiseksi ja kirkon ykseyden vaalimiseksi (KJ 18:1) - tukea seurakuntaa, työyhteisöä ja luottamushenkilöitä oman perustehtävän ja vision selkiyttämisessä ja oman työnsä kehittämisessä - tukea (kirkkoherran, talouspäällikön ja muiden esimiesten) johtajuutta seurakunnassa - olla vuorovaikutteinen prosessi, joka auttaa seurakuntaa arvioimaan itse itseään ja hyödyntämään palautetta - avata ja vahvistaa seurakunnan yhteyksiä paikkakunnalla ja lisätä seurakunnan näkyvyyttä - vahvistaa hengellistä matkakumppanuutta, yhteistä rukousta ja jumalanpalveluselämää Piispantarkastus on konsultatiivinen ohjausprosessi, jossa piispa esikuntansa avulla ohjaa seurakunnan hengellistä matkaa. Piispantarkastuksen lähtökohtana on seurakunnan oma tarve. Kutsuessaan piispan esikuntineen työskentelemään seurakunnan kanssa se voi itse määritellä niitä odotuksia ja kehittämistarpeita, joihin se tukea tarvitsee. Piispantarkastuksen ja siihen liittyvän konsultaatioprosessin koordinoinnista vastaa hiippakuntadekaani. Talouden ja hallinnon tarkastuksen koordinoija on lakimiesasessori. Piispantarkastuksen valmistelu aloitetaan seurakunnassa useita kuukausia ennen piispan ilmoitettua visitaatiota. Päätösesitys (kirkkoherra): Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

9 Sivu 9 37 Ilmoitusasiat - Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kokouksen päätökset - Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokouksen päätökset - Sotainvalidien Veljesliiton Lammin-Tuuloksen osasto ry 70 vuotta / Ulvinen - Kaisu Koskue 70 v / Ulvinen Päätösesitys (kirkkoherra): Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

10 Sivu Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Pöytäkirjaan liitetään Kirkkolain 24 luvun 3-5 :n mukaiset ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemisestä sekä todettiin pöytäkirjan pykälät, joista oikaisuvaatimusta eikä valitusta voida tehdä. 39 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen. Kokouksen lopuksi veisattiin virsi 375.

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.5.2013 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Heli Ulvinen, kirkkoherra, puheenjohtaja Anja Huostila, jäsen Mari Huostila, jäsen Aki Kaivola,

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 26.5.2015 SEURAKUNTA Nro 3/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/8 Kokousaika Tiistai 26.5.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, rippikoulusali, Turuntie 34

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Kai Kauppinen sihteeri Marco Björkskog,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015 Kokousaika Tiistai 18.8.2015 klo 17.30 19.38 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja Taisto Kokko

Lisätiedot

Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN. 14.4.2015 SEURAKUNTA Nro 2/2015. DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6

Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN. 14.4.2015 SEURAKUNTA Nro 2/2015. DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 14.4.2015 SEURAKUNTA Nro 2/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Tiistai 14.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Rengon seurakuntatalo, Hinkaloistentie 1 Läsnä Appelroth

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 25.3.2015 Nro 3. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 25.3.2015 Nro 3. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 Kokousaika keskiviikko 25.3.2015 kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Muut osallistujat Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kokousaika 4.6.2013 klo 17.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2014 SIVU 1 /2014. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2014 SIVU 1 /2014. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2014 SIVU 1 /2014 AIKA Torstai 23.1.2014 klo 17 18.50 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2011

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2011 VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokousaika: ma 17.1.2011 klo 18 (yhteinen kahvihetki klo 17.30 alkaen) Paikka: Vuosaaren kirkon Taivaanranta-sali, Satamasaarentie 7 Läsnä: Mäkelä Jussi,

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 31.10.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai 6.11.2012 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Kahvitarjoilu ennen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18.12.2014 N:o 15/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2014 Sivu 184

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18.12.2014 N:o 15/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2014 Sivu 184 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2014 Sivu 184 Kokousaika Torstai 18.12.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1.6.2011 N:o 3/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1.6.2011 N:o 3/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31 Kokousaika Torstai 9.6.2011 kello 17.00 19.05 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu, poissa ei varajäsentä

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous 17.6.2014. Paikka Kaukajärven seurakuntakoti, Keskisenkatu 20

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous 17.6.2014. Paikka Kaukajärven seurakuntakoti, Keskisenkatu 20 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1(12) Aika 17.6.2014 klo 18.00 20.05 Paikka Kaukajärven seurakuntakoti, Keskisenkatu 20 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Ahonen, Valtteri

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Asp Sami, Leivonen-Majaniemi Päivi, Niskanen Voitto, Pietiläinen Arvo

Asp Sami, Leivonen-Majaniemi Päivi, Niskanen Voitto, Pietiläinen Arvo VIITASAAREN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 2 / 2015 AIKA: 19.2.2015 Klo 18.00 - PAIKKA: SEURAKUNTATALO LÄSNÄ: Aula Maria Kaisa Halonen Juhani Helle Olli Hämäläinen Tuulikki Jämsen Pertti Kananen Mauri

Lisätiedot

AIKA Tiistai 30.10.2012 kello 16.00-17.30 PAIKKA Musiikkisali, Seurakuntakeskus, Harjukatu 9. Halme Matti, talouspäällikkö, sihteeri

AIKA Tiistai 30.10.2012 kello 16.00-17.30 PAIKKA Musiikkisali, Seurakuntakeskus, Harjukatu 9. Halme Matti, talouspäällikkö, sihteeri 1(14) AIKA Tiistai 30.10.2012 kello 16.00-17.30 PAIKKA Musiikkisali, Seurakuntakeskus, Harjukatu 9 LÄSNÄ MUUT OSALLISTUJAT POISSA Rantala Simo-Pekka, puheenjohtaja Rautkoski Maija, varapuheenjohtaja Helenius

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013 AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 2 (12)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 2 (12) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 2 (12) 94 Kokouksen avaus Seurakuntaneuvosto tutustui ennen kokoustaan klo 17 alkaen Vaasan Seudun Rauhanyhdistyksen kutsumana Söderfjärdenin suviseura-alueeseen

Lisätiedot

SASTAMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 5/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 1

SASTAMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 5/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 5/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.5.2012 klo 16 18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakunnan virastotalo, Aittalahdenkatu 12, Sastamala OSALLISTUJAT Varsinaiset jäsenet: Läsnä/ Varajäsenet

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.1.2010 kello 16.30 Kokouspaikka Kirkonkylän seurakuntatalon alakerta Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 Kokousaika 10.4.2013 klo 18.00 20.35 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1 Läsnä: Tuomas Alaterä, sihteeri Raila Degerholm

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 18.5.2015. Aika: 18.5.2015 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 18.5.2015. Aika: 18.5.2015 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 57 Aika: 18.5.2015 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) 18.9.2014

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) 18.9.2014 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 6/2014 1 (16) KOKOUSAIKA Torstai klo 16.30 18.20 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Mähkön hautausmaa, Lieksan seurakuntatalo Lea El Bardi, pj Maija Ikonen Marja-Leena Ilvonen

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 24.3.2015 klo 18:00-21.20 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 26.05.2015 kello 19.00 20.40 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 22.03.2011 20

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 22.03.2011 20 22.03.2011 20 KOKOUSAIKA Tiistai 22.03.2011 kello 17.30-19.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Saara Kettunen, vpj Yrjö-Pekka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot