uusi Scania streamline Muotoiltu pysymään edellä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "uusi Scania streamline Muotoiltu pysymään edellä"

Transkriptio

1 uusi Scania streamline Muotoiltu pysymään edellä

2 uusi Scania streamline 2-3 Ja matka jatkuu. Hyvääkin voi aina parantaa. Tänä päivänä polttoaineenkulutus ratkaisee ja tiedämme, ettet halua tyytyä toiseksi parhaaseen. Tuulitunnelissa huolella hiotun aerodynamiikan ja edelleen kehitetyn Scania Opticruise -vaihdeautomatiikan vaihtoehtoisten käyttötilojen ansiosta uusi Scania Streamline vie polttoainetalouden uudelle tasolle. Unohtamatta Scanian moottoreiden ylivoimaista energiatehokkuutta myös markkinoiden laajimmassa Euro 6 -moottorimallistossa mukaan lukien legendaariset V8-moottorit varmistamme paikkasi eturivissä. Scania Streamline on jotain, johon todella uskomme. Erinomaistakin tuotetta voi aina kehittää, parantaa ja jalostaa.

3 scania polttoainetaloudellisuus 4-5 Pienten osatekijöiden suuri summa. Erinomainen polttoainetalous. Scania Opticruisen Economy-käyttötila. Paina polttoaineenkulutus alas ja nosta samalla keskinopeudet ylös. Scania Opticruise on nyt saatavissa erilaisilla käyttötiloilla polttoainetalouden optimoimiseksi. Scanian älykkääseen ja maaston muodot tuntevaan vakionopeudensäätimeen yhdistettynä uusi Economy-käyttötila mahdollistaa jopa 4 5% polttoaineen säästön. Erinomainen polttoainetalous on ollut Scanioille tunnusomainen ominaisuus jo vuosikymmenten ajan. Jatkuvat ponnistelumme polttoaineen kulutuksen alentamiseksi synnyttivät Scania Streamlinen. Sen suunnittelussa ei jätetty yhtään kiveä kääntämättä. Uudistuneet ulkomuodot yhdessä läpi koko auton tapahtuneiden komponent tiuudistusten kanssa tähtäävät yhteen ja samaan päämäärään. Erinomaiseen polttoainetalouteen kaikenlaisissa ajotehtävissä ja -olosuhteissa. Virtaviivaistettuja uudistuksia. Kaksi markkinoiden virtaviivaisinta ohjaamoa sai entistäkin virtaviivaisemmat muodot. Ohjaamon etukulmien uudelleenmuotoilulla olemme tehostaneet ilmavirtauksia G- ja R- ohjaamoiden sivuilla. Uudelleen muotoiltu aurinkolippa integroituine lisävaloineen optimoi ilmavirtaukset ohjaamon yläpuolella. Pienentyneen ilmanvastuksen lisäksi etuna on myös uudet hienostuneet ulkomuodot. Huomio pienimmissäkin yksityiskohdissa. Lisää polttoaineen kulutussäästöjä saavutetaan uuden Euro 6 -moottorimalliston myötä jopa 2%. Samassa yhteydessä esitellään myös lisäsäästöjä mahdollistava irtikytkeytyvä paineilmakompressori. Kun vielä uusien matalakitkaisten vaihdelaatikoiden öljymäärien optimoinnilla vähennetään voimalinjan kitkahäviöitä, huomaamme, että pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeitä.

4 scania tienpäällä 6-7 Langaton vikadiagnostiikka. Uusi Scania Streamline on kytketty Scania Communicatorin välityksellä langattomasti Scanian tietoverkkoon. Näin autosta saadaan tärkeää ja hyödyllistä tietoa niin omistajan kuin korjaamonkin käyttöön. Mikäli tienpäällä tulee ongelma, vika voidaan diagnosoida langattomasti ja antaa sen jälkeen kuljettajalle tilanteen vaatimia toimintaohjeita. Etänä tehtävän vikadiagnostiikan avulla varmistetaan, että paikalle mahdollisesti lähtevä Assistance-mekaanikko tai auton saapumiseen varautuva korjaamo tietää vian luonteen ja osaa varata tarvittavat varaosat. Me Scanialla olemme sitoutuneet pitämään pyöräsi pyörimässä. Scania-huoltosuunnittelu. Ennakoiva huolto ja mahdollisten kehittymässä olevien vikojen korjaaminen hyvissä ajoin poistaa turhat seisokit. Scanian huoltosuunnittelu auttaa niin kuljettajia kuin kuljetusliikkeitä raportoimaan tulevista huoltotarpeista. Tieto voidaan välittää joko Scanian Fleet Management -portaalin kautta tai suoraan tienpäältä Scanian taulutietokone- tai älypuhelinsovelluksista. Huoltokäyntiä suunniteltaessa tarvittavat ajoneuvotiedot voidaan myös lähettää korjaamolle etukäteen huollon nopeuttamiseksi. Laatuaikaa. Luistava liiketoiminta tuo mielenrauhaa. Korkein mahdollinen käyttöaste. Se on tavoitteemme aina kun kehitämme uudenlaisia teknisiä ratkaisuja tai tulevaisuuden huoltopalveluja. Keskittymisemme käyttöta louden, luotettavuuden ja kestävyyden parantamiseen, kertoo siitä, että voit luottaa meihin nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen uusi Scania Streamline tuo tullessaan joukon uudenlaisia huoltopalveluja, joilla varmistetaan toimintasi jatkuminen mahdollisimman tehokkaasti. Kaikki samasta paikasta. Olemme aina asettaneet sinut ja autosi etusijalle ja niin teemme vastaisuudessakin. Voit luottaa siihen, että huoltohenkilöstömme voi hoitaa autojesi lisäksi myös perävaunujen ja päällirakenteiden huollon. Saat kaikki palvelut saman katon alta, yhdellä käynnillä, joten voit keskittyä omaan toimintaasi tienpäällä. Tuplasti parempi. Suuri osa turhista seisokeista johtuu tyhjentyneistä akuista. Tällaisten tarpeettomien seisokkien eliminoimiseksi Scania esittelee uudenlaisen ja fiksun akkujärjestelmän, joka varmistaa, että käynnistysvirtaa on aina riittävästi. Järjestelmässä kahdesta akkuparista toinen on pyhitetty pelkästään käynnistyksiä varten toisen parin huolehtiessa auton muista sähkölaitteista ja -järjestelmistä.

5 scania suorituskyky 8-9 Kovaa työtä. Vaativat tiet edellyttävät saumatonta yhteistyötä. Autosi on paras työkaverisi. Siksi on tärkeää, että pystyt hyödyntämään sen tehoa ja ominaisuuksia aina silloin kun niitä tarvitset. Uusi Scania Streamline on täynnä tehoa ja tehokkuutta Scanialle tunnusomaiseen tapaan. Erittäin tärkeässä osassa on poikkeuksellisen laaja moottorivalikoima, josta voit valita parhaiten sopivan vaihtoehdon juuri omaan ajotehtävääsi. Katse tulevaisuuteen. Liikenneturvallisuus on asia, josta emme suostu tinkimään. Osaltaan sitä parantavat Scania Streamlinen uudenlaiset ajovaloyksiköt uudenlaisine muotoineen, LED-vilkkuineen ja päiväajovaloineen. Ajovaloiksi voi valita H4-, H7- tai Xenon- valot. Uudelleen muotoiltuun aurinko lippaan on saatavissa viimeisintä sukupolvea edustavat lisäkaukovalot, joiden laajat valokeilat parantavat näkyvyyttä ja auttavat kuljettajia ajamaan rennompina pimeässä ja huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Legendaarista voimaa Euro 6 V8. Scanian V8-moottorit ovat saavuttaneet ikonin aseman kuljetusmaailmassa jo vuosikymmeniä sitten tapahtuneen esittelynsä jälkeen. Nyt otamme seuraavan askeleen entistä puhtaampiin moottoreihin uhraamatta kuitenkaan mitään V8-moottoreiden perinteisistä ominaisuuksista. Markkinoiden ainoan, Euro 6 -normin täyttävän V8-moottorimalliston kanssa pääset nauttimaan jo legendaarisiksi muodostuneista vääntöominaisuuksista samalla kun pakokaasupäästöt ovat entistä vähäisemmät. Valitse voimanlähde. Scania esittelee nyt jo toisen sukupolven versiot tunnetusta ja tunnustetusta Euro 6 -moottorimallistostaan. Uusien 9-, 13- ja 16-litraisten Euro 6 -moottoreiden myötä tarjolla on yksitoista eri versiota tehoalueella hevosvoimaa mukaan lukien uudet V8-moottorit. Riippumatta ajotehtäväsi luonteesta, tarjolla on aina sopiva vaihtoehto. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima Euro 5 ja EEV -päästötasojen moottoreita. Päivittäisen toiminnan helpottamiseksi, Scania esittelee uudenlaisen valikoiman AdBlue-säiliöitä, joilla löydetään optimaalinen säiliöratkaisu suhteessa moottoritehoon ja polttoainesäiliötilavuuteen.

6 scania kuljettaja keskipisteessä Puhtaat linjat. Todellinen johtajuus näkyy kauas. Parantuneen aerodynamiikan lisäksi Scania Streamlinen uudet muodot antavat sille pehmeän ja sulavalinjaisen ilmeen. Se koskee myös uudelleen muotoil tua aurinkolippaa integroituine lisäkauko valoineen. Yhdessä ne korostavat tarkoin harkittua kokonaisuutta. V8-malleissa on lisäksi niiden poikkeuksellista luonnetta korostavia yksityis kohtia. Scania Streamlinen silmää hivelevät muodot viimeistelee uusi Ocean Blue -metalliväri yhdessä tyylikkään teippaussarjan kanssa. Mukavaa matkantekoa tyylistä tinkimättä. Streamline-ohjaamon myötä Scania esittelee myös uuden audiojärjestelmän, johon kuuluvat valinnainen navigointitoiminto, bluetooth, AUX, USB ja SC-korttipaikka. Ohjaamon katto - ja seinäpaneelit on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja miellyttävästä materiaalista ja makuuo sastossa seinät ovat aiempaa tummemmat antaakseen hillityn vaikutelman. Streamline-teeman mukaiset kynnyslistat sekä ohjaamon ulkopuoliset Streamline-tekstit kuuluvat vakiovarustukseen. Scanian ainutlaatuinen levitettävä vuode erikoisen paksulla taskujousipatjalla kuuluu vakiovarustukseen R-sarjan autoissa. Vahva identiteetti. Laatu luo luottamusta. Scanian valitseminen on aina kertonut tyylitajusta ja ammattiylpeydestä. Kyseessä ei ole vain se, miltä auto näyttää, vaan myös Scanian korkean laadun tuoma ylellisyyden tunne. Uusi Scania Streamline edustaa puhtaimmillaan niitä perinteitä ja sitä henkeä, joille Scanian koko identiteetti rakentuu. Uudet Premiumistuimet. Uuden Streamline-malliston myötä tarjolle tulee uudet Premium-istuimet, jotka mukavuudellaan edustavat markkinoiden parhaimmistoa. Istuimissa on runsaat säätömahdollisuudet ja ne voidaan varustaa kaksitehoisella tuuletustoiminnolla. Erinomaisen mukavuuden ja tyylikkään muotoilun lisäksi ne edustavat viimeisintä ergonomiaa. Verhoiluvaihtoehtoina ovat joko tumman tai vaalean hiekan värinen kangas tai klassinen ja laadukas nahka.

7 Varustepaketteja mukavuutesi takeeksi. Scania Streamlinen esittelyn yhteydessä esittelemme joukon erilaisia varustepaketteja, joiden avulla voit varustella autosi juuri omien mieltymystesi mukaiseksi. Kuljettajan mukavuuspaketti Ylellisyyspaketti Asumispaketti Nahkaverhoilupaketti V8 nahkaverhoilupaketti Valopaketti Tyylipaketti Lisätietoa asioista löydät osoitteesta Streamlinen perintö. Määrätietoinen pyrkimys kohti entistä aerodynaamisempia kuorma-autoja alkoi Scanian Streamline-malliston myötä vuonna Alkuperäinen Streamline-mallisto oli edelleen kehitetty 3-sarjasta ja suunnittelutyössä päähuomio oli ilmavirtausten vaikutuksessa polttoaineen kulutukseen. Streamlinesta tuli legenda, joka sai seuraajia joka puolella Eurooppaa. Noista ajoista olemme nähneet lukuisien mallisukupolvien jatkavan näitä aerodynaamisen virtaviivaistamisen perinteitä. Scanian uusi Streamline kunnioittaa näitä perinteitä ja vahvistaa Scanian asemaa johtavana valmistajana erinomaisen polttoainetalouden ja korkean suorituskyvyn osalta. Scania suorittaa jatkuvaa tuotekehitystoimintaa. Tästä johtuen yhtiö varaa itselleen oikeuden muuttaa tuotteita ja niiden teknisiä ominaisuuksia siitä ennalta ilmoittamatta. EU-säännöksistä ja kansallisista säädöksistä johtuen jotkin tuotteet tai palvelut eivät ehkä ole saatavilla kaikilla markkina- alueilla. Lisätietoa asioista saat omalta Scania-myyjältäsi tai internet-osoitteista ja Edition fifi Scania CV AB

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Kaukoliikenneautot 2 SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Sitoudumme kumppanuuteen. Me Scanialla olemme vakuuttuneita siitä, että avain menestykseen on toimivat ja tehokkaat kumppanuudet. Sitoutumalla sinun tarpeidesi

Lisätiedot

Jakeluliikenne muutoksen kourissa

Jakeluliikenne muutoksen kourissa Jakeluautot SCANIA JAKELUAUTOT Jakeluliikenne muutoksen kourissa Tavaraliikenteen ja logistiikan ammattilaisena vaadit autoiltasi tinkimätöntä luotettavuutta voidaksesi palvella omia asiakkaitasi moitteitta.

Lisätiedot

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS 2-3 Mallisto kaikenlaisiin tarpeisiin. Pyörät pyörivät ja maailma muuttuu, päivä päivältä nopeammin. Tästä johtuen on entistä tärkeämpää

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

www.toyota.fi 06/08/PRU/FIN/10.000 Prius 110-125

www.toyota.fi 06/08/PRU/FIN/10.000 Prius 110-125 110-125 06/08/PRU/FIN/10.000 www.toyota.fi Prius Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa Mikään ei ole niin täydellistä, ettei sitä voisi tehdä vielä paremmin. Tästä johtuen tavoittelemme

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015 Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave UUSI YARIS. ANNA HYVÄN FIILIKSEN NÄKYÄ MYÖS VARUSTELUSSA. Uuden Yarisin mukavuus ja varustelu

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

OLE KUIN KOTONASI. SISÄLLYS. Opel Meriva 04 Meriva

OLE KUIN KOTONASI. SISÄLLYS. Opel Meriva 04 Meriva OPEL MERIVA OLE KUIN KOTONASI. Opel Meriva on auto, joka tuntuu kodilta. Mukavuudessa, käytännöllisyydessä ja tilavuudessa yksikään mikään muu kompaktiluokan auto ei pääse lähellekään samaa. FlexDoors

Lisätiedot

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania Saavuttaaksemme säästöjä, meidän täytyy tarkastella polttoaineen kulutukseen vaikuttavia tekijöitä

Lisätiedot

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin,

Huoltokorjaamossa on mahdollista tehdä kaikki asiakkaan toivomat tai huoltosuunnitelmaan kuuluvat huollot ja korjaukset niin moottoriin, VOLVO CE FINLAND ASIAKASLEHTI 1/2014 VOLVO PANOSTAA PALVELUUN, VAASAN UUDET TILAT! Vaasan uuden hallin pihalla komeilee Suomen suurin Volvo pyloni joka näkyy komeasti moottoritielle. Volvo CE avasi 2013

Lisätiedot

Porsche Service Center Turku Helsinginkatu 22, 20100 Turku Huolto: (02) 23 15 900 Avoinna ma pe 8 17

Porsche Service Center Turku Helsinginkatu 22, 20100 Turku Huolto: (02) 23 15 900 Avoinna ma pe 8 17 Porsche Center Helsinki Hernepellontie 19 23, 00710 Helsinki Huolto: (09) 43 911 40 Avoinna ma pe 8 17 Automyynti: (09) 43 911 40 Avoinna ma-to 9 18, pe 9 17, la 11 14 Porsche Center Tampere Lahdenperänkatu

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

Vito. Umpipakettiautot.

Vito. Umpipakettiautot. Vito. Umpipa ket t iautot. Sisä ltö. Vito umpipakettiautot 4 Vito Mixto 12 Vito mallisto 14 Toimialakohtaiset ratkaisut 16 Sisätila 18 Mukavuus ja toiminnallisuus 18 Tekniikka 20 Moottorit 20 BlueEfficiency

Lisätiedot

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera opel AmperA vallankumoukset alkavat kaduilla. sisällys On aika liittyä autoilun uuteen liikkeeseen. Opel Ampera on muutoksen tuoja. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen laajennetun toimintasäteen sähköauto

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

Prius PHEV hyrisee Lapissa Kivi Sotamaa: Auto herättää aistielämyksiä

Prius PHEV hyrisee Lapissa Kivi Sotamaa: Auto herättää aistielämyksiä Lehti Toyota-autoilijoille 4/2012 Odotettu AURIS saapuu Suomeen Prius PHEV hyrisee Lapissa Kivi Sotamaa: Auto herättää aistielämyksiä UUSI AURIS. SINUN NÄKÖKULMASI VARUSTELUUN. KEVYTMETALLIVANNE ATHENA

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Luova suunnittelu: bd-ntwk Toteututus: Gutenberg Networks Tuotanto: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa FI Huhtikuu 2010. Jälleenmyyjän leima www.peugeot.fi RCZ LUONNOKSESTA

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

Pidemmälle vähemmällä Polttonesteen säästämismahdollisuudet

Pidemmälle vähemmällä Polttonesteen säästämismahdollisuudet Sisällys Pidemmälle vähemmällä Polttonesteen säästämismahdollisuudet Polttonesteen kulutukseen liittyviä tekijöitä, joihin voi vaikuttaa Auton ja auton kunnon vaikutukset yksityiskohtaisesti Sivu 5 12

Lisätiedot

FUSO A Daimler Group Brand CANTER. Made for business.

FUSO A Daimler Group Brand CANTER. Made for business. FUSO A Daimler Group Brand CANTER Made for business. KAUASKATSEISUUS: EDELLEEN YKSI SUURIMMISTA VAHVUUKSISTAMME. Fuso maailmanlaajuinen toimija. Japanissa perustetun ja maailmanlaajuisesti tunnetun Fuson

Lisätiedot

YRITYS- UUTISET SAVON. Uusi Scania Streamline. SISÄLLÄ: Suomen GPS-Mittaus Oy Sammonkatu 12, 70500 KUOPIO Puh. 0400-675 621, fax 017-263 2464

YRITYS- UUTISET SAVON. Uusi Scania Streamline. SISÄLLÄ: Suomen GPS-Mittaus Oy Sammonkatu 12, 70500 KUOPIO Puh. 0400-675 621, fax 017-263 2464 SAVON YRITYS- UUTISET 5/2013 Joulukuu SISÄLLÄ: SAVON YRITYSUUTISET 1 s. 2-11 Kuljetus s. 12-19 Maarakentaminen s. 20-26 Tie- ja siltarakentaminen s. 27-43 Rakentaminen s. 44-59 LVIS Mittaukset, maaperätutkimukset,

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Polttomoottori vastapainotrukit

Polttomoottori vastapainotrukit Polttomoottori vastapainotrukit 1.5 5.5 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle laatua, luotettavuutta... asiakkaamme tietävät mitä he haluavat Kun kysyimme, mistä asiakkaat eniten pitävät Mitsubishi

Lisätiedot