uusi Scania streamline Muotoiltu pysymään edellä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "uusi Scania streamline Muotoiltu pysymään edellä"

Transkriptio

1 uusi Scania streamline Muotoiltu pysymään edellä

2 uusi Scania streamline 2-3 Ja matka jatkuu. Hyvääkin voi aina parantaa. Tänä päivänä polttoaineenkulutus ratkaisee ja tiedämme, ettet halua tyytyä toiseksi parhaaseen. Tuulitunnelissa huolella hiotun aerodynamiikan ja edelleen kehitetyn Scania Opticruise -vaihdeautomatiikan vaihtoehtoisten käyttötilojen ansiosta uusi Scania Streamline vie polttoainetalouden uudelle tasolle. Unohtamatta Scanian moottoreiden ylivoimaista energiatehokkuutta myös markkinoiden laajimmassa Euro 6 -moottorimallistossa mukaan lukien legendaariset V8-moottorit varmistamme paikkasi eturivissä. Scania Streamline on jotain, johon todella uskomme. Erinomaistakin tuotetta voi aina kehittää, parantaa ja jalostaa.

3 scania polttoainetaloudellisuus 4-5 Pienten osatekijöiden suuri summa. Erinomainen polttoainetalous. Scania Opticruisen Economy-käyttötila. Paina polttoaineenkulutus alas ja nosta samalla keskinopeudet ylös. Scania Opticruise on nyt saatavissa erilaisilla käyttötiloilla polttoainetalouden optimoimiseksi. Scanian älykkääseen ja maaston muodot tuntevaan vakionopeudensäätimeen yhdistettynä uusi Economy-käyttötila mahdollistaa jopa 4 5% polttoaineen säästön. Erinomainen polttoainetalous on ollut Scanioille tunnusomainen ominaisuus jo vuosikymmenten ajan. Jatkuvat ponnistelumme polttoaineen kulutuksen alentamiseksi synnyttivät Scania Streamlinen. Sen suunnittelussa ei jätetty yhtään kiveä kääntämättä. Uudistuneet ulkomuodot yhdessä läpi koko auton tapahtuneiden komponent tiuudistusten kanssa tähtäävät yhteen ja samaan päämäärään. Erinomaiseen polttoainetalouteen kaikenlaisissa ajotehtävissä ja -olosuhteissa. Virtaviivaistettuja uudistuksia. Kaksi markkinoiden virtaviivaisinta ohjaamoa sai entistäkin virtaviivaisemmat muodot. Ohjaamon etukulmien uudelleenmuotoilulla olemme tehostaneet ilmavirtauksia G- ja R- ohjaamoiden sivuilla. Uudelleen muotoiltu aurinkolippa integroituine lisävaloineen optimoi ilmavirtaukset ohjaamon yläpuolella. Pienentyneen ilmanvastuksen lisäksi etuna on myös uudet hienostuneet ulkomuodot. Huomio pienimmissäkin yksityiskohdissa. Lisää polttoaineen kulutussäästöjä saavutetaan uuden Euro 6 -moottorimalliston myötä jopa 2%. Samassa yhteydessä esitellään myös lisäsäästöjä mahdollistava irtikytkeytyvä paineilmakompressori. Kun vielä uusien matalakitkaisten vaihdelaatikoiden öljymäärien optimoinnilla vähennetään voimalinjan kitkahäviöitä, huomaamme, että pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeitä.

4 scania tienpäällä 6-7 Langaton vikadiagnostiikka. Uusi Scania Streamline on kytketty Scania Communicatorin välityksellä langattomasti Scanian tietoverkkoon. Näin autosta saadaan tärkeää ja hyödyllistä tietoa niin omistajan kuin korjaamonkin käyttöön. Mikäli tienpäällä tulee ongelma, vika voidaan diagnosoida langattomasti ja antaa sen jälkeen kuljettajalle tilanteen vaatimia toimintaohjeita. Etänä tehtävän vikadiagnostiikan avulla varmistetaan, että paikalle mahdollisesti lähtevä Assistance-mekaanikko tai auton saapumiseen varautuva korjaamo tietää vian luonteen ja osaa varata tarvittavat varaosat. Me Scanialla olemme sitoutuneet pitämään pyöräsi pyörimässä. Scania-huoltosuunnittelu. Ennakoiva huolto ja mahdollisten kehittymässä olevien vikojen korjaaminen hyvissä ajoin poistaa turhat seisokit. Scanian huoltosuunnittelu auttaa niin kuljettajia kuin kuljetusliikkeitä raportoimaan tulevista huoltotarpeista. Tieto voidaan välittää joko Scanian Fleet Management -portaalin kautta tai suoraan tienpäältä Scanian taulutietokone- tai älypuhelinsovelluksista. Huoltokäyntiä suunniteltaessa tarvittavat ajoneuvotiedot voidaan myös lähettää korjaamolle etukäteen huollon nopeuttamiseksi. Laatuaikaa. Luistava liiketoiminta tuo mielenrauhaa. Korkein mahdollinen käyttöaste. Se on tavoitteemme aina kun kehitämme uudenlaisia teknisiä ratkaisuja tai tulevaisuuden huoltopalveluja. Keskittymisemme käyttöta louden, luotettavuuden ja kestävyyden parantamiseen, kertoo siitä, että voit luottaa meihin nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen uusi Scania Streamline tuo tullessaan joukon uudenlaisia huoltopalveluja, joilla varmistetaan toimintasi jatkuminen mahdollisimman tehokkaasti. Kaikki samasta paikasta. Olemme aina asettaneet sinut ja autosi etusijalle ja niin teemme vastaisuudessakin. Voit luottaa siihen, että huoltohenkilöstömme voi hoitaa autojesi lisäksi myös perävaunujen ja päällirakenteiden huollon. Saat kaikki palvelut saman katon alta, yhdellä käynnillä, joten voit keskittyä omaan toimintaasi tienpäällä. Tuplasti parempi. Suuri osa turhista seisokeista johtuu tyhjentyneistä akuista. Tällaisten tarpeettomien seisokkien eliminoimiseksi Scania esittelee uudenlaisen ja fiksun akkujärjestelmän, joka varmistaa, että käynnistysvirtaa on aina riittävästi. Järjestelmässä kahdesta akkuparista toinen on pyhitetty pelkästään käynnistyksiä varten toisen parin huolehtiessa auton muista sähkölaitteista ja -järjestelmistä.

5 scania suorituskyky 8-9 Kovaa työtä. Vaativat tiet edellyttävät saumatonta yhteistyötä. Autosi on paras työkaverisi. Siksi on tärkeää, että pystyt hyödyntämään sen tehoa ja ominaisuuksia aina silloin kun niitä tarvitset. Uusi Scania Streamline on täynnä tehoa ja tehokkuutta Scanialle tunnusomaiseen tapaan. Erittäin tärkeässä osassa on poikkeuksellisen laaja moottorivalikoima, josta voit valita parhaiten sopivan vaihtoehdon juuri omaan ajotehtävääsi. Katse tulevaisuuteen. Liikenneturvallisuus on asia, josta emme suostu tinkimään. Osaltaan sitä parantavat Scania Streamlinen uudenlaiset ajovaloyksiköt uudenlaisine muotoineen, LED-vilkkuineen ja päiväajovaloineen. Ajovaloiksi voi valita H4-, H7- tai Xenon- valot. Uudelleen muotoiltuun aurinko lippaan on saatavissa viimeisintä sukupolvea edustavat lisäkaukovalot, joiden laajat valokeilat parantavat näkyvyyttä ja auttavat kuljettajia ajamaan rennompina pimeässä ja huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Legendaarista voimaa Euro 6 V8. Scanian V8-moottorit ovat saavuttaneet ikonin aseman kuljetusmaailmassa jo vuosikymmeniä sitten tapahtuneen esittelynsä jälkeen. Nyt otamme seuraavan askeleen entistä puhtaampiin moottoreihin uhraamatta kuitenkaan mitään V8-moottoreiden perinteisistä ominaisuuksista. Markkinoiden ainoan, Euro 6 -normin täyttävän V8-moottorimalliston kanssa pääset nauttimaan jo legendaarisiksi muodostuneista vääntöominaisuuksista samalla kun pakokaasupäästöt ovat entistä vähäisemmät. Valitse voimanlähde. Scania esittelee nyt jo toisen sukupolven versiot tunnetusta ja tunnustetusta Euro 6 -moottorimallistostaan. Uusien 9-, 13- ja 16-litraisten Euro 6 -moottoreiden myötä tarjolla on yksitoista eri versiota tehoalueella hevosvoimaa mukaan lukien uudet V8-moottorit. Riippumatta ajotehtäväsi luonteesta, tarjolla on aina sopiva vaihtoehto. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima Euro 5 ja EEV -päästötasojen moottoreita. Päivittäisen toiminnan helpottamiseksi, Scania esittelee uudenlaisen valikoiman AdBlue-säiliöitä, joilla löydetään optimaalinen säiliöratkaisu suhteessa moottoritehoon ja polttoainesäiliötilavuuteen.

6 scania kuljettaja keskipisteessä Puhtaat linjat. Todellinen johtajuus näkyy kauas. Parantuneen aerodynamiikan lisäksi Scania Streamlinen uudet muodot antavat sille pehmeän ja sulavalinjaisen ilmeen. Se koskee myös uudelleen muotoil tua aurinkolippaa integroituine lisäkauko valoineen. Yhdessä ne korostavat tarkoin harkittua kokonaisuutta. V8-malleissa on lisäksi niiden poikkeuksellista luonnetta korostavia yksityis kohtia. Scania Streamlinen silmää hivelevät muodot viimeistelee uusi Ocean Blue -metalliväri yhdessä tyylikkään teippaussarjan kanssa. Mukavaa matkantekoa tyylistä tinkimättä. Streamline-ohjaamon myötä Scania esittelee myös uuden audiojärjestelmän, johon kuuluvat valinnainen navigointitoiminto, bluetooth, AUX, USB ja SC-korttipaikka. Ohjaamon katto - ja seinäpaneelit on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja miellyttävästä materiaalista ja makuuo sastossa seinät ovat aiempaa tummemmat antaakseen hillityn vaikutelman. Streamline-teeman mukaiset kynnyslistat sekä ohjaamon ulkopuoliset Streamline-tekstit kuuluvat vakiovarustukseen. Scanian ainutlaatuinen levitettävä vuode erikoisen paksulla taskujousipatjalla kuuluu vakiovarustukseen R-sarjan autoissa. Vahva identiteetti. Laatu luo luottamusta. Scanian valitseminen on aina kertonut tyylitajusta ja ammattiylpeydestä. Kyseessä ei ole vain se, miltä auto näyttää, vaan myös Scanian korkean laadun tuoma ylellisyyden tunne. Uusi Scania Streamline edustaa puhtaimmillaan niitä perinteitä ja sitä henkeä, joille Scanian koko identiteetti rakentuu. Uudet Premiumistuimet. Uuden Streamline-malliston myötä tarjolle tulee uudet Premium-istuimet, jotka mukavuudellaan edustavat markkinoiden parhaimmistoa. Istuimissa on runsaat säätömahdollisuudet ja ne voidaan varustaa kaksitehoisella tuuletustoiminnolla. Erinomaisen mukavuuden ja tyylikkään muotoilun lisäksi ne edustavat viimeisintä ergonomiaa. Verhoiluvaihtoehtoina ovat joko tumman tai vaalean hiekan värinen kangas tai klassinen ja laadukas nahka.

7 Varustepaketteja mukavuutesi takeeksi. Scania Streamlinen esittelyn yhteydessä esittelemme joukon erilaisia varustepaketteja, joiden avulla voit varustella autosi juuri omien mieltymystesi mukaiseksi. Kuljettajan mukavuuspaketti Ylellisyyspaketti Asumispaketti Nahkaverhoilupaketti V8 nahkaverhoilupaketti Valopaketti Tyylipaketti Lisätietoa asioista löydät osoitteesta Streamlinen perintö. Määrätietoinen pyrkimys kohti entistä aerodynaamisempia kuorma-autoja alkoi Scanian Streamline-malliston myötä vuonna Alkuperäinen Streamline-mallisto oli edelleen kehitetty 3-sarjasta ja suunnittelutyössä päähuomio oli ilmavirtausten vaikutuksessa polttoaineen kulutukseen. Streamlinesta tuli legenda, joka sai seuraajia joka puolella Eurooppaa. Noista ajoista olemme nähneet lukuisien mallisukupolvien jatkavan näitä aerodynaamisen virtaviivaistamisen perinteitä. Scanian uusi Streamline kunnioittaa näitä perinteitä ja vahvistaa Scanian asemaa johtavana valmistajana erinomaisen polttoainetalouden ja korkean suorituskyvyn osalta. Scania suorittaa jatkuvaa tuotekehitystoimintaa. Tästä johtuen yhtiö varaa itselleen oikeuden muuttaa tuotteita ja niiden teknisiä ominaisuuksia siitä ennalta ilmoittamatta. EU-säännöksistä ja kansallisista säädöksistä johtuen jotkin tuotteet tai palvelut eivät ehkä ole saatavilla kaikilla markkina- alueilla. Lisätietoa asioista saat omalta Scania-myyjältäsi tai internet-osoitteista ja Edition fifi Scania CV AB

Scania Streamline tuulitunnelissa syntynyt

Scania Streamline tuulitunnelissa syntynyt PRESS info P13302FI / Per-Erik Nordström 21. maaliskuuta 2013 Scania Streamline tuulitunnelissa syntynyt Scania on edelleen parantanut ilmanvirtauksia G- ja R-sarjan ohjaamoiden etuosan ympärillä ja sivuilla

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS 2-3 Mallisto kaikenlaisiin tarpeisiin. Pyörät pyörivät ja maailma muuttuu, päivä päivältä nopeammin. Tästä johtuen on entistä tärkeämpää

Lisätiedot

PRESS info. Tehokas kalustonhallinta virtaviivaistaa liiketoiminnan. P13305FI / Per-Erik Nordström 21. maaliskuuta 2013

PRESS info. Tehokas kalustonhallinta virtaviivaistaa liiketoiminnan. P13305FI / Per-Erik Nordström 21. maaliskuuta 2013 PRESS info P13305FI / Per-Erik Nordström 21. maaliskuuta 2013 Tehokas kalustonhallinta virtaviivaistaa liiketoiminnan Scania Communicator, joka on vakiovaruste monilla markkinoilla, kuten Suomessa, tarjoaa

Lisätiedot

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Kaukoliikenneautot 2 SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Sitoudumme kumppanuuteen. Me Scanialla olemme vakuuttuneita siitä, että avain menestykseen on toimivat ja tehokkaat kumppanuudet. Sitoutumalla sinun tarpeidesi

Lisätiedot

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin PRESS info P13X02EN / Örjan Åslund 24.10.2013 Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Scanian moottorimallistossa on nyt 11 Euro 6 -moottoria, joiden

Lisätiedot

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 PRESS info P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 Scanian kulutusoptimoidut vetoautot Uuden R-sarjan kuorma-autojen julkistuksen yhteydessä Scania esittelee uuden vetoautomalliston, joka on räätälöity

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen PRESS info P14901EN / Örjan Åslund 24. syyskuuta 2014 Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen Scania Citywide LE hybridivoimansiirrolla Uusia innovaatioita, joilla saavutetaan

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania Saavuttaaksemme säästöjä, meidän täytyy tarkastella polttoaineen kulutukseen vaikuttavia tekijöitä

Lisätiedot

Jakeluliikenne muutoksen kourissa

Jakeluliikenne muutoksen kourissa Jakeluautot SCANIA JAKELUAUTOT Jakeluliikenne muutoksen kourissa Tavaraliikenteen ja logistiikan ammattilaisena vaadit autoiltasi tinkimätöntä luotettavuutta voidaksesi palvella omia asiakkaitasi moitteitta.

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Jyrisevä legenda täyttää 40. P09301EN / Per-Erik Nordström 31.3.2009

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Jyrisevä legenda täyttää 40. P09301EN / Per-Erik Nordström 31.3.2009 PRESS info P09301EN / Per-Erik Nordström 31.3.2009 Scania V8 1969-2009 Jyrisevä legenda täyttää 40 Teho, erityislaatuinen tuntu sekä ääni, josta ei voi erehtyä, tekevät Scanian V8- moottorista legendan.

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

500, 560, 620 ja 730 hv Uudet Scania V8 -kuorma-autot ovat ylivoimaisen suorituskykyisiä ja tyylikkäitä

500, 560, 620 ja 730 hv Uudet Scania V8 -kuorma-autot ovat ylivoimaisen suorituskykyisiä ja tyylikkäitä PRESS info P10401EN / Per-Erik Nordström 16. huhtikuuta 2010 500, 560, 620 ja 730 hv Uudet Scania V8 -kuorma-autot ovat ylivoimaisen suorituskykyisiä ja tyylikkäitä Scanian uusi V8-moottori on 3 500 newtonmetrin

Lisätiedot

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus.

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. 100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. Aina askeleen edellä. Uusi Huoltosuunnitelma Ajoneuvon tietoliikenneyksikön ansiosta voimme ennakoidusti suunnitella korjaamokäyntisi ennen ajon keskeytymistä.

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

SCANIA LINJA-AUTOT. Esittelyssä Scania Citywide

SCANIA LINJA-AUTOT. Esittelyssä Scania Citywide SCANIA LINJA-AUTOT Esittelyssä Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Valmiina kohtaamaan kaupungin haasteet Nykyisin yli puolet maapallon väestöstä asuu kaupungeissa. Ja kaupungistumiskehitys jatkuu kiihtyvällä

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

Scania Bauma 2013 -messuilla Münchenissä Kovaan työhön tarkoitetut ja uusimmalla päästötekniikalla varustetut Scania-kuorma-autot ja -moottorit

Scania Bauma 2013 -messuilla Münchenissä Kovaan työhön tarkoitetut ja uusimmalla päästötekniikalla varustetut Scania-kuorma-autot ja -moottorit PRESS info P13101EN / Per-Erik Nordström 29 Jan 2013 Scania Bauma 2013 -messuilla Münchenissä Kovaan työhön tarkoitetut ja uusimmalla päästötekniikalla varustetut Scania-kuorma-autot ja -moottorit Scania

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

PRESS RELEASE. Scanian uusi kuorma-autosukupolvi: Voimalinjainnovaatiot vähentävät polttonestekuluja 3 % 29. elokuuta 2016

PRESS RELEASE. Scanian uusi kuorma-autosukupolvi: Voimalinjainnovaatiot vähentävät polttonestekuluja 3 % 29. elokuuta 2016 PRESS RELEASE 29. elokuuta 2016 Scanian uusi kuorma-autosukupolvi: Voimalinjainnovaatiot vähentävät polttonestekuluja 3 % Scanian tavoite, olla kestävän kuljetustoiminnan johtava toimija, heijastuu kautta

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Voimaa valintasi mukaan

Voimaa valintasi mukaan SCANIAN EURO 6 -VOIMALINJAT Voimaa valintasi mukaan Scania pyrkii aktiivisesti kehittämään ja parantamaan tuotteitaan. Tästä syystä yhtiö pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja siitä ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Scania laajentaa edelleen maansiirtoajoneuvojen tarjontaa

Scania laajentaa edelleen maansiirtoajoneuvojen tarjontaa PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16. syyskuuta 2011 Scania laajentaa edelleen maansiirtoajoneuvojen tarjontaa Scania jatkaa rakennus- ja maansiirtoajoon suunniteltujen ajoneuvojen tarjonnan laajentamista

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Valmistettu rankinta päivääsi varten

Valmistettu rankinta päivääsi varten Valmistettu rankinta päivääsi varten SpeedMax XL.404 -sahausjärjestelmä 19HX-ketju + SpeedMax XL -terälaippa + ketjupyörä NOPEAMPI. VAHVEMPI. KESTÄÄ PITEMPÄÄN Käytettävyysaika on ratkaiseva tekijä. Yksityiskohtien

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

DON T BE AFRAID OF THE DARK.

DON T BE AFRAID OF THE DARK. DON T BE AFRAID OF THE DARK. AMMATTILAISTASON VALAISTUSTA AJONEUVOIHIN 2 2 STRANDS LIGHTNING LIGHTING DIVISION ÄLÄ PELKÄÄ PIMEÄÄ. AMMATTIMAISTA AJONEUVOVALAISTUSTA SLD, Strand Lighting Division tarjoaa

Lisätiedot

Yleisiä tietoja polttoaineenkulutuksesta. Ilmanvastus

Yleisiä tietoja polttoaineenkulutuksesta. Ilmanvastus Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Voimanotto on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa siihen, kuinka

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä TYÖVAATE- PALVELUMME pitää huolta Ihmisistä Turvallisuus on taitolaji. Työstä Paras suoja työllesi. Tyylistä Tyylipuhtaasti töihin. 2 Monta hyvää

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden Momenttiruuvitaltat Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden momenttiruuvitalttojen valikoiman. Näillä työkaluilla piirilevyjen

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Seppo Salmi 28. lokakuuta 2011 Julkaisuvapaa heti. Scania Citywide LF ja LE uusi bussimallisto keskija esikaupunkiliikenteeseen

Seppo Salmi 28. lokakuuta 2011 Julkaisuvapaa heti. Scania Citywide LF ja LE uusi bussimallisto keskija esikaupunkiliikenteeseen PRESS info Seppo Salmi 28. lokakuuta 2011 Julkaisuvapaa heti ja LE uusi bussimallisto keskija esikaupunkiliikenteeseen Scania Citywide on Scanian kokonaan uusi bussimallisto, joka sisältää sekä täysin

Lisätiedot

OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ

OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ Miksi kannattaa valita OTIS modernisoinnin toteuttajaksi? OTIS osaa hissit. Olemme tehneet hissejä jo vuodesta 1853 saakka ja olemme alan suurin hissiosaaja. Hissin

Lisätiedot

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove.

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Made to move L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Rajojen rikkominen on ollut pääperiaatteemme pitkään. Siitä tuli melkein symbolista,

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

tarvitsetko tilaa ja kustannustehokkuutta?

tarvitsetko tilaa ja kustannustehokkuutta? tarvitsetko tilaa ja kustannustehokkuutta? Optimointiin ja hätään Tilan määrä Kun pääkonttoriin iskee vesivahinko tai luokat täyttyvät koululaisista, vastaus on Cramo. Saat laadukkaat ratkaisut kaikkiin

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Seisoo omillaan Seinään ei tarvitse porata reikiä ja se on tarpeeksi kestävä kannattelemaan melkein mitä ikinä pitääkin säilyttää. Mahdollisuudet

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA NELJÄ PALVELUTASOA LIIKETOIMINTASUHDE VOLVO PENTA JÄLLEENMYYJÄN KANSSA Olet juuri investoinut Volvo Penta tuotteeseen.

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Ajoneuvojen tyyppihyväksyntä EU:ssa. Ajoneuvojen tyyppihyväksyntä, yleistä. Taustat ja tarkoitus

Ajoneuvojen tyyppihyväksyntä EU:ssa. Ajoneuvojen tyyppihyväksyntä, yleistä. Taustat ja tarkoitus Ajoneuvojen tyyppihyväksyntä, yleistä Ajoneuvojen tyyppihyväksyntä, yleistä Taustat ja tarkoitus EU:lla on ollut jo pitkään direktiivi, joka koskee henkilöautojen ja moottoripyörien tyyppihyväksyntää.

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI VUODESTA 1922 LÄHTIEN 2 LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LVI on erittäin arvostettu tuotemerkki

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Vakaat ja tyylikkäät ratkaisut Crawford Superior 42+ Vaativalle ostajalle Crawford Superior+

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

PRESS info. P12903SE / Per-Erik Nordström 4. syyskuuta 2012

PRESS info. P12903SE / Per-Erik Nordström 4. syyskuuta 2012 PRESS info P12903SE / Per-Erik Nordström 4. syyskuuta 2012 Uudet Scania-ratkaisut yhdistävät kuljettajat, kuljetusliikkeet ja autot Scania-sovellukset kalustonvalvontaan Tavoitekulutus Johtavaa tekniikkaa

Lisätiedot

Julkaisutiedot. Scania Diagnos & Programmer 3 versio 2.27

Julkaisutiedot. Scania Diagnos & Programmer 3 versio 2.27 fi-fi Julkaisutiedot Scania Diagnos & Programmer 3 versio 2.27 Versio 2.27 korvaa Scania Diagnos & Programmer 3 -version 2.26 ja tukee P-, G-, R- ja T-sarjan ajoneuvojen, F-, K- ja N-sarjan ajoneuvojen

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Valotelineet. Scania P-, G- ja R-sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin

Valotelineet. Scania P-, G- ja R-sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin Valotelineet Scania P-, G- ja R-sarjoihin Lisävalot valotelineisiin Valotelineet ja lisävarusteet Korkeakiiltoiset, ruostumattomasta Ø 70 mm teräsputkesta valmistetut ja EU-hyväksytyt LightFix-valotelineet

Lisätiedot

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA Scanian suodattimet on kehitetty ja testattu perusteellisesti yhteensopiviksi muiden Scania-osien kanssa, ja ne täyttävät tiukat toimintaa ja laatua sekä huoltoa ja luotettavuutta

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Scania Citywide LF Scania Citywide LF Scania Citywide LE

Scania Citywide LF Scania Citywide LF Scania Citywide LE PRESS info P12904SE / Per-Erik Nordström 4. syyskuuta 2012 Scania linja-autot mallisto Scania Citywide on uusi mallisto matalalattiaisia ja etuosastaan matalia low entry -kaupunkibusseja, joiden muotokieli

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Ilmajousituksen ylimääräinen käyttöyksikkö. Kuvaus PGRT

Ilmajousituksen ylimääräinen käyttöyksikkö. Kuvaus PGRT Kuvaus Kuvaus Ilmajousituksen normaali käyttöyksikkö sijaitsee kuljettajan istuimen sivulla. Ajoneuvon tasoa voidaan säätää käyttöyksiköllä. Kuormankäsittelyn aikana voi olla hyötyä kuorma-auton takaosaan

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design Limetecin uusi muotoilu - pelkistetyn linjakas ja moderni rakenne Limetec Next - uuden sukupolven muotoilu täysin tiiviillä sandwich-lattiarakenteella

Lisätiedot

OPER:03. Kysymyksiä Toimintatietoanalyysistä. fi-fi. Usein kysyttyjä kysymyksiä. Painos 2. Scania CV AB 2014, Sweden

OPER:03. Kysymyksiä Toimintatietoanalyysistä. fi-fi. Usein kysyttyjä kysymyksiä. Painos 2. Scania CV AB 2014, Sweden OPER:03 Painos 2 fi-fi Kysymyksiä Toimintatietoanalyysistä Usein kysyttyjä kysymyksiä Scania CV AB 2014, Sweden Johdanto Johdanto Tämän asiakirjan tarkoitus on helpottaa Toimintatietoanalyysin ongelmanratkaisua

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

520 hv, 2700 Nm / 1000 1300 r/min, EGR+SCR 580 hv, 2950 Nm / 1000 1350 r/min, EGR+SCR 730 hv versio julkistetaan myöhemmin

520 hv, 2700 Nm / 1000 1300 r/min, EGR+SCR 580 hv, 2950 Nm / 1000 1350 r/min, EGR+SCR 730 hv versio julkistetaan myöhemmin PRESS info P13304FI / Per-Erik Nordström 21. maaliskuuta 2013 Toisen sukupolven Euro 6 -moottorit ovat edeltäjiään taloudellisempia Scania esittelee uudet Euro 6 -moottorit tehokkuutta parantavin ominaisuuksin.

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

www.tamlans.fi Transporter

www.tamlans.fi Transporter www.tamlans.fi Transporter Elämyksiä monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ajoelämys sinulle ja matkustajillesi. Tamlans-varusteltu, tyylikäs

Lisätiedot

Maailman ensiesittely: Scania Euro 6 ensimmäiset moottorit markkinoille

Maailman ensiesittely: Scania Euro 6 ensimmäiset moottorit markkinoille PRESS info P11301EN / Per-Erik Nordström 31. maaliskuuta 2011 Maailman ensiesittely: Scania Euro 6 ensimmäiset moottorit markkinoille Scania tuo markkinoille 440 ja 480 hv:n 13-litraiset moottorit, jotka

Lisätiedot