Kuntavaalit hyvinvointivaalit äänestyspäivä on sunnuntai ennakkoon voi äänestää /2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuntavaalit hyvinvointivaalit äänestyspäivä on sunnuntai 28.10.2012 ennakkoon voi äänestää 17. 23.10.2012 2/2012"

Transkriptio

1 Helsingin Kaupungin Toimisto- Virkailijat ry 240- kymppinen Kuntavaalit hyvinvointivaalit äänestyspäivä on sunnuntai ennakkoon voi äänestää /2012 Yhdistyksen toimisto Kolmas linja 6, katutaso Helsinki

2 HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT Puheenjohtaja Carita Bardakci carita.bardakci(at)hel.fi Varapuheenjohtaja Kirsi Massinen kirsi.massinen(at)hel.fi varsinainen jäsen Sihteeri / tiedottaja Kikka Ylismäki kikka.ylismaki(at)hel.fi varsinainen jäsen Taloudenhoitaja Ulla Kauppinen ulla.h.kauppinen(at)hel.fi varsinainen jäsen Jäsenasiat Eija Niemimaa eija.niemimaa(at)hel.fi varsinainen jäsen Opintosihteeri Keijo Hiltunen keijo.hiltunen(at)hel.fi varsinainen jäsen Vapaa-aikavastaavat Armi Vikstedt armi.vikstedt(at)kantakaupunginvarsinainen jäsen kiinteistot.fi varajäsen Leila Vikman leila.vikman(at)hel.fi varsinainen jäsen Arja Solaste arja.solaste(at)hel.fi varsinainen jäsen Maire Korkeamäki maire.korkeamaki(at)hel.fi varajäsen Helena Widberg helena.widberg(at)maunulan-asunnot.fi varajäsen Oskari Perholehto KV-vastaava Leila Vikman leila.vikman(at)hel.fi varajäsen Nuorisovastaava Antti Nerg antti.nerg(at)hel.fi varajäsen (09) vara nuorisovastaava Helena Kauppila helena.kauppila(at)hel.fi

3 PUHEENJOHTAJAN SYYSTERVEHDYS Hei kaikki jäsenet, Haluan aluksi kiittää teitä kaikkia keväällä pidetyissä edustajiston vaaleissa osoittamastanne äänestysaktiivisuudesta, yhdistyksemme äänestysaktiivisuus oli selkeästi yli keskiarvon. Tulevana syksynä ovat kunnallisvaalit, ne ovat tärkeät meille kuntalaisina sekä erityisesti meille kuntatyöntekijöinä. Kuntavaaleissa valitsemme päättäjät kunnalle sekä kuntatyöntekijöinä päättäjät työllemme ja toiminnallemme seuraavaksi nelivuotiskaudeksi. Vaalit järjestetään 28. lokakuuta ja toivon että olette aktiivisia myös tällä kertaa, vain äänestämällä voit vaikuttaa tulevaan päätöksen tekoon. JHL:n vaalitavoitteista lisää tietoa sivulla sekä JHL:n ehdokkaista voit lukea alkaen lisää sivulla Ehdokkaiden tiedot julkaistaan heidän oman ilmoituksensa perusteella. JHL:n hallitus on hyväksynyt yhdistyksemme uuden nimen, Toimisto-, hallinto- ja IT-alan ammattilaiset JHL ry, pitämässään kokouksessa. Yhdistyksen virallinen nimen muutos patentti- ja rekisterihallituksessa vie oman aikansa, useampia kuukausia, oli vastaus kun asiaa yhdistyksen sihteeri tiedusteli. JHL:n sisällä yhdistyksen uusi nimi on otettu jo käyttöön. Jos saatte liitosta postia jossa uusi nimi jo näkyy, niin älkää ihmetelkö. Järjestämme yhteisiä retkiä sekä illanistujaiset saunomisineen Kulosaaren kartanolla syksyn aikana. Toivon, että osallistutte retkille sekä illanistujaisiin. Syyskokous on jälleen marraskuussa, toivon näkeväni teidät runsaslukuisina paikalla. Oikein hyvää syksyn jatkoa ja muistakaa olla aktiivisia syksyn vaaleissa, Carita Bardakci yhdistyksen puheenjohtaja sekä kuntavaaliehdokas syksyn vaaleissa!

4 Kokouskutsu Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL 240 ry:n yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous torstaina klo 17.00, Kallion virastotalo neuvotteluhuone 1, osoite: Toinen linja 4, Helsinki Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset syyskokoukselle kuuluvat asiat, v.2013 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Esityslista jaetaan kokouksessa, muu materiaali heijastetaan valkokankaalle. Kokouksen jälkeen toimintasuunnitelma 2013 on luettavissa yhdistyksen kotisivuilla. Tarjolla kahvia, teetä, pikkusuolaista ja jouluinen punaherukkaleivos. Tarjoilun vuoksi ilmoittautumiset mennessä ensisijaisesti yhdistyksen nettisivujen kautta tai sähköpostilla TERVETULOA KOKOUKSEEN! JHL 240 ry:n hallitus >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> JÄSENPALVELU 24h UUDISTUU VUODEN 2012 LOPULLA!

5 Jäsenilta Kulosaaren kartanolla perjantaina klo os. Kipparlahdensilmukka 5, Helsinki Vapaamuotoinen keskustelutilaisuus syksyn tärkeistä asioista mm. JHL:n kunnallisvaalin teemoista Oma kunta oma työ! Ehdokkaista paikalla mm. yhdistyksen puheenjohtaja Carita Bardakci. Oriflame kosmetiikkaa, esittelijänä Armi Vikstedt. Oriflamen valikoimiin kuuluu korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja sekä naisille että miehille. Tervetuloa! Tarjolla mukavaa seuraa, ruokaa ja juomaa. Tarjoilun järjestämisen johdosta osallistumisilmoitukset mennessä: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Yhdistys 240:n jäsenille opastettu museovierailu Helsingin yliopistomuseo Arppeanum, os. Snellmaninkatu 3 (Senaatintorin kulmassa) lauantaina Opastus alkaa klo 12.00, kesto 1-1,5 tuntia. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Helsingin yliopistomuseo perustettiin 2003 yhdistämällä yliopiston historiaa esittelevä Helsingin yliopiston museo, Lääketieteen historian museo, Eläinlääketieteen historian museo, Hammaslääketieteen museo ja Käsityötieteen kokoelmat. Museokokonaisuutta täydentämään Arppeanumiin palasi nykyään Luonnontieteelliseen keskusmuseoon kuuluva Mineraalikabinetti. Osallistumisilmoitukset mennessä:

6 Pikkujoulun merkeissä hotellimatka Tallinnaan lauantai Maihinnousukortteja jaetaan Länsiterminaalissa 1. kerroksessa kello 8.15 asti, EHDOTON TAKARAJA. Huom! Länsiterminaaliin pääsee raitiotievaunulla nro 9 Helsingin keskustasta, reittikartta ja aikataulu löytyy sivuilta. Kannattaa lähteä ajoissa liikkeelle, sillä raitiotievaunun kulku on hitaampaa, koska matkustajia on paljon. Eckerö Linen m/s Nordlandia lähtee kohti Tallinnaa kello Laivaan pääsy päättyy 15 min. ennen laivan lähtöä. Tallinnan A-terminaalissa olemme kello Mukaan mahtuu 30 nopeinta. Laivalle on varattu 2 kpl superior ulkohyttejä matkatavaroita varten (15 henkilöä/hytti) meno-paluu matkoilla, hytit sijaitsee kannella 7. Majoitus Sokos hotel Virussa 2 hengen standard huoneissa. Kuljetusta satamasta hotelliin ei ole järjestetty, jokainen menee oman aikataulunsa mukaisesti. Huoneen saa kello Tallinnassa oleskelu on vapaamuotoinen, erillistä ohjelmaa ei ole järjestetty. sunnuntai Huoneitten luovutus on kello Paluumatkan maihinnousukortit (jos ovat erilliset) jaetaan hotellin ala-aulassa kello Eckerö Linen m/s Nordlandia lähtee Tallinnan A-terminaalista kohti Helsinkiä kello Tallinnassa laivaan pääsy päättyy 20 min. ennen laivan lähtöä. Laivalla nautimme buffet-illallisen (joulupöytä) 2. kattauksessa kello Kokoontuminen on kello Buffetravintolan edessä kannella 6. Helsingin Länsiterminaalissa laiva on kello Hinta 40 euroa yhdistys 240 jäsenet/ ulkopuoliset 104 euroa/ hlö, vain jos paikkoja jää. Hinta sisältää: laivamatkat, hytin matkatavaroille, hotellimajoituksen jaetussa 2hh + aamiainen, buffet-illallisen paluumatkalla (joulupöytä). Sitovat ilmoittautumiset mennessä: Ensisijaisesti yhdistyksen nettisivujen kautta tai tekstiviestillä gsm /Kikka Ylismäki. Ilmoita: Nimi ja syntymäaika (pp.kk.vv), kansalaisuus ja oma puhelinnumerosi (sähköposti, jos muu kuin työn), JHL jäsennumerosi sekä mahdollinen huonekaverisi/ muuta. Matka tulee olla maksettu mennessä JHL 240 tilille Sampo IBAN: FI BIC: DABAFIHH Matkalla tarvitaan voimassaoleva matkustusasiakirja, joko passi tai jälkeen myönnetty henkilökortti. Eckerö Linen m/s Nordlandia on Itämeren ainoa risteilyalus, joka myöntää matkoista ja kaikista laivaostoksista Bonusta S-Etukortin haltijoille.

7 EDUNVALVONTA-ASIAA: Taloushallintopalvelun luottamusmies tiedottaa: Taloushallintopalvelussa kirjanpitojärjestelmän muutos SAP:iin eli Lasken käyttöönotto on työllistänyt tiiviisti koko vuoden. Varsinainen hanketoimisto lopetti toimintansa syksyyn mennessä ja olemme nyt normaalissa tuotannossa olleet keväästä lähtien. Laske ei ole vieläkään valmis mutta valoa näkyy jo, ja töitä jatketaan ahkerasti. Kaupunginjohtaja Jussi Pajunen sekä rahoitusjohtaja Tapio Korhonen vierailivat tapaamassa Talpan johtoryhmää syksyllä. He osoittivat selkeää huolta henkilöstön jaksamisesta sekä kiittivät kaikkia talpalaisia Lasken kanssa tehdystä työstä. Kaupungin tukitoimintojen keskittämispolitiikan mukaisesti seuraavaksi Talpaan ovat siirtymässä Palmian palkanlaskenta sekä laskutus. Siirto tulee tapahtumaan ensi vuoden alusta. Talpa on myös ottamassa uusia asiakkaita, syksyn aikana asiakkaaksi tulee Suomenlinnan liikenne Oy. Tämä tuo palkanlaskentaan uuden työsopimuksen, eli Suomenlinnan liikenteessä noudatetaan merimiessopimusta. Carita Bardakci luottamusmies, taloushallintopalvelut >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Sosiaaliviraston kuulumisia syyskuussa 2012 Syksy on alkanut ja edunvalvontaa hallitsee Sote uudistus. Kesäkuussa muutostiimi julkisti esityksensä hallinnon organisoinnista uudessa yhdistyvässä sosiaali- ja terveysvirastossa Sosiaalivirastossa asiaa käsiteltiin hallinto- ja kehittämiskeskuksen eri toimistoissa ja yksiköissä. Hallintopalvelut rakentuvat kolmesta osastosta: henkilöstö- ja kehittämispalvelut, tietohallinto- ja viestintäpalvelut sekä talous- ja tukipalvelut. Hallintoa ollaan keventämässä talouden ja kehittämisen asiantuntijoita vähentämällä. Suunnitelmaa on käsitelty yksiköiden yhteistoimintakokouksissa säännöllisesti. Kesäaikaan ajoittuneena uudistuksen käsittely on ollut erittäin haasteellista. Vaikka aikataulu on ollut kireä, yksiköiden lausunnot esityksestä ovat valmistuneet ajallaan. Esitystä on käsitelty vastuualueiden ja etenkin hallinto- ja kehittämiskeskuksen henkilöstötoimikunnissa tiiviisti. Kahden viraston yhdistämistä käsitellään aina myös kaupungin henkilöstötoimikunnassa. Henkilöstötoimikunnissa on todettu yhteistoiminnan toteutuneen lain sekä yhteistoimintasopimuksen mukaisesti.

8 Sosiaalivirastossa hallinnon vakansseista suurin osa siirtyy suoraan uuteen Sote virastoon (suorasiirto). Suorasiirroissa on kyse tehtävästä, joka jatkuu ennallaan uudessa virastossa ja sitä hoitaa vain yksi työntekijä. Suurin osa varhaiskasvatusvirastoonkin (Vaka) siirtyvistä vakansseista on suorasiirron piirissä. Osa vakansseista on ilmoittautumismenettelyn piirissä, jossa tehtävää voi hakea usea työntekijä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että uudelleen sijoituksia tulee kaupungin eri virastoihin. Uudelleen sijoitusta säätelevät ohjeet, joissa esimerkiksi määritetään palkkatakuu, mikä on voimassa 6 kk uudelleen sijoituksen alkamisesta. Sillä taataan palkkatason säilyminen entisen suuruisena vaikka tulevassa työssä olisi alempi palkka. Palkkauksen määrittelyssä noudatetaan KVTES:n määräyksiä ja se perustuu tehtävien vaativuuden arviointiin (TVA). 6 kk:n jakson jälkeen tehtävän palkka määritellään TVA:n mukaan. Helsingin kaupungilla on voimassa lupaus, ettei ketään irtisanota tai lomauteta tuotannollisista tai taloudellisista syistä. Tämä lupaus on edelleen voimassa. Terveyskeskuksessa keskitetyt toimistopalvelut (190 vakanssia) yksikön töiden järjestelystä käynnistetään oma selvitystyö työryhmän muodossa syksyn kuluessa. Työryhmät valmistelevat esityksen myös tukipalveluihin kuuluvien laitoshuollon ja vahtimestaripalveluiden järjestämistä. Tukipalveluissa on noin 800 vakanssia. Paljon on siis työtä tehtävä, että käynnistyvä uusi sosiaali- ja terveysvirasto saa hyvän alun. Vakan osalta tilanne on paljon selkeämpi. Kauniita syyssäitä toimisto-, hallinto- ja IT-alan ammattilaisille Keijo Hiltunen sosiaaliviraston pääluottamusmies

9 Kuntavaalit hyvinvointivaalit Ehdokasesittely JHL esittelee kuntavaaleihin ehdokkaaksi lähtevät jäsenensä vaalisivustolla. Ilmoita ehdokkuudestasi sivu, jonka kautta ehdolla olevat JHL:läiset voivat tietonsa lähettää, avataan keskiviikkona Ehdokkaiden tiedot julkaistaan heidän oman ilmoituksensa perusteella. Tutustu: Muista: kuntavaalien äänestyspäivä on sunnuntai Ennakkoon voi äänestää Lähde: JHL

10 NUORISOTOIMINTA: JHL:N PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOJAOSTO LA STRADA Oletko alle 35-vuotias JHL:n jäsen pääkaupunkiseudulta? Haluaisitko osallistua vapaamuotoiseen ja rentoon toimintaamme ja olla mukana kuulemassa ja vaikuttamassa nuoria työntekijöitä koskevissa työelämän asioissa? Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! Kaikki nuorten tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Ajankohtaista tietoa La Stradan toiminnasta ja nuorisotapahtumista myös muilla alueilla ja valtakunnallisesti JHL:n internetsivuilta ja Lisätietoja toiminnasta: Roby Mountrakis La Stradan puheenjohtaja Sähköposti: lastrada.jhl(at)gmail.com Tuomas Korhonen Nuorisosihteeri Sähköposti: tuomas.korhonenjhl4(at)luukku.com Puh Miia Manninen Järjestötoimitsija Sähköposti: miia.manninen(at)jhl.fi Puh

11 Miksi kuulua liittoon? 1. Työehtosopimus Tärkein ammattiliiton jäsenyyden tuoma etu. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL vääntää puolestasi työnantajapuolen kanssa kättä sopimuksen ehdoista. Työehtosopimuksella sovitaan, mitä työstä kuuluu minimissään maksaa. Samalla sovitaan mm. työajoista, sairausajan palkasta, yli- ja vuorotyökorvauksista ja lomista. Kätevää! 2. Palkka JHL neuvottelee puolestasi palkka- ja muut työehdot. Tiesitkö, että työntekijöillä, joita ammattiliittojen yleissitovat työehtosopimukset koskevat, palkat ovat keskimäärin viisi prosenttia korkeammat kuin työehtosopimuksen ulkopuolisilla? Leivän päälle on mukavaa saada muutakin kuin ylähuuli! 3. Työttömyysturva Kun olet palkkatyössä, voit liittyä myös Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassaan. Jos jäät työttömäksi, maksaa työttömyyskassa Sinulle ansioihisi suhteutettua päivärahaa. Huolehdi, että työssä ollessasi (kesätyöt, määräaikaiset työt tai keikkatyöt) olet myös työttömyyskassan jäsen! 4. Neuvontaa, koulutusta, toimintaa JHL tarjoaa monenlaista apua koulutuksen ja työelämän haasteisiin. Tarjolla on niin neuvontaa ja ohjausta kuin kieli- ja atk- kurssejakin. Seuraa koulutustarjontaa sivujemme kurssikalenterista tai Motiivi-lehdestä! 5. Etuja JHL tarjoaa myös monia muita etuja jäsenilleen. Ammattiin opiskelevat saavat jäsenvakuutuksessa myös ammatillisen vastuuvakuutuksen ja lisätapaturmavakuutuksen. Kaikille jäsenille (myös juuri Sinulle ammattiin opiskelevalle kuin nuorisojäsenelle) tarjotaan edullisia lomapaikkoja ja tukea lomailuun. Hyödynnettävissäsi ovat muun muassa jäsenalennukset hotelleissa, risteilyillä, polttoainetta tankatessa ja vakuutuksiasi maksaessa sekä jopa koruista! Lisää jäseneduista JHL:n sivuilta! Lähde: JHL Kerro JHL:stä myös kavereillesi ja pyydä heitäkin liittymään Julkisten ja hyvinvointialojen liittoon JHL:n!

12 PÄÄLUOTTAMUSMIEHET Sosiaalivirasto (muu kuin päivähoito) Keijo Hiltunen keijo.hiltunen(at)hel.fi Keskushallinto (Taske, Talpa, Tav, Heke, Halke, Kv, Tyke, Tieke, Oiva-Akatemia) Kirsi Massinen (09) kirsi.massinen(at)hel.fi varapääluottamusmies Carita Bardakci carita.bardakci(at)hel.fi Helsingin kaupungin asunnot Oy:n alueyhtiöt Kyösti Hartikainen (09) Asuntotuotantotoimisto, rakennusvalvontavirasto, ympäristökeskus, hankintakeskus, rakennusvirasto, Stara, Helsingin tukkutori Reijo Riima (09) reijo.riima(at)hel.fi varapääluottamusmies Katriina Nummela (09) katriina.nummela(at)hel.fi Kaupunkisuunnitteluvirasto, pelastuslaitos Jari Mustikkaniemi (09) jari.mustikkaniemi(at)hel.fi Terveyskeskus Kai Suutari ma - pe /( 09) kai.suutari(at)hel.fi varapääluottamusmies Virpi Heikkinen ma - ti / (09) virpi.leena.heikkinen(at)hel.fi LUOTTAMUSMIEHET Sosiaalivirasto (muu kuin päivähoito) Arja Solaste (09) arja.solaste(at)hel.fi varaluottamusmies Merja Sahlsten (09) merja.sahlsten(at)hel.fi Keskushallinto (Talpa) Carita Bardakci carita.bardakci(at)hel.fi varaluottamusmies Iina Koivisto (09) iina.koivisto(at)hel.fi Rakennusvalvontavirasto Jaana Mod (09) jaana.mod(at)hel.fi varaluottamusmies Antti Nerg (09) antti.nerg(at)hel.fi Terveyskeskus Kotihoito Ari Karvinen ke pe / (09) ari.karvinen(at)hel.fi Laitoshuolto Anne Asp ma ke / (09) anne.asp(at)hel.fi varaluottamusmies Lauri Vihervä (09) lauri.viherva(at)hel.fi Psykiatria 1 päivä (jaettu) Eeva Japola eeva.japola(at)hel.fi Jukka Salmijärvi jukka.salmijarvi(at)hel.fi

https://www. Yhdistyksen toimisto Toinen linja 3 2.krs 00530 Helsinki 2/2014 www.os240.jhlyhdistys.fi Meidät löytää myös Facebookissa

https://www. Yhdistyksen toimisto Toinen linja 3 2.krs 00530 Helsinki 2/2014 www.os240.jhlyhdistys.fi Meidät löytää myös Facebookissa 240- kymppinen https://www. 2/2014 Yhdistyksen toimisto Toinen linja 3 2.krs 00530 Helsinki www.os240.jhlyhdistys.fi Meidät löytää myös Facebookissa HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 2014-2015 Puheenjohtaja Carita

Lisätiedot

Helsingin Kaupungin Toimisto- Virkailijat ry

Helsingin Kaupungin Toimisto- Virkailijat ry Helsingin Kaupungin Toimisto- Virkailijat ry 240- kymppinen 1/2010 Yhdistyksen toimisto Kolmas linja 6, katutaso Hakaniemi e-mail os240@elisanet.fi www.os240.jhlyhdistys.fi HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 2010-2011

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 liite1 HELSINGIN KAUPUNGIN TOIMISTOVIRKAILIJAT JHL ry Kolmas linja 6, liiketila 00530 Helsinki TOIMINTAKERTOMUS 2012 21.3.2013 Yhdistyksen hallitus Sivu 2 / 8 1 YLEISTÄ Vuosi oli yhdistyksemme 56. toimintavuosi.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TOIMINTAKERTOMUS 2013 Yhdistyksen hallitus 8.4.2014 Sivu 1 / 7 1 YLEISTÄ Vuosi oli yhdistyksemme 57. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa eri virastoissa sekä kehittää yhdistystoimintaa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 HELSINGIN KAUPUNGIN TOIMISTOVIRKAILIJAT JHL ry Kolmas linja 6, liiketila 00530 Helsinki TOIMINTAKERTOMUS 2011 21.3.2012 Yhdistyksen hallitus Sivu 2 / 8 1 YLEISTÄ Vuosi oli yhdistyksemme 55. toimintavuosi.

Lisätiedot

Helsingin kunnallisten koulujen henkilökunta JHL ry 133

Helsingin kunnallisten koulujen henkilökunta JHL ry 133 Helsingin kunnallisten koulujen henkilökunta JHL ry 133 Ammattina hyvinvointi Tiedotuslehti Lehden toimitus: Levikki: Jakelu: Merja Patokoski Vesa Vento 200 kpl Opetusviraston, peruskoulujen, lukioiden,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2010

TOIMINTAKERTOMUS 2010 HELSINGIN KAUPUNGIN TOIMISTOVIRKAILIJAT JHL ry Kolmas linja 6, liiketila 00530 Helsinki TOIMINTAKERTOMUS 2010 23.2.2011 Yhdistyksen hallitus Sivu 2 / 8 1 YLEISTÄ Vuosi on yhdistyksemme 54. toimintavuosi.

Lisätiedot

1/11 JÄSENLEHTI. Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset ry

1/11 JÄSENLEHTI. Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset ry Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset ry 1/11 JÄSENLEHTI 4 YT- ja Tyhy-toiminta työyhteisön parhaaksi 6 Ystean senioritoiminta on nyt 50+ -toimintaa 10 Vuoden työpaikkaosasto 2010 22 Kutsu

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1 / 2012

JÄSENTIEDOTE 1 / 2012 JÄSENTIEDOTE 1 / 2012 208 Keravan hyvinvointi JHL ry EDUSTAJISTOVAALIT 12. - 28.3.2012 - Äänestä ja voita! Vaaleissa arvotaan äänestäneiden JHL 208 jäsenten kesken kolme 50 euron arvoista lahjakorttia

Lisätiedot

Ystea-lehti 1/2011. Pääkirjoitus Matti Ojamo. Työhyvinvoinnin monet lähteet

Ystea-lehti 1/2011. Pääkirjoitus Matti Ojamo. Työhyvinvoinnin monet lähteet Ystea-lehti 1/2011 julkaisija: Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset ry:n jäsenlehti. YSTEA ry on Erityisalojen toimihenkilöliitto ERTO ry:n jäsenyhdistys. www.ystea.fi Päätoimittaja: Matti

Lisätiedot

Pamina 003 ry:n jäsenlehti 4/ 2011 www.pamina003.fi

Pamina 003 ry:n jäsenlehti 4/ 2011 www.pamina003.fi Pamina 003 ry:n jäsenlehti 4/ 2011 www.pamina003.fi 3 Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Iso-Lähteenmäki Lauri, päätoimittaja Juntunen Johanna Koskinen Sinikka

Lisätiedot

250 Tampere 1/2014. JHL 250:n kevätkokous Tiistaina 8.4.2014 kello 18.00

250 Tampere 1/2014. JHL 250:n kevätkokous Tiistaina 8.4.2014 kello 18.00 250 Tampere 1/2014 JHL 250:n kevätkokous Tiistaina 8.4.2014 kello 18.00 Lehden aikataulu JHL 250 Tampere nro 2/2014 ilmestyy viikolla 21-22 Tee lehteen juttu! Tai anna vinkki aiheesta, jonka sisältö tai

Lisätiedot

PUHEENJOHTAJAN PUHEENVUORO

PUHEENJOHTAJAN PUHEENVUORO VANTAAN OPETTAJA No:5 27.8.2012 Vantaan opettajien ammattiyhdistys ry Talkootie 7, 01350 Vantaa puh: 09-873 4020, toimisto@voay.fi, www.voay.fi Tiedottaja: Eeva Lohela tiedotus@voay.fi PUHEENJOHTAJAN PUHEENVUORO

Lisätiedot

250 TAMPERE 4/2010. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille

250 TAMPERE 4/2010. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille 250 TAMPERE 4/2010 Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille Lehden aikataulu Seuraava JHL-250-Tampere nro 1/ 2011 ilmestyy jäsenistölle viikolla 12-13 / 2011 Lehtijengi

Lisätiedot

logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti 1/2014 KOULUTUS kannattaa

logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti 1/2014 KOULUTUS kannattaa logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti 1/2014 KOULUTUS kannattaa 2 1/2014 Koulutus kannattaa Julkaisija: Logistiikan toimihenkilöt ry Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki Puh. 09-613 231 Telefax 020 1130

Lisätiedot

Autokatsastajat. Vuosikokous 2014 Tampere 1/2014

Autokatsastajat. Vuosikokous 2014 Tampere 1/2014 Autokatsastajat Vuosikokous 2014 Tampere 1/2014 Puheenjohtaja 1/2014 31. VUOSIKERTA Julkaisija Autokatsastajat AK ry www.autokatsastajat.fi Vastuullinen päätoimittaja Tuomo Vikstedt Haastemiehenkatu 6

Lisätiedot

RUSKARETKI LEVILLE! OYHYry. YPJ-palkkataulukot Kuulumiset kevätkokouksesta Pardialaisten Sama palkka kampanja

RUSKARETKI LEVILLE! OYHYry. YPJ-palkkataulukot Kuulumiset kevätkokouksesta Pardialaisten Sama palkka kampanja OULUN YLIOPISTON HENKILÖKUNTAYHDISTYS OYHY RY:n JÄSENLEHTI KALIKKA1/2011 YPJ-palkkataulukot Kuulumiset kevätkokouksesta Pardialaisten Sama palkka kampanja RUSKARETKI LEVILLE! OYHYry Sisällysluettelo TOIMITUS

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry

Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry Pohjois-Karjalan Sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen KY:n JHL ry 212 JÄSENLEHTI N:o 1 2014 JHL - Julkisten ja hyvinvointialojen liitto www.jhl.fi BAS2 - Itella Posti Oy Itella Green JHL 212 ry. 60 vuotta

Lisätiedot

Jäsenetusi. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL. JHL:n jäsenedut 2015 1

Jäsenetusi. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL. JHL:n jäsenedut 2015 1 2015 Jäsenetusi Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL JHL:n jäsenedut 2015 1 SISÄLTÖ Puheenjohtajan tervehdys TERVETULOA JÄSENEKSI! JÄSENEDUT jhl TARJOAA PARASTA EDUNVALVONTAA HYVINVOINNIN TEKIJÖIDEN

Lisätiedot

TA M P EREE N SE U D U N T OIMIH E N KI LÖT P R O RY:N JÄ SEN LEH T 2/2014. Syksyn satoa 1 prosyyri

TA M P EREE N SE U D U N T OIMIH E N KI LÖT P R O RY:N JÄ SEN LEH T 2/2014. Syksyn satoa 1 prosyyri TA M P EREE N SE U D U N T OIMIH E N KI LÖT P R O RY:N JÄ SEN LEH T 2/2014 I Syksyn satoa 1 prosyyri PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ Yhdistyksemme hallitus teki viime syksynä päätöksen lopettaa paperisen lehden

Lisätiedot

logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti IHMISET tekevät yhdistyksen

logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti IHMISET tekevät yhdistyksen logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti IHMISET tekevät yhdistyksen 2 Ihmiset tekevät yhdistyksen Julkaisija: Logistiikan toimihenkilöt ry Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki Puh. 09-613 231 Telefax 020

Lisätiedot

Vuoden 2014 toiminta. Hyvinvointitoimikunta on suunnitellut monipuolisen tapahtumatarjonnan tällekin vuodelle.

Vuoden 2014 toiminta. Hyvinvointitoimikunta on suunnitellut monipuolisen tapahtumatarjonnan tällekin vuodelle. Kuva Tapio Aalto Vuoden 2014 toiminta EDUNVALVONTA Tärkeimpänä painopistealueena edunvalvonnassa on jäsenten etujen (työpaikat ja palvelusuhde-ehdot) turvaaminen kaikissa työsuhteisiin liittyvissä muutostilanteissa.

Lisätiedot

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Oulun seutu 2/2014 Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Päätoimittajan palsta Niin se aika vierähtää lehteä tehdessä, ettei meinaa vauhdissa aina perässä pysyä. Vuosi sitten aloitin Pro

Lisätiedot

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2014

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2014 Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2014 Arvoisa jäsen, Olen Anu Harsia ja olen toiminut yhdistyksemme puheenjohtajana vuoden alusta. Jäsenenä olen ollut jo vuodesta 1997 ja ammatiltani

Lisätiedot

TURUN SEUDUN OSASTOJEN 069, 502 JA 052 JÄSENLEHTI 1 / 2011 TÄSSÄ NUMEROSSA

TURUN SEUDUN OSASTOJEN 069, 502 JA 052 JÄSENLEHTI 1 / 2011 TÄSSÄ NUMEROSSA TURUN SEUDUN OSASTOJEN 069, 502 JA 052 JÄSENLEHTI 1 / 2011 TÄSSÄ NUMEROSSA KEVÄTKOKOUSKUTSUT UUDET JOHTOKUNNAT EDUSKUNTAVAALIT TULEVAT TAPAHTUMAT YM, YM EDUSKUNTAVAALIT 17.4.2011 ÄÄNESTÄ TAI NIELE: WWW.VAALIVEIKKAUS.FI

Lisätiedot

Viisseiska Kevät 2012

Viisseiska Kevät 2012 Viisseiska Kevät 2012 Salon metallityöväenammattiosasto r.y. Someron metallityöväen ammattiosasto r.y. Metallin liittokokousvaalit Ennakkoäänestys 2. 16.3.2012 Uurnavaali 25. 27.3.2012 Puheenjohtajan palsta

Lisätiedot

Rakennusliiton kotisivut: www.rakennusliitto.fi

Rakennusliiton kotisivut: www.rakennusliitto.fi OPAS talotekniikka-alan LUOTTAMUSTEHTÄVISSÄ toimiville 2014-2016 Tämä opas on tarkoitettu talotekniikka-alan luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Työntekijöiden edustajia koskeva sopimus löytyy

Lisätiedot

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B Pamina 003 ry:n jäsenlehti 1 / 2010 www.pamina003.fi Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Hintikka Anna Iso-Lähteenmäki Lauri Juntunen Johanna Koskinen Sinikka,

Lisätiedot

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2014 www.pamina003.fi PAMINAVINKKI Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituksen osoite Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere Toimituskunta

Lisätiedot

Kyltti. 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot 21 Kokoukseen ja risteilylle!

Kyltti. 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot 21 Kokoukseen ja risteilylle! Kyltti Yksityisten lääkintä- ja terveyspalvelulaitosten työntekijät YLTT ry:n jäsenlehti 1/2008 4 Mitä tapahtui vuonna 2007? 8 Tulevaisuus yhdessä 10 Uusi palkkausjärjestelmä 14 Marokon erilaiset työolot

Lisätiedot