KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 56 Kirkkoneuvosto Nro 5/ klo Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 56 Kirkkoneuvosto Nro 5/2014. 14.5.2014 klo 18.30 19.56 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki"

Transkriptio

1 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila Reino puheenjohtaja, läsnä Jäsenet: Henkilökohtaiset varajäsenet: Hihnala Reino läsnä Rahja Esa Juola Marjaana, varapj., läsnä Niemelä Mari Latukka Juhani läsnä Stolp Jukka Nevalainen Eero läsnä Isopahkala Tapio Pahkala Pentti läsnä Himanka Heimo Peltola Götha läsnä Kauppinen Tiina Pentinmikko Anne poissa Peltola Vuokko läsnä Rautakoski Leeni läsnä Piippo Sirkka Tikkanen Jorma läsnä Rahkonen Marko Vuollet Jouni läsnä Prittinen Pekka MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) Läsnä 11/11 LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Katso 58 Haapakoski Pentti, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ukonaho Liisa, talouspäällikkö Jokiaho Tuija, vt. hallinto- ja taloussihteeri, pöytäkirjanpitäjä Pöllä Leena, läsnä 61 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS- TOIMITUS :t Katso 59. Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marjaana Juola ja Juhani Latukka. Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Reino Junttila Tuija Jokiaho Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Kalajoki Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Marjaana Juola Juhani Latukka Aika ja paikka Kalajoen seurakunnan taloustoimistossa, Plassintie 2, Kalajoki. Nähtävillä olosta ilmoittaminen: Todistaa: Vs. kirkkoherra Reino Junttila Pöytäkirjan nähtävillä olosta on ilmoitettu seurakunnan ilmoitustaululla

2 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 57 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 58 Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. Kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kokous on päätösvaltainen, kun läsnä on enemmän kuin puolet jäsenistä. Kokouskutsu asialuetteloineen on lähetetty jäsenille ja kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajille sähköpostilla. Kokouksessa on läsnä 11/11 jäsentä. Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA 59 Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat valitaan aakkosjärjestyksessä vuorotellen. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat. Marjaana Juola ja Juhani Latukka Tarkastus on iltapäivällä taloustoimistossa. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Marjaana Juola ja Juhani Latukka. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 60 Työjärjestykseksi esitetään hyväksyttäväksi kokouskutsun esityslistan mukaiset asiat siten, että Vuorenkallion uurna-alueen urakoitsijan valinnan vahvistaminen käsitellään ensimmäisenä asiana sekä lisäasiana 69 Irma ja Oiva Tiluksen perikunnan myyntitarjous Tilus nimisestä tilasta. Hyväksyttiin esityslistan mukaiset asiat ja lisäasia.

3 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 58 VUORENKALLION UURNA-ALUEEN URAKOITSIJAN VALINNAN VAHVISTAMINEN 61 Vuorenkallion uurna-alueen tarjousten jättöaika oli klo 15 mennessä. Tarjouksia saatiin kolme kappaletta. Kirkkoneuvosto nimesi työryhmän avaamaan tarjoukset ja tekemään urakoitsijan valinnan. Työryhmään valittiin Götha Peltola ja Eero Nevalainen. Työryhmä esittää ehdotuksensa uurna-alueen urakoitsijaksi kokouksessa. Työryhmä kutsui jatkohaastatteluun kaksi halvimman tarjouksen tehnyttä urakoitsijaa: Uunila Oy:n ja Meri-Lapin Taimi Oy:n. Jatkohaastattelut pidettiin Haastatteluissa oli läsnä toimikunnan jäsenten lisäksi asiantuntijajäsenenä Leena Pöllä. Haastattelujen jälkeen pyydettiin lisätarjous Meri-Lapin Taimi Oy:ltä, jotta tarjouksista saatiin vertailukelpoiset. Työryhmän esitys: Uunila Oy:n tarjous oli euroa, Meri-Lapin Taimi Oy:n lopullinen tarjous lisätarjouksen jälkeen oli ,20 euroa. Urakoitsijan valintatyöryhmä asetti valintakriteereiksi kokonaisedullisuuden, jossa otetaan huomioon hinnan ohella toimitusvarmuus aikataulullisesti sekä laatutekijät. Merkittävänä pidettiin myös sitä, että uurna-alueen ilme olisi mahdollisimman yhteneväinen kirkon edustan rakenteiden kanssa. Valintatyöryhmä päätyi esittämään urakoitsijaksi kirkon edustan tehnyttä Uunila Oy:tä. Tätä pykälää oli esittelemässä Leena Pöllä. Liisa Ukonaho poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Hyväksyttiin. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3). Tiedoksi: Uunila Oy, Meri-Lapin taimi Oy, Vihertyö Niskanen Oy

4 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Henkilöstöasia. 63 Henkilöstöasia. 64 Henkilöstöasia. 65 Henkilöstöasia. 66 Henkilöstöasia. 67 Henkilöstöasia. VAALILAUTAKUNNAN KOKOONPANO SEURAKUNTAVAALEJA VARTEN 68 Tarkistetaan tämän hetkisestä vaalilautakunnasta poisjättäytyvät jäsenet ja valitaan uudet henkilöt tilalle. Rautiosta halukkuutensa vaalilautakunnan jäseniksi ovat ilmaisseet Paula Rautakoski, Leena Niskakangas ja Terttu-Kaija Rantala. Saatetaan ehdokkaat kirkkovaltuustolle tiedoksi.

5 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 60 IRMA JA OIVA TILUKSEN PERIKUNNAN MYYNTITARJOUS TILUS-NIMISESTÄ TILASTA 69 Himankalaisten Irma ja Oiva Tiluksen perikunnan edustaja Jusei Tilus on tarjonnut Kalajoen seurakunnan ostettavaksi Himangalla hautausmaan takana olevaa Tilus-nimistä noin 3000 m² :n kantatilaa, jonka kiinteistötunnus on Voimassa olevan asemakaavan mukaan tila on lähivirkistysaluetta, jolle ei saa rakentaa. Perikunnalla ei ole tilasta hintapyyntöä. Kalajoen kaupunki maksaa puisto- ja tiealueista 1,50 euroa m²:ltä. Sen mukaan tilan hinnaksi tulisi 4500 euroa ja sen lisäksi tilalla olevan puuston arvona päivän hinta. Seurakuntamestari Paavo Tiinanen kannattaa tilan ostamista seurakunnalle, koska se sijaitsee hautausmaan naapuritilana, jolle voidaan siirtää hautausmaan takaosassa sijaitsevat multakasat ja hautausmaan hoidossa tarvittavia työkoneita ja välineitä, jotka nykyisellään rumentavat hautausmaan takaosaa. Puheenjohtajan esitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle 1) että Oiva ja Irma Tiluksen perikunnalle tarjotaan Tilus-nimisestä tilasta 4500 euroa ja sillä olevista puista päivän hinta 2) että jos perikunta hyväksyy seurakunnan tarjouksen, niin kirkkovaltuusto valtuuttaa kirkkoneuvoston hyväksymään ja allekirjoittamaan kauppakirjan 3) että kauppahinta maksetaan vuoden 2014 talousarviossa kiinteistöjen ostoon varatusta määrärahasta tai vuoden 2014 lisätalousarviossa varattavasta määrärahasta Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle: 1) että Oiva ja Irma Tiluksen perikunnalle tarjotaan Tilus-nimisestä tilasta 4500 euroa ja sillä olevista puista päivän hinta 2) että jos perikunta hyväksyy seurakunnan tarjouksen, niin kirkkovaltuusto valtuuttaa kirkkoneuvoston hyväksymään ja allekirjoittamaan kauppakirjan 3) että kauppahinta maksetaan vuoden 2014 lisätalousarviossa varattavasta määrärahasta.

6 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 61 LISÄTALOUSARVIO 70 Vuoden 2014 määrärahojen korotusesitykset ja investointimäärärahojen muutosesitykset ovat liitteessä 6/2014. Talouspäällikön esitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi vuoden 2014 talousarvion määrärahojen korotukset ja investointimäärärahojen muutokset liitteen 6/2014 mukaisesti. Kirkkoneuvosto lisäsi investointimäärärahoihin 5000 euron määrärahan maan ostoa varten. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi vuoden 2014 määrärahojen korotukset yhteensä euroa ja investointimäärärahojen muutokset ja lisäykset yhteensä euroa. KIVIRANNAN PURKU 71 Talouspäällikkö Liisa Ukonaho on keskustellut paloasemaryhmän päällikkö Kauko Himangan kanssa Kivirannan polttamisvaihtoehdosta. Himanka totesi, että rakennusvalvontaviranomaiset vaativat rakennuksesta poistettavan kaikki muovi yms, joka palaessaan tuottaa ympäristömyrkkyjä. Eli olisi iso työ saada ko. rakennus polttokelpoiseksi. Kauko Himanka suositteli purkufirman käyttöä. Talouspäällikön esitys: Perustetaan työryhmä Kivirannan purkua suunnittelemaan. Hyväksyttiin. Työryhmään nimettiin Reino Hihnala, Jouni Vuollet, Aarne Nikula ja talouspäällikkö. Tarvittaessa työryhmää täydennetään muilla seurakunnan työntekijöillä. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

7 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 62 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINTARKASTAJAN LAUSUNTO 72 Tilintarkastus on tilintarkastajan pyynnöstä siirretty pidettäväksi Kirkkoneuvosto kokoontuu maanantaina klo Kalajoen seurakuntakodilla ennen kirkkovaltuuston kokousta ja käsittelee tilintarkastuskertomuksen ja tilintarkastajan lausunnon. HIETALAN PAPPILAN VUOKRAUS 73 Jussi Tukiainen ja Anna-Liisa Hannula-Tukiainen ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Hietalan pappilan vuokraamisesta ainakin yhdeksi vuodeksi eteenpäin. Puheenjohtajan esitys: Kirkkoneuvosto keskustelee asiasta. Kirkkoneuvosto keskusteli vuokraamisasiasta ja päätti, että tässä vaiheessa Hietalan pappilaa ei vuokrata. TIEDOKSI 74 Liikennevirasto on myöntänyt Kalajoen seurakunnalle satamakirkkotyölle 3000 euron avustuksen vuodelle 2014 lästimaksuista. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

8 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Henkilöstöasia. AVUSTUSANOMUS MATKAKUSTANNUKSIIN 76 Himangalla kolmen opettajan ryhmä on päässyt valtakunnallisen virsivisa-kisan loppukilpailuun. Loppukilpailu pidetään Turussa. He saavat kirkkomusiikkiliitolta tukea ja anovat seurakunnalta avustusta matkakustannuksiin. Kokonaiskustannukset matkasta ovat noin euroa. Puheenjohtajan esitys: Annetaan avustusta virsivisa-kisan loppukilpailuun osallistuville opettajille 300 euroa kuitteja vastaan (esim. junaliput). Hyväksyttiin. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3). Tiedoksi: taloustoimisto, Kaisu Ala-Pöntiö VALITUSOSOITUS JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS 77 Puheenjohtaja antoi kirkkolain 24 :n mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen, joka on pöytäkirjan liitteenä. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 70 Kirkkoneuvosto Nro 6/2014 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 69 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 26.5.2014 klo 18.00 18.37 Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 Kirkkoneuvosto Nro 7/2014. 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 Kirkkoneuvosto Nro 7/2014. 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 77 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 9.6.2014 klo 18.30-19.45 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kari

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

21/27 MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Ukonaho Liisa Jokiaho Tuija. kirkkoherra talouspäällikkö vt. hallinto- ja. taloussihteeri, pöytäkirjanpitäjä

21/27 MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Ukonaho Liisa Jokiaho Tuija. kirkkoherra talouspäällikkö vt. hallinto- ja. taloussihteeri, pöytäkirjanpitäjä KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 3 / 2014 Sivu 27 KOKOUSAIKA Torstai 6.11.2014 klo 19.00 20.35 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 98 Kirkkoneuvosto Nro 9/2014. 24.9.2014 klo 18.30 20.25 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 98 Kirkkoneuvosto Nro 9/2014. 24.9.2014 klo 18.30 20.25 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 98 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 24.9.2014 klo 18.30 20.25 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kesola

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka

Tiistai klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 24.4.2018 klo 18:30 19:25 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13,

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 Kirkkoneuvosto Nro 11/2014. 20.11.2014 klo 18.30 22.00 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 Kirkkoneuvosto Nro 11/2014. 20.11.2014 klo 18.30 22.00 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 20.11.2014 klo 18.30 22.00 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kari

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 107 Kirkkoneuvosto Nro 10/2014. 15.10.2014 klo 18.30 21.37 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 107 Kirkkoneuvosto Nro 10/2014. 15.10.2014 klo 18.30 21.37 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 107 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 15.10.2014 klo 18.30 21.37 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kari

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 30.8.2017 3 / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.8.2017 klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki SAAPUVILLA

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 Kirkkoneuvosto Nro 1/2014. 5.2.2014 klo 18.30 19.53 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 Kirkkoneuvosto Nro 1/2014. 5.2.2014 klo 18.30 19.53 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 5.2.2014 klo 18.30 19.53 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 85 Kirkkoneuvosto Nro 8/2014. 21.8.2014 klo 18.30-19.34 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 85 Kirkkoneuvosto Nro 8/2014. 21.8.2014 klo 18.30-19.34 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 21.8.2014 klo 18.30-19.34 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kesola

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 27 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30 20:31 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 27 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30 20:31 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 29.11.2017 4 / 2017 Sivu 27 KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.11.2017 klo 18:30 20:31 KOKOUSPAIKKA Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, 68100 Himanka SAAPUVILLA

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 79 Kirkkoneuvosto Nro 8/2012

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 79 Kirkkoneuvosto Nro 8/2012 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 79 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 1/2013 Sivu 1. Kalajoen seurakuntakoti, Iktyssali, Kalajoki

Kirkkovaltuusto 1/2013 Sivu 1. Kalajoen seurakuntakoti, Iktyssali, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 1/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET 29.1.2013 klo

Lisätiedot

Tiistai klo 18:30 19:43

Tiistai klo 18:30 19:43 KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 7.2.2017 klo 18:30 19:43 Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, 68100

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Maanantai klo 18:00 19:44 Juusolanmäki, Kokkolantie 1358, Rahja

Maanantai klo 18:00 19:44 Juusolanmäki, Kokkolantie 1358, Rahja KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 93 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 11.12.2017 klo 18:00 19:44 Juusolanmäki, Kokkolantie 1358, 85180

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05 Kalajoen

Lisätiedot

Poissa: Anna-Maija Himanka Marjaana Juola Tuovi Nauha Hanna Nikupaavo Ville Peltola Anne Pentinmikko Esa Rahja MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Poissa: Anna-Maija Himanka Marjaana Juola Tuovi Nauha Hanna Nikupaavo Ville Peltola Anne Pentinmikko Esa Rahja MUUT SAAPUVILLA OLLEET KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 2.6.2015 3 / 2015 Sivu 23 KOKOUSAIKA 6.9.2015 klo 14.30-15:04. KOKOUSPAIKKA Kalajoen Kristillinen opisto, juhlasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 29 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 21:06 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 29 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 21:06 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 20.11.2018 4 / 2018 Sivu 29 KOKOUSAIKA Tiistai 20.11.2018 klo 19 21:06 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-sali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 Kirkkoneuvosto Nro 9/2015. Tiistai 27.10.2015 klo 18.30 20:26 Himangan seurakuntakoti

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 Kirkkoneuvosto Nro 9/2015. Tiistai 27.10.2015 klo 18.30 20:26 Himangan seurakuntakoti KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 118 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 27.10.2015 klo 18.30 20:26 Himangan seurakuntakoti Kari Lauri puheenjohtaja,

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Poissa: Savela Tuomas

Poissa: Savela Tuomas KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 9.1.2019 1 / 2019 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.1.2019 klo 19 20:21 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 sivut 65-69 KOKOUSAIKA klo 18.30 18.55 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vihannin seurakuntatalo, Onnelantie, VIHANTI Matala Tuomo Havia Risto

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 14 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:41 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 14 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:41 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 29.5.2018 2 / 2018 Sivu 14 KOKOUSAIKA Tiistai 29.5.2018 klo 19 20:41 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-sali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 22.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntakoti SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 1 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:13 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2018 Sivu 1 KOKOUSAIKA Tiistai klo 19 20:13 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 13.2.2018 1 / 2018 Sivu 1 KOKOUSAIKA Tiistai 13.2.2018 klo 19 20:13 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki

Lisätiedot

Maanantai klo 18:30 19:59 Raution seurakuntakoti, Rautiontie 1700, Rautio

Maanantai klo 18:30 19:59 Raution seurakuntakoti, Rautiontie 1700, Rautio KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 3.4.2017 klo 18:30 19:59 Raution seurakuntakoti, Rautiontie 1700,

Lisätiedot

Poissa: Ainali Riitta, jäsen Niemelä Hannu, jäsen Rahja Esa, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Tuorila Marianne, jäsen Tuura Elina, jäsen

Poissa: Ainali Riitta, jäsen Niemelä Hannu, jäsen Rahja Esa, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Tuorila Marianne, jäsen Tuura Elina, jäsen KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 1 / 2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 26.5.2014 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2016 Sivu 12 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2016 Sivu 12 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 31.5.2016 2 / 2016 Sivu 12 KOKOUSAIKA 31.5.2016 klo 19.00 20.29 KOKOUSPAIKKA Himangan seurakuntakoti, Huhdantie 13, Himanka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 3/2016 Kokousaika Tiistai 17.5.2016 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien seurakuntakeskuksen kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014. sivut 51-56 KOKOUSAIKA. 26.8.2014 klo 18.00 20.15

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014. sivut 51-56 KOKOUSAIKA. 26.8.2014 klo 18.00 20.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2014 sivut 51-56 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.15 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 101 Kirkkoneuvosto Nro 8/2015. Maanantai 14.9.2015 klo 18.30 21.47. Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 101 Kirkkoneuvosto Nro 8/2015. Maanantai 14.9.2015 klo 18.30 21.47. Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 101 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 14.9.2015 klo 18.30 21.47. Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

3 Veli Ainali Asko Heikkilä. Leena Lanteri Jouni Vuollet ( :t 6-13) Tarkastusaika Allekirjoitukset

3 Veli Ainali Asko Heikkilä. Leena Lanteri Jouni Vuollet ( :t 6-13) Tarkastusaika Allekirjoitukset KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1 / 2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA Torstai 7.1.2015 klo 19.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, Kalajoki SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

Keskiviikko klo Jokelan Pappila, Plassintie 2, Kalajoki

Keskiviikko klo Jokelan Pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 12.4.2017 klo 15 16.11 Jokelan Pappila, Plassintie 2, 85100

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2017 1 (10) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.10.2017 klo 19.45 Yksimielisesti päätettiin, että aloitetaan klo 19.35-20.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 16 Kirkkoneuvosto Nro 2/2014. 12.3.2014 klo 18.30 20.38 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 16 Kirkkoneuvosto Nro 2/2014. 12.3.2014 klo 18.30 20.38 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 16 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 12.3.2014 klo 18.30 20.38 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Junttila

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite)

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.10.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Pihkatie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto. Mikko Nurmi vpj x Hannu Ketola

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto. Mikko Nurmi vpj x Hannu Ketola KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 25.10.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Pöytyän seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / Matti Kaipainen pj x VARAJÄSENET Mikko Nurmi vpj x Hannu Ketola Lassi Arvola

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot