PÖYTÄKIRJA 3/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA 3/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3"

Transkriptio

1 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 3/ Aika Torstaina klo Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 20 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3 21 Esityslistan hyväksyminen 3 22 Keskustan senioriasuminen 4 23 Kaavoituskatsaus 6 24 Anomus lisäavustuksesta; Hyddanin päiväkeskus 7 25 Vuoden 2015 demokratiatilinpäätös 8 26 Vapaa-ajantonttien myynti Dammskatassa 9 27 (Vapautusanomus luottamustehtävistä; M Saviaro); Keskusvaalilautakunta, uuden jäsenen valinta Asukasaloite; Alajepuan koulun säilyttäminen kouluna 12 Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Aika ja paikka Tiistaina Virastotalossa, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Puheenjohtaja Elli Flén

2 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 3/ Aika Torstaina klo Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Päätöksen tekijät Poissa olevat Flén Elli, puheenjohtaja Björkman Roy Finskas Nanna-Lisa Frostdahl Roger Frostdahl Steven Frostdahl-Blomqvist Siw Häggblom Anneli Häggblom Leif Högdahl Jan-Erik Ingman Ronny Karv Thomas Kronqvist Bo, I varapuheenjohtaja Jansson Bengt, A Vestlinin sij. Caldén Anna, R Norrgårdin sij. Nylund Elin, V-E Granlundin sij. Vestlin Albert, ilmoittanut esteensä Lawast Sören, Norrgård Ronny, Linqvist Rita, Granlund Vald-Erik, Kronqvist Leif Linder Ulla Nylund Kenneth Näs Greta Palm Maria Saari Ted Sandin Stefan Sjöberg Stefan Wikström Karl-Erik Övergaard Anna Backlund Fredrik, S Lawastin sij. Drifell Sten, R Linqvistin sij. Muut osallistujat Pykälät Willman Gösta, kaupunginjohtaja Knuts Tomas, kaupunginsihteeri, pöytäkirjanpitäjä Sundell Boris, sivistyslautakunnan johtaja, 28 Allekirjoitukset Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjantarkastus ja paikka Elli Flén Uusikaarlepyy Tomas Knuts Stefan Sandin Karl-Erik Wikström Pöytäkirja yleisesti Nähtävänä Tiistaina Virastotalossa, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Aika ja paikka Todistaa Gunilla ist, toimistosihteeri

3 Kaupunginvaltuusto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 19 Puheenjohtaja avaa kokouksen, suorittaa nimenhuudon ja toteaa onko valtuusto laillisesti kokoonkutsuttu ja päätösvaltainen. Puheenjohtaja avasi kokouksen sekä totesi valtuuston olevan laillisesti koolle kutsutun ja päätösvaltaisen. 20 KAHDEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAN VALINTA Kh 20 Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat jäsenet Stefan Sandin ja Karl-Erik Wikström. (Seuraavina vuorossa ovat Roy Björkman ja Nanna-Lisa Finskas). KH: Ehdotetaan että kaupunginvaltuusto valitsee vuorossa olevat pöytäkirjantarkastajat tarkastamaan pöytäkirjan. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Stefan Sandin ja Karl-Erik Wikström. Pöytäkirja tarkastetaan kaupunginkansliassa tiistaina klo ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 21 Kh: Kaupunginvaltuusto hyväksyy esityslistan ja päättää mahdollisista lisäasioista. Esityslista hyväksyttiin.

4 Kaupunginvaltuusto KESKUSTAN SENIORIASUMINEN Kaupunginhallitus Liitteet 1-2/76 Liitteet 1-2/21 ARA on nyt myöntänyt Ekgårdenin senioriasumiselle avustusvarauksen, mikä merkitsee sitä, että rakennushanke tullaan käynnistämään, toivon mukaan jos syksyllä/talvella Hankkeen tarkoituksena on tarjota viihtyisiä, senioreille sopeutettuja asuntoja. Ajatuksena on luoda eläkeläiskeskus tekemällä yhteistyötä sekä Hagalundin että Uudenkaarlepyyn sairaskodin kanssa, kun senioriasuminen sijoitetaan Uudenkaarlepyyn sairaskodin läheisyyteen. Sijoitus merkitsee myös sitä että kaikki tärkeät palvelumuodot sijaitsevat metrin säteellä. Moni jo ilmoittautunut kiinnostuksestaan näitä asuntoja kohtaan, mikä osoittaa sen, että on olemassa suuri tarve. Uudenkaarlepyyn Hakakadun varrella on tällä hetkellä kolme tonttia (merkattu keltaisella kartalle) jotka sijaintinsa perusteella suhteessa Uudenkaarleppyyn sairaskotiin ja Hagalundiin, olisivat loistavia tätä hanketta ajatellen. Senioreille tullaan tarvitsemaan lisää asuntoja, ja täällä voitaisiin, asemakaavan muutoksen jälkeen, täyttää rivitaloasuntojen tarve kaupungin ydinkeskustan lähellä. Uudenkaarlepyyn asuntojen tätä aluetta koskeva suunnittelu sisältää sen, että mikäli Uudenkaarlepyyn kaupunki ostaa kyseiset tontit, tontit suunnitellaan uudelleen rivitaloja varten ja nämä vuokrataan As. Oy Uudenkaarlepyyn Asunnoille rivitalojen rakentamista varten. Rakentamista varten tullaan anomaan avustusta ARA:lta. Tontti , jonka tällä hetkellä omistaa Punaisen Ristin Uudenkaarlepyyn paikallisosasto, on nyt myynnissä ja sitä on tarjoutuu edellä mainittua hanketta varten. Keskusteluissa on hinnaksi mainittu Tällä hetkellä tontilla sijaitsee vanhempi purkukunnossa oleva omakotitalo. Myyvät toivovat saavansa vastauksen toukokuun aikana. Myös tonttien sekä omistajat ovat kiinnostuneita myymään tonttinsa. Tontti on tälle hankkeelle tärkeä, koska se on keskimmäinen näistä kolmesta, eli mikäli se nyt myydä toiselle, niin mahdollisuudet rivitalon rakentamiseen tälle alueelle kariutuvat. As. Oy Uudenkaarlepyyn asunnot anoo täten että Uudenkaarlepyyn kaupunki ostaa ensisijaisesti tontin Punaiselta Ristiltä, sekä myös tontit

5 Kaupunginvaltuusto ja Lisäksi Uudenkaarlepyyn asunnot anoo asemakaavan muuttamisen käynnistämistä. Kh 76 KJ: Kaupunginhallitus merkitsee suurella tyytyväisyydellä että ARA on antanut Uudenkaarlepyyn Asunnoille etukäteisilmoituksen 25 % avustuksesta Ekgårdenin senioriasumiselle. Vaikuttaa kuitenkin todennäköiseltä että senioriasumisen tarve ei pidemmällä tähtäyksellä täyty Ekgårdeniin rakennettavan 15 asunnon myötä. Kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle että kaupunki ostaa tontin Punaiselta Ristillä eurolla ja antaa kaupungingeodeetille tehtäväksi ryhtyä valmistelemaan asemakaavan muutosta. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. 22 Kaupunginhallituksen ehdotus hyväksyttiin.

6 Kaupunginvaltuusto KAAVOITUSKATSAUS Tekninen lautakunta Kaupunginhallitus Liite 1/53 Liite 1/23 Maankäyttö- ja rakennuslain (YRL 7) mukaan kunnan on vähintään kerran vuodessa laadittava katsaus ajankohtaisista taikka lähiaikoina ajankohtaisiksi tulevista kaava-asioista joiden merkitys ei ole vähäinen. RK on käytännön mukaisesti laatinut lyhyen kirjallisen kaavoituskatsauksen. Katsauksessa selostetaan lyhyesti olennaisimmat kaava-aassat ja niiden valmisteluvaiheet. Ehdotus esitellään kokouksessa. Tl 15 GEO: Ehdotetaan että tekninen lautakunta ehdottaa kaupunginhallitukselle laaditun vuoden 2016 hyväksymistä. Samalla tekninen lautakunta ottaa kantaa Pohjanmaan maakuntaliiton tekstiehdotukseen (päivitetty ) koskien sitä miten yleisluonteinen kaavoitus on huomioitava. Ilmoittaminen ehdotetaan tehtäväksi kuulutuksella ilmoitustauluilla ja kaupungin kotisivulla. Katsaus lähetetään ELY/NTM-keskukselle sekä kaupungin kirjastoon. : Tekninen lautakunta päätti huomioita Pohjanmaan maakuntaliiton tekstiehdotuksen. Uusi teksti liitetään mukaan ja raporrti päivitetään ennen sen toimittamista kaupunginhallitukselle. Muutoin päätettiin kaupungingeodeetin ehdotuksen mukaisesti. RK on sisällyttänyt Pc:n tekstiehdotuksen teknisen lautakunnan päätöksen mukaisesti sekä korjannut kaksi kirjoitusvirhettä. Kh 53 KJ: Kaupunginhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan ehdotuksen kaavoituskatsaukseksi. Asia ilmoitetaan kaupunginvaltuustolle tiedoksi. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. 23 Ilmoitettiin tiedoksi.

7 Kaupunginvaltuusto ANOMUS LISÄAVUSTUKSESTA; HYDDANIN PÄIVÄKESKUS Kaupunginhallitus Liite 1/77 Liite 1/24 Hyddanin päiväkeskus Uudessakaarlepyyssä on toiminut 14 vuotta ja toiminta on lisäänytynyt voimakkaasti viimeisten vuosien aikana. Asiakkaiden lukumäärä on tällä hetkellä runsaat 50 ja vuositasolla päiväkeskukseen tehdään lähes 7000 käyntiä. Hyddanissa kymmenkunta henkilöä on kuntouttavassa työssä. Lisääntynyt toiminta on johtanut siihen että päiväkeskuksella on jo pidemmän aikaa ollut tarve lisähenkilöstöstä. Palkkakustannukset ja vuokra ovat noin euroa, jo vuodelle 2016 hyväksytyn avustuksen ollessa euroa. Hyddanin päiväkeskus anoo euron lisäavustusta vuodelle Kh 77 KJ: Kaupunginhallitus voi todeta että Hyddanin päiväkeskus tekee erinomaista työtä, etenkin päihteiden väärinkäyttäjien hoidon osalta. Viime vuosien aikana Hyddan on myös muodostanut tärkeimmän yhteistyökumppanin mitä tulee Uudenkaarlepyyn kaupungin työllistämistyöhön. Täksi vuodeksi vastuu Hyddanin rahoituksesta siirrettiin sosiaali- ja terveysvirastolta Uudenkaarlepyyn kaupungille. Kaupunginhallitus ehdottaa että valtuusto myöntää Hyddanille euron lisämäärärahan jotta tämän vuoden kokonaisavustusmäärä olisi euroa. Vuonna 2014 avustuksen määrä oli euroa. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. 24 Kaupunginhallituksen ehdotus hyväksyttiin.

8 Kaupunginvaltuusto VUODEN 2015 DEMOKRATIATILINPÄÄTÖS Kaupunginhallitus Liite 1/25 Uudenkaarlepyyn kaupungin demokratiatilinpäätös on yhteenveto siitä mitä kaupungin hallinnossa ja päätösvallan osalta on kuluneen vuoden aikana tapahtunut. Uudenkaarlepyyn kaupungin demokratiatilinpäätös laaditaan informaation antamiseksi siitä kuinka kaupunki täyttää ne demokraattiset arvot joiden kunnan odotetaan tarjoavan. Demokratiatilinpäätös sisältää myös ajankohtaista kaupungin kehittämiseen liittyvää tilastoa. Edustava demokratiassa päättävillä elimillä on keskeinen tehtävä. Siksi demokratia-tilinpäätöksessä selostetaan myös eri kaupungin elinten aktiviteetti ja niiden tekemät päätökset. Kaupungin kehityksen tilittäminen ja demokraattisen työn arvioiminen muodostaa tärkeän täydennyksen perinteiseen tilinpäätökseen. Kh 81 KJ: Kaupunginhallitus hyväksyy vuoden 2015 demokratiatilinpäätöksen joka lähetetään kaupunginvaltuustolle. Kaupunginhallitus hyväksyi demokratiatilinpäätöksen joidenkin teknisten tarkistusten jälkeen. 25 Ilmoitettiin tiedoksi.

9 Kaupunginvaltuusto VAPAA-AJANTONTTIEN MYYNTI DAMMSKATASSA Kaupunginhallitus Liite 1/85 Liite 1/26 Kh Kaupunginjohtaja on kiinteistövälittäjän kanssa keskustellut Munsalan Dammskatassa sijaitsevien tonttien ja Kanäsissa sijaitsevan tontin nro 4 myynnistä. Kaupungilla on hyviä kokemuksia viime kesältä Kanäsissa sijaitsevien tonttien myynnistä meklarin kautta. Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti että tontit tarjotaan myyntiin kiinteistövälittäjien kautta ja ehdottaa valtuustolle että tontit tarjotaan myytäviksi seuraavin hinnoin: Dammskata: Tontti nro Tontti nro Tontti nro Tontti nro Tontti nro Tontti nro Tontti nro Kanäs: Tontti nro (aikaisemman päätöksen mukaisesti) Ehdotetaan ettei velvollisuutta tontin rakentamiseksi tietyssä määräajassa määrätä. Samalla kaupunginhallitus päätti että Dammskatan ranta-alueella on suoritettava täydentävä vesakonraivaustyö ennen tonttien tarjoamista myyntiin. Kaupunginhallituksen ehdotus hyväksyttiin.

10 Kaupunginvaltuusto (VAPAUTUSANOMUS LUOTTAMUSTEHTÄVISTÄ; M SAVIARO); KESKUS- VAALILAUTAKUNTA, UUDEN JÄSENEN VALINTA Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Marina Saviaro anoo vapautusta luottamustehtävistään Uudenkaarlepyyn kaupungissa muutettuaan toiseen kuntaan. Saviaro on Keskustan ensimmäinen varavaltuutettu ja keskusvaalilautakunnan vakinainen jäsen (Perussuomalaisten edustaja). Kunnallislain mukaan henkilö jolla on pätevä syy erota luottamustehtävästään. Luottamushenkilöt nimennyt elin päättää eron myöntämisestä. Valtuusto myöntää eron valtuutetuille ja sijaisille. 15 Kh 25 KJ: Ehdotetaan kaupunginvaltuustolle että Marina Saviaro vapautetaan luottamustehtävistään kaupunginvaltuuston varajäsenenä sekä keskusvaalilautakunnan varajäsenenä. Ehdotetaan että kaupunginvaltuusto valitsee uuden jäsenen keskusvaalilautakuntaan. Samalla Jorma Malisesta tulee Keskustan ensimmäinen varajäsen kaupunginvaltuustoon jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. Kaupunginvaltuusto päätti vapauttaa Marina Saviaron Uudenkaarlepyyn kaupungin luottamustehtävistään ja totesi että Jorma Malisesta tulee ensimmäinen Keskustan varahenkilö kaupunginvaltuustoon. Kaupunginvaltuusto päätti pöydällepanna uuden keskusvaalilautakunnan jäsenen valinnan. Kh 64 KJ: Päätös ilmoitetaan CK:lle. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. 27 KJ: Kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle että uusi jäsen valitaan keskusvaalilautakuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

11 Kaupunginvaltuusto Kaupunginjohtajan ehdotus hyvksyttiin. Keskusvaalilautakunnan uudeksi varsinaiseksi jäseneksi jäljellä olevaksi mandaattiajaksi valittiin Ulf Smedberg.

12 Kaupunginvaltuusto ASUKASALOITE; ALAJEPUAN KOULUN SÄILYTTÄMINEN KOULUNA Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Sivistyslautakunta Ruotsinkielinen koulujaosto Liite 1/9 Sivistyslautakunta Liite 1/36 Kaupunginhallitus Liite 1-4/28 Alajepuan kyläyhdistys on lähettänyt asukasaloitteen Alajepuan koulun säilyttämisestä. Allekirjoittajat vaativat asukasaloitteessaan että kaupunginvaltuuston päätös Alajepuan koulun lakkauttamisesta käsiteltäisiin uudelleen Uudenkaarlepyyn päättävissä elimissä (liite). Mikäli aloitteen tekijöiden määrä asiassa, joka kuuluu valtuuston päätäntävaltaan, vastaa vähintään kahta prosenttia kunnan äänioikeutetuista asukkaista, asia on käsiteltävä valtuustossa kuuden kuukauden kuluessa siitä kun asia on esitetty (Kunnallislaki 28 ) Kaikkiaan 139 henkilöä on allekirjoittanut digitaalisen asukasaloitteen, josta vastaa oikeusministeriö. Alajepuan kyläyhdistys on lisäksi kerännyt 278 nimeä perinteisten paperilistojen kautta. Kh 9 KJ: Kaupunginhallitus toteaa että asukasaloitteen allekirjoittajien lukumäärä täyttää kunnallislain vaatimuksen 2 & äänioikeutetuista asukkaista ja päättää siitä, mitä elimiä on kuultava asiassa ennen asian toimittamista kaupunginvaltuustolle. Kaupunginhallitus päätti palauttaa asian kaupunginkansliaan Vaasan Hallintooikeuden käsittelyajan selvittämiseksi mitä tulee A-M Kosken ym:n ja Mats Östmanin valituksiin kaupunginvaltuuston päätöksestä koskien Koulustrategiaselvitystä Alajepuan ja Kovjoki-Markyn koulujen osalta. Asian esittelijä Vaasa Hallinto-oikeudessa on ilmoittanut pyrkimyksistä käsitellä valitukset ja ilmoittaa päätöksestä mahdollisimman nopeasti kevättalven aikana. Sitä ennen ei tulla tekemään erillistä päätöstä toimeenpanosta. Kh 24 KJ: Kaupunginhallitus toteaa että asukasaloitteen allekirjoittajien lukumäärä täyttää kunnallislain vaatimuksen 2 & äänioikeutetuista asukkaista ja päät-

13 Kaupunginvaltuusto tää siitä, mitä elimiä on kuultava asiassa ennen asian toimittamista kaupunginvaltuustolle. Kaupunginhallitus päätti pyytää sivistyslautakunnan lausuntoa asiasta. SL 23 Lautakunta päätti pyytää ruotsinkielisen koulujaoston lausunnon asiasta. Alajepuan koulun asukasaloite sisältää seuraavat kohdat lausunnon perustaksi: - mitä kiinteistökannassa esiintyvään homeeseen tulee vaikuttaa harkitsemattomalta lakkauttaa terveessä talossa täysin toimiva koulu lasten kannalta loistavassa maaseutuympäristössä - jo nyt suuret liikenneongelmat koulualueelle muodostuvat täysin hallitsemattomiksi, mikäli uusi koulu rakennetaan suunnittelun kokoiseksi. - Päätös tehtiin ristiriidassa voimassa olevan koulutuspoliittisen ohjelman kanssa mitä tulee oppilasmäärään joka alittaa 20 oppilasta eikä kyetä osoittamaan vankkaa oppilasmäärän lisäystä kolmen vuoden aikana, joten koulu lakkautetaan. Alajepuan koulun oppilasmäärä ei nykyisen oppilastilaston mukaan tule saavuttamaan lähellekään 20 oppilaan tasoa lähivuosina. RKJ 15 KTJ: Ruotsinkielinen koulujaosto antaa lausuntonsa sivistyslautakunnalle asukasaloitteessa mainittujen kohtien pohjalta sekä huomioi asiaan liittyvät mahdolliset uudet tekijät. Ruotsinkielisen koulujaoston lausunto oheistetaan liitteenä 15 /A pöytäkirjaan ja lähetetään sivistyslautakunnan jatkokäsittelyyn. SL 36 KTJ: Sivistyslautakunta hyväksyy ruotsinkielisenkoulujaoston lausunnon (liite 36 /A) seuraavalla lisäyksellä : Sivistyslautakunnalla on toimintavuoden 2017 osalta euron säästövaatimus. Lautakunta on toteuttanut seuraavat muutokset toiminnassaan kaupunginhallituksen esittämän säästövaatimusten täyttämiseksi: koulutoimen osalta (koulun lakkauttamisen lisäksi, opetustuntien määrän väheneminen 7 tunnilla viikossa ja lukiokehyksen 5,25 viikkotunnilla sekä pienennetyt määrärahat koulukyytejä ja puhtaanapitoa varten vuoden 2015 tason mukaan)

14 Kaupunginvaltuusto Kh Kulttuuri ja vapaa-ajan osalta, Työväenopisto ja kirjasto sekä suomenkielinen koulutoimi (pienemmät menot taikka lisääntyneet tulot, mm. kirjastoauton palvelun rajoitukset) päivähoidon osalta (lisätuloja maksujen korottamisen kautta) Lautakunta lähettää lausuntonsa kaupunginhallitukselle. Hyväksyttiin ehdotuksen mukaisesti. KJ: Kaupunginhallitus toteaa ettei yhtään argumenttia ole tullut, sen jälkeen kun kaupunginvaltuusto 4 kesäkuuta 2015 äänestyksen jälkeen päätti Ytterjeppon koulun sulkemisesta syksyllä 2017, tästä johtuen kaupunginvaltuustolla on syytä harkita päätöstään uudelleen. Kaupunginhallitus ehdottaa täten, viitaten ruotsinkielisen koulujaoston ja sivistystoimen lausuntoon koskien asukasaloitetta " Ytterjeppon koulun säilyttäminen", että kaupunginvaltuusto pysyy päätöksessään 45/ sulkea Ytterjeppon koulu syyslukukaudesta 2017 alkaen. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttin. Leif Häggblom ehdotti keskustelun aikana että Ytterjeppon koulu säilytettäisiin. Ehdotus ei saanut kannatusta. Kenneth Nylund ehdotti keskustelun aikana, Leif Kronqvistin tukemana, että uusi koulu rakennettaisiin tässä vaiheessa vain Normenin koulun oppilaille ja että kaupunginvaltuusto antaisi sivistystoimelle tehtäväksi vuoden 2018 aikana sekä ennen vuoden 2019 kehysbudjettia arvioida kaikki kunnan koulut tasavertaisten ehtojen mukaisesti. Äänestyksessä annettiin seuraavat äänet: Kaupunginhallituksen ehdotukselle 21 ääntä Nylundin ehdotukselle 6 ääntä Äänestyspöytäkirja liitteenä 4/28. Kaupunginhallituksen ehdotus hyväksyttiin

15 Kaupunginvaltuusto VALITUSOSOITUSOHJE Päätöksentekoelin Päiväys ja kokous Pykälä Kaupunginvaltuusto Valituskielto Koska alla mainittu päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa, ei kunnallisvalitusta päätöksestä voi kunnallislain mukaan esittää. Pykälät: 23, 25 Valitusohjeet Alla mainittuihin päätöksiin voi hakea kirjallisesti muutosta valituksen kautta. Kunnallisvalitus, pykälät: 19 22, 24, Hallintovalitus, pykälät: Valitusviranomainen: Osoite ja postiosoite: Sähköposti: Vaasan hallinto-oikeus, PL 204 (Korsholmanpuistikko 43), VAASA Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite, pykälät: Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaamisesta. Valitus on tehtävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedonannosta. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen tiedon päätöksestä kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen tiedon päätöksestä, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua päätöksen pöytäkirjaotteen lähettämisestä asianosaisille tai kolmen päivän kuluttua sen lähettämisestä sähköisesti. Päätös joka on annettu näytteillepanon jälkeen, katsotaan tulleen asianosaisten tietoon päätöksen antamisen päivänä. Valituskirjassa on oltava seuraavat tiedot: o Muutoksenhakijan allekirjoitus o Jos sen allekirjoittaa ainoastaan valituskirjan laatija, myös hänen ammatti, asuinpaikka ja postiosoite on ilmoitettava o Mistä päätöksestä valitetaan o Mitä muutoksia vaaditaan tehtäväksi o Perusteet muutosvaatimukseen ja perustelu päätöksen muuttamiseksi Valituskirjaan on liitettävä päätös josta valitetaan. Valituksen voi tehdä sillä perusteella että: o Päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä o Päätöksen tehnyt viranomainen on ylittänyt toimivaltansa o Päätös on muuten lainvastainen Valitusasiakirjojen jättäminen

16 Kaupunginvaltuusto Valitusasiakirjat tulee jättää valitusviranomaiselle ennen valitusajan päättymistä. Valitusasiakirjat voi myös lähettää postitse, sähköpostilla tai lähetillä, mutta siinä tapauksessa lähettäjän omalla vastuulla. Valituksesta hallinto-oikeuteen peritään 250 maksu. (Laki tuomioistuinten maksuista 1455/2015)

PÖYTÄKIRJA 6/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 6/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Aika Torstaina 06.11.2014 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 46

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26

PÖYTÄKIRJA 2/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 2/2016 24 Aika Torstaina 25.02.2016 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 11

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 5/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Aika Torstaina 17.09.2015 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 50

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 3/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KAUPUNGINVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Aika Torstaina 10.04.2012 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 19

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajien valinta 3. 2 Esityslistan vahvistaminen 4

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajien valinta 3. 2 Esityslistan vahvistaminen 4 Suomenkielinen opetuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Aika 20.06.2017 kl. 18.00 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 1 Päätösvaltaisuuden toteaminen ja pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 2 Esityslistan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 1/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Aika Torstaina 26.01.2017 klo 19.00 Paikka Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2016 15

PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Aika 05.04.2016 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 11 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 12 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 6/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Aika Torstaina 05.11.2015 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 55

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Aika Torstaina 08.12.2016 klo 13.00 Paikka Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 67

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 4/2016 42 Aika 15.12.2016 klo. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 29 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 44 30 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 4/2015 40 Aika 07.09.2015 kl. 18.00 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 25 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 26 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Aika Torstaina 19.02.2015 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 13

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 3/2015 29 Aika 11.05.2015 kl. 19.00 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/2017. Käsiteltävät asiat. 17 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta 29

PÖYTÄKIRJA 3/2017. Käsiteltävät asiat. 17 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta 29 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 3/2017 Aika 30.03.2017 kl. 18.25 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 17 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 18 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 6/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KAUPUNGINVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Aika Torstaina 24.08.2017 klo 19.00 Paikka Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 85

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä SUOMENKIELINEN KOULU- JAOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä 24.5.2018 Nro 1/2018 1/1 Kokousaika Torstaina 24.5.2018, klo 19.10-21.00 Kokouspaikka Kaustisen keskuskoulu Jäsenet: Varajäsenet: Ahlsved Pasi Åstrand

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KAUPUNGINVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Aika Torstaina 10.04.2014 klo 19.15 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 12

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTÄKIRJA 4/ Suomenkielinen opetuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2017 44 Aika 22.11.2017 kl. 16.00-18.35 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 25 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 26 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Aika 08.03.2016 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 113 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 9/ Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 113 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KAUPUNGINVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Aika Torstaina 07.12.2017 klo 13.00 Paikka Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 113 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Aika ja paikka: Kaupungintalo, Ohjaamo klo

Aika ja paikka: Kaupungintalo, Ohjaamo klo 1 PARAISTEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/15 Tarkastuslautakunta 2013 2016 Aika ja paikka: Kaupungintalo, Ohjaamo 27.10.2015 klo 17.30 20.25 Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Ted Bergman (puheenjohtaja) Tommy Nymalm

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/

PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 2/2015 14 Aika 19.03.2015 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 7 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 8 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

107 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta Ehdotuslistan hyväksyminen 2

107 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta Ehdotuslistan hyväksyminen 2 UUDENKAARLEPYYN KAUPUNKI Kaupunginvaltuusto KOKOUSKUTSU 8/2017 1 Aika Torstaina 09.11.2017 klo 19.00 Paikka Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7 Käsiteltävät asiat Sivu 107 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2

PÖYTÄKIRJA 1/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kaupunginvaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika Torstaina 10.01.2013 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Kahden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/2014 1. Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 4/2014 1. Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KAUPUNGINVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Aika Torstaina 18.09.2014 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010

Kunnantoimisto Kemiö, 26.2.2010 1/2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika: Tiistaina klo 15.30-16.45 Kokouspaikka: Vretaantie 19 Päättäjät: Lars Nummelin Jörgen Törnqvist Merja Juvonen Kia Lundqvist Jari Lehtivaara Tomas Stenström puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Cafe 13, Murikantie 2 Alavetelil

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Cafe 13, Murikantie 2 Alavetelil SUOMENKIELEN KOULUJA- OSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä 4.12.2014 Nro 2/2014 2/12 Kokousaika Torstaina 4.12.2014, klo 18.00 18-20 Kokouspaikka Cafe 13, Murikantie 2 Alavetelil Jäsenet: Varajäsenet: Berg, Marko

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone SUOMENKIELEN KOULUJA- OSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä Nro 1/2017 1/1 Kokousaika Torstaina, klo 18:00 18:55 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone Jäsenet: Varajäsenet: Ahlsved, Pasi Åstrand, Ulla-Maria

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Aika: 30.03.2017 klo 18:00-21:17 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 3/2016 25 Aika 12.09.2016 klo. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 17 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 18 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

SUOMENKIELEN KOULUJA- OSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä Nro 1/2012 1/1 Kokousaika Torstaina, klo 18.00-18.28 Kokouspaikka Ravintola Marina s Etelä Teerijärventie 10 Jäsenet: Varajäsenet: Saajoranta, Pekka Forsander,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 1/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KAUPUNGINVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Aika Torstaina 22.01.2015 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Kahden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

PÖYTÄKIRJA 5/ Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KAUPUNGINVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Aika Torstaina 22.09.2016 klo 19.00 Paikka Virastotalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy Käsiteltävät asiat 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 46

Lisätiedot

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Perjantai klo 09.00-9.14 Puhelinkokous Läsnä Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila Leena Mäkinen

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Aika: 26.08.2015 klo 17:00-20:57 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 117 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 118 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Aika 26.01.2015 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 Aika: 01.10.2015 klo 17:00-20:49 Paikka: Palvelukeskus Villa Breda, Bredantie 16, Kauniainen LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 124 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 89 Tekninen lautakunta 01.07.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 91 46 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RANNIKKO-POHJANMAAN KUNTAYHTYMÄ

RANNIKKO-POHJANMAAN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJASIVU 5/12 1 Kokousaika Perjantaina 29. kesäkuuta 2012 klo 9.10 9.45 Kokouspaikka Kristiinankaupungin perhekeskus, Lappfjärdintie 10 Päättäjät - - Ismark Anita, pj. Knip Håkan, I varapj. Boström

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00 SALON SEUDUN KOULUTUS- PÖYTÄKIRJA Hallitus 12/2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 28.8.2017 klo 15:04 Keskiviikko 30.8.2017 klo 22:00 Paikka Sähköpostikokous Käsiteltävät asiat: 116 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Työterveyshuolto Aurinkoristeys, Raision toimipisteen kokoustila. Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Niina Puoskari Tuula Suomi Anja Svärd Markku Leivo

Työterveyshuolto Aurinkoristeys, Raision toimipisteen kokoustila. Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Niina Puoskari Tuula Suomi Anja Svärd Markku Leivo Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Kokoustiedot Aika 12.03.2019 tiistai klo 17:00-17:45 Paikka Työterveyshuolto Aurinkoristeys, Raision toimipisteen kokoustila Saapuvilla olleet jäsenet Janne Mäki-Imppula,

Lisätiedot

10 Omavelkaisen takauksen myöntäminen Tampereen Vuokratalosäätiön rahalaitoslainoille. Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto

10 Omavelkaisen takauksen myöntäminen Tampereen Vuokratalosäätiön rahalaitoslainoille. Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto Tampere Ote pöytäkirjasta 1/2017 1 (5) Kaupunginvaltuusto, 10, 23.01.2017 Kaupunginhallitus, 9, 09.01.2017 10 Omavelkaisen takauksen myöntäminen Tampereen Vuokratalosäätiön rahalaitoslainoille TRE:6748/02.04.04/2015

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 09:00-11:20. Toivakkatalo, neuvotteluhuone

Toivakan kunta Pöytäkirja 8/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 09:00-11:20. Toivakkatalo, neuvotteluhuone Toivakan kunta Pöytäkirja 8/2017 1 / 9 Keskusvaalilautakunta 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-11:20 Paikka Toivakkatalo, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-09:20 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 33 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p , Tampere Ote pöytäkirjasta 1/2017 1 (5) Kaupunginvaltuusto, 6, 23.01.2017 Kaupunginvaltuusto, 100, 19.12.2016 Kaupunginhallitus, 12, 09.01.2017 6 Yhdyskuntalautakunnan jätehuoltojaoston varajäsenen vaali

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sivu. 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 9 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sivu. 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 9 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 07.02.2017 klo 18:00-18:07 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 AIKA 11.04.2019 klo 16:00-18:19 PAIKKA D 1.7 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 40 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 31.10.2012 klo 18:00-18:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 62 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2010 16 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.6.2010 klo 14-14.25 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

VALITUSOSOITUS Kunnallisvalitus. Valitusoikeus ja valitusperusteet

VALITUSOSOITUS Kunnallisvalitus. Valitusoikeus ja valitusperusteet VALITUSOSOITUS Kunnallisvalitus Valitusoikeus ja valitusperusteet Kunnallisvalituksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 30.01.2014 Aika 30.01.2014 klo 18:00-20:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjapitäjän

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA Maakuntahallitus 10/2015 Kokousaika: 6.11.2015 klo 12.00 13.40 Kokouspaikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p , Tampere Ote pöytäkirjasta 8/2017 1 (5) Kaupunginvaltuusto, 182, 19.06.2017 Kaupunginhallitus, 317, 29.05.2017 182 Tampereen Voimia Liikelaitoksen johtokunnan vaali TRE:3252/00.00.03/2017 Kaupunginvaltuusto,

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta 05.09.2018 AIKA 05.09.2018 klo 16:00-16:15 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18 Maaseutulautakunta 15.05.2009 AIKA 15.05.2009 klo 11:00-12:40 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstö- ja työllisyysjaosto Aika 12.04.2017 klo 18:00-19:25 Paikka Henkilöstöjohtajan työhuone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-16:05 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 49 Tarkastuslautakunta 05.11.2018 AIKA 05.11.2018 klo 13:00-14:50 PAIKKA Kunnanvirasto, Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Otsikko Sivu 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 29 Pöytäkirjan tarkastustapa 4 30 Ehdokaslistojen yhdistelmän laatiminen 5 31 Muut asiat 6

Otsikko Sivu 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 29 Pöytäkirjan tarkastustapa 4 30 Ehdokaslistojen yhdistelmän laatiminen 5 31 Muut asiat 6 Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2017 1 / 8 Keskusvaalilautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 16:00-16:20 Paikka Toivakkatalo, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

277 Jouni Viitasen luottamustoimen päättyminen ja keskusvaalilautakunnan varajäsenen vaali. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli

277 Jouni Viitasen luottamustoimen päättyminen ja keskusvaalilautakunnan varajäsenen vaali. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Tampere Ote pöytäkirjasta 12/2017 1 (5) Kaupunginvaltuusto, 277, 23.10.2017 Kaupunginhallitus, 552, 25.09.2017 277 Jouni Viitasen luottamustoimen päättyminen ja keskusvaalilautakunnan varajäsenen vaali

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2011 24 KOKOUSAIKA Keskiviikko 31.8. 2011 klo 14-15.30 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 125 Kaupunginhallitus Aika 20.02.2017 klo 18:19-18:25 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 3/2009 19 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2009 klo 14.35-15.10 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 10.12.2014 Aika 10.12.2014 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Aika: 26.02.2014 klo 16:30-19:40 Paikka: Terveysasema LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 5 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 6 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

Lisätiedot

187 Tampereen Vuokratalosäätiön hallituksen jäsenten valitseminen toimikaudeksi Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto

187 Tampereen Vuokratalosäätiön hallituksen jäsenten valitseminen toimikaudeksi Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto Tampere Ote pöytäkirjasta 8/2017 1 (5) Kaupunginvaltuusto, 187, 19.06.2017 Kaupunginhallitus, 322, 29.05.2017 187 Tampereen Vuokratalosäätiön hallituksen jäsenten valitseminen toimikaudeksi 2017-2020 TRE:3467/00.03.01/2017

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 11.02.2015 Aika 11.02.2015 klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 56 Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 37 Pöytäkirjantarkastajien valinta 59 38 Saman äänimäärän

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus ASIALISTA NRO 3/2014 Kokousaika 14.11.2014 klo 10 13.22 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2017 AIKA 13.11.2017 klo 17:00-19:53 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, Tampereentie 6, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 87 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 16.06.2015 klo 16:00-19:20 Paikka Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Aika ja paikka: Kaupungintalo, OHJAAMO klo

Aika ja paikka: Kaupungintalo, OHJAAMO klo 1 PARAISTEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/14 Tarkastuslautakunta 2013 2016 Aika ja paikka: Kaupungintalo, OHJAAMO 16.12.2014 klo 16.00 20.00 Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Ted Bergman (puheenjohtaja) 16.20 20.00

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 29.11.2017 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 29.11.2017 klo 9.00 Paikka LYNC-kokous MERK. JORMA PENTTINEN Jorma Penttinen puheenjohtaja Käsiteltävät

Lisätiedot

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi VALITUSOSOITUS Kunnanvaltuuston pöytäkirjan pykälien 99, 100, 102, 103, 105, 106, 107 kohdalla tehdyistä päätöksistä saa tehdä kirjallisen kunnallisvalituksen sillä perusteella, että päätös on syntynyt

Lisätiedot