Mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE"

Transkriptio

1 Mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE MALLI: CMW 7117 DW CMW 7217 DS CMW 7317 DY Lue nämä ohjeet huolellisesti, ennen kuin käytät mikroaaltouunia, ja säilytä ne myöhempään tarpeeseen. Noudattamalla ohjeita saat uunisi palvelemaan sinua moitteettomasti monta vuotta. SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET HUOLELLISESTI

2 VAROTOIMET, JOILLA VÄLTÄT ALTISTUMISEN LIIAN SUURELLE MIKROAALTOSÄTEILYLLE (a) (b) (c) Älä yritä käyttää uunia, kun luukku on auki, koska saatat silloin altistua haitalliselle mikroaaltosäteilylle. Turvallisuusmekanismeja ei saa missään tapauksessa poistaa tai muuttaa. Älä jätä mitään uunin etuosan ja luukun väliin, ja huolehdi siitä, ettei tiivistepinnoille kerry likaa tai puhdistusainejäämiä. VAROITUS: Jos luukku tai luukun tiivisteet ovat vaurioituneet, uunia ei saa käyttää, ennen kuin pätevä asiantuntija on korjannut sen. LISÄYS Uunin pinta saattaa kärsiä, ellei uunia pidetä puhtaana. Tämä voi lyhentää laitteen ikää ja aiheuttaa vaaratilanteita. Tekniset tiedot Malli: Käyttöjännite Liitäntäteho Mikroaaltoteho CMW 7117 DW, 7217 DS, 7317 DY 230 V ~ 50 Hz 1 W 700 W Uunin tilavuus: Pyörivän alustan halkaisija: Ulkomitat ( leveys x syvyys x korkeus): Nettopaino: 17 L 245 mm 461 x 375 x 288 mm Noin 12,2 kg

3 TÄRKEITÄ TURVAOHJEITA VAROITUS Tulipalon, sähköiskun, henkilövahinkojen tai liialliselle mikroaaltosäteilylle altistumisen riskin vähentämiseksi on noudatettava seuraavia perusturvaohjeita: 1. Varoitus: Nesteitä ja muita ruokia ei saa kuumentaa kannellisessa astiassa, sillä se saattaa räjähtää. 2. Varoitus: Minkä tahansa mikroaaltosäteilyltä suojaavan pinnan poistaminen on vaarallista, ja sen saa tehdä vain pätevä asiantuntija. 3. Varoitus: Älä anna lasten käyttää uunia ilman valvontaa, ellei heille ole annettu riittäviä ohjeita siten, että he osaavat käyttää uunia turvallisesti ja ymmärtävät väärinkäytön vaarat. 4. Varoitus: Lasten ei pitäisi käyttää yhdistelmätoimintoa ilman aikuisen valvontaa, sillä lämpötilat kohoavat hyvin korkeiksi. (vain grillimallistossa) 5. Käytä vain mikroaaltouunin kestäviä astioita. 6. Uuni on puhdistettava säännöllisesti, ja sieltä on poistettava ruokien jäännökset. 7. Lue edellä esitetyt "VAROTOIMET, JOILLA VÄLTÄT ALTISTUMISEN LIIAN SUURELLE MIKROAALTOSÄTEILYLLE", ja noudata niitä. 8. Kun lämmität ruokaa muovi- tai paperiastiassa, pidä uunia silmällä mahdollisen syttymisvaaran varalta. 9. Jos havaitset savua, sammuta laite tai irrota se pistorasiasta ja pidä luukku suljettuna mahdollisten liekkien tukahduttamiseksi. 10. Älä kypsennä ruokaa liian pitkään. 11. Älä käytä uunia säilytystilana. Älä säilytä uunissa esimerkiksi leipää tai keksejä. 12. Poista paperi- tai muoviastioista/-pusseista metallilangat ja metallikahvat, ennen kuin asetat ne uuniin. 13. Uuni on asennettava tai sijoitettava asennusohjeiden mukaisesti. 14. Raakoja ja kovaksi keitettyjä kuorimattomia kananmunia ei pidä kuumentaa mikroaaltouunissa, sillä ne voivat räjähtää vielä lämmityksen jälkeenkin. 15. Käytä laitetta vain sen käyttöohjeessa kuvattuun käyttötarkoitukseen. Älä käytä syövyttäviä kemikaaleja tai kaasuja tässä laitteessa. Tämä uuni on tarkoitettu ruoan lämmittämiseen. Sitä ei ole tarkoitettu teollisuus- tai laboratoriokäyttöön. 16. Vaurioitunut sähköjohto on vaihdatettava valmistajalla, valtuutetussa huoltoliikkeessä tai muulla pätevällä asiantuntijalla vaaratilanteen välttämiseksi. 17. Älä säilytä tai käytä tätä laitetta ulkona. 18. Älä käytä tätä uunia veden lähellä, kosteassa kellarissa tai uima-altaan lähellä. 19. Uunin ulkopinnat saattavat lämmetä, kun laite on toiminnassa. Pidä johto kaukana kuumista pinnoista, äläkä peitä mitään uunissa olevia aukkoja. 20. Älä anna johdon roikkua pöydän tai työtason reunan yli. 21. Uunin pinta saattaa kärsiä, ellei uunia pidetä puhtaana. Tämä voi lyhentää laitteen ikää ja aiheuttaa vaaratilanteita. 22. Tuttipulloja ja vauvanruokapurkkeja on ravistettava tai sekoitettava, ja niiden sisällön lämpötila on tarkistettava ennen tarjoamista, jotta vältyttäisiin palovammoilta. 23. Mikroaalloilla kuumennetut juomat saattavat kiehua yli jälkikäteen, joten niitä on käsiteltävä varovaisesti.

4 Henkilövahinkojen riskin vähentämiseksi Maadoitusohjeet VAARA Sähköiskun vaara Joidenkin sisäisten komponenttien koskettaminen voi aiheuttaa vakavia vammoja tai kuoleman. Älä pura tätä laitetta. VAROITUS Sähköiskun vaara Maadoitetun pistokkeen väärinkäyttö saattaa aiheuttaa sähköiskun. Älä kytke laitetta pistorasiaan, ennen kuin laite on asianmukaisesti asennettu ja maadoitettu. PUHDISTUS Irrota uuni virtalähteestä. 1. Pyyhi uunin sisäpinnat käytön jälkeen kostealla liinalla. 2. Pese irrotettavat osat saippuvedellä. 3. Luukun reunat ja tiivisteet sekä niiden viereiset osat on puhdistettava huolellisesti kostealla liinalla, kun ne ovat likaiset. Kaksinapainen pistoke Tämä laite on maadoitettava. Oikosulkutapauksissa maadoitus vähentää sähköiskun vaaraa, sillä se johtaa sähkövirran muualle. Tähän laitteeseen kuuluu sähköjohto, jossa on maadoitettu pistoke. Pistoke on kytkettävä oikein asennettuun ja maadoitettuun pistorasiaan. Ota yhteyttä sähköalan ammattilaiseen tai valtuutettuun huoltoliikkeeseen, jos et ymmärrä maadoitusohjeita tai jos et ole varma, onko laite maadoitettu oikein. Jos tarvitset jatkojohtoa, käytä vain kolmijohtimista jatkojohtoa, jossa on maadoitettu pistoke. Laitteen pistoke sopii kaksipaikkaiseen pistorasiaan, jossa on maadoituspiikki tai maadoitusliitin. 1. Laitteen mukana tulee lyhyt sähköjohto, jolla vähennetään riskiä takertumisesta ja kompastumisesta pitkään johtoon. 2. Jos laitteen kanssa käytetään pitkää kojeliitosjohtoa tai jatkojohtoa: 1) kojeliitosjohdon tai sähköjohdon tehonkeston on vähintään vastattava konekilvessä mainittua nimellistehoarvoa, 2) jatkojohdon on oltava kolmijohtiminen maadoitettu jatkojohto, 3) pitkä johto pitäisi asettaa siten, ettei se roiku työtason tai pöydän yli, jotta lapset eivät voi vetää siitä eikä siihen voi kompastua.

5 ASTIAT VAROITUS Henkilövahingon vaara Minkä tahansa mikroaaltosäteilyltä suojaavan pinnan poistamista vaativan huoltotyön tai korjauksen tekeminen on vaarallista, ja sen saa tehdä vain pätevä asiantuntija. Ks. ohjeet kohdassa "Materiaalit, joita voi käyttää tai joita ei pidä käyttää mikroaaltouunissa". Joitakin muitakin kuin metallisia astioita ei ole turvallista käyttää mikroaaltouunissa. Jos olet epävarma, voit testata astian käyttöä seuraavasti. Astian käyttötesti: 1. Laita mikroaaltouunin kestävään säilytysastiaan kuppi (250 ml) kylmää vettä ja testattava astia. 2. Kypsennä huipputeholla minuutin ajan. 3. Kokeile astiaa varovasti. Jos astia on lämmin, älä käytä sitä mikroaaltouunissa. 4. Älä kypsennä minuuttia pitempään. Materiaalit, joita voi käyttää mikroaaltouunissa Astiat Huomautukset Alumiinifolio Vain suojaksi. Pieniä sileitä paloja voidaan käyttää lihan tai kanan ohuiden osien suojana ylikypsymisen estämiseksi. Kipinöintiä voi esiintyä, jos folio on liian lähellä uunin seinämää. Folion ja uunin seinämän väliin pitäisi jäädä tilaa vähintään 2,5 cm.

6 Ruskistusastia Noudata valmistajan ohjeita. Ruskistusastian ja pyörivän alustan väliin on jäätävä tilaa vähintään 5 mm. Virheellinen käyttö voi rikkoa pyörivän alustan. Keraamiset astiat Lasipurkit Lasiastiat Paistopussit Vain sellaiset, jotka kestävät mikroaaltouunia. Noudata valmistajan ohjeita. Älä käytä haljenneita tai lohjenneita astioita. Poista aina kansi. Käytä vain ruoan mietoon lämmittämiseen. Useimmat lasipurkit eivät kestä kuumuutta ja saattavat rikkoontua. Käytä vain kuumuutta kestäviä lasiastioita. Varmista, ettei astioissa ole metallikoristeita. Älä käytä haljenneita tai lohjenneita astioita. Noudata valmistajan ohjeita. Älä sulje pussia metallisella sulkimella. Leikkaa pussiin viiltoja, joista höyry pääsee ulos. Paperilautaset ja -mukit Talouspaperi Voipaperi Käytä vain lyhyeen kypsennykseen tai lämmitykseen. Vahdi uunia kypsennyksen ajan. Käytä ruoan suojana lämmityksessä ja rasvan imemiseen. Käytä vain lyhyeen, valvottuun kypsennykseen. Käytä suojana ruoan roiskumiselta tai kääreenä höyrytyksessä. Muovi Muovikelmu Vain sellaiset muoviastiat, jotka kestävät mikroaaltouunia. Noudata valmistajan ohjeita. Astiassa pitäisi olla merkintä Mikroaaltouunin kestävä. Jotkin muoviastiat pehmenevät, kun niiden sisältämä ruoka kuumenee. Keittopusseihin ja tiiviisti suljettuihin muovipusseihin on tehtävä pakkauksessa neuvotut viillot, reiät tai aukot. Vain sellainen, joka kestää mikroaaltouunia. Käytä ruoan suojana kypsennyksessä kosteuden säilyttämiseksi. Muovikelmu ei saa olla kosketuksessa ruoan kanssa.

7 Lämpömittarit Vahapaperi Vain sellaiset, jotka kestävät mikroaaltouunia (paistomittarit ja nestelämpömittarit). Käytä suojana ruoan roiskumiselta ja kosteuden säilyttämiseen. Astiat Materiaalit, joita ei pidä käyttää mikroaaltouunissa Huomautukset Alumiinilautaset Pahvirasiat, joissa on metallikahvat Metalliset tai metallikoristeiset astiat Metalliset pussinsulkimet Paperipussit Vaahtomuovi Puu Saattavat aiheuttaa kipinöintiä. Siirrä ruoka mikroaaltouunin kestävään astiaan. Saattavat aiheuttaa kipinöintiä. Siirrä ruoka mikroaaltouunin kestävään astiaan. Metalli suojaa ruokaa mikroaaltosäteilyltä. Metallikoristeet saattavat aiheuttaa kipinöintiä. Saattavat aiheuttaa kipinöintiä, ja voivat aiheuttaa tulipalon uunissa. Voivat aiheuttaa tulipalon uunissa. Vaahtomuovi voi kuumetessaan sulaa tai pilata sisällään olevan nesteen. Puu kuivuu mikroaaltouunissa, ja se voi haljeta tai rakoilla.

8 UUNIN KÄYTTÖÖNOTTO Uunin osien ja varusteiden nimet Poista uuni ja kaikki tarvikkeet pakkauksesta ja avaa luukku. Uunin mukana tulevat seuraavat varusteet: Lasinen kuumennusalusta 1 A Pyörivän alustan teline 1 Käyttöohje 1 F E D C B G A) Käyttöpaneeli B) Pyörivän alustan akseli C) Pyörivän alustan teline D) Lasinen kuumennusalusta E) Luukun ikkuna F) Luukku G) Turvalukkojärjestelmä Katkaisee uunista virran, jos luukku avataan käytön aikana.

9 KELLO/AJASTIN SULATUS PAINON MUKAAN SULATUS AJAN MUKAAN MIKRO AUTOMAATTIOHJELMAT STOP/LAPSILUKITUS PIKAKÄYNNISTYS AJAN/PAINON ASETUS

10 Pyörivän alustan asennus Keskus (alusta) Lasinen kuumennusalusta Pyörivän alustan akseli a. Älä koskaan aseta lasista kuumennusalustaa ylösalaisin. Lasista kuumennusalustaa ei saa estää pyörimästä. b. Sekä lasista kuumennusalustaa että pyörivän alustan telinettä on aina käytettävä kypsennyksen aikana. c. Kaikki ruoka ja kaikki astiat on aina asetettava lasiselle kuumennusalustalle kypsennyksen ajaksi. d. Jos lasinen kuumennusalusta tai pyörivän alustan teline murtuu tai rikkoontuu, ota yhteyttä lähimpään valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Pyörivän alustan teline Uunin asennus Poista kaikki pakkausmateriaalit ja varusteet. Varmista, ettei uuni ole vaurioitunut, ettei siinä ole esimerkiksi kolhuja tai ettei sen luukku ole rikki. Älä asenna uunia, jos se on vahingoittunut. Uunin sisäpinnat: Poista suojakalvot uunin sisäpinnoilta. Älä poista vaaleanruskeaa kiillesuojaa, joka on ruuvattu uunin sisäseinään suojaamaan magnetronia. Asennus 1. Valitse tasainen pinta, jossa jää tarpeeksi tilaa tulo- ja poistoilmalle. 3.0 inch(7.5cm) 3.0 inch(7.5cm) 12 inch(30cm) OPEN (3) Tulo- ja/tai poistoilman aukkojen peittäminen voi vahingoittaa uunia. (4) Sijoita uuni mahdollisimman kauas radioista ja televisioista. Mikroaaltouunin käyttö voi häiritä radion tai television toimintaa. 2. Kytke mikroaaltouuni tavalliseen pistorasiaan. Varmista, että jännite ja taajuus ovat samat kuin uunin ohjeissa. Uunin ja seinien väliin on jäätävä vähintään 7,5 cm tilaa. Yhden sivustan on oltava avoin. (1) Jätä uunin yläpuolelle vähintään 30 cm tilaa. (2) Älä poista uunin tukijalkoja. VAROITUS: Älä sijoita uunia lieden tai muun lämpöä tuottavan laitteen yläpuolelle. Takuu ei kata uunille sellaisesta aiheutuvia vahinkoja. Uunin ulkopinnat saattavat kuumeta käytön aikana.

11 KÄYTTÖOHJEET Tässä mikroaaltouunissa käytetään nykyaikaista elektronista ohjausta, jolla kypsennysparametrit säädetään vastaamaan tarpeitasi. 1. Kellonajan asettaminen Kun mikroaaltouuni kytketään pistorasiaan, näyttöön ilmaantuu aika 0:00 ja summeri soi kerran. 1) Kun painat Clock/Pre-set -painiketta, tuntilukema alkaa vilkkua. 2) Säädä tuntilukema kääntämällä "-nuppia, kellonajan on oltava välillä ) Kun painat Clock/Pre- set -painiketta, minuuttilukema alkaa vilkkua. 4) Säädä minuuttilukema kääntämällä "-nuppia, kellonajan on oltava välillä ) Vahvista kellonaika "painamalla Clock/Pre-set -painiketta. Merkki : alkaa vilkkua. Huomaa: 1) Jos kellonaikaa ei aseteta, kello ei toimi. 2) Jos kellon säätämisen aikana painat Stop/Clear -painiketta tai et tee minuuttiin mitään, uuni poistuu asetusten määrittämistilasta. 2. Kypsentäminen Valitse haluamasi toiminto painamalla monta kertaa Microwave -painiketta. Säädä kypsennysaika kääntämällä -nuppia. Aloita kypsentäminen painamalla Start/Express -painiketta. Esimerkki: Jos haluat kypsentää ruokaa 80-prosenttisella teholla 20 minuutin ajan, voit toimia seuraavasti 1) Paina kerran Microwave -painiketta. Näyttöön ilmaantuu P100, ja merkkeihin " " ja " " syttyy valo. 2) Paina uudelleen Microwave -painiketta, ja valitse 80-prosenttinen teho. Näyttöön ilmaantuu P80. 3) Säädä kypsennysaika kääntämällä -nuppia, kunnes näyttöön ilmaantuu 20:00. (Kypsennyksen enimmäisaika on 95 minuuttia.) 4) Aloita kypsennys painamalla Start/Express -painiketta. Merkkiin : syttyy valo ja merkit " " ja" " alkavat vilkkua (summeri soi viisi kertaa, kun ohjelma on valmis). HUOMAA: Aikavälit ajan asettamisessa ovat seuraavat: 0 1 min : min sekuntia : 10 sekuntia 5 10 min : 30 sekuntia min : 1 minuutti min : 5 minuuttia Mikroaaltoteho Paina Kerran Kahdesti Kolmesti 4 kertaa 5 kertaa Mikroaaltoteho 100 % 80 % 50 % 30 % 10 % 8

12 3. Pikakypsennys Kun uuni on perustilassa, aloita 30 sekunnin kypsennys täydellä mikroaaltoteholla painamalla Start/Express -painiketta. Kypsennysaika pitenee 30 sekuntia joka kerta, kun painat Start/Express -painiketta, ja kypsennyksen enimmäisaika on 95 minuuttia. Huomaa: Muita ohjelmia ei voi käyttää kypsennyksen aikana. 4. Sulatus painon perusteella 1) Paina kerran Defrost By Weight -painiketta. Näyttöön ilmaantuu def1. 2) Valitse ruoan paino kääntämällä " - nuppia. Samalla merkkiin g syttyy valo. Painon on oltava välillä g. 3) Aloita sulatus painamalla Start/Express -painiketta. Merkit ja alkavat vilkkua ja merkin g valo sammuu. 5. Sulatus ajan perusteella 1) Paina kaksi kertaa Defrost By Time -painiketta. Näyttöön ilmaantuu def2. 2) Valitse kypsennysaika kääntämällä -nuppia. Samalla merkkeihin ja syttyy valo. Ajan voi asettaa välillä 00:05 95:00. 3) Oletusteho on P30. Sitä ei voi säätää. 4) Aloita sulatus painamalla Start/Express -painiketta. Merkit ja alkavat vilkkua. 6. Automaattiohjelmat 1). Kun uuni on perustilassa, valitse haluamasi ruokalaji painamalla Auto Menu -painiketta. Näyttöön ilmaantuu järjestyksessä A-1, A-2... A-8. 2). Valitse ruokalajin paino tai annos kääntämällä " -nuppia. 3) Aloita kypsennys painamalla Start/Express -painiketta. Kun kypsennys on valmis, summeri soi viisi kertaa. Jos kellonaika on asetettu, se ilmaantuu näyttöön, muussa tapauksessa näyttöön ilmaantuu 0:00. Esimerkki: Jos haluat kypsentää g pasta: 1) Paina kolme kertaa Auto Menu -painiketta. Näyttöön ilmaantuu A-3, ja pasta on valittuna. Merkkeihin" " ja " " syttyy valo. 2). Valitse ruokalajin paino kääntämällä -nuppia. Lopeta kääntäminen, kun näytössä näkyy. 3) Aloita kypsennys painamalla Start/Express -painiketta. Kun kypsennys on valmis, summeri soi viisi kertaa. Sen jälkeen uuni palaa perustilaan. 9

13 7. Monivaiheinen kypsentäminen Ennalta voi ohjelmoida enintään kaksi kypsennysvaihetta. Kypsennys asetetaan ensimmäiseksi, jos se sisältyy ohjelmaan. Summeri soi kerran jokaisen vaiheen jälkeen, ja sitten alkaa seuraava vaihe. Huomaa: Auto menu ei ole yksi monivaiheisen kypsentämisen vaiheista. Esimerkki: Jos haluat sulattaa 500 g ruokaa 80-prosenttisella teholla 5 minuutin ajan, toimi seuraavasti: 1) Paina Defrost By Weight -painiketta, näyttöön ilmaantuu def1. 2) Säädä ruoan paino kääntämällä -nuppia. Lopeta kääntäminen, kun näytössä näkyy ) Valitse 80-prosenttinen teho painamalla kaksi kertaa Microwave -painiketta. 4) Säädä 5 minuutin kypsennysaika kääntämällä -nuppia. 5) Aloita kypsennys painamalla Start/Express -painiketta. Huomaa: Kun ensimmäinen vaihe päättyy, summeri soi kerran ja toinen vaihe alkaa. Kun koko ohjelma on valmis, summeri soi viisi kertaa ja uuni palaa perustilaan. 8. Käynnistys ajastimella 1) Aseta ensimmäiseksi kellonaika. (ks. kohta Kellonajan asettaminen.) 2) Aseta kypsennysohjelma. Voit asettaa enintään kaksi vaihetta. Sulatusta ei aseteta tässä yhteydessä. 3) Paina Clock/Pre-set -painiketta. Näyttöön ilmaantuu kellonaika. Tuntilukema alkaa vilkkua. 4) Säädä tuntilukema kääntämällä " -nuppia. Tuntilukeman on oltava välillä ) Paina Clock/Pre-set -painiketta. Minuuttilukema alkaa vilkkua. 6) Säädä minuuttilukema kääntämällä -nuppia. Minuuttilukeman on oltava välillä ) Vahvista asetukset painamalla Start/Express -painiketta. Merkkiin : syttyy valo. Kun aika koittaa, summeri soi kahdesti ja kypsennys alkaa automaattisesti. Huomaa: 1) Ajastintoimintoa ei voi käyttää, ellei kellonaikaa ole asetettu. 2) Jos ajastinohjelma on asetettu ilman kypsennysohjelmaa, koko ohjelmaa käytetään ajastimena. Tämä tarkoittaa, että kun ajastettu aika koittaa, summeri vain soi viisi kertaa. 10

14 9. Tiedustelutoiminto (1) Kypsennystilassa: paina Microwave -painiketta, niin mikroaaltoteho näkyy näytöllä 3 sekunnin. (2) Ajastintilassa: tarkista kypsennyksen alkamisaika painamalla Clock/Pre-set -painiketta. Ajastettu aika vilkkuu näytöllä 3 sekunnin ajan, ja sen jälkeen näyttöön palaa kellonaika. (3) Kypsennystilassa: tarkista kellonaika painamalla Clock/Pre-set -painiketta. Kellonaika näkyy näytöllä 3 sekunnin ajan. 10. Lapsilukko Lukitus: Kun uuni on perustilassa, paina Stop/Clear -painiketta 3 sekunnin ajan. Pitkän piippauksen jälkeen lukko on kytketty päälle, näyttöön ilmaantuu " " ja merkkiin " " syttyy valo. Lukituksen purku: Kun uuni on lukittuna, paina Stop/Clear -painiketta 3 sekunnin ajan. Pitkän piippauksen jälkeen lukitus on purettu, näyttöön palaa kellonaika ja merkistä 11. Tuulettimen suoja sammuu valo. Kun mikroaalto- tai yhdistelmätoiminto on päällä yli 5 minuuttia, uuni pysähtyy 15 sekuntia ennen ohjelman päättymistä ja vain tuuletin on toiminnassa. 12. Magnetroniputken suojatoiminto Kun uuni on toiminut korkealla teholla 30 minuutin ajan, mikroaaltoteho laskee 80- prosenttiseksi magnetroniputken suojaamiseksi. Tämä toiminto toimii monivaiheisessa tilassa ja muissa tiloissa. 13. Automaattinen sammutus Kun luukku on ollut auki 10 minuuttia, uunin valo sammuu. Voit jatkaa kypsennystä painamalla mitä tahansa painiketta. Uunin valo syttyy uudelleen. 14. Lisätietoja (1) Summeri soi kerran, kun nuppia aletaan kääntää. (2) Jos luukku avataan kypsennyksen aikana, kypsennystä voi jatkaa painamalla Start/Express -painiketta. (3) Jos Start/Express -painiketta ei paineta minuutin kuluessa siitä, kun kypsennysohjelma on asetettu, näyttöön ilmaantuu kellonaika ja asetus peruuntuu. (4) Summeri soi vain, jos painiketta painetaan kunnolla.

15 Automaattiohjelmat AUTOMENU Menu Paino (g) Näyttö Teho A-1 AUTOMAATT. LÄMMITYS % A-2 VIHANNES (veden kera 450g) % A-3 PASTA 100(veden kera 800g) (veden kera 1200g) % A-4 LIHA % 1(noin 80g) 1 A-5 PIZZA 2(noin 160g) 3(noin 250g) % 1(noin 200g) 1 A-6 PERUNA 2(noin 400g) 3(noin 600g) % A-7 KALA % A-8 KEITTO %

16 Vianetsintä Mikroaaltouuni häiritsee televisiolähetysten vastaanottoa. NORMAALIA Mikroaaltouunin toiminta saattaa häiritä radio- ja televisiolähetysten vastaanottoa. Samankaltaista häiriötä aiheuttavat pienet sähkölaitteet, kuten pölynimurit ja sähkötuulettimet. Tämä on normaalia. Uunin valo on himmeä. Luukkuun kerääntyy höyryä. Uuni käynnistyi vahingossa, vaikka siellä ei ole ruokaa. Heikkotehoisessa kypsennyksessä valon kuuluu olla himmeä. Tämä on normaalia. Kypsennyksen yhteydessä saattaa muodostua höyryä. Siitä suurin osa poistuu ulostuloaukoista, mutta osa voi tiivistyä viileisiin kohtiin, kuten uunin luukkuun. Tämä on normaalia. Uuni ei vahingoitu, jos se on toiminnassa tyhjänä lyhyen ajan. Tällaista tulisi kuitenkin välttää. Vika Mahdollinen syy Ratkaisu Uuni ei käynnisty (1) Sähköjohtoa ei ole kytketty kunnolla pistorasiaan. (2) Sulake on palanut tai virrankatkaisin on päällä. Irrota pistoke pistorasiasta, ja kiinnitä se uudelleen 10 sekunnin päästä. Vaihda sulake tai sammuta virrankatkaisin (korjauksen suorittaa yhtiömme ammattilainen). (3) Pistorasiassa on ongelma. Testaa pistorasia jollakin toisella sähkölaitteella. Uuni ei lämmitä. (4) Luukku ei ole kunnolla kiinni. Sulje luukku kunnolla. Pyörivä alusta pitää ääntä, kun uuni on päällä. (5) Alustan teline ja uunin pohja ovat likaisia. Sähkö- ja elektroniikkalaiteromusta annetun direktiivin mukaan sähkö- ja elektroniikkalaiteromu on kerättävä ja käsiteltävä erikseen. Jos tämä laite on joskus tulevaisuudessa hävitettävä, sitä EI saa heittää talousjätteen sekaan. Tuote on toimitettava lähimpään sähkö- ja elektroniikkaromun keräyspisteeseen.

Mikroaaltouuni Käyttöohje

Mikroaaltouuni Käyttöohje FI Mikroaaltouuni Käyttöohje 1 2 FI Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen mikroaaltouunin käyttämistä ja säilytä ne tulevaa käyttöä varten. Ohjeita noudattamalla uunisi tulee kestämään käytössä monia vuosia.

Lisätiedot

Mikroaaltouuni MH-6047 käyttöohjeet

Mikroaaltouuni MH-6047 käyttöohjeet Mikroaaltouuni MH-6047 käyttöohjeet Yleiset turvallisuusohjeet Varoitus! Tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkojen välttämiseksi noudata seuraavia turvallisuusohjeita. 1. Ruokia ja juomia ei saa lämmittää

Lisätiedot

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

BL-2 BLENDER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL BL-2 BLENDER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM Käyttöohje Tehosekoitin Malli Blender BL-2 FI TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Sähkölaitteita

Lisätiedot

Mikroaaltouuni Käyttöohje

Mikroaaltouuni Käyttöohje FI Mikroaaltouuni Käyttöohje 1 2 Mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE MALLI: MFA 1020 DGX 3 Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen mikroaaltouunin käyttämistä ja säilytä ne tulevaa käyttöä varten. Ohjeita noudattamalla

Lisätiedot

FI Mikroaaltouuni Käyttäjän opas

FI Mikroaaltouuni Käyttäjän opas FI Mikroaaltouuni Käyttäjän opas 1 Mikroaaltouuni Käyttöopas MALLI: NM 20 DX Lue nämä ohjeet ennen mikroaaltouunin käyttämistä ja säilytä ne huolellisesti. Ohjeita noudattamalla uunisi tulee kestämään

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN

ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN MALLIT: BLDISH SISÄLLYSLUETTELO Vastaanotto 3 Asennus ja käyttöönotto 3 Käyttö 4 Puhdistus 4 Huolto 4 Jos laite ei toimi 4 Takuuehdot

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

Mikroaaltouuni Käyttöohje

Mikroaaltouuni Käyttöohje FI Mikroaaltouuni Käyttöohje 1 2 Mikroaaltouuni Käyttöopas MALLI: MMA 20 WH MMA 20 X Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen mikroaaltouunin käyttämistä ja säilytä ne tulevaa käyttöä varten. Ohjeita noudattamalla

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

Malli: BM1240AX Omistajan käsikirja

Malli: BM1240AX Omistajan käsikirja Malli: BM1240AX Omistajan käsikirja FI SISÄLTÖ VAROTOIMENPITEET TÄRKEITÄ TURVAOHJEITA TEKNISET TIEDOT ASENNUS RADIOHÄIRIÖT MIKROAALTOKYPSENNYKSEN PERIAATTEET MAADOITUSOHJEET ENNEN KUIN OTAT YHTEYTTÄ HUOLTOON

Lisätiedot

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN!

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN! Käyttöohje Onnittelumme Handy Heater - pistorasiaan kytkettävän tilalämmittimen ostosta. Tämä johdoton keraaminen tilalämmitin tarjoaa nopeasti ja helposti lämpöä melkein kaikkialle kodissasi. Kytke se

Lisätiedot

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0

SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN EPO2. Versio 1.0 SÄHKÖKÄYTTÖINEN VEDENLÄMMITIN FI EPO2 Versio 1.0 Käytettyä tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Laite on toimitettava keräyspisteeseen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätykseen. Asianmukainen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA

KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA KÄYTTÖOHJE PÖYTÄUUNI KAHDELLA KEITINALUEELLA MALLIN NUMERO EO 7150, EO 7143 Tuote on EU-n direktiivien 2006/95/EC (LVD) ja 2004/108/EC (EMC) mukainen. TEKNISET TIEDOT Virtajännite 220-240V~ 50Hz Teho:

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SHARP R982STWE http://fi.yourpdfguides.com/dref/5588352

Käyttöoppaasi. SHARP R982STWE http://fi.yourpdfguides.com/dref/5588352 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet TARJOILUPATA ESK Asennus- ja käyttöohjeet 4239100, 4239101 YLEISTÄ Tutustu huolellisesti tämän ohjeen sisältöön, koska siinä on tärkeää tietoa laitteen oikeasta ja turvallisesta asentamisesta, käytöstä

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta

Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta Bake-Off uuni METOS BISTROT 434-10 4560506 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Asennus... 3 3. Käyttö... 3 3.1. Käyttöönotto...3 3.2

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN KYLPYHUONEEN LÄMMITIN Mallit: ETG500, ETG700, ETG100 Kuvassa oleva lämmitin on malli, eikä välttämättä vastaa paketissa olevaa tuotetta. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen lämmittimen käyttöönottoa.

Lisätiedot

TDS 100. FI Käyttöohje Elektroninen kuumailmapuhallin

TDS 100. FI Käyttöohje Elektroninen kuumailmapuhallin TDS 100 FI Käyttöohje Elektroninen kuumailmapuhallin TRT-BA-TDS 100 -TC-001-FI TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com E-Mail:

Lisätiedot

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W Kok 1,3 Water kettle Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. WK13W S.

Lisätiedot

SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE

SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE Onnittelemme uuden tuotteen valinnasta. Noudata käytössä näitä ohjeita ja säilytä ohjeet aina tuotteen mukana. Huom! 1.Kytke laite maadoitettuun pistorasiaan, jonka

Lisätiedot

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W Spinn Blender Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. BL-5W BL-5W_Spinn_IM_Wilfa.indd

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 1200W/2000W Hipaisukytkimet 0,5-7,5 tunnin ajastin Pyörimistoiminto (oskillointi) LED-merkkivalo osoittaa valitun toiminnon

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD /1

Nokia minikaiuttimet MD /1 Nokia minikaiuttimet MD-6 3 5 4 2 9205724/1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia ja Nokia Connecting People ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Johdanto Onnittelut ostoksesi johdosta.

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

PÖYTÄLASIKKO. Asennus- ja käyttöohjeet

PÖYTÄLASIKKO. Asennus- ja käyttöohjeet PÖYTÄLASIKKO KENTUCKY COLD Asennus- ja käyttöohjeet 4310302, 4310304, 4310322, 4310324 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 1 2. Laitteen käyttötarkoitus... 1 3. Laitteen käsittely... 1 4. Laitteen sijoitus...

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

MIKROAALTOUUNI KOR-633R

MIKROAALTOUUNI KOR-633R KOR-633ROS( ı ) 02.4.29 9:34 AM ` 2 MIKROAALTOUUNI KOR-633R KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje alusta loppuun ennen kuin otat uunin käyttöön. KOR-633ROS( ı ) 02.4.29 9:34 AM ` 1 VAROTOIMENPITEITÄ VÄLTTÄÄKSESI

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

OPTIMUS 3,5 kw. Asennus- ja käyttöohje versio 3.0

OPTIMUS 3,5 kw. Asennus- ja käyttöohje versio 3.0 OPTIMUS 3,5 kw Asennus- ja käyttöohje versio 3.0 Kuvaus Laitetta ei saa asentaa kohteisiin jotka altistuvat räjähdysvaaralle tai kohteisiin joissa lämpötila voi laskea alle 0 C. Ole hyvä, lue ja noudata

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE

ASENNUSOHJE. SAFERA Siro IN-line -liesivahti. Virranhallintayksiköt PCU3 PCU5.1-U 20810 V4.5.0 FIN SIRO IN-LINE ASENNUSOHJE SAFERA Siro IN-line -liesivahti Virranhallintayksiköt PCU PCU.-U 080 V..0 FIN SIRO IN-LINE SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSET. VALMISTELUT. Valmistelut. Asennus. Asennuksen vianmääritys. Lisävaruste:

Lisätiedot

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 Käyttöohjeet Sisällysluettelo 1 Huomio!... 3 2 Turvamääräykset... 3 2.1 Käsittely... 3 2.2 Huolto... 3 3 Käyttö... 3 3.1 Suodattimen merkkivalot...

Lisätiedot

ENNEN KUIN SOITAT HUOLTOON

ENNEN KUIN SOITAT HUOLTOON TEKNISET TIEDOT 17L Virrankulutus: Teho: Grillikuumennin Toimintataajuus: Ulkomitat: Uunin sisämitat: Paino: 220-240V~50Hz,1080W 700W 1000W 2,450MHz 592mm(L) X 350mm(S) X 390mm(K) 320mm(L) X 288mm(S) X

Lisätiedot

WAD-518 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM

WAD-518 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM WAD-518 WAFFLE MAKER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM KÄYTTÖOHJE WAD-518 VOHVELIRAUTA FIN Wilfa WAD-518 -vohvelirauta on vohvelirautasarja,

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Cosmetal ProStream käyttöohjeet

Cosmetal ProStream käyttöohjeet 19.1.2017 Cosmetal ProStream käyttöohjeet 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Perustiedot 1.1 Turvallisuusohjeet s. 3 1.2 Tekniset tiedot s. 3 2. Laitteen käyttö s. 4 2.1 Käyttöpaneeli s. 4 2.2 Virtakytkin ja energiansäästötila

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

UPO Mi 40DS. Käyttöohje

UPO Mi 40DS. Käyttöohje UPO Mi 40DS Käyttöohje Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen kuin alat asentaa ja käyttää mikroaaltouunia. Kirjoita muistiin laitteen arvokilvessä oleva sarjanumero alla olevaan tilaan, sillä saatat

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset,

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset, SÄHKÖGRILLI 2000W KÄYTTÖOPAS tuote 1474 Varoitus Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöönottoa Ohjeet vähentävät loukkaantumisriskiä Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset

Lisätiedot

FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte

FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte FH-1, FH-2, CH-15, CH-20 Varmevifte NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM Lämpöpuhallin TÄRKEÄÄ - Lue käyttöohje huolella läpi ennen lämpöpuhaltimen

Lisätiedot

Comfortclean. Malli Käsikäyttöinen höyrypuhdistin

Comfortclean. Malli Käsikäyttöinen höyrypuhdistin Comfortclean Malli 99224 Käsikäyttöinen höyrypuhdistin Suomi Lue kaikki ohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. 1. Turvallisuusohjeet 1. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. 2. Älä käytä laitetta,

Lisätiedot

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE CITATION SUB KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-subwoofer on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

IMC 12635-90 X KÄYTTÖOHJEET

IMC 12635-90 X KÄYTTÖOHJEET IMC 12635-90 X KÄYTTÖOHJEET HYVÄ ASIAKAS Laitteesi on poikkeuksellisen helppo käyttää ja hyvin tehokas. Valmistaja on testannut laitteen turvallisuuden ja toiminnan perusteellisesti ennen sen pakkaamista

Lisätiedot

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PH35-600 220-240V~ 50-60Hz 500-600W IP24 Soveltuu käytettäväksi vain tiloissa joissa on hyvä ilmanvaihto. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja pidä ne tallessa.

Lisätiedot

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W Nuorkami Sähkösavustin 1100W TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA - Ennen laitteen käyttöönottoa, lue käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. - Laitteen osat voivat olla teräviä, käytä

Lisätiedot

MIKROAALTOUUNI KOR-634R

MIKROAALTOUUNI KOR-634R KOR-634R( ı ) 02.4.29 11:2 AM ` 2 MIKROAALTOUUNI KOR-634R KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje alusta loppuun ennen kuin otat uunin käyttöön. KOR-634R( ı ) 02.4.29 11:2 AM ` 1 VAROTOIMENPITEITÄ VÄLTTÄÄKSESI

Lisätiedot

VGT-1200. Lue tämä käyttöohje ennen ultraäänipesurin käyttöä

VGT-1200. Lue tämä käyttöohje ennen ultraäänipesurin käyttöä Ultraäänipesuri VGT-1200 KÄYTTÖOHJE SOVELLUKSET: Laboratoriot, elektroniset työpajat, silmälasiliikkeet, koruliikkeet, kelloliikkeet, matkapuhelinten korjausliikkeet, hammaslääkärit, toimistot ja kodit

Lisätiedot

MIKROAALTOUUNI KÄYTTÖOHJE. Mallinumero: KOR-6335. Lue tämä käyttöohje alusta loppuun ennen kuin otat uunin käyttöön.

MIKROAALTOUUNI KÄYTTÖOHJE. Mallinumero: KOR-6335. Lue tämä käyttöohje alusta loppuun ennen kuin otat uunin käyttöön. KOR-6335OS( ı ) 02.4.29 9:33 AM ` 2 MIKROAALTOUUNI KÄYTTÖOHJE Mallinumero: KOR-6335 Lue tämä käyttöohje alusta loppuun ennen kuin otat uunin käyttöön. KOR-6335OS( ı ) 02.4.29 9:33 AM ` 1 VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung Ψάθα αυτοκινήτου για µασάζ KH 4061 Οδηγίες χρήσης Hierontamatto autoon KH 4061 Käyttöohje S Elektrisk

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung Ψάθα αυτοκινήτου για µασάζ KH 4061 Οδηγίες χρήσης Hierontamatto autoon KH 4061 Käyttöohje S Elektrisk D Automassagematte Bedienungsanleitung Ψάθα αυτοκινήτου για µασάζ Οδηγίες χρήσης Hierontamatto autoon Käyttöohje S Elektrisk massagedyna Bruksanvisning N Bilmassasjematte Bruksanvisning Automassagemåtte

Lisätiedot

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä.

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä. 1 4 Käyttöohje Lue tämä käyttöohje huolellisesti ja säilytä se myöhempää tarvetta varten. Näin opit käyttämään -kelloasi oikein ja siitä on sinulle pitkään iloa. Käyttöohje on saatavilla myös verkossa:

Lisätiedot

SISÄLLYS. ENNEN JÄÄKAAPIN KÄYTTÖÖNOTTOA Sivu 46

SISÄLLYS. ENNEN JÄÄKAAPIN KÄYTTÖÖNOTTOA Sivu 46 SISÄLLS SF JÄÄKAAPIN OSAT Sivu 46 ENNEN JÄÄKAAPIN KÄTTÖÖNOTTOA Sivu 46 TÄRKEÄÄ Sivu 47 KÄTTÖ Sivu 47 SULATUS - HOITO Sivu 48 VIANETSINTÄ Sivu 49 HUOLTO Sivu 49 ASENNUS Sivu 50 AVAUSSUUNNAN VAIHTAINEN Sivu

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472

LEIVÄNPAAHDIN. Asennus- ja käyttöohjeet. METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A. Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 4560470, 4560472 LEIVÄNPAAHDIN METOS Tempo 4ATS-A, 6ATS-A 4560470, 4560472 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 04.04.2012 04.04.2012 Leivänpaahdin METOS Tempo SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET keraamisen kulhon käyttöohjeet Sisällysluettelo Keraamisen kulhon TURVALLISUUS Tärkeät turvatoimenpiteet...5 keraamisen kulhon käyttö Keraamisen kulhon kiinnittäminen...6 Keraamisen kulhon irrottaminen...7

Lisätiedot

Käyttöohje Asennusohje. CD-vaihtaja A08

Käyttöohje Asennusohje. CD-vaihtaja A08 Käyttöohje Asennusohje CD-vaihtaja A8 1 2 3 Vipu Levynpidin Valmistelu Makasiinin lataaminen Kuva 1 Aseta makasiini lataamista varten tähän asentoon (nuoli ylh.) Vedä levynpidin ulos. Älä koskaan poista

Lisätiedot

17/23 -litrainen elektroninen mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE MWB17AEX / MWB23AEX. Lue ohjeet huolellisesti ja säilytä ne tulevaa käyttöä varten 1

17/23 -litrainen elektroninen mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE MWB17AEX / MWB23AEX. Lue ohjeet huolellisesti ja säilytä ne tulevaa käyttöä varten 1 17/23 -litrainen elektroninen mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE MWB17AEX / MWB23AEX Lue ohjeet huolellisesti ja säilytä ne tulevaa käyttöä varten 1 TEKNISET TIEDOT 17L Virrankulutus: Teho: Toimintataajuus: Ulkomitat:

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Hankkimallasi Lava vakuumipakkauslaitteella on 2 vuoden takuu. Takuu ei kata vahinkoa, mikäli ilmapumppuun on päästetty nestettä. On tärkeä tietää,

Lisätiedot

www.indesit.com/register Sisältö Turvallisuusohjeet, 3 Ympäristönsuojelu, 5 Uunin asetusten tekeminen, 6 Käyttöohjeet, 7 Vianetsintä, 11 Asennusohjeet, 12 2 TURVALLISUUSOHJEET TÄRKEÄ LUKEA JA NOUDATTAA

Lisätiedot

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-kaiutin on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

RUUANKULJETUSVAUNU METOS TERMIA 1000, 1500 H, HL, I

RUUANKULJETUSVAUNU METOS TERMIA 1000, 1500 H, HL, I RUUANKULJETUSVAUNU METOS TERMIA 1000, 1500 H, HL, I Asennus- ja käyttöohjeet 3755281 3755280 3755279 3755278 3755277 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä...3 1.1. Käsikirjassa käytetyt merkinnät...3 1.2. Laitteessa

Lisätiedot

WA-1 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM

WA-1 WAFFLE MAKER BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM WA-1 WAFFLE MAKER NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM KÄYTTÖOHJE WA-1 VOHVELIRAUTA FIN TÄRKEITÄ TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSIÄ Sähkölaitteita

Lisätiedot

MINIBAR XC-30N, XC-30G, XC-38N, XC-38 G. Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä materiaalista 5.6.2014

MINIBAR XC-30N, XC-30G, XC-38N, XC-38 G. Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä materiaalista 5.6.2014 MINIBAR XC-30N, XC-30G, XC-38N, XC-38 G Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä materiaalista MG4242980, MG4242982, MG4242984, MG4242986 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä...3 2. Laitteen

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

Ohjekirja Sähkölämmitin K ,K

Ohjekirja Sähkölämmitin K ,K GILS Ohjekirja Sähkölämmitin K9000004,K9000005 Ohjeet on luettava ennen käyttöä TÄRKEÄÄ TIETOA TURVALLISUUDESTA Sähkölaitteita käytettäessä on aina noudatettava muun muassa seuraavia yleisiä turvallisuusohjeita:

Lisätiedot

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE

Wine4U. Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE Wine4U Lisää elinikää viinillesi KÄYTTÖOHJE ESITTELY Onneksi olkoon Wine4U -viininannostelulaitteen hankinnasta. Wine4U on ammattikäyttöön suunniteltu laite, jonka tarkoituksena on pidentään viinin nautinta-aikaa

Lisätiedot

Automaattinen maidonvaahdottaja. Käyttöohjeet

Automaattinen maidonvaahdottaja. Käyttöohjeet Automaattinen maidonvaahdottaja Käyttöohjeet Sisällysluettelo Maidonvaahdottajasi TÄRKEITÄ TURVALLISUUTTA KOSKEVIA OHJEITA... 3 Oikea käyttö... 3 Säätimet... 4 1 Laitteen asennus ja liitännät... 6 2 Käyttö...

Lisätiedot

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2 Nokia DT-600 -laturi 6 1 2 2 5 4 3 7 Painos 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia DT-600 -laturilla voit ladata viiden yhteensopivan laitteen akun samanaikaisesti. DT-600-laitteessa

Lisätiedot

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä käyttöohjeita.

Lisätiedot

FIKÄYTTÖOPAS LEIVÄNPAAHDIN 2 JA 4 VIIPALETTA

FIKÄYTTÖOPAS LEIVÄNPAAHDIN 2 JA 4 VIIPALETTA FIKÄYTTÖOPAS LEIVÄNPAAHDIN 2 JA 4 VIIPALETTA Arvoisa Asiakas, Kiitämme 50-luvun tuotelinjaan kuuluvan leivänpaahtimen hankinnan johdosto. Tuotteemme valinta ohjaa sinut ratkaisuun, jossa kauniiden muotojen

Lisätiedot

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 FI F E G D B C A 3 SUOMI 08-10 4 HIUSTENKUIVAAJA HD 3700 Turvallisuus Ota huomioon seuraavat ohjeet laitetta käytettäessä. 7 Laite on suunniteltu vain kotitalouskäyttöön. 7 Älä

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 SUOMI MD-3-stereokaiuttimissa on hyvälaatuinen ääni kuunneltaessa musiikkia tai radiota yhteensopivalla Nokia-puhelimella tai äänilaitteella. Kaiuttimissa on 3,5 mm:n stereoääniliitin

Lisätiedot

Käyttöohjeet Suomi TURVALLISUUSOHJEET

Käyttöohjeet Suomi TURVALLISUUSOHJEET Käyttöohjeet Suomi TURVALLISUUSOHJEET 1. Laitteen käyttö on sallittu yli 8-vuotiaille, jos heitä valvotaan ja opastetaan laitteen turvalliseen käyttöön ja he ymmärtävät käyttöön liittyvät vaarat. Samoin

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE 1. YLEISKUVAUS 1. Paahtopaikat 2. Korkeussäädin 3. Paahtoasteen säädin 4. STOP-painike 5. Murupelti (irrotettava) 6. Johto 7. Sulatuspainike 8. Uudelleenlämmityspainike

Lisätiedot

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n.

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n. KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Perehdy tähän ohjekirjaan huolellisesti ennen kuin asennat, käytät tai huollat EXTOR 2300 imuria. Tämän ohjekirjan ohjeita tulee noudattaa. TEKNINEN ERITTELY EXTOR 2300 imuri:

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1 ASENNUSOPAS Digitaalinen painemittari BHGP6A BHGP6A Digitaalinen painemittari Asennusopas SISÄLLYS Sivu ASENNUS Varusteet... Asennus... Asennustoimenpiteet... Käyttötarkistus... 3 Vianetsintä... 3 LUE

Lisätiedot

KTX-3 -lämmityselementti

KTX-3 -lämmityselementti sivu 1/5 KTX-3 -lämmityselementti Tekniset tiedot: Liitäntä: AC 230V, 50Hz Teho: 300 W Lämpötila: 30 60 C Suojausluokka: luokka 1 (suojamaadoitettu) IP -luokka: S-malli IP x4 (kiinteällä liitännällä) U-malli

Lisätiedot

Mikroaaltouuni MALLI: HMUE823

Mikroaaltouuni MALLI: HMUE823 Mikroaaltouuni KÄYTTÖOHJE MALLI: HMUE823 Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen mikroaaltouunin käyttöä, ja säilytä sopivassa paikassa tulevaa käyttöä varten. Jos noudatat näitä ohjeita, saat iloa uunistasi

Lisätiedot

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE LASIKERAAMINEN LIESITASO BTO431 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE YLEISTÄ Lue ohjekirjaa huolellisesti ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja tulevaisuudeksi. Sähköasennus on suoritettava

Lisätiedot

Register your product and get support at. HP8117. Käyttöopas

Register your product and get support at.   HP8117. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Käyttöopas a b Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja rekisteröi

Lisätiedot

MAKKARAGRILLI. Asennus- ja käyttöohjeet

MAKKARAGRILLI. Asennus- ja käyttöohjeet MAKKARAGRILLI HD1 HD2 HD4 Asennus- ja käyttöohjeet S/N: Rev.: 2.0 Hyvä asiakkaamme, Onnittelumme, että valitsitte Metos-laitteen palvelemaan keittiötoimintojanne. Teitte hyvän valinnan. Teemme parhaamme,

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 7 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE

Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE SEIKO-kello PERPETUAL CALENDAR Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE SNQ 003 P Onnittelemme Sinua tämän analogisen SEIKO -kvartsikellon Cal. 6A32 hankkimisesta. Lue nämä ohjeet huolella ennen kellon käyttöönottoa voidaksesi

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet MAKKARAHAUDE / LÄMPÖHAUDE CL-sarja Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä käyttöohjeesta () 4171776 SISÄLLYSLUETTELO 1. Esittely... 3 2. Yleistä... 3 2.1. Valmistaja... 3 2.2. Laitteen

Lisätiedot