Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 1(7)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 1(7)"

Transkriptio

1 Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 1(7) Aika: klo Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla Jäsen Kulonen Esko paikalla Kämäräinen Susanna paikalla Leinonen Piritta paikalla Meriheinä Lasse paikalla Reinikka Sami paikalla Stauffer Maija-Liisa paikalla Suhonen Virpi paikalla Varajäsen Pakkanen Lasse poissa Björkman Reijo poissa Arraste-Kihlakaski Mervi poissa Hertti Tuija poissa Sallmén Aimo poissa Rintala Tommi poissa Lehtonen Irma-Kaarina poissa Lampio Eila poissa Kirkkovalt. pj. Simo Kaukonen paikalla Kirkkovalt. varap. Harri Nieminen paikalla Talouspäällikkö Takala Riitta paikalla Tiedottaja Markku Lehtinen paikalla 113 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen ja piti alkuhartauden. 114 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja toteaa läsnäolijat sekä missä ominaisuudessa kukin on läsnä. Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 115 Pöytäkirjantarkastajien valinta Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Sami Reinikan ja Virpi Suhosen. 116 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kirkkoneuvosto hyväksyy tämän kokouksen työjärjestyksen esityslistan mukaisena. Tämän kokouksen sihteerinä toimii Markku Lehtinen.

2 Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 2(7) 117 Ilmoitusasiat Kirkkoneuvostolle merkitään tiedoksi: - Kirkkovaltuuston kokous pidetään klo 19. Kirkkoherran virkamiespäätökset: Nro Päätös hautausmaan kesätyöntekijän pidetystä lomasta Nro Vuosiloma Nro Palkallinen virkavapaus Nro Palkallinen virkavapaus Nro Palkallinen virkavapaus Nro Päätös työntekijästä Voimavaraksi perhe -projektiin Nro Palkallinen virkavapaus Nro Palkallinen virkavapaus Talouspäällikön virkamiespäätökset: Nro Palkaton virkavapaus Nro Palkallinen virkavapaus Nro Hautasijan luovutus seurakunnalle Nro Hautasijan luovutus seurakunnalle Nro Vuosisidonnaisen palkanosan myöntäminen Nro Siistijän palkkaaminen Nro Siistijän palkkaaminen Nro Siistijän palkkaaminen Nro Siistijän palkkaaminen Nro Vuosisidonnaisen palkanosan myöntäminen Nro Vuosisidonnaisen palkanosan myöntäminen Nro Palkallinen virkavapaus 118 Vuoden 2010 kokouspalkkiot Kirkkoneuvosto päättää ehdottaa kirkkovaltuustolle, että vuonna 2010 kokouspalkkioita 40 euroa/kokous maksetaan kirkkovaltuuston, -neuvoston, vastuutyöryhmien ja työryhmien kokouksista. Puheenjohtajille ja sihteereille maksetaan kokouspalkkio 100 %:lla korotettuna. Talouspäällikkö muutti esitystään siten, että puheenjohtajille ja sihteereille maksetaan kokouspalkkio 50 %:lla korotettuna. Kirkkoneuvosto hyväksyi näin muutetun esityksen. 119 Eroilmoitus virasta 120 Lapsityönohjaajan viran auki julistaminen Viranhaltijat ovat alkaneet miettiä toimia, joiden kautta voitaisiin etsiä uutta työntekijää lapsityönohjaajan eläkkeelle jäämisen myötä avautuvaan virkaan. Lapsi- ja nuorisotyönvastuuryhmä on käsitellyt asiaa ja ehdottaa viran auki julistamista. Samalla se ehdottaa puolestaan jäseneksi haastatteluryhmään Kirsi Korkeamäen, mikäli sellainen ryhmä nimetään. Johtoryhmä on käsitellyt asiaa kokouksessaan ja ehdottaa viran auki julistamista kirkkoneuvoston kokouksessa Yhdessä on muotoiltu ilmoitus, jolla uutta työntekijää etsitään:

3 Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 3(7) Nastolan seurakunnassa on haettavana Lapsityönohjaajan virka alkaen Nastolan seurakunta on vireä jäsenen yhteisö, jossa on 43 työntekijää. Seurakunnassamme tehdään monipuolista lapsi- ja perhetyötä. Työalalla on lapsityönohjaajan lisäksi työalapappi ja 13 lastenohjaajaa. Työn iloa tuovat innostunut ja monitahoinen työntekijäjoukko sekä ajanmukaiset työtilat ja välineet. Lapsityönohjaaja organisoi, kehittää ja johtaa lapsi- ja perhetyötä. Hänen tehtäväalueeseensa kuuluu päiväkerho, perhetyö, koululaisten iltapäiväkerho ja yhteydet päivähoitoon. Edellytämme hakijalta yhteistyökykyä, kehittämisosaamista sekä hengellisen työn osaamista. Pidämme tärkeänä esimiestehtävissä saatua kokemusta. Edellytämme hakijalta piispainkokouksen hyväksymää lapsityönohjaajan erikoistumiskoulutusta/ kristillisen varhaiskasvatuksen erikoistumisopintoja tai sen hankkimista. Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaisesti. Virka on otettava vastaan Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään klo 14 mennessä os. Nastolan seurakunta/lapsityönohjaajan virka, Immiläntie 2, Nastola. Lisätietoja virasta antavat lapsi- ja perhetyön pappi Jaana Sahamies puh ja kirkkoherra Matti Piispanen puh Tämä ilmoitus julkaistaan Kotimaa -lehdessä sekä Internetissä kirkon rekrytointipalvelun kautta työnhakupalstalla oikotie.fi Kirkkoherran ehdotus Kirkkoneuvosto päättää julistaa avoimeksi Nastolan seurakunnan lapsityönohjaajan viran alkaen. Kirkkoneuvosto päättää, että viranhakuilmoitus julkaistaan Kotimaa -lehdessä sekä Internetissä kirkon rekrytointipalvelun kautta työnhakupalstalla oikotie.fi. Kirkkoneuvosto valitsee haastatteluryhmän jäsenet. Esko Kulonen ehdotti, että hakuilmoitukseen lisätään lisätietojen antajaksi Anita Laukkanen. Koska Kulosen esitystä ei kannatettu, se raukesi. Kirkkoneuvosto päätti julistaa avoimeksi Nastolan seurakunnan lapsityönohjaajan viran alkaen. Kirkkoneuvosto valitsi haastatteluryhmään seuraavat henkilöt: Susanna Kämäräinen, Virpi Suhonen, Kirsi Korkeamäki, Matti Piispanen, Jaana Sahamies ja Päivi Reinikka. 121 Vuoden 2010 koulutussuunnitelman hyväksyminen Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä vuoden 2010 koulutussuunnitelman, liite 2, liite postitetaan myöhemmin.

4 Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 4(7) 122 Vuoden 2010 talousarvio sekä vuosien 2010 ja 2011 toiminta- ja taloussuunnitelma Seurakunnan vuoden 2010 talousarvioehdotus sekä toiminta- ja taloussuunnitelmat vuosille on valmisteltu vastuuryhmissä, työryhmissä ja seurakuntavirastossa. Talousarvioehdotuksen alussa on selostettu talousarvion rakennetta. Nastolan seurakunta on laatinut talousarvion ja toimintasuunnitelman kirkkohallituksen säännösten mukaan. Kokouksessa kirkkoneuvoston jäsenille selostetaan tarkemmin talousarvioehdotusta ja siihen liittyviä asioita. Ehdotuksen menojen ja tulojen kokonaissumma on rahoitus- ja investointiosineen yhteensä Menot Tulot Käyttötalousosa Verotulot/verotuskustannukset Tuloslaskelman muut erät Rahastojen lisäys/vähennys Yhteensä Investointiosa Yhteensä Käyttötalousosan nettomenojen (=toimintajäämän) lisäys on talousarvioon 2009 nähden Vuosikatetta vuonna 2010 syntynee euroa. Vuoden 2010 talousarvioehdotus sisältää lainan lyhennyksiä euroa ja korkoja euroa. Talousarvioehdotus perustuu siihen, että kirkollisveroa kannetaan yhteensä Ehdotuksessa oleva verotulojen arviointi 1,45 veroprosenttiin ja kolmen prosentin vähennykseen edelliseen vuoteen nähden. Vuonna 2009 verotuloja kertyy arvioidusti noin euroa vähemmän kuin vuonna Pääluokkataulukko ilman palkkoja osoittaa 1-5 pääluokkien kustannusten lisäykset ja vähennykset. Kirkkovaltuusto on perustanut rakennusrahaston seurakunnan kiinteistöjen rakennus- ja korjaushankkeisiin. Vuoden 2010 talousarvioehdotuksessa rahastoon siirretään euroa ja rahastosta pois talousarvion katteeksi euroa, liite 3. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi vuoden 2010 talousarvioehdotuksen sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille Talousarvioehdotus perustuu 1,45 suuruiseen veroprosenttiin. Talousarvioehdotuksen 2010 eri osien yhteissumma on tulojen osalta euroa ja menojen osalta myös euroa sekä investoinnit euroa. Lainojen lyhennykset euroa, liite 3 Kirkkoneuvosto hyväksyi vuoden 2010 talousarvion ja taloussuunnitelman vuosille esitettäväksi kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi.

5 Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 5(7) 123 Vuoden 2010 rippikoululeirit Vuonna 2010 järjestetään 8 rippikoulua, joista viisi leiriä Luomaniemessä, yksi Arramajalla. Yksi leireistä järjestetään seurakunnan ulkopuolella joko Lapissa tai Virossa sen mukaan, kummalle hakee enemmän oppilaita. Lisäksi lasketteluleiri viettää kolme päivää Nilsiässä. Leirien lisäksi järjestetään päivärippikoulu Luomaniemessä. Kaikki rippikoulut pyritään pitämään yhden opetusryhmän kokoisina. Nykyisten määräysten mukaisesti yhden opetusryhmän koko voi olla korkeintaan 25 oppilasta. Suunnitelmaan sisältyy joustoehdotus, että kirkkoneuvoston näin päättäessä ryhmäkoko voidaan ylittää 1-3 oppilaalla. Seurakunnassamme on vuonna 2010 rippikouluikäisiä, vuonna 1995 syntyneitä, kastettuja nuoria 166. Kirkkoneuvosto hyväksyy vuoden 2010 rippikoulusuunnitelman liitteen 4 mukaisena ja sallii 1-3 oppilaan ylitykset ryhmäkoossa. 124 Harkinnanvarainen palkanosa Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen palkkausjärjestelmäuudistuksen tavoitteena on ollut luoda edellytykset oikeudenmukaisesti määräytyvälle ja kilpailukykyiselle palkkatasolle. Uusituksen harkinnanvaraista palkanosan koskevassa osassa on pyritty vastaamaan seurakunnan tarpeeseen työnantajana kannustaa ja motivoida työntekijöitä työskentelemään asetettavien tavoitteiden mukaisesti sekä toiveeseen saada myös palkita, kun tavoitteet on saavutettu. Työntekijöille on toisaalta haluttu antaa mahdollisuus työsuorituksellaan vaikuttaa palkkauksensa tasoon. Harkinnanvaraisen palkanosan maksaminen perustuu työntekijän työsuorituksen arviointiin tehtävässä, jonka vaativuus on sopimuksen mukaisesti arvioitu ja peruspalkassa huomioon otettu. Peruspalkkojen olisi sekaannusten välttämiseksi syytä olla seurakunnassa uusien palkkausmääräysten mukaisesti maksussa ennen kuin harkinnanvaraista henkilökohtaista palkanosaa työntekijöille aletaan maksaa. Virheellisesti määriteltyjen peruspalkkojen korjaamiseen harkinnanvaraista palkanosaa ei voida käyttää. Harkinnanvarainen henkilökohtainen palkanosa on viranhaltijan tai työntekijän työsuorituksen arviointiin perustuva kuukausittain maksettavan varsinaisen palkan osa. Sen myötä palkkausjärjestelmä on entistä kannustavampi. Seurakunnille ja seurakuntayhtymille tämän palkanosan käyttöönotto tullee kuitenkin olemaan yksi palkkausuudistuksen vaativimmista vaiheista. Harkinnanvaraista palkanosaa koskeviin määräyksiin on siksi seurakunnissa ja seurakuntayhtymissä perusteltua alkaa perehtyä, vaikka KirVesTes ei velvoita tätä palkanosaa lukien eikä myöhemmin tämän päättyvän sopimuskauden aikana varsinaisesti vielä käyttöönottamaan. Seurakuntien ja seurakuntayhtymien olisi muun muassa arvioitava, minkälaista ajattelu- ja toimintatapojen muutosta harkinnanvaraisen palkanosan käyttöönotto niiltä työnantajina edellyttää, jotta palkanosa toimisi kannustavasti. Nastolan seurakunta on mukana Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin työyhteisön hyvinvointi- ja johtamishankkeessa. Työvälineenä meillä on hankittu Personal Balance ohjelma, jonka avulla jatketaan kehittämiskeskusteluja. Seurakunnassa on jo ollut olemassa kehityskeskustelukäytäntö. Tämä luo valmiudet HaVan käyttöönotolle. Johtoryhmän esitys palkkaryhmälle: Johtoryhmä tutustui harkinnanvaraiseen palkanosaan soveltamisohjeineen ja päätti sen käyttöönotosta. Johtoryhmä päätti ehdottaa palkkaryhmälle, että harkinnanvarainen palkanosa otetaan käyttöön aloittamalla valmistelut tehtäväkuvausten tekemisellä syksyn 2009 aikana. Aiemmasta jäi opiskelusta saatava palkanlisä myöhempään vaiheeseen ja nyt voidaan todeta sen kuuluvan HaVa:aan. Palkkaryhmän ehdotus: Palkkaryhmä ehdottaa kirkkoneuvostolle johtoryhmän ehdottamalla tavalla, että harkinnanvarainen palkanosa otetaan käyttöön aloittamalla valmistelut tehtäväkuvausten tekemisellä 2009 syksyn aikana. Palkkaryhmän päätös:

6 Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 6(7) Lisäksi päätettiin että, kun vuonna 2010 aloitetaan arviointikriteereiden määrittämistä, niin siihen liitetään rinnalle opiskelusta saatava palkanlisä Kirkkoneuvosto Talouspäällikön ehdotus Talouspäällikkö ehdottaa kirkkoneuvostolle johto- ja palkkaryhmän ehdottamalla tavalla, että harkinnanvarainen palkanosa otetaan käyttöön aloittamalla valmistelut tehtäväkuvausten tekemisellä 2009 syksyn aikana ja kun vuonna 2010 aloitetaan arviointikriteereiden määrittäminen, niin siihen liitetään rinnalle opiskelusta saatava palkanlisä. 125 Vapautus arava ehtojen rajoituksista koskien Kiinteistö Oy Anttilanmäkeä ja Kiinteistö Oy Anttilanrinn että Koy Anttilanmäki ja Koy Anttilanrinne hakevat vapautusta valtion asuntorahaston rajoituksista, jotta talot voidaan muuttaa asunto-yhtiöiksi. Muutos on välttämätön, jotta omistaja Nastolan seurakunta voi myydä osan asunnoista ja toisaalta vuokrata osan liikuntarajoitteisille vanhuksille, joilla muutoin aravaehtojen mukaan ei olisi mahdollisuutta hankkia vuokra-asuntoa. Talouspäällikkö ehdottaa kirkkoneuvostolle, että anotaan vapautus Koy Attilanmäen ja Koy Anttilanrinteen valtion asuntorahaston rajoituksista, jotta talot voidaan muuttaa asunto-yhtiöiksi. Kirkkoneuvoston päätös on ehdotus kirkkovaltuustolle. 126 Talousarvion mu utokset 2009 Talousarvion muutokset johtuvat palkkojen ylityksistä. Talousarvio 2009 tehtiin keväällä 2008, jonka jälkeen tehtiin palkantarkistukset. Talouspäällikkö ehdottaa kirkkoneuvostolle, että se hyväksyy liitteen 5 mukaiset talousarvion muutokset, jotka katetaan verotuloilla 605/ euroa ja muilla tuotoilla euroa eli yhteensä euroa, liite 5, liite postitetaan myöhemmin. Lopullisen päätöksen tekee kirkkovaltuusto. 127 Muut asiat Muita asioita ei ollut. 128 Seuraava kokou s Kirkkoneuvoston seuraava kokous pidetään klo 18.00, ellei kirkkoneuvoston puheenjohtaja viikkoa ennen sovittua aikaa muuta ilmoita. Ehdotuksen mukainen

7 Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2009 7(7) 129 Valitusosoitus Puheenjohtaja antoi liitteen mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, liite Pöytäkirjan tarkastus ja nähtävillä olo Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä ja tarkastettu pöytäkirja 8/2009 pidetään yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa ajalla Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen. Kirkkoneuvosto veisasi virren, jonka jälkeen puheenjohtaja luki Herran siunauksen ja päätti kokouksen kello Matti Piispanen, puheenjohtaja Markku Lehtinen, sihteeri Pöytäkirja tarkastettu Nastolassa Sami Reinikka Virpi Suhonen Kirkkoneuvoston kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut nähtävänä kirkkoherranvirastossa, Immiläntie 2, ajalla Todistan, että nähtävillä oloa koskeva ilmoitus on ollut kirkkoherranviraston ilmoitustaululla ajalla Markku Lehtinen, ilmoitustaulun hoitaja

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Esko Kulosen ja Susanna Kämäräisen. Päätös: Ehdotuksen mukainen.

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Esko Kulosen ja Susanna Kämäräisen. Päätös: Ehdotuksen mukainen. Aika: 21.10.2010 klo 18.00 Paikka: seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla Jäsen Kulonen Esko paikalla Kämäräinen Susanna paikalla

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2012

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8/2012 Aika: 1.11.2012 klo 18.00 Paikka: seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Esko Kulonen paikalla Jäsen Pertti Arvaja poissa Marja-Liisa Immonen paikalla

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2009

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2009 Aika: 22.1.2009 klo 18.00 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla Jäsen Kulonen Esko paikalla Kämäräinen Susanna paikalla Leinonen

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 9/2012

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 9/2012 Aika: 22.11.2012 klo 18.00 Paikka: seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Esko Kulonen paikalla Jäsen Pertti Arvaja paikalla Marja-Liisa Immonen paikalla

Lisätiedot

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Pertti Arvajan ja Kirsi Korkeamäen. Päätös: Ehdotuksen mukainen.

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Pertti Arvajan ja Kirsi Korkeamäen. Päätös: Ehdotuksen mukainen. Aika: 17.11.2011 klo 18.00 Paikka: seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen Varapuheenjohtaja Esko Kulonen Jäsen Pertti Arvaja Marja-Liisa Immonen poissa Kirsi Korkeamäki Susanna Kämäräinen

Lisätiedot

Kokousaika 9.6.2009 klo 18.30 ja päättyen klo 20.10 Seurakuntatalo, kahvio

Kokousaika 9.6.2009 klo 18.30 ja päättyen klo 20.10 Seurakuntatalo, kahvio Kokousaika 9.6.2009 klo 18.30 ja päättyen klo 20.10 Paikka Seurakuntatalo, kahvio Läsnä Mervi Arraste-Kihlakaski Reino Honkanen Simo Kaukonen Olli Koivisto poissa Juha Korkeamäki Esko Kulonen Raija Kuparinen

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 9/2014

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 9/2014 Aika: 20.11.2014 klo 18.00 Paikka: seurakuntatalo, Neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Esko Kulonen paikalla Jäsen Pertti Arvaja poissa Marja-Liisa Immonen paikalla

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 5/2013

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 5/2013 Aika: 16.5.2013 klo 18.00 Paikka: seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Esko Kulonen paikalla Jäsen Pertti Arvaja paikalla Marja-Liisa Immonen paikalla

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 4/2014 1/7. Kokousaika 2.12.2014 klo 18.00 Seurakuntatalo, juhlakahvitarjoilu sisältyy kokoukseen

Nastolan seurakunta Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 4/2014 1/7. Kokousaika 2.12.2014 klo 18.00 Seurakuntatalo, juhlakahvitarjoilu sisältyy kokoukseen Nastolan seurakunta Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 4/2014 1/7 Kokousaika 2.12.2014 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, juhlakahvitarjoilu sisältyy kokoukseen Läsnä puheenjohtaja Simo Kaukonen paikalla varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Marja-Liisa Immosen ja Kirsi Korkeamäen. Päätös: Ehdotuksen mukainen.

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Marja-Liisa Immosen ja Kirsi Korkeamäen. Päätös: Ehdotuksen mukainen. Aika: 26.5.2011 klo 18.00 Paikka: seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen Varapuheenjohtaja Esko Kulonen Jäsen Pertti Arvaja Marja-Liisa Immonen Kirsi Korkeamäki Susanna Kämäräinen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kokousaika 4.6.2013 klo 17.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

Yhteinen kirkkoneuvosto pöytäkirja 19.09.2012 16:15

Yhteinen kirkkoneuvosto pöytäkirja 19.09.2012 16:15 i pöytäkirja 19.09.2012 16:15 Kokouksessa läsnäolijat ja pöytäkirjan hyväksyminen... 1 Järjestäytymisasiat... 2 Ilmoitusasiat... 4 Lahden seurakuntayhtymän vastauksen antaminen Uudenmaan sairaalasielunhoitotyön

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 10/2013 1

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 10/2013 1 KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 10/2013 1 Kirkkoneuvosto Pöytäkirja Aika: 25.11.2013 klo 18.30 20.55 Paikka: Torikulman alakerran kokoustila Keskuskatu 51 b Tämä on kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen yllä mainittuna

Lisätiedot

Aika Keskiviikkona 23. päivänä toukokuuta 2012 klo 17.00 19.20

Aika Keskiviikkona 23. päivänä toukokuuta 2012 klo 17.00 19.20 PÖYTÄKIRJA 5/2012 1 (23) YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 23. päivänä toukokuuta 2012 klo 17.00 19.20 Paikka Kuusankosken seurakuntakeskus, Nuortentilat, III kerros B, 45700 Kuusankoski

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO 18.8.2015 5/2015 Kokousaika Tiistai 18.8.2015 klo 17.30 19.38 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja Taisto Kokko

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2015 1

KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2015 1 KANKAANPÄÄN SEURAKUNTA Kn 2/2015 1 Kirkkoneuvosto Pöytäkirja Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00 19.45 Paikka: Torikulman alakerran kokoustila, Keskuskatu 51 Tämä on kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2012 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2012 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2012 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 7.2.2012 klo 18.30-21.41 PAIKKA: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 Liite Asia sivu 42 Kokouksen avaus 76 43 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2012 18.4.2012

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2012 18.4.2012 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 18.4.2012 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 2/2013 1/8

Nastolan seurakunta Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 2/2013 1/8 Nastolan seurakunta Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 2/2013 1/8 Kokousaika 21.05.2013 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, kahvitarjoilu 17.30 alkaen Läsnä puheenjohtaja Simo Kaukonen paikalla varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 50. Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 50. Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 50 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 11.10.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

Kirkkoneuvoston 12.9.2012 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa 13.9.-28.9.2012 ma-pe klo 9-15.

Kirkkoneuvoston 12.9.2012 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa 13.9.-28.9.2012 ma-pe klo 9-15. PÄÄTÖSLUETTELO Kirkkoneuvoston 12.9.2012 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa 13.9.-28.9.2012 ma-pe klo 9-15.. 69 Kokouksen avaaminen 70 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014. Päivämäärä

Kirkkovaltuusto. PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014. Päivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 3/2014 Kirkkovaltuusto Päivämäärä Aika 10.12.2014 klo 18 19.30 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Seurakunnan virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali Hurskainen Timo, puheenjohtaja,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 13.5.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 13.5.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 13.5.2015 klo 17.30 19.35 Paikka Kerho- ja kokoontumistila Ilona, Turenki Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen

Lisätiedot

PÄÄTÖSLUETTELO. Hollolassa 6.5.2014. Antti Lahtinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PÄÄTÖSLUETTELO. Hollolassa 6.5.2014. Antti Lahtinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja PÄÄTÖSLUETTELO Hollolan seurakunnan kirkkoneuvoston 6.5.2014 Sovituksenkirkossa pitämän kokouksen päätösluettelo. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä 8.5.2014-22.5.2014 ma-pe klo 9-15 kirkkoherranvirastossa..

Lisätiedot

AIKA Tiistai 30.10.2012 kello 16.00-17.30 PAIKKA Musiikkisali, Seurakuntakeskus, Harjukatu 9. Halme Matti, talouspäällikkö, sihteeri

AIKA Tiistai 30.10.2012 kello 16.00-17.30 PAIKKA Musiikkisali, Seurakuntakeskus, Harjukatu 9. Halme Matti, talouspäällikkö, sihteeri 1(14) AIKA Tiistai 30.10.2012 kello 16.00-17.30 PAIKKA Musiikkisali, Seurakuntakeskus, Harjukatu 9 LÄSNÄ MUUT OSALLISTUJAT POISSA Rantala Simo-Pekka, puheenjohtaja Rautkoski Maija, varapuheenjohtaja Helenius

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2014 1 (30) 30.1.2014

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2014 1 (30) 30.1.2014 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2014 1 (30) KOKOUSAIKA Torstai klo 16.30 19.20 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Lieksan seurakuntatalo Lea El Bardi, pj Maija Ikonen Marja-Leena Ilvonen Tero Kiiskinen Hannu

Lisätiedot

Keskiviikko 26.2.2014 klo 17.15 20.45. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko 26.2.2014 klo 17.15 20.45. Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 2/2014 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (31) 25 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.2.2014 klo 17.15 20.45 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 1.4.2014 klo 18.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali, 2. krs., Kirkkotie 6 Liite Asia 66 KOKOUKSEN AVAUS... 95 67 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Muut läsnäolevat Valkeapää Pekka kirkkoherra Yliluoma Tapio talousjohtaja

Muut läsnäolevat Valkeapää Pekka kirkkoherra Yliluoma Tapio talousjohtaja PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 3/2014 17.9.2014 32 Paikka ja aika Riuttarannan leirikeskus, keskiviikkona 17.9.2014 klo 18.30 22.01 Läsnäolevat jäsenet Ali-Mattila Liisa Ketola Jukka Pulkkinen Rauno Aspila

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 14 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 14 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Perustettavan Salon seurakunnan järjestelytoimikunta Aika: 27.8.2008 klo 17.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat: 13 Kokouksen avaus Pöytäkirja Esityslista 2/2008

Lisätiedot