Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ JA TOIMITILAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ JA TOIMITILAT"

Transkriptio

1 Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Vuonna 1989 toimintansa aloittanut Joensuun Jääkarhut on yksi Suomen suurimmista avantouintiseuroista. Jäsenmäärä on 2000-luvulla ylittänyt useina vuosina 1000 rajan. Seuran nykyiset toimitilat valmistuivat helmikuussa 2005 Vehkalahdelle Pyhäselän rantaan. Jäsenten lisäksi Mäntyniemen Avantouintikeskuksen tiloja voivat käyttää korvausta vastaan myös seuraan kuulumattomat. Uintirannekkeiden myynnillä ja kokoustilojen vuokraamisella on ollut suuri merkitys seuran talouteen. Toiminnan laajeneminen on asettanut seuralle myös uusia velvoitteita ja lakisääteisiä tehtäviä. Avantouintikeskus on auki vuoden jokaisena päivänä. Huoltokatkoista ja muista keskeytyksistä ilmoitetaan erikseen. Pukeutumistilat ja sauna ovat avoinna talviaikana (loka-toukokuu) klo (keskiviikkoisin klo 6-23). Kesäaikana (kesä-syyskuu) pukeutumistilat ovat avoinna klo Sauna on avoinna maanantaista perjantaihin klo ja lauantaista sunnuntaihin klo Tarvittaessa jäsenet pääsevät pukeutumistiloihin myös muina aikoina ovikoodilla, jonka saa puheenjohtajalta. Päärakennuksen alakerrassa on talonmiehen toimisto, takkahuone (Karhu-tupa), keittiö sekä pukeutumistilat. Pukuhuoneissa on WC, suihku ja lukolliset säilytyslokerot. Suihkujen lämmin vesi on maksullinen ja toimii 1 kolikoilla. Päärakennuksen yläkerrassa on kokous- ja juhlatilana toimiva Karhu-sali, WC sekä naulakkotilat. Karhusali on myös vuokrattavissa. Sauna on erillisessä rakennuksessa laiturin lähellä. Se on yhteinen miehille ja naisille, joten saunassa ollaan uima-asu päällä. Saunassa ei ole peseytymismahdollisuutta. Eteisessä on jalkasuihkut. Seura on vastuussa avantouintipaikan turvallisuudesta. Tämän vuoksi seura myös edellyttää, että sen antamia ohjeita noudatetaan. Ohjeet ovat seuran kotisivulla ja Mäntyniemen eteisen seinällä. Eteisessä on lisäksi ensiapukaappi sekä paarit. Tapaturmien varalta seuralla on vakuutus. Kulkutiet saunalle ja avannolle ovat betonia ja niissä on talvisin lämmitys. Myös avantoon menevissä portaissa ja kaiteissa on lämmitys. Yli -15C pakkasilla muodostuu kuitenkin paikoin jäätä, jolloin on syytä olla erityisen varovainen. Kulkutiet on valaistu ja avannossa on pohjaan ankkuroitu valo. Avantoa pitävät auki kaksi ilmastinta sekä tarvittaessa myös laituriin kiinnitetty virrankehitin. JÄSENYYS JA TALOUS Vuoden lopussa maksaneita jäseniä oli 972. Vuosijäsenmaksun suuruus oli 80. Uusien jäsenten jäsenmaksu aleni porrastetusti liittymiskuukauden mukaan 5 kuukaudessa. Uusilta jäseniltä perittiin lisäksi kertaluonteinen liittymismaksu 30 (opiskelijoilta 10 ). Jäsenet voivat ostaa alle 15-vuotiaille lapsilleen tai lapsenlapsilleen 10 maksavan lapsimerkin.

2 2(5) Jäsenmaksujen lisäksi merkittäviä tulonlähteitä olivat vierasmaksut (rannekkeet) sekä tilojen vuokraustoiminta. Vierasmaksujen (ja suihkun) tuotto oli vastaten siten 144 vuosijäsenmaksua. Rannekkeiden myynnistä seuralla on sopimus Vehkalahden Kioskin kanssa. Kioski myikin rannekkeista valtaosan. Toimitilojen vuokrauksen tuotto oli Karhu-sali oli vuokrattuna vuoden aikana 55 kertaa ja koko toimipaikka kolme kertaa. HENKILÖSTÖ JA TALKOOTOIMINTA Seuralla oli kertomusvuonna 2 palkattua työntekijää. Heidän tehtäviinsä kuului mm. rakennuksien ja piha-alueen siivous ja hoito, yleisen järjestyksen valvonta, jäsenmaksujen vastaanotto, jäsenmerkkien jakaminen, rannekkeiden myynti vierailijoille sekä tilojen vuokraukseen liittyneet käytännön asiat. Osa palkkakustannuksista saatiin työvoimahallinnon maksamasta yhdistelmätuesta. Mäntyniemessä pidettiin perinteiset kevättalkoot. Toimitiloja huollettiin ja ne siivottiin perinpohjaisesti. Talkoiden jatkoksi vietettiin talvikauden päättäjäisiä. Syystalkoissa saunaan tehtiin uudet lauteet sekä vaihdettiin uusi kiuas ohjausyksikköineen. Osaava talkooväki sai urakan valmiiksi kahdessa päivässä vaikka huoltoon oli varattu neljä päivää. Uusi kiuas on 30,6 kw Misa ERM-HPK laitossähkökiuas. Se on referenssien mukaan toimintavarma; samanlaisia on monissa kylpylöissä ja uimahalleissa mm. Joensuun Vesikossa. Uuden kiukaan antamat pehmeät löylyt ovat jo saaneet kiitosta. Keskiviikkona ja torstaina osa talkoolaisista ahkeroi vielä keittiötä Karhu-saliin, joka saatiin täysin valmiiksi syksyn aikana. SEURAN KOKOUKSET JA HALLINTO Seuran ylin päätösvalta kuuluu kokouksissa läsnä olevalle jäsenistölle. Sääntömääräiset kokoukset (kevät- ja syyskokous) pidettiin Karhu-salissa ja Seuran asioita hoitaa syyskokouksen valitsema hallitus. Siihen kuuluu puheenjohtaja, 6 jäsentä sekä 1. ja 2. varajäsen. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi, mutta jäsenet kahdeksi vuodeksi siten, että puolet heistä on vuosittain erovuorossa. Varajäsenet valitaan vuodeksi. Hallituksen verraten vakiintuneeksi kokousajankohdaksi on muotoutunut kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo Hallituksella on apunaan kolme toimikuntaa: Mäntyniemitoimikunta vastaa käytännön järjestelyistä toimipaikassa, huvitoimikunta erilaisten viihteellisten tilaisuuksien järjestämisestä ja hortonomitoimikunta Mäntyniemen ulko- ja sisäkasvien hyvinvoinnista. Kertomusvuonna vuoden 2007 syyskokouksen valitsemina luottamushenkilöinä toimivat: Hallitus: Puheenjohtaja Jarno Linnolahti Jäsenet: Jyrki Leivonen (varapuheenjohtaja), Mirja Leppäkari, Toivo Raassina, Liisa Rajala, Hannu Räsänen (sihteeri) ja Kauko Tahvanainen (rahastonhoitaja) Varajäsenet: Martti Rutanen (1. varajäsen) ja Juha Kivelä (2. varajäsen)

3 3(5) Mäntyniemitoimikunta: Puheenjohtaja: Jukka Vuorinen Jäsenet: Maini Kiiskinen, Ulla Linnolahti, Päivi Paavilainen, Marita Suomalainen ja Timo Vaittinen Huvitoimikunta: Puheenjohtaja Pirjo Tervonen Jäsenet: Arto Heikkilä, Hannu (Janne) Kaasinen ja Helena Levonen Hortonomitoimikunta: Linnea Harinen ja Raili Nekkonen Seuran tilin ja hallinnon tarkastajina toimivat Seppo Åkerlund ja Eeva Hiltunen. RETKET, JUHLAT JA MUU TOIMINTA Avantouinnin ja saunomisen lisäksi Jääkarhuilla on myös muuta toimintaa. Jääkarhujen ulkoilupäivää vietettiin kevättalven aurinkoisessa säässä lauantaina Mäntyniemessä oli tarjolla mehua, kahvia ja makkaraa. Kahvipullat lahjoitti Vaasan Leipomo ja pääsiäismakeiset Kioski Pauliina / Cloetta Fazer. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto piti Mäntyniemessä Järki Jäällä kiertueeseen kuuluvan tapahtuman Esityksen aikana näytettiin miten pelastaudutaan jos jää pettää alla. Lisäksi kerrottiin jääturvallisuudesta, esiteltiin apuvälineitä ja kerrattiin vaaranpaikkoja. Paikalla oli myös Joensuun pelastuslaitos joka näytti miten jäihin pudonnut pelastetaan. Yleisönä olivat Nepenmäen koulun oppilaat. Tapahtuma uutisoitiin paikallisissa lehdissä sekä TV2:n alueuutisissa. Talvikauden päättäjäiset pidettiin lauantaina aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Saunomisen, uinnin ja seurustelun lisäksi ohjelmassa oli monia kilpailuja (köydenveto, hulavanteen pyöritys, mölkky, lantin heitto). Tarjolla oli myös grillimakkaroita sekä muurinpohjalettuja. Kevään patikkaretki tehtiin Lieksan kaakkoisosaan Särkkäharju- Nikkilänvaaran maisemiin. Retkelle osallistui 55 jääkarhua. Joensuun Jääkarhujen vuosipäiväksi muotoutunutta Jaakon päivää vietettiin perjantaina kahdeksatta kertaa. Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti toivotti vieraat tervetulleiksi ja julkisti Vuoden Jaakon: "Tämän vuoden valintaa voidaan perustella, että se on vaatimaton kiitos ja pieni kunnianosoitus siitä uurastuksesta ja uutterasta työpanoksesta, mitä valittu on vuosien saatossa tehnyt jääkarhujen hyväksi. Joensuun Jääkarhujen Vuoden Jaakko vuonna 2008 on Mäntyniemitoimikunnan pitkäaikainen jäsen Marja-Liisa Muikku". Puheiden jälkeen kukitettu Jaakko heitti hiilihappojäässä (- 78C) jäähdytetyn kiven Pyhäselkään. Sen jälkeen oli vuorossa lettu- ja vohvelitarjoilu musiikin säestyksellä. Jääkarhujen polkupyöräretki tehtiin lauantaina Pyhäselkään Suurelle Kalliojärvelle. Sunnuntai-iltana Mäntyniemessä oli tavallista enemmän väkeä kun ohjelmassa piti olla kuun loisteessa uintia. Kuuta ei harmaiden pilvien takaa kuitenkaan näkynyt mutta kaikilla tuntui silti olevan mukavaa.

4 4(5) Syksyn patikkaretki tehtiin Ilomantsin kunnan itäosiin Koitajoelle ja Koivusuon luonnonpuistoon. Retkeen osallistui 59 jääkarhua. Talvikauden avajaisjuhlaa vietettiin Mäntyniemessä Sää oli sateinen ja tuulinen mutta paikalla oli runsaslukuinen joukko jääkarhuja. Perinteiseen tapaan tarjolla oli grillimakkaroita, muurinpohjalettuja sekä kahvia ja mehua. Mäntyniemessä oli avoimet ovet sunnuntaina klo 14-17, jolloin vierailijat saivat uida ja saunoa maksutta. Paikalla oli seuran jäseniä opastamassa ja kertomassa avantouinnista. Tarjolla oli myös kahvia, mehua ja pullaa. Avoimet ovet olivat osa valtakunnallisia avantouintikauden avajaisia jotka Suomen Ladun avantouintijaosto ja Suomen Avantouintiliitto ovat jo useana vuonna järjestäneet. Paikalla oli runsaasti vierailijoita ja päivän aikana seuraan liittyi seitsemän uutta jäsentä. Seuran pikkujoulua vietettiin Mäntyniemessä. Paikalla oli 70 jääkarhua. KILPAILUTOIMINTA Seurassa on avantouinnin kilpailutoiminnalla pitkät perinteet. Totuttuun tapaan menestys oli myös vuonna 2008 erinomainen. SM-kisoissa Peurungalla seuramme uimarit saivat 3 kultaa, 3 hopeaa ja 3 pronssia. Sarjassa miehet v. Tero Matkaniemi voitti kultaa kilpailujen nopeimmalla rintauintiajalla 16,50. Matkaniemi on voittanut SM-kultaa avantouintikilpailuissa yhtäjaksoisesti vuodesta Kertomusvuoden voitto oli siten jo 13. Niin ikään kultaa voitti nuori Joensuun Jääkarhujen Jussi Sillanpää (sarja v.). Muita Joensuulaisia mitalisteja olivat: Arto Kärnä hopeaa sarjassa 50-55, Juha Kivelä hopeaa sarjassa 40-45, Marjo Hallila pronssia sarjassa ja Jarmo Miinin pronssia sarjassa Viestiuinneissa Jääkarhujen joukkue voitti kultaa sekaviestin sarjassa jossa uimarien yhteisikä on alle 150 vuotta (Tero Matkaniemi, Jussi Sillanpää sekä isä ja tytär Juha ja Laura Kivelä) ja hopeaa sarjassa vuotta (Jarmo Miinin, Arto Kärnä, Pasi Mikkonen ja Marjo Hallila). Jääkarhujen kolmas viestijoukkue (sarja yli 200 v) oli 6. (Pentti Parviainen, Tero Naumanen, Ritva Vaittinen ja Jarno Linnolahti). Perjantain vapaauintikilpailussa Pasi Mikkonen voitti pronssia. Menestys oli muutenkin erinomainen, sillä neljänsiä sijoja saavuttivat sarjoissaan Laura Kivelä, Pasi Mikkonen, Olavi Leino ja Pentti Parviainen. Lontoon talviuintikisojen MM-kilpailuissa Pentti Parviainen voitti hopeaa F-sarjasssa ajalla ja Pasi Mikkonen pronssia C-sarjassa ajalla Jääkarhuja edustivat kisoissa myös Marjut Parviainen (25.) sekä Jarmo Miinin, jonka uinti valitettavasti hylättiin sääntörikkeen vuoksi.

5 TIEDOTUSTOIMINTA 5(5) Jäsenten tiedottamisessa käytettiin Mäntyniemen ilmoitustaulua sekä seuran kotisivua. Kokousilmoitukset on julkaistu sanomalehti Karjalaisen järjestöpalstalla. Joensuun Jääkarhujen kotisivuilta ( on saatavissa sekä pysyvää tietoa seurasta (mm. seuraan liittyminen, säännöt, toimihenkilöt, kokouspöytäkirjat) että ajankohtaisia tiedotteita, tapahtumakalenteri sekä tilojen varauskalenteri. Kotisivuille on koottu myös keskeinen tieto uusia jäseniä, vierailijoita, tilojen vuokraajia sekä mediaa varten. Jääkarhujen toiminta oli esillä myös mediassa useaan otteeseen kertomusvuoden aikana.

Puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen toivottaen jäsenet tervetulleiksi.

Puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen toivottaen jäsenet tervetulleiksi. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu PÖYTÄKIRJA SEURAN KEVÄTKOKOUS AIKA Keskiviikko 18.3.2009 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Jarno Linnolahti

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ JA TOIMITILAT

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Vuonna 1989 toimintansa aloittanut Joensuun Jääkarhut on yksi Suomen suurimmista avantouintiseuroista. Seuran nykyiset toimitilat

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ JA TOIMITILAT

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Vuonna 1989 toimintansa aloittanut Joensuun Jääkarhut on yksi Suomen suurimmista avantouintiseuroista. Jäsenmäärä on 2000-luvulla

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 YLEISTÄ JA TOIMITILAT

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Vuonna 1989 toimintansa aloittanut Joensuun Jääkarhut on yksi Suomen suurimmista avantouintiseuroista. Jäsenmäärä on 2000-luvulla

Lisätiedot

Ennen kokousta tarjottiin mitalikahvit vuoden 2017 avantouinnin SM-mitalistien kunniaksi alkaen klo

Ennen kokousta tarjottiin mitalikahvit vuoden 2017 avantouinnin SM-mitalistien kunniaksi alkaen klo Pöytäkirja 1(2) 16.3.2017 JOENSUUN JÄÄKARHUT RY SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS AIKA Torstai 16.3.2017 klo 18.30 PAIKKA Karhu-sali, Mäntyniementie 1, Joensuu Ennen kokousta tarjottiin mitalikahvit vuoden 2017

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2009 YLEISTÄ JA TOIMITILAT

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2009 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2009 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Vuonna 1989 toimintansa aloittanut Joensuun Jääkarhut on yksi Suomen suurimmista avantouintiseuroista. Jäsenmäärä on 2000-luvulla

Lisätiedot

Ennen kokousta alkaen klo 18 oli mitalikahvitarjoilu Jääkarhujen hyvän menestyksen vuoksi avantouinnin MM- ja SM-kilpailuissa 2010.

Ennen kokousta alkaen klo 18 oli mitalikahvitarjoilu Jääkarhujen hyvän menestyksen vuoksi avantouinnin MM- ja SM-kilpailuissa 2010. Pöytäkirja 24.3.2010 JOENSUUN JÄÄKARHUT RY SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS AIKA Keskiviikko 24.3.2010 klo 18.30 PAIKKA Karhu-sali, Mäntyniementie 1, Joensuu Ennen kokousta alkaen klo 18 oli mitalikahvitarjoilu

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja Jukka Vuorinen avasi kokouksen toivottaen jäsenet tervetulleiksi.

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja Jukka Vuorinen avasi kokouksen toivottaen jäsenet tervetulleiksi. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu PÖYTÄKIRJA SEURAN KEVÄTKOKOUS AIKA Keskiviikko 21.3.2007 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1. Kokouksen avaus. PÄÄTÖS: Puheenjohtaja Jukka

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus.

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2007 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 21.11.2007 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Ennen kokousta oli täytekakkukahvitarjoilu avantouinnin SM-mitalistien kunniaksi alkaen klo

Ennen kokousta oli täytekakkukahvitarjoilu avantouinnin SM-mitalistien kunniaksi alkaen klo PÖYTÄKIRJA 1(2) 18.3.2015 JOENSUUN JÄÄKARHUT RY SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS AIKA Keskiviikkona 18.3.2015 klo 18.30 PAIKKA Karhu-sali, Mäntyniementie 1, Joensuu Ennen kokousta oli täytekakkukahvitarjoilu

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa.

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN KEVÄTKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 AIKA Keskiviikko 29.3.2006 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1. Kokouksen avaus. Kokouksen avasi puheenjohtaja

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 12.1.2011 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2011 AIKA Keskiviikko 12.1.2011 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-Sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Hallila Marjo Kivelä

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ JA TOIMITILAT

Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Joensuun Jääkarhut ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ JA TOIMITILAT Vuonna 1989 toimintansa aloittanut Joensuun Jääkarhut on yksi Suomen suurimmista avantouintiseuroista. Jäsenmäärä on 2000-luvulla

Lisätiedot

Arvoisat jääkarhut. Seuran ylin päätösvalta kuuluu kokouksessa läsnä olevalle jäsenistölle, joten tervetuloa päättämään ja vaikuttamaan.

Arvoisat jääkarhut. Seuran ylin päätösvalta kuuluu kokouksessa läsnä olevalle jäsenistölle, joten tervetuloa päättämään ja vaikuttamaan. 1(5) Arvoisat jääkarhut Onnittelen vielä kerran kaikkia SM-kisojen mitalisteja, mutta erityisesti kiitän niitä talkoolaisia, jotka mahdollistivat Joensuun SMkisojen onnistumisen. Kaikkien kannattaakin

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleiksi.

PÄÄTÖS: Puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleiksi. Joensuun Jääkarhut ry Mäntyniementie 1 80220 Joensuu PÖYTÄKIRJA Seuran kevätkokous AIKA keskiviikko 19.3.2008 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1. Kokouksen avaus PÄÄTÖS: Puheenjohtaja Jarno

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi HALLITUKSEN KOKOUS 1/2012 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Kokko Raimo Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola

Lisätiedot

Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleiksi.

Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleiksi. Sivu 1 / 3 JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2009 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 18.11.2009 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1. Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja

Lisätiedot

Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleiksi. 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet

Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleiksi. 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet Syyskokous 21.11.2013 1 / 4 Pöytäkirja JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu Seuran syyskokous 2013 Pöytäkirja AIKA Torstai 21.11.2013 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-sali 1 Kokouksen

Lisätiedot

Karhu-sali, Mäntyniementie 1, Joensuu. Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen toivottaen jäsenet tervetulleiksi.

Karhu-sali, Mäntyniementie 1, Joensuu. Seuran puheenjohtaja Jarno Linnolahti avasi kokouksen toivottaen jäsenet tervetulleiksi. Poytäki~a 16.3.2011 JOENSUUN JÄÄKARHUT RY SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS AIKA Keskiviikko 16.3.2011 klo 18.30 PAIKKA Karhu-sali, Mäntyniementie 1, Joensuu Ennen kokousta alkaen klo 18 oli mitalikahvitarjoilu

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

2 Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet

2 Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet Syyskokous 10.11.2010 Pöytäkirja JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2010 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 10.11.2010 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1 Kokouksen

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

JOENSUUN JÄÄKARHUT RY PÖYTÄKIRJA 1/2008 1(4) Mäntyniementie 1, Joensuu

JOENSUUN JÄÄKARHUT RY PÖYTÄKIRJA 1/2008 1(4) Mäntyniementie 1, Joensuu JOENSUUN JÄÄKARHUT RY PÖYTÄKIRJA 1/2008 1(4) Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu HALLITUKSEN KOKOUS AIKA Keskiviikko 2.1.2008 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali LÄSNÄ Hallitus Linnolahti Jarno,

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 AIKA Maanantai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Pöytäkirja vastasi kokouksen kulkua ja se hyväksyttiin muutoksitta.

PÄÄTÖS: Pöytäkirja vastasi kokouksen kulkua ja se hyväksyttiin muutoksitta. 1(5) 1 JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu HALLITUKSEN KOKOUS 1/2009 AIKA Keskiviikko 7.1.2009 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-sali LÄSNÄ Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja

Lisätiedot

Puheenjohtajan kutsumana kokouksessa oli läsnä myös Mika-Jussi Mononen (13 ) PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtajan kutsumana kokouksessa oli läsnä myös Mika-Jussi Mononen (13 ) PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1(6) JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu HALLITUKSEN KOKOUS 1/2010 AIKA Maanantai 11.1.2010 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja

Lisätiedot

2 Edellisen kokouksen (29.12.2005) pöytäkirjan tarkastaminen.

2 Edellisen kokouksen (29.12.2005) pöytäkirjan tarkastaminen. 1/5 JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 1/2006 AIKA Keskiviikko 4.1.2006 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Vuorinen Jukka 1-21

Lisätiedot

Pyhäselän Avantouimarit ry

Pyhäselän Avantouimarit ry Pyhäselän Avantouimarit ry Toimintakertomus kaudelta 2017 2018 SISÄLLYS 1. JÄSENET JA TALOUS... 2 2. SAUNAN TOIMINTA... 2 3. LEADER-HANKE... 3 4. HALLINTO... 3 5. MUU TOIMINTA... 4 6. TIEDOTUS JA MARKKINOINTI...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Suomen Avantouintiliiton mestaruuskilpailut Joensuu Kisaohjelma

Suomen Avantouintiliiton mestaruuskilpailut Joensuu Kisaohjelma Suomen Avantouintiliiton mestaruuskilpailut Joensuu 21.2.2009 Kisaohjelma Tervetuloa uimaan Joensuun Mäntyniemeen Joensuun Jääkarhut ja Suomen Avantouintiliitto toivottavat Teidät tervetulleiksi Joensuun

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 11.1.2012 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2012 AIKA Keskiviikko 11.1.2012 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Kokko Raimo Mikkonen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) 4.1.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 AIKA Maanantai 4.1.2016 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 EKL:n Pohjois-Karjalan piiri ry 2 YLEISTÄ: Piirin 46. toimintavuotena keskitymme jäsenyhdistysten toimintamahdollisuuksiin. Piirin tarkoituksena on tukea ja ohjata liiton hallituksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry

TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry 1 / 14 TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry Ytunnus: 01.01.2016 31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 14 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2016 31.12.2016 Sisällysluettelo Vuosikertomus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 3.1.2013 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 AIKA Torstai 3.1.2013 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat 1. Niemi-Aro Antti 2. Saari Aapo 3. Kinnari Sirpa 4. Koskinen Eila 5. Lähdesmäki Liisa 6. Niemi Anne 7. Palojoki Ulla 8. Hyvönen Juhani 9. Peltola Asko 10. Saunamäki Raimo 11.

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

1(4) JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2007. AIKA Keskiviikko 3.1.2007 klo 18.

1(4) JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2007. AIKA Keskiviikko 3.1.2007 klo 18. 1(4) JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2007 AIKA Keskiviikko 3.1.2007 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Vuorinen Jukka 1-19

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1 / 5 2.1.2014 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 AIKA Torstai 2.1.2014 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv. 2003-2007 Joensuun Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 14.11.2007 kello 18.05-19.20 Paikka: Koivupihan palvelukeskus, Ravintola

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 9.10.2010 klo 15.15 Paikka: Läsnä: Hirsiaho, Toivakka Jukka Heinonen Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen Tuomas Hokkanen Sari Puikkonen Ronja Hokkanen

Lisätiedot

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05.

Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet johtokunnan puolesta tervetulleiksi ja avasi syyskokouksen klo 18:05. Kangasalan Melojat ry TYÖJÄRJESTYS Kangasalan Melojien syyskokous Aika: 22.11.2016 klo 18:00 Paikka: Vesaniemen takkahuone, Kangasala 1 Kokouksen avaus Tapani Saarinen toivotti syyskokoukseen osallistuneet

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12 Pienpystykorvat ry Syyskokouksen pöytäkirja Aika: 26.09.2015 Paikka: Paikalla: Pohjois-Hämeen Kennelpiirin toimitilat Tampereentie 484 Lempäälä Minna Ahonen-Vuorinen Erkki Linkohaka Harri Liikkanen Sari

Lisätiedot

Marraskuun tiedote 2015

Marraskuun tiedote 2015 Marraskuun tiedote 2015 TULEVIA TAPAHTUMIA SYYSKOKOUS 2015 PTL:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 10.12. klo 18 Kokonhallin monitoimitilassa. Kokouksessa käsitellään kauden 2014 2015 tilinpäätös.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY.

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 HALLITUS Hallituksen varsinaiset jäsenet: Ville Porthan Kari Puranen Meeri Juusola Ulla Henriksson Varajäsenet: Lotta Seppinen Katja Huurinainen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Yleistä Kulunut vuosi oli Saviniemen Asukasyhdistys ry:n 23. toimintavuosi. "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää saviniemeläisten yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä,

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Lokakuu 2013 76,00 38,00. Helmikuu 2014 64,00 32,00. Kesäkuu 2014 40,00 20,00. Liittymismaksut

Lokakuu 2013 76,00 38,00. Helmikuu 2014 64,00 32,00. Kesäkuu 2014 40,00 20,00. Liittymismaksut KAJAANIN AVANTOUIMARIT RY JÄSENTIEDOTE 2013-2014 1. Vuosikokous Jäsenmaksu tulee suorittaa kirjeessä olevalla pankkisiirrolla eräpäivään mennessä. Maksaessanne käyttäkää viitettä, koska viite sisältää

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Tapahtui vuonna 2015 12.1. Johtokunnan kokous Salmissa 15.1. Pirkanmaan aluetoimiston tiedotustilaisuus Tampereella - Jari Jännetyinen yhdistyksen edustajana 2.2. Kevätkokouskutsu tekstiviestinä 9.2. Vanhankirjallisuuden

Lisätiedot

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet 4.9.2018 Summa / Nro Nimi Yhteensä Mantila Jyrki 37 Kortet Hannu 31 Leinonen Asko 24 Sepponen Pekka 21 Sinisalo Tauno 21 Saarenheimo Kauko 19 Virta Asko 19

Lisätiedot

Syyskokous Lahdesjärven ABC 16.11.2011 klo 17.00 alkaen

Syyskokous Lahdesjärven ABC 16.11.2011 klo 17.00 alkaen Jäsentiedote 5/2011 Internet osoitteemme www.talvi.info Syyskokous Lahdesjärven ABC 16.11.2011 klo 17.00 alkaen Kutsuttuina vieraina: Visual Computing Oy, Petri Jyrkkä ekokumppanit, Suvi Holm ROTOTEC,

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 27.2.2018

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO 1(6)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO 1(6) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO 1(6) Aika: maanantaina 23.1.2017 klo 19. 19.40 Paikka: seurakuntatalo Läsnä: Breilin Eeva-Liisa terveydenhuollon opett. pj. Junnila Sanni

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO 1(6)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO 1(6) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO 1(6) Aika: keskiviikkona 16.1.2019 klo 19. 20.00 Paikka: seurakuntatalo Läsnä: Iipola Sanna-Reetta luokanopettaja jäsen Junnila Sanni

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) 4.1.2017 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 AIKA Keskiviikko 4.1.2017 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 I NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi on Toivalan Urheilijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Siilinjärven kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntakasvatusta

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) 8.1.2015 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 AIKA Torstai 8.1.2015 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2015 KOKOUSAIKA 17.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 26, 27 Kokouksen

Lisätiedot

Kouvolan Keilailuliitto ry. 2005-2006 Johtokunta

Kouvolan Keilailuliitto ry. 2005-2006 Johtokunta Kouvolan Keilailuliitto ry. 2005-2006 Varapuheenjohtaja / jäsen Seppo Kämäräinen varajäsen Kari Vanhala Rahastonhoitaja / jäsen varajäsen Marja-Liisa Isakow / jäsen varajäsen Päivi Pilli-Sihvola varajäsen

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Puheenjohtajan puheenvuoro

Puheenjohtajan puheenvuoro N:o 4 Jäsen- ja tiedotelehti 2003 2 Puheenjohtajan puheenvuoro Syksy on kulunut nopeaan tahtiin, yksi talvi on ollut ja mennyt ja nyt odotellaan uusi pakkasia ja lunta. Talkoilla on tehty rannalla talvea

Lisätiedot

Talviuinnin Maailmanmestaruuskilpailut 20. 23.3.2014, Rovaniemi, Suomi KISASÄÄNNÖT. A. Ohjeita kaikkiin uinteihin

Talviuinnin Maailmanmestaruuskilpailut 20. 23.3.2014, Rovaniemi, Suomi KISASÄÄNNÖT. A. Ohjeita kaikkiin uinteihin 1 Talviuinnin Maailmanmestaruuskilpailut 20. 23.3.2014, Rovaniemi, Suomi KISASÄÄNNÖT A. Ohjeita kaikkiin uinteihin 1. Kilpailijan on henkilökohtaisesti rekisteröidyttävä Hotelli Pohjanhovissa sijaitsevassa

Lisätiedot

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää. SYYSKOKOUS 2017 Aika 30.11.2017, klo. 18.30-20.00 Paikka Hämeenkylän Kartano Osallistujat 10 henkeä, liite 1 1. Kokouksen avaus Markus Lyyra avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot