Asunto Oy Helsingin Alfred

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asunto Oy Helsingin Alfred"

Transkriptio

1 Asunto Oy Helsingin Alfred yitkoti.fi KERROTALO KONEPAJA

2

3 3 Tilaisuus, joka tulee vain kerran sadassa vuodessa Lontoossa se on vanha telakka-alue Dockside ja New Yorkissa Manhattanin helmi, Tribeca. Helsingissä se on Konepaja, useiden erilaisten kortteleiden muodostama korkeatasoinen kokonaisuus Alppilan ja Vallilan rajalla. Ainutlaatuinen osa kantakaupunkia, jossa on luovasti yhdistetty uutta arkkitehtuuria ja arvokasta vanhaa teollista rakennuskantaa. Ysin ratikka vie omilta kulmilta kätevästi keskustaan ja juna Pasilan asemalta myös eri puolille uomea. UUDEN KODIN OTAJAN EDUT Tutustu rahoituksen joustaviin vaihtoehtoihin sivulla 12. Mitä aikaisemmin teet kaupat, sitä enemmän voit vaikuttaa uuden kotisi sisustukseen! YIT Plus -palvelusta saat tärkeää tietoa uuden taloyhtiösi asioista. Lue lisää uuden kodin ostoon liittyvistä eduista yitkoti.fi/tiesitkö tai tämän esitteen sivuilta

4 4 Konepajalla kohtaavat ihmiset ja aikakaudet Museovirasto on arvioinut Konepajan teollisuushistoriallisen alueen yhdeksi Helsingin merkittävimmistä kulttuuriympäristöistä. Alueen suunnittelun yhtenä lähtökohtana on ollut vuoropuhelun luominen historian ja nykyhetken välille. Konepajalta on kävelymatka moniin harrastuksiin, kauppoihin, kouluun, päiväkotiin, ravintolaan, teatteriin. Mäkelänrinteen uimahalli, Uimastadion, Töölönlahden lenkkipolut ja lukemattomat liikuntapaikat tarjoavat valinnanvaraa kuntoilijalle. Konepajan kortteleiden väleissä vihertää alueen valmistuttua kaupunkipuisto, jolle vanhojen hallien tiilipäädyt antavat ainutlaatuisen tunnelman. atavuotiaat tiilirakennukset ovat alueen sydän ja valtasuoneksi valmistuu Pasilasta turenkadulle kulkeva kevyen liikenteen promenadi, Konepajanraitti. Taiteilijan näkemys Konepajan alueesta.

5 Karttakeskus Pihapiirros A.. XI IX VI TEOLLIUUKATU V VI A VI XI V VI V

6 Valitse yksilöllinen kaupunkikoti suositulta alueelta, jonka arvo nousee! Taiteilijan näkemys A-talosta.

7 7 Katso huoneistojen hinnat ja varaustilanne nettisivuiltamme:

8 8 Yksilöllisiä kaupunkikoteja yksilöllisille asukkaille Taiteilijan näkemys -talosta. Alfredin Teollisuuskadun puoleinen A-talo ja Konepajanraitin puoleinen -talo sulkevat suojaansa viihtyisän piha-alueen. Kotien persoonallisissa pohjaratkaisuissa yhdistyvät tyylikkyys ja monipuolinen tilankäyttö. Esimerkiksi parvekkeissa on valinnanvaraa: kiinnostaako huoneiston levyinen terassi tai yhtä leveä parveke etelän puolelle? Terassi ja parveke eri puolilla kotia - tai vierekkäin? Valittavanasi myös läpitalon huoneisto, ikkunat kolmeen suuntaan, ikkunallinen sauna tai vaatehuone sen tilalle. Jos perheesi tarvitsee kodin jossa on kaksi wc:tä, kodinhoitohuone tai oma vaatehuone, Alfredista löytyy. Katso huoneistojen hinnat ja varaustilanne nettisivuiltamme:

9 9 Asuntoyhtiö, Teollisuuskatu 24, Helsinki Yhtiössä on yksiportainen 6 -kerroksinen sekä yksiportainen 5-kerroksinen kerrostalo sekä kaksi kellarikerrosta molempien rakennusten alapuolella. Kellarikerroksissa ja 1. kerroksessa on yhtiön yhteistiloja. A-talon ylemmässä kellarissa katutasolla on liiketila. Lisäksi tontilla on 2-kerroksinen paikoitushalli kellaritasoissa rakennusten välissä. Paikoitushalli on osa korttelialueilla ja olevien asuntoyhtiöiden yhteistä, osin 2-kerroksista paikoitushallia. Tontille rakennettavien asuinrakennusten väliin jäävä piha-alue on ko. korttelien yhtiöiden yhteiskäytössä. Asemakaava Alueella on vahvistettu asemakaava. Alueen asemakaavasta saa tietoja Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta p. (09) Tontin tiedot Tontti 22402/1 on yhtiön omistuksessa. Kaupunki Helsinki Kaupunginosa Vallila Tontin pinta-ala 2140 m² Asuntojen lukumäärä 48 kpl Asuinhuoneistoala 3546,0 m² Liikehuoneistoja 1 kpl, 63,0 m² Huoneistotyypit 2 h+kt 48,0 m² 4 kpl 2 h+kt+s 46,0-66,0 m² 13 kpl 3 h+kt+s 59,5-81,5 m² 11 kpl 3(-4) h+kt+s 78,0 m² 5 kpl 4 h+kt+s 93,5-98,5 m² 11 kpl (3-4-)5 h+kt+s 106,5 m² 3 kpl 4(-5) h+kt+s 125,0 m² 1 kpl Paikoitus Yhtiön 34 autopaikkaa sijaitsevat maanalaisessa paikoitushallissa tontilla 22402/1 sekä Venttiilikujan alapuolella. Halli on lämmittämätön eikä autopaikoilla ole lämmityspisteitä. Paikoitushallin ylempään kerrokseen on sisäyhteys kaikista korttelien ja yhtiöistä ja alempaan kerrokseen tonteilta 22402/1 ja 2 sekä 22401/5. Korttelien ja kaikkien tonttien paikoitushalliin kulkee ajoyhteys korttelin läpi, josta on sovittu korttelien ja tonttien kesken yhteisjärjestelysopimuksella. Asemakaavan mukaan autohalliin on toinen ajoyhteys Teollisuuskadulta Venttiilikujan pohjoispuolella. Yhtiön autopaikat ovat erillisinä osakkeina myytäviä lukuun ottamatta kahta liikuntarajoitteisille varattua paikkaa. Tekniset tilat ja yhteistilat A-talon 1. kellarikerroksessa kaduntasolla on yhtiön jätehuone, irtaimistovarastoja, moduulipesula, teknisiä tiloja sekä liiketila. Alemmassa kellarikerroksessa on porrashuoneen lisäksi talovarasto. Talon 1. kerroksessa on lastenvaunuvarasto, siivouskomero sekä kerhohuone. Talossa on hissi kaikkiin kerroksiin. -talon ylemmässä kellarikerroksessa on myytäviä varastoja, moduulipesula, väestönsuojatila, asuntojen irtaimistovarastoja, ulkoiluvälinevarastotilaa, lastenvaunuvarasto, siivouskomero sekä teknisiä tiloja. Alemmassa kellarikerroksessa ei porrashuoneen lisäksi ole muita tiloja. Talon 1. kerroksessa on lastenvaunuvarasto. Talossa on hissi kaikkiin kerroksiin. Molempien rakennusten vesikatolla on ilmanvaihtokonehuone. Korttelien ja tonttien kesken on tehty yhteisjärjestelysopimus koskien korttelin sisäisiä, tonttien välisiä yhteisjärjestelyjä. Lisäksi yhtiöllä on erillinen rasitesopimus koskien tonttien 22402/1 ja 22402/2 väliin jäävää erillistä yhteispihaa Konepajan puiston puolella. Arkkitehtisuunnittelu Arkkitehtitoimisto ARK-House Arkkitehdit Oy

10 10 Uusi YIT Koti. Inspiraatioita elämään. Odotettavissa iloa, innostusta ja riemunkiljahduksia! Asumisen onni on isoja ja pieniä asioita yhdessä. Yksilölliset tarpeesi oivaltava tilankäyttö. isustus, jossa näkyvät ja tuntuvat omat toiveesi. Vapauden tunne ilman remonttihuolia. Virkistävä ja viihtyisä asuinympäristö, joka saa luovuutesi kukkimaan. Arkeasi helpottavat palvelut joita voit vaikka tilata luoksesi. Mikä sytyttää sinut? Toiveiden täyttäminen on intohimomme, kerro omasi. KOTEJA JÄRJELLÄ JA TUNTEELLA yitkoti.fi

11 YIT Kodin rahoitusratkaisut UUI AUNTO EDULLIELLA MAKUEHDOLLA yitkoti.fi/tiesitko 15 % rahoitusetu tarkoittaa, että maksat kaupanteon yhteydessä vain 15 % asunnon velattomasta hinnasta. Loppuosa maksetaan vasta lähellä asunnon valmistumista. 11 TOIMI AJOIA, HYÖDYT ENEMMÄN 15 %:n maksuehto mahdollistaa kaupan tekemisen jo rakentamisen alkuvaiheessa. Tästä on sinulle etua: Valittavanasi on enemmän vapaita asuntoja. Alussa voit vaikuttaa enemmän oman kodin sisustusratkaisuihin. Et maksa nykyisen kotisi asumiskulujen lisäksi rakenteilla olevan asunnon kuluja. 15 % rahoitusetu antaa sinulle aikaa järjestellä asunnon lopullisen rahoituksen. aat aikaa vanhan asuntosi myymiseen. YHTIÖLAINAN EDUT Yhtiölaina sopii sinulle, jos et halua sitoutua henkilökohtaiseen pankkilainaan. aat yhtiölainan ilman erillisiä vakuuksia.*) äästät aikaa ja vaivaa, sillä yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu. Yhtiölainassa maksetaan yleensä aluksi vain korkoja, jolloin rahaa voi käyttää esim. sisustamiseen. Asunto voi olla helpompi myydä, jos siinä on yhtiölainaa. Tällöin ostajat eivät karsiudu siksi, etteivät saa pankista niin isoa henkilökohtaista lainaa. *) Jos asunnon yhtiölainaosuudeksi jää enemmän kuin 50 % asunnon velattomasta hinnasta, maksetaan asuntoyhtiön ennakkotilille 3 4 kuukauden pääomavastikkeita vastaava summa. Kysy lisää YIT Asuntomyynnistä. YHTIÖLAINA JOUTAA Ensimmäiset 1 2 vuotta asunnon valmistumisen jälkeen maksat yhtiölainasta yleensä ainoastaan korkoa. Tämän jälkeen korkoihin lisätään myös yhtiölainan lyhennykset, jolloin pääomavastikkeen suuruus nousee. Halutessasi voit maksaa osittain tai kokonaan oman osuutesi taloyhtiön lainasta juuri ennen kotisi valmistumista. Jos maksat yhtiölainan kokonaan pois jo ennen asunnon valmistumista, et maksa pääomavastiketta lainkaan. Voit myös myöhemmin lyhentää yhtiölainaa joko osittain tai kokonaan. Ylimääräinen lyhennys on yleensä mahdollista 1 2 kertaa vuodessa lainaehdoista riippuen. Jos myyt asunnon ennen laina-ajan umpeutumista, siirtyvät jäljellä oleva yhtiölaina ja siihen liittyvät pääomavastikkeet uuden omistajan vastuulle. Tarkemmat lainaehdot kerrotaan asunto-osakeyhtiön asiakirjoissa, joihin ostaja on velvollinen tutustumaan ennen kaupan tekoa.

12 12 yitkoti.fi/tiesitko YIT Kodin sisustusteemat VALITE UPEA KOKONAIUU ILMAN LIÄHINTAA Kun ostat uuden YIT Kodin ennen materiaalivalintojen tilauspäivää, saat samaan hintaan valita minkä tahansa kolmesta valmiista teemakokonaisuudesta (Kuura, Luoto, Hehku). Voit myös yhdistellä eri teemojen materiaaleja ja varusteita ilman lisäveloitusta. MII RAUHAA, TOIMI AJOIA Materiaalit valitaan kaupanteon jälkeen. Tarkista saatavilla olevat materiaali-vaihtoehdot YIT Asuntomyynnistä. Palauta valintalomakkeet täytettyinä nimetylle muutostyöinsinöörillesi tai YIT Asuntomyyntiin. Viimeisen tilauspäivän ja muut tärkeät tiedot löydät YIT Kodin Materiaalivalinnat -aineistosta. Tilauspäivät ovat sitovia ja että niiden umpeuduttua YIT Rakennus Oy valitsee kotien materiaalit. Myöhemmin esitettyjä valintatoiveita emme voi toteuttaa. YIT Rakennus Oy hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit.

13 13 Huomioithan, että rakentamisen aikana esimerkiksi kodinkonetyyppi saattaa muuttua toiseksi vastaavanlaiseksi sen valmistajasta johtuen. Tästä ei luonnollisestikaan aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Aukeaman kuvat ovat esimerkkejä jo toteutuneista YIT Kodeista. Irtaimisto ei sisälly tuotekokonaisuuteen. Kuvien todellinen värimaailma voi painoteknisistä syistä poiketa alkuperäisestä.

14 14 yitkoti.fi/tiesitko Elämäsi mukainen koti Kun nautit oman rakkaan kotisi tunnelmasta ja kaikista sen tyylikkäistä mukavuuksista, sinun ei tarvitse muuttaa minnekään, vaikka elämäntilanteesi muuttuisikin. ELO varusteet huolehtivat siitä, että uusi koti elää mukanasi kaikissa mukavissa vaiheissa, vauvavuosista vauhtivuosiin. ELO varusteluun kuuluvat mm. seinien erilaiset tuet sekä kalustekorkeuden muutokset. einärakenteissa on jo suunnitteluvaiheessa huomioitu ELO varusteiden sijoittelu. iksi varusteiden asentaminen onnistuu myös myöhemmin, ilman suurempia remontteja. ELO varusteita voit tilata uuteen asuntoosi kaupanteon jälkeen. aatavuudessa ja tilausaikataulussa sinua neuvoo YIT Asuntomyynti. ELO varusteiden hinnaston löydät osoitteesta yitkoti.fi/elo.

15 15 ELO KEITTIÖÄ Kalustekorkeuden ja kalusteiden välitilan madaltaminen sekä alakaapistojen vaihtaminen laatikostoiksi lisäävät keittiön käytettävyyttä etenkin, jos kumartelu alas tai kurottelu ylös on hankalaa. Pistorasiat voidaan sijoittaa normaalikorkeutta alemmaksi tai ylemmäksi. Lisäturvaa tuovat mm. työtasoon asennettava tukikaide sekä pistorasioiden erillinen merkkivalolla varustettu turvakytkin. ELO MAKUUHUONEEA Makuuhuoneen toimivuutta uudessa asunnossasi voidaan parantaa esim. liukuovilla sekä kalusteiden ja pistorasioiden korkeusvalinnoilla. Erilliseen vaatehuoneeseen voidaan asentaa liiketunnistimella toimiva valaistus. ELO EIEÄ Hyvä valaistus, liukuovikaapit ja pistorasioiden sijoittelu lisäävät uuden asuntosi eteisen käytettävyyttä ja helppokulkuisuutta. Lisäturvaa tuovat asunnon oveen asennettava turvalukko, ovisilmä ja varmuusketju. ELO PEUHUONEEA ELO varusteiden keskinäinen sijoittelu, kalustekorkeudet, valaistus ja värit suunnitellaan asukkaan tarpeiden mukaan. Tukikaiteet helpottavat ja turvaavat lasten sekä vanhempien liikkumista. Kaiteiden väri- ja materiaalivalinnoilla kylpyhuoneeseen on luotavissa yksilöllinen ja kodikas tunnelma.

16 16 yit.fi/plus YIT Plus -palvelu OMAN KOTITALOI AUKKAIDEN KTAAMIPAIKKA 24/7 YIT Plus on kaikille YIT Kodin ostajille tarkoitettu uusi, sähköinen palvelu. e on uuden kotitalosi oma foorumi, jolla saat vaivattomasti yhteyden naapureihisi, pysyt perillä taloyhtiön ja oman kotisi tärkeistä asioista, seuraat tuoreimpia uutisia, ilmoittaudut mukaan tärkeisiin kokouksiin tai järjestät sellaisen itse. Voit myös tilata erilaisia tuotteita ja palveluita. YIT Plussan avulla seuraat kotitalosi asioita aitiopaikalta - ja liityt mukaan parilla klikkauksella! KAIKKI OMATA KODITA aat mahdollisuuden rekisteröityä YIT Plus -palveluun kaupanteon yhteydessä. Näin pääset seuraamaan kotitalosi valmistumista vaihe vaiheelta. YIT Plus -palvelusta löydät sinulle tärkeät tiedotteet ja dokumentit: asunnonostajan opas, kodinkoneiden käyttö-ohjeet, taloyhtiön asiakirjat, hyödylliset linkit huoltopalveluun ja taloyhtiön turvallisuusohjeet. Näet myös oman kotisi pohjakuvat, materiaalit ja kalusteet. OTA YHTEYTTÄ, OALLITU TAI JÄRJETÄ ITE! YIT Plus -palvelun kautta voit myös ottaa yhteyttä naapureihisi ja keskustella heidän kanssaan. Kotitalosi yhteisellä foorumilla tai kahden kesken, ihan miten itse haluat. YIT Plus -palvelusta näet, mitä tapahtumia on tulossa. Voit myös itse järjestää tilaisuuden ja toimia kokoonkutsujana. Taloyhtiön kokoukset, pihajuhlat, kirpputorit, tupaantuliaiset, merkkipäivät paljon mahdollisuuksia kaikille! YIT Plus -palvelu kehittyy ja täydentyy uusilla toiminnoilla jatkuvasti.

17 HII PAIKOITUHALLI 2. KELLARIKERRO 1:500 Paikoitushalli, -2. kellarikerros A TALO- VAR. A AUTALLI , in autopaikat on merkitty vihreällä värillä. Mittakaava 1:500 2

18 sv PK TELE sv KK PK ÄH LJH KK PK HII WC (VAR) +16, PAIKOITUHALLI 1. KELLARIKERRO 1:500 Paikoitushalli, -1. kellarikerros A VM js KL-mittaus HYÖKKÄYTIE TELE POK IRT.VAR. 2 IRT.VAR. 1 PEU- LA A AUTALLI VAR AULA LIIKILA TEOLLIUUKADUN AUTALLI, AUTALLIN RAKENTE EITTY TARKEMMIN AUTALLIN UUNNITELMIA UVV Pesula+ kuivaus iivous savunpoisto LVV 1 VAR savunpoisto IRT VAR 2 / A-TALO UVV 2 / A-TALO vahvistettu laatta VAR 2 HYÖKKÄYTIE V/ IRT VAR 1 IRT VAR 3 Tontilla sijaitseva asuinrakennus savunpoisto IVL-1 IVL = h/3 HYÖKKÄYTIE JÄTE PORRA- savunpoisto hätäpoistuminen in autopaikat on merkitty vihreällä värillä. Mittakaava 1:500 2

19 JULKIIVUT TALO A 19 VENTTIILIKUJA Julkisivut Koilliseen Teollisuuskadulle A OY HELINGIN WERNER A OY HELINGIN ALFRED TULEVA A OY HELINGIN RAGNAR Talo A koilliseen Teollisuuskadulle Mittakaava 1:200 10m VENTTIILIKUJA AUTALLI AUTALLI Lounaaseen korttelipihalle TULEVA A OY HELINGIN RAGNAR A OY HELINGIN ALFRED A OY HELINGIN WERNER Talo A lounaaseen korttelipihalle

20 PP var 20 TALO A 2. KELLARIKERRO T ATAA VALMIIT ELEMENTIT malleja ka on okailuun) almistusta ja Mittakaava 1:200 ATAA VALMIIT ELEMENTIT 1: kellarikerros Talo A u yksi huoneistopohja n yhteyteen TALO A 1. KELLARIKERRO 1:200 Mittakaava 1:200 Lattia, H,, WC 10m neet numeroidaan,, MH2 jne.) ia pinta-alamerkintöjä dessä oneistotyypistä mustavalkoinen tehdään sijaintikartta, oma pohjakuva (ei ti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. sunto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty lla värillä hormit, ulkoseinät, kantavat seinät ja kevyet huone/sisäänkäynti. inen seinät pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa arkilla Alakatot lounas/etelä/kaakko-suuntaan, ja koteloinnit merkitty jolloin se olisi aisin. lasitus kirjoitettu kuvaan, jos lasitus on pakollinen Ranskalainen parveke kirjoitettu kuvaan Asuntopiha, autokatos, ulkovarasto yms. merkitty Piirretty takkavaraus kirjoitettu kuvaan Kiinteät kalusteet valkoisella värillä Ei laatoituskuviota peseytymistilojen tms. lattiaan aunan lauteet piirretty istuintasoittain -/terassilaudoitus merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan hmottamiseksi, esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä ), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli 5 m HUONEIDEN NIMEÄMINEN KL-mittaus JÄTE ÄH LJH, H,, WC /0/0/0 44/253 HYÖKKÄYTIE TELE LATAA VALMIIT ELEMENTIT POK AUTALLI TEOLLIUUKATU K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone = sauna = olohuone KATUTAO MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) Mittajana PK KK HII HII IRT.VAR. 2 IRT.VAR. 1 AUTALLI +KUIVAU TALO- VAR. PEU- LA PORRA- AULA Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty nuolella porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi ylösalaisin js VAR LIIKILA WC (VAR) Lattia, H,, WC parveke Mittajana mallin m

21 TALO A 1. KERRO 1:200 JÄTEHUONE yläosa HYÖKKÄYTIE yläosa IIV HII AULA yläosa 21 VENTTIILIKUJA LVV WC LIIKILA yläosa ATAA VALMIIT ELEMENTIT ka on okailuun) almistusta ja Mittakaava 1:200 neet numeroidaan,, MH2 jne.) dessä mustavalkoinen sijaintikartta, ti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. sunto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty huone/sisäänkäynti. inen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi aisin. ATAA VALMIIT ELEMENTIT kerros Talo A Lattia, H,, WC 10m KERHUONE TALO A KERRO 1:200 Mittakaava 1:200 5 m YK 3/5/10/0 244/237/225 (VH) MH3, WC VH Mittajana A1 2h+kt+s IV- / Liiketila terassi terassi terassi A4 4h+kt+s MH2 PIHATAO H R A3 2h+kt+s parveke parveke parveke HII MH2 Huoneistot 1. kerroksessa: A1 WC A2 3(-4)h+kt+s (VH) R (MH3)

22 PP var T 22 ATAA VALMIIT ELEMENTIT malleja ka on okailuun) almistusta ja u yksi huoneistopohja neet numeroidaan,, MH2 jne.) n yhteyteen Mittakaava 1:200 ATAA VALMIIT ELEMENTIT TALO A KERRO 1:200 Kattokerros Talo A (MH3) (VH) (MH4) parveke R A11 (3-4-)5h+kt+s HUONEIDEN NIMEÄMINEN Lattia, H,, WC K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone = sauna dessä mustavalkoinen sijaintikartta, ti ia rakennuksessa/yhtiössä pinta-alamerkintöjä esitetty selkeästi. sunto oneistotyypistä tummennettu, tehdään lisäksi oma kuvaan pohjakuva merkitty (ei huone/sisäänkäynti. lla inen värillä pohjoisnuoli hormit, ulkoseinät, (ks. oheinen kantavat malli). seinät Nuoli ei ja saa kevyet arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi seinät aisin. Alakatot ja koteloinnit merkitty lasitus kirjoitettu kuvaan, jos lasitus on pakollinen Ranskalainen parveke kirjoitettu kuvaan Asuntopiha, autokatos, ulkovarasto yms. merkitty Piirretty takkavaraus kirjoitettu kuvaan Kiinteät kalusteet valkoisella värillä Ei laatoituskuviota peseytymistilojen tms. lattiaan aunan lauteet piirretty istuintasoittain -/terassilaudoitus merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan hmottamiseksi, esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä ), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli LATAA VALMIIT ELEMENTIT = olohuone MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) 10m A10 3h+kt+s TALO A KATTOKERRO 1:200 Mittakaava 1:200 5 m MH2 H VH MH2 YK 3/5/10/0 244/237/225, WC Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty nuolella porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi ylösalaisin. Mittajana A9 2h+kt+s parveke parveke parveke HII js Huoneistot MH2 WC A8 3(-4)h+kt+s (VH) Lattia, H,, WC parveke R (MH3) 4. kerroksessa: A8, A9, A10 ja A11 5. kerroksessa: A12, A13, A14 ja A15 6. kerroksessa: A16, A17, A18 ja A19 IV-KONEHUONE Mittajana mallin m

23 MU AP PY MU AP PY MU AP MU AP PY /10/0 44/237/225 ttia, H,, WC 46, m² 2 h + kt + s A3 A6 A9 A13 A17 2. KERRO 3. KERRO 4. KERRO 5. KERRO 6. KERRO K JK/PK L K PP var JK/PK L 23 PP var en en a kevyet L /10/0 44/237/225 ttia, H,, WC 46,5 m² 2 h + kt + s A1 UONEIDEN NIMEÄMINEN us on pakollinen n o yms. merkitty uvaan rillä tms. lattiaan 1. KERRO K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone = sauna = olohuone MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) ttää tilan hmä LATAA VALMIIT ELEMENTIT parveke Mittajana A Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty nuolella porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi ylösalaisin. LATAA VALMIIT ELEMENTIT A Mittajana 2H ,5 m² Asunto A1 1. kerros Lattia, H,, WC parveke Lattia, H,, WC K PP var Mittajana saunan lauteet 0/20/0 25/202 terassi JK/PK L Asunto Oy

24 K MU AP PY MU AP AP MU MU AP AP MU en 10/0 44/237/ kerros. kerros. kerros. kerros. kerros HII 59,5 m² Asunto A2 3 h + kt + s A10 A14 A18 ONEIDEN NIMEÄMINEN etoni) 3/0/0/5 230/237/241 L 4. KERRO 5. KERRO 6. KERRO LATAA VALMIIT ELEMENTIT Lattia, H,, WC Lattia, H,, WC K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone = sauna on = olohuone kevyet iluun) K = keittiö (asuinhuone, MH = joka makuuhuone sisältää keittotilan (makuuhuoneet ja joka on numeroidaan,, MH2 jne.) istusta tarkoitettu ja ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka Huoneistopohjan varustettu ruoanvalmistusta yhteydessä mustavalkoinen ja sijaintikartta, -säilytystä, astianpesua jossa yms. asunnon varten) sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. on pakollinen = kylpyhuone Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty = sauna nuolella porrashuone/sisäänkäynti. et yms. numeroidaan, merkitty, = MH2 olohuone jne.) Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa vaan osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) ylösalaisin. ärillä ssä mustavalkoinen sijaintikartta, kennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. mistilojen tms. lattiaan Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, to tummennettu, lisäksi kuvaan jossa merkitty asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. one/sisäänkäynti. s istuintasoittain pakollinen Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty itus ohjoisnuoli merkitty(ks. oheinen malli). Nuoli nuolella ei saa porrashuone/sisäänkäynti. onekaluja /etelä/kaakko-suuntaan, kitty voidaan käyttää jolloin tilan Mustavalkoinen se olisi pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa änky/sänky, ruokailuryhmä osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi tuoli ylösalaisin. MH2 WC K parveke Lattia, H,, WC saunan lauteet 0/20/0 25/202 PY JK PK PP var (VH) L R (MH3) K H PP var PY + 78,0 m² AA VALMIIT ELEMENTIT 3(-4)H ,0 m² Asunto A5 Asunto A8 Asunto A12 Asunto A16 ttia, H,, WC UONEIDEN NIMEÄMINEN 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros HII Mittajana L Lattia, H,, WC MH2 WC K LATAA VALMIIT ELEMENTIT Asunto A13 Asunto A17 parveke 5. kerros 6. kerros PY JK PK PP var VH MH2 Mittajana L (VH) R (MH3) MU AP parveke L 78,0 m² 3( 4) h + kt + s A2 A5 A8 A12 A16 parveke PA var JK/PK K PP var 2. KERRO 3. KERRO 4. KERRO 5. KERRO 6. KERRO PY PP var Mittajana JK/PK Mittajana L Asunto Oy H Asunto Oy

25 93,5 m² HUONEIDEN NIMEÄMINEN 4 h + kt + s A4 A7 eittotilan ja joka on ukseen ja ruokailuun) tettu ruoanvalmistusta ja rten) 2. KERRO 3. KERRO LATAA VALMIIT ELEMENTIT 4H ,5 m² Asunto A4 Asunto A7 La meroidaan,, MH2 jne.) CMYK RG 2 2. kerros 3. kerros ja joka on ruokailuun) K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää nvalmistusta tarkoitettu ja ensisijaisesti ruoanvalmistukse = keittotila (tila, joka on varustettu ruoan -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone va (ei = sauna huoneet numeroidaan,, = MH2 olohuone jne.) einät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH teydessä mustavalkoinen sijaintikartta, ijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty Huoneistopohjan selkeästi. yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta,. asunto tummennettu, lisäksi kuvaan jossa merkitty asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. rrashuone/sisäänkäynti. s lasitus pakollinen Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty lkoinen kuvaanpohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli nuolella ei saa porrashuone/sisäänkäynti. varasto aa arkilla yms. lounas/etelä/kaakko-suuntaan, merkitty jolloin Mustavalkoinen se olisi pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa itettu salaisin. kuvaan osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi ylösalaisin. oisella värillä peseytymistilojen tms. lattiaan et piirretty istuintasoittain assilaudoitus merkitty oilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan ottamiseksi, esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä 6 hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet n sijaintikartta, esitetty selkeästi. vaan merkitty aa Lattia, H,, W (VH) MH3 parveke parveke Lattia, H,, WC Mittajana VH MH2 K MU AP PY PP var H R L PK JK Mittajana 25 Asunto

26 K L 26 on iluun) istusta ja 106,5 m² HUONEIDEN NIMEÄMINEN (3 4 )5 h + kt + s A11 A15 A19 meroidaan,, MH2 jne.) 4. KERRO 5. KERRO 6. KERRO AA et VALMIIT ELEMENTIT 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet (3-4-)5H ,5 m² Asunto A11 Asunto A15 Asunto A19 4. kerros 5. kerros 6. kerros ja joka on ruokailuun) K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää nvalmistusta tarkoitettu ja ensisijaisesti ruoanvalmistukse = keittotila (tila, joka on varustettu ruoan -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone va (ei = sauna huoneet numeroidaan,, = MH2 olohuone jne.) einät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH teydessä mustavalkoinen sijaintikartta, jainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty Huoneistopohjan selkeästi. yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta,. asunto tummennettu, lisäksi kuvaan jossa merkitty asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. rrashuone/sisäänkäynti. s lasitus pakollinen Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty lkoinen kuvaanpohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli nuolella ei saa porrashuone/sisäänkäynti. varasto aa arkilla yms. lounas/etelä/kaakko-suuntaan, merkitty jolloin Mustavalkoinen se olisi pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa itettu salaisin. kuvaan osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi ylösalaisin. oisella värillä peseytymistilojen tms. lattiaan piirretty istuintasoittain assilaudoitus merkitty oilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan ottamiseksi, esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä 6 hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli n sijaintikartta, esitetty selkeästi. vaan merkitty aa La CMYK RG 2 (MH3) (VH) (MH4) PK JK MU parveke parveke AP Lattia, H,, W R Lattia, H,, WC Mittajana K MH2 H PP var PY VH MH2 MU AP parveke parveke L PA var JK/PK Mittajana PY PP var Asunto

27 JULKIIVUT TALO JULKIIVU KAAKKOON 1: Kaakkoon Julkisivut Talo kaakkoon JULKIIVU KOILLIEEN 1:100 Mittakaava 1:200 10m Koilliseen

28 28 Lounaaseen Julkisivut JULKIIVU LUOTEEEEN 1:100 Talo lounaaseen Mittakaava 1:200 10m Luoteeseen

29 TALO 2. KELLARIKERRO 1: kellarikerros Talo 2. kellarikerros Talo TEOLLIUUKADUN AUTALLI, AUTALLIN RAKENTE EITTY TARKEMMIN AUTALLIN UUNNITELMIA TEOLLIUUKADUN AUTALLI, AUTALLIN RAKENTE EITTY TARKEMMIN AUTALLIN UUNNITELMIA sijaitseva asuinrakennus Tontilla T ATAA VALMIIT ELEMENTIT joka on ruokailuun) nvalmistusta ja malleja Mittakaava 1:200 Mittakaava 1:200 5 m HUONEIDEN NIMEÄMINEN Lattia, H,, WC LATAA VALMIIT ELEMENTIT Mittakaava 1:200 ukainen et numeroidaan,, MH2 jne.) alkoinen sijaintikartta, tiössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on oli ei saa tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) e olisi = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone una huone uhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) n yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, inti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty änkäynti. (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa kko-suuntaan, jolloin se olisi Lattia, H,, WC 10m Mittajana mallin m

30 KK LVV 1 VAR 1 PK 30 TALO 1. KELLARIKERRO 1: kellarikerros Talo TEOLLIUUKADUN AUTALLI, AUTALLIN RAKENTE EITTY TARKEMMIN AUTALLIN UUNNITELMIA UVV 1 Pesula+ kuivaus UVV 2 / A-TALO sijaitseva asuinrakennus Tontilla savunpoisto iivous IRT VAR 2 / A-TALO IRT VAR 3 savunpoisto TELE vahvistettu laatta ATAA VALMIIT ELEMENTIT joka on ruokailuun) nvalmistusta ja Mittakaava 1:200 Mittakaava 1:200 5 m oli ei saa e olisi et numeroidaan,, MH2 jne.) alkoinen sijaintikartta, tiössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty sv VAR 2 Lattia, H,, WC PK savunpoisto HYÖKKÄYTIE V/ IRT VAR 1 ukainen IVL-1 IVL-1 HYÖKKÄYTIE sv 5800 = h/3 savunpoisto hätäpoistuminen

31 MH2 TALO 1. KERRO 1: kerros, pihakansitaso Talo 2. kellarikerros Talo TEOLLIUUKADUN AUTALLI, AUTALLIN RAKENTE EITTY TARKEMMIN AUTALLIN UUNNITELMIA WC (VH) LVV 2 sv MH2 MH3 WC sijaitseva asuinrakennus Tontilla h+kt+s (VH) on iluun) istusta ja T A VALMIIT ELEMENTIT malleja sv sv sv sv Mittakaava 1:200 Mittakaava 1:200 5 m 21 2h+kt+s sv 22 3h+kt+s Lattia, H,, WC HUONEIDEN NIMEÄMINEN (VH) MH2 H ukainen 23 4-(5)h+kt+s et numeroidaan,, MH2 jne.) alkoinen sijaintikartta, tiössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty oli ei saa K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on e olisi tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone una huone uhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) n yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, inti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty änkäynti. (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa kko-suuntaan, jolloin se olisi (MH4) AULA WC MH2 LATAA VALMIIT ELEMENTIT MH3 VH/ suihku Huoneistot sv VH Terassi 24 4h+kt+s Terassi kiinteä palolasi EI15 sv sv sv sv savunpoistoluukku PL12 Lattia, H,, WC 1. kerroksessa: 20, 21, 22, 23, 24 Mittakaava 1:200 10m Mittajana mallin m

32 MH3 32 TALO KERRO 1: kerros Talo MH2 WC MH2 MH3 WC sijaitseva asuinrakennus Tontilla h+kt+s (VH) on iluun) istusta ja A VALMIIT ELEMENTIT sv sv sv sv Mittakaava 1:200 oli ei saa e olisi et numeroidaan,, MH2 jne.) alkoinen sijaintikartta, tiössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty Mittakaava 1:200 5 m 26 2h+kt+s sv 27 3h+kt+s Lattia, H,, WC (VH) MH2 (VH) MH2 ukainen 28 3h+kt+s Huoneistot sv 29 2h+kt 30 4h+kt+s kiinteä palolasi EI15 sv sv sv sv 2. kerroksessa: 25, 26, 27, 28, 29, kerroksessa: 31, 32, 33, 34, 35, kerroksessa: 37, 38, 39, 40, 41, 42

33 MH3 TALO 5. KERRO 1: kerros Talo 2. kellarikerros Talo TEOLLIUUKADUN AUTALLI, AUTALLIN RAKENTE EITTY TARKEMMIN AUTALLIN UUNNITELMIA MH2 WC MH2 MH3 WC sijaitseva asuinrakennus Tontilla h+kt+s (VH) on iluun) istusta ja T A VALMIIT ELEMENTIT malleja sv sv sv sv Mittakaava 1:200 Mittakaava 1:200 5 m 44 2h+kt+s sv 45 2h+kt+s Terassi Lattia, H,, WC HUONEIDEN NIMEÄMINEN (VH) ukainen 46 2h+kt+s et numeroidaan,, MH2 jne.) alkoinen sijaintikartta, tiössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty oli ei saa K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on e olisi tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone una huone uhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) n yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, inti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty änkäynti. (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa kko-suuntaan, jolloin se olisi LATAA VALMIIT ELEMENTIT Terassi Huoneistot sv 47 2h+kt 48 4h+kt+s kiinteä palolasi EI15 sv sv sv sv Lattia, H,, WC 5. kerroksessa: 43, 44, 45, 46, 47, 48 Mittakaava 1:200 10m Mittajana mallin m

34 en 3/5/10/0 244/237/ teet 0/0 /225/202 oma pohjakuva (ei ,0 m² 2 h + kt /5/10/0 Mittajana 244/237/225 teet 0/0 /225/ KERRO 3. KERRO 4. KERRO 5. KERRO 49,5 m² 2 h + kt + s ät, kantavat seinät ja kevyet sv sv Lattia, H,, WC Lattia, H,, WC 1. KERRO 2. KERRO 3. KERRO 4. KERRO 5. KERRO HUONEIDEN NIMEÄMINEN Mittajana sv K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja -säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone = sauna = olohuone erkitty ttu kuvaan, jos lasitus on pakollinen eke kirjoitettu kuvaan s, ulkovarasto yms. merkitty tettu kuvaan ärillä jen tms. lattiaan n MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) käyttää tilan luryhmä LATAA VALMIIT ELEMENTIT Asunto kerros Asunto kerros Asunto kerros Asunto kerros Asunto kerros Mittajana Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty nuolella porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi ylösalaisin. LATAA VALMIIT ELEMENTIT ka on n) 2H ,5 m² 16 sv sv sv Mittajana (VH) Lattia, H,, WC sv sv sv Lattia, H,, WC sv sv sv erassi, saunan lauteet K 5/10/20/0 240/225/202 Asunto Oy Helsing Mittajana

35 N NIMEÄMINEN EÄMINEN 64,5 m² 2 h kt + s 2H ,5 m² HUONEIDEN NIMEÄMINEN 5. KERRO Asunto kerros hja K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää kei (asuinhuone, joka sisältää keittotilan tarkoitettu ja joka ensisijaisesti on ruoanvalmistukseen n mukainen ttu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja = ruokailuun) keittotila (tila, joka on varustettu ruoanval = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta -säilytystä, astianpesua ja yms. varten) töjä säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone ehdään = kylpyhuone oma pohjakuva (ei = sauna = sauna = olohuone ulkoseinät, kantavat = olohuone seinät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, loinnit merkitty Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen jossa sijaintikartta, asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. us kirjoitettu kuvaan, jos lasitus pakollinen jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä Ainoastaan esitetty ko. selkeästi. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty kollinen parveke kirjoitettu kuvaan Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi nuolella kuvaan porrashuone/sisäänkäynti. merkitty topiha, autokatos, ulkovarasto nuolella yms. merkitty porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa iirretty erkittytakkavaraus kirjoitettu kuvaan Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen osoittaa malli). Nuoli arkilla ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Kiinteät kalusteet valkoisella värillä osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, ylösalaisin. jolloin se olisi Ei laatoituskuviota peseytymistilojen ylösalaisin. tms. lattiaan jen tms. aunan lattiaan lauteet piirretty istuintasoittain tasoittain -/terassilaudoitus merkitty merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan huonekaluja voidaan hahmottamiseksi, käyttää tilan esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä esim. parisänky/sänky, (4-6 ruokailuryhmä hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli aryhmä, työpöytä ja tuoli LATAA VALMIIT ELEMENTIT 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet huone, joka sisältää keittotilan ja joka on sisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja sua yms. varten) valkoinen sijaintikartta, htiössä esitetty selkeästi. isäksi kuvaan merkitty neet numeroidaan,, MH2 jne.) sv La CMYK RG 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet Terassi Nuoli ei saa se olisi Lattia, H, Lattia, H,, WC (VH) Mittajana mukainen Mittajana 35 Asunto Oy He

36 36 N NIMEÄMINEN INEN 66,0 m² 2 h + kt s 2H ,5 m² HUONEIDEN NIMEÄMINEN 5. KERRO Asunto kerros LATAA VALMIIT ELEMENTIT, joka sisältää keittotilan ja joka on sti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) ila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja sua yms. varten) valkoinen sijaintikartta, htiössä esitetty selkeästi. isäksi kuvaan merkitty neet numeroidaan,, MH2 jne.) sv hja K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää ke (asuinhuone, joka sisältää keittotilan tarkoitettu ja joka ensisijaisesti on ruoanvalmistukseen mukainen ttu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja = ruokailuun) keittotila (tila, joka on varustettu ruoanva keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta -säilytystä, astianpesua ja yms. varten) töjä äilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone ehdään = kylpyhuone oma pohjakuva (ei = sauna = sauna = olohuone lkoseinät, kantavat = olohuone seinät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, innit merkitty Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen jossa sijaintikartta, asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. s kirjoitettu kuvaan, jos lasitus pakollinen jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä Ainoastaan esitetty ko. selkeästi. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty inen ollinen parveke kirjoitettu kuvaan Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi nuolella kuvaan porrashuone/sisäänkäynti. merkitty opiha, autokatos, ulkovarasto nuolella yms. merkitty porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa irretty erkittytakkavaraus kirjoitettu kuvaan Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen osoittaa malli). Nuoli arkilla ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Kiinteät kalusteet valkoisella värillä osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, ylösalaisin. jolloin se olisi Ei laatoituskuviota peseytymistilojen ylösalaisin. tms. lattiaan jen tms. aunan lattiaan lauteet piirretty istuintasoittain tasoittain -/terassilaudoitus merkitty merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan huonekaluja voidaan hahmottamiseksi, käyttää tilan esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä esim. parisänky/sänky, (4-6 ruokailuryhmä hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli ryhmä, työpöytä ja tuoli 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet Terassi Nuoli ei saa se olisi L CMY RG 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet Lattia, H,, WC Lattia, H, (VH) Mittajana mukainen Pohjoisnuo Asunto Oy He Mittajana

37 N NIMEÄMINEN INEN 76,0 m² 3 h + kt + s 3H ,0 m² HUONEIDEN NIMEÄMINEN 2. KERRO 3. KERRO 4. KERRO Asunto kerros Asunto kerros Asunto Mittakaava :100 kerros LATAA VALMIIT ELEMENTIT, joka sisältää keittotilan ja joka on sti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun), joka on varustettu ruoanvalmistusta ja a yms. varten) lkoinen sijaintikartta, iössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty et numeroidaan,, MH2 jne.) hja K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää k (asuinhuone, joka sisältää keittotilan tarkoitettu ja joka ensisijaisesti on ruoanvalmistuksee n mukainen ttu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja = ruokailuun) keittotila (tila, joka on varustettu ruoanv = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta -säilytystä, astianpesua ja yms. varten) töjä säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone ehdään = kylpyhuone oma pohjakuva (ei = sauna = sauna = olohuone ulkoseinät, kantavat = olohuone seinät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, loinnit merkitty Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen jossa sijaintikartta, asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. us kirjoitettu kuvaan, jos lasitus pakollinen jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä Ainoastaan esitetty ko. selkeästi. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty kollinen parveke kirjoitettu kuvaan Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi nuolella kuvaan porrashuone/sisäänkäynti. merkitty topiha, autokatos, ulkovarasto nuolella yms. merkitty porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa iirretty erkittytakkavaraus kirjoitettu kuvaan Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen osoittaa malli). Nuoli arkilla ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Kiinteät kalusteet valkoisella värillä osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, ylösalaisin. jolloin se olisi Ei laatoituskuviota peseytymistilojen ylösalaisin. tms. lattiaan jen tms. aunan lattiaan lauteet piirretty istuintasoittain tasoittain -/terassilaudoitus merkitty merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan huonekaluja voidaan hahmottamiseksi, käyttää tilan esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä esim. parisänky/sänky, (4-6 ruokailuryhmä hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli aryhmä, työpöytä ja tuoli 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet oli ei saa e olisi L CMY RG MH2 (VH) 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet Lattia, H,, WC Lattia, H, sv Mittajana ukainen Pohjoisnuo mallin mukaine Mittajana 37 Asunto Oy He

38 INEN 38 N NIMEÄMINEN 77,0 m² 3 h + kt + s 3H ,0 m² HUONEIDEN NIMEÄMINEN 2. KERRO 3. KERRO 4. KERRO Asunto kerros Asunto kerros Asunto Mittakaava :100 kerros LATAA VALMIIT ELEMENTIT, joka sisältää keittotilan ja joka on sti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun), joka on varustettu ruoanvalmistusta ja a yms. varten) lkoinen sijaintikartta, iössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty et numeroidaan,, MH2 jne.) sv hja K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää k (asuinhuone, joka sisältää keittotilan tarkoitettu ja joka ensisijaisesti on ruoanvalmistuksee n mukainen ttu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja = ruokailuun) keittotila (tila, joka on varustettu ruoanv keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta -säilytystä, astianpesua ja yms. varten) töjä säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone ehdään = kylpyhuone oma pohjakuva (ei = sauna = sauna = olohuone ulkoseinät, kantavat = olohuone seinät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, loinnit merkitty Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen jossa sijaintikartta, asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. us kirjoitettu kuvaan, jos lasitus pakollinen jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä Ainoastaan esitetty ko. selkeästi. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty kollinen parveke kirjoitettu kuvaan Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi nuolella kuvaan porrashuone/sisäänkäynti. merkitty topiha, autokatos, ulkovarasto nuolella yms. merkitty porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa iirretty erkittytakkavaraus kirjoitettu kuvaan Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen osoittaa malli). Nuoli arkilla ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Kiinteät kalusteet valkoisella värillä osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, ylösalaisin. jolloin se olisi Ei laatoituskuviota peseytymistilojen ylösalaisin. tms. lattiaan jen tms. aunan lattiaan lauteet piirretty istuintasoittain tasoittain -/terassilaudoitus merkitty merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan huonekaluja voidaan hahmottamiseksi, käyttää tilan esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä esim. parisänky/sänky, (4-6 ruokailuryhmä hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli aryhmä, työpöytä ja tuoli 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet oli ei saa e olisi L CMY RG 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet Lattia, H,, WC Lattia, H, (VH) MH2 Mittajana ukainen Pohjoisnuo mallin mukaine Asunto Oy He Mittajana

39 N NIMEÄMINEN INEN 77,5 m² 3 h + kt + s 3H ,5 m² HUONEIDEN NIMEÄMINEN 1. KERRO Asunto kerros LATAA VALMIIT ELEMENTIT, joka sisältää keittotilan ja joka on sti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun), joka on varustettu ruoanvalmistusta ja a yms. varten) lkoinen sijaintikartta, iössä esitetty selkeästi. ksi kuvaan merkitty et numeroidaan,, MH2 jne.) sv hja K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää k (asuinhuone, joka sisältää keittotilan tarkoitettu ja joka ensisijaisesti on ruoanvalmistuksee n mukainen ttu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja = ruokailuun) keittotila (tila, joka on varustettu ruoanv = keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta -säilytystä, astianpesua ja yms. varten) töjä säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone ehdään = kylpyhuone oma pohjakuva (ei = sauna = sauna = olohuone ulkoseinät, kantavat = olohuone seinät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, loinnit merkitty Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen jossa sijaintikartta, asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. us kirjoitettu kuvaan, jos lasitus pakollinen jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä Ainoastaan esitetty ko. selkeästi. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty kollinen parveke kirjoitettu kuvaan Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi nuolella kuvaan porrashuone/sisäänkäynti. merkitty topiha, autokatos, ulkovarasto nuolella yms. merkitty porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa iirretty erkittytakkavaraus kirjoitettu kuvaan Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen osoittaa malli). Nuoli arkilla ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Kiinteät kalusteet valkoisella värillä osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, ylösalaisin. jolloin se olisi Ei laatoituskuviota peseytymistilojen ylösalaisin. tms. lattiaan jen tms. aunan lattiaan lauteet piirretty istuintasoittain tasoittain -/terassilaudoitus merkitty merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan huonekaluja voidaan hahmottamiseksi, käyttää tilan esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä esim. parisänky/sänky, (4-6 ruokailuryhmä hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli aryhmä, työpöytä ja tuoli 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet oli ei saa e olisi L CMY RG 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet Lattia, H,, WC Lattia, H, (VH) MH2 Mittajana ukainen Pohjoisnuo mallin mukaine Mittajana 39 Asunto Oy He

40 40 N NIMEÄMINEN IMEÄMINEN 81,5 m² 33H h + + kt + s+ 81,5 m² Asunto kerros 20 HUONEIDEN NIMEÄMINEN 1. KERRO hja K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää k (asuinhuone, joka sisältää keittotilan tarkoitettu ja joka ensisijaisesti on ruoanvalmistuksee n mukainen ttu ensisijaisesti ruoanvalmistukseen ja = ruokailuun) keittotila (tila, joka on varustettu ruoanv keittotila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta -säilytystä, astianpesua ja yms. varten) töjä säilytystä, astianpesua yms. varten) = kylpyhuone ehdään = kylpyhuone oma pohjakuva (ei = sauna = sauna = olohuone ulkoseinät, kantavat = olohuone seinät ja kevyet MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH MH = makuuhuone (makuuhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, loinnit merkitty Huoneistopohjan yhteydessä mustavalkoinen jossa sijaintikartta, asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. us kirjoitettu kuvaan, jos lasitus pakollinen jossa asunnon sijainti rakennuksessa/yhtiössä Ainoastaan esitetty ko. selkeästi. asunto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty kollinen parveke kirjoitettu kuvaan Ainoastaan ko. asunto on tummennettu, lisäksi nuolella kuvaan porrashuone/sisäänkäynti. merkitty topiha, autokatos, ulkovarasto nuolella yms. merkitty porrashuone/sisäänkäynti. Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa iirretty erkittytakkavaraus kirjoitettu kuvaan Mustavalkoinen pohjoisnuoli (ks. oheinen osoittaa malli). Nuoli arkilla ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Kiinteät kalusteet valkoisella värillä osoittaa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, ylösalaisin. jolloin se olisi Ei laatoituskuviota peseytymistilojen ylösalaisin. tms. lattiaan jen tms. aunan lattiaan lauteet piirretty istuintasoittain tasoittain -/terassilaudoitus merkitty merkitty Katkoviivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan huonekaluja voidaan hahmottamiseksi, käyttää tilan esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä esim. parisänky/sänky, (4-6 ruokailuryhmä hlö), sohvaryhmä, työpöytä ja tuoli aryhmä, työpöytä ja tuoli LATAA VALMIIT ELEMENTIT 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet inhuone, joka sisältää keittotilan ja joka on nsisijaisesti ruoanvalmistukseen ja ruokailuun) otila (tila, joka on varustettu ruoanvalmistusta ja tianpesua yms. varten) e rveke sv sv sv L CMY RG v sv sv MH2 10 YIT Koti -markkinointimateriaaliohjeet uhuoneet numeroidaan,, MH2 jne.) mustavalkoinen sijaintikartta, ssa/yhtiössä esitetty selkeästi. ettu, lisäksi kuvaan merkitty alli). Nuoli ei saa jolloin se olisi Lattia, H, (VH) Lattia, H,, WC WC (VH) Mittajana Pohjoisnuo mallin mukaine Asunto Oy He Mittajana

Asunto Oy Helsingin Sahramirinne

Asunto Oy Helsingin Sahramirinne Asunto Oy Helsingin Sahramirinne yitkoti.fi PARITALOJA METSÄLÄ 2 Uusia, avaria koteja vehreään Metsälään Asunto Oy Helsingin Sahramirinteen kaksikerroksiset paritalokodit sijoittuvat idylliselle pientaloalueelle

Lisätiedot

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto Kerrostalo Vihervarpusentie Rivitalot Vihervarpusentie, ja 9 avainnekuvat ovat taiteellinen näkemys kohteesta eikä kaikin osin vastaa rakennettavaa kohdetta. EKA TAPANINVAINIO VIERVARPUSENTIE 000 elsinki

Lisätiedot

Espoon Luotsi. Pientaloasumista rauhallisella alueella. Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. HANSAVALKAMA. Taiteilijan näkemys

Espoon Luotsi. Pientaloasumista rauhallisella alueella. Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. HANSAVALKAMA. Taiteilijan näkemys Espoon Luotsi HANSAVALKAMA Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. Taiteilijan näkemys Pientaloasumista rauhallisella alueella 2 PIHA JA LUONTO KOSKETUS- ETÄISYYDELLÄ Kotikylässä asun tutussa ja

Lisätiedot

Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA

Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA 2 yitkoti.fi/tuhkimo 3 Asunto Oy Sipoon Tuhkimo Tuhkimon maisemat ovat melkein kuin Saduissa Asunto Oy Sipoon Tuhkimo kohoaa kallioiden kuvioimalle mäelle, ympäristön

Lisätiedot

Vihdin Tammela. Viihtyisästi palvelujen vieressä NUMMELA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys

Vihdin Tammela. Viihtyisästi palvelujen vieressä NUMMELA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys Vihdin Tammela NUMMELA KERROSTALO Taiteilijan näkemys Viihtyisästi palvelujen vieressä 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää

Lisätiedot

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Tuusulan Majapaikka JOKELA KERROSTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Rafael

Asunto Oy Helsingin Rafael HERVANTA KONEPAJA 2 ata vuotta sitten täällä höyrysivät veturit Kantakaupungin parhaalle paikalle syntyy jotain aivan ainutlaatuista uuden ja vanhan kohdatessa. Täällä ovat kaikki palvelut ja raitsikkapysäkkikin

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Werner

Asunto Oy Helsingin Werner hervanta Konepaja Taiteilijan näkemys 2 www.yitkoti.fi/werner Tilaisuus, joka tulee vain kerran sadassa vuodessa Lontoossa se on vanha telakkaalue Dockside ja New Yorkissa Manhattanin helmi, Tribeca. Helsingissä

Lisätiedot

HELSINGIN EMIL VALLILAN KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Uusi ja yksilöllinen citykoti. Suositulla Konepajalla.

HELSINGIN EMIL VALLILAN KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Uusi ja yksilöllinen citykoti. Suositulla Konepajalla. HELSINGIN EMIL VALLILAN KONEPAJA KEOSTALOKOTEJA Uusi ja yksilöllinen citykoti. Suositulla Konepajalla. 2 KAUPUNKI HELLII KAIKKIA AISTEJANI Kaupungilla olen ihmisten ilmoilla ja aistin uudet tuulet ensimmäisenä.

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Aleksander

Asunto Oy Helsingin Aleksander HERVNT KONEPJ 2 Uusia tarinoita höyryveturien kaupunginosaan Reilut sata vuotta sitten lppilan ja Vallilan kulmilla kantakaupungissa valmistettiin höyryvetureita. Nyt tälle historialliselle alueelle syntyy

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion Kippari

Asunto Oy Kuopion Kippari Asunto Oy Kuopion Kippari ENNAKKOMARKKINOINTI yitkoti.fi KERROTALO AARITOKAPNKI 2 yitkoti.fi/kippari Huoleton kaupunkikoti luonnonystävän ehdoilla Vuokratontille valmistuvan Kipparin kodissa neliöt on

Lisätiedot

LUUTNANTINPOLKU. Helsingin Asumisoikeus Oy LUUTNANTINPOLKU Luutnantinpolku HELSINKI. turvallisesti omaan kotiin

LUUTNANTINPOLKU. Helsingin Asumisoikeus Oy LUUTNANTINPOLKU Luutnantinpolku HELSINKI. turvallisesti omaan kotiin Helsingin Asumisoikeus Oy LUUTNANTINPOLKU Luutnantinpolku 2 00410 HELSINKI Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan

Lisätiedot

kylmäkone, esim. jääkaappi-pakastin tasoliesi + kalusteuuni + tuuletin tilavaraus: pyykinpesukone + kuivausrumpu naulakkokaluste, suuntaa-antava

kylmäkone, esim. jääkaappi-pakastin tasoliesi + kalusteuuni + tuuletin tilavaraus: pyykinpesukone + kuivausrumpu naulakkokaluste, suuntaa-antava M E R K K I E N S E L I T Y S J A L Y H E N T E E T ASUNNON TILAT ASUNNON USTEET JA LAITTEET MUU TEKNIIKKA JA MERKINNÄT E KT OH WC KH PH S ak yk eteinen keittotila olohuone makuuhuone wc kylpyhuone pesuhuone

Lisätiedot

ESPOON ASUNNOT OY. Kuurinmäentie 20 ja Kuurintorpantie 22 KOHDE

ESPOON ASUNNOT OY. Kuurinmäentie 20 ja Kuurintorpantie 22 KOHDE KDE Kuurinmäentie 20 ja Kuurintorpantie 22 asuinrakennukset sijaitsevat Espoon kaupungin Kuurinniityn kaupunginosassa, kortteleissa 20012 ja 20013, tonteilla 1 ja 1. Kauppalankatu 2 b, 05800 Hyvinkää;

Lisätiedot

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015 AS OY ITIKANMÄEN ORVOKKI Nyykoolinkatu 17, 60100 Seinäjoki 250915 ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE KUVA RAKENNUSTEN ULKOMUODON JA VÄRITYKSEN OSALTA EI VASTAA LOULLISTA TOTEUTUSTA ENNAKKOMARKKINOINTIESITE

Lisätiedot

ASUNTO OY SIPOON PÄHKINÄLEHTO Graniittitie 13 C, 01150 Sipoo

ASUNTO OY SIPOON PÄHKINÄLEHTO Graniittitie 13 C, 01150 Sipoo AUNTO OY IPOON PÄHKINÄLEHTO Graniittitie 13 C, 01150 ipoo AUNTO OY IPOON PÄHKINÄLEHTO GRANIITTITIE 13 C, 01150 IPOO Arvioitu valmistuminen maaliskuu 2016 Muuta ihanaan öderkullaan! Asunto Oy ipoon Pähkinälehto

Lisätiedot

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03.

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03. HANKESELOSTUS 1 (11) Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu 21.03.2014 Mellunkylä 47298/1 Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu Sijainti Tontti 47298 / 1 Vuokkiniemenkatu, Mellunkylä 00920 Helsinki Tontti on Kontulantien,

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN JASPINKUJA Jaspiskuja 10, 01700 Vantaa

ASUNTO OY VANTAAN JASPINKUJA Jaspiskuja 10, 01700 Vantaa AUNTO OY VANTAAN JAPINKUJA Jaspiuja 10, 01700 Vantaa AUNTO OY VANTAAN JAPINKUJA JAPIKUJA 10, 01700 VANTAA Arvioitu valmistuminen 9/2015 Vantaan Jaspinkuja on Vantaan Kivistön uudelle asuinalueelle valmistuva,

Lisätiedot

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä.

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO alvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta

Lisätiedot

Kalasataman Messi Arkkitehtisuunnitelmat

Kalasataman Messi Arkkitehtisuunnitelmat Kalasataman Messi Arkkitehtisuunnitelmat Tekijänoikeus - Copyright 2017. AKSONOMETRIA 1:2,17, 1:0,92 45 VERKKARENKATU 4 2 46 6 HERMANNIN RANTATIE HERMANSTADS STRANDVÄG +3.0 4 1 1 35 dba VI 3000 +3.3 pp/h

Lisätiedot

MUURIKKI, SEINÄJOKI AS OY ITIKANMÄEN. Turvallinen rs-kohde!

MUURIKKI, SEINÄJOKI AS OY ITIKANMÄEN. Turvallinen rs-kohde! AS OY ITIKANMÄEN MUURIKKI, SEINÄJOKI Nyykooliinkatu 21, 60100 Seinäjoki TAITEILIJAN NÄKEMYS. Turvallinen rs-kohde! TAITEILIJAN NÄKEMYS. ITIKANMÄKI viihtyisä uudenlainen ASuMISAluE. Ennakkomarkkinointiesite

Lisätiedot

Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut.

Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. AVENTURIINI 2 SAVUKVARTSI AURINKOKVARTSI VUORIKIDE AMETISTI RUUSUKVARTSINKATU KARNEOLI AKAATTI KEIMOLANTIE (VANHA NURMIJÄRVENTIE)

Lisätiedot

Helsingin Asumisoikeus Oy / Palopostinpuisto. Luonnokset 27.01.2014. HANKESELOSTUS 1 (3) Haso Palopostinpuisto Tapulikaupungintie 34.

Helsingin Asumisoikeus Oy / Palopostinpuisto. Luonnokset 27.01.2014. HANKESELOSTUS 1 (3) Haso Palopostinpuisto Tapulikaupungintie 34. HANKEELOTU 1 (3) Haso Palopostinpuisto Tapulikaupungintie 34 hnro 730 2003 27.1.2014 Helsingin Asumisoikeus Oy / Palopostinpuisto Luonnokset 27.01.2014 ijainti Kortteli 40122, tontti 2 Tapulikaupungintie

Lisätiedot

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu Valoisat kodit Uudessa Alppilassa Alppilan Kaisla, Oulu Muuttovalmiita koteja Alppilan Kaislassa Kodikkaan Kaislan valoisat läpitalonhuoneistot sijaitsevat osoitteessa Muottikatu 10, 90530 Oulu. Ota meihin

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Kupari RATAVALLI

Asunto Oy Kirkkonummen Kupari RATAVALLI RATAVALLI 2 yitkoti.fi/kupari 3 Kupari Huoleton kerrostalokoti vehreistä maisemista Ratavallin kortteliin, omalle tontille kohoava Asunto Oy Kirkkonummen Kupari tarjoaa uusia, tyylikkäitä YIT Koteja erilaisiin

Lisätiedot

HITAS. Asunto Oy Helsingin Loggia KRUUNUVUORENRANTA/ GUNILLANKALLIO

HITAS. Asunto Oy Helsingin Loggia KRUUNUVUORENRANTA/ GUNILLANKALLIO HITAS KRUUNUVUORENRANTA/ GUNILLANKALLIO Valaistuksesta ja valotaideteoksista tulee Kruunuvuorenrannan tavaramerkki. Kuva: Luonnon lyhdyt, West 8 Urban Design & Landscaper Architecture ja Speirs and Major

Lisätiedot

Helsingin Hiirenporras

Helsingin Hiirenporras Helsingin Hiirenporras VAIA KONEPAJA KERROTAOJA Taiteilijan näkemys Uusia citykoteja & rouheaa historiaa kantakaupungissa 2 KAUPUNKI HEII KAIKKIA AITEJANI Taiteilijan näkemys KIANKITA Kaupungilla olen

Lisätiedot

Mellunkylä 47295/1. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto 21.03.

Mellunkylä 47295/1. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto 21.03. HANKESELOSTUS 1 (11) Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto 21.03.2014 Mellunkylä 47295/1 Helsingin Asumisoikeus Oy / Vienanpuisto Sijainti Tontti 47295 / 1 Vienankatu, Mellunkylä 00920 Helsinki Tontti

Lisätiedot

33254 Luutnantinpolku 2, 00410 Helsinki 00550 Helsinki. Asemakaava on vahvistettu 14.02.2012.

33254 Luutnantinpolku 2, 00410 Helsinki 00550 Helsinki. Asemakaava on vahvistettu 14.02.2012. Haso Luutnantinpolku Luonnokset 04.05.2015 Sijainti Tontti 33254 Luutnantinpolku 2, 00410 Helsinki 00550 Helsinki Tontti sijaitsee Malminkartanon rautatieaseman läheisyydessä ja se rajautuu lännestä junarataan.

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

ASUNTO OY SIPOON NIITTY Graniittitie 13 A, 01150 Sipoo

ASUNTO OY SIPOON NIITTY Graniittitie 13 A, 01150 Sipoo Taiteilijan näkemys AUNTO OY IPOON NIITTY Graniittitie 13 A, 01150 ipoo AUNTO OY IPOON NIITTY GRANIITTITIE 13 A, 01150 IPOO Arvioitu valmistuminen 2/2016 Muuta ihanaan öderkullaan! Asunto Oy ipoon Niitty

Lisätiedot

ASUNTO OY SIPOON MANTELI Graniittitie 13 B, 01150 Sipoo

ASUNTO OY SIPOON MANTELI Graniittitie 13 B, 01150 Sipoo Taiteilijan näkemys AUNTO OY IPOON MANTELI Graniittitie 13 B, 01150 ipoo AUNTO OY IPOON MANTELI GRANIITTITIE 13 B, 01150 IPOO Arvioitu valmistuminen 2/2016 Muuta ihanaan öderkullaan! Asunto Oy ipoon Manteli

Lisätiedot

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo Taiteilijan näkemys ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 MARIA JOTUNINKATU 2, 06100 PORVOO Arvioitu valmistuminen 5/2017 Hornhattula

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi

Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi yitkoti.fi IENTALOJA HÄMEENKYLÄ 2 Asetu Alakylän kotoisaan pihapiiriin. Vantaan Hämeenkylän eteläpäähän, Linnaisten pientaloalueen tuntumaan syntyy uusi moderni kylä. Hämeenkylän

Lisätiedot

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE MANSIKKA-AHONTIE 3, 05810 HYVINKÄÄ Arvioitu valmistuminen helmikuu 2016 Rauhallisella ja viihtyisällä

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

Espoonkruunu Oy / MATINNIITYNKUJA 2 Matinniitynkuja 2, 02230 Espoo

Espoonkruunu Oy / MATINNIITYNKUJA 2 Matinniitynkuja 2, 02230 Espoo Asemapiirros 1:500 RAKENNUS 2 RAKENNUS 1 Julkisivut koilliseen ja lounaaseen RAKENNUS 1 RAKENNUS 2 KOILLISEEN RAKENNUS 2 RAKENNUS 1 LOUNAASEEN ittakaava 1:500 10 15 20 25 Julkisivut kaaoon ja luoteeseen

Lisätiedot

ASUNTOPOHJAT. Uniikkeja koteja laadukkaasti saneeratussa teollisuuskiinteistössä.

ASUNTOPOHJAT. Uniikkeja koteja laadukkaasti saneeratussa teollisuuskiinteistössä. ASUNTOPOHJAT Uniikkeja koteja laadukkaasti saneeratussa teollisuuskiinteistössä. SISÄLLYS 3 Merkkien selitykset A- 4 2. Kerros A7 Studioas (1h+kt+alk+s) 70,5m² 5 2. Kerros A9 1-2h+kt 61,5m² 6 3. Kerros

Lisätiedot

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Jyväskylän Postipoika avela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Postipojan uudet kodit nousevat vehreään avelaan. Tuomme suositulle alueelle lisää hyvän asumisen mahdollisuuksia.

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

HANKESELOSTUS 1 (14) Asunto Oy Helsingin Parrulaituri 26.04.2013. Asunto Oy Helsingin Parrulaituri. Parrulaituri 10

HANKESELOSTUS 1 (14) Asunto Oy Helsingin Parrulaituri 26.04.2013. Asunto Oy Helsingin Parrulaituri. Parrulaituri 10 HANKESELOSTUS 1 (14) Parrulaituri 10 HANKESELOSTUS 2 (14) Yleistä Sijainti 10589 / 14 Parrulaituri 10, Kalasatama 00540 Helsinki Tontti Tontin koko on 1328m 2. Tontti on entistä mereen täyttömaalle tehtyä

Lisätiedot

KESKUSHOVI AS OY RIIHIMÄKI. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE. Käräjäkatu 8, 11130 Riihimäki 160914

KESKUSHOVI AS OY RIIHIMÄKI. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE. Käräjäkatu 8, 11130 Riihimäki 160914 A OY KEUHOVI RIIHIMÄKI Käräjäkatu 8, 11130 Riihimäki 160914 EITTEEN KUVAT OVAT IMAGOKUVIA EIVÄTKÄ KAIKILTA OILTAAN VATAA LOPULLITA TOTEUTUTA ENNAKKOMARKKINOINTIEITE peabasunnot.fi A OY KEUHOVI RIIHIMÄKI

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

HANKESELOSTUS 1 (18) Asunto Oy Helsingin Ariel Asunto Oy Helsingin Ariel. Arielinkatu 16

HANKESELOSTUS 1 (18) Asunto Oy Helsingin Ariel Asunto Oy Helsingin Ariel. Arielinkatu 16 HANKESELOSTUS 1 (18) Arielinkatu 16 HANKESELOSTUS 2 (18) Yleistä Sijainti 10589 / 1 Arielinkatu 16, Kalasatama 00540 Helsinki Tontti Tontin koko on 1316m 2. Tontti on entistä mereen täyttömaalle tehtyä

Lisätiedot

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 HELSINGIN KAUPUNKI HANKESELOSTUS ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 Helsingin asumisoikeus Oy Kivipari Sijainti ja tontti Kaupunginosa 4, kortteli 4129, tontti Kiviparintie a 00920 Helsinki Tontti on Kiviparintiellä,

Lisätiedot

AS OY Tampereen Patruuna

AS OY Tampereen Patruuna 1. kerros IRTAIMISTO- VARASTO AS 3 A2 IIKIA 43,5m² AS 1 ÄMMÖN- JAKO- HUONE SÄHKÖ- ÄÄ- KEUS SIIVOUS UKOIUVÄINE- VARASTO KUIVAUS- HUONE VÄESTÖNSUOJA / IRTAIMISTOVARASTO 2.kerros AS 9 3H+K+S 66,5m² AS 8 AS

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Picasso

Asunto Oy Helsingin Picasso HANKESELOSTUS 1 (10) Sijainti Tontti 20819 / 1 Malagankatu 6, 00220 Helsinki Jätkäsaari Rakennettava tontti sijaitsee Jätkäsaaressa Hyväntoivonpuiston pohjoispuoleisessa korttelissa ja rajautuu Malagankatuun

Lisätiedot

Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivi

Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivi Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivi uonnokset 5.8.0 ijainti Tontti Kaupunginosa 5, kortteli 58, tontti Kivensilmänkuja, 0090 Helsinki Tontti on Kivensilmänkujan, Yläkiventien, Yläkivenpolun ja Myllypurontien

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

Permanto 2 Helsinki, Vuosaari

Permanto 2 Helsinki, Vuosaari ermanto 2 Helsinki, Vuosaari HUONEITOUETTEO AUNTO TYYI M² A1 4H++ 92,5 A2 3H++ 78,5 A3 4H++ 92,0 B4 4H++ 92,5 B5 3H++ 78,5 B6 3H++ 78,5 B7 4H++ 92,0 C8 4H++ 92,5 C9 3H++ 78,5 C10 3H++ 78,5 C11 4H++ 92,0

Lisätiedot

Asunto Oy Porin Tähtikulma

Asunto Oy Porin Tähtikulma Asunto Oy Porin Tähtikulma yitkoti.fi KERROSTALO RIIHIKETO 2 3 Muuta paraatipaikalle Porin keskustaan Uusi Asunto Oy Porin Tähtikulma sijaitsee vastapäätä Viikkarin viihtyisää pientaloaluetta, joka on

Lisätiedot

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Tietoa kohteesta Helsingin Vartiokylään, loistavien kulkuyhteyksien, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien äärelle rakennetaan kaksi paritaloa, osoitteeseen

Lisätiedot

Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani

Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani Uniikkeja keskustakoteja Helsingin Artesaani Tervetuloa valmiiseen kotiin Helsingin Artesaani on tarina koulurakennuksesta, joka muuttui persoonallisiksi kaupunkikodeiksi. Artesaani on sekoitus 50-luvun

Lisätiedot

Helsingin Asumisoikeus Oy Livorno

Helsingin Asumisoikeus Oy Livorno HANKESELOSTUS 1 (10) Sijainti Tontti 20819 / 4 Livornonkatu 5, 00220 Helsinki Jätkäsaari Rakennettava tontti sijaitsee Jätkäsaaressa Hyväntoivonpuiston pohjoispuoleisessa korttelissa, Livornonkadun kulmauksessa.

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion Vuorikatu 14 Asemapiirros

Asunto Oy Kuopion Vuorikatu 14 Asemapiirros Asunto Oy Kuopion Vuorikatu 14 Asemapiirros MIN CANTHIN KATU As Oy Kuopion Vuorikatu 14 VUORIKATU ap 30 ap 31 ap 32 Asunto Oy Kuopion Vuorikatu 14 Julkisivut MIN CANTHIN KATU VUORIKATU MIN CANTHIN KATU

Lisätiedot

JVA:n PALOKAN LUKUPIHA

JVA:n PALOKAN LUKUPIHA Ritopohjantie 12 akp 10 akp + 1 le-akp 9 akp + 1 le-akp 9 akp + 1 le-akp 7 akp + 1 le-akp E 2 ap grillikatos & pp-parkki asuntopihat Imeytyspainanne IV pihoja ASUNTO OY JYVÄSKYÄN OONEUVOS 24 akp 6 le-akp

Lisätiedot

Magneettikatu 14. Saunalahti, Espoo

Magneettikatu 14. Saunalahti, Espoo Magneettikatu 14 Saunalahti, spoo Magneettikatu 14 Saunalahti, 02230 spoo spoon Saunalahti on vehreä ja luonnonläheinen asuinalue merenlahden rannalla. Neuvola, päiväkoti ja koulu ovat kävelymatkan päässä.

Lisätiedot

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4 Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite Lahden Mustamäenkatu 4 Mustamäenkatu 4 15610 Lahti Tontin tiedot Vuokratontti,

Lisätiedot

Helsingin Ragnar. Yksilöllisiä citykoteja. Uniikki asuinalue. VALLILA KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Helsingin Ragnar. Yksilöllisiä citykoteja. Uniikki asuinalue. VALLILA KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Helsingin agnar VALLILA KONEPAJA KEOTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Yksilöllisiä citykoteja. Uniikki asuinalue. 2 KAUPUNKI HELLII KAIKKIA AITEJANI Kaupungilla olen ihmisten ilmoilla ja aistin uudet tuulet

Lisätiedot

Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa

Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa As. Oy Kuopion Ruustinnanpuisto Visualisointi Luonnon rauhaa Ruustinnanpuistossa asut luonnon rauhassa ja kuitenkin aivan keskustan tuntumassa. Kävelyetäisyydellä Kuopion

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

SUUNNITELMASELOSTUS. 45568/10 Ryynimyllynkatu 4 00920 Helsinki. Tontin koko on 4905 m 2.

SUUNNITELMASELOSTUS. 45568/10 Ryynimyllynkatu 4 00920 Helsinki. Tontin koko on 4905 m 2. HANKESELOSTUS 1 (10) SUUNNITELMASELOSTUS Sijainti 45568/10 Ryynimyllynkatu 4 00920 Helsinki Tontti Tontin koko on 4905 m 2. Tontti on rakennuspaikkana haasteellinen tiiviille kaupunkirakenteelle. Tiukat

Lisätiedot

Permanto 10 Helsinki, Vuosaari

Permanto 10 Helsinki, Vuosaari ermanto 10 Helsinki, Vuosaari TA-AUMIOIKEU OY AUNTO TYYI M² A1 4H++ 91,5 A2 4H++ 91,5 A3 4H++ 91,5 A4 4H++ 91,5 A5 4H++ 91,5 A6 2H++ 61,0 A7 3H++ 81,0 A8 2H++ 61,5 A9 2H++ 61,5 A10 2H++ 61,5 A11 2H++ 61,5

Lisätiedot

turvallisesti omaan kotiin

turvallisesti omaan kotiin turvallisesti omaan kotiin H I T UNTO OY HELINGIN LORENTZINUITO 3.4.2014 HUONEITOLUTELO RENNU Tunnus Nimi inta-ala erros Ulkotilat 1 3h + k 67,0 1. terassi 2 3h + k + s 85,5 1. terassi 3 2h

Lisätiedot

nuottaniemen portti, ESPOO

nuottaniemen portti, ESPOO AUNTO OY nuottaniemen portti, EOO Etuniementie 3, 02230 EOO 10.9.2013 ENNAKKOMARKKINOINTI KUVAA IARYTIÖ NUOTTANIEMEN UITO. TAITEILIJAN NÄKEMY. arasta mahdollista arkea loistavien yhteyksien, palveluiden

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN VETURIPUISTO

ASUNTO OY KERAVAN VETURIPUISTO ASUNTO OY KERAVAN VURIUISTO 2, 42 KERAVA HANNUNKARI & MÄKIAJA OY ASUNTO OY KERAVAN VURIUISTO Asemapiirros Julkisivut Kerrospohjat Asuntopohjat 1. kerros 2. kerros 3. kerros 4. kerros 5. kerros 6. kerros

Lisätiedot

nuovo YLEMPI KELLARIKERROS 1:200 1. KERROS 1:200 JULKISIVU VAASANKADULLE 1:200

nuovo YLEMPI KELLARIKERROS 1:200 1. KERROS 1:200 JULKISIVU VAASANKADULLE 1:200 ASEMAPIIRROS 1 : 500 Jyväskylä on Alvar Aallon ja modernin arkkitehtuurin kaupunki tämä on nostettu esille myös Jyväskylän arkkitehtuuripoliittisessa ohjelmassa kaupungin rakentamista ohjaavana johtoajatuksena.

Lisätiedot

Asunto Oy Tuusulan Petäjä. koskenmäki

Asunto Oy Tuusulan Petäjä. koskenmäki Asunto Oy Tuusulan Petäjä koskenmäki 2 yitkoti.fi/petäjä 3 ASUNTO OY Tuusulan Petäjä Kyläidyllin tunnelmaa, asumisen mukavuutta Asunto Oy Tuusulan Petäjän kodeissa valittavanasi on erikokoisia saunallisia

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI HANKETIEDOT As Oy Viitasaaren Loisto rakennetaan loistavalle paikalle Keitele järven rantaan, omarantaiselle tontille, aivan Viitasaaren ydinkeskustaan,

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI KANERVAVINKKELI 3, 00730 HELSINKI Arvioitu valmistuminen 9/2015 Asunto Oy Helsingin Kanervavinkkeli

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

Magneettikatu 14. Saunalahti, Espoo

Magneettikatu 14. Saunalahti, Espoo Magneettikatu 14 Saunalahti, spoo Magneettikatu 14 Saunalahti, 02230 spoo spoon Saunalahti on vehreä ja luonnonläheinen asuinalue merenlahden rannalla. Neuvola, päiväkoti ja koulu ovat kävelymatkan päässä.

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA

Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA 2 ASUNTO OY RUNOUS Kauniissa runossa on kaikki kohdallaan Kuten Uno Cygnaeus sydämessään tiesi, ihmiselle on hyväksi tavoitella elämäänsä iloa ja riemua taiteen ja

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski Asunto Oy Kirkkonummen Vaski ASUNTOJEN VUOKRAUS JA TIEDUSTELUT REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki Minna Pääkkönen puh. 010 228 6375, minna.paakkonen@realia.fi, pks.management@realia.fi

Lisätiedot

UUSI KOHDE: Honkakoti

UUSI KOHDE: Honkakoti UUSI KDE: Honkakoti Melankatu 15, Arvioitu valmistuminen 30.9.2019 Näkymä pihaan / länteen Asemapiirros Kaupunginosa: Männistö Talotyyppi: kerrostalo, savuton kohde Valmistumisvuosi: arvioitu valmistuminen

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Malaga

Asunto Oy Helsingin Malaga HANKESELOSTUS 1 (12) Sijainti Tontti 20819 / 2 Malagankatu 8, 00220 Helsinki Jätkäsaari Rakennettava tontti sijaitsee Jätkäsaaressa Hyväntoivonpuiston pohjoispuoleisessa korttelissa ja rajautuu hyväntoivonpuistoon

Lisätiedot

51K AP AP 33 AP VII RAK 1 UVV. 40pp UVV. lukittava 3.0. tomutus 60pp lukittava. Leikkivälineet 3.0 III RAK

51K AP AP 33 AP VII RAK 1 UVV. 40pp UVV. lukittava 3.0. tomutus 60pp lukittava. Leikkivälineet 3.0 III RAK ASEMAPIIRROS :00 Raide-jokerin likimääräinen pysäkki JÄTE UVV 0pp lukittava 0pp lukittaavissa 0.0 tomutus.0. tomutus AP AP AP.00..00.00. leikki. P Majurikatu Espoo RAK 0.00.00,0 m ASEMAPIIRUSTUS :00 (A)..0..0.00.00.

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN KESKUSTA TUPALANTIE, KORTTELI 137 ASEMAKAAVAN MUUTOS VIITESUUNNITELMA 14.5.2012 ARKKITEHTITOIMISTO JUKKA TURTIAINEN OY

JÄRVENPÄÄN KESKUSTA TUPALANTIE, KORTTELI 137 ASEMAKAAVAN MUUTOS VIITESUUNNITELMA 14.5.2012 ARKKITEHTITOIMISTO JUKKA TURTIAINEN OY TUPALANTIE, KORTTELI 137 ASEMAKAAVAN MUUTOS VTESUUNNITELMA SIJAINTIKUVA 40.0 41 40 M601 135-15 ar 59 12 44 15 39.8 56 40.4 3 40.5 57 V A Kyläkuja 49 18 Kulkuyhteysrasite 35 58 34 Kulkuyhteysrasite 1:1631

Lisätiedot

AS OY NOKIAN PIRKKALAISTORIN PICCOLO

AS OY NOKIAN PIRKKALAISTORIN PICCOLO A OY NOKIAN IRKKALAITORIN ICCOLO 1 Havainnekuva. aattaa poiketa lopullisesta toteutuksesta. 2 A OY NOKIAN IRKKALAITORIN ICCOLO A OY NOKIAN IRKKALAITORIN ICCOLO Välikatu 13, 337100 Nokia As Oy Nokian irkkalaistorin

Lisätiedot

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa As. Oy Helsingin Julia auttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa On vain yksi auttasaari, aidosti merellinen kaupunginosa lähes Helsingin ytimessä. Meren

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Levin Stara

Kiinteistö Oy Levin Stara Kiinteistö Oy Levin Stara Torikuja, 0 Sirkka Moderneja lomahuoneistoja ainutlaatuisella paikalla Levin ydinkeskustassa. LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA JO VUODESTA Levin Stara - A-TALO, m, m Huoneisto A0 h+takkah+ak+s

Lisätiedot

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI 1 Kotoisa kaupunkikoti Espoon keskuksessa Palveluiden läheisyys, sujuvat liikenneyhteydet ja huoleton asunto vapauttavat aikaa elämiselle ja kaikelle, mikä on sinulle tärkeää. 2 Tämä esite perustuu tilanteeseen

Lisätiedot

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1 Kotilokatu 1, 70840 Kuopio HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite As Oy Kuopion Kotilokatu 1 Kotilokatu 1 70840 Kuopio Tontin tiedot Vuokratontti, pinta-ala:

Lisätiedot

Huoneistopohjat. As. Oy Helsingin Court. skanska.fi/court

Huoneistopohjat. As. Oy Helsingin Court. skanska.fi/court Huoneistopohjat As. Oy Helsingin Court skanska.fi/court Huoneistopohjat 1:100 AK JK JT (KR) 4h+k+s 170,5 m² C48 Astianpesukone Jääkaappi Jakotukki Kuivausrumpu iesi / keittotaso 6. krs + ullakko T MU A

Lisätiedot

Helsingin Kaupungin Asunnot Oy c/o Heka Pihlajisto Oy H E N R I K L Ä T T I L Ä I S E N K A T U 1 2

Helsingin Kaupungin Asunnot Oy c/o Heka Pihlajisto Oy H E N R I K L Ä T T I L Ä I S E N K A T U 1 2 HANKESELOSTUS 1 (13) Heka Pihlajisto Oy H E N R I K L Ä T T I L Ä I S E N K A T U 1 2 HANKESELOSTUS 2 (13) Yleistä Sijainti Tontti 36110 / 12 Henrik Lättiläisenkatu 12, Viikki 00560 Helsinki Tontin koko

Lisätiedot

Helsingin Nuoli LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa.

Helsingin Nuoli LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa. Helsingin Nuoli AUTTAAARI KERROTAO Tyylikäs kotisaari vailla vertaa. 2 HYVIEN TARINOIDEN KUMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa.

Lisätiedot

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy HUONEISTO G Tilat: 2 H + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2 H + sauna Osoite: Otonpolku 3, Riihimäki Kerros: 1/1 Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi, keraaminen liesi,

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 556499 3h, k, kht, s, 92,0 m² Kov. 2014 Energialuokka A Mh. 144 337,00 Vh. 335 700,00 Onkiniemenkatu 12 A 10. Asunto Oy Sastamalan Exlibris sijaitsee Sastamalan

Lisätiedot

ARS LONGA SENIORITALO

ARS LONGA SENIORITALO OH WC olohuone keittotila eteinen kylpyhuone erillis-wc AH VH H makuuhuone asuinhuone vaatehuone huone LVV VSS UVV VAR KUIV. SPK LJH PRH SIIV. IRT. VAR. TALO VAR. lastenvaunu-/ apuvälinevarasto väestönsuoja

Lisätiedot

HANKESELOSTUS 1 (17) HEKA Kalasatama Junonkatu HEKA Kalasatama Junonkatu 9. Junonkatu 9

HANKESELOSTUS 1 (17) HEKA Kalasatama Junonkatu HEKA Kalasatama Junonkatu 9. Junonkatu 9 HANKESELOSTUS 1 (17) Junonkatu 9 HANKESELOSTUS 2 (17) Yleistä Sijainti 10589 / 4 Junonkatu 9, Kalasatama 00540 Helsinki Tontti Tontin koko on 868m 2. Tontti on entistä mereen täyttömaalle tehtyä satama-aluetta.

Lisätiedot

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde.

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. Uusi valovoimainen vuokra-asuntokohde Porin kirjastokorttelissa, Otavankatu 8. Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. Tyylikkäiden

Lisätiedot

Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon Karanpuisto Karakallio

Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon Karanpuisto Karakallio Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon aranpuisto arakallio Uudessa kodissa on helppo viihtyä Uusi koti männikköluonnon tuntumassa lähellä palveluita. en parempaa tuskin voi toivoa. Espoon aranpuisto

Lisätiedot

ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE Kalliokielontie 2, 01150 Söderkulla

ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE Kalliokielontie 2, 01150 Söderkulla ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE Kalliokielontie 2, 01150 Söderkulla ASUNTO OY SIPOON KALLIOKIELONTIE KALLIOKIELONTIE 2, 01150 SÖDERKULLA Arvioitu valmistuminen syyskuu 2016 Asumisoikeuskohde Sipoon Kalliokielontie

Lisätiedot

Piippuhylly 2. Pohjois-Vuosaari, Helsinki. TA-Asumisoikeus Oy

Piippuhylly 2. Pohjois-Vuosaari, Helsinki. TA-Asumisoikeus Oy iippuhylly 2 ohjois-vuosaari, Helsinki TA-Asumisoikeus Oy , 00960 HEINKI AEMAIIRRO 1:1000 ERMANTOKUJA ERMANTO KAVIKINTIE IIUHYY AITIOAIKKA RAK 2 B4 B3 B2 B1 RAK 1 A1 6 A A2 A3 RAK 3 A4 C4 C3 C2 C1 A5 8

Lisätiedot