Helsingin Nuoli LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin Nuoli LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa."

Transkriptio

1 Helsingin Nuoli AUTTAAARI KERROTAO Tyylikäs kotisaari vailla vertaa.

2 2 HYVIEN TARINOIDEN KUMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa. Omilla kulmilla palvelut ovat lähellä ja aikaa riittää arjen ylellisyyksiin. Asiat hoituvat nappia painamalla, hissi vie ja metro tuo. Autoa en tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely avaa aistit virkeimmilleen. Täällä tyytyväisyys tiivistyy, helppous on jokaisen etuoikeus ja hyville tarinoille löytyy koko ajan uusia aiheita! NUOI ue lisää: yitkoti.fi/lahella AUTTAAARENTIE Kaupunki kylässä kaupunkien kestävää kehitystä Kaupunginosakeskusten uusi aikakausi on alkanut! YIT:n Kaupunki kylässä -konsepti on tehty keskustojen elävöittämiseksi ja paremman elinympäristön puolesta. Konseptin avulla kehitämme hyvien liikenneyhteyksien varrelle kaupunkikeskuksia, joissa on keskitetysti sekä moderneja koteja että monipuolisia palveluita. ue lisää auttasaaren projektista: yit.fi /lauttasaari.

3 yitkoti.fi/lauttasaari Kaikki käden ulottuvilla auttasaari on Helsingin merellinen helmi. Tunnelmallisen kaupunginosan uudet ja vanhat asuinrakennukset muodostavat saarelle ominaisen elegantin yleisilmeen. 3 KEUA TREFFI M auttasaari on idyllinen pikkukaupunki pääkaupungissa. aaren rantoja kiertää yhteensä 10 kilometrin verran kävelyteitä puistoineen ja uimarantoineen. Kantakaupunki tapahtumineen on heti sillan toisella puolella. alvelujen suhteen saari on lähes omavarainen, lisäksi ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia lukemattomia. auttasaarelaisten leppoisaan elämänmenoon kuuluvat oleellisesti meri ja pienveneet: jos et itse veneile, voit nauttia niistä maalta käsin mukavasti rantakahvilassa. UUI KEUTA: AUTTI YIT rakentaa vanhan ostokeskuksen alueelle uuden tyylikkään kaupunkikeskuksen, joka koostuu monipuolisesta kauppakeskuksesta ja kolmesta modernista asuintalosta. Kauppakeskukseen tulee hypermarkettien lisäksi muun muassa laadukkaita ravintoloita, kahviloita ja erikoisliikkeitä. auttiksessa asumisen helppouden kruunaa keskuksen alapuolella sijaitseva auttasaaren metroasema. UUI UOTTUVUU: ÄNIMRO Helsingin metroa jatketaan aina Espoon Kivenlahteen saakka. Ensimmäisen vaiheen asemat Ruoholahdesta lähtien ovat Koivusaari, auttasaari, Keilaniemi, Aalto-yliopisto/Otaniemi, Tapiola, Urheilupuisto, Niittykumpu ja Matinkylä. iikennöinti näillä rataosuuksilla alkaa syksyllä auttasaaren asukkaille metron tulo saarelle merkitsee huippunopeita yhteyksiä idässä Vuosaareen ja lännessä Espoon Kivenlahteen asti. Matkustusajat pääkaupunkiseudulla lyhenevät huimasti: ruuhka-aikoina jopa tunnin ellei enemmän. NEUVOAT, ÄIVÄKODIT JA KOUUT, TERVEYEU MONIUOI ÄHIAVEUT, UKOIUREITIT UIMARANNAT, UIMAHAI HEINGIN YDINKEUTA TIOA MRO BUIT KOTIKORTTEIA KAUAKEU JA MROAEMA MERI IENVENEATAMA

4 4

5 5 Uusi koti auttasaaren keskustassa Asunto Oy Helsingin Nuolen uudet kodit ovat todeksi tulleita urbaaniunelmia! Hyvin varustettuja asuntoja hissimatkan päässä monipuolisista palveluista ja kävelymatkan päässä ulkoilumaastoista ja meriluonnosta. isäbonuksena kotitalo sijaitsee huippuhyvien liikenneyhteyksien päällä. auttiksen kauppakeskuksen katolle rakennetaan kolme 6-kerroksista asuintaloa, joista Nuoli valmistuu ensimmäisenä. Hissitalon 65 kodin valikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin 29 m²:n kätevästä yksiöstä 108 m²:n kansitason avaraan huoneistoon, jossa on oma sisäänkäynti ja terassi pergoloineen. Kaikissa kodeissa on oma sauna lukuun ottamatta yksiöitä, joiden asukkaat voivat nauttia ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta saunaosastosta. Yhteiskäytössä oleva kerhotila on myös samassa kerroksessa. MODERNIT JÄRJETEMÄT Vaikka Nuoli sijaitsee kauppakeskuksen yläpuolella, asukkaiden yksityisyys on suojattu. ääulko-ovissa on ovipuhelimet tai -koodit, sähköinen kulunhallintajärjestelmä kerää muistiin tiedot yhteistiloissa käynneistä ja autohalliin on suora hissiyhteys. Moderni tekniikka ulottuu monin eri tavoin myös koteihin, esimerkiksi kaapelitelevisiojärjestelmän ja laajakaistaisen tietoliikennekaapeloinnin kautta. Arvostatko suurta terassia tai unelmoitko vaatehuoneesta? Tutustu Nuolen asuntoihin ja valitse pian omasi. Vastaavia uusia koteja kantakaupungin kupeessa ja meren lähellä ei hevillä löydy! Tutustu YIT Kodin rahoitusetuihin, yhtiölainaan ja 15 % maksuehtoon. Käytössäsi on myös taloyhtiön oma portaali, YIT lus -palvelu. Uuden kodin hintaan sisältyy vapaavalintaiset sisustusmateriaalit vakiovalikoimastamme. ue lisää yitkoti.fi/tiesitkö tai tämän esitteen sivuilta 6-13.

6 6 Uusi YIT Koti. Inspiraatioita elämään. Odotettavissa iloa, innostusta ja riemunkiljahduksia! Asumisen onni on isoja ja pieniä asioita yhdessä. Yksilölliset tarpeesi oivaltava tilankäyttö. isustus, jossa näkyvät ja tuntuvat omat toiveesi. Vapauden tunne ilman remonttihuolia. Virkistävä ja viihtyisä asuinympäristö, joka saa luovuutesi kukkimaan. Arkeasi helpottavat palvelut joita voit vaikka tilata luoksesi. Mikä sytyttää sinut? Toiveiden täyttäminen on intohimomme, kerro omasi. KOTEJA JÄRJEÄ JA TUNTEEA

7 7 YIT Kodin rahoitusratkaisut UUI AUNTO EDUIEA MAKUEHDOA 15 % rahoitusetu tarkoittaa, että maksat kaupanteon yhteydessä vain 15 % asunnon velattomasta hinnasta. oppuosa maksetaan vasta lähellä asunnon valmistumista. TOIMI AJOIA, HYÖDYT ENEMMÄN 15 %:n maksuehto mahdollistaa kaupan tekemisen jo rakentamisen alkuvaiheessa. Tästä on sinulle etua: Valittavanasi on enemmän vapaita asuntoja. Alussa voit vaikuttaa enemmän oman kodin sisustusratkaisuihin. Et maksa nykyisen kotisi asumiskulujen lisäksi rakenteilla olevan asunnon kuluja. 15 % rahoitusetu antaa sinulle aikaa järjestellä asunnon lopullisen rahoituksen. aat aikaa vanhan asuntosi myymiseen. YHTIÖAINAN EDUT Yhtiölaina sopii sinulle, jos et halua sitoutua henkilökohtaiseen pankkilainaan. aat yhtiölainan ilman erillisiä vakuuksia.*) äästät aikaa ja vaivaa, sillä yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu. Yhtiölainassa maksetaan yleensä aluksi vain korkoja, jolloin rahaa voi käyttää esim. sisustamiseen. Asunto voi olla helpompi myydä, jos siinä on yhtiölainaa. Tällöin ostajat eivät karsiudu siksi, etteivät saa pankista niin isoa henkilökohtaista lainaa. *) Jos asunnon yhtiölainaosuudeksi jää enemmän kuin 50 % asunnon velattomasta hinnasta, maksetaan asuntoyhtiön ennakkotilille 3 4 kuukauden pääomavastikkeita vastaava summa. Kysy lisää YIT Asuntomyynnistä. YHTIÖAINA JOUTAA Ensimmäiset 1 2 vuotta asunnon valmistumisen jälkeen maksat yhtiölainasta yleensä ainoastaan korkoa. Tämän jälkeen korkoihin lisätään myös yhtiölainan lyhennykset, jolloin pääomavastikkeen suuruus nousee. Halutessasi voit maksaa osittain tai kokonaan oman osuutesi taloyhtiön lainasta juuri ennen kotisi valmistumista. Jos maksat yhtiölainan kokonaan pois jo ennen asunnon valmistumista, et maksa pääomavastiketta lainkaan. Voit myös myöhemmin lyhentää yhtiölainaa joko osittain tai kokonaan. Ylimääräinen lyhennys on yleensä mahdollista 1 2 kertaa vuodessa lainaehdoista riippuen. Jos myyt asunnon ennen laina-ajan umpeutumista, siirtyvät jäljellä oleva yhtiölaina ja siihen liittyvät pääomavastikkeet uuden omistajan vastuulle. Tarkemmat lainaehdot kerrotaan asunto-osake-yhtiön asiakirjoissa, joihin ostaja on velvollinen tutustumaan ennen kaupan tekoa.

8 8 yitkoti.fi/tiesitko Elämäsi mukainen koti Kun nautit oman rakkaan kotisi tunnelmasta ja kaikista sen tyylikkäistä mukavuuksista, sinun ei tarvitse muuttaa minnekään, vaikka elämäntilanteesi muuttuisikin. EO varusteet huolehtivat siitä, että uusi koti elää mukanasi kaikissa mukavissa vaiheissa, vauvavuosista vauhtivuosiin. EO varusteluun kuuluvat mm. seinien erilaiset tuet sekä kalustekorkeuden muutokset. einärakenteissa on jo suunnitteluvaiheessa huomioitu EO varusteiden sijoittelu. iksi varusteiden asentaminen onnistuu myös myöhemmin, ilman suurempia remontteja. EO varusteita voit tilata uuteen asuntoosi kaupanteon jälkeen. aatavuudessa ja tilausaikataulussa sinua neuvoo YIT Asuntomyynti. EO varusteiden hinnaston löydät osoitteesta yitkoti.fi /elo.

9 9 EO KEITTIÖÄ Kalustekorkeuden ja kalusteiden välitilan madaltaminen sekä alakaapistojen vaihtaminen laatikostoiksi lisäävät keittiön käytettävyyttä etenkin, jos kumartelu alas tai kurottelu ylös on hankalaa. istorasiat voidaan sijoittaa normaalikorkeutta alemmaksi tai ylemmäksi. isäturvaa tuovat mm. työtasoon asennettava tukikaide sekä pistorasioiden erillinen merkkivalolla varustettu turvakytkin. EO MAKUUHUONEEA Makuuhuoneen toimivuutta uudessa asunnossasi voidaan parantaa esim. liukuovilla sekä kalusteiden ja pistorasioiden korkeusvalinnoilla. Erilliseen vaatehuoneeseen voidaan asentaa liiketunnistimella toimiva valaistus. EO EIEÄ Hyvä valaistus, liukuovikaapit ja pistorasioiden sijoittelu lisäävät uuden asuntosi eteisen käytettävyyttä ja helppokulkuisuutta. isäturvaa tuovat asunnon oveen asennettava turvalukko, ovisilmä ja varmuusketju. EO EUHUONEEA EO varusteiden keskinäinen sijoittelu, kalustekorkeudet, valaistus ja värit suunnitellaan asukkaan tarpeiden mukaan. Tukikaiteet helpottavat ja turvaavat lasten sekä vanhempien liikkumista. Kaiteiden väri- ja materiaalivalinnoilla kylpyhuoneeseen on luotavissa yksilöllinen ja kodikas tunnelma.

10 10 yitkoti.fi/tiesitko YIT Kodin sisustusteemat VAITE UEA KOKONAIUU IMAN IÄHINTAA Kun ostat uuden YIT Kodin ennen materiaalivalintojen tilauspäivää, saat samaan hintaan valita minkä tahansa kolmesta valmiista teemakokonaisuudesta (Kuura, uoto, Hehku). Voit myös yhdistellä eri teemojen materiaaleja ja varusteita ilman lisäveloitusta. MII RAUHAA, TOIMI AJOIA Materiaalit valitaan kaupanteon jälkeen. Tarkista saatavilla olevat materiaali-vaihtoehdot YIT Asuntomyynnistä. alauta valintalomakkeet täytettyinä nimetylle muutostyöinsinöörillesi tai YIT Asuntomyyntiin. Viimeisen tilauspäivän ja muut tärkeät tiedot löydät YIT Kodin Materiaalivalinnat -aineistosta. Tilauspäivät ovat sitovia ja että niiden umpeuduttua YIT Rakennus Oy valitsee kotien materiaalit. Myöhemmin esitettyjä valintatoiveita emme voi toteuttaa. YIT Rakennus Oy hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit.

11 11 Huomioithan, että rakentamisen aikana esimerkiksi kodinkonetyyppi saattaa muuttua toiseksi vastaavanlaiseksi sen valmistajasta johtuen. Tästä ei luonnollisestikaan aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Aukeaman kuvat ovat esimerkkejä jo toteutuneista YIT Kodeista. Irtaimisto ei sisälly tuotekokonaisuuteen. Kuvien todellinen värimaailma voi painoteknisistä syistä poiketa alkuperäisestä.

12 12 YIT lus -palvelu OMAN KOTITAOI AUKKAIDEN KTAAMIAIKKA 24/7 YIT lus on kaikille YIT Kodin ostajille tarkoitettu uusi, sähköinen palvelu. e on uuden kotitalosi oma foorumi, jolla saat vaivattomasti yhteyden naapureihisi, pysyt perillä taloyhtiön ja oman kotisi tärkeistä asioista, seuraat tuoreimpia uutisia, ilmoittaudut mukaan tärkeisiin kokouksiin tai järjestät sellaisen itse. Voit myös tilata erilaisia tuotteita ja palveluita. YIT lussan avulla seuraat kotitalosi asioita aitiopaikalta - ja liityt mukaan parilla klikkauksella! KAIKKI OMATA KODITA aat mahdollisuuden rekisteröityä YIT lus -palveluun kaupanteon yhteydessä. Näin pääset seuraamaan kotitalosi valmistumista vaihe vaiheelta. YIT lus -palvelusta löydät sinulle tärkeät tiedotteet ja dokumentit: asunnonostajan opas, kodinkoneiden käyttö-ohjeet, taloyhtiön asiakirjat, hyödylliset linkit huoltopalveluun ja taloyhtiön turvallisuusohjeet. Näet myös oman kotisi pohjakuvat, materiaalit ja kalusteet. OTA YHTEYTTÄ, OAITU TAI JÄRJETÄ ITE! YIT lus -palvelun kautta voit myös ottaa yhteyttä naapureihisi ja keskustella heidän kanssaan. Kotitalosi yhteisellä foorumilla tai kahden kesken, ihan miten itse haluat. YIT lus -palvelusta näet, mitä tapahtumia on tulossa. Voit myös itse järjestää tilaisuuden ja toimia kokoonkutsujana. Taloyhtiön kokoukset, pihajuhlat, kirpputorit, tupaantuliaiset, merkkipäivät paljon mahdollisuuksia kaikille! YIT lus -palvelu kehittyy ja täydentyy uusilla toiminnoilla jatkuvasti.

13 13 YIT on rakennusalan edelläkävijä. uomme parempaa elinympäristöä uomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä ja lovakiassa. Yli 100 vuoden kokemuksella olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman: uomessa olemme suurin asuntorakentaja ja yksi suurimmista toimitila- ja infrarakentajista sekä Venäjällä merkittävin ulkomainen asuin- ja aluerakentaja. Visiomme on olla askeleen edellä asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen. Työllistämme lähes henkilöä seitsemässä maassa. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa. Osakkeemme noteerataan NADAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Elämäsi tärkeimmässä päätöksessä tukenasi on uomen suurin asuntorakentaja ja rakennusalan edelläkävijä. Katso lisää y i t.fi

14 14 Taiteilijan näkemys

15 AUNTOYHTIÖ Osoite: auttasaarentie 28, Helsinki auttasaaren liikekeskuksen katolle rakennetaan yksi 6-kerroksinen lamellitalo () ja kaksi 6-kerroksista pistetaloa (Asunto Oy Helsingin Treffi ja Asunto Oy Helsingin Keula). Asuinrakennusten 1. kerroksissa sekä lamellitalon ylimmässä kerroksessa sijaitsee asuntojen lisäksi yhtiöiden yhteistiloja. Tontille rakennettavien asuinrakennusten väliin jäävä piha-alue on yhtiöiden yhteiskäytössä. amalle tontille liikekeskuksen yhteyteen rakennetaan Metron auttasaaren aseman itäinen sisäänkäynti. AEMAKAAVA Alueella on vahvistettu asemakaava. Alueen asemakaavasta saa tietoja Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta p. (09) TONTIN TIEDOT Tontti 31038/12 on jaettu hallinnanjakosopimuksella määräosiin neljän yhtiön (3 asunto-osakeyhtiötä ja liikekeskus) kesken. Yhtiön omistus kiinteistöstä 5597/ Esteetön hissiyhteys autohalliin. Kaupunki Helsinki Kaupunginosa auttasaari Tontin kokonaispinta-ala 6600 m² Asuntojen lukumäärä 65 kpl Asuinhuoneistoala 4477 m² HUONEITOTYYIT Tyyppi m² kpl 1h+kt 29-34,5 10 2h+kt+s 50,5 4 2h+kt+s 55-56,5 14 3h+kt+s 70,5-78,5 14 4h+k+s 86,5-94,0 2 4h+kt+s 86,5-90,5 15 4(-5)h+kt+s 95,5-96,0 5 5h+kt+s 108,0 1 AIKOITU Yhtiöiden 75 autopaikkaa (Nuoli 40 ap, Treffi 17 ap, Keula 18 ap) sijaitsevat liikekeskuksen alapuolisen pysäköintihallin alimmassa K3-kerroksessa. Halli on lämmittämätön eikä autopaikoilla ole lämmityspisteitä. aikoitushalliin on sisäyhteys kaikista kolmesta yhtiöstä. isäänajo pysäköintihalliin on Otavantieltä ja sisään/ulosajo auttasaarentielle johtavan tunnelin kautta (myös Metron huoltotunneli). Autopaikat ovat vuokrattavia. Asukaspaikkojen kanssa samassa pysäköintihallissa sijaitsee liikekeskukselle ja liityntäpysäköinnille varatut autopaikat. TEKNI JA YHTEITIAT Yhtiöiden tekniset tilat sekä irtaimistovarastot ja väestönsuojat sijaitsevat pysäköinti- ja K1-kerroksissa. Ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, kuivaushuoneet, citypesulat, siivouskomerot sekä talovarastot sijaitsevat kunkin yhtiön 1. kerroksessa. Yhtiöiden yhteiskäytössä oleva sauna-/kerhotila sijaitsee Nuolen ylimmässä kerroksessa. Jätehuone sijaitsee liikekeskuksen huoltopihan yhteydessä. Yhteisjärjestelyistä on sovittu hallinnanjakosopimuksessa. ARKKITEHTIUUNNITTEU Arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit

16 16 Karttakeskus - portaat A ja B Asunto Oy Helsingin Treffi - porras C Asunto Oy Helsingin Keula - porras D 1: ar k 1 ar k rs K 8 4 auttasaarentie auttasaarentie kt 8 3 ma ämpökeskus Otavantie iiker k B A Ostoskeskus k lk 40 ma 8 3 kt 8 3 ma Otavantie Ras 12 NURMI KEINU 39 Ras ar k 3 9 Asunto Oy Helsingin Treffi C Ostoskeskus k 3 H 4 8 kt ast Asunto Oy Helsingin Keula D ast K Kauppaneuvoksentie ar k 1 6 AR

17 C&J 1172 JUKIIVUKUVAT 17 AUTTAAARENTIEE C&J 1172 OTAVANTIEE ARE AUTTAAAREN IIKEKEU JA AUNNOT JUKIIVUT CEDERQVIT & JÄNTTI ARKKITEHDIT MERITUINKATU 11 C HEINKI puh KAUANEUVOKENTIEE ARE AUTTAAAREN IIKEKEU JA AUNNOT JUKIIVUT

18 () () () () () () A KERRO (KANITAO) EI MITTAKAAVAA ,5 m 2 13 B27 2H++ B26 4H++ 89,0 m 2 B VV 18,0 m 2 B 2,0 m 2 57,5 m 2 B UVV 4 14 B KUIV 9,0 m 2 3 B28 3H++ 78,0 m 2 () B 1 54,0 m ,0 m 2 B29 1H+ B30 1H+ 34,5 m 2 3 A B31 ( 4) 4(-5)H++ 96,0 m 2 B34 2H++ 50,5 m 2 56,5 m 2 55,0 m 2 B33 2H++ B32 4H++ 89,0 m 2 B35 2H++ B36 3H++ 78,0 m 2 () B 1 32,0 m ,0 m 2 B37 1H+ 3. KERRO 34,5 m 2 B38 1H+ 3 A B39 4(-5)H++ 96,0 m 2 ( 4) Kerros 02 A8 4H++ 90,0 m 2 A7 2H++ 56,5 m 2 3 A12 4H++ 90,0 m 2 A11 2H++ 56,5 m A UVV 15 29,5 m 2 34 A 1,5 m 2 A EUA 13,0 m 2 A KUIV 12,0 m A 2 38,5 m 2 A UVV 17,5 m 2 A A VV TAOVARATO 10,0 m 2 6,0 m 2 A6 5H++ 108,0 m 2 TERAI ERGOA 3 A 2 27,0 m 2 A9 4H++ 90,5 m 2 A10 3H++ 78,5 m 2 A5 3H++ 71,5 m 2 TERAI ERGOA A4 3H++ 70,5 m 2 TERAI ERGOA A3 3H++ 70,5 m 2 TERAI ERGOA A2 3H++ 71,5 m 2 TERAI ERGOA A1 3H++ 78,0 m 2 TERAI ERGOA

19 () A () A 4. KERRO EI MITTAKAAVAA B42 2H++ 50,5 m 2 56,0 m 2 55,0 m 2 B41 2H++ B40 4H++ 89,0 m 2 B43 2H++ B44 3H++ 78,0 m 2 () B 1 32,5 m ,0 m 2 B45 1H+ 34,5 m 2 B46 1H+ 3 A B47 ( 4) 4(-5)H++ 96,0 m 2 56,0 m 2 55,0 m 2 B50 2H++ 50,5 m 2 B49 2H++ B48 4H++ 89,0 m 2 B51 2H++ B52 3H++ 78,0 m 2 () 32,0 m 2 B ,0 m 2 B53 1H+ 5. KERRO 34,5 m 2 B54 1H+ 3 A B55 4(-5)H++ 95,5 m 2 ( 4) Kerros A16 4H++ 90,0 m 2 A15 2H++ 56,0 m 2 3 A20 4H++ 89,5 m 2 A19 2H++ 56,0 m 2 3 A 2 27,0 m 2 A13 4H++ 90,5 m 2 A14 3H++ 78,5 m A 2 27,0 m 2 A17 4H++ 90,5 m 2 A18 3H++ 78,5 m 2

20 () A KERRO EI MITTAKAAVAA B58 2H++ 50,5 m 2 56,0 m 2 B57 2H++ B56 4H++ 88,5 m 2 A24 4H++ 89,5 m 2 A23 2H++ 56,0 m 2 A22 3H++ 78,5 m 2 55,0 m 2 B59 2H++ B60 3H++ 78,0 m 2 90,5 m 2 () A21 4H++ A 2 27,5 m 2 B 1 32,0 m ,0 m 2 B61 1H+ 34,5 m 2 B62 1H+ 3 A B63 ( 4) 4(-5)H++ 95,5 m 2 TERAI TERAI TERAI TERAI AITU AITU AITU AITU 3 3 B65 4H++ 94,0 m 2 B64 4H++ 86,5 m 2 A25 4H++ 86,5 m 2 A KERHOTIA + AUNAOATO 83,5 m 2 KERHOTIA KERHOTIA EUH TERAI A UKUH A A A 2 17,5 m 2 B 1 26,0 m KERRO Kerros 06

21 21

22 22 29,0 m² 1 h + kt B29 2. KERRO B37 3. KERRO B45 4. KERRO B53 5. KERRO B61 6. KERRO B61 1H+ 29,0 m 2 1h+kt B38 34,5m 2 B30 34,5m 2 3.kerros 2.kerros B38 1H ,5 m ,5 m² 1 h + kt B30 B38 2. KERRO 3. KERRO B38 1H+ 34,5 m m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain.

23 34,5 m² 1 h + kt B46 4. KERRO B54 5. KERRO B62 6. KERRO B62 1H+ 34,5 m h+kt+s B58 2H++ 50,5 m 2 10 B58 50,5 m 2 B50 50,5 m 2 B42 50,5 m 2 B34 50,5 m 2 6.kerros 5.kerros 4.kerros 3.kerros ,5 m² aljon kaappitilaa eteisessä 2 h + kt + s B34 B42 B50 B58 3. KERRO 4. KERRO 5. KERRO 6. KERRO B58 2H++ 50,5 m Käynti hätäpoistumisportaaseen 5 m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain.

24 24 55,0 m² B51 55,0 m 2 B43 55,0 m 2h+kt+s 2 2 h + kt + s B35 55,0 m 2 B35 B43 B51 B51 55,0 m 2 B43 55,0 m 2 B35 55,0 m 2 3. KERRO 4. KERRO 5. KERRO 2h+kt+s 5.kerros 4.kerros 3.kerros 5.kerros 4.kerros 3.kerros B 1 32,0 m 2 B 1 32,0 m 2 B50 2H++ 50,5 m 2 B51 Iso vaatehuone! 2H++ 55,0 m 2 B50 2H++ 50,5 m 2 B51 2H++ 55,0 m Hormien koot muuttuvat kerroksittain m arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

25 55,0 m² B59 6.kerros 2h+kt+s 2 h + kt 55,0 + s m 2 B59 B59 6.kerros 6. KERRO 2h+kt+s 55,0 m 2 25 B 1 32,0 m 2 B 1 32,0 m 2 B58 2H++ 50,5 m 2 B59 Iso vaatehuone! 2H++ 55,0 m 2 B58 2H++ 50,5 m 2 B59 2H++ 55,0 m m

26 26 56,0 m² Asunto Oy Helsingin A23 Nuoli 56,0 m 2 6.kerros A19 56,0 m 2 5.kerros A15 56,0 m 2 4.kerros 4. KERROA11 56,5 m 2 3.kerros 5. KERRO A23 56,06. mkerro 2 A7 6.kerros 56,5 m 2 2.kerros A19 56,0 m 2 5.kerros A15 56,0 m 2 4.kerros A11 56,5 m 2 3.kerros A7 56,5 m 2 2.kerros 22h+kt+sh + + s A15 A19 A23 2h+kt+s 56,5 m² 2 h + kt + s A7 2. KERRO A11 3. KERRO Iso vaatehuone! A23 2H++ 56,0 m 2 A23 2H++ 56,0 m 2 Käynti hätäpoistumisportaaseen Hormien koot muuttuvat kerroksittain m arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

27 56,0 m² Asunto Oy Helsingin B57 Nuoli 56,0 m 2 B49 56,0 m 2 B41 56,0 m 2 4. KERROB33 56,5 m 2 5. KERRO B57 56,06. mkerro 2 B27 6.kerros 56,5 m 2 B49 56,0 m 2 5.kerros B41 56,0 m 2 4.kerros B33 56,5 m 2 3.kerros B27 56,5 m 2 2.kerros 22h+kt+sh + + s B41 B49 B57 2h+kt+s 6.kerros 5.kerros 4.kerros 3.kerros 2.kerros 56,5 m² 2 h + kt + s B27 2. KERRO B33 3. KERRO 27 B57 2H++ 56,0 m 2 Iso vaatehuone! B57 2H++ 56,0 m 2 Käynti hätäpoistumisportaaseen Hormien koot muuttuvat kerroksittain m arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

28 1 457,0 m ,0 m ,5 m² rivitalo A3 3 h + kt + s A3 2. KERRO (kansitaso) 3h+kt+s 70,5 m 2 rivitalo A3 2.kerros (kansitaso) 3h+kt+s 70,5 m 2 2.kerros (kansitaso) () () A3 3H++ 70,5 m 2 A3 3H++ 70,5 m 2 TERAI TERAI Oma sisäänkäynti, terassi ja pergola! ERGOA ERGOA m

29 1 457,0 m ,0 m 2 70,5 m² rivitalo A4 2.kerros (kansitaso) 3 h + kt + s A4 2. KERRO (kansitaso) 3h+kt+s 70,5 m 2 rivitalo A4 2.kerros (kansitaso) 3h+kt+s 70,5 m 2 29 () () A4 3H++ 70,5 m 2 A4 3H++ 70,5 m 2 TERAI TERAI Oma sisäänkäynti, terassi ja pergola! ERGOA ERGOA m

30 1 457,0 m ,0 m ,5 m² rivitalo A2 2.kerros (kansitaso) 3 h + kt + s A2 2. KERRO (kansitaso) 3h+kt+s 71,5 m 2 rivitalo A2 2.kerros (kansitaso) 3h+kt+s 71,5 m 2 () () A2 3H++ 71,5 m 2 A2 3H++ 71,5 m 2 TERAI TERAI Oma sisäänkäynti, terassi ja pergola! ERGOA ERGOA m

31 1 457,0 m ,0 m 2 71,5 m² rivitalo A5 2.kerros (kansitaso) 3 h + kt + s A5 2. KERRO (kansitaso) 3h+kt+s 71,5 m 2 rivitalo A5 2.kerros (kansitaso) 3h+kt+s 71,5 m 2 31 () () A5 3H++ 71,5 m 2 A5 3H++ 71,5 m 2 TERAI TERAI Oma sisäänkäynti, terassi ja pergola! ERGOA ERGOA m

32 1 457,0 m ,0 m ,0 m² rivitalo A1 2.kerros (kansitaso) 3 h + kt + s A1 2. KERRO (kansitaso) 3h+kt+s 78,0 m 2 rivitalo A1 2.kerros (kansitaso) 3h+kt+s 78,0 m 2 () () A1 3H++ 78,0 m 2 A1 3H++ 78,0 m 2 TERAI TERAI Oma sisäänkäynti, terassi ja pergola! ERGOA ERGOA m

33 2 78,0 m² 3h+kt+s 3 h + kt + s B28 B36 B44 B52 B60 3h+kt+s B60 78,0 m 2 B52 78,0 m 2 B44 78,0 m 2 B60 78,0 2. KERRO m 2 B36 6.kerros 78,0 m 2 B52 78,0 3. KERRO m 2 B28 5.kerros 78,0 m 2 B44 78,0 4. KERRO m 2 4.kerros 5. KERRO B36 78,0 m 2 3.kerros 6. KERRO B28 78,0 m 2 2.kerros 6.kerros 5.kerros 4.kerros 3.kerros 2.kerros 33 () Asunnon levyinen parveke B60 3H++ 78,0 m 2 () B60 3H++ 78,0 m 2 5 m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

34 ,5 m² 3h+kt+s 3 h + kt + s A10 A14 A14 78,5 m 2 A10 78,5 m 2 A14 78,5 m 2 A10 78,5 m 2 3. KERRO 4. KERRO 3h+kt+s 4.kerros 3.kerros 4.kerros 3.kerros Kaksi wc:tä () aljon kaappitilaa eteisessä A14 3H++ 78,5 m 2 A A13 4H++ 90,5 m 2 A A13 4H++ 90,5 m 2 () A14 3H++ 78,5 m 2 Komero/ vaatehuone Käynti hätäpoistumisportaaseen 5 m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

35 2 78,5 m² 3h+kt+s 3 h + kt + s A18 A22 A22 78,5 m 2 A18 78,5 m 2 A22 78,5 m 2 A18 78,5 m 2 5. KERRO 6. KERRO 3h+kt+s 6.kerros 5.kerros 6.kerros 5.kerros 35 Kaksi wc:tä () aljon kaappitilaa eteisessä A22 3H++ 78,5 m 2 A A21 4H++ 90,5 m 2 A A21 4H++ 90,5 m 2 () A22 3H++ 78,5 m 2 Komero/ vaatehuone Käynti hätäpoistumisportaaseen 5 m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

36 504,5 m 2 504,5 m 2 AITU 36 86,5 m² 4h+kt+s 86,5 m 2 4 h + kt + s A25 7.kerros A25 7. KERRO 4h+kt+s 86,5 m 2 A25 7.kerros A A 3 A25 4H++ 86,5 m 2 A25 4H++ 86,5 Kaksi m 2 wc:tä A KERHOTI 83,5 m 2 A KERHOTIA KERHOTIA + AUNAOATO 83,5 m 2 3 KERHOTIA AITU TERAI AITU TERAI Kattoterassista osa on mahdollista lasittaa muutostyönä. AITU 5 m

37 504,5 m 2 504,5 m 2 86,5 m² 4h+kt+s 86,5 m 2 4 h + kt + s B64 B64 7.kerros B64 7.kerros 7. KERRO 4h+kt+s 86,5 m A Vaatehuone A B64 4H++ 86,5 m 2 B64 4H++ 86,5 m 2 Kaksi wc:tä 3 3 AITU TERAI AITU TERAI Kattoterassista osa on mahdollista lasittaa muutostyönä. 5 m

38 38 B56 h+kt+s 88,5 m² 4 h + kt + s sunto Oy Helsingin Nuoli 6. KERRO ,5 m 2 6.kerros 48 89,0 m 2 5.kerros 40 89,0 m 2 4.kerros 32 89,0 m 2 3.kerros 26 89,0 m 2 2.kerros 3 89,0 m² 4 h + kt + s B26 2. KERRO B32 3. KERRO B40 4. KERRO B48 5. KERRO Kaksi wc:tä B57 2H++ 56,0 m 2 B56 4H++ 88,5 m 2 B57 2H++ 56,0 m 2 B56 4H++ 88,5 m 2 ARVEKE m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain. ittakaava 1:

39 89,5 m² 4h+kt+s A24 89,5 m 2 6.kerros A20 89,5 m 2 5.kerros sunto Oy 4 h Helsingin + kt + Nuoli s A16 90,0 m 2 4.kerros A20 5. KERROA12 90,0 m h+kt+s 2 3.kerros A24 6. KERRO A8 90,0 m 2 2.kerros 90,0 m² 4 h + kt + s A8 2. KERRO A12 3. KERRO A16 4. KERRO ,5 m 2 6.kerros 20 89,5 m 2 5.kerros 16 90,0 m 2 4.kerros 12 90,0 m 2 3.kerros 8 90,0 m 2 2.kerros 3 Kaksi wc:tä A24 4H++ 89,5 m 2 A23 2H++ 56,0 m 2 A24 4H++ 89,5 m 2 A23 2H++ 56,0 m m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain. ittakaava 1:

40 40 90,5 m² 4h+kt+s 4 h + kt + s A21 90,5 m 2 A17 90,5 m 2 A13 90,5 m 2 A9 90,5 m 2 A9 A13 A17 A21 3. KERRO 4. KERRO 5. KERRO 6. KERRO 4h+kt+s A21 90,5 m 2 A17 6.kerros 90,5 m 2 A13 5.kerros 90,5 m 2 A9 4.kerros 90,5 m 2 3.kerros 6.kerros 5.kerros 4.kerros 3.kerros 3 3 Kaksi wc:tä A A21 4H++ 90,5 m 2 A A21 4H++ 90,5 m 2 5 m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

41 504,5 m 2 504,5 m 2 AITU 94,0 m² 4 4h+kt+s h + kt + s 94,0 m 2 B65 7. KERRO 4h+kt+s 94,0 m 2 Asunto Oy Helsingin B65 7.kerros Nuoli B65 7.kerros 41 Kaksi wc:tä B 1 26,0 m 2 A TERAI B 1 26,0 m 2 A TERAI B65 4H++H 94,0 m 2 B65 4H++ 94,0 m 2 3 TERAI Huikea 130 m² kokoinen kattoterassi kolmella sisäänkäynnillä. Terassista noin 20 m² on mahdollista lasittaa muutostyönä. TERAI AITU Mittakaava 1: m 5 10 Mittakaava 1:

42 42 95,5 m² 4(-5) h + kt + s B55 B63 4-5h+k+s 4-5h+k+s B63 95,5 m 2 B63 95,5 m 2 B55 6.kerros 95,5 m 2 B55 95,5 5. KERRO m 2 B47 5.kerros 96,0 m 2 6. KERRO B47 96,0 m 2 B39 4.kerros 96,0 m 2 B39 96,0 m 2 B31 3.kerros 96,0 m 2 B31 96,0 m 2 2.kerros 6.kerros 5.kerros 4.kerros 3.kerros 2.kerros 96,0 m² 4(-5) h + kt + s B31 2. KERRO B39 3. KERRO B47 4. KERRO B63 4(-5)H++ 95,5 m 2 B63 4(-5)H++ 95,5 m 2 A ( 4) A ( 4) 3 3 B62 1H+ 34,5 m 2 B62 1H+ 34,5 m 2 Kaksi wc:tä 5 m Hormien koot muuttuvat kerroksittain. arvekkeiden umpiosien sijainnit ja koot muuttuvat kerroksittain

43 1 457,0 m ,0 m 2 Asunto Oy Helsingin 5h+kt+s 108,0 m² Nuoli m 2 rivitalo 5h+kt+s 108,0 m 2 A6 rivitalo 2.kerros (kansitaso) 5 A6 h + 2.kerros kt + s (kansitaso) A6 2. KERRO (kansitaso) KK C2 KK C2 A6 5H++ 108,0 A6 m 2 5H++ 108,0 m 2 A UVV 29,5 m 2 A UVV 29,5 m Kaksi wc:tä MK C2 MK C2 TERAI TERAI Oma sisäänkäynti, terassi ja pergola! ERGOA ERGOA m

44 44 RAKENNUTAEOTU AUNTOYHTIÖ auttasaaren liikekeskuksen yhteyteen rakennetaan kolme 6-kerroksista asunto-osakeyhtiötä. auttasaarentien varteen rakennetaan kaksiportainen lamellitalo ja kuusi asuntoa omalla sisäänkäynnillä (). Otavantien sekä Kauppaneuvoksen tien puolelle rakennetaan kaksi yksiportaista pistetaloa (Asunto Oy Helsingin Treffi ja Asunto Oy Helsingin Keula). amalle tontille, liikekeskuksen yhteyteen, rakennetaan auttasaaren metroaseman itäinen sisäänkäynti. Tontti 31038/12 tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella määräosiin neljän yhtiön (3 asunto-osakeyhtiötä ja liikekeskus) kesken. Osoitteet: auttasaarentie 28 (), Otavantie 9 (Asunto Oy Helsingin Treffi), Kauppaneuvoksentie 5 (Asunto Oy Helsingin Keula), Helsinki RAKENTE JA JUKIIVUT Asuinrakennus ovat betonirunkoinen. Ala-, väli- ja yläpohja ovat pääosin paikallavalurakenteisia ja osin ontelolaattarakenteisia. Rakennuksessa on tasakatto, jonka katteena on bitumikermi. Asuinrakennuksen ulkoseinät ovat pääosin lämpörapattuja. Ulkoseinissä lämmöneristeen sisäpuoli on betonirakenteinen. arvekkeiden taustaseinät ovat sandwich-elementtirakenteisia. Ylimpien kerroksien julkisivut ovat metalliverhoiltuja. ARVEKKE, KATTOTERAIT JA AUNTOKTAI IHAT arvekkeet ovat lasitettuja. arvekkeiden kaide on metallirunkoinen lasirakenteinen kaide. Kaidelasi on kirkas. arvekejulkisivuissa on rappauslevyllä verhoiltuja osia. Kaiteen yläpuolinen osa on varustettu avattavilla parvekelaseilla. arveke on vapaasti tuulettuva, eikä lasitus estä täysin tuulen, veden ja lumen tunkeutumista parvekkeille. Ylimpien kerroksien terassit ovat osittain lasitettavissa muutostyönä. Omalla sisäänkäynnillä olevissa asunnoissa on maantasoinen terassipiha. Osassa parvekelinjoista parvekkeiden välillä on pelastautumisportaita, joista on pelastautumisreitti parvekkeelta tikkaita pitkin pihakannelle. polttomaalattu kuten ikkunoissa. Asuntojen ikkunat ja parvekkeiden ovet varustetaan mattavalkoisilla sälekaihtimilla. arvekkeiden ovissa sälekaihtimet ovat pinta-asennettuja. Asuntojen kerrostaso-ovet ovat kaksoisovia, joista ulompi ovi on paloa pidättävä ja sisempi laakaovi. Omalla sisäänkäynnillä olevissa asunnoissa on puinen ulko-ovi ja sisempi laakaovi. AUNTOJEN IÄTIAT Väliseinät Huoneistoja rajaavat väliseinät ovat pääosin betoniseiniä. Asunnon sisäiset kevyet väliseinät ovat metallirankaisia kipsilevyseiniä. Kylpyhuoneen seinät ovat pääosin levyrakenteisia pohjapiirustusten mukaisesti. Kylpyhuoneen levyrakenteiset seinät vahvistetaan tarvittavilta osin erillisen suunnitelman mukaan. einien vahvistaminen mahdollistaa tukija apuvälineiden asentamisen seinään rakennusaikana tai myöhemmin tarpeen vaatiessa. Väliovet Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laaka-/liukuovia pohjapiirustusten mukaisesti. öylyhuoneen ovi on kokolasiovi. attiat Asuinhuoneissa on lautaparketti. arkettia ei asenneta kiintokalusteiden alle. autaparkettipäällysteeseen tehdään tarvittaessa valmistajan ohjeiden mukaisesti liikuntasaumoja, jotka peitetään listoilla. esuhuoneen, saunan, wc- ja kodinhoitotilojen lattioissa on keraamiset laatat. einät Asuinhuoneiden seinät tasoitetaan ja maalataan. Tasoitusta ja maalausta ei uloteta keittiön kiintokalusteiden taakse. Keittiön työtason ja seinäkaapiston väli laatoitetaan tai välitilaan asennetaan välitilalevy. esuhuoneiden ja wc- ja kodinhoitotilojen seinissä on keraamiset laatat. aunojen seinät paneloidaan. IKKUNAT JA OV Ikkunat ovat kolmilasisia sisään aukeavia puuikkunoita, joiden uloin puite ja ulkokarmin pinta on kestävyyden varmistamiseksi polttomaalattua alumiinia. arvekeovet ovat lasiaukollisia puuovia, joiden ulkopinta on alumiiniverhoiltu ja Katot Asuinhuoneiden katot ovat pääosin ruiskutasoitettuja ja osin maalattuja. aunan, pesuhuoneen, wc- ja kodinhoitotilojen katot paneloidaan.

45 45 Kalusteet Asuntojen kalusteet tehdään kalustekaavioiden mukaisesti. Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kalusterungot ovat väriltään valkoisia. Keittiön työtasot ovat laminaattia ja päältäpäin työtasoon upotetut altaat ovat ruostumatonta terästä tai silgranit-kivimassaa. Koneet ja laitteet Keittiössä on kalusteuuni, jääkaappipakastin, kalustepeitteinen astianpesukone, kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni sekä induktio- tai keraaminen keittotaso asukkaan valinnan mukaan. 4h+k+s ja isommissa asunnoissa on jääkaappi ja kaappipakastin tai työpöytätason alle sijoitettu pakastin. esuhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. IMANVAIHTO, ÄMMITY JA VEI Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, joka on kytketty yhtiön sähköön. Ilmanvaihtojärjestelmään liitetyn kotona/poissa -kytkimen avulla asunnon ilmamääriä voidaan säädellä. Kytkimen ollessa poissa -asennossa, ilmanvaihto käy pienemmällä ja kytkimen ollessa kotona -asennossa, ilmanvaihto toimii normaalilla tasolla. Tehostus -asennossa ilmanvaihto tehostuu ja palautuu normaaliksi automaattisesti. Ruoanlaittotilanteissa säätöpelti voidaan avata, jolloin liesikuvun kautta poistetaan suurempi ilmamäärä kuin normaalitilanteessa. Asunnoissa on asuntokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittari. Osakkeenomistaja voi seurata vedenkulutustaan asukasportaalin kautta. ämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. isäksi lämmityskaudella tuloilmaa lämmitetään sähköllä. Kylpyhuoneen ja erillis-wc:n laattalattioissa on mukavuuslattialämmitys, joka on kytketty asunnon sähköstä. JÄRJETEMÄT Yhtiössä on kaapelitelevisiojärjestelmä. Asunnoissa on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa kiinteän internetliittymän. Hoitovastikkeeseen sisältyvän laajakaistaliittymän nopeus on ilmoitettu myyntiasiakirjoissa. Asuntoyhtiön porrashuoneiden pääulko-ovissa on ovipuhelin- tai ovikoodijärjestelmä. Yhteistilat on varustettu sähköisellä lukituksella. Tilojen avaamiseen asukkailla on käytössä sähköinen tunnistin, joka on helposti otettavissa pois käytöstä ja uusittavissa mm. katoamistapauksen yhteydessä. ähköinen kulunhallintajärjestelmä edesauttaa parempaa turvallisuutta, sillä se kerää muistiin tiedot yhteistiloissa käynneistä. orrashuoneessa on sähköinen porrashuonenäyttö. Asuntoyhtiön saunaosasto ja kerhohuone varataan erillisen varausjärjestelmän kautta. Yhtiöiden yhteiskäytössä oleva sauna-/kerhotila sijaitsee Asunto Oy Helsingin Nuolessa. Yhtiö kuuluu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ympärivuorokautiseen etävalvontaan, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa teknisten järjestelmien toiminnasta. Hälytykset ja vikailmoitukset tulevat valvomoon, jossa asiantuntija analysoi ne ja tekee tarvittavat toimenpiteet. Valvomo raportoi järjestelmien toiminnasta säännöllisesti kiinteistön isännöitsijälle. Etäseuranta lisää järjestelmien toimintavarmuutta, ennaltaehkäisee ongelmia ja nopeuttaa korjaustoimenpiteitä. YHTEI IHA-AUE JA AUTOAIKOITU iha-alueet ja istutukset tehdään erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Yhtiöiden yhteiskäytössä oleva oleskelupiha sijaitsee liikekeskuksen katolla. Osa asuntojen polkupyöräpaikoista sijoitetaan pihalle. Yhtiön autopaikat sijaitsevat liikekeskuksen alapuolisen pysäköintihallin alimmassa K3 -kerroksessa. Asuinrakennuksesta on esteetön hissiyhteys autohalliin. Autohalli on lämmittämätön eikä autopaikkoja ole varustettu lämmityspistorasioin. Asukaspaikkojen kanssa sa massa pysäköintihallissa sijaitsee liikekeskukselle ja liityntäpysäköinnille varatut autopaikat. HUOMAUTU Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa toisiin samanarvoisiin. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

46 46

47 47

48 KOTEJA JÄRJEÄ JA TUNTEEA EITTEY JA MYYNTI YIT Asuntomyynti Arkadiankatu 2, Helsinki uh * RAKENTAJA YIT Rakennus Oy Kerrostalot ääkaupunkiseutu 36, Helsinki puh ** (*uhelun hinta 0,088 eur/min) (**uhelun hinta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) - kotimaan lankaliittymistä, 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) - kotimaan matkapuhelimista) facebook.com/yitkoti yitkoti.fi

Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA

Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA 2 yitkoti.fi/tuhkimo 3 Asunto Oy Sipoon Tuhkimo Tuhkimon maisemat ovat melkein kuin Saduissa Asunto Oy Sipoon Tuhkimo kohoaa kallioiden kuvioimalle mäelle, ympäristön

Lisätiedot

Vihdin Tammela. Viihtyisästi palvelujen vieressä NUMMELA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys

Vihdin Tammela. Viihtyisästi palvelujen vieressä NUMMELA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys Vihdin Tammela NUMMELA KERROSTALO Taiteilijan näkemys Viihtyisästi palvelujen vieressä 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski

Asunto Oy Kirkkonummen Vaski Asunto Oy Kirkkonummen Vaski ASUNTOJEN VUOKRAUS JA TIEDUSTELUT REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki Minna Pääkkönen puh. 010 228 6375, minna.paakkonen@realia.fi, pks.management@realia.fi

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Sahramirinne

Asunto Oy Helsingin Sahramirinne Asunto Oy Helsingin Sahramirinne yitkoti.fi PARITALOJA METSÄLÄ 2 Uusia, avaria koteja vehreään Metsälään Asunto Oy Helsingin Sahramirinteen kaksikerroksiset paritalokodit sijoittuvat idylliselle pientaloalueelle

Lisätiedot

HITAS. Asunto Oy Helsingin Loggia KRUUNUVUORENRANTA/ GUNILLANKALLIO

HITAS. Asunto Oy Helsingin Loggia KRUUNUVUORENRANTA/ GUNILLANKALLIO HITAS KRUUNUVUORENRANTA/ GUNILLANKALLIO Valaistuksesta ja valotaideteoksista tulee Kruunuvuorenrannan tavaramerkki. Kuva: Luonnon lyhdyt, West 8 Urban Design & Landscaper Architecture ja Speirs and Major

Lisätiedot

Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut.

Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. AVENTURIINI 2 SAVUKVARTSI AURINKOKVARTSI VUORIKIDE AMETISTI RUUSUKVARTSINKATU KARNEOLI AKAATTI KEIMOLANTIE (VANHA NURMIJÄRVENTIE)

Lisätiedot

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Tuusulan Majapaikka JOKELA KERROSTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä

Lisätiedot

Asunto Oy Kirkkonummen Kupari RATAVALLI

Asunto Oy Kirkkonummen Kupari RATAVALLI RATAVALLI 2 yitkoti.fi/kupari 3 Kupari Huoleton kerrostalokoti vehreistä maisemista Ratavallin kortteliin, omalle tontille kohoava Asunto Oy Kirkkonummen Kupari tarjoaa uusia, tyylikkäitä YIT Koteja erilaisiin

Lisätiedot

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 UOURONTIE TUUULNTIE -alue utokatos YÖKKITIE semapiirros RKKITEHTUURITOIMITO HONEN VEIKKO OY ertunpellontie 1 D T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 erspektiivikuvat RKKITEHTUURITOIMITO

Lisätiedot

Taiteilijan näkemys. Asunto Oy Kirkkonummen Pronssi RATAVALLI

Taiteilijan näkemys. Asunto Oy Kirkkonummen Pronssi RATAVALLI Taiteilijan näkemys RATAVALLI Vaski latina Hopea Kulta Koboltti RONSSI Valkokulta Messinki Kupari Taiteilijan näkemys alueesta. Muutokset mahdollisia suunnitelun edetessä. Kelloseppä 3 ronssi Mukavasti

Lisätiedot

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä.

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO alvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta

Lisätiedot

Permanto 10 Helsinki, Vuosaari

Permanto 10 Helsinki, Vuosaari ermanto 10 Helsinki, Vuosaari TA-AUMIOIKEU OY AUNTO TYYI M² A1 4H++ 91,5 A2 4H++ 91,5 A3 4H++ 91,5 A4 4H++ 91,5 A5 4H++ 91,5 A6 2H++ 61,0 A7 3H++ 81,0 A8 2H++ 61,5 A9 2H++ 61,5 A10 2H++ 61,5 A11 2H++ 61,5

Lisätiedot

Tammirannantie 1 Siilinjärvi, Vuorela

Tammirannantie 1 Siilinjärvi, Vuorela Tammirannantie 1 iilinjärvi, Vuorela IIINJÄRVEN KETA 14 KM Kunnonpaikka TA-Asumisoikeus Oy Tammirannantie 1 K KE OI ON TA 11 KM TA-AMIOIKE OY / 70910 VOREA IKANNARTTA RAKENNTAEOT RAKENNDE TA-Asumisoikeus

Lisätiedot

Piippuhylly 2. Pohjois-Vuosaari, Helsinki. TA-Asumisoikeus Oy

Piippuhylly 2. Pohjois-Vuosaari, Helsinki. TA-Asumisoikeus Oy iippuhylly 2 ohjois-vuosaari, Helsinki TA-Asumisoikeus Oy , 00960 HEINKI AEMAIIRRO 1:1000 ERMANTOKUJA ERMANTO KAVIKINTIE IIUHYY AITIOAIKKA RAK 2 B4 B3 B2 B1 RAK 1 A1 6 A A2 A3 RAK 3 A4 C4 C3 C2 C1 A5 8

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion Kippari

Asunto Oy Kuopion Kippari Asunto Oy Kuopion Kippari ENNAKKOMARKKINOINTI yitkoti.fi KERROTALO AARITOKAPNKI 2 yitkoti.fi/kippari Huoleton kaupunkikoti luonnonystävän ehdoilla Vuokratontille valmistuvan Kipparin kodissa neliöt on

Lisätiedot

Espoon Tuike. Erinomaiset yhteydet. Hyvät palvelut. TUOMARILA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys

Espoon Tuike. Erinomaiset yhteydet. Hyvät palvelut. TUOMARILA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys Espoon Tuike TUOMARILA KERROSTALO Taiteilijan näkemys Erinomaiset yhteydet. Hyvät palvelut. 2 HYIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää

Lisätiedot

Permanto 2 Helsinki, Vuosaari

Permanto 2 Helsinki, Vuosaari ermanto 2 Helsinki, Vuosaari HUONEITOUETTEO AUNTO TYYI M² A1 4H++ 92,5 A2 3H++ 78,5 A3 4H++ 92,0 B4 4H++ 92,5 B5 3H++ 78,5 B6 3H++ 78,5 B7 4H++ 92,0 C8 4H++ 92,5 C9 3H++ 78,5 C10 3H++ 78,5 C11 4H++ 92,0

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Rafael

Asunto Oy Helsingin Rafael HERVANTA KONEPAJA 2 ata vuotta sitten täällä höyrysivät veturit Kantakaupungin parhaalle paikalle syntyy jotain aivan ainutlaatuista uuden ja vanhan kohdatessa. Täällä ovat kaikki palvelut ja raitsikkapysäkkikin

Lisätiedot

Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko

Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko Kivikonkaari 40 Helsinki, Etelä-Kivikko TA-Asumisoikeus Oy / Kivikonkaari 40 HUONEISTOLUETTELO, TALO 1 15.08.2014 n:o tyyppi m 2 kerros P=parveke PI=piha T=terassi A1 3H+K 79,5 2 P A2 2H+KT 66,0 2 P

Lisätiedot

Asunto Oy Mäntsälän Pilvikirsikka KESKUSTA

Asunto Oy Mäntsälän Pilvikirsikka KESKUSTA KEUSTA 3 Kodikas pikkukaupunki, joka jää mieleen Vilkkaasti kehittyvä Mäntsälä tarjoaa pikkukaupunkimaisen asuinympäristön lähellä palveluja ja luontoa. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen

Lisätiedot

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1 Kotilokatu 1, 70840 Kuopio HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite As Oy Kuopion Kotilokatu 1 Kotilokatu 1 70840 Kuopio Tontin tiedot Vuokratontti, pinta-ala:

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

Espoon Luotsi. Pientaloasumista rauhallisella alueella. Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. HANSAVALKAMA. Taiteilijan näkemys

Espoon Luotsi. Pientaloasumista rauhallisella alueella. Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. HANSAVALKAMA. Taiteilijan näkemys Espoon Luotsi HANSAVALKAMA Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. Taiteilijan näkemys Pientaloasumista rauhallisella alueella 2 PIHA JA LUONTO KOSKETUS- ETÄISYYDELLÄ Kotikylässä asun tutussa ja

Lisätiedot

Helsingin Hiirenporras

Helsingin Hiirenporras Helsingin Hiirenporras VAIA KONEPAJA KERROTAOJA Taiteilijan näkemys Uusia citykoteja & rouheaa historiaa kantakaupungissa 2 KAUPUNKI HEII KAIKKIA AITEJANI Taiteilijan näkemys KIANKITA Kaupungilla olen

Lisätiedot

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi

As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 02400 Kirkkonummi As. oy Kirkkonummen Lorulinna Tarutie 5 24 Kirkkonummi 17 18 19 7 A 14 A 2 21 18.8.211 31 32 33 34 35 OLEKELU B K J JÄTE- AEMA TOTU 15 16 36 37 18 A 38 14 13 12 11 1 9 8 39 4 2 41 6 7 1 42 IV TONTIN RAJA

Lisätiedot

Rakennustapaseloste, asunnot

Rakennustapaseloste, asunnot RAKENNUSTAPASELOSTE TA-Asumisoikeus Oy / KIVELÄNTIE 4 26.4.2011 Rakennustapaseloste, asunnot Rakenteet Asuinrakennukset ovat puu- tai betonirunkoisia. Rakennukset perustetaan paalujen varaan. Yläpohjat

Lisätiedot

Asunto Oy Kauniaisten Clematis KUKKALAAKSO

Asunto Oy Kauniaisten Clematis KUKKALAAKSO KUKKALAAKSO 2 Kukkalaakson korttelissa ruoho on vihreämpää Kauniaisten sijainti Espoon keskellä merkitsee sen asukkaille sujuvia liikenneyhteyksiä ja monipuolisten palveluiden läheisyyttä. Parin kilometrin

Lisätiedot

Rosalankuja 6 Helsinki, Laajasalo, Borgströminmäki

Rosalankuja 6 Helsinki, Laajasalo, Borgströminmäki Rosalankuja 6 Helsinki, Laajasalo, Borgströminmäki Arkkitehtitsto HMV Oy HUONEISTOLUETTELO Eteläesplanadi 18 B, 7krs Pvm: 1.6.2015 Vaihe: Puh. 09-6126670 Työnro: 176 TA-Asumisoikeus Oy / Rosalankuja 6

Lisätiedot

VALLILA, HELSINKI As Oy Helsingin Sohvi

VALLILA, HELSINKI As Oy Helsingin Sohvi VAIA, HESINI As Oy Helsingin Sohvi VUORAUS JA TIEDUSTEUT REAIA ASUNTOVUORAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki Taina Mertala p. 010 228 3171, taina.mertala@realia.fi, pks.management@realia.fi Asuntovuokrauksen

Lisätiedot

Helsinki, Tali SATO LaatuKoti

Helsinki, Tali SATO LaatuKoti Helsinki, Tali Kutomotie 8 a SATO LaatuKoti Uusia vuokra-asuntoja modernissa kaupunkikorttelissa Uudenaikaista kaupunkiasumista viheralueiden ympäröimässä Helsingin Talissa Urbaani kerrostalokortteli upeiden

Lisätiedot

Asunto Oy Nurmijärven Kuukivi KIRKONKYLÄ K IVINUMMI K I RKONKYLÄN PORTILLA

Asunto Oy Nurmijärven Kuukivi KIRKONKYLÄ K IVINUMMI K I RKONKYLÄN PORTILLA KIRKONKYLÄ K IVINUMMI K I RKONKYLÄN PORTILLA K IVINUMMI K IRKONKYLÄ N PO RTILLA Samalla kun Nurmijärvi vaalii Aleksis Kiven rikasta perintöä, sen katse suuntautuu tarmokkaasti tulevaisuuteen ja asukkaiden

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

TA-Asumisoikeus Oy / Ala-Säterinkatu 20 Rakennustapaselostus 12.6.2014 YLEISTÄ TA-Asumisoikeus Oy / Ala-Säterinkatu 20 koostuu seitsemästätoista paritalosta, joissa on yhteensä 34 huoneistoa. Kaikki huoneistot

Lisätiedot

3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti. Espoo, Tapiola Elosalamantie 2 F-G ja 4 H-I. koti kuten haluat

3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti. Espoo, Tapiola Elosalamantie 2 F-G ja 4 H-I. koti kuten haluat 3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti Espoo, Tapiola 2 F-G ja 4 H-I koti kuten haluat Uusia SATO VuokraKoteja vehreässä ja kehittyvässä Tapiolassa Tapiola on ollut suosittu

Lisätiedot

ESPOON HENRIKINPORTTI

ESPOON HENRIKINPORTTI ENERIANERO ASUNTO OY ESPOON HENRIKINPORTTI OARI Taiteilijan näkemys ENERIANERO Koti joka säästää luontoa ja rahaa Valitsemalla kotisi Espoon Henrikinportista säästät ilmastoa, luontoa ja kukkaroasi. Rakennamme

Lisätiedot

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Jyväskylän Postipoika avela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Postipojan uudet kodit nousevat vehreään avelaan. Tuomme suositulle alueelle lisää hyvän asumisen mahdollisuuksia.

Lisätiedot

Muottikatu 6 B Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy

Muottikatu 6 B Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy Muottikatu 6 lppila, Oulu T-Yhtymä Oy OTTIKTU 6 KIINTEISTÖ OY OULUN SEUDUN SENIORI/ OTTIKTU 6 Hsto nro Kerros Hstotyyppi Pinta-ala Jyvitetty Vuokra huoneistoala 47 1 1h+kk 31,5 35,1 358,02 48 1 2h+kk 45,5

Lisätiedot

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4 Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite Lahden Mustamäenkatu 4 Mustamäenkatu 4 15610 Lahti Tontin tiedot Vuokratontti,

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28 Oulu, Etelätulli Rautionkatu 28 SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa Taiteilijan näkemys saattaa yksityiskohdiltaan poiketa toteutuksesta. Viihtyisiä vuokrakoteja korkeatasoisessa

Lisätiedot

Nurmijärven Krannilanhovi

Nurmijärven Krannilanhovi Nurmijärven Krannilanhovi KIRKONKYÄ KERROTOKOTEJ Taiteilijan näkemys Kirkonkylän kupeessa 2 HYVIEN TRINOIDEN KUMKUNT Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää

Lisätiedot

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo

ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo Taiteilijan näkemys ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 Maria Jotuninkatu 2, 06100 Porvoo ASUNTO OY PORVOON MARIA JOTUNINKATU 2 MARIA JOTUNINKATU 2, 06100 PORVOO Arvioitu valmistuminen 5/2017 Hornhattula

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN LAMMASKALLIO PÄHKINÄRINNE. Taiteilijan näkemys

ASUNTO OY VANTAAN LAMMASKALLIO PÄHKINÄRINNE. Taiteilijan näkemys ASUNTO OY VANTAAN LAMMASKALLIO PÄHKINÄRINNE Taiteilijan näkemys Kalliolle, kukkulalle rakennamme uuden kotisi 2 Asunto Oy Vantaan Lammaskallio yitkoti.fi Upea tilaisuus päästä aivan uuteen kotiin Pähkinärinteeseen.

Lisätiedot

turvallisesti omaan kotiin

turvallisesti omaan kotiin turvallisesti omaan kotiin H I T UNTO OY HELINGIN LORENTZINUITO 3.4.2014 HUONEITOLUTELO RENNU Tunnus Nimi inta-ala erros Ulkotilat 1 3h + k 67,0 1. terassi 2 3h + k + s 85,5 1. terassi 3 2h

Lisätiedot

Muottikatu 6 A Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy

Muottikatu 6 A Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy Muottikatu 6 lppila, Oulu T-Yhtymä Oy OTTIKTU 6 KIINT.OY OULUN SEUDUN SENIORI/ OTTIKTU 6 DNO 32833/321/11 Hsto Kerros Hsto pintanro tyyppi ala 1 1 2h+kk 45,0 2 1 2h+kk 45,5 3 1 3h+k+s 72,5 4 1 1h+kk 38,5

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION MAJAKKA

ASUNTO OY KUOPION MAJAKKA ammonkatu 28, 70500 UOIO AUNTO OY UOION MAJAA Asumisen unelmaa - Osta nyt koti Maljalahdesta allaveden rannalta! uva: taiteilijan näkemys luonnosvaiheessa LUJAOTI TEHTY ETÄMÄÄN AUNTO ELÄMÄÄ OY UOION MAJAA

Lisätiedot

ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA Aurinkokatu 7, 80140 Joensuu

ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA Aurinkokatu 7, 80140 Joensuu ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA Aurinkokatu 7, 80140 Joensuu ASUNTO OY JOENSUUN MARJALA AURINKOKATU 7, 80140 JOENSUU Arvioitu valmistuminen tammikuu 2016 Asunto Oy Joensuun Marjala on tyylikäs ja nykyaikainen

Lisätiedot

Asunto Oy Porin Tähtikulma

Asunto Oy Porin Tähtikulma Asunto Oy Porin Tähtikulma yitkoti.fi KERROSTALO RIIHIKETO 2 3 Muuta paraatipaikalle Porin keskustaan Uusi Asunto Oy Porin Tähtikulma sijaitsee vastapäätä Viikkarin viihtyisää pientaloaluetta, joka on

Lisätiedot

Asunto Oy Tuusulan Petäjä. koskenmäki

Asunto Oy Tuusulan Petäjä. koskenmäki Asunto Oy Tuusulan Petäjä koskenmäki 2 yitkoti.fi/petäjä 3 ASUNTO OY Tuusulan Petäjä Kyläidyllin tunnelmaa, asumisen mukavuutta Asunto Oy Tuusulan Petäjän kodeissa valittavanasi on erikokoisia saunallisia

Lisätiedot

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI HANKETIEDOT As Oy Viitasaaren Loisto rakennetaan loistavalle paikalle Keitele järven rantaan, omarantaiselle tontille, aivan Viitasaaren ydinkeskustaan,

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Viklo

Asunto Oy Helsingin Viklo Asunto Oy Helsingin Viklo yitkoti.fi KERROSTALO KRUUNUVUORENRANTA Taiteilijan näkemys Tutustu alueeseen tarkemmin: www.kruunuvuorenranta.info 3 Uusi koti merellisestä Kruunuvuorenrannasta Asunto Oy Helsingin

Lisätiedot

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu Valoisat kodit Uudessa Alppilassa Alppilan Kaisla, Oulu Muuttovalmiita koteja Alppilan Kaislassa Kodikkaan Kaislan valoisat läpitalonhuoneistot sijaitsevat osoitteessa Muottikatu 10, 90530 Oulu. Ota meihin

Lisätiedot

Asunto Oy Lahden Lähteenpuisto LAUNE

Asunto Oy Lahden Lähteenpuisto LAUNE LAUNE 2 Lempeään Lähteenpuistoon on helppo asettua Launeen rauhallisiin maisemiin sijoittuvat uudet YIT Kodit on suunniteltu sujuvaan asumiseen kaikenikäisille. Kahdessa nelikerroksisessa ja hisseillä

Lisätiedot

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2 RAKENNUSTAPASELOSTE Kohde Osoite Kaupungin osa Kortteli/Tontti Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala Kurikka Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

Asunto Oy Iisalmen Asemanhelmi. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella.

Asunto Oy Iisalmen Asemanhelmi. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella. Uusi ja nykyaikainen koti perinteikkäällä alueella. Joukolankatu ohjolankatu äiviönkatu Iisalmen Asemanhelmi Asemakatu Malminkatu avonkatu ilpijärvi ÄIVIÖNATU Aseman tienoo uudistuu! JÄTE JOINEN UITORAITTI

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI UUDIDE A OY VUOREEN LEINII oukkuaurankatu 7, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurann alueelle rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Lämmitysmuoto

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Aleksander

Asunto Oy Helsingin Aleksander HERVNT KONEPJ 2 Uusia tarinoita höyryveturien kaupunginosaan Reilut sata vuotta sitten lppilan ja Vallilan kulmilla kantakaupungissa valmistettiin höyryvetureita. Nyt tälle historialliselle alueelle syntyy

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle ja rauhalliselle Palokan asuinaluelle,

Lisätiedot

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy ERVASTINTIE 2 02780 ESPOO

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy ERVASTINTIE 2 02780 ESPOO TA.fi TA-Asumisoikeus Oy ERVASTINTIE 2 02780 ESPOO ASEMAPIIRROS ERVASTINTIE 2 NÄKYMÄ VANTAANLAAKSONTIELLE KATUSIVU NÄKYMÄ SISÄPIHALLE HUONEISTOLUETTELO HUONEISTO TYYPPI PINTA-ALA m² A-TALO A1 4H+K+S 90,50

Lisätiedot

Modernia kaupunkiasumista

Modernia kaupunkiasumista Modernia kaupunkiasumista Turun Kreijari Helsinginkatu 13 Kiinteistön yleiset tiedot Asuntoja 50 kpl Lämmitys Kaukolämpö Kiinteistötyyppi Kerrostalo Autopaikkoja Koti lähellä Aurajokea Irtaimistovarasto

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi

Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi yitkoti.fi IENTALOJA HÄMEENKYLÄ 2 Asetu Alakylän kotoisaan pihapiiriin. Vantaan Hämeenkylän eteläpäähän, Linnaisten pientaloalueen tuntumaan syntyy uusi moderni kylä. Hämeenkylän

Lisätiedot

Yhtiön hallintaan jäävissä tiloissa lamellitalon 5A kellarissa sijaitsevat asukkaiden yhteistilat.

Yhtiön hallintaan jäävissä tiloissa lamellitalon 5A kellarissa sijaitsevat asukkaiden yhteistilat. 1 (7) AS OY HELSINGIN LALLUKANKULMA VARTIOKYLÄ 45, Kortteli 45585 tontti 2 Lallukankuja 5, 00920 HELSINKI YLEISTÄ Kohteen suunnittelusta on käyty arkkitehtuurikilpailu Myllypuron SUTA. Jatkosuunnitteluun

Lisätiedot

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12 Paritalo Kontiolahti Vierevänniementie 12 91,5m 2 TERASSI S 4h + K + KHH + S + var Tämä paritalo on rakenteilla Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin aivan palveluiden äärelle. K PSH Tule tutustumaan paritaloon,

Lisätiedot

Asunto Oy Joensuun Vehkaraitti VEHKALAHTI

Asunto Oy Joensuun Vehkaraitti VEHKALAHTI Asunto Oy Joensuun Vehkaraitti VEHKALAHTI Veden äärellä elämä virtaa vilkkaammin Muuta asumaan rantamaisemiin, joissa sielu lepää ja keho virkistyy! Ulkoilmaelämästä ja luonnon läsnäolosta nauttiva löytää

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN VANAMO

AS OY VUOREKSEN VANAMO UUDIDE A OY VUOREEN VANAMO oukkuaurankatu 9, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurann alueelle rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Lämmitysmuoto

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Rovaniemen MAJESTEETTI

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Rovaniemen MAJESTEETTI ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Rovaniemen MAJESTEETTI Mausteita elämääsi! MAJESTEETTI Muuta loistopaikalle ydinkeskustaan! Majesteetti on Rovaniemen keskeiselle paikalle valmistuva matalaenergiatalo, jossa

Lisätiedot

Helsingin Nuoli LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa.

Helsingin Nuoli LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa. Helsingin Nuoli AUTTAAARI KERROTAO Tyylikäs kotisaari vailla vertaa. 2 HYVIEN TARINOIDEN KUMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa.

Lisätiedot

Asunto Oy Järvenpään Hehku PAJALA

Asunto Oy Järvenpään Hehku PAJALA PAJAA 3 Vanhalla teollisuusalueella Järvenpään keskustan vieressä valetaan nyt kivijalkoja. Pajalasta rakentuu kodikas keidas kaupunkimaista asumista, arjen helppoutta ja palvelujen läheisyyttä arvostaville.

Lisätiedot

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää

Martinkartano. Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat. Senioriasumisoikeusasuntoja. Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Martinkartano Senioriasumisoikeusasuntoja Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää Asemapiirros Rakennustapaseloste Kerrospohjakuvat Huoneistojen pohjakuvat SENIORIASUMISOIKEUS OY ILTAMANTIE 7, 05810 HYVINKÄÄ P +108.00

Lisätiedot

Keelkorvenkuja 5. Olari, Espoo

Keelkorvenkuja 5. Olari, Espoo Keelkorvenkuja 5 Olari, Espoo Keelkorvenkuja 5 Olari, 02210 Espoo Olarissa nautit Espoon parhaista puolista kattavat palvelut takaavat arjen sujuvuuden, läheltä löytyy luontoa ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Lisätiedot

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015

ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 ASUNTO OY KIEVARINPUISTO TUUSULA ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS 18.03.2015 Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään viimeiselle

Lisätiedot

Kruunuvuorenranta. Mellinintie 3, 00870 Helsinki. Asumisoikeusasunto

Kruunuvuorenranta. Mellinintie 3, 00870 Helsinki. Asumisoikeusasunto Kruunuvuorenranta Mellinintie 3, 00870 Helsinki Asumisoikeusasunto Sisällys Asokodit 4 5 Pihapiirros ja julkisivut 6 10 Kerrospohjat 11 20 Huoneistoluettelo 21 22 Asuntojen pohjapiirrokset 23 55 Rakennustapaseloste

Lisätiedot

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE MANSIKKA-AHONTIE 3, 05810 HYVINKÄÄ Arvioitu valmistuminen helmikuu 2016 Rauhallisella ja viihtyisällä

Lisätiedot

ikäihmisille KIINTEISTÖ OY TUUSULAN PELLAVAKALLIO Kotoisia palveluasuntoja

ikäihmisille KIINTEISTÖ OY TUUSULAN PELLAVAKALLIO Kotoisia palveluasuntoja KIINTEISTÖ OY TUUSULAN ELLAVAKALLIO 10/2014 Kiinteistö Oy Tuusulan ellavakallio ellavamäentie 9 04320 Tuusula Yrjö ja Hanna säätiö Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki puh. 020 742 9888, info@yrjojahanna.fi

Lisätiedot

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA HANKETIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kotipiha Kokkolinnunkatu 3, 65300 Vaasa TONTTITIEDOT Vapaarahoitteinen, Vaasan kaupungin

Lisätiedot

AS.OY.SÄRMÄNKULMA. ennakkomarkkinointi

AS.OY.SÄRMÄNKULMA. ennakkomarkkinointi AS.OY.SÄRMÄNKULMA ennakkomarkkinointi AS.OY.SÄRMÄNKULMA 1371m 2 alustava asemapiirros LAUTTAKYLÄNKATU SÄRMÄNKATU 1 5 10 15 20 25 30m 1H+TK 43,0m 2 alustava pjapiirros 10,8 m 2 kph 0,6 m 2 ppk tk 10,0 m

Lisätiedot

ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA

ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA ASUNTO OY PUUSTELLINPIHA Puustellinpiha tarjoaa viihtyisää ja huoletonta asumista keskustan palveluiden äärellä Alustava havainnekuva URAKOINTI JA MYYNTI, DOVICO OY Jorma Pentikäinen, 0400 871 197, jorma.pentikainen@dovico.fi

Lisätiedot

Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon Karanpuisto Karakallio

Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon Karanpuisto Karakallio Uudessa kodissa on helppo viihtyä Espoon aranpuisto arakallio Uudessa kodissa on helppo viihtyä Uusi koti männikköluonnon tuntumassa lähellä palveluita. en parempaa tuskin voi toivoa. Espoon aranpuisto

Lisätiedot

HANKESELOSTUS 1 (14) Asunto Oy Helsingin Parrulaituri 26.04.2013. Asunto Oy Helsingin Parrulaituri. Parrulaituri 10

HANKESELOSTUS 1 (14) Asunto Oy Helsingin Parrulaituri 26.04.2013. Asunto Oy Helsingin Parrulaituri. Parrulaituri 10 HANKESELOSTUS 1 (14) Parrulaituri 10 HANKESELOSTUS 2 (14) Yleistä Sijainti 10589 / 14 Parrulaituri 10, Kalasatama 00540 Helsinki Tontti Tontin koko on 1328m 2. Tontti on entistä mereen täyttömaalle tehtyä

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Osoite: Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

TAMPEREEN ASUNTAMAANRINNE

TAMPEREEN ASUNTAMAANRINNE TAMPEREEN AUNTAMAANRINNE Asuntamaanrinne 1, KARTTA A OY TAMPEREEN AUNTAMAANRINNE AEMAPIIRRO VUOREKEN PUITOKATU TALO B TALO C TONTTI 2 TALO A TONTIN RAJA LEII JÄTE- KERÄY P-LAITO AUNTAMAANRINNE T AJO TONTILLE

Lisätiedot

As Oy KuOpiOn savolanhovi

As Oy KuOpiOn savolanhovi As Oy Kuopion Savolanhovi NTIE LA H A N O SA VO O V SA LA NPELL ON KUJ A SA VO LA NNIEMENTIE As Oy Kuopion Savolanhovi Asunto Oy Kuopion Savolanhovi rakennetaan lapsiperheiden suosimalle ja rauhalliselle

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella Maisema kruunaa asumisen Täällä asut Puijon uljaiden maisemien äärellä, aivan Kuopion kupeessa! Asunto Oy Kuopion Puijonkruunu sijaitsee uudella Pihlajalaakson

Lisätiedot

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3 Paritalo Lehmo Saappanintie 3 80m 2 TERASSI 3h + K + KHH + S + var Tämä Lehmoon, rauhalliselle sijainnille rakentuva paritalo on ekologinen ja hengittävä. Katot ja seinät on eristetty Hunton puukuitueristeellä,

Lisätiedot

TAMPEREEN ASUNTAMAANTORNI

TAMPEREEN ASUNTAMAANTORNI TAMPEREEN AUNTAMAANTORNI, AUNTO OY AUNTAMAANTORNI AUNTAMAANRINNE 3, 33870 TAMPERE Asuntamaantorni on Tampereen uudelle Vuoreksen asuinalueelle rakennettava 27 asunnon kerrostaloyhtiö. Vuoreksen uusi asuinalue

Lisätiedot

MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17

MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 MUUTTOVALMIIT Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 Arvoasuntoja Lahden ydinkeskustaan palveluiden keskelle. Asunto Oy Lahden Rauhankatu 17 rakennetaan omalle tontille, torin ja linja-autoaseman välittömään läheisyyteen.

Lisätiedot

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä Moderni koti Hyvinkäällä Talo A Kortetie Jäte Martinlähteenpuisto 1 ap Jäte Talo B Oleskelu- ja leikkialueet Autokatos 1 7 ap Autokatos 2 9 ap Hyvinkäällä on ihanteellinen logistinen sijainti ja erinomaiset

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio Asunto Oy Kuopion Neulamuikku Savottatie 9, 70150 Kuopio Uutta rakentamista Neulamäessä! Asunto Oy Kuopion Neulamuikku rakennetaan Neulamäen etuosaan lähelle palveluja ja hyviä ulkoilumaastoja. Yhtiöön

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

ENERGIANERO ASUNTO OY HELSINGIN LAVASTAJA ILMALA

ENERGIANERO ASUNTO OY HELSINGIN LAVASTAJA ILMALA ENERGIANERO ASUNTO OY HELSINGIN LAVASTAJA ILMALA Tervetuloa pöllöjen naapuriin Siellä missä Yleisradion linkkitorni kurkottaa kohti taivasta, erottuvat maisemasta myös Ison pajan torni ja Helsingin Veden

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa As. Oy Helsingin Julia auttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa On vain yksi auttasaari, aidosti merellinen kaupunginosa lähes Helsingin ytimessä. Meren

Lisätiedot

Asematie 6B Siilinjärvi, Keskusta

Asematie 6B Siilinjärvi, Keskusta Asematie B iilinjärvi, Keskusta TA-Asumisoikeus Oy iilinjärven Asematie B IILINJÄRVI KUOION KEUTA KM TA-AUMIOIKEU OY / IILINJÄRVEN AEMATIE B AEMATIE B 100 IILINJÄRVI AIKANNUARTTA RAKENNUTAAELOTU RAKENNUDE

Lisätiedot

PIHLAJANMARJA. Helsingin Asumisoikeus Oy Pihlajanmarja. Johtokiventie 1a ja b 00710 HELsINKI. turvallisesti omaan kotiin

PIHLAJANMARJA. Helsingin Asumisoikeus Oy Pihlajanmarja. Johtokiventie 1a ja b 00710 HELsINKI. turvallisesti omaan kotiin Johtokiventie 1a ja b 00710 HELsINKI Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. Helsingin Asumisoikeus Oy Pihlajanmarja PIHLAJANMARJA turvallisesti omaan

Lisätiedot

HARJANNETIE 13 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE. Heka Viikinmäki HARJANNETIE 13 VIIKKI 36, Kortteli 36121 tontti 2, Harjannetie 13, 00710 HELSINKI YLEISTÄ

HARJANNETIE 13 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE. Heka Viikinmäki HARJANNETIE 13 VIIKKI 36, Kortteli 36121 tontti 2, Harjannetie 13, 00710 HELSINKI YLEISTÄ HARJANNETIE 13 1 (5) RAKENNUSTAPASELOSTE Heka Viikinmäki HARJANNETIE 13 VIIKKI 36, Kortteli 36121 tontti 2, Harjannetie 13, 00710 HELSINKI YLEISTÄ Yleistä Kohde on sivukäytäväratkaisuun perustuva vuokrakerrostalo.

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Haukkalantie 47 40740 Jyväskylä Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle Haukkalan asuinalueelle upeiden Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyyteen. Kuuden

Lisätiedot

Lehtokatu 1 Lahti, Laune

Lehtokatu 1 Lahti, Laune Lehtokatu 1 Lahti, Laune LEHTOKATU jäte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 le-ap 17 46 45 57 56 55 54 53 52 51 50 49 48 47 olesk. Talo B tom. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 leikki 28 AJOKATU 29 30 31

Lisätiedot