Helsingin Ragnar. Yksilöllisiä citykoteja. Uniikki asuinalue. VALLILA KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin Ragnar. Yksilöllisiä citykoteja. Uniikki asuinalue. VALLILA KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys"

Transkriptio

1 Helsingin agnar VALLILA KONEPAJA KEOTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Yksilöllisiä citykoteja. Uniikki asuinalue.

2 2 KAUPUNKI HELLII KAIKKIA AITEJANI Kaupungilla olen ihmisten ilmoilla ja aistin uudet tuulet ensimmäisenä. Täällä myös eilinen on muotia ja arki täynnä ajan kerrostumia. Kaupungilla ei tarvitse kiirehtiä, sillä olen valmiiksi perillä. Ulottuvillani on vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Kaupungin rytmi kuljettaa löydöstä toiseen, terästää uteliaisuuteni ja pitää hereillä. Kaupungilla sydämeni sykkii voimakkaammin, kotona se lepää ja rentoutuu uutta päivää odottaen. Lue lisää: yitkoti.fi/kaupungilla Taiteilijan näkemys Konepajan alueesta.

3 Tilaisuus, joka tulee vain kerran sadassa vuodessa Kantakaupungin Konepaja 3 Asunto Oy Helsingin agnar Tällainen asuinalue syntyy vain kerran sadassa vuodessa! Lontoossa se on Docksiden vanha telakkaalue, New Yorkissa Tribeca Manhattanilla ja Helsingissä se on satavuotias Konepaja. Ysiratikan reitillä. Valmistuu 2019* yitkoti.fi/konepaja Konepajan inspiroiva yhdistelmä uutta urbaania arkkitehtuuria ja vanhoja teollisuusrakennuksia sijaitsee kantakaupungissa: Pasilan, Alppilan ja Vallilan rajalla. Pasilan juna-asema on kävelymatkan päässä ja ydinkeskustaan pääsee reilussa vartissa pyörällä, ratikalla tai bussilla. Kilometrin säteellä ovat muun muassa Töölönlahti, Kaupunginteatteri, Messukeskus ja Uimastadion. Monipuoliset palvelut, päiväkodit ja koulut ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. MEKITTÄVÄ KULTTUUIYMPÄITÖ Museovirasto on arvioinut Konepajan teollisuushistoriallisen alueen yhdeksi Helsingin merkittävimmistä kulttuuriympäristöistä. Alueen suunnittelun yhtenä lähtökohtana on ollut vuoropuhelun luominen historian ja nykyhetken välille. Alueen valmistuttua Konepajan sydän on sen satavuotiaat, rouheat tiilirakennukset ja aukiot. Valtasuonena sykkii Konepajanraitti: kevyen liikenteen promenadi, joka kulkee Pasilasta lähes turenkadulle asti. Lue alueesta lisää: yitkoti.fi/konepaja LINNANMÄKI, MÄKELÄNINTEEN UIMAHALLI, KALLION JA VALLILAN KIJATOT, ALPPILAN KIKKO, PAILAN AEMA, HAKANIEMEN TOI HELINGIN AUTATIEAEMA KANALLITEATTEI KAUPPATOI, ATENEUM AITIOVAUNU 9 JUNA, BUIT MO Ylimmistä kerroksista on hienot näkymät!

4 4 Vetureiden sijaan nyt täällä höyryävät espressokoneet

5 5 Asunto Oy Helsingin agnar Moderni kaupunkikoti akennamme lisää kantakaupungin Konepajalle yksilöllisiä YIT Koteja. Teollisuuskadun puolella punatiiliset julkisivut toistavat alueen historiallisten rakennusten tunnusomaista värimaailmaa. Korttelin sisäpihalla talojen vaihtelevat muodot ja värirappaukset muodostavat eläväisen ja vaihtelevan pinnan. Helsingin agnar koostuu kahdesta erikorkuisesta hissitalosta. Teollisuuskadun puolelle sijoittuvan kaksiportaisen talon A-portaassa on 6 kerrosta ja B-portaassa 11 kerrosta. Korttelin sisälle, Konepajanpuiston puoleiseen, taloon eli C-portaaseen tulee 5 kerrosta. TAOKA VAUTELU agnarin kotien asuintiloissa on yhtenäiset lautaparketit. Pesuhuoneen, saunan, wc:n ja kodinhoitotilojen lattioissa on keraamiset laatat. Kylpyhuoneen ja erillis-wc:n laattalattioissa on mukavuuslattialämmitys. Keittiössä uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone on kalusteisiin integroituja. Keittotaso on valinnan mukaan joko keraaminen tai induktioliesi. TEAI, PAVEKE VAI KATTOTEAI? Valittavanasi on koko kodin levyisiä tilavia maapohjaisia terasseja tai parvekkeita jopa kaksi kappalein. Lisäksi C-portaassa on kaksioita ranskalaisella parvekkeella ja talon ylimmässä kerroksessa on koteja, joiden parvekkeet jatkuvat lasitetuille kattoterasseille. Näiltä suojaisilta terasseilta voi ihastella Konepajan puiston yli avautuvia maisemia kaikkina vuodenaikoina! HIIHTEY PYÄKÖINTIHALLIIN Kotiovelta pääsee hissillä esteettömästi, kuivin jaloin kelillä kuin kelillä pysäköintihalliin, jossa on myös neljä latauspaikkaa sähköautoille. Taloyhtiön asukkaiden yhteiskäytössä on lisäksi myös mm. pesula ja sauna-kerhotila. PEOONALLIIA ATKAIUJA agnarin huoneistovalikoima on monipuolinen: kokovaihtoehtoja on kaikkiaan 29,5 102,² välillä! Pohjaratkaisut antavat aivan uusia ulottuvuuksia tilankäyttöön ja sisustamiseen. Tutustu kotivalikoimaan ja valitse uusi, remonttihuoleton YIT Koti kantakaupungin Konepajasta. Tutustu YIT Kodin rahoitusetuihin, yhtiölainaan ja 15 % maksuehtoon. Käytössäsi on myös taloyhtiön oma portaali, YIT Plus -palvelu. Uuden kodin hintaan sisältyy vapaavalintaiset sisustusmateriaalit vakiovalikoimastamme. Lue lisää yitkoti.fi/tiesitkö tai tämän esitteen sivuilta 6-13.

6 6 Uusi YIT Koti. Inspiraatioita elämään. Odotettavissa iloa, innostusta ja riemunkiljahduksia! Asumisen onni on isoja ja pieniä asioita yhdessä. Yksilölliset tarpeesi oivaltava tilankäyttö. isustus, jossa näkyvät ja tuntuvat omat toiveesi. Vapauden tunne ilman remonttihuolia. Virkistävä ja viihtyisä asuinympäristö, joka saa luovuutesi kukkimaan. Arkeasi helpottavat palvelut joita voit vaikka tilata luoksesi. Mikä sytyttää sinut? Toiveiden täyttäminen on intohimomme, kerro omasi. KOTEJA JÄJELLÄ JA TUNTEELLA yitkoti.fi

7 7 YIT Kodin rahoitusratkaisut UUI AUNTO EDULLIELLA MAKUEHDOLLA yitkoti.fi/tiesitko 15 % rahoitusetu tarkoittaa, että maksat kaupanteon yhteydessä vain 15 % asunnon velattomasta hinnasta. Loppuosa maksetaan vasta lähellä asunnon valmistumista. Asunto Oy Helsingin agnar TOIMI AJOIA, HYÖDYT ENEMMÄN 15 %:n maksuehto mahdollistaa kaupan tekemisen jo rakentamisen alkuvaiheessa. Tästä on sinulle etua: Valittavanasi on enemmän vapaita asuntoja. Alussa voit vaikuttaa enemmän oman kodin sisustusratkaisuihin. Et maksa nykyisen kotisi asumiskulujen lisäksi rakenteilla olevan asunnon kuluja. 15 % rahoitusetu antaa sinulle aikaa järjestellä asunnon lopullisen rahoituksen. aat aikaa vanhan asuntosi myymiseen. YHTIÖLAINAN EDUT Yhtiölaina sopii sinulle, jos et halua sitoutua henkilökohtaiseen pankkilainaan. aat yhtiölainan ilman erillisiä vakuuksia.*) äästät aikaa ja vaivaa, sillä yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu. Yhtiölainassa maksetaan yleensä aluksi vain korkoja, jolloin rahaa voi käyttää esim. sisustamiseen. Asunto voi olla helpompi myydä, jos siinä on yhtiölainaa. Tällöin ostajat eivät karsiudu siksi, etteivät saa pankista niin isoa henkilökohtaista lainaa. *) Jos asunnon yhtiölainaosuudeksi jää enemmän kuin 50 % asunnon velattomasta hinnasta, maksetaan asuntoyhtiön ennakkotilille 3 4 kuukauden pääomavastikkeita vastaava summa. Kysy lisää YIT Asuntomyynnistä. YHTIÖLAINA JOUTAA Ensimmäiset 1 2 vuotta asunnon valmistumisen jälkeen maksat yhtiölainasta yleensä ainoastaan korkoa. Tämän jälkeen korkoihin lisätään myös yhtiölainan lyhennykset, jolloin pääomavastikkeen suuruus nousee. Halutessasi voit maksaa osittain tai kokonaan oman osuutesi taloyhtiön lainasta juuri ennen kotisi valmistumista. Jos maksat yhtiölainan kokonaan pois jo ennen asunnon valmistumista, et maksa pääomavastiketta lainkaan. Voit myös myöhemmin lyhentää yhtiölainaa joko osittain tai kokonaan. Ylimääräinen lyhennys on yleensä mahdollista 1 2 kertaa vuodessa lainaehdoista riippuen. Jos myyt asunnon ennen laina-ajan umpeutumista, siirtyvät jäljellä oleva yhtiölaina ja siihen liittyvät pääomavastikkeet uuden omistajan vastuulle. Tarkemmat lainaehdot kerrotaan asunto-osakeyhtiön asiakirjoissa, joihin ostaja on velvollinen tutustumaan ennen kaupan tekoa.

8 8 yitkoti.fi/tiesitko Elämäsi mukainen koti Kun nautit oman rakkaan kotisi tunnelmasta ja kaikista sen tyylikkäistä mukavuuksista, sinun ei tarvitse muuttaa minnekään, vaikka elämäntilanteesi muuttuisikin. ELO varusteet huolehtivat siitä, että uusi koti elää mukanasi kaikissa mukavissa vaiheissa, vauvavuosista vauhtivuosiin. ELO varusteluun kuuluvat mm. seinien erilaiset tuet sekä kalustekorkeuden muutokset. einärakenteissa on jo suunnitteluvaiheessa huomioitu ELO varusteiden sijoittelu. iksi varusteiden asentaminen onnistuu myös myöhemmin, ilman suurempia remontteja. ELO varusteita voit tilata uuteen asuntoosi kaupanteon jälkeen. aatavuudessa ja tilausaikataulussa sinua neuvoo YIT Asuntomyynti. ELO varusteiden hinnaston löydät osoitteesta yitkoti.fi/elo. ELO KEITTIÖÄ Kalustekorkeuden ja kalusteiden välitilan madaltaminen sekä alakaapistojen vaihtaminen laatikostoiksi lisäävät keittiön käytettävyyttä etenkin, jos kumartelu alas tai kurottelu ylös on hankalaa. Pistorasiat voidaan sijoittaa normaalikorkeutta alemmaksi tai ylemmäksi. Lisäturvaa tuovat mm. työtasoon asennettava tukikaide sekä pistorasioiden erillinen merkkivalolla varustettu turvakytkin. ELO MAKUUHUONEEA Makuuhuoneen toimivuutta uudessa asunnossasi voidaan parantaa esim. liukuovilla sekä kalusteiden ja pistorasioiden korkeusvalinnoilla. Erilliseen vaatehuoneeseen voidaan asentaa liiketunnistimella toimiva valaistus. ELO EIEÄ Hyvä valaistus, liukuovikaapit ja pistorasioiden sijoittelu lisäävät uuden asuntosi eteisen käytettävyyttä ja helppokulkuisuutta. Lisäturvaa tuovat asunnon oveen asennettava turvalukko, ovisilmä ja varmuusketju. ELO PEUHUONEEA ELO varusteiden keskinäinen sijoittelu, kalustekorkeudet, valaistus ja värit suunnitellaan asukkaan tarpeiden mukaan. Tukikaiteet helpottavat ja turvaavat lasten sekä vanhempien liikkumista. Kaiteiden väri- ja materiaalivalinnoilla kylpyhuoneeseen on luotavissa yksilöllinen ja kodikas tunnelma.

9 9 Joustava vuokratontti VALINNAINEN VUOKATONTTI JOUTAA ELÄMÄNTILANTEEI MUKAAN. yitkoti.fi/tiesitko Vuokratontille rakennetun YIT Kodin ostajana voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen lunastusosuuden tontista ja vapautua tontin vuokranmaksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa varojasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Tällöin pääset asunnon omistajaksi pienemmällä alkupääomalla. Asunto Oy Helsingin agnar LUNATA OUUTEI ILLOIN KUN INULLE OPII... Voit maksaa lunastusosuutesi kerralla pois heti asunnon valmistumisen yhteydessä tai myöhempinä vuosina, rahatilanteesi muuttuessa. Osuuden maksettuasi et enää maksa tontista vuokraa....tai MAKA TONTINVUOKAA VATIKKEENA Kun maksat osuuttasi tontinvuokrasta vastikkeena, pääset pienemmällä pääomalla kiinni uuteen kotiin. Huomaathan, että tontinvuokramaksut eivät pienennä tontin huoneistokohtaista lunastusosuutta. Päätät lunastuksestasi itse, riippumatta siitä mitä muut osakkaat tekevät. LUNATUOIKEUDEN KÄYTTÖ JA IITÄMINEN Tontin lunastusosuus ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Mahdollisuus osuuden maksamiseen on kerran vuodessa ja lunastusoikeutta käytettäessä on maksettava koko summa kerralla. Jos myyt myöhemmin asuntosi etkä ole käyttänyt lunastusoikeuttasi, se siirtyy uudelle omistajalle. TONTIN LUNATUHINTA Lunastushinta säilyy kohtuullisena, sillä tonttien tai asuntojen hintojen nousu ei vaikuta siihen. Lunastushintaan lasketaan mm. varainsiirtovero*, elinkustannusindeksin nousu sekä eräitä pienempiä kuluja. Laskelman tekee kyseisen kohteen rakennuttaja-asiamies tai isännöitsijä. Heiltä saat myös tarkempaa tietoa laskelman määräytymisestä ja maksamisesta. Tilaisuus lunastushinnan maksamiseen on vuosittain vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti. *) Lisää tietoa varainsiirtoverosta tarjoaa verohallinnon palvelunumero

10 10 yitkoti.fi/tiesitko YIT Kodin sisustusteemat VALITE UPEA KOKONAIUU ILMAN LIÄHINTAA Kun ostat uuden YIT Kodin ennen materiaalivalintojen tilauspäivää, saat samaan hintaan valita minkä tahansa kolmesta valmiista teemakokonaisuudesta (Kuura, Luoto, Hehku). Voit myös yhdistellä eri teemojen materiaaleja ja varusteita ilman lisäveloitusta. MII AUHAA, TOIMI AJOIA Materiaalit valitaan kaupanteon jälkeen. Tarkista saatavilla olevat materiaali-vaihtoehdot YIT Asuntomyynnistä. Palauta valintalomakkeet täytettyinä nimetylle muutostyöinsinöörillesi tai YIT Asuntomyyntiin. Viimeisen tilauspäivän ja muut tärkeät tiedot löydät YIT Kodin Materiaalivalinnat -aineistosta. Tilauspäivät ovat sitovia ja että niiden umpeuduttua YIT akennus Oy valitsee kotien materiaalit. Myöhemmin esitettyjä valintatoiveita emme voi toteuttaa. YIT akennus Oy hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit.

11 11 Asunto Oy Helsingin agnar Huomioithan, että rakentamisen aikana esimerkiksi kodinkonetyyppi saattaa muuttua toiseksi vastaavanlaiseksi sen valmistajasta johtuen. Tästä ei luonnollisestikaan aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Aukeaman kuvat ovat esimerkkejä jo toteutuneista YIT Kodeista. Irtaimisto ei sisälly tuotekokonaisuuteen. Kuvien todellinen värimaailma voi painoteknisistä syistä poiketa alkuperäisestä.

12 12 yit.fi/plus YIT Plus -palvelu OMAN KOTITALOI AUKKAIDEN AAMIPAIKKA 24/7 YIT Plus on kaikille YIT Kodin ostajille tarkoitettu uusi, sähköinen palvelu. e on uuden kotitalosi oma foorumi, jolla saat vaivattomasti yhteyden naapureihisi, pysyt perillä taloyhtiön ja oman kotisi tärkeistä asioista, seuraat tuoreimpia uutisia, ilmoittaudut mukaan tärkeisiin kokouksiin tai järjestät sellaisen itse. Voit myös tilata erilaisia tuotteita ja palveluita. YIT Plussan avulla seuraat kotitalosi asioita aitiopaikalta - ja liityt mukaan parilla klikkauksella! KAIKKI OMATA KODITA aat mahdollisuuden rekisteröityä YIT Plus -palveluun kaupanteon yhteydessä. Näin pääset seuraamaan kotitalosi valmistumista vaihe vaiheelta. YIT Plus -palvelusta löydät sinulle tärkeät tiedotteet ja dokumentit: asunnonostajan opas, kodinkoneiden käyttöohjeet, taloyhtiön asiakirjat, hyödylliset linkit huoltopalveluun ja taloyhtiön turvallisuusohjeet. Näet myös oman kotisi pohjakuvat, materiaalit ja kalusteet. OTA YHTEYTTÄ, OALLITU TAI JÄJETÄ ITE! YIT Plus -palvelun kautta voit myös ottaa yhteyttä naapureihisi ja keskustella heidän kanssaan. Kotitalosi yhteisellä foorumilla tai kahden kesken, ihan miten itse haluat. YIT Plus -palvelusta näet, mitä tapahtumia on tulossa. Voit myös itse järjestää tilaisuuden ja toimia kokoonkutsujana. Taloyhtiön kokoukset, pihajuhlat, kirpputorit, tupaantuliaiset, merkkipäivät paljon mahdollisuuksia kaikille! YIT Plus -palvelu kehittyy ja täydentyy uusilla toiminnoilla jatkuvasti. YIT PLU ON UUNNITELTU HELPOKI KÄYTTÄÄ NIIN TIOKONEELLA, TABLILLA KUIN PUHELIMELLA. IPAD JA IPHONE- KÄYTTÄJÄT VOIVAT LADATA ILMAIEN MOBIILIOVELLUKEN, JONKA AVULLA YIT PLU TULEE PUHELIMEEI.

13 13 Asunto Oy Helsingin agnar YIT on rakennusalan edelläkävijä. Luomme parempaa elinympäristöä uomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä, lovakiassa ja Puolassa. Yli 100 vuoden kokemuksella olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman: uomessa olemme suurin asuntorakentaja ja yksi suurimmista toimitila- ja infrarakentajista sekä Venäjällä merkittävin ulkomainen asuin- ja aluerakentaja. Visiomme on olla askeleen edellä asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen. Työllistämme yli henkilöä kahdeksassa maassa. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli noin 1,7 miljardia euroa. Osakkeemme noteerataan NADAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Elämäsi tärkeimmässä päätöksessä tukenasi on uomen suurin asuntorakentaja ja rakennusalan edelläkävijä. Katso lisää yit.fi.

14 14 Taiteilijan näkemys A ja B -portaasta AUNTOYHTIÖ Asunto Oy Helsingin agnar Teollisuuskatu 26, Helsinki Yhtiössä on kaksiportainen kerrostalo, jossa 6- ja 11-kerrosta sekä yksiportainen 5-kerroksinen kerrostalo. Molempien rakennusten alapuolella on kaksi kellarikerrosta. Kellarikerroksissa ja 1. kerroksessa on yhtiön yhteistiloja. A-talon ylemmässä kellarissa katutasolla on liiketila. Lisäksi tontilla on 2-kerroksinen paikoitushalli kellaritasoissa rakennusten välissä. Paikoitushalli on osa korttelialueilla ja olevien asuntoyhtiöiden yhteistä, osin 2-kerroksista paikoitushallia. Tontille rakennettavien asuinrakennusten väliin jäävä piha-alue on ko. korttelien yhtiöiden yhteiskäytössä. AEMAKAAVA Alueella on vahvistettu asemakaava. Alueen asemakaavasta saa tietoja Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta p.(09) TONTIN TIEDOT Tontti 22401/5 on yhtiön omistuksessa 40 % osuudella. Loppuosan tontista omistaa uomen Osatontti II Ky. Kaupunki Helsinki Kaupunginosa Vallila Tontin pinta-ala 282² Asuntojen lukumäärä 102 kpl Asuinhuoneistoala 6077,² Liikehuoneistoja 1 kpl 49,² HUONEITOTYYPIT 1h+kt 29,5 33,0 m² 10 kpl 1h+kt+alkovi 39,0 43,0 m² 10 kpl 2h+kt(+s)(+alk) 45,5 64,² 34 kpl 3h+kt(+s) 56,0 77,0 m² 32 kpl 4h+kt+s 78,0 91,² 11 kpl 4(-3+kt+s 85,0 85,² 3 kpl 4(-5)h+kt+s 94,² 1 kpl 5(-4)h+kt+s 102,² 1 kpl

15 15 Asunto Oy Helsingin agnar Taiteilijan näkemys C-talosta PAIKOITU Yhtiön 60 autopaikkaa sijaitsevat maanalaisessa paikoitushallissa tontilla 22402/1 ja Venttiilikujan alapuolella sekä yhtiön omalla tontilla 22401/5. Paikoitushallin ylempään kerrokseen on sisäyhteys kaikista korttelien ja yhtiöistä ja alempaan kerrokseen tonteilta 22402/1 ja 2 sekä 22401/5. Korttelien ja kaikkien tonttien paikoitushalliin kulkee ajoyhteys korttelin läpi, josta on sovittu korttelien ja tonttien kesken yhteisjärjestelysopimuksessa Autohalliin on myös toinen ajoyhteys Teollisuuskadulta Venttiilikujan pohjoispuolelta Asunto Oy Helsingin agnarin kellarin läpi. Yhtiön autopaikat ovat erillisinä osakkeina myytäviä lukuun ottamatta kahta liikuntarajoitteisille varattua paikkaa. TEKNI TILAT JA YHTEITILAT Alemmalla kellarikerrostasolla sijaitsee porrashuoneiden lisäksi A-portaassa talovarasto ja B-portaassa lastenvaunuvarasto sekä asuntovarastoja. teknisiä tiloja. B-portaassa on katutasossa yhtiön jätehuone, asuntovarastoja, moduulipesula sekä teknisiä tiloja. C-portaassa on Helsingin Energian käytössä oleva muuntamo, lastenvaunuvarasto, kaikkien portaiden käyttöön ulkoiluvälinevarastotiloja, moduulipesula, asuntovarastoja väestösuojassa sekä teknisiä tiloja. 1. kerroksessa on A-portaassa moduulipesula ja lastenvaunuvarasto. B-portaassa on lastenvaunuvarasto ja C-portaassa lastenvaunuvarasto sekä yhdistetty kerhohuone yhtiösaunaosasto. Molempien rakennusten vesikatolla on oma ilmanvaihtokonehuone kullekin portaalle. Korttelien ja tonttien kesken on tehty yhteisjärjestelysopimus koskien korttelin sisäisiä, tonttien välisiä yhteisjärjestelyjä. Lisäksi yhtiöllä on erillinen rasitesopimus koskien tonttien 22402/1 ja 22402/ 2 väliin jäävää erillistä yhteispihaa Konepajan puiston puolella. Ylemmällä kellarikerrostasolla on A-portaassa katutasossa liiketila, kaksi ulkoiluvälinevarastoa, asuntovarastoja sekä AKKITEHTIUUNNITTELU Arkkitehtitoimisto AK-House Arkkitehdit Oy

16 16 Karttakeskus XII XI VI VI X VI XI VI TEOLLIUUKATU V V V XI Asunto Oy Helsingin agnar C B X VI A VENTTIILIKUJA VI VI V XI VI X VI KONEPAJANAITTI X V IX V V TAVEIKUJA

17 Pihapiirros TEOLLIUUKATU Asunto Oy Helsingin agnar I XI VI XI B X VI A AJOLUIKA V V C VENTTIILIKUJA VI V V Asunto Oy Helsingin agnar

18 K02 V04 K02 K02 V04 K02 K02 +12,570 AVUULKU K02 K02 K02 K K02 +12, K , , PAIKOITUHALLI 2. KELLAIKEO 1:500 Paikoitushalli, -2. kellarikerros K02 V02 +13, ,850 K02 V02 IT. VA 1 (Porras B) V01 K02 V02 V03 V02 V03 K02 +13, ,850 B HII V03 LVV 1 K02 V04 V02 IT. VA 1 (Porras B) V02 V02 V01 V03 V03 K02 K02 B HII V02 V03 LVV 1 V04 K03 B +12,550 K03 B AUTALLI +12, ,570 AVUULKU AUTALLI HII HII TALOVA TALOVA HYÖKKÄY- HYÖKKÄY- TIE TIE BHII BHII IT. VA LVV IT. VA LVV POA B POA B TALO- VA V04 K02 K02 V04 HII A A TALO- VA K02 K02 V04 HII V04 A A K02 K02 V04 +12, ,600 V04 K02 K02 AUTALLI K03 +12,250 A AVUULKU AUTALLI K03 +12,250 A +12,270 AVUULKU K02 V C C C K HII HII K02 C V K Asunto Oy Helsingin agnarin auto- ja moottoripyöräpaikat on merkitty vihreällä värillä. Mittakaava 1:500 25m Asunto Oy Helsingin agnar

19 IVL-1 IVL IT VA 2 (portaat A,C) KK PK välipohjan välitilan huoltoluukku PK KK AVUULKU K , , YIT Kodin markkinointimateriaaleissa YIT Kodin markkin 19 PAIKOITUHALLI käytettävät 1. KELLAIKEO värit ja elementit käytettävät värit ja 1:500 Paikoitushalli, -1. kellarikerros tuleva As Oy Helsingin Emil Huoneistopohjissa käytetyt värit IT. VA 2 (Porras B) LJH IIV PEULA + KUIVAU HYÖKKÄY TIE IT. VA 3 (Porras B) TELE ÄH B TEKN HII JÄTEHUONE Huoneistopohjissa Parveke käytetyt (betoni) värit CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/ Asunto Oy Helsingin agnar LIIKILA B AUTALLI IT.VA. 1 (Porras A) UVV 2 WC IV- TELE IIV HII A ÄH Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 välipohjan välitilan huoltoluukku UVV 1 (porras C) C AUTALLI A AVUULKU UVV 1 AJOLUIKA AJOLUIKA KADULLE Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 VENTTIILIKUJA Terassilaudoitus, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/ V 1/ IT VA 1 (porras C) LVV PK Muuntamo UVV 2 (portaat A,B ) IVL-1 iivous Tele Malli mittajanasta Pesula Malli mittajanasta IVL-1 V 2/ Pohjoisnuoli-elementti Pohjoisnuoli-elementti Asunto Asunto Oy Helsingin Oy Helsingin agnarin agnarin auto- ja auto- moottoripyöräpaikat on paikat merkitty on merkitty vihreällä vihreällä värillä. värillä. ja moottoripyörä- Myytävät Myytävät sähköautopaikat sähköautopaikat on merkitty on merkitty vinoviivoituksella. vinoviivoituksella. Mittakaava Mittakaava 1:500 1:500 25m 25m Asunto Oy Helsingin agnar

20 20 A JA B POTAAT s Taiteilijan näkemys A ja B -portaasta

21 JULKIIVUKUVAT A ja B -porras KOILLINEN Teollisuuskatu 21 Asunto Oy Helsingin agnar Venttiilikuja As Oy Hgin Alfred As Oy Hgin agnar Porras A Porras B As Oy Hgin agnar tuleva As Oy Hgin Emil Julkisivu koilliseen Teollisuuskadulle LOUNA Korttelipiha Venttiilikuja autohalli tuleva As Oy Hgin Emil As Oy Hgin agnar Porras B Porras A As Oy Hgin agnar As Oy Hgin Alfred Mittakaava 1:300 15m Julkisivu lounaaseen korttelipihalle Asunto Oy Helsingin agnar

22 22 POA A 2. KELLAIKEO 1:200 HII A TEOLLIUUKATU K IV- TALO- VA HII A LIIKILA WC IIV ÄH As Oy Helsingin agnar porras B JÄTEHUONE UVV 2 TELE AVUULKU UVV 1 AJOLUIKA VENTTIILIKUJA IT.VA. 1 (Porras A) AUTALLI AVUULKU ublisherengine kellarikerros, katutaso Porras A POA A 1. KELLAIKEO 1:200 ilan ja joka on n ja ruokailuun) oanvalmistusta ja LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä As Oy Helsingin agnar porras B JÄTEHUONE oneet numeroidaan,, jne.) Mittakaava 1:200 LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä LIIKILA dessä mustavalkoinen sijaintikartta, i rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. nto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty one/sisäänkäynti. n pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa lla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Mittakaava 1:200 Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 K IV- WC 10m UVV 2 IT.VA. 1 (Porras A) Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 AUTALLI IIV TELE Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 HII Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 AUTALLI H,, WC /0 3 A Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 AVUULKU TEOLLIUUKATU UVV 1 Pohjoisnuoli mallin mukainen ÄH HUONEITOPJAT Pohjien sävytyksessä noudatetaan oheisia sävymalleja Mittajana mallin mukainen AJOLUIKA VENTTIILIKUJA Asunto Oy Helsingin agnar Värillinen Yhdelle A4-arkille asemoitu yksi huoneistopohja Mittakaava 1:100, kuvan yhteyteen mallin mukainen etrin mittajana Ei huonekohtaisia pinta-alamerkintöjä Jokaisesta huoneistotyypistä tehdään oma pohjakuva (ei peilikuvia) Mustalla värillä hormit, ulkoseinät, kantavat seinät ja kevyet väliseinät Alakatot ja koteloinnit merkitty HUONEIDEN NIMEÄMINEN kelasitus kirjoitettu kuvaan, jos lasitus on pakollinen en kirjoitettu kuvaan katos, ulkovarasto yms. merkitty irjoitettu kuvaan värillä en tms. lattiaan K = keittiö (asuinhuone, joka sisältää keitt tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalmistuks = keittotila (tila, joka on varustettu -säilytystä, astianpesua yms. varten = kylpyhuone = sauna = olohuone MH = makuuhuone (makuu ä tilan Huoneistopohjan yh jossa asunnon sija Ainoastaan ko. a nuolella porras Mustavalkoi osoittaa a ylösalais G

23 LIIKILA yläosa POA A 1. KEO 1:200 eittotilan ja joka on kseen ja ruokailuun) ttu ruoanvalmistusta ja POA A KEO 1:200 GPublisherEngine As Oy Helsingin agnar porras B Mittakaava 1:200 LIIKILA yläosa LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä terassi en) kuuhuoneet numeroidaan,, jne.) Mittakaava 1:200 yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi.. asunto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty rashuone/sisäänkäynti. oinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi laisin. eittotilan ja joka on kseen ja ruokailuun) ttu ruoanvalmistusta ja en) As Oy Helsingin agnar porras B kerros Porras A kerros Porras A B27 2h+kt+s As Oy Helsingin agnar porras B terassi LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä et numeroidaan,, jne.) inen sijaintikartta, esitetty selkeästi. aan merkitty A5 4h+kt+s A1 3h+kt+s AULA yläosa A1 3h+kt+s Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 (VH) As Oy Helsingin agnar porras B B27 2h+kt+s LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä A5 4h+kt+s (VH) VH HII VH Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 H/ WC 10m H/ WC Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 deltapalkki A Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 deltapalkki A4 3h+kt A4 3h+kt Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 HII PEULA + KUIVAU PK LVV LVV Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 Parveke (betoni) Lattia, H,, WC CMYK 3/0/0/5 CMYK 10/0/0/0 GB 230/237/241 GB 226/244/253 MH3 A PEULA + KUIVAU MH3 KK KOTTELIPIHA Pohjoisnuoli mallin mukainen A3 1h+kt Mittajana mallin mukainen Lattiat Terassi, saunan lauteet CMYK 3/5/10/0 CMYK 5/10/20/0 GB 244/237/225 GB 240/225/202 HII H,, WC /0 3 A A3 1h+kt PK joisnuoli ukainen KK KOTTELIPIHA MH3 MH3 (VH) (VH) AJOLUIKA yläosa AJOLUIKA yläosa A2 4h+kt+s WC VH VENTTIILIKUJA VENTTIILIKUJA Huoneistot 1. kerroksessa: A1 VENTTIILIKUJA Huoneistot Asunto Oy Helsingin agnar A2 4h+kt+s WC VH kerroksessa: A1 VENTTIILIKUJA Huoneistot 2. kerroksessa: A2, A3, A4 ja A5 3. kerroksessa: A6, A7, A8 ja A9 23 Asunto Oy Helsingin agnar

24 k 24 POA A KEO 1: kerros Porras A MH3 H/ WC deltapalkki HII A MH3 / TH WC As Oy Helsingin agnar porras B B37 2h+kt+s A14 4h+kt+s (VH) MH3 H/ WC deltapalkki A13 3h+kt HII A A12 1h+kt A11 2h+kt A10 4h+kt+s MH3 / TH As Oy Helsingin Alfred GPublisherEngine As Oy Helsingin agnar porras B B37 2h+kt+s LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä A14 4h+kt+s (VH) eittotilan ja joka on kseen ja ruokailuun) ttu ruoanvalmistusta ja en) kuuhuoneet numeroidaan,, jne.) Mittakaava 1:200 yhteydessä mustavalkoinen sijaintikartta, sijainti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi.. asunto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty rashuone/sisäänkäynti. oinen pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa arkilla lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi laisin. A13 3h+kt Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 10m A12 1h+kt Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 Pohjoisnuoli mallin mukainen Mittajana mallin mukainen A11 2h+kt WC A10 4h+kt+s As Oy Helsingin Alfred Huoneistot 4. kerroksessa: A10, A11, A12, A13 ja A14 5. kerroksessa: A15, A16, A17, A18 ja A19 6. kerroksessa: A20, A21, A22, A23 ja A24 Huoneistot Asunto Oy Helsingin agnar 4. kerroksessa: A10, A11, A12, A13 ja A14 5. kerroksessa: A15, A16, A17, A18 ja A19 6. kerroksessa: A20, A21, A22, A23 ja A24 Mittakaava 1:200

25 POA B 2. KELLAIKEO 1: kellarikerros, katutaso Porras B POA B 1. KELLAIKEO keittotilan ja joka on tukseen ja ruokailuun) tettu ruoanvalmistusta ja ten) 1:200 uhuoneet numeroidaan,, jne.) PublisherEngine ka on tuleva As Oy Helsingin Emil tuleva As Oy Helsingin Emil LJH IT. VA 2 (Porras B) LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä IIV eydessä mustavalkoinen sijaintikartta, nti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. unto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty uone/sisäänkäynti. pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Mittakaava 1:200 LJH IT. VA 2 (Porras B) PEULA + KUIVAU IT. VA 1 (Porras B) LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä PEULA + KUIVAU PK IIV PK KK KK HYÖKKÄY TIE Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 AVUULKU AVUULKU Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 10m HYÖKKÄY TIE Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 AVUULKU Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 HH,, WC B AUTALLI AUTALLI Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 TELE IT. VA 3 (Porras B) AUTALLI TELE IT. VA 3 (Porras B) B B Pohjoisnuoli mallin mukainen ÄH HII HII LVV 1 TEKN HII Mittajana mallin mukainen ÄH TEKN JÄTEHUONE JÄTEHUONE Mittakaava 1:200 As Oy Helsingin agnar porras A As Oy Helsingin agnar porras A Asunto Oy Helsingin agnar 25 Asunto Oy Helsingin agnar

26 TIE B HII AULA yläosa H/WC 26 POA B 1. KEO PublisherEngine :200 keittotilan ja joka on tukseen ja ruokailuun) tettu ruoanvalmistusta ja ten) POA B KEO 1:200 Mittakaava 1:200 tuleva As Oy Helsingin Emil MH3 terassi uhuoneet numeroidaan,, jne.) tuleva As Oy Helsingin Emil kerros Porras B kerros Porras B LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä B26 4h+kt+s teydessä mustavalkoinen sijaintikartta, nti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. unto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty uone/sisäänkäynti. pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Mittakaava 1:200 keittotilan ja joka on tukseen ja ruokailuun) tettu ruoanvalmistusta ja ten) terassi uhuoneet numeroidaan,, jne.) tuleva As Oy Helsingin Emil B26 4h+kt+s B31 3h+kt teydessä mustavalkoinen sijaintikartta, nti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. nto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty änkäynti. ja joka on oheinen un) malli). Nuoli ei saa ntaan, jolloin se olisi MH3 yläosa HYÖKKÄYTIE H/WC LVV 1 Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 10m LATAA VALMIIT ELEMENTIT tuleva As Oy Helsingin Emil >> klikkaa tästä LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä B31 3h+kt LVV 1 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 B30 2h+kt+s H/WC H/WC Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 (VH) MH3 (VH) MH3 B lisättävissä oleva seinä HII AULA yläosa B25 4(-5)h+kt+s (MH4) JÄTEHUONE yläosa terassiterassi Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 lisättävissä oleva seinä Pohjoisnuoli mallin mukainen Parveke (betoni) Mittajana mallin mukainen CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 B30 2h+kt+s Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 B25 4(-5)h+kt+s (MH4) JÄTEHUONE yläosa terassiterassi B B29 2h+kt+s GB 226/244/253 Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 B, H, Pohjoisnuoli, WC /0/0 mallin mukainen 3 HII B28 1h+kt As Oy Helsingin agnar porras A As Oy Helsingin agnar porras A Huoneistot 1. kerroksessa: B25, B26 B27 2h+kt+s Huoneistot Asunto Oy Helsingin agnar 1. kerroksessa: B25, B26 B29 2h+kt+s HII HUONEITOPJAT Pohjien sävytyksessä noudatetaan oheisia sävymalleja B28 1h+kt (VH) B27 2h+kt+s As Oy Helsingin agnar porras A Huoneistot 2. kerroksessa: B27, B28, B29, B30 ja B31 3. kerroksessa: B32, B33, B34, B35 ja B36 4. kerroksessa: B37, B38, B39, B40 ja B41 5. kerroksessa: B42, B43, B44, B45 ja B46 6. kerroksessa: B47, B48, B49, B50 ja B HUONEIDEN NIMEÄMINEN (VH) As Oy Helsingin agnar porras A Värillinen Yhdelle A4-arkille asemoitu yksi huoneistopohja Mittakaava 1:100, kuvan yhteyteen mallin mukainen etrin mittajana Ei huonekohtaisia pinta-alamerkintöjä Jokaisesta huoneistotyypistä tehdään oma pohjakuva (ei peilikuvia) Mustalla värillä hormit, ulkoseinät, kantavat seinät ja kevyet väliseinät Alakatot ja koteloinnit merkitty Parvekelasitus kirjoitettu kuvaan, jos lasitus on pakollinen anskalainen kirjoitettu kuvaan Asuntopiha, autokatos, ulkovarasto yms. merkitty Piirretty takkavaraus kirjoitettu kuvaan Kiinteät kalusteet valkoisella värillä Ei laatoituskuviota peseytymistilojen tms. lattiaan aunan lauteet piirretty istuintasoittain Parveke-/terassilaudoitus merkitty ivoilla esitettyjä huonekaluja voidaan käyttää tilan i, esim. parisänky/sänky, ruokailuryhmä yöpöytä ja tuoli K = keittiö (asuinhuone, joka sisältä tarkoitettu ensisijaisesti ruoanvalm = keittotila (tila, joka on varu -säilytystä, astianpesua yms. va = kylpyhuone = sauna = olohuone MH = makuuhuone (mak Huoneistopohjan y jossa asunnon sija Ainoastaan ko. a nuolella porras Mustavalkoine osoittaa arki ylösalaisin. G

27 B HII (VH) PublisherEngine POA B 7. KEO 1: kerros Porras B kerros Porras B keittotilan ja joka on tukseen ja ruokailuun) tettu ruoanvalmistusta ja ten) POA B KEO 1:200 Mittakaava 1:200 uhuoneet numeroidaan,, jne.) LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä B55 3h+kt teydessä mustavalkoinen sijaintikartta, nti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. unto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty uone/sisäänkäynti. pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Mittakaava 1:200 keittotilan ja joka on tukseen ja ruokailuun) tettu ruoanvalmistusta ja ten) uhuoneet numeroidaan,, jne.) B55 3h+kt teydessä mustavalkoinen sijaintikartta, nti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. nto on tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty änkäynti. ja joka on oheinen un) malli). Nuoli ei saa ntaan, jolloin se olisi B59 3h+kt+s B54 2h+kt+s B54 2h+kt+s Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 10m LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä VH Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 B58 2h+kt+s VH WC B HII (VH) WC Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 B59 3h+kt+s LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä (VH) B53 3h+kt+s Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 Pohjoisnuoli mallin mukainen Parveke (betoni) Mittajana mallin mukainen CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 B58 2h+kt+s Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 B GB 226/244/253 Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 WC WC (VH) (VH) B, H, Pohjoisnuoli, WC /0/0 mallin mukainen 3 HII HII B53 3h+kt+s B52 3h+kt+s (VH) B52 3h+kt+s Huoneistot Asunto Oy Helsingin agnar 7. kerroksessa: B52, B53, B54 ja B55 Huoneistot 7. kerroksessa: B52, B53, B54 ja B55 B57 3h+kt+s MH3 WC purettavissa oleva seinä B56 (3-)4h+kt+s B57 3h+kt+s MH3 WC purettavissa oleva seinä B56 (3-)4h+kt+s Huoneistot 8. kerroksessa: B56, B57, B58 ja B59 9. kerroksessa: B60, B61, B62 ja B kerroksessa: B64, B65, B66 ja B Asunto Oy Helsingin agnar

28 11. kerros Porras B POA B 11. KEO 1: kerros Porras B B HII IV-KONEHUONE IV-kone TEKN WC VH keittotilan ja joka on tukseen ja ruokailuun) tettu ruoanvalmistusta ja ten) IV-KONEHUONE MH4 purettavissa oleva seinä MH3 uhuoneet numeroidaan,, jne.) IV-kone teydessä mustavalkoinen sijaintikartta, nti rakennuksessa/yhtiössä esitetty selkeästi. unto tummennettu, lisäksi kuvaan merkitty uone/sisäänkäynti. pohjoisnuoli (ks. oheinen malli). Nuoli ei saa lounas/etelä/kaakko-suuntaan, jolloin se olisi Mittakaava 1:200 MH4 purettavissa oleva seinä MH3 LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä B68 (4-)5h+kt+s B68 (4-)5h+kt+s Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 10m Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 WC VH Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 B Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 Pohjoisnuoli mallin mukainen Mittajana mallin mukainen HII TEKN Huoneistot 11. kerroksessa: B68 Huoneistot Asunto Oy Helsingin agnar 11. kerroksessa: B68 PublisherEngine Mittakaava 1:200

29 29,² 1 h + kt A3 2. KEO A7 3. KEO A12 4. KEO A17 5. KEO A22 6. KEO K/PY L AP PP var Tehokkaasti toimivat neliöt! 29 Asunto Oy Helsingin agnar U JK Tilaa myös pienelle ruokailuryhmälle. MH3 1H + 33,0 m² Asunto B28 2. kerros Asunto B33 3. kerros Asunto B38 4. kerros Asunto B43 5. kerros Asunto B48 6. kerros Korttelin sisäpihalle avautuva. 33,0 m² 1 h + kt K PP var PY Tehokkaasti toimivat neliöt! B28 B33 B38 B43 B48 2. KEO 3. KEO 4. KEO 5. KEO 6. KEO L U AP JK ÄMINEN sisältää keittotilan ja joka on kseen ja ruokailuun) valmistusta ja LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä Tilaa myös pienelle ruokailuryhmälle. Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 B 226/244/253 Mittakaava 1:100 Koko kodin levyinen.

30 30 Asunto B34 3. kerros Asunto B39 4. kerros Asunto B44 5. kerros Asunto B49 6. kerros 46,0 m² 2 h + kt + s B34 B39 B44 B49 3. KEO 4. KEO 5. KEO 6. KEO K PY MU AP L JK/PK Avaruutta yhdistetyllä keittiöllä ja olohuoneella. PP var 46,² 2 h + kt + s B29 2. KEO 2H ,² Asunto A11 Asunto A16 Asunto A21 4. kerros 5. kerros 6. kerros Koko kodin levyinen, tilava. 49,² K/PY WC uokailutilassa on seinäke tilaa jakamassa. K JK/PK L 2 h + kt A11 A16 A21 4. KEO 5. KEO 6. KEO PP var PY AP MU Makuuhuoneessa paljon säilytystilaa. LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225, H,, WC 0/0/0/0 4/253 Mittakaava 1:100 Tilava.

31 Asunto B35 3. kerros Asunto B40 4. kerros Asunto B45 5. kerros Asunto B50 6. kerros 51,² 2 h + kt + s B35 B40 B45 B50 3. KEO 4. KEO 5. KEO 6. KEO Keittiössä kiva saareke! Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. AP MU L JK/PK PY K PP var 31 Asunto Oy Helsingin agnar 52,0 m² 2 h + kt + s B30 2. KEO 2H ,² Asunto B54 7. kerros Koko kodin levyinen, tilava. 51,² 2 h + kt + s Keittiössä kiva saareke! AP MU L JK/PK PY K B54 7. KEO Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. PP var INEN ältää keittotilan ja joka on seen ja ruokailuun) almistusta ja LATAA VALMIIT ELEMENTIT >> klikkaa tästä Koko kodin levyinen, tilava. Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 226/244/253 Mittakaava 1:100

32 32 51,² 2 h + kt + s B58 8. KEO B62 9. KEO B KEO Keittiössä kiva saareke! AP MU L JK/PK K/PY Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. PP var kerros kerros kerros kerros kerros 53,² Ylimmissä kerroksisssa on hienot näkymät! (VH) Valitse ikkunallinen vaatehuone tai ikkunallinen sauna! Kumpaa tarvitset enemmän? PP var 53,² MU PP var K/PY AP L PY 2 h + kt + s MIIT ELEMENTIT aa tästä Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. L JK/PK B27 B32 B37 B42 B47 2. KEO 3. KEO 4. KEO 5. KEO 6. KEO e.) Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/253 Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. i, saunan lauteet /20/0 2 Mittakaava 1:100

33 Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. (VH) JK/PK MU L AP PK var PY K PP var K/PY 56,0 m² 3 h + kt A4 2. KEO A8 3. KEO A13 4. KEO A18 5. KEO A23 6. KEO 33 Asunto Oy Helsingin agnar LEMENTIT sijainti ja 63,0 koko m² jne.) tta, selkeästi. aan merkitty 3 h + kt + s B52 Nuoli ei saa, jolloin se olisi 00 Koko kodin levyinen, tilava. Parveke (betoni) CMYK 3/0/0/5 GB 230/237/241 della kerroksittain. Lattiat CMYK 3/5/10/0 GB 244/237/225 ot saattavat vaihdella, poikkeamat on oviivalla. 5m Lattia, H,, WC CMYK 10/0/0/0 GB 226/244/ KEO 3H ,0 m² 2 Asunto B52 7. kerros Terassi, saunan lauteet CMYK 5/10/20/0 GB 240/225/202 Pohjoisnuoli mallin mukainen Mittajana mallin mukainen PK var JK/PK MU L AP Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. Asunto Oy Helsingin agnar Valitse iso ikkunallinen vaatehuone tai ikkunallinen sauna! Kumpaa tarvitset enemmän? MU K/PY AP (VH) PP var L PK var JK/PK Valoisa olohuone! Mittakaava 1:100 Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla.

34 MU AP PK var 34 63,² 3H + 63,² h + kt Asunto B55 7. kerros B55 7. KEO Pikkuikkuna tuo luonnonvaloa kylpyhuoneeseen. Makuuhuoneessa ikkunat kahteen suuntaan! PP var K/PY L JK/PK L JK/PK Keittiössä kiva saareke! AP K MU PY Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. PP var Valoisa ruokailutila/ olohuone! Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

35 JK/PK L PK var 64,0 m² 3 h + kt B31 B36 B41 B46 B51 3H + 64,0 m² Asunto B31 2. kerros Asunto B36 3. kerros Asunto B41 4. kerros Asunto B46 5. kerros Asunto B51 6. kerros 2. KEO 3. KEO 4. KEO 5. KEO 6. KEO Pikkuikkuna tuo luonnonvaloa kylpyhuoneeseen. 35 Asunto Oy Helsingin agnar PP var K/PY MU AP L JK/PK Keittiössä kiva saareke! AP K MU PY Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. PP var Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

36 36 72,0 m² 3H ,0 m² h + kt + s Asunto A1 A1 1. KEO 1. kerros LIIKILA yläosa PP var PY VH Eteisessä kätevä vaatehuone/varasto. MU JK/PK Keittiössä kiva saareke! L AP K PK var terassi Mahtavan kokoinen terassi sisäpihan suuntaan! A A Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

37 L AP K PK var PY 73,² 3 h + kt + s B59 B63 B67 3H ,² KEO 9. KEO 10. KEO Asunto B59 8. kerros Asunto B63 8. kerros Asunto B67 8. kerros Pikkuikkunat tuovat luonnonvaloa vaatehuoneeseen ja saunaan. 37 Asunto Oy Helsingin agnar VH Makuuhuoneessa ikkunat kahteen suuntaan! PP var MU JK/PK L JK/PK AP MU Keittiössä kiva saareke! K/PY Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. PP var Valoisa ruokailutila/ olohuone! Ylimmissä kerroksisssa on hienot näkymät! Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

38 ,² 3 h + kt + s B53 3H ,² Asunto B53 7. kerros 7. KEO Valitse vaatehuone tai sauna! Kumpaa tarvitset enemmän? MU L AP PP var (VH) PK var K Kaksi wc:tä! WC PY JK/PK Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. Makuuhuoneella on oma! Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

39 . 74,² 3 h + kt + s B57 B61 B65 3H ,² Asunto B57 8. KEO 8. kerros Asunto B61 9. KEO 8. kerros Asunto 10. B65 KEO 8. kerros 39 Asunto Oy Helsingin agnar Valitse vaatehuone tai sauna! Kumpaa tarvitset enemmän? WC MU L AP PP var (VH) PK var K Kaksi wc:tä! WC PY JK/PK Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. Makuuhuoneella on oma! Ylimmissä kerroksisssa on hienot näkymät! Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

40 L L PK JK 40 78,0 m² 4 h + kt + s A14 A19 4. KEO 5. KEO 4H ,² Asunto A5 78,² Asunto A9 4 h + kt + s 2. kerros 3. kerros 4H ,0 m² Asunto A14 Asunto A19 4. kerros 5. kerros Ikkunallinen wc/kodinhoitohuone! A5 A9 2. KEO 3. KEO deltapalkki MH3 H/ WC PP var PY/K MU AP (VH) JK/PK MU L AP PK var Valitse sauna tai vaatehuone/varasto! Kumpaa tarvitset enemmän? PY Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. JK/PK Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

41 L L PK JK 78,0 m² 4 h + kt + s A24 6. KEO 4H ,0 m² Asunto A24 6. kerros 41 Asunto Oy Helsingin agnar Ikkunallinen wc/kodinhoitohuone! deltapalkki MH3 H/ WC PP var PY/K MU AP (VH) JK/PK MU L AP PK var Valitse sauna tai vaatehuone/varasto! Kumpaa tarvitset enemmän? PY Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. JK/PK Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

42 42 82,² 4 h + kt + s A2 A6 2. KEO 3. KEO 4H ,² Asunto A2 2. kerros Asunto A6 3. kerros Iso ikkunallinen vaatehuone! VH WC PP var K PY Kaksi wc:tä! Valitse vaatehuone tai sauna! Kumpaa tarvitset enemmän? (VH) JK PK L MU AP VENTTIILIKUJA MH3 Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

43 n MU AP PK JK 84,² 4 h + kt + s B26 1. KEO 4H ,² Asunto B26 1. kerros 43 Asunto Oy Helsingin agnar yläosa HYÖKKÄYTIE Erillinen wc/kodinhoitohuone! PP var H/WC PY L K Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. MH3 terassi B B B Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

44 44 85,0 m² 4(-3) h + kt + s B60 B64 9. KEO 10. KEO 4(-3)H ,0 m² Asunto B60 9. kerros Asunto Pikkuikkunat B64 tuovat 10. kerros luonnonvaloa kylpyhuoneeseen ja saunaan. Lisä- ja muutostyönä on mahdollisuus yhdistää ja MH3 yhdeksi isommaksi makuuhuoneeksi. PP var MH3 purettavissa oleva seinä teräspilari teräspilari PY K PK var JK/PK MU L AP WC Kaksi wc:tä! Keittiössä on iso saareke! PK JK L AP MU Valoisa ruokailutila! Ylimmissä kerroksisssa on hienot näkymät! Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

45 85,² 4(-3) h + kt + s B56 8. KEO 4(-3)H ,² Asunto B56 8. kerros Pikkuikkunat tuovat luonnonvaloa kylpyhuoneeseen ja saunaan. Lisä- ja muutostyönä on mahdollisuus yhdistää ja MH3 yhdeksi isommaksi makuuhuoneeksi. 45 Asunto Oy Helsingin agnar PP var MH3 purettavissa oleva seinä teräspilari teräspilari PY K PK var JK/PK MU L AP WC Kaksi wc:tä! Keittiössä on iso saareke! PK JK L AP MU Valoisa ruokailutila! Ylimmissä kerroksisssa on hienot näkymät! Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

46 L 46 91,² 4 h + kt + s A10 A15 A20 4H ,² KEO 5. KEO 6. KEO Asunto A10 Asunto A15 Asunto A20 4. kerros 5. kerros 6. kerros Pikkuikkunat tuovat luonnonvaloa kylpyhuoneeseen ja saunaan. Kaksi wc:tä! Makuuhuone omassa rauhassaan. MH3 / TH K/PY PP var WC K JK/PK L MU MU AP AP JK PK Iso saarekkeellinen keittiö! As Oy Helsingin Alfred Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

47 94,² 4(-5) h + kt + s B25 4(-5)H ,² KEO Asunto B25 1. kerros 47 Asunto Oy Helsingin agnar Erillinen wc/kodinhoitohuone! Valitse vaatehuone tai sauna! Kumpaa tarvitset enemmän? JÄTEHUONE yläosa PY PP var MU L AP H/WC (VH) JK K PK Tilaa isommallekin ruokailupöydälle. Lisä- ja muutostyönä on mahdollisuus jakaa MH3 kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi. MH3 lisättävissä oleva seinä (MH4) terassiterassi Mahtavan kokoinen terassi sisäpihan suuntaan! B B Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

48 48 102,² 5(-4) h + kt + s 5(-4)H ,² B KEO Asunto B kerros Kaksi wc:tä! PP var PY WC MH4 purettavissa oleva seinä MU PK JK AP L K VH Makuuhuoneesta on oikotie eteiseen vaatehuoneen kautta. MH3 Lisä- ja muutostyönä on mahdollisuus yhdistää MH3 ja MH4 yhdeksi isommaksi makuuhuoneeksi. Mahtavan kokoinen hienoilla ylimmän kerroksen näkymillä! Ikkunoiden sijainti ja koko saattaa vaihdella kerroksittain. Hormien koot saattavat vaihdella kerroksittain, poikkeamat on esitetty katkoviivalla. Mittakaava 1:100

49 C TALO s Asunto Oy Helsingin agnar Taiteilijan näkemys C talosta EI30 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 PJOINEN pohjoiseen ITÄ itään EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 EI15 EI15 EI30 EI15 EI15 ulkoportti etelään ELÄ LÄNI länteen POA C Julkisivut

50 50 TALO C 2. KELLAIKEO 1: kellarikerros Porras C AUTALLI C Mittakaava 1:200

51 TALO C 1. KELLAIKEO 1: kellarikerros Porras C Asunto Oy Helsingin agnar AUTALLI UVV 1 (porras C) välipohjan välitilan huoltoluukku PK Muuntamo LVV V 1/ IT VA 1 (porras C) IVL-1 IVL-1 C UVV 2 (portaat A,B ) iivous Tele KK Pesula välipohjan välitilan huoltoluukku PK IVL-1 IVL-1 V 2/ IT VA 2 (portaat A,C) Mittakaava 1:200

52 52 TALO C 1. KEO 1: kerros, pihakansitaso Porras C KOTTELIPIHA VH C69 2h+kt (VH) PUKU LVV PEU AUNA- OATO LÖYLYH WC KEHO- HUONE/ AUNAO C70 2h+kt+s Terassi Terassi alk alk KEHO- HUONE C71 1h+kt+alk C VH C74 1h+kt+alk Parveke (VH) Parveke KOTTELIPIHA C72 3h+kt+s (VH) C73 3h+kt+s VENTTIILIKUJA Parveke Parveke Huoneistot 1. kerroksessa: C69, C70, C71, C72, C73, C74 Mittakaava 1:200

53 TALO C KEO 1: kerros Porras C Asunto Oy Helsingin agnar VH (VH) C75 2h+kt+s+alk alk (VH) deltapalkki VH C76 2h+kt+s Parveke Parveke alk alk C81 3h+kt+s C77 1h+kt+alk C VH C80 1h+kt+alk Parveke (VH) Parveke (VH) C78 3h+kt+s C79 3h+kt+s Parveke Parveke Huoneistot 2. kerroksessa: C75, C76, C77, C78, C79, C80, C81 3. kerroksessa: C82, C83, C84, C85, C86, C87, C88 4. kerroksessa: C89, C90, C91, C92, C93, C94, C95 Mittakaava 1:200

54 54 TALO C 5. KEO 1: kerros Porras C VH (VH) C96 2h+kt+s+alk alk (VH) deltapalkki VH C97 2h+kt+s Parveke Parveke alk alk C102 3h+kt+s C98 1h+kt+alk C VH C101 1h+kt+alk Parveke (VH) Parveke (VH) C99 2h+kt+s C100 2h+kt+s Terassi Terassi Parveke Parveke Huoneistot 5. kerroksessa: C96, C97, C98, C99, C100, C101, C102 Mittakaava 1:200

Asunto Oy Helsingin Alfred

Asunto Oy Helsingin Alfred Asunto Oy Helsingin Alfred yitkoti.fi KERROTALO KONEPAJA 3 Tilaisuus, joka tulee vain kerran sadassa vuodessa Lontoossa se on vanha telakka-alue Dockside ja New Yorkissa Manhattanin helmi, Tribeca. Helsingissä

Lisätiedot

HELSINGIN EMIL VALLILAN KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Uusi ja yksilöllinen citykoti. Suositulla Konepajalla.

HELSINGIN EMIL VALLILAN KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Uusi ja yksilöllinen citykoti. Suositulla Konepajalla. HELSINGIN EMIL VALLILAN KONEPAJA KEOSTALOKOTEJA Uusi ja yksilöllinen citykoti. Suositulla Konepajalla. 2 KAUPUNKI HELLII KAIKKIA AISTEJANI Kaupungilla olen ihmisten ilmoilla ja aistin uudet tuulet ensimmäisenä.

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Werner

Asunto Oy Helsingin Werner hervanta Konepaja Taiteilijan näkemys 2 www.yitkoti.fi/werner Tilaisuus, joka tulee vain kerran sadassa vuodessa Lontoossa se on vanha telakkaalue Dockside ja New Yorkissa Manhattanin helmi, Tribeca. Helsingissä

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

HELSINGIN HELMER VALLILAN KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Huoleton kaupunkikoti. Loistava sijainti, sujuva arki.

HELSINGIN HELMER VALLILAN KONEPAJA KERROSTALOKOTEJA. Huoleton kaupunkikoti. Loistava sijainti, sujuva arki. HELSINGIN HELME VALLILAN KONEPAJA KEOSTALOKOTEJA Huoleton kaupunkikoti. Loistava sijainti, sujuva arki. 2 KNKI HELLII KAIKKIA AISTEJANI Kaupungilla olen ihmisten ilmoilla ja aistin uudet tuulet ensimmäisenä.

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

Espoon Luotsi. Pientaloasumista rauhallisella alueella. Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. HANSAVALKAMA. Taiteilijan näkemys

Espoon Luotsi. Pientaloasumista rauhallisella alueella. Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. HANSAVALKAMA. Taiteilijan näkemys Espoon Luotsi HANSAVALKAMA Ystävällinen hinnaltaan, järkevä luonteeltaan. Taiteilijan näkemys Pientaloasumista rauhallisella alueella 2 PIHA JA LUONTO KOSKETUS- ETÄISYYDELLÄ Kotikylässä asun tutussa ja

Lisätiedot

Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero Kalevankatu 15.

Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero Kalevankatu 15. Kerrostalo Kouvola, Keskusta Kohdenumero 630890 3h, kt, s, parveke, 77,0 m² Kov. 2019 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 75 712,50 Vh. 252 375,00 Tontin lunastushinta 33 841,50 Kalevankatu 15. Ennakkomarkkinoinnissa.

Lisätiedot

21,0 m², 1h+kt,

21,0 m², 1h+kt, Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, Tikkurila Peltolantie 2 01300 Vantaa Puh: 09-8387210 Esittely naapuriyhtiössä. Valoisa uusi koti Vantaan Rekolanmäessä on valmistumassa

Lisätiedot

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Tuusulan Majapaikka. Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. JOKELA KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Tuusulan Majapaikka JOKELA KERROSTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Hyvien palveluiden ja yhteyksien äärellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä

Lisätiedot

Hyvinkään Verka. Villatehtaan valiokodit TEHDAS KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Hyvinkään Verka. Villatehtaan valiokodit TEHDAS KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Hyvinkään Verka TEHDA KERROTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Villatehtaan valiokodit 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Sahramirinne

Asunto Oy Helsingin Sahramirinne Asunto Oy Helsingin Sahramirinne yitkoti.fi PARITALOJA METSÄLÄ 2 Uusia, avaria koteja vehreään Metsälään Asunto Oy Helsingin Sahramirinteen kaksikerroksiset paritalokodit sijoittuvat idylliselle pientaloalueelle

Lisätiedot

Vantaan Moreeni. Suunniteltu sujuvaan arkeen HIEKKAHARJU KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Vantaan Moreeni. Suunniteltu sujuvaan arkeen HIEKKAHARJU KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Vantaan Moreeni HIEKKAHARJU KERROSTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Suunniteltu sujuvaan arkeen 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää

Lisätiedot

Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut.

Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. Vantaan Akaatti KIVISTÖ KERROSTALO Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. AVENTURIINI 2 SAVUKVARTSI AURINKOKVARTSI VUORIKIDE AMETISTI RUUSUKVARTSINKATU KARNEOLI AKAATTI KEIMOLANTIE (VANHA NURMIJÄRVENTIE)

Lisätiedot

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28 Oulu, Etelätulli Rautionkatu 28 SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa Taiteilijan näkemys saattaa yksityiskohdiltaan poiketa toteutuksesta. Viihtyisiä vuokrakoteja korkeatasoisessa

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA

Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA Asunto Oy Jyväskylän Runous KESKUSTA 2 ASUNTO OY RUNOUS Kauniissa runossa on kaikki kohdallaan Kuten Uno Cygnaeus sydämessään tiesi, ihmiselle on hyväksi tavoitella elämäänsä iloa ja riemua taiteen ja

Lisätiedot

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu Valoisat kodit Uudessa Alppilassa Alppilan Kaisla, Oulu Muuttovalmiita koteja Alppilan Kaislassa Kodikkaan Kaislan valoisat läpitalonhuoneistot sijaitsevat osoitteessa Muottikatu 10, 90530 Oulu. Ota meihin

Lisätiedot

Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA

Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA Asunto Oy Sipoon Tuhkimo SÖDERKULLA 2 yitkoti.fi/tuhkimo 3 Asunto Oy Sipoon Tuhkimo Tuhkimon maisemat ovat melkein kuin Saduissa Asunto Oy Sipoon Tuhkimo kohoaa kallioiden kuvioimalle mäelle, ympäristön

Lisätiedot

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI 1 Kotoisa kaupunkikoti Espoon keskuksessa Palveluiden läheisyys, sujuvat liikenneyhteydet ja huoleton asunto vapauttavat aikaa elämiselle ja kaikelle, mikä on sinulle tärkeää. 2 Tämä esite perustuu tilanteeseen

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Viklo

Asunto Oy Helsingin Viklo Asunto Oy Helsingin Viklo yitkoti.fi KERROSTALO KRUUNUVUORENRANTA Taiteilijan näkemys Tutustu alueeseen tarkemmin: www.kruunuvuorenranta.info 3 Uusi koti merellisestä Kruunuvuorenrannasta Asunto Oy Helsingin

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Rafael

Asunto Oy Helsingin Rafael HERVANTA KONEPAJA 2 ata vuotta sitten täällä höyrysivät veturit Kantakaupungin parhaalle paikalle syntyy jotain aivan ainutlaatuista uuden ja vanhan kohdatessa. Täällä ovat kaikki palvelut ja raitsikkapysäkkikin

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Kissankita yitkoti.fi

Asunto Oy Helsingin Kissankita yitkoti.fi Asunto Oy Helsingin Kissankita yitkoti.fi KERROTAO KONEPAJA yitkoti.fiissankita 2 yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yit yitkot kot ko ko

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 565603 3h, kt, s, 72,0 m² Kov. 2016 Energialuokka C Mh. 67 691,12 Vh. 226 000,00 Lapinmäenkatu 3 A 8. Asunto Oy Sastamalan Tähtirannan asunto A8 etsii ensimmäisiä

Lisätiedot

kylmäkone, esim. jääkaappi-pakastin tasoliesi + kalusteuuni + tuuletin tilavaraus: pyykinpesukone + kuivausrumpu naulakkokaluste, suuntaa-antava

kylmäkone, esim. jääkaappi-pakastin tasoliesi + kalusteuuni + tuuletin tilavaraus: pyykinpesukone + kuivausrumpu naulakkokaluste, suuntaa-antava M E R K K I E N S E L I T Y S J A L Y H E N T E E T ASUNNON TILAT ASUNNON USTEET JA LAITTEET MUU TEKNIIKKA JA MERKINNÄT E KT OH WC KH PH S ak yk eteinen keittotila olohuone makuuhuone wc kylpyhuone pesuhuone

Lisätiedot

Lahden Silkkiuikku. Uusi koti Vesijärven rannalla RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA SILKKIUIKKU

Lahden Silkkiuikku. Uusi koti Vesijärven rannalla RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA SILKKIUIKKU Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA SILKKIUIKKU Uusi koti Vesijärven rannalla VOIMA LÖYTYY RANNALTA Meille suomalaisille rakas näkymä on tyyni pinta, myrskyävä aallokko,

Lisätiedot

AS OY NOKIAN PIRKKALAISTORIN PICCOLO

AS OY NOKIAN PIRKKALAISTORIN PICCOLO A OY NOKIAN IRKKALAITORIN ICCOLO 1 Havainnekuva. aattaa poiketa lopullisesta toteutuksesta. 2 A OY NOKIAN IRKKALAITORIN ICCOLO A OY NOKIAN IRKKALAITORIN ICCOLO Välikatu 13, 337100 Nokia As Oy Nokian irkkalaistorin

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Aleksander

Asunto Oy Helsingin Aleksander HERVNT KONEPJ 2 Uusia tarinoita höyryveturien kaupunginosaan Reilut sata vuotta sitten lppilan ja Vallilan kulmilla kantakaupungissa valmistettiin höyryvetureita. Nyt tälle historialliselle alueelle syntyy

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 57,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,73 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 57,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,73 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526227 2h, k, kph/s, 57,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 109 502,73 Vh. 249 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Muuttovalmiita

Lisätiedot

Jyväskylän Pastelli TAULUMÄKI KERROSTALOJA. Keskustakoti Tourujoen varrella

Jyväskylän Pastelli TAULUMÄKI KERROSTALOJA. Keskustakoti Tourujoen varrella Jyväskylän Pastelli TAULUMÄKI KERROSTALOJA Keskustakoti Tourujoen varrella 2 yitkoti.fi/pastelli KAUPUNKI HELLII KAIKKIA AISTEJANI Kaupungilla olen ihmisten ilmoilla ja aistin uudet tuulet ensimmäisenä.

Lisätiedot

Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA. Uusi koti Vesijärven rannalla

Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA. Uusi koti Vesijärven rannalla Lahden Silkkiuikku RUORINIEMI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINNISSA Uusi koti Vesijärven rannalla 2 yit.fi/silkkiuikku VOIMA LÖYTYY RANNALTA Meille suomalaisille rakas näkymä on tyyni pinta, myrskyävä

Lisätiedot

LAHDEN LEHMUS LAUNE KERROSTALO. Hyvät palvelut ja sujuvat yhteydet. Salpausselän maastot lähellä.

LAHDEN LEHMUS LAUNE KERROSTALO. Hyvät palvelut ja sujuvat yhteydet. Salpausselän maastot lähellä. LAHDEN LEHMUS LAUNE KERROSTALO Hyvät palvelut ja sujuvat yhteydet. Salpausselän maastot lähellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa

Lisätiedot

41,0 m². Kerrostalo, 2h,k. Kuparisepänkatu 1, Kerava, Sampola

41,0 m². Kerrostalo, 2h,k. Kuparisepänkatu 1, Kerava, Sampola Kuparisepänkatu 1, 41,0 m² Kohdenumero 627671 Kerrostalo, 2h,k As Oy Keravan Kuparilinna nyt myynnissä! Moderneja, ekologisia, kustannustehokkaita ja ennen kaikkea tyylikkäitä uusia koteja valmistuu Keravan

Lisätiedot

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä.

Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO. Palvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. Lahden Lehtikuusi LAUNE KERROSTALO alvelut vieressä. Salpausselkä lähellä. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta

Lisätiedot

Helsingin Agronomi. Hyvä elää, helppo tulla: Latokartano. VIIKKI KERROS JA LUHTITALO. Taiteilijan näkemys.

Helsingin Agronomi. Hyvä elää, helppo tulla: Latokartano. VIIKKI KERROS JA LUHTITALO. Taiteilijan näkemys. Helsingin Agronomi VIIKKI KERRO JA LUHTITALO Taiteilijan näkemys. Hyvä elää, helppo tulla: Latokartano. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on

Lisätiedot

LUUTNANTINPOLKU. Helsingin Asumisoikeus Oy LUUTNANTINPOLKU Luutnantinpolku HELSINKI. turvallisesti omaan kotiin

LUUTNANTINPOLKU. Helsingin Asumisoikeus Oy LUUTNANTINPOLKU Luutnantinpolku HELSINKI. turvallisesti omaan kotiin Helsingin Asumisoikeus Oy LUUTNANTINPOLKU Luutnantinpolku 2 00410 HELSINKI Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuneesta. Kuvitus- ja havainnekuvat ovat taiteilijan

Lisätiedot

Kalasataman Messi Arkkitehtisuunnitelmat

Kalasataman Messi Arkkitehtisuunnitelmat Kalasataman Messi Arkkitehtisuunnitelmat Tekijänoikeus - Copyright 2017. AKSONOMETRIA 1:2,17, 1:0,92 45 VERKKARENKATU 4 2 46 6 HERMANNIN RANTATIE HERMANSTADS STRANDVÄG +3.0 4 1 1 35 dba VI 3000 +3.3 pp/h

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Vihdin Tammela. Viihtyisästi palvelujen vieressä NUMMELA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys

Vihdin Tammela. Viihtyisästi palvelujen vieressä NUMMELA KERROSTALO. Taiteilijan näkemys Vihdin Tammela NUMMELA KERROSTALO Taiteilijan näkemys Viihtyisästi palvelujen vieressä 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää

Lisätiedot

Asunto Oy Larun Portti Helsinki

Asunto Oy Larun Portti Helsinki larunportti.hartela.fi / www.hartela.fi Asunto Oy Larun Portti Helsinki Lauttasaarentie 1, 00200 Helsinki Asunto Oy Larun Portti Helsinki PJOIKAARI Asunto Oy Larun Portti Helsinki nousee Lauttasaaren sillan

Lisätiedot

REMONTOITU VUOKRAKOTI PERINTEIKKÄÄSSÄ PIHLAJAMÄESSÄ. PIHLAJAMÄKI HELSINKI. SATO VuokraKoti Johtokiventie 8, Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ

REMONTOITU VUOKRAKOTI PERINTEIKKÄÄSSÄ PIHLAJAMÄESSÄ. PIHLAJAMÄKI HELSINKI. SATO VuokraKoti Johtokiventie 8, Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ REMONTOITU VUOKRAKOTI PERINTEIKKÄÄSSÄ PIHLAJAMÄESSÄ. PIHLAJAMÄKI HELSINKI SATO VuokraKoti Johtokiventie 8, 00710 Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ REMONTOIDUT SATO VUOKRAKODIT Perinteikkäässä Pihlajamäessä sijaitsevassa

Lisätiedot

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,67

Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,67 Kerrostalo Jyväskylä, Keskusta Kohdenumero 607320 1h+kt,kh,rp, 26,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 56 500,00 Vh. 139 000,00 Tontin lunastushinta 18 972,67 Hämeenkatu 5. Tehokas pikkukoti rakentuu kulttuurihistoriallisesti

Lisätiedot

Lappeenranta, Huhtiniemi Kohdenumero h,k, 75,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,96 Vh ,00

Lappeenranta, Huhtiniemi Kohdenumero h,k, 75,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,96 Vh ,00 Kerrostalo Lappeenranta, Huhtiniemi Kohdenumero 637589 3h,k, 75,0 m² Kov. 1975 Energialuokka F 2013 Mh. 62 055,96 Vh. 79 000,00 Sunisenkatu 3. Heti vapaa hissitalon 2. kerroksen valoisa kulmahuoneisto.

Lisätiedot

Kerava, Sampola Kohdenumero h,k, parvi, 40,0 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Sampola Kohdenumero h,k, parvi, 40,0 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Sampola Kohdenumero 627695 2h,k, parvi, 40,0 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 86 420,00 Vh. 216 800,00 Kuparisepänkatu 1. As Oy Keravan Kuparilinna nyt myynnissä! Moderneja, ekologisia,

Lisätiedot

Kuopion Gneissi. Toteuta kotiunelmasi Kaivannonlahdessa. LEHTONIEMI KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys

Kuopion Gneissi. Toteuta kotiunelmasi Kaivannonlahdessa. LEHTONIEMI KERROSTALOKOTEJA. Taiteilijan näkemys Kuopion Gneissi LEHTONIEMI KERROTALOKOTEJA Taiteilijan näkemys Toteuta kotiunelmasi Kaivannonlahdessa. 2 yit.fi/gneissi HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa!

Lisätiedot

53,5 m², 2h,kt,s,p,

53,5 m², 2h,kt,s,p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Jorma Kamaja Puh: 0400 812 831 OP Koti Uusimaa Oy LKV Järvenpää Sibeliuksenkatu 17 04400 Järvenpää Puh: 010 254 2700 Nätti hyväkuntoinen saunallinen kaksio huippupaikalla Järvenpään

Lisätiedot

84,5 m², 3h+kt+s+lasit...,

84,5 m², 3h+kt+s+lasit..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Veli-Matti Kopio Puh: 050-315 3084 ihomes LKV Portti 2 02270 Espoo Puh: 050 315 3080 HUIPPUPAIKALLA MEREN RANNALLA, SAUNALLA, SUURELLA LASITETULLA PARVEKKEELLA, TERASSILLA JA UPEALLA

Lisätiedot

Oulu, Toppilansaari Kohdenumero h,k,rkt,khh,pukuh,ph,sa,2wc,2vh, 114,0 m² Kov Energialuokka A 2007 Mh ,00 Vh.

Oulu, Toppilansaari Kohdenumero h,k,rkt,khh,pukuh,ph,sa,2wc,2vh, 114,0 m² Kov Energialuokka A 2007 Mh ,00 Vh. Kerrostalo Oulu, Toppilansaari Kohdenumero 613653 4h,k,rkt,khh,pukuh,ph,sa,2wc,2vh, 114,0 m² Kov. 2009 Energialuokka A 2007 Mh. 321 261,00 Vh. 379 000,00 Pitkänmöljäntie 35. Uskaltaisimme jopa sanoa, että

Lisätiedot

Saarijärvi Kohdenumero h,k,s, 52,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Saarijärvi Kohdenumero h,k,s, 52,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Saarijärvi Kohdenumero 640636 2h,k,s, 52,5 m² Kov. 2000 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 98 000,00 Vh. 98 000,00 Lukiontie 1. Aivan Saarijärven keskustassa, Lukiontiellä, siistikuntoinen kaksio toisessa

Lisätiedot

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 64,5 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 64,5 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Iisalmi, keskusta Kohdenumero 648150 3h,k,s, 64,5 m² Kov. 1990 Energialuokka D 2007 Mh. 109 000,00 Vh. 109 000,00 Haukiniemenkatu 13. ETSITKÖ UNIIKKIA ja massasta erottuvaa kaupunkikotia? Tässä

Lisätiedot

Helsingin Keula LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa.

Helsingin Keula LAUTTASAARI KERROSTALO. Tyylikäs kotisaari vailla vertaa. Helsingin Keula LAUTTAAARI KERROTALO Tyylikäs kotisaari vailla vertaa. 2 HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa.

Lisätiedot

Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero h+kk+s, 54,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero h+kk+s, 54,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero 574222 2h+kk+s, 54,5 m² Kov. 2015 Energialuokka C Mh. 154 000,00 Vh. 154 000,00 Joensuuntie 1. Korpilahden uudet kerrostalokodit ovat nyt myynnissä. Turvallinen,

Lisätiedot

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU Syväkiventie 3 B7 ja B8 90240 OULU Juuri valmistuneessa taloyhtiössä on vapaana kaksi paritalokotia. As Oy Oulun Knuutilanrinne on rakennettu Syväkiventielle Knuutilankankaalle.

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526364 Liiketila, 58,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 105 048,49 Vh. 249 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Muuttovalmiita

Lisätiedot

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku, Suikkila Kohdenumero 647087 2h,kt,s,p, 56,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2013 Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Gränsbackankuja 1 as 22. Tilava, valoisa uuden veroinen vaaleasävyinen kaunis

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi

Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi Asunto Oy Vantaan Tavastinhelmi yitkoti.fi IENTALOJA HÄMEENKYLÄ 2 Asetu Alakylän kotoisaan pihapiiriin. Vantaan Hämeenkylän eteläpäähän, Linnaisten pientaloalueen tuntumaan syntyy uusi moderni kylä. Hämeenkylän

Lisätiedot

50,5 m², 2h, k, s, psh...,

50,5 m², 2h, k, s, psh..., Kohteen ilmoittaja Nimi: NINA KANTELE Puh: 0408383002 Ninan Neliöt Oy LKV 02100 Espoo Puh: 040 838 3002 Hyvien palveluiden läheisyydessä läpitalon kaksio luhtitalon toisessa kerroksessa! Koko huoneiston

Lisätiedot

113,0 m², 5h,k,wc,khh/...,

113,0 m², 5h,k,wc,khh/..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mia Lindberg Puh: 044 381 7771 Kiinteistömaailma, Taka-Töölö, Linnakodit Oy LKV Linnankoskenkatu 12 00250 Helsinki Puh: 044 283 1195 Tilava perheasunto, jossa on neljä makuuhuonetta!

Lisätiedot

ASUNTOPOHJAT. Uniikkeja koteja laadukkaasti saneeratussa teollisuuskiinteistössä.

ASUNTOPOHJAT. Uniikkeja koteja laadukkaasti saneeratussa teollisuuskiinteistössä. ASUNTOPOHJAT Uniikkeja koteja laadukkaasti saneeratussa teollisuuskiinteistössä. SISÄLLYS 3 Merkkien selitykset A- 4 2. Kerros A7 Studioas (1h+kt+alk+s) 70,5m² 5 2. Kerros A9 1-2h+kt 61,5m² 6 3. Kerros

Lisätiedot

Järvenpää, Loutti Kohdenumero h+kt+alk.+r.parveke, 23,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Järvenpää, Loutti Kohdenumero h+kt+alk.+r.parveke, 23,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Järvenpää, Loutti Kohdenumero 627824 1h+kt+alk.+r.parveke, 23,0 m² Kov. 2018 Energialuokka C 2013 Mh. 42 550,00 Vh. 129 950,00 Mäkelänkatu 7. Heti uuteen kotiin! Puusinfoniaan on valmistunut

Lisätiedot

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 59,5 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Keskusta Kohdenumero 638063 2h,k,s, 59,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2018 Mh. 93 556,00 Vh. 239 400,00 Sammonkatu 20. Upealla paikalla, omalla Kallaveden rantatontilla valmis huoneisto

Lisätiedot

Lieksa, Lieksa Kohdenumero h, k, 75,0 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00 Vh ,00

Lieksa, Lieksa Kohdenumero h, k, 75,0 m² Kov Energialuokka G 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Lieksa, Lieksa Kohdenumero 621161 3h, k, 75,0 m² Kov. 1964 Energialuokka G 2013 Mh. 35 000,00 Vh. 35 000,00 Kuhmonkatu 29 A 2. Hyväkuntoinen I-kerroksen kulmahuoneisto noin kilometrin päässä

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Kraatari PAKKALA

Asunto Oy Vantaan Kraatari PAKKALA Asunto Oy Vantaan Kraatari PAKKALA 2 yitkoti.fi/kraatari 3 Mukava pesä Asunto Oy Vantaan Kraatari mukavalta alueelta isommallekin perheelle KRAATARISSA MAHTUU VIIHTYMÄÄN SISÄLLÄ JA ULKONA Asunto Oy Vantaan

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 556499 3h, k, kht, s, 92,0 m² Kov. 2014 Energialuokka A Mh. 144 337,00 Vh. 335 700,00 Onkiniemenkatu 12 A 10. Asunto Oy Sastamalan Exlibris sijaitsee Sastamalan

Lisätiedot

Joensuu, Penttilä Kohdenumero h, kt, 31,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Joensuu, Penttilä Kohdenumero h, kt, 31,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Joensuu, Penttilä Kohdenumero 585316 2h, kt, 31,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 37 650,00 Vh. 125 500,00 Tontin lunastushinta 15 813,00 Vallilankuja 1. Asunto Oy Joensuun Aapeli on Penttilärantaan

Lisätiedot

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00

Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Rovaniemi, Keskusta Kohdenumero 566819 2h,kk,s,p/toimisto, 55,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 59 700,00 Vh. 199 000,00 Valtakatu 19. Valsa nousee aivan Rovaniemen ytimeen, Valistustalon paikalle.

Lisätiedot

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Kerava, Alikerava Kohdenumero h,kt,s, 55,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kerava, Alikerava Kohdenumero 627016 2h,kt,s, 55,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C 2013 Mh. 68 300,00 Vh. 216 500,00 Santaniitynkatu 19. Makua asumiseen! Uudessa As Oy Keravan Korianterissa huolella

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 80,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,51 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, kph/s, 80,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,51 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526262 3h, k, kph/s, 80,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 183 811,51 Vh. 379 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Rakentaminen

Lisätiedot

Koti lähellä kaupungin keskustaa

Koti lähellä kaupungin keskustaa Koti lähellä kaupungin keskustaa Laadustaan tunnettu Jopera rakentaa upeita koteja viihtyisään ja pidettyyn Haapalehtoon. Alueella on runsaasti palveluja ja hyvät liikenneyhteydet. Matkaa Oulun kaupungintalolle

Lisätiedot

10 Asunto Oy Ogelin Kymppi Helsinki TAITEILIJAN NÄKEMYS Asunto Oy Ogelin Kymppi Helsinki

10 Asunto Oy Ogelin Kymppi Helsinki TAITEILIJAN NÄKEMYS Asunto Oy Ogelin Kymppi Helsinki TAITEILIJAN NÄKEMY 10 Elämää Ogelin Kympissä Koti on ihmisen tärkein paikka, siksi haluammekin tehdä siitä ainutlaatuisen, juuri inun tarpeisiisi sopivan tilan, jossa arki sujuu viimeistä yksityiohtaa

Lisätiedot

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4 Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite Lahden Mustamäenkatu 4 Mustamäenkatu 4 15610 Lahti Tontin tiedot Vuokratontti,

Lisätiedot

Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka. Osakkeiden. Myyntihin- lkm

Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka. Osakkeiden. Myyntihin- lkm Asunto Oy Helsingin Lieska Suvannontie 2a, 00510 Helsinki Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka Voimassa toistaiseksi Osakkeiden lkm Päivitetty 10.12.2012 Tontin vuokravastike

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00 Kerrostalo Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero 635651 3 h, k, parveke, 73,0 m² Kov. 1978 Energialuokka F 2013 Mh. 68 417,27 Vh. 69 000,00 Pukkimäentie 1. Ensimmäisen asuinkerroksen hyväpohjainen ja siisti

Lisätiedot

Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero h,kt,parv, 33,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,64 Vh ,50

Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero h,kt,parv, 33,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,64 Vh ,50 Kerrostalo Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero 579046 1h,kt,parv, 33,0 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 44 159,64 Vh. 102 910,50 Tohvelantie 10. RAKENTAMINEN ALOITETTU! As Oy Janakkalan Torinkulma

Lisätiedot

Lahden Mansetti. Hyvin varusteltu keskustakoti elämästä nauttimiseen. KESKI-LAHTI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINTI. Taiteilijan näkemys

Lahden Mansetti. Hyvin varusteltu keskustakoti elämästä nauttimiseen. KESKI-LAHTI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINTI. Taiteilijan näkemys Lahden Mansetti KESKI-LAHTI KERROSTALOKOTEJA ENNAKKOMARKKINOINTI Taiteilijan näkemys Lahden matkakeskus Taiteilijan näkemys Hyvin varusteltu keskustakoti elämästä nauttimiseen. 2 KAUPUNKI HELLII KAIKKIA

Lisätiedot

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero 658781 1h,kt, 26,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 30 210,00 Vh. 100 700,00 Matkusniemenkatu 13. ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Kuopion Kippari. Rakentaja

Lisätiedot

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari

Arjen luksusta uusi koti Lauttasaaressa As. Oy Helsingin Julia Lauttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa As. Oy Helsingin Julia auttasaari Arjen luksusta uusi koti auttasaaressa On vain yksi auttasaari, aidosti merellinen kaupunginosa lähes Helsingin ytimessä. Meren

Lisätiedot

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde.

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. Uusi valovoimainen vuokra-asuntokohde Porin kirjastokorttelissa, Otavankatu 8. Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. Tyylikkäiden

Lisätiedot

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23.

Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero Poukamankatu 23. Kerrostalo Kuopio, Pihlajalaakso Kohdenumero 594915 3h, kt, s (2-3h+kt+s yhtiöjärjestyksen mukaan), 63,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 55 950,00 Vh. 191 400,00 Poukamankatu 23. Juuri valmistuneessa

Lisätiedot

Vantaan Vuorikide. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. KIVISTÖ KERROSTALO. Taiteilijan näkemys. Taiteilijan näkemys

Vantaan Vuorikide. Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. KIVISTÖ KERROSTALO. Taiteilijan näkemys. Taiteilijan näkemys Vantaan Vuorikide KIVISTÖ KERROSTALO Taiteilijan näkemys Taiteilijan näkemys Sujuvat yhteydet, monipuoliset palvelut. AVENTURIINI 2 3 AMETISTI SAVUKVARTSI AURINKOKVARTSI VUORIKIDE SAFIIRI LUMIKVARTSI Timanttinen

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Haukkalantie 47 40740 Jyväskylä Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle Haukkalan asuinalueelle upeiden Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyyteen. Kuuden

Lisätiedot

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03.

Mellunkylä 47298/1. Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamispäätös. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (11) 21.03. HANKESELOSTUS 1 (11) Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu 21.03.2014 Mellunkylä 47298/1 Heka Mellunkylä Vuokkiniemenkatu Sijainti Tontti 47298 / 1 Vuokkiniemenkatu, Mellunkylä 00920 Helsinki Tontti on Kontulantien,

Lisätiedot

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE 1 AUNTAMAANRAITTI 1 3387 TAMERE As Oy Vuoreksen Apollo koostuu arkkitehtonisesti tyylikäistä 1- ja 2-kerroksisista puuverhoilluista rivija luhtitaloasunnoista. Asuntoyhtiön tontti rajautuu kauniiseen Vuoreksen

Lisätiedot

Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Erillistalo Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero 595964 6h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov. 1981 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 210 000,00 Vh. 210 000,00 Haukikuja 6. Pyykösjärven uimarannan tuntumasta

Lisätiedot

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto Kerrostalo Vihervarpusentie Rivitalot Vihervarpusentie, ja 9 avainnekuvat ovat taiteellinen näkemys kohteesta eikä kaikin osin vastaa rakennettavaa kohdetta. EKA TAPANINVAINIO VIERVARPUSENTIE 000 elsinki

Lisätiedot

Kuninkaantammi 33397/2. HEKA Kuninkaantammi / Sienakuja 4. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamishakemus. Ratkaisu

Kuninkaantammi 33397/2. HEKA Kuninkaantammi / Sienakuja 4. Sijainti. Tontti. Asemakaava. Poikkeamishakemus. Ratkaisu HANKESELOSTUS 1 (10) HEKA Sienakuja 4 26.08.2015 Kuninkaantammi 33397/2 HEKA Kuninkaantammi / Sienakuja 4 Sijainti Tontti Asemakaava Poikkeamishakemus Ratkaisu 33397 / 2 Sienakuja 4, Kuninkaantammi 00430

Lisätiedot

Hoitovastike + erillisveloitukset. Rahoitusvastike. Myyntihinta. Lainaosuus. Velaton hinta. lyhennysvapaan. Osakkeiden numerot lkm

Hoitovastike + erillisveloitukset. Rahoitusvastike. Myyntihinta. Lainaosuus. Velaton hinta. lyhennysvapaan. Osakkeiden numerot lkm MYYNTIHINNASTO 1 (7) asunnot, autopaikat, pienajoneuvopaikat 27.12.2011 Asunto Oy Keravan Akatemia voimassa toistaiseksi Keskikatu 1, 04200 KERAVA Päivitetty 30.11.2012 Krs. Huoneistotyyppi Pinta-ala m

Lisätiedot

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 TALOT ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 JÄRVITAIMEN 100 kompakti tilaihme selkeä design innovatiivinen eteis- ja kodinhoitotila valoisa ja avara pohjaratkaisu JÄRVITAIMEN 100 Huoneistoala 99 m², Kerrosala

Lisätiedot

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015 AS OY ITIKANMÄEN ORVOKKI Nyykoolinkatu 17, 60100 Seinäjoki 250915 ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE KUVA RAKENNUSTEN ULKOMUODON JA VÄRITYKSEN OSALTA EI VASTAA LOULLISTA TOTEUTUSTA ENNAKKOMARKKINOINTIESITE

Lisätiedot

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN Lukkosepänkatu 5 A, 20320 Turku ARVIOITU VALMISTUMISAIKA 1/2013 www.suomenvuokrakodit.fi SIJAINTI SVK Kartta: Fonecta Karttapalvelu, 2012. As Oy Turun Westparkin Eeben valmistuu

Lisätiedot

Asunto Oy Savonlinnan Postityttö KESKUSTA

Asunto Oy Savonlinnan Postityttö KESKUSTA Asunto Oy Savonlinnan Postityttö KESKUSTA 2 yitkoti.fi/postitytto 3 Mukava kaupunkikoti upeiden Asunto Oy Savonlinnan Postityttö vesistöjen keskellä Miellyttävää asumista keskustassa Savonlinnan keskustaan

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Tietoa kohteesta Helsingin Vartiokylään, loistavien kulkuyhteyksien, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien äärelle rakennetaan kaksi paritaloa, osoitteeseen

Lisätiedot

AS OY JYVÄSKYLÄN TANHURINNE

AS OY JYVÄSKYLÄN TANHURINNE AS OY JYVÄSKYLÄN TANHURINNE Esite 16/04/2014 TAITEILIJAN NÄKEMYS peab.fi MUKAVAA JA VAIVATONTA ARKEA ARVOSTAVALLE As Oy Jyväylän Tanhurinne tarjoaa uusia koteja kaikenikäisille ja moneen eri tarpeeseen.

Lisätiedot

As Oy Naantalin Linnarinne

As Oy Naantalin Linnarinne As Oy Naantalin Linnarinne VALOISA JA MODERNI PERHEASUNTO MERELLISESSÄ NAANTALISSA Luonnonmaa on vehreä saari Naantalin vanhan kaupungin edustalla. Linnarinteen modernit ja kodikkaat rivitalot isoilla

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion Kippari

Asunto Oy Kuopion Kippari Asunto Oy Kuopion Kippari ENNAKKOMARKKINOINTI yitkoti.fi KERROTALO AARITOKAPNKI 2 yitkoti.fi/kippari Huoleton kaupunkikoti luonnonystävän ehdoilla Vuokratontille valmistuvan Kipparin kodissa neliöt on

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, Espoo

ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, Espoo Taiteilijan näkemys ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, 02330 Espoo ASUNTO OY ESPOON SAUNAMAJURI Reelinkikatu 4, 02330 Espoo Saunalahden merelliselle asuinalueelle valmistuvaan Espoon Saunamajuriin

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN JASPINKUJA Jaspiskuja 10, 01700 Vantaa

ASUNTO OY VANTAAN JASPINKUJA Jaspiskuja 10, 01700 Vantaa AUNTO OY VANTAAN JAPINKUJA Jaspiuja 10, 01700 Vantaa AUNTO OY VANTAAN JAPINKUJA JAPIKUJA 10, 01700 VANTAA Arvioitu valmistuminen 9/2015 Vantaan Jaspinkuja on Vantaan Kivistön uudelle asuinalueelle valmistuva,

Lisätiedot

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde.

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. Uusi valovoimainen vuokra-asuntokohde Porin kirjastokorttelissa, Otavankatu 8. Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. TYYLIKKÄIDEN

Lisätiedot