Red Bull KTM Ajo Factory Racing kovalla kolmikolla MM-sarjaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Red Bull KTM Ajo Factory Racing kovalla kolmikolla MM-sarjaan"

Transkriptio

1 AJO MOTORSPORT Press release Red Bull KTM Ajo Factory Racing kovalla kolmikolla MM-sarjaan Qatarissa sunnuntaina iltakilpailulla käynnistyvä MotoGP-sarjan Moto3-luokka merkitsee Red Bull KTM Ajo Factory Racing-tiimille suurta haastetta ja isoa mahdollisuutta. Aki Ajon johtama kolmen kuljettajan tiimi lähtee taistelemaan KTM:n tehdaspyörillä uuden, mutta monessakin mielessä vielä arvaamattoman luokan historian ensimmäisestä maailmanmestaruudesta. - Sitä tietysti aina haetaan, mutta ei pakkomielellä. Pitää olla myös realisti, sillä tämä on uusi luokka ja uusi projekti. Töitä on paiskittu paljon ja onnistuneesti, mutta sitä sarkaa on paljon vielä edessäkin. On hieno havaita, kuinka kova työmoraali ja menestysnälkä tällä isolla porukalla on kauttaaltaan. Me kaikki pyrimme osaltamme täydellisyyteen, sanoo tiimipäällikkö Ajo. Hyvää tulosta testikaudella Vahvat taustat omaava tiimi käynnistää MM-kauden 11 testipäivää plakkarissaan. Valencian ja Jerezin radoilla Espanjassa kerätty tieto ja kokemukset KTM:n nelitahtisesta ja 250-kuutioisesta prototyyppipyörästä ovat varsin rohkaiseva. Kaikesta kuvastuu, kuinka mittavasti ja määrätietoisesti KTM on panostanut paluuseen MotoGP-sarjan parrasvaloihin. - Testit ovat sujuneet hyvin ja ilman suuria teknisiä ongelmia. Olemme hyvällä tasolla, mutta uudessa luokassa oikeastaan kukaan ei voi vielä tässä vaiheessa tietää, mitkä ovat todelliset voimasuhteet. Qatarin MM-avaus antaa toki jo osviittaa, mutta uskoisin, että luokan voimasuhteet ovat paremmin selvillä vähän ennen 17 osakilpailun mittaisen kauden puoliväliä. Pyörien kehitystyö jatkuu läpi kauden. Uusia juttuja ja jatkuvaa analysointia, kuvailee Ajo. KTM:n tehdastiimin kuljettajien harteille on soviteltu viimeistään testikauden jälkeen suosikin viittaa suunnasta ja toisestakin. Tiimipäällikön ei ole silti tarvinnut suuremmin toppuutella joukkojaan. Kaikki tietävät tarkalleen, mikä on pelin henki näin varhaisessa vaiheessa. Uho on vieras käsite. - Lähdemme tekemään Qatariin hyvää aloitusta ja hakemaan mahdollisimman paljon pisteitä toivon mukaan ilman teknisiä murheita, linjaa Ajo. Cortese ja Kent kovia kirittäjiä keskenään Suomalaistalli Ajo Motorsportin edustamassa KTM:n virallisessa tehdastiimissä kilpailevat saksalainen Sandro Cortese, britti Danny Kent ja ensimmäiseen MM-kauteensa starttaava australialainen Arthur Sissis. - Cortese palasi meille takaisin ja lukeutuu monien ennakkokaavailussa suurimpiin mestarisuosikkeihin. Jo kahdeksannen MM-kautensa aloittava Cortese on kuitenkin jo siksi kokenut kuljettaja, että hän kyllä osaa suhtautua tähän ammattimaisella asenteella ottamatta turhia paineita. - Olen tyytyväinen. Töitä on toki vielä paljonkin jäljellä, mutta suoriuduimme testikaudesta erittäin hyvin. Olen valmis Qatariin ja taistelemaan siellä podiumsijoituksista, vahvistaa Cortese.

2 Cortese, 22, vei nimiinsä ensimmäisen, Valenciassa ajetun virallisen testijakson. Kent, 18, puolestaan hallitsi seuraavaa kolmen päivän jaksoa Jerezissä. - Corteselle löytyy kova kirittäjä omasti tiimistä. Kent on saattanut yllättää monet, mutta ei minua. Olen pitänyt häntä aina suurena lahjakkuutena. En epäile hetkeäkään Kentin mahdollisuuksia, kunhan hän saa vielä lisää tasaisuutta otteisiinsa, toteaa Ajo. - Fiilis on ok. Kokeilimme talvikaudella paljon eri asioita, mikä on tietenkin testien tarkoituskin. Lähden Qatariin hyvällä itseluottamuksella, mutta jalat visusti maassa, tähdentää Kent. Viime vuonna Red Bull Rookies Cupissa toiseksi yltäneellä Sissisillä, 16, on edessään opetteluvuosi MotoGP-ympyröissä. - Sissis on rookie ja hänellä on paljon opeteltavaa. Eipä silti, hän yllätti testikaudella vähän meikäläistäkin sopeutumalla nopeasti uuteen pyörään ja uusin työskentelytapoihin. Qatarin GP jakautuu neljälle päivälle Voimakkaissa keinovaloissa ajettava Qatarin GP poikkeaa muista MM-sarjan osakilpailuista myös siinä, että Losailin 5,4 kilometrin mittaisella radalla tapahtumat jaetaan neljälle päivällä kolmen sijaan. Moto3-luokan kuljettajat ajavat torstaina kaksi 40 minuutin mittaista vapaata harjoitusta. Perjantaina on vuorossa yksi harjoitus ennen lauantain aika-ajoa ja samaan iltaan edelleen ajoittuvaa warm up-sessiota. Kilpailu historian ensimmäisistä Moto3-luokan MM-pisteistä käynnistyy sunnuntaina klo 19, jolloin Losailin tummassa illassa on taatusti sähköinen tunnelma. - Odotellaan rauhassa ja tehdään kotiläksyt kunnolla, kiteytti maanantaina Qatariin matkustanut Ajo MM-sarjan alustunnelmat. * Red Bull KTM Ajo Factory Racing-tiimin kuljettajat MotoGP-sarjan Moto3-luokan MM-sarjassa kaudella 2012: Sandro Cortese # 11 Syntymäpaikka: Ochsenhausen, Saksa Syntymäaika: Paino: 61 kg Pituus: 169 cm Ensimmäinen GP: Espanja Ensimmäinen paalupaikka: Hollanti Ensimmäinen kilpailun nopein kierros: Malesia Ensimmäinen podiumsijoitus: Qatar Ensimmäinen GP-voitto: Tshekki GP-voitot: 2 2. sijat: 5 3. sijat: 4 Podiumsijoitukset: 11 Paalupaikat: 3

3 * Alessandro "Sandro" Cortese ajoi MotoGP-sarjan debyyttinsä 125-kuutioisten luokassa vuonna Vuonna 2009 hän juhli ensimmäistä podiumsijoitustaan Ajo Motorsportin riveissä kilpaillessaan. Cortese ajoi kaudella 2011 ensimmäisen MM-osakilpailuvoittonsa Tshekin GP:ssä Brnon radalla. Hän sijoittui viimeiseksi jääneen 125-kuutioisten luokan MM-kauden loppupisteissä neljänneksi. Sandro Cortese, videoprofiili: Danny Kent # 52 Syntymäpaikka: Chippenham, Iso-Britannia Syntymäaika: Paino: 60 kg Pituus: 174 cm Ensimmäinen GP: Iso-Britannia * Danny Kent aloitti rr-uransa jo vuonna 2001 ollessaan kahdeksan vuoden ikäinen. Läpimurron ensimmäinen vaihe toteutui vuonna 2010, jolloin hän ajoi Red Bull Rookies Cupin yhteispisteissä toiseksi. Hän ehti debytoida samana vuonna myös MotoGP-sarjassa. Kent ajoi vuonna 2011 ensimmäisen täysipainoisen MM-kautensa Ajo Motorsportin riveissä ja 125-kuutioisten luokassa. Hän sijoittui parhaimmillaan neljänneksi Jerezissä ajetussa Espanjan GP:ssä. Danny Kent, videoprofiili: Arthur Sissis # 61 Syntymäpaikka: Adelaide, Australia Syntymäaika: Paino: 53 kg Pituus: 167 cm Ensimmäinen GP: Malesia * Arthur Sissis sijoittui viime vuonna toiseksi Red Bull Rookies Cupin yhteispisteissä. Tiukka taistelu mestaruudesta kääntyi vasta viimeisessä osakilpailussa Lorenzo Baldassarin eduksi. Sissis debytoi MotoGP-sarjassa viime kaudella ajamalla Malesian GP:n 125-kuutioisten kilpailun villin kortin kuljettajana.

4 MotoGP-sarjan kauden 2012 kilpailukalenteri: Losail, Qatar* Jerez, Espanja Estoril, Portugali Le Mans, Ranska Barcelona, Espanja Silverstone, Iso-Britannia Assen, Hollanti** Sachsenring, Saksa Mugello, Italia Laguna Seca, USA*** Indianapolis, USA Brno, Tshekki Misano, San Marino Aragon, Espanja Motegi, Japani Sepang, Malesia Phillip Island, Australia Valencia, Espanja * Iltakilpailu ** Kilpailu lauantaina *** Vain MotoGP-luokka Lisätietoja:

5 AJO MOTORSPORT Press release Khairuddin hyvässä vireessä MM-sarjaan AirAsia-SIC-Ajo -tiimin malesialaiskuljettaja Muhammad Zulfahmi Khairuddin lähtee hyvällä itseluottamuksella ja kovassa vireessä sunnuntaina Qatarissa käynnistyvään Moto3-luokan historialliseen MM-kauteen. KTM:n nelitahtinen ja 250-kuutioinen tehdaspyörä on istunut Khairuddinin käteen talvitesteissä. Sen kellokin on kertonut. - Fahmi on tehnyt sen taas jälleen kerran. Vain harva olisi uskonut siihen, että hän ajaa testeissä yli 30 kuljettajan joukossa viiden nopeimman sakkiin, toteaa tiimipäällikkö Aki Ajo. Khairuddin, 21, on erityisen tyytyväinen siihen, miten kaksi viikkoa sitten Jerezin radalla Espanjassa ajetut viimeistelytestit sujuivat. - Löysimme hyvät säädöt moottoriin ja runkoon. Kovat kierrosajat syntyivät loppujen lopuksi tavallaan helpolla. Pitää kuitenkin muistaa, että tämä uusi projekti on kuitenkin vielä nuori. Eipä silti, tiimi on tehnyt jo tähän mennessä erittäin hienoa työtä. Odotan todellakin innolla ensimmäistä kisaa Qatarissa, kertoo Khairuddin. Nöyrällä asenteella töitä tekevä, oppia ammentava ja neuvoja noudattava Khairuddin lukeutuu niihin kuljettajiin, jotka eivät pidä suurta ääntä itsestään. Hän antaa tekojen puhua puolestaan. Hyväksi havaittu linja on osoittautunut toimivaksi myös tähän kauteen valmistauduttaessa. Ajo tuntee Khairuddinin tavan toimia. Kuvio pelaa jouhevasti myös toiseen suuntaan, jolloin yhteistyö rullaa saumattomasti. - Fahmi on enemmän kisa- kuin aika-ajokuljettaja. Hänellä on taito ja kyky nostaa tasoaan läpi GPviikonvaihteen. Qatarin GP jakautuu neljälle päivälle Voimakkaissa keinovaloissa ajettava Qatarin GP poikkeaa muista MM-sarjan osakilpailuista myös siinä, että Losailin 5,4 kilometrin mittaisella radalla tapahtumat jaetaan neljälle päivällä kolmen sijaan. Moto3-luokan kuljettajat ajavat torstaina kaksi 40 minuutin mittaista vapaata harjoitusta. Perjantaina on vuorossa yksi harjoitus ennen lauantain aika-ajoa ja samaan iltaan edelleen ajoittuvaa warm up-sessiota. Kilpailu historian ensimmäisistä Moto3-luokan MM-pisteistä käynnistyy sunnuntaina klo 19, jolloin Losailin tummassa illassa on taatusti sähköinen tunnelma. - Odotellaan rauhassa ja tehdään kotiläksyt kunnolla, kiteytti maanantaina Qatariin matkustanut Ajo MM-sarjan alustunnelmat.

6 * AirAsia-SIC-Ajo -tiimi MotoGP-sarjan Moto3-luokan MM-sarjassa kaudella 2012: Zulfahmi Khairuddin # 63 Syntymäpaikka: Selangor, Malesia Syntymäaika: Paino: 56 kg Pituus: 168 cm Ensimmäinen GP: Malesia * Muhammad Zulfahmi Khairuddin teki MotoGP-sarjan debyyttinsä kaudella 2009 kotiyleisön edessä Sepangin radalla. Hän ajoi viime vuonna samalla radalla uransa toistaiseksi parhaan MMosakilpailusijoituksen yltämällä seitsemänneksi 125-kuutioisissa. Khairuddinille vuosi 2012 merkitsee kolmatta täysipainoista kautta MM-sarjassa. MotoGP-sarjan kauden 2012 kilpailukalenteri: Losail, Qatar* Jerez, Espanja Estoril, Portugali Le Mans, Ranska Barcelona, Espanja Silverstone, Iso-Britannia Assen, Hollanti** Sachsenring, Saksa Mugello, Italia Laguna Seca, USA*** Indianapolis, USA Brno, Tshekki Misano, San Marino Aragon, Espanja Motegi, Japani Sepang, Malesia Phillip Island, Australia Valencia, Espanja * Iltakilpailu ** Kilpailu lauantaina *** Vain MotoGP-luokka Lisätietoja:

Ajo nousi MotoGP-sarjan suurtalliksi Asparin rinnalla

Ajo nousi MotoGP-sarjan suurtalliksi Asparin rinnalla Liitteenä edelleen Ajo Motorsportin molempien tiimien kuljettajien profiilit, sekä tänään Japanin GP:n osalta muutoksen kokenut MM-sarjan kilpailukalenteri. ----- Ajo nousi MotoGP-sarjan suurtalliksi Asparin

Lisätiedot

Niklas Ajon vauhti on kohdallaan Australiassa

Niklas Ajon vauhti on kohdallaan Australiassa Niklas Ajon vauhti on kohdallaan Australiassa Press release 2012-10-27 Niklas Ajo lähtee luottavaisin mielin Phillip Islandin radalla Australiassa sunnuntaina ajettavaan Moto3-luokan kauden toiseksi viimeiseen

Lisätiedot

Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä

Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä AJO MOTORSPORT Press release 2011-30-03 Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä Aki Ajon johtama suomalaistalli Ajo Motorsport tähtää kovin ja samalla myös perustelluin tavoittein tulevana

Lisätiedot

Red Bull KTM Ajo-tiimi haluaa kruunata mestaruuskauden voitolla Valenciassa

Red Bull KTM Ajo-tiimi haluaa kruunata mestaruuskauden voitolla Valenciassa AJO MOTORSPORT Press release 2012-11-07 Red Bull KTM Ajo-tiimi haluaa kruunata mestaruuskauden voitolla Valenciassa Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi on hallinnut Moto3-luokan ensimmäistä MM-kautta. Tiimi lähtee

Lisätiedot

Niklas Ajolle MM-uran paras sijoitus kauden päätöskisassa

Niklas Ajolle MM-uran paras sijoitus kauden päätöskisassa Press release 2011-11-06 Niklas Ajolle MM-uran paras sijoitus kauden päätöskisassa Niklas Ajo, 17, ajoi komeasti MM-uransa toistaiseksi parhaan sijoituksen leikkaamalla 125-kuutioisten luokan kauden ja

Lisätiedot

Ajon räväkkä kulku päättyi Indyn hiekoille

Ajon räväkkä kulku päättyi Indyn hiekoille Press release 2011-08-28 Ajon räväkkä kulku päättyi Indyn hiekoille Amerikan mantereella ensimmäistä kertaa kilpailleen Niklas Ajon räväkästi käynnistynyt matkanteko päättyi kaatumiseen sijalta 12, kun

Lisätiedot

Ajo taisteli visiiri huurussa MM-pisteen tuntumaan

Ajo taisteli visiiri huurussa MM-pisteen tuntumaan Press release 2011-06-12 Ajo taisteli visiiri huurussa MM-pisteen tuntumaan Niklas Ajo taisteli hienosti MM-pisteiden tuntumaan 125-kuutioisten luokan kauden kuudennessa osakilpailussa sateisessa Silverstonessa.

Lisätiedot

Ajo janoaa kovia kuivan kelin kierroksia Mugellossa

Ajo janoaa kovia kuivan kelin kierroksia Mugellossa Press release 2011-06-30 Ajo janoaa kovia kuivan kelin kierroksia Mugellossa Reilun viikon kuluttua 17 vuotta täyttävällä Niklas Ajolla on edessään jälleen uudet haasteet, kun 125-kuutioisten luokan tiivistempoinen

Lisätiedot

Niklas Ajo taisteli tuskista huolimatta hienosti yhdeksänneksi Malesiassa

Niklas Ajo taisteli tuskista huolimatta hienosti yhdeksänneksi Malesiassa Press release 2012-10-21 Niklas Ajo taisteli tuskista huolimatta hienosti yhdeksänneksi Malesiassa Niklas Ajo ei antanut vasemmassa jalkapöydässä olevan murtuman haitata suuremmin tahtia Sepangin helteisellä

Lisätiedot

Ajon juhannuskisa jäi lyhyeksi sähkövian vuoksi

Ajon juhannuskisa jäi lyhyeksi sähkövian vuoksi Press release 2011-06-25 Ajon juhannuskisa jäi lyhyeksi sähkövian vuoksi Niklas Ajon kilvanajo jäi juhannuspäivänä harmittavan lyhyeen 92 000 katsojan silmien edessä Hollannin Assenissa. Saksalaistiimin

Lisätiedot

Red Bull KTM Ajo-tiimi päätti kauden komeaan kaksoisvoittoon

Red Bull KTM Ajo-tiimi päätti kauden komeaan kaksoisvoittoon AJO MOTORSPORT Press release 2012-11-11 Red Bull KTM Ajo-tiimi päätti kauden komeaan kaksoisvoittoon Moto3-luokan historiallisen maailmanmestaruuden jo aiemmin varmistanut Red Bull KTM Ajotehdastiimi päätti

Lisätiedot

Zarcolle uran ensimmäinen voitto

Zarcolle uran ensimmäinen voitto AJO MOTORSPORT Press release 2011-10-027 Zarcolle uran ensimmäinen voitto Aki Ajon johtama MotoGP-sarjan 125-kuutioisten luokan kaksinkertainen mestaritalli Ajo Motorsport palasi vakuuttavalla tavalla

Lisätiedot

Niklas Ajo ajaa ensimmäisen kympin täyteen MM-sarjassa

Niklas Ajo ajaa ensimmäisen kympin täyteen MM-sarjassa Press release 2011-07-14 Niklas Ajo ajaa ensimmäisen kympin täyteen MM-sarjassa MotoGP-sarjan 125-kuutioisten luokan suomalaistulokas Niklas Ajo ajaa uransa kymmenennen MM-osakilpailun, kun kausi saavuttaa

Lisätiedot

Niklas Ajo joutuu jäämään sivuun Portugalin GP:stä

Niklas Ajo joutuu jäämään sivuun Portugalin GP:stä Niklas Ajo joutuu jäämään sivuun Portugalin GP:stä Press release 2012-05-29 Niklas Ajo ei ole mukana ensi viikonvaihteessa Estorilin radalla Portugalissa ajettavassa Moto3-luokan kauden kolmannessa MM-osakilpailussa.

Lisätiedot

Tuulenpuuska riuhtaisi Ajon huippuvauhdista sairaslomalle

Tuulenpuuska riuhtaisi Ajon huippuvauhdista sairaslomalle Press release 2011-10-16 Tuulenpuuska riuhtaisi Ajon huippuvauhdista sairaslomalle Niklas Ajon jo varmalta vaikuttanut seitsemäs sija päättyi kivuliaasti Phillip Islandin tuulisella radalla Australiassa

Lisätiedot

Ajo kadotti rytminsä MM-avauksessa

Ajo kadotti rytminsä MM-avauksessa Press release 2011-20-03 Ajo kadotti rytminsä MM-avauksessa Niklas Ajon pistetili jäi vielä avaamatta 125-kuutioisten luokan MMsarjan käynnistäneessä Qatarin kisassa. Vasta 16-vuotias Ajo leikkasi Losailin

Lisätiedot

Ajo nousi letkan hänniltä taisteluun MM-pisteistä

Ajo nousi letkan hänniltä taisteluun MM-pisteistä Press release 2011-07-03 Ajo nousi letkan hänniltä taisteluun MM-pisteistä Niklas Ajo, 16, näytti todellisen taistelijan luonteensa 125-kuutioisten luokan kauden kahdeksannessa MM-osakilpailussa Mugellon

Lisätiedot

Ajo lähtee vauhdillisesti hyvässä vireessä Misanoon

Ajo lähtee vauhdillisesti hyvässä vireessä Misanoon Press release 2011-09-01 Ajo lähtee vauhdillisesti hyvässä vireessä Misanoon Vauhdin puolesta hyvän tason saavuttaneen Niklas Ajon tuloskäyrä piirtyy molempiin suuntiin kolmen viimeisimmän, eli Sachsenringin,

Lisätiedot

Niklas Ajo nousi komeasti MM-pisteille Barcelonassa

Niklas Ajo nousi komeasti MM-pisteille Barcelonassa Press release 2011-06-05 Niklas Ajo nousi komeasti MM-pisteille Barcelonassa Niklas Ajo, 16, teki komean nousun MM-pisteille 125-kuutioisten luokan kauden viidennessä osakilpailussa Barcelonassa. Ruudusta

Lisätiedot

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat

Weckman toiseksi motocrossin Belgian EMosakilpailussa, Haavisto ja Junnola loukkaantuivat Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 5/6-osakilpailu, Lommel, su 2.7.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa

13-vuotias huippujuniori Emil Weckman motocrossin Euroopanmestaruuteen Hollannissa Moottoripyöräily, motocross, EM-sarja, 6/-osakilpailu, Assen, Hollanti, su 30.8.2015. teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lisätiedot

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa

Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Team Manninen Bros Honda tiimillä piti kiirettä viikonloppuna testitilaisuuden ja kilpailujen muodossa Teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuvat: Team Manninen Bros. Honda tiedotus Jere

Lisätiedot

Junnolalta ja Weckmanilta vahvat näytöt motocrossin EM-sarjan testileirillä

Junnolalta ja Weckmanilta vahvat näytöt motocrossin EM-sarjan testileirillä Team Manninen Bros Honda juniorit Tatu Junnola ja Emil Weckman vakuuttivat ajollaan Honda Europen Espanjan leirillä. Tiedote ohessa. Teksti ja kuvat vapaasti julkaistavissa. teksti ja kuva: Team Manninen

Lisätiedot

C Moren kärjet viikolle 18 ( )

C Moren kärjet viikolle 18 ( ) C Moren kärjet viikolle 18 (30.4.-6.5.18) Tämän viikon ohjelmistossa mm. Jääkiekon MM-kisat starttaa, Suomi - Etelä-Korea la 5.5. Yleisurheilun Timanttiliiga käyntiin, mukana Tero Pitkämäki Moottoripyöräilyn

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla

Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla Team Manninen Bros. Honda valmistautui Tsekin EM-osakilpailuun motocrossin maailmanmestari Pekka Vehkosen johdolla. Oheisesta linkistä voi katsoa Tatu Junnolan GoPro videon Siuntion radalta. http://youtu.be/u6le3o9xszm

Lisätiedot

Mestari Salminen päätti MM-kauden tyylikkäästi

Mestari Salminen päätti MM-kauden tyylikkäästi Juha Salmisen tiedote 2.10.2011 Mestari Salminen päätti MM-kauden tyylikkäästi Enduron pienimmän luokan mestaruuden jo lauantaina Ranskan Mendessa nimiinsä vienyt Juha Salminen päätti MM-kauden tyylikkäästi.

Lisätiedot

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M 2009 Mestaruus/kinkkukisa: Seuran Mestari Sami Päiväniemi 1. Nimi Seura LuokkaTulosTasoitus Sami Päiväniemi Veljmiehet M 1309 30 2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A 1263 48 3. Risto Kyttä Veljmiehet M 1247 30

Lisätiedot

C Moren kärjet viikolle 19 ( )

C Moren kärjet viikolle 19 ( ) C Moren kärjet viikolle 19 (7.-13.5.18) Tämän viikon ohjelmistossa mm. Jääkiekon MM-kisat täydessä vauhdissa Formula 1 Espanjassa Tenniksen ATP1000 Madridissa Yleisurheilun Timanttiliiga Shanghaissa Golfin

Lisätiedot

Road Racing Uutiset HOMMAT HOITUU 24H 1-2012 NOSTOPALVELUT- KULJETUKSET- TRUKKITYÖT. Ari Tikkanen 040 543 7125 Ajonvälitys 0400 434 221

Road Racing Uutiset HOMMAT HOITUU 24H 1-2012 NOSTOPALVELUT- KULJETUKSET- TRUKKITYÖT. Ari Tikkanen 040 543 7125 Ajonvälitys 0400 434 221 Road Racing Uutiset 1-2012 Kuva Marc VDS Mika Kallio Pekka Päivärinta Aki Ajo Niklas Ajo Timo Paavilainen Erkka Korpiaho Valter Patronen Niki Tuuli Marko Aarnio NOSTOPALVELUT- KULJETUKSET- TRUKKITYÖT Ari

Lisätiedot

HELTECH Motorsport TOIMINTA 2001-2010

HELTECH Motorsport TOIMINTA 2001-2010 HELTECH Motorsport TOIMINTA 2001-2010 HISTORIA TIETOJA TOIMINTA ALOITETTU 2001 SYKSYLLÄ VETÄJÄNÄ ALUSTA ALKAEN TAPIO PRÄTTÄLÄ LAJEINA KAIKKI MOOTTORIURHEILU LAJIT URHEILIJOITA LAJEISTA: motocross, enduro,

Lisätiedot

Osallistujalta edellytetään lisenssin ohella rataleimatutkintoa. Tutkinnon voimassaolo on pystyttävä todistamaan kilpailupaikalla.

Osallistujalta edellytetään lisenssin ohella rataleimatutkintoa. Tutkinnon voimassaolo on pystyttävä todistamaan kilpailupaikalla. Sarjasäännöt 2014 Legends Trophy, Master, Pro ja Semi Pro Legends Cars Finland ry pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Luokkaa varten on laadittu tekniset säännöt piirustuksineen. Säännöt

Lisätiedot

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Team Manninen Bros. Honda avasi kilpailukautensa Latviassa Kegumsin kansainvälisessä motocrosskisassa. Tiimikuljettajista

Lisätiedot

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 1. Yleistä 1.1. Kansallisen Endurance Saloon sarjan osakilpailut järjestetään AKK- Motorsport ry:n luvalla Autourheilun Sääntökirjan 2015 ja näiden vuoden

Lisätiedot

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 olivat historian kolmannet maailmanmestaruuskilpailut ja toiset miesten MM kisat. Ne järjeste4in Tšekissä

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Impivaarassa sunnuntaina 21.5. Lähtöaika Kilpailu alkaa massalähdöllä klo 9.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu parannusyrityksillä, tarkempi

Lisätiedot

C Moren kärjet viikolle 12 ( )

C Moren kärjet viikolle 12 ( ) C Moren kärjet viikolle 12 (19.-25.3.18) Tällä viikolla ohjelmassa: Formula 1 kausi alkaa - eturivin paikat ovat taas jaossa Hiihtolajeissa viimeiset skabat, yhdistetty ja mäkihyppy Ruotsin jääkiekkoliiga

Lisätiedot

Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen tiimitoimintaa herätetään horroksesta ja liikkeelle lähdetään kovalla innolla.

Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen tiimitoimintaa herätetään horroksesta ja liikkeelle lähdetään kovalla innolla. 2012 Vuonna 1986 perustettu Ykkös-mp oy aloitti toimintansa lähinnä korjaamo- ja varaosapalveluilla laajentuen käytettyjen moottoripyörien ja mopojen myyntiin. Muutaman vuoden päästä toimintaa laajennettiin

Lisätiedot

Jere Haavistolla Saksan EM-motocrossista tuliaisina erävoitto ja raju kaatuminen

Jere Haavistolla Saksan EM-motocrossista tuliaisina erävoitto ja raju kaatuminen Jere Haavistolla Saksan EM-motocrossista tuliaisina erävoitto ja raju kaatuminen Motocrossin EMX150 Euroopan mestaruussarjan kolmas osakilpailu ajettiin viikonloppuna Saksan MM-motocross osakilpailun yhteydessä

Lisätiedot

Parkanon harrastelentopallon tuloksia: Harrastelentop.tiedote_2015-16.pdf. Harrastelentop._ohjelma_2.11.2015.pdf

Parkanon harrastelentopallon tuloksia: Harrastelentop.tiedote_2015-16.pdf. Harrastelentop._ohjelma_2.11.2015.pdf Parkanon harrastelentopallon tuloksia: Harrastelentop.tiedote_2015-16.pdf Harrastelentop._ohjelma_2.11.2015.pdf HARRASTELENTOP._2015-16_taulukko_2.11.-15.pdf tiistaina 4.8.2015 pelattiin Parkanon pesäpallon

Lisätiedot

Kenguru 2011 Benjamin (6. ja 7. luokka)

Kenguru 2011 Benjamin (6. ja 7. luokka) sivu 1 / 6 NIMI LUOKKA/RYHMÄ Pisteet: Kenguruloikan pituus: Irrota tämä vastauslomake tehtävämonisteesta. Merkitse tehtävän numeron alle valitsemasi vastausvaihtoehto. Jätä ruutu tyhjäksi, jos et halua

Lisätiedot

Hejdå! - Terveisiä Norjasta

Hejdå! - Terveisiä Norjasta Hejdå! - Terveisiä Norjasta. 17.06.2109 Tai oikeastaan tällä hetkellä istun jo autossa ruotsin puolella, matkalla kohti Tulkholmaa. Reissun viimeinen treeni tehtiin juuri Örebrossa joka oli 1,30h juoksu.

Lisätiedot

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006.

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. Lähtöaika Ensimmäinen lähtö klo 10.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu

Lisätiedot

Neljä parasta joukkuetta palkitaan rahapalkinnoin. Varat on tarkoitettu käytettäväksi esim. leirikoulua varten.

Neljä parasta joukkuetta palkitaan rahapalkinnoin. Varat on tarkoitettu käytettäväksi esim. leirikoulua varten. YLÄASTE KEILAA Uudistunut keilailukilpailu yläasteelle! Muodostakaa oma joukkueenne ja osallistukaa! Pääpalkinto 1350 euron stipendi. PALKINNOT: 1. 1350 2. 680 3. 500 4. 340 5.-10. Tavarapalkintoja Neljä

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 21. 30.7.2017 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on sama kuin vuonna 2016. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava torstaihin

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

VIIVANSEURANNAN SÄÄNNÖT. Priit Norak

VIIVANSEURANNAN SÄÄNNÖT. Priit Norak VIIVANSEURANNAN SÄÄNNÖT Priit Norak +372 5192 7800 priit.norak@robotex.ee Sisältö 1 Johdanto... 3 2 Robottiluokat... 3 3 Kenttä... 3 4 Robotti... 3 4.1 LEGO-robottien lisävaatimukset... 4 5 Kilpailu...

Lisätiedot

Kausi 2010 HINNASTO. Lisäksi osallistumme myös muihin lajin suurimpiin moottorikelkka tapahtumiin ympäri maan.

Kausi 2010 HINNASTO. Lisäksi osallistumme myös muihin lajin suurimpiin moottorikelkka tapahtumiin ympäri maan. Kausi 2010 Menokone Racing osallistuu kaudella 2010 kahden kuljettajan voimin moottorikelkkailun Sprintin sekä Enduron SM sarjoihin. Tiimi lähtee puolustamaan Enduron Suomen mestaruutta, jonka Ville Siiskonen

Lisätiedot

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10.

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10. 1. Luokassa enintään 10 kuljettajaa Tässä tapauksessa luokassa ajetaan kaksi (2) lähtöä, yksi (1) alkuerä ja yksi (1) finaali. 1.1. Alkuerä 1.1.1. Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön,

Lisätiedot

Kenguru 2017 Benjamin (6. ja 7. luokka)

Kenguru 2017 Benjamin (6. ja 7. luokka) sivu 1 / 8 NIMI LUOKKA Pisteet: Kenguruloikan pituus: Irrota tämä vastauslomake tehtävämonisteesta. Merkitse tehtävän numeron alle valitsemasi vastausvaihtoehto. Oikeasta vastauksesta saat 3, 4 tai 5 pistettä.

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 20. 29.7.2018 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on pienin muutoksin sama kuin vuonna 2017. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava

Lisätiedot

TIEDOTE. Team EVERLAST Welds kausikooste 2015

TIEDOTE. Team EVERLAST Welds kausikooste 2015 13.12.2015 1( 10) Team EVERLAST Welds kausikooste 2015 Team Everlast Welds aloitti uutena endurotiiminä kilpailukautensa 2015 tammikuun lopulla kansallisella kilpailulla Karkkilassa. Tiimin kuljettajista

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty )

KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty ) KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 (päivitetty 31.1.2019) SISÄLLYSLUETTELO 1. SÄÄNNÖT 1.1. Luokan organisaatio 1.2. The Gran Turismo ryhmäjako 1.3. Osanottajat 1.4. Sarjan pistelaskenta 1.5. Palkinnot 1.6. Tiedotus-

Lisätiedot

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010

TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 TIEDOTE UUSIKAUPUNKI BOAT RACE 12.-13.6.2010 Järjestämme ratavenekilpailut Uudessakaupungissa Merefesti viikonloppuna 12.-13.6.2010. Ajettavat luokat ovat SJ15, T400, T400S, O250 ja OC Hydro Classic. Kilpailut

Lisätiedot

SM-kilpailut ja SuomiCUP

SM-kilpailut ja SuomiCUP SM-kilpailut ja SuomiCUP SISÄLTÖ 1. Kilpailut 1.1 SM-kilpailut 1.2 SuomiCup 1.3 Kilpailumuodot 2. Tulokset 2.1 Pistelasku SuomiCupissa 2.2 Kilpailukohtaiset pisteet 3. Vakuutus 4. Kilpailukausi 5. Anti-doping

Lisätiedot

Rotax BRP. Gunskirchen, Itävalta. Perustettu 1920 Työntekijöitä 1200

Rotax BRP. Gunskirchen, Itävalta. Perustettu 1920 Työntekijöitä 1200 Rotax BRP Gunskirchen, Itävalta Perustettu 1920 Työntekijöitä 1200 Rotax karting moottorit Ski-Doo ja Lynx moottorikelkat ja vesijetit Evinrude perämoottorit Can-Am mönkijät Can-Am Spider roadsterit Moottoripyörät

Lisätiedot

36 SUOMEN KUVALEHTI 12/2006

36 SUOMEN KUVALEHTI 12/2006 Pä 36 SUOMEN KUVALEHTI 12/2006 MotoGP:n kilpailukauden alkaminen 26. maaliskuuta merkitsee Mika Kalliolle seitsemän kuukauden leirielämää. äivän nopein Mika Kallio on pieni ja kevyt, mutta nopea. Sitä

Lisätiedot

Jesse Saarinen & Jaakko Jänis

Jesse Saarinen & Jaakko Jänis Jesse Saarinen & Jaakko Jänis Amazing Race Amazing racessa kilpailijat toimivat joukkueina, joissa on kaksi henkeä, jotka jotenkin tuntevat toisensa. Joillakin tuotantokausilla on ollut enemmänkin henkilöitä

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

RANKING KIERTUE

RANKING KIERTUE RANKING KIERTUE 2016 2017 Kiertueelle otetaan vähintään 90 keilaajaa järjestyksessä seuraavalla tavalla: 1. 32 kauden 2015 2016 kiertuefinaaliin selvinnyttä keilaajaa 2. Naisten, miesten ja nuorten poikien

Lisätiedot

- puhelin - sdhkoposti - puh.kilpailupiiivind Kilpailutoimisto:

- puhelin - sdhkoposti - puh.kilpailupiiivind Kilpailutoimisto: $t]illlltfll il 00TIilBlLllTI0 ry llrillllil ll0l0lll0[$l]tl0 rl KILPAILUKUTSU JA LISAMAANAYS Kilpailulupa RR/14 Laji: Ptiivtimdiirli Nimi: Luokat: Rata: Kilpailupaikka: Jiirjestiijii: - puhelin - sdhkoposti

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

Kalle Rintamäki. Kisaraportti Kausi 2009 Luokka MX C/A

Kalle Rintamäki. Kisaraportti Kausi 2009 Luokka MX C/A Kalle Rintamäki Kisaraportti Kausi 2009 Luokka MX C/A Kisaraportti 2009 Kausi 2009 on paketissa ja aika kerrata tapahtumat. Kalle, on Erittäin motivoitunut urheilija, joka harjoittelee aina tosissaan ja

Lisätiedot

Kellokukantie VANTAA. puh puh

Kellokukantie VANTAA. puh puh Sarjasäännöt F-Rallisarja 2018 1.Yleistä F-rallisarjan (myöhemmin Sarja) järjestää AKK-Motorsport ry (myöhemmin Liitto) ja kaikki sarjan oikeudet (mukaan lukien sähköisen median ja markkinointioikeudet)

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATASARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

Kellokukantie VANTAA. puh puh

Kellokukantie VANTAA. puh puh Sarjasäännöt F-Rallisarja 2019 1.Yleistä F-rallisarjan (myöhemmin Sarja) järjestää AKK-Motorsport ry (myöhemmin Liitto) ja kaikki sarjan oikeudet (mukaan lukien sähköisen median ja markkinointioikeudet)

Lisätiedot

072 C-LUOKAN SPEEDWAYKILPAILUT 85cc minispeedwayn ja 50cc microspeedwayn säännöt

072 C-LUOKAN SPEEDWAYKILPAILUT 85cc minispeedwayn ja 50cc microspeedwayn säännöt 072 C-LUOKAN SPEEDWAYKILPAILUT 85cc minispeedwayn ja 50cc microspeedwayn säännöt 072.1.1. 85cc MINISPEEDWAY, MÄÄRITELMÄ... 1 072.1.2. 85cc MINISPEEDWAY, MOOTTORIPYÖRÄT... 1 072.1.3. 85cc MINISPEEDWAY,

Lisätiedot

Crosskart FCC Challenge kilpailusäännöt Sisällys. versio 1.0

Crosskart FCC Challenge kilpailusäännöt Sisällys. versio 1.0 1 Crosskart FCC Challenge kilpailusäännöt 2017 versio 1.0 Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Osallistumismaksu... 2 3. Aikataulu... 2 4. Radat... 2 5. Tapahtumien lukumäärä ja sijoittaminen... 2 6. Lisenssi ja

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

ENERGIALIIGA TIISTAI kellonaika kenttä sarja

ENERGIALIIGA TIISTAI kellonaika kenttä sarja ENERGIALIIGA TIISTAI 9.8.2016 17:30 Belgia v Saksa 1 C 17:30 Portugali v Italia 2 C 17:30 Hollanti v Ranska 3 C 17:30 Ruotsi v Irlanti 4 C 17:30 Sveitsi v Espanja 5 C 17:30 Englanti v Kroatia 6 C 18:00

Lisätiedot

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi Sarjasäännöt F-Rallisarja 2016 1.Yleistä F-rallisarjan (myöhemmin Sarja) järjestää AKK-Motorsport ry (myöhemmin Liitto) ja kaikki sarjan oikeudet (mukaan lukien sähköisen median ja markkinointioikeudet)

Lisätiedot

Patamäen E-tytöt maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa POWER CUPissa Raahessa 5-8.6.2014

Patamäen E-tytöt maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa POWER CUPissa Raahessa 5-8.6.2014 Patamäen E-tytöt maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa POWER CUPissa Raahessa 5-8.6.2014 Pientä 'suurta' jännitystä ilmassa saapuminen majoituspaikkaan liikuntahallille. Makuupaikkojen valinta ja

Lisätiedot

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017 MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti Petri Ahokas 05/2017 MID Reikäpelin SM 2017: kilpailuformaatti Mukaan 64 miestä, 16 naista Pelataan 4 pelaajan lohkoissa, 3x9 reiän ottelut Voitetusta ottelusta

Lisätiedot

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla.

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla. Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2005 Pyöräily Yleistä. Kausi 2005 oli seurallamme pyöräilyn osalta suhteellisen rauhallinen, järjestimme vain kahdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme kilpailut

Lisätiedot

8. P97 seututaitokoulu (1h,45min)

8. P97 seututaitokoulu (1h,45min) 8. P97 seututaitokoulu 26.1 2008 (1h,45min) -Liivien jako/teemat /lohkojen teko, n.15 min -Nopeus ketteryys harjoituksen alussa, n.15 min -Rastiharjoittelu lohkoissa 1-5 max.15min/lohko (yht75min) 4+4pel.ryhmät/ohjaaja

Lisätiedot

Eurokolikot Päivitetty 18.4.2010 Vuosi Arvo Maa Miljoonaa Variantti Huomioitavaa Kuntoluokka Hinta Linkki BELGIA 1999 1snt BEL 235,2000 Isot tähdet

Eurokolikot Päivitetty 18.4.2010 Vuosi Arvo Maa Miljoonaa Variantti Huomioitavaa Kuntoluokka Hinta Linkki BELGIA 1999 1snt BEL 235,2000 Isot tähdet Eurokolikot Päivitetty 18.4.2010 Vuosi Arvo Maa Miljoonaa Variantti Huomioitavaa Kuntoluokka Hinta Linkki BELGIA 1999 1snt BEL 235,2000 Isot tähdet BELGIA 1999 1 snt BEL sis.ed Pienet tähdet ESPANJA 1999

Lisätiedot

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen Henri Niskanen & Kalle Jokinen Ajoasento ja penkin paikka Peruslähtökohtana tehtaan antamat mitat, unohtamatta sitä että kuskilla on hyvä ja luonnollinen ajoasento,

Lisätiedot

FinRX Crosskart Sarjasäännöt 2019

FinRX Crosskart Sarjasäännöt 2019 FinRX Crosskart Sarjasäännöt 2019 1 Sisällys 1. SARJASÄÄNNÖT... 2 1.1. Osakilpailuiden säännöt... 2 1.2. FinRX-sarjan organisaatio... 2 1.3. Kilpailuluokat ja arvot... 2 1.4. Tapahtumien lukumäärä ja sijoittaminen...

Lisätiedot

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva URHEILU 25.11.2017 Päivitetty: 25.11.2017 Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva Holopaiset ja Kalliot vievät eteenpäin lahtelaista naistennistä. Yleensä tennis on koko perheen juttu ja Lahdessakin

Lisätiedot

Motor racing. Kuvat: Curly ry

Motor racing. Kuvat: Curly ry Motor racing Lehdessä haastatellaan sebastian vetteliä ja tutustutaan räikkösen uraan sekä monzan f1rataan ja kuljettajien palkkoihin. Kuvat: Curly ry Nyt haastattelemme Sebastian vetteliä Monta kilpailua

Lisätiedot

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013

1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tarinoita kotikulmilta ja vähän maailmaltakin: Onpa tässä muutama kisa kurvailtu edellisen kirjoittelun jälkeenkin 1000 Lakes Rally eli Jyväskylän Suurajot 29.6.2013 Tuttuja teitä kotikulmilla. Mekaanikkoina

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

Legends Cars Finland ry (LCF hallitus) pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden.

Legends Cars Finland ry (LCF hallitus) pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Sarjasäännöt 2018 Legends Trophy, Master, Pro ja Semi Pro Legends Cars Finland ry (LCF hallitus) pidättää oikeuden muuttaa sarjasääntöjä kesken kauden. Luokkaa varten on laadittu tekniset säännöt piirustuksineen

Lisätiedot

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 päivitetty 2.6.. Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 Suomen Ratsastajainliitto ja BCM Scanhorse ovat sopineet seuraavista kansallisista kilpailuluokista ja SRL:n kiintiöpaikoista

Lisätiedot

Tuomo Salonen 8.10.2014. October 8, 2014 Runner's High Oy

Tuomo Salonen 8.10.2014. October 8, 2014 Runner's High Oy Tuomo Salonen 8.10.2014 October 8, 2014 Runner's High Oy 1 This is how I became me. October 8, 2014 Runner's High Oy 2 Esityksen sisältö Kuka olen? Vuodesta 1989 vuoteen 2014 Mitä urheilu on antanut? Vuosi

Lisätiedot

PuMu D-TYTÖT Ensimmäinen ja tärkein sääntö koko pesäpallossa, olit sitten ulkopelissä tai sisäpelissä, on: TIEDÄ AINA TILANNE.

PuMu D-TYTÖT Ensimmäinen ja tärkein sääntö koko pesäpallossa, olit sitten ulkopelissä tai sisäpelissä, on: TIEDÄ AINA TILANNE. PuMu D-TYTÖT 2013 Ensimmäinen ja tärkein sääntö koko pesäpallossa, olit sitten ulkopelissä tai sisäpelissä, on: TIEDÄ AINA TILANNE. Onko 1-tilanne, 2-tilanne, 3-tilanne, 1-3-tilanne, 2-3-tilanne, ajolähtö

Lisätiedot

Suorat lähetykset kanavittain, viikot 35-36. Viasat Sport

Suorat lähetykset kanavittain, viikot 35-36. Viasat Sport Suorat lähetykset kanavittain, viikot 35-36 Viasat Sport 3.9. klo 17.50 Koripallo, EM-kilpailut: Kreikka - Makedonia 4.9. klo 17.35 Koripallo, EM-kilpailut: Italia Ranska 10.9. klo 14.45 Mootoriurheilu,

Lisätiedot

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot* Vantaa

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot*  Vantaa Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti 25.04. Maastot* www.vhs.fi to 27.04. Tarmon kevätottelut P15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu T15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu P13: 60m,

Lisätiedot

39 31 muut: 137 Koepistejono *) yht muut: 155,5 Koepistejono 10 8 ensikertalaiset: 65,0 muut:73,25. yht.

39 31 muut: 137 Koepistejono *) yht muut: 155,5 Koepistejono 10 8 ensikertalaiset: 65,0 muut:73,25. yht. Kielten kandiohjelma: englanti, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri Yhteispistejono 39 31 ensikertalaiset: 122 39 31 muut: 137 Koepistejono 37 27 50 *) 39 31 yht. 76 58 78 62 Kielten

Lisätiedot

LASTEN NÄÄSHALLI CUP 2009

LASTEN NÄÄSHALLI CUP 2009 järjestää LASTEN NÄÄSHALLI CUP 2009 Sunnuntaina 24.5.2009 KILPAILUPAIKKA KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUMAKSU Nääshalli, bud 4 (Näsijärvenkatu 8, Tampere). Viimeinen ilmittautumispäivä n perjantaina

Lisätiedot

menestykseen Sakari Tamminen 31.3.2009

menestykseen Sakari Tamminen 31.3.2009 Rakennusaineet Lisää tähän otsikkonousuun ja yritysten menestykseen Sakari Tamminen 31.3.2009 Maailmantalouden kriisi leviää aaltoina Suomeen Suhdannekuva yhä synkkä Maailmantalouden kriisi jatkuu Raju

Lisätiedot

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7 Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 Kilpailukutsu Alastaron Moottoriradalla ajettavassa Länsi-Suomen Alueen 7 Alue-Kupin osakilpailuissa noudatetaan

Lisätiedot

Winter Tour 2014 PariScramble Open Sports Coach -golfsimulaattorissa

Winter Tour 2014 PariScramble Open Sports Coach -golfsimulaattorissa Winter Tour 2014 PariScramble Open Sports Coach -golfsimulaattorissa Simulaattorin perusasetukset alkusarjaan marraskuu 2013 - huhtikuu 2014 Valitaan jompikumpi pelattava kenttä - Linna Golf ja etu9 -

Lisätiedot

C Moren kärjet viikolle 20 ( )

C Moren kärjet viikolle 20 ( ) C Moren kärjet viikolle 20 (14.-20.5.18) Tämän viikon ohjelmistossa mm. Jääkiekon MM-kisat huipentuu sunnuntain finaaliin Moottoripyöräilyn MotoGP Ranskassa Tenniksen ATP1000 Roomassa Uusia sarjoja ja

Lisätiedot

2. SM-sarja Yleistä. 1.2 Debytanttikilpailut. 1.3 emotorsport -tutkinto. 2.1 Osallistumisoikeus. 2.2 Kilpailukalenteri ja sarja

2. SM-sarja Yleistä. 1.2 Debytanttikilpailut. 1.3 emotorsport -tutkinto. 2.1 Osallistumisoikeus. 2.2 Kilpailukalenteri ja sarja Sisältö 1.1 Yleistä... 2 1.2 Debytanttikilpailut... 2 1.3 emotorsport -tutkinto... 2 2. SM-sarja 2018... 2 2.1 Osallistumisoikeus... 2 2.2 Kilpailukalenteri ja sarja... 2 2.3 Osakilpailut... 3 2.4 Osallistumismaksut...

Lisätiedot

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018 01/18 02/18 03/18 04/18 määrän määrän määrän EU Ruotsi 141 968 4,1 139 575 2,8 158 746 2,8 170 449 Saksa 123 102-6,1 126 281-4,5 161 558 6,9 159 303 Espanja 104 817 10,5 103 791 16,2 126 347 21,1 114 954

Lisätiedot