HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI"

Transkriptio

1 HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT

2 TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa ja informaatiota. Jos et ole joustava, mobiili ja verkossa vuorokauden ympäri, olet selkeästi jäljessä kilpailijoitasi. Konica Minoltan avulla sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi informaatioon ajasta ja paikasta riippumatta. Konica Minolta on kehittänyt liiketoimintoja tehostavia ja vauhdittavia ratkaisuja, joilla pystyt pysymään kilpailijoidesi edellä ja palvelemaan asiantuntevasti omaa asiakaskuntaasi. Konica Minoltalla on perustellut syyt toivottaa miellyttäviä ja tuloksellisia työpäiviä!

3 TOIMISTORATKAISUT 3 OTA HENKILÖSTÖSI KOKO OSAAMINEN KÄYTTÖÖSI AVULLAMME! Konica Minoltan toimistoratkaisut tukevat yrityksenne menestystä ja työntekijöidenne ammatillista pätevyyttä, sillä ratkaisumme on mukautettu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin - eikä päinvastoin. Konica Minoltan tavoitteena on paperille painettujen ja digitaalisten dokumenttien täydellinen yhteensovitus, koska lopulta se on asiakirjan koko elinkaari joka ratkaisee. Dokumentin koko elinkaari Tulostus on ainoastaan yksi vaihe dokumentin elinkaaressa. Siihen kuuluu paljon muutakin, kuten dokumentin luominen, arkistointi ja haku. Informaatio on arvokas resurssi, mutta sen täydellinen hyödyntäminen vaatii asiakirjan elinkaaren hallitsemista kokonaisuutena. Dokumentin älykäs luominen Paperidokumenttien skannaus, tekstintunnistus ja lomakkeiden sekä viivakoodien tulostus ovat toimenpiteitä, joilla luodaan valmiudet dokumenttien automaattiseen jakeluun, muokkaukseen ja arkistointiin. Paperidokumentit word- ja excel-tiedostoiksi Paperiasiakirjat voidaan skannata suoraan sähköisiksi tiedostoiksi, jonka jälkeen niiden muokkaaminen on yksinkertaista. Työläät ja hitaat muuntamisvaiheet ovat nyt historiaa. Lisätehoa liikkuvaan työskentelyyn: mobiilitulostus älypuhelimilta ja tablet-tietokoneilta WiFi, sähköposti tai AirPrint mahdollistavat mobiilitulostuksen ja tietojen avaamisen mobiililaitteelta aina tarvittaessa. Helpot arkistointiratkaisut Helppokäyttöiset ja tehokkaat arkistointiratkaisut perustuvat PDF-tiedostojen hakukelpoisuuteen, joten arkistoitujen dokumenttien jäljitys on nopeaa. Hyvä tietää! Tilastollisesti tarkasteltuna jokainen työntekijä käyttää keskimäärin 7.4 tuntia viikossa tietojen etsimiseen. Näin ei tarvitsisi olla! (IDC 2010) Dokumenttien tehokas hallinnointi Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: 1) Skannaussovellukset, joilla paperidokumentit digitoidaan ja ohjataan organisaation nykyiseen asiakirjahallintajärjestelmään tai 2) täysin uuden asiakirjahallintajärjestelmän käyttöönotto Konica Minoltan avustuksella. Konica Minoltan lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja vaatimukset. Follow-me-tulostus Follow-me-toiminto mahdollistaa työn lähettämisen mille tahansa verkossa olevalle järjestelmälle, jolta tulostus sitten käynnistetään. Tämä on vain yksi esimerkki menetelmistä, jotka helpottavat mobiilityöskentelyä.

4 TOIMISTORATKAISUT 4 HYÖDYNNÄ SÄHKÖISEN JA PAINETUN SISÄLLÖN EDUT Konica Minoltan monitoimijärjestelmät sekä sovellukset yhdistävät paperille painetut asiakirjat ja sähköiset tiedostot tavalla, joka täyttää nykyaikaisten yritysten vaatimukset ja joustavan työnkulun edellytykset sekä säästää aikaa ja kustannuksia. Vaivaton tulostus ja kopiointi Normaalin tulostamisen ja kopioinnin lisäksi, kaikentyyppisten tulostusmateriaalien vakuuttava käsittely on Konica Minoltan monitoimijärjestelmien vahvuus. Vakiokokoisten A6-SRA3 arkkien ja pintapainoltaan g/m 2 paperin lisäksi materiaalivalikoimaan sisältyy mukautetut arkkikoot ja peräti 1.2 metrin pituinen banneripaperi. Tehokas skannaus ja faksaus Toimiston päivittäistehtävissä asiakirjojen nopea ja helppo skannaus on välttämätöntä. Näin digitoitu aineisto voidaan ohjata suoraan sähköiseen postilaatikkoon, arkistointijärjestelmään, USB-muistitikulle tai FTP-palvelimelle. Faksiviestien lähetys ja vastaanotto onnistuu myös suoraan työasemalta. Loistava tulostuslaatu vangitsee katseen Konica Minoltan polymeerinen Simitri HD -väriaine tuottaa korkeatasoisia tulosteita. Lisäksi väriaineen kiinnityslämpötila on huomattavan alhainen, mikä vähentää virrankulutusta ja pienentää näin sähkölaskua. Lopputuotteet ratkaisevat Konica Minolta tarjoaa runsaasti ammattitason viimeistelyominaisuuksia, joihin muut tuotevalmistajat eivät pysty alkaen arkkien nidonnasta ja taitosta aina täysin jakeluvalmiisiin ja tyylikkäisiin julkaisuihin. Tiedotteiden, joukko kirjeiden tai esitteiden tuottaminen on nyt todella kätevää. Selkeät ja mukautettavat toiminnot Suuri värikosketusnäyttö Älypuhelimista tuttu toiminnallisuus Täydellinen verkkoselain Kustomointipalvelu, jossa näytön valikkorakenne suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan vaatimuksia vastaavaksi 2013 BUYERS LAB Konica Minoltan bizhub-monitoimijärjestelmät on nimetty parhaaksi tuotemallistoksi vuosina 2011, 2012, 2013 ja 2014.

5 TOIMISTORATKAISUT 5 TOIMISTORATKAISUT JA PALVELUT, JOITA IT-OSASTO ARVOSTAA Konica Minoltan tulostus- ja asiakirjasovellusten asentaminen on helppoa ja niiden ylläpitotoimet vähäisiä. Konica Minoltan asiantuntijapalvelut voivat myös ottaa täyden vastuun sovellusten toteutuksesta ja pysyvästä hallinnoinnista. Näin IT-osastojen työaikaa vapautuu käytettäväksi niiden ydinosaamiseen, mistä on etua koko organisaatiolle. Tuotantokatkosten tehokas eliminointi Konica Minoltan järjestelmät ovat kestäviä ja luotettavia. Laiteviat ovat erittäin harvinaisia, mutta häiriön sattuessa apu on aivan käden ulottuvilla näyttöruudun interaktiivisten ohjeiden muodossa. Etädiagnostiikkajärjestelmä puolestaan ennakoi toimenpiteet ja tarvittaessa huoltotiimin saapuu paikalle nopeasti. 20% Yhteydenotot IT-tukeen Automatisoidut väriainetilaukset ja huoltoilmoitukset Eikö tulostus onnistu, koska väriainetta tai huoltoa ei ole tilattu? Ongelmien ratkaisu on Konica Minoltan automatisoiduissa huoltopalveluissa, joiden avulla laitteesi hoitavat tilaukset automaattisesti. Laitetietojen ja tulostuskustannusten seuranta Järjestelmien tilatiedot, väriaineiden riittävyys, tarkat tulostuskustannukset ja mahdolliset virheilmoitukset ovat kaikki nähtävissä milloin tahansa vain yhdellä napin painalluksella. Ei enää jatkuvia kyselyjä tukipalveluun 20 % IT-tukeen saapuvista yhteydenotoista koskee tulostimia. Konica Minoltan avulla ne saadaan loppumaan. (Quocirca 2010) Universal printer driver -tulostinajuri Universal Printer Driver -yleisajuri on saatavissa useimpiin Konica Minoltan laitteisiin, joten työntekijöiden on helppo hallita erilaisia tulostus- ja monitoimijärjestelmiä. Konica Minolta on tulostusympäristöjen asiantuntija Konica Minolta on kehittänyt ammattimaisen lähestymistavan, jolla se selvittää ja toteuttaa asiakirjahallinnan yksilölliset puitteet. OPS-konseptiin (Optimized Print Services) sisältyy myös sopimus tuotantoympäristön hallinnointipalveluista. Asiakas voi siis levollisin mielin keskittyä perusliiketoimintoihinsa ja säästää samalla aikaa sekä kustannuksia. Älykäs laitekannan hallinta Ei enää käyttöoikeuksien määrittelyä tai ohjelmistojen päivitystä erikseen jokaiselle laitteelle, sillä Konica Minoltan ratkaisulla kaikki sujuu keskitetysti. Kätevää ja käytännöllistä! Saumaton integrointi Windows-, Linux- tai Mac-ympäristöön asennetut Konica Minoltan bizhub-järjestelmät ja sovellukset voidaan ongelmitta liittää esimerkiksi SAP- ja SharePoint-järjestelmiin.

6 TOIMISTORATKAISUT 6 LEIKKAA ASIAKIRJAKUSTANNUKSIA JA PARANNA TEHOKKUUTTA Oletteko selvillä tulostuskustannuksistanne ja tiesittekö, että laitteen ja väriaineen hankinta muodostaa niistä vain pienen osan? Oikein valittu yhteistyökumppani osaa tarkoin arvioida kokonaiskustannukset (sisältäen mm. laitekannan hallinnoinnin, rahoituksen ja logistiikan) ja auttaa niiden karsimisessa. Konica Minoltalla on tähän monia ratkaisuja. Kustannusrakenne avoimeksi Kustannuksia ei pidä kirjata erittelemättä, vaan ne on kohdennettava kullekin käyttäjälle, osastolle tai projektille. Näin mahdollistetaan kustannusten yksityiskohtainen tarkastelu ja kustannustietoisuuden lisääminen myös työntekijöiden keskuudessa. Laitekannan optimointi vähentää kustannuksia Tulostuslaitteet voivat helposti muuttua kustannusloukuksi. Laitekannan käyttö vajaalla kapasiteetilla sekä suuri virhe- ja häiriöalttius tulevat kalliiksi. Konica Minoltan tehokkaat seurantatyökalut auttavat laitekannan valvonnassa ja säästökohteiden jäljittämisessä. Mitkä ovat asiakirjakustannuksenne? Kokemuksemme mukaan vain yksi kymmenestä organisaatiosta tietää tulostuskustannustensa määrän. Keskimäärin jopa 6 % yrityksen liikevaihdosta kuluu dokumenttien hallinnointiin. (InfoTrends 2010) 40 % tulosteista heitetään pois 24 tunnin kuluessa. (Newsweek 2009) Jokainen tulostamiseen käytetty euro lisää kokonaiskustannuksia 9 eurolla. (ALL Associates Group 2012) Hyvät uutiset: Tulostuskustannukset (laitteisto, väriaine, huolto, paperi...) Lisäkustannukset (IT-tuki, hallinnointi, materiaalien hankinta ja varastointi, dokumentteihin liittyvät prosessit...) Digitalisointi säästää aikaa ja rahaa Digitaalisessa maailmassa informaatio on välittömästi saatavilla. Se lisää tuottavuutta ja vähentää jatkuvaa tarvetta tietoaineiston tulostamiseen. Sähköinen arkistointi vapauttaa myös arvokasta toimistotilaa. Näin työskentely nopeutuu ja kustannukset pienenevät. Tulostuskustannusten hallinta Tulostuskustannukset ovat täysin hallittavissa rajoittamalla esimerkiksi käyttäjien väritulostusoikeuksia, ohjaamalla laajojen töiden tuotanto vain tietyille tehojärjestelmille tai määrittämällä kaksipuolinen tulostus oletustoiminnoksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Turhan tulostuksen välttäminen Uskomatonta, mutta totta: yksi yhdeksästä tulosteesta unohtuu luovutustasolle, josta sitä ei koskaan noudeta. Ongelman ratkaisu on Follow Me toiminto, jossa käyttäjän on ensin tunnistauduttava ja käynnistettävä sitten tulostus suoraan järjestelmältä. Joustavat työnkulut nostavat tehokkuutta -30% Näitä kustannuksia voidaan pienentää jopa 30 %. (IDC 2009, Gartner 2013) Konica Minoltan OPS (Optimized Print Services) analysoi perusteellisesti kaikki yritysasiakirjaprosessit, jotta työnkulkujen optimointi voidaan suunnitella ja toteuttaa. Optimointi säästää aikaa ja kustannuksia sekä varmistaa liiketoimintojen sujumisen mahdollisimman tehokkaasti.

7 TOIMISTORATKAISUT 7 AUKOTON TIETOTURVA ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄ Tietojen saanti on tänä päivänä entistä vahvempi kilpailuetu. Samalla kasvaa tietoturvan merkitys ja tämä koskee sekä paperille painettua että sähköistä informaatiota. Asiakkaamme voivat työskennellä levollisin mielin, sillä Konica Minolta on alansa johtava tietoturvastandardien kehittäjä ja toteuttaja. Tietoturvallisesti verkkoympäristössä Verkkoon liitettyjen monitoimijärjestelmien on täytettävä kaikki tarvittavat tietoturvavaatimukset. Konica Minoltan käyttämä IEEE 802.1X SSL -salaus ja IPsec-tunnistautumisprotokolla mahdollistavat vaivattoman integroinnin suojattuihin verkkoympäristöihin sekä tietoturvallisen verkkoliikenteen. Käytännössä kaikki bizhub-järjestelmät ovat ISO EAL3 -sertifioituja ja täyttävät siten tiukimmatkin kansainväliset tietoturvanormit. Luottamuksellisen aineiston suojaus Organisaatioilla ei ole varaa tinkiä luottamuksellisten dokumenttien suojauksesta - olivatpa ne sitten tulostimen kiintolevyllä tai luovutustasolla. Konica Minoltalla on useita eri menetelmiä suojauksen varmistamiseksi, kuten tiedostojen salaus, tietojen turvallinen poisto, kopiosuojaus vesileimalla ja PDF-tiedostojen sähköinen allekirjoitus. Kirjautumisen ja käytön valvonta Käyttäjävarmennus on tietoturvan säilymisen kannalta avain - asemassa. Konica Minolta tarjoaa käyttäjien todennukseen useita tapoja, joita ovat mm. älykortti, PIN-koodi tai sormen verisuonten biometrinen tunnistus. Kullekin käyttäjälle voidaan myös määritellä yksilölliset käyttöoikeudet. Luottamukselliset tiedot ovat turvassa Luottamuksellisten tietojen (kuten palkkalaskelmien ja tuotekehityksen tulokset) ja henkilökohtaisten dokumenttien tulostus on suojattua. Tietoturvan varmistus on aina välttämätöntä, kun työntekijän työsuhde päättyy tai alkaa. Teollisuus vakoilun estäminen on myös entistä tärkeämpää. Sähköiset arkistot voidaan suojata perinteisiltä vahingoilta kuten murroilta ja tulipalolta. Ympäristön hyvinvointi Konica Minoltan toimintaohjelmassa ympäristön suojelulla ja kestävällä kehityksellä on vahva asema. Tästä ovat todisteena lukuisat palkinnot ja tunnustukset, jotka on myönnetty yhtiölle sekä sen kehittämille tuotteille ja ratkaisuille. Parempi katsoa kuin katua: turvatulostus Turvatulostus estää tulosteita päätymästä ulkopuolisten käsiin, sillä käyttäjän on kirjauduttava suoraan laitteelle ennen tulostuksen käynnistämistä. Tämä on välttämätöntä käsiteltäessä esimerkiksi henkilöstö osaston arkaluontoisia tietoja. 1. Lähetä työ 2. Anna käyttäjätunnus valitsemallesi tulostimelle 3. Käynnistä tulostus

8 bizhub I-SARJA ÄLYKKÄÄM- PÄÄN TYÖSKEN- TELYYN RETHINK IT

9 2 bizhub C250i ASIAKASHYÖDYT Intuitiivinen käyttökokemus Käytä monitoimilaitetta, kuten älypuhelinta tai tablettia. Käytössä täysin räätälöitävä käyttöliittymä Mobiili Tulosta milloin tahansa mistä tahansa innovatiivisilla mobiiliteknologioilla Tietoturva turvallinen verkkointegraatio, tiedonsalaus, kiintolevyn ylikirjoitus ja edistynyt käyttäjien todennus Sovellukset Tehokkaat asiakkaiden liiketoimintaa tukevat sovellusratkaisut laajasta sovellusportfoliosta Tuottavuus Luotettavuus, nopea skannaus ja tulostus yhdistettynä tehokkaisiin viimeistelytoimintoihin Kestävä kehitys Laitteilla on pieni energiankulutus ja hiljainen käyttöääni. Laitteiden pieni koko ja uudet pakkausmateriaalit vähentävät styroksin käyttöä huomattavasti. LISÄLAITTEET 1 LAAJENNETUT TOIMINNOT PDF-laajennos LK-102v3 OCR tekstintunnistus LK-105v4 Viivakoodifontit LK-106 Unicode-fontit LK-107 OCR A ja B -fontit LK-108 Dokumenttien muunnos LK-110v2 ThinPrint client LK-111 Palvelimeton turvatulostus LK-114 TPM-siru LK-115v2 Antivirus LK LIITETTÄVYYS Faksikortti FK-514 WLAN UK-221 USB I/F -sarja EK-608 USB I/F-sarja EK-609 Fiery-tulostuspalvelin IC-420 Asennussarja IC 420 VI-516 Asennussarja IC 420 UK-115 Biometrinen tunnistin AU-102 ID-kortinlukija Asennussarja MK-735 x2 TAI TAI 3 MUUT Arkkien syöttölaite DF-632 Arkkien syöttölaite DF-714 Valotustason kansi OC-511 Työskentelytaso WT-506 Näppäimistö KP-102 Tietoturvasiru SC-509 Ilmanpuhdistaja KH-102 TAI TAI 4 PAPERIALUSTAT Paperialusta (1 kasetti) PC-116 Paperialusta (2 kasettia) PC-216 Iso paperialusta PC-416 Kaappi DK-516x Iso paperialusta LU-302 Bannerialusta BT-C1e TAI TAI TAI 5 LUOVUTUS JA VIIMEISTELY Erottelutaso JS-506 TAI Sisäinen viimeistelijä FS-533 Rei ittäjä PK-519 TAI Nitova viimeistelijä FS-536 Välitysyksikkö RU-513 Vihkoviimeistelijä FS-536SD Välitysyksikkö RU-513 Rei ittäjä PK-520 TAI Ilmanpuhdistaja CU-102 SELITYS Pakollinen Optio Tämä optio voidaan asentaa vain, jos edellinen optio on valittu VIIMEISTELYOPTIOT 1.2m Nidonta 2 niittiä Rei itys 2 reikää Rei itys 4 reikää Kulmanidonta Kaksipuolinen tulostus Yhdistetty mixplex/ mixmedia Arkin lisääminen, raportti Kirjetaitto Keskitaitto Vihkotaitto Siirtäen lajittelu Banneri tulostus

10 3 bizhub C250i TUOTEOMINAISUUKSIA LAAJENNETUT TOIMINNOT MUUT LK-102v3 PDF-laajennos PDF/A- (1b) ja PDF-tiedostojen salaus, digitaalinen allekirjoitus DF-632 arkkien syöttölaite Maksimikapasiteetti 100 arkkia, kääntävä LK-105v4 OCR Hakukelpoiset PDF- ja PPTX-tiedostot DF-714 arkkien syöttölaite Maksimikapasiteetti 100 arkkia, kaksipuolinen LK-106 Viivakoodifontit Tukee natiivia viivakooditulostusta OC-511 valotustason kansi Suojaa valotuslasia, korvaa arkkien syöttölaitteen LK-107 Unicode -fontit Tukee natiivia Unicode-tulostusta WT-506 työskentelytaso Varmennuslaitteen asennus LK-108 OCR A and B-fontit Tukee natiivia OCR-A/B-tulostusta KP näppäimistö Numeronäppäimet käytettäväksi kosketuspaneelin sijasta LK-110v2 Dokumenttien muunnos Useiden tiedostomuotojen tuottamiseen esim. SC-509 tietoturvasiru Copy Guard -kopiosuojaus (DF 714 varten tarvitaan 2 kpl) haettavat DOCX, XLSX ja PDF/A KH-102 näppäimistöalusta Näppäimistön kiinnitys LK-111 ThinPrint Client Natiivi ThinPrint-client, pakkaa tulosteet vähentäen CU-102 ilmanpuhdistaja Parantaa sisäilman laatua vähentämällä pienhiukkaspäästöjä LK-114 Palveliton turvatulostus verkkoliikennettä Turva- ja Follow Me -tulostus, joka ei tarvitse palvelinasennusta PAPERIALUSTAT LK-115v2 TPM -siru TPM-moduuli (Trusted Platform Module) tietojen salaamiseen ja PC-116 aperialusta 500 arkkia, A5-A3, g/m² suojaamiseen PC-216 paperialusta 2x 500 arkkia, A5-A3, g/m² LK-116 Antivirus Bitdefender Antivirus tarjoaa reaaliaikaisen virusskannauksen PC-416 Iso paperialusta 2500 arkkia, A4, g/m² kaikista sisään- ja ulostulotiedoista LC-302 Iso paperialusta 3000 arkkia, A4, g/m² LIITETTÄVYYS BT-C1e bannerialusta DK-516x kaappi Bannereiden tulostukseen Tarvikkeiden säilytys FK-514 faksikortti UK-221 WLAN Super G3 -faksi, digitaaliset faksitoiminnot Langaton verkko (Wireless LAN) ja WLAN Access Point Mode LUOVUTUS JA VIIMEISTELY EK-608 USB I/F -sarja Näppäimistön liitäntä FS-533 sisäinen viimeistelijä Nidontakapasiteetti 50 arkkia, luovutuskapasiteetti 500 arkkia EK-609 USB I/F -sarja Näppäimistön liitäntä ja Bluetooth PK-519 rei ittäjä FS-533 Rei itys 2/4 reiällä, automaattinen vaihto viimeistelijälle IC-420 -tulostuspalvelin Ammattitason väritulostuspalvelin FS-536 nitova viimeistelijä Nidontakapasiteetti 50 arkkia, luovutuskapasiteetti arkkia VI-516 asennussarja IC-420 Fiery-tulostuspalvelimen liitäntään FS-536SD vihkoviimeistelijä Nidontakapasiteetti 50 arkkia, 20 arkin vihkotaitto, luovutuska- UK-115 asennussarja IC-420 Fiery-tulostuspalvelimen liitäntään pasiteetti arkkia AU-102 biometrinen tunnistin Sormenpään verisuoniston skanneri PK-520 rei ittäjä Rei itys 2/4 reiällä, automaattinen vaihto viimeistelijälle ID kortinlukija Useita lukuteknologioita (optio FS-536/SD) MK-735 asennussarja ID-kortinlukijan asennussarja RU-513 välitysyksikkö Tarvitaan FS-536/SD asennuksissa JS-506 erottelutaso Esim. faksien tai tulosteiden erotteluun TEKNISIÄ TIETOJA JÄRJESTELMÄ Käyttöpaneeli 10,1 / 1024 x 600 Keskusmuisti Mt (vakio) Kiintolevy 256 Gt (vakio) Liitännät 10/100/1 000-Base-T Ethernet, USB 2.0, Wi-Fi b/g/n (optio) Verkkoprotokollat TCP/IP (IPv4 / IPv6); SMB; LPD; IPP; SNMP; HTTP(S); AppleTalk; Bonjour Automaattinen syöttölaite Maksimikapasiteetti 100 arkkia, A6 - A3, g/m², RADF (kääntävä) tai Dualscan ADF Paperikapasiteetti Vakio: arkkia, maksimi: arkkia Vakio paperialustat 500 arkkia, A6 - A3, g/m² 500 arkkia, A5 - SRA3, g/m² Iso paperialusta (optio) 2 x 500 arkkia, A5 - A3, g/m² 1x 2500 arkkia; A4; mukautetut koot; g/m² Iso paperialusta (optio) arkkia, A4, mukautetut koot, g/m² Monikäyttöalusta 150 arkkia, A6 - SRA3, mukautetut koot, banneripaperi, g/m² Automaattinen kaksipuolisuus A5 SRA3; g/m² Viimeistely (optio) Siirtäen lajittelu, ryhmittely, lajittelu, nidonta, rei itys, keskitaitto, kirjetaitto, vihkotaitto Luovutuskapasiteetti (viimeistelijällä) Maksimi 250 arkkia Luovutuskapasiteetti (viimeistelijällä) Maksimi arkkia Nidontakapasiteetti Maksimi 50 arkkia tai 48 arkkia + 2 kantta (maksimi 209 g/m²) Kirjetaitto Maksimi 3 arkkia/sarja Kirjetaiton luovutuskapasiteetti 30 arkkia (luovutustaso), rajaton Vihkot 20 arkkia tai 19 arkkia + 1 kansi (maksimi 209 g/m²) Vihkojen luovutuskapasiteetti 100 arkkia (luovutustaso), rajaton Kopio/tulostuskapasiteetti Suositus sivua/kk Maksimi ¹ sivua/kk Värin riittoisuus Musta sivua Cyan/magenta/keltainen sivua Kuvantamisyksikön kesto Musta sivua/ sivua (rumpu/kehite) CMY sivua/ sivua (rumpu/kehite) Virtalähde ja virran kulutus V / 50-60Hz Alle 1,58 kw Mitat (L x S x K, mm) 615 x 688 x 779 (ilman automaattista syöttölaitetta ja alempaa paperialustaa) Paino Noin 84,0 kg TULOSTIN Tulostustarkkuus x 600 dpi, x dpi Tulostusnopeus (MV/väri) 25/25 Sivunkuvauskielet PCL6 (XL 3,0), PCL5c, PostScript 3 (CPSI 3016), XPS Käyttöjärjestelmät Windows 7 (32/64); Windows 8/8.1 (32/64); Windows 10 (32/64); Windows Server 2008 (32/64); Windows Server 2008 R2; Windows Server 2012; Windows Server 2012 R2; Windows Server 2016; Windows Server 2019; Macintosh OS X 10.x, Unix, Linux, Citrix Kirjoitinfontit 80 x PCL-fonttia, latinalainen 137 x PostScript3-yhteensopivaa fonttia, latinalainen Mobiilitulostus AirPrint (ios), Mopria (Android), Konica Minolta Print Service (ios/android/windows 10 Mobile), Mobiilitunnistautuminen ja -parittaminen (ios/android) Optiot: Google Cloud Print, WiFi Direct TULOSTIN (OPTIO) Tulostuspalvelin Sulautettu Fiery -tulostuspalvelin IC-420 Tulostusohjaimen suoritin AMD 2.4 GHz

11 4 bizhub C250i Muisti / kiintolevy 4096 Mt / 500 Gt Siirtonopeus Maksimi 33,6 Kbps Sivunkuvauskielet Adobe PostScript 3 (CPSI 3020), PCL 6, PCL 5c Faksiosoitteet (yksittäin ja ryhmä) SKANNERI Skannausnopeus (MV/väri) Jopa 100/100 kohdetta/min. yksipuolisena Jopa 200/200 kohdetta/min. kaksipuolisena (optio DF-704) Skannaustavat Skannaus sähköpostiin, SMB-skannaus, FTP-skannaus Skannaus kansioon, Skannaus USB-tallentimelle, WebDAVskannaus DPWS-skannaus, TWAIN-verkkoskannaus Tiedostomuodot JPEG, TIFF, PDF, Pakattu PDF, salattu PDF, XPS, pakattu XPS, PPTX, Optiona: hakukelpoinen PDF, PDF/A 1a ja 1b, hakukelpoinen DOCX/PPTX/XLSX Skannausosoitteet (yksittäin ja ryhmä), LDAP-tuki KOPIOKONE Tulostusmenetelmä Elektrostaattinen laserkopiointi Värijärjestelmä Polymeerinen Simitri HD -väriaine Kopio/tulostusnopeus A4 Maksimi 25 sivua minuutissa Kopio/tulostusnopeus A3 Maksimi 15 sivua minuutissa Kaksipuolinen nopeus A4 Maksimi 25 sivua minuutissa Ensikopio/tuloste (MV/väri) 5,2/6,9 s Lämpiämisaika Noin 11 s MV, n. 13 s väri² Kopiotarkkuus 600 x 600 dpi Harmaasävyt 256 Sarjakopiointi 1 9,999 Alkuperäisten koko A6 - A3; mukautetut koot Kopiosuhteet %, 0,1 % tarkkuudella, autozoom FAKSI Yhteensopivuus Super G3 (optio) Faksiliikennöinti Analoginen, i-faksi, väri i-faksi, IP-faksi Tarkkuus Jopa: 600 x 600 dpi Pakkausmenetelmät MH; MR; MMR; JBIG KÄYTTÄJÄKANSIOT Dokumenttien lukumäärä Maksimi dokumenttia tai sivua Kansiotyypit Julkinen, Henkilökohtainen (salasana tai tunnistautuminen) Ryhmäkohtainen (tunnistautuminen) Järjestelmäkansiot Turvatulostus, salatun PDF:n tulostus, faksiviestin vastaanotto, faksiviestin haku JÄRJESTELMÄN OMINAISUUKSIA Tietoturva ISO15408 CD-PP Common Criteria (arviointi meneillään) IP-suodatus ja porttiliikenteen esto, SSL2-, SSL3- ja TSL1.0/1.1/1.2-salaus verkkoliikennöinnissä, IPsec-tuki, IEEE 802.1x -tuki Käyttäjävarmennus, kirjautumisloki, turvatulostus, Kerberos Kiintolevyn ylikirjoitus (8 vakiotapaa), Kiintolevyn sisällön salaus (AES 258) Muistin automaattinen tyhjennys, Faksiviestien suojattu vastaanotto Käyttäjätietojen salaus Tietoturva (optio) Antivirus reaaliaikainen skannaus (Bitdefender ) Kopiosuojaus (Copy Guard, Password Copy) Käytön seuranta Maksimi käyttäjätiliä, Active Directory -tuki (käyttäjätunnus + salasana + sähköposti- ja SMB-kansio), Yksilöllinen käyttöoikeuksien määrittely Todentaminen (optio) Biometrinen varmennus (sormen verisuoniston skannaus), IC-kortinlukija, todentaminen mobiililaitteella (Android/iOS) Ohjelmisto PageScope Net Care Device Manager, PageScope Data Administrator, PageScope Box Operator, PageScope Web Connection, Print Status Notifier, Driver Packaging Utility, Log Management Utility ¹ Jos maksimi kuukausikapasiteetti saavutetaan vuoden mittausjaksolla, tulee laite huoltaa säännöllisesti ² Lämpiämisaika vaihtelee käyttöympäristön ja käytön mukaan. Paperikapasiteetit on laskettu 80 g/m² painoisille ja A4-kokoisille arkeille. Ilmoitettujen ominaisuuksien ja toimintojen tuki sekä saatavuus riippuvat käyttöjärjestelmistä,sovelluksista, verkkoprotokollista sekä verkon ja järjestelmien kokoonpanosta. Tulostustarvikkeiden ilmoitetut riittoisuudet ja kestot perustuvat määriteltyihin käyttöehtoihin kuten paperikokoon ja väripeittoon (5 % väripeitto A4-arkilla). Tarvikkeiden todellinen riittoisuus ja kesto vaihtelevat johtuen käyttötavoista ja muista tekijöistä kuten väripeitto, paperikoko,tulostusmateriaalin tyyppi, tulostustapa (jatkuva tai ajoittainen tulostus) ja laitteen sijoituspaikan lämpötila sekä suhteellinen kosteus. Jotkut laitepiirrokset sisältävät lisälaitteita. Ominaisuuksia ja tarvikkeita koskevat tiedot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olevaan informaatioon ja voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Konica Minolta pidättää oikeuden kaikkiin hintoja ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki tuotemerkit tai rekisteröidyt tuotemerkit kuuluvat niiden omistajille. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy Keilaranta 10 E Espoo 04/2019

12 bizhub i-sarja ON LIIKE- TOIMINTASI KESKIÖSSÄ RETHINK IT

13 2 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT HUOMISEN TYÖYMPÄRISTÖ JO TÄNÄÄN ESITTELYSSÄ KONICA MINOLTAN bizhub i-sarja Halusimme uudistaa monitoimilaitteiden roolia toimistoissa, ja kehitimme seuraavan sukupolven ratkaisun, joka toimii verkottuneen ympäristösi keskiössä. Se muuttaa työskentelytapasi yhdistämällä ihmiset, työympäristöt ja laitteet turvallisesti ja helposti. Työympäristöt ovat murroksessa Työntekijät voivat työskennellä missä haluavat, ja toimistoista tulee kommunikaatiokeskuksia. Dokumenteista tulee digitaalisia ja tiedon määrä kasvaa, mikä tekee keskitetystä tiedonhallinnasta ja tiedon saatavuudesta elintärkeää. Liiketoimintaa koskevien tietojen ja hakkeroinnin yleistyessä tietoturvallisuuden merkitys kasvaa entisestään. Ratkaisu on bizhub i-sarja bizhub i-sarja on tehokas ja helppokäyttöinen, minkä ansiosta työskentely sujuu tehokkaasti missä tahansa. bizhub i-sarjan integroidut pilvipalvelut tarjoavat automatisoidut prosessit, jolloin työnkulut toimivat sujuvasti kaikkien kannalta. Sisäänrakennetun seuraavan sukupolven turvallisuusteknologian ansiosta bizhub i-sarja tarjoaa yrityksellesi tietoturvallisen ympäristön.

14 3 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT i-sarja ON YKSINKER- TAINEN JA TURVALLINEN RETHINK IT Avullamme saat teknologian hyödyt käyttöösi yksinkertaisesti, turvallisesti ja tehokkaasti. Tärkeimmät hyödyt Pystyt hallinnoimaan tietojasi. Pystyt suojaamaan tietosi ja torjumaan virukset. Tietoturva on näkyvää, tehokasta ja jatkuvaa. Voit huoletta keskittyä ydintehtäviisi. Yksinkertaisen älykäs Yksinkertaisen älykkäässä i-sarjan mallistossa on suuri kosketusnäyttö, selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä sekä ääniohjaus. Käyttäjä voi muokata käyttöpaneelia Konica Minoltan MarketPlacesta saatavilla sovelluksilla. i-sarja toimii osana Workplace Go ja Workplace Hub ratkaisuitamme, IT-palvelualustaamme, jonka avulla voit keskittää digitaalisen työympäristön ratkaisut yhteen paikkaan. Seuraavan sukupolven tietoturvaa Seuraavan sukupolven bizhub i-sarja täyttää tiukimpienkin tietoturvastandardien vaatimukset. Se on GDPR-yhteensopiva, siinä on etäkäyttöinen varmuuskopiointi ja se suojaa tietosi. bizhub SECURE -palvelumme avulla pystymme räätälöimään tietoturva-asetukset toiveidesi mukaisesti, mikä takaa yrityksellesi täyden tietoturvan. Sisäänrakennettu virustentorjuntaohjelmisto varmistaa, ettei yksikään virus pääse vahingoittamaan yrityksesi toimintaa.

15 4 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT i-sarja ON INTUI- TIIVINEN RETHINK IT Inspiroiduimme siitä, kuinka ihmiset toimivat vuorovaikutuksessa teknologian kanssa, ja suunnittelimme käyttäjäkokemuksen kokonaan uudelleen. Ihmisille suunniteltu Uusi tyylikäs bizhub i-sarja nykyaikaisine yksityiskohtineen on omiaan nykypäivän toimistoympäristöissä. Laitteessa on muun muassa käännettävä ohjauspaneeli, pyöristetyt reunat ja toimintoja ilmaisevat LED-valot. Kaikkien, etenkin pyörätuolia käyttävien henkilöiden, on helppo käyttää suurta 10,1 tuuman tablettitietokonetta muistuttavaa kosketuspaneelia, jota voi kallistaa :n kulmassa. Suunniteltu käyttäjän näkökulmasta Uusi i-sarja tarjoaa markkinoiden parhaan, älypuhelimen käyttöön vertautuvan intuitiivisen käyttäjäkokemuksen. Laitteen käyttö tuntuu itse asiassa niin tutulta ja turvalliselta, ettei sitä tarvitse käytännössä opetella erikseen, ja käyttäjät voivat räätälöidä* ohjauspaneelin näkymän samaan tapaan kuin muissa älylaitteissa. Eniten käytetyt toiminnot näkyvät aloitusnäkymässä, ilman että näyttöä täytyy vierittää. A4- ja A3-mallit toimivat samalla tavalla, joten käyttäjät voivat maksimoida tuottavuutensa kumpaakin mallia käyttäessään. *Saatavilla tammikuussa 2020.

16 5 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT Odottelu on ohi Tehostaaksemme työnkulkuja ja vähentääksemme odotteluun kuluvaa aikaa, teimme uudesta i-sarjasta kaikkien aikojen nopeimman mallistomme. i-sarjan upouusi neliytiminen keskusyksikkö tekee siitä itse asiassa neljä kertaa aikaisempaa bizhub C368 -mallia nopeamman. Ääni yhdistää Laitteen käyttöä on helpotettu ja saavutettavuutta parannettu ääniohjaustoiminnolla. Käyttäjät voivat käyttää i-sarjaa ääniohjauksella aivan kuten älypuhelintakin. Tämä tekee laitteesta saavutettavan myös näkövammaisille, sillä he voivat käyttää laitetta itsenäisesti koskettamatta laitetta. Uusi ohjain integroi kaikki prosessit ja jakaa tehtävät entistä tehokkaammin keskusyksikön sisällä. Näin laitteen käyttö sujuu nopeammin ja jouhevammin, eikä i-sarjaa käyttäessä tarvitse enää odotella turhaan.

17 6 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT i-sarja TARJOAA RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET RETHINK IT ENTISTÄ TUOTTAVAMPI JA TEHOKKAAMPI Kehitimme Dispatcher Suite Solution -ratkaisun laajentaaksemme bizhub i-sarjan työnkulun valmiuksia ja tehdäksemme toimistostasi entistä joustavamman. Tuottavuuden maksimoimiseksi i-sarja karsii toistuvat tehtävät, laskee kustannuksia sekä vähentää virhepainallusten ja inhimillisten erehdysten määrää. Dispatcher Paragon Dispatcher Paragon on keskitetty tulostuksenhallintajärjestelmä, joka takaa tietoturvallisen tulostusympäristön. Tehosta tuottavuutta ja joustavuutta samalla, kun vähennät tulostuksesta ja kopioinnista aiheutuvia kuluja. Todentaminen Print Roaming Saldo ja laskutus Raportointi Sääntöperustainen moduuli Mobiilitulostus Dispatcher Phoenix Automatisoidut työnkulut tehostavat kaikkia dokumenttiprosessiin liittyviä tehtäviä. Ne yksinkertaistavat päivittäisiä toimintoja työpaikalla ja tehostavat tuottavuutta räätälöitävien skannaustyönkulkujen avulla. Se myös helpottaa asiakirjojen suoraviivaista jakamista skannaamalla ne SharePointiin ja Dropboxiin tai suosittuihin järjestelmiin, kuten Box, Google Drive, Microsoft OneDrive ja OneDrive for Business. Kehittyneet työnkulut Tiedonkeruu Monitoimilaite Syötekansio SMTP In -protokolla Prosessointi Kehittynyt OCRtekstintunnistus Metadatan komentosarjat Tiedostojen konvertointi PDF-, MS Offce - ja PS-muotoon Metadatan kirjoittaminen tiedostoon Mobiilisovellus tietojen käsittelyyn Google Cloud Print Työasema Metadatan reititys Huomautusten lisääminen Tietojen poimiminen PDF-tiedostoista Vesileimat Jakelu Dropbox Box OneDrive OneDrive for Business WebDAV Sharepoint Online Sharepoint Tulostuskansio FTP

18 7 bizhub I-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT. RAIVAA TILAA YDINTOIMINNOILLESI Voit tehdä toimistolaitteistasi entistä tehokkaampia lisäämällä niihin uusia ominaisuuksia. Konica Minoltan MarketPlacen avulla voit ladata sovelluksia monitoimilaitteelle samaan tapaan kuin älypuhelimeesi *. Saatavilla olevat sovellukset nivovat työprosessin saumattomaksi kokonaisuudeksi, mikä lisää tuottavuutta ja jättää sinulle enemmän aikaa keskittyä ydintehtäviin. Tärkeimmät hyödyt Voit lisätä, poistaa ja muokata toimintoja käyttöpaneelista omiin työskentelytapoihisi sopiviksi. Tehostat päivittäisiä rutiinejasi. Tehostat tiimisi tuottavuutta. Tehosta rutiinejasi Etsi Konica Minoltan MarketPlacesovelluksesta uusia liiketoimintaasi sopivia sovelluksia. Tämän jälkeen voit lisätä sovellukset kaikille laitteillesi oli laitekantasi sitten kuinka laaja tahansa. Myös päivitykset asennetaan suoraan laitteisiisi ilman kalliita ylläpitotoimia. Koska sovelluksia käytetään suoraan laitteiltasi, sinun ei tarvitse investoida ylimääräiseen infrastruktuuriin. Konica Minoltan monitoimilaitteet tarjoavat laajan kattauksen ominaisuuksia, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiisi. Jotta monitoimilaitteen käyttö olisi mahdollisimman nopeaa, voit muokata ohjauspaneelin vastaamaan juuri sinun mieltymyksiäsi. Et myöskään tarvitse erillistä koulutusta, koska kaikkien mallien käyttötapa on täysin räätälöitävissä. konicaminoltamarketplace.com *Saatavilla tammikuussa 2020.

19 8 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT i-sarja ON TURVALLINEN RETHINK IT AINA TURVASSA. AINA HALLINNASSA. Kun toimintaympäristösi on suojattu viruksilta, voit keskittyä rauhassa muihin tehtäviin. BitDefender-ohjelmisto suojaa tietosi viruksilta. Se skannaa kaikki lähetetyt ja vastaanotetut tiedostot virusten varalta reaaliajassa. Voit skannata tietosi ajastetusti tai silloin kun haluat varmistaaksesi, että tietosi ovat turvassa. BITDEFENDER SCAN PRINT AND TRANSMIT DATA FAX TRANSMIT AND RECEIVE DATA DIRECT PRINT DATA INSIDE THE MFD* I-FAX DATA AND RECEIVE DATA SCAN TRANSMITTED DATA * Monitoimilaitteessa olevat tiedot tarkistetaan joko manuaalisesti tai ajastetusti. Valinnainen BitDefender-ohjelmisto skannaa lähetetyt ja vastaanotetut tiedot i-sarjan suojaamiseksi.

20 9 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT 75 % yrityksistä on kärsinyt epäonnistuneista palautustoimista, joiden seurauksena kriittisiä sovelluksia ja tiedostoja on menetetty. Silti 60 %:lla yrityksistä ei ole täysimittaista tietojenpalautussuunnitelmaa. Lähteet: Disaster Preparedness Council, FEMA BIZHUB SECURE TARJOAA KOKONAISVALTAISTA SUOJAA bizhub SECURE -palvelut varmistavat liiketoimintasi täydellisen suojauksen ja tarjoavat tarpeisiisi räätälöidyn tietoturvan. Jatkuvan turvan ansiosta voit pyyhkiä yhden huolen pois mielestäsi. Koska tiimimme konfiguroi kaiken juuri sinulle, säästät myös aikaa. bizhub SECURE bizhub SECURE suojaa i-sarjan laitteesi muistissa olevaa dataa. bizhub SECURE Platinum turvaa laitteesi verkkoasetukset. BitDefender-virustorjuntaohjelma suojaa sinua viruksilta. bizhub SECURE Notifier App -ilmoitussovellus takaa, että laitteiden asetukset ovat kunnossa.

21 10 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT i-sarja ON ÄLYKKÄÄMPI RETHINK IT VÄHEMMÄN KÄYTTÖKATKOKSIA Emme ole vain parantaneet olemassa olevaa teknologiaa vaan olemme luoneet uutta. Uusi teknologia takaa bizhub i-sarjan toimintavarmuuden ja huolettoman käytön. Konica Minolta Worldwide Remote Service Platform -alusta tarjoaa huolettoman käytön ja mahdollisimman vähän käyttökatkoksia. Se myös lataa uusimmat laiteohjelmistot joko reaaliajassa tai ajastetusti. Näin käyttäjä voi olla varma, että hänen käyttämänsä ratkaisu on aina ajan tasalla. Jatkuvan, täysimääräisen käytön takaamiseksi älykäs i-sarja kerää tietoa diagnostiikkaa ja etäylläpitoa varten ja ennustaa optimaalisen varaosien ja kulutustarvikkeiden vaihtoajan. NEW PART/ CONSUMABLE REPLACEMENT PART INSTALLED PART LIFE-CYCLE ALERT Varaosien ja kulutustarvikkeiden vaihtoaikataulua varten kerättyä tietoa.

22 11 bizhub i-sarja Konica Minoltalta. RETHINK IT OTA TULEVAISUUDEN TYÖYMPÄRISTÖ HALTUUN bizhub on liiketoimintasi ja tiedonkäsittelysi kontaktipiste. A4- ja A3-mallit edustavat samaa nykyaikaista muotoilua ja verkottunutta teknologiaa kuin IoT-alustamme Workplace Hub. Ne molemmat toimivat myös samalla älykkään yksinkertaisella tavalla, jolloin työntekijöiden kouluttamiseenkaan ei tarvitse tuhlata arvokkaita resursseja. Kun liiketoimintasi kasvaa, me kasvamme mukanasi; yhdistämme ihmiset ja paikat saumattomasti viemällä dokumenttien työnkulut ja tietoturvan uusiin ulottuvuuksiin. bizhub i-sarja C4050i bizhub i-sarja C360i WorkplaceHub

23 ALANSA SUUNNANNÄYTTÄJÄ YMPÄRISTÖASIOISSA Olemme panostaneet merkittävästi bizhub i-sarjan mahdollisimman pieniin ympäristövaikutuksiin. Uudet eko-asetuksemme ja matalissa lämpötiloissa kiinnittyvät väriaineemme vähentävät energian ja paperin kulutusta. Olemme sitoutuneet vähentämään jätteen määrää tuotteemme koko elinkaaren ajan. Uudelleen suunniteltujen kulutushyödykkeidemme ja varaosiemme valmistukseen käytetään entistä vähemmän materiaalia, minkä lisäksi ne myös kestävät pidempään. Uraauurtava pakkausratkaisumme takaa tuotteiden turvallisen kuljetuksen samalla kun se vähentää jätteen määrää 20 %. bizhub i-sarja ON SAATAVILLA NYT bizhub i-sarjan älykäs käytettävyys ja seuraavan sukupolven tietoturva muuttaa työskentelytapasi yhdistämällä ihmiset, työympäristöt ja laitteet turvallisesti ja helposti. bizhub i-sarja mahdollistaa huomisen työympäristön jo tänään. Dispatcher Phoenix Konica Minolta Business Solutions Finland Oy, Keilaranta 10 E, Espoo 04/2019

24 Paperikapasiteetit on laskettu 80 g/gsm painoisille ja A4 kokoisille arkeille. Ilmoitettujen ominaisuuksien ja toimintojen tuki sekä saatavuus riippuvat käyttöjärjestelmistä, sovelluksista, verkkoprotokollista sekä verkon ja järjestelmien kokoonpanosta. Tulostustarvikkeiden ilmoitetut riittoisuudet ja kestot perustuvat määriteltyihin käyttöehtoihin kuten paperikokoon ja väripeittoon (5 % väripeitto A4-arkilla). Tarvikkeiden todellinen riittoisuus ja kesto vaihtelevat johtuen käyttötavoista ja muista tekijöistä kuten väripeitto, paperikoko, tulostusmateriaalin tyyppi, tulostustapa (jatkuva tai ajoittainen tulostus) ja laitteen sijoituspaikan lämpötila sekä suhteellinen kosteus. Jotkut laitepiirrokset sisältävät lisälaitteita. Ominaisuuksia ja tarvikkeita koskevat tiedot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olevaan informaatioon ja voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Konica Minolta pidättää oikeuden kaikkiin hintoja ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki tuotemerkit tai rekisteröidyt tuotemerkit kuuluvat niiden omistajille. Toimistosavotta Oy Konica Minolta Business Solutions Finland Oy Keilaranta 10 E, ESPOO Puh /2013

ON LIIKE- TOIMINTASI KESKIÖSSÄ RETHINK IT

ON LIIKE- TOIMINTASI KESKIÖSSÄ RETHINK IT bizhub i-sarja ON LIIKE- TOIMINTASI KESKIÖSSÄ RETHINK IT 2 HUOMISEN TYÖYMPÄRISTÖ JO TÄNÄÄN ESITTELYSSÄ KONICA MINOLTAN bizhub i-sarja Halusimme uudistaa monitoimilaitteiden roolia toimistoissa, ja kehitimme

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services

HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services HALUAN TEHOKKAAT TYÖNKULUT, PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA optimized print services MODERNIN TYÖYMPÄRISTÖN HAASTEET RATKAISTAAN YHTEISTYÖLLÄ! Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, toimistojärjestelmä Väreillä tehostettua mustavalkoviestintää

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät. Toimistojärjestelmät bizhub 552/652

Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät. Toimistojärjestelmät bizhub 552/652 bizhub 552/652 Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub 552/652 bizhub 552/652, toimistojärjestelmät Huippunopeaa mustavalkotuotantoa ja kaikki viestintä- ja viimeistelyvalmiudet

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ

bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ KÄYNNISTÄ DIGITAALINEN VÄRITUOTANTO Konica Minolta bizhub PRO C754 antaa valmiudet värituotannon helppoon aloittamiseen

Lisätiedot

Laitteen nopeus (sivua/min) (enint.) Väri & M/V A4 A3 MX-5141N/MX-5140N 51 23 MX-4141N/MX-4140N 41 19 Paperikoko (min. - maks.) Kasetti A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa

bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa Toimistojärjestelmät bizhub C552 ja bizhub C652 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Vakuuttavan taitava ja tyylikäs Menestyminen vaatii työryhmiltä,

Lisätiedot

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille.

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. www.brother.fi ESITTELY LUOTU KESTÄMÄÄN Yritykset tarvitsevat laitteita joihin voi luottaa. Business Smart mallisto

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT i-option laajentaa toiminnallisuutta Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo toteuttaa

Lisätiedot

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit. WIRELESS

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit.   WIRELESS Pienet ja tehokkaat kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit SKANNAA LANGATON WIRELESS www.brother.fi Kätevään asiakirjaskannaukseen Kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit tekevät päivittäisestä skannauksesta

Lisätiedot

Viestinnän A4-monitoimikeskus

Viestinnän A4-monitoimikeskus bizhub C35 Viestinnän A4-monitoimikeskus Toimistojärjestelmä bizhub C35 bizhub C35, toimistojärjestelmä Viestintävalmiuksien verraton täydentäjä n bizhub C35 A4-värimonitoimilaite on äärimmäisen suorituskykyinen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Yleistä Laitteen nopeus A4 A3 (s/min / k/min) (Maks.) Väri 23 11 M/V 23 11 Paperikoko (min. - maks.) Kasetit A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W 1 200 x 297 mm (Maks.) Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Tekniset tiedot CopyCentre C32 väri. CopyCentre C40 väri, alkuperäisten syöttölaite (DADF) ja valinnainen kaksialustainen yksikkö. LUOVUTUSNOPEUS CopyCentre TM C32 digitaalinen värikopiokone CopyCentre

Lisätiedot

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet Kategoria Ominaisuudet Tulostuksen hallinta Yhdenmukainen tulostusympäristön hallinta Tulostuskäytännöt ja säännöt Tuotepohjainen työprosessi Tulostusjonojen hallinta KÄYTTÄJIEN JA KUSTANNUSTEN KATTAVA

Lisätiedot

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s. Pro 8100S/8110S/ 8120S Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön Pro 8100S 95 s./min MV Pro 8110S 110 s./min MV Pro 8120S 135 s./min MV Uutta tekniikkaa, parempaa tuottavuutta Ricohin pyrkii

Lisätiedot

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex -sarja

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex -sarja Värimonitoimilaite MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex -sarja Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Väri 25 Väri 30 Väri

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT I-OPTIONIT LAAJENTAVAT TOIMINTAVARMUUTTA Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä Lehdistötiedote Konica Minolta esittelee asiakkaidensa työnkulkuja merkittävästi tehostavat dokumentinhallinnan ja prosessien palvelut (MCS, Managed Content Services) Lokakuu 2014 Konica Minolta, Inc.

Lisätiedot

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen. WIRELESS

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen.   WIRELESS Odota enemmän Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen WIRELESS www.brother.fi Me Brotherilla ymmärrämme, että jokaisella minuutilla on merkitystä - sekä

Lisätiedot

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Globaalin tietoliikenteen kasvu on digitaalisella aikakaudella ollut ennen näkemätöntä ja sen myötä ovat myös tietoturvariskit lisääntyneet jyrkästi.

Lisätiedot

A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN. Tulostin SP C842DN SP C840DN 60 MV 45 MV. väri s./min. väri s./min

A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN. Tulostin SP C842DN SP C840DN 60 MV 45 MV. väri s./min. väri s./min A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN Tulostin SP C840DN SP C842DN 45 MV väri s./min 60 MV väri s./min Nopea tiedostojen käsittely ja paras tulostuslaatu. Nopeampi värin käsittely ja luokkansa parhaat viimeistelylisävarusteet

Lisätiedot

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Mustavalkomonitoimilaite MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Tulostin Kopiokone Faksi Skanneri MP 6503SP MP 7503SP 65 MV s./min 75 MV s./min MP 9003SP 90 MV s./min Ota käyttöön nopeampi ja tuottavampi työskentelytapa

Lisätiedot

KONICA AVULLAMINOLTA

KONICA AVULLAMINOLTA JOHN NAUTI DOE JOUSTAVASTA INC. ENJOYS TYÖSKENTELYSTÄ TRUSTFUL RELATIONSHIP MOBIILITULOSTUKSEN WITH KONICA AVULLAMINOLTA Global technology leader profits from document security, lower costs, greener printing

Lisätiedot

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Värimonitoimilaite Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C6502SP MP C8002SP 65 MV Väri s./min 80 MV Väri s./min Vallankumouksellista värituotantoa toimistoon Menestyäksesi tarvitset

Lisätiedot

* Vaatii lisävarusteena saatavan tietoturvakitin. Nitova viimeistelijä Paperinkuljetusyksikkö Vastaanottotaso Suuri paperisäiliö Vihkonitova viimeistelijä Rei'ityslaite Ohisyöttötaso Suuri paperisäiliö

Lisätiedot

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3-värimonitoimilaite MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 MV Väri s./min 55 MV Väri s./min MP C6003SP 60 MV Väri s./min Tehokkaammin

Lisätiedot

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP sarja

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP sarja Mustavalkoinen A3-monitoimilaite 2555 3055 3555 4055 5055 6055 -sarja Kopiokone Tulostin Skanneri Faksi 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 MV 30 MV 35 MV 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 MV 50 MV 60 MV Fiksua

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi.

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Dokumentinhallinnan ja tulostamisen tietoturva Tietoturvapäivä 2013 5.2.2013 Riku Uski Solution Business Manager www.mihintietokatoaa.fi 1 Agenda Trendit ja haasteet

Lisätiedot

A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003. Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C8003 MP C MV 65 MV. Väri s./min. Väri s./min

A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003. Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C8003 MP C MV 65 MV. Väri s./min. Väri s./min A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003 Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C6503 MP C8003 65 MV Väri s./min 80 MV Väri s./min Tehokas ratkaisu kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin. Ymmärrämme hyvin, millaisia

Lisätiedot

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet Kategoria Ominaisuudet Käyttäjien hallinta ja kustannusseuranta Keskitetty käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta Kustannusten kohdentaminen ja veloitus Budjetin ja tuotantokiintiöiden hallinta Tuotanto-

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Office-tuoteopas Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Upeita uusia tapoja vastata tarpeisiisi yksinkertaisistayle lisin. CopyCentre TM Digitaaliset kopiokoneet Taattua

Lisätiedot

Loikkaa turvallisesti pilveen

Loikkaa turvallisesti pilveen Loikkaa turvallisesti pilveen Microsoft Azure tuo pk-yrityksille säästöjä ja työskentelyn helppoutta. Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu skaalautuu kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Pilvipalveluilla

Lisätiedot

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille.

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille. ir1020-sarja (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. imagerunner 2500 -sarja (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille

Lisätiedot

Todellisille multitaskaajille

Todellisille multitaskaajille Todellisille multitaskaajille Kuten sinulle TULOSTAA KOPIOI SKANNAA FAKSAA WIRELESS LANGATON www.brother.fi Toimistotulostimen valinta on nyt helpompaa kuin koskaan Toimistotyö sujuu kitkattomasti, kun

Lisätiedot

ICT-info opiskelijoille

ICT-info opiskelijoille ICT-info opiskelijoille 2019 BYOD on toimintamalli, joka on nopeasti yleistymässä niin yrityksissä kuin oppilaitoksissakin. BYOD-kokonaisuuteen kuuluu WLAN, tulostus, tietoturva, sovellukset, IT-luokat,

Lisätiedot

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset Pcounter kustannustehokkuuden luotettava mittari Pcounter Sovellukset Pcounter, esittely Keskitetty tulostuksen hallinta Pcounter on verkkotulostuksen valvonta- ja laskutusohjelmisto, joka kohdentaa tulostuskustannukset

Lisätiedot

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP A3-mustavalkomonitoimilaite MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Tulostin Kopiokone Skanneri Faksi MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 MV 30 MV 35 MV

Lisätiedot

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje 2 DE Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta Home Connect -toimintojen avulla.*

Lisätiedot

A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta.

A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta. A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta. Helppokäyttöinen A3-värimonitoimilaite, joka auttaa alentamaan tulostamiseen liittyviä kokonaiskustannuksia

Lisätiedot

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP SRA3-värimonitoimilaite MP C3003SP MP C3503SP Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C3003SP MP C3503SP 30 MV Väri s./min 35 MV Väri s./min Tee toimistostasi tehokas Ricohin MP C3003SP/MP C3503SP -värimonitoimilaitteilla

Lisätiedot

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta.

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta. CopyCentre C123/C128 WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti Yksinkertaisesti parasta laatua Helposti ylivoimaisen tehokas Helpota työpäivääsi Xeroxin

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Unohda mustepatruunat

Unohda mustepatruunat EcoTank-tulostinvalikoima Unohda mustepatruunat Säästä 90 % musteen hinnasta1 Luotettavaa ta alusta loppuun Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin edulliseen hintaan.

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO

ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO Työryhmäkäyttöön suunnattu mallisto vastaa nopeaa tulostusta ja monipuolisia tulostustoimintoja edellyttävien kiireisten työryhmien ja toimistojen vaatimuksiin. www.brother.fi

Lisätiedot

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Vapaudu tulostinkaapeleista sisäänrakennetun langattoman liitettävyyden ansiosta l Nopea! 38 sivua minuutissa l Kaksipuolinen tulostus säästää

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

HP Sprocket 200 -tulostin

HP Sprocket 200 -tulostin Tiedot Tulosta heti 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvia älypuhelimestasi. Tulostetaan porukalla. Jaa nykyhetki tulostamalla 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvat heti älypuhelimesta. Älypuhelimen yhdistäminen

Lisätiedot

Mustesuihkumallisto. yrityskäyttöön. Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. brother.fi

Mustesuihkumallisto. yrityskäyttöön. Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. brother.fi Mustesuihkumallisto yrityskäyttöön Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. TULOSTAA KOPIOI SKANNAA FAKSAA WIRELESS LANGATON brother.fi Värillisillä A3-tulosteilla herätät

Lisätiedot

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA Pankkitoiminnan kehittäminen PALVELUJEN OPTIMOINTI ON HELPPO TOTEUTTAA Rahoitusalan yrityksissä tuotetaan valtava määrä paperiasiakirjoja.

Lisätiedot

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Osoitteena O365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Osoitteena O365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Mitä sisältää O365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitaalinen mustavalkomonitoimitulostin Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 MV sivua 75 MV sivua Aficio MP 9002 90 MV sivua Toimiston tehopakkaus

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH MP CW2200SP Kopiokone Tulostin Skanneri RICOH MP CW2200SP A1 MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Voit tulostaa väreissä tai nopeasti mustavalkoisen. Tämä uusi digitaalinen

Lisätiedot

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Tehokasta suorituskykyä Järkevä investointi liiketoimintaan Liiketoimintasi luonteesta riippumatta sinun on tehtävä viisaita päätöksiä,

Lisätiedot

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP A3-värimonitoimilaite MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiokone Tulostin Skanneri Faksi MP C2003SP MP C2003ZSP 20 MV Väri s./min 20 MV Väri s./min MP C2503SP MP C2503ZSP 25 MV Väri s./min

Lisätiedot

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 1 Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 Dahua NVR4000-4KS2 on ensimmäinen Lite-sarjan tallennin joka tukee 4K resoluutiota ja H.265 videopakkausta. Tämä lite-sarjan tallennin tarjoaa jopa 8Mp kuvatarkkuuden. Tallennin

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

Windows Server 2012 asentaminen ja käyttöönotto, Serverin pyörittämisen takia tarvitaan

Windows Server 2012 asentaminen ja käyttöönotto, Serverin pyörittämisen takia tarvitaan Aram Abdulla Hassan Windows Server 2012 asentaminen ja käyttö 1 Windows Server 2012 asentaminen ja käyttöönotto, Serverin pyörittämisen takia tarvitaan Hyper-V ohjelma. Riipu minkälaista Serveria yritämme

Lisätiedot

Taukoamatonta tehokkuutta

Taukoamatonta tehokkuutta Taukoamatonta tehokkuutta Esittelyssä uusi värilasermallistomme Tekniikkaa joka auttaa yritystäsi menestymään Me Brotherilla haluamme toimia yrityksesi tulostustekniikan toimittajana. Ymmärrämme, että

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa huomautusten tyyliä: Vinkit kertovat,

Lisätiedot

bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon

bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon MUSTAVALKOTUOTANTOJÄRJESTELMÄ DIGITAALINEN PAINATUS ON TIE TEHOKKAASEEN KASVUUN Konica Minolta on yhdistänyt bizhub PRO 1052 mustavalkotuotantojärjestelmään

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML)

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) 1(5) HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) Kuvaus Tulosta helposti älypuhelimestasi, tablet-tietokoneista ja kannettavista töissä, kotona tai tien päällä; HP:n Mopria-sertifioidulla monitoimilaitteella.

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

ICT-info opiskelijoille. Syksy 2017

ICT-info opiskelijoille. Syksy 2017 ICT-info opiskelijoille Syksy 2017 BYOD on toimintamalli, joka on nopeasti yleistymässä niin yrityksissä kuin oppilaitoksissakin. BYOD-kokonaisuuteen kuuluu WLAN, tulostus, tietoturva, sovellukset, IT-luokat,

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN 1 Sisällys Tulostimen valinta ja perustulostaminen... 4 Perusvälilehti... 5 Paperilähteen valinta... 5 Erikoismateriaalien tulostaminen... 6 Turvattu tulostus... 7 Asettelu

Lisätiedot

Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita

Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita Tiedot HP LaserJet Pro M15-sarjan tulostimet Luokkansa pienin lasertulostin maailmassa. 1 Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita

Lisätiedot

ICT-info opiskelijoille

ICT-info opiskelijoille ICT-info opiskelijoille 2018 BYOD on toimintamalli, joka on nopeasti yleistymässä niin yrityksissä kuin oppilaitoksissakin. BYOD-kokonaisuuteen kuuluu WLAN, tulostus, tietoturva, sovellukset, IT-luokat,

Lisätiedot

Xerox ConnectKey -teknologia. Työpaikan tuottavuutta tukeva ekosysteemi.

Xerox ConnectKey -teknologia. Työpaikan tuottavuutta tukeva ekosysteemi. Xerox ConnectKey -teknologia Työpaikan tuottavuutta tukeva ekosysteemi. Se ei ole vain laite, vaan työpaikan älykäs apulainen. Nykyiset työpaikat ovat kehittyneet niin vaativiksi, että yksi laite ei pysty

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä

Elisa Toimisto 365. Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Toimisto ja yhteydet pilvestä Elisa Toimisto 365 Tutut toimistotyökalut käytössäsi missä vain Uusimmat versiot aina mukanasi Ei kiinteitä kustannuksia Korkea käytettävyysaste Ei päivityksistä

Lisätiedot

Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi teknologian helppokäyttöisyyteen.

Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi teknologian helppokäyttöisyyteen. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitaaliset monitoimilaitteet MUSTAVALKOINEN A3-MONITOIMILAITE VÄRISKANNAUKSELLA Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi

Lisätiedot

IT BACKUP & RESTORE. Palvelimille, työasemille sekä mobiilipäätelaitteille

IT BACKUP & RESTORE. Palvelimille, työasemille sekä mobiilipäätelaitteille IT BACKUP & RESTORE Palvelimille, työasemille sekä mobiilipäätelaitteille Tietovahinkojen riskejä Haittaohjelmat ja ilkivalta Kirityshaittaohjelmat (Ransomware) muodostavat suurimman riskiryhmän sekä yksityisten

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

Monitoimilaitteen osto-opas

Monitoimilaitteen osto-opas Monitoimilaitteen osto-opas Kiitos, kun latasit monitoimilaitteen osto-oppaan www.sharp.fi 02 Millainen on juuri oikea monitoimilaite? Monitoimilaitteen uusiminen tulee ajankohtaiseksi muutaman vuoden

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Apuvälineiden valikkokartta

Apuvälineiden valikkokartta Voit käyttää kaikkia apuvälineitä vain, jos olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana. Laiteasetukset Yleistä Virransäästö Älykäs virransäästö Työn aktivoima Ajoitettu Pvm ja aika GMT-aikaero (aikavyöhyke)

Lisätiedot

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite HELPPOUDEN VOIMA Business Suite UHKA ON TODELLINEN Online-uhkat ovat todellinen yrityksiä haittaava ongelma yrityksen toimialasta riippumatta. Jos sinulla on tietoja tai rahaa, voit joutua kohteeksi. Tietoturvatapausten

Lisätiedot

Tehokasta monipuolisuutta...

Tehokasta monipuolisuutta... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Tehokasta monipuolisuutta... ja värien voimaa WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Yksi monitoimilaite tarjoaa nyt kaikki tehokkaat toiminnot,

Lisätiedot

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen.

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Asennusohje 9001154708_PCG_Oven_IC6_SE63_fi.indd 1 07.11.2018 10:11:19 Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen Suunniteltu Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen PDS-5000, PDS-6000 Skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti, tarkasti ja luotettavasti digitaaliseen muotoon ja helposti arkistoitavaksi.

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot