bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa"

Transkriptio

1 bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa Toimistojärjestelmät bizhub C552 ja bizhub C652

2 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Vakuuttavan taitava ja tyylikäs Menestyminen vaatii työryhmiltä, osastoilta ja julkaisutuotantonsa keskittäneiltä organisaatioilta jatkuvaa dokumenttijärjestelmien ja viestintävalmiuksien ajantasaistusta sekä kehittämistä. n bizhub C552 ja bizhub C652 ovat monikäyttöisiä värijärjestelmiä, joissa yhdistyy edistyksellinen teknologia, mukautumiskyky, ehdoton toimintavarmuus ja tyylikkään futuristinen InfoLine-suunnittelu siis juuri ne ominaisuudet, jotka ovat näiden laitteiden käyttäjäryhmille tärkeitä: Pettämätön suorituskyky on tuottavuuden avain ja niinpä bizhub C552/C652:ssa on suuri joukko tuotantotehoa vauhdittavia ominaisuuksia: 1 GHz suorittimen prosessointinopeus on huikea ja käsittelyteho vakuuttava. Molemmat järjestelmät on varustettu 2 Gt:n DDR2-muistilla, joka edustaa uuden sukupolven huippunopeaa muistityyppiä. 250 Gt SATA2 HDD tarjoaa bizhub C552/C652:n käyttäjille tallennuskapasiteetiltaan suuren ja äärimmäisen nopean kiintolevyn. PCI Express edustaa uusinta PCI-väyläratkaisua tehokkaaseen ja vauhdilla etenevään tiedonsiirtoon. Tyylikäs laite kääntää katseet ja kohottaa toimiston tai sijoituspaikkansa ilmettä. Lisäksi bizhub C552/ C652:n futuristisella InfoLine-suunnittelulla saavutetaan muitakin etuja, sillä selkeät toiminnot parantavat merkittävästi käyttömukavuutta ja yksinkertaistavat työskentelyä. Sekä bizhub C552 että bizhub C652 ovat osoitus n ylivoimaisista vahvuuksista: yhteen laitteeseen keskitetyt viestintävalmiudet, uusin teknologia, kehittyneet ohjelmasovellukset sekä luokassaan ylittämätön mustavalko- ja värikuvalaatu. Molemmat järjestelmät ovat myös aidosti ympäristöystävällisiä. Työnkulun vaihtoehtoja USB Paikallis/verkko PCL/PS Uusintatulostus Jakaminen Väri, M&V +OPIOINTI Väri, M&V 4ULOSTUS Lähetys +ANSIO 3KANNAUS TWAIN-verkkoskannaus FTP-skannaus &AKSAUS IP-Faksaus SMB-skannaus WebDAV-skannaus i-faksi PC-faksi Skannaus kansioon Skannaus sähköpostiin Skannaus USB-muistitikulle SIP-faksi Super G3 faksi

3 Polymeerinen Simitri HD väriaine Perinteinen värijauhe Vakuuttavan luotettavaa teknologiaa & laatua Nykyaikainen Emperon TM -palvelin Keskeinen tehtävä bizhub C552/C652:n kokonaisarkkitehtuurissa kuuluu n omalle Emperon TM - palvelinteknologialle, jolla myös varmistetaan järjestelmän saumaton integrointi lähes mihin tahansa verkkoympäristöön. Palvelin tukee PDF 1.7 -standardia ja PostScriptyhteensopivuus mahdollistaa lukuisia kuvalaatua parantavia ominaisuuksia kuten kohdistus virheiden korjauksen ja mustan värin päällepainatuksen. Tulostinajurin mukautettavat näkymät lisäävät myös käyttömukavuutta: MyTabvälilehdille voi kukin käyttäjä koota toistuvasti tarvitsemansa tulostusominaisuudet, jolloin asetukset pystytään määrittelemään yhdessä ainoassa valintaikkunassa. Ainutlaatuinen Simitri HD -väriaine Hienojakoinen ja hiukkaskooltaan yhtenäinen Konica Minoltan Simitri HD väriaine tuottaa vakuuttavan ylivoimaista kuvalaatua. Kirjaimet ja viivat ovat veitsenteräviä, värit kestävät kulutusta eivätkä ne haalistu, joten tulosteet säilyvät muuttumattomina entistä kauemmin. Vakuuttavaa ympäristövastuullisuutta Energy Star - ja Blue Angel -merkkiin oikeutettu sekä WEEE-* ja RoHs-direktiivin** vaatimukset täyttävä bizhub C552/C652-mallisto on laiteluokkansa pienin energian kuluttaja. Tämä johtuu paljolti n omaksumasta ja huippukehittyneestä väriaineen kiinnitystekniikasta. Polymeerinen Simitri HD väriaine kiinnit tyy alemmassa lämpötilassa kuin perinteiset värijauheet, minkä vuoksi turvallinen ja nopea induktiokuumennus soveltuu kiinnitykseen erinomaisesti. Laitteen lämpenemisaika on äärimmäisen lyhyt vain 45 sekuntia mikä maksimoi energian hyötysuhteen. Kokoonpanoja PageScope Enterprise -sovellukset Tämä tehokas sovellusvalikoima antaa ylläpitäjille kattavat seuranta- ja hallintavälineet, jotka avaavat pääsyn kaikkiin käyttäjä- ja laitetietoihin keskitetyltä palvelinalustalta. Sarjaan kuuluu neljä erillistä sovellusta, joilla valvotaan laitteiden suorituskykyä ja kohdennetaan kustannukset sekä määritellään rekisteröityjen käyttäjien oikeudet ja laitteiden käyttörajoitukset. CS Remote Care CS Remote Care on ennakoiva ja erittäin joustava tukipalvelu. n etähuolto valvoo bizhub C552/C652:n toimintoja, minimoi tuotantokatkokset ja pitää järjestelmän käyttöasteen korkeana. Kaikki oleelliset tiedot ohjautuvat automaattisesti järjestelmän sijoituspaikasta suoraan n huoltokeskukseen eikä siihen vaadita asiakkaan toimenpiteitä.

4 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Täydellistä monipuolisuutta ja vakuuttavaa mukautumiskykyä Viestintätaidoiltaan bizhub C552 ja bizhub C652 ovat vakuuttavan monipuolisia ne tulostavat, kopioivat, faksaavat ja skannaavat sekä avaavat suoran yhteyden internetiin tai organisaation lähiverkkoon. Käyttömukavuutta Uuden bizhub C552/C652:n nelivärinäyttö on riittävän kookas ja se voidaan säätää sopivaan katselukulmaan. Tulostettavan julkaisun lopullista ulkoasua voidaan esikatsella väreissä ja kuvakkeina, joten mahdolliset virheet ovat korjattavissa jo ennen tuotannon aloittamista. Loogisesti jäsennelty näyttö, havainnolliset toimintaohjeet sekä optiona liitettävä näppäimistö tukevat järjestelmän vaivatonta ja esteetöntä käyttöä. Monitoiminnallista tehokkuutta bizhub C552/C652:n kehittyneillä tu los tustoiminnoilla pyritään ammattitason julkaisujen automaattiseen tuotantoon. Molemmat järjestelmät ovat suorituskykyisiä, taloudellisia ja aina valmiina tulostamaan tai kopioimaan niin väreissä kuin musta valkoisenakin. Tehokkaina skannereina bizhub C552 ja C652 virtaviivais tavat informaation lähettämisen sekä jakelun. Peräti 78 kohteen minuuttivauhti mahdollistaa huippunopean skannauksen sähköpostiin, FTP- ja SMBpalvelimelle, omaan kansioon sekä uutuutena skannauksen USB-muistitikulle ja mobiilikansioon. Tiedostomuodoksi voidaan valita monisivuinen PDF, XPS tai TIFF. Käyttäjävarmennuksen yhteyteen on liitet tävissä scan-to-me - ja scan-to-home -toiminnot, jotka nopeuttavat skannattujen tiedostojen lähettämistä käyttäjän omaan sähköpostiin (scan-to-me) tai PC:lle luotuun omaan kansioon (scan-to-home). Järjestelmän ylläpitäjä pystyy hyödyntämään näitä ominaisuuksia rajoittamalla skannausosoitteiden valinnan käyttäjän omiin osoitteisiin. Faksiliikennöinti sujuu bizhub C552/C652:llä niin digi taalisena kuin analogisenakin mukaan lukien Internet-faksi sekä IP-faksi, joka mahdollistaa väri dokumenttien lähetyksen lähiverkossa. Faksiliiken nöin nin tietosuoja on varmistettu useilla turvaominaisuuksilla. Kehittynyt kansiotoiminto n ainutlaatuiset käyttäjäkansiot ovat tehokas tapa tallentaa ja hallita tiedostoja bizhub C552/C652:n sisäisellä kiintolevyllä, sillä kansiot mahdollistavat esimerkiksi skannattujen, tulostettujen, kopioi tujen ja faksattujen dokumenttien jakamisen. Kiin tolevylle voidaan luoda jopa kansiota ja sallia niiden käyttöoikeudet kaikille, tietylle ryhmälle tai pelkästään nimetyille henkilöille.

5 i-option Toiminnot automatisoiva ja käyttömukavuutta lisäävä i-option sisältää joukon älykkäitä sovelluksia, jotka laajentavat bizhub C552/C652:n viestintävalmiuksia sekä varmistavat PDF-muodossa lähetettävien dokumenttien tietoturvan. i-option verkkoselain mahdollistaa pääsyn suoraan internet-sivustoille ja organisaation intranetissä sijaitseviin tiedostoihin. Moni toimilaitteen valintapaneelilta avautuvien verkkosivujen selaus sekä niiden tulostus sujuvat erittäin näppärästi. PDF-dokumenttien digitaalinen varmennus ja allekirjoitus estävät tiedostojen luvattoman avaamisen ja muokkauksen. Metatiedon kuten avain- ja hakusanojen liittäminen PDF-tiedostoihin helpottaa arkistoitujen dokumenttien etsimistä organisaation sisäisestä verkkopalvelusta. Vahva tietoturva Paitsi n järjestelmiin vakiona kuuluvia turvakäytänteitä, bizhub C552/C652 sisältää monia kehittyneitä ominaisuuksia ja käyttömukavuutta lisääviä toimintoja. Asiakkaiden todennus tapahtuu IEEE 802.1x-standardilla, joten bizhub C652/C552 voidaan liittää turvallisesti tietoverkkoon. Laitteiden välinen liikennöinti suojataan kryptaamalla se IPsec-protokollaa käyttäen. HDD:n kryptaus on vakio-ominaisuus, joka estää ulkopuolisia tarkastelemasta kiintolevyn sisältöä. Uudet varmennusmenetelmät kuten sormenpään verisuonitunnistus tai optisesti luettava IC-kortti ovat erittäin käteviä ja ne estävät laitteelle kirjautumisen muilta kuin valtuutetuilta käyttäjiltä. Kattavat tietoturvaominaisuudet kuuluvat kiinteästi bizhub C552 ja C652 järjestelmiin, jotka ovat luonnollisesti myös ISO EAL3 sertifioituja. Runsas materiaalivalikoima ja laajat viimeistelyvalmiudet Tulostusmateriaalien prosessoinnissa bizhub C552 ja bizhub C652 osoittavat äärimmäistä joustavuutta: Peräti arkin paperikapasiteetti riittää mainiosti pitkienkin sarjojen yhtämittaiseen tulostukseen ja keskeytymättömään tuotantoon. Paperivalikoima kattaa kooltaan A6 - A3+ arkit ja laadultaan jopa 300 g/m 2 painoisen paperin. Erikoismateriaalien ja mukautettujen kokojen esimerkiksi 1.2 metriä pitkän bannerin käsittely ja tulostus on ongelmatonta. Määrällisesti rajaton vihkojen tuottaminen kuuluu vihkoviimeistelijän merkittäviin viimeistelyvalmiuksiin. Laskut ja muu postitse lähetettävä aineisto voidaan taittaa automaattisesti kirjetaitolla, jonka kapasiteetti on niin ikään rajaton. Viimeistelyyn kuuluu myös 100 arkin automaattinen nidonta, opaskirjasten, raporttien ja muiden julkaisujen rei itys 2 tai 4 reiällä ja paksujen (maksimi 200 g/m 2 ) kansien lisäys vihkoon.

6 bizhub C552 ja bizhub C652, lisälaitteet Lisälaitteet & kuvaukset i-option lisenssi i-option lisenssi i-option muisti Työskentelytaso Faksikitti 1. linja 2. linja Faksikortti Näppäimistöalusta I/F kitti Rei ittäjä Nitova viimeistelijä Liitäntäkitti IC-412 Biometrinen tunnistin Fierytulostuspalvelin r Vihkoviimeistelijä Bannerialusta Biometrinen tunnistin Luovutustaso Suurpaperialusta Suurpaperialusta IC-kortin lukija bizhub C552/C652 keskusyksikkö Suorituskyky 65/55 mustavalkosivua ja 50/45 värisivua minuutissa. Emperon TM -tulostuspalvelin vakiona, PCL6c, PostScript3, PDF 1.7 ja XPS tuki. Paperikapasiteetti arkkia ja 150 arkin monikäyttöalusta. Tulostusmateriaalin koot A6 - A3+ ja 1.2 m pituinen banneripaperi, paperin paino g/m 2. 2 Gt muisti, 250 Gt kiintolevy ja 1 Gigabitin Ethernet-liitäntä vakioina. 100 arkin nidonta, luovutuskapasiteetti arkkia 2/4 reikää Vihkot, kirjetaitto Viimeistelijän tilalle FS-526 nitova viimeistelijä PK-516 rei ittäjä SD-508 vihkoviimeistelijä OT-503 luovutustaso LU-301 suurpaperialusta A4, arkkia, g/m 2 LU-204 suurpaperialusta A4-A3+, arkkia, g/m 2 BT-C1 bannerialusta Bannereiden tulostukseen VI-505 liitäntäkitti Fiery-palvelimen liitäntäkortti IC-412 Fiery-palvelin Ammattitason väritulostuspalvelin AU-102 biometrinen tunnistin Sormenpään verisuoniston skanneri AU-201 IC-kortin lukija Tunnistus IC-kortilla KH-101 näppäimistöalusta USB-näppäimistön kiinnitys EK-604 I/F kitti USB-näppäimistön kytkentä MK-720 faksikitti I/F-kortti FK-502:een FK-502 faksikortti Super G3 faksi WT-506 työskentelytaso Tunnistinlaitteen sijoitus LK-101v2 i-option lisenssi Verkkoselain ja kuvapaneeli LK-102 i-option lisenssi PDF-laajennus UK-203 i-option muisti Muistilaajennus i-option iin Viimeistelyvaihtoehtoja nidonta 2 niittiä rei itys 2 reikää rei itys 4 reikää kulmanidonta kaksipuolinen tulostus yhdistetty mixplex/mixmedia sivun lisäys, raportti kirjetaitto vihko limittäin lajittelu banneritulostus

7 teknisiä tietoja, bizhub C552 ja bizhub C652 Teknisiä tietoja Kopiokone Kopiointimenetelmä Elektrostaattinen laserkopiointi, Tandem, epäsuora Värijärjestelmä Polymeerinen Simitri HD - väriaine Kopio/tulostusnopeus A4 Maksimi 55/45 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 65/50 kopiota/minuutti (bizhub C652) Kopio/tulostusnopeus A3 Maksimi 28/23 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 33/25 kopiota/minuutti (bizhub C652) Kaksipuolinen nopeus A4 Maksimi 55/45 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 65/50 kopiota/minuutti (bizhub C652) Ensikopio/tuloste 4.3/6.0 sekunnissa (bizhub C552) (m&v/väri) 3.8/5.5 sekunnissa (bizhub C652) Lämpiämisaika Noin 45 sekuntia 1 Kopiotarkkuus 600 x 600 dpi Harmaasävyt 256 Sarjakopiointi Alkuperäisen koot A5 A3 Kopiosuhteet %, 0.1 % tarkkuudella; autozoom Kopiotoimintoja Jaksotus; kannen ja välilehden lisäys; vedoskopio (tulostus ja katselu), säätöjen testituloste, digitaaliset muokkaustoiminnot, työn tallennus ja haku; julisteet, kuvan toisto, dokumenttien yhdistely; leima, turvakopiointi Tulostin Tulostustarkkuus x 600 dpi Tulostusohjaimen suoritin Power PC 1 GHz 64-bittinen Sivunkuvauskielet PCL6c; (PCL5c + XL3.0), PostScript 3 (CPSI 3017). XPS Käyttöjärjestelmät Windows 2000/XP/XP64 Windows VISTA 32/64 DPWS-tuki Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64 Macintosh 9.x/10.x Unix/Linux/Citrix Kirjoitinfontit 80 x PCL-fonttia, latinalainen, 137 x PostScript3 fonttia, latinalainen Tulostustoimintoja PCL-, PS-, TIFF-, XPS- ja PDF-formaattien sekä kryptattujen PDF-tiedostojen suora tulostus Mixmedia ja mixplex; "Easy Set"-tulostusasetusten tallennus; dokumenttien yhdistely; vesileima, turvatulostus Skanneri Skannausnopeus Skannaustarkkuus Skannaustavat Tiedostomuodot Skannausosoitteet Skannaustoimintoja Faksi Yhteensopivuus Faksiliikennöinti Tarkkuus Pakkausmenetelmä Siirtonopeus Osoitteet Faksitoimintoja Väri: maksimi 78 kohdetta/minuutti (300 dpi ADF:llä) M&V: maksimi 78 kohdetta/minuutti (600 dpi ADF:llä) Maksimi 600 x 600 dpi TWAIN-verkkoskannaus; skannaus sähköpostiin (scan-to-me); FTP-skannaus; SMB-skannaus (scan-to-home); skannaus kansioon; WebDAV-skannaus verkkolevylle, DPWS-skannaus; skannaus USB-muistitikulle JPEG, TIFF, PDF, pakattu PDF, kryptattu PDF, XPS, pakattu XPS (yksittäin ja ryhmä), LDAP-tuki Viitetiedot (teksti/aika/päiväys) PDF-dokumenttiin; 400 työn ohjelmointi Super G3 (optio) Analoginen, i-faksi väri i-faksi (RFC3949-C), IP-faksi, SIP-faksi Maksimi 600 x 600 dpi (ultra-tarkka) MH, MR, MMR, JBIG 33.6 Kbps (yksittäin ja ryhmä) Haku, ajastus, PC-faksi, vastaanotto omaan postilaatikkoon; vastaanotto sähköpostiin sekä FTP- ja SMB-palvelimelle, 400 työn ohjelmointi Käyttäjäkansiot Kansioiden määrä Maksimi Dokumenttien lukumäärä Maksimi dokumenttia tai sivua Kansiotyypit Julkinen, henkilökohtainen (salasana tai varmennus) tai ryhmäkohtainen (varmennus) Järjestelmäkansiot Turvatulostus, kryptatun PDF:n tulostus; faksiviestin vastaanotto, faksiviestin haku Kansiotoimintoja Uusintatulostus, yhdistely, lataus, lähetys (sähköpostiin, FTP- ja SMB-palvelimelle ja faksiin), kopiointi kansiosta kansioon Järjestelmä Keskusmuisti Mt Kiintolevy 250 Gt Liitännät 10-Base-T/100-Base-T/1.000-Base-T Ethernet, USB 2.0 Verkkoprotokollat TCP/IP (IPv4 / IPv6), IPX/SPX, NetBEUI, AppleTalk (EtherTalk), SMB, LPD, IPP, SNMP, HTTP Kehystyypit Ethernet 802.2; Ethernet 802.3; Ethernet II; Ethernet SNAP Automaattinen syöttölaite Maksimikapasiteetti 100 alkuperäistä; A6 A3; g/m2 Paperikoot A6 A3+; mukautetut koot, banneripaperin maksimikoko 1200 x 297 mm Paperin paino g/m 2 Paperikapasiteetti Vakio: arkkia Maksimi: arkkia Alusta arkkia; A5 A3+; g/m 2 Alusta arkkia; A4; g/m 2 Alusta arkkia; A4; g/m 2 Monikäyttöalusta 150 arkkia; A6 A3+, mukautetut koot, bannerikoko; g/m 2 Suurkapasiteettialusta arkkia; A4; g/m 2 (optio) Suurkapasiteettialusta arkkia; A4-A3+; g/m 2 (optio) Automaattinen A5 A3+; g/m 2 kaksipouoleisuus Viimeistely (optio) Limittäin lajittelu, ryhmittely, lajittelu, nidonta, rei itys, keskitaitto, kirjetaitto, vihkot Luovutuskapasiteetti Maksimi arkkia (viimeistelijällä) Luovutuskapasiteetti Maksimi 250 arkkia (ilman viimeistelijää) Nidontakapasiteetti Maksimi 100 arkkia tai 98 arkkia + 2 kantta (maksimi 209 g/m 2 ) Nidottujen arkkien Maksimi arkkia luovutuskapasiteetti Kirjetaitto Maksimi 3 arkkia Kirjetaiton 20 arkkia (luovutustaso); rajaton luovutuskapasiteetti Vihkot 20 arkkia tai 19 arkkia + 1 kansiarkki (maksimi 209 g/m 2 ) Vihkojen luovutus- 100 arkkia (luovutustaso); rajaton kapasiteetti Kopio/tulostuskapasiteetti Suositus sivua, maksimi sivua (bizhub C552) kuukaudessa Suositus sivua, maksimi sivua (bizhub C652) Värin riittoisuus Musta: sivua, CMK: sivua Kuvayksikön kesto Musta / (rumpu/kehite) CMK: (bizhub C552) CMK: (bizhub C652) Virran kulutus V / 50-60Hz Alle 2.0 KW (bizhub C552) Alle 2.1 KW (bizhub C652) Mitat (L x S x K, mm) 650 x 879 x 1155 Paino Noin 221 kg Järjestelmän ominaisuuksia Tietoturva ISO15408 EAL3; IP-suodatus ja porttiliikenteen esto; SSL2, SSL3 ja TSL1.0 verkkoliikennöinti; IPsec-tuki; IEEE 802.1x -tuki, käyttäjävarmennus; kirjautumisloki; turvatulostus; kiintolevyn ylikirjoitus (8 vakiotapaa); kiintolevyn sisällön kryptaus (AES 256); muistin automaattinen tyhjennys; faksiviestien vastaanotto suojattuun kansioon, käyttäjätietojen kryptaus Käytön seuranta Maksimi osastokoodia Active Directory -tuki (käyttäjätunnus+ salasana + - ja smb-kansio) Yksilöllinen käyttöoikeuksien määrittely Biometrinen tunnistus (sormen verisuonisto) optio Tunnistus IC-kortilla (IC-kortin lukija) optio Ohjelmisto PageScope Net Care Device Manager; PageScope Data Administrator; PageScope Box Operator; PageScope Workware (kokeiluversio); PageScope Direct Print; Print Status Notifier; Driver Packaging Utility, Log Management Utility 1 Warm up time may vary depending on the operating environment and usage

8 *WEEE = EU:n sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätystä koskeva direktiivi **RoHs = EU:n vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskeva direktiivi Paperikapasiteetit on laskettu 80 g/m 2 painoisille ja A4 kokoisille arkeille. Skannaus-, kopiointi- ja tulostusnopeudet on ilmoitettu poikittain syötetyille, yksipuolisille A4 kokoisille arkkisarjoille. Ilmoitettujen ominaisuuksien ja toimintojen tuki sekä saatavuus riippuvat käyttöjärjestelmistä, sovelluksista, verkkoprotokollista sekä verkon ja järjestelmien kokoonpanosta. Tulostustarvikkeiden ilmoitetut riittoisuudet ja kestot perustuvat määriteltyihin käyttöehtoihin kuten paperikokoon ja väripeittoon (5 % väripeitto A4-arkilla). Tarvikkeiden todellinen riittoisuus ja kesto vaihtelevat johtuen käyttötavoista ja muista tekijöistä kuten väripeitto, paperikoko, tulostusmateriaalin tyyppi, tulostustapa (jatkuva tai ajoittainen tulostus) ja laitteen sijoituspaikan lämpötila sekä suhteellinen kosteus. Jotkut laitepiirrokset sisältävät lisälaitteita. Ominaisuuksia ja tarvikkeita koskevat tiedot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olevaan informaatioon ja voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. pidättää oikeuden kaikkiin hintoja ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft, Windows ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröimiä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut tuotemerkit tai rekisteröidyt tuotemerkit kuuluvat niiden omistajille. Europe GmbH Europaallee Langenhagen Germany Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) Keilaranta 17 C ESPOO Vaihde Fax Ailakinkatu JYVÄSKYLÄ Puh Fax Ratakatu Oulu Puh Fax Kuokkamaantie 4 A TAMPERE Puh Fax Apilakatu TURKU Puh Fax /01-09/Buchheister

* Vaatii lisävarusteena saatavan tietoturvakitin. Nitova viimeistelijä Paperinkuljetusyksikkö Vastaanottotaso Suuri paperisäiliö Vihkonitova viimeistelijä Rei'ityslaite Ohisyöttötaso Suuri paperisäiliö

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA Pikaopas Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen 1. Valitse aloitusnäytössä Kopioi -painike. 2. Kosketa Pienennä/suurenna-painiketta. 3. Valitse jokin valmiista

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010. Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410

TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010. Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410 TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010 KONTAKTIT Tilaukset: Myynti: Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410 Dacco Oy, hans.prange@dacco.fi, puh. 02-274 0040 Misha Turkama,misha.turkama@konicaminolta.fi

Lisätiedot

Käyttäjän valikkokartta

Käyttäjän valikkokartta Kopiointi Kopiointi Tulostusväri Autom. tunnistus Mustavalkoinen Väri Yksiväri Kokosuhde Suhteellinen % Eri X ja Y Keskitys Zoom Esiasetukset Paperi 1-/2-puolisuus 1>1 1>2 2>2 2>1 Takasivun pyöritys Luovutus

Lisätiedot

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Mustavalkomonitoimilaite MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Tulostin Kopiokone Faksi Skanneri MP 6503SP MP 7503SP 65 MV s./min 75 MV s./min MP 9003SP 90 MV s./min Ota käyttöön nopeampi ja tuottavampi työskentelytapa

Lisätiedot

bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ

bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ KÄYNNISTÄ DIGITAALINEN VÄRITUOTANTO Konica Minolta bizhub PRO C754 antaa valmiudet värituotannon helppoon aloittamiseen

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitetta koskevia julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa on

Lisätiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Joustavuutta langattomien järjestelmien rakentamiseen - miten haluat - milloin haluat. Langattomat Fluke 3000 FC -mittauslaitteet ovat joukkue, jossa moduulit pelaavat

Lisätiedot

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas Versio 1.0 Heinäkuu 2008 Office-viimeistelylaite Käyttöopas Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network ja Windows Server ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Poikkeuksellinen suorituskyky toimiston vaativiin työtarpeisiin. MX-M753U / MX-M623U Digitaalinen monitoimilaite

Poikkeuksellinen suorituskyky toimiston vaativiin työtarpeisiin. MX-M753U / MX-M623U Digitaalinen monitoimilaite Poikkeuksellinen suorituskyky toimiston vaativiin työtarpeisiin MX-M753U / MX-M623U Digitaalinen monitoimilaite 75/62 sivua/min 1 200 x 1 200 dpi Tulostusresoluutio Suuri LCDvärikosketusnäyttö Teho ja

Lisätiedot

Pikaopas NPD4499-00 FI

Pikaopas NPD4499-00 FI NPD4499-00 FI Luku 1 Esittely Kiitos, että valitsit tämän tuotteen. Tämä Quick Guide () sisältää laitteen esittelyn lisäksi kuvalliset ohjeet tavallisimmin käytetyistä perustoiminnoista. Lisätietoja eri

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta Sibelius-tulostin Monistamossa on uusi tulostin nimeltään sibelius, joka korvaa vanhan topelius-tulostimen. Tällä uudella tulostimella on käytössä tulostusmäärien seuranta sekä henkilökohtainen tulostussaldo.

Lisätiedot

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Ennen Brother-laitteen käyttöä Kuvakkeiden selitykset Tavaramerkit Tärkeä huomautus Kuvakkeiden selitykset Koko tässä Käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Sivu 1 / 5 Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Tilaaja Epilepsialiito ry Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Y-tunnus: 0221136-2 Hankintamenettely Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankinnasta

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA DI251F http://fi.yourpdfguides.com/dref/590228

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA DI251F http://fi.yourpdfguides.com/dref/590228 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

SP C830DN SP C831DN. A3-värilasertulostin. Tulostin 55 MV 45 MV SP C830DN SP C831DN. Väri s/min. Väri s/min

SP C830DN SP C831DN. A3-värilasertulostin. Tulostin 55 MV 45 MV SP C830DN SP C831DN. Väri s/min. Väri s/min SP C830DN SP C831DN A3-värilasertulostin Tulostin SP C830DN SP C831DN 45 MV Väri s/min 55 MV Väri s/min Nopeat ja tehokkaat värilasertulostimet SP C830DN/SP C831DN -laitteet ovat nopeita ja käyttäjäystävällisiä

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE MFP Pikaopas M725dn M725f M725z M725z+ Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

WorkCentre Pro 32 värimonitoimilaitteet. 16 s/min A4. 11 s/min B4. 9 s/min A3

WorkCentre Pro 32 värimonitoimilaitteet. 16 s/min A4. 11 s/min B4. 9 s/min A3 Tekniset Tiedot WorkCentre Pro 32 väri. WorkCentre Pro 40 väri, suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja Office-viimeistelijä. WorkCentre Pro 32 värimonitoimilaitteet WorkCentre Pro 40 värimonitoimilaitteet

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

WorkCentre M35/M45/M55

WorkCentre M35/M45/M55 Tekniset Tiedot WorkCentre M35, alkuperäisten syöttölaite (DADF), suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja limittävä luovutusalusta. WorkCentre M45, alkuperäisten syöttölaite (DADF), suuren kapasiteetin

Lisätiedot

Apuvälineiden valikkokartta

Apuvälineiden valikkokartta Voit käyttää kaikkia apuvälineitä vain, jos olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana. Laiteasetukset Anna PagePack-tunnusluku Yleistä Virransäästö Älykäs virransäästö Työn aktivoima Ajoitettu Nopea

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

Tulostuksen hallinta-asetusten ohje

Tulostuksen hallinta-asetusten ohje Tulostuksen hallinta-asetusten ohje SISÄLLYSLUETTELO TIETOJA TÄSTÄ OHJEESTA............................................................................ 2 TULOSTUKSEN HALLINTATOIMINTO.....................................................................

Lisätiedot

WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas

WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas Tarkoitus: WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas Näiden ohjeiden avulla voidaan tarvittaessa muokata tulostimen verkkoasetuksia koneen käyttöpaneelista. Lisää tietoja on koneen käyttöoppaissa. Huom: Verkonvalvojan

Lisätiedot

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2.

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2. Xerox ConnectKey.0 -tekniikka Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN AirPrint-opas Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN Soveltuvat mallit Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J40DW, MFC-J430DW/J440DW/J450DW/J460DW/J470DW Kuvakkeiden selitykset

Lisätiedot

TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT

TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT JULKAISUT TIETOTURVAKATSAUS TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT Tämän tietoturvakatsauksen sisältöä päivitetään jatkuvasti ja se on tarkoitettu ainoastaan Konica Minolta Business Solutions

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 419462-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Mark Summary Form. Taitaja 2012. Skill Number 205 Skill Tietokoneet ja verkot. Competitor Name

Mark Summary Form. Taitaja 2012. Skill Number 205 Skill Tietokoneet ja verkot. Competitor Name Summary Form Skill Number 205 Skill Tietokoneet ja verkot ing Scheme Lock 24-04-2012 14:06:21 Final Lock 26-04-2012 13:05:53 Criterion Criterion Description s Day 1 Day 2 Day 3 Day 4 Total Award A B C

Lisätiedot

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä

VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä VistaScan Mini Plus -kuvalevyn lukijalaite ominaisuuksista tinkimättä PAINEILMA IMU KUVANKÄSITTELY HAMMASHOITO HYGIENIA Pieni koko mahdollistaa hoitohuonekohtaiset ratkaisut VistaScan Mini Plus -kuvalevyn

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

DIGI PRINT. Aineistovaatimukset ja aineiston siirto

DIGI PRINT. Aineistovaatimukset ja aineiston siirto DIGI PRINT Aineistovaatimukset ja aineiston siirto Glass Jet - Digitaalipainotekniikka Tulostettavan kuvan maksimikoko 2400 x 4000 mm. 6 perusväriä ja hiekkapuhallusta jäljittelevä etch-väri. Väreistä

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

LaserQC mittauksia laserin nopeudella

LaserQC mittauksia laserin nopeudella LaserQC mittauksia laserin nopeudella 1/6 prosessi LaserQ mittaustulokset 20 sekunnissa! 2D-aihioiden mittojen manuaalinen tarkastus ja muistiinmerkintä on aikaa vievä prosessi. Lisäksi virheiden mahdollisuus

Lisätiedot

SP 8300DN. Mustavalkoinen A3-lasertulostin. Tulostin. 50 MV s/min SP 8300DN

SP 8300DN. Mustavalkoinen A3-lasertulostin. Tulostin. 50 MV s/min SP 8300DN SP 8300DN Mustavalkoinen A3-lasertulostin Tulostin SP 8300DN 50 MV s/min Tehokas ja luotettava mustavalkoinen lasertulostin SP 8300DN on nopea, monipuolinen ja luotettava lasertulostin. Verkkoliitännöillä

Lisätiedot

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3xcite-järjestelmän esittely Tämän päivän rakennusten hallinnointi ja valvonta on aina vain kehittyneempää. Rakennusautomaatiojärjestelmä tulee räätälöidä jokaisen asiakkaan tarpeiden

Lisätiedot

Käyttöpaneelin merkkivalot

Käyttöpaneelin merkkivalot tarkoittavat eri asioita niiden järjestyksen mukaan. Merkkivalot, jotka ovat pois päältä, päällä ja/tai vilkkuvat, osoittavat tulostimen eri tilanteita kuten tulostimen tilaa, tarvittavia käyttäjän toimia

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J4625DW/J5320DW/J5620DW/J5625DW/J5720DW/J5920DW.

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J4625DW/J5320DW/J5620DW/J5625DW/J5720DW/J5920DW. AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J465DW/J530DW/J560DW/J565DW/J570DW/J590DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa

Lisätiedot

RATKI 1.0 Käyttäjän ohje

RATKI 1.0 Käyttäjän ohje RATKI RATKI 1.0 Käyttäjän ohje Ohje 0.5 Luottamuksellinen Vastuuhenkilö Petri Ahola Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 1.1. Kuvaus... 3 1.2. Esitiedot... 3 1.3. RATKIn käyttöoikeuksien hankinta... 3 1.4.

Lisätiedot

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten.

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Xerox WorkCentre 9/9 -monitoimitulostin Kopioiminen. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Laske syöttölaite alas.. Peruuta mahdolliset

Lisätiedot

Lexmark TAMMIKUU, 2011

Lexmark TAMMIKUU, 2011 Lexmark TAMMIKUU, 2011 Suurimmat ympäristövaikutukset syntyvät tulostettaessa (1) tulosta Tästä syystä LEXMARK suosittelee TULOSTAMAAN VÄHEMMÄN! Olemme Lexmarkilla päättäneet toimia alan edelläkävijöinä

Lisätiedot

CADS Planner -tulostusohje

CADS Planner -tulostusohje Sisältö Yleistä tulostuksesta... 3 Tulostinajurin asentaminen Windowsiin... 4 Paperiarkin lisääminen tulostinajurille... 5 Tulostimen lisääminen CADSiin... 7 PDF-tiedoston tulostaminen... 9 PLT-tiedoston

Lisätiedot

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Océ ColorWave 900 you can Koe tuottavuuden uusi ulottuvuus Océ ColorWave 900 -suurkuvatulostimen ansiosta tuotannon pullonkaulat ovat historiaa. Uskomattomalla 1 000 neliömetrin

Lisätiedot

EASY PILVEN Myynnin opas - Storage IT

EASY PILVEN Myynnin opas - Storage IT EASY PILVEN Myynnin opas - Storage IT EASY Pilvi EASY Tiedostopalvelin: Tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen soveltuva monipuolinen järjestelmä EASY Pilvipalvelin: Täysiverinen, skaalautuva käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

vacon 10 machinery millaisena haluaisit taajuusmuuttajasi tänään?

vacon 10 machinery millaisena haluaisit taajuusmuuttajasi tänään? vacon 0 machinery millaisena haluaisit taajuusmuuttajasi tänään? helppo muunnella asiakkaan tarpeiden mukaan Vacon 0 Machinery on erityisesti kone ja laitevalmistajien tarpeisiin soveltuva, erittäin kompakti

Lisätiedot

DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla

DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla 1. Kytke skanneriin virta painamalla skannerin oikealla puolella olevaa virtakytkintä. 2. Avaa skannerin kansi ja poista valotuskannen suoja-arkki.

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2.

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2. Xerox ConnectKey.0 -tekniikka Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN AirPrint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Tekniset tiedot CopyCentre C65, limittävä luovutusalusta ja ohisyöttöalusta. CopyCentre C75, valinnainen 5100 arkin suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja edistynyt. CopyCentre C90, valinnainen Professional-viimeistelijä.

Lisätiedot

Tiedämme hyvin, että tuotantoluokan monitoimilaitteet voivat olla hankalia /This is Why Sharp valmisti sellaisen, jota on helppo käyttää.

Tiedämme hyvin, että tuotantoluokan monitoimilaitteet voivat olla hankalia /This is Why Sharp valmisti sellaisen, jota on helppo käyttää. MX-7040N / MX-6240N Digitaaliset monitoimilaitteet A3-MONITOIMILAITE AMMATTIMAISELLA VIIMEISTELYLLÄ Tiedämme hyvin, että tuotantoluokan monitoimilaitteet voivat olla hankalia /This is Why Sharp valmisti

Lisätiedot

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Värimonitoimilaite MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Väri 35 Väri MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

Lisätiedot

Ammattimaista kuvanlaatua.

Ammattimaista kuvanlaatua. tulostin-kopiokone Tehokasta suorituskykyä. Ammattimaista kuvanlaatua. Joustava käyttöliittymä! Suuri, värillinen kosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja yksinkertainen ohjelmoida. Räätälöi näppäimistö useimmiten

Lisätiedot

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset:

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset: SKANNAUSVINKKEJÄ Tämä skannausohje on tarkoitettu täydentämään Yliopistopainon Xerox-käyttöohjetta (https://www.jyu.fi/palvelut/yopaino/opiskelija/print-it/xerox%20kayttoohje), ei korvaamaan sitä. Yliopistopainon

Lisätiedot

Vianmääritys. Käyttöohjeet

Vianmääritys. Käyttöohjeet Käyttöohjeet Vianmääritys 1 2 3 4 5 6 7 8 Jos laite ei toimi halutulla tavalla Vianmääritys käytettäessä kopiointitoimintoa Vianmääritys faksitoimintoa käytettäessä Vianmääritys käytettäessä tulostintoimintoa

Lisätiedot

Turvallinen etäkäyttö Aaltoyliopistossa

Turvallinen etäkäyttö Aaltoyliopistossa Turvallinen etäkäyttö Aaltoyliopistossa Diplomityöseminaari Ville Pursiainen Aalto-yliopiston tietotekniikkapalvelut Valvoja: Prof Patric Östergård, Ohjaajat: DI Jari Kotomäki, DI Tommi Saranpää 7.10.2016

Lisätiedot

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti asennus...

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman

Lisätiedot

KIRJOITIN Tyyppi 450. KIRJOITINOHJE (lisvaruste) KÄYTTÖOHJEET

KIRJOITIN Tyyppi 450. KIRJOITINOHJE (lisvaruste) KÄYTTÖOHJEET KIRJOITIN Tyyppi 450 KÄYTTÖOHJEET KIRJOITINOHJE (lisvaruste) ND0A0101 Lue käsikirja huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja pidä se aina käsillä. Noudata turvallisuuden vuoksi tässä käsikirjassa annettuja

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

TD-2020/TD-2120N/TD-2130N

TD-2020/TD-2120N/TD-2130N TD-2020/TD-2120N/TD-2130N Tarra/kuittitulostimet ammattikäyttöön TD2000 -sarjan tehokkaat tulostimet yhdistävät pöytätulostimien ja mobiilitulostimien edut. - Parantaa tuottavuutta - siirrettävyys kuten

Lisätiedot

LanXPLORER. 0201 888 888 / www.blackbox.fi

LanXPLORER. 0201 888 888 / www.blackbox.fi Säästää rahaa yksi kämmenlaite kannettavan tietokoneen, wiremap-testerin ja PoE-testerin (Power over Ethernet) sijaan Lisää tehokkuutta ja käyttäjien tuottavuutta, sillä laite tarkistaa tehokkaasti Ethernet-

Lisätiedot

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon!

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Tämän päivän vaatimuksiin... Verkkokatkot Sähkökatkokset aiheuttavat koneisiin ja laitteisiin

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet Käyttöopas

Ulkoiset laitteet Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman

Lisätiedot

MONIPUOLISTA VAATETULOSTUSTA

MONIPUOLISTA VAATETULOSTUSTA SureColor SC-F2000 MONIPUOLISTA VAATETULOSTUSTA TULOSTA T-PAITA SEKUNNISSA TELAT SUU- RESTA KIRKKAAT VÄRIT PIENEEN EDULLINEN Suoraan vaatteeseen -ratkaisulla tarjoamme kaiken mitä tarvitset t-paitojen

Lisätiedot

Pikaohje DX-C200. Nimet ja sijainnit. Kopiointi. Skannaus. Faksaus. Vianmääritys. Paperitukosten poistaminen. Värikasetit

Pikaohje DX-C200. Nimet ja sijainnit. Kopiointi. Skannaus. Faksaus. Vianmääritys. Paperitukosten poistaminen. Värikasetit DX-C200 Pikaohje Nimet ja sijainnit Kopiointi Skannaus Faksaus Vianmääritys Paperitukosten poistaminen Värikasetit Lue ohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se helposti saatavilla

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Laitehallinnan käyttöohje 2012-2014 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään

Lisätiedot

Local Disk (C:)/Documents and Settings/OMATIETOKONEApplication Data/Adobe/Adobe PDF/Settings

Local Disk (C:)/Documents and Settings/OMATIETOKONEApplication Data/Adobe/Adobe PDF/Settings Käytössämme olevat ohjelmat: Adobe Indesign CS5.5 (Mac/PC) Adobe Photoshop CS5.1 (Mac/PC) Adobe Illustrator CS5.1 (Mac/PC) Adobe Acrobat X Pro (Mac/PC) Microsoft Office Aineistosuositus Suosittelemme aineiston

Lisätiedot

Tulostusongelmien ratkaiseminen

Tulostusongelmien ratkaiseminen 1 Käyttöpaneelin näyttö on tyhjä, tai siinä näkyy vain vinoneliöitä. Työt eivät tulostu. Tulostimen testaus epäonnistui. Tulostin ei ole valmis vastaanottamaan tietoa. Määritetty vastaanottoalusta on täynnä.

Lisätiedot

Asennus- ja aktivointiohje (Päivitetty )

Asennus- ja aktivointiohje (Päivitetty ) Asennus- ja aktivointiohje (Päivitetty 22.2.2012) Organisaation / tietokoneen asennuksista vastaavalle. Sisältö 1. Järjestelmävaatimukset 2. Ohjelmiston asennus 3. Ohjelmiston käyttöohjeet 4. Ohjelmiston

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N76 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa

Lisätiedot

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla Sivu 1/6 Yhteysopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server 2008

Lisätiedot

Win7 & Office 2010. Kouluttaja: Mikko Niskanen. Materiaali: ITP / hannele.rajariemi@jyu.fi ITP / mikko.niskanen@jyu.fi ITP / timo.vorne@jyu.

Win7 & Office 2010. Kouluttaja: Mikko Niskanen. Materiaali: ITP / hannele.rajariemi@jyu.fi ITP / mikko.niskanen@jyu.fi ITP / timo.vorne@jyu. Win7 & Office 2010 Kouluttaja: Mikko Niskanen Materiaali: ITP / hannele.rajariemi@jyu.fi ITP / mikko.niskanen@jyu.fi ITP / timo.vorne@jyu.fi Sisältö 1(2) Win7 Perustoiminnot Asetukset Pikakomennot SCCM

Lisätiedot

TIES530 TIES530. Moniprosessorijärjestelmät. Moniprosessorijärjestelmät. Miksi moniprosessorijärjestelmä?

TIES530 TIES530. Moniprosessorijärjestelmät. Moniprosessorijärjestelmät. Miksi moniprosessorijärjestelmä? Miksi moniprosessorijärjestelmä? Laskentaa voidaan hajauttaa useammille prosessoreille nopeuden, modulaarisuuden ja luotettavuuden vaatimuksesta tai hajauttaminen voi helpottaa ohjelmointia. Voi olla järkevää

Lisätiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Alienware Alpha R2 Säädösten mukainen malli: D07U Säädösten mukainen tyyppi: D07U002/ D07U003 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS:

Lisätiedot

PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet. www.brother.fi

PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet. www.brother.fi PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet Nämä kompaktit tulostimet tarjoavat kestävän tulostusratkaisun kentälle myynti- ja huoltohenkilöstölle, kuljetusalalle, turvallisuusalalle sekä palo- ja pelastustoimen henkilöstöille.

Lisätiedot

UV - Tasotulostin ratkaisut

UV - Tasotulostin ratkaisut UV - Tasotulostin ratkaisut Koskueentie 7, 19700 Sysmä harri.hynynen@printmedia.fi Puh. 0440-875 020 www.printmedia.fi Docan tulostimet yleisesti: - Viimeistellyt Docan tulostimet omaavat luotettavan toiminnan

Lisätiedot

ULLA SANNIKKA. SENIORIN TIETOKONEOPAS Windows 10

ULLA SANNIKKA. SENIORIN TIETOKONEOPAS Windows 10 ULLA SANNIKKA SENIORIN TIETOKONEOPAS Windows 10 TALENTUM Helsinki 2015 11., uudistettu painos Talentum Media Oy ja Ulla Sannikka ISBN 978-952-14-2582-0 ISBN 978-952-14-2583-7 (sähkökirja) ISBN 978-952-14-2584-4

Lisätiedot

PIKAOHJE. Malli: MX-6240N/MX-7040N DIGITAALINEN VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄ

PIKAOHJE. Malli: MX-6240N/MX-7040N DIGITAALINEN VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄ DIGITAALINEN VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄ Malli: MX-6240N/MX-7040N PIKAOHJE ENNEN ENSIMMÄISTÄ KÄYTTÖKERTAA... 2 HÄVITYSOHJEET... 3 KÄYTTÖOPPAAT JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN.... 4 VAROITUKSET... 5 OSIEN NIMET JA VIRRANSYÖTTÖ...

Lisätiedot

Client Management- ja Mobile Printing -hallintaratkaisut. Asiakirjan osanumero:

Client Management- ja Mobile Printing -hallintaratkaisut. Asiakirjan osanumero: Client Management- ja Mobile Printing -hallintaratkaisut Asiakirjan osanumero: 410173-351 Tammikuu 2006 Sisällysluettelo 1 Client Management -hallintaratkaisut Kokoonpanon määrittäminen ja käyttöönotto........

Lisätiedot

PC SANELUIDEN PURKUPAKETTI AS-7000 OHJEET SUOMI...2

PC SANELUIDEN PURKUPAKETTI AS-7000 OHJEET SUOMI...2 PC SANELUIDEN PURKUPAKETTI AS-7000 OHJEET SUOMI...2 Transcription Module -ohjelmiston ominaisuudet FI Transcription Module -ohjelmiston ominaisuudet Toistaa DSS-, DSS Pro-, WMA-, MP3- ja WAV/AIFF-muodossa

Lisätiedot

WINDOWS 10 -kurssi. petri.kiiskinen@wellamo-opisto.fi

WINDOWS 10 -kurssi. petri.kiiskinen@wellamo-opisto.fi WINDOWS 10 -kurssi petri.kiiskinen@wellamo-opisto.fi Yleistä kurssista Keskiviikkoisin 9.9. 30.9. (15 oppituntia) 16:45 20:00 (viimeinen kerta 16:45 19:15) Puolivälissä 15 minuutin kahvitauko Materiaali

Lisätiedot

29.11.2015. Työasema- ja palvelinarkkitehtuurit IC130301. Storage. Storage - trendit. 5 opintopistettä. Petri Nuutinen

29.11.2015. Työasema- ja palvelinarkkitehtuurit IC130301. Storage. Storage - trendit. 5 opintopistettä. Petri Nuutinen Työasema- ja palvelinarkkitehtuurit IC130301 5 opintopistettä Petri Nuutinen 5 opintopistettä Petri Nuutinen Storage Storage hallinnassa tärkeää saatavuus laajentaminen turvaaminen optimointi Storagen

Lisätiedot

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE EDISTÄ YRITYKSESI TOIMINTAA MUSTESUIHKUTULOSTUKSEN AVULLA Enää ei tarvitse odottaa entistä parempaa laatua ja luotettavampaa

Lisätiedot

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet QuarkXPress 10.1 -ohjelman uudet ominaisuudet SISÄLTÖ Sisältö QuarkXPress 10.1:n uudet ominaisuudet...3 Uudet ominaisuudet...4 Dynaamiset apuviivat...4 Huomautukset...4 Kirjat...4 Redline-toiminto...4

Lisätiedot

HP Color LaserJet CM3530 MFP -sarja Pikaopas. Miten: Kopiointi. Digitaalilähetys. Faksi. Töiden tallentaminen

HP Color LaserJet CM3530 MFP -sarja Pikaopas. Miten: Kopiointi. Digitaalilähetys. Faksi. Töiden tallentaminen HP Color LaserJet CM3530 MFP -sarja Pikaopas Miten: Kopiointi Digitaalilähetys Faksi Töiden tallentaminen www..com/support/cljcm3530mfp www..com/go/usemymfp Pikaopas - yhteenveto Sivu Miten? Toimet 1 Mustavalko-

Lisätiedot