bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa"

Transkriptio

1 bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa Toimistojärjestelmät bizhub C552 ja bizhub C652

2 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Vakuuttavan taitava ja tyylikäs Menestyminen vaatii työryhmiltä, osastoilta ja julkaisutuotantonsa keskittäneiltä organisaatioilta jatkuvaa dokumenttijärjestelmien ja viestintävalmiuksien ajantasaistusta sekä kehittämistä. n bizhub C552 ja bizhub C652 ovat monikäyttöisiä värijärjestelmiä, joissa yhdistyy edistyksellinen teknologia, mukautumiskyky, ehdoton toimintavarmuus ja tyylikkään futuristinen InfoLine-suunnittelu siis juuri ne ominaisuudet, jotka ovat näiden laitteiden käyttäjäryhmille tärkeitä: Pettämätön suorituskyky on tuottavuuden avain ja niinpä bizhub C552/C652:ssa on suuri joukko tuotantotehoa vauhdittavia ominaisuuksia: 1 GHz suorittimen prosessointinopeus on huikea ja käsittelyteho vakuuttava. Molemmat järjestelmät on varustettu 2 Gt:n DDR2-muistilla, joka edustaa uuden sukupolven huippunopeaa muistityyppiä. 250 Gt SATA2 HDD tarjoaa bizhub C552/C652:n käyttäjille tallennuskapasiteetiltaan suuren ja äärimmäisen nopean kiintolevyn. PCI Express edustaa uusinta PCI-väyläratkaisua tehokkaaseen ja vauhdilla etenevään tiedonsiirtoon. Tyylikäs laite kääntää katseet ja kohottaa toimiston tai sijoituspaikkansa ilmettä. Lisäksi bizhub C552/ C652:n futuristisella InfoLine-suunnittelulla saavutetaan muitakin etuja, sillä selkeät toiminnot parantavat merkittävästi käyttömukavuutta ja yksinkertaistavat työskentelyä. Sekä bizhub C552 että bizhub C652 ovat osoitus n ylivoimaisista vahvuuksista: yhteen laitteeseen keskitetyt viestintävalmiudet, uusin teknologia, kehittyneet ohjelmasovellukset sekä luokassaan ylittämätön mustavalko- ja värikuvalaatu. Molemmat järjestelmät ovat myös aidosti ympäristöystävällisiä. Työnkulun vaihtoehtoja USB Paikallis/verkko PCL/PS Uusintatulostus Jakaminen Väri, M&V +OPIOINTI Väri, M&V 4ULOSTUS Lähetys +ANSIO 3KANNAUS TWAIN-verkkoskannaus FTP-skannaus &AKSAUS IP-Faksaus SMB-skannaus WebDAV-skannaus i-faksi PC-faksi Skannaus kansioon Skannaus sähköpostiin Skannaus USB-muistitikulle SIP-faksi Super G3 faksi

3 Polymeerinen Simitri HD väriaine Perinteinen värijauhe Vakuuttavan luotettavaa teknologiaa & laatua Nykyaikainen Emperon TM -palvelin Keskeinen tehtävä bizhub C552/C652:n kokonaisarkkitehtuurissa kuuluu n omalle Emperon TM - palvelinteknologialle, jolla myös varmistetaan järjestelmän saumaton integrointi lähes mihin tahansa verkkoympäristöön. Palvelin tukee PDF 1.7 -standardia ja PostScriptyhteensopivuus mahdollistaa lukuisia kuvalaatua parantavia ominaisuuksia kuten kohdistus virheiden korjauksen ja mustan värin päällepainatuksen. Tulostinajurin mukautettavat näkymät lisäävät myös käyttömukavuutta: MyTabvälilehdille voi kukin käyttäjä koota toistuvasti tarvitsemansa tulostusominaisuudet, jolloin asetukset pystytään määrittelemään yhdessä ainoassa valintaikkunassa. Ainutlaatuinen Simitri HD -väriaine Hienojakoinen ja hiukkaskooltaan yhtenäinen Konica Minoltan Simitri HD väriaine tuottaa vakuuttavan ylivoimaista kuvalaatua. Kirjaimet ja viivat ovat veitsenteräviä, värit kestävät kulutusta eivätkä ne haalistu, joten tulosteet säilyvät muuttumattomina entistä kauemmin. Vakuuttavaa ympäristövastuullisuutta Energy Star - ja Blue Angel -merkkiin oikeutettu sekä WEEE-* ja RoHs-direktiivin** vaatimukset täyttävä bizhub C552/C652-mallisto on laiteluokkansa pienin energian kuluttaja. Tämä johtuu paljolti n omaksumasta ja huippukehittyneestä väriaineen kiinnitystekniikasta. Polymeerinen Simitri HD väriaine kiinnit tyy alemmassa lämpötilassa kuin perinteiset värijauheet, minkä vuoksi turvallinen ja nopea induktiokuumennus soveltuu kiinnitykseen erinomaisesti. Laitteen lämpenemisaika on äärimmäisen lyhyt vain 45 sekuntia mikä maksimoi energian hyötysuhteen. Kokoonpanoja PageScope Enterprise -sovellukset Tämä tehokas sovellusvalikoima antaa ylläpitäjille kattavat seuranta- ja hallintavälineet, jotka avaavat pääsyn kaikkiin käyttäjä- ja laitetietoihin keskitetyltä palvelinalustalta. Sarjaan kuuluu neljä erillistä sovellusta, joilla valvotaan laitteiden suorituskykyä ja kohdennetaan kustannukset sekä määritellään rekisteröityjen käyttäjien oikeudet ja laitteiden käyttörajoitukset. CS Remote Care CS Remote Care on ennakoiva ja erittäin joustava tukipalvelu. n etähuolto valvoo bizhub C552/C652:n toimintoja, minimoi tuotantokatkokset ja pitää järjestelmän käyttöasteen korkeana. Kaikki oleelliset tiedot ohjautuvat automaattisesti järjestelmän sijoituspaikasta suoraan n huoltokeskukseen eikä siihen vaadita asiakkaan toimenpiteitä.

4 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Täydellistä monipuolisuutta ja vakuuttavaa mukautumiskykyä Viestintätaidoiltaan bizhub C552 ja bizhub C652 ovat vakuuttavan monipuolisia ne tulostavat, kopioivat, faksaavat ja skannaavat sekä avaavat suoran yhteyden internetiin tai organisaation lähiverkkoon. Käyttömukavuutta Uuden bizhub C552/C652:n nelivärinäyttö on riittävän kookas ja se voidaan säätää sopivaan katselukulmaan. Tulostettavan julkaisun lopullista ulkoasua voidaan esikatsella väreissä ja kuvakkeina, joten mahdolliset virheet ovat korjattavissa jo ennen tuotannon aloittamista. Loogisesti jäsennelty näyttö, havainnolliset toimintaohjeet sekä optiona liitettävä näppäimistö tukevat järjestelmän vaivatonta ja esteetöntä käyttöä. Monitoiminnallista tehokkuutta bizhub C552/C652:n kehittyneillä tu los tustoiminnoilla pyritään ammattitason julkaisujen automaattiseen tuotantoon. Molemmat järjestelmät ovat suorituskykyisiä, taloudellisia ja aina valmiina tulostamaan tai kopioimaan niin väreissä kuin musta valkoisenakin. Tehokkaina skannereina bizhub C552 ja C652 virtaviivais tavat informaation lähettämisen sekä jakelun. Peräti 78 kohteen minuuttivauhti mahdollistaa huippunopean skannauksen sähköpostiin, FTP- ja SMBpalvelimelle, omaan kansioon sekä uutuutena skannauksen USB-muistitikulle ja mobiilikansioon. Tiedostomuodoksi voidaan valita monisivuinen PDF, XPS tai TIFF. Käyttäjävarmennuksen yhteyteen on liitet tävissä scan-to-me - ja scan-to-home -toiminnot, jotka nopeuttavat skannattujen tiedostojen lähettämistä käyttäjän omaan sähköpostiin (scan-to-me) tai PC:lle luotuun omaan kansioon (scan-to-home). Järjestelmän ylläpitäjä pystyy hyödyntämään näitä ominaisuuksia rajoittamalla skannausosoitteiden valinnan käyttäjän omiin osoitteisiin. Faksiliikennöinti sujuu bizhub C552/C652:llä niin digi taalisena kuin analogisenakin mukaan lukien Internet-faksi sekä IP-faksi, joka mahdollistaa väri dokumenttien lähetyksen lähiverkossa. Faksiliiken nöin nin tietosuoja on varmistettu useilla turvaominaisuuksilla. Kehittynyt kansiotoiminto n ainutlaatuiset käyttäjäkansiot ovat tehokas tapa tallentaa ja hallita tiedostoja bizhub C552/C652:n sisäisellä kiintolevyllä, sillä kansiot mahdollistavat esimerkiksi skannattujen, tulostettujen, kopioi tujen ja faksattujen dokumenttien jakamisen. Kiin tolevylle voidaan luoda jopa kansiota ja sallia niiden käyttöoikeudet kaikille, tietylle ryhmälle tai pelkästään nimetyille henkilöille.

5 i-option Toiminnot automatisoiva ja käyttömukavuutta lisäävä i-option sisältää joukon älykkäitä sovelluksia, jotka laajentavat bizhub C552/C652:n viestintävalmiuksia sekä varmistavat PDF-muodossa lähetettävien dokumenttien tietoturvan. i-option verkkoselain mahdollistaa pääsyn suoraan internet-sivustoille ja organisaation intranetissä sijaitseviin tiedostoihin. Moni toimilaitteen valintapaneelilta avautuvien verkkosivujen selaus sekä niiden tulostus sujuvat erittäin näppärästi. PDF-dokumenttien digitaalinen varmennus ja allekirjoitus estävät tiedostojen luvattoman avaamisen ja muokkauksen. Metatiedon kuten avain- ja hakusanojen liittäminen PDF-tiedostoihin helpottaa arkistoitujen dokumenttien etsimistä organisaation sisäisestä verkkopalvelusta. Vahva tietoturva Paitsi n järjestelmiin vakiona kuuluvia turvakäytänteitä, bizhub C552/C652 sisältää monia kehittyneitä ominaisuuksia ja käyttömukavuutta lisääviä toimintoja. Asiakkaiden todennus tapahtuu IEEE 802.1x-standardilla, joten bizhub C652/C552 voidaan liittää turvallisesti tietoverkkoon. Laitteiden välinen liikennöinti suojataan kryptaamalla se IPsec-protokollaa käyttäen. HDD:n kryptaus on vakio-ominaisuus, joka estää ulkopuolisia tarkastelemasta kiintolevyn sisältöä. Uudet varmennusmenetelmät kuten sormenpään verisuonitunnistus tai optisesti luettava IC-kortti ovat erittäin käteviä ja ne estävät laitteelle kirjautumisen muilta kuin valtuutetuilta käyttäjiltä. Kattavat tietoturvaominaisuudet kuuluvat kiinteästi bizhub C552 ja C652 järjestelmiin, jotka ovat luonnollisesti myös ISO EAL3 sertifioituja. Runsas materiaalivalikoima ja laajat viimeistelyvalmiudet Tulostusmateriaalien prosessoinnissa bizhub C552 ja bizhub C652 osoittavat äärimmäistä joustavuutta: Peräti arkin paperikapasiteetti riittää mainiosti pitkienkin sarjojen yhtämittaiseen tulostukseen ja keskeytymättömään tuotantoon. Paperivalikoima kattaa kooltaan A6 - A3+ arkit ja laadultaan jopa 300 g/m 2 painoisen paperin. Erikoismateriaalien ja mukautettujen kokojen esimerkiksi 1.2 metriä pitkän bannerin käsittely ja tulostus on ongelmatonta. Määrällisesti rajaton vihkojen tuottaminen kuuluu vihkoviimeistelijän merkittäviin viimeistelyvalmiuksiin. Laskut ja muu postitse lähetettävä aineisto voidaan taittaa automaattisesti kirjetaitolla, jonka kapasiteetti on niin ikään rajaton. Viimeistelyyn kuuluu myös 100 arkin automaattinen nidonta, opaskirjasten, raporttien ja muiden julkaisujen rei itys 2 tai 4 reiällä ja paksujen (maksimi 200 g/m 2 ) kansien lisäys vihkoon.

6 bizhub C552 ja bizhub C652, lisälaitteet Lisälaitteet & kuvaukset i-option lisenssi i-option lisenssi i-option muisti Työskentelytaso Faksikitti 1. linja 2. linja Faksikortti Näppäimistöalusta I/F kitti Rei ittäjä Nitova viimeistelijä Liitäntäkitti IC-412 Biometrinen tunnistin Fierytulostuspalvelin r Vihkoviimeistelijä Bannerialusta Biometrinen tunnistin Luovutustaso Suurpaperialusta Suurpaperialusta IC-kortin lukija bizhub C552/C652 keskusyksikkö Suorituskyky 65/55 mustavalkosivua ja 50/45 värisivua minuutissa. Emperon TM -tulostuspalvelin vakiona, PCL6c, PostScript3, PDF 1.7 ja XPS tuki. Paperikapasiteetti arkkia ja 150 arkin monikäyttöalusta. Tulostusmateriaalin koot A6 - A3+ ja 1.2 m pituinen banneripaperi, paperin paino g/m 2. 2 Gt muisti, 250 Gt kiintolevy ja 1 Gigabitin Ethernet-liitäntä vakioina. 100 arkin nidonta, luovutuskapasiteetti arkkia 2/4 reikää Vihkot, kirjetaitto Viimeistelijän tilalle FS-526 nitova viimeistelijä PK-516 rei ittäjä SD-508 vihkoviimeistelijä OT-503 luovutustaso LU-301 suurpaperialusta A4, arkkia, g/m 2 LU-204 suurpaperialusta A4-A3+, arkkia, g/m 2 BT-C1 bannerialusta Bannereiden tulostukseen VI-505 liitäntäkitti Fiery-palvelimen liitäntäkortti IC-412 Fiery-palvelin Ammattitason väritulostuspalvelin AU-102 biometrinen tunnistin Sormenpään verisuoniston skanneri AU-201 IC-kortin lukija Tunnistus IC-kortilla KH-101 näppäimistöalusta USB-näppäimistön kiinnitys EK-604 I/F kitti USB-näppäimistön kytkentä MK-720 faksikitti I/F-kortti FK-502:een FK-502 faksikortti Super G3 faksi WT-506 työskentelytaso Tunnistinlaitteen sijoitus LK-101v2 i-option lisenssi Verkkoselain ja kuvapaneeli LK-102 i-option lisenssi PDF-laajennus UK-203 i-option muisti Muistilaajennus i-option iin Viimeistelyvaihtoehtoja nidonta 2 niittiä rei itys 2 reikää rei itys 4 reikää kulmanidonta kaksipuolinen tulostus yhdistetty mixplex/mixmedia sivun lisäys, raportti kirjetaitto vihko limittäin lajittelu banneritulostus

7 teknisiä tietoja, bizhub C552 ja bizhub C652 Teknisiä tietoja Kopiokone Kopiointimenetelmä Elektrostaattinen laserkopiointi, Tandem, epäsuora Värijärjestelmä Polymeerinen Simitri HD - väriaine Kopio/tulostusnopeus A4 Maksimi 55/45 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 65/50 kopiota/minuutti (bizhub C652) Kopio/tulostusnopeus A3 Maksimi 28/23 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 33/25 kopiota/minuutti (bizhub C652) Kaksipuolinen nopeus A4 Maksimi 55/45 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 65/50 kopiota/minuutti (bizhub C652) Ensikopio/tuloste 4.3/6.0 sekunnissa (bizhub C552) (m&v/väri) 3.8/5.5 sekunnissa (bizhub C652) Lämpiämisaika Noin 45 sekuntia 1 Kopiotarkkuus 600 x 600 dpi Harmaasävyt 256 Sarjakopiointi Alkuperäisen koot A5 A3 Kopiosuhteet %, 0.1 % tarkkuudella; autozoom Kopiotoimintoja Jaksotus; kannen ja välilehden lisäys; vedoskopio (tulostus ja katselu), säätöjen testituloste, digitaaliset muokkaustoiminnot, työn tallennus ja haku; julisteet, kuvan toisto, dokumenttien yhdistely; leima, turvakopiointi Tulostin Tulostustarkkuus x 600 dpi Tulostusohjaimen suoritin Power PC 1 GHz 64-bittinen Sivunkuvauskielet PCL6c; (PCL5c + XL3.0), PostScript 3 (CPSI 3017). XPS Käyttöjärjestelmät Windows 2000/XP/XP64 Windows VISTA 32/64 DPWS-tuki Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64 Macintosh 9.x/10.x Unix/Linux/Citrix Kirjoitinfontit 80 x PCL-fonttia, latinalainen, 137 x PostScript3 fonttia, latinalainen Tulostustoimintoja PCL-, PS-, TIFF-, XPS- ja PDF-formaattien sekä kryptattujen PDF-tiedostojen suora tulostus Mixmedia ja mixplex; "Easy Set"-tulostusasetusten tallennus; dokumenttien yhdistely; vesileima, turvatulostus Skanneri Skannausnopeus Skannaustarkkuus Skannaustavat Tiedostomuodot Skannausosoitteet Skannaustoimintoja Faksi Yhteensopivuus Faksiliikennöinti Tarkkuus Pakkausmenetelmä Siirtonopeus Osoitteet Faksitoimintoja Väri: maksimi 78 kohdetta/minuutti (300 dpi ADF:llä) M&V: maksimi 78 kohdetta/minuutti (600 dpi ADF:llä) Maksimi 600 x 600 dpi TWAIN-verkkoskannaus; skannaus sähköpostiin (scan-to-me); FTP-skannaus; SMB-skannaus (scan-to-home); skannaus kansioon; WebDAV-skannaus verkkolevylle, DPWS-skannaus; skannaus USB-muistitikulle JPEG, TIFF, PDF, pakattu PDF, kryptattu PDF, XPS, pakattu XPS (yksittäin ja ryhmä), LDAP-tuki Viitetiedot (teksti/aika/päiväys) PDF-dokumenttiin; 400 työn ohjelmointi Super G3 (optio) Analoginen, i-faksi väri i-faksi (RFC3949-C), IP-faksi, SIP-faksi Maksimi 600 x 600 dpi (ultra-tarkka) MH, MR, MMR, JBIG 33.6 Kbps (yksittäin ja ryhmä) Haku, ajastus, PC-faksi, vastaanotto omaan postilaatikkoon; vastaanotto sähköpostiin sekä FTP- ja SMB-palvelimelle, 400 työn ohjelmointi Käyttäjäkansiot Kansioiden määrä Maksimi Dokumenttien lukumäärä Maksimi dokumenttia tai sivua Kansiotyypit Julkinen, henkilökohtainen (salasana tai varmennus) tai ryhmäkohtainen (varmennus) Järjestelmäkansiot Turvatulostus, kryptatun PDF:n tulostus; faksiviestin vastaanotto, faksiviestin haku Kansiotoimintoja Uusintatulostus, yhdistely, lataus, lähetys (sähköpostiin, FTP- ja SMB-palvelimelle ja faksiin), kopiointi kansiosta kansioon Järjestelmä Keskusmuisti Mt Kiintolevy 250 Gt Liitännät 10-Base-T/100-Base-T/1.000-Base-T Ethernet, USB 2.0 Verkkoprotokollat TCP/IP (IPv4 / IPv6), IPX/SPX, NetBEUI, AppleTalk (EtherTalk), SMB, LPD, IPP, SNMP, HTTP Kehystyypit Ethernet 802.2; Ethernet 802.3; Ethernet II; Ethernet SNAP Automaattinen syöttölaite Maksimikapasiteetti 100 alkuperäistä; A6 A3; g/m2 Paperikoot A6 A3+; mukautetut koot, banneripaperin maksimikoko 1200 x 297 mm Paperin paino g/m 2 Paperikapasiteetti Vakio: arkkia Maksimi: arkkia Alusta arkkia; A5 A3+; g/m 2 Alusta arkkia; A4; g/m 2 Alusta arkkia; A4; g/m 2 Monikäyttöalusta 150 arkkia; A6 A3+, mukautetut koot, bannerikoko; g/m 2 Suurkapasiteettialusta arkkia; A4; g/m 2 (optio) Suurkapasiteettialusta arkkia; A4-A3+; g/m 2 (optio) Automaattinen A5 A3+; g/m 2 kaksipouoleisuus Viimeistely (optio) Limittäin lajittelu, ryhmittely, lajittelu, nidonta, rei itys, keskitaitto, kirjetaitto, vihkot Luovutuskapasiteetti Maksimi arkkia (viimeistelijällä) Luovutuskapasiteetti Maksimi 250 arkkia (ilman viimeistelijää) Nidontakapasiteetti Maksimi 100 arkkia tai 98 arkkia + 2 kantta (maksimi 209 g/m 2 ) Nidottujen arkkien Maksimi arkkia luovutuskapasiteetti Kirjetaitto Maksimi 3 arkkia Kirjetaiton 20 arkkia (luovutustaso); rajaton luovutuskapasiteetti Vihkot 20 arkkia tai 19 arkkia + 1 kansiarkki (maksimi 209 g/m 2 ) Vihkojen luovutus- 100 arkkia (luovutustaso); rajaton kapasiteetti Kopio/tulostuskapasiteetti Suositus sivua, maksimi sivua (bizhub C552) kuukaudessa Suositus sivua, maksimi sivua (bizhub C652) Värin riittoisuus Musta: sivua, CMK: sivua Kuvayksikön kesto Musta / (rumpu/kehite) CMK: (bizhub C552) CMK: (bizhub C652) Virran kulutus V / 50-60Hz Alle 2.0 KW (bizhub C552) Alle 2.1 KW (bizhub C652) Mitat (L x S x K, mm) 650 x 879 x 1155 Paino Noin 221 kg Järjestelmän ominaisuuksia Tietoturva ISO15408 EAL3; IP-suodatus ja porttiliikenteen esto; SSL2, SSL3 ja TSL1.0 verkkoliikennöinti; IPsec-tuki; IEEE 802.1x -tuki, käyttäjävarmennus; kirjautumisloki; turvatulostus; kiintolevyn ylikirjoitus (8 vakiotapaa); kiintolevyn sisällön kryptaus (AES 256); muistin automaattinen tyhjennys; faksiviestien vastaanotto suojattuun kansioon, käyttäjätietojen kryptaus Käytön seuranta Maksimi osastokoodia Active Directory -tuki (käyttäjätunnus+ salasana + - ja smb-kansio) Yksilöllinen käyttöoikeuksien määrittely Biometrinen tunnistus (sormen verisuonisto) optio Tunnistus IC-kortilla (IC-kortin lukija) optio Ohjelmisto PageScope Net Care Device Manager; PageScope Data Administrator; PageScope Box Operator; PageScope Workware (kokeiluversio); PageScope Direct Print; Print Status Notifier; Driver Packaging Utility, Log Management Utility 1 Warm up time may vary depending on the operating environment and usage

8 *WEEE = EU:n sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätystä koskeva direktiivi **RoHs = EU:n vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskeva direktiivi Paperikapasiteetit on laskettu 80 g/m 2 painoisille ja A4 kokoisille arkeille. Skannaus-, kopiointi- ja tulostusnopeudet on ilmoitettu poikittain syötetyille, yksipuolisille A4 kokoisille arkkisarjoille. Ilmoitettujen ominaisuuksien ja toimintojen tuki sekä saatavuus riippuvat käyttöjärjestelmistä, sovelluksista, verkkoprotokollista sekä verkon ja järjestelmien kokoonpanosta. Tulostustarvikkeiden ilmoitetut riittoisuudet ja kestot perustuvat määriteltyihin käyttöehtoihin kuten paperikokoon ja väripeittoon (5 % väripeitto A4-arkilla). Tarvikkeiden todellinen riittoisuus ja kesto vaihtelevat johtuen käyttötavoista ja muista tekijöistä kuten väripeitto, paperikoko, tulostusmateriaalin tyyppi, tulostustapa (jatkuva tai ajoittainen tulostus) ja laitteen sijoituspaikan lämpötila sekä suhteellinen kosteus. Jotkut laitepiirrokset sisältävät lisälaitteita. Ominaisuuksia ja tarvikkeita koskevat tiedot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olevaan informaatioon ja voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. pidättää oikeuden kaikkiin hintoja ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft, Windows ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröimiä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut tuotemerkit tai rekisteröidyt tuotemerkit kuuluvat niiden omistajille. Europe GmbH Europaallee Langenhagen Germany Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) Keilaranta 17 C ESPOO Vaihde Fax Ailakinkatu JYVÄSKYLÄ Puh Fax Ratakatu Oulu Puh Fax Kuokkamaantie 4 A TAMPERE Puh Fax Apilakatu TURKU Puh Fax /01-09/Buchheister