bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa"

Transkriptio

1 bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa Toimistojärjestelmät bizhub C552 ja bizhub C652

2 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Vakuuttavan taitava ja tyylikäs Menestyminen vaatii työryhmiltä, osastoilta ja julkaisutuotantonsa keskittäneiltä organisaatioilta jatkuvaa dokumenttijärjestelmien ja viestintävalmiuksien ajantasaistusta sekä kehittämistä. n bizhub C552 ja bizhub C652 ovat monikäyttöisiä värijärjestelmiä, joissa yhdistyy edistyksellinen teknologia, mukautumiskyky, ehdoton toimintavarmuus ja tyylikkään futuristinen InfoLine-suunnittelu siis juuri ne ominaisuudet, jotka ovat näiden laitteiden käyttäjäryhmille tärkeitä: Pettämätön suorituskyky on tuottavuuden avain ja niinpä bizhub C552/C652:ssa on suuri joukko tuotantotehoa vauhdittavia ominaisuuksia: 1 GHz suorittimen prosessointinopeus on huikea ja käsittelyteho vakuuttava. Molemmat järjestelmät on varustettu 2 Gt:n DDR2-muistilla, joka edustaa uuden sukupolven huippunopeaa muistityyppiä. 250 Gt SATA2 HDD tarjoaa bizhub C552/C652:n käyttäjille tallennuskapasiteetiltaan suuren ja äärimmäisen nopean kiintolevyn. PCI Express edustaa uusinta PCI-väyläratkaisua tehokkaaseen ja vauhdilla etenevään tiedonsiirtoon. Tyylikäs laite kääntää katseet ja kohottaa toimiston tai sijoituspaikkansa ilmettä. Lisäksi bizhub C552/ C652:n futuristisella InfoLine-suunnittelulla saavutetaan muitakin etuja, sillä selkeät toiminnot parantavat merkittävästi käyttömukavuutta ja yksinkertaistavat työskentelyä. Sekä bizhub C552 että bizhub C652 ovat osoitus n ylivoimaisista vahvuuksista: yhteen laitteeseen keskitetyt viestintävalmiudet, uusin teknologia, kehittyneet ohjelmasovellukset sekä luokassaan ylittämätön mustavalko- ja värikuvalaatu. Molemmat järjestelmät ovat myös aidosti ympäristöystävällisiä. Työnkulun vaihtoehtoja USB Paikallis/verkko PCL/PS Uusintatulostus Jakaminen Väri, M&V +OPIOINTI Väri, M&V 4ULOSTUS Lähetys +ANSIO 3KANNAUS TWAIN-verkkoskannaus FTP-skannaus &AKSAUS IP-Faksaus SMB-skannaus WebDAV-skannaus i-faksi PC-faksi Skannaus kansioon Skannaus sähköpostiin Skannaus USB-muistitikulle SIP-faksi Super G3 faksi

3 Polymeerinen Simitri HD väriaine Perinteinen värijauhe Vakuuttavan luotettavaa teknologiaa & laatua Nykyaikainen Emperon TM -palvelin Keskeinen tehtävä bizhub C552/C652:n kokonaisarkkitehtuurissa kuuluu n omalle Emperon TM - palvelinteknologialle, jolla myös varmistetaan järjestelmän saumaton integrointi lähes mihin tahansa verkkoympäristöön. Palvelin tukee PDF 1.7 -standardia ja PostScriptyhteensopivuus mahdollistaa lukuisia kuvalaatua parantavia ominaisuuksia kuten kohdistus virheiden korjauksen ja mustan värin päällepainatuksen. Tulostinajurin mukautettavat näkymät lisäävät myös käyttömukavuutta: MyTabvälilehdille voi kukin käyttäjä koota toistuvasti tarvitsemansa tulostusominaisuudet, jolloin asetukset pystytään määrittelemään yhdessä ainoassa valintaikkunassa. Ainutlaatuinen Simitri HD -väriaine Hienojakoinen ja hiukkaskooltaan yhtenäinen Konica Minoltan Simitri HD väriaine tuottaa vakuuttavan ylivoimaista kuvalaatua. Kirjaimet ja viivat ovat veitsenteräviä, värit kestävät kulutusta eivätkä ne haalistu, joten tulosteet säilyvät muuttumattomina entistä kauemmin. Vakuuttavaa ympäristövastuullisuutta Energy Star - ja Blue Angel -merkkiin oikeutettu sekä WEEE-* ja RoHs-direktiivin** vaatimukset täyttävä bizhub C552/C652-mallisto on laiteluokkansa pienin energian kuluttaja. Tämä johtuu paljolti n omaksumasta ja huippukehittyneestä väriaineen kiinnitystekniikasta. Polymeerinen Simitri HD väriaine kiinnit tyy alemmassa lämpötilassa kuin perinteiset värijauheet, minkä vuoksi turvallinen ja nopea induktiokuumennus soveltuu kiinnitykseen erinomaisesti. Laitteen lämpenemisaika on äärimmäisen lyhyt vain 45 sekuntia mikä maksimoi energian hyötysuhteen. Kokoonpanoja PageScope Enterprise -sovellukset Tämä tehokas sovellusvalikoima antaa ylläpitäjille kattavat seuranta- ja hallintavälineet, jotka avaavat pääsyn kaikkiin käyttäjä- ja laitetietoihin keskitetyltä palvelinalustalta. Sarjaan kuuluu neljä erillistä sovellusta, joilla valvotaan laitteiden suorituskykyä ja kohdennetaan kustannukset sekä määritellään rekisteröityjen käyttäjien oikeudet ja laitteiden käyttörajoitukset. CS Remote Care CS Remote Care on ennakoiva ja erittäin joustava tukipalvelu. n etähuolto valvoo bizhub C552/C652:n toimintoja, minimoi tuotantokatkokset ja pitää järjestelmän käyttöasteen korkeana. Kaikki oleelliset tiedot ohjautuvat automaattisesti järjestelmän sijoituspaikasta suoraan n huoltokeskukseen eikä siihen vaadita asiakkaan toimenpiteitä.

4 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Täydellistä monipuolisuutta ja vakuuttavaa mukautumiskykyä Viestintätaidoiltaan bizhub C552 ja bizhub C652 ovat vakuuttavan monipuolisia ne tulostavat, kopioivat, faksaavat ja skannaavat sekä avaavat suoran yhteyden internetiin tai organisaation lähiverkkoon. Käyttömukavuutta Uuden bizhub C552/C652:n nelivärinäyttö on riittävän kookas ja se voidaan säätää sopivaan katselukulmaan. Tulostettavan julkaisun lopullista ulkoasua voidaan esikatsella väreissä ja kuvakkeina, joten mahdolliset virheet ovat korjattavissa jo ennen tuotannon aloittamista. Loogisesti jäsennelty näyttö, havainnolliset toimintaohjeet sekä optiona liitettävä näppäimistö tukevat järjestelmän vaivatonta ja esteetöntä käyttöä. Monitoiminnallista tehokkuutta bizhub C552/C652:n kehittyneillä tu los tustoiminnoilla pyritään ammattitason julkaisujen automaattiseen tuotantoon. Molemmat järjestelmät ovat suorituskykyisiä, taloudellisia ja aina valmiina tulostamaan tai kopioimaan niin väreissä kuin musta valkoisenakin. Tehokkaina skannereina bizhub C552 ja C652 virtaviivais tavat informaation lähettämisen sekä jakelun. Peräti 78 kohteen minuuttivauhti mahdollistaa huippunopean skannauksen sähköpostiin, FTP- ja SMBpalvelimelle, omaan kansioon sekä uutuutena skannauksen USB-muistitikulle ja mobiilikansioon. Tiedostomuodoksi voidaan valita monisivuinen PDF, XPS tai TIFF. Käyttäjävarmennuksen yhteyteen on liitet tävissä scan-to-me - ja scan-to-home -toiminnot, jotka nopeuttavat skannattujen tiedostojen lähettämistä käyttäjän omaan sähköpostiin (scan-to-me) tai PC:lle luotuun omaan kansioon (scan-to-home). Järjestelmän ylläpitäjä pystyy hyödyntämään näitä ominaisuuksia rajoittamalla skannausosoitteiden valinnan käyttäjän omiin osoitteisiin. Faksiliikennöinti sujuu bizhub C552/C652:llä niin digi taalisena kuin analogisenakin mukaan lukien Internet-faksi sekä IP-faksi, joka mahdollistaa väri dokumenttien lähetyksen lähiverkossa. Faksiliiken nöin nin tietosuoja on varmistettu useilla turvaominaisuuksilla. Kehittynyt kansiotoiminto n ainutlaatuiset käyttäjäkansiot ovat tehokas tapa tallentaa ja hallita tiedostoja bizhub C552/C652:n sisäisellä kiintolevyllä, sillä kansiot mahdollistavat esimerkiksi skannattujen, tulostettujen, kopioi tujen ja faksattujen dokumenttien jakamisen. Kiin tolevylle voidaan luoda jopa kansiota ja sallia niiden käyttöoikeudet kaikille, tietylle ryhmälle tai pelkästään nimetyille henkilöille.

5 i-option Toiminnot automatisoiva ja käyttömukavuutta lisäävä i-option sisältää joukon älykkäitä sovelluksia, jotka laajentavat bizhub C552/C652:n viestintävalmiuksia sekä varmistavat PDF-muodossa lähetettävien dokumenttien tietoturvan. i-option verkkoselain mahdollistaa pääsyn suoraan internet-sivustoille ja organisaation intranetissä sijaitseviin tiedostoihin. Moni toimilaitteen valintapaneelilta avautuvien verkkosivujen selaus sekä niiden tulostus sujuvat erittäin näppärästi. PDF-dokumenttien digitaalinen varmennus ja allekirjoitus estävät tiedostojen luvattoman avaamisen ja muokkauksen. Metatiedon kuten avain- ja hakusanojen liittäminen PDF-tiedostoihin helpottaa arkistoitujen dokumenttien etsimistä organisaation sisäisestä verkkopalvelusta. Vahva tietoturva Paitsi n järjestelmiin vakiona kuuluvia turvakäytänteitä, bizhub C552/C652 sisältää monia kehittyneitä ominaisuuksia ja käyttömukavuutta lisääviä toimintoja. Asiakkaiden todennus tapahtuu IEEE 802.1x-standardilla, joten bizhub C652/C552 voidaan liittää turvallisesti tietoverkkoon. Laitteiden välinen liikennöinti suojataan kryptaamalla se IPsec-protokollaa käyttäen. HDD:n kryptaus on vakio-ominaisuus, joka estää ulkopuolisia tarkastelemasta kiintolevyn sisältöä. Uudet varmennusmenetelmät kuten sormenpään verisuonitunnistus tai optisesti luettava IC-kortti ovat erittäin käteviä ja ne estävät laitteelle kirjautumisen muilta kuin valtuutetuilta käyttäjiltä. Kattavat tietoturvaominaisuudet kuuluvat kiinteästi bizhub C552 ja C652 järjestelmiin, jotka ovat luonnollisesti myös ISO EAL3 sertifioituja. Runsas materiaalivalikoima ja laajat viimeistelyvalmiudet Tulostusmateriaalien prosessoinnissa bizhub C552 ja bizhub C652 osoittavat äärimmäistä joustavuutta: Peräti arkin paperikapasiteetti riittää mainiosti pitkienkin sarjojen yhtämittaiseen tulostukseen ja keskeytymättömään tuotantoon. Paperivalikoima kattaa kooltaan A6 - A3+ arkit ja laadultaan jopa 300 g/m 2 painoisen paperin. Erikoismateriaalien ja mukautettujen kokojen esimerkiksi 1.2 metriä pitkän bannerin käsittely ja tulostus on ongelmatonta. Määrällisesti rajaton vihkojen tuottaminen kuuluu vihkoviimeistelijän merkittäviin viimeistelyvalmiuksiin. Laskut ja muu postitse lähetettävä aineisto voidaan taittaa automaattisesti kirjetaitolla, jonka kapasiteetti on niin ikään rajaton. Viimeistelyyn kuuluu myös 100 arkin automaattinen nidonta, opaskirjasten, raporttien ja muiden julkaisujen rei itys 2 tai 4 reiällä ja paksujen (maksimi 200 g/m 2 ) kansien lisäys vihkoon.

6 bizhub C552 ja bizhub C652, lisälaitteet Lisälaitteet & kuvaukset i-option lisenssi i-option lisenssi i-option muisti Työskentelytaso Faksikitti 1. linja 2. linja Faksikortti Näppäimistöalusta I/F kitti Rei ittäjä Nitova viimeistelijä Liitäntäkitti IC-412 Biometrinen tunnistin Fierytulostuspalvelin r Vihkoviimeistelijä Bannerialusta Biometrinen tunnistin Luovutustaso Suurpaperialusta Suurpaperialusta IC-kortin lukija bizhub C552/C652 keskusyksikkö Suorituskyky 65/55 mustavalkosivua ja 50/45 värisivua minuutissa. Emperon TM -tulostuspalvelin vakiona, PCL6c, PostScript3, PDF 1.7 ja XPS tuki. Paperikapasiteetti arkkia ja 150 arkin monikäyttöalusta. Tulostusmateriaalin koot A6 - A3+ ja 1.2 m pituinen banneripaperi, paperin paino g/m 2. 2 Gt muisti, 250 Gt kiintolevy ja 1 Gigabitin Ethernet-liitäntä vakioina. 100 arkin nidonta, luovutuskapasiteetti arkkia 2/4 reikää Vihkot, kirjetaitto Viimeistelijän tilalle FS-526 nitova viimeistelijä PK-516 rei ittäjä SD-508 vihkoviimeistelijä OT-503 luovutustaso LU-301 suurpaperialusta A4, arkkia, g/m 2 LU-204 suurpaperialusta A4-A3+, arkkia, g/m 2 BT-C1 bannerialusta Bannereiden tulostukseen VI-505 liitäntäkitti Fiery-palvelimen liitäntäkortti IC-412 Fiery-palvelin Ammattitason väritulostuspalvelin AU-102 biometrinen tunnistin Sormenpään verisuoniston skanneri AU-201 IC-kortin lukija Tunnistus IC-kortilla KH-101 näppäimistöalusta USB-näppäimistön kiinnitys EK-604 I/F kitti USB-näppäimistön kytkentä MK-720 faksikitti I/F-kortti FK-502:een FK-502 faksikortti Super G3 faksi WT-506 työskentelytaso Tunnistinlaitteen sijoitus LK-101v2 i-option lisenssi Verkkoselain ja kuvapaneeli LK-102 i-option lisenssi PDF-laajennus UK-203 i-option muisti Muistilaajennus i-option iin Viimeistelyvaihtoehtoja nidonta 2 niittiä rei itys 2 reikää rei itys 4 reikää kulmanidonta kaksipuolinen tulostus yhdistetty mixplex/mixmedia sivun lisäys, raportti kirjetaitto vihko limittäin lajittelu banneritulostus

7 teknisiä tietoja, bizhub C552 ja bizhub C652 Teknisiä tietoja Kopiokone Kopiointimenetelmä Elektrostaattinen laserkopiointi, Tandem, epäsuora Värijärjestelmä Polymeerinen Simitri HD - väriaine Kopio/tulostusnopeus A4 Maksimi 55/45 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 65/50 kopiota/minuutti (bizhub C652) Kopio/tulostusnopeus A3 Maksimi 28/23 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 33/25 kopiota/minuutti (bizhub C652) Kaksipuolinen nopeus A4 Maksimi 55/45 kopiota/minuutti (bizhub C552) (m&v/väri) Maksimi 65/50 kopiota/minuutti (bizhub C652) Ensikopio/tuloste 4.3/6.0 sekunnissa (bizhub C552) (m&v/väri) 3.8/5.5 sekunnissa (bizhub C652) Lämpiämisaika Noin 45 sekuntia 1 Kopiotarkkuus 600 x 600 dpi Harmaasävyt 256 Sarjakopiointi Alkuperäisen koot A5 A3 Kopiosuhteet %, 0.1 % tarkkuudella; autozoom Kopiotoimintoja Jaksotus; kannen ja välilehden lisäys; vedoskopio (tulostus ja katselu), säätöjen testituloste, digitaaliset muokkaustoiminnot, työn tallennus ja haku; julisteet, kuvan toisto, dokumenttien yhdistely; leima, turvakopiointi Tulostin Tulostustarkkuus x 600 dpi Tulostusohjaimen suoritin Power PC 1 GHz 64-bittinen Sivunkuvauskielet PCL6c; (PCL5c + XL3.0), PostScript 3 (CPSI 3017). XPS Käyttöjärjestelmät Windows 2000/XP/XP64 Windows VISTA 32/64 DPWS-tuki Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64 Macintosh 9.x/10.x Unix/Linux/Citrix Kirjoitinfontit 80 x PCL-fonttia, latinalainen, 137 x PostScript3 fonttia, latinalainen Tulostustoimintoja PCL-, PS-, TIFF-, XPS- ja PDF-formaattien sekä kryptattujen PDF-tiedostojen suora tulostus Mixmedia ja mixplex; "Easy Set"-tulostusasetusten tallennus; dokumenttien yhdistely; vesileima, turvatulostus Skanneri Skannausnopeus Skannaustarkkuus Skannaustavat Tiedostomuodot Skannausosoitteet Skannaustoimintoja Faksi Yhteensopivuus Faksiliikennöinti Tarkkuus Pakkausmenetelmä Siirtonopeus Osoitteet Faksitoimintoja Väri: maksimi 78 kohdetta/minuutti (300 dpi ADF:llä) M&V: maksimi 78 kohdetta/minuutti (600 dpi ADF:llä) Maksimi 600 x 600 dpi TWAIN-verkkoskannaus; skannaus sähköpostiin (scan-to-me); FTP-skannaus; SMB-skannaus (scan-to-home); skannaus kansioon; WebDAV-skannaus verkkolevylle, DPWS-skannaus; skannaus USB-muistitikulle JPEG, TIFF, PDF, pakattu PDF, kryptattu PDF, XPS, pakattu XPS (yksittäin ja ryhmä), LDAP-tuki Viitetiedot (teksti/aika/päiväys) PDF-dokumenttiin; 400 työn ohjelmointi Super G3 (optio) Analoginen, i-faksi väri i-faksi (RFC3949-C), IP-faksi, SIP-faksi Maksimi 600 x 600 dpi (ultra-tarkka) MH, MR, MMR, JBIG 33.6 Kbps (yksittäin ja ryhmä) Haku, ajastus, PC-faksi, vastaanotto omaan postilaatikkoon; vastaanotto sähköpostiin sekä FTP- ja SMB-palvelimelle, 400 työn ohjelmointi Käyttäjäkansiot Kansioiden määrä Maksimi Dokumenttien lukumäärä Maksimi dokumenttia tai sivua Kansiotyypit Julkinen, henkilökohtainen (salasana tai varmennus) tai ryhmäkohtainen (varmennus) Järjestelmäkansiot Turvatulostus, kryptatun PDF:n tulostus; faksiviestin vastaanotto, faksiviestin haku Kansiotoimintoja Uusintatulostus, yhdistely, lataus, lähetys (sähköpostiin, FTP- ja SMB-palvelimelle ja faksiin), kopiointi kansiosta kansioon Järjestelmä Keskusmuisti Mt Kiintolevy 250 Gt Liitännät 10-Base-T/100-Base-T/1.000-Base-T Ethernet, USB 2.0 Verkkoprotokollat TCP/IP (IPv4 / IPv6), IPX/SPX, NetBEUI, AppleTalk (EtherTalk), SMB, LPD, IPP, SNMP, HTTP Kehystyypit Ethernet 802.2; Ethernet 802.3; Ethernet II; Ethernet SNAP Automaattinen syöttölaite Maksimikapasiteetti 100 alkuperäistä; A6 A3; g/m2 Paperikoot A6 A3+; mukautetut koot, banneripaperin maksimikoko 1200 x 297 mm Paperin paino g/m 2 Paperikapasiteetti Vakio: arkkia Maksimi: arkkia Alusta arkkia; A5 A3+; g/m 2 Alusta arkkia; A4; g/m 2 Alusta arkkia; A4; g/m 2 Monikäyttöalusta 150 arkkia; A6 A3+, mukautetut koot, bannerikoko; g/m 2 Suurkapasiteettialusta arkkia; A4; g/m 2 (optio) Suurkapasiteettialusta arkkia; A4-A3+; g/m 2 (optio) Automaattinen A5 A3+; g/m 2 kaksipouoleisuus Viimeistely (optio) Limittäin lajittelu, ryhmittely, lajittelu, nidonta, rei itys, keskitaitto, kirjetaitto, vihkot Luovutuskapasiteetti Maksimi arkkia (viimeistelijällä) Luovutuskapasiteetti Maksimi 250 arkkia (ilman viimeistelijää) Nidontakapasiteetti Maksimi 100 arkkia tai 98 arkkia + 2 kantta (maksimi 209 g/m 2 ) Nidottujen arkkien Maksimi arkkia luovutuskapasiteetti Kirjetaitto Maksimi 3 arkkia Kirjetaiton 20 arkkia (luovutustaso); rajaton luovutuskapasiteetti Vihkot 20 arkkia tai 19 arkkia + 1 kansiarkki (maksimi 209 g/m 2 ) Vihkojen luovutus- 100 arkkia (luovutustaso); rajaton kapasiteetti Kopio/tulostuskapasiteetti Suositus sivua, maksimi sivua (bizhub C552) kuukaudessa Suositus sivua, maksimi sivua (bizhub C652) Värin riittoisuus Musta: sivua, CMK: sivua Kuvayksikön kesto Musta / (rumpu/kehite) CMK: (bizhub C552) CMK: (bizhub C652) Virran kulutus V / 50-60Hz Alle 2.0 KW (bizhub C552) Alle 2.1 KW (bizhub C652) Mitat (L x S x K, mm) 650 x 879 x 1155 Paino Noin 221 kg Järjestelmän ominaisuuksia Tietoturva ISO15408 EAL3; IP-suodatus ja porttiliikenteen esto; SSL2, SSL3 ja TSL1.0 verkkoliikennöinti; IPsec-tuki; IEEE 802.1x -tuki, käyttäjävarmennus; kirjautumisloki; turvatulostus; kiintolevyn ylikirjoitus (8 vakiotapaa); kiintolevyn sisällön kryptaus (AES 256); muistin automaattinen tyhjennys; faksiviestien vastaanotto suojattuun kansioon, käyttäjätietojen kryptaus Käytön seuranta Maksimi osastokoodia Active Directory -tuki (käyttäjätunnus+ salasana + - ja smb-kansio) Yksilöllinen käyttöoikeuksien määrittely Biometrinen tunnistus (sormen verisuonisto) optio Tunnistus IC-kortilla (IC-kortin lukija) optio Ohjelmisto PageScope Net Care Device Manager; PageScope Data Administrator; PageScope Box Operator; PageScope Workware (kokeiluversio); PageScope Direct Print; Print Status Notifier; Driver Packaging Utility, Log Management Utility 1 Warm up time may vary depending on the operating environment and usage

8 *WEEE = EU:n sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätystä koskeva direktiivi **RoHs = EU:n vaarallisten aineiden käytön rajoittamista koskeva direktiivi Paperikapasiteetit on laskettu 80 g/m 2 painoisille ja A4 kokoisille arkeille. Skannaus-, kopiointi- ja tulostusnopeudet on ilmoitettu poikittain syötetyille, yksipuolisille A4 kokoisille arkkisarjoille. Ilmoitettujen ominaisuuksien ja toimintojen tuki sekä saatavuus riippuvat käyttöjärjestelmistä, sovelluksista, verkkoprotokollista sekä verkon ja järjestelmien kokoonpanosta. Tulostustarvikkeiden ilmoitetut riittoisuudet ja kestot perustuvat määriteltyihin käyttöehtoihin kuten paperikokoon ja väripeittoon (5 % väripeitto A4-arkilla). Tarvikkeiden todellinen riittoisuus ja kesto vaihtelevat johtuen käyttötavoista ja muista tekijöistä kuten väripeitto, paperikoko, tulostusmateriaalin tyyppi, tulostustapa (jatkuva tai ajoittainen tulostus) ja laitteen sijoituspaikan lämpötila sekä suhteellinen kosteus. Jotkut laitepiirrokset sisältävät lisälaitteita. Ominaisuuksia ja tarvikkeita koskevat tiedot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olevaan informaatioon ja voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. pidättää oikeuden kaikkiin hintoja ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft, Windows ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröimiä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut tuotemerkit tai rekisteröidyt tuotemerkit kuuluvat niiden omistajille. Europe GmbH Europaallee Langenhagen Germany Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) Keilaranta 17 C ESPOO Vaihde Fax Ailakinkatu JYVÄSKYLÄ Puh Fax Ratakatu Oulu Puh Fax Kuokkamaantie 4 A TAMPERE Puh Fax Apilakatu TURKU Puh Fax /01-09/Buchheister

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, toimistojärjestelmä Väreillä tehostettua mustavalkoviestintää

Lisätiedot

Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät. Toimistojärjestelmät bizhub 552/652

Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät. Toimistojärjestelmät bizhub 552/652 bizhub 552/652 Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub 552/652 bizhub 552/652, toimistojärjestelmät Huippunopeaa mustavalkotuotantoa ja kaikki viestintä- ja viimeistelyvalmiudet

Lisätiedot

Viestinnän A4-monitoimikeskus

Viestinnän A4-monitoimikeskus bizhub C35 Viestinnän A4-monitoimikeskus Toimistojärjestelmä bizhub C35 bizhub C35, toimistojärjestelmä Viestintävalmiuksien verraton täydentäjä n bizhub C35 A4-värimonitoimilaite on äärimmäisen suorituskykyinen

Lisätiedot

Laitteen nopeus (sivua/min) (enint.) Väri & M/V A4 A3 MX-5141N/MX-5140N 51 23 MX-4141N/MX-4140N 41 19 Paperikoko (min. - maks.) Kasetti A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

Tekniset tiedot Yleistä Laitteen nopeus A4 A3 (s/min / k/min) (Maks.) Väri 23 11 M/V 23 11 Paperikoko (min. - maks.) Kasetit A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W 1 200 x 297 mm (Maks.) Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

* Vaatii lisävarusteena saatavan tietoturvakitin. Nitova viimeistelijä Paperinkuljetusyksikkö Vastaanottotaso Suuri paperisäiliö Vihkonitova viimeistelijä Rei'ityslaite Ohisyöttötaso Suuri paperisäiliö

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT i-option laajentaa toiminnallisuutta Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo toteuttaa

Lisätiedot

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s. Pro 8100S/8110S/ 8120S Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön Pro 8100S 95 s./min MV Pro 8110S 110 s./min MV Pro 8120S 135 s./min MV Uutta tekniikkaa, parempaa tuottavuutta Ricohin pyrkii

Lisätiedot

bizhub C452/C552/C652 Vakuuttavaa julkaisutuotantoa ja viestintää Toimistojärjestelmät bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Vakuuttavaa julkaisutuotantoa ja viestintää Toimistojärjestelmät bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652 Vakuuttavaa julkaisutuotatoa ja viestitää Toimistojärjestelmät bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652, toimistojärjestelmät Vakuuttavat taidot tyylikäs muotoilu Meestymie vaatii

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Tekniset tiedot CopyCentre C32 väri. CopyCentre C40 väri, alkuperäisten syöttölaite (DADF) ja valinnainen kaksialustainen yksikkö. LUOVUTUSNOPEUS CopyCentre TM C32 digitaalinen värikopiokone CopyCentre

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon

bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon MUSTAVALKOTUOTANTOJÄRJESTELMÄ DIGITAALINEN PAINATUS ON TIE TEHOKKAASEEN KASVUUN Konica Minolta on yhdistänyt bizhub PRO 1052 mustavalkotuotantojärjestelmään

Lisätiedot

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA Pankkitoiminnan kehittäminen PALVELUJEN OPTIMOINTI ON HELPPO TOTEUTTAA Rahoitusalan yrityksissä tuotetaan valtava määrä paperiasiakirjoja.

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Värimonitoimilaite Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C6502SP MP C8002SP 65 MV Väri s./min 80 MV Väri s./min Vallankumouksellista värituotantoa toimistoon Menestyäksesi tarvitset

Lisätiedot

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Vapaudu tulostinkaapeleista sisäänrakennetun langattoman liitettävyyden ansiosta l Nopea! 38 sivua minuutissa l Kaksipuolinen tulostus säästää

Lisätiedot

bizhub 223/283/363/423 Työnkulun asiantuntijat Toimistojärjestelmät bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 Työnkulun asiantuntijat Toimistojärjestelmät bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 Työkulu asiatutijat Toimistojärjestelmät bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, toimistojärjestelmät Mustavalkotuotao asiatutijoilta vauhtia värityökulkuu Nykyisi värit sisältyvät

Lisätiedot

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Office-tuoteopas Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Upeita uusia tapoja vastata tarpeisiisi yksinkertaisistayle lisin. CopyCentre TM Digitaaliset kopiokoneet Taattua

Lisätiedot

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH MP CW2200SP Kopiokone Tulostin Skanneri RICOH MP CW2200SP A1 MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Voit tulostaa väreissä tai nopeasti mustavalkoisen. Tämä uusi digitaalinen

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Globaalin tietoliikenteen kasvu on digitaalisella aikakaudella ollut ennen näkemätöntä ja sen myötä ovat myös tietoturvariskit lisääntyneet jyrkästi.

Lisätiedot

Tehokasta monipuolisuutta...

Tehokasta monipuolisuutta... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Tehokasta monipuolisuutta... ja värien voimaa WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Yksi monitoimilaite tarjoaa nyt kaikki tehokkaat toiminnot,

Lisätiedot

A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN. Tulostin SP C842DN SP C840DN 60 MV 45 MV. väri s./min. väri s./min

A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN. Tulostin SP C842DN SP C840DN 60 MV 45 MV. väri s./min. väri s./min A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN Tulostin SP C840DN SP C842DN 45 MV väri s./min 60 MV väri s./min Nopea tiedostojen käsittely ja paras tulostuslaatu. Nopeampi värin käsittely ja luokkansa parhaat viimeistelylisävarusteet

Lisätiedot

Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi teknologian helppokäyttöisyyteen.

Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi teknologian helppokäyttöisyyteen. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitaaliset monitoimilaitteet MUSTAVALKOINEN A3-MONITOIMILAITE VÄRISKANNAUKSELLA Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi

Lisätiedot

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille.

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille. ir1020-sarja (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. imagerunner 2500 -sarja (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille

Lisätiedot

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitaalinen mustavalkomonitoimitulostin Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 MV sivua 75 MV sivua Aficio MP 9002 90 MV sivua Toimiston tehopakkaus

Lisätiedot

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta.

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta. CopyCentre C123/C128 WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti Yksinkertaisesti parasta laatua Helposti ylivoimaisen tehokas Helpota työpäivääsi Xeroxin

Lisätiedot

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP sarja

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP sarja Mustavalkoinen A3-monitoimilaite 2555 3055 3555 4055 5055 6055 -sarja Kopiokone Tulostin Skanneri Faksi 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 MV 30 MV 35 MV 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 MV 50 MV 60 MV Fiksua

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP A3-mustavalkomonitoimilaite MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Tulostin Kopiokone Skanneri Faksi MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 MV 30 MV 35 MV

Lisätiedot

A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003. Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C8003 MP C MV 65 MV. Väri s./min. Väri s./min

A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003. Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C8003 MP C MV 65 MV. Väri s./min. Väri s./min A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003 Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C6503 MP C8003 65 MV Väri s./min 80 MV Väri s./min Tehokas ratkaisu kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin. Ymmärrämme hyvin, millaisia

Lisätiedot

bizhub PRESS 1052/1250/1250P Ammattitason tehotuotantojärjestelmät

bizhub PRESS 1052/1250/1250P Ammattitason tehotuotantojärjestelmät bizhub PRESS 1052/1250/1250P Ammattitason tehotuotantojärjestelmät MUSTAVALKOTUOTANTOJÄRJESTELMÄ DIGIPAINATUSTA PARHAIMMILLAAN Konica Minolta on yhdistänyt bizhub PRESS 1250 -sarjaan kaikki keskeiset vahvuutensa

Lisätiedot

bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ

bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ KÄYNNISTÄ DIGITAALINEN VÄRITUOTANTO Konica Minolta bizhub PRO C754 antaa valmiudet värituotannon helppoon aloittamiseen

Lisätiedot

Käyttäjän valikkokartta

Käyttäjän valikkokartta Kopiointi Kopiointi Tulostusväri Autom. tunnistus Mustavalkoinen Väri Yksiväri Kokosuhde Suhteellinen % Eri X ja Y Keskitys Zoom Esiasetukset Paperi 1-/2-puolisuus 1>1 1>2 2>2 2>1 Takasivun pyöritys Luovutus

Lisätiedot

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3-värimonitoimilaite MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 MV Väri s./min 55 MV Väri s./min MP C6003SP 60 MV Väri s./min Tehokkaammin

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP SRA3-värimonitoimilaite MP C3003SP MP C3503SP Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C3003SP MP C3503SP 30 MV Väri s./min 35 MV Väri s./min Tee toimistostasi tehokas Ricohin MP C3003SP/MP C3503SP -värimonitoimilaitteilla

Lisätiedot

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Mustavalkomonitoimilaite MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Tulostin Kopiokone Faksi Skanneri MP 6503SP MP 7503SP 65 MV s./min 75 MV s./min MP 9003SP 90 MV s./min Ota käyttöön nopeampi ja tuottavampi työskentelytapa

Lisätiedot

TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010. Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410

TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010. Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410 TULOSTINHINNASTO VOIMASSA ALKAEN 7.1.2010 KONTAKTIT Tilaukset: Myynti: Bruce Campbell Ltd Oy, myynti@brucecampbell.fi puh. 09-759 4410 Dacco Oy, hans.prange@dacco.fi, puh. 02-274 0040 Misha Turkama,misha.turkama@konicaminolta.fi

Lisätiedot

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP A3-värimonitoimilaite MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiokone Tulostin Skanneri Faksi MP C2003SP MP C2003ZSP 20 MV Väri s./min 20 MV Väri s./min MP C2503SP MP C2503ZSP 25 MV Väri s./min

Lisätiedot

Käyttäjän valikkokartta

Käyttäjän valikkokartta Kopiointi Kopiointi Tulostusväri Autom. tunnistus Mustavalkoinen Väri Yksiväri Kokosuhde Suhteellinen % Eri X ja Y Keskitys Zoom Esiasetukset Paperi 1-/2-puolisuus 1>1 1>2 2>2 2>1 Takasivun pyöritys Luovutus

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA Pikaopas Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen 1. Valitse aloitusnäytössä Kopioi -painike. 2. Kosketa Pienennä/suurenna-painiketta. 3. Valitse jokin valmiista

Lisätiedot

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiokone tulostin skanneri faksi sähköposti. Tuottavaa. tehokkuutta.

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiokone tulostin skanneri faksi sähköposti. Tuottavaa. tehokkuutta. CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro kopiokone tulostin skanneri faksi sähköposti Tuottavaa tehokkuutta toimistoon CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro Monitoimisuutta helposti kiireiseen toimistoosi Täydellinen

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

Ne ovat pieniä, nopeita ja monipuolisia /This is Why Sharpin monitoimilaitteille löytyy paikka jokaisesta toimistosta.

Ne ovat pieniä, nopeita ja monipuolisia /This is Why Sharpin monitoimilaitteille löytyy paikka jokaisesta toimistosta. MX-C381 / MX-C312 Digitaalinen värimonitoimilaite TEHOKAS JA PIENIKOKOINEN A4-VÄRIMONITOIMILAITE Ne ovat pieniä, nopeita ja monipuolisia /This is Why Sharpin monitoimilaitteille löytyy paikka jokaisesta

Lisätiedot

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset Pcounter kustannustehokkuuden luotettava mittari Pcounter Sovellukset Pcounter, esittely Keskitetty tulostuksen hallinta Pcounter on verkkotulostuksen valvonta- ja laskutusohjelmisto, joka kohdentaa tulostuskustannukset

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

MX-2310U Digitaalinen värimonitoimilaite

MX-2310U Digitaalinen värimonitoimilaite MX-2310U Digitaalinen värimonitoimilaite tulosta l kopioi I skannaa I faksaa I arkistoi Monipuolinen. Pienikokoinen. Edullinen. Monitoimilaite jokaisen toimiston käyttöön Siirry A3-värilaitteeseen MX-2310U-monitoimilaite

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Pikaopas HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Pikaopas Sisällysluettelo Pikaopas... 1 Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen... 2 Kopiointityön

Lisätiedot

UV - Tasotulostin ratkaisut

UV - Tasotulostin ratkaisut UV - Tasotulostin ratkaisut Koskueentie 7, 19700 Sysmä harri.hynynen@printmedia.fi Puh. 0440-875 020 www.printmedia.fi Docan tulostimet yleisesti: - Viimeistellyt Docan tulostimet omaavat luotettavan toiminnan

Lisätiedot

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Tehokasta suorituskykyä Järkevä investointi liiketoimintaan Liiketoimintasi luonteesta riippumatta sinun on tehtävä viisaita päätöksiä,

Lisätiedot

Kaipaat suorituskykyä. Ajattelet ympäristöäsi. /This is Why Sharp on älykäs valinta. MX-3114N / MX-2614N Digitaalinen värimonitoimilaite

Kaipaat suorituskykyä. Ajattelet ympäristöäsi. /This is Why Sharp on älykäs valinta. MX-3114N / MX-2614N Digitaalinen värimonitoimilaite MX-3114N / MX-2614N Digitaalinen värimonitoimilaite KOMPAKTI JA TEHOKAS A3-VÄRIMONITOIMILAITE Kaipaat suorituskykyä. Ajattelet ympäristöäsi. /This is Why Sharp on älykäs valinta. Kompromissit eivät kuulu

Lisätiedot

WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä. WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa

WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä. WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa WorkCentre 7346 Xerox parantaa toimistosi tuottavuutta. Voit nyt helpommin kuin koskaan

Lisätiedot

Kompakti skanneri, jossa kaikki on käsiesi ulottuvilla

Kompakti skanneri, jossa kaikki on käsiesi ulottuvilla ScanFront 220/220P Verkkoskanneri Kompakti skanneri, jossa kaikki on käsiesi ulottuvilla SCANFRONT 220/220P Skannaa asiakirja ja valitse kuvake sen mukaan, mihin haluat lähettää asiakirjan. Niin helppoa

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

PageScope Enterprise Suite. Tulostavien laitteiden kokonaisvaltaista hallintaa. Sovellukset PageScope Enterprise Suite

PageScope Enterprise Suite. Tulostavien laitteiden kokonaisvaltaista hallintaa. Sovellukset PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Tulostavien laitteiden kokonaisvaltaista hallintaa Sovellukset PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Järjestelmien joustavaa ylläpitoa ja täysitehoista käyttöä

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Käyttöohje AirPrint 2013 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN 24, 36 ja 44 tuuman tuotantotulostimet SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 LUO JA TULOSTA CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN T e k n i i k k a SUUNNITELTU

Lisätiedot

YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA

YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA Palvelupohjaisen koulutuksen kehittäminen PALVELUPOhJAinEn KOULUTUS On helppo TOTEUTTAA Koulutuksella on ratkaiseva osuus menestymiseen nyky-yhteiskunnassa.

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitetta koskevia julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa on

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa huomautusten tyyliä: Vinkit kertovat,

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Poikkeuksellinen suorituskyky toimiston vaativiin työtarpeisiin. MX-M753U / MX-M623U Digitaalinen monitoimilaite

Poikkeuksellinen suorituskyky toimiston vaativiin työtarpeisiin. MX-M753U / MX-M623U Digitaalinen monitoimilaite Poikkeuksellinen suorituskyky toimiston vaativiin työtarpeisiin MX-M753U / MX-M623U Digitaalinen monitoimilaite 75/62 sivua/min 1 200 x 1 200 dpi Tulostusresoluutio Suuri LCDvärikosketusnäyttö Teho ja

Lisätiedot

1. Skannaus ja tekstintunnistus (OCR) verkkoskannerilta

1. Skannaus ja tekstintunnistus (OCR) verkkoskannerilta M-Files OCR M-Files OCR:n avulla voidaan skannattavalle paperidokumentille tehdä tekstintunnistus skannerista riippumatta. Tällöin tekstiä sisältävät kuvat tunnistetaan varsinaisiksi tekstimerkeiksi, jonka

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Max 38 sivua/min Suuri värillinen LCD-kosketusnäyttö Vaikuttava suorituskyky pakattuna pieneen

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen Suunniteltu Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen PDS-5000, PDS-6000 Skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti, tarkasti ja luotettavasti digitaaliseen muotoon ja helposti arkistoitavaksi.

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas Versio 1.0 Heinäkuu 2008 Office-viimeistelylaite Käyttöopas Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network ja Windows Server ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

3635MFP/X. Phaser Mustavalkomonitoimitulostin. Phaser 3635MFP/X Tässä kokoonpanossa on lisäksi faksi ja käsinitomalaite.

3635MFP/X. Phaser Mustavalkomonitoimitulostin. Phaser 3635MFP/X Tässä kokoonpanossa on lisäksi faksi ja käsinitomalaite. Phaser 3635MFP Mustavalkomonitoimitulostin Phaser 3635MFP/S Tehokas työryhmän monitoimilaite, joka tulostaa, kopioi ja skannaa. 3635MFP/S Phaser 3635MFP/X Tässä kokoonpanossa on lisäksi faksi ja käsinitomalaite.

Lisätiedot

Tehokkuus on tärkeää, mutta tulos on kaikki kaikessa /This is Why Sharpin monitoimilaite mukautuu tarpeisiisi.

Tehokkuus on tärkeää, mutta tulos on kaikki kaikessa /This is Why Sharpin monitoimilaite mukautuu tarpeisiisi. MX-2314N Digitaalinen värimonitoimilaite TEHOKAS JA EDULLINEN A3-MONITOIMILAITE Tehokkuus on tärkeää, mutta tulos on kaikki kaikessa /This is Why Sharpin monitoimilaite mukautuu tarpeisiisi. Kompakti ja

Lisätiedot

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet-palvelut

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet-palvelut Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltain tekijänoikeuslain nojalla. Tämän esitteen sisällön kopioiminen missä tahansa

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Loistavat tarjoukset tulostinasiantuntijalta

Loistavat tarjoukset tulostinasiantuntijalta Yrityksille ja toimistoille, helmi-/maaliskuu 2008 Loistavat tarjoukset tulostinasiantuntijalta 3 OKI C3500 -monitoimilaitteet: tulostus, kopiointi, skannaus ja faksaus* suoraan verkkoon. Monitoimilaite

Lisätiedot

Monipuolinen, pienikokoinen monitoimilaite kaikkiin pieniin toimistoihin. MX-M200D/MX-M160D Digitaalinen monitoimijärjestelmä

Monipuolinen, pienikokoinen monitoimilaite kaikkiin pieniin toimistoihin. MX-M200D/MX-M160D Digitaalinen monitoimijärjestelmä Monipuolinen, pienikokoinen monitoimilaite kaikkiin pieniin toimistoihin MX-M200D/MX-M60D Digitaalinen monitoimijärjestelmä Max 6/20 sivua/min A3-väriskannaus Tehokas, tuottava, edullinen: juuri sitä,

Lisätiedot

SP C830DN SP C831DN. A3-värilasertulostin. Tulostin 55 MV 45 MV SP C830DN SP C831DN. Väri s/min. Väri s/min

SP C830DN SP C831DN. A3-värilasertulostin. Tulostin 55 MV 45 MV SP C830DN SP C831DN. Väri s/min. Väri s/min SP C830DN SP C831DN A3-värilasertulostin Tulostin SP C830DN SP C831DN 45 MV Väri s/min 55 MV Väri s/min Nopeat ja tehokkaat värilasertulostimet SP C830DN/SP C831DN -laitteet ovat nopeita ja käyttäjäystävällisiä

Lisätiedot

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro M153-M154 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on kiellettyä,

Lisätiedot

WorkCentre Pro 32 värimonitoimilaitteet. 16 s/min A4. 11 s/min B4. 9 s/min A3

WorkCentre Pro 32 värimonitoimilaitteet. 16 s/min A4. 11 s/min B4. 9 s/min A3 Tekniset Tiedot WorkCentre Pro 32 väri. WorkCentre Pro 40 väri, suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja Office-viimeistelijä. WorkCentre Pro 32 värimonitoimilaitteet WorkCentre Pro 40 värimonitoimilaitteet

Lisätiedot

Pikaopas. WorkCentre 7132

Pikaopas. WorkCentre 7132 Pikaopas 701P44864 Toukokuu 2006 Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network ja Windows Server ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa ja/tai

Lisätiedot

DOCUMENT MANAGER FI/ NO/ SE

DOCUMENT MANAGER FI/ NO/ SE PALVELUKUVAUS 1 (6) DOCUMENT MANAGER FI/ NO/ SE PALVELUKUVAUS 2 (6) CONTENTS 1. DOCUMENT MANAGER... 3 2. DOCUMENT MANAGER - KUVAUS... 3 2.1 Tuotteet... 4 2.1.1 Data Management... 4 2.1.2 ipost Letter...

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Brother Image Viewer Android -opas

Brother Image Viewer Android -opas Brother Image Viewer Android -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: VINKKI Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi

Lisätiedot

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation News From Public Relations Department Xerox OPB Europe Sutherland House, Unit 3, Dukes Meadow Millboard Road, Bourne End Bucks, SL8 5XF, United Kingdom Tel: +44 (0) 1628 553018 XEROX PHASER 790 TARJOAA

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

Värimonitoimilaite: Tehokas, tuottava ja tyylikäs. MX-2301N Digitaalinen monitoimijärjestelmä

Värimonitoimilaite: Tehokas, tuottava ja tyylikäs. MX-2301N Digitaalinen monitoimijärjestelmä Värimonitoimilaite: Tehokas, tuottava ja tyylikäs MX-2301N Digitaalinen monitoimijärjestelmä 23 sivua/min sekä värillisenä että mustavalkoisena LCDkosketusnäyttö Laatua, johon voit luottaa joka päivä Jos

Lisätiedot

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille.

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. www.brother.fi ESITTELY LUOTU KESTÄMÄÄN Yritykset tarvitsevat laitteita joihin voi luottaa. Business Smart mallisto

Lisätiedot

A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta.

A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta. A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta. Helppokäyttöinen A3-värimonitoimilaite, joka auttaa alentamaan tulostamiseen liittyviä kokonaiskustannuksia

Lisätiedot

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Työnkulku ympäristössä HP Mari Porri HP 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Digital Filing Scan & Store to PC, Network Folder

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot