bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ"

Transkriptio

1 bizhub PRO C754 Kompakti ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen VÄRITUOTANTOJÄRJESTELMÄ

2 KÄYNNISTÄ DIGITAALINEN VÄRITUOTANTO Konica Minolta bizhub PRO C754 antaa valmiudet värituotannon helppoon aloittamiseen ja samalla liiketoimintojen laajentamiseen. Näin painopalvelujen tarjoaja säilyttää kilpailukykynsä myös muuttuvassa markkinatilanteessa. Yrityksen omat sekä asiakkaiden kasvavat vaatimukset pakottavat paino- ja tulostuspalvelujen tarjoajia mukauttamaan ja uudistamaan tuoteportfoliotaan, jotta se vastaisi muuttuvia tarpeita. Palvelutarjonnan on monipuolistuttava ja on myös löydettävä uusia keinoja asiakkaiden mielenkiinnon herättämiseen ja ylläpitämiseen. Samanaikaisesti kilpailukyvyn säilyttäminen vaatii kustannussäästöjä ja taloudellisesti tuotettuja painopalveluja - silti tuotantolaadusta tinkimättä. Multimediaviestinnän valtaamassa maailmassa värit ovat menestyksen avain. Sen lisäksi tarjottavien painotuotteiden ei pelkästään värien on kaikin puolin oltava huippulaatuisia. Se edellyttää painotuotannolta ehdotonta yhdenmukaisuutta ja vaatii oikeita työkaluja, jotta tuotantolaadun hallinta ja ylläpito onnistuisivat helposti. Lyhyet toimitusajat mieluummin tunneissa kuin päivissä sekä piensarjojen joustava tuottaminen ovat digitaalisen painatuksen muita keskeisiä vaatimuksia. Palvelujen tarjoajan on voitava luottaa järjestelmäänsä ja sen suorituskykyyn. Ja jotta tuotantoprosessi edellyttäisi käyttäjiltä mahdollisimman vähän toimenpiteitä, on manuaaliset työvaiheet karsittava minimiin. Nämä tosiseikat ovat erittäin painava syy perehtyä lähemmin bizhub PRO C754 -järjestelmään. Todennäköisesti huomaat sen pystyvän suorituksiin, joita et ole aiemmin pitänyt mahdollisina!

3 bizhub PRO C754 3 VÄRIÄ LIIKETOIMINTAAN Konica Minolta bizhub PRO C754 on täydellinen valinta taloudellisesti kannattavan digitaalisen väripainatuspalvelun aloittamiseen. Järjestelmä tarjoaa uudenlaisia valmiuksia, erinomaista kuvalaatua, oikein mitoitettua suorituskykyä ja käteviä toimintoja. Uudet mahdollisuudet Uudet tulostussovellukset, nykyaikaiset palvelut sekä huomattavat kustannussäästöt ja niiden myötä korkeammat tuotot ovat bizhub PRO C754:n tärkeimpiä hyötynäkökohtia. Tämä Konica Minoltan digitaalinen väripainatusjärjestelmä tarjoaa erilaisia inline-viimeistelyvaihtoehtoja, laajan tulostusmateriaalivalikoiman (paperin pintapaino jopa 300 g/m² ohisyöttöalustalta) sekä monipuoliset muuttuvan tiedon tulostusominaisuudet. Taloudellinen tuottavuus Parempi kannattavuus, lisääntyvät työtilaukset ja tiukkojenkin toimitusaikataulujen toteuttaminen kasvattavat liike toimintaa ja turvaavat myös sen tulevaisuuden. Jopa 60 värisivun ja 75 mustavalkosivun tuotantonopeus minuutissa, asiakastuen ja selkeiden toiminto-ohjeiden turvaama häiriötön tuotanto sekä työkalut asetusten automaattiseen säätöön ovat bizhub PRO C754:n ominaisuuksia, joilla varmistetaan painotöiden taloudellinen kannattavuus ja tuottavuus. Vakuuttava kuvalaatu Polymeerinen Simitri HD -väriaine tuottaa äärimmäisen teräviä tekstejä sekä viivoja. Paino pystyy tuottamaan palvelunsa mahdollisimman tehokkaasti, optimoimaan kulu- ja tuottobudjettinsa sekä hyödyntämään omat ja asiakkaidensa parantuneet liiketoimintamahdollisuudet.

4 bizhub PRO C754 TEKNOLOGIA Uudessa bizhub PRO C754:ssä toteutetaan Konica Minoltan omaa ja erittäin kehittynyttä värien prosessointi teknologiaa. S.E.A.D., ITbit- ja ARDSteknologia sekä polymeerinen Simitri HD -väriaine ovat innovaatioita, jotka mahdollistavat ensiluokkaisen kuvalaadun, joustavan työnkulun, toimintavarmuuden ja virheettömät lopputuotteet.

5 bizhub PRO C754 5 S.E.A.D. Konica Minoltan oma värien prosessointiteknologia S.E.A.D. (Screen-Enhancing Active Digital Process) sisältää runsaasti teknisiä innovaatioita, jotka mahdollistavat bizhub PRO C754:n huippunopean ja korkeatasoisen värituotannon. Konica Minoltan kehittyneen värien prosessointitekniikan keskeisiä ominaisuuksia ovat: 600 x 1800 dpi x 6-bittinen tulostusresoluutio 600 x 1800 dpi:n fyysinen resoluutio sekä 6-bittinen värisyvyys ovat bizhub PRO C754:n ominaisuuksia, joilla kuvat ja grafiikka toistuvat näyttävästi ja väriliu ut pehmeästi. Mikäli erikoistyön kuten kartan erittäin ohuet viivat ja pieni teksti vaatii poikkeuksellista tarkkuutta, voidaan bizhub PRO C754:n tulostustarkkuus nostaa 1200 x 1200 dpi:hin. Rasterointiteknologia Kun samalla sivulla on valokuvia, grafiikkaa ja tekstiä, bizhub PRO C754 säätää eri kohteiden rasteroinnin automaattisesti niin, että väriliu ut tulostuvat pehmeinä, sävyt luonnollisina ja tekstit terävinä. ITbit-teknologia Tämä kehittynyt tekniikka parantaa grafiikan ja tekstin tulostusta terävöittämällä kirjaimien reunat, jotta teksti ei näytä liian paksulta. Ääriviivojen prosessointitekniikka parantaa merkittävästi mm. negatekstin ja sävytetyn tekstin luettavuutta. Kuvalaadun tasaisuus Vakautusmenetelmä tarkkailee toistuvasti bizhub PRO C754:n kuvalaadun vakautta sarjatulostuksen aikana eikä toimenpide heikennä suorituskykyä. Korjaukset ovat täysin automaattisia, kuvalaadun yhtenäisyys säilyy ja menetelmä parantaa merkittäväsi tuotantotehokkuutta. Tuotanto voi jatkua keskeytyksettä, sillä vakautusjärjestelmä analysoi saapuvat työt ja suorittaa vakautuksen sarjan alussa tai lopussa. Värien vakaus Järjestelmä valvoo myös painatusympäristön muutoksia kuten lämpötilaa ja kosteutta, jotka voivat vaikuttaa painotuotteiden laatuun. Palautteen perusteella bizhub PRO C754 tekee automaattisesti tarvittavat säädöt, jotta painotuotteiden laatu säilyisi vakaana läpi koko tuotantosarjan. Auto Refining Developer System (ARDS) Konica Minoltan oma ARDS-järjestelmä säilyttää kuvalaadun pysyvästi ensiluokkaisena sekä pidentää tarvikkeiden kestoikää. Nerokas ARDS-teknologia päivittää säännöllisesti bizhub PRO C754:n kehitettä. Kehitteen varauskyky ei laske, tarvikkeet ovat entistä riittoisampia ja mustavalkoinen painojälki paranee. ARDS on ainutlaatuinen menetelmä, joka varmistaa jatkuvasti tasokkaan kuvalaadun ja nostaa mustavalkotulostuksen kannattavuutta. Polymeerinen Simitri HD -väriaine Polymeeristä Simitri HD -väriainetta käyttävä bizhub PRO C754 tuottaa loistavan värikuvalaadun sekä kompaktit mustat pinnat, jotka ovat tuotantotulostuksen olennaisia vaatimuksia. Ainutlaatuinen Simitri HD -väriaine takaa myös verrattoman värikuvan vakauden. Väriaineen matala kiinnityslämpötila tukee laajaa tulostusmateriaalien valikoimaa.

6 bizhub PRO C754 6 bizhub PRO C754 LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUDET Tuotantotulostusmarkkinat kokevat parhaillaan suuria muutoksia. Viime aikojen taloudellinen taantuma karsii painoyritysten määrää, supistaa kokonaistuotantovolyymiä ja on nopeuttanut painatussovellusten siirtämistä sähköisiin viestimiin. Valistuneet painopalveluyritykset tietävät, että niiden on kasvatettava liiketoimintaansa, lisättävä voittomarginaaleja ja luotava uutta liikevaihtoa. Tukeakseen asiakkaita näiden päämäärien saavuttamisessa on Konica Minolta Business Solutions Europe -yhtiö julkistanut Digital1234 -konseptinsa. Se on kokonaisvaltainen liiketoimintojen kehittämisohjelma, joka keskittyy asiakkaan tarpeisiin ja näkee niiden tuomat liiketoimintamahdollisuudet. Keskeinen kysymys kuuluu: Kuinka voimme edistää yritystoimintaanne tänään? Vastaus on useimmiten hyvin yksinkertainen: pienentämällä kustannuksia, lisäämällä voittoa, tarjoamalla uusia palveluja ja nostamalla tuottavuutta. Digital1234 on pelkistetty yritystoiminnan kehittämisohjelma, joka rohkaisee yrityksiä tarttumaan mahdollisuuksiinsa ja kääntämään liiketoimintansa tuottavammaksi. Asiakas saa neljässä eri vaiheessa käytännön läheistä opastusta ja neuvontaa, kuinka tunnistaa, arvioida, perustella ja toteuttaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Peruskonsepti sisältää nämä neljä vaihetta, joissa annetaan neuvoja prosessin aikana esiin tuleviin kysymyksiin: Miksi minun tulisi sijoittaa tähän hankkeeseen? Kuinka voin sovittaa sen nykyiseen liiketoimintaani? Kenellä on kokemuksia vastaavasta hankkeesta ja kuka voisi antaa lisätietoja? Kuinka minun tulisi toimia, että tämä uusi hanke onnistuisi? Ensimmäiseksi Digital1234 -ohjelmassa perustellaan hankkeen aloitus hyödyntämällä liiketoimintamahdollisuuksia kartoittavien ja alan luotettavien kumppaneiden tutkimusaineistoa ja raportteja. Toisessa vaiheessa pohditaan kuinka -kysymystä käyttämällä kansainvälisen ja riippumattoman yritysasiantuntijapaneelin laatimaa arviointimenettelyä. Kolmannessa vaiheessa alan yrittäjä valottaa oman menestystarinansa taustoja ja neljäs vaihe tarjoaa erilaisia menettelyjä ja aineistoja kuten alan konsulttien julkaisemia liiketoimintojen soveltamisohjeita, jotka tukevat asiakkaita heidän liiketoiminnoissaan. DIGITAL enabling your business Digital1234 Digital1234 on liiketoiminnan kehittämisohjelma. Se rohkaisee painopalveluyrityksiä tarttumaan mahdollisuuksiin, jotka säästävät rahaa, lisäävät tuottoja, luovat uusia palveluja ja parantavat tuottavuutta. Asiakasta opastetaan ja neuvotaan käytännönläheisesti neljässä eri vaiheessa, kuinka tunnistaa, arvioida, perustella ja toteuttaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

7 bizhub PRO C754 7 Muuttuvan tiedon tulostus (VDP) Mikä tekee digitaalisesta painatuksesta niin ainutlaatuista? Painatussarjan jokainen sivu voidaan räätälöidä erikseen, jolloin kukin vastaanottaja saa itselleen kohdennetun ja yksilöllisen viestin. Tätä kutsutaan muuttuvan tiedon tulostukseksi (VDP). Joukkokirjeistä tulee henkilökohtaisia: Arvoisa vastaanottaja sijasta kirjeeseen voidaan tulostaa saajan oma nimi. Tämä on digitaalisen painatuksen ainutlaatuinen arvolupaus, jota ei voida toteuttaa perinteisellä painotekniikalla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä kohdennetummin vastaanottajia lähestytään, sitä parempi on viestin teho. Personoitu markkinoinnin oheismateriaali antaa keskimäärin 31 % paremman tuoton kuin tavanomainen ja kohdentamaton aineisto. Painopalvelujen tarjoaja voi veloittaa korkeamman hinnan VDP-töistä ja asiakas saa puolestaan tuotteilleen suuremman huomioarvon. Painopalvelujen tuottavuus paranee ja samalla asiakkaiden liiketoiminta kasvaa. Työnkulku Jokaista painotuotteeseen käytettyä euroa kohti kuluu toiset kuusi euroa painatukseen liittyvään tuotantoprosessiin. Tämä prosessi on nimeltään työnkulku ja se on avainasemassa, kun tavoitteena on mahdollisimman suuri tehokkuus ja manuaalisen käsittelyn vähentäminen! Mitä automatisoidumpi tuotantoprosessi, sitä korkeampi tehokkuus. Liiketoimintatulosten parantamisessa kannattaa ennen kaikkea keskittyä työnkulun kehittämiseen. Työnkulku voi lyhentää palveluntarjoajan ja asiakkaiden välistä etäisyyttä. Hyvä esimerkki automatisoinnista on työnkulun hybridiratkaisu. Se tarjoaa ylivoimaista tuotannon joustavuutta ja maksimoi digitaalisten järjestelmien sekä offset-laitteiden hyödyntämisen. Digitaalisen painatuksen ja offset-painatuksen kannattavuutta voidaan verrata keskenään ja valita vasta viime hetkellä kustannustehokkain tuotantoteknologia. Onnistuneen työnkulun keskeinen sisältö voidaan tiivistää yhteen lauseeseen: Mitä vähemmän aikaa käytät painatuksen teknologiaan, sitä enemmän voit keskittyä varsinaisiin tehtäviisi.

8 bizhub PRO C754 8 bizhub PRO C754 PINTAA SYVEMMÄLTÄ VÄRIPAINATUS 1800 x 600 dpi x 6 bitin tarkkuus, maksimitarkkuus 1200 x 1200 dpi TALOUDELLISUUS Vihreä teknologia pienentää virrankulutusta ja vähentää kustannuksia VIIMEISTELYVAIHTOEHTOJA Nidonta, rei itys, vihkot ja kirjetaitto soveltuvat niin pien- kuin suurvolyymituotantoon VIHKOT Vihkon enimmäiskoko 80 sivua, vihkojen luovutuskapasiteetti 100 tai 300 arkkia tai rajaton Z-TAITTO A3-arkkien taitto helposti arkistoitavaan tai postitettavaan A4-kokoon

9 bizhub PRO C754 9 KAPASITIIVINEN KOSKETUSPANEELI DUALSCAN-TOIMINTO Kaksipuolisten värioriginaalien automaattinen skannaus 180 kohteen minuuttinopeudella Erittäin helppokäyttöinen värikosketusnäyttö, flick&drag-toiminto PANEELIN MUKAUTUS Käyttäjäpaneelin toiminto- ja valintakuvakkeiden mukautus ja sijoittelu BANNERITULOSTUS Banneripaperin enimmäispituus 1,2 metriä, panoraamakuvien ja mainosten tulostus INTEGROITU FIERY-TULOSTINPALVELIN Adobe PostScript 3, ammattitason värisäätöominaisuudet ja tehokas 2.6 GHz suoritin SIMITRI HD -VÄRIAINE Laadukas, riittoisa ja taloudellinen väriaine - Konica Minoltan huipputeknologian tuote DUALBEAM-TEKNOLOGIA Neljä lasertulostuspäätä, joissa kussakin kaksoissäde takaa vakaan kuvalaadun

10 bizhub PRO C bizhub PRO C754 TULOSTINPALVELIN Konica Minolta bizhub PRO C754 soveltuu ammatti tason vaatimukset täyttäviin ja erilaisiin painatus ympäristöihin, sillä laiterunkoon on integroitu EFI Fiery tulostinpalvelin.

11 bizhub PRO C EFI Fiery IC-414 sisäinen tulostinpalvelin ja sen viisi vahvuutta: Tulostinpalvelimen korkea suorituskyky ja sen myötä lisääntynyt tuottavuus ovat hyvin suunnitellun laitteiston ansiota. Lisäksi työnkulkujen automatisointi ja virheiden väheneminen nostavat suorituskykyä. IC-414 tukee myös painotuotteiden viimeistelyä ja muuttuvan tiedon tulostusta. Painotuotteiden erinomainen värilaatu perustuu ammattitason vaatimukset täyttävään värien toistotarkkuuteen ja kuvalaatuun sekä Fiery Image Enhance -täsmätyökaluihin (Image Enhance Visual Editor on optio). Tarjolla on myös spottivärien luomiseen ja muokkaukseen soveltuva Fiery Spot-On -toiminto. Tuottavuuden parantuminen on seurausta tuotannon vauhdittumisesta. Fiery Command WorkStation 5 (CWS5) nopeuttaa töiden käsittelyä vähentämällä työvaiheita eikä CWS5-asema kuormita laiteresursseja. IC-414 automatisoi tulostustyönkulut, sillä Fiery Driver -asetukset mahdollistavat töiden valvonnan ilman lisä sovellusten avaamista. Työnkulut tarjoavat tehokkaimman tavan runsaasti kuvia ja grafiikkaa sisältävien tiedostojen käsittelyyn ja nopeuttavat Microsoft Office- ja Adobe -sovellusympäristössä työskentelyä. Verraton käytettävyys on toteutettu helposti omaksuttavilla ja intuitiivisilla käyttöliittymillä kuten Fiery VUE ja Fiery Command WorkStation. Laajojenkin asiakirjojen valmistelu sujuu ilman ongelmia, mikä parantaa työviihtyvyyttä sekä vähentää virheitä ja tarvikkeiden tuhlausta.

12 VAKUUTTAVAN MONIPUOLINEN ALUSTA LOPPUUN Painotuotteiden ammattitasoinen ja joustava viimeistely on oleellinen osa tuotantoketjua. Konica Minoltan digipainatusjärjestelmiin voidaan integroida erilaisia painotuotteiden viimeistely- ja loppukäsittelylaitteita, jolloin järjestelmä mukautuu saumattomasti erilaisiin painatussovelluksiin ja tuotantoympäristöihin. Suuri paperialusta LU-204 LU-204 nostaa bizhub PRO C754:n paperikapasiteetin 6150 arkkiin. Alustalle voidaan sijoittaa A4 - SRA3 kokoisia ja pintapainoltaan g/m² arkkeja. kaksipuolinen tulostus yksipuolinen tulostus mixmedia: valkoiset/ värilliset arkit eri alustoilta mixplex: yksi-/ kaksipuoliset tulosteet yhdistetty mixplex/ mixmedia Suuri paperialusta LU-301 LU-301 paperialustan kapasiteetti on 3000 A4-arkkia, jolloin bizhub PRO C754:n kokonaiskapasiteetti nousee 6650 arkkiin. Tämä on kätevä lisä varsinkin A4-painatukseen erikoistuneissa tuotantoympäristöissä. Alustalle voidaan sijoittaa pintapainoltaan g/m² arkkeja. kaksipuolinen tulostus yksipuolinen tulostus mixmedia: valkoiset/ värilliset arkit eri alustoilta mixplex: yksi-/ kaksipuoliset tulosteet yhdistetty mixplex/ mixmedia

13 bizhub PRO C Bannerialusta BT-C1e Tukee bannereiden sarjatuotantoa. Kun monikäyttöalustaan liitetään bannerialusta BT-C1e, se mahdollistaa jopa 25 banneripaperin syöttämisen. banneritulostus Nitova viimeistelijä FS-534 FS-534 ja bizhub PRO C754 muodostavat tehokkaan kokonaisuuden käsikirjojen, raporttien ja muiden monisivuisten painotuotteiden viimeistelyyn. Viimeistelijän luovutuskapasiteetti on jopa 3300 arkkia ja nidontakapasiteetti 50 arkkia. Nippujen siirtäen lajittelu sekä ryhmittely ovat myös valittavissa. Optioina vihkoviimeistely, jossa vihkon maksimikoko on 20 arkkia (80 sivua) sekä rei itys 2/4 rei ällä. kulmanidonta kirjetaitto* nidonta 2 niittiä rei itys 2 reikää* vihko* rei itys 4 reikää* keskitaitto* Nitova viimeistelijä FS-535 FS-535 ja bizhub PRO C754 muodostavat tehokkaan kokonaisuuden käsikirjojen, raporttien ja muiden monisivuisten painotuotteiden viimeistelyyn. Viimeistelijän luovutuskapasiteetti on jopa 3200 arkkia ja nidontakapasiteetti 100 arkkia. Nippujen siirtäen lajittelu sekä ryhmittely ovat myös valittavissa. Optioina vihkoviimeistely, jossa vihkon maksimikoko on 20 arkkia (80 sivua) sekä rei itys 2/4 rei ällä, A3-arkkien Z-taitto ja värisivujen/värikansien jälkisyöttö. kulmanidonta kirjetaitto* nidonta 2 niittiä rei itys 2 reikää* vihko* rei itys 4 reikää* keskitaitto* värisivun lisäys työhön* värikannen lisäys työhön*

14 bizhub PRO C754 14

15 bizhub PRO C JATKUVA TOIMINTA- VARMUUS Ammattipainatus vaatii toimintavarmaa laitteistoa ja luotettavaa tulostusteknologiaa. Siksi varmuus ja luotettavuus ovat olleet keskeisiä tavoitteita bizhub-tuotantojärjestelmiä kehitettäessä. Järjestelmien vankka metallirunko sekä toteutuksen korkea laatu varmistavat ehdottoman vakaan ja häiriöttömän toimivuuden. Lukuisat sovellustyökalut ja järjestelmän ominaisuudet tukevat kaikinpuolista käytettävyyttä. Väriaineen ja paperin lisäys tulostuksen aikana CS Remote Care CS Remote Care on Konica Minoltan etädiagnostiikkapalvelu. Se kerää bizhub bizhub PRO -järjestelmän mittarilukemat, tunnistaa toimintahäiriöt ja huoltotarpeen sekä välittää tiedot automaattisesti Konica Minoltan asiakaspalvelukeskukseen. CS Remote Care tarkkailee tuotantojärjestelmän tilaa ja ennakoi mahdollisen huoltotarpeen jo ennen varsinaisten ongelmien syntymistä. Se minimoi myös tuotantokatkokset, vähentää ylläpidon työtaakkaa, säästää painopalvelujen tarjoajien aikaa ja rahaa, estää ikävät yllätykset ja tarjoaa keskeytymättömän toimintavarmuuden sekä maksimaalisen tuottavuuden. Väriaineen tai paperin lisäys eivät keskeytä meneillään olevaa tuotantoa. Asiakastuki Konica Minoltan asiakastukikonsepti (CMS) antaa järjestelmän käyttäjälle valmiudet vaihtaa nopeasti ja helposti useita tarvikkeita ja komponentteja. Tulostuspalvelujen tarjoajat pystyvät myös itse ratkaisemaan järjestelmän vähäisempiä häiriöitä, mikä lisää joustavuutta. Konica Minolta Color Care -värihallinta Konica Minolta Color Care -asiantuntijapalvelu varmistaa, että bizhub PRESS - ja bizhub PRO -väripainatusjärjestelmien tuotantolaatu täyttää kaikkein kriittisimpienkin asiakkaiden vaatimukset. Konica Minoltan Color Care -työkaluilla täsmennetään tuotekohtaiset värilaatustandardit, joiden toteutuminen ja pysyvyys taataan jokaisessa Color Care -konseptia soveltavassa Konica Minoltan tuotteessa. Konica Minolta Color Care sisältää sääntöjen mukaisesti toteutetun asennusprosessin, jolla varmistetaan tavoitelaatutason seuranta ja vakaus.

16 bizhub PRO C Tekniset tiedot TULOSTUS Tulostusnopeus Maksimi 75/60 sivua/min. A4 (mv/väri) Tulostusnopeus Maksimi 37/30 sivua/min. A3 (mv/väri) Tulostustarkkuus 1800 x 600 dpi x 6 bit; maksimi 1200 x 1200 dpi x 1 bit Harmaasävyt 256 JÄRJESTELMÄ Paperin pintapainot g/m² (300 g/m² ohisyöttöalustalta) Kaksipuolinen tulostus g/m², A5 SRA3, A3+ Paperikoot A6 SRA3, A3+ (311 x 457 mm) Banneripaperi 297 x mm ( g/m²) Mukautetut koot mm x mm Maksimi tulostusalue 307 x 437 mm (SRA3), 302 x 448 mm (A3+) Paperinsyöttökapasiteetti Maksimi 6650 arkkia Laiterungossa: 3650 arkkia Paperinluovutuskapasiteetti Maksimi 3000 arkkia, lisäluovutustaso 200 arkkia Lämpiämisaika Noin 22 sek. (riippuu käyttöympäristöstä ja käyttötavasta) Laiterungon mitat 650 x 799 x 1155 mm (L x S x K) Laiterungon paino 221 kg TULOSTINPALVELIN EFI Fiery IC-414 laiterunkoon intergroitu tulostinpalvelin Suoritin Intel 2.6 GHz Keskusmuisti 2 Gt Kiintolevy 160 Gt SATA Liitäntä Ethernet 10/100/1000-Base-T Tiedostomuodot Adobe PostScript Level 1, 2, 3; PCL; Adobe PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X; EPS; TIFF/IT; JPEG; Fiery FreeForm SKANNAUS Automaattinen syöttölaite Maksimikapasiteetti 150 originaalia, A6-A3, g/m² Skannausnopeus A4 Maksimi 180 originaalia/min.; 2-puolisten skannaus Skannaustarkkuus 600 x 600 dpi Skannaustavat TWAIN-verkkoskannaus, skannaus kiintolevylle, FTP-skannaus, SMB-skannaus, skannaus sähköpostiin, WebDAV-skannaus, USB-skannaus Tiedostomuodot JPEG, TIFF, PDF, pakattu PDF, kryptattu PDF, hakukelpoinen PDF (optio), PDF/A 1a (optio), PDF/A 1b, XPS, pakattu XPS, PPTX, hakukelpoinen PPTX (optio) KOPIOINTI Kopionopeus A4 (mv/väri) Maksimi 75/60 sivua/min. Kopionopeus A3 (mv/väri) Maksimi 37/30 sivua/min. Kopiotarkkuus Maksimi 600 x 600 dpi Harmaasävyt 256 Ensikopio (mv/väri) 3,7/5,3 sek. Kopiosuhteet %, 0,1 % tarkkuudella Sarjakopiointi LISÄLAITTEET Suuri paperialusta LU kasetti, maksimikapasiteetti 2500 arkkia, paperin pintapainot g/m², vakiopaperikoot A4 SRA3, A3+ Suuri paperialusta LU kasetti, maksimikapasiteetti 3000 arkkia, paperin pintapainot g/m², vakiopaperikoko A4 Vihkoviimeistelijät FS-534 Vihkon maksimikoko 20 arkkia (80 sivua), ja SD-511 reuna- ja kulmanidonta, nidontakapasiteetti 50 arkkia, keskitaitto ja satulanidonta, kirjetaitto (maksimi 3 arkkia), siirtäen luovutus ja ryhmittely, luovutuskapasiteetti 3000 arkkia, lisäluovutusalusta 200 arkille, vihkojen luovutusalusta 100 arkille Vihkoviimeistelijät FS-535 Vihkon maksimikoko 20 arkkia (80 sivua), ja SD-512 reuna- ja kulmanidonta, nidontakapasiteetti 100 arkkia, keskitaitto ja satulanidonta, kirjetaitto (maksimi 3 arkkia), siirtäen luovutus ja ryhmittely, luovutuskapasiteetti 3000 arkkia, lisäluovutusalusta 200 arkille, vihkojen luovutusalusta 300 arkille Z-taittoyksikkö ZU-606 A3-arkkien Z-taitto A4-kokoon, 2/4-rei itys (optio FS-535:een) Jälkisyöttöalusta PI-505 Esipainettujen sivujen ja kansien lisäys (optio FS-535:een) 2 PI-alustaa á 200 arkkia JS-602 erottelutaso Kapasiteetti 100 arkkia (optio FS-535:een) Rei ittäjä PK-520 Rei itys (vaihtoehdot 2 ja 4 reikää) (optio FS-534:een) Rei ittäjä PK-521 Rei itys (vaihtoehdot 2 ja 4 reikää) (optio FS-535:een) KH-102 näppäimistöalusta Näppäimistön kiinnitys EK-604 USB I/F kitti Näppäimistön kytkentä EK-605 USB I/F kitti Näppäimistön kytkentä ja Bluetooth WT-506 työskentelytaso Tunnistinlaitteen sijoitus BT-C1e bannerialusta Bannereiden sarjatulostukseen FK-511 faksikortti Super G3 -faksi, digitaaliset faksitoiminnot SC-508 tietoturvasiru Copy Guard -kopiosuojaus SX-600 langaton LAN WLAN-verkkoliitäntä AU-102 biometrinen tunnistin Sormenpään verisuoniston skanneri MK-735 asennuskitti IC-kortinlukijan asennus IC-kortin lukija Tunnistus IC-kortilla, useita teknologioita OT-503 luovutustaso Viimeistelijän tilalle UK-204 muisti Muistilaajennus i-option-sovelluksille LK-101v3 verkkoselain Verkkoselain ja kuvapaneeli LK-102v3 PDF-laajennus PDF/A- ja PDF-tiedostojen kryptaus, digitaalinen allekirjoitus LK-105v3 OCR-laajennus Hakukelpoiset PDF- ja PPTx-tiedostot LK-106 viivakoodimerkistö Tukee natiivia viivakooditulostusta LK-107 unicode-merkistö Tukee natiivia unicode-tulostusta LK-108 OCR-merkistö Tukee natiivia OCR-A/B-tulostusta Paperikapasiteetit on laskettu 80 g/m² painoisille ja A4 kokoisille arkeille. Ilmoitettujen ominaisuuksien ja toimintojen tuki sekä saatavuus riippuvat käyttöjärjestelmistä, sovelluksista, verkkoprotokollista sekä verkon ja järjestelmien kokoonpanosta. Tulostustarvikkeiden ilmoitetut riittoisuudet ja kestot perustuvat määriteltyihin käyttöehtoihin kuten paperikokoon ja väripeittoon (5 % väripeitto A4-arkilla). Tarvikkeiden todellinen riittoisuus ja kesto vaihtelevat johtuen käyttötavoista ja muista tekijöistä kuten väripeitto, paperikoko, tulostusmateriaalin tyyppi, tulostustapa (jatkuva tai ajoittainen tulostus) ja laitteen sijoituspaikan lämpötila sekä suhteellinen kosteus. Jotkut laitepiirrokset sisältävät lisälaitteita. Ominaisuuksia ja tarvikkeita koskevat tiedot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olevaan informaatioon ja voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Konica Minolta pidättää oikeuden kaikkiin hintoja ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki tuotemerkit ja rekisteröidyt tuotemerkit kuuluvat niiden omistajille. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy Puhelinvaihde ESPOO TURKU TAMPERE JYVÄSKYLÄ OULU ROVANIEMI SODANKYLÄ 01/2013 * Tulostusnopeus laskee 25 sivuun/min

bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon

bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon bizhub PRO 1052 Tehoa ja laatua mustavalkotuotantoon MUSTAVALKOTUOTANTOJÄRJESTELMÄ DIGITAALINEN PAINATUS ON TIE TEHOKKAASEEN KASVUUN Konica Minolta on yhdistänyt bizhub PRO 1052 mustavalkotuotantojärjestelmään

Lisätiedot

bizhub PRESS 1052/1250/1250P Ammattitason tehotuotantojärjestelmät

bizhub PRESS 1052/1250/1250P Ammattitason tehotuotantojärjestelmät bizhub PRESS 1052/1250/1250P Ammattitason tehotuotantojärjestelmät MUSTAVALKOTUOTANTOJÄRJESTELMÄ DIGIPAINATUSTA PARHAIMMILLAAN Konica Minolta on yhdistänyt bizhub PRESS 1250 -sarjaan kaikki keskeiset vahvuutensa

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät. Toimistojärjestelmät bizhub 552/652

Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät. Toimistojärjestelmät bizhub 552/652 bizhub 552/652 Mustavalkoiset A3-monitoimijärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub 552/652 bizhub 552/652, toimistojärjestelmät Huippunopeaa mustavalkotuotantoa ja kaikki viestintä- ja viimeistelyvalmiudet

Lisätiedot

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 ja C360 Värikkäästi innovatiiviset mustavalkojärjestelmät Toimistojärjestelmät bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, toimistojärjestelmä Väreillä tehostettua mustavalkoviestintää

Lisätiedot

bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa

bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa bizhub C552 ja bizhub C652 Kerrassaan vakuuttavaa Toimistojärjestelmät bizhub C552 ja bizhub C652 bizhub C552 ja bizhub C652, toimistojärjestelmät Vakuuttavan taitava ja tyylikäs Menestyminen vaatii työryhmiltä,

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

Viestinnän A4-monitoimikeskus

Viestinnän A4-monitoimikeskus bizhub C35 Viestinnän A4-monitoimikeskus Toimistojärjestelmä bizhub C35 bizhub C35, toimistojärjestelmä Viestintävalmiuksien verraton täydentäjä n bizhub C35 A4-värimonitoimilaite on äärimmäisen suorituskykyinen

Lisätiedot

Käyttäjän valikkokartta

Käyttäjän valikkokartta Kopiointi Kopiointi Tulostusväri Autom. tunnistus Mustavalkoinen Väri Yksiväri Kokosuhde Suhteellinen % Eri X ja Y Keskitys Zoom Esiasetukset Paperi 1-/2-puolisuus 1>1 1>2 2>2 2>1 Takasivun pyöritys Luovutus

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Tehokasta suorituskykyä Järkevä investointi liiketoimintaan Liiketoimintasi luonteesta riippumatta sinun on tehtävä viisaita päätöksiä,

Lisätiedot

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Tekniset tiedot CopyCentre C32 väri. CopyCentre C40 väri, alkuperäisten syöttölaite (DADF) ja valinnainen kaksialustainen yksikkö. LUOVUTUSNOPEUS CopyCentre TM C32 digitaalinen värikopiokone CopyCentre

Lisätiedot

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s. Pro 8100S/8110S/ 8120S Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön Pro 8100S 95 s./min MV Pro 8110S 110 s./min MV Pro 8120S 135 s./min MV Uutta tekniikkaa, parempaa tuottavuutta Ricohin pyrkii

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT i-option laajentaa toiminnallisuutta Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo toteuttaa

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Laitteen nopeus (sivua/min) (enint.) Väri & M/V A4 A3 MX-5141N/MX-5140N 51 23 MX-4141N/MX-4140N 41 19 Paperikoko (min. - maks.) Kasetti A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä Lehdistötiedote Konica Minolta esittelee asiakkaidensa työnkulkuja merkittävästi tehostavat dokumentinhallinnan ja prosessien palvelut (MCS, Managed Content Services) Lokakuu 2014 Konica Minolta, Inc.

Lisätiedot

Käyttäjän valikkokartta

Käyttäjän valikkokartta Kopiointi Kopiointi Tulostusväri Autom. tunnistus Mustavalkoinen Väri Yksiväri Kokosuhde Suhteellinen % Eri X ja Y Keskitys Zoom Esiasetukset Paperi 1-/2-puolisuus 1>1 1>2 2>2 2>1 Takasivun pyöritys Luovutus

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit. WIRELESS

Pienet ja tehokkaat. kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit.   WIRELESS Pienet ja tehokkaat kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit SKANNAA LANGATON WIRELESS www.brother.fi Kätevään asiakirjaskannaukseen Kooltaan kompaktit asiakirjaskannerit tekevät päivittäisestä skannauksesta

Lisätiedot

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Tehokasta suorituskykyä Järkevä investointi liiketoimintaan Liiketoimintasi luonteesta riippumatta sinun on tehtävä viisaita päätöksiä,

Lisätiedot

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP SRA3-värimonitoimilaite MP C3003SP MP C3503SP Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C3003SP MP C3503SP 30 MV Väri s./min 35 MV Väri s./min Tee toimistostasi tehokas Ricohin MP C3003SP/MP C3503SP -värimonitoimilaitteilla

Lisätiedot

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Värimonitoimilaite Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C6502SP MP C8002SP 65 MV Väri s./min 80 MV Väri s./min Vallankumouksellista värituotantoa toimistoon Menestyäksesi tarvitset

Lisätiedot

UV - Tasotulostin ratkaisut

UV - Tasotulostin ratkaisut UV - Tasotulostin ratkaisut Koskueentie 7, 19700 Sysmä harri.hynynen@printmedia.fi Puh. 0440-875 020 www.printmedia.fi Docan tulostimet yleisesti: - Viimeistellyt Docan tulostimet omaavat luotettavan toiminnan

Lisätiedot

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3-värimonitoimilaite MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 MV Väri s./min 55 MV Väri s./min MP C6003SP 60 MV Väri s./min Tehokkaammin

Lisätiedot

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN 3 LISÄÄ TUOTTAVUUTTA Tulosta suuria määriä nopeasti ja lisää tulostusmateriaalia helposti kuvitetun oppaan ja LCD-värinäytön

Lisätiedot

* Vaatii lisävarusteena saatavan tietoturvakitin. Nitova viimeistelijä Paperinkuljetusyksikkö Vastaanottotaso Suuri paperisäiliö Vihkonitova viimeistelijä Rei'ityslaite Ohisyöttötaso Suuri paperisäiliö

Lisätiedot

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille.

ir1020-sarja (A4) imagerunner 2500 -sarja (A3) Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille ja keskisuurille työryhmille. ir1020-sarja (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. imagerunner 2500 -sarja (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. Kompaktit mustavalkoiset monitoimilaitteet pienille

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Yleistä Laitteen nopeus A4 A3 (s/min / k/min) (Maks.) Väri 23 11 M/V 23 11 Paperikoko (min. - maks.) Kasetit A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W 1 200 x 297 mm (Maks.) Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003. Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C8003 MP C MV 65 MV. Väri s./min. Väri s./min

A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003. Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C8003 MP C MV 65 MV. Väri s./min. Väri s./min A3-värimonitoimilaite MP C6503 MP C8003 Kopiointi Tulostus skannaus Faksi MP C6503 MP C8003 65 MV Väri s./min 80 MV Väri s./min Tehokas ratkaisu kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin. Ymmärrämme hyvin, millaisia

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Tehokasta monipuolisuutta...

Tehokasta monipuolisuutta... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Tehokasta monipuolisuutta... ja värien voimaa WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Yksi monitoimilaite tarjoaa nyt kaikki tehokkaat toiminnot,

Lisätiedot

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex -sarja

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex -sarja Värimonitoimilaite MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex -sarja Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Väri 25 Väri 30 Väri

Lisätiedot

WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä. WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa

WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä. WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa WorkCentre 7346 A3 värimonitoimijärjestelmä WorkCentre 7346 Monitoimijärjestelmä Tehokkaat toiminnot, värien voimaa WorkCentre 7346 Xerox parantaa toimistosi tuottavuutta. Voit nyt helpommin kuin koskaan

Lisätiedot

Paperivalikko. Aseta laji/alust Määr. vast.ot.al Monisyöt asetus Mukautetut lajit Vastaanottoalust Ylivuotoalusta Paperin lisäys

Paperivalikko. Aseta laji/alust Määr. vast.ot.al Monisyöt asetus Mukautetut lajit Vastaanottoalust Ylivuotoalusta Paperin lisäys Paperivalikossa voidaan määrittää jokaiseen paperilokeroon lisättävä paperilaji, oletuksena oleva paperilähde ja vastaanottoalusta. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: 1 Aseta laji/alust

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Itsepalvelukopiokone

Itsepalvelukopiokone Itsepalvelukopiokone Tarvitset kopiointiin joko Waltti-matkakortin tai tunnistetarran kirjastokorttiisi. Waltti-matkakortin voit hankkia Kansalaisinfosta ja tunnistetarran pääkirjaston Infosta. Näin aloitan

Lisätiedot

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP sarja

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP sarja Mustavalkoinen A3-monitoimilaite 2555 3055 3555 4055 5055 6055 -sarja Kopiokone Tulostin Skanneri Faksi 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 MV 30 MV 35 MV 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 MV 50 MV 60 MV Fiksua

Lisätiedot

Monisyöt asetus Paperin laatu Mukautetut lajit Paperilaji. Kirjek toiminto Paperin paino. Paperin lisäys Korvaava papkoko Paperikoko Yleisasetukset

Monisyöt asetus Paperin laatu Mukautetut lajit Paperilaji. Kirjek toiminto Paperin paino. Paperin lisäys Korvaava papkoko Paperikoko Yleisasetukset Paperivalikossa voidaan määrittää jokaiseen paperilokeroon lisättävä paperilaji ja oletuksena oleva paperilähde. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: Monisyöt asetus Paperin laatu Mukautetut

Lisätiedot

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN 1 Sisällys Tulostimen valinta ja perustulostaminen... 4 Perusvälilehti... 5 Paperilähteen valinta... 5 Erikoismateriaalien tulostaminen... 6 Turvattu tulostus... 7 Asettelu

Lisätiedot

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Haluaisimme hyödyntää tehokkaammin olemassa olevaa teknologiaamme ja luoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia.

Lisätiedot

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA Pankkitoiminnan kehittäminen PALVELUJEN OPTIMOINTI ON HELPPO TOTEUTTAA Rahoitusalan yrityksissä tuotetaan valtava määrä paperiasiakirjoja.

Lisätiedot

UV - Tasotulostin ratkaisut

UV - Tasotulostin ratkaisut UV - Tasotulostin ratkaisut Koskueentie 7, 19700 Sysmä harri.hynynen@printmedia.fi Puh. 0440-875 020 www.printmedia.fi Docan tulostimet yleisesti: - Viimeistellyt Docan tulostimet omaavat luotettavan toiminnan

Lisätiedot

Ammattimaista kuvanlaatua.

Ammattimaista kuvanlaatua. tulostin-kopiokone Tehokasta suorituskykyä. Ammattimaista kuvanlaatua. Joustava käyttöliittymä! Suuri, värillinen kosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja yksinkertainen ohjelmoida. Räätälöi näppäimistö useimmiten

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Tekniset tiedot CopyCentre C65, limittävä luovutusalusta ja ohisyöttöalusta. CopyCentre C75, valinnainen 5100 arkin suuren kapasiteetin paperialusta (HCF) ja edistynyt. CopyCentre C90, valinnainen Professional-viimeistelijä.

Lisätiedot

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten.

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Xerox WorkCentre 9/9 -monitoimitulostin Kopioiminen. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Laske syöttölaite alas.. Peruuta mahdolliset

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitaalinen mustavalkomonitoimitulostin Kopiokone Tulostin Faksi Skanneri Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 MV sivua 75 MV sivua Aficio MP 9002 90 MV sivua Toimiston tehopakkaus

Lisätiedot

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Mustavalkomonitoimilaite MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Tulostin Kopiokone Faksi Skanneri MP 6503SP MP 7503SP 65 MV s./min 75 MV s./min MP 9003SP 90 MV s./min Ota käyttöön nopeampi ja tuottavampi työskentelytapa

Lisätiedot

Xerox 550/560 -väritulostin. Esite. Tuottavuutta ja upeita värejä kaikissa käyttöympäristöissä.

Xerox 550/560 -väritulostin. Esite. Tuottavuutta ja upeita värejä kaikissa käyttöympäristöissä. Xerox 550/560 -väritulostin Esite Xerox 550/560 -väritulostin Tuottavuutta ja upeita värejä kaikissa käyttöympäristöissä. Tuottavuus, skaalautuvuus ja ammattitason kuvanlaatu - kaikki samassa laitteessa.

Lisätiedot

Paperivalikko. Paperilähde. Aseta laji/alust. Paperilaji. Määr. vast.ot.al. Monisyöt. asetus. Paperin paino. Korvaavapapkoko.

Paperivalikko. Paperilähde. Aseta laji/alust. Paperilaji. Määr. vast.ot.al. Monisyöt. asetus. Paperin paino. Korvaavapapkoko. Paperivalikossa voidaan määrittää jokaiseen paperilokeroon lisättävä paperilaji, oletuksena oleva paperilähde ja vastaanottoalusta. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: 1 Aseta laji/alust

Lisätiedot

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Océ ColorWave 900 you can Koe tuottavuuden uusi ulottuvuus Océ ColorWave 900 -suurkuvatulostimen ansiosta tuotannon pullonkaulat ovat historiaa. Uskomattomalla 1 000 neliömetrin

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML)

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) 1(5) HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) Kuvaus Tulosta helposti älypuhelimestasi, tablet-tietokoneista ja kannettavista töissä, kotona tai tien päällä; HP:n Mopria-sertifioidulla monitoimilaitteella.

Lisätiedot

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta.

WorkCentre Pro 123/128. CopyCentre C123/C128. WorkCentre M123/M128. kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti. Yksinkertaisesti. parasta. CopyCentre C123/C128 WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 kopiointi tulostus skannaus faksaus sähköposti Yksinkertaisesti parasta laatua Helposti ylivoimaisen tehokas Helpota työpäivääsi Xeroxin

Lisätiedot

bizhub C452/C552/C652 Vakuuttavaa julkaisutuotantoa ja viestintää Toimistojärjestelmät bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Vakuuttavaa julkaisutuotantoa ja viestintää Toimistojärjestelmät bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652 Vakuuttavaa julkaisutuotatoa ja viestitää Toimistojärjestelmät bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652, toimistojärjestelmät Vakuuttavat taidot tyylikäs muotoilu Meestymie vaatii

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP A3-mustavalkomonitoimilaite MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Tulostin Kopiokone Skanneri Faksi MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 MV 30 MV 35 MV

Lisätiedot

Pro C9100/C9110. Kestävät ja tehokkaat digipainokoneet. Pro TM C9100 C9110. Väri. Väri

Pro C9100/C9110. Kestävät ja tehokkaat digipainokoneet. Pro TM C9100 C9110. Väri. Väri Pro C9100/C9110 Kestävät ja tehokkaat digipainokoneet Pro TM C9100 Pro TM C9110 Väri Väri 110 MV 130 MV s./min s./min Digillä kustannustehokkuutta ja tuottavuutta Digipainomarkkinoilla on valtavaa kasvua,

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

Tulostusjälkiongelmat

Tulostusjälkiongelmat Jos ehdotettu korjaustoimi ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä huoltoedustajaasi. 1 Tulostusjälki on liian vaalea. Väri voi olla vähissä. Jos haluat käyttää jäljellä olevan väriaineen, poista ensin kasetti

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

ES9431 ja ES9541 Digitaalisen tulostuksen tulevaisuus on... LOISTAVA! Uraauurtava teknologia luoville aloille

ES9431 ja ES9541 Digitaalisen tulostuksen tulevaisuus on... LOISTAVA! Uraauurtava teknologia luoville aloille ES9431 ja ES9541 Digitaalisen tulostuksen tulevaisuus on... LOISTAVA! Uraauurtava teknologia luoville aloille ES9431 ES9431 A3+-neliväritulostin (CMYK) ES9541 ES9541 A3+-viisiväritulostin (CMYK+1) Tulostuslaatu

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT I-OPTIONIT LAAJENTAVAT TOIMINTAVARMUUTTA Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo

Lisätiedot

250 arkin vakiolokeron täyttäminen

250 arkin vakiolokeron täyttäminen Pikaopas Paperin ja erikoismateriaalin lisääminen Tässä osassa kerrotaan, miten 250 ja 550 arkin lokerot sekä käsinsyöttölokero täytetään.lisäksi siinä on tietoja Paperikoko- ja Paperilaji-asetuksista.

Lisätiedot

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen Suunniteltu Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen PDS-5000, PDS-6000 Skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti, tarkasti ja luotettavasti digitaaliseen muotoon ja helposti arkistoitavaksi.

Lisätiedot

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet

Office-tuoteopas. Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Office-tuoteopas Xeroxin digitaaliset kopiokoneet, kopiokone-tulostimet ja monitoimilaitteet Upeita uusia tapoja vastata tarpeisiisi yksinkertaisistayle lisin. CopyCentre TM Digitaaliset kopiokoneet Taattua

Lisätiedot

UV - Tasotulostin ratkaisut

UV - Tasotulostin ratkaisut UV - Tasotulostin ratkaisut Koskueentie 7, 19700 Sysmä harri.hynynen@printmedia.fi Puh. 0440-875 020 www.printmedia.fi Docan tulostimet yleisesti: - Viimeistellyt Docan tulostimet omaavat luotettavan toiminnan

Lisätiedot

Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi teknologian helppokäyttöisyyteen.

Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi teknologian helppokäyttöisyyteen. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitaaliset monitoimilaitteet MUSTAVALKOINEN A3-MONITOIMILAITE VÄRISKANNAUKSELLA Ylivoimainen tuottavuus ei ole koskaan sattumaa /This is Why Sharp yhdistää tarvitsemasi

Lisätiedot

Pro. C7100/C7100X-sarja. Lisäarvoa värituotantotulostukseen. Pro TM C7110 -mallit. Pro TM C7100 -mallit. Väri. Väri

Pro. C7100/C7100X-sarja. Lisäarvoa värituotantotulostukseen. Pro TM C7110 -mallit. Pro TM C7100 -mallit. Väri. Väri Pro C7100/C7100X-sarja Lisäarvoa värituotantotulostukseen Pro TM C7100 -mallit Pro TM C7110 -mallit Väri Väri 80 MV 90 MV s./min s./min Lisää arvoa parempaa suorituskykyä Asiakkaasi haluavat yhä useammin

Lisätiedot

A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta.

A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta. A3-värimonitoimilaite yrityksille, jotka vaativat laitteiltaan tuottavuutta, laatua ja kustannustehokkuutta. Helppokäyttöinen A3-värimonitoimilaite, joka auttaa alentamaan tulostamiseen liittyviä kokonaiskustannuksia

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Paperi on ehkä imenyt kosteutta ympäristöstä. Säilytä paperia alkuperäisessä pakkauksessa, kunnes sitä käytetään.

Paperi on ehkä imenyt kosteutta ympäristöstä. Säilytä paperia alkuperäisessä pakkauksessa, kunnes sitä käytetään. Sivu 1/10 Tulostuslaatuopas Monet tulostuslaatuongelmat voidaan ratkaista vaihtamalla tulostustarvike tai huoltotarvike, jonka käyttöikä on päättymässä. Tarkista tulostimen tarvikkeen tila ohjauspaneelista.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. XEROX COLORQUBE 9300 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4276581

Käyttöoppaasi. XEROX COLORQUBE 9300 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4276581 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle XEROX COLORQUBE 9300. Löydät kysymyksiisi vastaukset XEROX COLORQUBE 9300 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitetta koskevia julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa on

Lisätiedot

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta PÖYTÄTIETOKONEET Laadukkaita pitkän elinkaaren yrityskoneita. Fujitsu Esprimo P920 palvelinkone 990 Intel Core i5 neliydinsuoritin 3,2 GHz 8 Gt keskusmuistia Kiintolevyt 2 x 500 Gt SATA peilaava RAID Mitat

Lisätiedot

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset:

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset: SKANNAUSVINKKEJÄ Tämä skannausohje on tarkoitettu täydentämään Yliopistopainon Xerox-käyttöohjetta (https://www.jyu.fi/palvelut/yopaino/opiskelija/print-it/xerox%20kayttoohje), ei korvaamaan sitä. Yliopistopainon

Lisätiedot

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP A3-värimonitoimilaite MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiokone Tulostin Skanneri Faksi MP C2003SP MP C2003ZSP 20 MV Väri s./min 20 MV Väri s./min MP C2503SP MP C2503ZSP 25 MV Väri s./min

Lisätiedot

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro M153-M154 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on kiellettyä,

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO Ready for Business + Tarjoamme valmiiksi valikoituja vaihtoehtoja toimiston työkaluiksi ja moderneiksi yhteydenpitovälineiksi + Olemme valinneet parhaiden kumppaneiden palvelut korkealla palvelutasolla

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja ." Xerox WorkCentre /0// ///90 Kopioiminen. seta originaalit syöttölaitteen alustalle etusivut ylöspäin tai. Painamalla Nollaa kaikki (C) -näppäintä voit peruuttaa 88 99. Paina Kaikki palvelut -näppäintä

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

Apuvälineiden valikkokartta

Apuvälineiden valikkokartta Voit käyttää kaikkia apuvälineitä vain, jos olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana. Laiteasetukset Yleistä Virransäästö Älykäs virransäästö Työn aktivoima Ajoitettu Pvm ja aika GMT-aikaero (aikavyöhyke)

Lisätiedot

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min

Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH RICOH MP CW2200SP. MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Digitaalinen värimonitoimilaite RICOH MP CW2200SP Kopiokone Tulostin Skanneri RICOH MP CW2200SP A1 MV 3.2 s./min väri 1.1s./min Voit tulostaa väreissä tai nopeasti mustavalkoisen. Tämä uusi digitaalinen

Lisätiedot

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation News From Public Relations Department Xerox OPB Europe Sutherland House, Unit 3, Dukes Meadow Millboard Road, Bourne End Bucks, SL8 5XF, United Kingdom Tel: +44 (0) 1628 553018 XEROX PHASER 790 TARJOAA

Lisätiedot

A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN. Tulostin SP C842DN SP C840DN 60 MV 45 MV. väri s./min. väri s./min

A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN. Tulostin SP C842DN SP C840DN 60 MV 45 MV. väri s./min. väri s./min A3-väritulostin SP C840DN SP C842DN Tulostin SP C840DN SP C842DN 45 MV väri s./min 60 MV väri s./min Nopea tiedostojen käsittely ja paras tulostuslaatu. Nopeampi värin käsittely ja luokkansa parhaat viimeistelylisävarusteet

Lisätiedot

Hämeenlinnan Offset-Kolmio Paino Oy:n aineisto-ohjeet

Hämeenlinnan Offset-Kolmio Paino Oy:n aineisto-ohjeet Hämeenlinnan Offset-Kolmio Paino Oy:n aineisto-ohjeet Sivun koko Painotuotteen sivun koon tulee olla taitto-ohjelmassa määritetty sivun lopulliseksi kooksi. Tarvittavat leikkuuvarat (Bleed), vähintään

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja Xerox ColorQube 90/90/90 Kopioiminen. Aseta originaalit syöttölaitteeseen etusivut ylöspäin tai. Paina Kaikki palvelut -näppäintä.. Valitse Kopiointi. Kopiointi-kortti tulee näkyviin.. Tee tarvittavat

Lisätiedot

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen. WIRELESS

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen.   WIRELESS Odota enemmän Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen WIRELESS www.brother.fi Me Brotherilla ymmärrämme, että jokaisella minuutilla on merkitystä - sekä

Lisätiedot

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille.

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. www.brother.fi ESITTELY LUOTU KESTÄMÄÄN Yritykset tarvitsevat laitteita joihin voi luottaa. Business Smart mallisto

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Sisällysluettelo 1. Tulosta mustavalkoisena 2. Kaksipuoleinen tulostus 3. Käytä verkkotulostimia, mielellään monitoimilaitteita 4. Asemoi useampi sivu tulostettavaa

Lisätiedot

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 Kopioiminen Kaikki palvelut Töiden tila Kosketusnäyttö Käynnistys Nollaa kaikki Pysäytys. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain

Lisätiedot