Tilintarkastajina olivat eversti Seppo Rahkonen ja eversti Pentti Väänänen sekä varatilintarkastajina eversti Kari Suvanto ja eversti Pekka Jouko.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tilintarkastajina olivat eversti Seppo Rahkonen ja eversti Pentti Väänänen sekä varatilintarkastajina eversti Kari Suvanto ja eversti Pekka Jouko."

Transkriptio

1 SUOMEN SOTATIETEELLINEN SEURA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2007 I YLEISTÄ Vuosi 2007 oli Seuran 80. toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 65. kerran. Seuran toiminta rakentui vuonna 2007 paljolti Studia Militaria seminaarisarjan ja strategian jaoston kuukausikokousten ympärille. Jaostojen kokouksia pidettiin Tieteiden talolla ja Strategian laitoksella. Uutena toimintamuotona aloitettiin poikkitieteelliset Studia Militaria seminaarit. Seminaareja pidettiin yhteensä viisi. Pitopaikkana toimi Tieteiden talo. Seminaarien järjestelyvastuu oli erikseen nimetyllä jaostolla. Muut jaostot osallistuivat seminaarin sisällön tuottamiseen. Jäsenten vapaaehtoinen sotatieteellinen tutkimustyö keskittyi Tieteessä ja Aseessa julkaistuihin tutkimuksiin. Lisäksi tuettiin yhtä tohtorinväitöskirjaa. Yhteistoimintaa muiden tieteellisten seurojen ja yhdistysten kanssa on jatkettu lähinnä Tieteellisten seurain valtuuskunnan puitteissa ja julkaisujen vaihdon merkeissä. II HALLITUS JA TOIMIELIMET Seuran hallituksen puheenjohtajana toimi kenraalimajuri Seppo Tanskanen ja varapuheenjohtajana kenraalimajuri, FT Pertti Salminen. Hallitukseen kuuluivat prikaatikenraali Jouko Alasjärvi, prikaatikenraali, FT Vesa Tynkkynen, eversti Ossi Kettunen, eversti Urpo Leppäjärvi, komentaja, ST Ove Enqvist, insinöörieverstiluutnantti, TKT Mika Hyytiäinen ja everstiluutnantti Mikko Kauppala. Neuvottelukuntaan kuuluivat kunniajäsenet eversti, VTT Vilho Tervasmäki, everstiluutnantti Anssi Vuorenmaa ja kenraaliluutnantti Ilkka Ranta sekä kutsuttuina jäseninä kenraalimajuri Antero Karvinen, kenraaliluutnantti Juha Kainulainen, vara-amiraali Esko Illi ja kenraalimajuri Seppo Tanskanen. Tilintarkastajina olivat eversti Seppo Rahkonen ja eversti Pentti Väänänen sekä varatilintarkastajina eversti Kari Suvanto ja eversti Pekka Jouko. Seuran sihteerinä ja rahastonhoitajana toimi eversti Esko Hasila. III SEURAN JÄSENISTÖ Seuraan kuului toimintavuoden 2007 päättyessä yhteensä 961 jäsentä, joista oli kolme kunniajäsentä, 30 kutsujäsentä sekä 928 varsinaista jäsentä. Seurasta erosi eri syistä 62 jäsentä (30 erosi ja 32 katsottiin eronneiksi). Seuraan liittyi 16 uutta jäsentä. Yleisesikuntaupseerikurssi 53:lta kutsuttiin 21 henkilöä jäseniksi. Kutsujäseniksi kutsuttiin professori Hannu H Kari, professori Jorma Jormakka ja toiminnanjohtaja Aura Korppi- Tommola.

2 2 Vuonna 2007 poistui joukostamme 13 jäsentä. IV SEURAN TOIMINTA Vuosi 2007 oli seuran 80. toimintavuosi. Seuran 80-vuotisjuhlatilaisuus pidettiin Säätytalolla , jolloin tuli kuluneeksi tasan 80 vuotta seuran perustamisesta. Juhlatilaisuuteen osallistui kutsuvieraita ja jäseniä yhteensä noin 150 henkeä. Juhlapuheen Suomen tieteen näkymistä esitti Helsingin yliopiston kansleri Kari Raivio. Puolustusvoimien tervehdyksen toi amiraali Juhani Kaskeala ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan tervehdyksen professori Juhani Keinonen, joka luovutti myös TSV:n plaketin. Seuran hallitus kokoontui toimintavuonna neljä kertaa käsittelemään seuran asioita. Seuran neuvottelukunta kokoontui kerran, Kevätkokous pidettiin Tieteiden talolla jäsenen ollessa läsnä. Kokous oli Studia Militaria seminaari 1:n yhteydessä. Syyskokous pidettiin Tieteiden talolla 31 jäsenen ollessa läsnä. Kokous oli Studia Militaria seminaari 4:n yhteydessä. Seuran jäsenille jaettiin vuoden aikana kaksi jäsentiedotetta. Vuosijulkaisu Tiede ja Ase numero 65, joka oli 80-vuotisjuhlanumero, jaettiin joulukuun kuluessa. Seuran hallituksen yhtenä tavoitteena oli seuran näkyvyyden lisääminen. Tähän pyrittiin 80- vuotistilaisuudella yhteistyökumppanien suuntaan ja avoimilla Studia Militaria seminaareilla julkisen yleisön suuntaan. Hallitus katsoo, että julkisuutta saatiin erityisesti Studia Militaria seminaarilla 5 joulukuun viides päivä. Osallistujia oli noin 170 (avoin tilaisuus). Tilaisuudesta oli kirjoituksia eri sanomalehdissä. Vertailuna voisi mainita, että paras osanottajaennätys oli kuukausikokouksessa vuonna 1952, jolloin osallistujia oli 161 henkilöä (seuran jäseniä). Toiminnan aktiivisuutta on parannettu luomalla Studia Militaria seminaarisarja ja toisaalta toteuttamalla jaostokohtaisia täsmätilaisuuksia. Strategian jaosto on jatkanut edelleenkin suosittuja kuukausitapahtumia. Toiminnan aktivoituminen on näkynyt myös muiden kuin yleisesikuntaupseerikoulutuksen saaneiden tutkijoiden halukkuudessa liittyä seuran jäseneksi. Jäseneksi hyväksytyistä siviilikoulutuksen saaneita tutkijoita oli 10 ja sääntömuutoksen perusteella sotatieteen maistereita oli viisi henkilöä. Tiedotustoimintaa on kehitetty uusimalla seuran kotisivut ja kehittämällä yhteistyötä TSV:n toimiston kanssa Tiede ja Ase kirjan sisällön esittelyssä Tieteellisten julkaisujen sähköisessä tietokannassa. Seuran taloudellinen asema on ollut kohtalaisen vakaa. Hallituksen päätöksellä hajautettiin sijoitusomaisuutta. Seura sai merkittävän apurahan ( euroa) sotatieteellisen toiminnan

3 3 tukemiseen Suomen Marsalkka Mannerheimin Sotatieteelliseltä Rahastolta. Maanpuolustuksen kannatussäätiö on tukenut Tiede ja Ase kirjan julkaisemista. Tunnustuksen seuran toimintaan osallistumisesta tai toiminnan tukemisesta seura myönsi seuran ansiolevykkeet everstiluutnantti Sakari Ahvenaiselle, Maanpuolustuksen kannatussäätiölle ja Suomen Marsalkka Mannerheimin Sotatieteelliselle Rahastolle. Seurassa toimi seitsemän jaostoa. Johtamisen jaostoa johti eversti Juha Tammikivi, strategian jaostoa eversti, VTL Juha Pyykönen, sotatalouden ja huollon jaostoa eversti Jari Mäenpää ja myöhemmin everstiluutnantti Timo Kakkola, taktiikan jaostoa everstiluutnantti Kari Halonen, sotatekniikan jaostoa insinöörieversti, TKL Ilkka Jäppinen, sotahistorian jaostoa dosentti, VTT Martti Turtola sekä sotilaspedagogiikan jaostoa everstiluutnantti, KT Vesa Nissinen. Omia jaostokohtaisia esitelmätilaisuuksia oli johtamisen, strategian ja sotahistorian jaostoilla. Kevätkaudella pidettiin 6 jaostokohtaista tilaisuutta, joissa osallistujia oli yhteensä 105 ja syyskaudella 4 tilaisuutta, joissa osallistujia oli yhteensä 65. Jaostojen kokoukset, niiden aiheet ja puhujat ilmenevät liitteenä olevasta yhteenvedosta. Jaostoilla on omat päiväkirjat kokouksistaan. Seminaarisarja Studia Militaria Vuodesta 2007 alkaen seuran toimintaa on aktivoitu uudella vuosittaisella seminaarisarjalla. Seminaarien avulla esitellään sotatieteiden nykytilaa ja suoritettujen tutkimustöiden tuloksia. Seminaareissa hyödynnetään sotatieteiden monitieteellisyyttä, joten ne ovat eri jaostojen yhteistilaisuuksia. Seminaarit olivat avoimia tilaisuuksia ja ne pidettiin Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6 Helsinki). Kevätkaudella pidettiin yhteensä kaksi seminaari, joihin osallistui noin 100 henkilöä ja syyskaudella pidettiin kolme seminaari, joihin osallistui noin 270 henkilöä. Seminaarisarjan ensimmäisen vuoden toimintaa pidetään hyvänä avauksena sekä sisällön että toteutuksen osalta. Yhteenveto seminaareista on liitteenä.. V TUTKIMUSTOIMINTA Jäsenten omaehtoinen sotatieteellinen tutkimustyö vuonna 2007 keskittyi Tiede & Ase no 65 julkaistuihin tutkimuksiin. Lisäksi tuettiin komentaja Ove Enqvistin väitöstutkimusta 1500 eurolla. Jaostojen kokouksissa esitellyistä pienimuotoisista tutkimuksista seura maksoi apurahana 90 euroa, mihin sisältyivät kulut. VI JULKAISUTOIMINTA Vuonna 2007 seura julkaisi ja kustansi vuosikirjansa Tieteen ja Aseen numeron 65, joka oli 80- vuotisjuhlajulkaisu. Vuosikirjan päätoimittajana oli kenraalimajuri Pertti Salminen, toimituskunnan sihteerinä toimi majuri Teuvo Jaskari. Kirjan painoi kirjapaino Waasa Graphics Oy Vaasa 1250 kappaleen painoksena ja 416-sivuisena.

4 4 Seuran kotisivut olivat Tieteellisten seurain valtuuskunnan palvelimella osoitteessa Sivuja ylläpiti seuran sihteeri. Seuran vuosikirjojen myynnistä on sovittu kirjakauppa Tiedekirjan kanssa. VII SEURAN TALOUS Sijoitustoiminnan tavoitteena on sijoittaa varoja turvaavasti ja tuottavasti sekä jakaa sijoitusten vuosittaisesta tuotosta enintään koko tuotto seuran tarkoitusperien hyväksi. Yleisenä periaatteena seuralla on sijoittaa vakavaraisiin suomalaisiin osakkeisiin ja rahastoihin, jotka takaavat riittävän vuotuisen osingon tai korkotuoton. Sijoitusten kohdentuminen tarkistetaan vuosittain. Vuonna 2007 seura sai Suomen Marsalkka Mannerheimin Sotatieteelliseltä Rahastolta euron ja Maanpuolustuksen Kannatussäätiöltä euron avustukset seuran piirissä tapahtuvan vapaaehtoisen sotatieteellisen tutkimustyön taloudelliseksi tukemiseksi. Osakesijoittamisen hajauttamista jatkettiin myymällä noin 50 % Nordean osakkeista ja näin saaduilla myyntituloilla ostettiin 3180 kpl TeliaSoneran osakkeita. Lisäksi euroa sijoitettiin vuoden määräaikaistilille. Seuran tilinpäätös osoittaa ylijäämää 49934,58 euroa vuodelta Ylijäämä muodostui saadusta lahjoituksesta ( euroa) ja osakkeiden hajauttamisesta ( euroa). Ylijäämän hallitus esittää lisättäväksi käyttöpääomaan. Seuran omistuksessa olevien osakkeiden ja sijoitusten arvot ovat seuraavat (euroa): Kohde Taseessa Markkina-arvo Osakkeet: Nordea FDR , ,00 Neste Oil , ,50 TeliaSonera FI , ,00 Sijoitusrahasto-osuudet: 0 0 EVLI Multi Manager , ,36 Nordea Pohjoismaat Kasvu 4 554, ,92 Nordea Vakaa Tuotto Kasvu 3 713, ,78 Nordea Korkosalkku Kasvu , ,57 Kaikki yhteensä , ,13 Edellisen vuoden markkina-arvo oli ,01 euroa. Lisäksi määräaikaistilillä on euroa (SMMSR:n avustukset).

5 5 Toimintakertomuksen 2007 LIITE 1 Seuran nimi: Suomen Sotatieteellinen Seura ry Kotimaiset tilaisuudet Tilaisuuden nimi Johtamisen jaosto: Taistelustressi ja sodan väkivaltaan liittyvät tunnereaktiot (esitelmä pidetään englanniksi) Prof Dave Grossman, USA Jäsentilaisuudet (esim. kuukausikokoukset) Ajankohta Osallistujamäärä yhteensä klo Muuta Strategian jaosto: Yhteiskunnan turvallisuuden parantaminen Ajantasaistettu Yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaamisen strategia (YETT), Komkapt J-A Puistola Strategian jaosto: Venäjän Itämeren-politiikka, Dos A Juntunen klo klo Kevätkokous klo Sotahistorian jaosto: Suomalaisen sotataidon kehittyminen vuosina , Dos, FT Jarkko Kemppi Strategian jaosto: Asymmetric Warfare (englanniksi), Evl T Jeppsson Strategian jaosto: EUBG päivystysvuoron kokemukset, evl Mika Kerttunen Strategian jaosto: "Kansainväliset toimijat v 2030", prof Pekka Sivonen Strategian jaosto: Ajankohtaista Lähi-idästä, maj Juha Mäkelä klo klo klo klo klo Syyskokous klo Strategian jaosto: Venäjän turvallisuuspoliittisesta kehityksestä, maj Juha Mäkelä Strategian jaosto: Sodan kuvan muutos ja Suomen puolustuksen uskottavuus, maj Jyrki Raitasalo klo klo Tilaisuudet yhteensä 218

6 6 80-vuotisjuhlatilaisuus Tilaisuuden nimi Studia Militaria seminaari 1 Suomalainen koulutus - puolustuksen ja kriisinhallinnan vahvuus muuttuvissa toimintaympäristöissä Studia Militaria seminaari 2 Valtakunnalliset tilaisuudet Ajankohta Osallistujamäärä 7.2. klo klo klo Muuta Tietoyhteiskunnan maanpuolustus ja tilannetietoisuuden haasteet Studia Militaria seminaari klo "Johtamisen Megatrendit" Studia Militaria seminaari klo Quo vadis maavoimat? Studia Militaria seminaari 5 "Valkeasaaresta Lappeenrantaan kesällä Mitä tapahtui rintamalinjoilla ja niiden takana?" klo Tilaisuudet yhteensä 513 Kansainväliset tilaisuudet Suomessa järjestetyt Tilaisuuden nimi Ajankohta Osallistujamäärä Muuta Maa ja paikkakunta Tilaisuuden nimi Ulkomailla järjestetyt Ajankohta Osallistujamäärä Muuta

7 7 Suomen Sotatieteellisen Seuran tilinpäätös LIITE 2 Tuloslaskelma 2007 Varsinainen toiminta Kulut Henkilöstökulut Edellinen tilikausi Toteutunut Vertailu 4000 Palkat ,4 8 % 4010 Tilintarkastajien palkkiot % 4102 TEL- ja LEL -maksut 446,6 528,96 18 % Yhteensä Henkilöstökulut 2886,6 3149,36 9 % Muut kulut Varainhankinta Tuotot 4210 Toimitilavuokrat Matkakulut, puheenjohtaja 43,6 95,6 119 % 4301 Postikulut 586,12 815,84 39 % 4302 Sihteerin atk- ja puhelinkulukorvaukset % 4303 Pankkikulut 1197,67 199,73-83 % 4304 Toimistokulut 922,35 768,6-16 % 4710 Apurahat 7769, ,9 11 % 4720 TSV:n jäsenmaksu ,2-1 % 4750 Yhdistysrekisterimaksu % T&A:n toimitusmenot 4733, % T&A:n postitusmenot 2852, ,06 37 % 4850 Konttoritarvikkeet 724, ATK-palvelut Seuran ja hallituksen kokousten järjestelykulut 823, , % Yhteensä Muut kulut 19533, ,8 51 % Tuotto-/Kulujäämä , ,16 45 % Jäsenmaksutulot % Jäsenmaksutulot % Jäsenmaksutulot Säätiöiden ja rahastojen tukimaksut % Yhteensä Tuotot % Tuotto-/Kulujäämä % Sijoitus- ja rahoitustoiminta Tuotot 5100 Nordean osinkotuotot 3085, ,44-27 % Neste Oil osinkotuotot Nordea Optiman tuotto 92, % 5102 Nordea Avantin tuotto 83,05 83,64 0 % 5104 Nordea Vakaa tuotto 79, Rahoitustuotot 33516, ,2-55 % 8100 Korkotuotot 132,11 777, % Yhteensä Tuotot 36909, ,85-49 % Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Tilinpäätössiirrot 8900 Muut rahoituskulut 439, % Yhteensä Kulut 439, % Tuotto-/Kulujäämä 36470, ,85-48 % 9291 T&A:n myyntituotot 371,3 248,89-32 % Yhteensä Satunnaiset tuotot 371,3 248,89-32 % Tilikauden tulos 36702, ,58 36 % Tilikauden ylijäämä (alijäämä) 36702, ,58 36 %

8 8 Tase 2007 TASE V A S T A A V A PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Saamiset Pitkäaikaiset saamiset Myyntisaamiset Lyhytaikaiset saamiset Siirtosaamiset Rahoitusarvopaperit Rahat ja pankkisaamiset V A S T A T T A V A A Oma pääoma Alkusaldo Muutos Loppusaldo 1400 Nordean osakkeet 16323, , , Neste Oil osakkeet TeliaSonera FI osakkeet , , Evli Multi Manager , , Nordea Pohjoismaat Kasvu 4554, , Nordea EuroKasvuKorko 7679, , Nordea Vakaa Tuotto Kasvu 3713, , Nordea Korkosalkku Kasvu , ,51 Yhteensä Sijoitukset 61484, , ,12 Sijoitukset yhteensä 61484, , ,12 PYSYVÄT VASTAAVAT YHTEENSÄ 61484, , , Siirtosaamiset 116,24-116,24 0 Yhteensä Siirtosaamiset 116,24-116,24 0 Saamiset yhteensä 116,24-116,24 0 Saamiset yhteensä 116,24-116, Pankkitili Nordea 17117, , Pankkitili Nordea, määräaikaistili Pankkitili Nordea, määräaikaistili Yhteensä Rahat ja pankkisaamiset 41117, ,87 VAIHTUVAT VASTAAVAT YHTEENSÄ 41234, , ,87 V A S T A A V A , , , Omapääoma 22590, ,05 Yhteensä Oma pääoma 22590, ,05 Edellisten tilikausien ylijäämä (alijäämä) 2080 Käyttöpääoma 72599, ,3 Yhteensä Edellisten tilikausien ylijäämä (alijäämä) 72599, ,3 TILINPÄÄTÖSSIIRTOJEN KERTYMÄ Vapaa ehtoiset varaukset Tilikauden ylijäämä (alijäämä) , ,58 OMA PÄÄOMA YHTEENSÄ 95189, , ,93 Pakolliset varaukset VIERAS PÄÄOMA Pitkäaikainen Lyhytaikainen Siirtovelat 2800 Siirtovelat 7529, , ,06 Yhteensä Siirtovelat 7529, , ,06 Lyhytaikainen yhteensä 7529, , ,06 VIERAS PÄÄOMA YHTEENSÄ 7529, , ,06 V A S T A T T A V A A , , ,99

Jäsenten vapaaehtoinen sotatieteellinen tutkimustyö keskittyi perinteisesti Tieteessä ja Aseessa julkaistuihin tutkimuksiin.

Jäsenten vapaaehtoinen sotatieteellinen tutkimustyö keskittyi perinteisesti Tieteessä ja Aseessa julkaistuihin tutkimuksiin. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 I YLEISTÄ Vuosi 2011 oli Seuran 84. toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 69. kerran. Seuran toiminnan painopiste vuonna 2011 oli Studia Militaria-seminaarien toteutuksessa.

Lisätiedot

Tilintarkastajina olivat eversti Seppo Rahkonen ja eversti Pentti Väänänen sekä varatilintarkastajina eversti Kari Suvanto ja eversti Pekka Jouko.

Tilintarkastajina olivat eversti Seppo Rahkonen ja eversti Pentti Väänänen sekä varatilintarkastajina eversti Kari Suvanto ja eversti Pekka Jouko. SUOMEN SOTATIETEELLINEN SEURA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 I YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Seuran 81. toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 66. kerran. Seuran toiminnan painopiste vuonna 2008 oli V Sotatieteiden

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 I YLEISTÄ Vuosi 2009 oli Seuran 82. toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 67. kerran. Seuran toiminnan painopiste vuonna 2009 oli Studia Militaria seminaarien toteutuksessa.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 I YLEISTÄ Vuosi 2010 oli Seuran 83. toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 68. kerran. Seuran toiminnan painopiste vuonna 2010 oli Sotatieteiden päivien toteutuksessa. Näiden

Lisätiedot

Tilintarkastajina olivat eversti Seppo Rahkonen ja eversti Pentti Väänänen sekä varatilintarkastajina eversti Kari Suvanto ja eversti Pekka Jouko.

Tilintarkastajina olivat eversti Seppo Rahkonen ja eversti Pentti Väänänen sekä varatilintarkastajina eversti Kari Suvanto ja eversti Pekka Jouko. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 I YLEISTÄ Vuosi 2012 oli Seuran 85. toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 70. kerran. Seuran toiminnan painopiste vuonna 2012 oli Sotatieteiden päivien 2012 toteutuksessa.

Lisätiedot

Studia Militaria -seminaareja pidettiin yhteensä kolme, joista kaksi Tieteiden talolla ja yksi Kruunuhaan maneesissa.

Studia Militaria -seminaareja pidettiin yhteensä kolme, joista kaksi Tieteiden talolla ja yksi Kruunuhaan maneesissa. 1 Suomen Sotatieteellinen Seura ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 I JOHDANTO Vuosi 2014 oli Seuran 87. toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 72. kerran. Seuran toiminnan painopisteitä vuonna 2014 olivat

Lisätiedot

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset Tilikauden tulos

Lisätiedot

Suomen Sotatieteellinen Seura ry

Suomen Sotatieteellinen Seura ry !1 Suomen Sotatieteellinen Seura ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 I JOHDANTO Vuosi 2015 oli seuran 88 toimintavuosi. Tiede ja Ase julkaistiin 73. kerran. Seuran toiminnallisia painopisteitä olivat Studia

Lisätiedot

YH Asteri yhdistys YH14

YH Asteri yhdistys YH14 TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Pitkäaikaiset Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Lyhytaikaiset

Lisätiedot

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli

U1 - Urheiluseura (yhdistyksen kaava) - Asterin malli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset TILIKAUDEN TULOS Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Veroperust. varausten

Lisätiedot

KANSAN SIVISTYSRAHASTO

KANSAN SIVISTYSRAHASTO Kansan Sivistysrahasto Siltasaarenkatu 6 00530 HELSINKI Y-tunnus 0213501-3 KANSAN SIVISTYSRAHASTO TILINPÄÄTÖS 31.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3-5 Kirjanpitokirjat,

Lisätiedot

1 / 10. Iiden ry TILINPÄÄTÖS. Iiden ry. Y-tunnus: Tämä tilinpäätös on säilytettävä

1 / 10. Iiden ry TILINPÄÄTÖS. Iiden ry. Y-tunnus: Tämä tilinpäätös on säilytettävä 1 / 10 15505490 TILINPÄÄTÖS Iiden ry Ytunnus: 15505490 01.01.2017 31.12.2017 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2027 asti 2 / 10 15505490 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2017 31.12.2017 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (yh11)

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (yh11) TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset Tilikauden tulos

Lisätiedot

Tringa TASE VASTAAVAA. Kaudelta

Tringa TASE VASTAAVAA. Kaudelta TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT AINEELLISET HYÖDYKKEET MAA- JA VESIALUEET 1110 Maa- ja vesialueet/liittymisma 2 95 2 95 2 95 2 95 RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT 1120 Rakennukset ja rakennelmat 4 666,67 4

Lisätiedot

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (Yh13)

Yhdistys - Asteri mallitilikartta (Yh13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset ja rakennelmat 1120 Koneet ja kalusto Sijoitukset 1200

Lisätiedot

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44

VARSINAISEN TOIMINNAN KULUJÄÄMÄ -214 095,11-190 099,44 Y-tunnus 0678820-6 2 TULOSLASKELMA Euroina Euroina VARSINAINEN TOIMINTA 1.1.2015-31.12.2015 1.1.2014-31.12.2014 1. Tuotot Työtoimintatuotot 60 408,58 55 222,39 Järjestötoimintatuotot 4 988,00 5 116,00

Lisätiedot

PMA:n peruskaavat tuloslaskelmalle ja taseelle

PMA:n peruskaavat tuloslaskelmalle ja taseelle PMA:n peruskaavat tuloslaskelmalle ja taseelle PIENYRITYKSEN KULULAJIKOHTAINEN TULOSLASKELMA 1. LIIKEVAIHTO 2. Valmiiden ja keskeneräisten tuotteiden varastojen muutos 3. Valmistus omaan käyttöön 4. Liiketoiminnan

Lisätiedot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot

Metsänhoitoyhdistys TASE VASTAAVAA. Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot TASE VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineettomat oikeudet Muut pitkävaikutteiset menot Ennakkomaksut Aineelliset hyödykkeet Maa- ja vesialueet Rakennukset ja rakennelmat Koneet ja kalusto

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36

Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36 Tulosta Suomen Asiakastieto Oy 20.05.2007 09:36 Yrityksen Talousraportti Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 TULOSLASKELMA 10 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta 3000 Avustukset 1 147,90 821,70 3005 Kohdeavustukset, Vihreä liitto 12 456,72 11 475,00 3006 Saadut

Lisätiedot

24.3.2015. Osuuskunta KPY:n omistusosuudet ovat seuraavat:

24.3.2015. Osuuskunta KPY:n omistusosuudet ovat seuraavat: Tilinpäätöstiedote vuodelta 2014 1 (7) Osuuskunta KPY -konsernin tilinpäätöstiedote ajalta 1.1. 31.12.2014 Vuoden 2014 tuloskehitys Konsernin liikevaihto oli 323,6 miljoonaa euroa (247,0 milj. euroa vuonna

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2013

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2013 MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 31.12.2013 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset Muut pysyvät vastaavat. Rahoitusarvopaperit Rahat ja pankkisaamiset

Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset Muut pysyvät vastaavat. Rahoitusarvopaperit Rahat ja pankkisaamiset TASE VASTAAVAA Pysyvät vastaavat Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset Muut pysyvät vastaavat Omakatteisten rahastojen varat Aktiiviteettirahastojen varat Muiden omakatteisten rahastojen

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2012

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös 31.12.2012 MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 31.12.2012 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Tringa TASE VASTAAVAA

Tringa TASE VASTAAVAA Esitysvaluutta EUR PYSYVÄT VASTAAVAT AINEELLISET HYÖDYKKEET MAA- JA VESIALUEET 1110 Maa- ja vesialueet/liittymisma 2 950,00 2 950,00 2 950,00 2 950,00 RAKENNUKSET JA RAKENNELMAT 1120 Rakennukset ja rakennelmat

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111)

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

Konsernituloslaskelma

Konsernituloslaskelma Konsernituloslaskelma ei laadittu 1.1.2017-31.12.2017 1.1.2016-31.12.2016 LIIKEVAIHTO 26 416 878,43 Liiketoiminnan muut tuotot 1 468 655,80 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat Ostot tilikauden

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 1.1-31.12.2015 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

LAHDEN SEUDUN EKONOMIT r.y. Y-tunnus 0359261-1 T A S E K I R J A

LAHDEN SEUDUN EKONOMIT r.y. Y-tunnus 0359261-1 T A S E K I R J A LAHDEN SEUDUN EKONOMIT r.y. Y-tunnus 0359261-1 T A S E K I R J A 31.12.2015 Lahden Seudun Ekonomit r.y. 2/ 15 Sisältö: Tuloslaskelma 1.1.-31.12.2015 3, 4 Tase 31.12.2015 5, 6 Liitetiedot 7 Luettelo käytetyistä

Lisätiedot

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim. tuotot

Lisätiedot

Urheiluseura U TULOSLASKELMA. VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot. Kulut. TUOTTO-/KULUJÄÄMÄ Varainhankinta 0,00 0,00 0,00 0,00

Urheiluseura U TULOSLASKELMA. VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot. Kulut. TUOTTO-/KULUJÄÄMÄ Varainhankinta 0,00 0,00 0,00 0,00 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset TILIKAUDEN TULOS Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Veroperust. varausten

Lisätiedot

Konsernituloslaskelma

Konsernituloslaskelma Konsernituloslaskelma 1.1.2018-31.12.2018 1.1.2017-31.12.2017 LIIKEVAIHTO 28 729 986,76 26 416 878,43 Valmistus omaan käyttöön 6 810,90 Liiketoiminnan muut tuotot 1 500 810,15 1 468 655,80 Materiaalit

Lisätiedot

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008

TASEKIRJA 31.12.2008. FarmiPeli Oy TILINPÄÄTÖS Y-tunnus 2148374-2 27.9.2007 31.12.2008 TASEKIRJA 31.12.2008 Sisällys sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2-3 Liitetiedot 4-5 Luettelo käytetyistä kirjanpitokirjoista 5 Tositelajit ja säilyttämistapa 5 Tilinpäätöksen allekirjoitus 6 Tilikartta 7 Tasekirja

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211)

Urheiluseura - kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u211) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutustoiminta Valmennustoiminta Kilpailutoiminta Nuorisotoiminta Tiedotustoiminta Julkaisutoiminta Kansainvälinen toiminta Hallinto Muu varsinainen toiminta Poistot

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2008 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2008 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli

Yh16 - Aatteellinen yhdistys - Asterin malli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset Tilikauden tulos Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Verotusper. varausten

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2015 Säilytettävä vähintään 31.12.2025 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2015 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2015

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry

TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry 1 / 11 TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry Y-tunnus: 01.01.2016-31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2016-31.12.2016 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Yhdistys YH TULOSLASKELMA. Varsinainen toiminta Tuotot. Kulut. Tuotto-/Kulujäämä. Varainhankinta 0,00 0,00 0,00 0,00

Yhdistys YH TULOSLASKELMA. Varsinainen toiminta Tuotot. Kulut. Tuotto-/Kulujäämä. Varainhankinta 0,00 0,00 0,00 0,00 TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Tuotto-/Kulujäämä Varainhankinta Kulut Tuotto-/Kulujäämä Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Tuotto-/Kulujäämä Yleisavustukset

Lisätiedot

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Suomen LVI-liitto SuLVI ry TILINPÄÄTÖS 31.12.2018 Tilikausi 1.1.31.12.2018 Sisällysluettelo Sivut Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3 4 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 5 Käytetyt tilikirjat 6 Tilinpäätös

Lisätiedot

Amcham Finland/Suomalais-Amerikkalainen Kauppakamariyhdistys Suomessa ry

Amcham Finland/Suomalais-Amerikkalainen Kauppakamariyhdistys Suomessa ry Kauppakamariyhdistys Suomessa ry TASEKIRJA 31.12.2014 Eteläranta 6 a 8 00130 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1985788-0 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2014-31.12.2014 Sivu No Toimintakertomus 1.1-1

Lisätiedot

SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA TASEKIRJA

SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA TASEKIRJA SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA TASEKIRJA 01.01.2015-31.12.2015 SUOMEN METSÄTIETEELLINEN SEURA Kotipaikka Helsinki Y -tunnus 0202223-8 Tasekirja tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo: Tilinpäätös

Lisätiedot

Suomen LVI-liitto SuLVI ry Y-tunnus

Suomen LVI-liitto SuLVI ry Y-tunnus Suomen LVIliitto SuLVI ry Ytunnus 01169633 Suomen LVIliitto SuLVI ry TILINPÄÄTÖS 31.12.2016 Suomen LVIliitto SuLVI ry Ytunnus 01169633 Tilikausi 1.1.31.12.2016 Sisällysluettelo Sivut Tuloslaskelma 1 Tase

Lisätiedot

Valmennuksen tuotot. Kansainväliset tuotot. Känsainväliset kulut. Liiketoiminnan tuotot Muut varainhank. tuotot Liiketoiminnan kulut

Valmennuksen tuotot. Kansainväliset tuotot. Känsainväliset kulut. Liiketoiminnan tuotot Muut varainhank. tuotot Liiketoiminnan kulut TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim.

Lisätiedot

Gumböle Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4

Gumböle Golf Oy TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010. PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4 Gumböle Golf Oy PL 111 02771 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 1637407-4 TASEKIRJA 1.1.2010-31.12.2010 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2020 asti Tilinpäätöksen laatija: Gumböle Golf ry 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Suomen LVI-liitto SuLVI ry TILINPÄÄTÖS 31.12.2017 Tilikausi 1.1.31.12.2017 Sisällysluettelo Sivut Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3 4 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 5 Käytetyt tilikirjat 6 Tilinpäätös

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry

TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry 1 / 8 TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry Y-tunnus: 1.1. 31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 8 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. 31.12.2016 Sisällysluettelo Tase... 3 Tuloslaskelma...

Lisätiedot

Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012

Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012 TASEKIRJA 1.1.2012-31.12.2012 31.12.2012 Kognitiivisen psykoterapian yhdistys ry SISÄLLYSLUETTELO Tase 3-4 Tuloslaskelma 5 Liitetiedot 6 Liitetiedot 7-8 Käytetyt kirjanpitokirjat 9 Tililuettelo 10-11 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri Kirjanpidon mallitilipuitteisto

Urheiluseura - Asteri Kirjanpidon mallitilipuitteisto TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

TASE VASTAAVAA. SAAMISET MYYNTISAAMISET 1700 Myyntisaamiset 0,00 0,00 340,50 340,50 SIIRTOSAAMISET 1870 Ennakkomaksut 5484,25 5484,25 4657,44 4657,44

TASE VASTAAVAA. SAAMISET MYYNTISAAMISET 1700 Myyntisaamiset 0,00 0,00 340,50 340,50 SIIRTOSAAMISET 1870 Ennakkomaksut 5484,25 5484,25 4657,44 4657,44 TASE VASTAAVAA 31.12.2014 31.12.2013 TASE VASTAAVAA PYSYVÄT VASTAAVAT AINEETTOMAT HYÖDYKKEET AINEETTOMAT OIKEUDET 1031 ATK-ohjelmat 0,00 0,00 220,00 220,00 AINEETTOMAT HYÖDYKKEET yhteensä 0,00 220,00 AINEELLISET

Lisätiedot

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (yb11)

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (yb11) TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

1. Kunnan/kuntayhtymän tilinpäätöstiedot

1. Kunnan/kuntayhtymän tilinpäätöstiedot 1. Kunnan/kuntayhtymän tilinpäätöstiedot 1.1 Tuloslaskelma, ulkoinen Toimintatuotot Myyntituotot Maksutuotot Tuet ja avustukset Muut toimintatuotot Valmistevarastojen muutos +/- Valmistus omaan käyttöön

Lisätiedot

TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y.

TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. 1 / 15 TASEKIRJA Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. Y-tunnus: 01.01.2012-31.12.2012 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2022 asti 2 / 15 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2012-31.12.2012 Sisällysluettelo

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Suomen Triathlonliitto r.y.

TILINPÄÄTÖS Suomen Triathlonliitto r.y. 1 / 12 TILINPÄÄTÖS Ytunnus: 01.01.2018 31.12.2018 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2028 asti 2 / 12 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2018 31.12.2018 Sisällysluettelo Tase... 3 Tuloslaskelma... 5 Tilinpäätöksen

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313)

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u313) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset

Lisätiedot

U3 - Urheiluseura (ensin tuotot toiminnanaloittain, sitten kulut toiminnanaloittain)

U3 - Urheiluseura (ensin tuotot toiminnanaloittain, sitten kulut toiminnanaloittain) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim.

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (U113)

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (U113) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset ja rakennelmat 1120 Koneet ja kalusto Sijoitukset 1200

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 1.1-31.12.2017 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (Yb13)

Yhdistys - ALV - Asteri mallitilikartta (Yb13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 maa- ja vesialueet 1110 rakennukset ja rakennelmat 1120 koneet ja kal. kauden alussa 1121

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 20.01.2009 12:24

Suomen Asiakastieto Oy 20.01.2009 12:24 Tulosta Suomen Asiakastieto Oy 20.01.2009 12:24 Yrityksen Talousraportti Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity

Lisätiedot

Tilinpäätös

Tilinpäätös Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Fredrikinkatu 33 A 4 krs 00120 Helsinki Y-tunnus: 1897609-5 Tilinpäätös 1.1.2008 31.12.2008 Tase 1 Tuloslaskelma 2-3 Liitetiedot 4 Hallituksen allekirjoitukset

Lisätiedot

TASEKIRJA Tietojärjestelmien tarkastus- ja valvonta ry

TASEKIRJA Tietojärjestelmien tarkastus- ja valvonta ry 1 / 11 TASEKIRJA Tietojärjestelmien tarkastus- ja valvonta ry Y-tunnus: 01.05.2013-30.04.2014 Tämä tasekirja on säilytettävä 30.4.2024 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.05.2013-30.04.2014 Sisällysluettelo

Lisätiedot

KANSAN SIVISTYSRAHASTO

KANSAN SIVISTYSRAHASTO Kansan Sivistysrahasto Siltasaarenkatu 6 00530 HELSINKI Y-tunnus 0213501-3 KANSAN SIVISTYSRAHASTO TILINPÄÄTÖS 31.10.2009 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3-6 Kirjanpitokirjat,

Lisätiedot

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u311)

Urheiluseura - kaava 3 - Asteri mallitilikartta (u311) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim.

Lisätiedot

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA

SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA SUOMEN SHAKKILIITTO RY TASEKIRJA 1.1.2015 31.12.2015 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1106880-1 Tilinpäätös kaudelta 1.1.2015 31.12.2015 Tuloslaskelma 1 2

Lisätiedot

Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab

Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab 1/9 Kustannus Oy Vapaa Ajattelija Ab TASEKIRJA Tase-erittelyt 1.1.2004-31.12.2004 Tasekirjan sisällysluettelo Kirjanpitoaineisto 1 Toimintakertomus 2 Talousarviovertailu

Lisätiedot

Suomen Asiakastieto Oy 29.06.2010 09:25

Suomen Asiakastieto Oy 29.06.2010 09:25 Suomen Asiakastieto Oy 29.06.2010 09:25 Yrityksen Talousraportti Suomen Asiakastieto Oy Työpajankatu 10 00580 Helsinki Y-tunnus 01110279 Kaupparekisterinumero 161689 Kotipaikka Helsinki Rekisteröity kaupparekisteriin

Lisätiedot

YB Yhdistys ALV AB14.WTR

YB Yhdistys ALV AB14.WTR TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Pitkäaikaiset Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Lyhytaikaiset

Lisätiedot

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (Ub13)

Urheiluseura - ALV - Asteri mallitilikartta (Ub13) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 maa- ja vesialueet 1110 rakennukset ja rakennelmat 1120 koneet ja kal. kauden alussa 1121

Lisätiedot

U3 Asteri urheiluseurau314.wtr

U3 Asteri urheiluseurau314.wtr U3 Asteri urheiluseurau314.wtr TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset

Lisätiedot

U2 Asteri urheiluseura laaaja tase U214L.WTR

U2 Asteri urheiluseura laaaja tase U214L.WTR TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Perustamismenot Tutkimusmenot Kehittämismenot Aineettomat oikeudet Liikearvo Muut pitkävaikutteiset menot Ennakkomaksut Aineelliset hyödykkeet Maa-

Lisätiedot

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2010. Toimintakertomus. Tilinpäätös

VESIOSUUSKUNTA UHKOILA. Y-tunnus 2009335-5 TASEKIRJA 31.12.2010. Toimintakertomus. Tilinpäätös VESIOSUUSKUNTA UHKOILA Y-tunnus 2009335-5 1 TASEKIRJA 31.12.2010 Toimintakertomus Tilinpäätös VESIOSUUSKUNTA UHKOILA Sisällyslueftelo: Toimintakertomus 1 Tuloslaskelma 2 Tase 3-4 Liitetiedot 5-6 Päiväys

Lisätiedot

TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015

TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015 TULOSTIEDOT 2 LAPPEENRANNAN ENERGIA OY VUOSIKERTOMUS 2015 KONSERNI Tuloslaskelma (1 000 ) 1.1. 31.12.2015 1.1. 31.12.2014 LIIKEVAIHTO 124 532 128 967 Valmistus omaan käyttöön 4 647 4 869 Liiketoiminnan

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry

TILINPÄÄTÖS Suomen Muinaismuistoyhdistys ry 1 / 11 TILINPÄÄTÖS Y-tunnus: 01.01.2018-31.12.2018 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2028 asti 2 / 11 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2018-31.12.2018 Sisällysluettelo Toimintakertomus tilikaudelta

Lisätiedot

Leader Pyhäjärviseutu ry TASEKIRJA

Leader Pyhäjärviseutu ry TASEKIRJA TASEKIRJA 1.1.2015-31.12.2015 Sisällys TULOSLASKELMA... 1 TASE... 2 LIITETIEDOT... 4 LUETTELO KÄYTETYISTÄ KIRJANPITOKIRJOISTA... 6 TOSITELAJIT JA SÄILYTTÄMISTAPA... 6 TILINPÄÄTÖKSEN ALLEKIRJOITUS... 7

Lisätiedot

KIRJANPITOASETUKSEN 1:3 :N AATTEELLISEN YHTEISÖN JA SÄÄTIÖN TULOSLASKELMA JA TASE -KAAVAT

KIRJANPITOASETUKSEN 1:3 :N AATTEELLISEN YHTEISÖN JA SÄÄTIÖN TULOSLASKELMA JA TASE -KAAVAT KIRJANPITOASETUKSEN 1:3 :N AATTEELLISEN YHTEISÖN JA SÄÄTIÖN TULOSLASKELMA JA TASE -KAAVAT Aatteellisen yhteisön ja säätiön tuloslaskelma laaditaan seuraavan kaavan mukaan: Varsinainen toiminta a) Henkilöstökulut

Lisätiedot

HeSeta ry TASEKIRJA. Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013

HeSeta ry TASEKIRJA. Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013 HeSeta ry TASEKIRJA Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2013 on säilytettävä vähintään 31.12.2023 asti. (KPL 2:10.1 ) Tilikauden kirjanpitoaineisto on säilytettävä vähintään 31.12.2019 asti. (KPL 2:10.2

Lisätiedot

Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. TASEKIRJA

Suomen Ilmailuliitto - Finlands Flygförbund R.Y. TASEKIRJA TASEKIRJA Tilikausi: 01.01.2010-31.12.2010 Tämä tilinpäätös on allekirjoitettava ja säilytettävä paperilla 31.12.2020 asti. Laatija: Nurmi Susanna Sivu 2(11) Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2010-31.12.2010

Lisätiedot

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013

Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Directors' Institute of Finland - Hallitusammattilaiset ry Aleksanterinkatu 48 A 00100 Helsinki Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: 1831814-8 TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2023

Lisätiedot

ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA

ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA ETELA-SAVON VASEMMISTO RY. TASEKIRJA TILIKAUSI 1.1.2012-31.12.2012 TASEKIRJAN SISALLYSLUETTELO Vertaava tuloslaskelma Vertaava tase Tase-erittely Paivays ja allekirjoitus, tilintarkastusmerkinta Luettelo

Lisätiedot

EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008. Visma Services Aleatus Oy Ab

EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008. Visma Services Aleatus Oy Ab EMMAUS HELSINKI R.Y. EMMAUS HELSINGFORS R.F. T A S E K I R J A 31.12.2008 Emmaus Helsinki r.y. - Emmaus Helsingfors r.f. Y-tunnus 0315404-8 TASEKIRJA 31.12.2008 Sivu V U O S I T I L I N P Ä Ä T Ö S Tuloslaskelma

Lisätiedot

Varsinaisen toiminnan tuotto- / kulujäämä -1 951 104,22-1 758 750,67. Tuotot Jäsenmaksut 39 140,00 37 720,00. Kulut Varainhankinnan kulut 516,19 0,00

Varsinaisen toiminnan tuotto- / kulujäämä -1 951 104,22-1 758 750,67. Tuotot Jäsenmaksut 39 140,00 37 720,00. Kulut Varainhankinnan kulut 516,19 0,00 SUOMEN LUTERILAINEN EVANKELIUMIYHDISTYS RY TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta 1.1.-31.12.2009 1.1.-31.12.2008 Testamentit 140 489,00 275 845,49 Srk:n talousarviomäärärahat 1 203 139,49 1 351 418,02 Vapaaehtoinen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2016

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2016 TILINPÄÄTÖS 2016 TULOSLASKELMA 2016 2015 Liikevaihto 2 994 437 3 576 109 Valmistus omaan käyttöön 0 140 276 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat -56 436-115 284 Palvelujen ostot -344 363-400

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2015

LAPPEENRANNAN SEUDUN YMPÄRISTÖTOIMI TILINPÄÄTÖS 2015 TILINPÄÄTÖS 2015 TULOSLASKELMA 2015 2014 Liikevaihto 3 576 109 3 741 821 Valmistus omaan käyttöön 140 276 961 779 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat -115 284-96 375 Palvelujen ostot

Lisätiedot

Aineettomat oikeudet. Muut pitkävaikutteiset menot. Rakennukset ja rakennelmat

Aineettomat oikeudet. Muut pitkävaikutteiset menot. Rakennukset ja rakennelmat TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Perustamismenot Tutkimusmenot Kehittämismenot Aineettomat oikeudet Liikearvo Muut pitkävaikutteiset menot Ennakkomaksut Aineelliset hyödykkeet Maa-

Lisätiedot

UB urheiluseura alv UB14.WTR

UB urheiluseura alv UB14.WTR TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Myyntisaamiset lyhytaik.

Lisätiedot

VUOSIKATSAUS 2014 SISÄLLYSLUETTELO

VUOSIKATSAUS 2014 SISÄLLYSLUETTELO VUOSIKATSAUS 2014 SISÄLLYSLUETTELO KuntaPro Oy vuonna 2014... 2 Keskeiset tuotanto- ja talousluvut... 3 KuntaPro Oy:n hallinto... 3 Johdon palkitseminen... 3 Henkilöstö... 3 Tuloslaskelma 2014... 4 Tase

Lisätiedot

Ravintola Gumböle Oy

Ravintola Gumböle Oy Ravintola Gumböle Oy Gumbölentie 20 02770 Espoo Kotipaikka: Espoo Y-tunnus: 2463691-9 TASEKIRJA 1.1.2013-31.12.2013 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2023 asti Tilinpäätöksen toteutti: Gumböle Golf

Lisätiedot

Vuosikate Poistot käyttöomaisuudesta

Vuosikate Poistot käyttöomaisuudesta TULOSLASKELMA JA SEN TUNNUSLUVUT 2018 2017 2016 2015 2014 1 000 1 000 1 000 1 000 1 000 Toimintatuotot 8 062 8 451 7 781 7 800 7 318 Valmistus omaan käyttöön 60 56 47 67 96 Toimintakulut -53 586-51 555-51

Lisätiedot

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry

TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry 1 / 9 TASEKIRJA Suomen Lähetysneuvosto ry Y-tunnus: 01.01.2015-31.12.2015 Tämä tasekirja on säilytettävä 31.12.2025 asti 2 / 9 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2015-31.12.2015 Sisällysluettelo Tase... 3

Lisätiedot

KULULAJIPOHJAISEN TULOSLASKELMAN KAAVA LIITE 1 (Yritystutkimus ry 2011, 12-13)

KULULAJIPOHJAISEN TULOSLASKELMAN KAAVA LIITE 1 (Yritystutkimus ry 2011, 12-13) KULULAJIPOHJAISEN TULOSLASKELMAN KAAVA LIITE 1 (Yritystutkimus ry 2011, 12-13) Valmiiden ja keskeneräisten tuotteiden varastojen lisäys (+) tai vähennys (-) Valmistus omaan käyttöön (+) Liiketoiminnan

Lisätiedot

TASEKIRJA Tilinpäätös tilikaudelta

TASEKIRJA Tilinpäätös tilikaudelta Kotipaikka: Helsinki TASEKIRJA 30.06.2017 Tilinpäätös tilikaudelta 01.07.2016-30.06.2017 Tilinpäätöksen on toteuttanut Pohjois-Helsingin Tilitoimisto Debet & Kredit Helsinki Sisällysluettelo Toimintakertomus

Lisätiedot

U2L - Urheiluseura (tuloslaskelma toiminnanaloittain) - laaja tase

U2L - Urheiluseura (tuloslaskelma toiminnanaloittain) - laaja tase U2L - Urheiluseura (tuloslaskelma toiminnanaloittain) - laaja tase TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutustoiminta Valmennustoiminta Kilpailutoiminta Nuorisotoiminta Tiedotustoiminta Julkaisutoiminta

Lisätiedot

TULOSLASKELMA VARSINAIS- SUOMEN ALUEPELASTUSLAITOS 2009

TULOSLASKELMA VARSINAIS- SUOMEN ALUEPELASTUSLAITOS 2009 TULOSLASKELMA VARSINAIS- SUOMEN ALUEPELASTUSLAITOS 2009 Liikevaihto 33 202 242,72 Valmiiden ja keskeneräisten tuotteiden varastojen lisäys (+) tai vähennys (-) Valmistus omaan käyttöön (+) Liiketoiminnan

Lisätiedot

Tilinpäätös

Tilinpäätös Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Fredrikinkatu 33 A 4 krs 00120 Helsinki Y-tunnus: 1897609-5 Tilinpäätös 1.1.2009 31.12.2009 Tase 1 Tuloslaskelma 2-3 Liitetiedot 4 Hallituksen allekirjoitukset

Lisätiedot

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 Tasekirja Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 2 Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys Tase 2011 Vastaavaa Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto 327,37 452,01

Lisätiedot

Kuvasto ry:n avoimuusraportti

Kuvasto ry:n avoimuusraportti :n avoimuusraportti 2017 Visuaalisen alan taiteilijoiden tekijänoikeusyhdistys Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki p. 09 272 4022 kuvasto@kuvasto.fi www.kuvasto.fi y-tunnus: 06909952 2017 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Urheiluseura - laaja kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u213)

Urheiluseura - laaja kaava 2 - Asteri mallitilikartta (u213) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Perustamismenot 1000 Aineettomat hyödykkeet Tutkimusmenot Kehittämismenot Aineettomat oikeudet Liikearvo Muut pitkävaikutteiset menot Ennakkomaksut

Lisätiedot

Ryhmä Nimi Tili Tilin nimi Tyyppi List.kdi Seur.kdi Omin.kdi Alv-kdi Rivik.alv B/N Tasekdi Verokdi

Ryhmä Nimi Tili Tilin nimi Tyyppi List.kdi Seur.kdi Omin.kdi Alv-kdi Rivik.alv B/N Tasekdi Verokdi 15:19 20.08.2013 Sivu 1 1 VASTAAVAA 10 PYSYVÄT VASTAAVAT 100 AINEETTOMAT HYÖDYKKEET 1030 AINEETTOMAT OIKEUDET 1030 Aineettomat oikeudet 1 1003 1 0 Ei N 3 650 1050 MUUT PITKÄVAIKUTTEISET MENOT 1050 Muut

Lisätiedot