2/2019. Eilakaisla rekrytoi osaavimmat asiantuntijat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2/2019. Eilakaisla rekrytoi osaavimmat asiantuntijat"

Transkriptio

1 2/2019 Eilakaisla rekrytoi osaavimmat asiantuntijat

2

3 Taloustutkimuksen TEP 2018 tutkimus: Eilakaisla on ammattitaitoisin ja tunnetuin henkilöstöpalvelualan yritys Ammattitaito ja luotettavuus Eilakaislan vuokrahenkilöstön ammattitaito on vuodesta toiseen arvioitu parhaimmaksi suhteessa kilpailijoihin ja selkeästi toimialan keskiarvoa paremmaksi. lisäksi luotettavuudessa Eilakaisla on arvioitu alan kärkeen. Tunnettuus Eilakaisla on tunnettuudessa alan kärjessä, myös sellaisten päättäjien joukossa, jotka eivät ole vielä olleet varsinaisessa asiakassuhteessa Eilakaislaan. Asiakaspalvelu Eilakaisla onnistunut vakuuttamaan päättäjät asiakaspalvelullaan vuosi toisensa perään, heilahtelu eri vuosien välillä ei ole ollut merkittävää. Taloustutkimus Oy:n valtakunnallinen TEP2018 -tutkimus toteutettiin ja siihen vastasi yhteensä 1800 eri alojen yritysten ylintä ja keskijohtoa sekä muita päättävässä asemassa olevia. Kyselyssä olivat mukana Eilakaislan lisäksi mm. Adecco, Academic Work, Barona, Carrot, Citywork, Go On Yhtiöt, Manpower, Opteam, Sihti, Smile, StaffPoint, Student Work ja VMP Varamiespalvelu.

4 Tutkitusti parasta palvelua Eilakaisla 15. kertaa alansa paras mm. ammattitaidossa!* työntekijämme ovat ammattitaitoisia, asiantuntevia ja luotettavia * haastattelemme kaikki työntekijämme panostamme työntekijöittemme kehittämiseen ja koulutukseen noudatamme alan pelisääntöjä ja kaikkia työnantajan lakisääteisiä velvoitteita luottoluokitus AAA (D&B Finland) Suomen Vahvimmat Platina kärkiyritys (Suomen Asiakastieto Oy) *Taloustutkimus Oy:n TEP tutkimukseen vastanneet yritysjohtajat arvostivat Eilakaislan vuokrahenkilöstön ammattitaidoltaan alan ykköseksi, sekä luotettavuuden, asiakaspalvelun ja tunnettuuden osalta alan kärkeen!

5 Miksi Eilakaisla HR-kumppaniksi? Taloudellisuus Asiakaslojaliteetti Kannattava kasvu Yrittäjyys Avaamme asiakkaan odotukset ja vastaamme niihin Suunnittelemme aikataulun asiakkaan kanssa yhdessä Kommunikoimme avoimesti ja luottamuksella Paras palvelukokemus Jatkuva kehittyminen Yhtenäiset sisäiset toimintatavat ja prosessit asiakkaan tukena Tehokas ajankäyttö säästää asiakkaan aikaa Oikea työntekijä oikeaan paikkaan Turvallinen työnantaja Laatu Osaavat, oikeat työntekijät asiakkaalle Aina erinomainen, tasalaatuinen palvelu valtakunnallisesti Luotettava: TES, lait ja asetukset Työsuhteeseen kuuluvat asiat sekä työntekijän että asiakkaan kannalta aina oikein Työturvallisuus Asiakaskeskeisyys

6 Työpaikkailmoitukset

7 Työnantajamielikuva kirkkaaksi jo työpaikkailmoituksesta Työpaikkailmoituksen sisältö ja ulkoasu ovat haun A ja O. Huolellisessa speksauksessa määritellään konkreettisesti tarvittavat kompetenssit sekä ammattinimike tehdään ilmoitus, joka houkuttelee määriteltyjä hakijaprofiileja luodaan positiivinen ja mielenkiintoinen mielikuva työnantajasta ja työpaikasta mietitään tarkoin ilmoitukselle haluttu näkyvyys (mediat) ja peitto Klikkaa kuvaa ja katso animaatiosta, miten kohdentamalla ja optimoimalla ilmoituksesi, maksimoimme hakijoiden määrän ja kasvatamme yrityksesi bränditunnettuutta!

8 Toimeksiantoon sisältyvät Työpaikkojen julkaisukanavat Suosituimmat sähköiset rekrytointihakuilmoituskanavat: oikotie.fi monster.fi duunitori.fi TE-palvelut sekä oma ilmoituskanavamme kaislanet.eilakaisla.fi Lisäksi käytössä Kaislanet-hakijakantamme ( profiilia), konsulttiemme verkostot sekä cv-pankit (Monster.fi ja Oikotie.fi)

9 Työnantajamielikuva kirkkaaksi jo työpaikkailmoituksesta Työpaikkailmoituksen sisältö ja ulkoasu ovat haun A ja O. Huolellisessa speksauksessa määritellään konkreettisesti tarvittavat kompetenssit sekä ammattinimike tehdään ilmoitus, joka houkuttelee määriteltyjä hakijaprofiileja luodaan positiivinen ja mielenkiintoinen mielikuva työnantajasta ja työpaikasta mietitään tarkoin ilmoitukselle haluttu näkyvyys (mediat) ja peitto Klikkaa kuvaa ja katso animaatiosta, miten kohdentamalla ja optimoimalla ilmoituksesi, maksimoimme hakijoiden määrän ja kasvatamme yrityksesi bränditunnettuutta!

10 Toimeksiantoon sisältyvät Työpaikkojen markkinointikanavat Kaikki työpaikat Kaikki työpaikat Asiantuntijat (IT, myynti, markkinointi, viestintä) Lisäksi sponsoroituja nostoja (Facebook ja Instagram) Ilmoitusten muotoilu asiakkaan logolla ja tunnelmakuvalla tai videotervehdyksellä.

11 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Lisänäkyvyys: LinkedIn Sponsored Talous Markkinointi/ viestintä/ myynti IT/ Tietoliikenne Työntekijät Asiantuntijat Johto LinkedIn Job Slots 1,15 miljoonaa asiantuntijaa ja työntekijää valtakunnallisesti kohdennettu viikon markkinointikampanja kampanjan seuranta ja uudelleenkohdennus tarvittaessa 250 / ilmoitus (alv. 0%)

12 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Lisänäkyvyys: Oikotie Yksittäinen hakutulosnosto 190 (alv. 0%) nostaa Oikotie ilmoituksen julkaisuaikana yhden kerran hakutuloksissa ylimmäksi Avainpaikat ma-su 750 / vko (alv. 0%) HS.fi Iltasanomat.fi Digitoday.fi Taloussanomat.fi Avainpaikat ovat 1 viikon näkyvyyksiä ma-su julkaisuaikana. Ne lisäävät tavoittavuutta passiivisissa hakijoissa.

13 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Oikotie Avainpaikat Toimistotyö Johto Asiantuntijat Avainpaikka HS.fi:n etusivulla, Uutiset-osiossa, Helsingin Sanomien tablet-sovelluksessa tavoittaa aktiivista ja hyvin koulutettua kaupunkilaista 750 / ilmoitus (alv. 0%) Suomalaista uutissivustoista HS.fi tavoittaa päättäjäkohderyhmän parhaiten.

14 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Oikotie Avainpaikat Tekniikka Rakennusala IT/ Tietoliikenne Työntekijät Asiantuntijat Avainpaikka Iltasanomat.fi:n etusivulla, Uutiset-osiossa sekä IS mobiilissa (ma-su) tavoittaa 1,2 miljoonaa asiantuntijaa ja työntekijää valtakunnallisesti 750 / ilmoitus (alv. 0%) Iltasanomat on Suomen luetuin verkkosivusto.

15 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Oikotie Avainpaikat IT/ Tietoliikenne Asiantuntijat Kohdenostobanneri IS Digitodayn verkkosivuilla (ma-su) tavoittaa yli IT-alan ammattilaista 750 / ilmoitus (alv. 0%) Kohdenostobanneriin mahtuu yhtä aikaa 8 IT-paikkaa.

16 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Oikotie Avainpaikat Pankki/ Rahoitus/ Vakuutus Johto Asiantuntija Huippupaikka IS taloussanomien uutisten yhteydessä (masu) tavoittaa noin taloudesta kiinnostunutta, johtavassa asemassa olevaa tai ylempää toimihenkilöä viikoittain 750 / ilmoitus (alv. 0%)

17 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Lisänäkyvyys: Monster Hakutuloskorostus á 300e (alv. 0%)/ viikko/ Media harmaalla pohjalla, kiertävä karuselli Nostopaikka Premium á 600e (alv. 0%)/ viikko / Media Korostettu pohja, ylin sijainti listassa, näkyvyys kiinteä (vain väri vaihtuu per media, ts. kauppalehti.fi/ talouselama.fi/ marmai.fi / tekniikkatalous.fi tivi.fi / mikrobitti.fi) Premium-nostoista retargetointi mediassa käyneille ja nostot lähtevät aina myös uutiskirjeen tilaajille.

18 Erikseen sovittavat/ veloitettavat Lisänäkyvyys: muut Ilmoittelu sanomalehdissä paikallis- ja ilmaisjakelulehdet ilmoitustuotanto alk. 200 / ilmoitus lisäksi mediahinta Rekrytointitilaisuudet ja markkinointitapahtumat

19 Eilakaisla on GDPR valmis Eilakaislan toiminnassa huomioitu toukokuussa 2018 voimaantuleva GDPR Kattava auditointi tehtiin Asianajotoimisto Roihun toimesta tammikuussa, sisältäen mm. IT- järjestelmien, alihankkijasopimusten sekä toimintatapojen laaduntarkastuksen

20 Palvelumme

21 Toimialueemme ja palvelumme Toimisto- ja asiakaspalvelu Myynti ja markkinointi Rahoitus ja vakuutus Henkilöstö- ja taloushallinto Rekrytointi Henkilöstövuokraus Soveltuvuusarvioinnit Teollisuus ja logistiikka IT Farmasia Aula- ja toimistopalvelut Uudelleensijoitus Konsultointi

22 Rekrytointi

23 Rekrytoimme sinulle parhaan ammattilaisen - joustavasti Rekrytointimme avulla saat työntekijöitä suorittavasta tasosta vaativiin johtotason tehtäviin osa- ja kokoaikaisiin tehtäviin määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Voimme myös hoitaa puolestasi osan rekrytointiin liittyvistä töistä, esim. työpaikkailmoittelun tai alkuhaastattelut. Tiedätkö, kuinka paljon maksaa itse hoidettu rekrytointi: Eilakaislan rekrytointilaskuri (linkki) Voit antaa hoitaaksemme koko rekrytointiprosessin; profiloinnista loppusuoran ehdokkaisiin osan rekrytointiprosessista (esim. hakemusten käsittely, ehdokkaiden haastattelut tai testaus) kertaluontoiset projektit (esim. kesätyörekrytoinnit, uuden toiminnon käynnistäminen) kaikki tai nimetyt rekrytoinnit inhouse-mallilla (joko täysin tai osittain teidän tiloissanne ja työvälineillänne)

24 Miksi valita Eilakaisla rekrytointikumppaniksi? Nimetty asiakkuustiimi Eilakaisla nimittää yhteistyön alussa päävastuuhenkilön, jonka kautta varmistetaan yhteistyön sujuvuus, tiedonkulku ja toiminnan laadukkuus. Valtakunnallinen palveluverkosto Tuotamme laadukkaita rekrytointipalveluita valtakunnallisen palveluverkostomme kautta. Asiakastarpeen ymmärrys Yhteistyösopimuksen allekirjoituksen jälkeen käydään läpi asiakkaan liiketoiminnan ja organisaation esittely, sekä tutustutaan yrityskulttuuriin, jotta varmistetaan ymmärrys toiminnasta ja sen vaatimuksista. Projektisuunnitelma ja aikataulut Tehdään yhdessä rekrytointisuunnitelma ja asetetaan tavoitteet rekrytoinneille aikatauluineen. Proaktiivinen viestintä koko prosessin ajan Kumpikin osapuoli tiedottaa omassa organisaatiossaan sovituista käytännöistä ja pelisäännöistä. Eilakaisla tiedottaa asiakasta sovitusti rekrytointiprosessin edetessä. Klikkaa kuvaa ja katso videosta, mitä mieltä työntekijät olivat rekryprosessista ja Eilakaislan toiminnasta

25 Rekrytoinnin vaiheet 1. Tehtävän määrittely toimenkuva osaamisvaatimukset Aikataulutus prosessi ilmoittelu 2. Haku ja ilmoittelu Eilakaisla.fi, Oikotie, Monster, Duunitori, TE-palvelut, SoMe (mahd. printtimedia) Hakemusten läpikäynti Hakijoiden kyselyihin vastaaminen Eilakaislan haastattelut kasvotusten/puhelin/ video- tai online Hakijoiden esittely esittelyn pohjalta jatkohaastatteluiden sopiminen Asiakkaan haastattelut konsulttimme tarvittaessa mukana 3. Valinta Asiakkaan tekemä esivalinta Soveltuvuusarviointi tarvittaessa finalisteille Hakijoiden työhistoria, referenssien tarkistus Valinta tiedottaminen hakijoille 4. Seuranta Laatutakuu asiakastyytyväisyyden varmistaminen

26 Hyödyt sinulle! Säästät aikaa ja vaivaa: rekrytointi nopeutuu ja voit keskittyä omaan työhösi eikä aikataulussa pysyminen kuormita organisaatiotasi Säästät rahaa: kustannukset etukäteen tiedossa Saat tuloksia nopeasti: käytössäsi tunnetut valtakunnalliset rekrytointikanavat ja verkostot sekä CV-pankit ja some-näkyvyys Helppo ja turvallinen mm. kokemattomalle rekrytoijalle myös virherekrytointien riski pienenee. Voit olla varma: laatutakuu, kun hoidamme koko prosessin puolestasi

27 Referenssejämme

28 Myös osarekrytointi on mahdollinen osta tuote moduuleittain! MODUULIHINNOITTELU (PKS-PAINOTUS) SOURCING LISÄPALVELU 750 tai ILMOITTELU JA HAKEMUSTEN VASTAANOTTO (KERROIN 0,5) HAASTATTELUT (KERROIN 1) DIGITAALINEN HAASTATTELU (KERROIN 0,5) HILJAINEN HAKU (KERROIN 1,5) Sourcing lisäpalveluna rekrytointiprosessin yhteydessä. Sisältää max. 5h ehdokkaiden etsintää avoimista kannoista: 750 : kun ensimmäinen ehdokas esitellään asiakkaalle, laskutetaan joka tapauksessa : jos tehtävään valitaan sourcingin kautta löytynyt henkilö. Laskutetaan onnistumisesta. Eilakaisla laatii ilmoituksen toimenkuvan pohjalta ja se julkaistaan Eilakaislan vakiokanavissa: Oikotie.fi, Monster.fi, Duunitori.fi ja Kaislanet. Tapauskohtaisesti voimme julkaista ilmoituksen myös TEtoimistojen sivuilla ja lisämaksusta LinkedIn Job Slotseissa. Otamme hakemukset vastaan Kaislanetin kautta. Sisältää konsulttien tekemän työhaastattelun, esittelyn ja jatkohaastattelujen sopimisen asiakkaalle Kun hakijat on haastateltu Eilakaislan toimesta laatutakuu 4 kk Videohaastattelu/ puhelinhaastattelu - Puhelimitse tehtävä haastattelu/ videohaastattelu, ehdokasesittely sekä jatkohaastattelujen sopiminen - laatutakuu 1kk Koko hiljaisen haun prosessi laskutetaan, kun henkilö on valittu tehtävään.

29 Henkilöstövuokraus

30 Henkilöstövuokraus on huoletonta ja helppoa Henkilöstövuokrauksen avulla löydät ammattilaisia suorittavista tehtävistä johtotasoon osa-aikaisista tehtävistä kokoaikaisiin päiviksi, viikoiksi tai vuosiksi Klikkaa kuvaa ja katso animaatiosta, mitä saat ostaessasi Henkilöstöä Palveluna (PaaS)! Autamme myös akuuteissa tilanteissa: uuden osaamisen tarve kampanja- tai kehitysprojekti sairas- ja muiden lomien sijaistus ylityöt ja ruuhkahuiput vilkkaampi sesonki uuden liiketoiminnan käynnistäminen tilapäinen lisätyövoiman tarve

31 Henkilöstövuokrauksen vaiheet 1. Tehtävän määrittely toimenkuva osaamisvaatimukset Aikataulutus prosessi ilmoittelu 2. Haku ja ilmoittelu Eilakaisla.fi, Oikotie, Monster, Duunitori, TE-palvelut, SoMe (mahd. printtimedia) Hakemusten läpikäynti Hakijoiden kyselyihin vastaaminen Eilakaislan haastattelut kasvotusten/puhelin/ video- tai online Hakijoiden esittely esittelyn pohjalta jatkohaastatteluiden sopiminen Asiakkaan haastattelut konsulttimme tarvittaessa mukana 3. Valinta Asiakkaan tekemä esivalinta Soveltuvuusarviointi tarvittaessa finalisteille Hakijoiden työhistoria, referenssien tarkistus Valinta tiedottaminen hakijoille Toimeksiantosopimus asiakas ja Eilakaisla Työsopimus työntekijä ja Eilakaisla 4. Seuranta Laatutakuu asiakastyytyväisyyden varmistaminen

32 Henkilöstövuokrauksessa työntekijät ovat työsuhteessa Eilakaislaan Me vastaamme työnantajana lakisääteisten työnantajavelvoitteiden hoitamisesta, ml. eläke- ja sosiaaliturva tehtävän suorittamisesta hyvää ammattitaitoa ja laatutasoa noudattaen henkilöiden työkyvyn ylläpitämisestä ja tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon. Sinä vastaat käyttäjäyrityksenä työnjohdosta (ellei toisin ole kirjallisesti sovittu) perehdytyksestä ohjeistuksesta työmääräyksistä tavoitteiden määrittelystä. Vuokrahenkilön lomista ja poissaoloista sovitaan yhdessä Eilakaislan, asiakkaan ja vuokrahenkilön kesken (lakisääteiset määräykset)

33 Hyödyt sinulle! Säästät vaivaa: ei laajoja, monivaiheisia hakumenettelyjä eikä työnantajavelvoitteita - käyttäjäyrityksenä saat vain laskun Toimimme nopeasti: haemme puolestasi tehokkaasti ja ammattitaidolla, hyvästä hakijakokemuksesta huolehtien - meillä voi olla pätevä tekijä jo valmiina! Voit olla varma: osaaminen ja motivaatio on kartoitettu. Joustavuutta lisää: resurssit saadaan joustamaan sinun tarpeiden mukaan Säästät rahaa: veloituksemme perustuu tehtyyn työhön, haku- ja valintaprosessi on veloitukseton. Saat tukea: annamme tukea myös työsuhdeasioihin, kuten kehityskeskusteluihin. Halutessasi voit rekrytoida henkilön yritykseesi.

34 Referenssejämme

35 Soveltuvuusarvioinnit

36 Soveltuvuusarvioinnilla varmistat valintasi Soveltuvuusarviointi tukee työntekijän valintaa yritykseesi Soveltuvuusarvioinneista saat tukea yrityksen muutostilanteisiin; rekrytointiin, henkilöstön potentiaalin kartoitukseen ja kehittämiseen sekä esimiestyöhön Kauttamme muun muassa työpersoonallisuus-, motivaatio-, asiakaspalvelutyyli- ja työtyylikyselyt Kykytesteissä mm. verbaalisen, numeerisen ja induktiivisen päättelyn arviointi Arvioitavalle ja toimeksiantajalle helposti luettavat ja tulkittavissa olevat kirjalliset raportit

37 Soveltuvuusarviointiprosessi 1. Tilannekartoitus Asiakas ja SHLsertifioitu (*) konsultti Arviointimenetelmän ja raporttien valinta Aikataulutus Tavoiteaikataulun ja kompetenssien määritys 2. Arvioinnit Arvioitavien ohjeistus Linkkien lähetys Raporttien analysointi (*) Palautekeskustelu (*) Kasvotusten/ puhelimitse arvioidun henkilön kanssa raportin lähetys postitse Tulosten läpikäynti suusanallisesti asiakkaan kanssa (*) raporttien lähetys sähköpostitse (*) SHL-sertifioitu konsultti

38 Hyödyt sinulle! Säästät aikaa ja rahaa: henkilöarvioinnit tehdään kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla verkossa Luotettavuus ja mitattavuus: arvioinnit ovat hyvin vertailtavissa ja tuovat objektiivisuutta valintaprosessiin. Monipuolisuus: käytössämme on laaja valikoima käyttäjäystävällisiä arviointeja joka toimialalle, tehtävätasolle sekä erilaisiin tarpeisiin. Työkalu esimiehelle: arvioinneista tukea osaamisen kehittämiseen ja urapolkujen rakentamiseen Saat oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin - tämä on sekä työntekijän että työnantajan etu.

39 Aula- ja toimistopalvelut

40 Ulkoista - menestymisesi ydin on keskittyä omaan liiketoimintaasi! Otamme vastuun sovitun kokonaisuuden toimivuudesta: roolit, vastuut ja palvelun laajuus rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa myös sijaistukset ovat räätälöitävissä kokonaisratkaisuun Palveluratkaisuistamme löytyvät esimerkiksi: puhelinvaihdepalvelut, aula- ja postituspalvelut myynnin ja asiakaspalvelun tehtävät taloushallinnon eri tehtäväkokonaisuudet IT-alan tehtävät teollisuuden tai logistiikkapalveluiden tehtäväkokonaisuudet

41 Hyödyt sinulle! Joustavuutta lisää: tarjoamme palvelun juuri sinun tarpeiden mukaisesti. Säästät aikaa: vastaamme täysin ulkoistetun toiminnan sujuvuudesta. Korkea laatu: takaamme vakaan, yhdessä sovittujen mittareiden mukaisen, palvelutason. Kustannusten hallinta: toiminnan kulut helposti seurattavissa ja ennakoitavissa.

42 Uudelleensijoitus

43 Uudelleensijoitus auttaa uuteen alkuun Uudelleensijoitusvalmennus antaa työntekijöille avaimet uuden työn hakuun esim. yhteistoimintamenettelyssä auttaa ylläpitämään myönteistä työnantajakuvaa vaativassa muutoksessa voidaan toteuttaa joko ryhmä- tai yksilövalmennuksena Työntekijä saa henkilökohtaista tukea ja ohjausta muutoksenhallintaan sekä työnhakuun ansioluettelon laadinnasta haastattelutilanteeseen

44 Valmennusprosessi Nykytilanteen kartoitus ja muutostilanteen hallinta Oman osaamisen ja vahvuuksien kiteyttäminen Työnhaun perustaidot ja käynnistäminen Työhaastattelu ja nykyaikaisen työnhaun kanavat Valmennuksen yhteenveto, konkreettinen urasuunnitelma ja palaute

45 Referenssejämme Kiitos ihmisläheisestä ja rennosta valmennusotteesta. Nopeatkaan käänteet eivät lamauttaneet, vaan lennosta muutettiin agendaa. Oli hyvä, että pääsi asiasta keskustelemaan. Itsetunnosta ja ihmisarvosta saatiin pelastettua rippuset takaisin. Sain tehdä erilaisia testejä ja niiden perusteella sain itsestäni arvioita, kiitos ammattitaidosta! - Valmennettava Valmennus räätälöitiin juuri minulle sopivaksi ja pystyimme myös nopeuttamaan aikataulua, että sain kaiken hyödyn irti hakiessani nykyiseen työpaikkaani. Loistin työhaastattelussa saamieni vinkkien avulla! - Yksilövalmennukseen osallistunut tuotannonsuunnittelija Kiitos taitavasta ja luontevasta kohtaamisesta, inhimillinen, realistinen, luottavainen ja asiantunteva ote tilanteeseeni tuntui hyvältä ja antoi tietoja ja taitoja nyt käynnissä olevaan uuden työn määrittelyyn ja työnhakuun. Koulutuksen asiasisältö oli laaja ja hyvin valittu. Arvostin myös sitä, että hyvän asiasisällön lisäksi, koulutusta olitte pitämässä te rekrytointia oikeasti tekevät ihmiset. - Valmennettava Valmennus oli todella hyödyllinen ja sain paljon uutta tietoa työnhaun kanavista. Myös ansioluetteloni koki melkoisen muutoksen. - Valmennukseen osallistunut tuotannon esimies

46 Konsultointi

47 Konsultoinnilla apua yrityksesi muutostilanteisiin Konsultoinnista saat tukea yrityksesi erityistilanteisiin, kuten: uuden toiminnan käynnistäminen ulkoistamistilanteet yrityksen henkilöstöjärjestelyt toiminnan kasvattaminen, kehittäminen ja tehostaminen. Palvelumme näissä tilanteissa esimerkiksi: rekrytointiprosessien kehittäminen kompetenssikartoitus, soveltuvuusarvioinnit HR-prosessit ja työkalut uudelleensijoitusvalmennus työsuhde-etujen analyysi ja konsultointi työsuhdejuridiikka ja HR-konsultointi

48 Palvelemme valtakunnallisesti! Helsinki Jyväskylä Lahti Mikkeli Oulu Tampere Turku Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa Keski-Suomi Päijät-Häme, Kymenlaakso Etelä- ja Pohjois-Savo, Etelä- ja Pohjois-Karjala Pohjois-Suomi, Kainuu Pirkanmaa, Pohjanmaa, Kanta-Häme Varsinais-Suomi, Länsi-Uusimaa, Satakunta

49 Yhteyshenkilösi Johanna Molin Business Unit Manager ,

Eilakaisla rekrytoi osaavimmat asiantuntijat

Eilakaisla rekrytoi osaavimmat asiantuntijat Eilakaisla rekrytoi osaavimmat asiantuntijat Taloustutkimuksen TEP 2017 tutkimus: Eilakaisla on ammattitaitoisin ja tunnetuin henkilöstöpalvelualan yritys Ammattitaito ja luotettavuus Eilakaislan vuokrahenkilöstön

Lisätiedot

Henkilöstön palkkaaminen on monimutkainen palapeli.

Henkilöstön palkkaaminen on monimutkainen palapeli. Henkilöstön palkkaaminen on monimutkainen palapeli. Kokoa palapeli helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Opas: Milloin rekrytoida, milloin vuokrata henkilöstöä? Tärkein palanen UUSI TYÖNTEKIJÄ Henkilöstö

Lisätiedot

Esittely Oikotie.fi Työpaikat 2011. a Sanoma company

Esittely Oikotie.fi Työpaikat 2011. a Sanoma company Esittely Oikotie.fi Työpaikat 2011 Suomen johtava kaupallinen verkon työpaikkapalvelu Ilmoittajalle Oikea mediaympäristö tavoittaa parhaimmat työnhakijat. Yhteistyöverkostomme kautta tavoitat monipuolisesti

Lisätiedot

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy - Rekrytointiohjelma ProCountor International Oy:n tilitoimistokumppaneille Poolia on toiminut ProCountorin

Lisätiedot

Löydä oikeat osaajat. ja vahvista työnantajamielikuvaa

Löydä oikeat osaajat. ja vahvista työnantajamielikuvaa Löydä oikeat osaajat ja vahvista työnantajamielikuvaa Täytämme tyhjän paikan. in kautta tavoitat työnhakijat kattavasti ympäri Suomea, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Työpaikkailmoitukset Perushaku....

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

REKRYTOINNIN TRENDIT & TILA

REKRYTOINNIN TRENDIT & TILA REKRYTOINNIN TRENDIT & TILA Kansallinen Rekrytointitutkimus 2015 MMA-risteily 3.10.2015 Martti Kuusanmäki COO & FOUNDER martti@duunitori.fi 050 413 7667 kuusanmaki MARTTI KUUSANMÄKI COO & FOUNDER +358

Lisätiedot

Työnantajamielikuva ja sosiaalinen media Yrityskysely Viestintätoimisto Manifesto Hanna Pätilä 6.9.2011

Työnantajamielikuva ja sosiaalinen media Yrityskysely Viestintätoimisto Manifesto Hanna Pätilä 6.9.2011 Työnantajamielikuva ja sosiaalinen media Yrityskysely Viestintätoimisto Manifesto Hanna Pätilä 6.9.2011 Työnantajamielikuva ja sosiaalinen media -kyselyn tausta Kyselyssä selvitettiin, miten suomalaiset

Lisätiedot

Henkilöstöpalvelut. Henkilöstövuokrauspalveluiden liikevaihdon. arvo oli 1 019,76 miljoonaa euroa. Kasvua vuoteen 2014 nähden oli 13,9 prosenttia.

Henkilöstöpalvelut. Henkilöstövuokrauspalveluiden liikevaihdon. arvo oli 1 019,76 miljoonaa euroa. Kasvua vuoteen 2014 nähden oli 13,9 prosenttia. Liikevaihtotiedustelu Henkilöstöpalvelut zhenkilöstöpalvelualan kokonaisliikevaihto oli joulukuussa 95,62 vuoden 214 joulukuuhun verrattuna 28,5 prosenttia. Tiedustelun tiedot on tarkoitettu jäsenliiton

Lisätiedot

VARAMIESPALVELU-YHTIÖT

VARAMIESPALVELU-YHTIÖT VARAMIESPALVELU-YHTIÖT vuonna 1988 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluja tuottava yritysketju 60 palvelualuetta Suomessa ja Virossa alan markkinajohtaja Suomessa sekä liikevaihdon että palvelualueiden

Lisätiedot

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalvelut j Liikevaihtotiedustelu zvuoden 216 alussa kyselyyn tehtiin muutoksia ja otettiin mukaan kokonaan uusi liikevaihtokategoria. Muutoksista johtuen kaikki vuoden 216 luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia

Lisätiedot

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstövuokraus. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalveluiden. Henkilöstövuokrauspalveluiden

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstövuokraus. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalveluiden. Henkilöstövuokrauspalveluiden Liikevaihtotiedustelu Henkilöstöpalvelut zhenkilöstöpalvelualan kokonaisliikevaihto oli joulukuussa 74,34 miljoonaa Liikevaihto supistui 3,6 prosenttia. Tiedustelun tiedot on tarkoitettu jäsenliiton sisäiseen

Lisätiedot

1. Missä yrityksenne päätoimipaikka sijaitsee?

1. Missä yrityksenne päätoimipaikka sijaitsee? 1. Missä yrityksenne päätoimipaikka sijaitsee? 100% 90% 80% 70% 60% 50% 52,9% 40% 34,1% 30% 20% 10% 0% 9,4% Etelä-Kymenlaakso Pohjois-Kymenlaakso Sekä Etelä- että Pohjois- Kymenlaakso 3,6% Muu, mikä? 1.

Lisätiedot

Poolian hakijatutkimus 2012

Poolian hakijatutkimus 2012 Poolian hakijatutkimus 2012 Hakijatutkimuksen taustoja ja tietoja Pooliasta Tämän hakijatutkimuksen tarkoituksena on täydentää vuosittaisen palkkatutkimuksemme antamaa kuvaa työnhakijoidemme toiveista

Lisätiedot

Maailmalle! Kari Häyrinen Toimitusjohtaja Finpro Mikkeli

Maailmalle! Kari Häyrinen Toimitusjohtaja Finpro Mikkeli Maailmalle! Kari Häyrinen Toimitusjohtaja Finpro Mikkeli 3.11.2010 Luotettava kumppani kansainvälistymisessä Kilpailukykyä ennakoinnilla Maailmanlaajuinen verkosto Konsultointipalvelut kansainväliseen

Lisätiedot

Rekrytointiviidakosta paratiisiin

Rekrytointiviidakosta paratiisiin Rekrytointiviidakosta paratiisiin HENRY FOORUMI 2010 Vihreä kilpailukyky inhimillinen vallankumous HR-partner Eija Ronkainen 9.11.2010 Fennia-ryhmästä kokonaisvaltaiset vakuutuspalvelut Yritykset Yrittäjät

Lisätiedot

Oikotie Työpaikat asiakastilaisuus , Joonas Pihlajamaa Johtaja, Oikotie Työpaikat

Oikotie Työpaikat asiakastilaisuus , Joonas Pihlajamaa Johtaja, Oikotie Työpaikat Oikotie Työpaikat asiakastilaisuus 5.12.2017, Joonas Pihlajamaa Johtaja, Oikotie Työpaikat Johtopäätökset vuodelle 2017* revisited 1. Rekrytointiprosessin mittaaminen tuo kanaviin läpinäkyvyyttä, joka

Lisätiedot

Sähköiset HR-prosessit antavat aikaa ihmiselle

Sähköiset HR-prosessit antavat aikaa ihmiselle Sähköiset HR-prosessit antavat aikaa ihmiselle Marjo Kaipainen HR House Group 11.9.2012 www.saima.fi 1 Internet osana arkea Internetin käyttö on yleistä ja arkista 89 % 16-74-vuotiaista käyttää internetiä,

Lisätiedot

Nordea Median digitalisoituminen. Pekka Soini 16.11.2010

Nordea Median digitalisoituminen. Pekka Soini 16.11.2010 Nordea Median digitalisoituminen Pekka Soini 16.11.2010 Agenda Markkinat ja Sanoma Q3 Median megatrendejä Strategiamme ydin 2 Yhteenveto Sanoma News Q3 Q3 Mediamarkkinat kääntyneet selvään kasvuun Voitamme

Lisätiedot

TNS PäättäjäAtlas 2010. Presentation name / Author

TNS PäättäjäAtlas 2010. Presentation name / Author Taloussanomien Verkkomediat 2.. 1 Taustatietoa tutkimuksesta Tutkimuksen perusjoukko muodostui yksityisen ja julkisen sektorin ylimmistä toimihenkilöistä. Tässä esityksessä kohderyhmäksi on rajattu yksityisellä

Lisätiedot

TYÖNHAKU LYHYT OPPIMÄÄRÄ

TYÖNHAKU LYHYT OPPIMÄÄRÄ TYÖNHAKU LYHYT OPPIMÄÄRÄ TYÖNHAUN ALOITTAMINEN Moni lähtee heti hakemaan töitä huomattuaan kiinnostavan työpaikkailmoituksen. Tavallaan se onkin juuri oikea tapa: usein hakijoita aletaan haastatella heti

Lisätiedot

CELECTUS. Enemmän parempaa myyntiä

CELECTUS. Enemmän parempaa myyntiä CELECTUS Enemmän parempaa myyntiä CELECTUS PEOPLE HENKILÖSTÖPALVELUT MYYNNIN REKRYTOINTI TYÖNANTAJAKUMPPANUUS HRM automaatio LISÄPALVELUT Analog / Digital / Omnichannel 1 200 rekrytointia 15 000 työnhakijaa

Lisätiedot

Vuokratyöntekijätutkimus 2014

Vuokratyöntekijätutkimus 2014 Vuokratyöntekijätutkimus 2014 Reilusti kohti tulevaisuuden työelämää seminaari 7.10.2014 Vastaajia 5552 Pekka Harjunkoski Tutkimuksen tausta Kuudes valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus Tiedonkeruu

Lisätiedot

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 8.3.2019 Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 8.3. Rekrytointipalvelut kumppaninasi HR-erityisasiantuntija Maiju Lovio, Verohallinto ja Rekrytointipäällikkö Tiia Vahvelainen, Palkeet Sisältö Mitä

Lisätiedot

Rekrytointijärjestelmän hyödyntäminen Fenniassa

Rekrytointijärjestelmän hyödyntäminen Fenniassa Rekrytointijärjestelmän hyödyntäminen Fenniassa Rekrytoinnin uudet haasteet -seminaari HR-partner Eija Ronkainen 6.5.2010 Fennia-ryhmästä kokonaisvaltaiset vakuutuspalvelut Fennia vahinkovakuutuspalvelut

Lisätiedot

JS PARTNERS OY:N VALMENNUKSET

JS PARTNERS OY:N VALMENNUKSET JS PARTNERS OY:N VALMENNUKSET Palaute Ajankäyttö Työhyvinvointi Myynti Yhteistyö Työyhteisötaidot Kehityskeskustelu Esimiestaidot Asiakaspalvelu Vuorovaikutus Rekrytointi Tutkimukset ja kartoitukset Vaativat

Lisätiedot

SUKUPUOLI % Nainen 50 Mies 50

SUKUPUOLI % Nainen 50 Mies 50 SUKUPUOLI % Nainen 50 Mies 50 IKÄ % 18 24 9 25-34 35-44 26 45-54 30 55-60 13 Yli 60 7 ASEMA % Työntekijä 23 Alempi toimihenkilö 13 Ylempi toimihenkilö 31 Johtava asema 6 Opiskelija 9 Perhe-/opinto-/vuorotteluvapaalla

Lisätiedot

Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio

Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio Technopolis Business Breakfast Technopolis, Kuopio 27.9.2012 Oskari Uotinen Intosome Oy on yhteisöllisen bisneskehityksen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään ja hyödyntämään yhteisöllisiä

Lisätiedot

Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013

Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013 Sanoma News Kesäedut 10.6.-11.8.2013 Ilta-Sanomat, Taloussanomat & ITviikko ILTA-SANOMIEN KESÄEDUT 10.6. -11.8.2013 4+1 Osta neljä, saat viidennen ilmoituksen veloituksetta. IS Sunnuntai, TV-lehti, Teemalehdet,

Lisätiedot

Tiedotustilaisuus 12.8.2013

Tiedotustilaisuus 12.8.2013 Hae CAD-osaaja- tai Energiaasiantuntija koulutukseen Tiedotustilaisuus 12.8.2013 Koulutusten toteuttajat Tilaaja: Pirkanmaan ELY-keskus Valvoja: Pirkanmaan TE-toimisto Koulutuksen järjestäjä: Primetieto

Lisätiedot

Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, Turku 2016

Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, Turku 2016 Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, Turku 2016 Koulutusten toteuttajat Tilaaja: Varsinais-Suomen ELY-keskus Valvoja: Varsinais-Suomen TE-toimisto Koulutuksen järjestäjä: Primetieto Oy Hakijat: Varsinaissuomalaiset

Lisätiedot

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ!

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! VMP PÄHKINÄNKUORESSA Mikä VMP Group on? Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista ja rekrytoijista. Toimimme Suomen lisäksi Virossa, Ruotsissa, Espanjassa ja Romaniassa.

Lisätiedot

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalvelut j Liikevaihtotiedustelu zvuoden 1 alussa kyselyyn tehtiin muutoksia ja otettiin mukaan kokonaan uusi liikevaihtokategoria. Muutoksista johtuen kaikki vuoden 1 luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia vuoden

Lisätiedot

Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen!

Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen! Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen! Käyttöönoton vaiheet Yrityksen liiketoimintatavoitteet Yhteisöllisen toimintatavan käyttöalueet Työkalut Hyödyt yritykselle Hyödyt ryhmälle Hyödyt itselle Miten

Lisätiedot

Ajankohtaisinfo kunnille Kaija Kukkola, palvelujohtaja

Ajankohtaisinfo kunnille Kaija Kukkola, palvelujohtaja Ajankohtaisinfo kunnille 3.11.2017 Kaija Kukkola, palvelujohtaja Work in Lapland virtuaalinen rekrytointitapahtuma Lapin matkailuyrityksille Päivän puheenvuorot kertoivat matkailutöistä ja asumisesta Lapissa,

Lisätiedot

SOSIAALINEN MEDIA TYÖNHAUSSA

SOSIAALINEN MEDIA TYÖNHAUSSA SOSIAALINEN MEDIA TYÖNHAUSSA MMA-risteily 3.10.2015 Martti Kuusanmäki COO & FOUNDER martti@duunitori.fi 050 413 7667 kuusanmaki MARTTI KUUSANMÄKI COO & FOUNDER +358 50 413 7667 martti@duunitori.fi @kuusanmaki

Lisätiedot

Sosiaalinen media työnhaussa

Sosiaalinen media työnhaussa Sosiaalinen media työnhaussa Sosiaalisen rekrytoinnin kanavat Englantilaisen yrityksen Provide vuonna 2012 luoma sosiaalisen rekrytoinnin kompassi (inhunt.fi) Some sopii kaikille ei vain viestintä- ja

Lisätiedot

Työnhaun taitojen kehittäminen pelillisin keinoin

Työnhaun taitojen kehittäminen pelillisin keinoin Työnhaun taitojen kehittäminen pelillisin keinoin 5 op, kevät 2018 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, liiketalouden yksikkö Mikkeli Lehtori Marja-Leena Koskinen Lehtori Sari Toijonen-Kunnari Taustaa oman

Lisätiedot

Alma Career / Monster.fi

Alma Career / Monster.fi Alma Career / Monster.fi The Alma Career is Your Destination if you re looking to recruit in the richly diverse communities of Croatia, Czech Republic, Estonia, Finland, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland

Lisätiedot

Työnhakijoiden arvostukset ja ratkaiseeko kulttuuri työnhaussa. Ammattilaisten työnhakututkimus JUHA VAARA & NIILO MÄKELÄ MPS ENTERPRISES 30.1.

Työnhakijoiden arvostukset ja ratkaiseeko kulttuuri työnhaussa. Ammattilaisten työnhakututkimus JUHA VAARA & NIILO MÄKELÄ MPS ENTERPRISES 30.1. Työnhakijoiden arvostukset ja ratkaiseeko kulttuuri työnhaussa Ammattilaisten työnhakututkimus ESITYS MPS ENTERPRISES JUHA VAARA & NIILO MÄKELÄ 30.1.2019 Työ ja elämä muuttuvat Odotukset työlle: Arvot

Lisätiedot

Tervetuloa asuntokaupoille!

Tervetuloa asuntokaupoille! Tervetuloa asuntokaupoille! Avaimet uuteen Uusi koti, vanha koti, iso koti, pieni koti. Avain muutokseen ja uuden löytämiseen vaatii usein vanhasta luopumista. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat

Lisätiedot

Kadettikunnan viestintätutkimus 2015

Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Heidi Honkamaa Risto Sinkko Kadettikunnan syyskokous 24.10.2015 Toteutus Webropol-kysely toteutettiin aikavälillä 17.09-30.09.2015 Kysely lähetettiin kaikille sähköpostiosoitteen

Lisätiedot

Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK

Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK tukee tekijänoikeusvaroilla audiovisuaalista kulttuuria myöntää tukea lyhyt-, dokumentti- ja animaatioelokuvien sekä mediataideteosten tuotantoon myöntää

Lisätiedot

SELKEÄSTI HELPOMPAA MARKKINOINTIA

SELKEÄSTI HELPOMPAA MARKKINOINTIA SELKEÄSTI HELPOMPAA MARKKINOINTIA Markkinatehdas on ryhmä nuoria markkinoijia, joiden tavoitteena on parantaa Keski-Suomen yritysten markkinoinnin suunnitelmallisuutta ja auttaa käytännön toteutuksessa.

Lisätiedot

HRV-palvelut yritysten käyttöön

HRV-palvelut yritysten käyttöön V O I M A A T Y Ö Y H T E I S Ö Ö N T E H O A T O I M I N T A A N HRV-palvelut yritysten käyttöön Edessä rekrytointi? Muutospaineita työyhteisössä? Hukassa hyvä työilmapiiri? Uuteen suuntaan? HRV-palvelut

Lisätiedot

Uuden sukupolven rekrytointiportaali nuorille, koulutetuille ammattilaisille

Uuden sukupolven rekrytointiportaali nuorille, koulutetuille ammattilaisille Uuden sukupolven rekrytointiportaali nuorille, koulutetuille ammattilaisille Anna työnantajille mahdollisuus löytää juuri sinut! www.heebo.fi Mikä ihmeen Heebo? Nuorten, koulutettujen ammattilaisten rekrytointiportaali

Lisätiedot

Oma Yritys-Suomi. Tuija Marnela, Pirkanmaan TE-toimisto 8.6.2016

Oma Yritys-Suomi. Tuija Marnela, Pirkanmaan TE-toimisto 8.6.2016 Oma Yritys-Suomi Tuija Marnela, Pirkanmaan TE-toimisto 8.6.2016 Oma Yritys-Suomi -työtila Käyttäjien profiilitietojen (toimiala, paikkakunta, kiinnostuksen kohteet) mukaan rakentuva sähköinen työtila,

Lisätiedot

Kun nuori tulee töihin

Kun nuori tulee töihin Kun nuori tulee töihin Tämän oppaan tarkoituksena on toimia käsikirjana pk-yrityksen työllistäessä nuoren henkilön. Mukaan on koottu muistilista työnantajalle perehdytyksen tueksi. Vastaavasti mukana on

Lisätiedot

1. Ammatillisen Profiloitumisen väline: profiili, osaaminen. 2. Verkostoitumisalusta: tuttavat, kollegat, ryhmät

1. Ammatillisen Profiloitumisen väline: profiili, osaaminen. 2. Verkostoitumisalusta: tuttavat, kollegat, ryhmät Niin paljon enemmän kuin sähköinen CV 1. Ammatillisen Profiloitumisen väline: profiili, osaaminen 2. Verkostoitumisalusta: tuttavat, kollegat, ryhmät 3. Tiedonhakukanava: muut käyttäjät, artikkelit, ajatusjohtajat,

Lisätiedot

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 7.9.2018 Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 7.9.2018 Koulutuspalvelu Rekrytointipalvelu Mari Eerikäinen Prosessipäällikkö, HRD Koulutuspalvelu Palvelun kuvaus Koulutuspalvelu tarjoaa ajan tasalla

Lisätiedot

Rekrytointi on Mepco-kokonaisratkaisun yksi osa-alue, jolla järjestelmä laajenee tukemaan myös hakijoiden ja työpaikkojen käsittelyä.

Rekrytointi on Mepco-kokonaisratkaisun yksi osa-alue, jolla järjestelmä laajenee tukemaan myös hakijoiden ja työpaikkojen käsittelyä. Mepco Rekry Rekrytointi on Mepco-kokonaisratkaisun yksi osa-alue, jolla järjestelmä laajenee tukemaan myös hakijoiden ja työpaikkojen käsittelyä. Ominaisuudet täydentävät palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Talouskatsaus. Henkilöstöpalveluiden suhdannetilanne on yhä hyvä, mutta suhdannenäkymät ovat parin viime kuukauden aikana vaimentuneet

Talouskatsaus. Henkilöstöpalveluiden suhdannetilanne on yhä hyvä, mutta suhdannenäkymät ovat parin viime kuukauden aikana vaimentuneet 7 19 HPL TOP liikevaihtotiedustelu 7/19 Henkilöstöpalveluiden suhdannetilanne on yhä hyvä, mutta suhdannenäkymät ovat parin viime kuukauden aikana vaimentuneet selvästi. Henkilöstöpalveluiden liikevaihdon

Lisätiedot

Etelä-Savon, Pohjois- Karjalan ja Pohjois-Savon kirjastojen osaamiskartoitushanke. Tampereella Virpi Launonen

Etelä-Savon, Pohjois- Karjalan ja Pohjois-Savon kirjastojen osaamiskartoitushanke. Tampereella Virpi Launonen Etelä-Savon, Pohjois- Karjalan ja Pohjois-Savon kirjastojen osaamiskartoitushanke Tampereella 6.9.2013 Virpi Launonen Miksi? Jatkuva muutos Uusi järjestelmä, sähköiset aineistot vain osa muutoksesta Eläköityminen,

Lisätiedot

TIEDÄTKÖ TUKEEKO HR YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA? mittaamalla oikea suunta johtamiseen

TIEDÄTKÖ TUKEEKO HR YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA? mittaamalla oikea suunta johtamiseen TIEDÄTKÖ TUKEEKO HR YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA? mittaamalla oikea suunta johtamiseen Uudista ja Uudistu 28.9.2011 Sirpa Ontronen ja Jori Silfverberg MARTELA OYJ SISÄLTÖ Mittaamalla oikea suunta johtamiseen

Lisätiedot

Koulutuksella muutokseen - työkykykoordinaattorikoulutus. Osatyökykyisille tie työelämään - OTE

Koulutuksella muutokseen - työkykykoordinaattorikoulutus. Osatyökykyisille tie työelämään - OTE Koulutuksella muutokseen - työkykykoordinaattorikoulutus Osatyökykyisille tie työelämään - OTE Hankepäällikkö Projektipäällikkö Raija Tiainen OTE - kärkihanke, taustaa 1,9 miljoonaa = joku pitkäaikaissairaus

Lisätiedot

Osatyökykyisille tie työelämään OTE -kärkihanke: Hankepäällikkö Päivi Mattila-Wiro Projektipäällikkö Raija Tiainen

Osatyökykyisille tie työelämään OTE -kärkihanke: Hankepäällikkö Päivi Mattila-Wiro Projektipäällikkö Raija Tiainen Osatyökykyisille tie työelämään OTE -kärkihanke: Hankepäällikkö Projektipäällikkö Raija Tiainen OTE - kärkihanke Työkyvyn alenema ei johda kokonaan työelämän ulkopuolelle ja työhön paluu on mahdollista.

Lisätiedot

Asiantuntijoille helppo vaihtoehto oman yrityksen perustamiselle. Yrityksille luotettava kumppani resursoinnissa ja rekrytoinnissa

Asiantuntijoille helppo vaihtoehto oman yrityksen perustamiselle. Yrityksille luotettava kumppani resursoinnissa ja rekrytoinnissa Asiantuntijoille helppo vaihtoehto oman yrityksen perustamiselle. Yrityksille luotettava kumppani resursoinnissa ja rekrytoinnissa Expericon Oy Perustettu vuonna 1997 Toimipisteet Helsinki, Tampere ja

Lisätiedot

Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global

Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global Kansainvälisten myyntiliidien määrä nousuun LinkedIn-markkinoinnilla CASE AAC Global Toimiala: Kansainvälinen viestintä, sen koulutus ja konsultointi Yritys: AAC Global Lähdimme testaamaan LinkedIn-markkinoinnin

Lisätiedot

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa

Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa Sähköisen median mahdollisuudet kaupankäynnin tehostamisessa 7.5 2014 Anu Korkiakangas Myynninmaailma Oy www.myynninmaailma.fi Miksi sähköinen markkinointi? Tukemaan myyntiä Tavoitat oikeat kohderyhmät

Lisätiedot

JOTTA IHMISET VOISIVAT RAKASTAA TYÖTÄÄN

JOTTA IHMISET VOISIVAT RAKASTAA TYÖTÄÄN JOTTA IHMISET VOISIVAT RAKASTAA TYÖTÄÄN Me Rainmakerilla keskitymme asiakkaidemme kasvun ja kehityksen tukemiseen tehokkailla ja moderneilla myynnin, HR:n ja talouden ratkaisuilla. #TekemälläEiVäittämällä

Lisätiedot

Uranus Oy. Nostetta urallesi - osaajia työpaikoille!

Uranus Oy. Nostetta urallesi - osaajia työpaikoille! Uranus Oy Nostetta urallesi - osaajia työpaikoille! Uranus Oy:n liikeidea Uranus Oy on asiakkaidensa kumppani sähköisessä rekrytoinnissa. Toimimme kahdella liiketoiminta-alueella eli osaajien tavoittamisessa

Lisätiedot

Trendikäs rekrytointi-ilmoittelu Rekrytoija 2010 Oulu. Tiina Laisi-Puheloinen

Trendikäs rekrytointi-ilmoittelu Rekrytoija 2010 Oulu. Tiina Laisi-Puheloinen Trendikäs rekrytointi-ilmoittelu Rekrytoija 2010 Oulu Tiina Laisi-Puheloinen Muutama sana Oikotiestä Oikotie.fi:n tavoitteena on olla suomalaisten tärkein asunto-, auto- ja työelämän palvelu. Tavoitamme

Lisätiedot

Miten hyödyntää sosiaalista mediaa tehokkaasti

Miten hyödyntää sosiaalista mediaa tehokkaasti Tiedepuisto // Sähäkkä-hanke Miten hyödyntää sosiaalista mediaa tehokkaasti mainonta markkinointi rekrytointi Santeri Lanér, VTM Tietotekniikan ammattilainen vuodesta 1996 Yrittäjänä ja konsulttina vuodesta

Lisätiedot

Klikit Myynniksi. Raahe Jaakko Suojanen

Klikit Myynniksi. Raahe Jaakko Suojanen Klikit Myynniksi Raahe 31.10.2016 Jaakko Suojanen Sisältö Verkossa myyminen Tehokas verkkosivu Liikennemäärän kehittäminen Hakukoneoptimointi Google Adwords Facebook Konversion kehittäminen Jaakko Suojanen

Lisätiedot

MAAKUNTALIITE : Työmarkkinoiden rakenne maakunnittain

MAAKUNTALIITE : Työmarkkinoiden rakenne maakunnittain MAAKUNTALIITE : Työmarkkinoiden rakenne maakunnittain Suhdanteen alueellisia työllisyysennusteita voi tulkita tähän liitteeseen tuotettujen tietojen avulla. Prosenttimuutokset työllisyydestä voi suhteuttaa

Lisätiedot

Työnhaku 2.0. #viestikoulu. 11.2.2016 Sanna Saarikangas

Työnhaku 2.0. #viestikoulu. 11.2.2016 Sanna Saarikangas Työnhaku 2.0 A s i a n t u n t i j a b r ä n d i v e r k o s s a, t y ö n h a k u s o m e s s a j a v i s u a a l i n e n C V 11.2.2016 Sanna Saarikangas Mitä? Ohjelmassa Miten ja miksi työnhaku on muuttunut

Lisätiedot

Henkilöstö ja koulutustiedustelu 2014

Henkilöstö ja koulutustiedustelu 2014 Henkilöstö ja koulutustiedustelu 2014 Kysely koskee yrityksen / organisaation henkilöstöä Suomessa 1 YRITYKSEN HENKILÖSTÖMÄÄRÄ JA ENNUSTE llmoittakaa yrityksenne palveluksessa olevan henkilöstön lukumäärä

Lisätiedot

ELY -keskusten yritysrahoitus ja yritysten kehittämispalvelut v TEM Yritys- ja alueosasto Yrityspalvelut ja alueohjaus-ryhmä

ELY -keskusten yritysrahoitus ja yritysten kehittämispalvelut v TEM Yritys- ja alueosasto Yrityspalvelut ja alueohjaus-ryhmä ELY -keskusten yritysrahoitus ja yritysten kehittämispalvelut v. 2016 TEM Yritys- ja alueosasto Yrityspalvelut ja alueohjaus-ryhmä Vuonna 2016 myönnetty ELY keskusten yritysrahoitus Rahoitusmuoto Milj.

Lisätiedot

Lapin DigiStep -hanke

Lapin DigiStep -hanke Lapin DigiStep -hanke Ensimmäinen työpaja nykytila ja kehitystarpeet 20.2.2018 Ohjelma 9.00 9.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen 9.30 11.30 Alkukartoituksen tulokset & yrityspuheenvuoro 11.30 12.30 Lounas

Lisätiedot

Viisaan liikkumisen Viksu-työkalu Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen t&k:n parhaita paloja webinaari

Viisaan liikkumisen Viksu-työkalu Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen t&k:n parhaita paloja webinaari Viisaan liikkumisen Viksu-työkalu Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen t&k:n parhaita paloja webinaari 8.3.2018 Minna Aittasalo Dosentti, terveystieteiden tohtori, erikoistutkija UKK-instituutti, Tampere

Lisätiedot

STRONGER HRM TOOL. 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL. Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot

STRONGER HRM TOOL. 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL. Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot Huippu-uutuus! STRONGER HRM TOOL 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot STRONGER OY Miksi henkilöstöjohtamisesta

Lisätiedot

5 JOHTOA ASKARRUTTAVAA ASIAA SOSIAALISESTA MEDIASTA

5 JOHTOA ASKARRUTTAVAA ASIAA SOSIAALISESTA MEDIASTA 5 JOHTOA ASKARRUTTAVAA ASIAA SOSIAALISESTA MEDIASTA Modernin kasvuyrityksen johto ja HR yritys- ja työnantajabrändin lähettiläinä @RANTANENSUSANNA EMPLOYEE EXPERIENCE AGENCY EMINE WWW.EMINE.FI SISÄLTÖ

Lisätiedot

Henkilöstöpalvelut. Odotukset loppuvuoden liikevaihdon kehityksestä ovat positiiviset. Liikevaihdon arvioidaan kasvavan 6,3 prosenttia.

Henkilöstöpalvelut. Odotukset loppuvuoden liikevaihdon kehityksestä ovat positiiviset. Liikevaihdon arvioidaan kasvavan 6,3 prosenttia. Liikevaihtotiedustelu Henkilöstöpalvelujen liikevaihto on yhä vuoden takaista pienempi. Tiedustelun tiedot on tarkoitettu jäsenliiton sisäiseen käyttöön, eikä niitä saa julkaista ilman lupaa. Henkilöstön

Lisätiedot

Vinkkejä virastosi työnantajakuvan vahvistamistyölle

Vinkkejä virastosi työnantajakuvan vahvistamistyölle Vinkkejä virastosi työnantajakuvan vahvistamistyölle Niina Turumäki, Valtiokonttori Marjaana Laine, valtiovarainministeriö Valtiokonttori Työnantajakuvateoriaa Matkan varrella opittua Tavoitteet ja todellisuus

Lisätiedot

Henkilöstöpalvelut. verrattuna liikevaihto laski. 0,3 prosenttia. Vuoden 2013 marraskuuhun

Henkilöstöpalvelut. verrattuna liikevaihto laski. 0,3 prosenttia. Vuoden 2013 marraskuuhun Liikevaihtotiedustelu zhenkilöstöpalvelualan kokonaisliikevaihto joulukuussa hieman vuoden takaista suurempi Tiedustelun tiedot on tarkoitettu jäsenliiton sisäiseen käyttöön, eikä niitä saa julkaista ilman

Lisätiedot

Kuntarekry.fi. 100-prosenttisesti suositeltu. KL-Kuntarekry Oy / Tuula Nurminen

Kuntarekry.fi. 100-prosenttisesti suositeltu. KL-Kuntarekry Oy / Tuula Nurminen 100-prosenttisesti suositeltu KL-Kuntarekry Oy / Tuula Nurminen 1 www.kuntarekry.fi Kunta-alan työpaikkailmoitukset www.kuntarekry.fi Joka puolelta Suomea Organisaatiomuodosta riippumatta Eri asematasoilta

Lisätiedot

Adeccon psykologisen henkilöarvioinnin opas. Ohjeet henkilöarviointiin saapuvalle dialla 14.

Adeccon psykologisen henkilöarvioinnin opas. Ohjeet henkilöarviointiin saapuvalle dialla 14. Adeccon psykologisen henkilöarvioinnin opas Ohjeet henkilöarviointiin saapuvalle dialla 14. Psykologinen henkilöarviointi tuottaa luotettavaa tietoa henkilön vahvuuksista, kehityskohteista ja kehityspotentiaalista

Lisätiedot

Parempaa liiketoimintaa henkilöstöjohtamisen uusilla välineillä

Parempaa liiketoimintaa henkilöstöjohtamisen uusilla välineillä Parempaa liiketoimintaa henkilöstöjohtamisen uusilla välineillä Sirpa Huuskonen ja Harri Nikander ISS Palvelut ISS Palvelut Oy 12 000 työtekijää Suomessa Siivous Kiinteistön ylläpito Turvallisuuspalvelut

Lisätiedot

Joonas Pihlajamaa Johtaja, Oikotie Työpaikat

Joonas Pihlajamaa Johtaja, Oikotie Työpaikat Rekrytointi muutoksessa Parhaat osaajat löytyvät yhdistämällä oikeat kanavat, houkutteleva tarina ja sujuva rekrytointiprosessi. Rekrytointi ja työnantajakuvan rakennus lähestyvät digitaalista markkinointia.

Lisätiedot

Onnistuneella työharjoittelulla kiinni osaamisen perusteisiin

Onnistuneella työharjoittelulla kiinni osaamisen perusteisiin Onnistuneella työharjoittelulla kiinni osaamisen perusteisiin HENRY Foorumi 2012 Lisa Forss Liiketoimintajohtaja, Taitoprofiilit/StaffEdu Oy 1 Taitoprofiilit/StaffEdu Oy Koulutuspalveluita työhallinnolle

Lisätiedot

Rukkaset naulasta Avoimille! - työhönvalmennuspalvelu. Työllisyysfoorumi 5.6.2015 Pia Vallenius

Rukkaset naulasta Avoimille! - työhönvalmennuspalvelu. Työllisyysfoorumi 5.6.2015 Pia Vallenius Rukkaset naulasta Avoimille! - työhönvalmennuspalvelu Työllisyysfoorumi 5.6.2015 Pia Vallenius Mikä on ollut palvelussa keskeistä? Auttaa asiakasta auttamaan itseään Mottona: Me teemme työllistymisesi

Lisätiedot

Hyvä CV ja hakemus. Janne Loikkanen

Hyvä CV ja hakemus. Janne Loikkanen Hyvä CV ja hakemus Janne Loikkanen 16.1.2018 Oman osaamisen ja omien vahvuuksien tunnistaminen Osaamisesta ja vahvuuksista kertominen Työn hakeminen Työnhaku vaatii valmistautumista ja aikaa Kohdentaminen

Lisätiedot

Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019

Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019 Voimakkaasti kasvava markkinoinnin edelläkävijä TOIMITUSJOHTAJA JYRKI VAITTINEN NASDAQ, 18/03/2019 2 Tavoitteellista markkinointia asiakkaan strategian toteuttamiseen Strategian ydin MARKKINOINTI PALVELUNA

Lisätiedot

Pienyritykset taantumassa. Ville Koskinen

Pienyritykset taantumassa. Ville Koskinen Pienyritykset taantumassa Suomalaiset yritykset vuosiliikevaihdon mukaan Kumulatiivinen osuus 100,00 % 90,00 % 80,00 % 70,00 % 60,00 % 50,00 % 40,0000 % 30,00 % 20,00 % 10,00 % 0,00 % Noin 95:llä prosentilla

Lisätiedot

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstövuokraus. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalveluiden. oli henkilöstövuokrauspalvelut.

Henkilöstöpalvelut. Liikevaihtotiedustelu. Henkilöstövuokraus. Henkilöstöpalvelut. Henkilöstöpalveluiden. oli henkilöstövuokrauspalvelut. Liikevaihtotiedustelu zhenkilöstöpalvelualan kokonaisliikevaihto kesäkuussa selvästi vuoden takaista suurempi Tiedustelun tiedot on tarkoitettu jäsenliiton sisäiseen käyttöön, eikä niitä saa julkaista

Lisätiedot

SIKATILOJEN TYÖNANTAJAOSAAMINEN

SIKATILOJEN TYÖNANTAJAOSAAMINEN SIKATILOJEN TYÖNANTAJAOSAAMINEN 2.10.2012 14.2.2013 Rekrytointi REKRYTOINTI Työnantajakuva? Työn sisällöt? Osaava työvoima? Työn kannustearvo (palkkaus/palkitseminen)? Työvoiman liikkuvuus/pysyvyys? Mitä

Lisätiedot

Valtakunnallinen maksuviivetutkimus Uudenmaan tulokset

Valtakunnallinen maksuviivetutkimus Uudenmaan tulokset Valtakunnallinen maksuviivetutkimus Uudenmaan tulokset Valtakunnallinen maksuviivetutkimus Tutkimuksen taustaa ja tavoitteet Tällä tutkimuksella profiloitiin yritykset, joihin kohdistuu perintää, suhteessa

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Uudenmaan TE-toimisto 2018 Uudenmaan TE-toimisto Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä henkilöstön hankintaan,

Lisätiedot

Osatyökykyisille tie työelämään

Osatyökykyisille tie työelämään Osatyökykyisille tie työelämään hankepäälikkö Päivi Mattila-Wiro ja projektipäällikkö Raija Tiainen 1 1.11.2017 Osatyökykyisille tie työelämään Osatyökykyisyys koskettaa lähes jokaista suomalaista työuran

Lisätiedot

TYÖHAASTATTELU- OPAS

TYÖHAASTATTELU- OPAS TYÖHAASTATTELU- OPAS Työhaastattelu Työhaastattelu on työnhakijan ja rekrytoivan tahon vuorovaikutteinen kohtaaminen. Haastattelussa käydään yleensä läpi sekä työnhakijan persoonaan että ammattitaitoon

Lisätiedot

Yritykset kantavat Suomea ja lisäävät hyvinvointia Keski-Pohjanmaalla vihdoin päätösvalta!

Yritykset kantavat Suomea ja lisäävät hyvinvointia Keski-Pohjanmaalla vihdoin päätösvalta! Yritykset kantavat Suomea ja lisäävät hyvinvointia Keski-Pohjanmaalla vihdoin päätösvalta! 17.5.2018 Kaustinen Toimitusjohtaja Mervi Järkkälä Keski-Pohjanmaan Yrittäjät Yrittäjien oma järjestö: Keski-Pohjanmaan

Lisätiedot

Työnantajien suhtautuminen alle 30- ja yli 50-vuotiaisiin Toukokuu 2018

Työnantajien suhtautuminen alle 30- ja yli 50-vuotiaisiin Toukokuu 2018 Työnantajien suhtautuminen alle 30- ja yli 50-vuotiaisiin Toukokuu 2018 Tutkimuksen tiedot Tämän tutkimuksen on tehnyt IROResearch Oy toukokuussa 2018 työeläkeyhtiöiden toimeksiannosta. Tavoitteena oli

Lisätiedot

Case: Nuori hyvinvointipalveluyritys

Case: Nuori hyvinvointipalveluyritys Case: Nuori hyvinvointipalveluyritys Yritys erikoistunut yritysten työhyvinvointipalveluihin. Tavoitteena kirkastaa oma liikeidea ja erottua muista palveluntarjoajista. Analyysin (1pv 220 + alv) mukaiset

Lisätiedot

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt

Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt Sosiaalisen median mahdollisuudet & hyödyt 2018 WWW.PITKOSPUU.FI Sosiaalisen median mahdollisuudet Sosiaalinen media eli some, on tuonut tulleessaan muutoksen markkinointiin niin suunnittelussa kuin toteutuksessa.

Lisätiedot

Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013

Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013 Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013 Palkkatutkimuksen taustoja Palkkatutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa työnhakijoidemme nykyistä palkkatasoa ja verrata sitä heidän koulutukseensa ja työkokemukseensa

Lisätiedot

13.05.2013. 13.05.2013 Markku Savolainen. Jykesin Sijoittumispalvelut 7.5.2013. Markku Savolainen, yhteyspäällikkö

13.05.2013. 13.05.2013 Markku Savolainen. Jykesin Sijoittumispalvelut 7.5.2013. Markku Savolainen, yhteyspäällikkö 13.05.2013 Markku Savolainen Jykesin Sijoittumispalvelut 7.5.2013 Markku Savolainen, yhteyspäällikkö 1 Kiinnostaako seudulle sijoittuminen nyt tai ensi vuonna? Markkinatutkimus keväällä 2011: noin 3000

Lisätiedot

Uranus Oy. Nostetta urallesi - osaajia työpaikoille!

Uranus Oy. Nostetta urallesi - osaajia työpaikoille! Uranus Oy Nostetta urallesi - osaajia työpaikoille! Uranus Oy:n liikeidea Uranus Oy on asiakkaidensa kumppani sähköisessä rekrytoinnissa. Toimimme kahdella liiketoiminta-alueella eli osaajien tavoittamisessa

Lisätiedot

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA.

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA. Tilitalo Emma Oy TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emman erikoisosaamista ovat taloushallinnon palvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelemme mielellämme myös pieniä ja keskisuuria

Lisätiedot

TNS PäättäjäAtlas 2014

TNS PäättäjäAtlas 2014 Suomalaisen hankintapäättäjän muotokuva TNS Gallup paljastaa suomalaisen hankintapäättäjän muotokuvan TNS PäättäjäAtlas selvittää hankintapäättäjien ja hankintoihin osallistuvien määrät ja profiilit, heidän

Lisätiedot

Onnistu sisällöissä ja somessa Differo Oy. Riikka Seppälä @seppalar1 Riikka.Seppala@Differo.fi 11.3.2015

Onnistu sisällöissä ja somessa Differo Oy. Riikka Seppälä @seppalar1 Riikka.Seppala@Differo.fi 11.3.2015 Onnistu sisällöissä ja somessa Differo Oy Riikka Seppälä @seppalar1 Riikka.Seppala@Differo.fi 11.3.2015 Differosta Autamme yrityksiä jalkauttamaan kohderyhmää kiinnostavaa puhetta verkkoon sisältöstrategian

Lisätiedot