PSK-tiedote 1/ maaliskuuta (6)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PSK-tiedote 1/2012 12. maaliskuuta 2012 1 (6)"

Transkriptio

1 PSK-tiedote 1/ (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen kokous 2 Yhdistyksen kevätkokous Musiikkitalossa 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Lausunnolla olevat standardit 3.3 Uusia standardisointikohteita 3.4 Uusia työryhmiä 4 Uusien jäsenten esittely 4.1 Aveva 4.2 Residuum CM 4.3 Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry 5 PSK:n kevätseminaari Musiikkitalossa PLAN-uutisista poimittua: Pyörä auttaa naimisiin 1 PSK:N HALLITUKSEN KOKOUS PSK:n hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa torstaina Pöyry Finland Oy:llä Vantaalla. Kokouksen avasi hallituksen puheenjohtaja Juha Kemppi ja kokous valitsi yksimielisesti hallituksen varapuheenjohtajaksi Pertti Rahkon. Hallitus kävi läpi ja allekirjoitti vuoden 2011 tasekirjan, joka toimitettiin pidettyyn toiminnantarkastukseen. Kokouksessa todettiin, että vuosi 2011 oli PSK:lle suotuisa. Uusia jäsenyrityksiä tuli tasaiseen tahtiin, taloudessa onnistuttiin hyvin, mielenkiintoisia uusia työryhmiä perustettiin ja tilaisuudet vetivät hyvin väkeä. Päivittäin uutisissa esillä ollut taantuma ei onneksi näkynyt PSK:n toiminnassa. 2 YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS MUSIIKKITALOSSA PSK Standardisoinnin sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina Musiikkitalossa Helsingissä. Kokous alkaa kevätseminaarin jälkeen klo Perinteisesti kokouksen jälkeen on esitelty kokouspaikan historiaa kuohuviinin kera. Tässä tapauksessa ei juuri historiasta voi kertoa, sillä talo on uusi, mutta varmaankin jotain mielenkiintoista meille kerrotaan. Tämän jälkeen päivän teemaa voi jäädä pohtimaan vielä alalämpiössä kello tarjoiltavan Buffet-illallisen ja virvokkeiden äärellä. Virallinen kokouskutsu lähetetään lähiaikoina jäsenyritysten virallisille yhteyshenkilöille, mutta niin seminaariin kuin kokoukseenkin ovat tervetulleita myös muut jäsenyritysten henkilökunnasta.

2 PSK tiedote 1/ (6) 3 STANDARDISOINTI 3.1 Vahvistetut standardit PSK:n hallitus on kokouksessaan vahvistanut seuraavat standardit: PSK 3603 PI-kaavion esitystapa ja merkitsemisohje. 19 s. PSK 5711 Kunnonvalvonta. Turvallisen käyttöajan ennustaminen. 7 s. PSK 5981 Tiedonsiirto. tietoelementtiluettelo. 3 s. PSK 6302 Teollisuuden lujitemuovituotteet. Kunnonvalvonta. Putkiston suunnitteluohjeita. 4 s. PSK 6311 Teollisuuden lujitemuovituotteet. Kunnonvalvonta. Mittausmenetelmän valinta. 5 s. PSK 6401 Teollisuuden putkistot ja laitteet. Tasotiivisteen valinta laippaliitoksessa. 11 s. 3.2 Lausunnolla olevat standardit SFS 3333-e7 Painesäiliöt. Sijoitus, varustelu ja käyttö. Lausuntoaika päättyy PSK 6802-e10 Nostoon käytettävien työvälineiden tarkastuksen hallinta teollisuudessa. Lausuntoaika päättyy PSK 8403-e8 Yrityksen tietoteknisen osaamisen kartoitus. Kyselylomake Lausuntoaika päättyy Uusi standardisointikohde Fortum Power and Heat Oy esitti, että PSK Standardisointi perustaisi työryhmän laatimaan standardin, joka kattaa voimalaitosten vesi-höyry kierron jatkuvatoimisen näytteenoton vaatiman varustuksen. Tämä pitää sisällään mm. isokineettisten näytteenottoyhteiden mitoituksen vesi- ja höyryfaaseille, höyrynäytteiden esijäähdyttimen sijoittamisen ja mitoittamisen, näytevirtausten optimoinnin, näytteen paineen ja lämpötilan säätämisen, materiaalivalinnat sekä puhallus- ja turvalaitteet. Tavoitteena olisi valmis paketti, johon voisi viitata edellä mainittujen varustusten hankinnassa. Hallitus päätti perustaa työryhmän PSK 85 ja ehdottaa, että perustavassa kokouksessa tutkitaan mahdollisuutta ratkaista ongelma jakamalla asiat eri standardeihin niin, että tulevaisuudessa standardisarjaa voi laajentaa käsittelemään muutakin voimalaitoksen vesikemiaa.

3 PSK tiedote 1/ (6) 3.4 Uusia työryhmiä PSK 78/3 Levytiivisteet Työryhmä päivittää PSK:n laatimat levytiivisteitä käsittelevät standardit. Ne on tarkoitus yhdistää yhdeksi standardiksi, jossa esitetään valintaperusteita, tiivistemateriaalien teknisiä ominaisuuksia ja mukaan otetaan myös uusia materiaaleja. Seuraavat standardit päivitetään ja yhdistetään: PSK 1009 Tiivisteet. Tiivistelevyt. PVC-tiivisteet. 1 s. 77 PSK 1023 Tiivistelevyt. Kumisidosteinen levytiiviste hapoille. 2 s. 93 SFS 4553 Luukkutiivisteet hoitoluukuille. Lasikuitu. 2.p. 1 s. 93 SFS 4971 Tiivistelevyt. Yleiskatsaus. 2.p. 2 s. 93 SFS 4976 Tiivistelevyt. Kumisidosteinen korkki. 2 s. 96 SFS 5806 Tiivistelevyt. Kumilevy, kudosvahvisteella tai ilman. 2 s. 96 SFS 5809 Tiivisteet. PTFE-tiiviste. 2 s. 96 SFS 5810 Tiivistelevyt. Grafiittitiiviste. 2 s. 96 SFS 5811 Tiivistelevyt. Kumisidosteinen kuitutiiviste. 2 s. 96 Perustettu uusi työryhmä pitää ensimmäisen kokouksensa ja siihen kuuluvat tässä vaiheessa seuraavat asiantuntijat: Olli-Pekka Joronen Sweco Industry Oy Seppo Jaakkola Chesterton Hannu Ruotsalainen Tampereen Tiivisteteollisuus Oy Matti Hämäläinen Neste Jacobs Oy PSK 78/4 Punostiivisteet Työryhmä päivittää PSK:n laatimat punostiivisteitä käsittelevät standardit. Ne on tarkoitus yhdistää yhdeksi PSK-standardiksi, jossa esitetään myös valintaperusteita, tiivistemateriaalien teknisiä ominaisuuksia ja mukaan otetaan myös uusia materiaaleja. Seuraavien standardien asiasisältöä otetaan mukaan uuteen standardiin: PSK 1013 Punostiivisteet pyöriville akseleille. Grafiittipunostiiviste. 1 s. 93 PSK 1014 Punostiivisteet pyöriville akseleille. Grafitioitu PTFE-punostiiviste. 1 s. 93 PSK 1015 Punostiivisteet pyöriville akseleille. PTFE-tiiviste. 1 s. 93 PSK 1016 Punostiivisteet pyöriville akseleille. Hiilikuitutiiviste. 1 s. 93 PSK 1017 Punostiivisteet venttiilikaroille. Aramidkuitutiiviste. 1 s. 93 PSK 1018 Punostiivisteet venttiilikaroille. Grafiitti-punostiiviste. 1 s. 93 PSK 1019 Punostiivisteet venttiilikaroille. Hiilikuitutiiviste. 1 s. 93 PSK 1024 Punostiivisteet pyöriville akseleille. Luonnonkuitupunostiiviste. 1 s. 93 SFS 4541 Punostiivisteet pyöriville akseleille ja venttiilikaroille. Yleistä. 2.p. 3 s. 93 Perustettu uusi työryhmä pitää ensimmäisen kokouksensa ja siihen kuuluvat tässä vaiheessa seuraavat asiantuntijat: Seppo Jaakkola Chesterton Hannu Ruotsalainen Tampereen Tiivisteteollisuus Oy Toivo Pulkkinen Helsingin Energia Kimmo Kaikkonen Tiivistetekniikka Oy

4 PSK tiedote 1/ (6) PSK 85 Voimalaitoksen vesikemia Perustettu uusi työryhmä pitää ensimmäisen kokouksensa ja siihen kuuluvat tässä vaiheessa seuraavat asiantuntijat: Jere Espo Fortum Power and Heat Oy Jarmo Kiukainen Kontram Oy Jani Vuorinen Teollisuuden Vesi Oy Tero Räty Helsingin Energia Lasse Ylönen-Fernelius Pöyry Finland Oy Jukka Hirvenoja Andritz Oy Mikäli haluatte osallistua uusien tai jo käynnissä olevien työryhmien toimintaan, ottakaa yhteyttä PSK:n toimistoon. 4 UUSIEN JÄSENTEN ESITTELY 4.1 Aveva Aveva on yksi maailman johtavista suunnitteluun ja informaation hallintaan tarkoitettujen ratkaisujen toimittajista prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudelle. Yli 40 vuoden ajan se on toimittanut liiketoiminnalle elintärkeitä ohjelmistoratkaisuja niin tehdaslaitosten omistajille, insinööritoimistoille kuin myös tehdaslaitosten ja laivojen rakentajille. Sillä on vahva asema myös Suomessa ja parantaakseen palvelujaan entisestään se on avannut ensimmäisen toimistonsa Vantaalle. 4.2 Residuum CM Oulussa sijaitseva Residuum CM tarjoaa kuntoon perustuvan kunnossapidon ja kunnonvalvonnan asiantuntija-, suunnittelu-, mittaus- ja tukipalveluita energian tuotannolle ja teollisuuslaitoksille. Erityisen vahvana osaamisalueena ovat kunnonhallinnan suunnittelu ja kehittäminen kone-, laite-, tuotantolinja- ja laitostasolla. Residuum CM:n palvelut on tarkoitettu teollisuus- ja voimalaitoksille, jotka haluavat kehittää kunnossapitoa kuntoon perustuvan kunnossapidon periaatteiden mukaisesti. 4.3 Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry THTH:n tavoitteena on teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan edistäminen. Yhdistys tukee kehitystyötä kohti hajautettua tiedonhallintaa teollisuudessa ja sen monenkeskisissä projekti- ja liiketoiminnoissa koko prosessiteollisuuslaitosten elinkaaren ajan suunnitteluvaiheesta laitoksen rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon.

5 PSK tiedote 1/ (6) 5 PSK:N KEVÄTSEMINAARI 2012 PSK:n kevätseminaari pidetään tiistaina Musiikkitalossa Helsingissä. Seminaarin teemana on Teknisten riskien hallinta teollisuudessa. Ilmoittautuneita on jo 90 ja mukaan mahtuu vielä 200 henkeä vetävään Camerata-saliin. Mikäli paikat loppuvat kesken, niin seminaariin otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja kertoo seminaarissa elämisen riskeistä maailmankaikkeudessa. Valtaoja tunnetaan julkisuudessa erityisesti ahkerana kirjoittajana ja keskustelijana, joka osaa suhteuttaa arkipäiväisiä asioita maailmankaikkeuden äärettömyyteen. Hän ei säästele mielipiteitään ja yleensä hänen oivalluksensa saavat kuulijan hyvälle mielelle. Monen mieltä on askarruttanut mystiset asiat kuten mitä oli ennen alkuräjähdystä, tuleeko joskus suuri musta aukko, joka imee kaiken materiaalin ja energian, seuraako siitä uusi alkuräjähdys, miten aika syntyi ja miten käy ajalle mustassa aukossa. Valtaoja on tunnettu tieteen kansantajuistajana. Hänen vahvuudekseen on sanottu erityisesti kykyä kirjoittaa ymmärrettävästi vaikeistakin asioista. Hänen teoksensa Kotona maailmankaikkeudessa sai Tieto-Finlandia -palkinnon Tilaisuus on maksuton PSK:n jäsenyritysten henkilökunnalle, työryhmien jäsenille sekä yhteistyökumppaneillemme. Ohjelma löytyy osoitteesta ja ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa psk(a)psk-standardisointi.fi. Lämpimästi tervetuloa kaikille kiinnostuneille!

6 PSK tiedote 1/ (6) 6 PLAN-UUTISISTA POIMITTUA: PYÖRÄ AUTTAA NAIMISIIN Polkupyörä on maaseudulla asuvan sambialaisen miehen arvokkain omaisuus. Jos hänellä ei ole pyörää, morsian ei voi vastata kosintaan myöntävästi. Entä jos vaimolle tulisi raskausaikana komplikaatioita? Ja entä kun synnytyksen aika tulee? Miten mies voisi ilman pyörää viedä vaimon terveysasemalle parinkymmenen kilometrin päähän? Kysyy kuvassa oleva onnellinen pyörän omistaja Mwape Mulundi. Kauniita kevätpäiviä! PSK Standardisointiyhdistys ry Jari Viertävä toiminnanjohtaja Mirkka Tulokas sihteeri JAKELU Jäsenyritykset, työryhmien jäsenet, hallitus, MetSta, SFS, SESKO, Promaint, TSAU, Varalaite

PSK-tiedote 1/2011 23. maaliskuuta 2011 1 (5)

PSK-tiedote 1/2011 23. maaliskuuta 2011 1 (5) PSK-tiedote 1/2011 1 (5) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen kokous 2 Yhdistyksen kevätkokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Kumotut standardit 3.3 Uusia standardisointikohteita 3.4

Lisätiedot

PSK tiedote 2/2010 14. kesäkuuta 2010 1 (6)

PSK tiedote 2/2010 14. kesäkuuta 2010 1 (6) PSK tiedote 2/2010 1 (6) Sisällysluettelo 1 Yhdistyksen kevätkokous 2010 2 Palaute PSK:n kevätseminaarista 3 PSK:n syyskokous 18.11.2010 4 Standardisointi 4.1 Vahvistetut standardit 4.2 Lausunnolla olevat

Lisätiedot

PSK tiedote 4/2011 21. joulukuuta 2011 1 (5)

PSK tiedote 4/2011 21. joulukuuta 2011 1 (5) PSK tiedote 4/2011 1 (5) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2011 1.1 Kokous 1.2 Hallituksen henkilövalinnat 1.3 Toiminnantarkastajien valinta 1.4 Kokouksen jatkot 2 Standardisointi 2.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2011 14. kesäkuuta 2011 1 (6)

PSK-tiedote 2/2011 14. kesäkuuta 2011 1 (6) PSK-tiedote 2/2011 1 (6) Sisällysluettelo 1 Yhdistyksen kevätkokous 2011 2 Palaute PSK:n kevätseminaarista 3 PSK:n syyskokous 17.11.2011 Kämpissä 4 Uusien jäsenten esittely 4.1 Balance Engineering Oy 4.2

Lisätiedot

PSK tiedote 1/2007. 16. helmikuuta 2007 1 (5)

PSK tiedote 1/2007. 16. helmikuuta 2007 1 (5) PSK tiedote 1/2007 1 (5) Sisällys 1 PSK:n hallitus 2 Yhdistyksen kevätkokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Lausunnolla olevat standardit 3.3 Uusia standardisointikohteita 3.4 Uudet painokset

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/ (6)

PSK-tiedote 2/ (6) PSK-tiedote 2/2016 1 (6) Sisällysluettelo 1 Hallituksen kokous 2 PSK Standardisoinnin kevätkokous 2016 3 PSK:n kevätseminaari 2016 4 Standardisointi 4.1 Vahvistetut standardit 4.2 Uusi työryhmä 5 PSK Standardisoinnin

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2012 15. lokakuuta 2012 1 (6)

PSK-tiedote 3/2012 15. lokakuuta 2012 1 (6) PSK-tiedote 3/2012 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2013 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2013 2 PSK:n syyskokous 2012 ja Spagettiooppera 3 Standardisointi 3.1 Lausunnolla

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/ (5)

PSK-tiedote 3/ (5) PSK-tiedote 3/2016 1 (5) Sisällys 1 PSK Standardisoinnin hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2017 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2017 2 Standardisointi 2.1 Uudet standardisointikohteet 2.2 Lausunnolla

Lisätiedot

THTH ry syysseminaari 2013

THTH ry syysseminaari 2013 THTH ry syysseminaari 2013 Keskiviikko 30.10.2013, VTT, Tekniikantie 2, Espoo 1 Syysseminaarin aihealue Aiheena järjestelmien välinen tiedonsiirto ja standardit Case putkiston tiedonsiirto. PSK 5968-standardin

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2015 02.10.2015 1 (6)

PSK-tiedote 3/2015 02.10.2015 1 (6) PSK-tiedote 3/2015 1 (6) Sisällys 1 PSK Standardisoinnin hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2016 1.2 Ehdotus PSK:n hallituksen puheenjohtajaksi 2016 2 Standardisointi 2.1 Uudet standardisointikohteet

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2015 11.6.2015 1 (6)

PSK-tiedote 2/2015 11.6.2015 1 (6) PSK-tiedote 2/2015 1 (6) Sisällysluettelo 1 Hallituksen kokous 2 PSK Standardisoinnin kevätkokous 2015 3 PSK:n kevätseminaari 2015 4 Uudet jäsenet esittelyssä 5 Standardisointi 5.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/2008. 28. helmikuuta 2008 1 (8)

PSK-tiedote 1/2008. 28. helmikuuta 2008 1 (8) PSK-tiedote 1/2008 1 (8) Sisällys 1 PSK:n hallitus 1.1 Hallituksen jäsenet 2008 1.2 Tilikausi 2007 1.3 Hallituksen uusi puheenjohtaja esittäytyy 2 Yhdistyksen kevätkokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/ (5)

PSK-tiedote 3/ (5) PSK-tiedote 3/2017 1 (5) Sisällys 1 PSK Standardisoinnin hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2018 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2018 2 Standardisointi 2.1 Vahvistetut standardit 3 Uudet jäsenet

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/2009 2. maaliskuuta 2009 1 (6)

PSK-tiedote 1/2009 2. maaliskuuta 2009 1 (6) PSK-tiedote 1/2009 1 (6) Sisällys 1 PSK:n hallituksen kokous 2 Hallituksen uusi puheenjohtaja esittäytyy 3 Yhdistyksen kevätkokous 4 Standardisointi 4.1 Vahvistetut standardit 4.2 Lausunnolla olevat standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2014 12.6.2014 1 (8)

PSK-tiedote 2/2014 12.6.2014 1 (8) PSK-tiedote 2/2014 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK Standardisoinnin kevätkokous 2014 2 PSK:n kevätseminaari 2014 3 Hallituksen kokous 4 Uudet jäsenet esittelyssä 5 Standardisointi 5.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2012 15. kesäkuuta 2012 1 (8)

PSK-tiedote 2/2012 15. kesäkuuta 2012 1 (8) PSK-tiedote 2/2012 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK:n kevätkokous 2012 2 PSK:n kevätseminaarin palaute 3 PSK:n syyskokous 15.11.2012 Ritarihuoneella 4 Uusien jäsenten esittely 4.1 Aquaflow Oy 4.2 Eka Synthomer

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2013 11. lokakuuta 2013 1 (6)

PSK-tiedote 3/2013 11. lokakuuta 2013 1 (6) PSK-tiedote 3/2013 11. lokakuuta 2013 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 1.1 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2014 1.2 Budjetointiperusteet vuodelle 2014 2 Standardisointi 2.1 Vahvistetut standardit 2.2

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2008 24. syyskuuta 2008 1(5)

PSK-tiedote 3/2008 24. syyskuuta 2008 1(5) PSK-tiedote 3/2008 1(5) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2009 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2009 2 Syyskokous 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Kumotut

Lisätiedot

PSK tiedote 4/2008 5. joulukuuta 2008 1(7)

PSK tiedote 4/2008 5. joulukuuta 2008 1(7) PSK tiedote 4/2008 1(7) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen kokous 2 PSK:n syyskokous 2008 2.1 Kokous 2.2 Henkilövalinnat vuodeksi 2009 2.3 Kokouksen jatkot 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/2015 5.3.2015 1 (6)

PSK-tiedote 1/2015 5.3.2015 1 (6) PSK-tiedote 1/2015 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n kevätseminaari Finlandia-talossa 16.4.2015 3 Yhdistyksen kevätkokous Finlandia-talossa 16.4.2015 4 Uudet jäsenet esittelyssä 5 Standardisointi

Lisätiedot

PSK-tiedote 2/2008. 12. kesäkuuta 2008 1 (8)

PSK-tiedote 2/2008. 12. kesäkuuta 2008 1 (8) PSK-tiedote 2/2008 1 (8) Sisällys 1 Palaute kevään PSK-seminaarista 2 Yhdistyksen kevätkokous 2008 3 Standardisointi 3.1 Vahvistetut standardit 3.2 Kumotut standardit 4 Uusia standardisointikohteita 4.1

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/ (5)

PSK-tiedote 3/ (5) PSK-tiedote 3/2014 1 (5) Sisällys 1 PSK:n hallitus 1.1 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2015 1.2 Budjetointiperusteet vuodelle 2015 2 Standardisointi 2.1 Uudet työryhmät 2.2 Kannakestandardit 3 Uudet jäsenet

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/ (8)

PSK-tiedote 4/ (8) PSK-tiedote 4/2016 1 (8) Sisällys 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n syyskokous 2016 2.1 Kokouksen kulku 2.2 Uusia jäseniä 2.3 Hallituksen henkilövalinnat 2.4 Toiminnantarkastajien valinta 2.5 Juhlailtamat 3 Uudet

Lisätiedot

PSK tiedote 4/2009 22. joulukuuta 2009 1 (8)

PSK tiedote 4/2009 22. joulukuuta 2009 1 (8) PSK tiedote 4/2009 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallituksen ja yhdistyksen kokoukset 2010 2 PSK:n syyskokous 2009 2.1 Kokous 2.2 Henkilövalinnat vuodeksi 2010 2.3 Kokouksen jatkot 3 Standardisointi 3.1

Lisätiedot

Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry

Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry Esittely Jarmo Söderman 1 Yhdistys Perustamiskokous 26.10.2006, rekisteröintipäätös 10.4.2007. Toimialue Teollisuuden tiedonhallinnan ja siihen

Lisätiedot

PSK-tiedote 3/2011 26. syyskuuta 2011 1 (8)

PSK-tiedote 3/2011 26. syyskuuta 2011 1 (8) PSK-tiedote 3/2011 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 1.1 Budjetointiperusteet vuodelle 2012 1.2 Ehdotus hallitusvalinnoiksi 2012 2 PSK:n syyskokous 17.11.2011 ja Lenni-Kalle Taipale & Sami Pitkämö

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/ (6)

PSK-tiedote 1/ (6) PSK-tiedote 1/2016 1 (6) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n kevätseminaari Pörssitalossa torstaina 21.4.2016 3 Yhdistyksen kevätkokous Pörssitalossa 21.4.2016 4 PSK:n toiminnanjohtajan läksiäiset

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa Otaniemen TEK-tutkijat ry Otaniemen TEK-tutkijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous Aika: 6.6.2016 klo 15:00 Paikka: Otaniemi, Otakaari 7, kokoushuone Maxwell Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Petri Kärhä avasi

Lisätiedot

Suomen Automaatioseura ry Voimalalaitosjaos

Suomen Automaatioseura ry Voimalalaitosjaos ry Voimalalaitosjaos Kevätkokous 26.5.2015 ABB, Pitäjänmäki, Helsinki Esityslista: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan valinta 3. Kokouksen toimihenkilöiden valinta sihteeri, pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

PSK-tiedote 1/ (8)

PSK-tiedote 1/ (8) PSK-tiedote 1/2017 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n kevätseminaari Pörssitalossa torstaina 27.4.2017 3 Yhdistyksen kevätkokous Pörssitalossa 27.4.2017 4 Uusi putkiluokkakäsikirja valmisteilla

Lisätiedot

IFRF Suomen kansallinen osasto

IFRF Suomen kansallinen osasto IFRF Suomen kansallinen osasto www.ffrc.fi International Flame Research Foundation Finnish Flame Research Committee (päivitetty 10.09.2015, AL) IFRF Kansainvälinen polttotekniikan tutkimusorganisaatio

Lisätiedot

Profox - Realize Your visions. 2008 Profox Companies Oy

Profox - Realize Your visions. 2008 Profox Companies Oy Profox - Realize Your visions 1 PSK-BUILDING SMART SEMINAARI ISO-VALKEINEN KUOPIO 09.04.2010 PSK STANDARDISOINTI THTH ry Ari.puuskari@profox.com 2 PSK-SEMINAARI SEMINAARI 1997 TAHKO Ryhmätyöt: 1. Ongelmat

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2012 17. joulukuuta 2012 1 (7)

PSK-tiedote 4/2012 17. joulukuuta 2012 1 (7) PSK-tiedote 4/2012 1 (7) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2012 1.1 Kokous 1.2 Uusia jäseniä 1.3 Hallituksen henkilövalinnat 1.4 Toiminnantarkastajien valinta 1.5 Kokouksen viihdepuoli 2 Standardisointi

Lisätiedot

PSK STANDARDISOINTIYHDISTYS RY SÄÄNNÖT

PSK STANDARDISOINTIYHDISTYS RY SÄÄNNÖT (Rek.n:o 114349) Vahvistettu 2007-10-11 PSK STANDARDISOINTIYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on PSK Standardisointiyhdistys ry, ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistys

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (2) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 30.04.2003

Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (2) FLUG ry PL 117, FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@xunil.fi 30.04.2003 Finnish Linux User Group PÖYTÄKIRJA 1 (2) FLUG ry YHDISTYKSEN KOKOUS Aika 30.04.2003 kello 19:00 Paikka OlutHuone WilliamK, Annankatu 3, Helsinki Läsnä Esko Wessman puheenjohtaja Ilpo Nyyssönen sihteeri

Lisätiedot

KNX Finland Syyskokous 2018

KNX Finland Syyskokous 2018 KNX Finland Syyskokous 2018 Puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan katsaus Markkinointi Kalasataman Award palkinnot (globaali ja kansallinen) http://knx.fi/uutiset.php?aid=224620&k=-1 http://knx.fi/uutiset.php?aid=224626&k=-1

Lisätiedot

PSK tiedote 4/2010 8. joulukuuta 2010 1 (8)

PSK tiedote 4/2010 8. joulukuuta 2010 1 (8) PSK tiedote 4/2010 1 (8) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2010 1.1 Kokous 1.2 Hallituksen henkilövalinnat 1.3 Tilintarkastajien valinta 1.4 Kokouksen jatkot 2 Standardisointi 2.1 Vahvistetut standardit

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton uusi strategia 2016-2020 hyväksytään 17.10. liittokokouksessa Raumalla.

Lisätiedot

Suomen Standardisoimisliitto ja oppilaitosyhteistyö. INSINÖÖRIKOULUTUKSEN FOORUM 4.10.2012, Tampere

Suomen Standardisoimisliitto ja oppilaitosyhteistyö. INSINÖÖRIKOULUTUKSEN FOORUM 4.10.2012, Tampere Suomen Standardisoimisliitto ja oppilaitosyhteistyö INSINÖÖRIKOULUTUKSEN FOORUM 4.10.2012, Tampere Mitä on standardisointi? > Standardisointi on yhteisten ohjeiden ja toimintatapojen laatimista helpottamaan

Lisätiedot

SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus

SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry 1(6) SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus Yhdistyksen

Lisätiedot

Suomalais-venäläinen Energiaklubi ry

Suomalais-venäläinen Energiaklubi ry Suomalais-venäläinen Energiaklubi ry Mari Pantsar-Kallio +358 50 3960 925 mari.pantsar-kallio@tem.fi Taustaa 2009 hyväksyttiin Venäjän uusi Energiastrategia vuoteen 2030 2009 Venäjällä hyväksyttiin laki

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Terveydenhuollossa käytettävien laitteiden nimikkeistöpäivitys

Terveydenhuollossa käytettävien laitteiden nimikkeistöpäivitys Terveydenhuollossa käytettävien laitteiden nimikkeistöpäivitys Esityksen sisältö Päivitystyön lähtökohta Sailab ry Päivitystyöryhmä Päivitystyön toteutus Nimikkeistön standardointi Suunnitelma jatkotoimista

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 22.3.2016 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 22.3.2016 klo 15 Paikka: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/?

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/? 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa Suomen Sinfoniaorkesterit ry 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa 22.-24.4.2016 Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, puh (02) 337 3800

Lisätiedot

RAPORTTI 16X Q METSÄ FIBRE OY JOUTSENON TEHDAS Kaasuttimen polttoainekuivurin poistokaasujen hiukkaspitoisuudet ja päästöt

RAPORTTI 16X Q METSÄ FIBRE OY JOUTSENON TEHDAS Kaasuttimen polttoainekuivurin poistokaasujen hiukkaspitoisuudet ja päästöt RAPORTTI 16X142729.10.Q850-002 6.9.2013 METSÄ FIBRE OY JOUTSENON TEHDAS Kaasuttimen polttoainekuivurin poistokaasujen hiukkaspitoisuudet ja päästöt Joutseno 21.8.2013 PÖYRY FINLAND OY Viite 16X142729.10.Q850-002

Lisätiedot

PSK:n hinnasto 19.6.2014 Koodi Nimike Hinta sis. alv

PSK:n hinnasto 19.6.2014 Koodi Nimike Hinta sis. alv PSK:n hinnasto 19.6.2014 Koodi Nimike Hinta sis. alv PSK 0201 Venttiilit. Valinta ja käyttösuositus. PSK 0202 Venttiilit. Käsiventtiili. Tekninen erittely. 2. painos 48,00 PSK 0901 Virtaavien aineiden

Lisätiedot

DC- yhdistyksen hallituksen kokous 5 / 2012

DC- yhdistyksen hallituksen kokous 5 / 2012 hti Pohjonen 15.5.2012 1 (5) DC- yhdistyksen hallituksen kokous 5 / 2012 ika 14.5.2012, 17.30 19.30 Paikka Läsnä DC- yhdistyksen toimisto, Harkkoraudantie 10, Hki rho ri Heilala Hannu, puheenjohtaja Jaakkola

Lisätiedot

Seminaari IT-hallinnan parhaista käytännöistä 21.3.2012

Seminaari IT-hallinnan parhaista käytännöistä 21.3.2012 08.03.2012 Uutiskirjeen sisältö Seminaari IT-hallinnan parhaista käytännöistä 21.3.2012 Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä IT-hallinnan parhaista käytännöistä ja niiden hyödyistä keskiviikkona

Lisätiedot

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät.

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät. Käsikirjoitus Yhdistyksen kokouksen -video -esitykseen. Kaupunginosayhdistyksen perustamiskokouksen asialista: Kop, kop, kop 1. Kokouksen avaus Avaaja Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat.

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk.

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk. Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. Yhdistyksen ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Aika: maanantai 30.12.2013 kello 14.00...14.40 Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone,

Lisätiedot

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan

Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan KOKOUSKUTSU JASENILLE Travellers' Club Finland ry:n saantomaarainen syyskokous (saantojen 10 1 mom.) pidetaan Helsingin Porssiklubilla osoitteessa Fabianinkatu 14 A, Helsinki 16.11.2011 klo18.30alkaen

Lisätiedot

Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina , ja osallistu samalla sukukokoukseemme!

Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina , ja osallistu samalla sukukokoukseemme! Purasten Sukuseura ry:n kutsu sukutapahtumaan 25.8.2018 Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina 25.8.2018, ja osallistu samalla sukukokoukseemme! Purasten sukuseura ry

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 www.rkl.fi JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 Yhdistyksen hallitus 2018: Tommi Rautjärvi, puheenjohtaja 0400 543 587 Alpo Ilmarinen 0440 224 482 Veikko Järvinen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

Miten ja missä standardeja laaditaan. Asiantuntija Ville Saloranta METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry

Miten ja missä standardeja laaditaan. Asiantuntija Ville Saloranta METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry Miten ja missä standardeja laaditaan Asiantuntija Ville Saloranta METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry Esityksen sisältö Suomen kansallinen järjestelmä ja METSTA Kuka standardit laatii?

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

PALVELUJEN STANDARDISOINTI UUSI TIE MENESTYKSEEN FORUM 2015 3.11. 2015

PALVELUJEN STANDARDISOINTI UUSI TIE MENESTYKSEEN FORUM 2015 3.11. 2015 PALVELUJEN STANDARDISOINTI UUSI TIE MENESTYKSEEN FORUM 2015 3.11. 2015 1 SFS:n rooli ja tehtävät SFS on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa SFS on elinkeinoelämälle ja julkishallinnolle palveluja

Lisätiedot

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) NEUVOSTO 21.06.2011

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) NEUVOSTO 21.06.2011 TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) TORNION KYLIEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 14.6.2011 klo 18.00-20.15 Paikka: Arpelan nuorisoseurantalo Läsnä: Osmo Huhta Arpela Arto Kanto Arpela Jari Kauppila Arpela Kirsti

Lisätiedot

PSK-BUILDING SMART SEMINAARI TEKNIIKAN MUSEO 15.5.2009

PSK-BUILDING SMART SEMINAARI TEKNIIKAN MUSEO 15.5.2009 PSK-BUILDING SMART SEMINAARI TEKNIIKAN MUSEO 15.5.2009 PSK STANDARDISOINTI THTH ry Ari.puuskari@profox.com 1 TEEMA 2009 SEMINAARI: UUDET MENETELMÄT T KUSTANNUS- TEHOKKAASSA PROJEKTITOIMINNASSA -Projektiorganisaation

Lisätiedot

PSK BIM ammattilaisseminaari 08.05.2015

PSK BIM ammattilaisseminaari 08.05.2015 PSK STANDARDISOINTI PSK BIM ammattilaisseminaari 08.05.2015 Fox CenterJärvenpää Tilaajien uudet haasteet investointiprojekteissa ja ylläpidossa Profox Companies Ltd Autodesk Partner & Virtuaalisen suunnittelun

Lisätiedot

XX PSK BIM ammattilaisseminaari Helsinki, Finlandia-talo

XX PSK BIM ammattilaisseminaari Helsinki, Finlandia-talo XX PSK BIM ammattilaisseminaari 09.09.2016 Helsinki, Finlandia-talo Allianssimuotoinen projekti investointihankkeen toteutusmuotona PSK STANDARDISOINTI Profox Companies Ltd; 2016 SEMINAARIN AJATUS -Jakaa

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2013 20. joulukuuta 2013 1 (10)

PSK-tiedote 4/2013 20. joulukuuta 2013 1 (10) PSK-tiedote 4/2013 1 (10) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2013 1.1 Kokouksen kulku 1.2 Uudet hyväksytyt jäsenet 1.3 Hallituksen henkilövalinnat 1.4 Toiminnantarkastajien valinta 2 PSK:n 40-vuotisjuhlat

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2014 12. joulukuuta 2014 1 (9)

PSK-tiedote 4/2014 12. joulukuuta 2014 1 (9) PSK-tiedote 4/2014 1 (9) Sisällysluettelo 1 PSK:n syyskokous 2014 1.1 Kokous 1.2 Uusia jäseniä 1.3 Hallituksen henkilövalinnat 1.4 Toiminnantarkastajien valinta 1.5 Kokouksen iltatilaisuus 2 Uusia standardisointikohteita

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista.

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista. Julkisivuyhdistys Martti Karimies TOIMINTAKERTOMUS 09.04.1996 JULKISIVUYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1995 Yhdistyksen perust aminen Perustava kokous. Yhdistyksen toiminnan voidaan katsoa alkaneen virallisesti

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

6. Vuoden 2015 tilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen, toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen ja hallintoneuvoston lausunnon esittäminen

6. Vuoden 2015 tilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen, toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen ja hallintoneuvoston lausunnon esittäminen Atria Oyj Yhtiökokouskutsu Atria Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 28.4.2016 kello 13:00 Finlandia-talossa osoitteessa Mannerheimintie 13, Helsinki,

Lisätiedot

Horisontti 2020 ja standardisointi. SFS-seminaari 3.9.2014 SFS, Malminkatu 34, Helsinki

Horisontti 2020 ja standardisointi. SFS-seminaari 3.9.2014 SFS, Malminkatu 34, Helsinki Horisontti 2020 ja standardisointi SFS-seminaari 3.9.2014 SFS, Malminkatu 34, Helsinki Seminaarin tavoitteet Horisontti 2020 ohjelma on käynnistynyt Standardisoinnin tunnistaminen osana hankkeiden kriteeristöä

Lisätiedot

6. Vuoden 2015 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen

6. Vuoden 2015 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen Nixu Oyj Yhtiötiedote 11.3.2016 kello 9.00 KUTSU NIXU OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Nixu Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina huhtikuun 5. päivänä

Lisätiedot

NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014

NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014 NÄKÖKULMIA TULEVAISUUDEN STANDARDEIHIN FORUM 2014 4.11. 2014 1 FORUM tapahtumat: Pitkä perinne, monipuolisia ja ajankohtaisia teemoja 2006 Standardeilla menestystä liiketoimintaan 2007 Hyödy standardeista

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

PSK-tiedote 4/2015 21.12.2015 1 (9)

PSK-tiedote 4/2015 21.12.2015 1 (9) PSK-tiedote 4/2015 1 (9) Sisällys 1 PSK:n hallitus 2 PSK:n syyskokous 2015 2.1 Kokouksen kulku 2.2 Uusia jäseniä 2.3 Hallituksen henkilövalinnat 2.4 Toiminnantarkastajien valinta 2.5 Kokouksen kulttuuriosuus

Lisätiedot

Kuntaohjelma 30.9.2010

Kuntaohjelma 30.9.2010 1(5) Kuntaohjelma Valmistelukomitean kokous 5/2010 Aika: klo 12:00 13:40 Paikka: Suomen itsenäisyyden juhlarahasto, Helsinki Osallistujat Jukka Mikkonen Taivalkosken kunta Kirsi Ylitalo Oulunkaaren seutukunnan

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 21.05.2013 AIKA 21.5.2013 klo 12.00 PAIKKA Yläaste, Saint Gilles Croix de vie KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

SYKSYN LVI-MESSUMATKA 21.-25.9.2011

SYKSYN LVI-MESSUMATKA 21.-25.9.2011 Jäsentiedote 4/2011 Internet osoitteemme www.talvi.info SYKSYN LVI-MESSUMATKA 21.-25.9.2011 TaLVI järjestää jäsenilleen matkan Brysselin LVI-messuille. Samalla reissulla on mahdollisuus päästä tutustumaan

Lisätiedot

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 71 vuotta 15.12.2011 www.rkl.fi 1(4) 29.08.2011 Jäsentiedote 3 / 2011 Syksyn 2011 toiminta Kuukausikokoukset ja vuosikokous on keskiviikkoisin Scandic Hotels,

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

Maanantai 21.3.2016, klo 13.00. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat.

Maanantai 21.3.2016, klo 13.00. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat. PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) KEMIRA OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2016 Aika: Paikka: Läsnä: Maanantai 21.3.2016, klo 13.00 Scandic Marina Congress Center, osoitteessa Katajanokanlaituri 6, Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen paroni sali. Kokouskahvit

Lisätiedot

Hitsauksen laadunhallintaan liittyvät standardit ja hitsauksen koordinointi. Janne Hämäläinen, EWE 13.12.2005

Hitsauksen laadunhallintaan liittyvät standardit ja hitsauksen koordinointi. Janne Hämäläinen, EWE 13.12.2005 Hitsauksen laadunhallintaan liittyvät standardit ja hitsauksen koordinointi Janne Hämäläinen, EWE 13.12.2005 TURVALLISUUS KÄYTTÖVARMUUS TUOTTAVUUS YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS POLARTEST Oy Vakituinen henkilöstö:

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Nuorisovaltuusto. Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 1/2013 Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 4.2.2013 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI, Pornainen KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 1 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus

Toimitusjohtajan katsaus Toimitusjohtajan katsaus Heikki Malinen 1 Strategia ja toimintatapa Viisi toiminnan ydinaluetta Investointien elinkaaren kattava konsepti Teknologian ja paikallisten olosuhteiden hyvä tuntemus Vahva markkina-asema

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

6. Vuoden 2012 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen

6. Vuoden 2012 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen KUTSU SIILI SOLUTIONS OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Siili Solutions Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina huhtikuun 4. päivänä 2013 kello 14.00 alkaen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A 1(6) Aika 19.3.2007 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt,

Lisätiedot