ASAP PREPAID MASTERCARD -KORTIN KÄYTTÖEHDOT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ASAP PREPAID MASTERCARD -KORTIN KÄYTTÖEHDOT"

Transkriptio

1 ASAP PREPAID MASTERCARD -KORTIN KÄYTTÖEHDOT MÄÄRITELMÄT Kortti tarkoittaa elektronista rahatiliä, jonka me olemme sinulle myöntäneet ja johon sisältyy tiliisi yhdistetty ASAP Prepaid MasterCard -kortti. Viimeinen voimassaolopäivä tarkoittaa päivämäärää, jolloin korttisi voimassaolo päättyy. Me tai meidän eri taivutusmuodoissaan on PREPAID Financial Services Limited. Sinä tai sinun eri taivutusmuodoissaan on kortin haltija. 1. TIETOA MEISTÄ JA TÄSTÄ SOPIMUKSESTA 1.1 Tässä asiakirjassa määritetään yleiset ehdot, jotka koskevat ASAP Prepaid MasterCard -korttia. Tämä asiakirja muodostaa sinun ja meidän välillemme sopimuksen, jolla säädellään kortin hallussapitoa ja käyttöä. Korttia käyttämällä tai kortin rekisteröimällä (katso luku 2.3 jäljempänä) ilmoitat hyväksyväsi nämä käyttöehdot. 1.2 Prepaid Financial Services Limited myöntää kortit MasterCard International Incorporatedin lisenssillä. MasterCard ja MasterCard-tuotemerkin symboli ovat MasterCard International Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä. PREPAID Financial Services Limited on Ison-Britannian Financial Conduct Authority -finanssivalvontaviranomaisen sääntelemä ja valtuuttama. Virallinen osoite: 36, Carnaby Street, London W1F 7DR. Kortti on aina PREPAID Financial Services Limitedin omaisuutta. 1.3 Korttien tuotanto ja korttien käyttöön tarvitut teknologiset järjestelmät tarjoaa Englannissa rekisteröity Prepaid Financial Services Ltd. Y-tunnus: Virallinen osoite: 36, Carnaby Street, London, W1F 7DR. Prepaid Financial Services Ltd. myös tarjoaa asiakastukea korteille jäljempänä kappaleessa 13 määritellyllä tavalla. 1.4 Tämä sopimus on voimassa 3 vuotta tai kortin viimeiseen voimassaolopäivään asti sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin. Tämä sopimus laaditaan ja kaikki viestintä välillämme käydään englanniksi. 1.5 Joissakin tapauksissa ASAP Prepaid MasterCard -kortin jakelusta huolehtii jokin kaupallisista kumppaneistamme esimerkiksi vastineeksi elektronisista hyödykkeistä. Vaikka kaupallinen kumppanimme voi antaa kortin, tämä sopimus pysyy erillisenä kaupallisen kumppanimme kanssa mahdollisesti solmimastasi sopimuksesta.

2 2. KORTIT 2.1 Kortti on prepaid-maksukortti, jota voidaan käyttää tuotteiden ja palvelujen maksuun asioitaessa niiden kampanjaan osallistuvien jälleenmyyjien kanssa, jotka hyväksyvät MasterCard-korttimaksut. Se on tarkoitettu käytettäväksi myymälöissä ja jälleenmyyntipisteissä, joissa olet fyysisesti paikalla. Kuten minkä tahansa maksukortin kanssa, emme voi taata, että tietty jälleenmyyjä hyväksyy kortin. Jos olet epävarma, tarkista asia jälleenmyyjältä, ennen kuin yrität tehdä maksua. 2.2 Kortti on elektroninen rahatuote ( elektronista rahaa ), jonka käyttöä sääntelee Ison-Britannian Financial Conduct Authority (FCA) -finanssivalvontaviranomainen. Kyseessä on prepaid-kortti, ei luottokortti, ja se ei liity pankkitiliisi. Sinun on varmistettava, että kortillasi on riittävästi varoja jokaiseen sillä suoritettavaan ostoon, maksuun tai käteisnostoon. Kortti on tarkoitettu käytettäväksi maksutapana, ja kortille ladattuja varoja ei pidetä talletuksena. Kortin saldosta ei kerry korkoa. Kortin voimassaolo päättyy viimeisenä voimassaolopäivänä, jolloin se lakkaa toimimasta. Lisätietoa on tämän asiakirjan osiossa Kun saat korttisi, se on toimimattomassa tilassa. Kortti on aktivoitava soittamalla johonkin IVRnumeroistamme +44 (0) , +44 (0) tai +44 (0) ennen käyttöä. Kortti on yleensä valmis käyttöön tunnin kuluttua aktivoinnista. Ellet aktivoi korttiasi ja yrität maksaa sillä jotakin maksutapahtumaa, tapahtuma saatetaan hylätä. 3. KORTTIEN OSTOON TARVITUT HENKILÖTIEDOT 3.1 Kortti on rahoituspalvelutuote, ja laki edellyttää meitä säilyttämään tiettyjä tietoja asiakkaistamme. Käytämme näitä tietoja tilisi hallintaan ja voidaksemme tunnistaa sinut ja korttisi, jos se katoaa tai varastetaan. Säilytämme näitä tietoja niin kauan kuin se on tarpeen kuvattuja tarkoituksia varten. Lisätietoa on osiossa Kortin myöntämisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä. Saatamme pyytää todistusta henkilöllisyydestäsi ja osoitteestasi. Saatamme pyytää sinua todistamaan tämän, ja/tai saatamme tehdä elektronisia tarkastuksia sinusta. 3.3 Kun suoritamme näitä tarkastuksia, henkilötietosi saatetaan välittää luottotietoyrityksille ja petoksia ehkäiseville viranomaisille. Nämä virastot voivat pitää kirjaa tiedoista ja luottotietoihisi saattaa jäädä jälki, joskin jäljessä ilmoitetaan, että haku ei ollut luottotarkastus ja sitä ei tehty luottohakemusta varten.

3 Kyseessä on vain henkilöllisyyden tarkastus, eikä se vaikuta luottokelpoisuuteesi. 3.4 Kortin osto tai käyttö on merkki siitä, että hyväksyt tässä sopimuksessa kuvattujen tarkastusten suorittamisen. 3.5 Silloin kun se on sallittu, voit pyytää, että korttiisi tai tiliisi liitetään muita kortteja. Valtuutat meidät myöntämään kortteja ja PIN-koodeja lisäkortinhaltijoille ja valtuutat jokaisen lisäkortinhaltijan valtuuttamaan tapahtumia puolestasi. Olet vastuussa kaikkien pyytämiesi korttien tai lisäkorttien kaikista maksuista, tapahtumista, käytöstä tai väärinkäytöstä. 3.6 Tämä sopimus koskee myös mahdollisia järjestämiäsi lisäkortteja ja lisäkortinhaltijoita. On tärkeää, että välität tämän sopimuksen mahdollisille lisäkortinhaltijoille, ennen kuin he ryhtyvät käyttämään korttia. 4. MAKSUT JA VELOITUKSET 4.1 Tähän korttiin liitetyt maksut ja veloitukset muodostavat olennaisen osan näitä ehtoja. Kaikki maksut ja veloitukset on ilmoitettu tämän asiakirjan lopussa, verkkosivuillamme osoitteessa tai ne lähetetään pyynnöstä ottamalla yhteys asiakastukeemme numeroon +44 (0) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen 5. KORTIN KÄYTTÖ 5.1 Korttia saa käyttää vain henkilö, jolle kortti on myönnetty. Jos käytössä on lisäkortti tai rinnakkaiskortti, vain pääasiallisen kortinhaltijan nimeämä henkilö saa käyttää tätä korttia. Muutoin kortteja ei voi siirtää toisille henkilöille, eikä sinulla ole oikeutta antaa korttia toisen henkilön käyttöön esimerkiksi kertomalla PIN-koodiasi tai antamalla henkilön käyttää korttitietojasi verkko-ostoksien tekoon. Ennen käyttöä kortti on allekirjoitettava kortin takapuolella olevaan allekirjoituskenttään. 5.2 Meillä on oikeus olettaa, että olet valtuuttanut tapahtuman, jossa jälleenmyyjä on lukenut kortin magneettinauhan tai kortti on työnnetty siru- ja PIN-laitteeseen, tai

4 5.2.2 kortin PIN-koodi on syötetty tai ostokuitti allekirjoitettu tai jälleenmyyjälle on annettu asianmukaiset tiedot, joiden avulla hän voi käsitellä tapahtuman, esimerkiksi 3-merkkinen turvakoodi kortin takaa Internetissä tai muutoin kuin kasvotusten suoritetun tapahtuman yhteydessä. 5.3 Yleensä saamme ilmoituksen valtuutuksestasi elektronisella viestillä MasterCard-verkoston maksusuunnitelman sääntöjen ja käytäntöjen mukaisesti. Kun olemme saaneet ohjeesi jatkaa tapahtuman käsittelyä, sitä ei voi pysäyttää tai perua. Lisätietoa on tämän sopimuksen osiossa 12. Vähennämme tapahtuman arvon sekä mahdollisesti perittävät maksut ja veloitukset kortilla olevasta saldosta. Jälleenmyyjä tai palveluntarjoaja, joka on hyväksynyt korttisi maksutavaksi, saa yleensä maksun 5 työpäivän kuluessa. 5.4 Tavallisissa olosuhteissa tapahtuma hylätään, jos kortilla yritetään tehdä maksua, joka ylittää tilillä olevan arvon. Tietyissä olosuhteissa tapahtuman jälkeen kortillasi voi olla negatiivinen saldo. Näin voi käydä yleensä silloin, kun kauppias ei ole onnistunut saamaan valtuutusta ostolle. Näissä tapauksissa yritämme saada myyjältä rahat osittain tai kokonaan, jos olemme varmoja, ettet ole käyttänyt korttia tarkoituksella tavalla, josta voi olla seurauksena negatiivinen saldo. Hoidamme tällaiset tilanteet tapauskohtaisesti, mutta jos saldon vaje on merkittävä, saatamme pyytää sinua hoitamaan korttisaldon takaisin kuntoon hyvittämällä erotuksen. Saatamme rajoittaa korttisi käyttöä tai keskeyttää sen, kunnes kortin saldo on kunnossa. 5.5 Korttia voidaan käyttää ostojen täydelliseen tai osittaiseen maksuun. Osamaksun tapauksessa kortinhaltijan on maksettava oston jäljellä oleva summa jollakin muulla tavalla, esimerkiksi käteisellä, pankki- tai luottokortilla. 5.6 Jos käytät korttia tapahtumaan jollakin muulla valuutalla kuin sillä, jolle kortti on osoitettu, MasterCard-verkosto muuntaa tapahtuman kortin omaan valuuttaan MasterCard International Incorporatedin määrittämällä kurssilla. Vaihtokurssi vaihtelee päivän mittaan eikä se ole meidän hallinnassamme. Siten emme ole vastuussa siitä emmekä voi taata, että saat suotuisan vaihtokurssin. Voit pyytää meiltä tietoa käytetystä vaihtokurssista tapahtuman suorittamisen jälkeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

5 5.7 Yleensä pystymme tukemaan tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivänä vuodessa. Emme kuitenkaan pysty takaamaan, että se on aina mahdollista. Tietyissä olosuhteissa, esimerkiksi vakavan teknisen ongelman vuoksi, emme välttämättä pysty vastaanottamaan tai suorittamaan tapahtumia. 6. KORTIN KÄYTÖN RAJOITUKSET 6.1 Korttia ei ole yhdistetty pankkitalletustiliin eikä se ole shekkitakauskortti, veloituskortti eikä luottokortti, eikä sitä voi käyttää henkilötodistuksena. 6.2 Korttia ei voi käyttää ennalta valtuutettuihin säännöllisiin maksuihin, uhkapeleihin eikä laittomiin tarkoituksiin. Korttia ei voi käyttää auton vuokraukseen eikä hotellimajoituksen maksamiseen. 6.3 Kortin käyttöä voidaan rajoittaa ilman erillistä ilmoitusta, jos epäilyttävää, petokseen viittaavaa tai laitonta toimintaa havaitaan tai epäillään, jos et mielestämme ole noudattanut näitä käyttöehtoja sekä poikkeuksellisissa tilanteissa, jotka estävät kortin normaalin käytön. 6.4 Kortin lataaminen on sallittu vain meidän hyväksymiemme kanavien kautta. Näiden latauskanavien tyyppi ja luonne riippuu kaupallisesta suhteesta, joka meillä on kumppaniemme kanssa. Jos sinulla on kysyttävää korttisi lataustavoista, ota meihin yhteys numeroon +44 (0) KORTTISI JA TILISI HALLINTA 7.1 Voit tarkastaa korttisi käytettävissä olevan saldon tai tarkastella tietoja viimeaikaisista tapahtumista osoitteessa tai voit soittaa asiakaspalveluun ja tiedustella näitä tietoja jäljempänä olevan osion 13 mukaisesti. 8. KORTIN VIIMEINEN VOIMASSAOLOPÄIVÄ 8.1 Korttisi erääntyy viimeisenä voimassaolopäivänä. Silloin korttisi toiminta päättyy eikä sinulla ole enää oikeutta käyttää korttia. 8.2 Joissakin tapauksissa saatamme lähettää uuden kortin hieman ennen viimeistä voimassaolopäivää. Meillä ei ole kuitenkaan velvollisuutta tehdä niin, ja saatamme oman harkintamme mukaan päättää olla myöntämättä uutta korttia. 9. PERUUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNNÖT 9.1 Sinulla on oikeus 14 päivän harkinta-aikaan siitä päivästä lukien, jolloin saat kortin ja tämän sopimuksen. Jos haluat perua korttisi ja tämän sopimuksen, palauta kortti meille allekirjoittamattomana

6 ja käyttämättömänä 14 päivän kuluessa sen myöntämisestä, jolloin maksamme täyden hyvityksen siihen päivään mennessä tehdyistä maksuista. Huomaa, että sinulla ei ole oikeutta hyvitykseen mistään maksuista, jos olet käyttänyt korttiasi 14 päivän harkinta-ajan aikana. 9.2 Kun ostopäivästä on kulunut 14 päivää, voit lunastaa korttisi saldon osittain tai kokonaan kirjoittamalla meille. Kun lähetät tällaisen pyynnön, kirjoitamme yleensä shekin, joka asetetaan maksettavaksi sinulle ja lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen, tai teemme sähköisen siirron ilmoittamallesi pankkitilille. Emme suorita lunastuspyyntöäsi, jos uskomme, että olet antanut vääriä tietoja, jos olemme huolissamme tapahtuman turvallisuudesta, jos tilisi ei ole kunnossa tai jos varat eivät riitä hyvityksen ja lunastusmaksun suorittamiseen, tai mistä tahansa muusta hyväksyttävästä syystä. 9.3 Jos pyydät jäljellä olevan saldon lunastusta kokonaisuudessaan ehtojen 9.1 tai 9.2 mukaisesti, tulkitsemme sen vetäytymiseksi tästä sopimuksesta ja suljemme korttisi. 9.4 Voimme irtisanoa tämän sopimuksen seuraavista syistä: korttisi viimeinen voimassaolopäivä ylittyy ja olemme päättäneet olla myöntämättä uutta korttia omasta harkinnastamme, jos rikot tärkeää osaa tästä sopimuksesta tai rikot toistuvasti sopimusta etkä korjaa asiaa 10 päivän kuluessa, tai käytät korttiasi tai tiliäsi tai jotain sen toiminnoista tavalla, jota pidämme vilpillisenä tai laittomana, jos käyttäydyt uhkaavalla tai loukkaavalla tavalla henkilöstöämme tai edustajiamme kohtaan, jos jätät maksamatta maksuja tai veloituksia, joita sinulle on aiheutunut tai et hyvitä saldovajetta, ellei kortillasi ole tapahtumia vähintään 3 peräkkäisen kuukauden aikana, kuukauden kuluttua tämän sopimuksen päättyessä luonnollisesti. 9.5 Jos kortti suljetaan, sinun on ilmoitettava meille mahdollisimman pian, mitä haluat tehtävän mahdollisille käyttämättömille varoille. 10. KORTIN JA TIETOJESI TURVAAMINEN 10.1 Me oletamme, että kaikki tapahtumat, jotka on tehty kortillasi ja korttisi tiedoilla ovat sinun tekemiäsi, ellei meille ole toisin ilmoitettu ehdon 11.1 mukaisesti. Olet vastuussa korttisi ja korttitietojesi turvallisuuden varmistamisesta. Näin ollen sinun on ryhdyttävä kaikkiin tarpeellisiin toimiin kortin tai sen tietojen katoamisen, varkauden tai väärinkäytön ehkäisemiseksi. Älä paljasta korttitietoja kenellekään, ellei se ole tarpeen tapahtuman suorittamisen kannalta. Sinun on oltava varma, että jälleenmyyjä tai

7 palveluntarjoaja on aito ja on ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin tietojesi turvaamiseksi ennen tapahtuman suorittamista ja tietojen lähettämistä fyysisellä kortilla tai tietojen avulla Kun korttisi voimassaolo on päättynyt tai jos kortti löytyy ilmoitettuasi sen kadonneeksi tai varastetuksi, sinun pitää tuhota korttisi leikkaamalla se kahtia magneettinauhan läpi Pidä PIN-koodisi aina turvassa. Tähän sisältyvät seuraavat toimenpiteet: (a) Opettele PIN-koodisi ulkoa heti, kun saat sen, ja hävitä välittömästi kirje tai muu asiakirja, jossa olemme ilmoittaneet koodin. Jos sinun pitää kirjoittaa muistiin PIN unohtamisen varalta, varmista, että koodi on hyvin naamioitu. (b) Älä koskaan kirjoita PIN-koodia korttiin tai mihinkään, jota pidät mukana korttisi yhteydessä. (c) Pidä PIN-koodisi aina salaisena. Älä käytä koodia, jos joku katselee. (d) Älä paljasta PIN-koodiasi kenellekään, joskin voit kertoa koodin suullisesti (ei kirjallisesti) henkilölle, jolla on valtuutus käyttää korttiasi tai tiliäsi. Tämän säännön noudattamatta jättämistä voidaan pitää törkeänä laiminlyöntinä, ja se voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi saada hyvitystä menetyksistä. ÄLÄ KOSKAAN KERRO PIN-KOODIASI KENELLEKÄÄN KIRJALLISESTI. Tähän sisältyvät paperille kirjoitetut viestit, sähköpostit ja verkkolomakkeet. 11. VARASTETUT, KADONNEET TAI VAURIOITUNEET KORTIT 11.1 Jos kadotat korttisi tai se varastetaan tai vaurioituu, ilmoita siitä meille välittömästi soittamalla asiakaspalveluun tämän sopimuksen osion 13 mukaisesti. Sinua pyydetään ilmoittamaan korttinumerosi ja muut tiedot, joilla voidaan varmistaa, että olet valtuutettu kortinhaltija. Kun vahvistusprosessi on suoritettu hyväksytysti, poistamme kadonneen tai varastetun kortin välittömästi käytöstä ehkäistäksemme valtuuttamattoman käytön ja suljemme vaurioituneen kortin jatkokäytön estämiseksi Jos uskomme, että olet toiminut vilpillisesti tai tarkoituksellisesti tai törkeästi laiminlyönyt korttisi tai sen tietojen jatkuvasti turvassa pitämisen, pidämme sinua vastuussa kaikista tapahtumista ja niihin liittyvistä maksuista. Vastuusi rajoittuu 50 euroon, jos olet noudattanut toimissasi kohtuullista huolellisuutta ja ilmoitat meille kortin katoamisesta tai varkaudesta mahdollisimman pian Kun olet ilmoittanut meille katoamisesta, varkaudesta tai väärinkäytön mahdollisuudesta ja jos pystymme tunnistamaan korttisi ja tekemään tietyt turvallisuustarkastukset, voimme myöntää sinulle korvaavan kortin ja/tai PIN-koodin. Kadonneen tai varastetun kortin korvaamisesta uudella saatetaan periä tiettyjä maksuja. Lisätietoa on jäljempänä osiossa 19 (Liite). Ehdossa 9.1 kuvattu harkinta-aika ei koske korvaavia kortteja.

8 12. OSTOT JÄLLEENMYYJILTÄ JA TAPAHTUMIA KOSKEVAT RIITATILANTEET 12.1 Emme ole vastuussa kortilla ostettujen tuotteiden tai palvelujen turvallisuudesta, lainmukaisuudesta, laadusta tai muista ominaisuuksista Jos et mielestäsi ole valtuuttanut tiettyä tapahtumaa, sinun on ilmoitettava meille riitatilanteesta heti, kun mahdollista Jos huomaat tapahtuman, joka mielestäsi on ollut valtuuttamaton tai virheellisesti suoritettu, sinun on ilmoitettava meille viipymättä ja joka tapauksessa viimeistään 13 kuukauden kuluessa tapahtumapäivästä. Sinun on ilmoitettava meille heti, kun huomaat ongelman Ehdon mukaisesti sinun on ilmoitettava meille valtuuttamattomista tai virheellisesti suoritetuista tapahtumista täyttämällä riitautuslomake, jonka saat meiltä. Mitään muuta ilmoitusmenetelmää ei hyväksytä. Valtuuttamattoman tai virheellisesti suoritetun tapahtuman ilmoituspäivä on se päivä, jolloin saamme täyttämäsi ilmoituslomakkeen Tietyissä olosuhteissa saatamme pystyä avustamaan sinua riitatilanteessa. Tällaisia tapauksia käsitellään tapauskohtaisesti, emmekä voi taata, että pystymme auttamaan jokaisessa tapauksessa, joskin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Meitä ei voi pitää vastuussa virheellisesti suoritetusta tapahtumasta, jos et ole ilmoittanut meille ongelmasta ilman kohtuutonta viivettä. Tällaisessa tilanteessa sinua saatetaan pitää vastuussa Jos olet ilmoittanut meille tapahtuneesta ilman kohtuutonta viivettä, harkitsemme tapahtuman olosuhteita ja teemme päätöksen siitä, onko tapahtuma oikein valtuutettu ja suoritettu vai ei. Jos selvityksissämme todetaan, että tapahtuma oli virheellisesti valtuutettu tai suoritettu, korjaamme tilanteen palauttamalla korttisi saldon tasolle, jolla se olisi ollut ilman virheellisesti suoritettua tai valtuuttamatonta tapahtumaa Tietyissä olosuhteissa tapahtuma saatetaan aloittaa mutta sitä ei suoriteta täysin loppuun. Tällöin seurauksena saattaa olla, että tapahtuman arvo on vähennetty kortin saldosta ja siksi koko saldo ei ole käytettävissä. Sanomme tätä odottavaksi valtuutukseksi tai estoksi. Näissä tapauksissa sinun on otettava yhteys asiakaspalveluumme ja esitettävä asianmukaiset todisteet, joilla voidaan osoittaa, että tapahtuma on kumottu tai peruutettu.

9 12.4 Jos jälleenmyyjä antaa hyvityksen jostain syystä (esimerkiksi palautettuasi viallisia tuotteita), voi kulua useita päiviä, että saamme ilmoituksen hyvityksestä ja itse rahat. Varaa tällaisissa tilanteissa 5 10 päivää hyvityksestä siihen, että hyvitys on näkyy kortillasi tai tililläsi Tietyissä tilanteissa voimme kieltäytyä suorittamasta valtuuttamaasi tapahtumaa. Tällaisia tilanteita ovat seuraavat: jos olemme huolissamme korttisi turvallisuudesta tai epäilemme, että korttiasi käytetään vilpillisellä tai epäilyttävällä tavalla jos tapahtumaan ja siihen liittyviin kuluihin ei ole saatavilla riittävästi varoja sillä hetkellä, jolloin saamme ilmoituksen tapahtumasta jos korttisi saldossa on huomattava vaje jos meillä on kohtuullista syytä epäillä, että toimit tämän sopimuksen vastaisesti virheet, viat (mekaaniset tai muut) tai kauppiaiden, maksun käsittelijöiden tai tapahtumia käsittelevien maksujärjestelmien tekemät hylkäykset Voit pyytää hyvitystä valtuuttamastasi tapahtumasta seuraavilla ehdoilla: valtuutuksessa ei määritetty tarkkaa summaa, kun suostuit tapahtumaan, ja tapahtuman summa ylitti määrän, jonka olit kohtuullisesti voinut olettaa sen olevan (ottaen huomioon aikaisemmat kulutustapasi tilillä, kuluttajan käyttöehdot ja tapauksen olosuhteet). Tällaista hyvitystä on pyydettävä kahdeksan viikon kuluessa siitä, kun summa on vähennetty tililtä. Saatamme pyytää sinulta todisteita pyyntösi tueksi. Hyvityssumma vastaa tapahtuman arvoa. Tällaisesta hyvityksestä ei peritä maksuja. 13. ASIAKASPALVELUT 13.1 Asiakaspalvelutiimimme palvelee yleensä klo 9 21 maanantaista perjantaihin. Aukioloaikana pyrimme vastaamaan mahdollisiin tiedusteluihin välittömästi. Huomaa kuitenkin, että tiettyihin tiedusteluihin voi vastata vain tavallisena virka-aikana. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme seuraavin tavoin: soittamalla numeroon +44 (0) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@prepaidfinancialservices.com kirjoittamalla osoitteeseen Prepaid Financial Services, 36, Carnaby Street, London, W1F 7DR Palvelemme maanantaista perjantaihin, klo Toimistoajan päätyttyä saapuneita tiedusteluja pidetään saapuneina seuraavana arkipäivänä.

10 13.3 Ellet ole tyytyväinen johonkin saamassasi palvelussa, valitukset on osoitettava asiakaspalvelulle edellä osiossa 13.1 annettujen yhteystietojen avulla. Puheluja saatetaan seurata tai tallentaa Jos olet yhä tyytymätön otettuasi yhteyttä asiakaspalveluun, ota yhteys osoitteeseen PREPAID Financial Services Limited, Attention: Customer Services, 36, Carnaby Street, London W1F 7DR Jos asiakasvalitusmenettelyjämme käytettyäsi olet yhä tyytymätön, voit valittaa Ison-Britannian Financial Conduct Authority -finanssivalvontaviranomaiselle. 14. VASTUUNRAJOITUS 14.1 Mikään osioissa 1.2 ja 1.3 kuvattu organisaatio ei ole vastuussa seuraavista: kortin tai tilin käyttöön liittyvä virhe tai vika, joka johtuu epätavallisista tai ennalta arvaamattomista tilanteista, joihin emme voi vaikuttaa ja jotka olisivat olleet väistämättömiä pyrkimyksistämme huolimatta, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta tiedonkäsittelyjärjestelmien viat ja virheet, kortillasi ostamasi tuotteet tai palvelut, mikä tapansa tulojen menetys, liiketoiminnan menetys tai mikä tahansa epäsuora, välillinen tai erityinen menetys tai rangaistuskorvaus, mitkä tahansa toimet tai laiminlyönnit, jotka johtuvat jonkin kansallisen tai Euroopan unionin lain noudattamisesta. Joka tapauksessa osioissa 1.2 ja 1.3 kuvattujen organisaatioiden vastuu rajoittuu kortin saldoon tapahtumahetkellä Osiossa 14.1 määritettyjen ehtojen lisäksi vastuumme on rajoitettu seuraavasti: Jos korttisi on viallinen meidän virheestämme johtuen, vastuumme rajoittuu kortin vaihtoon tai, oman harkintamme mukaan, käytettävissä olevien varojen takaisin maksuun Jos käytettävissä olevista varoista on vähennetty virheellisesti summia meidän virheestämme johtuen, vastuumme rajoittuu vastaavan summan palauttamiseen sinulle Kaikissa muissa tapauksissa, joissa virhe on meidän, vastuumme rajoittuu käytettävissä olevien varojen summan palauttamiseen Mikään tässä sopimuksessa ei sulje pois eikä rajoita vastuutamme kuolemasta tai henkilövahingosta.

11 14.3 Jos olet käyttänyt korttiasi vilpillisesti tai sallinut sen vilpillisen käytön näiden käyttöehtojen vastaisella tavalla laittomiin tarkoituksiin, tai jos olet mahdollistanut korttisi tai tietojesi vaarantumisen laiminlyönnin vuoksi, olet vastuussa kortin käytöstä tai väärinkäytöstä. Ryhdymme kohtuullisiin ja tarpeellisiin toimiin periäksemme sinulta hyvityksen mahdollisista tappioista, eikä vastuullesi ole ylärajaa, elleivät asianmukaiset lait tai säädökset sellaista aseta. Näin ollen sinun on huolehdittava kortistasi ja tiedoistasi ja toimittava vastuullisesti, tai voit joutua vastuuseen seuraamuksista Jos olet noudattanut kohtuullista varovaisuutta, korvausvelvollisuutesi kadonneen tai varastetun kortin väärinkäytöstä tai kortin tietojen väärinkäytöstä on enintään Ison-Britannian talletustakuujärjestelmä (UK Deposit Guarantee Scheme) ei koske korttiasi tai tiliäsi. Se tarkoittaa, että jos PREPAID Financial Services Limited joutuu vararikkoon, korttisi ja/tai tilisi voivat tulla käyttökelvottomiksi ja korttiisi ja/tai tiliisi mahdollisesti liitetyt varat voidaan menettää. Käyttämällä korttiasi ja suostumalla tähän sopimukseen ilmaiset ymmärtäväsi ja hyväksyväsi nämä riskit Vaikka et saisikaan rahojasi Ison-Britannian talletustakuujärjestelmän avulla siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että PREPAID Financial Services Limited joutuu vararikkoon, vastuullisena elektronisen rahan tarjoajana suhtaudumme rahojesi turvallisuuteen hyvin vakavasti. Varojasi pidetään turvallisella asiakastilillä, joka on tarkoitettu kortillasi tehtyjen tapahtumien lunastamiseen. Epätodennäköisessä vararikkotilanteessa tilillemme saapuneet varat suojataan velkojien vaateilta. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi tai tiedusteluihisi. Ota yhteys asiakaspalveluun, jos haluat lisätietoja. 15. HENKILÖTIETOSI 15.1 Keräämme tiettyjä tietoja kortin ostajasta ja käyttäjistä korttiohjelman toimintaa varten. Prepaid Financial Services Ltd. ja PREPAID Financial Services Limited ovat henkilötietojesi rekisterinpitäjiä ja hallitsevat ja suojelevat henkilötietojasi Ison-Britannian tietosuojalain Data Protection Act 1998 (UK) mukaisesti Saatamme siirtää tietosi EU:n ulkopuolelle kaupallisille kumppaneillemme silloin, kun se on tarpeen palvelujemme, kuten asiakaspalvelun tarjoamiseksi sinulle, tilin hallinnan tai tilien täsmäytyksen vuoksi tai kun siirto on tarpeen pyyntösi vuoksi, kuten kansainvälisen tapahtuman käsittelyä varten. Kun siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle, pyrimme varmistamaan, että tiedoillesi voidaan taata vastaava suoja kuin EU:n sisällä käsitellyille tiedoille. Huomaa, että kaikissa maissa ei ole EU:ta vastaavia tietosuojalakeja. Jos käytät tuotteitamme ja palvelujamme, oletamme, että hyväksyt tietojesi siirron EU:n ulkopuolelle.

12 Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä ja siirtämistä EU:n ulkopuolelle pakottavista hyväksyttävistä syistä Ellet ole antanut erikseen siihen lupaasi, me ja kaupalliset kumppanimme emme käytä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin (ellet ole itsenäisesti antanut suostumustasi kumppaneillemme suoraan), eikä niitä jaeta kolmansien osapuolten kanssa, jotka eivät liity korttijärjestelmään Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinusta säilytetyistä henkilötiedoista, ja voit saada ne kirjoittamalla Prepaid Financial Services Ltd:lle. Saatamme periä maksun tästä palvelusta, mikäli se on laillisesti sallittu. 16. NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET 16.1 Näitä käyttöehtoja saatetaan muuttaa milloin tahansa juridisista, lainsäädännöllisistä tai turvallisuuteen liittyvistä syistä tai jotta voimme varmistaa palvelumme toiminnan tai parantaa korttijärjestelmän toimintaa. Jos muutoksia tehdään, ne julkaistaan kaksi kuukautta ennen kuin muutokset astuvat voimaan (ellei laki edellytä tai salli nopeampaa muutosta). Kopiot muokatuista käyttöehdoista ovat esillä verkossa osoitteessa ja ne ovat saatavana pyynnöstä Velvollisuutesi on tarkastaa verkkosivu säännöllisesti käyttöehtojemme muutosten varalta. Oletamme, että olet tehnyt niin, ja meillä on oikeus olettaa, että olet hyväksynyt näiden käyttöehtojen muutokset, jos jatkat kortin käyttöä, ellet ilmoita meille muuta. Hoidamme tällaiset tilanteet tapauskohtaisesti. 17. LAKI JA TUOMIOISTUIMET 17.1 Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Englannin ja Walesin lakia, ja Englannin ja Walesin tuomioistuimet ratkaisevat mahdolliset oikeusmenettelyt meidän välillämme. 18. OIKEUKSIEN SIIRROT 18.1 Voimme siirtää tämän sopimukset edut ja vastuut toiselle yritykselle milloin tahansa ilmoittamalla asiasta kaksi kuukautta etukäteen. Jos teemme näin, oikeutesi eivät muutu.

IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED KÄYTTÖEHDOT. Kortti tai Pre-paid MasterCard -kortti tarkoittaa sähköistä maksukorttia, jonka olemme antaneet sinulle.

IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED KÄYTTÖEHDOT. Kortti tai Pre-paid MasterCard -kortti tarkoittaa sähköistä maksukorttia, jonka olemme antaneet sinulle. IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED KÄYTTÖEHDOT MÄÄRITELMÄT Sopimus tarkoittaa näitä käyttöehtoja. Saatavilla olevat varat tarkoittavat kaikkia kortillasi olevia käyttämättömiä varoja, jotka ovat käytettävissä

Lisätiedot

IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED MONI PREPAID MASTERCARD -KORTIN SOPIMUSEHDOT

IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED MONI PREPAID MASTERCARD -KORTIN SOPIMUSEHDOT IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED MONI PREPAID MASTERCARD -KORTIN SOPIMUSEHDOT MÄÄRITELMÄT Alkupäivä tarkoittaa päivää, jona Kortinhaltija alkaa käyttää Korttia tai aktivoi sen. Kortti tarkoittaa Korttiyhtiön

Lisätiedot

3.1. DialOk käsittelee Käsiteltäviä tietoja sopimuksen ja Asiakkaalta saatujen kirjallisten ohjeiden mukaisesti.

3.1. DialOk käsittelee Käsiteltäviä tietoja sopimuksen ja Asiakkaalta saatujen kirjallisten ohjeiden mukaisesti. DialOk:n palveluita koskeva henkilö-, välitys- ja sijaintitietojen käsittely 1. Määritelmät Näissä henkilö-, välitys- ja sijaintitietojen käsittelyä koskevissa ehdoissa ( Ehdot ) käytetyillä termeillä

Lisätiedot

tarkoittaa päivämäärää, jolloin korttisi lakkaa toimimasta

tarkoittaa päivämäärää, jolloin korttisi lakkaa toimimasta Kortti Erääntymispäivä Tilin sulkeminen Arkipäivä Lista palkkioista ja rajoista Palkkio KYC KYB SDD -kortti Vanhentumisaika Sähköinen raha Kauppias Maksupalvelut Uudelleen lataaminen Käyttäjätunnus ja

Lisätiedot

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin.

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste Päivitetty 24.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Kylmäsormi Hakalankatu 41, 94100 Kemi Puhelin 0400 691 032 pekka.tapio@kylmasormi.fi Vastuuhenkilö: Pekka

Lisätiedot

Ehdot ja edellytykset

Ehdot ja edellytykset Ehdot ja edellytykset 1. More Sony for You kampanjan ( kampanja ) järjestää Home Entertainment of Europe a division of Sony Europe Limited ( Sony ), osoite The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13

Lisätiedot

TÄRKEIMMÄT MUUTOKSET TRAVEL CASH -TILIN EHDOISSA 16. ELOKUUTA 2018

TÄRKEIMMÄT MUUTOKSET TRAVEL CASH -TILIN EHDOISSA 16. ELOKUUTA 2018 TÄRKEIMMÄT MUUTOKSET TRAVEL CASH -TILIN EHDOISSA 16. ELOKUUTA 2018 Key Changes Finland Tärkeimmät muutokset Travel Cash -tilin ehdoissa, jotka tulevat voimaan 16. elokuuta 2018 Katso täydet ja päivitetyt

Lisätiedot

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT 1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ Määräaikaistalletus on sopimuksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti avattu talletustili. Yhdistys maksaa talletustilille korkoa talletusajan päättyessä,

Lisätiedot

KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ

KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ Vieraillessasi verkkosivuillamme, emme kerää sinusta mitään henkilökohtaista informaatiota. Tämä verkkosivu kerää ainoastaan henkilötietoja, joita itse syötät, kuten

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Sidosryhmärekisterin

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

Lue tämä Tietosuojakäytäntö huolellisesti, sillä se sisältää sinulle tärkeitä tietoja.

Lue tämä Tietosuojakäytäntö huolellisesti, sillä se sisältää sinulle tärkeitä tietoja. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ Tätä Tietosuojakäytäntöä sovelletaan mihin tahansa Internetiin yhdistetyn äänilaitteen kautta tarjottavaan äänisisältöön ( Palvelu ), jota ylläpitää ja jonka tarjoaa Japanissa perustettu

Lisätiedot

Ostokorin hintasäännöt

Ostokorin hintasäännöt Ostokorin hintasäännöt Tilaussumman ylittyessä ilmainen toimitus Ensimmäisessä esimerkissä ei asikkaan tarvitse lisätä ostoskorissa alennuskoodia vaan se lasketaan automaattisesti, kun sääntö astuu voimaan

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen. Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy.

Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen. Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy. Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy. Mahdolliset tilanteet 1 2 Valitukset ja riitautukset Jos asiakas

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus Varantotilisopimus 1 (5) VARANTOTILISOPIMUS Tilinhaltija: Tilinumero: BIC-koodi: XX Pankki Oy (IBAN XX) XXXXXXXX 1 Sopimuksen tarkoitus 2 Tiliehdot Sopimuksessa määritellään menettelyt ja vastuut, joiden

Lisätiedot

Sonera ID. huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi

Sonera ID. huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi Sonera ID huippukätevä sähköinen henkilötodistus omassa matkapuhelimessasi 2 Joko sinulla on henkilöllisyystodistus matkapuhelimessasi? Sonera ID -mobiilivarmenne on uudenlainen sähköinen henkilötodistus,

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Plus500CY Ltd. Eturistiriitoja koskevat toimintaperiaatteet

Plus500CY Ltd. Eturistiriitoja koskevat toimintaperiaatteet Plus500CY Ltd. Eturistiriitoja koskevat toimintaperiaatteet Eturistiriitoja koskevat toimintaperiaatteet 1. Johdanto 1.1. Tässä eturistiriitoja koskevassa käytännössä määritetään, kuinka Plus500CY Ltd.

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

OHJEET LIIKEPAIKOILLE

OHJEET LIIKEPAIKOILLE OHJEET LIIKEPAIKOILLE DINERS CLUB -KORTIN TUNNISTAMINEN Yhteistä kaikille Diners Club -korteille on vasemmassa yläkulmassa oleva Diners Clubin logo. Kortin etupuolelle on kohopainettu kortin numero, kortinhaltijan

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun (jäljempänä Palvelu )

Lisätiedot

TÄRKEÄÄ TIETOA: Perehdy tähän Sopimukseen huolellisesti ennen tilisi käyttöönottoa.

TÄRKEÄÄ TIETOA: Perehdy tähän Sopimukseen huolellisesti ennen tilisi käyttöönottoa. CreditUp Prepaid korttia koskevat ehdot ja säännöt Päivitetty: 1. tammikuuta 2011 TÄRKEÄÄ TIETOA: Perehdy tähän Sopimukseen huolellisesti ennen tilisi käyttöönottoa. 1.Määritelmät ja tulkinta: Tili Korttiin

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste 2018 :n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Sivu 2 (5) Sisältö: Rekisterinpitäjä 3 Rekisterin nimi 3 Tietojen käsittelyn tarkoitus 3 Rekisterin tietosisältö

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen

Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen Välillä jotain voi mennä pieleen tilauksessa. Tässä on kätevä oppaamme, jonka avulla voit estää valituksia ja maksunpalautuksia. Ongelmat kuuluvat yleensä

Lisätiedot

1. YLEISTÄ QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE

1. YLEISTÄ QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE 1 YLEISTÄ 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELY QUICK X-PRESSILLÄ 4 QUICK X-PRESS SINUSTA KERÄÄMIEN HENKILÖTIETOJEN LÄHTEET 5 AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO 6 MITEN

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

SIIRTOJÄRJESTELYN YHTEENVETO

SIIRTOJÄRJESTELYN YHTEENVETO HENKIVAKUUTUS- JA JÄLLEENVAKUUTUSLIIKETOIMINNAN SIIRTO FINANCIAL ASSURANCE COMPANY LIMITED:LTÄ JA PITKÄAIKAISVAKUUTUSTEN JÄLLEENVAKUUTUSLIIKETOIMINNAN SIIRTO FINANCIAL INSURANCE COMPANY LIMITED:LTÄ AXA

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Henkilöasiakkaiden tilinsiirtopalvelu

Henkilöasiakkaiden tilinsiirtopalvelu Henkilöasiakkaiden tilinsiirtopalvelu Pankeilla on velvollisuus tarjota tilinsiirtopalvelua kuluttaja-asiakkaalle, joka siirtää maksuasiointinsa toiseen Suomessa toimivaan pankkiin ja uusi tili on samassa

Lisätiedot

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ -Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessa erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja

Lisätiedot

Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste

Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste 24.5.2018 Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste Päivitetty 24.5.2018 Enmac kerää markkinointirekisteriinsä tietoja henkilöistä asiakassuhteiden

Lisätiedot

paysafecard-kortin käyttöehdot ( yleiset myyntiehdot )

paysafecard-kortin käyttöehdot ( yleiset myyntiehdot ) paysafecard-kortin käyttöehdot ( yleiset myyntiehdot ) Versio: lokakuu 2012 1. Yleiset ehdot 1.1 Lue nämä ehdot huolellisesti, sillä niissä määritellään, kuinka saat käyttää paysafecardkorttiasi ( paysafecard

Lisätiedot

MUIDEN HENKILÖIDEN KUIN TIEDOTUSVÄLINEIDEN EDUSTAJIEN TALLENTEISIIN EUROOPAN PARLAMENTIN TILOISSA SOVELLETTAVAT SÄÄNNÖT

MUIDEN HENKILÖIDEN KUIN TIEDOTUSVÄLINEIDEN EDUSTAJIEN TALLENTEISIIN EUROOPAN PARLAMENTIN TILOISSA SOVELLETTAVAT SÄÄNNÖT 4.4.1. MUIDEN HENKILÖIDEN KUIN TIEDOTUSVÄLINEIDEN EDUSTAJIEN TALLENTEISIIN EUROOPAN PARLAMENTIN TILOISSA SOVELLETTAVAT SÄÄNNÖT PUHEMIEHISTÖN PÄÄTÖS 9. TOUKOKUUTA 2016 EUROOPAN PARLAMENTIN PUHEMIEHISTÖ,

Lisätiedot

OHJEET LIIKEPAIKOILLE

OHJEET LIIKEPAIKOILLE OHJEET LIIKEPAIKOILLE DINERS CLUB -KORTIN TUNNISTAMINEN Yhteistä kaikille Diners Club -korteille on vasemmassa yläkulmassa oleva Diners Clubin logo. Kortin etupuolelle on kohopainettu kortin numero, kortinhaltijan

Lisätiedot

VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ TAUSTA: The Warranty Group ymmärtää, että yksityisyytesi on sinulle tärkeää ja että haluat tietää, kuinka henkilötietojasi käytetään ja jaetaan verkossa. Me

Lisätiedot

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn Web-portaalin käyttöohjeet Seuraavilla sivuilla esiteltävien käyttöohjeiden yhteenveto: Sisäänkirjautuminen Uuden tai vaihtosalasanan hankkiminen.

Lisätiedot

Tietoa henkilötietojesi suojasta Yleisötiedotus

Tietoa henkilötietojesi suojasta Yleisötiedotus Tietosuojaseloste 1 Tietoa henkilötietojesi suojasta Yleisötiedotus 1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä neuvoston pääsihteeristössä? Neuvoston pääsihteeristö Yhteystoimintayksikön päällikkö

Lisätiedot

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ KERÄÄMÄMME TIEDOT

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ KERÄÄMÄMME TIEDOT TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ Voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme joudumme käsittelemään henkilötietojasi. Pyrimme kaikissa tilanteissa suojelemaan tietojasi parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattamaan

Lisätiedot

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki 1 (5) LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS II Asiamies: Y-tunnus: Yhteystiedot: Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki Yhteystiedot: PL 111, Lauttasaarentie 8

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 ja EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 1. Matkustajarekisterin

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

Tietosuojamenettely Monitor ERP System AB

Tietosuojamenettely Monitor ERP System AB Tietosuojamenettely Monitor ERP System AB Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) otettiin käyttöön kaikkialla EU:ssa 25.5.2018. Uudet määräykset korvaavat henkilötietodirektiivin ja ne tuovat mukanaan lisää vaatimuksia

Lisätiedot

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä ja tavoitteenamme on kertoa mahdollisimman selkeästi ja läpinäkyvästi mihin käytämme henkilötietojasi. Tämä asiakirja kuvaa Raudan

Lisätiedot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4. Palvelun

Lisätiedot

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehtoihin Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta (Dnro

Lisätiedot

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet 1. Johdanto Shellin toimiessa Suomessa saattaa syntyä tilanteita, joissa Shell kerää henkilötietoja. Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet on laadittu, jotta voidaan

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT Devoca Oy:n verkkokaupan toimitusehdot Kaupan osapuolet Hinnat Toimitusaika Näitä toimitusehtoja sovelletaan Devoca Oy:n (myyjä) ja asiakkaan väliseen kauppaan asiakkaan tilatessa

Lisätiedot

siniset tarkoittavat linkkejä

siniset tarkoittavat linkkejä Fudoshin ry:n tietosuojaseloste Fudoshin on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä. Käsittelemme Fudoshinissä henkilötietoja* asianmukaisesti ja vain siinä laajuudessa, kuin se on

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä KAKKOSTUPA OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Kakkostupa Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Kakkostupa

Lisätiedot

Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA!

Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA! Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA! HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ. Tämä tietosuojaseloste (jäljempänä

Lisätiedot

24. toukokuuta 2018

24. toukokuuta 2018 Tietosuojaehdot Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kukasoitti.fi (tästä eteenpäin vain Palvelu ). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Compaqin takuu Presario-tuotteille

Compaqin takuu Presario-tuotteille 1 Compaqin takuu Presario-tuotteille Compaq antaa tälle laitteistolle materiaali- tai valmistusviat kattavan takuun, joka sisältää seuraavat takuupalvelut 12 kuukauden korjaamotakuu (ilmaiset osat ja korjaustyö)

Lisätiedot

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1 KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1. TARKOITUS JA SOVELTAMISALA 1.1. Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ( Tietosuoja-asetus ) soveltaminen

Lisätiedot

Valtuutetun on pidettävä valtuuttajalle kuuluvat raha- ja muut varat erillään omista varoistaan.

Valtuutetun on pidettävä valtuuttajalle kuuluvat raha- ja muut varat erillään omista varoistaan. YLEISIÄ OHJEITA VALTUUTETULLE Seuraavat ohjeet perustuvat edunvalvontavaltuutuksesta annetun lain (648/2007) säännöksiin sellaisina kuin ne lain voimaan tullessa 1.11.2007 olivat. Valtuutetun on oma-aloitteisesti

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä LOUNAS & LEIVOS BUTIK OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Lounas & Leivos Butik Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Euro ja pankkiasiat. Suomi ja 11 muuta maata siirtyvät vuoden 2002 alussa euron käyttöön.

Euro ja pankkiasiat. Suomi ja 11 muuta maata siirtyvät vuoden 2002 alussa euron käyttöön. Tähän esitteeseen on koottu hyödyllistä tietoa euron vaikutuksista pankkiasioihin. Lue esite ja säästä se. Esitteessä on tärkeää tietoa myös vuodenvaihteen varalle. Euro ja pankkiasiat Suomi ja 11 muuta

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ).

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Osapuolet a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Siivousyritys ja Asiakas jäljempänä myös yhdessä Sopijapuolet ja erikseen Sopijapuoli.

Lisätiedot

2. EDUCLOUD -ALLIANSSIN TAUSTA JA TARKOITUS

2. EDUCLOUD -ALLIANSSIN TAUSTA JA TARKOITUS 1 (5) EDUCLOUD ALLIANCE LIITTYMISSOPIMUS EDUCLOUD ALLIANSSIIN VUODELLE [lisää vuosi] [pvm xx.xx.xxxx] 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET [Yrityksen nimi], y-tunnus [lisää y-tunnus], jäljempänä ( Jäsen ) ja Suomen

Lisätiedot

Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin

Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin Marraskuu 2018 Uudistuksia EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilien ehtoihin Hyvä asiakkaamme, Tässä kirjeessä kerromme sinulle EtuTilin ja KäyttöTiliPlus-tilin erityisiin ehtoihin tulevista muutoksista. Tilien

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 4. marraskuuta 2014 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 4. marraskuuta 2014 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 4. marraskuuta 2014 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2014/0288 (NLE) 14521/1/14 REV 1 SC 163 ECON 944 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS

Lisätiedot

[yksilöitynä käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn kesto] [yksilöitynä henkilötietojen tyyppi ja rekisteröityjen ryhmät]

[yksilöitynä käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn kesto] [yksilöitynä henkilötietojen tyyppi ja rekisteröityjen ryhmät] 1(5) L I I T E 5B T I E T O S U O J A 1. TARKOITUS Tällä tietosuojaliitteellä ( Tietosuojaliite ) [tilaaja] ( Tilaaja ) rekisterinpitäjänä ja käsittelijänä ja [toimittaja] ( Toimittaja ) henkilötietojen

Lisätiedot

AMERICAN EXPRESS GLOBAL MERCHANT SERVICES. Aloituspaketti TYÖKALUT AMERICAN EXPRESS -KORTTIEN HYVÄKSYMISEEN MAKSUVÄLINEENÄ.

AMERICAN EXPRESS GLOBAL MERCHANT SERVICES. Aloituspaketti TYÖKALUT AMERICAN EXPRESS -KORTTIEN HYVÄKSYMISEEN MAKSUVÄLINEENÄ. AMERICAN EXPRESS GLOBAL MERCHANT SERVICES Aloituspaketti TYÖKALUT AMERICAN EXPRESS -KORTTIEN HYVÄKSYMISEEN MAKSUVÄLINEENÄ. Pikaopas Kiitos, että valitsit American Expressin! Tässä oppaassa on tärkeitä

Lisätiedot

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin;

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin; Bridgestone Prepaid MasterCard -kortin käyttöehdot Viimeksi muutettu: 23/10/2013 TÄRKEÄÄ: Lue tämä sopimus huolellisesti läpi ennen kuin otat tilisi käyttöön. Tämän sopimuksen mukaisia ehtoja ja maksuja

Lisätiedot

HYVÄ PANKKITAPA SUOMEN PANKKIYHDISTYS

HYVÄ PANKKITAPA SUOMEN PANKKIYHDISTYS SUOMEN PANKKIYHDISTYS HYVÄ PANKKITAPA Hyvä pankkitapa on muotoutunut käytännön kokemuksesta. Hyvän pankkitavan säännöt sisältävät asiakkaan ja pankin välistä suhdetta sekä pankkien toimintatapoja koskevia

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri 1/6 MARAN UUTISKIRJEREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan uutiskirjerekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut

Lisätiedot

Vientisaatavatakuun yleiset ehdot

Vientisaatavatakuun yleiset ehdot 1 (6) Vientisaatavatakuun yleiset ehdot Viejän ulkomaiselta ostajalta olevien saatavien kattaminen 15.4.2008 Vientisaatavatakuun perusteella viejällä on oikeus saada korvausta Finnveralta takuusopimuksen

Lisätiedot

M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei

M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei Tietosuojakäytäntö M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei milloinkaan näytetä kyselyvastausten yhteydessä. Tässä käytännössä on määritelty, miten sinulta

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

RAILI-palvelun lupaehdot

RAILI-palvelun lupaehdot Lupaehdot 1 (5) RAILI-palvelun lupaehdot 1. SOVELTAMISALA Yleistä Asiakkaalla tarkoitetaan näissä lupaehdoissa yritysasiakasta, jolle Liikennevirasto on myöntänyt RAILI-palvelun käyttöluvan. Palvelusta

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Lähitaksi Työnhakijoiden henkilötietorekisteri. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Nuijamiestentie 7, Helsinki

Tietosuojaseloste. Lähitaksi Työnhakijoiden henkilötietorekisteri. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Nuijamiestentie 7, Helsinki Yleistä Selosteen nimi Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot Tässä selosteessa on esitetty tietosuoja-asetuksen edellyttämät rekisteröidylle toimitettavat tiedot tiiviissä ja ymmärrettävässä muodossa. Huomaathan,

Lisätiedot

YKSITYISYYS. TIETOSI. LUOTTAMUKSESI.

YKSITYISYYS. TIETOSI. LUOTTAMUKSESI. YKSITYISYYS. TIETOSI. LUOTTAMUKSESI. SITOUMUKSEMME SINUA KOHTAAN Sinä olet kaiken toimintamme keskiössä. Haluamme säilyttää luottamuksesi käsittelemällä henkilötietojasi kunnioituksella ja antamalla päätösvallan

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Ekorent Oy - Hietalahti

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Ekorent Oy - Hietalahti 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) välityksellä rahoittajille (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun

Lisätiedot

Bridgestone MasterCard Prepaid-kortin käyttöehdot

Bridgestone MasterCard Prepaid-kortin käyttöehdot Bridgestone MasterCard Prepaid-kortin käyttöehdot Viimeksi muutettu: 30/06/2014 TÄRKEÄÄ: Lue tämä sopimus huolellisesti läpi ennen kuin otat tilisi käyttöön. Tämän sopimuksen mukaisia ehtoja ja maksuja

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot