FAQ: Netvisorin sopimus- ja hinnoittelu-uudistus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FAQ: Netvisorin sopimus- ja hinnoittelu-uudistus"

Transkriptio

1 FAQ: Netvisorin sopimus- ja hinnoittelu-uudistus Netvisor tilitoimistokumppaneille Uudistamme alkaen Netvisorin hinnoittelua ja samalla se vaikuttaa myös tilitoimistojen kumppanisopimuksiin. Kaikki sopimukset tullaan uusimaan ennen kyseistä ajankohtaa. Keräsimme sopimuksiin ja hinnoitteluun liittyviä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin alla olevaan FAQ-listaan. Niistä toivottavasti saatte vastauksia teitä arveluttaviin kysymyksiin. FAQ ei kuitenkaan ole täydellinen, joten jos/kun herää lisää kysymyksiä, niin voitte olla yhteydessä esimerkiksi teidän tilitoimiston yhteyshenkilöönne tai Netvisorin asiakaspalveluun. Sopimuksia koskevat muutokset 1. Miksi sopimukset uudistetaan? Koska siirrymme Netvisorin osalta yhteen hinnastoon nykyisen tilitoimisto- ja yrityshinnaston sijasta, muuttuu kumppanitilitoimistojen ohjelmiston kate ja sen laskenta. 2. Mitkä ovat sopimusuudistuksen keskeisimmät muutokset? Jälleenmyyntikate poistuu yhden hinnaston myötä ja jatkossa maksamme jälleenmyyntipalkkiota pakettiasiakkaista. Jälleenmyyntipalkkio maksetaan hyvityslaskuna tilitoimistolle ja hyvistyslasku on kohdistettava aina kyseisen kuukauden

2 veloituslaskuun, jonka perusteella hyvityslasku on muodostettu. Tarkemmat tiedot löytyvät uudesta kumppanisopimuksesta. Markkinointihyvitys muuttuu kasvubonukseksi, mutta bonuksen laskentaperiaatteet säilyvät ennallaan. Uuden sopimuksen myötä tilitoimistolla on mahdollisuus ottaa käyttöön itselleen Professional-paketti alkaen. Professional-paketti ja palkanlaskentapalvelu sekä matka- ja kululaskut ovat Kumppanille veloituksettomia. Tapahtumamaksut veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Päivityksestä on ilmoitettava Visma Solutionsin asiakaspalveluun tai laskutukseen, jotta saamme laitettua alennukset. 3. Milloin uusi sopimus tulee voimaan? Uusi sopimus tulee voimaan heti sen allekirjoittamisen jälkeen. Takaraja allekirjoitukselle on Miten uudistus vaikuttaa markkinointihyvitykseen? Aiemmin käytössä olleen markkinointihyvityksen tilanne tulee Kasvubonus. Kasvubonus lasketaan Kumppanin vuosittaisen tai kvartaalikohtaisen verottoman Netvisor laskutuksen kasvusta. Yritysjärjestelytilanteissa (fuusio, yrityskauppa) kasvun vertailuperuste on yritysten yhteenlaskettu muutos. Kasvubonuksen laskennan perusteena on laskutuksen nettokasvu. Vuosi tai kvartaali lasketaan sopimuksen allekirjoitushetkestä ja prosentti määräytyy tilitysjakson päättymishetken mukaan. 5. Miten voin yhdistää nykyisen ja uuden mallin hinnat? Nykymalli on perustunut kahden eri hinnaston hintojen erotukseen ja tilitoimiston palkkio on kyseinen erotus. Tilitoimistoilla on nyt mahdollisuus siirtyä yhteen malliin, jossa Visma Solutions Oy laskuttaa tilitoimistoa aina yrityshinnoilla ja palkkio maksetaan samalla perusteella nykymallin asiakkaista kuin uudessa pakettihinnoittelussa. 6. Kuka laskuttaa uuden pakettimallin asiakkaat? Uusien pakettiasiakkaiden laskutuksen osalta Tilitoimistokumppanit voivat valita kahdesta eri laskutusvaihtoehdosta: 1) Visma Solutions tilitoimistoa ja tilitoimisto läpilaskuttaa loppuasiakkaat tai 2) Visma Solutions laskuttaa suoraan loppuasiakasta. Laskutusvaihtoehtoja ei voi yhdistellä vaan valittu laskutusmalli koskee kaikkia uusia asiakkaita.

3 Hinnoittelun uudistus 7. Miksi hinnoittelua uudistetaan ja siirrytään paketteihin? Haluamme yksinkertaistaa hinnoittelua ja tehdä Netvisorista helpomman ostaa. Samalla haluamme lisätä Netvisorin kilpailukykyä uudistamalla hinnoittelurakennetta poistamalla lisäkäyttäjäveloitukset ja tarjoamalla laajemman palvelukokonaisuuden edullisemmalla hinnalla nykyiseen verrattuna. Tämä tukee asiakkaiden mahdollisuutta nostaa automaatioastetta ja käyttää laajasti Netvisorin ominaisuuksia ilman, että hinta nousee korkeaksi. Uusi malli tukee myös tilitoimiston kasvua olemalla helpompi myydä uusille asiakkaille ja tarjoamalla nykyisille asiakkaille laajempi käyttöaste ilman merkittävää kustannuksen nousua. 8. Mitä uusi pakettihinnoittelu tarkoittaa? Paketit Uusi hinnoittelu on pakettiperusteinen hinnoittelu. Se sisältää neljä eri pakettia, jotka ovat suunniteltu vastaamaan loppuasiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin. Pakettien hinnat ovat edelleen sidottu yrityksen liikevaihtoluokkaan. Käyttäjät Lisäkäyttäjien veloitukset poistuvat kokonaan, joten hinta ei ole enää ongelmana lisätä asiakasyritysten käyttäjiä palveluun. Palkanlaskenta Yhdistimme palkanlaskentapalvelun sekä työajankirjauksen yhdeksi lisäpalvelukokonaisuudeksi. Toinen valittava lisäpalvelu on Matka- ja kululaskut. Näiden uudistusten myötä resurssinhallinta terminä poistuu kokonaan. Palkanlaskentapalvelun sekä matka- ja kululaskujen veloituksen määrä perustuu aina toteumaan eikä enää ole ennalta määritettyä henkilövolyymiluokkaa, jonka perusteella yksikköhinta tulee. Veloitukset menevät progressiivisesti hinnaston mukaan. Progressiivisuus tarkoittaa, että ensimmäiset viisi käyttäjää ovat aina samanhintaisia ja siitä seuraavat 95 ovat samanhintaisia jne. Alla olevat taulukot havainnoillistavat uuden hinnoittelun muodostumista ja vaikutusta.

4 Esimerkkilaskelma nykyisillä käyttäjähinnoilla loppuasiakkaan näkökulmasta: Käyttäjämäärä Lisäkäyttäjät Palkanlaskenta Matkalaskut Yhteensä 3 2*13,92=27,84 3*7,77=23,31 3*7,77=23,31 74, *10,06=100,60 11*6,10=67,10 11*6,10=67,10 234, *9,28=259,84 29*5,00=145 29*5,00= , *7,74=448,92 59*3,89=229,51 59*3,89=229,51 907,94 Esimerkkilaskelma uusilla käyttäjähinnoilla loppuasiakkaan näkökulmasta: Käyttäjämäärä Lisäkäyttäjät Palkanlaskenta Matkalaskut Yhteensä 3 2*0=0 3*5,00=15 3*5,00= *0=0 5*5,00+6*3,00=43 5*5,00+6*3,00= *0=0 5*5,00+24*3,00=97 5*5,00+24*3,00= *0=0 5*5,00+54*3,00=187 5*5,00+54*3,00= Tapahtumat Tapahtumat veloitetaan jatkossa automaattisesti aina toteuman mukaisen volyymiluokan mukaan. Näistä poistuu myös ennalta määritetty volyymiluokka, joka ohjasi kaikkien tapahtumien yksikköhintaa. Jokainen tapahtuma veloitetaan tapahtumatyypin toteutuneen volyymiluokan yksikköhinnan mukaan. 9. Mitä käy nykyisille/vanhoille asiakkaille? Nykyiset asiakkaat voivat jatkaa täysin samalla tavalla kuin ennenkin. Lisäksi on mahdollista päivittää heidän palvelunsa pakettihinnoitteluun. 10. Miten teen uusia tarjouksia? Teemme uuden online-tarjouslaskurin, jota myös kaikki tilitoimistot voivat käyttää tarjousten tekemiseen.

5 11. Miten uudessa mallissa avataan palvelu? Uuden yrityksen perustaminen Netvisoriin uudistuu pakettihinnoittelun yhteydessä. Uudistaminen yksinkertaistaa ja nopeuttaa palvelun avaamista ja haluttu paketti valitaan perustamisvaiheessa tilitoimistoilla on siirtymäaika, jonka aikana uusi yritys voidaan avata joko nykymalliseksi tai pakettimallin mukaiseksi. Siirtymäajan päätyttyä uusia asiakkaita voidaan perustaa ainoastaan paketteihin. 12. Kuinka kauan voin myydä vanhalla hinnastolla osiokohtaista palvelua? Myyntiä ei ole periaatteessa rajattu, mutta alkaen uusia asiakkaita voidaan avata ainoastaan paketteihin. 13. Miten voin muuttaa nykyisten asiakkaiden palvelua? Yksittäisiä osioita ei voi enää jälkeen päivittää. Mikäli palveluun halutaan muutoksia, tulee yritys päivittää pakettiin. Asiakkaat voivat jäädä myös nykyisen mallin asiakkaiksi. 14. Miten päivitän nykyasiakkaat paketteihin? Netvisor Storesta hallitaan jatkossa kaikki asiakkaiden palvelumuutokset. Sieltä voidaan myös päivittää asiakas pakettihinnoitteluun. 15. Kuinka usein hinnat muuttuvat? Hintoja voidaan muuttaa yleisten sopimusehtojen perusteella eli Visma Solutionsin pitää ilmoittaa muuttuvista hinnoista yhtä kuukautta ennen muutosta.

6 Pakettien sisältö 16. Mitä eri paketit sisältävät? Paketteja on neljä erilaista (huom! pakettien lopulliset nimet vahvistetaan myöhemmin): - Basic-paketti on alle 0,5M -asiakkaille, ja se sisältää nykyisen transaktiopohjaisen hinnoittelun. - Core-paketti sisältää myynti- ja ostoreskontran sekä kirjanpidon. - Professional-paketti sisältää myynti- ja ostoreskontran, kirjanpidon, tilauskäsittelyn (myyntitilaukset), ostotilaukset, ohjelmistorajapinnan sekä financial overview:n. - Premium-paketti sisältää myynti- ja ostoreskontran, kirjanpidon, tilauskäsittelyn (myyntitilaukset), ostotilaukset, ohjelmistorajapinnan sekä financial overview:n, varastonhallinnan sekä laajennetun tuotehallinnan. 17. Mitä on tarjolla pakettien lisäksi? Pakettien lisäksi palvelua on mahdollista laajentaa lisäpalveluilla. Netvisorin lisäpalveluita ovat Palkanlaskentapalvelu, Matka- ja kululaskut, Konsernikäsittely sekä Netvisor Controller. Lisäksi kaikki Storesta jo nyt ostettavat tuotteet on mahdollista ottaa jokaiseen pakettiin lisänä. 18. Mitä pakettihinnoittelusta jää pois? Pakettihinnoittelun myötä uusia Netvisor CRM:iä ei voi enää myydä eikä CRM:ää voi käyttää pakettien kanssa. Mikäli nykyasiakas haluaa jatkaa CRM:n käyttöä, niin palvelua ei voida päivittää pakettiin. 19. Voiko paketteihin lisätä yksittäisiä nykyisiä osioita? Ei voi, ainoastaan paketteja voidaan vaihtaa. 20. Vaihdoin nykyasiakkaan pakettiin, voinko vaihtaa takaisin vanhaan hinnoittelumalliin? Et voi, mikäli päivitys pakettiin on tehty, ei asiakasta saa enää siirrettyä takaisin.

7 21. Voiko tilitoimiston oman palvelun päivittää pakettiin? Kyllä voi. Kuten jo aikaisemmin mainittiin, päivityksestä on ilmoitettava asiakaspalveluun tai laskutukseen, jotta alennus tulee. Ennen päivitystä on kuitenkin huomioitava, että CRM poistuu käytöstä (tarkoittaa samalla Netvisorin tilitoimiston toiminnanohjausta, jos se on päällä), joten jos haluaa jatkaa niiden ominaisuuksien käyttöä, ei pakettiin voi/kannata päivittää. 22. Voiko pakettia laittaa kiinni ja avata uudelleen vuoden kuluttua? Ei voi. Pakettia ei saa kytkettyä pois ja jätettyä ns. lepotilaan vaan paketti on pidettävä auki tai irtisanottava asiakas. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kerran vuodessa tehtäviä kausiasiakkaita ei enää tueta hinnoittelun avulla. 23. Loppuasiakkalle on aiemmin sovittu erityinen hinta, jatkuuko alennukset, kun päivitän asiakkaan pakettiin? Ei jatku, kaikki alennukset tai poikkeavat hinnat poistuvat päivityksen yhteydessä. 24. Voiko pakettiasiakkaan perustaa ilman yrityksen käyttäjää? Ei voi, käyttäjä on pakollinen uuden yrityksen perustamisessa. Tästä syystä on tärkeää, että asiakkaan käyttäjän henkilötunnus hommataan esimerkiksi palvelusopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. 25. Toimiiko Netvisorin tilitoimistojen jälleenlaskutustyökalu pakettihinnoittelussa? Kyllä toimii. Tämä tosin vaatii uudet tuotteet tilitoimiston tuoterekisteriin. Toimitamme csv-tiedoston ja ohjeet tilitoimistoille maaliskuun alkupuolella, jotta uudet tuotteet saa helposti Netvisoriin.

Netvisorin uusi pakettihinnoittelu. ISV-kumppanit

Netvisorin uusi pakettihinnoittelu. ISV-kumppanit Netvisorin uusi pakettihinnoittelu ISVkumppanit Yleistä pakettihinnoittelusta tavoitteet ja edut Muutos selkeyttää hinnoittelua ja vähentää jälleenmyyjiltä ja tilitoimistoilta vaadittavaa työtä Asiakas

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2017 Hinnasto astuu voimaan 1.7.2017. Ohjelmistohinnasto Liikevaihto/vuosi < 0,1 M < 0,2 M < 0,5 M < 1,0 M < 2,0 M < 5,0 M < 10,0 M > 10,0 M Palvelun avausmaksu Netvisor-palvelun

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019

VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 VISMA Netvisor Tilitoimistohinnasto 2019 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

Netvisor: Konsernit ja Ketjut. Pakettihinnat Pekka Kotovaara

Netvisor: Konsernit ja Ketjut. Pakettihinnat Pekka Kotovaara Netvisor: Konsernit ja Ketjut Pakettihinnat 21.02.2019 Pekka Kotovaara Netvisorin pakettihinnat Netvisorin pakettihinnat rinn Aikataulu: at 1.3.2019 alkaen uudet asiakkaat voivat mennä Netvisorin uusiin

Lisätiedot

1. Asiakas/Tilaaja Toimittaja/Toteuttaja. Suupankuja 2 Liskintie 3 33690 PIRKKALA 34800 VIRRAT. 2.2. Työn suorituksen osalta Miikka Pakkanen

1. Asiakas/Tilaaja Toimittaja/Toteuttaja. Suupankuja 2 Liskintie 3 33690 PIRKKALA 34800 VIRRAT. 2.2. Työn suorituksen osalta Miikka Pakkanen 1 YLLÄPITOSOPIMUS 1. Asiakas/Tilaaja Toimittaja/Toteuttaja Pirkkalan kunnankirjasto+ DP GROUP OY AB Suupankuja 2 Liskintie 3 33690 PIRKKALA 34800 VIRRAT 2. Yhteyshenkilöt 2.1. Sopimuksen osalta Asiakas

Lisätiedot

Hinnastohulinat. ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Patrik Cederberg, Progresso Oy. Suuntaa menestykseen

Hinnastohulinat. ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Patrik Cederberg, Progresso Oy. Suuntaa menestykseen Hinnastohulinat ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Patrik Cederberg, Progresso Oy Esityksen sisältö 1 2 3 4 5 6 7 Hinnastoista yleisesti Erilaiset hinnoittelumallit ja niiden käyttö Palkkalajin käyttö

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

VISMA Severa. Käyttöönotto, koulutukset ja kehittäminen

VISMA Severa. Käyttöönotto, koulutukset ja kehittäminen VISMA Severa Käyttöönotto, koulutukset ja kehittäminen Käyttöönotto Severan käyttöönotossa varmistetaan, että järjestelmä sopii yrityksen tarpeisiin ja että sitä opitaan käyttämään tehokkaasti. Sama kokenut

Lisätiedot

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI JOHDON RAPORTOINTI OHJELMA Asteri Johdon raportointi -ohjelma on sisäisen laskennan

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Vasemman laidan painikkeet... 4 3 Myynti (= myyntitilauksien automaattialennukset)... 5 4 Osto (= ostotilauksien automaattialennukset)...

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Asteri Tilaustenkäsittely on ohjelma yrityksen tilaus/toimitusketjun

Lisätiedot

KAIKKI KERRALLA Yrityksen uusi matematiikka

KAIKKI KERRALLA Yrityksen uusi matematiikka KAIKKI KERRALLA Yrityksen uusi matematiikka KAIKKI KERRALLA Kaikki kerralla on järjestelmä- ja palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa yrityksellesi taloushallinnon järjestelmän ja laskutusprosessin toteuttamisen

Lisätiedot

PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite

PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite PREPAID JA ON-DEMAND YHDESSÄ TAI ERIKSEEN Cloud 9 mahdollistaa että asiakkaat voivat yhdistää saumattomasti Prepaid ja On-Demand resursseja. Asiakkaat voivat ottaa

Lisätiedot

HINNOITTELUPAKETIT Telia Taloushallinto

HINNOITTELUPAKETIT Telia Taloushallinto HINNOITTELUPAKETIT 2017 Telia Taloushallinto HINNOITTELUPAKETIT S M L Rajoitetut käyttäjäehdot (mm. yksi käyttäjä, raportointi seuraavan kuukauden loppuun mennessä) Laskut 10/ kk Palkanlaskenta 1/ kk Hinta

Lisätiedot

Netvisor Resurssinhallinta

Netvisor Resurssinhallinta Netvisor Resurssinhallinta Uuden hinnoittelun vaikutukset Netvisorin työaika ja matkat -palveluosioon sekä tietoa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksista Sisältö Maailma muuttuu ja siinä mukana

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Vasemman laidan painikkeet... 5 4 Erikoishinnoittelut ruutu... 6 5 Raportit... 12 1 Yleistä Fivaldi Asiakaskohtaiset

Lisätiedot

Sonera Taloushallinto. Hinnoittelupaketit

Sonera Taloushallinto. Hinnoittelupaketit Sonera Taloushallinto Hinnoittelupaketit 2016 1 S: Rajoitetut käyttäjäehdot (mm. 1 käyttäjä, raportointi seuraavan kuukauden loppuun mennessä) Kuukausikirjanpito (nimetty kirjanpitäjä) Selainpohjainen

Lisätiedot

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto Kaupunginhallitus 28.5.2018 Liite 1 209 - Saimaan talous ja tieto Oy:n toimittamista asiantuntija-, projekti- ja jatkuvista palveluista Mikkelin kaupunki 20.6.2018 Asiakas: Mikkelin kaupunki Sivu 1 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Palvelusopimukset ja niiden laskuttaminen

Palvelusopimukset ja niiden laskuttaminen 1 Palvelusopimukset ja niiden laskuttaminen Johdanto On olemassa hyvin erilaisia palveluja ja tuotteita, ja laskutuksen peruste voi olla sovittu hyvin monella eri tavalla: Etukäteen sovittu maksu perustuen

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 26.8.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 26.8.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft. ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 26.8.2014 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 KÄYNNISTYSKUVAKE...

Lisätiedot

ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE

ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 3 TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON Pankkistandardin

Lisätiedot

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala 2013 2013 -merkistä tunnistat uudet ominaisuudet Tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista Ecom Ovet hinnastopalvelu on tehty palvelemaan Ecomin LVI-, Kylmä-

Lisätiedot

Asteri Laskutus (Dos)

Asteri Laskutus (Dos) Asteri Laskutus (Dos) Vuosipäivitys 29.11.2012 ALV % nousu 23% -> 24% Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh. (09) 350 75 30 Päivystys atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 55 32 0400 316 088 Viime hetken tiedot

Lisätiedot

Yhteenveto sähkösopimustarjouksista v. 2017

Yhteenveto sähkösopimustarjouksista v. 2017 OKL/PS-piiri Sähkötarjoukset 2017 10.11.2016 1/3 Yhteenveto sähkösopimustarjouksista v. 2017 Omakotiliiton Pohjois-Savon Piiri pyysi jälleen jäsentarjoukset alueen keskeisiltä sähköyhtiöiltä ensi vuotta

Lisätiedot

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja SFS ONLINE palvelu verkkokaupassa helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja S F S O N L I N E Kestotilaajien OnLine -palvelu SFS-verkkokaupassa SFS ONLINE -palvelu perustuu standardien kestotilaukseen

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.12.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

HINNASTO. Huoleton-liittymät

HINNASTO. Huoleton-liittymät HUOLETON- JA TARKKA-LIITTYMIEN HINNASTO 1.6.2017 Huoleton-liittymät Huoleton-liittymien kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut, tekstiviestit, multimediaviestit ja videopuhelut kotimaassa sekä

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

e-business hinnoittelu Tuomas Salonen Oracle Finland Oy

e-business hinnoittelu Tuomas Salonen Oracle Finland Oy e-business hinnoittelu Tuomas Salonen Oracle Finland Oy Tavoitteet Yksinkertainen Skaalautuva Mitattavissa Mitta- yksikkö Mikä muuttuu? Kesto Taso Yksikkö Nimetyt käyttäjät Universal (Named Users Power

Lisätiedot

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Visma Severa & ValueFrame Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Automatisoitu laskutus Tuki eri laskutusperusteille Sähköinen laskutus Yhteys kirjanpitoon Projektinhallinta Projektisalkun hallinta Töiden

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA ENEMMÄN AIKAA TYÖLLE, JOLLA ON MERKITYSTÄ Tiimien erilaiset toimintatavat ja tiedon tarpeet aiheuttavat usein turhaa selvittelytyötä ja samaa tietoa

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Visma Econet PLUS-webinaari KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 15.11.2012 ASP sovellusvuokraukseen liittyvät kysymykset Mikä on ero ASP-palvelun ja SaaS/pilvipalvelun välillä? Käyttäjän ja käytön näkökulmasta ei

Lisätiedot

1 YLEISTÄ 2 2 ASIAKASYRITYKSEN EMCE 365 -AKTIVOINTI 2 3 EMCE VERKKOLASKUJEN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 3

1 YLEISTÄ 2 2 ASIAKASYRITYKSEN EMCE 365 -AKTIVOINTI 2 3 EMCE VERKKOLASKUJEN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 3 1 YLEISTÄ 2 2 ASIAKASYRITYKSEN EMCE 365 -AKTIVOINTI 2 3 EMCE VERKKOLASKUJEN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 3 4 EMCE 365 OSTOLASKUJEN SÄHKÖISEN HYVÄKSYNNÄN KÄYTTÖÖNOTTO ASIAKASYRITYKSELLE 6 5 EMCE PANKKIYHTEYDEN

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON HENKILÖSTÖ- JA TALOUSPALVELUJEN PALVELUSOPIMUS VUODELLE 2010

SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON HENKILÖSTÖ- JA TALOUSPALVELUJEN PALVELUSOPIMUS VUODELLE 2010 SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON HENKILÖSTÖ- JA TALOUSPALVELUJEN PALVELUSOPIMUS VUODELLE 2010 Sivu 1 / 5 SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON PALVELUSOPIMUS VUODELLE 2010 1. Sopimuksen sisältö Tämä sopimus

Lisätiedot

Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy)

Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy) Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy) 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Ohjeistuksen sisältö... 3 2 Alustusyrityksen perustaminen... 3 2.1 Yrityksen perustaminen... 3 2.2 Yrityksen

Lisätiedot

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Pikaopas TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Mikä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien,

Lisätiedot

Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus

Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus 2017 Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus Jyrki Autio 2 Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus SOPIJAOSAPUOLET TOIMITTAJA Osoite: Teknobulevardi 3-5, PL 35 Postinumero- ja toimipaikka 01530 Vantaa Y-tunnus:

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

SaaS on erilainen eläin! Matti Lattu Heeros Oyj

SaaS on erilainen eläin! Matti Lattu Heeros Oyj SaaS on erilainen eläin! 4.4.2017 Matti Lattu Heeros Oyj NOPEASTI KASVAVA TALOUSHALLINNON OHJELMISTORATKAISUJEN TOIMITTAJA Yleistä Heeros perustettiin vuonna 2000 Yhtiö toimittaa taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja

Lisätiedot

SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON HENKILÖSTÖ- JA TALOUSPALVELUJEN PALVELUSOPIMUS VUODELLE 2009

SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON HENKILÖSTÖ- JA TALOUSPALVELUJEN PALVELUSOPIMUS VUODELLE 2009 Liite 2 Seutuhallitus 5.6.2008 SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON HENKILÖSTÖ- JA TALOUSPALVELUJEN PALVELUSOPIMUS VUODELLE 2009 Sivu 1 / 6 Sivu 2 / 6 SEUDULLISEN KUNTAPALVELUTOIMISTON PALVELUSOPIMUS VUODELLE

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136 Kalusteet Sopimusnumero KLKH136 Liittyminen kilpailutukseen 19.1.2018 mennessä Katso kilpailutuksen esittelyvideo Kohde Kuntahankinnat kilpailuttaa uutta kalusteiden puitesopimusta. Sopimuksen esittely

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus 2027/02.08.00.00.00/2016 Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus Solita Oy Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere Torikatu 18, 90100 Oulu 1060155-5 31.10.2016 2 (6) 1 SOPIMUSOSAPUOLET

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

PAIKKATIETO- JA MITTAUSPALVELUJEN AINEISTOISTA JA PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT ALKAEN

PAIKKATIETO- JA MITTAUSPALVELUJEN AINEISTOISTA JA PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT ALKAEN PAIKKATIETO- JA MITTAUSPALVELUJEN AINEISTOISTA JA PALVELUISTA PERITTÄVÄT MAKSUT 1.1.2019 ALKAEN 1. YLEISTÄ 1.1 Voimaantulo Tämä hinnasto tulee voimaan 1.1.2019 Maksu määräytyy tämän hinnaston mukaisesti

Lisätiedot

KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT

KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT KUINKA: KIRJAUTUA SISÄLLE, TEHDÄ LASKU JA KULUT Nyt käydään läpi askel askeleelta kuinka tehdä kyseiset asiat. Ensiksi rekisteröidy sähköpostilla tai Facebookilla Hetki kun tämä on valmis mene: Omat tiedot

Lisätiedot

palvelupaketti Jatkuvaan kohdeilmoitteluun Kohdehinta/kk +10 KOHDEMÄÄRÄETU KOHTEEN HINTAETU Kohteiden listaamiseen

palvelupaketti Jatkuvaan kohdeilmoitteluun Kohdehinta/kk +10 KOHDEMÄÄRÄETU KOHTEEN HINTAETU Kohteiden listaamiseen HINNASTO NETTIPALVELU 2014 Brändi palvelupaketti* Yrityksen brändin rakentamiseen ja tehokkaaseen kohdemarkkinointiin Perusmaksu/kk 145 Kohdehinta/kk +32 Perus palvelupaketti Jatkuvaan kohdeilmoitteluun

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 - 2-5 Internetsivustopaketti nettihelmi nettihelmi on Avaimet käteen Internetsivusto ratkaisu. Palvelu sisältää laadukkaan graafisen ulkoasun nettihelmi perussivupohjaan ja

Lisätiedot

Prepaid vai On-demand? Cloud 9 hintaliite

Prepaid vai On-demand? Cloud 9 hintaliite Prepaid vai On-demand? Cloud 9 hintaliite Yhdessä tai erikseen Cloud 9 mahdollistaa että asiakkaat voivat yhdistää saumattomasti Prepaid ja On-demand resursseja. Asiakkaat voivat ottaa peruskuorman edullisena

Lisätiedot

ProOffice -kasvukonsepti. Siirrä asiakkaasi sähköiseen taloushallintoon

ProOffice -kasvukonsepti. Siirrä asiakkaasi sähköiseen taloushallintoon ProOffice -kasvukonsepti Siirrä asiakkaasi sähköiseen taloushallintoon Sisällysluettelo ProOffice-kasvukonseptilla menestyt 3 Pysy mukana tilitoimistoalan muutoksessa 4 ProOffice-kasvukonsepti 5 Markkinoinnin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu Veli-Seppo Vuoristo Regional Manager veli-seppo.vuoristo@aon.fi Tarjouspyyntö Taivalkosken kunnan vakuutukset 22.06.2017 Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B 90100 Oulu Aon Risk Solutions

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 Asteri Ostoreskontralla seurataan avoimia ostolaskuja, tulostetaan erääntymisraportit laskuista ja

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Pääkäyttäjän toimenpiteet Palvelunhallinnassa

1 Yleistä. 2 Pääkäyttäjän toimenpiteet Palvelunhallinnassa 2 Tilitoimiston asiakaslajittelu - sovelluksen version 2 ohjeistus. Uutena ominaisuutena on lisätty Siirtyvät käyttäjäryhmät - osio. Ominaisuus päivitetään käyttöön lokakuun 2018 päivityksessä. Tilitoimiston

Lisätiedot

SÄHKÖNMYYNTISOPIMUS SO-3143 XX.X.2014 SOPIJAPUOLET. Asiakas Toiminimi Asiakkaan nimi Aputoiminimi

SÄHKÖNMYYNTISOPIMUS SO-3143 XX.X.2014 SOPIJAPUOLET. Asiakas Toiminimi Asiakkaan nimi Aputoiminimi XX.X.2014 SOPIJAPUOLET Asiakas Toiminimi Asiakkaan nimi Aputoiminimi Kotipaikka Lappeenranta Y-tunnus xxxxxxx-x Yrityksen osoite Yrityksen laskutusosoite Asiakkaan yhteyshenkilö Puhelin E-mail osoite,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ TERVEYSLAUTAKUNTA Terveyslautakunta päättänee oikeuttaa terveyskeskuksen tekemään

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ TERVEYSLAUTAKUNTA Terveyslautakunta päättänee oikeuttaa terveyskeskuksen tekemään HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2010 1 207 SOPIMUS HEL-KESKUSPALVELUISTA VUOSIKSI 2011-2012 Terke 2005-534 Esityslistan asia TJA/11 TJA Terveyslautakunta päätti oikeuttaa terveyskeskuksen tekemään palvelusopimuksen

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

MAKSULIIKEUUTISET 1 (5) JOULUKUU 2010. Yritysasiakkaat suosittelevat e laskua Kultalinkki ja taloushallinnon ohjelmistot SEPA aikaan

MAKSULIIKEUUTISET 1 (5) JOULUKUU 2010. Yritysasiakkaat suosittelevat e laskua Kultalinkki ja taloushallinnon ohjelmistot SEPA aikaan MAKSULIIKEUUTISET 1 (5) JOULUKUU 2010 Yritysasiakkaat suosittelevat e laskua Kultalinkki ja taloushallinnon ohjelmistot SEPA aikaan MAKSULIIKEUUTISET 2 (5) E laskulla rahanarvoisia etuja Tässä Maksuliikeuutisten

Lisätiedot

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services.

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft-ohjelmisto MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft pitää sisällään myynnistä

Lisätiedot

Netvisor tuntikirjausliittymä

Netvisor tuntikirjausliittymä Päiväys: 4.4.2017 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 1.2 Tuntikirjausten palkkalajit... 3 1.3 Laskentakohteet...

Lisätiedot

INTEGRAATIOLLA TEHOT IRTI DYNAMICS CRM -JÄRJESTELMÄSTÄ. Asiakastiedon Microsoft Dynamics CRM integraatio

INTEGRAATIOLLA TEHOT IRTI DYNAMICS CRM -JÄRJESTELMÄSTÄ. Asiakastiedon Microsoft Dynamics CRM integraatio INTEGRAATIOLLA TEHOT IRTI DYNAMICS CRM -JÄRJESTELMÄSTÄ Asiakastiedon Microsoft Dynamics CRM integraatio CRM INTEGRAATIO Helppo, kätevä käytössä, ei suuria investointeja Asiakastiedon integraatio tuo MS

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 29.11.2016 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ASTERI-SUORITTEET KUSTANNUSPAIKKOJEN

Lisätiedot

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys 28.11.2013 FCG KONSULTOINTI OY 26.11.2013 P23155 Kuntarakenneselvitys 2 Sisällys 1. Sopijapuolet...

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 Asteri Ostoreskontralla seurataan avoimia ostolaskuja, tulostetaan erääntymisraportit

Lisätiedot

Pakettien kuvat, hinta, toimialat, logo.

Pakettien kuvat, hinta, toimialat, logo. Pakettien kuvat, hinta, toimialat, logo. Pointin palvelupaketit tekevät korttimaksujen vastaanottamisesta nautintoa! Premium Plus -paketti on Pointin lippulaiva, johon on sisällytetty kaikki korttimaksujen

Lisätiedot

SOPIMUSKONEEN SOPIMUSTEN SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITTAMINEN PALVELUN TILAAMINEN JA KÄYTTÖ

SOPIMUSKONEEN SOPIMUSTEN SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITTAMINEN PALVELUN TILAAMINEN JA KÄYTTÖ SOPIMUSKONEEN SOPIMUSTEN SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITTAMINEN PALVELUN TILAAMINEN JA KÄYTTÖ Halutessasi käyttöösi Sopimuskoneen sähköisen allekirjoituksen, voit klikata Sopimuskoneen etusivun yläkulmassa näkyvää

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY VUOSIPÄIVITYS

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY VUOSIPÄIVITYS ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY VUOSIPÄIVITYS 5.10.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi Hyvä Asteri Tilaustenkäsittelyn käyttäjä! Tämä on Asteri Tilaustenkäsittelyn vuosipäivitys

Lisätiedot

VISMA SOVELLUSPALVELU. Visman yritysohjelmistot pilvipalveluna

VISMA SOVELLUSPALVELU. Visman yritysohjelmistot pilvipalveluna VISMA SOVELLUSPALVELU Visman yritysohjelmistot pilvipalveluna VISMA SOFTWARE OY Yritysohjelmistojen käytettävyys ja tietoturva ovat asioita, joista ei kannata tinkiä. Tässä materiaalissa esitellään Visma

Lisätiedot

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Palvelukuvaukset ja hinnasto Voimassa alkaen: 1.1.2014 TÄHTIKUITU OY PL 60, 99601 Sodankylä Puhelin: +358 40 764 8213 Y-tunnus: 42547673-4 sähköposti: etunimi.sukunimi@tahtikuitu.fi

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA

ASTERI OSTORESKONTRA ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 23.8.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2. VERKKOLASKUJEN

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon 2.0.8

Muutosluettelo versioon 2.0.8 Sivu 1 / 5 2.0.8.0 Asiakaskortisto Muutettu asiakkaiden tuonti txt-tiedostosta-toimintoa niin, että mikäli maa\maakoodia tietoa ei ole määritelty profiilissa, asetetaan asiakkaalle perustietojen ensimmäinen

Lisätiedot

ENERGIAMARKKINAVIRASTO PÄÄTÖS

ENERGIAMARKKINAVIRASTO PÄÄTÖS ENERGIAMARKKINAVIRASTO PÄÄTÖS Dnro 77/422/2011 1.6.2011 ASIA Sähkön perusmaksuja koskeva alennus ASIANOSAINEN Fortum Markets Oy TOIMENPIDEPYYNNÖN TEKIJÄ Juha Lustman VIREILLETULO 8.2.2011 SELOSTUS ASIASTA

Lisätiedot

Heeros-esittely Satakunnan osakesäästäjät Matti Lattu Heeros Oyj

Heeros-esittely Satakunnan osakesäästäjät Matti Lattu Heeros Oyj Heeros-esittely Satakunnan osakesäästäjät 30.3.2017 Matti Lattu Heeros Oyj NOPEASTI KASVAVA TALOUSHALLINNON OHJELMISTORATKAISUJEN TOIMITTAJA Yleistä Heeros perustettiin vuonna 2000 Yhtiö toimittaa taloushallinnon

Lisätiedot

Case Fysioline LIIKUNTA KUNTOUTUS FARMASIA WRANGE VUOTUISET KULJETUSMÄÄRÄT Tuonti Eurooppa Tuonti Kaukoitä ja USA 250 lähetystä (1 lava 13,6 lvm) 60 teu Kerättyjä rivejä 80 000 Lähetettyjä tilauksia 27

Lisätiedot

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS Sivu 1 / 4 Uusi sopimus Muutos voimassa olevaan BusinessWeb sopimukseen BusinessWeb sopimuksen purku (irtisanominen) Asiakas täyttää harmaannetut kohdat. Tähdellä merkityt ovat pakollisia. Asiakkaan tiedot

Lisätiedot

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto 1(6) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Kapasiteettituotteet - hinnasto Voimassa 1.2.2014 alkaen toistaiseksi 2(6) SISÄLLYSLUETTELO KAPASITEETTITUOTEHINNASTO... 3 1. SIIRTOVERKON YHTEYDET (TUOTERYHMÄ 4623)...

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354 RUOKOLAHDEN KUNTA 1 TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Ruokolahden kunta/tekninen osasto. Tarjouspyynnön kohteena ovat: 1. Kasvitarhan alueen tasaustyöt,

Lisätiedot

Hinnat alkaen 16.6.2014. päivitetty 14.8.2014

Hinnat alkaen 16.6.2014. päivitetty 14.8.2014 Hinnat alkaen 16.6.2014 päivitetty 14.8.2014 ISOT OSIOT, ARKIPÄIVÄ, bruttohinnat (suluissa oleva cpm on laskennallinen, hinnaston hinnoilla laskettu kontaktihinta) Tavoittavuus, arvio OSIO SOV YLIN PARAATI-

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut VLS lisensointi. Ylläpitäjän opas

Visma Liikkuvan työn ratkaisut VLS lisensointi. Ylläpitäjän opas Visma Liikkuvan työn ratkaisut Ylläpitäjän opas Lisätietoja lisensseihin liittyvistä asioista voi tiedustella Visman tilaustoimistosta: orderoffice@visma.com Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden

Lisätiedot

KAUKOLÄMMÖN HINNOITTELURAKENTEEN UUDISTUS. Riku Martikainen

KAUKOLÄMMÖN HINNOITTELURAKENTEEN UUDISTUS. Riku Martikainen KAUKOLÄMMÖN HINNOITTELURAKENTEEN UUDISTUS Riku Martikainen 7.10.2015 www.jyvaskylanenergia.fi Kaukolämmön hinnoittelurakenteen muutos Hinnoittelu 1.10.2015 Voimaan 1.10.2015 Nettisivuillamme www.jyvaskylanenergia.fion

Lisätiedot

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFrame Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit laskutusta varten niin, että

Lisätiedot

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö)

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Automaattinen tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista...2 2 Ecom OVeT-palveluun valittavat tiedostot...2

Lisätiedot

Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi 1(15) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Varmenne 3 Palvelusopimuksen tekeminen ja varmenteen tilaaminen 4 Varmenteen noutaminen 9 Asiakasyrityksen

Lisätiedot

TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN

TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN SOPIMUS 1 (6) TELIASONERA FINLAND OYJ:N JA KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY:N VÄLINEN PUITESOPIMUS, LIITE SONERAN YRITYSSOPIMUKSEEN TeliaSonera Finland Oyj ja KONEYRITTÄJIEN LIITTO RY, Y-tunnus: 0201722-8, ovat

Lisätiedot

ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS

ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS 10.10.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 OHJELMAN UUDISTUKSIA... 5 2.1 VARMENTEIDEN

Lisätiedot

Hinnasto 01.10.2009. Alv laski! UUDET, EDULLISEMMAT HINNAT!

Hinnasto 01.10.2009. Alv laski! UUDET, EDULLISEMMAT HINNAT! Hinnasto 01.10.2009 Alv laski! UUDET, EDULLISEMMAT HINNAT! MYYNNINEDISTÄMISTUOTTEET JA ESITTEET OVAT SAMANHINTAISIA JÄLLEENMYYJILLE JA ASIAKKAILLE Tilausnro Sisältö P (Pisteet) Asiakas- hinta Ilman

Lisätiedot

TK-Vuokrat järjestelmän verokannan muutos

TK-Vuokrat järjestelmän verokannan muutos TK-Vuokrat järjestelmän verokannan muutos 1.1.2013 Ohessa koontia arvonlisäverokannan muutoksiin liittyen Tuomas Niemi / Identoi Oy I d e n t o i O y K e l l o n k ä r k i 1 0 7 0 4 6 0 K u o p i o 010-4

Lisätiedot

SaaS on modernin sijoittajan valinta Rahapäivä Matti Lattu Heeros Oyj

SaaS on modernin sijoittajan valinta Rahapäivä Matti Lattu Heeros Oyj SaaS on modernin sijoittajan valinta Rahapäivä 21.9.2017 Matti Lattu Heeros Oyj NOPEASTI KASVAVA TALOUSHALLINNON OHJELMISTORATKAISUJEN TOIMITTAJA Yleistä Heeros perustettiin vuonna 2000 Yhtiö toimittaa

Lisätiedot

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen:

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET 1.1.2010 Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: EU-palvelumyynti EU-palveluostot Kolmikantamyynti Yrityksen perustiedot_verokannat Perusta mallikuvan mukainen uusi verokanta EU-palvelumyynti

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS Atsoft Oy Mäkinen Puh (09) Päivystys

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS Atsoft Oy Mäkinen   Puh (09) Päivystys ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 24.9.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 3 2. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN...

Lisätiedot

VISMA SEVERA. GDPR webinaari

VISMA SEVERA. GDPR webinaari VISMA SEVERA GDPR webinaari 16.3.2018 GDPR yleisesti General Data Protection Regulation EU:n tietosuoja-asetus on tullut voimaan 24.5.2016, ja sitä ryhdytään soveltamaan kahden vuoden siirtymäajan jälkeen

Lisätiedot