Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone"

Transkriptio

1 Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika klo Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila j Petter Kotavuopio j Asta Niemelä j Riitta Vieltojärvi varaj Miia Viitanen j Timo Kurki varaj Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Pentti Keskitalo kunnanjohtaja Sari Keskitalo khall phj Artturi Alatalo khall edustaja Asiat 1-15 Pöytäkirjan allekirjoitus Leena Palojärvi Annikki Kallioniemi puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan Riitta Vieltojärvi Miia Viitanen Muilta osin paitsi pykälä 4 (Sakaste) tarkastus Nähtävilläpito Enontekiön kunnanvirastolla

2 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Lautakunta toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Ehdotuksen mukaan. Perusturvaltk. 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Lautakunta valitsee kaksi jäsentään tarkastamaan tämän kokouksen pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Riitta Vieltojärvi ja Miia Viitanen.

3 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 3 POHJOISEN ALUEEN KASTE PAKASTE II (JATKOHANKE) Perusturvaltk. Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus esittää Enontekiön perusturvalautakunnalle, että se tekisi päätöksen osallistumisesta Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali-ja terveyspalvelut (PaKaste 2) -hankkeeseen Edelleen Enontekiölle esitetään sitoutumista yhteensä kuntaosuuteen, joka jakautuisi kolmelle vuodelle. Esityslistan liitteenä saapunut kirje asiasta. LIITE 1 Hankesuunnitelma kokonaisuudessaan on nähtävillä Enontekiön kunnan sosiaalitoimistossa. Sosiaali-ja terveysministeriö päättänee maaliskuussa siitä saako PaKaste 2 rahoituksen KASTE-ohjelmasta. PaKaste 2:n toteutuksesta Enontekiöllä sosiaali-ja terveydenhuollossa on tarkoitus tarkemmin sopia kun rahoitus hankkeelle on varmistunut. Enontekiön perusturvalautakunta 1. päättää osallistua PAKASTE II aj sitoutuu kuntaosuuteen , mikä kuntaosuus jakautuu kolmelle vuodelle. Enontekiön perusturvalautakunta esittää Pohjois-Suomen Sosiaalialan osaamiskeskukselle ja hanketta hallinnoivalle Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle, että hankkeen toteuttamisesta Enontekiöllä tehdään sopimus sitten kun hankkeen rahoitus on varmistunut. Yksimielisesti ehdotuksen mukaan.

4 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 4 SAKASTE SAAMELAISTEN SOSIAALI-JA TERVEYSPALVELUIDEN KEHITTÄMISRAKENNE HANKE Saamelaiskäräjien asiaa koskeva kirje esityslistan liitteenä.liite 2 Kirjeestä ilmenee hankesuunnitelma pääpiirteissään. Hankesuunnitelma kokonaisuudessaan on nähtävillä Enontekiön sosiaalitoimistossa. Kunnan rahoitusosuus olisi kaikkiaan , mikä jakautuu kolmelle vuodelle. Kukin saamelaisalueen kunta maksaisi yhtä suuren kuntaosuuden. Hanketta hallinnoisi Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä. Hanke toteutettaisiin PaKaste 2 jatkohankkeen yhteydessä omana erillisenä osahankkeena. Enontekiön perusturvalautakunta päättää osallistua Saamelaisten sosiaali-ja terveyspalvelujen kehittämisrakenne - hankkeeseen aj Edelleen perusturvalautakunta sitoutuu kuntarahoitusosuuteen , mikä rahoitusosuus jakautuu kolmelle vuodelle. Perusturvalautakunta esittää Saamelaiskäräjille ja hanketta hallinnoivalle Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle, että hankkeen toteutuksesta Enontekiöllä sovitaan hankkeen rahoituksen selvittyä. Käsittely: Keskustelun kuluessa katsottiin, että hankkeessa sinänsä on tarpeellista olla mukana. Kuntaosuuden tulisi olla suhteessa saamelaisten lukumäärään. Jaakko Alamattila esitti, että hankkeeseen osallistutaan. Esitetään kuitenkin muille kunnille, Poskelle ja saamelaiskäräjille, että kuntaosuus määräytyisi saamelaisten lukumäärän suhteessa kuntien kesken. Timo Kurki kannatti Jaakko Alamattilan esitystä. Leena Palojärvi oli esittelijän ehdotuksen kannalla. Koska keskustelun kuluessa oli tehty esittelijän ehdotuksesta poikkeava, kannatettu, ehdotus, esitti puheenjohtaja, että asiasta äänestetään nimenhuutoäänestyksellä. Esittelijän ehdotuksen kannalla olevat vastaavat jaa ja Jaakko Alamattilan ehdotuksen kannalla olevat vastaavat ei. Nimenhuutoäänestyksessä Timo Kurki, Jaakko Alamattila, Riitta Vieltojärvi ja Miia Viitanen olivat Jaakko Alamattilan esityksen kannalla. Puheenjohtaja Leena Palojärvi oli esittelijän ehdotuksen kannalla. Äänin 5-1 tuli Jaakko Alamattilan esitys lautakunnan päätökseksi.

5 Perusturvalautakunta Enontekiön perusturvalautakunta osallistuu hankkeeseen, Kuntaosuudesta esitetään neuvotteluja hankkeeseen osallistuville kuntaosuuden määräytymisestä siten, että kuntaosuus määräytyisi saamelaisten lukumäärän suhteessa. Pykälää 4 ei ole tarkastettu, hyväksytty, se menee seuraavaan kokoukseen hyväksyttäväksi.

6 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 5 LAUSUNTO KILPISJÄRVI 2020 KEHITTÄMISSUUNNITELMAEHDOTUKSEN SISÄLLÖSTÄ Kehittämissuunnitelmaesitys on nähtävissä hankkeen sivustolla Se on myös nähtävillä tai saatavilla Enontekiön sosiaalitoimistossa. Sosiaalisihteerin ehdotus: Esitän, että perusturvalautakunta lausuisi seuraavaa: Kehittämissuunnitelma keskittyy maankäytön ja elinkeinojen vaatiman maankäytön, suunnitteluun. Kehittämissuunnitelmassa ei juuri lainkaan puututa Kilpisjärven kehittämiseen asumiskylänä, mikä on puute, joka vaikeuttaa kehittämissuunnitelman toteuttamista. Kilpisjärvellä asui väestökirjanpidon mukaan henkilöä. Kehittämissuunnitelman mukaan v asukkaita olisi n Väestörakenne kylässä on sellainen tällä hetkellä, että yli 65 vuotiaita on vain muutama, missä suhteessa kylä poikkeaa muista Enontekiön kylistä. Yhteistä muiden Enontekiön kylien väestörakenteelle on se, että myös Kilpisjärvellä valtaosa väestöstä on vuotiaita. Kilpisjärvellä asuu enemmän kuin muualla kunnassa henkilöitä, joilla ei ole paikkakunnalla sukulaisverkostoa. Vanhustenhuollon palveluja Kilpisjärvellä on tarvittu vähän, samoin vammaispalvelujen, päihdehuollon, lastensuojelun ja lastenvalvojan palvelujen sekä muiden sosiaalipalvelujen tarve on ollut vähäistä ja satunnaista. Esiintyneisiin palvelutarpeisiin on Enontekiön sosiaalitoimessa vastattu yksilöllisillä ratkaisuilla. Monessa asiassa asikaskohtaisissa palveluissa sosiaalitoimessa on toimittu yhteistyössä Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän terveydenhoitajan kanssa, joka pitää vastaanottoa Kilpisjärvellä joka toinen viikko. Storfjordin kunta selvittää hankkeella mahdollisuuksia mm. terveydenhoitopalvelujen parantamiseen yhteistyössä Norjan kanssa. Selvitteillä on, voiko Suomen sairausvakuutuslain mukaisia korvauksia saada yksityislääkärivastaanotolla käyntiin Storfjordin kunnassa. Suunnitelman mukaan Kilpisjärveä kehitetään matkailukylänä. Sosiaalitoimen tietojen mukaan kylässä on pitkään vallinnut lähes täystyöllisyys. Tällöin uudet työpaikat tarkoittavat lisätyövoiman tarvetta. Tarvitaan asuntoja, ja palveluja. Merkittävä muutos kylän kunnallisten palvelujen tarpeeseen aiheutuu, jos nykyiset ikääntyneet keski-ikäiset jäävät kylään vanhuudenpäivikseen. Jos Kilpisjärvellä vastaisuudessa on myös enemmän vanhusikäisiä, pienasuntojen tarve lisääntyy. Kylässä on esiintynyt kohtuuhintaisten, pienten vuokra-asuntojen puutetta. Varsinaisten vanhustenhuollon palvelujen tarve lisääntyy kuitenkin vasta 2020 jälkeen. Tulevana kymmenvuotiskautena on tarvetta

7 Perusturvalautakunta ikäihmisille kolmannen iän toimintakykyä ja terveyttä edistävistä palveluista. Matkailualan epäsäännölliset työajat, ja sesonkiluonteisuus, vaikuttavat lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen sekä asettavat haasteen työntekijöiden hyvinvoinnille. Nämä seikat saattavat myös vaikuttaa sosiaalipalvelujen tarpeeseen, ja aiheuttavat ennaltaehkäisevien toimien, ja erityisen tuen tarvetta. Hyvää suunnitelmassa on yhdyskuntarakenteen suunnittelu tiiviiksi. Asumisen tiiviys, ja palvelujen läheisyys, vähentävät sosiaalipalvelujen tarvetta ja helpottavat kaikkien; lasten, ikäihmisten ja vammaisten elämää. Kilpisjärvi 2020 kehittämissuunnitelma jää ylimalkaiseksi, koska siinä ei lainkaan käsitellä Kilpisjärveä asumiskylänä. Suunnitelman sosiaalisia, tai ihmiseen kohdistuvia vaikutuksia ei lainkaan arvioida. Kilpisjärven kylän kehittämistä olisi kuitenkin syytä pyrkiä hahmottamaan myös kyläläisten hyvinvoinnin, asumisen ja palvelujen näkökulmasta. Tällainen tarkastelu olisi syytä tehdä vastaisuudessa ainakin kunnallisten palvelujen sekä muiden palvelujen suhteen. Ehdotuksen mukaan.

8 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 6 KUNTOUTTAVASSA TYÖTOIMINNASSA OLEVIEN RUOKAILU Laki kuntouttavasta työtoiminnasta mukaan kunnan on järjestettävä pitkäaikaistyöttömille sosiaalipalveluna kuntouttavaa työtoimintaa jos muita aktivointitoimia ei ole käytettävissä. Kuntouttavan työtoiminta on kunnan järjestämää toimintaa, jonka tarkoitus on parantaa henkilön elämänhallintaa sekä luoda edellytyksiä työllistymiselle, ja jossa ei synny virkasuhdetta eikä työsuhdetta henkilön ja toimintaa järjestävän tai toteuttavan tahon välille Kolarin kunnassa on kunta järjestänyt kuntouttavassa työtoiminnassa oleville ruokailun ilman asiakasmaksua. Tämä on edistänyt hyvinvointia ja terveitä elintapoja, sekä toiminut myös kuntouttavaan työtoimintaan motivoivana palveluna. Kolarin ja Enontekiön kuntien yhteisen, vuoden lopussa päättyneen, OmaValintahankkeen työntekijät esittävät, että Enontekiön kunta järjestäisi myös ruokailun, koska siitä on Kolarissa hyvät kokemukset. Enontekiön kunta on järjestänyt kuntouttavaa työtoimintaa kerrallaan 6-18 henkilölle. Kuntouttavaa työtoimintaa on sopimuksin järjestetty Enontekiön seurakunnan Luovatuvalla, Helluntaiseurakunnassa, erilaisissa yhdistyksissä, paliskunnissa ja kunnan omissa toimipisteissä, työttömän kiinnostuksen ja valmiuksien mukaan 1-5 pv/viikko, 4-8 tuntia päivässä. Pääosa työskentelystä on tapahtunut Hetassa. Valtio korvaa kunnalle kuntouttavaan työtoiminnan toimintapäiviltä 10,09 /pv. Työtoiminnassa oleville kunta maksaa matkakulut. Kansaneläkelaitos maksaa työmarkkinatuen ja ylläpitokorvauksen (9 /pv) yli 25-vuotiaille. Alle 25-vuotiaille kunta maksaa toimeentulotuen ja toimintarahan (9 /pv.). Enontekiön keskuskeittiö on ilmoittanut, että kuntouttavassa työtoiminnassa olevat voivat käydä syömässä koulukeskuksessa klo , hintaan 4 / ateria. Ateria sisältää lämpimän ruuan, salaatin, ruokajuoman ja leivän. Enontekiön perusturvalautakunta maksaa toistaiseksi ruokailun kuntouttavassa työtoiminnassa Hetassa oleville henkilöille koulukeskuksessa kuntouttavan työtoiminnan toimintapäivinä. Tarpeen mukaan pyritään ruokailu järjestämään myös Karesuvannossa, Peltovuomassa ja Kilpisjärvellä kouluissa, jos se kouluille sopii, ja jos kylissä on kuntouttavassa työtoiminnassa olevia henkilöitä. Ehdotuksen mukaan.

9 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 7 SAAMENKIELISEN TERVEYDENHOITAJAN TOIMINNNAN JATKAMINEN ALKAEN MUONION ENONTEKIÖN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄSSÄ Enontekiön perusturvalautakunta ja Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymä ovat sopineet, että saamenkielinen terveydenhoitaja työskentelee kuntayhtymän palveluksessa ja että Enontekiön kunta maksaa toiminnan kustannukset. Enontekiön kunta on saanut toimintaan Saamelaiskäräjien kautta maksettavaa erityisvaltionosuutta. Saamelaiskäräjien ja Enontekiön kunnan neuvottelussa sovitun mukaisesti Saamelaiskäräjät esittää kunnalle sopimusta jonka mukaan Saamenkielisen terveydenhoitajan tehtävään myönnetään valtionavustusta Kunnan omavastuuosuus on Lopullisesti valtionosuuden myöntämisen vahvistaa AVI. Toistaiseksi AVI on aina vahvistanut Saamelaiskäräjien päätöksen. Saamen Kielilaki velvoittaa Enontekiön kunnan järjestämään saamenkielellä sosiaali-ja terveyspalvelut. Syrjintälautakunta on edellyttänyt, että kunta huolehtii saamenkielisten terveyspalvelujen järjestämisestä. Tarkoituksena on kokeilla voidaanko saamenkielisen terveydenhoitajan avulla edetä asiassa. Saamenkielinen terveydenhoitaja on aloittanut joten toimiaika on liian lyhyt johtopäätösten tekemiseen. Olisi tärkeää, että toiminta voisi jatkua ilman katkosta. Enontekiön perusturvalautakunta esittää Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymälle, että saamenkielisen terveydenhoitajan toimintaa kuntayhtymässä jatketaan aiemman sopimuksen pohjalta saakka. Kuntayhtymän raportti toiminnan kokemuksista päättyvältä toimintakaudelta, käsitellään perusturvalautakunnassa tänä keväänä, ja koko ajan toiminta arvioidaan viimeistään maaliskuussa Ehdotuksen mukaan.

10 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 8 JOHTAVA LÄÄKÄRI TEEMU TAULAVUOREN ESITYS KANSANTERVEYSTYÖN JA SOSIAALIPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ ENONTEKIÖN JA MUONION ALUEELLA Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän johtava lääkäri Teemu Taulavuori on esittänyt, että Enontekiön ja Muonion kunnat järjestäisivät yhdessä sosiaali-ja terveyspalvelut. Hän on esittänyt palvelujen järjestämistä elinkaarimallin pohjalta. Johtava lääkäri Teemu Taulavuori on esittänyt, että Enontekiön perusturvalautakunta ottaisi kantaa hänen esitykseensä perusterveydenhuollon strategiaksi alueella. Strategia esityslistan oheismateriaalina. LIITE 3 Mahdollisesti Teemu Taulavuori pääsee kokoukseen esittelemään asiaa. Hän on toivonut asian edelleenkehittelyä. Kuntayhtymäsopimus Muonion kunnan kanssa on voimassa 2012 loppuun saakka, joten kansanterveystyön järjestämisestä vaaditaan päätöksiä. Perusturvalautakunta linjaa asian valmistelutyötä Enontekiön sosialitoimessa. Käsittely: Keskustelussa tuli esille: Esitykset tervetulleita. Eripuraa aiheuttava kustannusten jaon purkaminen olisi tärkeää. Käsivarren terveydenhoito tärkeätä arvioida. Omakohtainen kokemus siitä miten kunnalle aiheutui erikoissairaanhoitomenoja sen vuoksi, ettei saatu valmiiseen dreeniputkeen tiputusta virka-ajan ulkopuolella. Sairaankuljetus lupautui tiputukseen, mutta ei voinut sitoutua sen vaatimaan säännöllisyyteen. Kotihoidossa olisi tarpeen, että sosiaalitoimi johtaisi kotihoitoa. Hoidon tarpeen arviointia, ja hoitajan roolia siinä, olisi kehitettävä. Työnjako hoitajan ja lääkärin välillä selvennystä ja kehittämistä vaativa asia potilaan näkökulmasta. Valmistelutyötä tarvitaan ja tarvittaessa neuvotteluja perusturvalautakunnan kanssa. Keskustelu uudesta sopimuksesta hyvä, siihen varattava aikaa. Seuraavaan kokoukseen kutsutaan Teemu Taulavuori ja Pentti Keskitalo esittelemään asiaa. Valmistelua jatketaan.

11 Perusturvalautakunta Ei-julkinen, salassa pidettävä Perusturvaltk. 9 Ei-julkinen, salassa pidettävä Perusturvaltk. 10

12 Perusturvalautakunta Perusturvaltk.11 MERJA KORKALON HAKEMUS VUOROTTELUVAPAASTA AJALLE Toimintakeskuksen ohjaaja Merja Korkalo on hakenut vuoden mittaista vuorotteluvapaata ohjaajan tehtävästä ajalle Merja Korkalon tehtävänä on toimia Toimintakeskus Hyrylän työtoiminnan suunnittelijana ja ohjaajana sekä töiden viimeistelijänä. Toinen toimintakeskuksen ohjaajista, Minttu Vaittinen, hoitaa virkavastuulla hallintoon liittyvät tehtävät, kotihoidon ohjauksen ja osallistuu n. puolella työajastaan työtoiminnan ohjaukseen. Lisäksi Hyrylässä on 80 % määräaikaisen avustajan tehtävä, jota sijaisena 7.3. saakka hoitaa Pirjo Hahka. Merja Korkalo täyttää vuorotteluvapaan saamisen ehdot sekä työhistoriansa että viimeisestä vuorotteluvapaasta kuluneen ajan suhteen. Selvitys vuorotteluvapaan aikaisesta työjärjestelyistä ja sijaisuudesta liitteenä. LIITE 6 Ohjaajan ehdotus: Perusturvalautakunta myöntää Merja Korkalolle hakemuksen mukaisesti vuorotteluvapaata ajalle ja päättää Hyrylän työjärjestelyistä ja vuorotteluvapaan aikaisesta sijaisuuden täyttämisestä siten, että toiminta voi jatkua keskeytyksettä työntekijän vaihdoksesta huolimatta. Sosiaalisihteerin ehdotus: Ohjaaja Merja Korkalolle myönnetään vuorotteluvapaa aj Marja Harju siirretään Merja Korkalon vuorotteluvapaan ajaksi, aj , ohjaajan tehtävään. Vuorotteluvapaan sijainen otetaan avustajan tehtävään. Perusturvalautakunta antaa valinnan toimintakeskuksen ohjaaja Minttu Vaittisen tehtäväksi. Sijaiseksi valittavan on täytettävä vuorotteluvapaan sijaiseksi valittavalta vaadittava työttömyysehto ja TE-toimiston pitää hyväksyä järjestely. Ehdotuksen mukaan.

13 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 12 KODINHOITAJAN TYÖSOPIMUSSUHTEISEN TOIMEN TÄYTTÄMINEN Sosiaalitoimessa on ollut haettavana klo mennessä kodinhoitajan työsopimussuhteinen toimi. Kodinhoitajan toimeen vaaditaan lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto. Saamenkielen taito katsotaan eduksi, erityisesti arvostetaan sujuvaa, suullista kielitaitoa. Pätevyysvaatimukset täyttäviä hakemuksia saapui määräaikaan mennessä seuraavasti: - Soile Kantola - Tuija Rantatalo - Lilja Vuontisjärvi - Mira Alatalo - Katariina Laakso Kukaan hakijoista ei ilmoita omaavansa sujuvaa saamenkielen suullista taitoa. Lisäksi tointa haki - Iiris Kiiskinen, jolla on laitoshuoltajan koulutus Esityslistan liitteenä jäljennökset hakijoiden hakukirjeestä. LIITE 7 Hakemusasiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa. Valitaan toimeen Mira Alatalo. Valinnan perusteena on Mira Alatalon pitkäaikaisin työkokemus kotipalvelun sijaisuuksista Enontekiön kunnassa. Valitaan varalle Lilja Vuontisjärvi, jolla on toiseksi pisin työkokemus kotipalvelutyöstä Enontekiön kunnassa. Toimessa on neljän kuukauden koeaika ja toimeen valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Käsittely: Timo Kurki esitti että kodinhoitajan toimeen valittaisiin Tuija Rantatalo. Puheenjohtaja totesi, että koska keskustelun kuluessa oli tehty esittelijän ehdotuksesta poikkeava esitys, asiassa on äänestettävä. Puheenjohtaja esitti, että suoritetaan suljettu lippuäänestys. Kukin kirjoittaa äänestyslippuun sen henkilön nimen jonka haluaa tulevan valituksen kodinhoitajan toimeen. Pöytäkirjan tarkistajat toimivat äänten laskijoina. Pöytäkirjan tarkastajat totesivat, että vaalissa annettiin kuusi ääntä. Mira Alatalo sai yhden äänen ja Tuija Rantatalo viisi ääntä.

14 Perusturvalautakunta Puheenjohtaja totesi, että Tuija Rantatalo on tullut valituksi. Tuija Rantatalo valittiin kodinhoitajan toimeen. Varalle valittiin Lilja Vuontisjärvi esittelijän ehdotuksen mukaan. Neljän kuukauden koeaikaa noudatetaan. Hyväksyttävä lääkärintodistus edellytetään.

15 Perusturvalautakunta Perusturvaltk.13 MÄÄRÄAIKAISEN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN TÄYTTÄMINEN Sosiaalitoimessa on ollut haettavana klo mennessä sosiaalityöntekijän määräaikainen virka. Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/ ). Saamenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi. Pätevyysvaatimukset täyttäviä hakemuksia saapui määräaikaan mennessä kolme kappaletta; Marja Merivirta, Neil Havela ja Tuula Anunti. Lisäksi virkaa haki sosiaalityön opiskelija Tanja Karhunen, mutta hän ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Kukaan hakijoista ei ilmoita omaavansa sujuvaa saamenkielen suullista taitoa, Marja Merivirta ilmoittaa omaavansa tyydyttävän saamenkielen taidon. Esityslistan liitteenä jäljennökset hakijoiden hakukirjeestä. LIITE 8 Hakemusasiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa. Perusturvalautakunta päättää, että virkaan valitaan Tuula Anunti. Käsittely: Jaakko Alamattila esitti, että määräaikaiseen sosiaalityöntekijän virkaan valittaisiin Marja Merivirta, koska hän osaa saamenkieltä. Miia Viitanen oli esittelijän ehdotuksen kannalla. Koska keskustelun kuluessa oli tehty esittelijän esityksestä poikkeava esitys, puheenjohtaja esitti suoritettavaksi suljetun lippuäänestyksen. Kukin kirjoittaa äänestyslipukkeeseen sen henkilön nimen jonka haluaa tulevan valituksi määräaikaiseen sosiaalityöntekijän virkaan. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat äänten laskijoina. Ääntenlaskijat totesivat, että äänestyksessä annettiin kuusi ääntä, joista Marja Merivirta sai yhden äänen ja Tuula Anunti viisi ääntä. Tuula Anunti valittiin määräaikaiseen sosiaalityöntekijän virkaan. Neljän kuukauden koeaika, hyväksyttävä lääkärintodistus edellytetään.

16 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 14 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT Viranhaltijapäätökset saakka - Sosiaalisihteeri - Toimintakeskuksen ohjaaja - Vastaava hoitaja - Toimistosihteerit Päätökset ovat nähtävillä viranhaltijoiden työhuoneissa. Enontekiön kunnanhallitus Askel askeleelta projekti; palvelu- ja toimintamalliehdotus ; työhönvalmennus- ja kuntoutuspalvelut Tunturi-Lapissa alkaen Kotipalvelun järjestäminen vuonna 2010 ja ylityshakemus kotipalvelun menoihin Kunnanhallituksen jäsenten esille ottamat asiat Täyttölupahakemus/sosiaalitoimi Enontekiön tarkastuslautakunta Asioiden tuominen lisäpykälinä kokoukseen Suomen kuurosokeat ry, Kuurosokeiden toimintakeskus Ilmoitus palvelumaksuista v.2011 (palvelumaksu alkaen 147 /vrk) Muonion kunta, kunnanvaltuusto, pöytäkirjanote asia 8 Muonion Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän perussopimuksen määräaikainen jatkaminen Kuntaliitto, yleiskirje Hallintolain muutokset oikaisuvaatimuksen käsittelystä ja asiavirheen korjaamisesta sekä hallintolainkäyttölain ja asiointilain muutokset Sosiaali- ja terveysministeriö kirje Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan tiedotusmateriaalin kääntäminen saameksi. Merkitään tiedoksi. Ehdotuksen mukaan.

17 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 15 SEURAAVA PERUSTURVALAUTAKUNNAN KOKOUS Sovittiin, että seuraava kokous on klo alkaen. --- Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

18.9.2014 klo 10.00 10.20 PUHELINKOKOUS. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Mahdollisuus osallistua puhelimitse

18.9.2014 klo 10.00 10.20 PUHELINKOKOUS. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Mahdollisuus osallistua puhelimitse Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika Kokouspaikka 18.9.2014 klo 10.00 10.20 PUHELINKOKOUS Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Mahdollisuus osallistua puhelimitse Saapuvilla olleen äsenet Leena

Lisätiedot

Kokousaika 12.12.2011 klo 16.00 Hyrylän ohjaajaksi hakeneiden haastattelut klo 15.00 alkaen. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kokousaika 12.12.2011 klo 16.00 Hyrylän ohjaajaksi hakeneiden haastattelut klo 15.00 alkaen. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 12.12.2011 klo 16.00 Hyrylän ohjaajaksi hakeneiden haastattelut klo 15.00 alkaen Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 29.02.2016 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 26.4.2011 klo 16.00 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Asta Niemelä Riitta Vieltojärvi Alpo Kelottijärvi

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Asta Niemelä Riitta Vieltojärvi Alpo Kelottijärvi Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 12.3.2012 klo 16.00-17.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

30.1.2012 KLO 16.00-17.55. Haastattelut ennen kokousta klo 14.00-16.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

30.1.2012 KLO 16.00-17.55. Haastattelut ennen kokousta klo 14.00-16.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika Kokouspaikka 30.1.2012 KLO 16.00-17.55. Haastattelut ennen kokousta klo 14.00-16.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35. Pöytäkirjan Outi Kurkela Miia Ahlholm allekirjoitus puheenjohtaja sihteeri

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35. Pöytäkirjan Outi Kurkela Miia Ahlholm allekirjoitus puheenjohtaja sihteeri Vanhusneuvosto ESITYSLISTA Kokousaika 22.11.2018 klo 12.00- Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Outi Kurkela pj Piia Juuso j Aimo Ahti j Ristenrauna Magga j Onni Niemelä j Tuula

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 24.6.2015 klo 16.00-16.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Maanantai 15.2.2016 klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistai 29.01.2013 klo 17.00 19.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja et Virpi Väisänen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 22.8.2012 klo 16.00 17.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleen äsenet Leena Paloärvi ph Lydia Heikkilä vp Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 30.9.2013 klo 16.00 18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Esityslista Sivu 6. HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Esityslista Sivu 6. HYVINVOINTILAUTAKUNTA HYVINVOINTILAUTAKUNTA 22.8.2019 1 Kokousaika Torstai 22.8.2019 klo 14.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Alamattila pj Outi Kurkela vpj, vanhus. pj

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 48 Perusturvalautakunta 13.05.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 50 26 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 51 27 JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 29.11.2016 klo 16.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 9.10.2017 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne Näkkäläjärvi

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

Kokousaika 24.3.2014 klo 16.00-18.45 haastattelut osastoapulaisen tehtävää varten klo 14.00-15.30

Kokousaika 24.3.2014 klo 16.00-18.45 haastattelut osastoapulaisen tehtävää varten klo 14.00-15.30 Perusturvalautakunta ESITYSLISTA Kokousaika 24.3.2014 klo 16.00-18.45 haastattelut osastoapulaisen tehtävää varten klo 14.00-15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien huone Saapuvilla olleen jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2015 klo 16.00 17.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 pykälät otsikko 62. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 31.8.2018 63. Taloussuunnitelman 2019 ja 2020 2021 valmistelu

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Vanhusneuvosto PÖYTÄKIRJA Kokousaika 19.11.2015 klo 13.00-15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen äsenet Onni Niemelä p Aino Koivisto vp Maila Alatalo Risten-Rauna Magga

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 28. 9.2011 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 52 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2011 44 Kokousaika Keskiviikko 11.05.2011 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel vj 26-38

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel vj 26-38 Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 19.04.2016 klo 16.00 17.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 17.03.2015 klo 17.00 17.40 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 13.6.2018 klo 11.35-11.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Elina Liikavainio 3 Sanna Paakki 3

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Elina Liikavainio 3 Sanna Paakki 3 Vanhusneuvosto PÖYTÄKIRJA Kokousaika 06.05.2015 klo 13.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen äsenet Onni Niemelä p Aino Koivisto vp Maila Alatalo Risten-Rauna Magga

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15.2.2016 klo 16.45-17.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 3.10.2012 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 62 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 10.10.2012 klo 15.00 17.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Nivasalo Meeri jäsen

Nivasalo Meeri jäsen Inarin kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.01.2016 klo 16:00-16:53 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Pietikäinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan Sirpa-Liisa Korva Karri Angeli tarkastajat

Pöytäkirjan Sirpa-Liisa Korva Karri Angeli tarkastajat ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 22.2.2010, klo 14.45-15.15. Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Tuula Kultima pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Karri Angeli Lauri Orava Sirpa-Liisa

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 10.3.2015 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 12.11.2012 klo 15.00 16.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 19.6.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 19.6.2013 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1. Kunnanhallituksen huone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1. Kunnanhallituksen huone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 4 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 24.5.2012, kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen huone Löppönen Markku,

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 20.1.2010 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 1 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 2/2011 Kokousaika Perjantaina 25.2.2011 klo 15.00 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 14.5.2012 klo 16.00-17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 16.8.2017 klo 16.18-16.22 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Janne

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoitus Leena Palojärvi Annikki Kallioniemi

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoitus Leena Palojärvi Annikki Kallioniemi Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 30.9.2014 klo 16.00-18.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila j Artturi

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen 776/01.01.04/2016

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1 Kunnanhallitus Aika 11.11.2011 klo 8:30-9:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 262 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 6 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 20.9.2012, kello 18.00 20.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoen lukio Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9. MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 19:20 pykälät otsikko 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.2014 54 Toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35 klo

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35 klo Vanhusneuvosto PÖYTÄKIRJA Kokousaika 22.11.2018 klo 12.00-14.05 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Outi Kurkela pj Piia Juuso j Aimo Ahti j Tuula Kivipää vj Ristenrauna Magga

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot

Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot INARIN KUNTA 30.9.2014 1/5 Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen henkilöstön kelpoisuusehdot Hyväksytty sosiaali- ja terveyslautakunnassa 22.5.2007 60 Voimassa 1.7.2007 Muutos soteltk 13.11.2007 117,

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1

Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Perusturvalautakunta Aika 17.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 22 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2010 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2010 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 10.05.2010 KOKOUSAIKA 10.05.2010 klo 17.00-17.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 11 TÖYSÄN KUNNAN ESITYKSET SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMINNAN KEHITTÄMISESTÄ 18 12

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 9.4.2013 klo 16.00-18.25 Kokouspaikka Luppokoti Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Artturi Alatalo j Ulla Keinovaara j Ari Mäkitalo

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 7/2016 110 KOKOUSAIKA Tiistai 27.09.2016 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika T0 16.3.2017 klo 16.00 19.35 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta ESITYSLISTA Kokousaika 7.3.2017 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila j Artturi

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/2017 76 Kokousaika 7.12.2017 kello 18.00 18.42 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Kyllikki Kalsi vj. Ritva Lammela Tarmo Kankare Helena

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 7.3.2017 klo 16.00-18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 25.2.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 02.06.2014 klo 17.00 17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 0 ASIALISTA Asiat 31 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 32 Oikaisuvaatimus lähihoitajan valinnasta 33 Saukodin pesulatyöntekijä 34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 35 Muut

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot