Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone"

Transkriptio

1 Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika klo Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila j Artturi Alatalo j Petter Kotavuopio j Asta Niemelä j Riitta Vieltojärvi vj Alpo Kelottijärvi vj Timo Kurki vj Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Mikko Kärnä kunnanjohtaja Sari Keskitalo khall phj Berit-Ellen Juuso khall edustaja Asiat Pöytäkirjan allekirjoitus Leena Palojärvi Annikki Kallioniemi puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Jaakko Alamattila Riitta Vieltojärvi Nähtävilläpito Enontekiön kunnanvirastolla

2 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 85 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Lautakunta toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Ehdotuksen mukaan. Perusturvaltk. 86 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Lautakunta valitsee kaksi jäsentään tarkastamaan tämän kokouksen pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jaakko Alamattila ja Riitta Vieltojärvi.

3 Perusturvalautakunta Perusturvaltk.87 SUUNNITELMA KUNTOUTTAVAN TYÖOTTEEN KÄYTTÖÖNOTTOON KOTIPALVELUHENKILÖSTÖLLE PaKaste 2 - kehittämishankkeessa vanhustenhuollon kehittämistehtävässä kehitetään lähihoitajan tarkoituksenmukaista toimenkuvaa kotiin annettavissa palveluissa. Kehittämistehtävä keskittyy kodinhoitajien kuntouttavaan työotteen sisäistämiseen ja juurruttamiseen. Tavoitteena on ikääntyneiden omatoimisuuden säilyminen ja kotona asumisen mahdollistuminen mahdollisimman pitkään. Tavoitteena on tukea ja edistää ikääntyneen liikkumis- ja toimintakykyä, itsenäistä selviytymistä, omatoimisuutta ja elämänhallintaa hyvinvoinnin ja mielekkään elämän edellytysten parantamiseksi. Iäkäs nähdään aktiivisena toimijana sairauksista huolimatta. Keskeinen pyrkimys on muuttaa toimintaa tehtäväkeskeisyydestä asiakaslähtöiseksi. Se tarkoittaa ikääntyneen ja työntekijän toimimista yhdessä arjessa niin, että asiakas käyttää omia voimavarojaan työntekijän ohjaamana ja avustaessa häntä vain tarvittaessa. Pyrimme kuntouttavalla työotteella ikääntyneen laitoshoidontarpeen siirtämään mahdollisimman pitkälle. Kuntouttava työ on tietoista ja tavoitteellista. Anne Alatalon kotipalvelusta tekemässä selvityksessä (2006) todettiin: Nykyisellään kodinhoitajien resurssit eivät tule riittämään asiakkaiden kasvavaan kotihoidon avuntarpeeseen. Tilastokeskuksen väestöennusteen mukaan Enontekiöllä 65-v. täyttäneiden määrä v.2020 on 20 % eli 378 ikääntynyttä asukasta. Enontekiöläisillä ikäihmisillä diabetestä esiintyy keskimääräistä enemmän, tapaturmien vuoksi sairaalahoitoa saaneita on samanikäisiin verrattuna enemmän ja kotihoitoavun, tukipalvelujen ja omaishoidontuen piirissä yli 65- v. on melkein kaksinkertainen määrä koko Lapin alueeseen verrattuna. Myös ikäihmisten muistihäiriöt ja masennus ovat lisääntymässä. Pyrimme ennakoimaan tulevaa kuntalaisten ikärakennetta ja ikääntyneiden määrän kasvua. Teemme mahdolliseksi itsenäisen selviytymisen arjessa kotiympäristössään kuntouttavan työotteen avulla. Keinot: - Työntekijöiden yhteinen toimintatapa ja toimintatapaan sitoutuminen - Hoito- ja palvelusuunnitelmaan sitoutuminen - Asiakkaan yksilöllisten kykyjen kartoittaminen - Asiakkaan ohjaus, motivointi ja kannustus - Työnohjaus kotipalveluhenkilökunnalle

4 Perusturvalautakunta Keskeistä kuntouttavassa työotteessa on voimavaralähtöinen työskentely ja jokaisen asiakkaan yksilöllisten kykyjen huomiointi arkipäivässä selviytymisessä. Myös työntekijöiden työhyvinvointi lisääntyy sairaslomien vähenemisenä ja työn fyysisen rasittavuuden keventymisenä. Perusturvalautakunta hyväksyy, että Enontekiön kotipalvelussa lisätään kuntouttavan työotteen käyttöä suunnitelmallisesti joulukuusta 2012 alkaen. Juurruttamisen keinona on koulutus, työnkierto ja työnohjaus. Ehdotuksen mukaan, kuitenkin siten että myös SaKastekehittämishanke, jossa kehitetään saamelaisten ikäihmisten kotipalvelua, integroidaan suunnitelmaan kuntouttavan työotteen lisäämisestä. Perusturvalautakunta edellyttää, että kuntouttavan työotteen käyttö mahdollistetaan hallinnollisesti esimerkiksi siten että asiakaskäynnille varataan tarpeeksi aikaa. Jos työkäytännön muutos edellyttää kotipalvelun perusteiden muutosta, asia tuodaan perusturvalautakunnan käsittelyyn.

5 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 88 ENSIHUOLTOSOPIMUS SPR ENONTEKIÖN OSASTON KANSSA Sosiaalihuoltolain nojalla kunnan on järjestettävä sosiaalipalvelut asukkailleen ja kiireellisissä tapauksissa huolehdittava sosiaalipalvelujen järjestämisestä myös muille kunnassa oleskeleville henkilöille. Kunnan on varauduttava tehtäviensä hoitamiseen kaikissa oloissa. Kuntien tulee varmistaa valmiussuunnitelmilla ja etukäteisvalmisteluin tehtäviensä mahdollisimman hyvä hoitaminen myös poikkeusoloissa. Häiriötilanteita voivat olla esimerkiksi poikkeukselliset sääolosuhteet, pitkät sähkökatkokset tai onnettomuudet. Valtioneuvoston joulukuussa 2010 hyväksymässä Yhteiskunnan turvallisuusstrategiassa korostetaan kuntien, elinkeinoelämän ja järjestöjen yhteistyön merkitystä valtion viranomaisten ohella yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaamisessa. SPR Enontekiön osaston kanssa on valmisteltu sopimusta, jonka mukaan osaston vapaaehtoisia voidaan hälyttää sosiaalitoimen avuksi häiriötilanteiden vaatimaan sosiaalitoimen tehtävien hoitamiseen. Sopimuksen mukaan kunta korvaa vapaaehtoisten matkat ja muut kulut sekä tukee vapaaehtoisten kouluttamista vuosittain erikseen sovittavalla tavalla. Sopimusluonnos esityslistan liitteenä. LIITE 1 Perusturvalautakunta hyväksyy sopimuksen solmimisen SPR Enontekiön kanssa avusta häiriötilanteissa. Perusturvalautakunta tekee tarvittaessa muutokset sopimusluonnokseen ja valtuuttaa sosiaalisihteerin allekirjoittamaan sopimuksen. Perusturvalautakunta hyväksyi sopimusluonnoksen muutoksitta ja valtuutti sosiaalisihteerin allekirjoittamaan sopimuksen.

6 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 89 KODINHOITAJAN SIJAISEN MARJA-LEENA SAUKKOSEN PALKKAUS Lähihoitaja Marja-Leena Saukkonen on toiminut määräaikaisessa kodinhoitajan työloman sijaisuudessa alkaen saakka. Hänen tehtäväkohtaiseksi palkakseen on päätetty työsopimuksessa hinnoittelukohdan alaraja 1907,59. Enontekiön kunnan kunnanhallitus on antanut ohjeen tehtäväkohtaisen palkan määräytymisestä. Ohjeen mukaan: - Lautakunnat voivat jatkossa vakinaista henkilöstöä ottaessaan päättää tehtäväkohtaisen palkan enintään samaksi kuin muiden samaan hinnoittelukohtaan kuuluvien, vaativuudeltaan samantasoisten tehtävien tehtäväkohtainen palkka. - Mikäli sijaisen ja sijaistettavan tehtävät ovat täsmälleen samoja tai vaativuudeltaan samalla tasolla, määräytyy tehtäväkohtainen palkka samoin perustein. Marja-Leena Saukkosen osalta voidaan todeta, että hänen tehtävänsä Hetan kotipalvelutiimissä ovat olleet täsmälleen samoja ja vaativuudeltaan samoja, kuin muiden tiimissä työskentelevien lähihoitajakoulutuksen omaavien kodinhoitajien. Hänen osaltaan tehtäväkohtainen palkka tulisi siis vahvistaa samaksi kuin vakinaisten kodinhoitajien eli tehtäväkohtaisen palkan tulisi olla 2029,16 /kk. Marja-Leena Saukkosen tehtäväkohtaiseksi palkaksi kodinhoitajan sijaisuuden ajalta, aj , päätetään 2029,16 /kk. Ehdotuksen mukaan.

7 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 90 LÄHIHOITAJA LILJA KULTIMAN PERUSPALKKA AJ Lilja Kultima on toiminut alkaen lähihoitajan määräaikaisessa toimessa. Sosiaaliohjaaja Joonas Sippola on päättänyt, kodinhoitajien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella, että Lilja Kultima työskentelee Hetan tiimissä kaksivuorotyössä aj. lokakuusta alkaen vuoden loppuun. Kultiman tehtäväkohtaiseksi palkaksi on päätetty hinnoittelukohdan alaraja 1907,59. Palkkausta tulisi tarkistaa alkaen koska työ vastaa sisällöltään ja vaativuudeltaan Hetan tiimin muiden kodinhoitajien työtä. Lilja Kultiman peruspalkka on siitä alkaen kun hän toimii kaksivuorotyössä Hetan tiimissä 2029,16 /kk. Ehdotuksen mukaan.

8 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 91 PERUSTURVALAUTAKUNNAN PALKAN MÄÄRÄÄMISTÄ KOSKEVA PÄÄTÖSVALLAN SIIRTO VIRANHALTIJALLE Enontekiön kunnan hallintosäännön mukaan toimielin voi siirtää viranhaltijalle päätösvaltaansa (44 ). Hallintosäännön mukaan viranhaltijan ja työntekijän palkkauksesta päättää henkilövalinnan tehnyt viranomainen (35 ). Perusturvalautakunta siirtää tulosyksikön vastuuviranhaltijoille päätösvallan tehtäväkohtaisen palkan määräämisessä niissä tapauksissa, joissa kunnanhallituksen ohje antama ohje tehtäväkohtaisen palkan määräytymisestä tulee sovellettavaksi. Tulosyksikön vastuuviranhaltija voi siten jatkossa päättää peruspalkan samansuuruiseksi kuin muiden samaan hinnoittelukohtaan kuuluvien, vaativuudeltaan samantasoisten tehtävien tehtäväkohtainen palkka on huomioiden puuttuvan koulutuksen tai kokemuksen johdosta tehtävä alennus ao. työ- ja virkaehtosopimuksen määräykset huomioiden. Mikäli sijaisen ja sijaistettavan tehtävät ovat täsmälleen samoja tai vaativuudeltaan samalla tasolla, tulosyksikön vastuuviranhaltija voi päättää, että tehtäväkohtainen palkka on sama kuin muiden samanlaista ja vaativuudeltaan samantasoista työtä tekevien palkka huomioiden alennukset kokemuksen tai koulutuksen puutteen vuoksi. Päätös on voimassa pöytäkirjan tultua tarkastetuksi. Ehdotuksen mukaan.

9 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 92 MUUTOSHAKEMUS SAAMELAISKÄRÄJIEN SOSIAALI-JA TERVEYSLAUTAKUNNALLE SAAMELAISTEN SOSIAALI-TERVEYSPALVELUN TURVAAMISEEN MYÖNNETYN MÄÄRÄRAHAN KÄYTÖSTÄ; MÄÄRÄAIKAISEN SAAMENKIELISEN VIRIKETYÖNTEKIJÄN PALKKAAMINEN AJ Saamenkielisen lähihoitajan/kotiavustajan toimi täytettiin alkaen. Saamelaiskäräjät on myöntänyt toimeen valtionavustusta Valtionavustusta on säästymässä n Sosiaalisihteeri on toimittanut Saamelaiskäräjille esityslistan liitteenä olevan muutoshakemuksen. LIITE 2 Perusturvalautakunta hyväksyy muutoshakemuksen. Perusturvalautakunta hyväksyy määräaikaisen saamenkielisen työntekijän viriketyöntekijän palkkaamisen ajalle sekä tekee määräaikaisen toimen perustamisesta esityksen kunnanhallitukselle ja hakee siihen täyttöluvan. Jos kunnanhallitus perustaa määräaikaisen toimen, siihen otetaan suostumuksensa perusteella Julianna Näkkäläjärvi joka on aiemmin toiminut järjestön palkkaamana vastaavassa tehtävässä Ounasmajoilla, Luppokodilla ja Hetanrannan asukkailla. Näkkäläjärven tehtäväkohtaiseksi palkaksi määrätään KVTES:n hinnoittelukohdan 04PER010 mukainen palkka, 1666,86 /kk. Kunnan rahoitusosuus katetaan kotipalvelun palkkausmenoihin varatuista varoista. Ehdotuksen mukaan.

10 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 93 OSALLISTUMINEN HANKKEESEEN HYVINVOINTI HUKASSA, RIIPPUVUUS RISKINÄ Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus hakee Kaste-rahoitusta hankkeelle Hyvinvointi hukassa riippuvuus riskinä. Hankkeen tavoitteena on 1. Lisätä päihderiippuvuusriskissä olevien sosiaalista ja terveydellistä hyvinvointia ja osallisuutta. 2. Edistää omaehtoista hyvinvoinnin lisäämistä. 3. Parantaa päihdepalvelujen osaamista, saatavuutta ja saavutettavuutta. Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen kirje hankkeesta sekä hankesuunnitelma esityslistan oheismateriaalina. Enontekiön kunnan rahoitusosuus on v , vuonna , vuonna Muonion kunta, jonka kanssa Enontekiön kunta on sitoutunut sosiaalija terveyspalveluja koskevaan yhteistyöhön, osallistuu hankkeeseen. Lapin sairaanhoitopiiri ja sen Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän yhteydessä toimiva mielenterveyspiste, osallistuvat hankkeeseen. Sámi Soster ry on lupautunut hankkeeseen yhteistyökumppaniksi. Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymä ei ole sitoutunut hankkeeseen, mutta johtava lääkäri Teemu Taulavuori on ilmoittanut, että kuntayhtymässä ollaan kiinnostuneita päihdeongelmaisten hoidon ja palvelujen kehittämisestä. Perusturvalautakunta päättää hyväksyä osallistumisen hankkeeseen ja sitoutuu kuntaosuuden maksamiseen. Jos hanke saa Kaste-rahoituksen ja alkaa v. 2013, perusturvalautakunta päättää kuntaosuuden rahoituksesta perusturvalautakunnan raamista. Perusturvalautakunta hyväksyi osallistumisen hankkeeseen ja sitoutui kuntaosuuden maksamiseen perusturvalautakunnan raamista edellyttäen, että hanke saa Kaste-rahoituksen. Edellytetään kuitenkin että hankesuunnitelmaa täsmennetään Enontekiön osalta, ennen kuin hankesopimus tuodaan käsiteltäväksi.

11 Perusturvalautakunta Perusturvaltk 94 PERUSTURVALAUTAKUNNAN LAUSUNTO / PELASTUSTOIMEN PALVELUTASOPÄÄTÖKSESTÄ Lapin pelastuslautakunta on päättänyt pyytää kuntien lausunnot Palvelutasopäätöksestä Kunnanhallitus on pyytänyt asiasta lausuntoa kunnan lautakunnilta. Lapin pelastuslaitoksen palvelutasopäätös esityslistan oheismateriaalina. Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle lausuntonaan seuraavaa: Pelastustasopäätökseen ei ole huomauttamista. Erityisryhmien turvallisuuden osalta ennaltaehkäisevän toiminnan ja varautumisen osalta on perinteisesti tehty hyvää yhteistyötä Enontekiöllä etenkin laitoshoidon ja asumisyksikköjen osalta. Pelastustasopäätöksen mukaan yhteistyötä onnettomuuksien ehkäisyssä sekä valistus- ja neuvontatyössä lisätään lähivuosina. Tässä työssä on yhteisesti huomioitava myös omissa kodeissaan asuvat ikäihmiset ja vammaiset henkilöt. Varautumisen osalta pelastustasopäätöksessä Lapin pelastuslaitos sitoutuu kuntien kanssa tehtävään verkostoyhteistyöhön sekä aikoo tehdä tarvittavat sopimukset pelastustoimen yhteistoiminnan ehdoista ja menettelytavoista eri yhteisöjen kanssa. Perusturvalautakunta pitää tärkeänä verkostoyhteistyöhön osallistumista omalta osaltaan ja on kiinnostunut keskustelemaan sopimuksesta arkielämän häiriötilanteiden varalle. Ehdotuksen mukaan.

12 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 95 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT Kuntalain perusteella tehdyt viranhaltijapäätökset saakka - sosiaalisihteeri - sosiaaliohjaaja - Luppokodin vastaava hoitaja - Toimintakeskus Hyrylän ohjaaja Päätöksiin voi tutustua ennen kokousta kunkin viranhaltijan työhuoneessa virka-aikana. Enontekiön kunnanhallitus - Khall Palkantarkistusesitys kunnanhallitukselle/ Merja Korkalo ja Marja Harju Muonion kunta/kunnanvaltuusto - Pöytäkirjanote , 45 Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän toiminnan jatkamisesta päättäminen Aluehallintovirasto -Työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomus ASPA, ASPA Palvelut Oy Enontekiön yksikön palveluiden hinnat vuonna 2013 Ehdotuksen mukaan.

13 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 96 MÄÄRÄAIKAISEN, OSA-AIKAISEN KOTIAVUSTAJAN PALKKAAMINEN KILPISJÄRVELLE Kilpisjärvellä tarvitaan osa-aikaista, määräaikaista kotiavustajaa 3 tuntia viikossa. Tällöin kotipalvelun käynnit voidaan vähentää yhteen käyntiin viikossa. Sivistyslautakunta on palkannut Kilpisjärven koululle osa-aikatyöhön Hannele Maikkulan. Hän on lupautunut toimimaan kotiavustajana 3 tuntia viikossa sovitun suunnitelman mukaan. Perusturvalautakunta hyväksyy järjestelyn. Ehdotuksen mukaan.

14 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 97 PERUSTURVALAUTAKUNNAN JÄSENTEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Ei ollut esille tulleita käsiteltäviä asioita. Perusturvaltk. 98 TALOUSARVIOESITYKSEEN LIITTYVÄT ASIAT Puheenjohtaja kertoi talousarvioesityksen käsittelystä. Kunnan talousarviota on työstetty neuvotteluissa joihin ovat osallistuneet kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen sekä lautakuntien puheenjohtajia ja esitteleviä virkamiehiä. Neuvotteluissa on sovittu, että sosiaaliohjaajan viran perustamista ei sisällytetä kunnanhallituksen talousarvioesitykseen. Myös muilta osin lautakunnan talousarvioesitystä on karsittu. Neuvotteluissa kuitenkin tulokseksi tuli, että Hyrylän oppisopimussuhteinen avustaja voidaan sisällyttää hallituksen talousarvioesitykseen. Merkittiin tiedoksi. Perusturvalautakunta uudistaa esityksen siitä, että Hyrylään perustetaan määräaikainen, osa-aikainen oppisopimussuhteinen avustajan toimi aiemman esityksen mukaan.

15 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 99 TARJOUSPYYNTÖ SHL JA VPL MATKOISTA Ramboll Oy on kunnan kanssa solmimansa sopimuksen perusteella laatinut tarjouspyynnön SHL ja VPL matkoista. Tarjouspyyntö liitteenä. LIITE 3 Perusturvalautakunta hyväksyy tarjouspyynnön. Perusturvalautakunta hyväksyi tarjouspyynnön, kuitenkin siten, että kaluston osalta asiaa pitää selvittää tarjouksen valmistelleen Ramboll Oy:n edustajan Teemu Kinnusen kanssa. Kaluston pitäisi mahdollistaa matka myös pyörätuolia käyttäville, joilla on vaikeuksia siirtyä pyörätuolista autoon ja takaisin.

16 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 100 VELKANEUVONNAN JÄRJESTÄMINEN ALKAEN Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle, että velkaneuvonta siirretään perusturvalautakunnan hallinnointiin. Perusturvalautakunta valmistelee velkaneuvonnan järjestämisen sosiaalitoimen omana työnä. Ehdotuksen mukaan.

17 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 101 TANJA RAUTION PALKATON VAPAA Tanja Rautio hakenut palkatonta vapaata aj Myönnetään Tanja Rautiolle palkaton vapaa aj

18 Perusturvalautakunta Perusturvaltk. 102 TÄYTTÖLUVAT Perusturvalautakunta hakee kunnanhallitukselta seuraavat täyttöluvat: 1. sairaanhoitaja, toistaiseksi täytettävä virka. Jos täyttölupa saadaan, virka julistetaan haettavaksi. Täyttölupa alkaen. 2. lähihoitaja, toistaiseksi täytettävä toimi. Jos täyttölupa saadaan, toimi julistetaan haettavaksi. Täyttölupa alkaen. 3. lähihoitajan sijaisuus saakka. Täyttölupa alkaen. Perusturvaltk. 103 Seuraava lautakunta Seuraava lautakunnan kokous päättettiin pitää mikäli asiat eivät vaadi muuta. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

18.9.2014 klo 10.00 10.20 PUHELINKOKOUS. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Mahdollisuus osallistua puhelimitse

18.9.2014 klo 10.00 10.20 PUHELINKOKOUS. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Mahdollisuus osallistua puhelimitse Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika Kokouspaikka 18.9.2014 klo 10.00 10.20 PUHELINKOKOUS Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Mahdollisuus osallistua puhelimitse Saapuvilla olleen äsenet Leena

Lisätiedot

Kokousaika 12.12.2011 klo 16.00 Hyrylän ohjaajaksi hakeneiden haastattelut klo 15.00 alkaen. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kokousaika 12.12.2011 klo 16.00 Hyrylän ohjaajaksi hakeneiden haastattelut klo 15.00 alkaen. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 12.12.2011 klo 16.00 Hyrylän ohjaajaksi hakeneiden haastattelut klo 15.00 alkaen Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Asta Niemelä Riitta Vieltojärvi Alpo Kelottijärvi

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Asta Niemelä Riitta Vieltojärvi Alpo Kelottijärvi Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 12.3.2012 klo 16.00-17.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35. Pöytäkirjan Outi Kurkela Miia Ahlholm allekirjoitus puheenjohtaja sihteeri

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35. Pöytäkirjan Outi Kurkela Miia Ahlholm allekirjoitus puheenjohtaja sihteeri Vanhusneuvosto ESITYSLISTA Kokousaika 22.11.2018 klo 12.00- Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Outi Kurkela pj Piia Juuso j Aimo Ahti j Ristenrauna Magga j Onni Niemelä j Tuula

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistai 29.01.2013 klo 17.00 19.07 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja et Virpi Väisänen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 29.02.2016 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 26.4.2011 klo 16.00 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 14.5.2012 klo 16.00-17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 24.6.2015 klo 16.00-16.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoitus Leena Palojärvi Annikki Kallioniemi

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoitus Leena Palojärvi Annikki Kallioniemi Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 30.9.2014 klo 16.00-18.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila j Artturi

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Esityslista Sivu 6. HYVINVOINTILAUTAKUNTA

Esityslista Sivu 6. HYVINVOINTILAUTAKUNTA HYVINVOINTILAUTAKUNTA 22.8.2019 1 Kokousaika Torstai 22.8.2019 klo 14.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Alamattila pj Outi Kurkela vpj, vanhus. pj

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 5.3.2013 klo 16.00-17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 10.10.2012 klo 15.00 17.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Lydia Heikkilä vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 13.6.2018 klo 11.35-11.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 22.8.2012 klo 16.00 17.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleen äsenet Leena Paloärvi ph Lydia Heikkilä vp Jaakko Alamattila

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2015 klo 16.00 17.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 10.3.2015 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 pykälät otsikko 62. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 31.8.2018 63. Taloussuunnitelman 2019 ja 2020 2021 valmistelu

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.9.2015 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 3.10.2012 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 62 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35 klo

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi perusturvajohtaja 35 klo Vanhusneuvosto PÖYTÄKIRJA Kokousaika 22.11.2018 klo 12.00-14.05 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Outi Kurkela pj Piia Juuso j Aimo Ahti j Tuula Kivipää vj Ristenrauna Magga

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 9.10.2017 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne Näkkäläjärvi

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 3. Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 12.2.2015 klo 14.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Maanantai 15.2.2016 klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Enontekiön kunnan verkkosivulla

Enontekiön kunnan verkkosivulla Vanhusneuvosto ESITYSLISTA Kokousaika 15.1.2019 klo 12.00- Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Outi Kurkela pj Piia Juuso j Aimo Ahti j Ristenrauna Magga j Onni Niemelä j Tuula

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel vj 26-38

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel vj 26-38 Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 19.04.2016 klo 16.00 17.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Perantai 13.12.2013 klo 15.10-15.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 8 Perusturvalautakunta Hallintoasioista sivu 1 Kokousaika 27.10.2011, kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Ilkan koulu Löppönen Markku, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 29.11.2016 klo 16.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kokousaika 24.3.2014 klo 16.00-18.45 haastattelut osastoapulaisen tehtävää varten klo 14.00-15.30

Kokousaika 24.3.2014 klo 16.00-18.45 haastattelut osastoapulaisen tehtävää varten klo 14.00-15.30 Perusturvalautakunta ESITYSLISTA Kokousaika 24.3.2014 klo 16.00-18.45 haastattelut osastoapulaisen tehtävää varten klo 14.00-15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, lautakuntien huone Saapuvilla olleen jäsenet

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2014 27.8.2014 Kokousaika Keskiviikkona 27.8.2014 klo 17.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Jaakko Alamattila Artturi Alatalo Lydia Heikkilä Ulla Keinovaara Ari Mäkitalo Miliza Kimmel Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 30.9.2013 klo 16.00 18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9. MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 19:20 pykälät otsikko 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.2014 54 Toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

Lisätiedot

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4

66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN 3 67 TALOUDEN SOPEUTTAMISOHJELMA VUOSILLE 2009-2012 4 Perusturvalautakunta KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 5/2008 Kokousaika 21.05.2008 klo 14.00 16.30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Käsittellyt asiat Asia no 65 JÄRJESTÄYTYMISASIAT 2 66 SAIRAANHOITAJAN TOIMEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 18.11.2014 klo 16.00 18.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 17.03.2015 klo 17.00 17.40 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 02.06.2014 klo 17.00 17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä

Muut saapuvilla olleet Annikki Kallioniemi esittelijä pöytäkirjanpitäjä Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 9.4.2013 klo 16.00-18.25 Kokouspaikka Luppokoti Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Artturi Alatalo j Ulla Keinovaara j Ari Mäkitalo

Lisätiedot

30.1.2012 KLO 16.00-17.55. Haastattelut ennen kokousta klo 14.00-16.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

30.1.2012 KLO 16.00-17.55. Haastattelut ennen kokousta klo 14.00-16.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika Kokouspaikka 30.1.2012 KLO 16.00-17.55. Haastattelut ennen kokousta klo 14.00-16.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.12.2009 klo 19.15 19.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kohtala Paavo Heinilä Päivi

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki.

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki. Viranomainen No 4/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 47 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.6.2014 17.00 17.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet: Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja. Nils-Henrik Valkeapää jäsen

Saapuvilla olleet jäsenet: Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja. Nils-Henrik Valkeapää jäsen 1ENONTEKIÖN KUNTA Pöytäkirja Sivu Tarkastuslautakunta 14.12.2010 1 Kokousaika: Tiistai 14.12.2010 klo 13.00 15.25 Kokouspaikka: Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Juha-Pekka

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 19.20 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSAIKA Torstai 7.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite 30 31 32 33 1 34 2 35 3 36 4 37 5 38 Kunnanvirasto Asia nro, asia, liite nro Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 Aika 15.5.2018 klo 18.55-19.47 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Huhdanmäki Tuire jäsen Koivuniemi Tanja

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 Kokousaika 3.2.2016 kello 18.00 18.43 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Muut saapuvilla Annikki Kallioniemi esitt./ pöytäk.pitäjä olleet

Muut saapuvilla Annikki Kallioniemi esitt./ pöytäk.pitäjä olleet ENONTEKIÖN KUNTA Hyvinvointilautakunta ESITYSLISTA Kokousaika 22.11.2018 klo 14.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Jaakko Alamattila pj olleen jäsenet Outi Kurkela vpj, vanhusn.

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 12.2.2015 klo 14.00-15.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi,

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi, KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 8/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika Keskiviikko 14.11.2018 klo 09:00-12:05 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.3.2011 klo 17.30 18.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto Sini

Lisätiedot