TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 4.12.2014 1"

Transkriptio

1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Torstai kello Paikka Sinapin leirikeskus Läsnä Jaana Jaakola varapuheenjohtaja Kari Kiesiläinen jäsen Mari Korhonen jäsen Jyrki Välimäki jäsen Hannu Isolauri varajäsen Hannu Hurme sihteeri, yhteisten työmuotojen johtaja Kutsuttuina Mirkka Torppa Poissa Hannu Kallio hallintojohtaja Riitta Karjalainen jäsen Antti Koponen puheenjohtaja Laura Langh-Lagerlöf jäsen Liisa Purho varajäsen Heimo Rinne KN:n puheenjohtaja Pekka Saarela kirkkoneuvoston edustaja ASIALISTA 9/ Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus. 131 Pöytäkirjantarkistajien valinta. 132 listan hyväksyminen. 133 PÄIVÄKERHON 70-VUOTISJUHLAVUODEN KIRJAHANKE 134 USKOLLISENA PERUSTEHTÄVÄLLE. KATSAUS KIRKON ERITYISTEHTÄVIIN KIRKON TULEVAISUUSSELONTEKO: KIRKKONA MONIKULTTUURISESSA YH- TEISKUNNASSA 136 LAPSITYÖNOHJAAJA KRISTIINA SUVANNON IRTISANOUTUMINEN 137 LAPSITYÖNOHJAAJAN VIRAN (502/80) AUKI JULISTAMINEN 138 LAPSITYÖNOHJAAJAN VIRAN TÄYTTÖAIKATAULU JA VALMISTELURYHMÄ 139 asiat. 140 Muut mahdolliset asiat. 141 Seuraavan kokouksen ajankohta. 142 Kokouksen päättäminen ja muutoksenhaku. Ennen kokouksen alkua nautittiin Sinapin leirikeskuksen jouluateria.

2 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello todeten sen samalla lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 131 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA Pöytäkirjan tarkistajiksi vaalitaan Laura Langh-Lagerlöf ja Jaana Jaakola. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Mari Korhonen ja Jyrki Välimäki. 132 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN lista hyväksytään. Ei oikaisumahdollisuutta 133 PÄIVÄKERHON 70-VUOTISJUHLAVUODEN KIRJAHANKE Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ensimmäinen päiväkerho aloitti toimintansa leikkikouluna Turun tuomiokirkkoseurakunnan alueella syksyllä Aloitteen kerhosta teki pienten lasten äiti, joka toivoi virikkeellistä arkitoimintaa lapsille seurakunnassa. Kerho oli ensimmäinen arkisin kokoontuva ja kerhomainen kirkon varhaiskasvatuksen toimintamuoto Suomessa. Sitä ennen seurakunnat toteuttivat lapsille lähinnä pyhäkouluja. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kasvatusasiain keskuksessa jatketaan 70-vuotiasta kristillisen varhaiskasvatuksen perinnettä. Vuosikymmenien aikana kymmenettuhannet lapset Turussa ja Kaarinassa sekä sadattuhannet lapset eri puolilla Suomea ovat osallistuneet päiväkerhoon. Toiminta on myös laajentunut monimuotoiseksi perheitä ja lapsia kokoavaksi kirkon varhaiskasvatukseksi. Turusta liikkeelle lähtenyt päiväkerhotoiminta onkin eräs evankelis-luterilaisen kirkon kasvatustyön menestystarinoita ja se on myös kansainvälinen menestystarina. Muissa luterilaisissa kirkoissa ei ole päiväkerhoon verrattavaa toimintaa, joka yhtä laajasti tavoittaa alle kouluikäisiä lapsia ja on pedago-

3 gisesti sekä sisällöllisesti laadukasta. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä voidaan olla ylpeitä päiväkerhon historiasta, joka on johtanut monialaiseen varhaiskasvatukseen eri puolilla Suomea. Päiväkerhotyön valtakunnallista 70-vuotisjuhlaa vietetään kerhokaudella ja viralliset juhlallisuudet ajoittuvat syksyyn Perinteisesti valtakunnallisen päiväkerhotyön kymmenjuhlavuosien toteutuksesta ovat vastanneet Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja Seurakuntien Lapsityön Keskus. Tulevan 70-vuotisjuhlavuoden suunnittelussa ovat mukana lisäksi Kirkon Kasvatus ja Perheasiat (KKP), Kirkon lastenohjaajat ry ja Kirkon lapsityönohjaajat ry. Päiväkerhotyön 70- vuotisjuhlavuoteen kuuluu muun muassa päiväkerhon ja kirkon varhaiskasvatuksen näkyvyys ja merkityksen esilläpito julkisessa keskustelussa, haaste juhlistaa lapsia ja päiväkerhotyötä jokaisessa seurakunnassa valtakunnallisesti ja kaudella päiväkerhoon osallistuvien lasten muistaminen kirjalla. Lastenkirja kaikille päiväkerholaisille vuonna 2015 Päiväkerhon juhlavuonna keskipisteenä ovat lapset ja suunnitelmissa on muistaa lastenkirjalla jokaista päiväkerholaista eri puolella Suomea. Kirjahanke on Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän toimijoilta käynnistynyt idea, johon pyydettiin mukaan omista kumppanuuksista kuvittajaa ja kirjoittajaa sekä kustantajaa ja järjestöä. Suunniteltu kirja on päiväkerhon maailmaan sijoittuva lastenkirja, johon jokainen lapsi voi kirjata myös omia kerhovuoden muistojaan. Kirjan kustantamisesta vastaa Lasten Keskus ja Kirjapaja, ja sen tekijät ovat Varsinais-Suomen lastenkirjallisuuden läänintaiteilija, kirjailija Tittamari Marttinen ja kuvittaja Kirsi Tapani Nousiaisista. Kirjan tekstissä ja kuvituksessa hyödynnetään Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän päiväkerhotoiminnan kokemuksia ja paikkoja. Kirjaan myös liitetään maininta päiväkerhotyön alkamisesta Turussa. Lastenkirjan tavoitteena on ilahduttaa päiväkerhoa käyvää lasta, tukea vanhemman ja lapsen kerhoon ja kristilliseen kasvatukseen liittyvää keskustelua sekä laajentaa tietoisuutta kirkon päiväkerhotyöstä. Pyrkimyksenä on tehdä kirja maksuttomaksi seurakunnille ja jakaa se noin päiväkerholaiselle kerhokaudella Kirja on tarkoitus julkaista Valtakunnallisilla seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivillä Turussa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän näkökulmasta kirjahankkeeseen osallistuminen vahvistaa yhtymän valtakunnallista mainetta päiväkerhotyön käynnistäjänä ja kirkon kasvatuksen rohkeana edelläkävijänä, tukee paikallisesti yhtymän alueella kerhoa käyvien lasten mahdollisuutta saada kirja itselleen ja kokoaa yhteen lasten maailman kautta merkityksellisen osan seurakuntayhtymän historiaa.

4 Kirjahankkeen kustannusarvio ja vastuu Kirjahankkeen toteutuksesta vastaa Lasten Keskus ja Kirjapaja, alustava painosmäärä on kappaletta ja hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin euroa. Kirjan kustannukset koostuvat tekijäpalkkioista, kustantamisesta, taittamisesta, painamisesta ja jakamisesta. Kirjan tekemisellä ei tavoitella voittoa, vaan tarkoituksena on jakaa kirja seurakunnille maksuttomana niin, että jokainen päiväkerholainen voisi saada kirjan lahjaksi. Kirjahankkeesta toteutuksesta vastaavat Lasten Keskus ja Kirjapajan kustannuspäällikkö Eeva Johansson, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lapsityön johtaja Mirkka Torppa ja Seurakuntien Lapsityön Keskuksen pääsihteeri Lasse Halme. Kirjan kustannusvastuun ja taloudellisen vastuun kantaa Lasten Keskus ja Kirjapaja. Tarkoituksena on, että lastenkirja on valmis syksyllä 2015 ja se jaetaan sen jälkeen seurakuntiin tilausten perusteella. Avustus kirjahankkeelle voidaan myöntää vuonna 2014 tai vuonna 2015, tai jakaa avustus kahdelle eri kalenterivuodelle. Kirjahankkeen toteuttajat ja tukijat mainitaan kirjassa. Kirjahankkeelle haetaan avustuksia seuraavasti: Kirkkohallitus euroa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto euroa Pyhän Henrikin säätiö euroa Lastenkulttuuria tukevat säätiöt ja rahastot euroa Kasvatusasian keskuksessa vietetään päiväkerhon 70-juhlavuotta monialaisesti kerhokaudella Juhlavuoteen liittyy mm. jokaisessa kerhopisteessä järjestettävät synttärijuhlat, teemalliset vanhempainillat paikallisseurakunnissa kerholaisten vanhemmille, yhteiset perhetapahtumat Turussa ja Kaarinassa, vanhojen kerhokuvien valokuvanäyttelyt paikallisseurakunnissa, päiväkerhon historian yhteen kokoaminen ja sen esittely eri tilaisuuksissa, nukketeatteri KasKummaan juhlanäytelmä joka kiertää kerhoissa, uusien työtapojen aloittaminen osana lastenohjaajan työtä (päiväkodeissa kiertävä kirkkomuskari ja kerrontatyöparit), seurakuntien varhaiskasvatuksen näkyvyys paikallisesti Turussa ja Kaarinassa, entisten työntekijöiden huomioiminen, piispa Kaarlo Kallialan tutustumispäivä lastenohjaajien työhön ja yhdessä paikallisseurakuntien kanssa järjestettävät päiväkerhotyön 70-juhlamessut Mikkelinpäivänä Mainitut juhlatilaisuudet järjestetään lapsityön kustannuspaikan määrärahojen puitteissa. Tämän vuoksi kirjahankkeen erillisraha euroa anotaan Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiseltä kirkkoneuvostolta. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän osallistuminen valtakunnallisen hankkeen rahoitukseen ainoana paikallisena toimijana on perusteltua yhtymän asemalla toiminnan käynnistäjänä ja pioneerina. Kirjan

5 budjettisuunnitelmassa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän budjettiosuus on runsaat 28 %. Laajapohjaiseen valtakunnalliseen rahoitukseen on kaavailtu mukaan kirkkohallitusta, Pyhän Henrikin säätiötä ja lastenkulttuuria edistäviä säätiöitä ja rahastoja. Kasvatusasian keskuksen varhaiskasvatuksen toimijat pitävät kirjahanketta hyvin tärkeänä osana paikallista 70-vuotis juhlavuoden viettoa. Haastavasta taloustilanteesta huolimatta päiväkerhon juhlavuoden näkyvyyden edistäminen, toiminnan ja historian lapsilähtöinen kokoaminen sekä lasten ilahduttaminen on lapsiystävällisen seurakunnan tärkeä tehtävä ja myös kulttuuriteko. Kasvatusasiain johtokunta tukee päiväkerhotyön 70-vuotisjuhlan kirjahanketta ja esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että se myöntäisi kirjahankkeelle enintään euron määrärahan edellyttäen, että muut budjettisuunnitelman mukaiset toimijat osallistuvat hankkeeseen budjettisuunnitelman mukaisesti. Yhteinen kirkkoneuvosto, Mirkka Torppa Valmistelijat Mirkka Torppa , mirkka.torppa@evl.fi ja Hannu Hurme, , hannu.hurme@evl.fi 134 USKOLLISENA PERUSTEHTÄVÄLLE. KATSAUS KIRKON ERITYISTEHTÄVIIN 2014 Kirkkohallitus on julkaissut kirkon erityistehtäviä koskevan selvityksen Uskollisena perustehtävälle. Kasvatusasiain keskuksen toimintojen osalta selvitys koskee oppilaitostyötä, maahanmuuttaja-/kansainvälistä työtä sekä erityisnuorisotyötä/nuorisodiakoniaa. Liite 1 134/2014 Selvitys kiinnittää huomiota ympäröivän yhteiskunnan suuriin muutoksiin, kirkon jäsen- ja tulopohjan ohenemiseen, kirkon suunnitteilla olevaan yhtymärakennemalliin ja kaikkien työntekijöiden siirtymiseen yhtymän työntekijöiksi sekä valtion työn alla oleviin kunta- ja sote-lakeihin. Kirkollisen työn, varsinkin yhteiskunnan keskellä toimivien erityistehtävien osalta aseman säilyttäminen edellyttää sekä koulutetun, ammattitaitoisen työvoiman varmistamista, että sopimista työn rajoista yhteiskunnan toimijoiden kanssa. Kasvatusasiain keskus neuvottelee ehdoista parhaillaan sekä oppilaitos- että varhaiskasvatusmaailman kanssa.

6 Oppilaitostyö on kirkossamme vahvasti ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueella vahvasti aliresursoitua toimintaa. Oppilaitostyön työntekijät ovat yhteiskunnan henkisen kehityksen eturintamassa ja kohtaavat ensimmäisinä uudet henkiset, hengelliset ja aatteelliset virtaukset. Peter Gustavsonin jäädessä eläkkeelle organisoitiin kansainvälinen työ uudelleen siten, että siitä, kasvatusasiain keskuksen alihankkijana vastaa nyt Turun tuomiokirkkoseurakunta. Vuosien mittaan ongelmaksi osoittautunut kansainvälisen seurakunnan sitoutuminen omaan pappiinsa ei muutoksen kautta kuitenkaan näytä vähentyneen. Erityisnuorisotyössä on tavoitteena kohdata ne nuoret, jotka tarvitsevat elämäänsä uutta tukea. Nuorison ongelmien nopea muuttuminen edellyttää jatkuvasti vanhojen toimintojen arviointia ja uusien kehittämistä. Kasvatusasiain keskuksen ideoima Torin kulma on vakiinnuttanut paikkansa pikkulapsiperheiden tukijana. Yhteiskunnan ulkopuolelle syrjäytymisvaarassa olevien ja syrjäytyneiden auttamisessa toimitaan osana alueen auttajien verkostoa. Tulevaisuudessa koko kirkon ja varsinkin kirkon erityistyömuotojen suurena haasteena on saada positiivinen uskonnonvapauslaki pysymään positiivisesti tulkittuna kaikissa yhteiskunnan rakenteissa, kirkon lähimpien työkumppanien parissa. Kasvatusasiain johtokunta merkitsee selvityksen tietoonsa saatetuksi. Ei ilmoitusta. Valmistelija Hannu Hurme, , hannu.hurme@evl.fi 135 KIRKON TULEVAISUUSSELONTEKO: KIRKKONA MONIKULTTUURISESSA YHTEISKUNNAS- SA Kirkkohallitus on julkaissut Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tulevaisuusselonteon. Selonteko taustoittaa arvioitaan tulevaisuuden kirkosta sekä globaalein että paikallisin muutostrendein. Selonteon mukaan tulevaisuuden maailma on monikulttuurinen ja moniarvoinen. Uskonnottomuus lisääntyy uskontojen rinnalla ja katsomusten välinen keskustelu lisääntyy. Evankelis-luterilainen kirkko haastetaan yhä useammin olemaan yksi katsomuksellinen toimija muiden joukossa ilman enemmistöaseman tai muun tekijän tuomaa etua suhteessa muihin.

7 Tulevaisuusselonteko maalaa kolme vaihtoehtoa tulevaisuuden kirkolle: Säilyttävä ja vanheneva kirkko, joka kyllä palvelee ydinryhmää, mutta ei tavoita kirkosta etäällä olevia tai kristittyjä muuttujia, jotka löytävät vastauksia hengellisiin ja henkisiin tarpeisiinsa pääsääntöisesti muista yhteisöistä. Kirkko ilman yhteistä keskustelua, joka koostuu pienehköistä sisäänpäin lämpiävistä ryhmistä. Yksilöllisyyteen perustuvassa mallissa yhteinen keskustelu ja näky puuttuvat ja yhteinen oppikeskustelu on menettänyt merkityksensä. Yhteisen muutoksen kirkko, jossa erilaisten näkemysten todellisuus johtaa yhteyden etsimiseen ja kulttuurienvälisyys on kehittynyt kohti tasavertaista jakamista. Jäsenistön merkitys kirkon voimavarana on tiedostettu ja kirkon ja seurakuntien rakenteet ja toimintatavat ovat muuttuneet tukemaan vuorovaikutukseen hakeutumista ja mahdollisuutta muutoksiin. Seurakunnat ja kokonaiskirkko ovat kehittäneet olosuhteisiinsa sopivia tapoja ihmisten henkilökohtaiseen tavoittamiseen ja evankeliointiin. Selonteon esittämät tulevaisuuden askeleet johdattavat yhteisen muutoksen kirkon suuntaan. Liite 1 135/2014 Kasvatusasiain johtokunta merkitsee tulevaisuusselonteon tietoonsa saatetuksi. Ei ilmoitusta. Valmistelija Hannu Hurme, , hannu.hurme@evl.fi 136 LAPSITYÖNOHJAAJA KRISTIINA SUVANNON IRTISANOUTUMINEN Lapsityönohjaaja Kristiina Suvanto on päiväämällään kirjeellä ilmoittanut irtisanoutuvansa lapsityönohjaajan virastaan siten, että hänen viimeinen työpäivänsä on Liite 1 136/2014 Kasvatusasiain johtokunta merkitsee irtisanoutumisen tietoonsa saatetuksi ja kiittää Kristiinaa hänen työpanoksestaan seurakuntayhtymän varhaiskasvatuksessa.

8 Kristiina Suvanto Valmistelijat Hannu Hurme, , hannu.hurme@evl.fi 137 LAPSITYÖNOHJAAJAN VIRAN (502/80) AUKI JULISTAMINEN Lapsityönohjaaja Kristiina Suvanto on irtisanoutunut virastaan alkaen. Kolmen lapsityönohjaajan työpanos on nykyisillä työjärjestelyillä turvattu asti. Suvannolta vapautunut virka on aikataulullisesti mahdollista täyttää huhtikuun alussa Ajalta puuttuva, yhden lapsityönohjaajan työpanos, järjestetään yhteisten työmuotojen johtajan viranomaispäätöksellä. Nyt auki tullut virka on kasvatusasiainkeskuksen varhaiskasvatuksen yksikön kannalta välttämätön ja kasvatusasiain johtokunnan näkemyksen mukaan lapsityönohjaajan 502/80 virka tulee julistaa haettavaksi siten, että se voidaan täyttää vakinaisesti alkaen. Kasvatusasiain johtokunta esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että virka julistettaisiin haettavaksi Kotimaassa ja Turun Sanomissa julkaistavalla ilmoituksella: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä on haettavana LAPSITYÖNOHJAAJAN (502/80) VIRKA Tarkemmat tiedot: Sekä seuraavalla oikotie.fi ja evl.fi/rekrytointi sivuilla julkaistavalla ilmoituksella: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kasvatusasiain keskuksessa on haettavana LAPSITYÖNOHJAAJAN (502/80) VIRKA Viranhaltija toimii kasvatusasiain keskukseen sijoitetussa varhaiskasvatuksen tiimissä lähimpinä työtovereinaan lapsityön johtaja ja kaksi muuta lapsityönohjaajaa sekä kentällä noin 50 lastenohjaajaa. Lapsityönohjaajat vastaavat heille työnjaossa osoitetun sektorin tehtävistä. Kaikkiin lapsityönohjaajan tehtäviin sisältyy henkilöstöjohtamista sekä lastenohjaajien ammatillista tukemista, kuten kristillistä kasvatusta sekä pedagogisten ja ihmissuhdetaitojen opettamista yhä moniilmeisemmäksi muuttuvalla varhaiskasvatuksen sektorilla.

9 Kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä kirkon lapsityönohjaajan tutkinto tai kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemus lapsityöstä sekä motivaatio pätevöityä virkaan työn ohessa opiskellen. Virkaan valittavan on oltava ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 :n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työn vastaanottamista. Piispainkokouksen päätöksen mukaan ( /95) pätevyysvaatimuksena lapsityönohjaajan virkaan on jokin seuraavista tutkinnoista: Hyväksyttäviä tutkintoja ovat: - kirkon nuorisotyön ohjaajan tai diakonian (diakoni ja diakonissa) virkaan kelpoistava ammattikorkeakoulututkinto, - kasvatustieteen kandidaatti (lastentarhanopettaja), - kasvatustieteen maisteri (luokanopettajan virkaan kelpoinen), - sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK), - teologian kandidaatti, - teologian maisteri sekä, - kirkon nuorisotyönohjaajan, lastentarhanopettajan ja sosiaalikasvattajan opistotasoiset tutkinnot. Tarkempia tietoja antaa lapsityön johtaja Mirkka Torppa , mirkka.torppa@evl.fi Haastattelut suoritetaan kasvatusasiain keskuksessa, Eerikinkatu 3 A, 5. kerros, Turku, keskiviikkona kello Viran vastaanotto on mahdollinen alkaen. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikoslain 6 :n mukainen rikosrekisteriote. Turussa KIRKKONEUVOSTO Kasvatusasiain johtokunta päättää esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että lapsityönohjaajan (502/80) virka julistetaan haettavaksi päättyvin hakuajoin esittelyn mukaisella menettelyllä ja ilmoituksilla. Yhteinen kirkkoneuvosto Ei oikaisumahdollisuutta Valmistelija Hannu Hurme , hannu.hurme@evl.fi

10 LAPSITYÖNOHJAAJAN VIRAN TÄYTTÖAIKATAULU JA VALMISTELURYHMÄ - Viran hakuaika päättyy torstaina Yhteenveto hakijoista saadaan perjantaina Työryhmä valitsee papereitten perusteella haastatteluun kutsuttavat viimeistään maanantaina Haastattelut suoritetaan keskiviikkona 4.2. kello kasvatusasiain keskuksessa. - Johtokunta tekee esityksen keskiviikkona Kirkkoneuvosto tekee päätöksen Viran vastanotto mahdollinen alkaen. Valintatyöryhmässä on kasvatustoimen johtaja toiminut perinteisesti sihteerinä. Muista viranhaltijoista lapsityön johtajan läsnäolo on välttämätön. Valintaprosessia mutkistaa johtokunnan vaihtuminen. Suunnitellun aikataulun mukaan yhteinen kirkkovaltuusto valitsee uuden johtokunnan kokouksessaan Johtokunnasta ryhmään kuuluu itseoikeutetusti puheenjohtaja. Puheenjohtajan lisäksi kasvatustoimen johtaja kutsuu mukaan haastatteluryhmään yhden muun johtokunnan jäsenen. Kasvatustoimen johtokunta vahvistaa lapsityönohjaajan täytön aikataulun sekä päättää valita lapsityönohjaajan valintaa valmistelevaan työryhmään jäseniksi johtokunnan puheenjohtajan, sihteeriksi kasvatustoimen johtajan sekä jäseniksi lapsityön johtajan Mirkka Torpan ja yhden johtokunnan jäsenen. Työryhmän jäsenet Ei oikaisuvaatimusta 139 ILMOITUSASIAT Kirkkohallitus Valmistelija Hannu Hurme , hannu.hurme@evl.fi Yleiskirje 26/2014 Lastensuojelulain mukainen ilmoitusvelvollisuus. Liite 1 139/2014. Kirkkoneuvosto 339/ Kasvatusasiain keskuksen kahden lastenohjaajan työvapaan sijaistus. Myönnettiin lupa sijaisten rekrytoinnille.

11 / Varhaiskasvatuksen hinnasto toimintakaudella , muutos iltapäivätoiminnan maksuissa. Kirkkoneuvosto päätti vahvistaa hinnat Turun kaupungin päätöksen mukaisina: 80 /kk 760 tuntia ( 4 tuntia päivässä kello 11-15) ja 95 /kk laajempi palvelu (kello / Turun seudun uskonnonopettajien kerhon esitys stipendien myöntämisestä uskonnon ylioppilaskirjoituksissa menestyneille ylioppilaille. Kirkkoneuvosto päätti varata tarkoitukseen määrärahan kasvatusasiain keskukseen perustettavalle kustannuspaikalle. Tässä vaiheessa jokaisesta lukiosta yhdelle oppilaalle 100 :n suuruinen stipendi. 350/ Varhaiskasvatusta sekä oppilaitostyötä koskevien yhteistyösopimusten laatiminen. Kirkkoneuvosto myönsi luvan neuvotteluihin ryhtymiselle. Taloustoimisto Kirje nro 41/24.10 vapaiden varojen saldoista. Yhteinen nuorisotyö 555,29. Kansainvälinen srk-työ 561,18. Yhteistyökumppanit Turun NMKY Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle V-S. Lastensuojelujärjestöt Järjestölehti Yhdessä enemmän pöytäkirjat Kasvatustoimen johtaja 101/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Päivi Leinola on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 102/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Maija Pursiainen on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 103/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Niina Toivonen on anonut palkallista vapaata : Kirkon alat ry:n edustajiston sääntömääräinen syyskokous. Myönnetään. 104/ Palkaton vapaa. Nuorisosihteeri Tiina Karppinen on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 105/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Milla Järvinen on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 106/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Merja Forsman on anonut palkatonta vapaata Myönnetään.

12 / Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Jere Vainio on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 108/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Heidi Muhonen on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 109/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Merja Forsman on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 110/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Maria Rosenlund-Laiho on anonut palkatonta vapaata (2), (3+1) ja (1). Myönnetään. 111/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Päivi Suomalainen on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 112/ Palkaton vapaa. Keittäjä Satu Vuori on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 113/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Kirsi Cederkvist on anonut palkatonta vapaata Myönnetään. 114/ Palkaton vapaa. Lastenohjaaja Jonna Kimari on anonut palkatonta vapaata koskien oppisopimuskoulutusta: , , , , , , Myönnetään. Kasvatustoimen johtaja on allekirjoittanut seuraavat työsopimukset: Kärkkäinen Eeva keittäjä/heinänokka Kärkkäinen Eeva keittäjä/heinänokka Kasvatusasiain johtokunta merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuiksi. Ei ilmoitusta. Valmistelija Hannu Hurme , hannu.hurme@evl.fi 140 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Tällaisia asioita ei ollut.

13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHTA Kasvatusasiain johtokunnan kevään alustava aikataulu on: ke (aineisto pe 16.1.), ke (aineisto pe 13.2.), ke (aineisto 13.3.), ke 6.5. (aineisto pe 24.4.) ja ke (aineisto pe 15.5.). Kokoukset pidetään, ellei toisin ilmoiteta, kello alkaen kirkkoneuvoston kokoushuoneessa, Eerikinkatu 3 A, III kerros. Johtokunta merkitsee kokousajan tietoonsa saatetuksi. Johtokunnan kokoukseen osallistuvat. Valmistelija Hannu Hurme , hannu.hurme@evl.fi 142 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA MUUTOKSENHAKU Puheenjohtaja kiitti johtokuntaa päättyvän vuoden ja koko vaalikauden hyvästä työskentelystä ja päätti kokouksen kello Muutoksenhaku liitteenä 1 142/2014. Kokouksen puolesta: Jaana Jaakola varapuheenjohtaja Hannu Hurme sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytään: Mari Korhonen Jyrki Välimäki Tämä pöytäkirja on ollut nähtävänä seurakuntayhtymän kasvatusasiain keskuksessa 5. kerroksessa osoitteessa Eerikinkatu 3 A, klo , josta on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla klo Hannu Hurme

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 29.10.2014 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 29.10.2014 1 29.10.2014 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 29.10.2014 kello 16.02-16.55 Paikka Kirkkoherrojen kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, VI kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 29.1.2014 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 29.1.2012 kello 17.30-18.00 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 28.1.2015 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 28.1.2015 1 28.1.2015 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 28.1.2015 kello 17.30-18.27 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA. Aika: 05.03.2015 klo 17.00, tarjoilu 16.30 alkaen Paikka: Vihtavuoren kappelin yläkerta

KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA. Aika: 05.03.2015 klo 17.00, tarjoilu 16.30 alkaen Paikka: Vihtavuoren kappelin yläkerta LAUKAAN SEURAKUNTA KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Aika: 05.03.2015 klo 17.00, tarjoilu 16.30 alkaen Paikka: Vihtavuoren kappelin yläkerta Läsnä: Ari Lehto, puheenjohtaja Anne Rantakaulio, jäsen Hanna

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 24.4.2013 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 24.4.2013 1 24.4.2013 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 24.4.2013 kello 19.00 20.00 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 2.12.2015 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 2.12.2015 kello 19.05-20.00 Paikka Kunstenniemen leirikeskus Läsnä Jaana Jaakola puheenjohtaja Hannu Isolauri jäsen Anni

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 20.3.2013 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 20.3.2013 1 20.3.2013 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 20.3.2013 kello 18.08-18.53 Paikka Kasvatusasiainkeskuksen kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, 5. kerros, Turku Läsnä Jaana

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 4/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 4/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 4/2011 Kokousaika 24.3.2011 klo 18.00 20.17 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Raila Degerholm Juha Gustafsson Harry Hänninen

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 6.5.2015 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2015 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 6.5.2015 1 6.5.2015 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 6.5.2015 kello 17.30-19.05 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Jaana Jaakola

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2015

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2015 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2015 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 30.10.2015 klo 18.00-18.50 Läsnä: Kutsuttuna: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 25.9.2012 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 25.9.2012 1 25.9.2012 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Tiistai 25.9.2012 kello 19.08 20.08 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen puheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 29.8.2012 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 29.8.2012 1 29.8.2012 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 29.8.2012 kello 17.30-18.40 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.00 Paikka Piikkiön seurakuntakeskuksen sisäpihan katos Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri Aso Janne Hellstén Jorma Hörkkö Ulla vara

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 24.9.2014 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 24.9.2014 1 24.9.2014 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 24.9.2014 kello 17.30 19.05 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Aika 20.02.2017, klo 13:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsiteltävät asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Päiväkodin

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.50 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 73 Hartikainen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto sivut 7-11 KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto sivut 7-11 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2018 sivut 7-11 KOKOUSAIKA klo 17.00 20.25. KOKOUSPAIKKA poissaolijat MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Joensuu Harri Havia

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2017 Aika Torstai 9.3.2017 klo 17.30 18.03 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

4 51 Lausuntopyyntö luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelleen työryhmän loppuraportista

4 51 Lausuntopyyntö luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelleen työryhmän loppuraportista JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012 Kokousaika 11.4.2012 klo 18.00 20.55 Kokouspaikka srk-talo, Nikkilä Läsnä: Tuomas Alaterä Raila Degerholm Heidi Heikkilä Harry Hänninen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 11/2009 Kirkkoneuvosto 12.8.2009 114 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 11/2009 Kirkkoneuvosto 12.8.2009 114 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2009 12.8.2009 114 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 12. päivänä elokuuta 2009 kello 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Maija Jakkula Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous 12.6.2013. Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 12.6.2013 klo 17.00-17.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 91 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 92 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 26.2.2014 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 26.2.2014 1 26.2.2014 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 26.2.2014 kello 19.33-20.16 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo kerhohuone 123, Turuntie 34 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Torstaina 9.2.2017 klo 16.30-18.30 Paikka Alavan kirkon alasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen läsnä

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] Aika 4.6.2014 Paikka Läsnä Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Akaan-Penttilä Aulikki Hirvonen-Nurmi Katri Kiviluoto Hilkka

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

Paikka Helsingin tuomiokirkon krypta, Kirkkokatu 18 Tutustuminen tuomiokirkon alueen tiloihin ja työhön klo 17 alkaen

Paikka Helsingin tuomiokirkon krypta, Kirkkokatu 18 Tutustuminen tuomiokirkon alueen tiloihin ja työhön klo 17 alkaen PÖYTÄKIRJA 1 (12) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 8. huhtikuuta 2019 klo 18 19.45 Paikka Helsingin tuomiokirkon krypta, Kirkkokatu 18 Tutustuminen tuomiokirkon

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/19 Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai klo Kirkkopuiston seurakuntakoti

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/19 Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai klo Kirkkopuiston seurakuntakoti Sivu 1/6 102KOKOUSAIKA sunnuntai 6.1.2019 klo 12.33 13.00 KOKOUSPAIKKA Kirkkopuiston seurakuntakoti SAAPUVILLA Aittola Eija OLLEET JÄSENET Anttila Auli Auvinen Maija Hellsten Eeva Liisa Höök Jorma Immonen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA tiistai 21.6.2016 klo 18.00 19.50 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2019 1 (7) Aika Keskiviikko 20.2.2019 klo 16.00 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 32 Kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 Aika 8.4.2014 klo 18.30-20.01 Paikka Jakomäen kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina VUORINEN Tuulikki vara KOSKELAINEN Laura vara VESAMÄKI Aarne

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU

SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Savonlinnan seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, 57100 SAVONLINNA, tiistaina 13.

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto.

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Kirkkoneuvosto 7. 1.2015 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 7.1.2015 klo 17.30 18.05 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Läsnä Esa Mierlahti kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 20.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Sanna Manelius-

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 25.1.2012 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 25.1.2012 1 25.1.2012 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOHTOKUNTA Aika Keskiviikko 25.1.2012 kello 17.38 19.15 Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A, III kerros, Turku Läsnä Antti Koponen

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 16.3.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 25.3.2015 klo 17.00 18.25 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU

SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Savonlinnan seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, 57100 SAVONLINNA, tiistaina 13.

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Nro 5/ 2010 sivu 1

Kirkkoneuvosto Nro 5/ 2010 sivu 1 LOPEN SEURAKUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Nro 5/ 2010 sivu 1 Kokousaika: Ti 18.5.2010 Klo 18.30 Kokouspaikka: Virastotalon neuvotteluhuone, Pilpalantie 3 Asialuettelo 56 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 56 Paikka: Seurakuntatalo, Mestarinsali Kokousaika: 26.4.2018 klo 19.40 20.10 Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja Lehti Eliisa varapuheenjohtaja Johto Kaisa Jokila

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 1/2016 Seurakuntaneuvosto 14.1.2016 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 14.1.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, srksali 2 Kustaantie 22,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja 1 KOKOUSAIKA Maanantai 28.5.2012 klo 17.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Peltomäki

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 17.8.2016 klo 18 19.21 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet: Jäntti

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskuksen kerhotupa, Majalahdentie 1 Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Jonni Levaniemi

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali.

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali. KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 18.05 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Ainali Päivi Kenttälä

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2017 68 Aika Maanantaina 11.12.2017 klo 16.30 Paikka Läsnä Suvannon kappeli Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 16.5.2018 55 Kokousaika: Keskiviikko 16.5.2018 klo 18.00 18.50 N:o 8/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 59-67 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kasvatusasiain johtokunta 11.12.2013 1 TURUN JA KAARINAN N YHTEINEN KASVATUSASIAIN JOH- TOKUNTA Aika Keskiviikko 11.12.2013 kello 18.35-19.05 Paikka Svenska Klubben, Aurakatu 1, Turku Läsnä Antti Koponen puheenjohtaja Jaana Jaakola

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela. Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju

Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka Järvinen poissa. Kristiina Vuorela. Pekka Paavilainen varajäsen Suvi Koivuharju Kirkkoneuvosto 27.3.2019 46 Kokousaika: Keskiviikko 27.3.2019 klo 18.00 19.06 N:o 5/2019 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 43-50 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Varapuheenjohtaja: Jari-Pekka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6)

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6) SEURAKUNTANEUVOSTO 4.5.2015 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2015 Aika ja paikka: maanantaina 4.5.2015 klo 18 20.40 Bulevardin seurakuntasali Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Seurakuntaneuvosto (12)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Seurakuntaneuvosto (12) Seurakuntaneuvosto 1.3.2016 1(12) SISÄLLYSLUETTELO 2/2016 Asialista: 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 17 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot