Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna"

Transkriptio

1 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina kello Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filen Jussi Hanska Anja Huostila Anniina Iivonen Jaana Kivikko Heikki Lindroth Antti Puuska Juuso Ahonen Maila Perälahti Helena Mäkinen Kirsti Suoranta puheenjohtaja varapuheenjohtaja vara vara vara vara Erkki Alanen ykv pj. Kai Kauppinen, Petri Laine, Eija Rantala, Kalle Roine, Heli Ulvinen, Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Puheenjohtaja Timo Kalaja Sihteeri Kai Kauppinen n tarkistus Paikka ja aika Hämeenlinna Allekirjoitukset Jaana Kivikko Maila Perälahti yleisesti nähtävänä Paikka ja aika Hämeenlinnan kirkkoherranvirasto Todistaa Talousjohtaja Kai Kauppinen

2 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 2 16 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Alkuhartauden yhteydessä veisattiin virsi Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty ille sähköpostilla ja kirjepostina perjantaina Yhteisen kirkkoneuvoston kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 18 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin esityslistan mukainen järjestys. 19 ntarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta ntarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Jaana Kivikko ja Maila Perälahti.

3 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 3 20 Ilmoitusasiat Hämeen liitto / väestökatsaus helmikuu 2018 Kiinteistöstrategian avainhanketyöryhmien puheenjohtajien kokousmuistio Kirkkohallituksen yleiskirje nro 7 / 2018 Opetushallitukselta ja Kirkkohallitukselta yhteinen kirje oppilaitoksille, seurakunnille ja seurakuntayhtymille seurakuntavaaleista Kirkkohallituksen yleiskirje nro 8 / 2018 Seurakuntien käytössä olevat rinnakkaiset rekisterit Hauhon seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 2 / 2018 Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirjat 2-3 / 2018 Kalvolan seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 3 / 2018 Lammin seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 2 / 2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kokouspöytäkirja 2 / 2018 Yhteistyötoimikunnan kokouspöytäkirja 1 / 2018 Seurakuntayhtymän johtoryhmän kokousmuistio 3 / 2018 Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi.

4 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 4 21 Viranhaltijoiden päätösluettelot Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja talousjohtaja pitävät tekemistään viranhaltijapäätöksistä päätösluetteloja ja heidän on toimitettava päätösluettelot yhteiselle kirkkoneuvostolle tiedoksi seuraavaan kokoukseen (Hml srkyn yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö 22 ). Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ei ole tehnyt viranhaltijapäätöksiä. Talousjohtajan päätökset numerot / 2018 ovat nähtävillä kokouksessa. Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto 1. hyväksyy talousjohtajan päätösluettelot 2. ei käytä otto-oikeuttaan päätöksiin.

5 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 5 22 Seurakuntayhtymän verotulokertymä ja tuloslaskelma maaliskuu 2018 Liitteenä 1 on seurakuntayhtymän kirkollisveron tilitykset ajalta ja liitteenä 2 tuloslaskelma ajalta Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asiat tiedoksi.

6 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 6 23 Seurakuntayhtymän vuoden 2017 tilinpäätös Talous- ja henkilöstöjaosto 2 / / 22 Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännön 22 :n mukaan yhteinen kirkkoneuvosto huolehtii tilinpäätöksen laatimisesta kirkkojärjestyksen 15 luvun 5 :n mukaisesti. Tilinpäätös on laadittava maaliskuun loppuun mennessä ja sen allekirjoittavat päätösvaltainen yhteinen kirkkoneuvosto ja taloushallinnosta vastaava viranhaltija. Tilinpäätös koostuu tasekirjasta ja tilinpäätöstä varmentavista asiakirjoista ja se laaditaan kirkkohallituksen antaman ohjeen mukaisesti. Tasekirja sisältää tilinpäätöslaskelmat (tuloslaskelma, tase, rahoituslaskelma), toimintakertomuksen, talousarvion toteutumisvertailun, tilinpäätöksen liitetiedot, allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkinnän sekä kirjanpitokirjoja ja tositteita koskevat luettelot ja selvitykset. Allekirjoitettu tilinpäätös luovutetaan tilintarkastajille sen valmistuttua ja yhteisen kirkkovaltuuston on hyväksyttävä tilinpäätös kesäkuun loppuun mennessä. Tasekirja, jonka sivut on numeroitu ja joka on sidottu, säilytetään pysyvästi. Tilintarkastuskertomus liitetään yhteiselle kirkkovaltuustolle esitettäviin tilinpäätösasiakirjoihin. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän tilinpäätös oli ylijäämäinen ,31 euroa (vuonna 2016 ylijäämä ,60). Talousarviossa ylijäämäksi ennustettiin 7.433,00 euroa. Ennustettua suurempi ylijäämä johtui ennen kaikkea säästöistä henkilöstömenoissa, säästöissä toimintamenoissa sekä rahoitustuotoista. Myös puun myyntituotot olivat arvioituja suuremmat. Kirkollisveroja tilikaudella kertyi ( ) euroa ja valtionkorvausta ( ) euroa. Yhteisöverosta aiemmilta vuosilta kertyi maksettavaa ( ) euroa. Kirkollisverotuloja kertyi noin euroa vähemmän kuin mitä talousarviossa ennustettiin ja noin euroa vähemmän kuin vuonna Toimintatuotot (ilman sisäisiä eriä) olivat ( ) euroa. Toimintakulut olivat ( ) euroa. Rahoitustuottoja kertyi tilikauden aikana ( ) euroa. Suunnitelman mukaiset poistot olivat tilikaudelta ( ) euroa. Tilikauden aikana investoinneista merkittävin oli Hämeenlinnan kirkkoon hankittu flyygeli, hankintahinta euroa. Rahoituslaskelma osoittaa, että seurakuntayhtymän rahavarat ovat tilikauden aikana lisääntyneet ( ) euroa. Yhtymällä oli tilinpäätöshetkellä noteeratuissa arvopapereissa ja pankkitileillä yhteensä ( ) euroa. Seurakuntayhtymän noteeratut sijoitukset ja rahoitusarvopaperit on kirjattu hankinta-arvoon tai sitä alempaan markkina-arvoon. Lyhytaikaista vierasta pääomaa oli ( ) euroa, josta (970.05) euroa on lomapalkkavelkoihin liittyviä jaksotuksia. Pitkäaikaista vierasta pääomaa ei seurakuntayhtymällä ole. Liitteenä on seurakuntayhtymän tasekirja vuodelta Talous- ja henkilöstöjaosto käsittelee seurakuntayhtymän vuoden 2017 tilinpäätöksen ja tasekirjan liitteineen sekä lähettää aineiston edelleen yhteisen kirkkoneuvoston käsiteltäväksi ja allekirjoitettavaksi.

7 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 7 Yhteinen kirkkoneuvosto 3 / / 9 Liitteenä on seurakuntayhtymän tasekirja vuodelta Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee, hyväksyy ja allekirjoittaa seurakuntayhtymän vuoden 2017 tilinpäätöksen ja tasekirjan liitteineen sekä luovuttaa aineiston edelleen tilintarkastajille. Yhteinen kirkkoneuvosto Tilintarkastus pidettiin Liitteenä 3 on tilintarkastaja Mari Säynätjoen allekirjoittama tilintarkastuskertomus ja liitteenä 4 on Yhteenveto vuoden 2017 tilintarkastuksesta (luottamuksellinen). Tilintarkastaja esittää tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä seurakuntayhtymän hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilikaudelta Yhteinen kirkkoneuvosto lähettää tasekirjan ja tilintarkastuskertomuksen yhteiselle kirkkovaltuustolle ja esittää, että yhteinen kirkkovaltuusto 1. hyväksyy tasekirjan, 2. päättää, että tilikauden ylijäämäksi kirjataan ,31 euroa ja ylijäämä siirretään taseen ylijäämien tilille, 3. päättää, että hautainhoitorahaston tilikauden ylijäämäksi kirjataan ,44 euroa ja ylijäämä siirretään hautainhoitorahaston taseen ylijäämien tilille, 4. päättää tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille vuodelta 2017.

8 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 8 24 Ojoisten tonttien myynti Yhteinen kirkkoneuvosto 6 / / 86 Asemakaavan muutoshakemus Kiiskentien, Peninpolun ja Killintien tontille Seurakuntayhtymä omistaa Kiiskentien, Peninpolun ja Killintien varrella tontin, jonka pinta ala 9873 m2. Alueella on asemakaava ja tontti on kaavoitettu kaavamerkinnällä Y yleisten rakennusten korttelialue. Tontin tehokkuusluku e = 0,5 (tehokkuusluku = kerrosalan suhde tontin pinta-alaan) eli rakennusoikeutta olisi käytettävissä on 4936 m2. Tontille on aikoinaan ajateltu rakentaa Poltinahon seurakuntatalon tyylinen seurakuntatalo/kirkko. Tontin asemakaavan muutoksesta on kaupungin edustajien kanssa neuvoteltu jo useamman vuoden ajan ja näissä neuvotteluissa on kartoitettu erilaisia vaihtoehtoja pientalo tai rivitalo rakentamiselle. Viimeisissä neuvotteluissa on päädytty ratkaisuun, jossa tontti on jaettu kymmeneksi (10) omakotitalotontiksi, joiden pinta-alat vaihtelevat 813 m m2 välillä. Tässä vaihtoehdossa rakennusoikeus / omakotitalo on 200 m2 ja talousrakennus 60 m2, jolloin rakennusoikeus käytetään yhteensä 2600 m2 (tehokkuus e = 0,26). Asemakaavan muutoshakemusta perustellaan seuraavasti: 1. Seurakuntayhtymällä ei ole tarvetta seurakuntatalon/kirkon rakentamiseen Ojoisten alueelle. 2. Kyseiselle tontille sijoitettu kaavan mukainen rakennus olisi suuri rakennusmassa pientalovaltaisessa ympäristössä. 3. Tontin muuttaminen omakotitalotonteiksi sopii hyvin pientalovaltaiselle alueelle ja se tukisi kaupungin strategiaa tiivistää kaupunkirakentamista. Alueelle ei tarvitse rakentaa uutta tietä. Liitteenä 8 on alueen nykyinen asemakaava ja liitteenä 9 suunnitelma uudeksi tonttijaoksi. Suunnittelussa asiantuntijana on toiminut Ajan Arkkitehdit Oy / arkkitehti Asko Kaipainen. Yhteinen kirkkoneuvosto lähettää Hämeenlinnan kaupungille liitteen 9 mukaisen asemakaavan muutoshakemuksen koskien Kiiskentien, Peninpolun ja Killintien tonttia ja esittää, että hakemus käsiteltäisiin kaupunginhallituksessa viimeistään alkuvuonna Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 5 / / 63 Maankäyttösopimuksen hyväksyminen koskien Killintie 3 asemakaavaa nro 2534 Hämeenlinnan kaupungin kaupunkirakennelautakunta on kokouksessaan päättänyt esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyisi Killintien asemakaavan nro 2534 ja että kaupunginhallitus hyväksyisi asemakaavakarttaan nro 2534 liittyvän Killintie 3 rakentamistapaohjeen noudatettavaksi aluetta rakennettaessa. Esityslistan liitteenä 8 on kuvattu prosessi, miten seurakuntayhtymän marraskuussa 2015 tekemä kaavamuutoshakemus on edennyt, mm. kuulutukset, selvitykset, luonnokset ja niihin tehdyt muutokset, muistutukset yms. Yleisellä tasolla voidaan todeta prosessin edenneen hyvin ilman huomautuksia. Esityslistan liitteenä 9 on laadittu asemakaavakartta ja asemakaava-merkinnät ja määräykset. Esityslistan liitteenä 10 on kaupungin ja seurakuntayhtymän välinen maankäyttösopimus, jonka hyväksyminen on edellytys asemakaavan nro 2534 saattamisessa päätökseen kaupunginvaltuuston toimesta. Sopimuksen mukaan seurakuntayhtymä suorittaa

9 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 9 kaupungille osuutenaan asemakaavan laatimisesta ja toteuttamiskustannuksiin yhteensä euroa. Maksu erääntyy 3 kuukauden kuluessa, kun ensimmäinen uuden kaavan mukainen tontti luovutetaan. Sopimus raukeaa, jos kaupunginvaltuusto ei hyväksy kyseessä olevaa asemakaavaa tai jos hyväksymispäätös ei saa lainvoimaa. Talousjohtaja selvittää asiaa kokouksessa suullisesti. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta käsittelee ja lähettää yhteiselle kirkkoneuvostolle hyväksyttäväksi liitteen 10 mukaisen maankäyttö-sopimuksen koskien Killintien 3 asemakaavaa nro 2534 (kiinteistö , pinta-ala 9873 m2). Yhteinen kirkkoneuvosto 6 / / 84 Maankäyttösopimuksen hyväksyminen koskien Killintie 3 asemakaavaa nro 2534 Esityslistan liitteenä 5 on kuvattu prosessi, miten seurakuntayhtymän marraskuussa 2015 tekemä kaavamuutoshakemus on edennyt, mm. kuulutukset, selvitykset, luonnokset ja niihin tehdyt muutokset, muistutukset yms. Yleisellä tasolla voidaan todeta prosessin edenneen hyvin ilman huomautuksia. Esityslistan liitteenä 6 on laadittu asemakaavakartta ja asemakaava-merkinnät ja määräykset. Esityslistan liitteenä 7 on kaupungin ja seurakuntayhtymän välinen maankäyttösopimus, jonka hyväksyminen on edellytys asemakaavan nro 2534 saattamisessa päätökseen kaupunginvaltuuston toimesta. Sopimuksen mukaan seurakuntayhtymä suorittaa kaupungille osuutenaan asemakaavan laatimisesta ja toteuttamiskustannuksiin yhteensä euroa. Maksu erääntyy 3 kuukauden kuluessa, kun ensimmäinen uuden kaavan mukainen tontti luovutetaan. Sopimus raukeaa, jos kaupunginvaltuusto ei hyväksy kyseessä olevaa asemakaavaa tai jos hyväksymispäätös ei saa lainvoimaa. Talousjohtaja selvittää asiaa kokouksessa suullisesti. Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy liitteen 7 mukaisen maankäyttö-sopimuksen koskien Killintien 3 asemakaavaa nro 2534 (kiinteistö , pinta-ala 9873 m2). Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 / / 9 Ojoisten tonttien myynti Hämeenlinnan kaupunginvaltuusto hyväksyi asemakaavan nro 2534 Killintie 3 kokouksessaan Kaava sai lainvoiman Hakemus tonttijaon muutoksesta ja lohkomistoimituksen käynnistämisestä jätettiin kaupungille Kaupungin tonttipäällikkö Jukka Luokkala hyväksyi tonttijaon muutoksen nro 2485 korttelissa 11-26, uudet tontit nrot Lohkomistoimituksen ajankohta ei esityslistaa kirjoitettaessa ollut vielä selvillä. Seurakuntayhtymän vuoden 2018 talousarvion käsittelyn yhteydessä päätettiin, että Ojoisten tonttien myynti käynnistetään mahdollisimman pikaisesti. Seurakuntayhtymän osalta on vielä päätettävä tonttien myyntihinnoista, myyntiehdoista sekä myyntitavasta. Talousjohtaja selvittää asiaa kokouksessa suullisesti. Johtokunta nimeää keskuudestaan kaksi tä yhdessä talousjohtajan ja kiinteistöpäällikön kanssa laatimaan esityksen tonttien hinnoista, myyntiehdoista ja myyntitavasta yhteisen kirkkoneuvoston kokouksen päätettäväksi.

10 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 10 Samalla johtokunta valtuuttaa valmistelutyöryhmän käyttämään työssään asiantuntija-apua harkintansa mukaan. Johtokunta nimesi keskuudestaan puheenjohtaja Antti Hiedan ja varapuheenjohtaja Marja- Leena Nykäsen yhdessä talousjohtajan ja kiinteistöpäällikön kanssa laatimaan esityksen tonttien hinnoista, myyntiehdoista ja myyntitavasta yhteisen kirkkoneuvoston kokouksen päätettäväksi. Samalla johtokunta valtuutti valmistelutyöryhmän käyttämään työssään asiantuntija-apua harkintansa mukaan. Yhteinen kirkkoneuvosto Tonttien myyntejä valmisteleva työryhmä kokoontui ensimmäisen kerran perjantaina Työryhmä tutustui alueeseen myös paikanpäällä Ojoisilla. Kiinteistöpäällikön ollessa estyneenä osallistumaan kokoukseen hänen sijallaan paikalla oli kiinteistösihteeri. Kokouksessa päätettiin pyytää välitystarjoukset kahdelta kiinteistövälittäjältä koskien koko myyntiprosessin hoitamista välityspalkkioineen sekä hinta-arvioita tonteista. Lisäksi päätettiin pyytää erillinen asiantuntija-arvio kohteiden hinnoittelusta ja tutustua myös Hämeenlinnan kaupungin käyttämiin hinnoittelumalleihin tonttien myynneissä. Toisen kerran työryhmä kokoontui tiistaina , kun kaikki tarjoukset ja selvitykset oli saatu. Kokouksessa työryhmä arvioi ensin erilaisia hinnoittelumalleja (kiinteä neliöhinta, tonttikohtainen hinta, pohjahinta+tarjous, suljettu tarjous tai ns. huutokauppa ) sekä eri mallien etuja ja haittoja. Työryhmä päätyi esittämään kiinteää neliöhintaa lisättynä osuudella Hämeenlinnan kaupungille maksettavasta maankäyttösopimuksen kustannuksesta. Työryhmän mielestä kiinteä neliöhinta on selkeä ja tasapuolinen myös myöhemmässä vaiheessa tapahtuvien tonttien myyntien osalta. Toiseksi työryhmä arvioi erilaisia myyntiehtoja ja rajoitteita (yksityishenkilöt, yritykset, rakentajat, yhteisöt, kunnan et, seurakunnan et, etusija lapsiperheille, montako tonttia voi ostaa) päätyen ratkaisuun, että tontit myydään yksityishenkilöille yksi tontti / ostaja. Tämän ratkaisun nähtiin olevan tasapuolinen kaikkien hakijoiden kesken. Kolmanneksi työryhmä kävi keskustelun myyntitavasta päätyen ratkaisuun, että tämän pitkään kestäneen prosessin osalta myyntityö saatettaisiin loppuun seurakuntayhtymän oman henkilöstön toimesta, koska merkittävä osa ns. hallintotyöstä jää seurakuntayhtymän hoidettavaksi. Seurakuntayhtymän oman mainonnan ja www-sivujen lisäksi tontit olisivat myynnissä myös Hämeenlinnan kaupungin www-sivuilla. Aiemmin kesken ollut tonttien lohkomistoimituskokous pidettiin kaupungintalolla torstaina Kokouksen päätöksistä on 30 pv valitusoikeus. Koska valituksia ei tullut, toimitus sai lainvoiman Ojoisten tonttien myyntihinnaksi asetetaan 59 e/m2 ja tämän lisäksi jokaiseen tonttiin kohdistuu yksikymmenesosa Hämeenlinnan kaupungille maksettavasta maankäyttösopimuksen kustannuksesta (maankäyttösopimus / 10 = euroa / tontti). Tontit myydään yksityishenkilöille. Jos ensivaiheen tonttihaussa toukokuussa samaa tonttia hakee useampi hakija,

11 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 11 suoritetaan arvonta hakijoiden kesken. Tämän jälkeen tontit myydään varausjärjestyksessä. Tonttien varausmaksu on euroa ja se erääntyy maksettavaksi viikon kuluessa yhteisen kirkkoneuvoston hyväksyttyä ostotarjouksen. Lisäksi yhteinen kirkkoneuvoston päätti, että mikäli ensivaiheen tonttihaussa toukokuussa arvonta tarvitsee järjestää, niin konsultoidaan asiantuntijaa arvonnan käytännön toteutuksesta.

12 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Lähetekeskustelu yhteisen kirkkoneuvoston kokoonpanosta, talous- ja henkilöstöjaoston tarpeellisuudesta, kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kokoonpanosta ja perussäännöstä Kun seurakuntayhtymä aloitti alusta, oli tavoitteena mahdollisimman laaja edustuksellisuus. Yhtymän yhteisen kirkkoneuvoston määräksi valittiin Kirkkojärjestyksen 10 luvun 10 :n mukaisesti suurin mahdollinen seitsemäntoista tä (tuomiokapitulin seurakuntien kirkkoherroista määräämä puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja viisitoista tä). Näin kaikki seurakunnat saivat edustuksen yhteiseen kirkkoneuvostoon. Talous- ja henkilöstöjaosto oli toimielimenä pitkään ollut sekä Hämeenlinnan ja Vanajan seurakuntakuntayhtymässä sekä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan organisaatiossa. Tätä käytäntöä jatkettiin uuden yhtymän aloittaessa. Yhteisen kirkkoneuvoston ja sen talous- ja henkilöstöjaoston tehtävät on määrätty yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön pykälissä 9 ja 15, eikä niihin ole tehty muutoksia vuoden 2009 jälkeen. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtosääntöä päivitettiin ten lukumäärän osalta, kun Rengon seurakunta liittyi osaksi Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaa. Johtokunnan illä ei ole henkilökohtaista varatä. Liitteenä 5 on seurakuntayhtymän perussääntö, liitteenä 6 yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö ja liitteenä 7 kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan johtosääntö. Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto käy lähetekeskustelun yhteisen kirkkoneuvoston kokoonpanosta, talous- ja henkilöstöjaoston tarpeellisuudesta, kiinteistö- ja hautaustoimen kokoonpanosta ja perussäännöstä Yhteinen kirkkoneuvosto kävi keskustelun päätösesityksessä mainituista asioista.

13 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Muut asiat Muita asioita ei ollut. 27 Seuraava kokous Puheenjohtajan päätösesitys: Seuraava yhteisen kirkkoneuvoston kokous pidetään torstaina klo Vanajan seurakuntakodilla. 28 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus an liitetään Kirkkolain 24 luvun 3-5 :n mukaiset ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemisestä sekä todettiin pöytäkirjan pykälät, joista oikaisuvaatimusta eikä valitusta voida tehdä. 29 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 26.4..2018 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja Käsitellyt asiat 16

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 20.30 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Keskusseurakuntatalon Ristin salissa, Rauhankatu 14, Hämeenlinna. Kokouksen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 4.5.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 4.5.2017 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Jari Eerola Iija Filen Anja Huostila Anniina

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 6.10.2016 kello 18.00 20.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jussi Hanska Anja Huostila

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 15.11.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 68 - xx Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 15.11.2018 kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Iija Filen Jussi Hanska

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.3.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 16.11.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 75 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 26.4.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 19.08 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Häppölä Anna-Kaisa Iivonen Anniina Kilpeläinen Heikki. Lindroth Heikki

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Häppölä Anna-Kaisa Iivonen Anniina Kilpeläinen Heikki. Lindroth Heikki YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 16.11.2017 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Kalaja Timo puheenjohtaja Ansaharju Aulis varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä.

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä. YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.3.2018 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 20.06 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund Sara Syyrakki Mika

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.1.2017 kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filén

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 18.00 20.05 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Heikki Lindroth Anneli Marttila

Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.1.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1-15- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 23.3.2017 kello 17.30 20.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari Eerola Iija

Lisätiedot

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 7.5.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 5.5.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Erkki Jaalama varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 28.4.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 23.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.9.2018 kello 17.30 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.3.2015 klo 17 17.40 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 20.32 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 22.3.2018 kello 18.00 19.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filen Jussi Hanska

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 27.10.2015 kello 18.00 20.40 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6.3.2018 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 31.5.2018 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Iija Filen Jussi Hanska

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 22.3.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja Käsitellyt asiat 1-15

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 19.2.2018 klo 17 - Kokouspaikka Läsnä Kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano Ulla, jäsen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14 N:o 2/2017 Sivu 14 Kokousaika Keskiviikko 14.6.2017 klo 19.00 20.06 seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Katainen Jaakko varajäsen poissa Laukkanen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 20.22 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poistui kello 17.45 Hintikka Raimo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot