Laihia Kokouskutsu 1 (16) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Laihia Kokouskutsu 1 (16) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta"

Transkriptio

1 Laihia Kokouskutsu 1 (16) Aika , klo 17:00 Paikka Teknisen kokoushuone Käsiteltävät asiat 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 128 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta 129 Kokouksen asialistan hyväksyminen 130 Lukuvuoden koulujen työpäivät 131 Palveluseteli varhaiskasvatukseen 132 Kahden esiopetuksen opettajan palvelusuhteen ehtojen muutos 133 Erityisopettajan viran täyttölupa 134 Rauhalan koulun avajaiset 135 Viranhaltijapäätökset 136 Muut mahdolliset asiat 137 Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

2 Laihia Kokouskutsu 2 (16) Osallistujat Erkki Aro, puheenjohtaja Ritva Lämpsä, 1. varapuheenjohtaja Markus Hyytinen, sihteeri Anneli Riski Jukka Harju Jukka Jänisoja Kati Tiala Miika Pohjola Sari Muurimäki Tiina Friman Arvo Koivuniemi Petri Somppi

3 Laihia Kokouskutsu 3 (16) 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

4 Laihia Kokouskutsu 4 (16) 128 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta valitsee kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa.

5 Laihia Kokouskutsu 5 (16) 129 Kokouksen asialistan hyväksyminen hyväksyy kokouskutsun yhteydessä olevan asialistan kokouksen työjärjestykseksi.

6 Laihia Kokouskutsu 6 (16) 130 Lukuvuoden koulujen työpäivät LAIDno Valmistelija / lisätiedot: Markus Hyytinen markus.hyytinen@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja Liitteet 1 Koulujen työ- ja loma-ajat Hallintosäännön 56 mukaan sivistys- ja päättää päivähoidon, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja lomaajoista. Perusopetuslaki 23 mukaan lukuvuosi perusopetuksessa lukuvuosi alkaa 1 päivänä elokuuta ja päättyy 31 päivänä heinäkuuta. Lukuvuodessa on 190 työpäivää. Lukuvuoden työpäivistä vähennetään kuitenkin muuksi arkipäiväksi kuin lauantaiksi sattuva itsenäisyyspäivä, loppiainen ja vapunpäivä. Lukuvuoden koulutyön päättymisajankohdasta säädetään asetuksella. Lukuvuoden aikana itsenäisyyspäivä on torstai ja vapunpäivä on keskiviikko. Koulupäiviä lukuvuodelle on siis 188. päättää lukuvuoden työ- ja loma-ajat liitteen mukaisesti.

7 Laihia Kokouskutsu 7 (16), 93, , 115, , 131, Palveluseteli varhaiskasvatukseen LAIDno , , 93 Valmistelijat / lisätiedot: Maija Kajaala maija.kajaala@laihia.fi varhaiskasvatuksen johtaja Talousarviossa 2017 tavoitteeksi on varhaiskasvatuksen osalta asetettu selvitys yksityisen päivähoidon mahdollistamisesta palvelusetelin avulla. Varhaiskasvatuksen johtaja Maija Kajaala tekee selvitystä asiasta kokouksen yhteydessä. päättää merkitä asian tiedoksi ja päätetään jatkotoimenpiteistä asian suhteen. Päätös päätti yksimielisesti merkitä asian tiedoksi ja jatkaa asian käsittelyä lokakuussa, kun Laihian tunnusluvut ovat tarkemmin selvillä. Merkitään, että varhaiskasvatuksen johtaja Maija Kajaala saapui kokoukseen asiantuntijaksi ja poistui kokouksesta ennen päätöksentekoa., , 115 Valmistelijat / lisätiedot: Maija Kajaala maija.kajaala@laihia.fi varhaiskasvatuksen johtaja Varhaiskasvatuksenjohtaja Maija Kajaala tekee selvitystä palvelusetelin arvon määräytymisestä varhaiskasvatuksessa kokouksen yhteydessä. päättää merkitä asian tiedoksi sekä päättää jatkotoimenpiteistä.

8 Laihia Kokouskutsu 8 (16) Päätös päätti merkitä selvityksen palvelusetelin arvon määräytymisestä varhaiskasvatuksessa tiedoksi. päätti, että otetaan käyttöön palveluseteli ja perustetaan työryhmä selvittämään yksityiskohdat. päätti, että työryhmään kuuluu lautakunnan jäsenet Tiina Friman, Anneli Riski sekä sivistys- ja vapaaajanjohtaja Markus Hyytinen ja varhaiskasvatuksen johtaja Maija Kajaala ja tarvittaessa talousjohtaja Sinikka Alamylläri. Merkitään, että varhaiskasvatuksen johtaja Maija Kajaala saapui kokoukseen asiantuntijaksi ja poistui kokouksesta ennen päätöksentekoa., , 131 Valmistelija / lisätiedot: Markus Hyytinen, Maija Kajaala markus.hyytinen@laihia.fi, maija.kajaala@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja, varhaiskasvatuksen johtaja Liitteet 1 Varhaiskasvatuksen organisaatio kevät 2018 Varhaiskasvatuksen palvelusetelin käyttöön ottamiseksi on perustettu työryhmä selvittämään yksityiskohtia. Työryhmä on kokoontunut ja tavannut yksityisen päiväkotiyrityksen Touhulan edustajan sekä Pilke Päiväkodit edustajat on tavattu. Lisäksi varhaiskasvatuksen johtaja ja sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja ovat tavanneet Norlandian edustajat Liitteenä varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja lapsimäärät syksyllä Oheismateriaalina: Kustannusvertailua. merkitsee työryhmän palaverit tiedoksi. Lautakunta päättää asian jatkotoimenpiteistä.

9 Laihia Kokouskutsu 9 (16) 132 Kahden esiopetuksen opettajan palvelusuhteen ehtojen muutos LAIDno Valmistelija / lisätiedot: Markus Hyytinen, Maija Kajaala markus.hyytinen@laihia.fi, maija.kajaala@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja, varhaiskasvatuksen johtaja Laihian kunnassa on kaikkiaan kuusi esiopetuksen järjestämispaikkaa ja kuusi esiopetuksen opettajaa. Esiopetus on varhaiskasvatuksen alaista toimintaa ja siitä vastaa tällä hetkellä varhaiskasvatuksen johtaja. Tällä hetkellä kuudesta esiopettajasta kaksi toimii OVTES:in soveltamisalalla ja loput neljä KVTES:in soveltamisalalla. Pääosin kaikkien esiopettajien työtehtävät esiopetuksen osalta ovat samanlaisia. OVTES:in alla olevilla esiopettajilla on kuitenkin ns. opetusvelvollisuustyöaika ja muilla yleistyöaika. Samoin vuosilomajärjestelmä on erilainen. Laihialla valmistuu uusi koulurakennus vuoden 2017 loppuun mennessä. Samalla kun uusi koulu nyt valmistuu keskusta-alueen esiopetuksen lapset Vallinmäen päiväkotiyksiköstä, Länsitien esiopetusyksiköstä ja Kirkonkylän koulun esiopetusyksiköstä siirtyvät uudelle koululle, jossa siis tarjotaan esiopetusta päivähoidon yhteydessä. Samalla Kirkonkylän koulun alla toimiva esiopetuksen opettaja (nykyisin OVTES:in palvelusuhteessa toimiva) siirtyy uuteen päivähoidon yksikköön uuden koulurakennuksen yhteyteen. Lisäksi sivistys- ja on päättänyt koko kunnan tasolla varhaiskasvatuksen uudesta organisaatiorakenteesta, jossa esiopetuksen johtaminen siirtyy uuden valitun päiväkodin johtajan alaisuuteen alkaen. vapaa-ajanjohtaja ja varhaiskasvatuksen johtaja ovat järjestäneet yhteistoimintaneuvottelut kahdelle esiopetuksen opettajalle, jotka toimivat OVTES:in palvelusuhteen ehdoin. Neuvotteluissa on esitetty nykyisten esiopetuksen opettajien virkasuhteiden irtisanomista ja tarjottu työsopimussuhdetta lastentarhanopettajan tehtävissä päivähoidossa. Kummallakin esiopettajalla on mahdollisuus jatkaa esiopetuksen opettajina kuten muutkin KVTES:in alla tällä hetkellä esiopetuksen opettajana työskentelevät lastentarhanopettajat toimivat. Neuvotteluissa on tuotu ilmi myös se, että henkilöstön tasapuolinen kohtelu puoltaa palvelusuhteen ehtojen muuttamista. Laihian kunnan hallintosäännön 26 mukaan virkasuhteen muuttamisesta työsuhteeksi päättää kunnanhallitus. Samoin hallintosäännön 25 mukaan kunnanhallitus päättää ko virkojen lakkauttamisesta. Viranhaltijalain 37 mukaan virkasuhde voidaan irtisanoa asianomaisen yksikön tehtävien uudelleen järjestelyn vuoksi taikka muista niihin verrattavista syistä. Irtisanomisaika ko. tapauksissa on kuusi kuukautta. Oheismateriaalina: Käydyt yhteistoimintaneuvottelut, niiden kutsu ja pöytäkirjat sekä Kuntatyönantajalehden 2/2016 artikkeli.

10 Laihia Kokouskutsu 10 (16) esittää kunnanhallitukselle, että 1) esiopetuksen kaksi tuntiopettajaa irtisanotaan viroistaan ja he siirtyvät lastentarhanopettajan toimiin alkaen ja 2) esiopetuksen tuntiopettajan virat lakkautetaan alkaen.

11 Laihia Kokouskutsu 11 (16), 120, , 133, Erityisopettajan viran täyttölupa LAIDno , , 120 Valmistelijat / lisätiedot: Markus Hyytinen markus.hyytinen@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja Laihialla on toiminut lukuvuoden alusta alkaen perusopetuksen toiminta-aloittain opiskelevien ryhmä. Vaikeammin kehitysvammaisten oppilaiden opetus voidaan järjestää oppiainejaon sijasta toiminta-alueittain. Myös muulla tavoin vammaisen tai vakavasti sairaan oppilaan opetus voi olla oppilaan terveydentilaan liittyvistä syistä perusteltua järjestää toiminta-alueittain. Toiminta-alueittain opetus järjestetään Laihialla omassa pienryhmässä, jonka enimmäismäärä on kuusi oppilasta. Opetusryhmässä oppilaat voivat olla 6-16-vuotiaita vuosiluokilla 1-9. Uuden viran perustamisesta ei tule kustannusvaikutuksia, koska kyseessä oleva ryhmä toimii jo. Uuden erityisopettajan toimenkuva koostuu toiminta-alueittain opiskelevan oppilasryhmän opettamisesta. Pätevyysvaatimus toimeen on asetuksen 105/ mukainen eli perusopetuslain 17 :n 1 momentissa tarkoitetuille oppilaille esiopetusta ja kehitysvammaisille oppilaille myös muuta erityisopetusta on kelpoinen antamaan myös henkilö, joka on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon ja erityisopettajan opinnot. päättää esittää kunnanhallitukselle uuden erityisopettajan viran perustamista alkaen. Esittelijän kokouksessa muuttama päätösehdotus päättää esittää kunnanhallitukselle laajaalaisen erityisopettajan viran perustamista alkaen. Päätös päätti yksimielisesti esittää kunnanhallitukselle laaja-alaisen erityisopettajan viran perustamista alkaen., , 133

12 Laihia Kokouskutsu 12 (16) Valmistelija / lisätiedot: Markus Hyytinen markus.hyytinen@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja käsittelee ja keskustelee uudelleen edellisen kokouksen viran täyttölupaan liittyvää asiaa. Kustannustehokkaampi vaihtoehto olisi alkuperäisen esityksen kaltainen virka sekä se mahdollistaa laajemman hakijoiden joukon. Virkaan voidaan ottaa niin alemman kuin ylemmän korkeakoulututkinnon omaava henkilö. päättää esittää kunnanhallitukselle uuden erityisopettajan viran perustamista aikaisintaan alkaen.

13 Laihia Kokouskutsu 13 (16), 122, , 134, Rauhalan koulun avajaiset LAIDno , , 122 Valmistelijat / lisätiedot: Markus Hyytinen markus.hyytinen@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja Rauhalan yksikkö valmistuu vuoden 2017 loppuun mennessä. Uuden koulun avajaiset on hyvä järjestää alkuvuodesta Tarkempi ohjelma ja avajaisten järjestely sovitaan yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja koulun kanssa. päättää, että uuden koulun avajaiset järjestetään torstaina Päätös hyväksyi yksimielisesti esittelijän tekemän ehdotuksen., , 134 Valmistelija / lisätiedot: Markus Hyytinen markus.hyytinen@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja Uuden Rauhalan koulun vihkiäisiin on suunniteltu ohjelmaa. Alkuperäisen suunnitelma oli pitää vihkiäiset Ohjelman suunnittelun kannalta parempi päivä olisi maanantai päättää, että uuden koulun avajaiset järjestetään maanantaina

14 Laihia Kokouskutsu 14 (16) 135 Viranhaltijapäätökset Kuntalain 92 :n mukaan kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja tai johtosäännössä määrätty viranhaltija voivat ottaa käsiteltäväksi asian, joka on tämän lain nojalla siirretty sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunnan toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen voimaantulleen hallintosäännön 55 :n mukaan lautakunnan alaisen viranomaisen sekä lautakunnan jaoston on ilmoitettava lautakunnalle tekemistään ottokelpoisista päätöksistä lukuun ottamatta työnjohtoasioita (esim. vuosilomat, päivystysvapaat, ei harkinnanvaraiset virka- tai työvapaat, koulutus- ja virkamatkamääräykset) tai asiaryhmiä, joista lautakunta on ilmoittanut, ettei se käytä otto-oikeuttaan. varhaiskasvatuslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätösluettelot ajalta (CaseM) esillä kokouksessa. sivistys- ja vapaa-ajanjohtajan päätösluettelo varhaiskasvatuksen johtajan päätösluettelo kirjastotoimenjohtajan päätösluettelo päiväkodinjohtajan päätösluettelo perhepäivähoidonohjaajan päätösluettelo perusopetuksen johtavan rehtorin päätösluettelo apulaisrehtori Aki Timon päätösluettelo apulaisrehtori Sanna Schöningin päätösluettelo lukion rehtorin päätösluettelo

15 Laihia Kokouskutsu 15 (16) 136 Muut mahdolliset asiat

16 Laihia Kokouskutsu 16 (16) 137 Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Valmistelija / lisätiedot: Markus Hyytinen markus.hyytinen@laihia.fi sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja päättää, että tämän kokouksen tarkistettu pöytäkirja julkaistaan Laihian kunnan kotisivuilla Pöytäkirjan liitteenä on nähtävänä oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus kokouksen päätöksiin.

Laihia Pöytäkirja 10/ (21) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 10/ (21) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 10/2017 1 (21) Aika, klo 16:58-19:01 Paikka Teknisen kokoushuone Käsitellyt asiat 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 128 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta 129

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ (24) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 9/ (24) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 9/2017 1 (24) Aika, klo 17:00-20:25 Paikka Keskuskoulun ruokala, C-rakennus, Länsitie 62 Käsitellyt asiat 111 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 112 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ (14) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 8/ (14) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 8/2017 1 (14) Aika, klo 17:30-20:53 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 103 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 104 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ (14) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 6/ (14) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 6/2017 1 (14) Aika, klo 17:15-19:02 Paikka Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa Rewell Center, Kvarken kokoustila Käsitellyt asiat 76 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 77

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (17) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (17) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (17) Aika, klo 17:31-19:18 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 63 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (22) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (22) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (22) Aika, klo 17:30-20:37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 75 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 76 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 19.09.2018, klo 19:00-20:46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (20) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (20) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (20) Aika, klo 17:29-19:43 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 61 Pöytäkirjan tarkistus 62 Päivähoidon

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 2/ (31) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 2/ (31) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 2/2018 1 (31) Aika, klo 17:00-22:15 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 17 Lautakunnan kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (13) Vapaa-aikalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (13) Vapaa-aikalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (13) Aika 12.06.2018, klo 18:00-18:40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 34 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 7/ (26) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 7/ (26) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 7/2017 1 (26) Aika, klo 17:30-22:02 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 85 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta 87 Kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 10/ ( 24) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 10/ ( 24) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 10/2018 1 ( 24) Aika 11.12.2018, klo 17:32-20:05 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 131 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (16) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (16) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (16) Aika 14.09.2017, klo 18:00-19:47 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie Käsitellyt asiat 42 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 7/ (19) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 7/ (19) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 7/2017 1 (19) Aika 07.12.2017, klo 18:09-19:58 Paikka Valtuustosali, Laihiantie 50 Käsitellyt asiat 64 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 65 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 14.12.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, 32300 Mellilä SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Maunulan ala-asteen 1 (6) johtokunta

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Maunulan ala-asteen 1 (6) johtokunta HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala SIVU Maunulan ala-asteen 1 (6) johtokunta KOKOUSAIKA TIISTAI 3.10.2017 KLO 17.37-19.14 KOKOUSPAIKKA Maunulan ala-aste Puheenjohtaja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 2.12.2014 klo 17.30-18.10 Paikka Kunnanvirasto, alakerran kahvihuone Asiat 95 Kokouksen avaaminen 96 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 97 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin 19.01.2018 Koululautakunta Aika: Paikka: Torstai 25.01.2018 kello 19.00 (Kahvit ennen kokousta klo 18.40 alkaen) Lukio. - Kokouksen alussa

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 4/2019 1 ( 10) Aika 24.04.2019, klo 13:03-15:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 30 Kokouksen avaus 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 2/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Tiistaina 29.1.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja Aki

Lisätiedot

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Aika 20.02.2017, klo 13:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsiteltävät asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Päiväkodin

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 17) Tarkastuslautakunta Tilintarkastuksen väliraportti tilikauden 2018 tilintarkastuksesta

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 17) Tarkastuslautakunta Tilintarkastuksen väliraportti tilikauden 2018 tilintarkastuksesta Laihia Pöytäkirja 1/2019 1 ( 17) Aika 24.01.2019, klo 13:00-16:33 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 6/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 6/2017 1 (15) Aika 01.11.2017, klo 18:00-19:23 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 53 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 54 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :30, Esityslista 1

Sisällysluettelo KO, :30, Esityslista 1 Sisällysluettelo KO, 17.12.2018 18:30, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 2 Koulujen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2019-2020... 2 3 Päiväkodinjohtajan virka... 3 4 Tiedoksiantoasiat...

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 10) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 10) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 7/2018 1 ( 10) Aika 19.12.2018, klo 17:00-18:06 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 31) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 31) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2019 1 ( 31) Aika 13.02.2019, klo 18:00-21:06 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 12) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 12) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 6/2018 1 ( 12) Aika 19.11.2018, klo 17:30-19:40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski REISJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta 1/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 10.01.2018 klo 16.30 17.30 Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Parkkila Kimmo, puheenjohtaja Haikola Piia, jäsen Pesola

Lisätiedot

Laihia Kokouskutsu 1 (24) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Kokouskutsu 1 (24) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Kokouskutsu 1 (24) Aika 29.03.2017, klo 17:30 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat 35 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta 37 Kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (14) Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (14) Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (14) Aika 16.05.2018, klo 18:00-19:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 39 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 153. 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja 153. 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2015 Sivu 1 / 1 3991/12.01.00/2015 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (26) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (26) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (26) Aika, klo 17:00-17:46 Paikka Valtuustosalin aula Käsitellyt asiat 49 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta 51 Kokouksen

Lisätiedot

TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018

TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018 TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018 Aika: maanantaina 1.10.2018 klo 18 Paikka: Ylä-Fallintie 54, 00690 Helsinki Läsnä: Heidi Antinkari, puheenjohtaja Hanna Vieruaho, huoltajajäsen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 28.09.2016 Sivu 1 / 1 3739/2016 12.01.00.00 151 Lukuvuoden 2017-2018 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta 115 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2013 klo 18-18.39 Kokouspaikka Koskisali, Hämeentie 12, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018. Kisatien koulu. 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018. Kisatien koulu. 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018 KOKOUSAIKA Torstai 6.9.2018 klo 18.00-20.25 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 43 Kokouksen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU 8/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 51 Varhaiskasvatuksen talousarvio vuodelle 2014 52

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ (13) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 6/ (13) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 6/2018 1 (13) Aika, klo 17:00-19:45 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 86 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 87 Pöytäkirjan

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.2.2019 klo 18.00 19.11 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 14 Kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 20) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Aika , klo 17:30-20:37. Kunnanhallituksen kokoushuone

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 20) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Aika , klo 17:30-20:37. Kunnanhallituksen kokoushuone Laihia Pöytäkirja 7/2018 1 ( 20) Aika 13.09.2018, klo 17:30-20:37 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanhallituksen kokoushuone 92 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-12-05 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 5.12.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 2/ (15) Perusturvalautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 2/ (15) Perusturvalautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Aika 16.02.2017, klo 18:00-20:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 3/ (13) Elinvoimajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 3/ (13) Elinvoimajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 3/2018 1 (13) Aika 19.04.2018, klo 17:00-18:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ ( 21) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 9/ ( 21) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 9/2018 1 ( 21) Aika 14.11.2018, klo 17:31-19:34 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 120 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Lukuvuoden työajat

Lukuvuoden työajat Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 127 Lukuvuoden 2017-2018 työajat Asianro 895/12.00.01/2016 Sivistysjohtaja Matti Sivonen 22.11.2016: Perusopetuslain 23 :n mukaan lukuvuosi alkaa 1. päivänä elokuuta ja

Lisätiedot

Laihia Kokouskutsu 1 (22) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Kokouskutsu 1 (22) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Kokouskutsu 1 (22) Aika 01.02.2018, klo 17:30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Maanantai klo 18.00

Maanantai klo 18.00 REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 /2018 KOKOUSAIKA Maanantai 17.9.2018 klo 18.00 Kisatien koulu Sivunro KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivistyslautakunta 24.01.2018 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 24.01.2018 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 62

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 62 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 59 Kasvatus- ja opetuslautakunta 10.05.2016 AIKA 10.5.2016 klo 18:15 18:59 PAIKKA Ahtialan päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2018 / 3 1(5) PL Helsingin kaupunki Johtokunta

Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2018 / 3 1(5) PL Helsingin kaupunki Johtokunta Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2018 / 3 1(5) PL 3719 00099 Helsingin kaupunki Johtokunta 4.10.2018 Puistopolun peruskoulun johtokunnan kokous Aika Torstai 4.10.2018 klo 18.05 19.41 Paikka Läsnä: Puistopolun

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 7/ (18) Kunnanhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 7/ (18) Kunnanhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 7/2018 1 (18) Aika 28.03.2018, klo 16:08-17:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 111 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 112

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen koskien

Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen koskien Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 754/01.00.01/2016 345 Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen 5.10.2016 93 koskien Kaanaan koulun ja päiväkodin sekä Tahvion ja Tikanmaan koulujen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 7/2016 KOKOUSAIKA Torstai 15.9.2016 klo 18.00 19.35 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE 54 Osavuosikatsaus ajalta 1.1.-30.6.2016 55 Koulujen lukuvuoden

Lisätiedot

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös Kunnanhallitus 385 21.11.2016 Kunnanhallitus 404 05.12.2016 Sivistyslautakunnan päätös 26.10.2016 81 (Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2017-2018),

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (25) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja asialistan hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 1/ (25) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja asialistan hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (25) Aika, klo 19:03-21:32 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja asialistan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2014 Sivu 1 / 1 3815/12.01.00/2014 177 Lukuvuoden 2015-2016 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (26) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (26) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2018 1 (26) Aika, klo 17:31-20:32 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 25.01.2017 klo 17:03-18:00 PAIKKA Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 1/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 1/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 6.2.2014 klo 18.00-20.50 Paikka Päiväkoti Mustikka Asiat 1 Kokouksen avaaminen 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 5 Tuntiopettajan

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 18 Kokousaika 24.2.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kettulan päiväkoti Käsiteltävät asiat 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo

Konneveden kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 3/2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 14.3.2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo JÄSEN: Antti Waris, pj Henri Hedman, vpj Pirkko Hynninen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely

Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 662/00.02.02/2018 110 Teknisen lautakunnan otto-oikeusmenettely Hallintopäällikkö Anne Rantala 4.6.2018: Raision kaupunginhallitus on päättänyt 21.5.2018 118 päätösten

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 5/2018 KOKOUSAIKA Maanantai 6.8.2018 klo 18.00-19.52 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 36 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Emmi Romppainen Emmi Romppainen

Emmi Romppainen Emmi Romppainen Kokouskutsu Nro Koulutuslautakunta 21.3.2019 2 Kokousaika TORSTAI 28.3.2019 KLO 18.00 Kokouspaikka Miinan koulun opettajien huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely

Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 975/00.02.02/2018 57 Vapaa-aikalautakunnan otto-oikeusmenettely Sivistysjohtaja Juha-Pekka Lehmus 26.9.2018: Raision kaupunginhallitus on päättänyt 21.5.2018 118

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 3/ (42) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 3/ (42) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 3/2018 1 (42) Aika, klo 17:31-22:32 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 34 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2014 1 (5) 397 Sosiaali- ja terveysviraston viranhaltijoiden päätösten ottovalvonnan muuttaminen HEL 2014-013172 T 00 01 00 Päätös päätti kumoten kaupunginhallituksen sosiaali-

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ ( 15) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 9/ ( 15) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 9/2018 1 ( 15) Aika 21.11.2018, klo 12:55-15:14 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 14.5.2014 klo 18-19.20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin 20.01.2017 Koululautakunta Aika: Paikka: Keskiviikko 25.01.2017 kello 19.00 KH huone Kokoukseen kutsutut: Koululautakunnan jäsenet Huhtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 20.02.2017, klo 13:11-14:22 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17

Lisätiedot

41 Kokouksen avaus 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Tilintarkastussuunnitelma 2018

41 Kokouksen avaus 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Tilintarkastussuunnitelma 2018 Laihia Pöytäkirja 6/2018 1 ( 15) Aika 22.08.2018, klo 14:03-15:45 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanhallituksen kokoushuone 41 Kokouksen avaus 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Tilintarkastussuunnitelma

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (11) Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (11) Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (11) Aika 07.03.2018, klo 18:04-18:52 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 11.01.2017, klo 18:00-19:01 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Lautakunnan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 9/2018 1 (11) Aika 17.04.2018, klo 16:45-16:52 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 140 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 141 Pöytäkirjan tarkistus 142 Maanvuokrasopimus/Isootupa

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16. Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 18 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 19

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16. Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 18 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 19 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16 Kasvatus- ja opetuslautakunta 24.03.2015 AIKA 24.03.2015 klo 18:00 20.25 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika, klo 17:00-19:02 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 35 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 20) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 20) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 6/2019 1 ( 20) Aika 19.06.2019, klo 17:30-20:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 79 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 26.01.2016 AIKA 26.01.2016 klo 18:06 20:47 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokala KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 25.11.2015 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Asiat 110 Vuorotteluvapaahakemus, ei julkaista Internet-sivuilla 111 Vuorotteluvapaahakemus,

Lisätiedot