Omistajan ohjekirja FIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Omistajan ohjekirja FIN"

Transkriptio

1 IKÄRYHMILLE FIN Omistajan ohjekirja FIN Lue koko ohjekirja ennen tuotteen kokoonpanon aloittamista.pidä ostokuitti samassa paikassa tämän ohjekirjan kanssa mahdollisia takuuasioita varten. VAROITUS: Pieniä osia. Ei sovi alle 3 -vuotiaille lapsille VAROITUS: Aikuisen pitää suorittaa ajoneuvon kokoonpano. tuotemerkit omistaa Daimler AG ja niiden käyttöön on saatu lisenssi. VAROITUS: Sisältää teräviä ruuveja. AIkuisen pitää suorittaa kokoonpano. VAROITUS: Aikuisen pitää aina valvoa ajoneuvon käyttöä.

2 TÄRKEÄÄ Lataa akkua vähintään 12 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Muista: Lataa akku aina ajoneuvon käytön jälkeen. Lataa akku vähintään kerran kuukaudessa vaikka ajoneuvoa ei käytettäisi. Akku voi vaihingoittua, mikäli et noudata näitä ohjeita. Takuu ei kata tilanteita, joissa on toimittu käyttöohjeiden vastaisesti. Tärkeää tietoa * Aikuisen pitää suorittaa ajoneuvon kokoonpano. Kokoonpanoon kuluu aikaa noin 30 minuuttia. * Akkua pitää ladata vähintään 12 tuntia ennen ajoneuvon ensimmäistä käyttökertaa. * Ei sovi käytettäväksi nurmikolla tai heinikossa. * Ajoneuvo on tarkoitettu käytettäväksi asfaltilla, betonilla, laatoituksilla ja muilla vastaavilla tasaisilla ja kovilla alustoilla. * Anna lapselle tarkat ohjeet ajoneuvon käyttämiseen ja valvo koko ajan ajoneuvon turvallista käyttöä ja seuraavien turvallisuusohjeiden noudattamista:. - Ajoneuvoa on käytettävä aina istuimella istuen. - Ajajan on aina käytettävä kenkiä. - Ajoneuvossa saa olla vain yksi ajaja kerrallaan. - Huolehdi aina, ettei ajoneuvoa ajava lapsi pääse tarttumaan ajoneuvon renkaisiin tai muihin pyöriviin osiin. * Käytä ajoneuvoa vain ulkona. Monet sisätilojen lattiamateriaalit voivat vahingoittua ajoneuvon käytöstä. * * Älä milloinkaan ylitä laitteen enimmäispainorajaa (30 kg kuorma), jotta akselisto, voimansiirto ja moottori eivät vahingoitu.

3 Varoitus Turvallisuusohjeita * Tuotetta saavat käyttää vain yli 3 -vuotiaat. * Käyttäjän enimmäispaino on 30 kg. Tuotetta saa käyttää vain yksi lapsi kerrallaan. * Aikuisen on valvottava ajoneuvon käyttöä koko ajan. * Pakkauksessa on runsaasti pieniä osia. Pidä lapset poissa tuotteen luota kokoonpanovaiheessa. * Tarkista tuote säännöllisesti vikaantumisten, vaurioiden ja löystyneiden osien varalta. Kiristä löystyneet osat tarvittaessa. * Akku voi irrota paikoiltaan, jos tuote on koottu väärin tai ajoneuvo kaatuu. Noudata tarkoin käyttöohjeita. * Jos on kylmempää kuin -18 astetta, ei ajoneuvon käyttöä suositella, sillä jotkin ajoneuvon osat voivat vaurioitua herkemmin kylmässä. * Älä käytä ajoneuvoa sateessa. Säilytä ajoneuvo kuivassa paikassa. * Tarkista aina, että ajoneuvon istuin on tukevasti kiinni paikoillaan. * Akku ja laturi eivät ole leluja. Tarkista akku ja laturi säännöllisesti vikaantumisten varalta. Jos vikoja ilmenee, ota yhteyttä tuotteen jälleenmyyjään. * Älä viritä tai muuta sähkökytkentöjä. Vääräntyyppisen akun tai laturin käyttäminen voi aiheuttaa tulipalon tai räjähdyksen vaaran. * Akkukotelo ei säilytystila. Akun ympärillä ei saa säilyttää mitään ylimääräistä, sillä ylimääräinen tavara voi aiheuttaa tulipalon vaaran. Ajoturvallisuus * Aikuisen on valvottava ajamista koko ajan. * Anna lapselle riittävä ohjeistus ajamiseen ja huolehdi siitä, että lapsi ymmärtää annetut ohjeet ja seuraavat seikat: - Ajoneuvolla saa ajaa vain tasaisilla alustoilla ja poissa kaltevilta pinnoilta, jotta ajoneuvo ei kaatuisi. - Ajoneuvolla ei saa ajaa uima-altaisen läheisyydessä tai muissa paikoissa, joissa on vaarana suistua veteen. - Ajoneuvolla pitää pysyä pois liikenteen seasta ja valvoa, ettei ajo-alueelle tule vahingossakaan muita ajoneuvoja. Vaikka lapsi osaisi hallita ajoneuvoa tavanomaisissa tilanteissa, voi eteen tulla yllättäviä tilanteita, joita lapsi ei hallitse. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että aikuinen valvoo ajoneuvon käyttöä koko ajan. *Sääntöjä ajamiselle: - Ajajan on aina istuttava kunnolla istuimella ja käytettävä kenkiä ajaessaan. - Ajoneuvossa saa olla vain yksi lapsi kerrallaan. - Ajoneuvolla ei saa ajaa liikenteen tai muiden ajoneuvojen joukossa. - Ajoneuvolla ei saa ajaa veden läheisyydessä. - Ajoneuvolla ei saa ajaa hiekalla tai soralla. - Ajoneuvolla ei saa ajaa pimeässä. - Ajoneuvolla ei saa ajaa ylä- tai alamäkeen. - Ajoneuvolla ei saa ajaa syttyvien nesteiden tai kaasujen lähettyvillä (kuten bensiini, lakka, asetoni yms.), sillä siitä voi aiheutua tulipalo tai räjähdys. - Ajoneuvon liikkuviin osiin ei saa päästä mitään ylimääräisiä esineitä tai kehon osia. Liikkuvat osat ovat suuri riski hiusten tai sormien takertumisella ja siten sisältävät onnettomuuden vaaran. Kiinnitä pitkät hiukset tarvittaessa sekä poista kaulaliinat ja vastaavat.

4 Akun turvallisuusohje Sähköturvallisuus Varoitus Akku voi irrota, jos ajoneuvo kaatuu. Käytä aina akun suojusta paikoillaan. Vaaran välttämiseksi: - Älä milloinkaan muokkaa sähkökytkentöjä. Kytkentöjen muokkaaminen voi vahingoittaa tuotetta ja aiheuttaa henkilövahingon tai tulipalon vaaran. - Väärän akkutyypin tai laturin käyttäminen voi aiheuttaa tulipalon tai räjähdyksen. * Akkua saa käsitellä vain aikuinen. Akku on painava ja se sisältää vaarallisia happoja. * Älä anna lapsen käsitellä tai asentaa akkua. * Lue akkua koskevat turvallisuusohjeet ennen tuotteen käyttämistä. * Tarkista akku ja sen liittimet ajoittain niiden irtoamisen tai vikaantumisten varalta. * Käytä akkulaturia vain kuivassa tilassa. * Sähköjärjestelmässä on lämpörele, joka katkaisee sähkön laitteesta, mikäli se kuormittuu liikaa. Järjestelmä palautuu käyttökuntoon automaattisesti noin 10 sekunnin kuluttua. Sähkön syöttö voi kuitenkin katketa heti uudelleen, jos ylikuormitus jatkuu. Älä ylitä laitteen 30 kg maksimikuormaa äläkä hinaa mitään kuormaa ajoneuvolla. Älä myöskään yritä ajaa ajoneuvolla sellaisilla pinnoilla, jotka ovat käyttöohjeen vastaisia (mäet, esteet ja epätasaiset pinnat). Renkaiden pyörimisen estäminen voi laukaista lämpöreleen. Tärkeää tietoa akkuun liittyen: * Ennen ensimmäistä käyttökertaa, akkua on ladattava vähintään 12 tuntia. * Akkua ei saa poistaa ajoneuvosta latauksen aikana. * Akun pitää olla ladattaessa pystyasennossa. * Akun napoja ei saa oikosulkea missään tilanteessa. * Älä lataa akkua paikoissa, joissa alusta on herkkä akkuhapoille. Käytä tarvittaessa alustalla suojaa. * Jos akku on ikääntynyt toimimattomaksi eikä enää lataannu, vaihda akku uuteen vastaavaan. Tarkista akun teknisten arvojen vastaavuus. * Vain samaa akkutyyppiä saa käyttää akkua vaihdettaessa. * Varmista, että akun liittimien napaisuus vastaa merkintöjä. Ole varovainen Käytä laturia vain kuivassa tilassa

5 Akun lataaminen VAROITUS * Käytä laitteessa vain ladattavaksi tarkoitettuja akkuja. * Varmista, että laturin ja akun jännitteet ovat yhteensopivat. * Varmista, että laturin jännitemerkinnät sopivat pistorasiasta saatavan sähkön kanssa. Laturi Akunlatausliitin Lataus Lataa ensimmäisellä latauskerralla vähintään 12 tuntia. 1. Avaa kojelaudassa latausliittimen luukku. 2. Liitä laturi latausliittimeen. 3. Kytke laturi pistorasiaan (normaali 230 V pistorasia). HUOM! Laturi lämpenee hieman latauksen aikana ja se on normaalia. 4. Kun lataus on valmis, tyypillisesti 8-10 tunnin kuluttua (älä kuitenkaan lataa yli 24 tuntia), irrota laturi pistorasiasta ja latausliittimestä. Akun vaihtaminen 1. Irrota istuin. 2. Irrota akun liittimet. 3. Irrota akkua paikoillaan pitävät neljä ruuvia. 4. Nosta akku varovasti pois paikoiltaan. 5. Aseta uusi vastaava akku paikoilleen samalla tavalla kuin alkuperäinen akku oli ennen sen irrotusta.

6 Akun ylläpito ja hävittäminen Ylläpito * Jos akku vuotaa, vältä kontaktia akkuhapon kanssa ja poista akku. Pakkaa vioittunut akku tiiviiseen muovipussiin ja toimita se paikalliseen ongelmajätteen kierrätyspisteeseen. * Jos akkuhappoa joutuu iholle tai silmiin, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Huuhtele hapolle altistunutta aluetta kylmällä vedellä lääkäriä odotellessa. * Jos akkuhappoa joutuu nieluun, pitää heti niellä runsaasti vettä. Ota välittömästi yhteys lääkäriin. Älä anna oksettavia lääkkeitä tai yritä muutenkaan aiheuttaa oksennusreaktiota. * Älä lataa akku koskaan pidempään kuin 24 tuntia. * Akun yli- tai alilataus voi lyhentää akun käyttöikää ja lyhentää ajoaikaa. * Lataa akku aina jokaisen ajokerran jälkeen, riippumatta siitä kuinka kauan ajoneuvolla ajettiin. * Akun pitää olla ladattaessa pystyasennossa. * Lataa akku ennen ajoneuvon varastointia. * Lataa akku vähintään kerran kuukaudessa, vaikka ajoneuvoa ei olisi käytetty lainkaan. * Akku voi vahingoittua, jos sen jättää pitkäksi ajaksi lataamatta. * Jos ajoneuvo jätetään käyttämättä pidemmäksi aikaa kuin kahdeksi kuukaudeksi, suosittelemme akun poistamista ajoneuvosta. * Älä säilytä akkua yli 24 asteen tai alle -24 asteen lämpötiloissa. * Varmista aina, että akku pysyy ajon aikana tiukasti paikoillaan eikä se pääse liikkumaan time paikoiltaan. * you charge E xamine the the battery battery, charger and its connector for excessive wear or damage each * Poista aina käyttökelvottomaksi vanhentunut akku ajoneuvosta ja vaihda tilalle uusi vastaava akku. * Jos akku vuotaa, voi se vahingoittaa ajoneuvoa. Akun hävittäminen * Akku pitää hävittää ympäristöystävällisesti asianmukaisessa kierrätyspisteessä. * Älä milloinkaan laita akkua muun talousjätteen sekaan. * Poista aina vanhentunut akku ajoneuvosta. * Hävitä akku asianmukaisesti. Älä milloinkaan hautaa tai polta akkua. * Älä heitä akkua tuleen. Akku voi räjähtää tai vuotaa vaarallisesti. Pidentääksesi akun käyttöikää, lataa se jokaisen käyttökerran jälkeen. Lataamista suositellaan myös kun tuotetta ei ole käytetty kuukauteen.

7 Osaluettelo * Varmista ennen kokoonpanon aloittamista, että kaikki osat ovat olleet mukana toimituksessa. * Metalliosissa on pinnalla suojaöljyä, joka suojaa osia kuljetuksen aikana. Puhdista ja kuivaa öljyllä suojatut metalliosat talouspaperilla ennen kokoonpanoa. Kori x 1 Ratti x 1 Sivupeilit x 2 Istuin x 1 Eturenkaat x 2 Takarenkaat x 2 Pultti x 1 (Ø5 x 36 mm) Ruuvi x 3 (Ø4 x 12 mm) Mutteri x 1 (5 mm) Laturi x 1 (6 V / 12 V) Käyttöohje x 1 Aluslevy x 7 (12 x 1,5 mm) Sokka x 4 Tuulilasi x 1 Koristekapseli x 4 Työkalut: (ei mukana) Varaosat: Ruuvimeisseli Jakoavain Aluslevy x 2 (12 x 1,5 mm) Mutteri x 1 (5 mm) Ruuvi x 2 (Ø4 x 12 mm) Sokka x 2

8 Kokoonpano Varoitus: Huomaa, että komponenttien joukossa on irrallaan pieniä osia. Tästä syystä kokoonpanovaiheessa suosittelemme lasten pitämistä etäämmällä. Tuotteen kokoonpano kuuluu aikuiselle. Vaihe 1 Takarenkaat Vaihe 2 Vaihe 3 1. Aloita poistamalla sokat pyöristä pihdeillä. Aseta sitten takapyörä paikoilleen niin, että sokan alle tulee aluslevy. Katso, että takapyörän hammastus istuu paikoilleen auton voimansiirtoon. Pyöräytä tarvittaessa, jotta hammastus istuu kunnolla. Aseta lopuksi pyörän sokka paikoilleen ja käännä sokan päät sivuille kuvan mukaisesti, jotta sokka pysyy paikoillaan. Vaihe 1 Vaihe 2 Eturengas Vaihe 3 2. Asenna koristekapselit paikoilleen kuvan mukaisesti. Varmista tiukka istuvuus paikoillaan. Tee sama toiselle puolelle. 3. Asenna eturenkaat kuvan mukaisesti niin, että renkaan kummallekin puolelle tulee aluslevy. Toimi sokan kanssa samalla tavalla kuin takarenkaan kohdalla.

9 Kokoonpano 4. Asenna koristekapselit eturenkaisiin samalla tavalla kuin takarenkaisiin. 5. Asenna ratti paikoilleen kuvan mukaisesti. Ratti työnnetään paikoilleen ja kiristetään paikoilleen pultilla ja mutterilla. Ratin on tärkeää istua akselissaan niin syvällä kuin mahdollista. 6. Asenna tuulilasi paikoilleen kuvan mukaisesti. Tuulilasi painetaan paikoilleen ja sen jälkeen kiinnitetään kahdella ruuvilla (Ø4 x 12 mm.)

10 Kokoonpano 7. Sivupeili työnnetään paikoilleen, kunnes kuuluu napsahdus. Sama toistetaan toisella puolella. 8. Liitä akkukaapelit akkuun. 9. Aseta istuin paikoilleen koriin kuvan mukaisesti ja kiinnitä se istuimen takaa ruuvilla (Ø4 x 12 mm.). 10. Asenna kaukosäätimeen antenni paikoilleen ja tarkista, että kaukosäätimessä on kaksi AA -paristoa, joiden suojamuovit on poistettu.

11 Ajoneuvon käyttö Virran kytkentä: Virta kytketään päälle ja pois ON/OFF -kytkimestä (ON = päälle, OFF = pois päältä). Ajo eteenpäin: Siirrä vaihteenvalitsinta eteenpäin ja paina kaasupoljinta.käytä ajoneuvoa tämän sijaan kaukosäätimellä, jos lapsi ei vielä osaa itse käyttää ajoneuvoa. Ajo taaksepäin: Siirrä vaihteenvalitsinta taaksepäin ja paina kaasupoljinta. Käytä ajoneuvoa tämän sijaan kaukosäätimellä, jos lapsi ei vielä osaa itse käyttää ajoneuvoa. Eteen Taakse Pysähtyminen: Ajoneuvo pysähtyy, kun kaasupoljinta ei enää paineta. Akun tila Äänippäimet Äänet: Ratissa on kuvan mukaiset näppäimet, joilla voi antaa äänimerkin tai soittaa musiikkia. Kappaleen vaihtamiseksi, paina lyhyesti nappia Next/+. Äänenvoimakkuuden lisäämiseksi tai vähentämiseksi kolmen sekunnin ajan napista Next/+ (lisää) tai Prev/- (vähemmän). Ylikuormitussuoja: Ajoneuvon automatiikka sammuttaa auton ylikuormitustilanteessa esimerkiksi silloin, kun kuormaa on liikaa tai ajetaan sopimattomassa maastossa. Ajoneuvo palautuu käyttökuntoon muutamassa sekunnissa (jos aiheuttaja on poistunut) tai kun ylikuumentunut ajoneuvo on jäähtynyt. Ylläpito: * Kuivaa ajoneuvo tarvittaessa pehmeällä liinalla. Puhdista ajoneuvo tarvittaessa pehmeällä liinalla, haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella. * Säilytä ajoneuvo kuivassa tilassa, kun sitä ei käytetä. Kosteus voi vahingoittaa ajoneuvoa, erityisesti sen elektroniikkaa. * Muista ladata akkua vähintään kerran kuukaudessa, myös ajoneuvon ollessa käyttämättömänä. * Tarkista muoviosat säännöllisesti. Vaihda rikkoontunut osa tarvittaessa. * Tarkista ajoneuvon ruuvit säännöllisesti. Kiristä ruuvit tarvittaessa. Kaasupoljin

12 Ongelmanratkaisua: Ongelma Mahdollinen syy Ratkaisu Ajoneuvo ei liiku Sähköinen suojapiiri on lauennut. Sähköinen suojapiiri voi laueta ja pysäyttää ajoneuvon, jos se on ylilastattu tai ajo-olosuhteet ovat raskaat. Suojapiiri nollautuu automaattisesti noin 10 sekunnissa, ja ajoneuvo toimii taas normaalisti. Välttääksesi jatkuvaa automaattista virtakatkoa, älä ylilastaa ajoneuvoa /painorajoitus 30kg maksimi) tai hinaa mitään ajoneuvon takana. Älä aja ylös mäkiä tai aja kiinteitä esteitä päin, jolloin pyörät lakkaavat pyörimästä mutta moottori rasittuu. Irrallaan olevat johdot tai liittimet. Tarkista kaikki johdot ja liittimet. Pidä huolta, että liittimet ovat kiinni akussa ja ettei akun ympärillä ole ylimääräistä materiaalia. Loppuun kulunut akku. Akku ei kestä ikuisesti vaan kuluu loppuun 1-3 vuodessa hyvälläkin hoidolla. Vaihda akku uuteen samanlaiseen. Alilatautunut akku. Uuden akun tulisi antaa olla latauksessa 12 tuntia ennen ensikäyttöä ajoneuvossa. Sen jälkeen, akkua pitää ladata vähintään 8-10 tunnin ajan jokaisen käyttökerran jälkeen. Älä ikinä lataa kauemmin kuin 24 tuntia kerrallaan. Tarkista kaikki liittimet ja tarkista että laturi on kiinni seinäpistokkeessa. Pidä huolta, että seinäpistoke toimii ja on kytketty päälle. Laturi ei toimi. Laturisi on ehkä rikki. Hanki uusi vastaava laturi tai ota tarvittaessa yhteys jälleenmyyjään. Ajoneuvo toimi ensin, mutta pysähtyi yllättäen Vahingoittunut kytkin. Löysällä oleva johdin tai liitin. Altistettuna vedellä tai kosteudelle, kytkimet (esim. vaihdevipu tai kaasupoljin) voivat vioittua. Kytkimet voivat kärsiä myös irtosorasta ja liasta. Puhdista tai ota tarvittaessa yhteyttä jälleenmyyjään. Tarkista kaikki johdot ja liittimet. Pidä huolta, että liittimet ovat kiinni akussa ja ettei akun ympärillä ole ylimääräistä materiaalia. Sähköinen suojapiiri on lauennut. Sähköinen suojapiiri voi laueta ja pysäyttää ajoneuvon, jos se on ylilastattu tai ajo-olosuhteet ovat raskaat. Suojapiiri nollautuu automaattisesti noin 10 sekunnissa, ja ajoneuvo toimii taas normaalisti. Välttääksesi jatkuvaa automaattista virtakatkoa, älä ylilastaa ajoneuvoa (painorajoitus 30kg maksimi) tai hinaa mitään ajoneuvon takana. Älä aja ylös mäkiä tai aja kiinteitä esteitä päin, jolloin pyörät lakkaavat pyörimästä mutta moottori rasittuu. Jos suojapiiri laukeaa jatkuvasti ota yhteyttä jälleenmyyjään

13 Ongelmanratkaisua: Ongelma Mahdollinen syy Ratkaisu Ajoaika jää lyhyeksi (alle tunti per ajokerta) Alilatautunut akku Huolehdi, että akkua on ladattu 12 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä ja 8-10 tuntia jokaisen käyttökerran jälkeen (ei yli 24 tuntia). Huolehdi, että liittimet ovat kunnolla kiinni. Varmista, että laturin pistorasiaan tulee virta. Ylilatautunut akku Jos akku on jäänyt laturiin pitkäksi aikaa (esim moneksi päiväksi), on se ehkä vahingoittunut. Vaihda akku tarvittaessa uuteen tai ota yhteyttä jälleenmyyjään. Vanhentunut akku Akku ei kestä ikuisesti vaan kuluu loppuun 1-3 vuodessa hyvälläkin hoidolla. Vaihda akku uuteen samanlaiseen. Ajoneuvo on hidas tai ei muuten toimi kunnolla Alilatautunut akku Huolehdi, että akkua on ladattu 12 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä ja 8-10 tuntia jokaisen käyttökerran jälkeen (ei yli 24 tuntia). Huolehdi, että liittimet ovat kunnolla kiinni. Varmista, että laturin pistorasiaan tulee virta. Akku tarvitsee latausta Huolehdi akun latauksesta jokaisen käyttökerran jälkeen Vanhentunut akku Akku ei kestä ikuisesti vaan kuluu loppuun 1-3 vuodessa hyvälläkin hoidolla. Vaihda akku uuteen samanlaiseen. Ajoneuvossa on liika kuormaa Auto on ylikuormittunut tai ylikuumentunut Älä salli auton ylikuormitusta. Vain yksi lapsi autoon kerrallaan ja maksimissaan 30 kg painoa. Älä salli mitään hinausta auton perässä. Käytä autoa vain kovilla ja tasaisilla alustoilla.

14 Ongelmanratkaisua: Ongelma Mahdollinen syy Ratkaisu Ajoneuvo ei toimi kunnolla (pysähtyy kesken ajon) Löysällä oleva johdin tai liitin Vikaantunut moottorin liitin Tarkista kaikki johdot ja liittimet. Pidä huolta, että liittimet ovat kiinni akussa ja ettei akun ympärillä ole ylimääräistä materiaalia. Ota yhteyttä jälleenmyyjään. Kaasupoljinta painettaessa ajoneuvo ei liiku, vaikka vaihde on päällä ja akku on ladattu Outoa mekaanista ääntä moottorista Laturi lämpiää latauksen yhteydessä Akku pitää ääntä latauksen aikana Löysällä oleva johdin tai liitin Moottorivauriol Vioittunut moottori tai vaihteisto Tämä on normaalia Tämä on jossain määrin normaalia Tarkista kaikki johdot ja liittimet. Pidä huolta, että liittimet ovat kiinni akussa ja ettei akun ympärillä ole ylimääräistä materiaalia Ota yhteyttä jälleenmyyjään. Ota yhteyttä jälleenmyyjään. EI vaadi toimenpiteitä. Ei vaadi toimenpiteitä.

15 Osaluettelo HUOM! Kaikki osat eivät näy kuvassa. Osa kuvattu vain ajoneuvon yhdeltä puolelta. Osanumero Kpl Osanumero Kpl Osanumero Kpl 1. Ajovalo 2 8. Ratti Taka-akseli 1 2. Keula 1 9. Istuin Akku 1 3. Lokasuoja Takavalo Koristekapseli 4 4. Konepelti Takahelma Etupyörä 2 5. Tuulilasi Tuki Eturunko 1 6. Sivupeili Vaihteisto 1 7. Kojelauta Takapyörä 2

Omistajan ohjekirja VAROITUS:

Omistajan ohjekirja VAROITUS: FI Omistajan ohjekirja Lue koko ohjekirja ennen tuotteen kokoonpanon aloittamista. Pidä ostokuitti samassa paikassa tämän ohjekirjan kanssa mahdollisia takuuasioita varten. VAROITUS: Tukehtumisvaara. Sisältää

Lisätiedot

KYOSHO NeXXt pikaohje

KYOSHO NeXXt pikaohje KYOSHO NeXXt pikaohje VAROITUKSET Tuote ei sovellu alle 14-vuotiaille muutoin kuin vanhempien valvonnassa. ÄLÄ aja autoa huonolla säällä, kuten sateessa, lumisateessa, kovassa tuulessa tai pimeässä. Tuote

Lisätiedot

Radio-ohjattava 4WD WLtoys A9X9 1:18 (Mallit: 949, 959, 979)

Radio-ohjattava 4WD WLtoys A9X9 1:18 (Mallit: 949, 959, 979) Radio-ohjattava 4WD WLtoys A9X9 1:18 (Mallit: 949, 959, 979) Sivu 1 / 7 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuote ei ole lelu, se on suunniteltu 14-vuotiaille

Lisätiedot

Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuote ei ole lelu, se on suunniteltu 14-vuotiaille ja vanhemmille

Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuote ei ole lelu, se on suunniteltu 14-vuotiaille ja vanhemmille 12428 Radio-ohjattava 4WD Buggy WLtoys 1:12 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuote ei ole lelu, se on suunniteltu 14-vuotiaille ja vanhemmille Tuotteen

Lisätiedot

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä SUOMI 49 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.philips.com/welcome. Yleiskuvaus (Kuva 1) 1 Terä

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

Akkujen ylläpito. Yleistä akkujen ylläpidosta VAROITUS!

Akkujen ylläpito. Yleistä akkujen ylläpidosta VAROITUS! Yleistä akkujen ylläpidosta Yleistä akkujen ylläpidosta VAROITUS! Akut sisältävät syövyttävää happoa. Tämän vuoksi on oltava varovainen sekä käytettävä asianmukaisia suojavarusteita työskenneltäessä akkujen

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

STIHL AP 100, 200, 300. Turvallisuusohjeet

STIHL AP 100, 200, 300. Turvallisuusohjeet { STIHL AP 100, 200, 300 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista.

Lisätiedot

Turvallisuusohjeet. Vaarat. Turvatoimenpiteet kaikkien ajoneuvojen kanssa työskentelyyn. Erikoistoimenpiteet ilmajousitetuissa ajoneuvoissa VAROITUS!

Turvallisuusohjeet. Vaarat. Turvatoimenpiteet kaikkien ajoneuvojen kanssa työskentelyyn. Erikoistoimenpiteet ilmajousitetuissa ajoneuvoissa VAROITUS! Työskentely nostetun ajoneuvon ja päällirakenteen kanssa Työskentely nostetun ajoneuvon ja päällirakenteen kanssa Mekaaniset ja hydrauliset nostolaitteet voivat kaatua tai laskeutua vahingossa virheellisen

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W Nuorkami Sähkösavustin 1100W TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA - Ennen laitteen käyttöönottoa, lue käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. - Laitteen osat voivat olla teräviä, käytä

Lisätiedot

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 FI SUOMI 1 YLEISTÄ Tämä kuvake tarkoittaa VAROITUS. Ohjeita on

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

VAROITUS: Tämä lelu on koottava aikuisen toimesta.

VAROITUS: Tämä lelu on koottava aikuisen toimesta. LASTEN SÄHKÖAUTO ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Lue käyttöohje huolellisesti. Lue ja sisäistä tämä käyttöohje ennen ajoneuvon käyttöä! Käyttöohje on olennainen osa tuotetta. Säilytä se, koska se sisältää tärkeää

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet Li-Ion Akkupack Käyttöohje Turvaohjeet STABILA-litiumioniakkupakkauksen ja verkkolaitteen käyttöohje Tärkeitä ohjeita Lue turvaohjeet ja käyttöohje huolellisesti läpi. Tämä käyttöohje on säilytettävä ja

Lisätiedot

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSIA 2 LATAUS 2 VIANETSINTÄ JA HUOLTO 3 TAKUU 5 VAROITUKSIA Älä käytä laturin seinäpistokkeessa jatkojohtoa, jos mahdollista. Jos joudut käyttämään

Lisätiedot

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje ELK-68 Käyttöohje Varotoimenpiteet Käytä tätä laitetta turvallisesti ja tehokkaasti. Lue ohje huolellisesti ennen käyttöä. Korjauksen saa suorittaa vain valtuutettu huolto. Sammuta virrat jos menet leimahdus

Lisätiedot

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V

HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER81 HQ ERIKOISNOPEA YLEISKÄYTTÖINEN LATURI PARISTOILLE AAA/AA/C/D/9V LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

Lithiumakun oikeanlainen käyttö ja säilytys.

Lithiumakun oikeanlainen käyttö ja säilytys. Lithiumakun oikeanlainen käyttö ja säilytys. Laadukas Lithiumakku on turvallinen ja pitkäikäinen, kun sitä käytetään ja säilytetään oikein. Oikeanlaisella käytöllä ja säilytyksellä akun käyttöikää voi

Lisätiedot

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Tulo (Micro USB) (Lataa PBA-12000BLACK) Lähtö Lähtö 1. Lataa DENVER PBA-12000BLACK verkkolaitteella (verkkolaite ei mukana). 2. Lataa DENVER PBA-12000BLACK liittämällä

Lisätiedot

Halkomakone 7 tn Käyttöohje

Halkomakone 7 tn Käyttöohje Halkomakone 7 tn Käyttöohje Lue kaikki ohjeet huolellisesti. Opi tuntemaan koneen käyttötarkoitus, rajoitukset ja mahdolliset vaarat ennen käyttämistä. Käytä työsylinterin käyttö vipua siten että vedät

Lisätiedot

Ladattava retkisuihku

Ladattava retkisuihku FIN SE Käyttöohje Bruksanvisning Ladattava retkisuihku Uppladdningsbart campingdusch / Rechargeable Camping Shower USB» Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja noudata kaikkia annettuja

Lisätiedot

Turvallisuusohjeet. Työskentely nostettujen ajoneuvojen ja päällirakenteiden parissa. Vaarat. Varotoimenpiteet kaikille ajoneuvoille

Turvallisuusohjeet. Työskentely nostettujen ajoneuvojen ja päällirakenteiden parissa. Vaarat. Varotoimenpiteet kaikille ajoneuvoille Työskentely nostettujen ajoneuvojen ja päällirakenteiden parissa Työskentely nostettujen ajoneuvojen ja päällirakenteiden parissa Mekaaniset ja hydrauliset nostolaitteet voivat kaatua tai laskeutua virheellisen

Lisätiedot

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä käyttöohjeita.

Lisätiedot

SÄHKÖPYÖRÄ. Käyttöohje

SÄHKÖPYÖRÄ. Käyttöohje SÄHKÖPYÖRÄ Käyttöohje Käyttöohje Crescent /Monark sähköpyörä Teknisiä tietoja Moottori Bafang SWXK, max teho 250 W Akku (Crescent) 37V / 11 Ah Phylion Smart BMS (Monark) 37V / 8,8 Ah Phylion Smart BMS

Lisätiedot

100 E-SCOOTER SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

100 E-SCOOTER SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE 100 E-SCOOTER SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE TUOTEOSAT Vaakasuuntaine Vaakasuuntainen Kädensijan Kädensija Pidennysputki Kiristin Emäputki Kasauspidike Kasausjousi Pystysuuntaine Latausliitäntä Jalkakatkaisin

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito...

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito... WCS-61 KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart Ennen kuin käytät laitetta, lue huolella kohta Turvallisuus, jotta osaat käyttää laitetta oikein. Säilytä käyttöohjeet. Voit tarvita niitä myöhemmin. Jos annat

Lisätiedot

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Ominaisuudet Tilava siirrettävä työpiste auttaa pitämään työkalut järjestyksessä ja nopeuttaa työntekoa. Kestävät pyörät liikuttavat työpistettä

Lisätiedot

PIKAOPAS E6000/8000-sarja

PIKAOPAS E6000/8000-sarja PIKAOPAS E6000/8000-sarja SISÄLLYSLUETTELO Akun lataaminen... 4 Akun asennus... 9 Akun irroittamien... 10 Pyörätietokoneen kiinnittäminen ja irrottaminen... 12 Virran kytkeminen päälle/pois... 13 Polkupyörällä

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

HBX 1:10 MonsterTruck 4WD KÄYTTÖOPAS Tuotenro. 510183

HBX 1:10 MonsterTruck 4WD KÄYTTÖOPAS Tuotenro. 510183 HBX 1:10 MonsterTruck 4WD KÄYTTÖOPAS Tuotenro. 510183 OMINAISUUDET Pituus: 420 mm Leveys: 305 mm Korkeus: 200 mm Rengasväli: 255 mm Maavara: 50 mm. Renkaiden halkaisija/leveys: 130 mm/52 mm Moottori: RC550L

Lisätiedot

Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg

Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg Käyttöohje SOLO - Henkilönostin 150 / 200kg ICF Group Oy Myrttitie 1 Tel. 09-346 2574 www.icf.fi 01300 Vantaa Fax. 09-346 2576 KOKOAMINEN Huom! Nostin on tarkoitettu ainoastaan henkilöiden nostamiseen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ICF SOLO-HENKILÖNOSTIN

KÄYTTÖOHJE ICF SOLO-HENKILÖNOSTIN ICF SOLO-HENKILÖNOSTIN ICF GROUP OY 1 ( 6 ) NOSTIN ON TARKOITETTU VAIN HENKILÖIDEN NOSTAMISEEN JA SE ON SUUNNITELTU SITEN, ETTÄ NOSTAMINEN ON MAHDOL- LISTA YHDEN AVUSTAJAN TOIMESTA. NOSTO MAKSIMIKUORAMA

Lisätiedot

Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa

Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa 18428-B 1:18 2,4G Nelivetoinen radio-ohjattava kiipeilyauto Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuotteen ominaisuudet 1. Tuotekoodi: 18428-B 2. Tuotteen

Lisätiedot

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 SUOMI MD-3-stereokaiuttimissa on hyvälaatuinen ääni kuunneltaessa musiikkia tai radiota yhteensopivalla Nokia-puhelimella tai äänilaitteella. Kaiuttimissa on 3,5 mm:n stereoääniliitin

Lisätiedot

Konica Minolta - teollisuuslaitteet. Turvallisuusohjeet

Konica Minolta - teollisuuslaitteet. Turvallisuusohjeet Konica Minolta - teollisuuslaitteet Turvallisuusohjeet Turvallisuusmerkinnät Tässä oppaassa käytetään seuraavassa esitettyjä merkintöjä. Niiden tarkoituksena on estää ennalta laitteen epäasianmukaisesta

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE. Malli: ALL-100 www.nomenta.com

AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE. Malli: ALL-100 www.nomenta.com AUTOMAATTINEN LASER-VAAIITUSLAITE Malli: ALL-100 www.nomenta.com FI Turvaohjeet Alla olevien ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa aiheuttaa omaisuus- tai henkilövahingon. Lue ja omaksu kaikki ohjeet

Lisätiedot

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akun laturi Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos, että valitsit ammattilaistason

Lisätiedot

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2 Nokia DT-600 -laturi 6 1 2 2 5 4 3 7 Painos 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia DT-600 -laturilla voit ladata viiden yhteensopivan laitteen akun samanaikaisesti. DT-600-laitteessa

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008 Radio-ohjattava vene RC FT008 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolella. Lähde ottamaan ulapasta mittaa tämän heti käyttövalmiin, huippuhauskan radioohjattavan veneen kanssa! RC FT008 on täydellinen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

Sähköpyörätuolin asennus ja käyttöohjeet Pyörätuolin käyttöönotto: Pyörätuolin käyttö:

Sähköpyörätuolin asennus ja käyttöohjeet Pyörätuolin käyttöönotto: Pyörätuolin käyttö: Sähköpyörätuolin asennus ja käyttöohjeet Hei. Kiitos että valitsit Greeencycle pyörätuolin. Lue asennus ja käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöönottoa Pyörätuolin käyttöönotto: -Lataa akku täyteen mukana

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TIMCO 12/24V 130A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN TIMCO 12/24V 480A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN. Käännös alkuperäisestä ohjeesta

KÄYTTÖOHJE TIMCO 12/24V 130A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN TIMCO 12/24V 480A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN. Käännös alkuperäisestä ohjeesta KÄYTTÖOHJE TIMCO 12/24V 130A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN TIMCO 12/24V 480A AKKULATURI / APUKÄYNNISTIN Käännös alkuperäisestä ohjeesta 1. Johdanto Tämä laturi on suunniteltu autojen, moottoripyörien, veneiden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz G-12-015, G-12-030, G-12-060 G-24-015, G-24-030, G-24-060 1. Laitteen kuvaus Virta päällä merkkivalo Virhe-merkkivalo (ylikuormitus, alhainen/korkea akun

Lisätiedot

TDP101Z-2 Sähköllä toimiva kolmipyörä. Käyttäjän käsikirja

TDP101Z-2 Sähköllä toimiva kolmipyörä. Käyttäjän käsikirja TDP101Z-2 Sähköllä toimiva kolmipyörä Käyttäjän käsikirja 1 Lue tämä käsikirja kokonaan ennen kolmipyörällä ajamista SISÄLLYSLUETTELO Ⅰ.JOHDANTO... 2 Ⅱ.TEKNISET TIEDOT... 3 Ⅲ. TURVASUOSITUKSET... 3 Ajosuositukset...

Lisätiedot

AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE

AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE AA/AAA/C/D/PP3 AKKUPARISTOLATURIN TUOTEOHJE Mallinumero: VTE-10000 Universaali älykäs LCD NiMH & NiCd laturi kansainvälliseen käyttöön Ulkoinen AC-adapteri (Käyttöjännite 100-240V AC) kansainväliseen käyttöön

Lisätiedot

CCS COMBO 2 ADAPTER. Omistajan käsikirja

CCS COMBO 2 ADAPTER. Omistajan käsikirja CCS COMBO 2 ADAPTER Omistajan käsikirja VAROITUKSIA SÄILYTÄ NÄMÄ TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET. Tämä asiakirja sisältää tärkeitä ohjeita ja varoituksia, joita on noudatettava CCS Combo 2 -adapteria käytettäessä.

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 7 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 33

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 33 Installation instructions, accessories Ohje nro 31408664 Versio 1.7 Osa nro 31414929 Vetokoukku, kiinteä Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 31408664 - V1.7 Sivu 1 / 33 Materiaali Nimike Osanumero

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A Käyttöohje 1 Asennuskaavio Aurinkopaneeli Matalajännitekuormitus Akku Sulake Sulake Invertterin liittäminen Seuraa yllä olevaa kytkentäkaaviota. Sulakkeet asennetaan

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Biomaja Nordic Oy Töyrykatu 11 FI RIIHIMÄKI

Biomaja Nordic Oy Töyrykatu 11 FI RIIHIMÄKI BIOMAJA WCL -yleisövessa Luettava ennen Biomajan käyttöönottoa Sisällysluettelo s. Paikoitus 2 Portaiden asennus 3 Sähköjärjestelmä 4 Audiojärjestelmä 5 Kuivikekäymälä 6 Ajovalmius 7 Biomaja Nordic Oy

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Ohje nro 31414772 Versio 1.3 Osa nro 31454698, 31373543, 31435945 Vetokoukku, kiinteä IMG-381926 Volvo Car Corporation Vetokoukku, kiinteä- 31414772 - V1.3 Sivu 1

Lisätiedot

Bruksanvisning Käyttöohjeet Brugsanvisning INJEKTIONSVÄTSKA, LÖSNING I FÖRFYLLD INJEKTIONSPENNA INJEKTIONESTE, LIUOS, ESITÄYTETYSSÄ KYNÄSSÄ INJEKTIONS

Bruksanvisning Käyttöohjeet Brugsanvisning INJEKTIONSVÄTSKA, LÖSNING I FÖRFYLLD INJEKTIONSPENNA INJEKTIONESTE, LIUOS, ESITÄYTETYSSÄ KYNÄSSÄ INJEKTIONS Bruksanvisning Käyttöohjeet Brugsanvisning INJEKTIONSVÄTSKA, LÖSNING I FÖRFYLLD INJEKTIONSPENNA INJEKTIONESTE, LIUOS, ESITÄYTETYSSÄ KYNÄSSÄ INJEKTIONSVÆSKE, OPLØSNING I FYLDT PEN 250 mikrogram/mikrogrammaa

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Huippunopea radio-ohjattava pikavene RC FT009

Käyttöohjeet. Huippunopea radio-ohjattava pikavene RC FT009 Huippunopea radio-ohjattava pikavene RC FT009 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolella. Huippunopea RC FT009 pikavene on peli jonka kanssa ei tarvitse pidätellä! Jopa 30 km/h nopeuteen kiihtyvä

Lisätiedot

KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL. Asennusohjeet

KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL. Asennusohjeet KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL Asennusohjeet Ennen jääkaapin asentamista 4 Vesiliitäntä 4 Sähköliitäntä 5 Jääkaapin sijoitus ja tasapainottaminen 6 Asennusmitat ja -vaatimukset 7 Pakastimen

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

4. VERKKOVIRTA MERKKIVALO (ladatessa palaa

4. VERKKOVIRTA MERKKIVALO (ladatessa palaa HAKAMÄENKUJA 4-6 01510 VANTAA PUH : 09 3462574 FAX: 09 346 25 74 www.icf.fi KÄYTTÖOHJE SOLO-HENKILÖNOSTIN NOSTIN ON TARKOITETTU VAIN HENKILÖIDEN NOSTAMISEEN JA SE ON SUUNNITELTU SITEN, ETTÄ NOSTAMINEN

Lisätiedot

Käyttöohje SS-4200 SÄÄSTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE LUE KÄYTTÖHJETTA ENNEN KÄYTTÖÄ

Käyttöohje SS-4200 SÄÄSTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE LUE KÄYTTÖHJETTA ENNEN KÄYTTÖÄ Käyttöohje SS-4200 SÄÄSTÄ TÄMÄ KÄYTTÖOHJE LUE KÄYTTÖHJETTA ENNEN KÄYTTÖÄ TÄRKEÄT TURVAOHJEET 1. Lue kaikki ohjeet huolella. 2. Älä upota konetta veteen tai muihin nesteisiin. 3. Älä kosketa sähköpistoketta

Lisätiedot

ATS AGGREGAATIN AUTOMAATTINEN KÄYNNISTYS- JÄRJESTELMÄ -JÄRJESTELMÄ GG-ATS OMISTAJAN OPAS / KÄYTTÖOHJEKIRJA. www.handai.fi

ATS AGGREGAATIN AUTOMAATTINEN KÄYNNISTYS- JÄRJESTELMÄ -JÄRJESTELMÄ GG-ATS OMISTAJAN OPAS / KÄYTTÖOHJEKIRJA. www.handai.fi OMISTAJAN OPAS / KÄYTTÖOHJEKIRJA AGGREGAATIN AUTOMAATTINEN KÄYNNISTYS- JÄRJESTELMÄ ATS -JÄRJESTELMÄ GG-ATS LUE NÄMÄ OHJEET HUOLELLA ENNEN JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTTOA www.handai.fi 3. Yleistä turvallisuudesta

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Robottiruohonleikkurin akkulaturi 28V FIN

Robottiruohonleikkurin akkulaturi 28V FIN WA3744 1 2 a b A B C 1. verkkolaite 2. liitin Kuvissa esitetyt ja selostetut lisävarusteet eivät aina kuulu toimitukseen. Suosittelemme ostamaan kaikki tarvikkeet samasta liikkeestä, josta hankit koneen.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design)

Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) Installation instructions, accessories Ohje nro 31454381 Versio 1.3 Osa nro 31454379 Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design) Volvo Car Corporation Sähkötoiminen moottorinlämmitin, 230 V, (R-design)-

Lisätiedot

Jälleenmyyjän opas Ketju (11 vaihdetta)

Jälleenmyyjän opas Ketju (11 vaihdetta) (Finnish) DM-CN0001-05 Jälleenmyyjän opas Ketju (11 vaihdetta) CN-9000 CN-6800 CN-HG901-11 CN-HG900-11 CN-HG701-11 CN-HG700-11 CN-HG601-11 CN-HG600-11 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3 TURVALLISUUSOHJEITA...

Lisätiedot

Z-Tech Alpan käyttö- ja huolto-ohje sekä takuuehdot

Z-Tech Alpan käyttö- ja huolto-ohje sekä takuuehdot Maahantuoja: Advantage Engineering Oy Skand.fi Z-Tech Alpan käyttö- ja huolto-ohje sekä takuuehdot Olet tehnyt hyvän valinnan ostaessasi ZTech-sähköpyörän! ZTechin sähköpyörät ovat Euroopan parhaissa pyöräilymaissa

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

LATAUS- JA SÄILYTYSLAATIKKO, KÄYTTÖOHJE & TAKUUEHDOT

LATAUS- JA SÄILYTYSLAATIKKO, KÄYTTÖOHJE & TAKUUEHDOT LATAUS- JA SÄILYTYSLAATIKKO, KÄYTTÖOHJE & TAKUUEHDOT Valmistaja, maahantuonti ja jälleen myynti: M-R. Cool Oy, Y1059320-9 * Huolto, asiakaspalvelu ja tuotetuki: Vartiokylän Pyörä, Linnavuorentie 28, 00800

Lisätiedot

ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL

ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL ABT VAIJERIVINTTURI NOSTOON VAVIN300EL, VAVIN500EL, VAVIN1000EL JA VAVIN3500EL 1. Käyttö Vinssi on tehty käytettäväksi varastoissa, rakennuksilla jne. Vinssejä on sekä 230V että 400V käyttöjännitteelle,

Lisätiedot

Straightener HP8331. Register your product and get support at Käyttöopas

Straightener HP8331. Register your product and get support at   Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8331 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja

Lisätiedot

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön BTS-50 Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön LUE ENNEN TÄMÄN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. www.facebook.com/denverelectronics KÄYTTÖOHJE Varoituksia Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat

Lisätiedot

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje 8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLA ENNEN ASENNUSTA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Maahantuoja: Horisont Enterprises Ltd Oy Atomitie 5 B, 00370 Helsinki 09-6866720

Lisätiedot

20V robottiruohonleikkurin laturi

20V robottiruohonleikkurin laturi WA3750 1 2 2 a b A B C 4 1. Verkkolaite 2. Liitin Kuvissa esitetyt ja selostetut lisävarusteet eivät aina kuulu toimitukseen. Suosittelemme ostamaan kaikki tarvikkeet samasta liikkeestä, josta hankit

Lisätiedot

Side decor -sarja, Running board

Side decor -sarja, Running board Installation instructions, accessories Ohje nro Versio 31399042 1.10 Osa nro 39836514, 39836505, 39836478, 39836469, 39836460, 39836451, 31439050, 39836541, 39836532, 39836523, 39836487, 39836442, 39836686

Lisätiedot

Kojetaulu. Kojetaulu, yleistä. Pehmeä kojetaulu. Kytkimen vaihto TÄRKEÄÄ!

Kojetaulu. Kojetaulu, yleistä. Pehmeä kojetaulu. Kytkimen vaihto TÄRKEÄÄ! Kojetaulu, yleistä Kojetaulu, yleistä Pehmeä kojetaulu 3 4 1 5 TÄRKEÄÄ! Käsittele pehmeää kojetaulua varoen. Osat ovat herkkiä, erityisesti koristelistat. Koristelistat on kiinnitetty useilla voimakkaasti

Lisätiedot

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W Kok 1,3 Water kettle Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. WK13W S.

Lisätiedot

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle Pidätämme kaikki oikeudet teknisten tietojen muutoksiin, emme myöskään vastaa mahdollisista teksti

Lisätiedot

Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen)

Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen) (Finnish) DM-HB0001-05 Jälleenmyyjän opas Etunapa/vapaanapa (vakiotyyppinen) MAANTIE HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 retkipyöräily HB-T670

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Vetokoukku, kiinteä. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Ohje nro Versio Osa nro 30668471 1.2 30682095, 30682096 Vetokoukku, kiinteä M8901547 Sivu 1 / 16 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0000172 A0000165 IMG-213560 Sivu 2 / 16 IMG-223189 Sivu 3 / 16 IMG-213320

Lisätiedot

Register your product and get support at. HP8117. Käyttöopas

Register your product and get support at.   HP8117. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Käyttöopas a b Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin tuki ja rekisteröi

Lisätiedot

Nokia teline HH-20 ja CR-122

Nokia teline HH-20 ja CR-122 Nokia teline HH-20 ja CR-122 B 1 D C E A 2.0. painos A C D 2 F E G B 4 4 3 3 5 7 8 6 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD /1

Nokia minikaiuttimet MD /1 Nokia minikaiuttimet MD-6 3 5 4 2 9205724/1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia ja Nokia Connecting People ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Johdanto Onnittelut ostoksesi johdosta.

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje Kiitos että valitsit tämän tuotteen. Ole hyvä ja lue ohjeet huolella ennen käyttöönottoa ja säästä ne tulevaa tarvetta varten, jotta laitetta voitaisiin aina käyttää

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8296/00 FI Käyttöopas c d b e g a f Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

Jumpstarter M4/M8 Käyttöohje

Jumpstarter M4/M8 Käyttöohje Jumpstarter M4/M8 Käyttöohje TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Tutustu huolellisesti tähän käyttöohjeeseen ja noudata aina seuraavia turvallisuusohjeita: 1. Lue käyttöohje kokonaisuudessaan ennen laitteen käyttämistä.

Lisätiedot

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PH35-600 220-240V~ 50-60Hz 500-600W IP24 Soveltuu käytettäväksi vain tiloissa joissa on hyvä ilmanvaihto. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja pidä ne tallessa.

Lisätiedot

PAC 1600. Asennus- ja käyttöohje. Edistykselliset akkulaturit

PAC 1600. Asennus- ja käyttöohje. Edistykselliset akkulaturit PAC 1600 Asennus- ja käyttöohje Edistykselliset akkulaturit Sisällys POWERFINN PAC 1600...2 Yleistä...2 Asennus...3 Käyttö...4 Turvaohjeita...5 Vianmääritys ja korjaus...6 Takuu...6 Liite A...6 Liite B...7

Lisätiedot