KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 8/2017 ELOKUU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 8/2017 ELOKUU"

Transkriptio

1 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 8/2017 ELOKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, Kouvola puh , s-posti. Toiminnanjohtaja Marja-Leena Monni , Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas kaupunkielämä keskustassa. Yhdistyksen toiminta on palkittu valtakunnallisella Elävä kaupunkikeskusta tunnustuksella. Vuosi 2017 on yhdistyksen 21. toimintavuosi. Toimistosihteeri: Henna Perkiö. Harjoittelijat: Hanna-Mari Vähänen, Nina Saari, Jenna Vanhalakka, Mirja Härkönen, Antti Salo ja Ville Suikkanen TULEVIA TAPAHTUMIA: 16. VIRANOMAISET MANSKILLA Torikadulla klo TAITEIDEN YÖ Kouvolassa klo SADONKORJUUPÄIVÄ Kauppatorilla ja Torikadulla klo TERVETULOA!

2 16. VIRANOMAISET MANSKILLA TORIKADULLA KLO Jo kuudettatoista kertaa järjestettävä Viranomaiset Manskilla tapahtuma jalkauttaa eri viranomaistahot ja järjestöt Kouvolan Torikadulle keskiviikkona klo Tapahtumaan osallistuu yli 30 viranomaistahoa. Tapahtuman aikana he esittelevät toimintaansa ja kävijöillä on mahdollisuus tutustua eri tahoihin sekä esittää kysymyksiä eri alojen asiantuntijoille. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda viranomaisten ja järjestöjen toiminta lähelle ihmistä.

3 26. TAITEIDEN YÖ KOUVOLASSA KLO Elokuun aurinkoinen päivä ja lämmin ilta ovat taidetta ja yhdessäoloa varten. Perjantaina klo Kouvolassa voi herkutella kulttuurilla, taiteella ja muulla kiehtovalla ohjelmalla. Tapahtumassa on tarjontaa kaikenikäisille: promenadikonsertit, draamatuokiot, taidenäyttelyt ja työpajat sekä herkkupöydät kutsuvat tänäkin vuonna toistakymmentä tuhatta ihmistä nauttimaan Taiteiden yöstä.

4 26. TAITEIDEN YÖ KOUVOLASSA KLO Taiteiden Yönä ohjelmaa järjestetään muun muassa Kouvolan Yhteiskoulun (ent. Kankaan koulun) pihalla, Kouvola-talolla, Kouvolan Museokorttelissa, Brankkarilla, Kouvolan pääkirjastossa, Kouvolan Teatterissa, Kouvolan seurakunnassa sekä keskustan ravintoloissa ja kahviloissa. Ohjelmaa on myös Kouvolan keskustan ulkopuolella muun muassa Kuusankosken Taideruukissa, Pentsojan Ryhmäpuutarhassa, Moision Taide- ja Pitokartanossa sekä Orilammen Maja ja Lomakeskuksessa. Kouvolan Yhteiskoulun (ent. Kankaan koulun) pihalle rakennetaan päälava, jossa nähdään erilaisia esityksiä koko päivän ajan klo Tapahtuman juontajana toimii Junski Hannikainen. Päälavalla ohjelmassa on muun muassa kevyttä pop/iskelmämusiikkia a cappellana, viihdyttävää kuoromusiikkia ikääntyneemmälle väelle ja Pohjois-Kymen musiikkiopiston konsertti sekä useita tanssiesityksiä, kuten perinteistä itämaista tanssia, kantri-rivitanssia sekä kabaree-tyyppistä showtanssia. Taiteiden Yön tervehdyksen tuo Kouvolan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jouko Leppänen klo Illan kruunaa Arja Koriseva päälavalla klo Taiteiden Yönä Kouvola-talon ohjelmassa on muun muassa espanjalaista flamencotanssia, tuoretta kansanmusiikkia, vahvaa mieskuorolaulua, taekwondoa, koko perheen sirkusesitys ja satubalettia. Kouvolan Museokorttelissa on tarjolla kotimaisia käsitöitä ja ruokaherkkuja sekä musiikkia, teatteria ja kuvataidetta talojen pihoilla. Koko ohjelmaan voit tutustua nettisvuillamme osoitteessa

5 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N LÖYDÄT NYT MYÖS INSTAGRAMISTA Olemme ottaneet käyttöön Instagram-palvelun. Löydät meidät sieltä tunnuksella: kouvolanydinkeskusta Tarkoituksenamme on julkaista kuvia tapahtumista, keskustasta sekä toimistomme arjesta. Tervetuloa seuraamaan!

6 23. SADONKORJUUPÄIVÄ TORIKADULLA JA KAUPPATORILLA KLO Sadonkorjuupäivä on jokasyksyinen tapahtuma kaupunkikeskustassa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään klo Päivän aikana eri puolilta tulleet myyjät myyvät syksyn satoa ja lähiruokaa: marjoja, mehuja, hedelmiä, vihanneksia, juureksia ja hunajaa.

7 JÄSENET HUOMIO! Jäsenenä osallistutte kaikkeen kaupunkikeskustan myönteiseen kehittämiseen. Tiedätte mitä keskustassa tapahtuu. Teitä opastaa ja auttaa Kouvolan Ydinkeskusta ry:n osaava henkilökunta. Yhdistyksen jäsenenä Teillä on tehokas ja tuloksellinen tieto-, vaikuttamis- ja yhteistyökanava. Teillä on mahdollisuus vaikuttaa keskustan tapahtumakulttuurin kehittämiseen ja olla mukana keskustan markkinointitempauksissa. Jäsenetujanne ovat mm. Tämä kyseinen sähköinen jäsentiedote, jolla saatte tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voimme myös halutessanne tiedottaa yrityksenne asioista jäsentiedotteessa muille jäsenillemme. Mainostaminen keskustassa, jolloin Teillä on mahdollisuus saada julisteitanne tarjouksistanne ja tapahtumistanne näkyviin yhdistyksemme mainospaikoille keskustan alueelle. Yrityskorttinne yhdistyksemme verkkosivuilla. Eli tiedot yrityksestänne omana sivuna verkkosivuillamme, johon Teillä on omat tunnukset sivun päivittämistä varten. Ajankohtaista-sivullamme, voimme tiedottaa ajankohtaisista asioistanne toimittamienne tiedotteiden pohjalta. Tiedottaminen, esim. tapahtumistanne, mm. yhdistyksemme tapahtumakalenterissa, jäsentiedotteessa, medialle, Facebookissamme. Lounaslistojanne ja tarjouksianne voimme myös nostaa Facebookissamme ja verkkosivuillamme Tarjouksia ja Lounaslistoja -osiossa. Keskustan Joulukalenteriin joulukuun ajaksi voitte ilmoittaa päiväkohtaiset tarjouksenne. Joulukalenteri näkyy verkkosivuillamme joulukuussa, josta aukeaa joka päivä välillä oma luukku yritysten tarjouksineen ja tarjoiluineen. Tarjoamme yrityksellenne toimistopalveluina mm. apua lupa-asioissa ja hakemuksissa. Jäsenenämme saatte tuoda a-standinne Kävelykatu Manskilla. Standit tulee sijoittaa kävelykadulle niin, etteivät ne ole ihmisten kulkureiteillä. Manski Pop Upista (kaksi kertaa vuodessa) voitte jäsenenämme varata maksutta paikan tapahtumasta ja tulla esittelemään toimintaanne ja myymään tuotteitanne. Lisätiedot kyseistä tapahtumapäivistä verkkosivuiltamme. Jäsenetujanne erillisillä maksuilla ovat mm. Yhdistyksemme tapahtumat, joita ovat mm. Muodin Yö kevät ja syksy, Senioreiden Suhinat sekä Kaupunkifestarit. Näissä tapahtumissa on erilliset osallistumismaksut, jotka koostuvat tapahtumien kuluista. Kävelykatu Manskille Teillä on mahdollisuus saada oma äänimainoksenne kuuluviin erillisellä äänimainosmaksulla. MUISTATTEHAN HYÖDYNTÄÄ TEILLE TARKOITETTUJA JÄSENETUJANNE! Lisätietoja jäseneduista saatte yhdistyksemme toimistolta puh Tutustuttehan myös nettisivuihimme, jossa lisää tietoa jäsenyydestänne ja Kouvolan alueen tapahtumista!

8 KAUPUNKIFESTARIT Kiitos kaikille mukanaolijoille, yhteystyökumppaneille ja yrityksille! Tavataan uudelleen ensi vuonna!

9 LIIKUNTASEURA TEMPO TIEDOTTAA Tempo on aktiivinen koko perheen liikuttaja, jonka tavoitteena on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kevyin kustannuksin. Kattava tuntivalikoima tarjoaa liikkumismahdollisuuksia jokaiselle ikäluokalle. Viikko-ohjelmat ja tuntikuvaukset löydät nettisivuiltamme liikuntaseuratempo.fi Ilmoittautuminen ja liikuntakorttien myynti syyskaudelle 2017 alkaa netissä klo 9. Tutustu tuntitarjontaamme ja löydä itsellesi, lapsellesi tai koko perheelle sopiva harrastus terveellisen liikkumisen parissa!

10 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N UUSI TOIMINNANJOHTAJA Odotan innolla varsinaisen työsarkani alkamista. On hienoa saada osallistua talkoisiin "Kouvola takaisin kartalle", kuten itse muotoilisin yhteistä tehtäväämme. Viidestäkymmenestäkahdesta elinvuodestani olen asunut 48 Kouvolassa. Syntymässä kävin ja ensimmäiset vuoteni asuin Kuusankoskella. Kouvola ja kouvolalaiset ovat minulle tuttuja monellakin tapaa. Olen harrastanut useampaa urheilulajia mm. pesäpalloa, judoa ja laitesukellusta. Olen toiminut kampaamoyrittäjänä 24 vuotta ja ollut mukana monenlaisessa yhdistystoiminnassa esim. Nuorkauppakamarissa. Nykyisin harrastukseni on kuntosalin lisäksi koirien kanssa lenkkeily ja agility. Pihanhoidon voisi myös luokitella harrastukseksi. Fanaattinen penkkiurheilu kuuluu harrastuksiini. Pesäpalllon ja jääkiekon seuraan paikan päällä aina kun pystyn, muut sitten TV:stä ja lehdistä. Minulla on neljä aikuista lasta, kaksi omaa ja kaksi puolison. Kolme ihanaa lastenlasta. Mieheni lisäksi meillä asuu kaksi chihuahuaa. Asumme Kouvolan Käpylässä vuonna -38 rakennetussa puutalossa. Viimeiset seitsemän vuotta työskentelin myyntiedustajana. Myyntialueeni oli Kaakonkulma, osa Päijät-Hämettä sekä osa Etelä-Savoa. Nämä seitsemän vuotta jo aiemmin suuri kotiseuturakkauteni kasvoi entisestään. Ymmärrämmekö ollenkaan, miten loistavassa paikassa asumme? Täältä ei puutu mitään olennaista. On hienoa saada olla mukana kehittämässä Kouvolaa tapahtumien muodossa. Saappaat, joihin astun eivät ole pienet. Marja-Leena Monni on tehnyt melkoisen työn ladun avaajana Kouvolan Ydinkeskusta ry:lle. Käytännössä kehittänyt sen kokonaan. En halua missään nimessä tehdä toiminnanjohtajana muutoksia muutoksen vuoksi, mutta uusia ideoita olen toki kehittänyt ja ilman muuta haluan hyvistä ideoista kuulla. Haluan luoda hyvää ilmapiiriä vahvalle yrittäjyydelle ja kehittää siihen suuntaan toimintaamme, että saamme enemmän aikaan yrittäjien välistä yhteistyötä. Mielestäni juuri sillä pääsemme takaisin kartalle! Terveisin: Marikka Ruotsalainen

11 UUDET JÄSENET Hotelli Turistihovi & Pub 23 Hotelli Turistihovi & Pub 23 on Kouvolankatu 23:ssa sijaitseva kouvolalainen vuonna 1965 perustettu yksityinen yritys ja Kouvolan vanhin hotelli. Hotellissa on vuodepaikkoja 50 hengelle. Katutasossa toimiva Pub 23 on hotellin oma pubi, joka on toiminut myös vuodesta Pubissa esitetään laadukasta livemusiikkia joka viikonloppu ja myös silloin tällöin muuta mukavaa viihdykettä asiakkaille. Virpi Mieskolainen on yrityksen neljäs omistaja ja on pyörittänyt yritystä vuodesta 2016 alusta lähtien, jonka jälkeen Pubin toimintaa ja sisustusta on muutettu hieman taiteellisempaan suuntaan. Yrityksessämme työskentelee 5 tarjoilijaa ja 1 hotellihenkilökuntaa. Pub 23:ssa on tarjolla aamiaista jokaisena päivänä ja pubin oman ruokalistan lisäksi meillä on keittolounas joka arkipäivä. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan. Jäseneksimme ovat liittyneet myös Fenno Optiikka Manski Optikko-yrittäjä Tarja Toivanen Näemme ihmisen. Kauppalankatu Kouvola Hupi ja Juhla Yrittäjä J-P Pirinen Kaikkea Hupiin ja Juhlaan! Keskikatu Kouvola Esittelyt syyskuun 2017 tiedotteessa

12 PYSÄKÖINTIJÄRJESTELYT Kaikki maksulliset kadunvarsipaikat ovat ilmaisia, mutta aikarajoitettuja kiekkopaikkoja. Matkakeskuksen liityntäpysäköintialueilla Halkotorinkadun ja Hallituskadun kulmassa saa pysäköidä arkisin 72h. TIEDOTTEET Hei, olethan huomannut, että pysäköintijärjestelyt Kouvolan keskustassa ovat muuttuneet! Maanantaista alkaen Tunnelikadun ja Välikadun pysäköintialueella saa pysäköidä kiekolla 4h. Lisäksi LAUANTAISIN suurimmalle osalle ydinkeskustan ja kadunvarsien pysäköintipaikoista voi pysäköidä ilman aikarajaa. Hansapysäköinti Oy:n hallitus on tehnyt päätöksen, että lähtien Kauppakeskus Hansassa lauantaisin pysäköinti on ilmaista koko päivän. Päätös on voimassa toistaiseksi, kunnes muuta ilmoitetaan. Muistakaa markkinoida yrityksessänne ilmaista pysäköintiä asiakkaille! PARKKIEN SULKU TORIKADULLA TAPAHTUMIEN AIKANA Manskin remontista aiheutuen joudumme tapahtumien ajaksi sulkemaan parkkeja Torikadulla. Parkit suljetaan mahdollisesti jo tapahtumapäivää edeltävänä päivänä, jotta parkit olisi tapahtuma aamuna tyhjillään. Parkkien sulkermisesta olemme saaneet luvan kaupungilta sekä viranomaisilta. Tämä järjestely tulee olemaan useita kertoja tämän kesän/vuoden aikana, koska joudumme tuomaan tapahtumia torikadullekin. Manski on pois käytöstä joulukuuhun asti tämän hetkisten tietojen mukaan. Tämän vuoksi toivoisimme että informoitte asiakkaitanne ennen tällaista poikkeuksellista järjestelyä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. HUOM! Tulevia tapahtumia jossa joudumme sulkemaan parkkeja on seuraavasti: Perinteiset Markkinat 8.10., ja Torikadulla ja Kauppatorilla 16. Viranomaiset Manskilla Torikadulla, 23. Sadonkorjuupäivä Torikadulla ja Kauppatorilla. KÄVELYKATU MANSKIN REMONTTI Kävelykatu Manskin remontti on käynnistynyt syksyllä 2016 ja kulkee aikataulussa. Tiedotustilaisuus pidetään joka maanantaiaamu klo 8.00 remontin projektitoimistossa, joka sijaitsee Kävelykatu Manskilla osoitteessa Kauppalankatu 9, Kouvola. Lisätietoja: tai Miikka Rummukainen, puh / miikka.rummukainen@vrj.fi

13 TULEVIA TAPAHTUMIA 29. Muodin Yö Kouvolassa klo Tänä syksynä jo 29. kertaa järjestettävä Muodin Yö houkuttelee Kouvolan keskustaan aina runsain joukoin ihmisiä tekemään ostoksia ja nauttimaan liikkeiden järjestämistä ohjelmista. Tämän syksyn Muodin Yön teemaksi on valittu "Tangokuninkaalliset Kouvolassa". Muodin Yön avajaisissa esiintyy tangokuningatar 2017 Aino Niemi, Tangokuningas 2016 Marko Lundberg ja Tango Nuori -sarjan 2017 voittaja Tenho Zitron. Tapahtuman juontaa Jaana Lundberg. Muodin Yön avajaismuotinäytöksessä paikalliset yritykset esittelevät omia tuotteitaan. Muuta ohjelmaa on Kauppakeskus Hansan lavalla. Kauppakeskus Hansassa on myös yritysten Pop Up -esittelypisteitä. Senioreiden Suhinat Muotia ja tapahtumia senioreille! Senioreiden Suhinat on tänä vuonna kaksipäiväinen. Tapahtuma avataan jo aamulla Kauppakeskus Hansassa klo 10, ja ohjelmaa on aina kello 17 asti. Tapahtumassa mukanaolevat yritykset ja yhdistykset järjestävät ohjelmaa ja tarjouksia. Kauppakeskus Hansassa on lisäksi tiistaina mukanaolevien Pop Up -esittelypisteitä. Aiempina vuosina suuren suosion saavuttaneessa Senioreiden Suhinoissa on mukana erilaisia yrityksiä vaatetusliikkeistä lääkärikeskuksiin ja kampaamoihin. Ajatuksena on ajan antaminen ostosten tekemiseen ja ohjelmasta nauttimiseen senioreiden tarpeet ja toivomukset huomioiden. Avustamassa päivien aikana ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijat. Senioreiden Suhinat on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna Tapahtuman teemaksi on tänä vuonna valittu 100 vuotta menneisyyttä, edessä tulevaisuus!.

14 KESÄKUUN 2017 TAX FREE -TILASTOT SEURAAVA JÄSENTIEDOTE ILMESTYY SYYSKUUN ALUSSA

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 7/2017 HEINÄKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 7/2017 HEINÄKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 7/2017 HEINÄKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 12/2017 JOULUKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 12/2017 JOULUKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 12/2017 JOULUKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry: Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2017

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2017 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2017 LOKAKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 2/2017 HELMIKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 2/2017 HELMIKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 2/2017 HELMIKUU Suomi 100 juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2017 MARRASKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2017 MARRASKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2017 MARRASKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry: Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 5 /2017

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 5 /2017 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 5 /2017 TOUKOKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2018 TAMMIKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2018 TAMMIKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2018 TAMMIKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas kaupunkielämä keskustassa.

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 1/2017

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 1/2017 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 1/2017 TAMMIKUU Suomi 100 juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh.

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 9/2017 SYYSKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 9/2017 SYYSKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 9/2017 SYYSKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 11/2016 MARRASKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 11/2016 MARRASKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 11/2016 MARRASKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 10/2016

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 10/2016 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 10/2016 LOKAKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2016 Tammikuu 2016

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2016 Tammikuu 2016 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2016 Tammikuu 2016 Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 5/2016 toukokuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 5/2016 toukokuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 5/2016 toukokuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 6/2017 KESÄKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 6/2017 KESÄKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 6/2017 KESÄKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1 & 2 / KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS.

JÄSENTIEDOTE 1 & 2 / KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. JÄSENTIEDOTE 1 & 2 / 2019 - KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. TAVOITTEENAMME ON VIIHTYISÄ, TURVALLINEN JA TAPAHTUMARIKAS KAUPUNKIELÄMÄ KESKUSTASSA.

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 9/2016 SYYSKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 9/2016 SYYSKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 9/2016 SYYSKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS.

JÄSENTIEDOTE 4 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. JÄSENTIEDOTE 4 / 2 0 1 9 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. TAVOITTEENAMME ON VIIHTYISÄ, TURVALLINEN JA TAPAHTUMARIKAS

Lisätiedot

Joulu saapuu Ydinkeskustaan

Joulu saapuu Ydinkeskustaan Joulu saapuu Ydinkeskustaan Kaupunkikeskustan Joulunavaus 21.11.2015 klo 11-13 Kouvolan keskustassa Jouluvalot ja joulukuuset ilmestyvät Kävelykadulle luomaan lämmintä jouluista tunnelmaa. Tapahtuma alkaa

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 6/2016 kesäkuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 6/2016 kesäkuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 6/2016 kesäkuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

7 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y

7 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y JÄSENTIEDOTE 7 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas

Lisätiedot

KATSO ALTA TIEDOTETTAVAT ASIAT JA UUTISET

KATSO ALTA TIEDOTETTAVAT ASIAT JA UUTISET JÄSENTIEDOTE 2 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2015

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2015 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2015 Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Uutiskirje. Tervehdys Yrittäjä. Kouvolan Yrittäjien aamukahvi tapahtuma Allun torikahvilassa keräsi runsaasti jäseniä paikalle.

Uutiskirje. Tervehdys Yrittäjä. Kouvolan Yrittäjien aamukahvi tapahtuma Allun torikahvilassa keräsi runsaasti jäseniä paikalle. Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Uutiskirje 6/2016 Tervehdys Yrittäjä Kouvolan Yrittäjien aamukahvi tapahtuma Allun torikahvilassa keräsi runsaasti jäseniä paikalle. Menestyksen johdosta

Lisätiedot

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015)

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015) MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015) Valmisteluryhmän terveiset Kumppanuustalon suunnittelu ja valmistelu etenee 1. Kulmassa toteutettiin suunnitteluilta 10.2.2015. Tilaisuudessa

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä!

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Uutiskirje 8/2016 Tervehdys Yrittäjä! Niin se vaan syksy tekee tuloaan, mutta sitä ennen vietetään vielä kokoperhee KESÄFESTARIT Manskilla. Teemana

Lisätiedot

1 2 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y

1 2 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y JÄSENTIEDOTE 1 2 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry muuttaa parhaillaan katutasoon Manskille, osoite; Kauppalankatu 6-8 - Lehdon ja Kiinteistömaailman väliin.

Lisätiedot

1 1 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y

1 1 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y JÄSENTIEDOTE 1 1 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä!

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä *Uutiskirje* 9/2016 Tervehdys Yrittäjä! Pitelet juuri käsissäsi tuoretta uutiskirjettä. Tutustu rauhassa sen sisältöön ja anna meille palautetta kirjeen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4/2016 PUHEENJOHTAJALTA. Hienoa on ollut kokea, miten hyvällä vireellä ja fiiliksellä yrittäjät ovat olleet liikkeellä!

JÄSENTIEDOTE 4/2016 PUHEENJOHTAJALTA. Hienoa on ollut kokea, miten hyvällä vireellä ja fiiliksellä yrittäjät ovat olleet liikkeellä! Raastuvankatu 12-14 D 65100 VAASA info@vaasanyrittajat.com 15.12.2016 PUHEENJOHTAJALTA Sinulle jäsenyrittäjämme, haluan puheenjohtajana tuoda vuoden viimeisen tervehdyksen. Ensinnäkin kiitän saamastani

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2015

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2015 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2015 Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA KYLÄTOIMINNASSA POHJOIS-SAVOSSA

AJANKOHTAISTA KYLÄTOIMINNASSA POHJOIS-SAVOSSA AJANKOHTAISTA KYLÄTOIMINNASSA POHJOIS-SAVOSSA Kylärekisteri ja kylätalorekisteri Muistakaa ilmoittaa kylärekisteriin yhteystietojen muutokset. Kylärekisterin kautta teemme kaiken tiedotuksen teidän kylien

Lisätiedot

Seniorit suhisevat taas Kouvolassa

Seniorit suhisevat taas Kouvolassa Seniorit suhisevat taas Kouvolassa Suuren suosion saanut seniori-ikäisille tarkoitettu tapahtuma järjestetään Kouvolan keskustassa tiistaina 14.10. kello 10.00 17.00. Tapahtuman teemana on Iloa eläkepäiviin.

Lisätiedot

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään:

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: 8/2018 Tärkeää Liittopäivien teemana oli viestintä ja vaikuttaminen Avoimet ovet Aivovammaliiton toimistolla 12.12.2018 Nuori, anna äänesi kuulua! Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 Liittopäivien

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pyynikin koulupolku Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. 3/ JAKELU: Jäsenyrittäjät, joiden sähköpostiosoite on Ulvilan Yrittäjien tiedossa.

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. 3/ JAKELU: Jäsenyrittäjät, joiden sähköpostiosoite on Ulvilan Yrittäjien tiedossa. Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Jäsentiedote 3/ 24.10.2017 JAKELU: Jäsenyrittäjät, joiden sähköpostiosoite on Ulvilan Yrittäjien tiedossa. Terveisiä valtakunnallisilta Yrittäjäpäiviltä

Lisätiedot

Suomen suuri juhlavuosi Suomi 100 vuotta

Suomen suuri juhlavuosi Suomi 100 vuotta Suomen suuri juhlavuosi 2017 Suomi 100 vuotta Suomen suuri juhlavuosi 2017 Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikenne Tavoitteet markkinapaikka työnantajille tuotteiden ja palvelujen löytäminen liikkumissuunnitelma ja kokeilut osallistuvissa yrityksissä työmatkakysely liikkumisagenttien koulutus

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018 Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a syksy 2018 YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN On hyvä tietää, kuka olen. On tärkeää ja välttämätöntä on tunnistaa asioita itsestään ja omasta mielentilastaan ja tunteistaan.

Lisätiedot

Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään:

Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Tärkeää: Kevätkokouksen kannanotto Aivovammanuoret Instagramissa Tulevia tapahtumia Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 Aivovammaliiton kevätkokouksen kannanotto... 2 Aivovammanuoret Instagramissa...

Lisätiedot

OU! Kirjaston yö taiteissa

OU! Kirjaston yö taiteissa OU! Kirjaston yö taiteissa Taiteiden yön toinen juhlajulkaisu 22.8.2013 1 Pääkirjoitus Taidetta ja remonttia K eskellä pääkirjaston remonttia vietettiin uuden Oulun kaupungin juhlavuoden taiteiden yötä.

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA

LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS VILLA ARTTU KEVÄT 2017 OHJELMA Susanna K. Lehto. Lasten ja nuorten taidekeskuksen arkisto Tervetuloa Villa Artun näyttelyihin, työpajoihin ja tapahtumiin! Pelattava näyttely

Lisätiedot

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri 1 Vanhusneuvoston kokous 3/2017 Aika Maanantaina 4.9.2017 klo 10.00 12.00 Paikka Hovioikeudenkatu 6, kokoushuone 3.01/Presidentti Läsnä Kinnunen Raimo Heteaho Arja-Leena Koivusaari Tuovi Tenhamo Rauno

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100%

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% Palaute Nyytin ja SPR:n Hengailuillasta 4.11.2011 Yhteenvetoraportti Osallistujia 31, joista 8 miestä. Palautteita 24 Sukupuoli Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% 1. Nainen 16 66,67% 2. Mies

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Suomen Ladun ajankohtaiset asiat

Suomen Ladun ajankohtaiset asiat Suomen Ladun ajankohtaiset asiat 12.1. Suomen Ladun jäsenyhdistysten uudet mallisäännöt 12.2. Muut ajankohtaiset asiat OSALLISTU Jäsenmaksujen ilmoittaminen 30.11. mennessä Liikuttaja-verkkolehti Alueyhdyshenkilöt

Lisätiedot

MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018

MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018 MAATIAISEN POHJOIS-KARJALAN PAIKALLISRYHMÄN JÄSENTIEDOTE 2018 Kevättervehdys sinulle, itäsuomalainen Maatiaisen jäsen! Tänäkin vuonna kevät kiekaistaan käyntiin usean yhdistyksen voimin järjestettävässä

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Moision Taide ja Pitokartano Oy

Moision Taide ja Pitokartano Oy Moision Taide ja Pitokartano Oy Moisiontie 163, 45120 Elimäki, Kouvola 120 300 120 Tasalattia 1000m2m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Talonpojan joulupöytä kaksi yhden hinnalla Moision Kartano

Lisätiedot

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 2 Hyvä jäsen Nykyinen hallitus on toiminut kaksi vuotta, joten meillä on edessä syyskokouksessa 4.11.2015 toimihenkilöiden valinta vuosille

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 Hallituksen tervehdys Jäsenedut Seuravaatteet Kesän tapahtumat Kevätkokous Syksyn tulevaa ohjelmaa HALLITUKSEN TERVEHDYS Kurssitarjontamme jatkuu hyvin aktiivisena

Lisätiedot

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS Hämeen Naisvoimistelijat ry:n jäsentiedote 1/2017 www.hameennaisvoimistelijat.fi HIKOILE, NAUTI VIRKISTY! Kevään jumpat 9.1. 14.5.2017 Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 9.1.2017. Ensimmäisellä jumppaviikolla

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

Verorekkakiertue ja Pop up 2015 - veroilmoitus kuntoon helposti - Verohallinto

Verorekkakiertue ja Pop up 2015 - veroilmoitus kuntoon helposti - Verohallinto Verorekkakiertue ja Pop up 2015 - veroilmoitus kuntoon helposti - Verohallinto Tavoite: veroilmoitus vaivattomasti Lisätä sähköistä ilmoittamista ennakoivalla ohjauksella Poistaa asiakkailta käytön esteitä

Lisätiedot

Ajankohtaista Opetushallituksesta

Ajankohtaista Opetushallituksesta Ajankohtaista Opetushallituksesta 27.5.2019 Ajankohtaista Koulun kerhotoiminnan tukeminen, valtionavustus 2019 OPH:n kysely aamu- ja iltapäivätoiminnan tilasta 2018 Valtakunnallinen koululaiskysely 2019

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Yleistä Yleistoiminta Jäsenhankinta Kokoukset Opinto ja koulutustoiminta JSBE:n luennot Helsingissä Yritysvierailut/ esittelyt Yhteistoiminta Jyväskylän yliopiston

Lisätiedot

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon alla. Kausi on taitoluistelujaoston 40-vuosi. Jaosto on perustettu 1978. Tervetuloa

Lisätiedot

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta Järjestäjän opas Kuvaus Mitä? Tervetuloa meille -viikko on osa Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaa. Tavoitteena on innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

TERVETULOA LIIKKUJAN POLKU -VERKOSTOTILAISUUTEEN

TERVETULOA LIIKKUJAN POLKU -VERKOSTOTILAISUUTEEN TERVETULOA LIIKKUJAN POLKU -VERKOSTOTILAISUUTEEN Käythän alkuverryttelyksi esittelemässä itsesi jollekin sellaiselle henkilölle, jota et entuudestaan tunne! Esimerkki vaikuttavasta verkostotyöstä Moni

Lisätiedot

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE Lupaus laadusta SalPa taitoluistelu on Sinettiseura Valmennuksen terveiset Luistelijat muistakaa täyttää harjoituspäiväkirjaa, aina silmuista ylöspäin. Uuden vuoden jälkeen

Lisätiedot

LÄNNEN ALUEVERKOSTO , Lielahtikeskus

LÄNNEN ALUEVERKOSTO , Lielahtikeskus LÄNNEN ALUEVERKOSTO 13.8.2019, Lielahtikeskus facebook lannenalueverkosto Illan ohjelma klo 16.30 klo 17.00 Kahvit ja tervetuloa Kesän kuulumiset ja lyhyt esittäytymiskierros mitä odotan syksyltä? Alueverkoston

Lisätiedot

Pyöris pyöräilynystävät ry. Toiminan kertomus 2011 1/4 Tummalla,toteutunut

Pyöris pyöräilynystävät ry. Toiminan kertomus 2011 1/4 Tummalla,toteutunut Pyöris pyöräilynystävät ry. Toiminan kertomus 2011 1/4 sihteeri Tummalla,toteutunut PYÖRÄILY HARRASTUKSENA Pyöräilyn harrastaminen on löytänyt paikkansa Lapinlahdella työpaikkojen,yhdistysten ja koulujen

Lisätiedot

Tuttuja hommia ja mukavaa puuhaa

Tuttuja hommia ja mukavaa puuhaa Maanantai 22.6. Hei olen Joni ja aloitin kesätyöt tänään. Päivä alkoi aamupäivästä kahdentoista pintaan perehdytyksellä työtoimista, sekä ohjeista blogin pitämisen suhteen. Loppu päivä menikin hyllyttäessä

Lisätiedot

OHJAAMO STAGE HÄMEENLINNA Vuosi Veera Takala-Tikkanen/ Ohjaamokoordinaattori

OHJAAMO STAGE HÄMEENLINNA Vuosi Veera Takala-Tikkanen/ Ohjaamokoordinaattori OHJAAMO STAGE HÄMEENLINNA Vuosi 2018 Veera Takala-Tikkanen/ Ohjaamokoordinaattori Mikä Ohjaamo? - Ohjaamo on palvelua alle 30 vuotiaille nuorille. - Ohjaamoissa tarjotaan henkilökohtaista neuvontaa, ohjausta

Lisätiedot

FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY (7) Hallitus

FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY (7) Hallitus FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY 2015 1 (7) YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017 Hyvä jäsen, Yhdistyksen hallitus on päättänyt toteuttaa jäsenkyselyn toiminnan kehittämiseksi, jäsenten tarpeita ja toiveita

Lisätiedot

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015 Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Mikä on ainejärjestön tarkoitus ja tavoitteet? Järjestää kivaa toimintaa

Lisätiedot

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen Varajäsen varajäsen varajäsen YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2013 Tony Kallioinen Pia

Lisätiedot

Päivitys

Päivitys I N F O PA K E T T I Päivitys 20.3.2019 w w w. k u u r o j e n l i i t t o. f i / s e n i o r i e n - k u l t t u u r i t a p a h t u m a KUTSU Kutsu kuurojen seniorien 18. kulttuuritapahtumaan Kuurojen

Lisätiedot

3. kappale (kolmas kappale) AI KA

3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3.1. Kellonajat: Mitä kello on? Kello on yksi. Kello on tasan yksi. Kello on kaksikymmentä minuuttia vaille kaksi. Kello on kymmenen minuuttia yli yksi. Kello on kymmenen

Lisätiedot

Pohjois-Savon Kylät ry

Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti

Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti 1 (5) Yhteistyösopimus Kouvolan kaupungin ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kesken vuonna 2017 1. Sopijapuolet Kouvolan kaupunki, konsernipalvelut, elinvoima Torikatu 10 45100 Kouvola (jäljempänä kaupunki)

Lisätiedot

Vesihuoltopäivien avaus

Vesihuoltopäivien avaus 63. Vesihuoltopäivät 15.-16.5.2019 Vesihuoltopäivien avaus Jyrki Kaija 1 Arvoisat Vesihuoltopäivien osallistujat! Vesihuoltopäivät nyt 63. kerran! Pitkä perinne Vakaa asema alan vuotuisena päätapahtumana

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957 Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 15.1.2014 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot

POP UP kahvilapäivä

POP UP kahvilapäivä POP UP kahvilapäivä 20.5.2017 POP UP -kahvilapäivä Kansainvälisenä ravintolapäivänä 20.5 Järjestettiin toista kertaa Osa Suomi100 ohjelmaa Mukana 24 paikallisyhdistystä Mukana olleet yhdistykset: Laukaan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Me Itse ry. Tule mukaan toimintaan!

Me Itse ry. Tule mukaan toimintaan! Me Itse ry Tule mukaan toimintaan! Haluamme kaikille yhteis Me Itse -yhdistyksessä kehitysvammaiset ihmiset voivat toimia yhdessä. Saamme toisiltamme tietoa, tukea ja rohkeutta niin, että voimme itse vaikuttaa

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus KILPAILUKUTSU Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu 1. Kilpailun järjestäjä Kouvolan kaupunki 2. Osallistumisoikeus Aalto yliopisto, Maisema-arkkitehtuuri, Otaniemi Hämeen ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

Huomaa Motoristi Liikenteessä 2017

Huomaa Motoristi Liikenteessä 2017 1 (5) JÄSENTIEDOTE 4/2017 21.42017 Huomaa Motoristi Liikenteessä 2017 St.Martin s Mc Club, RAMP ja SMOTO järjestävät 22.4. tapahtumapäivän yhteistyökumppaneidensa kanssa Raision ABC:n pihalla jossa on

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Aleksanterin koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Tapahtuma on maksuton! Keikalla YONA! Terve tuloa!

Tapahtuma on maksuton! Keikalla YONA! Terve tuloa! Tapahtuma on maksuton! Terve tuloa! Keikalla YONA! Maakuntamatkalle läheisten maailmaan Pesäpuun Lähemmäs-projektin valtakunnallinen tapahtuma Keskiviikkona 14.9.2016 klo 9.30-16.00 Ostrobotnia, Töölönkatu

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Kaarilan koulupolku. Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Kaarilan koulupolku. Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Kaarilan koulupolku Harju - Rahola - Kaarila - Hyhky lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1.

Lisätiedot

LOKAKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

LOKAKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; Tervetuloa mukaan osaavien valmentajien oppiin, voit tulla mukaan myös keskenkauden. SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon

Lisätiedot

ÄLÄ VASTAA TÄHÄN VERSIOON

ÄLÄ VASTAA TÄHÄN VERSIOON ÄLÄ VASTAA TÄHÄN VERSIOON Opetus- ja kulttuuriministeriön koululaiskysely 2017 Hei, vuosi sitten lähetin kouluusi kyselyn, mitä sinä ja muut oppilaat haluaisitte harrastaa koulussa iltapäivisin. Kyselyyn

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

SeaHorse Week. Suomen aurinkoisin esteratsastuskilpailu jo vuodesta 1997

SeaHorse Week. Suomen aurinkoisin esteratsastuskilpailu jo vuodesta 1997 SeaHorse Week Suomen aurinkoisin esteratsastuskilpailu jo vuodesta 1997 SeaHorse Week 2017 20-vuotisjuhlakilpailu Suomi 100 ja Mahdollisuuksien hevonen tapahtuma kaupungin läpi kulkeva paraati tekee paluun

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

Kulttuurista hyvinvointia!

Kulttuurista hyvinvointia! 1 (12) Kulttuurista hyvinvointia! Kuopiossa toimii Kulttuurisen vammaistyön yhteistyöryhmä, jota koordinoi Kuopion kaupunki. Toiminnan tavoitteena on pyrkiä mahdollistamaan taiteen ja kulttuurin keinoin

Lisätiedot