RAUTATIENTORIN JÄÄPUISTON YHTEYDESSÄ OLEVAN KAHVIOTILAN VUOKRAAMINEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAUTATIENTORIN JÄÄPUISTON YHTEYDESSÄ OLEVAN KAHVIOTILAN VUOKRAAMINEN"

Transkriptio

1 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) RAUTATIENTORIN JÄÄPUISTON YHTEYDESSÄ OLEVAN KAHVIOTILAN VUOKRAAMINEN Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL Helsingin kaupunki (käyntiosoite: Paavo Nurmen kuja 1 C, Helsinki) Y-tunnus Yhteyshenkilö: kenttäpäällikkö Jyrki Inkinen Puhelin (09) Korjaamo Group Oy Töölönkatu 51 A-B Helsinki Y-tunnus: Yhteyshenkilö: toimitusjohtaja Raoul Grünstein Puhelin Liikuntavirasto vuokraa Helsingin kaupungin 2. kaupunginosassa (Kluuvi) Rautatientorille rakennettavan Jääpuiston siirrettävän konttirakenteisen kahviotilan Korjaamo Group Oy:lle kahvilatoiminnan harjoittamista varten. 1. Vuokrakohteen luovutus ja käyttö Vuokrakohde luovutetaan siinä kunnossa, kuin se on luovutushetkellä. Vuokralaisella on oikeus käyttää vuokrakohdetta ainoastaan sopimuksessa mainittuun tarkoitukseen. Vuokralainen huolehtii omalla kustannuksellaan tilan sen käyttötarkoituksen mukaiseen kuntoon ja hankkii kustannuksellaan kaikki kahvilatoimintaan kuuluvat luvat. Vuokrakohdetta ei saa ilman vuokranantajan lupaa osaksikaan luovuttaa toisen käyttöön. 2. Sopimuksen voimassaolo Vuokra-aika alkaa ja päättyy , irtisanomisaika molemmin puolin 1 kk. 3. Vuokra ja sen maksaminen Kuukausivuokrana peritään 1 400,00 euroa (alv 0 %) kuukaudessa. Vuokraan lisätään vuosittain vahvistettu arvolisävero. Vuonna 2015 arvonlisävero on 24 %. Vuokra on maksettava kahdessa erässä tammikuun ja maaliskuun 5. päivä.

2 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 2 (5) Ellei vuokraa makseta viimeistään eräpäivänä, vuokralaisen on maksettava sille eräpäivästä maksupäivään asti korkoa, sekä lisäksi perimispalkkio kaupunginhallituksen siitä kulloinkin voimassa olevan päätöksen mukaan. 4. Muut korvaukset ja käyttömaksut Vuokraan sisältyvät: lämpö (x) jätehuolto (ei) vesi (x) kiinteistön huolto (x) sähkö (x) ulkoalueiden puhtaanapito (x) vuokra-alueen puhtaanapito (ei) peruskorjaus (x) Edellä vuokraan kuuluviksi merkityillä etuuksilla tarkoitetaan normaalin kahvilatoiminnan suuruista kulutusta. Vuokralainen vastaa jätehuollosta. Vuokralaisen siivousvelvollisuus käsittää kahvilan ja terassin lähiympäristöineen liikuntaviraston tarkemmin määräämässä laajuudessa. 5. Siirto-oikeus ja alivuokraus Vuokralaisella ei ole oikeutta siirtää vuokraoikeutta toiselle. Vuokrakohdetta ei saa ilman vuokranantajan lupaa osaksikaan luovuttaa toisen käyttöön. 6. Vakuus Vakuudeksi vuokrasuhteesta aiheutuvien velvoitteidensa täyttämisestä vuokralainen antaa kaupungille kahden kuukauden vuokraa suuruutta vastaavan vakuuden 3 472,00 euroa (sis. alv. 24 %). Vakuus koskee myös sitä korvausta vuokrakohteen hallinnasta, joka vuokralainen voidaan velvoittaa suorittamaan vuokrasuhteen päättymisen jälkeiseltä ajalta sekä mahdollisten perimis- ja sopimuksen purkamistoimien kaupungille aiheuttamia kuluja. Vakuudeksi hyväksytään pankkitakaus. 7. Vuokratun kohteen hoito Vuokralainen vastaa ja huolehtii kustannuksellaan toimintansa edellyttämistä muutos- ja parannustöistä vuokrakohteessa sekä siellä olevien sekä sinne mahdollisesti hankkimiensa toimintansa edellyttämien kalusteiden, laitteiden ja koneiden huollosta ja kunnossapidosta ja uusimisesta sekä niiden käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Muutos- ja korjaustöitä vuokratuissa tiloissa ei saa tehdä ilman liikuntaviraston lupaa. Vuokratiloihin vuokralaisen toimesta tehdyt muutokset ja korjaukset jäävät vuokrasuhteen päättyessä korvauksetta kaupungin hyväksi, ellei erikseen toisin ole sovittu. Vuokralainen sitoutuu vuokra-ajan päätyttyä poistamaan kaikki asentamansa kiinteät laitteet, mikäli vuokranantaja sitä edellyttää sekä puhdistamaan vuokratilan liikuntaviraston hyväksymään kuntoon. Vuokralainen huolehtii kustannuksellaan vuokrattujen tilojen sisäpuolisesta hoidosta, kunnossapidosta ja ylläpidosta sekä tarvittavista korjauksista pois lukien kahvilan kiinteiden laitteiden ja kaluston osalta.

3 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 3 (5) Vuokralainen on velvollinen pitämään tarjoilualueet hyvässä ja siistissä kunnossa. 8. Katselmus Liikuntavirastolla tai sen määräämällä henkilöllä on oikeus milloin tahansa toimittaa vuokratilojen katselmus siitä vuokralaiselle, mikäli mahdollista, etukäteen ilmoitettuaan. Katselmuksessa, jossa vuokralaisen edustajan tulee olla saapuvilla, tarkastetaan, ovatko vuokratut tilat ja kalusto asianmukaisessa kunnossa ja onko tämän sopimuksen määräyksiä noudatettu. Katselmuksesta laaditaan toimituskirja, jonka perusteella liikuntavirasto päättää, onko aihetta muistutuksiin ja missä ajassa puutteellisuudet on korjattava. Tämä päätös on annettava vuokralaiselle tiedoksi. 9. Mainonta, tiedotus, tapahtumat ja yhteistyökumppaneiden hankinta Vuokralainen ei saa ilman liikuntavirasto lupaa kiinnittää pysyvästi kilpiä, julisteita, antenneja tms. talon ulkoseiniin tai muualle kiinteistön alueelle. 10. Järjestysmääräykset Korjaamo Group Oy:lla on oikeus hankkia toimintaansa varten yhteistyökumppaneita. Lisäksi on oikeus järjestää alueella noin kaksikymmentä teematapahtumaa. Näiltä päiviltä lipunmyynnistä sekä yhteistyökumppaneilta saadut tulot kuuluvat Korjaamo Group Oy:lle. Tapahtumia varten vuokraaja vastaa kaikesta toiminnasta ja luvista, jotka tapahtuman järjestäminen vaatii. Tapahtumien vuokrahinnaksi on määritelty 150 euroa tapahtumaa kohden ja niistä tehdään erillinen lupapäätös. Vuokralainen on velvollinen kiinteistön alueella ja hallinnassaan olevissa vuokratiloissa noudattamaan niitä erityismääräyksiä, joita osastopäällikkö tai hänen valtuuttamansa järjestyksen tai tämän sopimuksen voimassa pitämiseksi ehkä antaa sekä muutoinkin noudattamaan, mitä kiinteistössä terveellisyyden, järjestyksen ja hyvien tapojen säilymiseksi vaaditaan. Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan siitä, että myös muut hänen luvallaan oleskelevat noudattavat, mitä edellä on sanottu. 11. Toimenpiteet vuokra-ajan päättyessä Vuokra-ajan päätyttyä ovat vuokratilat ja kaupungin omistama kalusto palautettava hyvässä kunnossa kaupungin hallintaan. Vuokralainen on vuokra-ajan päättymiseen mennessä velvollinen viemään pois omistamansa kalusteet sekä muun vuokratilassa olevan omaisuutensa, ellei vuokranantajan kanssa toisin ole kirjallisesti sovittu. Vuokralainen on samoin velvollinen siivoamaan vuokra-alueen. Vuokra-alueella on suoritettava tarkastuskatselmus viikon kuluessa vuokraajan päättymisestä. Vuokralaisen on sovittava katselmuksen suorittamisajasta etukäteen liikuntaviraston kanssa.

4 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 4 (5) Mikäli vuokralainen ei kahden viikon kuluessa vuokra-ajan päättymisestä ole korjannut tarkastuskatselmuksessa mahdollisesti havaittuja puutteellisuuksia, vuokranantajalla on oikeus tehdä tai teettää tarpeelliset toimenpiteet vuokralaisen lukuun ja periä toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset vuokralaiselta. 12. Ilmoitukset Vuokralaisen on viivytyksettä ilmoitettava kirjallisesti liikuntaviraston kirjaamoon nimeään sekä kotipaikka- ja laskutusosoitettaan koskevat muutokset. Kaupungilla on oikeus antaa vuokralaiselle tähän sopimukseen perustuvat tiedoksiannot, ilmoitukset ja kehotukset lähettämällä ne todisteellisesti vuokralaisen viimeksi liikuntavirastolle ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Tiedoksiannon katsotaan tällöin saapuneen vastaanottajalle viimeistään seitsemäntenä päivänä lähettämisen jälkeen, jos se on lähetetty liikuntavirastolle viimeksi ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Vuokranantajalla on oikeus antaa tähän sopimukseen perustuvia tietoja kolmannelle kaupungin noudattamien yleisten periaatteiden mukaisesti. 13. Erikseen sovittu Kahvilan tulee olla auki erikseen sovittavien Jääpuiston aukioloaikojen puitteissa. Vuokralaisella on oikeus myydä kaikkia yleisesti kahvilatoimintaan kuuluvia tavaroita ja tuotteita sekä myydä tai vuokrata muita tuotteita joiden tulot tulevat kahvilan pitäjälle. Tällaisena on mm. luistinvuokraus. Hinnat on pidettävä kaikissa tuotteissa kohtuullisina. Vuokralainen vastaa toimintansa ja ilkivallan tai muun siihen rinnastettavan seikan vuokratuille tiloille aiheuttamien vahinkojen korjaamisesta kustannuksellaan. Kaupunki ei vastaa sähkönjakelussa esiintyvistä häiriöistä eikä laitteisiin tai tavaroihin kohdistuvasta ilkivallasta, katoamisesta tai muusta sellaisesta. Vuokralaisella ei ole oikeutta asentaa vuokrattuihin tiloihin minkäänlaisia peliautomaatteja eikä levy- tai muita soittimia ilman liikuntaviraston lupaa. Jos vuokralainen laiminlyö vuokran maksamisen tai kohdassa 8 mainitun katselmuksen perusteella määrättyjen korjausten suorittamisen määräajassa tai rikkoo muutoin tämän sopimuksen ehtoja, vuokrasopimus päättyy heti, jos liikuntavirasto niin vaatii. Tupakkatuotteiden myynti on kielletty Savuton Helsinki ohjelman mukaan. 14. Muuta Muutoin sopimussuhteessa noudatetaan soveltuvin osin liikehuoneiston vuokrauksesta säädetyn lain säännöksiä. Kaupunki ei vastaa vuokralaiselle aiheutuneista kustannuksista, mikäli päätös oikaisuvaatimuksen tai kunnallisvalituksen johdosta muuttuu tai kumoutuu.

5 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 5 (5) Tätä sopimusta tai sen liitesopimuksia koskevat erimielisyydet, joita sopijapuolet eivät muuten voi ratkaista, jätetään Helsingin käräjäoikeuden käsiteltäviksi. Tätä sopimusta on laadittu kaksi (2) saman sanaista kappaletta, yksi vuokranantajalle ja yksi vuokralaiselle. Helsingissä... päivänä joulukuuta 2015 Helsingin kaupungin liikuntavirasto Korjaamo Group Oy Stefan Fröberg osastopäällikkö Raoul Grünstein toimitusjohtaja

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) VÄINÖ TANNERIN KENTÄN YHTEYDESSÄ OLEVAN HUOLTORAKENNUKSEN VUOKRAAMINEN VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4860 00099 Helsingin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) VÄINÄMÖISEN KENTÄN YHTEYDESSÄ OLEVAN HUOLTORAKENNUKSEN VUOKRAAMINEN VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4860 00099 Helsingin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN CORN KING OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin

Lisätiedot

Vuosivuokrana peritään seuraavasti:

Vuosivuokrana peritään seuraavasti: HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN XXXX:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin (09)

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIKIINTEISTÖSSÄ SIJAITSEVAN TYÖTILAN VUOKRAAMINEN ADALIA SALON & SOLARIUMILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralaiset Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIN KAHVILAN VUOKRAAMINEN Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4820 00099 Helsingin kaupunki Puh. (09) 310 8771 y-tunnus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Osastopäällikkö 33, 11.6.2014. Toimisto- ja koulutus- sekä terapiatiloina

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Osastopäällikkö 33, 11.6.2014. Toimisto- ja koulutus- sekä terapiatiloina HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) RASTILAN RAVINTOLAN YLÄKERRAN VUOKRASOPIMUS Sopimuksen numero HEL 2014-007699 Kaupungin päätös Osastopäällikkö 33, 11.6.2014 Vuokra-alueen käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Vs. osastopäällikkö Maunula/sle HEL

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Vs. osastopäällikkö Maunula/sle HEL HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKITOIMINTA KALLAHDENNIEMEN UIMARANNALLA KESÄKAUDEKSI 2014 Liikuntaviraston merellisen osaston osastopäällikkö vuokraa Kallahdenniemen uimarannan huoltorakennuksesta

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 Liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 KIVIKON HIIHTOHALLISSA SIJAITSEVIEN TILOJEN VUOKRAAMINEN UNIQUE CREATIONS INTERNATIONAL OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800,

Lisätiedot

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen 1 (5) ALLMARINE OY:N KANSSA ISO-SARVASTOSSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero HEL 2016-011915 Kaupungin päätös Liv/ Meri osastopäällikkö, Vuokra-alueen käyttötarkoitus Työlautan ja asiakasveneiden

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,..

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,.. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA RASTILAN LEIRINTÄALUEELTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 006812 Liikuntavirasto/Meri...6.2016,.. Vuokrakohde ja käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) PITKÄAIKAINEN VUOKRASOPIMUS KOTILUODOLLA SIJAITSEVAN HUVILARAKENNUKSEN VUOKRAUKSESTA HELSINGIN NAVIGAATIOSEURA RY:LLE JA ITÄ-HELSINGIN PURSI- SEURA RY:LLE Sopimuksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA MUNKKINIEMEN UIMARANNALTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2017 000055 Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx.3.2017, xx Vuokrakohde ja käyttötarkoitus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ HELSINKI TRIATHLON RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin

Lisätiedot

1. VUOKRAKOHTEEN KUNTO, LUOVUTUS JA KÄYTTÖ

1. VUOKRAKOHTEEN KUNTO, LUOVUTUS JA KÄYTTÖ 1 (5) LAUTTASAAREN ULKOILUPUISTOSSA SIJAITSEVAN KIINTEISTÖN JA UIMALAITURIN VUOKRAUS HUMAUS RY:LLE Helsingin kaupungin liikuntavirasto vuokraa Humaus ry:lle, Helsingin kaupungin 31. kaupunginosasta (Lauttasaari)

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310 8771 Ly-tunnus 0201256-6

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310 8771 Ly-tunnus 0201256-6 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) HIETARANNAN UIMARANNAN UUDEN KAHVILA/RAVINTOLAN VUOKRAAMINEN. LLE Vuokranantaja Helsingin kaupunki Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN MALMIN TALTTATIEN VARRESTA GREEN GOLF OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Alueen vuokraaminen kyyhkyslakan pitämistä varten (Knutersintie 665) HEL 2016-014391 T 10 01 01 04 S0159-5 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde Käyttötarkoitus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LYHYTAIKAINEN VUOKRASOPIMUS MFJ RAVINTOLAT OY:N KANSSA MAA-ALUEESTA AURINKOLAHDEN VENESATAMASSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 005475 Osastopäällikkö...6.2016,...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/2014 1 (5) 200 Työmaakopin varastointi, Walentin Chorellin tie (Automyynti ja - vuokraamo Velj. Saarenpää Oy) HEL 2014-011556 T 10 01 01 04 S0129-78 Päätös Vuokranantaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 186 Alueen vuokraaminen hiekan säilytystä varten Sompasaaren laiturista Suomen Beach Volley Oy:lle HEL 2016-005179 T 10 01 01 04 S0110-275 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/2015 1 (5) 147 Tonttien lyhytaikainen vuokraaminen tonttien esirakentamista varten (Suurmetsä, Alppikylä, tontit 41304/1, 4-6) HEL 2015-006086 T 10 01 01 02 A1141-704 (41304/1),

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Talvisäilytysalue Merellinen osasto HEL 2015-010892 Vs. osastopäällikkö/sle 24.10.

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Talvisäilytysalue Merellinen osasto HEL 2015-010892 Vs. osastopäällikkö/sle 24.10. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) TALVISÄILYTYSALUEEN VUOKRAUS MARJANIEMEN PURJEHTIJAT RY:LLE MARJANIEMENRANNASTA (NIITTYRANTA) Liikuntaviraston merellisen osaston osastopäällikkö vuokraa Marjaniemen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTALAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTALAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) MUSTALAHDEN ALUEELTA UUTELASTA RAKENNUKSIEN VUOK- RAAMINEN PIHAPIIREINEEN VUOSAAREN URHEILUKALASTAJAT RY:LLE Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2014-006220 Liikuntalautakunta.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/2015 1 (5) 83 Alueen vuokraaminen Vironaltaasta Oy Habitor Ab:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2015-004038 T 10 01 01 04 S0103-62 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5 HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) LAITURINPITO-OIKEUS VUOSAAREN VENESATAMAN VESIALUEELLA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-006935 Osastopäällikkö...2.2017,.. Sopimuskohteen käyttötarkoitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/2015 1 (5) 125 Alueen vuokraaminen Sompasaaresta Artwave Surf Oy:lle aaltokone kokeilua varten HEL 2014-006478 T 10 01 01 04 S0110-233 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Vuokra-aika alkaa ja päättyy

Vuokra-aika alkaa ja päättyy HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 PYSÄKÖINTIALUEEN VUOKRAAMINEN HELSINGIN LIIKUNTAHALLIT OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto Osastopäällikkö/Sle

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto Osastopäällikkö/Sle HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) RAJASAAREN VENESATAMAN TALVISÄILYTYSALUETTA KOSKEVAN VUOKRA- SOPIMUKSEN TEKEMINEN MERIHAAN VENESEURA RY:N KANSSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 009819

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 127/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 127/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 127/2015 1 (6) 249 Alueen vuokraaminen Malmilta Heka-Malmi Oy:lle tilapäistä velvoitepysäköintiä varten HEL 2015-010672 T 10 01 01 04 S0138-316 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 79 Alueen vuokraaminen Ruskeasuolta Kesko Oyj:lle tilapäistä pysäköintiä varten HEL 2016-000591 T 10 01 01 04 S0116-111 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde

Lisätiedot

Vuokrakohde ja sen käyttäminen. Vuokra ja sen maksaminen.

Vuokrakohde ja sen käyttäminen. Vuokra ja sen maksaminen. 1 (5) TALVISÄILYTYSALUEEN VUOKRAUS LEPPÄLUODON VENEKERHO RY:LLE VUOSAARENLAHDEN VENESATAMASTA Liikuntaviraston merellisten palvelujen osastopäällikkö vuokraa Leppäluodon venekerho ry:lle Vuosaarenlahden

Lisätiedot

Vuokrauskohde käsittää noin m2 suuruisen Olympiastadion rakennuksen pihapiireineen.

Vuokrauskohde käsittää noin m2 suuruisen Olympiastadion rakennuksen pihapiireineen. 1 OLYMPIASTADIONIA KOSKEVAN PITKÄAIKAISEN VUOKRASOPIMUKSEN TEKEMINEN STADION-SÄÄTIÖN KANSSA Lilk 2008-130 Khs 2008-972 / 541 Lautakunta päätti vuokrata Stadion-säätiölle 14. kaupunginosassa (Taka-Töölö),

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) VUOKRASOPIMUS HELSINGIN MERILINNUSTAJAT RY:N KANSSA KOIRASAA- RESSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 001613 Liikuntajohtaja,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-011902 Osastopäällikkö 19.11.2015,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 114/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 114/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 114/2015 1 (6) 222 Alueen vuokraaminen lisäpihaksi Helsingin Erikoishöyläys Oy:lle Tapaninkylästä HEL 2015-009478 T 10 01 01 04 S0139-98 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 137/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 137/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 137/2014 1 (5) 263 Varastoalueen vuokraaminen Lauttasaaren Vattuniemenranta 1:stä (Kiinteistöpalvelu Arola Ky, Vattuniemen Kiinteistönhoito Oy ja Kiinteistönhoito Jone Ky)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 78/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 78/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 78/2015 1 (5) 137 Alueen vuokraaminen Kyläsaaresta RL Concerts Oy:lle tilapäistä varastointia varten HEL 2015-006642 T 10 01 01 04 S0110-236 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntalautakunta, xx Helsingin kaupungin liikuntalautakunta

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntalautakunta, xx Helsingin kaupungin liikuntalautakunta HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) PITKÄAIKAINEN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN KALLVIK SURF RY:LLE KALLAHDEN UIMARANNAN LÄHEISYYDESTÄ Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-009298 Liikuntalautakunta,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 45 Alueen vuokraus Hakaniemenrannasta SummerSauna Oy:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2017-001869 T 10 01 01 04 S0111-83 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 267 Alueen vuokraus Rakennusliike Reponen Oy:lle varastointia varten Malminkartanosta (Honkasuo) HEL 2016-009047 T 10 01 01 04 S0133-127 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. xx

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. xx HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) PITKÄAIKAINEN VUOKRASOPIMUS KESKINÄINEN KIINTEISTÖOSAKEYHTIÖ TAPANI PIETARILA OY:N KANSSA MAA-ALUEESTA ISO-SARVASTON VENESA- TAMASSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-006353 Osastopäällikkö

Lisätiedot

RUSKEASUON LIIKUNTAPUISTOSSA SIJAITSEVIEN TALLITILOJEN JA HEVOSTEN JALOITTELUTARHOJEN VUOKRAAMINEN SENAATTI- KIINTEISTÖILLE

RUSKEASUON LIIKUNTAPUISTOSSA SIJAITSEVIEN TALLITILOJEN JA HEVOSTEN JALOITTELUTARHOJEN VUOKRAAMINEN SENAATTI- KIINTEISTÖILLE HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 RUSKEASUON LIIKUNTAPUISTOSSA SIJAITSEVIEN TALLITILOJEN JA HEVOSTEN JALOITTELUTARHOJEN VUOKRAAMINEN SENAATTI- KIINTEISTÖILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-004713 Osastopäällikkö..6.2016,. Vuokrakohteen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,.. Venealan huolto- ja palvelurakennus

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,.. Venealan huolto- ja palvelurakennus HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LYHYTAIKAINEN VUOKRASOPIMUS MERIPELLONRANTA OY:N KANSSA MAA-ALUEESTA PUOTILAN VENESATAMASSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015 009485 Osastopäällikkö...12.2016,..

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Tukkutori

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Tukkutori Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 2 Torikahvilapaikan vuokraaminen Lätty Helsingille Fredrikin torilta HEL 2017-000616 T 10 01 01 04 Sopimus nro 13438 Päätös päätti vuokrata Fredrikin torilta Lätty Helsingille

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2014 1 (5) 8 Alueiden vuokraaminen eduskunnalle HEL 2014-006785 T 10 01 01 02 Kiinteistökartta 63/673 496, Arkadiankatu, Eduskuntakatu, Pohjoinen Rautatiekatu ja Pikkuparlamentin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) 186 Alueen vuokraaminen hiekan säilytystä varten Sompasaaren laiturista Suomen Beach Volley Oy:lle HEL 2016-005179 T 10 01 01 04 S0110-275 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus

ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus Vuokranantaja Lohjan ryhmäpuutarhayhdistys ry. (myöhemmin yhdistys) nimi henkilötunnus osoite laskutusosoite jos ei sama kuin

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö puhelin Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx Osoite Postinumero

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 205 Alueen vuokraus tilapäistä velvoitepysäköintialuetta varten Jätkäsaaresta, (As Oy Helsingin Malagankatu 7) HEL 2016-007565 T 10 01 01 04 S0120-366 Päätös Vuokranantaja

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 1 TUOTANNOLLISEN TILAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja: Vuokralainen: Sopimuksen tarkoitus: Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 Siparila Oy (jäljempänä

Lisätiedot

Vuokrasopimus Liiketila entisestä Saaren kunnanvirastosta. 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Y-tunnus Harjukuja PARIKKALA

Vuokrasopimus Liiketila entisestä Saaren kunnanvirastosta. 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Y-tunnus Harjukuja PARIKKALA 1(6) Parikkalan kunta Kunnanhallitus Keskushallinto Alustava Vuokrasopimus Liiketila entisestä Saaren kunnanvirastosta 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Y-tunnus 1913642-6 Harjukuja 6 59100 PARIKKALA 2.

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) 1 MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntavaliokunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 44/2014 Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 44/2014 Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 72 Muutos Maanrakennusliike Pusku Oy:n vuokraukseen Kyläsaarenkadun pohjoispuolella HEL 2014-005492 T 10 01 01 04 S0121-76 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokrauspäätös

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 39/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto 18.03.2015 Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 39/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto 18.03.2015 Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 59 Alueen vuokraaminen tilapäistä pysäköintiä varten Kyläsaaresta Ajotaito Oy Autokoululle HEL 2015-003288 T 10 01 01 04 S0110-223 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTAVIRASTO VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTAVIRASTO VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-006436 Osastopäällikkö 8.9.2016, Vuokra-alueen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) VUOKRASOPIMUS HALKOLAITURIN VENEILIJÄT RY:N KANSSA POHJOISRAN- NAN VENESATAMAN (SILTAVUORENSALMEN PUOLELTA) MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2012-016641

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Rantasalmen kunta, jäljempänä kunta Y-tunnus Poikkitie RANTASALMI

1.1 Sopijapuolet Rantasalmen kunta, jäljempänä kunta Y-tunnus Poikkitie RANTASALMI SOPIMUS TEOLLISUUSTILAN VUOKRAAMISESTA 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET JA KOHDE 1.1 Sopijapuolet Rantasalmen kunta, jäljempänä kunta Y-tunnus 0166507-1 Poikkitie 2 58900 RANTASALMI Sawoboat Engineering Oy, jäljempänä

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Liikuntavirasto LUONNOS

Helsingin kaupunki Liikuntavirasto LUONNOS Vuokraus/käyttötarkoitus MATKAVIESTINTUKIASEMAN VUOKRAUS 1 (5) Päätöksentekijä/päätös, johon sopimus perustuu Hakemuksen päiväys Diaaritunnus /Osastopäällikkö (pvm, ) 24.4.2013 HEL 2016-003813 1. VUOKRANANTAJA

Lisätiedot

Vuokranantaja TVT Asunnot Oy Y-tunnus 0872109-9 Käsityöläiskatu 3 20100 TURKU puh. (02) 330 000

Vuokranantaja TVT Asunnot Oy Y-tunnus 0872109-9 Käsityöläiskatu 3 20100 TURKU puh. (02) 330 000 VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja TVT Asunnot Oy Y-tunnus 0872109-9 Käsityöläiskatu 3 20100 TURKU puh. (02) 330 000 Vuokralainen Turun Kaupunki Y- tunnus 0204819-8 Kiinteistöliikelaitos, tilapalvelut Yliopistonkatu

Lisätiedot

4. Vuokra-aika alkaa ja on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on molemmin puolin yksi kuukausi.

4. Vuokra-aika alkaa ja on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on molemmin puolin yksi kuukausi. 1 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Ruoveden kunta (0152842-1) Ruovedentie 30 34600 Ruovesi 2. Vuokralainen Ervitek Ky (2643228-2) 3. Vuokrakohde Vilkinahteen teollisuusalueella teollisuushalli 7, yritystila

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 Luonnos 15.10.2014. 2 Merimaskun Rantamakasiini -rakennus ja siihen kuuluva piha-alue.

Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 Luonnos 15.10.2014. 2 Merimaskun Rantamakasiini -rakennus ja siihen kuuluva piha-alue. Naantalin kaupunki Vuokrasopimus 1 1 Osapuolet 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen T:mi Marita Lamberg, y-tunnus 1979727-5 2 Vuokrauskohde

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 129 Vesialueen vuokraaminen saunalauttatoimintaa varten (Hakaniemenranta, Inspira Traiding, M/S Saunaship) HEL 2015-007469 T 10 01 01 04 S0111-81 Päätös Vuokranantaja

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot:

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: 1 Vuokranantaja Helsingin kaupungin liikuntavirasto 2 Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa kirjallisen

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

Joutsan kunta Y-tunnus Länsitie 5, PL 20, JOUTSA

Joutsan kunta Y-tunnus Länsitie 5, PL 20, JOUTSA 1(6) VUOKRASOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1 VUOKRANANTAJA: Joutsan kunta Y-tunnus 0174108-9 Länsitie 5, PL 20, 19651 JOUTSA 1.2 VUOKRALAINEN Grundfos Environment Finland Oy Y-tunnus: 1599796-6 PL 1036 00101 HELSINKI

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Kiinteistövirasto 71/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Kiinteistövirasto 71/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) 116 TTT-Aviation Oy:n vuokrasopimuksen jatkaminen Malmin lentoasemalla HEL 2015-005174 T 10 01 01 04 S0138-288 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokrauspäätös Vuokralainen

Lisätiedot

Vuokralaisen on mennessä maksettava osa pantista ( euroa eurosta) tai annettava kaupungille vakuudeksi em.

Vuokralaisen on mennessä maksettava osa pantista ( euroa eurosta) tai annettava kaupungille vakuudeksi em. 1 Liite 1 Lisäehdot (2-29) 2 Vuokralaisen on 31.12.2016 mennessä maksettava osa pantista (10 000 euroa 46 000 eurosta) tai annettava kaupungille vakuudeksi em. suuruinen pankin antama omavelkainen pankkitakaus

Lisätiedot

Yhteyshenkilö sopimuksen tekohetkellä: Qrre Timo Puh:

Yhteyshenkilö sopimuksen tekohetkellä: Qrre Timo Puh: 1/4 VUOKRASOPIMUS Erittelemättä VUOKRANANTAJA Metsähalltus, Suomen valtion edustajana Osoite: Viestitie 2, 87700 Kajaani Yritys- ja yhteisötunnus: 0116726-7 Yhteyshenkilö sopimuksen tekohetkellä: Qrre

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) 91 Alueen vuokraaminen telemastoa varten (Kaarela, Elisa Oyj) HEL 2017-003802 T 10 01 01 03 S0133-131 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde Käyttötarkoitus

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Nro 3060 LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRAN- ANTAJA 2. VUOKRA- LAINEN 3. VUOKRAUS- KOHDE ESPOON KAUPUNKI / TILAKESKUS -LIIKELAITOS Virastopiha 2B, 5.krs 02070 Yhteyshenkilö Pankki ja tilinumero Y-tunnus Puhelin

Lisätiedot

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kuopion kaupunki vuokraa Osuuskauppa PeeÄssälle ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena festivaalitarkoituksia varten seuraavat

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (17) Kiinteistövirasto 42/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (17) Kiinteistövirasto 42/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (17) 63 Maanvuokrasopimuksen irtisanominen Roihupellossa (Autokoulu Lilliputti Oy) HEL 2015-003803 T 10 01 01 04 S0145-317 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokrauspäätös Kohde

Lisätiedot

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä.

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä. LUONNOS..07 / VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Sastamalan kaupunki, yt. 0-3 PL 3 0 Sastamala VUOKRALAINEN Lahdenperän Kyläyhdistys ry, rekn.nro 83.69 c/o Seija Kallio Maajärventie 0 Sastamala puh. 00 06 90

Lisätiedot

E S I S O P I M U S OSAPUOLET

E S I S O P I M U S OSAPUOLET Sivu 1/5 E S I S O P I M U S OSAPUOLET 1. Joensuun Pesäpallon Tukisäätiö sr c/o Ari Mononen Rantakatu 25 c, 80100 Joensuu Yhteyshenkilö: Ari Mononen Puh. 0400 803040 Y-tunnus: (jäljempänä Vuokranantaja)

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Kh 3/22.8.2016 245 Dnro:637/10.00.02/2016 Kunnanhallituksen hyväksymä 22.8.2016 Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Vuokrasopimus Vuokranantaja Kirkkonummen

Lisätiedot

MAA-ALUEEN VUOKRASOPIMUS

MAA-ALUEEN VUOKRASOPIMUS Ulkoliikuntapalvelut Päätöksentekijä/päätös, johon sopimus perustuu Ulkoliikuntapalvelut/Osastopäällikkö (pvm, ) Hakemuksen päiväys 10.12.2014 Diaaritunnus HEL 2015-001657 Sivumaarå 1 (4) 1. VUOKRANANTAJA

Lisätiedot

Vuokranantaja NAANTALIN KAUPUNKI / TILALAITOS, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali

Vuokranantaja NAANTALIN KAUPUNKI / TILALAITOS, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali VUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja NAANTALIN KAUPUNKI / TILALAITOS, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen NAANTALIN KAUPUNKI / SAARISTOLAUTAKUNTA Käsityöläiskatu

Lisätiedot

Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina / Bright Eyes & Sport Oy

Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina / Bright Eyes & Sport Oy Kuopion kaupunki Sopimus 1 (5) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunnan päätös Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina 2018 2022/ Bright Eyes & Sport Oy

Lisätiedot

Vuokrasopimus Kannaksentie 4

Vuokrasopimus Kannaksentie 4 Parikkalan kunta Kunnanhallitus Keskushallinto Vuokrasopimus Kannaksentie 4 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Harjukuja 6, 59100 PARIKKALA 2. Vuokralainen Imatran kaupunki Imatran seudun ympäristötoimi

Lisätiedot

Lappeenrannan Yritystila Oy (vuokranantaja) Kauppakatu 40 D, 3.krs 53100 Lappeenranta Y-tunnus: 0368899-8 Puh. 05-6161

Lappeenrannan Yritystila Oy (vuokranantaja) Kauppakatu 40 D, 3.krs 53100 Lappeenranta Y-tunnus: 0368899-8 Puh. 05-6161 1 VUOKRASOPIMUS Lappeenrannan Yritystila Oy (jäljempänä Yritystila) ja Vuokralainen ( jäljempänä Vuokralainen ) tekevät vuokrasopimuksen alla mainitusta kohteesta seuraavien ehtojen mukaisesti: 1. SOPIMUSOSAPUOLET:

Lisätiedot

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki (y-tunnus 0135457-2) Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus 0204427-7) Purokatu 1, 21200 Raisio

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Rakennusvirasto Palveluosasto Alueidenkäyttö Toimistopäällikkö PAK

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Rakennusvirasto Palveluosasto Alueidenkäyttö Toimistopäällikkö PAK Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 482 Alueen, 72 m², vuokraaminen yhteistä jäteasemaa varten Pakilan siirtolapuutarhayhdistys ry:lle ja Klaukkalanpuiston Ryhmäpuutarha ry:lle yhteisvastuullisesti, Pakilan

Lisätiedot

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22 Luonnos 20.3.2017 1/4 MAANVUOKRASOPIMUS SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki PL 38201 Sastamala Vuokralainen Vapo Oy, 0174817-6 PL 22 40101 Jyväskylä Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi

Lisätiedot

1Helsingin kaupunki Liikuntalautakunta

1Helsingin kaupunki Liikuntalautakunta 1Helsingin kaupunki Sopimus MAA-ALUEEN VUOKRASOPIMUS Päätöksentekijä/päätös, johon sopimus perustuu (pvm, ) Hakemuksen päiväys 08.04.2015 Diaaritunnus HEL 2015-004436 1 (5) 1. VUOKRANANTAJA 2. VUOKRALAINEN

Lisätiedot

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17)

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17) - 1 - VUOKRASOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Vuokranantaja Ii-instituutti liikelaitos, Y-tunnus: 2054621-1 PL 24, 91101 Ii (Kiinteistöt omistaa Iin kunta) 1.2. Vuokralainen Irja ja Kari Kiuttu yrityksen tiedot

Lisätiedot

1 (5) Diaaritunnus Osastopäällikkö (pvm, ) DNA OYJ

1 (5) Diaaritunnus Osastopäällikkö (pvm, ) DNA OYJ 1Helsingin kaupunki Sopimus VUOKRASOPIMUS / MATKAVIESTINTUKIASEMA (MASTO JA KOPPI) Päätöksentekijä/päätös, johon sopimus perustuu Hakemuksen päiväys 1 (5) Diaaritunnus Osastopäällikkö (pvm, ) 18.2.2013

Lisätiedot

Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki

Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki 1(5) MAANVUOKRASOPIMUS PYSÄKÖINTIALUEISTA 1. SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Helsingin seurakuntayhtymä Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki Vuokramies: Asunto Oy Helsingin Viikin Letkajenkka

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 5 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion kaupungin kiinteistöstä

Lisätiedot

Perustiedot. Vuokrakohde. Vuokrakohteen pinta-ala. Kioskin yksilöinti. Vuokra-aika. Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX.

Perustiedot. Vuokrakohde. Vuokrakohteen pinta-ala. Kioskin yksilöinti. Vuokra-aika. Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX. Perustiedot Vuokrakohde Vuokrakohteen pinta-ala Kioskin yksilöinti Vuokra-aika Kioski saa olla kohteessa päivittäin kello XX-XX Kioskin nimi Kioskiyrittäjän nimi Selvitys oikeudesta edustaa kioskiyrittäjää

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Porin kaupunki Y-tunnus: 0137323 9 Vuokralainen: 1.2 Vuokra-alue Noin 849 m²:n suuruinen määräala Porin kaupungin Linnan eli

Lisätiedot