Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2016 Sivistyslautakunta. 92 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2016 Sivistyslautakunta. 92 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 2017"

Transkriptio

1 Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika klo Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 92 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksujen tarkistus 94 Kansalaisopiston osallistumismaksujen kerääminen 95 Koululaiskuljetukset ajalle / Linkuniemi-Muotkavaara; Tiurajärvi-Äkäslompolo, Muonio-Heinäniemi-Linkuniemi 96 Varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän (Daisy-palvelu) käyttöön otto alkaen 97 Lastenhoitajan tehtävä varhaiskasvatuksessa toistaiseksi alkaen 98 Työsuhteen muuttaminen toistaiseksi voimassaolevaksi/sanna-mari Pöyry 99 Talouden tasapainottamissuunnitelman päivitys 100 Sivistystoimen toiminnalliset tavoitteet vuodelle Sivistystoimen talousarvioesitys vuodelle Sivistystoimen investointiesitys vuodelle Kotihoidontuen kuntalisä 104 Toimistosihteerin tehtäväjärjestelyt alkaen 105 Muut asiat 106 Kokouksen päättäminen Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

2 Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika klo Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Jäsenet Muut osallistujat x Airaksinen Olavi, puheenjohtaja x Huhtamäki Hannaleena, varapuheenjohtaja x Ahola Elina x Lapinoja Johanna - Rauhala Markku x Saarensalmi Ritva x Vuollo Juha -Silén Sakari, kunnanhallituksen puheenjohtaja -Myllykangas Matti, kunnanhallituksen edustaja -Rantakokko Katri, kunnanjohtaja vs. xvilamaa Paula, sivistystoimenjohtaja, esittelijä/pöytäkirjanpitäjä Lisäksi Päivi Kangosjärvi asiantuntijana ennen kokouksen alkua. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Asiat Pöytäkirjan tarkastustapa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi :t Valitaan pöytäkirjantarkastajat. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Elina Ahola ja Johanna Lapinoja. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Olavi Airaksinen Paula Vilamaa puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Kunnantalo, sivistystoimisto Elina Ahola Johanna Lapinoja Pöytäkirjan nähtävänäpito Kunnantalo, sivistystoimisto klo

3 92 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta on kokouksessaan nimennyt sivistystoimen vastuuhenkilöt laskujen tarkastamiselle sekä hyväksymiselle. Vuosilomien aikana laskujen tarkastamisessa on ilmennyt haasteita, lisäksi on ilmennyt tarvetta lisätä henkilöitä tarkastajiksi. Sivistyslautakunta nimeää sivistystoimen vastuuhenkilöt laskujen tarkastamiselle sekä hyväksymiselle esityslistan liitteenä olevan ehdotuksen mukaisesti alkaen. Liite 1.

4 93 Aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksujen tarkistus Sivistystoimen johtosäännön mukaan sivistyslautakunta päättää perusopetuslain mukaisen aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämisestä ja toimintaan osallistumisesta perittävistä maksuista. Sivistyslautakunta on kokouksessaan päättänyt aamu- ja iltapäivätoiminnan maksuista vuodelle 2016 seuraavaa: 1-5 pv osallistuminen 20 /kk, 6-10 pv 35 /kk, pv 50 /kk sekä 15 pv ja sitä enemmän 65 /kk. Kuukausimaksuun kuuluu välipala, tapaturmavakuutus sekä toimintamateriaali. Opetushallituksen suosituksen mukaiset kohtuulliset asiakasmaksut ovat /kk. Sivistyslautakunta päättää aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksuiksi vuodelle 2017 seuraavat: 1-5 pv osallistuminen 25 /kk, 6-10 pv 40 /kk, pv 55 /kk sekä 15 pv ja sitä enemmän 70 /kk. Aamu- ja iltapäivätoiminnan maksuista voi hakea vapautusta sosiaalitoimen lausunnolla. Päätöksen maksusta vapauttamisesta tekee sivistyslautakunta. Huoltajilta edellytetään sitovaa ilmoittautumista.

5 94 Kansalaisopiston osallistumismaksujen kerääminen Kansalaisopistossa on ollut vuosia käytäntönä, että opettajat keräävät opiskelijoilta osallistumismaksut. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että opettajat keräävät maksut opiskelijoilta, antavat suoritetusta maksusta kuitin ja toimittavat rahat sivistystoimistoon, jossa ne kuitataan saaduksi ja sen jälkeen toimitetaan keskustoimistoon, jossa niistä taas kirjoitetaan kuitti ja sen jälkeen ne tuloutetaan kunnan tilille. Tämä saattaa toteutua jonkun opettajan kohdalla useamman kerran, koska opiskelijat eivät välttämättä tuo maksua ensimmäisellä kerralla ohjeista huolimatta. Käytäntö ei ole enää ajanmukainen. Muissa kansalaisopistoissa osallistumismaksut pääsääntöisesti maksetaan suoraan kunnan tilille verkkopankin kautta tai opiskelijoille lähetetään lasku. Muonion kansalaisopisto siirtyy osallistumismaksujen keräämisessä laskutuskäytäntöön kansalaisopiston seuraavan toimintakauden alusta eli syksyllä Laskujen lähettämisen ja seurannan hoitaa kansalaisopiston tehtäviä hoitava toimistosihteeri.

6 95 Koululaiskuljetukset ajalle / Linkuniemi- Muotkavaara; Tiurajärvi-Äkäslompolo; Muonio-Heinäniemi-Linkuniemi Sivistyslautakunta on kokouksessaan päättänyt kilpailuttaa koululaiskuljetukset reiteille Tiurajärvi-Äkäslompolo sekä Muonio Linkuniemi ajalle Reitit tarkentuivat kokouksen jälkeen eli kyseessä ovat reitit Linkuniemi-Muotkavaara; Tiurajärvi-Äkäslompolo (aamukuljetus) sekä Muonio-Heinäniemi-Linkuniemi (päiväkuljetus). Tarkennetut reitit ilmoitettiin kilpailutusilmoituksissa. Tarjousten jättöaika päättyi Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti kolme (3) tarjoajaa. Tarjouspyyntöasiakirjojen mukaan tarjouskilpailu ratkaistaan määräaikaan mennessä saapuneiden tarjousten kesken, jotka täyttävät tarjouspyynnössä asetetut ehdot ja ovat tarjouspyynnön mukaisia. Ostaja voi jättää hyväksymättä tarjoukset, joiden hintataso on liian korkea tai jos olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että suunniteltua liikennettä ei ole tarkoituksen mukaista tai mahdollista toteuttaa tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla. Jätetyt tarjoukset täyttävät asetetut edellytykset kaikkien kohteiden osalta. Sivistyslautakunta päättää tarjouskilpailun perusteella hankkia koululaiskuljetuspalvelut ajalle jätettyjen tarjousten perusteella seuraavasti: Kohde 1 Linkuniemi-Muotkavaara sekä Tiurajärvi Äkäslompolo (aamukuljetukset) Ylläksen Pirssit oy, Annen taksi, taksiliikenne Juhani Satokangas, Ylläsexpress liikenne Satokangas oy Kohde 2 Muonio-Heinäniemi-Linkuniemi (päiväkuljetukset) Taneli Roimaa, Esa Salmi, Taisto Immonen

7 96 Varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän (Daisy-palvelu) käyttöönotto alkaen Sivistyslautakunta on kokouksessaan päättänyt ottaa varhaiskasvatuksessa koekäyttöön sähköisen toiminnanohjausjärjestelmän, Daisyn, Kokeilu päättyy Kyseiseen kokeiluun päädyttiin, koska nykyisellä käytössä olevalla palvelulla ei voida toteuttaa tuntiperusteista hoitomaksujärjestelmää. Kunnassa on suuntauksena sähköisten järjestelmien tehokas käyttö ja varhaiskasvatukseen tulee löytää sähköinen järjestelmä, joka tehostaa työn suorittamista. Daisy-palvelu kattaa kaikki varhaiskasvatuksen toiminnot, esim. sähköinen hoitopaikan haku, sijoitus- ja maksupäätöksen teko, asiakaslaskutus (mahdollistaa hoitoaikaperusteisen laskutuksen), työvuorosuunnittelu (myös Titanialla), perhepäivähoitajien kulukorvausten keruu ja siirto palkanlaskentaan, erilaiset raportit ja tilastot sekä tietojen siirrot mm. Kelalle, päivittäinen yhteydenpito huoltajien kanssa, sähköinen varhaiskasvatussuunnitelma sekä lasten ja työntekijöiden läsnäolokirjaukset päiväkodissa ja perhepäivähoidossa. Daisy järjestelmästä on jätetty päivitetty tarjous Tällä hetkellä käytössä olevasta Pro Consona järjestelmästä on sosiaalitoimi pyytänyt uuden tarjouksen koskien myös päivähoitoa. Lisäksi varhaiskasvatuksen ohjaaja on tutustunut myös Juulia järjestelmään. Varhaiskasvatuksen ohjaaja, atk-vastaava sekä sivistystoimenjohtaja ovat keskustelleet ja vertailleet em, järjestelmiä, joista Daisy on kattavin ja tarkoituksenmukaisin. Varhaiskasvatuksen ohjaaja esitteli ennen kokouksen alkua vertailut kaikkien kolmen järjestelmän osalta. Daisy on järjestelmistä palveluiltaan kattavin sekä käytössä edullisin. Sivistyslautakunta päättää hankkia varhaiskasvatukseen sähköisen toiminnanohjausjärjestelmän Daisyn. Daisyn hankintakustannukset ovat n euroa, joka on sisällytetty vuoden 2017 investointiesitykseen. Seuraavilta vuosilta käyttökustannukset ovat n euroa/vuosi.

8

9 97 Lastenhoitajan tehtävä varhaiskasvatuksessa toistaiseksi alkaen Päiväkoti Mustikassa on kaksi lastenhoitajaa siirtynyt osaaikaiseen työaikaan. Kummankin työaika on 55%. Kokonaistyövoimaan on jäänyt näin ollen 90% vaje. Laitosapulainen on työskennellyt 60% työajalla ja hänen työpanostaan on satunnaisesti voitu käyttää myös avustavissa hoitotehtävissä. Teknisen toimen teettämän siivousmitoituksen myötä myös päiväkoti Mustikan siivous siirtyy vuoden 2017 alusta tekniselle toimelle, mikä on täysin perusteltua kokonaisuuden kannalta. Koulunkäynninohjaajia on ollut käytettävissä loma-aikoina myös varhaiskasvatuksen tehtäviin, mutta kesällä 2017 tässä resurssissa tulee olemaan yhteensä kahden ohjaajan vaje kuukauden ajan. Vadelman osaston lapsimäärää on voitu kasvattaa 15 lapsesta 21 lapseen eli Mesimarjan kuusi paikkaa on siirretty Vadelmaan, jolloin Mesimarjassa ei tarvita enää kahta määräaikaista työntekijää. Myös perhepäivähoitopaikkoja on voitu lisätä. Näillä järjestelyillä on saatu vuoden 2017 talousarvioon n euron säästö, vaikka talousarvioon on sisällytetty yhden uuden lastenhoitajan palkkauskustannukset, n euroa. Päiväkoti Mustikan työvuorojärjestelyt ovat erittäin haasteelliset vajaalla resurssilla. Lisäksi on otettava huomioon päivähoitoasetuksen 6 1 mom. mukaiset määräykset tarvittavasta henkilöstömäärästä lasten lukumäärään nähden. Sivistyslautakunta päättää anoa kunnanhallitukselta lupaa julistaa haettavaksi ja täyttää lastenhoitajan tehtävän varhaiskasvatuksessa alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti, hinnoittelutunnus 05PKO030, tva-osuus lastenhoitajille määritelty tva. Palkkaus on huomioitu vuoden 2017 talousarvioesityksessä.

10 98 Työsuhteen muuttaminen toistaiseksi voimassa olevaksi/sanna-mari Pöyry Sanna-Mari Pöyry on aloittanut etsivänä nuorisotyöntekijänä Muonion kunnassa Aluksi työsopimus tehtiin muutamaksi kuukaudeksi ja sen jälkeen vuodeksi kerrallaan. Tällä hetkellä on menossa neljäs peräkkäinen työsopimus, joka päättyy Etsivän nuorisotyön hanke on yhteinen Enontekiön kanssa, hankkeeseen on saatu valtionavustusta euroa/vuosi, joka pitää käyttää työntekijöiden palkkaukseen. Vuodelle 2017 valtionavustusta on myönnetty euroa, josta siis Muonion osuus on Kunnan omarahoitusosuudeksi etsivässä nuorisotyössä jää ensi vuonna euroa. Valtionosuutta haetaan vuosittain ja päätös avustuksen suuruudesta tulee yleensä toukokuussa. Etsivien nuorisotyöntekijöiden työsopimus on tehty rahoituspäätöksen perusteella määräaikaiseksi. Määräaikainen työsopimus on mahdollinen vain silloin, kun siihen on perusteltu syy. Korkein oikeus on kolmessa tuomiossaan ottanut kantaa siihen, onko rahoituksen epävarmuus perusteltu syy tehdä määräaikainen työsopimus. Tuomiot ovat olleet yksimielisiä siitä, että rahoituksen epävarmuus ei ole perusteltu syy tehdä määräaikaista työsopimusta. Perusteluna lisäksi työsopimuslain 3. Sivistyslautakunta päättää, että etsivä nuorisotyöntekijä Sanna- Mari Pöyryn työsuhde muutetaan toistaiseksi voimassa olevaksi alkaen. Mikäli valtionavustuksen myöntäminen lopetetaan, tarkastellaan tilanne uudelleen.

11 99 Talouden tasapainottamissuunnitelman päivitys Kunnanhallitus on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion ja suunnitelman laadintaohjeen. Ohjeen mukaan lautakuntien on annettava alustavat esitykset edellisen talousarvion yhteydessä käsitellyn taloudellisen tasapainottamissuunnitelman päivittämiseksi. Sivistyslautakunta hyväksyi oman hallinnonalansa talouden tasapainottamissuunnitelman Suunnitelmaan ei vuoden 2016 aikana ole voitu tehdä merkittäviä muutoksia. Rakenteellisia ja toiminnallisia toimintamenoja ei voida vähentää, kouluverkkoa on supistettu jo joitakin vuosia sitten. Eläkkeelle siirtyvien viranhaltijoiden ja työntekijöiden tilalle on rekrytoitava työvoimaa, jotta esim. koulujen ja varhaiskasvatuksen toiminta pysyy lain mukaisena. Lomarahoja ja palkattomia vapaita on käytetty edelleen jonkin verran. Sivistystoimistossa ei ole ollut toimistosihteerin työpanosta kokoaikaisesti, mistä on tullut palkkamenoihin pientä säästöä, mutta vastaavasti palvelutaso on heikentynyt tuntuvasti. Kuntien välinen yhteistyö toimii edelleen, samoin sivistystoimen sisäinen yhteistyö, joka on merkittävää myös henkilöstön jaksamisen kannalta. Yllättävät muutokset kesken vuoden sen sijaan nostavat kustannuksia. Tällaisia ovat olleet esim. opetustoimessa oppilasmäärän tai erityisen tuen tarpeen lisääntyminen ja liikuntatoimessa mm. tykkylumen aiheuttamien vahinkojen korjaaminen. Nämä ovat menoja, joita talousarviota laadittaessa on mahdoton arvioida. Hallintokuntien välinen yhteistyö ei toimi kaikilta osin parhaalla mahdollisella tavalla. Keskittämällä suunnittelua ja tarkastelemalla, onko tehtäviä mahdollista järjestellä uudelleen, syntyisi varmasti jonkin verran säästöä. Sivistyslautakunta merkitsee tiedoksi em. seikat koskien talouden tasapainottamissuunnitelman päivitystä ja lähettää ne edelleen kunnanhallitukselle.

12 100 Sivistystoimen toiminnalliset tavoitteet vuodelle 2017 Kunnanhallitus on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion ja suunnitelman laadintaohjeen. Lautakuntatasolla määritellään vaikuttavuustavoitteet eli määritellään, mihin koko toiminnalla pyritään. Toiminnalliset tavoitteet asetetaan taloudellisten tavoitteiden rinnalle. Kaikilla käyttötalouden sitovilla tehtävätasoilla tulee olla toimintaa kuvaavia mittareita. Tavoitteiden ja mittareiden lukumäärä ei ole itseisarvo, tärkeämpää on, että tavoitteet ja suoritteet ovat realistisia, konkreettisia ja helposti seurattavissa, mitattavissa ja tarkastettavissa. Sivistystoimen eri sektoreiden toiminnalliset tavoitteet ovat esityslistan liitteenä. (Liite 2). Tavoitteita täydennetään joiltakin osin kokouksessa. Sivistyslautakunta hyväksyy sivistystoimen toiminnalliset tavoitteet esitettäväksi kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle.

13 101 Sivistystoimen talousarvioehdotus vuodelle 2017 Kunnanhallitus on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion ja suunnitelman laadintaohjeen. Hallintokuntien tulee talousarvioesityksessään tarkastella palveluiden nykyisten tuottamistapojen kustannusvaikutuksia ja pyrkiä selvittämään mahdollisimman tehokkaat ja kustannusvaikutuksiltaan edullisimmat toimintatavat. Tuloarvioissa tulee huomioida mahdolliset taksojen ja maksujen muutosesitykset. Vuoden 2017 talousarvion raamiesityksessä toimintakate on samalla tasolla kuin vuoden 2016 toteutumaennuste. Talousarvioehdotukset on sovitettava annettuun raamiin. Kunnanhallituksen antama laadintaohje (Liite 3) sekä sivistystoimen talousarvioehdotus vuodelle 2017(Liite 4) ovat esityslistan liitteenä. Sivistyslautakunta hyväksyy talousarvioehdotuksen vuodelle 2017 edelleen esitettäväksi kunnanhallitukselle ja valtuustolle. Lisäksi kirjattiin talousarvioehdotukseen liittyvät erilliset pykälät: Sivistystoimen investointiehdotus vuodelle Kotihoidontuen kuntalisä 103 Toimistosihteerin tehtäväjärjestelyt alkaen 104

14 102 Sivistystoimen investointiehdotus vuodelle 2017 Sivistyslautakunta hyväksyy pöytäkirjan liitteenä (Liite 5) olevan investointiehdotuksen edelleen esitettäväksi kunnanhallitukselle ja valtuustolle.

15 103 Kotihoidontuen kuntalisä Kunnanvaltuusto on päättänyt kotihoidontuen kuntalisän maksamisesta kokeiluluontoisena ajalla Kuntalisän saamisen ehtona on ollut, että lapsella on oikeus lakisääteiseen lasten kotihoidon tukeen ja perheen kaikki lapset hoidetaan kotona (poikkeuksena kuntoutukselliset syyt ja esiopetus). Kunnanvaltuusto päätti jatkaa kuntalisän maksamista saakka. Vuoden 2016 varhaiskasvatuksen talousarviossa on ollut varattuna lasten kotihoidon tukeen kokonaisuudessa euroa. Kuntalisää on maksettu n euroa kuukaudessa perheelle. Sivistyslautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että kuntalisää maksettaisiin edelleen ajalla Kuntalisä on huomioitu varhaiskasvatuksen vuoden 2017 talousarvioesityksessä.

16 104 Toimistosihteerin tehtäväjärjestelyt alkaen Sivistystoimiston toimistosihteerijärjestelyt ovat olleet haasteelliset helmikuun 2015 alusta lähtien, jolloin toimistosihteeri siirtyi kokonaan lukion ja perusopetuksen tehtäviin. Sivistystoimiston toimistosihteerin tehtäviä on hoitanut sen jälkeen lyhyissä jaksoissa ainakin neljä eri henkilöä. Osittain henkilöä ei ole ollut lainkaan. Teknisen toimiston toimistosihteerin työajasta on 50% osoitettu sivistystoimeen, mutta käytännössä tämä on muodostunut erittäin hankalaksi. Toimistosihteerin vaje on aiheuttanut asiakaspalvelun laadun heikkenemistä, mistä on tullut kuntalaisilta palautetta. Lisäksi sivistystoimenjohtajan tehtävät ovat suuntautuneet liiaksi rutiinitoimistotehtäviin, mikä ei ole tarkoituksenmukaista. Sivistystoimeen kuuluvat varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, kansalaisopisto, kulttuuri, kirjasto, liikunta ja nuorisotoimi. Toimistosihteeri tarve on 100%. Sivistyslautakunta päättää anoa kunnanhallitukselta lupaa täyttää ja julistaa haettavaksi toimistosihteerin tehtävän sivistystoimistossa alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti, hinnoittelutunnus 01TOI060, tva-osuus toimistosihteereille määritelty tva. Koska toimistosihteerin palkkaukseen on sivistystoimen talousarviossa varattu vain 50%, lisätään talousarvioesitykseen 2017 palkkaukseen tarvittava lisäsumma euroa. Tehtäväkuvaus toimitetaan pöytäkirjan ohessa kunnanhallitukselle.

17 105 Tiedoksi merkittävät asiat Sivistyslautakunnan tiedoksi saatetaan seuraavat asiat: Valtiovarainministeriö VM/2830/ /2015 Päätös kunnan peruspalvelujen valtionosuuden muutoksista vuodelle 2016, sisältäen mm. Perusopetuksen aloittamisen johdosta maksettavan rahoituksen vähentämisen huomioon ottaminen kunnan peruspalvelujen valtionosuudessa Yhtenäiskoulun johtokunta, pöytäkirja Lukion johtokunta, pöytäkirja Sivistyslautakunta merkitsee tiedoksi em. asiat.

18 106 Muut asiat Kunnanhallitus on kokouksessaan pyytänyt hallintokuntia osaltaan selvittämään mahdollisimman pian resurssit ja palveluiden tilanteen mahdollisten kiintiöpakolaisten vastaanottamiseksi. Todettiin, että kouluilla on periaatteessa mahdollisuus ottaa vastaan kiintiöpakolaisia, jos opetusta varten järjestettäviin tulkkipalveluihin sekä opetukseen saadaan lisäresursseja. Hallituksen esitysluonnos sote- ja maakuntauudistuksen lainsäädännöksi Todettiin, että lähinnä huolestuttaa voimaanpanolain 14 :n mukainen henkilöstön siirtyminen maakuntien palvelukseen yhteisten työntekijöiden esim. koulukuraattorien osalta. Tarkoituksenmukaisuus ei välttämättä toteudu. Lisäksi todettiin, että Lapilla ei ole riittäviä taloudellisia edellytyksiä suoriutua lakisääteisistä tehtävistä eikä Lappia alueena ole huomioitu tarpeeksi.

19 107 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja Olavi Airaksinen päätti kokouksen klo

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2016 Sivistyslautakunta. 92 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 2017

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2016 Sivistyslautakunta. 92 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 2017 Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 11.10.2016 klo 17.00- Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 92 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 2017 93 Aamu- ja iltapäivätoiminnan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 30.11.2016 klo 17.00- Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 107 Opetussuunnitelman hyväksyminen, esiopetus 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 30.11.2016 klo 17.00-18.15 Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 107 Opetussuunnitelman hyväksyminen, esiopetus 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 1.10.2013 klo 18.00-19.25 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Asiat 87 Kokouksen avaaminen 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 25.11.2015 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Asiat 110 Vuorotteluvapaahakemus, ei julkaista Internet-sivuilla 111 Vuorotteluvapaahakemus,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 16.10.2014 klo 18-19.58 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 80 Kokouksen avaaminen 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 82 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 14.5.2014 klo 18-19.20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 1/2017 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 1/2017 Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 31.01.2017 klo 18.00- Paikka Yläkoulu opettajain huone Asiat 1 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut 1.3.2017 alkaen 2 Lastenhoitajan määräaikainen toimi 3 Jäänhoitokoneen hankinta 4 Työryhmän

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 3.3.2016 klo 17.00-18.10 Paikka Muonion kirjasto Asiat 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 13 Sivistyslautakunnan vuoden 2015 toiminnallisten

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 1/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 1/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 6.2.2014 klo 18.00-20.50 Paikka Päiväkoti Mustikka Asiat 1 Kokouksen avaaminen 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 5 Tuntiopettajan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2015 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2015 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 9.10.2015 klo 17.00-18.50 Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 97 Talouden tasapainottamissuunnitelman päivitys 98 Talousarvioehdotus vuodelle 2016 99 Toiminnalliset

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 5/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 5/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 11.7.2013 klo 18.00 18.30 Paikka Yläkoulun, opettajainhuone Asiat 69 Kokouksen avaaminen 70 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 71 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 12/2018 Sivistyslautakunta. 114 Sivistystoimen talouden ja toiminnan katsaus

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 12/2018 Sivistyslautakunta. 114 Sivistystoimen talouden ja toiminnan katsaus Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 27.11.2018 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 114 Sivistystoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1.-30.10.2018 115 Sivistystoimen toiminnallisten

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 2.12.2014 klo 17.30-18.10 Paikka Kunnanvirasto, alakerran kahvihuone Asiat 95 Kokouksen avaaminen 96 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 97 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2017 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2017 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 31.10.2017 klo 18.00-19.45 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat. 84 Hellewi-järjestelmään siirtyminen kansalaisopistossa 85 Sivistystoimen talousarvioesitys vuodelle

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 5/2017 Sivistyslautakunta. 48 Muonion kansalaisopiston opinto-ohjelma lukuvuodelle

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 5/2017 Sivistyslautakunta. 48 Muonion kansalaisopiston opinto-ohjelma lukuvuodelle Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 6.6.2017 klo 17.00- Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 47 Varhaiskasvatussuunnitelma/päivitys 48 Muonion kansalaisopiston opinto-ohjelma lukuvuodelle 2017-2018

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 2/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Tiistaina 29.1.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja Aki

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 6/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Keskiviikkona 22.5.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 5/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 5/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.8.2014 klo 18-19.17 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 63 Kokouksen avaaminen 64 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 65 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2015 Sivistyslautakunta. 83 Sivistyslautakunnan toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen 1.1.-30.4.

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2015 Sivistyslautakunta. 83 Sivistyslautakunnan toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen 1.1.-30.4. Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 1.9.2015 klo 17.30- Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 83 Sivistyslautakunnan toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen 1.1.-30.4.2015 84 Sirpa Korkalon siirto

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 4/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 4/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 17.6.2014 klo 18-19.35 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 48 Kokouksen avaaminen 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 11/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 11/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 11/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Maanantaina 9.9.2019 klo 18.00 Paikka Teknisen toimiston kokoustila Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

No 7/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Kunnantalo, Lautakuntien huone

No 7/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Kunnantalo, Lautakuntien huone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 7/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 1.11.2017 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Lautakuntien huone JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj x Heikki

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 12/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 12/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 12/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Keskiviikkona 9.10.2019 klo 18.00 Paikka Teknisen toimiston kokoustila Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

4.9.2012 klo 17.30-19.30. Teva Tarja puheenjohtaja JÄSENET

4.9.2012 klo 17.30-19.30. Teva Tarja puheenjohtaja JÄSENET KUHMOISTEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Sivistyslautakunta Sivu 54 KOKOUSAIKA 4.9.2012 klo 17.30-19.30 KOKOUSPAIKKA Kuntala SAAPUVILLA OLLEET Teva Tarja puheenjohtaja JÄSENET Korpela Heljä Korvenranta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2015 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2015 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 16.4.2015 klo 18.00-19.20 Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 31 Kokouksen avaaminen 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 10/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus ja lisämäärärahaesitys

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 10/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus ja lisämäärärahaesitys MUONION KUNTA ESITYSLISTA 10/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous 13.11.2018 klo 17 pykälät otsikko 91. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus ja lisämäärärahaesitys 92. Marjapaikan laitosapulaisen

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2013 Sivistyslautakunta. Aika 28.2.2013 klo 18.00-19.00 Pekosen kota, Lahenrannantie 10, Muonio

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2013 Sivistyslautakunta. Aika 28.2.2013 klo 18.00-19.00 Pekosen kota, Lahenrannantie 10, Muonio Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.2.2013 klo 18.00-19.00 Paikka Pekosen kota, Lahenrannantie 10, Muonio Asiat 14 Kokouksen avaaminen 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjantarkistajien

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 pykälät otsikko 62. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 31.8.2018 63. Taloussuunnitelman 2019 ja 2020 2021 valmistelu

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 11.3.2014 klo 18.00-19.35 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 17 Kokouksen avaaminen 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 2/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 2/2017 13 Kokousaika 15.2.2017 kello 18.00 18.21 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, puheenjohtaja Isotalo Päivi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 22.11.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 22.11. 2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Matti Lohen koulu, Rautalampi 30.10.2009

Matti Lohen koulu, Rautalampi 30.10.2009 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2009 Sivistyslautakunta Sivu 1 (11) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 21.10.2009 klo 17.00-19.53 Matti Lohen koulu Emma Ilomäki Seija

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2018 Sivistyslautakunta. 88 Erityisopettajan viran täyttäminen alkaen toistaiseksi

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2018 Sivistyslautakunta. 88 Erityisopettajan viran täyttäminen alkaen toistaiseksi Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 6.8.2018 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 88 Erityisopettajan viran täyttäminen 1.8.2018 alkaen toistaiseksi 89 Perusopetuksen rehtorin viran täyttäminen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2016 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 20.4.2016 klo 16.00-17.30 Rautalammin lukio Anu Hotti Helena Hänninen

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 3.9.2019 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 4/ (5) Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Pentti Reponiemi Tarja Salo Teuvo Tolvanen

Muonion kunta Esityslista/ 4/ (5) Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Pentti Reponiemi Tarja Salo Teuvo Tolvanen Muonion kunta Esityslista/ 4/2015 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous Aika ti klo 16.30 Paikka valtuustosali Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja Pentti Reponiemi jäsen

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 5/2015 1 (10)

Muonion kunta Esityslista/ 5/2015 1 (10) Muonion kunta Esityslista/ 5/2015 1 (10) Tarkastuslautakunnan kokous Aika ti 8.9.2015 klo 16.30 19.15 Paikka teknisen toimiston neuvottelutila Läsnäolijat Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2009 Sivistyslautakunta 16.06.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 16.06.2009 klo 18.00 18.45 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ ( 7) Sivistyslautakunta

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ ( 7) Sivistyslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 9/2018 1 ( 7) Aika 02.10.2018, klo 18:00-18:55 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjan tarkastus 71 Talousarvio

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU 8/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 51 Varhaiskasvatuksen talousarvio vuodelle 2014 52

Lisätiedot

klo Korvenranta Arja puheenjohtaja JÄSENET

klo Korvenranta Arja puheenjohtaja JÄSENET KUHMOISTEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Sivistyslautakunta Sivu 21 KOKOUSAIKA 28.2.2012 klo 17.00-19.00 KOKOUSPAIKKA Kuntala SAAPUVILLA OLLEET Korvenranta Arja puheenjohtaja JÄSENET Korpela Heljä Mäkinen

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

2 LUKION JOHTOKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVÄNÄPITO VUONNA 2014

2 LUKION JOHTOKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVÄNÄPITO VUONNA 2014 KOKOUSKUTSU KOKOUS: Kinnulan lukion johtokunta PAIKKA: Kinnulan lukio, luokka 158 AIKA: Maanantai 26.5.2014 klo 18.30-19.35 1 LUKION JOHTOKUNNAN KOKOUSPÄIVÄT JA KOKOUSAIKA 2 LUKION JOHTOKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 6/ Aki Jauhojärvi jäsen (69 82 ) Johanna Jäntti Markku Rauhala

Muonion kunta Esityslista/ 6/ Aki Jauhojärvi jäsen (69 82 ) Johanna Jäntti Markku Rauhala Muonion kunta Esityslista/ 6/2019 75 Sivistyslautakunnan kokous Aika Keskiviikkona klo 18.05 19.37 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 21.3.2018 Kokousaika Tiistai 21.3.2018 klo 19.00 22.13 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 4/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 4/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 4/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Torstaina 25.4.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja Aki

Lisätiedot

Kunnanviraston kokoushuone

Kunnanviraston kokoushuone ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Sivistyslautakunta 19.06.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.06.2012 klo 18.00 18.30 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 5.10.2016 40 Aika: 5.10.2016 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 29 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 3/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 3/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 3/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika keskiviikkona 27.2.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivistyslautakunta 08.03.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Keskiviikko 08.03.2017 klo 17.30 19.13 Yhtenäiskoulun opettajainhuone Oksanen Annika Jokioja

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 10/2018 Sivistyslautakunta. 103 Henkilökohtaisen avustajan sijaisuuden täyttäminen ajalle

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 10/2018 Sivistyslautakunta. 103 Henkilökohtaisen avustajan sijaisuuden täyttäminen ajalle Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 12.9.2018 klo 17.24-17.38 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 103 Henkilökohtaisen avustajan sijaisuuden täyttäminen ajalle 10.9.2018-24.7.2019 104 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 6/

Muonion kunta Esityslista / 6/ Muonion kunta Esityslista / 6/2015 28.10.2015 Tarkastuslautakunnan kokous Aika ke 11.11.2015 klo 16 Paikka valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja Pentti

Lisätiedot

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Evijärven kunta TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika 14.12.2018 ESITYSLISTA 7/2018 KOKOUSAIKA 14.12.2018 klo 16.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Ulla Lassila

Lisätiedot

No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44. Lautakuntien huone, kunnantalo. Inkeri Hytönen x Reijo Jämsen

No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44. Lautakuntien huone, kunnantalo. Inkeri Hytönen x Reijo Jämsen KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44 KOKOUSAIKA 13.11.2014 klo 18.05 19.27 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien huone,

Lisätiedot

LASTEN KOTIHOIDON TUEN KUNTALISÄN MAKSATUSOHJEISIIN TEHTÄVÄT TARKISTUKSET. Valmistelija: Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen

LASTEN KOTIHOIDON TUEN KUNTALISÄN MAKSATUSOHJEISIIN TEHTÄVÄT TARKISTUKSET. Valmistelija: Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen Sivistyslautakunta 103 27.11.2012 Kunnanhallitus 319 12.12.2012 Kunnanvaltuusto 74 20.12.2012 Sivistyslautakunta 14 18.03.2014 LASTEN KOTIHOIDON TUEN KUNTALISÄN MAKSATUSOHJEISIIN TEHTÄVÄT TARKISTUKSET

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 11. lokakuuta 2016 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot