MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2017 Aika Tiistai klo Paikka Pertunmaan seurakuntatoimistossa, Lummerannassa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja Paula Manninen Raimo Mattila Eveliina Mäenpää Pertti Lahti Matti Nykänen Raili Toivonen Liisa Torniainen Teija Tuomela Poissa Varajäsenet Muut läsnä olleet Jaana Partio, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Sari Lantta, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marjatta Nikkinen, kappelineuvoston puheenjohtaja Risto Jaakola, talouspäällikkö 45 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Ehdotus: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta.

2 47 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä olo Ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Aakkosjärjestyksen mukaan vuorossa olisivat Kristiina Häkkänen ja Panu Karjalainen. Kirkkoneuvosto päättää, että pöytäkirja pidetään nähtävillä taloustoimistossa Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Kristiina Häkkänen ja Panu Karjalainen ja päätettiin nähtävillä olo esityksen mukaisesti. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta. 48 Tiedotusasiat Kirkkoneuvosto toteaa tiedoksi: - viranhaltijapäätökset - kirkon remontin tilannekatsaus - työyhteisön kehittämiskonsultointi alkanut Todettiin. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta.

3 49 Työryhmien jäseniin täydennyksiä. Diakoniatyöntekijät ovat kirjeellään ilmoittaneet, että kirkkoneuvosto on kokouksessaan valinnut työryhmiin henkilöitä, jotka eivät ole lupautuneet tehtäviin. Diakoniatyön työryhmässä Riitta Pilssari ja Piia Mäkilä ovat ilmoittaneet, että eivät ole enää käytettävissä työryhmän toiminnassa. Diakonien mielestä jäljelle jäävät 11 jäsentä riittävät. Kansainvälisen vastuun työryhmään valittu Pekka Haapamäki ei ole lupautunut jatkamaan, ja hänen tilalleen diakonit esittävät Sari Penttistä, joka on toiminut kaksi vuotta työryhmän puheenjohtajana. Kirkkoneuvosto päättää työryhmien jäsenistä selvityksen perusteella. Päätettiin, että 1. Riitta Pilssari ja Piia Mäkilä vapautetaan diakoniatyöryhmästä ja heidän tilalleen ei valita uusia jäseniä. 2. Pekka Haapamäen tilalle kansainvälisen työn työryhmään valittiin Sari Penttinen. 3. Todettiin, että Oula Niemelä vapautetaan varhaiskasvatuksen työn työryhmästä, hänen muutettuaan pois seurakunnasta. Muutoksenhaun ohjaus: Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta.

4 50 Kannanotto ns Kompan talon alueen uuteen asemakaavaluonnokseen Mäntyharjun kunnassa on tullut vireille asemakaavan muutos, joka koskee korttelia 96 sekä korttelin läheistä lähivirkistysaluetta ja kevyenliikenteen väylää. (ns Kompan talon alue). Kaavamuutoksen tavoitteena on mm. mahdollistaa alueelle pienkerrostalon rakentaminen. Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä kaavaluonnosasiakirjat ovat julkisesti nähtävillä välisen ajan. Nähtävilläoloaikana alueiden maanomistajilla, viranomaisilla ja muilla osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä kaavamuutosasiakirjoista suullisesti tai kirjallisesti. Kaavamuutoksesta on pidetty esittely- ja keskustelutilaisuus Kirkkoneuvosto päättää lausunnon antamisesta kaavaluonnoksen johdosta. Kirkkoneuvosto päätti todeta lausuntonaan, että seurakunnalla ei ole huomauttamista kaavaluonnoksen johdosta. Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta.

5 51 Osa-aikaisen c-kanttorin viran perustaminen Kirkkoherran esitys: Esitän, että Mäntyharjun seurakuntaan perustetaan osa-aikainen (60%) C-kanttorin virka, jonka virkapaikka on Pertunmaan kirkko ja pääsääntöinen työskentelyalue on Pertunmaan kappeliseurakunta. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Viran vastaanottajan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 4 kuukauden koeaika. Viranhaltijan esimies on kirkkoherra. 60%:n työaika toteutetaan pääosin siten, että viranhaltijalla on viikossa 3 työpäivää (lauantai ja sunnuntai sekä yksi arkipäivä, joka sovitaan työnjohdollisesti). Kuukaudessa on yksi vapaa viikonloppu. Virka pyritään täyttämään syyskuun alusta Päätettiin yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle c-kanttorin osaaikaisen viran perustamista. Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta.

6 52 Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2016 Liitteenä (1) toiminnallisen puolen toimintakertomus. Kirkkoneuvosto käsittelee seurakuntatyön toiminnallisen toimintakertomuksen liitteen mukaisesti. Käsiteltiin ja hyväksyttiin muutamilla muutoksilla ja tarkennuksilla. Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta.

7 53 Oikaisuvaatimus kirkkoneuvoston päätökseen 23 / Seurakunnalle on tullut oikaisuvaatimus (liite 2), missä 43 allekirjoittajaa pyytää, että Mäntyharjun kirkkoneuvosto kumoaa päätöksen, jonka mukaan Mäntyharjun seurakunta pidättäytyy antamasta tiloja samaa sukupuolta olevien hääparien vihkimiseen. Oikaisuvaatimuksen tekijöiden mielestä kaikilla seurakuntalaisilla tulee olla yhtäläinen oikeus vuokrata seurakunnan tiloja perhejuhlia varten. Kirkkoneuvoston päätös 23 /2017. Raimo Mattila esitti, että oikaisuvaatimus hyväksytään. Tätä esitystä kannatti Raili Toivonen. Suoritettiin äänestys, jonka mukaan aikaisemmassa päätöksessä pitäytymistä kannatti 8, oikaisuvaatimuksen hyväksymistä kannatti 2, ja yksi äänesti tyhjää, ja yksi oli poissa (äänestyspöytäkirja liite 2a). Eli kirkkoneuvosto hylkäsi oikaisuvaatimuksen, kirkolliskokouksen ja piispainkokouksen linjausten mukaisesti. Todettiin, että oikaisuvaatimuksen sisältö on julkinen, allekirjoittajien nimet eivät ole (Julkisuuslaki mom.) Päätökseen voi hakea muutosta valituksella hallinto-oikeudelta.

8 54 Oikaisuvaatimus kirkkoneuvoston päätökseen 23 b / Seurakunnalle on tullut oikaisuvaatimus (liite 3), jossa 32 allekirjoittajaa esittää, että päätöksen 23 b kohta muutettaisiin seuraavaan muotoon: Seurakunnan tilat eivät myöskään ole käytettävissä muihin samaa sukupuolta olevien avioliiton solmimiseen liittyviin tilaisuuksiin eikä rukouksiin heidän avioliittojensa puolesta. Kirkkoneuvoston päätös 23 b / : Muutoin seurakunnan tilat ovat vapaasti seurakuntalaisten käytettävissä, mahdollistaen esimerkiksi rukoushetkien järjestämisen samaa sukupuolta olevien vihkiparien puolesta. Paula Manninen kannatti oikaisuvaatimuksen hyväksymistä. Kirkkoneuvosto hylkäsi oikaisuvaatimuksen äänin 8 alkuperäisen päätöksen puolesta, 1 äänesti oikaisuvaatimuksen hyväksymisen puolesta, 2 äänesti tyhjää, ja yksi oli poissa. (äänestyspöytäkirja 3 a) Todettiin, että oikaisuvaatimuksen sisältö on julkinen, allekirjoittajien nimet eivät ole (Julkisuuslaki mom.) Päätökseen voi hakea muutosta valituksella hallinto-oikeudelta.

9 55 Johtoalueen käyttöoikeussopimus / Suur-Savon Sähkö Oy Suur-Savon Sähkö Oy / Järvisuomen Energia pyytää sijoituslupaa 0,4 ja 20 kv:n maakaapeleille seurakunnan omistamille maa-alueille Kuperkeikka ja Multamaa , oheisen sopimusehdotuksenmukaisesti. Maakaapelit tulisivat pääosin Kuortintien ja Suur-Savon Sähkön ostaman uuden sähköasematontin väliin seurakunnan maalle. Kuortintien varteen kaapeli on jyrkän rinteen takia vaikea sijoittaa. Kirkkoneuvosto hyväksyy sopimuksen. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta.

10 56 Sivutoimilupa, Erik Liljeström Erik Liljeström aikoo hakea tuomiokapitulilta sivutoimilupaa, ja pyytää kirkkoneuvostolta puoltavaa lausuntoa hakemuksen liitteeksi. Erik jatkaisi Mäntyharjun kansalaisopistossa sivutoimisena kitaransoiton opettajana lukuvuoden , opetuksen laajuuden ollessa korkeintaan 8 tuntia per kansalaisopiston opetusviikko. Kirkkoneuvosto päättää puoltaa sivutoimilupaa edellyttäen että opetustunnit tapahtuvat hänen virkavapauspäivinään. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Päätökseen voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella kirkkoneuvostolta.

11 57 Valitusosoitus Puheenjohtaja antaa seuraavan valitusosoituksen: Pykälien ja osalta ei voi tehdä valitusta, koska asia koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälien ja osalta voidaan hakea muutosta kirkkoneuvostolta oikaisuvaatimuksella. Pykälien 53 ja 54 osalta voidaan hakea muutosta hallinto-oikeudelta. Valitusosoitus annettiin. Päätökseen ei kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan saa hakea muutosta. 58 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Mäntyharju Puheenjohtaja Ann-Maarit Joenperä Sihteeri Risto Jaakola Olemme tarkastaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua. Mäntyharju Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen Tämä pöytäkirja on ollut julkisesti nähtävänä seurakunnan ilmoitustaululla ajalla. / - / 2017 Ann-Maarit Joenperä, kirkkoherra

12 Liite 2 a ÄÄNESTYSPÖYTÄKIRJA 53 Pohjaesitystä eli oikaisuvaatimuksen hylkäämistä kannattivat: Ann-Maarit Joenperä Teija Tuomela Liisa Torniainen Paula Manninen Ari Hartonen Eveliina Mäenpää Panu Karjalainen Kristiina Häkkänen Oikaisuvaatimuksen hyväksymistä kannattivat: Raimo Mattila Raili Toivonen Tyhjää äänesti: Pertti Lahti Poissa oli: Matti Nykänen

13 Liite 3 a ÄÄNESTYSPÖYTÄKIRJA 54 Kirkkoneuvoston alkuperäistä päätöstä kannattivat: Ann-Maarit Joenperä Pertti Lahti Liisa Torniainen Teija Tuomela Ariu Hartonen Eveliina Mäenpää Panu Karjalainen Kristiina Häkkänen Oikaisuvaatimuksen puolesta äänesti: Paula Manninen Tyhjää äänestivät: Raimo Mattila Raili Toivonen Poissa oli: MattiNykänen

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2017 Aika Torstai 9.3.2017 klo 17.30 18.03 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2018 Aika Tiistai 9.1.2018 klo 17.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2016 Aika Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.30 20.25 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimisto, As Oy Lummeranta Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2018 Aika Tiistai 3.4.2018 klo 17.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/20 17 Kirkkoneuvosto 2.5.2017 KIRKKONEUVOSTO Kokous 5/20 17 Aika Tiistai2.5.2017k1o 17.30 i~! ~ Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2016 Aika Keskiviikko 5.12.2016 klo 17.00 17.50 Paikka Mäntyharju, Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2018 Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 20.10 Paikka Pertunmaan kirkko Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2016 Aika Tiistai 11.10.2016 klo 17.30 18.25 Paikka Mäntyharjun kirkon seurakuntasalissa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2017 Aika Tiistai 20.9.2017 klo 17.30 18.55 Paikka Lankaniemessä Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2016 Aika Keskiviikko 29.11.2016 klo 17.30 20.15 Paikka Mäntyharju, seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Ti 11.7.2017 klo 18.30 19.45 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2018 Aika Tiistai 9.10.2018 klo 18.00 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2019 Aika Tiistai 9.4.2019 klo 17.30 19.10 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Anne Häkkänen Seppo Kettunen Jukka Lehtonen Raimo

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/ Aika Torstai 16.11.2017 klo 18.10 19.18 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus, toimitushuone Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 12/2018 Aika Tiistai 27.11.2018 klo 18.00 21.15 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/ Aika Maanantai 5.12.2016 klo 18.25 19.15 Paikka Lankaniemen leirikeskus, Mäntyharju Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 9.2.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 23.6.2015 Aika Tiistai 23.6.2015 klo 18.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2016 Aika Torstai 17.3.2016 klo 17.30 20.30 Paikka Lankaniemessä Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 5/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 5/ Aika Tiistai 5.12.2017 klo 18.00 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti San Lantta Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 6/20 17 Aika Tiistai 13.6.20 17 klo 17.30 1SZ.20 Paikka Mäntyharj un seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 7/2015 Kirkkoneuvosto 9.11.2015 KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2015 Aika Maanantai 9.11.2015 klo 17.30 21.25 Paikka Seurakuntakeskus Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 11/2017 Aika Keskiviikko 22.11.2017 klo 17.30 20.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 8/2017 Aika Tiistai 22.8.2017 klo 17.00 19.50 Paikka Partsimaan kyläkirkossa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika To klo Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika To klo Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa KIRKKOVALTUUSTO 2/20 19 6.6.20 19 Aika To 6.6.2019 klo 18.00 20.15 Paikka Pertunmaan seurakuntatalossa Läsnä Poissa Läsnä ALKUHARTAUS 17 Kokouksen avaus Jäsenet: Anne Häkkänen Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 9/2014 Kirkkoneuvosto 2.12.2014

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 9/2014 Kirkkoneuvosto 2.12.2014 KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2014 Aika Tiistaina 2.12.2014 klo 17.30 22.30 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Puheenjohtaja Ann-Maarit Joenperä Juha Koivula Maiju Kokkonen Sari Lantta, vpj Jukka

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto 27.04.2016

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto 27.04.2016 KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2016 Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.30 20.09 Paikka Pertunmaan seurakuntatoimistossa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 10/2017 Aika Tiistai 24.10.2017 klo 17.30 20.18 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Erik Liljeström, vs khra Ari Hartonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 1/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 1/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2016 Aika Tiistai 26.1.2016 klo 17.30 20.05 Paikka Seurakuntakeskus, kahvio Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Keskiviikko 31.8.2016 klo 18.00 19.15 Paikka Seurakuntakeskus, Mäntyharju Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.30 19.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 1/2017 Aika Tiistai 31.1.2017 klo 17.30 20.07 Paikka Pertunmaan seurakuntatomisto, Lummeranta Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.15 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Anne Häkkänen Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Seppo Kettunen Toni Konga Sari Lantta

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2016 Aika Tiistai 13.9.2016 klo 17.30 20.00 Paikka Mäntyharjun kirkon seurakuntasalissa Läsnä Poissa Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 2/2017 Aika Maanantai 27.2.2017 klo 17.30 20.50 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 56 Paikka: Seurakuntatalo, Mestarinsali Kokousaika: 26.4.2018 klo 19.40 20.10 Jäsenet Leppänen Risto puheenjohtaja Lehti Eliisa varapuheenjohtaja Johto Kaisa Jokila

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2015 Kirkkoneuvosto 19.5.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA 3/2015 Kirkkoneuvosto 19.5.2015 KIRKKONEUVOSTO Kokous 3/2015 Aika Keskiviikko 19.5.2015 klo 17.30 21.19 Paikka Seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja x Ari Hartonen x Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/5 Markunkuja Pertunmaa

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/5 Markunkuja Pertunmaa KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT Aika 17.12.2015 klo 18.30 (jouluinen juhla-ateria klo 17) OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat Paikka Seurakuntakoti, Pertunmaa

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 4/2018 Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 18.20 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 9/2018 Aika Tiistai 11.9.2018 klo 18.00 20.30 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 4/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 27.6.2017 klo 18 18.20 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 24.03.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 24.03.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 31.03.2014-1.5.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 6/2018 Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17.30 20.12. Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 12.12..2017 Aika 12.12.2017 klo 17.35 18.15 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Lehtonen Riitta Puusaari Seija

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 26.5.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 26.5.2015 Aika To 26.5.2015 klo 18.00 19.56 Paikka Seurakuntakeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa Kuoksa

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 20.30 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Kokousaika 17.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 38 Kokouksen avaus 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/6 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.9.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/6 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.9.2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat Aika Paikka Tiistai 22.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti, Pertunmaa Nikkinen Marjatta Tuomela Teija,

Lisätiedot

Pöytäkirja on nähtävänä Pertunmaan kappeliseurakunnan toimistossa toimiston aukioloaikoina.

Pöytäkirja on nähtävänä Pertunmaan kappeliseurakunnan toimistossa toimiston aukioloaikoina. Lummeranta, Honkaniementie 7 as 6, 19430 Pertunmaa Sivu 1/5 Aika: Tiistaina 5.9.2017 klo 15.30 Paikka: Lummeranta JÄSENET läsnä poissa VARAJÄSENET läsnä poissa Marjatta Nikkinen Annukka Räisänen Kaija

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 1 Aika Perjantai 22.9.2017 klo 18.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Anne Ojaniittu Liisa Hosikkeen varajäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO Aika torstaina klo Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

KIRKKONEUVOSTO Aika torstaina klo Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 8.12.2016 1 Aika torstaina 8.12.2016 klo 15.30 Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone Käsiteltävät asiat n:o sivu n:o 82 4 KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VUOSIKSI 2017-2018

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 19.25 Paikka Virojoen seurakuntatalo, 2. krs, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Hanski Liisa kappelineuvoston varapj. (x) Niemelä Teuvo kappelineuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Keskiviikko 20.2.2018 klo 18 18.27 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.10.2017 klo 18.00-19.15 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 48 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot