Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen."

Transkriptio

1 Toimitusnumero (7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: kello Paikka: Toimitusinsinööri: Janakkalan kunta, toimitusalue rajoittuu etelässä Lopen kunnanrajaan, lännessä Launostentiehen, pohjoisessa Vähikkäläntiehen ja Alasjärveen ja idässä Saukonojaan. Janakkalan kunnanviraston valtuustosali Sami Mikola Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista erillinen liite Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu lähetetyillä kutsukirjeillä / sähköpostilla arkistotutkimusten mukaisille asianosaisille. Lähetyslistat on tallennettu Maanmittauslaitoksen JA- KOdiaariin. Lisäksi toimituksesta on tiedotettu ilmestyneessä Hämeen Sanomissa, koska kaikkia asianosaisten osoitteita ei välttämättä ole saatu selvitettyä ja toimitus saattaa koskea muitakin kuin toimitusalueella olevia tiloja. Asianosaiset eivät kysyttäessä esittäneet huomautuksia toimituksen tiedottamisesta. Lainkohdat Toimituksesta on tiedotettu laillisesti. YksTl :t KML :t 2. Kokouksen laillisuus Kukaan asianosaisista ei kysyttäessä vaatinut uskottujen miesten käyttämistä, ei esittänyt esteellisyysmuistutusta toimitusinsinööriä eikä estettä toimitusta vastaan. Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Lainkohdat YksTl 40, 41 :t, KML Toimituksen vireilletulo ja tarkoitus Toimitus on tullut vireille hakemuksetta Maanmittauslaitoksen määräyksestä kiinteistörekisterin perusparantamiseksi. Toimituksen tarkoitus on saada kohdealueella kiinteistörekisteri ja rekisterikartta ajan tasalle niin, että alueen olemassa oleva tieverkko ja viralliset tieoikeudet vastaavat toisiaan. Toimitus on valtion rahoittama. Ylimääräiset, tarpeettomat ja virheelliset tieoikeudet lakkautetaan ja merkinnät poistetaan rekisteristä. Toimitusinsinööri selosti toimitusmenettelyn yleisesti sekä kohdealuetta koskevat tiedot. Lainkohdat YksTl 39, KML Edellytykset Toimitusinsinööri selosti asianosaisille toimituksen suorittamisen edellytyksiä. Toimitusinsinööri totesi, että edellytykset toimituksen suorittamiselle ovat olemassa. Edellytykset ovat olemassa. Toimitus suoritetaan.

2 Toimitusnumero (7) 5. Asianosaisten kuuleminen Kiinteistöjen omistajille on lähetetty heidän kiinteistöjään koskevat karttakopiot sekä alueellisen yksityistietoimituksen tarkoitusta kuvaava saatekirje sekä palautuskuori. Karttakopioille maanomistajia pyydettiin merkitsemään kiinteistölle pääsemiseksi tarpeelliset tieyhteydet ja liittymät. Kuulemiskirje pyydettiin palauttamaan maanmittauslaitokseen mennessä. Asianosaiset on kuultu ennen alkukokousta. Järjestelysuunnitelma on laadittu maanomistajien palautteiden, tehtyjen arkistotutkimusten ja maastokatselmuksen perusteella. 6. Maastokatselmukset Toimitusinsinööri on suorittanut etukäteen maastokatselmuksia toimitusalueella ja selvittänyt tiealueiden sijainteja ja niiden tällä hetkellä käytettäviä leveyksiä. Suoritettu tarpeellisilta osin järjestelysuunnitelmaa varten. 7. Järjestelysuunnitelma Toimitukseen on maanomistajien kirjallisen kuulemisen, kiinteistörekisterin tietojen, kartta- ja ilmakuvatarkastelun sekä toimitusinsinöörin suorittaman maastokatselmuksen perusteella laadittu järjestelysuunnitelma. Järjestelysuunnitelma esiteltiin toimituksessa 8 - osaisena toimituskarttana. Järjestelysuunnitelma käyttöoikeusyksikkölistoineen on ollut myös nähtävillä alkaen Maanmittauslaitoksen verkkosivuilla osoitteessa toimitukset/ Linkki oli ilmoitettu asianosaisille kutsukirjeessä ja lehtikuulutuksessa. Toimitusinsinööri selosti, että tässä toimituksessa ei tehdä toimitusinsinöörin päätöksiin perustuvia päätöksiä: - tieasioissa olevista erimielisyyksistä - Uusista tieoikeuksista, joka kohdistuisi uuteen alueeseen - Korvausasioista - järjestäytyneiden yksityisteiden tienpitoa koskevista asioista. Mahdolliset muutokset esitettävään järjestelysuunnitelmaan tehdään vain läsnäolevien kiinteistöjen edustajien sopimuksiin perustuen tai nyt kokouksessa esitettyinä. Toimitusinsinööri esitteli järjestyssuunnitelman paikalla olevien kiinteistöjen edustajien osalta ja pyysi paikalla olevia asianosaisia esittämään mahdolliset muutosvaatimukset. Muutosvaatimukset: Ennen toimituskokousta: Kiinteistön Nurkka omistaja vaati käyttöoikeusyksikön K6623 siirtämistä takaisin vanhaan paikkaansa. Järjestelysuunnitelmassa tieoikeudet oli siirretty maastossa olemassa olevaan tiehen. : Kiinteistön Toivanharju tieoikeus siirretään takaisin vanhaan paikkaansa tilan Toivanmäki alueelle. Tieoikeuden siirto pois pihapiiristä vaatii oman yksityistietoimituksensa.

3 Toimitusnumero (7) Kiinteistön Alakaivo omistaja vaati vanhan tieoikeuden palauttamista, kiinteistöjen Koivisto ja Kesselinmetsä kautta. : Toimitusinsinööri löysi tien maastosta ja tieoikeus jätetään voimaan vanhan 3 m levyisenä, toimituskartalla käyttöoikeusyksikkö K38514, samalla tieoikeus jätetään voimaan myös kiinteistölle Perätupa. Samalla alueella Kiinteistöjen Villa Laura ja Salopalsta tieoikeudet jätetään samoin voimaan käyttöoikeusyksikköön K Nämä tieoikeudet oli perustettu rekisteröidyssä yhteisen alueen jakotoimituksessa, arkistotunnus 35:90. Toimituskokouksessa: Lainkohdat YksTL 16, ja 38c Kiinteistön Kekinniemi omistaja vaati tieoikeutta käyttöoikeusyksikköön K7368. Tie on olemassa oleva tie tilan metsälohkon eteläosaan pääsyä varten. : Paikalla oleva kiinteistöjen Venko ja Nurkka omistaja suostui antamaan tieoikeuden jos samalla hänen tilansa saavat tieoikeuden käyttöoikeusyksikössä K6610. Asianosaiset sopivat tieoikeuksista toimituspaikalla ja toimitusinsinööri vahvisti tieoikeudet näihin käyttöoikeusyksiköihin. Kiinteistön Mäenpää-Uotila omistaja ilmoitti että käyttöoikeusyksikkö K8639 on tarpeeton. : Käyttöoikeusyksikkö yhdistää saman omistajan eri palstoja, käyttöoikeusyksikkö voidaan poistaa tarpeettomana. Palstalle päästään myös käyttöoikeusyksikön K40165 kautta. Kiinteistön Mäenpää-Uotila ja Petomäki omistajat sopivat tieoikeuksien perustamisesta. Kiinteistö Mäenpää-Uotila saa 4 m leveän tieoikeuden käyttöoikeusyksikköön K39797 ja kiinteistö Petomäki saa 4 m leveän tieoikeuden käyttöoikeusyksikköön K Kiinteistön Aurinkorinne omistaja vaati käyttöoikeusyksikön K25479 poistamista. Tieoikeus on perustettu rekisteröidyssä lohkomistoimituksessa, arkistotunnus 42:96. Käyttöoikeusyksiköstä poistetaan toimituksessa lisätty oikeus kiinteistölle Joensuu. Tieoikeus jää voimaan vanhan rekisterimerkinnän mukaisena kiinteistölle Takala. Tieoikeuden muuttaminen tai poisto vaatii oman yksityistietoimituksensa, koska oikeutettu kiinteistö on ilmoittanut käyttävänsä tietä. 8. Tiepäätös. Järjestelysuunnitelman vahvistaminen Toimitusalue: Sijaitsee Janakkalan kunnassa ja toimitusalue rajoittuu etelässä Lopen kunnanrajaan, lännessä Launostentiehen, pohjoisessa Vähikkäläntiehen ja Alasjärveen ja idässä Saukonojaan. Kaavatilanne: Janakkalan läntinen rantayleiskaava. Rekisteriyksiköt: Toimitus koskee koko rekisteriyksikköä. Toimitus koskee osaa rekisteriyksikköä (Erillinen Toimenpideselitelmä Liite 2 ) Tieoikeuksien lakkauttaminen: Lakkautetaan - oikeutettuja kiinteistöjä erikseen selvittämättä - kiinteistöjen kulkemiseen tarkoitetut vanhat tieoikeudet toimitusalueelta. Voimaan jäävät muuta tarkoitusta varten kiinteistörekisteriin merkityt käyttöoikeusyksiköt ja järjestäytyneiden tiekuntien tieoikeudet.

4 Toimitusnumero (7) Kiinteistöihin jäävät tämän toimituksen jälkeen toimituskartan osoittamalla tavalla kohdistumaan vain seuraavat kiinteistörekisteriin käyttöoikeusyksikköinä merkityt tieoikeudet ( Liite 3, listatuloste käyttöoikeusyksiköistä). Käyttöoikeudet perustetaan teiden maastossa olevalle paikalle mikäli tie on olemassa ja leveydellä jonka maanomistajien myös katsotaan - tien vuosia kestäneellä käytöllä - hyväksyneen. Tieoikeuksien osalta ei käsitellä tien rakentamista tai kunnostamista. Tiet ovat tarpeelliset oikeutettujen kiinteistöjen tarkoituksenmukaista käyttöä varten eikä niistä aiheudu huomattavaa haittaa millekään kiinteistölle. Kiinteistörekisterin perusparannuksesta johtuva yleinen etu. Vahvistetaan toimitusalueen rajaus. Vahvistetaan, tehtyjen korjausten jälkeen laadittu ja kartalla esitetty järjestelysuunnitelma. Tieverkko: 1 ) Toimitusalueen liikenteen rungon muodostavat alueen rajauksena kahdella puolella olevat yleiset tiet: yhdystie (Leppäkoskentie) ja yhdystie 2896 (Ryttyläntie) 2 ) Järjestäytyneitä yksityisteitä alueella ovat: - Toiva-Piilonkulma yksityistie K23724/1-5 - Piilopolun yksityistie K34634/1-6 - Ruhka-Joensuu yksityistie K Edelin metsätie K34570/1-10 Yksityisteiden laajuus vahvistetaan järjestelysuunnitelman mukaisesti. Yks. tielaki 38 Kiinteistöt joille ei löytynyt arkistotutkimuksissa tieoikeutta: Lisäaluekiinteistöt joille ei erikseen osoiteta tieoikeutta Kiinteistö Mäkirinne. Kiinteistöt joille ei löytynyt arkistotutkimuksissa tieoikeutta, eikä tietä ole maastossakaan: Kiinteistöjen erilliset palstat: Tuomola, Hakamäki, Kuosari, Sokslampi. Erillisten palstojen Kalkkila ja Edeli. Kiinteistön Petäjäniemi saaripalsta, Kiinteistöt Kaislikko, Välimaa. Vahvistetaan perustieoikeudet aikaisemmin rakennettuun tiehen: - käyttöoikeusyksiköt: K6610, K5288 Vahvistetaan tieoikeudet aikaisemmin perustetun tieoikeuden mukaisena alueeseen jossa ei ole rakennettua tietä:

5 Toimitusnumero (7) - käyttöoikeusyksiköt: K3127, K6116, K6469, K6150, K25474, K25498, K17719, K37543 Vahvistetaan seuraavat lisätieoikeudet rakennettuun tiehen: - Kaikki muut käyttöoikeusyksiköt: Lainkohdat YksTL 16, ja 38c Järjestelysuunnitelman alueelta lakkautetaan kaikki ne vanhat tieoikeudet, joita ei ole kuvattu järjestelysuunnitelman kartalla käyttöoikeusyksikköinä. Lakkautettavia tieoikeuksia ei merkitä toimituskartalle. 9. Tien rakentamisen ja kunnossapidon osittelu Järjestelysuunnitelma. Ei tehdä tämän toimituksen yhteydessä. 10. Tiekunnan perustaminen Järjestelysuunnitelma. Tämän toimituksen yhteydessä ei tehdä päätöksiä tiekuntien perustamisista. Lainkohdat YksTl 22, 23, 24 ja Toimituskartta Toimituskartta laaditaan rekisterikartta-aineiston perusteella. Kartan mittausluokka on 4. Lainkohdat YksTl 38, KML 188 ja KMA Korvaukset Toimitusinsinööri selosti korvauksiin liittyviä asioita. Korvauksia tieoikeuksien perustamisesta ei ole tarpeen määrätä, koska perustetut tieoikeudet: - kohdistuvat jo ennestään oleviin teihin ja kulku-uriin niiden maastossa olevilla leveyksillä. tai - kohdistuvat aiemmin toimituksissa perustettuihin tieoikeuksiin Korvauksia tieoikeuksien lakkauttamisesta ei ole tarpeen määrätä, koska lakkautetut tieoikeudet eivät olleet käytössä olevia tieyhteyksiä. Lainkohdat Ei korvattavaa. YksTl :t 13. Kustannusten osittelu Toimitusinsinööri selvitti asianosaisille yksityistielain 38 c :n säännökset.

6 Toimitusnumero (7) Toimitus tullut vireille maanmittauslaitoksen määräyksestä. Toimituksen kustannukset maksetaan valtion varoista. Lainkohdat YksTl Asiakirjojen lähettäminen Toimitusinsinööri totesi, että toimituksen asiakirjat voidaan toimittaa asianosaisille ennen valitusajan päättymistä erillisestä pyynnöstä, jolloin asiakirjojen toimitusaika on kaksi viikkoa pyynnön esittämisestä. Asiakirjat lähetään niiden kiinteistöjen omistajalle, joiden osalta järjestelysuunnitelmaan tehtiin muutoksia. Asiakirjat lähetetään pyynnöstä niitä haluaville asianosaisille ja lähetyslista tallennetaan Maanmittauslaitoksen diaarijärjestelmään. Kukaan asianosaisista ei pyytänyt asiakirjojen lähettämistä kahden viikon kuluessa toimituskokouksessa. Rekisteröinnistä ei ilmoiteta erikseen asianosaisille. Tieto rekisteröinnistä ilmoitetaan toimituksen nettisivulla. Lainkohdat KMA 58 Toimituksen pöytäkirja ja ote toimituskartasta lähetetään ennen valitusajan päättymistäniiden kiinteistöjen omistajille joiden osalta järjestelysuunnitelmaan tuli muutoksia toimituskokouksessa. 15. Lopettaminen Koska kaikki toimituksen asiat oli käsitelty, toimitusinsinööri lopetti toimituksen. Toimitusinsinööri selosti muutoksenhakumenettelyn, toimituksen ja myös toimituskustannusten osittelun osalta. Toimitukseen voi hakea valittamalla muutosta 30 päivän kuluessa toimituksen lopettamisesta lukien. Oheisesta valitusosoituksesta ilmenee sekä toimituksen lopettamispäivä, että valitusajan päättymispäivä. Toimitus saavuttaa lainvoiman valitusajan päätyttyä tai kun mahdollinen muutoksenhaku on lopullisesti ratkaistu. Lainkohdat KML 190

7 Toimitusnumero (7) Valitusosoitus Tämä valitusosoitus koskee toimitusta , lopettamispäivä Alueellinen tietoimitus (budj.) Janakkalan kunta, toimitusalue rajoittuu etelässä Lopen kunnanrajaan, lännessä Launostentiehen, pohjoisessa Vähikkäläntiehen ja Alasjärveen ja idässä Saukonojaan. Toimitukseen tai siinä annettuun ratkaisuun saa hakea muutosta kirjallisella valituksella maaoikeudelta. Määräaika valituksen tekemiseen on kolmekymmentä (30) päivää siitä päivästä, jona toimitus lopetettiin tai päätös annettiin. Muutoksenhakuasiakirjat on toimitettava puhevallan menettämisen uhalla maaoikeuteen viimeistään perjantaina viraston aukioloaikana. Tässä asiassa toimivaltainen maaoikeus toimii Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa, joka on avoinna virka-aikana klo 8-16:15. käyntiosoite: Arvi Kariston katu 5, Hämeenlinna postiosoite: Arvi Kariston katu 5, Hämeenlinna sähköpostiosoite: kanta-hame.ko(at)oikeus.fi Muutoksenhakuasiakirjat voi toimittaa henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä taikka lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköpostina maaoikeuteen. Muutoksenhakuasiakirjat lähetetään lähettäjän vastuulla. Muutoksenhakukirjelmässä on mainittava kaikki seuraavat asiat: toimitus tai muu päätös, jota muutoksenhakemus koskee miltä kohdin toimitukseen tai siinä tehtyyn ratkaisuun haetaan muutosta muutokset, jotka vaaditaan tehtäväksi perusteet, joilla muutosta vaaditaan todisteet, jotka aiotaan esittää ja asiat, jotka todisteilla aiotaan näyttää toteen vaatimus oikeudenkäyntikulujen korvaamisesta, jos valittaja pitää sitä aiheellisena mahdollinen pyyntö perusteluineen asian ratkaisemisesta ilman suullista pääkäsittelyä Muutoksenhakukirjelmässä on ilmoitettava muutoksenhakijan nimi ja hänen laillisen edustajansa, asiamiehensä tai avustajansa yhteystiedot sekä postiosoite, johon kutsut, kehotukset ja ilmoitukset voidaan lähettää. Myös todistajan tai muun kuultavan yhteystiedot on ilmoitettava. Jos postiosoite muuttuu, uusi osoite on ilmoitettava maaoikeudelle. Valittajan tai kirjelmän laatijan (jollei valittaja ole laatinut sitä itse) on allekirjoitettava muutoksenhakukirjelmä. Muutoksenhakukirjelmään on liitettävä tämä valitusosoitus tai sen jäljennös ja lisäksi asiakirjat, joihin muutoksenhakukirjelmässä vedotaan ja jotka eivät sisälly muutoksenhaun alaisen toimituksen tai ratkaisun käsittelyn asiakirjoihin. Jos asianosainen laillisen esteen vuoksi tai muusta hyväksyttävästä syystä ei voi määräajassa hakea muutosta, maaoikeus voi asettaa hakemuksesta uuden määräajan muutoksenhaun tekemistä varten. Uutta määräaikaa on pyydettävä kirjallisella hakemuksella, joka on osoitettava maaoikeudelle ja toimitettava ennen muutoksenhakuajan päättymistä maaoikeuteen. Hakemukseen on liitettävä selvitys hakemuksen perusteesta. Tällöin on noudatettava muutoksenhakukirjelmän laatimisohjeita. Maaoikeus voi kehottaa toimituksen asianosaista antamaan vastauksen muutoksenhakemukseen, jos hakemus koskee asianosaisen oikeutta. Vastaus ja siihen liitetyt asiakirjat annetaan tiedoksi muutoksenhakijalle. Maaoikeus voi kehottaa toimitusinsinööriä antamaan kirjallisen lausuntonsa. Lausunto annetaan tiedoksi pääkäsittelyyn kutsuttavalle asianosaiselle. Jollei asiaa ratkaista ilman pääkäsittelyä, maaoikeuden istunnosta ilmoitetaan kirjeellä, joka annetaan postin kuljetettavaksi tai muulla tavoin toimitetaan asianosaiselle vähintään 14 päivää ennen istuntoa. Jos muutoksenhakija jää pois istunnosta, muutoksenhakemus jätetään sillensä. Muun asianosaisen poissaolo ei estä asian ratkaisemista. Maaoikeus voi suorittaa paikalla katselmuksen. Valitusasian käsittelystä maaoikeudessa peritään yleensä 500 euron oikeudenkäyntimaksu. Asianosaisten oikeudenkäyntikuluihin maaoikeudessa sovelletaan riita-asioiden oikeudenkäyntikuluja koskevia oikeudenkäymiskaaren 21 luvun säännöksiä. Toimitusinsinööri: Sami Mikola

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo Toimitusnumero 2016-522275 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 18.8.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue rajoittuu etelässä Ryttyläntiehen, lännessä Helsinki-Tampere

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2015-515042 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen yksityistietoimitus/ Hausjärven (086) lounaisosa Aika: 13.10.2016 kello 10:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala Toimitusnumero 2016-530336 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 10.8.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-521836 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen tietoimitus Hausjärvi, Rutajärven ympäristö Aika: 19.4.2016 kello 11:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali (Keskustie

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen Toimitusnumero 2016-531015 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Aura (19); Useita yksiköitä... Aika: 5.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Auran kunnanvirasto valtuustosali

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-532005 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 18.1.2017 kello 09:00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-559156 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 30.11.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-543570 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.4.2017 kello 09.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, os. Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-549376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Rautasuo, Luutasuo, Komionvuori Aika: 6.11.2017 kello 10:00 Paikka: Lopen kunta, valtuustosali (Yhdystie 5, 12700 Loppi) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-533025 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 29.11.2016 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste Toimitusinsinööri: Pekka

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-524689 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Leppäkoski-Rankinkulma Aika: 15.11.2018 kello 09.00 Paikka: Kiipulasali(Auditorio), Kiipulantie 507, 14200 Turenki Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2016-527036 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 8.5.2017 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557569 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Liitekartan mukainen alue Tammelan kunnassa Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 1.11.2017

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-521684 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 7.4.2016 kello 09.00 Paikka: Koski Tl:n kunnan valtuussali Koski Tl Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2015-520794 1(9) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kiinteistöjä yhteensä 114 Aika: 14.4.2016 kello 10:30 Paikka: Ypäjän kunnantalo, valtuuston kokoushuone Toimitusinsinööri: Heikki

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-548869 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 30.5.2017 kello 10.00 Paikka: Hausjärven

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-562725 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Leppäkoski - Helvetinvuori, 165 Janakkala Aika: 22.11.2018 kello 09.00 Paikka: Kiipulasali(Auditorio), Kiipulantie 507, 14200 Turenki.

Lisätiedot

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Toimitusnumero 2017-552779 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 13.00 Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Paikka: Kauppakeskus Tuulonen,

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-557115 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita kiinteistöjä, kunnat Janakkala, Riihimäki ja Hausjärvi Aika: 24.11.2017 kello 10.00 Paikka: Uramon koulun auditorio, Kalevankatu

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-533939 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 1.12.2016 kello 10.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa Teppo

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575478 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 26.10.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Käsityöläiskatu 2 Naantali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-544424 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 7.3.2017 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-543441 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 3.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanvirasto

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-573644 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta1 Aika: 28.6.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-529683 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta : Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 16.11.2016 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Marttila Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-531269 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Salo (734); Useita yksiköitä... Aika: 9.12.2016 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Asianosaiset eivät kysyttäessä esittäneet huomautuksia toimituksen tiedottamisesta.

Asianosaiset eivät kysyttäessä esittäneet huomautuksia toimituksen tiedottamisesta. Toimitusnumero 2016-539955 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: 109 Hämeenlinna, Kalvola useita yksiköitä... Aika: 29.11.2017 kello 10:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Iittalan Palotalo, Hämeenlinna

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML)

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Toimitusnumero 2016-533827 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Humppila (103); useita yksiköitä... Aika: 24.11.2016 kello 09.30 Paikka: Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2,

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-585519 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 30.1.2019 kello 12:00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583526 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 19.2.2019 kello 12.00 Paikka: Taivassalon nuorisokoti Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat: - Toimitusvalmistelija

Lisätiedot

Erillinen läsnäololuettelo, liite Toimitusinsinööriä avusti toimitusvalmistelija Kari Allenius

Erillinen läsnäololuettelo, liite Toimitusinsinööriä avusti toimitusvalmistelija Kari Allenius Toimitusnumero 2015-521486 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Riihimäki, kaakkois-osa Aika: 21.9.2016 kello 10.00 Paikka: Kaupungintalo, kunnanvaltuuston kokoushuone 4. kerros, osoite Kalevankatu

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-549857 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 28.9.2017 kello 09.00 Paikka:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-544930 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä, 433-895-2-14 Yleinen tie Kunta: Loppi Aika: 8.2.2018 kello 10:00 Paikka: Lopen kunnantalo, valtuustosali (Yhdystie

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-596212 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.5.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574854 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita kiinteistöjä... Aika: 12.11.2018 kello 9:30 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2 Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-546760 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 13.6.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-552818 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 28.8.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanviraston

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-539737 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 19.1.2017 kello 09:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-581139 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 12.00 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-587547 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.1.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-538645 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 6.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575011 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 27.9.2018 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere)

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere) Toimitusnumero 2016-521757 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Aika: 29.3.2017 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen.

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen. Toimitusnumero 2016-527023 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Iskolansaaren mukainen alue Naantalin kaupungin Merimaskussa Aika: 7.10.2016 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalon valtuustosali,

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43 Toimitusnumero 2018-574885 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Forssa (061); useita yksiköitä Aika: 10.10.2018 kello 09.30 Paikka: Forssan kaupungintalon valtuustosali, osoite Turuntie 18,

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-589376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-534096 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 20.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo, Masku Pekka

Lisätiedot

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta Toimitusnumero 2017-546724 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 7.9.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nummenkylä ja Ylimmäinen / Kunta: Hämeenlinna Rengon Pitopalvelu

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo.

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo. Toimitusnumero 2016-540749 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 2.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungintalo

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-584615 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 30.1.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-531865 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 2.12.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574573 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta2 Aika: 12.9.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

4. Osuudet yhteisiin alueisiin Lohkokiinteistö ei saa osuutta yhteisiin alueisiin, koska emäkiinteistöllä ei niitä ole.

4. Osuudet yhteisiin alueisiin Lohkokiinteistö ei saa osuutta yhteisiin alueisiin, koska emäkiinteistöllä ei niitä ole. Pöytäkirja Toimitusnumero 2018-595976 2(3) Toimituksessa käydään seuraavat rajat: Rajamerkki 15 ja 14 ovat hävinnet kaivauksissa. Rajaa käydään pyykistä 29-15-70-14 kartan osoittamalla tavalla Mäntylä

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583313 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 15.11.2018 kello 14:00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 23950 Pyhäranta Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-571143 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-524946 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Lieto (838); Useita yksiköitä... Aika: 10.11.2016 kello 09.00 Paikka: Liedon kunnantalon valtuustosalissa Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko Toimitusnumero 2017-549626 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: 9.11.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Rengon

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-539671 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä Aika: 20.3.2017 kello 09.00 Toimitusinsinööri: Pekka Heino Läsnäolijat: Toimitusvalmistelijana

Lisätiedot

Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: kello Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2, Humppila

Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: kello Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2, Humppila Toimitusnumero 2016-542070 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: 27.4.2017 kello 12.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Humppilan kunnanviraston valtuustosali,

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557775 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 15.11.2017 kello 10.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Ronni ja Elkilä Aika: kello Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, Tuulos

Ronni ja Elkilä Aika: kello Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, Tuulos Toimitusnumero 2016-523262 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Ronni ja Elkilä Aika: 8.6.2017 kello 09.30 Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, 14810

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-524660 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 20.9.2016 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungin Alastaron toimipiste valtuustosali

Lisätiedot

Hämeenlinna (109): useita yksiköitä... Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko

Hämeenlinna (109): useita yksiköitä... Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko Toimitusnumero 2016-543909 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Hämeenlinna (109): useita yksiköitä... Aika: 24.5.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Rengon Pitopalvelu Oy,

Lisätiedot

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, osoite Keskustie 2b, Nurmijärvi

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, osoite Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-542441 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: 11.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa.

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa. Toimitusnumero 2015-495738 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Akaa (20), Useita yksiköitä Aika: 24.4.2015 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste,

Lisätiedot

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Seurala -talo, kahvio Asikkalantie 1, Hämeenkoski

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Seurala -talo, kahvio Asikkalantie 1, Hämeenkoski Toimitusnumero 2018-572448 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Sivutoimitukset: Useita yksiköitä... Aika: 28.6.2018 kello 13.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen:

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2017-565306 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 8.3.2018 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanvirasto,

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-527902 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 23.11.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo Pekka Heino

Lisätiedot

-Harri Korkeamäki, erikoissuunnittelija, Luontopalvelut

-Harri Korkeamäki, erikoissuunnittelija, Luontopalvelut Toimitusnumero 2016-546193 1(6) Suojelualuekiinteistön muodostaminen, loppukokous Kohde: VASKIJÄRVEN LUONNONPUISTO: 503-431-1-127 Ruissaarensuo, 503-457-1-33 Korpi, 503-457-2-43 Kaukosuo II, 503-457-3-31

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-553090 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 27.11.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo os. Seurantalontie

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2017-559114 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 21.11.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-540178 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 28.2.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosalissa Alastaro.

Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosalissa Alastaro. Toimitusnumero 2017-547350 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 13.9.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-554661 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 28.9.2017 kello 12.00 Paikka: Pöytyän

Lisätiedot

Oma Säästöpankki Oy:n kokoustila, Rengonraitti 18, Renko

Oma Säästöpankki Oy:n kokoustila, Rengonraitti 18, Renko Toimitusnumero 2016-532528 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 1.12.2016 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Kunta: Hämeenlinna (109); useita yksiköitä... Oma Säästöpankki

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-545404 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 7.6.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalo os. Kauppalankatu 3 Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-543291 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä. Aika: 25.4.2017 kello 9:00 Paikka: Pöytyän Kyrön toimipisteen valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-547508 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284): Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Toimitusnumero (5) Alueellinen tietoimitus (budj.)

Toimitusnumero (5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Toimitusnumero 2016-544103 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 21.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16 Toimitusnumero 2016-522170 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 2.6.2016 kello 10.00 Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16 Toimitusinsinööri: Ari

Lisätiedot

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: Heikkilä, Tientausta, Yleinen tie

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: Heikkilä, Tientausta, Yleinen tie Toimitusnumero 2018-580044 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Sivutoimitukset: Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2019 kello 09:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen:

Lisätiedot

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen.

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen. Toimitusnumero 2007-228546 1(5) Uusjako Kohde: Aika: 7.8.2014 kello 10.00 Alhonkulma-Laihian tilusjärjestelyn toimitusalue Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400

Lisätiedot

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-545419 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: 16.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanvirasto,

Lisätiedot

Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2019-597470 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 28.6.2019 kello 10.00 Paikka: Pohjanpirtti Oy, Tammelantie 1, 03600 Karkkila Toimitusinsinööri: Sakar Taimouri

Lisätiedot

Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki

Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki Toimitusnumero 2017-552631 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 09.30 Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan

Lisätiedot

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio Toimitusnumero 2017-547599 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 14.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot

Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä

Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä Toimitusnumero 2016-543584 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 13.12.2018 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä Pohjanpirtti,

Lisätiedot

Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: kello Humppilan kunnanviraston valtuustosali, osoite Kisakuja 2, Humppila

Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: kello Humppilan kunnanviraston valtuustosali, osoite Kisakuja 2, Humppila Toimitusnumero 2016-545039 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: 21.6.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Humppilan kunnanviraston valtuustosali,

Lisätiedot

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: Tuomela, Pekkala. Seurala -talo, kahvio Asikkalantie 1, Hämeenkoski

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: Tuomela, Pekkala. Seurala -talo, kahvio Asikkalantie 1, Hämeenkoski Toimitusnumero 2017-559853 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Sivutoimitukset: Useita yksiköitä... Aika: 28.6.2018 kello 09:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen:

Lisätiedot

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset:

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset: Toimitusnumero 2015-499612 1(7) Yksityistietoimitus Kohde: Aika: 9.6.2015 kello 11.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Saukonniemen yksityistie Kunta: Heinävesi Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-522560 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Lieto (838); Useita yksiköitä... Aika: 13.10.2016 kello 09:30 Paikka: Liedon kunnanvirasto valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois- ja itäosassa Tammelan kunnassa

Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois- ja itäosassa Tammelan kunnassa Toimitusnumero 2016-522557 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 18.10.2016 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois-

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML)

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Toimitusnumero 2017-560621 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Rydönperä, Matku ja Ylikulma / Kunta: Forssa (061) Aika: 29.11.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Forssan kaupungintalon

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaanlehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaanlehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2015-520247 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 20.6.2016 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungin Alastaron toimipiste valtuustosali

Lisätiedot

Toimitusinsinööri päätti suorittaa pyydetyn toimituksen.

Toimitusinsinööri päätti suorittaa pyydetyn toimituksen. Toimitusnumero 2018-580160 1(5) Kiinteistönmääritys (KML 283 ) Kohde: Yhteinen vesi-alue 753-876-14-0 Kunta: Sipoo Aika: 29.11.2018 kello 10:00 Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone (Iso kylätie 18, 04131

Lisätiedot