Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto"

Transkriptio

1 TM Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! 2014 Tuotekuvasto

2 TM Carlson Pet Products perustettiin kun me lemmikeillemme omistautuneet harrastajat huomasimme, että lemmikkiportteja ei ole olemassa. Ihmiset käyttivät lapsiportteja. Vaikka ne toimivatkin kohtuullisesti, ne eivät olleet paras mahdollinen ratkaisu. Koska suhtaudumme lemmikkeihin jopa fanaattisesti, suunnittelimme ja valmistimme parhaan ratkaisun. Se on kattava mallisto portteja, jotka on tehty teräksestä, lyijyttömistä ja myrkyttömistä materiaaleista sekä pureskelua kestäviksi. Niissä on myös kuuluisa, patentoitu lemmikkiovemme. Porttimme sopivat kaikenlaisille roduille ja kaikenlaisiin elämäntapoihin. Meillä on matalia portteja joiden yli voi astua, korkeita portteja, joita hyppäämisestä pitävät koirat eivät ylitä, joustavia, jotka käyvät epätavallisen muotoisiin aukkoihin, leveitä jotka sopivat avariin aukkoihin ja kaikkea siltä väliltä. Meillä on myös upea lemmikkiaitaus ja kevythäkkejä. Tutustu meihin osoitteissa; ja Voit myös hankkia Carlson-portin tai -häkin, joka on juuri oikeanlainen sinulle ja pörröiselle ystävällesi. Saat siitä taatusti ansaitun nuolaisun kasvoillesi.

3 Lemmikkiaitaus Muunneltava lemmikkiaitaus Monipuolisen lemmikkiaitauksen voi asettaa moneen eri muotoon, ja sitä voi käyttää myös 3,7 metrin levyisenä porttina. Mikäli aitausta haluaa laajentaa on siihen saatavana erillisiä 61 cm levyisiä paneeleita. 71 cm korkeus sopii useimmille roduille. Lemmikkiaitauksena se sopii hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kätevässä läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Erittäin helppo asentaa! Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, kestävä, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. Putkien väli 3,8 cm (4,5 cm oven kohdalla) 71 cm K x 366 cm L sisältää 6 paneelia Beige Malli: 2200E EAN-koodi:

4 Tuffy joustava, pieni Uusi rakenne. Valikoimamme vaivattomin lemmikkiportti. Voidaan laajentaa 66 cm cm muutamassa sekunnissa. Painekiinnitysjärjestelmän avulla yksinkertainen ja nopea asentaa. Nopea ja vaivaton irroittaa. Kulutusta ja puremista kestävä metallirunko sopii loistavasti kotieläinkäyttöön. Kumisuojat suojaavat seinää jäljiltä. Tämän 46 cm korkean portin yli on helppo astua ja se sopii hyvin pennuille ja pienille koirille. 46 cm K x cm L Painekiinnitys Vaaleanharmaa Malli: 0618E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

5 Tuffy joustava, keskikokoinen Uusi rakenne. Valikoimamme vaivattomin lemmikkiportti. Voidaan laajentaa 66 cm cm muutamassa sekunnissa Painekiinnitysjärjestelmän avulla yksinkertainen ja nopea asentaa. Nopea ja vaivaton irroittaa. Kulutusta ja puremista kestävä metallirunko sopii loistavasti kotieläinkäyttöön. Kumisuojat suojaavat seinää jäljiltä. Tämän 61 cm korkean portin yli voi itse astua ja se sopii hyvin pennuille ja pienille- ja keskisuurille koirille. 61cm K x cm L Painekiinnitys Vaaleanharmaa Malli: 0624E (värillinen kartonki) Malli: 0624E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

6 Tuffy joustava, iso Uusi rakenne. Valikoimamme vaivattomin lemmikkiportti. Voidaan laajentaa 66 cm cm muutamassa sekunnissa. Painekiinnitysjärjestelmän avulla yksinkertainen ja nopea asentaa. Nopea ja vaivaton irroittaa. Kulutusta ja puremista kestävä metallirunko sopii loistavasti kotieläinkäyttöön. Kumisuojat suojaavat seinää jäljiltä. Tämä 81 cm korkea portti on ideaalinen kaikille roduille, erityisesti suurikokoisille koirille. 81cm K x cm L Painekiinnitys Vaaleanharmaa Malli: 0632E (värillinen kartonki) Malli: 0632E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

7 Miniportti Vain 46 cm korkea sopii hyvin pienille roduille ja pennuille. Voidaan laajentaa 74 cm 81 cm leveyteen. Mukana olevalla 15 cm jatkopalalla portista saa jopa 97 cm levyisen. Pienet lemmikit kulkevat patentoidusta 25 cm x 18 cm pieneläinovesta, kun taas itse astut kätevästi portin yli. Helppojen seinäkiinnityksien ansiosta asentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. 46 cm K x 74-81cm L Sisältää yhden 15 cm jatkopalan, jolla portin saa 97 cm levyiseksi Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Valkoinen Malli: 0680E (värillinen kartonki) Malli: 0680E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

8 Erikoisleveä läpikuljettava portti Säädettävä leveys 74 cm - 86 cm. Sisältää 10 cm ja 15 cm jatkopalat, joilla portista saa jopa 112 cm leveän. Sopii hyvin leveisiin oviaukkoihin tai portaikkoihin. Kätevässä läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Patentoitu pieneläinovi on kooltaan 25 cm x 18 cm. Tästä voi tarvittaessa kulkea pienet eläimet, muiden suurempien lemmikkien pysyessä portin takana. Helppojen seinäkiinnityksien ansiosta asentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. 77 cm K x cm L Mukana 10 cm ja 15 cm lisäpalat, joilla portin leveyttä voi jatkaa 112 cm. Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Valkoinen Malli: 0930E (värillinen kartonki) Malli: 0930E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

9 Erikoiskorkea läpikuljettava portti Tämä 104 cm korkea portti sopii erinomaisesti isoille koirille tai koirille, jotka helposti karkaavat esim. hyppimällä. Säädettävä leveys 74 cm - 86 cm. Mukana tulevalla 15 cm jatkopalalla portin voi jatkaa 102 cm leveyiseksi Kätevässä läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Patentoitu pieneläinovi on kooltaan 25 cm x 18 cm. Tästä voi tarvittaessa kulkea pienet eläimet, muiden suurempien lemmikkien pysyessä portin takana. Helppojen seinäkiinnityksien ansiosta asentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Täydellinen valinta oviaukkoihin ja portaikkoihin. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. 104 cm K x cm L Mukana 15 cm jatkopala, jolla portin leveyden voi jatkaa 102 cm. Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Valkoinen Malli: 0941E (värillinen kartonki) Malli: 0941E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

10 Maxi läpikuljettava portti Maxi portin leveyttä voi säätää 94 cm cm, jolloin portti sopii asunnon kaikkiin erityisen leveisiin oviaukkoihin. 61 cm jatkopaloilla portista saa jopa 4 metrin levyisen. Kätevässä läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Patentoitu pieneläinovi on kooltaan 25 cm x 18 cm. Tästä voi tarvittaessa kulkea pienet eläimet, muiden suurempien lemmikkien pysyessä portin takana. Helppojen seinäkiinnityksien ansiosta asentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. 76 cm K x cm L Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Valkoinen Malli: 1210E (värillinen kartonki) EAN-koodi:

11 Korkea Maxi portti, läpikuljettava 97 cm korkuisena tämä portti soveltuu hyvin isoille koirille tai koirille, jotka helposti kiipeävät tai hyppivät. Korkean Maxi portin leveyttä voi säätää 94 cm cm, jolloin portti sopii asunnon kaikkiin erityisen leveisiin oviaukkoihin. 61 cm jatkopaloilla portista saa jopa 4 metrin levyisen. Kätevässä läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Patentoitu pieneläinovi on kooltaan 25 cm x 18 cm. Tästä voi tarvittaessa kulkea pienet eläimet, muiden suurempien lemmikkien pysyessä portin takana. Helppojen seinäkiinnityksien ansiosta asentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. 97cm K x cm L Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Valkoinen Malli: 1210HE DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

12 Flexi läpikuljettava portti Tämä portti riittää 193 cm levyisiin aukkoihin tai sen voi sovittaa epätavallisesti muotoiltuihin tai epätavallisissa kulmissa avautuviin aukkoihin. 61 cm jatkopaloilla portista saa jopa 4 metrin levyisen. Saranatolppien ansiosta portin muotoa voi muuttaa hämmästyttävän monin tavoin. Kätevässä läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Patentoitu pieneläinovi on kooltaan 25 cm x 18 cm. Tästä voi tarvittaessa kulkea pienet eläimet, muiden suurempien lemmikkien pysyessä portin takana. Yksinkertaisten seinäkiinnikkeiden avulla portti on helppo sekä asentaa ja irroittaa. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. 77 cm K x 193 cm L Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Väri: Beige Malli: 1510E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

13 Korkea Flexi portti, läpikuljettava 97 cm korkuisena tämä portti soveltuu hyvin isoille koirille tai koirille, jotka helposti kiipeävät tai hyppivät. Tämä portti riittää 193 cm levyisiin aukkoihin tai sen voi sovittaa epätavallisesti muotoiltuihin tai epätavallisissa kulmissa avautuviin aukkoihin 61 cm jatkopaloilla portista saa jopa 4 metrin levyisen. Saranatolppien ansiosta portin muotoa voi muuttaa hämmästyttävän monin tavoin. Kätevässä läpikulkurakenteessa on helppokäyttöinen, yhdellä kosketuksella vapautuva kädensija. Patentoitu pieneläinovi on kooltaan 25 cm x 18 cm. Tästä voi tarvittaessa kulkea pienet eläimet, muiden suurempien lemmikkien pysyessä portin takana. Yksinkertaisten seinäkiinnikkeiden avulla portti on helppo sekä asentaa ja irroittaa. Kauttaaltaan teräksinen rakenne on tukeva, lyijytön, myrkytön ja pureskelun kestävä. 97 cm K x 193 cm L Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Väri: Beige Malli: 1510HE DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

14 Design Studio Mini Tuffy joustava portti Kaikista vaivattomin porttimalli tulee nyt käyttöön uudessa Design Studio mallistossa. Puuosat on valmistettu Uuden-Seelannin männystä, joka on eurooppalaista mäntyä kovempaa ja erittäin kestävää puuta. Metalliosat ovat upeasti viimeistelty mustalla ja tämä lemmikkiportti näyttää mahtavalta jokaisen kodin sisustuksessa! Tämä kätevä yli astuttava portti on 46 cm korkea ja se mahtuu 66 cm cm leveisiin oviaukkoihin. Yksinkertaisen painekiinnitysjärjestelmän avulla asentaminen ja purkaminen on helppoa ja nopeaa! Sisältää pieneläinoven. Luja pureskelun kestävä metallikehikko sopii hienosti lemmikkikäyttöön. Seinäkiinnikkeiden kumisuojat suojaavat seiniä naarmuilta. 46 cm korkuisena tämä malli sopii hyvin pennuille ja pienille sekä keskikokoisille koirille. Voidaan laajentaa 66 cm cm Korkeus 46 cm Viimeistely: Musta väri ja Uuden-Seelannin mäntypuu Malli: 0818E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

15 Design Studio Tuffy 61 cm korkea joustava portti Kaikista vaivattomin porttimalli tulee nyt käyttöön uudessa Design Studio mallistossa. Puuosat on valmistettu Uuden- Seelannin männystä, joka on eurooppalaista mäntyä kovempaa ja erittäin kestävää puuta. Metalliosat ovat upeasti viimeistelty mustalla ja tämä lemmikkiportti näyttää mahtavalta jokaisen kodin sisustuksessa! Tämä kätevä yli astuttava portti on 61 cm korkea ja se mahtuu 66 cm cm leveisiin oviaukkoihin. Yksinkertaisen painekiinnitysjärjestelmän avulla asentaminen ja purkaminen on helppoa ja nopeaa! Sisältää pieneläinoven. Luja pureskelun kestävä metallikehikko sopii hienosti lemmikkikäyttöön. Seinäkiinnikkeiden kumisuojat suojaavat seiniä naarmuilta. 61 cm korkuisena tämä malli sopii hyvin pennuille, pienille ja keskikokoisille koirille. Voidaan laajentaa 66 cm cm Korkeus 61 cm Viimeistely: Musta väri ja Uuden-Seelannin mäntypuu Malli: 0824E DS (ruskea kartonki) EAN-koodi:

16 GRIND Design Studio Big Tuffy 81 cm korkea joustava portti Kaikista vaivattomin porttimalli tulee nyt käyttöön uudessa Design Studio mallistossa. Puuosat on valmistettu Uuden-Seelannin männystä, joka on eurooppalaista mäntyä kovempaa ja erittäin kestävää puuta. Metalliosat ovat upeasti viimeistelty mustalla ja tämä lemmikkiportti näyttää mahtavalta jokaisen kodin sisustuksessa! Portti on 81 cm korkea ja se mahtuu 66 cm cm leveisiin oviaukkoihin. Yksinkertaisen painekiinnitysjärjestelmän avulla asentaminen ja purkaminen on helppoa ja nopeaa! Sisältää pieneläinoven. Luja pureskelun kestävä metallikehikko sopii hienosti lemmikkikäyttöön. Seinäkiinnikkeiden kumisuojat suojaavat seiniä naarmuilta. 81 cm korkuisena tämä malli sopii hyvin keskikokoisille ja isoille koirille. Voidaan laajentaa 66 cm cm Korkeus 81 cm Viimeistely: Musta väri ja Uuden-Seelannin mäntypuu Malli: 0832E DS (ruskea paksu kartonki) EAN-koodi:

17 Design Studio mallistomme uusimmassa portissa yhdistyy käytännöllisyys ja tyyli. Puuosat on valmistettu Uuden-Seelannin männystä, joka on erittäin kestävä puulaji. Metalliosat ovat upeasti viimeistelty mustanharmaalla ja tämä lemmikkiportti näyttää mahtavalta jokaisen kodin sisustuksessa! Läpikuljettavassa ovessa on itsestäänsulkeutuva helppo lukitus - portti sulkeutuu automaattisesti kun työnnät sen kiinni. 76 cm korkeana soveltuu hyvin kaikenkokoisille koirille. Sopii 74 cm - 95 cm leveisiin oviaukkoihin, mukana tulevan 10 cm jatkopalan ansiosta. Helppo ja nopeaa asentaa. Sisältää pieneläinoven. Design Studio läpikuljettava portti Luja pureskelun kestävä metallikehikko sopii hyvin lemmikkikäyttöön. Sisältää 10 cm jatkopalan Sopii 74 cm - 95 cm leveisiin aukkoihin jatkopalan kanssa. Pieneläinovi 25 cm K x 18 cm L Viimeistely: Mustanharmaa ja Uuden- Seelannin mäntypuu Malli: 3030E (värillinen kartonki) EAN-koodi:

18 Design Studio vapaasti seisova tai painekiinnitys 51 cm korkea erikoisleveä koiraportti Kaksi toimintoa - yksi portti! Voidaan pitää joko vapaasti tai kiinnittää painekiinnityksellä seinään. ERIKOISLEVEÄ! Sopii 102 cm cm leveisiin aukkoihin. 51 cm korkeus sopii pennuille ja pienilletai keskisuurille koirille. Käytännöllinen - portin yli on helppo astua. Ensiluokkainen sisustuspuu (Uusi-Seelantilainen mäntypuu), joka on kestävää ja myöskin näyttää upealta kaikissa kodeissa! Helppo asennus! Levitä ja laita paikoilleen. Erittäin hyvä isoihin aukkoihin. Leveys: 102 cm cm Korkeus: 51 cm Ensiluokkaista puuta Malli: 2070E EAN-koodi:

19 Design Studio vapaasti seisova tai painekiinnitys 71 cm erikoiskorkea koiraportti Kaksi toimintoa - yksi portti! Voidaan pitää joko vapaasti tai kiinnittää painekiinnityksellä seinään. ERIKOISKORKEA & ERIKOISLEVEÄ! Sopii 102 cm cm leveisiin aukkoihin. 71 cm korkeus sopii hyvin keskisuurille ja suurille koirille. Ensiluokkainen sisustuspuu (Uusi-Seelantilainen mäntypuu), joka on kestävä ja myöskin näyttää upealta kaikissa kodeissa Yksinkertainen asennus! Levitä ja laita paikoilleen. Erittäin hyvä isoihin aukkoihin. Leveys: 102 cm cm Korkeus: 71 cm Ensiluokkaista puuta Malli: 2870E EAN-koodi:

20 Carlson turvallinen ja mukava koti kaikille Lisätietoja sähköposti: Myynti p Tutustu meihin myös Facebook ja Twitter Carlson Pet Products

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

KARVALA. Pyydä lisätietoja: Maria Viita-aho-Tohni p

KARVALA. Pyydä lisätietoja: Maria Viita-aho-Tohni p KARVALA KARVALA Tarinamme alkaa maalta, nimittäin Pohjanmaalta Karvalan kylästä, josta yrityksemme nimikin on lähtöisin. Rakastamme maaseutumme kauneutta, turvallisuutta, puhtautta ja rauhaa. Rakastamme

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

ROLLAATTORIT VOLARIS S7

ROLLAATTORIT VOLARIS S7 LIIKKUMINEN ROLLAATTORIT VOLARIS S7 Volaris S7 -sarjan rollaattorit ovat korkealaatuisia, jotka sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet 2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet Finland www.mercuriusmainoslahjat.fi new Tämä tyylikäs sinivalkoinen kulho soveltuu loistavasti niin tarjoiluvadiksi, kuin liikelahjaksikin. Kulho toimitetaan tyylikkäässä

Lisätiedot

OTTO. naulakkojärjestelmä. Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet

OTTO. naulakkojärjestelmä. Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet OTTO naulakkojärjestelmä Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet OTTO naulakkojärjestelmä Otto-naulakkojärjestelmän muunneltavuuden ansiosta Sinä päätät naulakon käyttötarkoituksesta ja varustelusta. Naulakon

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 1 (8) 15.4.2015 Tujoma. Sivu: GG10000 Gorgol esite + hinnasto

TUOTEKUVASTO 1 (8) 15.4.2015 Tujoma. Sivu: GG10000 Gorgol esite + hinnasto 5.4.205 (8) GG036242 Gorgol Aito luonnonharja/nailonpiikki harja 3 riviä Pitkä ja kapea. Terävä varrenpää. GG0000 Gorgol esite + hinnasto Puuharja, aitoa harjasta/nailonpiikeillä. Joustavapohjainen, musta

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C PANELTIM PANEELIT 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 3,5 3,5 /100: 10 Kg/M 2 /: 13 Kg/M 2 51 mm -20 C + 80 C 100 Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP copo) ja

Lisätiedot

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin.

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene näyttelyjärjestelmä Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene UltraLight Patentoitu taustakangas - mitä voit muokata monin tavoin Scene UltraLight seinäke on kätevä LaunchPack

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

Tilanjako-oven mittausohjeet

Tilanjako-oven mittausohjeet Tilanjako-oven mittausohjeet Tilanjako-oven oikea mitoitus näitä mittausohjeita noudattaen. Alla kolme yleisintä asennus- / mittausvaihtoehtoa. Mittausmalli Seinäkiinnitys oviaukon päälle Esimerkin oviaukon

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

Pyörätuoliluiskat. 2 www.finnrasti.fi

Pyörätuoliluiskat. 2 www.finnrasti.fi Pyörätuoliluiskat Pyörätuoliluiskat Weland valmistaa tukevia, turvallisia ja helposti asennettavia pyörätuoliluiskia. Luiskia on saatavana sekä teräksestä että alumiinista valmistettuna. 2 www.finnrasti.fi

Lisätiedot

Turvallisesti paikallaan!

Turvallisesti paikallaan! Turvallisesti paikallaan! Koira on ihmisen paras ystävä ja ystävistä on pidettävä huolta. Suurin osa ihmisistä kuljettaa koiraansa autossa, mutta vain harva miettii onko koiran kuljettaminen turvallista.

Lisätiedot

Toteuta unelmiesi laituri!

Toteuta unelmiesi laituri! Toteuta unelmiesi laituri! UKM-ponttonit UKM-valmislaituri UK-Muovi Oy www.ukmuovi.fi Kestävä. Vakaa. Kantava. Toimiva. Nopea asentaa. Siisti. Tyylikäs. UKM-laituri Yhdistele laituri vaivattomasti valmiista

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

Laatikoiden lisävarusteet

Laatikoiden lisävarusteet Tavarat järjestykseen huikeilla lisävarusteilla Separado Stone lusikkalokero, Puu veitsiteline 200 Hevea, laatikon pohjamatto Stone 800 yht. 65,00 Charmia Scalan lisävarusteiden avulla keittiösi laatikostot

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

UUTUUS!!! Thonic. tarkastusluukut pikakiinnityksellä

UUTUUS!!! Thonic. tarkastusluukut pikakiinnityksellä UUTUUS!!! Thonic tarkastusluukut pikakiinnityksellä Tuoteluettelo 2016/2017 Thonic tarkastusluukut innovatiivisella pikakiinnityksellä Lektar Oy:n maahantuomat Thonic-tarkastusluukut tuovat uutta ilmettä

Lisätiedot

Valmislauteet sinun mitoillasi

Valmislauteet sinun mitoillasi Valmislauteet sinun mitoillasi Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta Valmiiksi mietitty ratkaisu toteutuu helposti ja vaivattomasti Laadukas kotimainen tuote saapuu nopeasti kotiovelle Suomalaista puusepäntaitoa

Lisätiedot

Myynninedistämismateriaalit

Myynninedistämismateriaalit Myynninedistämismateriaalit 1 Sisällysluettelo Vakiopainatukset... 3 Myyntitelineet... 5 Dollyhuput... 19 Myymälälavat... 21 Pöytädisplayt... 27 Pop Up:it ja hälyporttihuput... 31 Myymälämateriaalit...

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA 25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA Aukeaman valaisimet: Cafe370 ja Cafe240 design Pauli Partanen Candeo Air ja Candeo -kirkasvalolaite design Katriina Nuutinen Trek design Tapio Anttila Pasila design Juho Pasila INSPIRED

Lisätiedot

Kaiteet Flex- kulkusillat Luiskat

Kaiteet Flex- kulkusillat Luiskat Kaiteet Flex- kulkusillat Luiskat Sisällys Tähän esitteeseen olemme koonneet muutamia vakiotuotteita, jotka on suunnattu suunnilleen samalle kohderyhmälle. Valmistamme myös vastaavia tuotteita asiakkaan

Lisätiedot

HSL-järjestelmäväliseinät.

HSL-järjestelmäväliseinät. HSL-järjestelmäväliseinät. Ylivoimainen muuntojoustavuus ja yksilöllinen design. Umpielementtiseinät Puulasiseinät Alumiinilasiseinät Täyslasiseinät OtsaelementiT muutospalvelu HSL Group HSL Group on järjestelmäväliseinien

Lisätiedot

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4 XS SLS MLM L XL GW n sopivuus 2.2 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

Varastoidut asennusvalmiit. Tasoritilät

Varastoidut asennusvalmiit. Tasoritilät Varastoidut asennusvalmiit Tasoritilät Vaikea tapa: asennusvaiheessa leikattavat teräsritilät Raskas Teräsritilämatot ovat niin suuria ja raskaita ettei niitä voi nostaa yksinään. Tämä lisää kustannuksia.

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 57.15 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hiili 2,5x2,5 cm 30 x 30 cm 32.63 /ltk Välkehtivän mustasta liuskekivestä

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

FORSA SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKAISESTI

FORSA SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKAISESTI FORS SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKISESTI FORS ERITYISRTKISU 1 Nyt voit saada suihkuseinät täysin mittojen ja toiveittesi mukaisesti. Saatavilla on leveydet 20-100 cm, korkeudet 50-198 cm. Lasi voidaan

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä.

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. UUSI! VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. Ennaltaehkäisevään vuodontorjuntaan. Tiivistä kaivonkannet esim. ennen pesuja, huoltoa

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus.

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. n sopivuus 2.1 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää Helppo siirtää

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

Pyörätuoliluiskat. 2

Pyörätuoliluiskat. 2 Pyörätuoliluiskat Pyörätuoliluiskat Weland valmistaa tukevia, turvallisia ja helposti asennettavia pyörätuoliluiskia. Luiskia on saatavana sekä teräksestä että alumiinista valmistettuna. 2 www.finnrasti.fi

Lisätiedot

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet 209 007 Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Laadukas liukumekanismi on tilaa säästävä ratkaisu

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin korkeus (mm) 20 40 65 100 150 200 20 Profi Line Huippulaatuista ruostumatonta 18/10 terästä Erittäin luja rakenne Pyöristetyt reunat helpottavat puhtaanapitoa Soveltuu käytettäväksi uuneissa, jääkaapeissa,

Lisätiedot

Edelläkävijän valinta

Edelläkävijän valinta Edelläkävijän valinta DeLaval ruokinta-aidat lypsy- ja lihakarjalle Ratkaisu Sinulle - Joka päiväksi DeLaval ruokinta-aidat Lehmät käyttävät aikaa syömiseen noin neljä tuntia vuorokaudessa. Syömiseen käytetty

Lisätiedot

UrbanoTM uusi IP44 mallisto

UrbanoTM uusi IP44 mallisto UrbanoTM uusi IP44 mallisto Urbano TM Uudet IP44 mallit Urbano tarjoaa parasta nykyteknologiaa. IP44 kotelointiluokan ansiosta se täyttää kaikki vaatimukset sisä- ja ulkoasennuksiin. Urbano on Legrand-laatua

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

CIBES TWO TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES TWO TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES TWO TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 otolift two TWO-porrashissin nähdessäsi huomaat ensimmäisenä, kuinka vähän tilaa se vie. Se on pienikokoinen mutta rakennettu hyvin jämäkäksi. 6 portaat ovat

Lisätiedot

VIHTORI-verkkoaita sekä Mekon- ja Classic-elementtiaita

VIHTORI-verkkoaita sekä Mekon- ja Classic-elementtiaita VIHTORI-verkkoaita sekä Mekon- ja Classic-elementtiaita VIHTORI-verkkoaita Korkealaatuinen ja kotimainen Vihtoripanssariverkkoaita koostuu kudotusta aitaverkosta, tolpista sekä käynti- ja ajoporteista.

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

KOTI HISSI. HomeGlide-tuolihissi KAIKKIIN SUORIIN PORTAISIIN. Access BDD on Euroopan johtava tuolihissien, lavahissien ja kotihissien valmistaja.

KOTI HISSI. HomeGlide-tuolihissi KAIKKIIN SUORIIN PORTAISIIN. Access BDD on Euroopan johtava tuolihissien, lavahissien ja kotihissien valmistaja. KOTI HISSI HomeGlide-tuolihissi KAIKKIIN SUORIIN PORTAISIIN Access BDD on Euroopan johtava tuolihissien, lavahissien ja kotihissien valmistaja. 2 Kotihissi HomeGlide-tuolihissi KAIKKIIN SUORIIN PORTAISIIN

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS Domlux Nostoliukuovi 77HS on täydellinen ratkaisu, kun haluat kotiisi yhtenäisen kokonaisuuden sisätilojen ja terassin, parvekkeen tai puutarhan välille. Kestävillä

Lisätiedot

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä 2018 Suomessa valmistettu Vieser Line on uuden ajan lattiakaivojärjestelmä, jossa korkea laatu yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun sekä erinomaiseen käytettävyyteen.

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

Pyörätuolihissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen

Pyörätuolihissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen Pyörätuolihissit Pyörätuolihissit ovat kevytrakenteisia pystyhissejä tai porrashissejä jotka soveltuvat yleensä melko pieniin tasoeroihin. Kerroksesta toiseen siirtymisessä on uudisrakennuksissa käytettävä

Lisätiedot

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää!

POISTUVAT TUOTTEET. Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! POISTUVAT TUOTTEET Poistotuotteita myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää! Päivitetty 4.4.2010 0 Poistotuotteet Pannat... 2 Hihnat... 3 Korut, rusetit ja muut lisukkeet... 3 Koiran asut... 5 Tilauslomake...

Lisätiedot

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 www.linnatuli.fi Linnatuli helppo, kestävä ja tyylikäs tulisija Modernista perinteiseen Juhana Laatta: Ruoko pähkinänruskea viivapinta Luukku: Antiikkikupari

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA ALE -30% VÄHINTÄÄN Ei koske kotimaisia keinuja SÄÄNKESTÄVÄ SICILIA sohvaryhmäsetti - Sohva Leveys 184 cm / Tuoli 75 cm / Pöytä 150x70

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

Pihapiirin tuotteet. Tuoteluettelo 2016. Markki pihapiirisi merkki. www.markki.fi

Pihapiirin tuotteet. Tuoteluettelo 2016. Markki pihapiirisi merkki. www.markki.fi Pihapiirin tuotteet Tuoteluettelo 2016 Markki pihapiirisi merkki Talon ja pihapiirin suomalainen laatumerkki MARKKI Kotipihan viihtyisyys ja toimivuus on meille suomalaisille tärkeää, oli kyseessä kaupunkipiha,

Lisätiedot

The modern concept. Laadukaat estemateriaalit. Fotogtaf: Thomas Lindgren www.ftl.nu. Ryttare: Louise Haaga på WC FLR WWW.SAFETY-SYSTEM.

The modern concept. Laadukaat estemateriaalit. Fotogtaf: Thomas Lindgren www.ftl.nu. Ryttare: Louise Haaga på WC FLR WWW.SAFETY-SYSTEM. SAFETY SYSTEM Laadukaat estemateriaalit Ryttare: Louise Haaga på WC FLR Fotogtaf: Thomas Lindgren www.ftl.nu Tuotekuvasto ja hinnasto 2011 WWW.SAFETY-SYSTEM.COM Safety System - yritys on kehittänyt ja

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Long Line / tekniset tiedot

Long Line / tekniset tiedot / tekniset tiedot LONG LINE PERUSYHDISTELMÄ MUODOSTUU SEURAAVISTA OSISTA: MASSIIVIPUISTA ASKELMAA TERÄSTUKEA KAIDE RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ OLEVIEN KAAPELEIDEN KANSSA SISÄREUNALLE Taulukko LISÄVARUSTEET PORTAIDEN

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

VÄLISEINÄT. Leca väliseinät. Leca EasyLex 88 Leca Lex. www.e-weber.fi 4-20/1.9.2012

VÄLISEINÄT. Leca väliseinät. Leca EasyLex 88 Leca Lex. www.e-weber.fi 4-20/1.9.2012 VÄLISEINÄT Leca väliseinät Leca EasyLex 88 Leca Lex 4-20/1.9.2012 www.e-weber.fi Leca väliseinät Leca EasyLex Leca Lex markkinoiden nopein väliseinäratkaisu Nopea rakentaa ja helppo tasoittaa Sisältö Leca

Lisätiedot

CONTENTS. Esittely. Tuotteet. MK1A Saranan aukeamispuoli. MK1B Saranan ruuvipuoli. MK1C Taitto- ja heiluriovet. Asennusohjeet Ohjeet.

CONTENTS. Esittely. Tuotteet. MK1A Saranan aukeamispuoli. MK1B Saranan ruuvipuoli. MK1C Taitto- ja heiluriovet. Asennusohjeet Ohjeet. CONTENTS Esittely Tuotteet MK1A Saranan aukeamispuoli MK1B Saranan ruuvipuoli MK1C Taitto- ja heiluriovet Asennusohjeet Ohjeet Raportteja Esittely Oviturvallisuustuotteet. Sormitapaturmilta suojaavat tuotteet

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 54.68 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hiili 5x5 30x30cm 31.05 /ltk Musta liuskekivimosaiikki, jonka pinnalla

Lisätiedot

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Adaptec TM Honeywell Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Kapea Tavallinen Leveä Silmät linssien keskelle nenäsillan avulla; väsymys

Lisätiedot

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Galebreaker tuotteet GALEBREAKER TUOTEOPAS Tämä kaava auttaa valitsemaan oikean ja juuri sinun vaatimuksiasi vastaavan Galebreaker- tuotteen. TÄSSÄ ESITTEESSÄ

Lisätiedot