2.2. Valmennustoiminta Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto Kirkkovenejoukkueet Kilpailusaavutukset...

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2.2. Valmennustoiminta... 4. 2.6. Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto...7. 3.2. Kirkkovenejoukkueet... 11. 3.3. Kilpailusaavutukset..."

Transkriptio

1 puh , Fax internet: 1(14) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ SEURATOIMINTA Hallitus Valmennustoiminta Kilpailutoiminta olympialuokat Kansainvälinen soutu Kotimaan kisat Sisäsoutu kisat Kilpailujen järjestäminen Nuorisotoiminta Kalustotoiminta Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto Tiedotustoiminta Taloustoiminta Puuveneet Pienpuuveneet Kirkkoveneet KILPAILUTOIMINTA Pienpuuveneet Kirkkovenejoukkueet Kilpailusaavutukset Pirkan Soutu Viking-Soutu Tampereen Kansainvälinen Regatta Muu kilpailutoiminta... 13

2 puh Fax internet: 2(14) 4. KOULUTUS JA VALMENNUS Valmennus Leirit Soutukoulu Tuomari- ja valmentajatoiminta EDUSTUKSET Suomen Soutuliitto ja muut edustukset JUHLAT JA HUOMIONOSOITUKSET Soutukauden päättäjäiset Merkkipäivät Seuran Palkinnot Suomen Mestarit vuonna Takon Soutajat ry:n kokoukset SOUTUSPINNING TALOUS...16

3 puh , Fax internet: 3(14) 1. YLEISTÄ Toimintavuonna 2012 Takon Soutajat ry:n toimintaa on pidetty samalla korkealla tasolla kuin edellisinä vuosina. Puitteet Hatanpäällä on pidetty hyvässä kunnossa. Käyttöaste on edelleen pysynyt hyvänä ja arki-iltojen seuran harjoitusvuorot ovat olleet koko vuoden ahkerammin käytössä. Soutuspinningin vetäminen sekä eri soututapahtumien järjestelyt hoidettiin perinteiseen tapaan suurimmalta osin talkootöinä, johon seuran toimintojen järjestäminen muutenkin perustuu. Muutama vuosi sitten alkanut seuran juniori/nuorisotyön määrätietoinen kehittäminen on näkynyt sekä kilpailutuloksissa että harjoittelun laadun parantumisena. Takon Soutajat otti kahdeksannen kerran peräkkäin parhaan olympialuokan veneiden soutuseuran tittelin. Juniori/nuorisotyössä erityisesti valmennuksen ja valmentajien panos on ollut merkittävä. Joukkoon on saatu muutama todella lahjakas nuori ja olosuhteet pyritään jatkossakin pitämään suopeina kehitykselle. Huipputasolla Ulla Varvio jatkoi A-soutumaajoukkueessa olympiamitalistin Minna Niemisen kaksikkoparina. Parhaana saavutuksena oli Maailmancup kilpailun 12. sija naisten pariairokaksikossa. Tavoitteena heillä oli Lontoon Olympialaiset Valitettavasti karsinnoissa olympia paikka jäi saavuttamatta. Tampereen kaupungin myötämielinen suhtautuminen lajiamme ja harrastustamme kohtaan on jatkunut kiitettävästi. Järjestämiämme soudun massatapahtumia ajatellen ensiarvoisen tärkeistä rantaolosuhteista on huolehdittu sekä Hatanpäällä että Kaukajärvellä. Kaukajärven kalustosuojaa käytettiin kesäaikaan päivittäin ja sen tila on osoittautunut jo nopeasti ahtaaksi kaikkien vesiurheiluharrastajien käyttöön. Neuvottelut on aloitettu parannusten suhteen. Vuoden 2012 aikana Takon Soutajat liikutti kaikkiaan yli kansalaista.

4 puh Fax internet: 4(14) 2. SEURATOIMINTA Seura toimii hallituksen alaisena. Varsinaisia nimettyjä toimikuntia olivat Kaukajärvitoimikunta, tiedotustoimikunta ja valmennusvaliokunta, muut toiminnot hoidettiin vastuuhenkilöiden toimesta Hallitus Timo Pitkänen Kirsi-Maria Pänttönen Anne Lahtinen Seppo Koiranen Johanna Soini Varajäsenet: Marianne Soikkeli Marika Kivistö puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sihteeri juniorit puuvenesoutu Hallitus kokoontui joka kuukauden toinen keskiviikko yhteensä 9 kertaa. Hallituksen ulkopuolisina Eija Petäjäniemi tiliöinti sekä Juuso Kekkonen ja Jari Kekkonen kirjanpito/talous. Toiminnantarkastajana toimi Lasse Mäki, varalla Marko Kalela 2.2. Valmennustoiminta Päättyneen toimintavuoden aikana Tomas Cervinka on toiminut seuran päävalmentajana vastaten lähinnä olympialuokan venekuntien valmennuksesta. Muut olympialuokan valmentajat ovat olleet: Carlos Salinas (LW2x) Timo Juojärvi (muut naiset) Pekka Petäjäniemi (juniorit). Juniorien yhteiset harjoituspäivät ovat olleet keskiviikko ja sunnuntai. Miesten harjoitukset ovat olleet tiistaisin ja lauantaisin sekä naisten tiistai, torstai ja lauantai. Tampereen Soutukeskuksessa järjestettiin talviaikaan soutukoulu kahdesti viikossa. Sen vetämisestä vastasivat Tomas Cervinka ja Pekka Petäjäniemi. Syksystä 2011 lähtien on pidetty junioreille myös erillisiä voimaharjoittelutreenejä 2 kertaa viikossa, joista ovat vastanneet Juho-Pekka Petäjäniemi ja Topias Haavisto.

5 puh , Fax internet: 5(14) 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat Kansainvälinen soutu Kansainvälisellä tasolla takolaisista oli mukana enimmäkseen Ulla Varvio. Hän osallistui ratkaisevaan olympiakarsintaan W2x -luokassa yhdessä Minna Niemisen kanssa. Heidän sijoituksensa oli 9., kun 2 parasta venekuntaa pääsi olympialaisiin. Lisäksi Ulla osallistui yksiköllä maailmancupin kilpailuun Münchenissä ollen 16. ja EM -kisoihin Italian Varesessa ollen 11. Münchenin MC -kisaan osallistui lisäksi Takon LM2x -luokassa venekunta Juho-Pekka ja Joonas Petäjäniemi, sijoittuen 16. Opiskelijoiden MM- kisat järjestettiin Venäjän Kazanissa, jonne takolaisista osallistui kevyt pariairokaksikko J-P ja Joonas Petäjäniemi. He saavuttivat 10 veneen joukossa A- finaalipaikan, ollen lopputuloksissa 6. Tämä oli samalla kisojen paras suomalaissijoitus. Avoimissa Baltian mestaruussouduissa Latvian Jurmalassa 2000m ja 500 m matkalla takon LM2x (J-P ja Joonas) oli molempina päivinä 2. Johanna Helenius saavutti 2000 m A- tytöissä 3. sijan ja yhdessä Nea Toivasen kanssa he olivat W2x sarjassa 500 m matkalla myös 3. Nea Toivanen oli 2000 m matkalla 4. Takon Soutajien Masters edustuksesta vastasivat Klaus Geiger, Timo Pitkänen ja Lasse Mäki. Klaus Geiger souti yksiköllä 27-, 36- ja 43-vuotiaiden sarjoissa, joissa hän otti selkeät voitot. Lisäksi Geiger souti Turun Pekka Teittisen kanssa 36- ja 43vuotiaiden sarjoissa pariairokaksikko lähdöt voittaen myös ne. Timo Pitkänen ja Lasse Mäki soutivat lähdöt kaksikko ilman perämiestä 50-vuotiaiden sekä 43-vuotiaiden sarjassa. Sijoitukset olivat heille hyvää keskitasoa Kotimaan kisat Tako voitti peräti kahdeksannen (8) kerran peräkkäin olympialuokan tavoitelluimman pystin, eli Schultenin kannun, joka annetaan kesän SM kisojen perusteella menestyneimmälle soutuseuralle. Kesän 2012 SM -mitalisaldomme oli peräti 24 kultaa - 26 hopeaa - 11 pronssia, eli yhteensä 61 SM -mitalia. Kun jaossa oli kesän aikana 57 Suomen mestaruutta, voi nopeasti ynnätä, mikä seura oli kirkkaasti Suomen paras: Tako kahmi siis peräti 42% kaikista Suomen mestaruuksista! Lopputilanne seurapisteiden kolmen parhaan osalta kuvastaa sitä täydellistä ylivoimaa, mikä Takolla kesällä 2012 olympialuokassa oli: - Tako 304 p - Neste 92 p - SMARK 87 p Käsittämättömältä tuntuva piste-ero pistettä - on Schultenin kannun monikymmenvuotisen historian suurin. Kaikki muut seurat keräsivät SM-pisteitä yhteensä 479, eli olisivat sentään yhdessä voittaneet Takon.

6 puh Fax internet: 6(14) Samalla Tako on Suomen paras miesseura (Tako 83p, Neste 56p, Valkeakoski 31p), paras naisseura (Tako 52p, Turun Soutajat 17p, Smark 17p ja Neste 17p [sijoitukset ratkaisivat]), paras junioriseura (Tako 138p, Jämsänkoski 37p, Vuoksi 27p) ja paras alle 16 -vuotiaiden seura. Ainoastaan parhaan seniori B ( vuotiaiden) titteli jäi puuttumaan täydellisestä herttareetistä. Takon Soutajat kuittasi myös soutuliigan voiton, joten kesä oli näiltä osin täysi kymppi Sisäsoutu kisat Sisäsoutukilpailuista osallistuttiin 2000m Suomen Mestaruuskilpailuihin Helsingissä, 10000m Suomen Mestaruuskilpailuihin Evijärvellä sekä SportExpo 500m tapahtumaan Helsingissä Kilpailujen järjestäminen Tampereen 51. Kaukajärven Kansainväliset soudut oli perinteinen kansainvälinen regatta ja soutuliigan osakilpailu. Pirkan Soutu järjestettiin heinäkuun viimeinen viikonloppu yli 30 takolaisen talkooihmisen panoksella. Samalla kilvoiteltiin keskimatkan pienpuuveneiden SM titteleistä. Kaukajärvellä järjestettiin myös toiset olympialuokan soudut eli pienveneiden SM kilpailut elokuussa. Samalla kertaa oli myö kirkkoveneiden lyhyiden matkojen SM kilpailut. Tämä oli varsinainen suomalainen soudun suurviikonloppu, kun sadat Suomen huippusoutajat mittelivät paremmuuksista. Hyvissä olosuhteissa nähtiin maan parhaiden yksikkö ja kaksikkosoutajien vauhtia yhdessä kirkkoveneiden kanssa Nuorisotoiminta Nuorisotoiminta liittyi paitsi soutukouluun myöskin jo mukana olevien nuorten harjoitteluun ja muuhun yhteistoimintaan. Vuoden 2012 aikana jatkettiin panostusta uusien junioreiden ja opiskelijasoutajien hankintaan. Soutua esiteltiin mm. Tamperen Yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston harrastetilaisuuksissa tavoitteena saada innostettua opiskelijoita soutuharrastuksen pariin. Opiskelijasoutajatoiminta käynnistyikin pienimuotoisena. Junioritoiminnan kautta seuraan tuli mukaan 4 uutta soutuharrastajaa. Takon Soutajat haki 2011 seuratukea Nuorten harjoittelukulttuurin kehittämiseen ja sitä myönnettiin 1500 Euroa. Seuramme junioreilla oli myös alkukaudella 2012 mahdollisuus harjoitella ohjatusti useammin kuin aikaisemmin. Alkutalvesta käytiin lauantaisin yhteisillä hiihtolenkeillä Kaupissa ja lisäksi junioreilla oli mahdollisuus osallistua ohjattuun syvävenyttelyyn kevätkauden aikana. Seuratuen myötä oli mahdollista hankkia kahdeksikkoon cox box ja kaiutinjärjestelmä tukemaan nuorten harjoittelua ja perämiestoimintaa isolla veneellä. Nuorisoleiriä ei vuonna 2012 järjestetty Tampereella.

7 puh , Fax internet: 7(14) 2.5. Kalustotoiminta Olympialuokkien veneiden puolella vanhaa kalustoa ylläpidettiin. Kirkkoveneet huollettiin asianmukaisesti talkootyönä. Syksyllä seuraan hankittiin uusi käytetty parisoutu vene. Seuran puuvene- ja kirkkovenearmadaan kuuluu 5 varsinaista kirkkovenettä, kaksi parisoutuvenettä ja yksi yksinsoutuvene. Soutusaliin hankittiin yksi uusi käytetty sisäsoutuvaralaite. Concept2-sisäsoutulaitteita seuralla on täten yhteensä 36 kpl. Talven ja kevään aikana koneet puhdistettiin sisältä. Kaksi Wattbike sisäharjoittelupyörää ovat olleet hyvänä harjoittelun monipuolistajana Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto Rakennusten huolto- ja kunnostustöistä on vastannut Eino Auvinen ja kiinteistönhoitaja Antti Saarinen. Toimiston aukioloaika oli alkuvuoden klo ja loppu vuodesta siirryttiin osittain etätyökäytäntöön. Toimistonhoitaja on ollut tavattavissa sopimuksen mukaan. Puhelinta päivystettiin kello sekä aikoina, jolloin monia asioita on ollut vireillä yhtä aikaa, jopa koko päivän ajan. Toimistonhoitajana on ollut Tmi Eija Petäjäniemi Tiedotustoiminta Tiedotustoiminnan vastuuhenkilönä menneen kauden aikana toimi Lasse Mäki. Tiedotustoimikunnassa jäsenenä toimivat Timo Pitkänen ja Eija Petäjäniemi. Jäsenistön suuntaan seuratoiminnan informaatiokanavana toiminut jäsenlehti Airojen Loiske ei toimitusongelmien vuoksi ilmestynyt vuonna Seuran nettisivujen käyttömäärät olivat edelleen kasvussa ja nettisivuista on muodostunut tiedottamisen kannalta kaikkein tärkein ulkoinen kanava. Nettisivuilta löytyvät tärkeimmät ja tuoreimmat tiedot mm. kilpailuista ja muista tapahtumista sekä soutuspinning asioista. Seuran nettisivustoja on edelleen pyritty kehittämään sekä sisällöllisesti että rakenteellisesti palvelemaan paremmin seuran jäsenistöä ja muita käyttäjäryhmiä. Nettisivuille on lisätty uutena myös linkki Seuralle hankittuun spinningvarausjärjestelmään. Linkin kautta spinningharrastajat voivat etukäteen varata oman spinnigvuoronsa ja nähdä varaustilanteen. Sivujen ylläpidosta vuoden aikana on vastannut Timo Pitkänen. Seuralla on myös sosiaalisen median sivusto Facebookissa. Seuran ilmoitustaulu soutukeskuksella on toiminut perinteisesti virallisena ajankohtaisten aiheiden tiedotuspaikkana. Ilmoitustaulu on palvellut erityisesti aktiiviharrastajia ja muita soutukeskuksella kävijöitä.

8 puh Fax internet: 8(14) Aktiivijäsenistön keskuudessa sähköpostista on muodostunut käytetyin väline yksittäisten ja päivittäisten asioiden tiedonvälitykseen. Käytännössä sähköposti toimi lisäksi vahvana sisäisenä keskustelukanavana myös seuran päätöksenteon valmistelussa. Postituslistoja kehittämällä sähköposti toimi hyvin myös kohdennetussa seuratiedottamisessa. Aamulehden seurat palstaa käytettiin tiedottamiseen erillisistä seuratapahtumista. Soututoiminnan esittelyä ja tiedotusta soutukoulusta oli mm. Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden kesätoimintaesitteissä. Erityisesti paikallislehdentamperelainen kanssa jo vakiintunut hyvä yhteistyö jatkui sekä Aamulehden Moro-liite saatiin julkaisemaan kiitettävän paljon soutukirjoituksia Taloustoiminta Vuonna 2012 toimisto hoidettiin toimeksiantosopimuksella 4 tunnin päivittäisellä päivystyksellä Tmi Eija Petäjäniemin toimesta. Tämä aiheutti taloudenpitoon oman haasteensa. Tärkeimmät varainhankintakeinot ovat olleet soutuspinning, jäsenmaksut ja kirkkovenevuokraustoiminta sekä järjestämämme soututapahtumat. Verottajan myöntämä verohuojennus päätös soutuspinning- ja kirkkovenevuokraustoiminnasta loppui vuonna Vuodelle 2012 päätös pitää vielä hakea. Edellisten vuosien hyvien taloudellisten tulosten johdosta seuralla on ollut mahdollisuus kehittää toimintaa ammattimaisempaan suuntaan valmennuksen ja hallinnon osalta. Päävalmentajana on jatkanut Tomas Cervinka. Myös kansainväliselle huipulle pyrkivien huippusoutajiemme valmentautuminen leireineen ja kisamatkoinen vaatii jatkossa aina enemmän varoja Puuveneet Pienpuuveneet Puuvenesoutajien avovesikausi oli jälleen pitkä; ensimmäisen kerran veneet laskettiin vesille maaliskuun puolen välin jälkeen ja viimeiset vedot vedettiin joulukuun loppupuolella. Seuran yksikkö ja kaksikko olivat ahkerassa käytössä ja niille kertyi soutukilometrejä päivittäin. Kesällä Pyhäjärven rannassa olikin mukavaa vilskettä puuvenesoutajien lähtiessä tai saapuessa lenkeiltään. Erityisen ilahduttavaa kesässä oli naissoutajien aktivoituminen myös pienvene puolella. Soutuinnostuksesta kertoo, että he hankkivat myös omia veneitä, jotka saatiin pienellä järjestelyllä mahtumaan nyt aivan täyteen pakattuun venevajaan. Vuoden lopussa seura

9 puh , Fax internet: 9(14) osti kilpailukykyisen kaksikon. Kaksikko tulee olemaan seuran jäsenten harjoitus- ja kilpailukäytössä tulevana kesänä Kirkkoveneet Tamperelainen kirkkovenekilpailutoiminta jatkui Takon Soutajien joukkueena, kun edelleen entiset Kalmarin Soutajien miessoutajat jatkoivat edustamistaan Takon Soutajissa. Takon Soutajien miesten kirkkovenejoukkue harjoitteli talvisin kaksi kertaa viikossa soutukeskuksella Perttu Kivimäen ja Thomas Cervinkan ohjelmien mukaisesti. Tiistaisin oli kuntopiiriharjoitus ja torstaisin ergo-soutua. Talvella tehtiin sunnuntaisin useamman tunnin kestänyt hiihtolenkki. Huhtikuusta alkaen joukkue harjoitteli Pyhäjärvellä tiistaisin, torstaisin ja viikonloppuisin. Takon naisten kirkkovenejoukkue jatkoi soutuaan joko mies- tai harrasteporukan mukana. Talvikaudella Harrasteporukan harjoittelupäivät olivat sunnuntaisin ja keskiviikkoisin seuran salissa. Järvellä harjoiteltiin edelleen kahdesti viikossa, mutta harjoitusajat pitenivät selvästi sisäsoutukaudesta. 3. KILPAILUTOIMINTA Takon Soutajien järjestämissä kilpailutapahtumissa oli osanottajia kaikkiaan n henkilöä Pienpuuveneet Takon pienpuuvenesoutajat osallistuivat aktiivisesti kesän soutukilpailuihin. Kova panostus kirkkovenetoimintaan vähensi ehkä kuitenkin pienpuuvene puolen mitaleita ja osallistumisia kesän kilpailuihin. Seuraliigassa Takon Soutajat sijoittui kolmanneksi häviten toisen sijan ainoastaan kahdella pisteellä. Puuveneiden seuraliiga Kouvolan Soutajat 418 pistettä 2. Sulkavan Urheilijat pistettä 3. Takon Soutajat 331 pistettä 4. Mikkelin Soutajat 257 pistettä Kaiken kaikkiaan neljäkymmentäneljä eri soutuseuraa pääsi pisteille. SM-kilpailuista Takon Soutajien edustajat voittivat mitaleja seuraavasti:

10 puh Fax internet: 10(14) Sulkavan Soudut SM-60km Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Pentti Mäennenä Pertti Ovaska Parisoutu sekasarja yli 40 vuotta 2. Johanna Mörö Kimmo Mörö Parisoutu naiset yli 40 vuotta 2. Lamberg Marketta Lumiaho Marita Pirkan Soutu SM-25km Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Pentti Jokela Jari Jokinen 2. Pentti Mäennenä Pertti Ovaska Parisoutu sekasarja 3. Lamberg Marketta Järvinen Antti Parisoutu sekasarja yli 40 vuotta 1. Lumiaho Marita Salonen Paavo Leppävirta SM 1km Yksinsoutu miehet yleinen 3. Perttu Kivimäki Yksinsoutu miehet yli 40 vuotta 3. Heikki Keskinen Parisoutu miehet yli 40 vuotta 2. Paavo Salonen - Kimmo Mörö Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Jari Jokinen - Pentti Jokela Sekaparisoutu yleinen 2. Pänttönen Kirsi-Maria Heikki Keskinen 3. Pennanen Miia Pennanen Toni Sekaparisoutu yli 40 vuotta 2. Lumiaho Marita Salonen Paavo

11 puh , Fax internet: 11(14) Leppävirta SM 10km Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Jari Jokinen Pentti Jokela 2. Pentti Mäennenä Pertti Ovaska Sekaparisoutu yleinen 2. Lamberg Marketta Järvinen Antti 3. Pennanen Miia Pennanen Toni Parisoutu sekasarja yli 40 vuotta 2. Marita Lumiaho Paavo Salonen 3.2. Kirkkovenejoukkueet Miesten kirkkovenejoukkue lähti kesään yhtenä ennakkosuosikkina edellisen vuoden menestyksen myötä. Joukkue oli pysynyt hyvin kasassa ja harjoitellut tiiviisti yhdessä syksyn, talven ja kevään. Keskimatkan SM 25 km kilpailtiin Tahkovuorella. Takon miesten joukkue piti kilpailussa niukasti johtopaikkaa koko kilpailun ajan ja voitti toiseksi tullutta Sulkava joukkuetta 17 sekuntia. Takon Soutajat voitti myös sekasarjan Suomen mestaruuden ensimäistä kertaa seuran historiassa. Toiseksi sijoittunut joukkue hävisi Takolle yli minuutin. Sulkavan kirkkoveneiden SM kilpailuun Takon Soutajien joukkue lähti uusimaan edellisen vuoden mestaruutta. Tämä onnistuikin, mutta voittoaika oli taas harmittavasti hieman yli 4 tuntia. Taktiikka 58km kilpailuun oli yksinkertainen ja raaka; heti paukusta kärkeen ja muilta karkuun. Taktiikka onnistuikin muilta osin mutta Hollolan joukkue jaksoi roikkua matkassa mukana. Sitten eroa alkoi kuitenkin syntyä ja kilpailu käytännössä ratkesi ennen matkan puoliväliä. Lyhyiden matkojen, 2km ja 10km, SM kilpailut pidettiin Tampereen Kaukajärvellä. Takon Soutajien miesten joukkue saavutti 10 km lähdössä toisen sijan. Tako sai myös joukkueen naisten sarjaan ja peräti kaksi joukkuetta sekasarjan kilpailuihin, jotka ovat oiva osoitus puuveneaktiivisuuden kasvusta seuran sisällä. Takon Soutajat valittiin vuoden 2012 parhaaksi kirkkovenejoukkueeksi Melonta- ja Soutuliitossa.

12 puh Fax internet: 12(14) Harrastejoukkueen kokoonpano muuttui miesvoittoisemmaksi, kun osalla naisista heräsi kiinnostus pienpuuveneisiin ja tavoitteellisempaan harjoitteluun seuran kilpajoukkueessa. Harrastejoukkue osallistui kuitenkin sekaporukalla Vikingsoutuun kauden aluksi, jonka he voittivat jo toistamiseen peräkkäin. Muita harrastejoukkueen kisoja olivat Sulkavan ja Pirkan soudut sekä Putkinotkon soutu. Lauantain yösoudussa, Sulkavalla, sijoitus oli hienosti neljäs, ajalla 4,35. Pirkan soudussa sijoitus oli 8. ajalla 2,47. Putkinotkon soudussa olympia- ja harrastejoukkueen miehistä koottu joukkue sai parhaan lähdön ja johti kisaa ensimmäisen kilometrin. Loppusijoitus oli kolmas. Kaikissa souduissa perämiehenä toimi ansioituneesti Turkka Virtanen. Naiskirkkovenejoukkueen kokoamiseen saatiin uutta intoa kirkkoveneiden smsprinttikisojen jälkeen. Kauden päätöstapahtumassa, Putkinotkon soudussa, Paavo Salonen navigoi Takon naiset voittoon Kilpailusaavutukset Katso erillinen liite Pirkan Soutu 34. Pirkan Soutu osana Pirkan Kierroksen kuntotapahtumaa soudettiin lauantaina Soutu oli samalla myös pienveneiden SM -kisa kolmannen kerran peräkkäin. Reittiä muokattiin taas kertaalleen Pyhäjärvellä: pienveneet kiersivät 2 kertaa Selkäsaaren ympäri ja kirkkoveneet palasivat 10 vuoden korpivaellukseltaan vihdoin takaisin Luodon ympäri. Nyt tuli sellainen tunne, että tätä konsepti kannattaa jatkaa. Etenkin kaikilla kirkkoveneillä käytössä olleet GPS -seurantalaitteet mahdollistivat kisan seuraamisen reaaliaikaisesti Hatanpäällä. Retkisoudussa 4.8. kaikki retkeilijät kiersivät perinteisesti Luodon saaren. Pirkan Soudussa 1084 soutajaa saavutti maalin. Pirkan Soudun järjestelyistä vastasi erittäin kokenut järjestelytoimikunta Pirkan Kierroksen toimistonhoitaja Outi Kartanon johdolla ja erittäin hienoa oli nähdä useita junioreita vanhempineen mukana talkoilemassa. Toimitsijoiden muonituksesta ja kanttiinista soututapahtumassa sekä soudun päätöstilaisuudesta vastasi Takon Soutajien naistoimikunta Kirsi Lehtisen johdolla. Vuoden vaihteessa 2012/13 Pirkan Soudun puheenjohtajan perämela vaihtui vuodesta 1995 Soutua tahdittanut Pexi Petäjäniemi luovutti 18. vuoden jälkeen vihdoin vetovastuun Pirkan Kierroksen tapahtumien ensimmäiselle naispuheenjohtajalle: Kirsi-Maria Pänttönen luotsaa joukkoja tästä eteenpäin onnea ja menestystä Kimalle!

13 puh , Fax internet: 13(14) 3.5. Viking-Soutu 29. Viking-Soutu, yksi Pirkanmaan suurimmista soututapahtumista, soudettiin toukokuun viimeisellä viikolla, Soutuun osallistui 27 kirkkovenejoukkuetta eli noin 400 soutajaa. Viking- Soutu oli jälleen myös hyväntekeväisyyssoutu, jolla kerättiin rahaa TAYS:n Lastenklinikan hyväksi 1500 vuonna Hyväntekeväisyyssoutuun osallistui kaikkiaan 5 joukkuetta. Viking-Soudun järjestelyistä vastasi Eija Petäjäniemi / Timo Pitkänen Tampereen Kansainvälinen Regatta Kaukajärven kansainväliset soudut järjestettiin 51. kerran ja ajankohta oli Osallistujia kansallisten soutajien lisäksi oli Venäjältä, Saksasta, Tanskasta ja Latviasta kansainvälistä väriä tuomassa. Kaikkiaan viikonlopun aikana kilpaili noin 120 soutajaa. Tampereen kaupungin liikuntapalvelut hoiti jälleen erinomaisesti Kaukajärven soutustadionin puitteet kuntoon mahdollistaen näin kisojen onnistumisen. Kaukajärven kisatapahtuman järjestelyistä vastasi Timo Pitkänen Muu kilpailutoiminta Soutukeskuksella järjestettiin kesän aikana useita eri soututapahtumia yritysten ja oppilaitosten kanssa. Kalustoamme lainattiin myös muihin firmojen, koululaisten ja yhteisöjen järjestämiin tilaisuuksiin. Putkinotkon Soutu järjestelyissä oltiin mukana elokuun lopussa. Souteluun osallistui yli 300 osanottajaa, seka-, mies-, nais-, kunto- ja kilpasarjoissa soudellen. Takon Soutajat avusti tilaisuuden läpiviemisessä tarjoamalla tilat, ajanoton ja kovaäänislaitteet. 4. KOULUTUS JA VALMENNUS 4.1. Valmennus Tomas Cervinka on päävalmentajana hoitanut olympialuokkien kesä- ja talviharjoittelun johtamisen. Valmennuksessa on käytetty seuraavia harjoituspaikkoja: Sisäsoutu- ja soutuallasharjoittelu Soutukeskuksella Kuntosali ja sauna Soutukeskuksella Avovesiharjoittelu Pyhä- ja Kaukajärvellä Sauvakävely ja hiihtoharjoittelu Pyynikin, Kaupin, Pirkkalan, Kangasalan sekä Lamminpään maastossa

14 puh Fax internet: 14(14) Seuran nuoret soutajat Juho-Pekka Petäjäniemi ja Topias Haavisto aloittivat kesällä juniorisoutajien systemaattisen voimaharjoittelun 2 kertaa viikossa. Tämä on osaltaan selvästi edistänyt tulosten myönteistä kehittymistä. Junioreilla oli myös lajin vaihtoharjoituksia Kooveen uimareiden kanssa eli soutajat kävivät uimassa ja uimarit soutamassa. Lisäksi keväällä juniorit joogasivat oikean joogaohjaajan opastuksella Leirit Seuran jäsenet osallistuivat vuoden aikana Soutuliiton järjestämiin leiritapahtumiin. Ulla Varvio vietti talvella 2011/12 yhteensä 15 viikkoa valmennusleireillä Espanjassa, Saksassa ja Italiassa. Juho-Pekka ja Joonas Petäjäniemi, Nea Toivanen ja sekä Johanna Helenius sekä valmentajat Tomas Cervinka & Pexi Petäjäniemi olivat Saksassa kaksi viikkoa maalis-huhtikuun vaihteessa. Valtakunnallinen nuorten soutajien leiri ei innostanut tänä vuonna sen paremmin takolaisia kuin ketään muutakaan. Olisikohan liitolla syytä miettiä, onko leirikonseptissa jotain kehitettävää? Kun leiri pidettiin Tampereella vuosina , osallistui leirille aina juniorisoutajaa valmentajineen ja ohjaajineen Soutukoulu Soutukoulu toimi vuonna 2012 kesä- ja heinäkuun Kaukajärvellä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Juho-Pekka Petäjäniemen sekä Topias Haaviston ja Jonna Patrikaisen vetämänä. Kesän aikana soutukoulussa osallistui kävi suotuun tutustumassa kaikkiaan yli 20 nuorta. Tällä kertaa monet tutustujat olivat iältään kohtuullisen nuoria joten soudun vakavampi harrastaminen jäi vielä hautumaan Tuomari- ja valmentajatoiminta Seuramme kansainvälisen tuomarikortin omaava Olli Aro tuomaroi Tampereen Kansainvälisissä souduissa. Arto Mäkelä jatkoi kansallisissa tuomaritehtävissä. 5. EDUSTUKSET 5.1. Suomen Soutuliitto ja muut edustukset Melonta- ja Soutuliiton hallituksessa seuran edustajana toimi Erik Anderson. Liitto piti syyskokouksen Seurastamme oli edustajana Timo Pitkänen.

15 puh , Fax internet: 15(14) Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsenenä Takon Soutajat osallistuu myös HLU:n järjestämään toimintaan. Seuran edustajat ovat mukana vuosikokouksissa. HLU kuuluu valtakunnalliseen SLU:hun. Seura on jäsenenä myös SVUL:n Hämeen piirissä. Turkka Virtanen edustaa seuraa Tampereen Urheilun Edistämissäätiössä. Tampereen Soutukeskuksen Tukisäätiön hallituksessa on kaksi Takon Soutajien edustajaa. Vuonna 2012 he olivat Toni Patrikainen ja Jukka Aro. 6. JUHLAT JA HUOMIONOSOITUKSET 6.1. Soutukauden päättäjäiset Soutukauden päättäjäiset järjestettiin Tampereen Soutukeskuksella Soutupaviljongissa Merkkipäivät Vuoden aikana vietimme seuraavia merkkipäiviä: 6.3. Seuran Palkinnot Saarnin pokaali Naisten kahdeksikko SEN A 8+ Paras juniori Niko Raami, Lassi Raami, Antti Koiranen, Nooa Tallberg JUN A 4- Paras puuvene Miesten kirkkovenejoukkue 6.4. Suomen Mestarit vuonna 2012 Katso erillinen liite Takon Soutajat ry:n kokoukset Takon Soutajat ry:n vuosikokous pidettiin soutukeskuksella , vaalikokous Epävirallisempia tilaisuuksia eli jäseniltoja järjestettiin keväällä ja syksyllä.

16 puh Fax internet: 16(14) 7. SOUTUSPINNING Sisäsoutu eli soutuspinning on tehokas kuntoilumuoto sekä niska- hartiaseudun ja selän toimintakykyä ylläpitävä laji. Soutuspinningissä kävi vuoden 2012 aikana noin asiakasta. Asiakaskunta on hyvin heterogeeninen joukko eri kuntoisia ja ikäisiä harrastajia. Spinningtuntien suosio on kasvanut vuoden 2012 aikana, sekä yksityisten, että yritysasiakkaiden osalta. Suurin suosio on ollut edelleen Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden tukemassa 60+ ikäihmisten tunneilla. Kysyntää kattamaan aloitettiin myös tiistaisin 55+ ryhmä, jota on niin ikään vedetty täydelle salille. Kaiken kaikkiaan jokaviikkoisia soutuspinningtunteja on viikossa 18. Työntekijöidensä yleiskuntoa kohottavan ja työkykyä ylläpitävän vaikutuksen ovat huomioineet myös yritykset. Vakituisia ja uskollisia yritys- ja yhteistyökumppaneitamme ovat olleet: Metso Minerals (Tampere) Oy, Tammerneon Oy, Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva, Tampereen Kaupungin Frenckelin Palvelupiste sekä Tilakeskus, Tullinkulman työterveys, Tampereen Työterveys, Koskiklinikka, Pirkkalan kunta, Itella, Lemminkäinen, Comatec, M-Real ja Hämeen Liikunta ja Urheilu. Yrityksille järjestettyjen yksityisten spinnituntien kautta olemme saaneet vakituisia asiakkaita myös mm. Logicalta. Maksuvälineinä spinningtunneille käyvät liikunta- ja kulttuurisetelit sekä uutena tulokkaana myös virikesetelit. Spinningtunnit ohjataan talkoovoimin. Näihin talkoisiin osallistuvat sekä puu- että olympialuokan soutajat. Soutuspinningtuntien säännöllisinä ohjaajina olivat, Timo Pitkänen, Mikko Heikkilä, Eija Petäjäniemi, Kaija Virtanen, Turkka Virtanen, Eino Hilden, Toni Patrikainen, Kirsi-Maria Pänttönen, Perttu Kivimäki, Marianne Soikkeli, Mika Salonen, Lasse Mäki ja Jukka Aro. Satunnaisesti tunteja ovat vetäneet vuoden 2012 aikana Toni Pennanen, Johanna Soini, Marika Kivistö, Anne Lahtinen ja Ritva Ranta. 8. TALOUS Taloutta koskevat asiat selviävät tilinpäätösasiakirjoista.

2.2. Valmennustoiminta... 4. 2.6. Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto...7. 3.2. Kirkkovenejoukkueet... 11. 3.3. Kilpailusaavutukset...

2.2. Valmennustoiminta... 4. 2.6. Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto...7. 3.2. Kirkkovenejoukkueet... 11. 3.3. Kilpailusaavutukset... internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(14) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ...3 2. SEURATOIMINTA...3 2.1. Hallitus... 3 2.2. Valmennustoiminta... 4... 4 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat... 4 2.3.1.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Sisältö

Sisällysluettelo. Sisältö internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(15) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ 2. SEURATOIMINTA 2.1. Hallitus 2.2. Valmennustoiminta 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat 2.3.1. Kansainvälinen soutu 2.3.2.

Lisätiedot

2.1. Hallitus...4. 2.2. Valmennustoiminta...4

2.1. Hallitus...4. 2.2. Valmennustoiminta...4 internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(15) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURATOIMINTA... 4 2.1. Hallitus...4 2.2. Valmennustoiminta...4 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat...5 2.3.1. Kansainvälinen

Lisätiedot

2.1. Hallitus Valmennustoiminta...4

2.1. Hallitus Valmennustoiminta...4 internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(17) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURATOIMINTA... 4 2.1. Hallitus...4 2.2. Valmennustoiminta...4 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat...4 2.3.1. Kansainvälinen

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/ 2006 1 / 6

Jäsentiedote 2/ 2006 1 / 6 Jäsentiedote 2/ 2006 1 / 6 Julkaisija: Takon Soutajat: Hatanpäänkatu 6 33100 Tampere, p. 03-213 2105 Kotisivu: www.takonsoutajat.fi Sähköposti: Takonsoutajat@takonsoutajat.fi Toimitus: Lasse Mäki p. 040-0606195

Lisätiedot

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano.

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano. PÖYTÄKIRJA: PUUVENEJAOSTON KOKOUS Aika: 17.10.2015 klo 18.00 22.30 Paikka: Hotelli Gustavelund, Tuusula Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka

Lisätiedot

2.1. Hallitus Valmennustoiminta...4

2.1. Hallitus Valmennustoiminta...4 internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(17) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURATOIMINTA... 4 2.1. Hallitus...4 2.2. Valmennustoiminta...4 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat...4 2.3.1. Kansainvälinen

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf 1 Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON SOUDUN OLYMPIALUOKAN MESTARUUS- KILPAILUJEN TEKNISET KILPAILUSÄÄNNÖT Vahvistettu Suomen melonta-

Lisätiedot

Osallistujaluettelo sm-sprint Kirkkonummi:

Osallistujaluettelo sm-sprint Kirkkonummi: Osallistujaluettelo sm-sprint Kirkkonummi: 101. Yksikkö kevyt, miehet, LM1x Topias Haavisto Joonas Petäjäniemi J-P Petäjäniemi 4. VUOKSEN SOUTAJAT Samuli Cederström 5. NESTEEN SOUTAJAT Panu Soitso 6. SMARK

Lisätiedot

Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012

Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012 Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012 1 Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012 1.YLEISTÄ...2 2.SEURAN JOHTO...3 3.VALMENNUSTOIMINTA...4 4.JUNIORI- JA NUORISOTOIMINTA...5 5.KALUSTOTOIMINTA...6

Lisätiedot

Soudun lomassa perusrakenteiden uudistusta

Soudun lomassa perusrakenteiden uudistusta Jäsentiedote 1/ 2008 1 / 6 Julkaisija: Takon Soutajat: Hatanpäänkatu 6 33100 Tampere, p. 03-213 2105 Kotisivu: www.takonsoutajat.fi Sähköposti: Takonsoutajat@takonsoutajat.fi Toimitus: Lasse Mäki p. 040-0606195

Lisätiedot

54 816, , , ,00

54 816, , , ,00 TAKON SOUTAJAT RY TALOUSARVIO 1.1.-31.12.2017 1.1.-31.12.2016 B2018 B2019 Toteutunut Toteutunut Budjetti Budjetti VARSINAINEN TOIMINTA TUOTOT Nuorisoliikunta: 3010 KOULULAISSOUDUT 400 400 3012 SOUTUSPINNING

Lisätiedot

2.1. Hallitus Valmennustoiminta...4

2.1. Hallitus Valmennustoiminta...4 internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(17) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURATOIMINTA... 4 2.1. Hallitus...4 2.2. Valmennustoiminta...4 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat...4 2.3.1. Kansainvälinen

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

54. Tampereen Kansainväliset Soudut 54 th Tampere International Rowing Regatta

54. Tampereen Kansainväliset Soudut 54 th Tampere International Rowing Regatta 54. Tampereen Kansainväliset Soudut 54 th Tampere International Rowing Regatta Saturday Lauantai 13.6.2015 101 JW4x Pariaironelonen tytöt 1 14:00 tai 14:56 heats osall. A-final B-final alkuerät // Heta

Lisätiedot

Lauantai Kansallinen regatta (KR), Soutuliiga (SL) sekä SM alku- ja keräilyerät (SM)

Lauantai Kansallinen regatta (KR), Soutuliiga (SL) sekä SM alku- ja keräilyerät (SM) Lauantai 20.8.2011 Kansallinen regatta (KR), Soutuliiga (SL) sekä SM alku- ja keräilyerät (SM) Lauantain kilpailut alkavat klo. 12.00. Lähtöjen väli on 10 min. SL ja SM-karsinnat ovat tarvittaessa klo

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf 1 Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON SOUDUN OLYMPIALUOKAN MESTARUUS- KILPAILUJEN TEKNISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2 Vahvistettu Suomen melonta-

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT. Amiraalin pokaali

KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT. Amiraalin pokaali KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT Amiraalin pokaali 1. Palkinto jaetaan Soutuliiton jäsenseuralle miesten Suomen mestaruuskilpailuissa 2. Palkinnon nimi on Amiraalin pokaali 3. Palkinnon lahjoittaja on kontra-amiraali

Lisätiedot

35. Pirkan Soutu Keskipitkän matkan SM-soudut, 26 km Tampereella Lauantaina TULOSLUETTELO

35. Pirkan Soutu Keskipitkän matkan SM-soudut, 26 km Tampereella Lauantaina TULOSLUETTELO 35. Pirkan Soutu Keskipitkän matkan SM-soudut, 26 km Tampereella Lauantaina 28.7.2012 TULOSLUETTELO (nimen jälkeen suluissa mahdollinen alkuperäinen sarja) Pirkan Soutu Sarja 1 SM YKSINSOUTU M-23 Matka

Lisätiedot

PIENVENEIDEN SM-KILPAILUT LEPPÄVIRRALLA

PIENVENEIDEN SM-KILPAILUT LEPPÄVIRRALLA 1 Miesten yksinsoutu yleinen 1. Juho Tiainen Sulkavan Urheilijat -41 11:01:00 2. Pedro Pietiläinen Nesteen Soutajat 11:02:00 3. 11:03:00 4. Joni Närhi Kouvolan Soutajat 11:04:00 5. Pasi Herranen Savonlinnan

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/ 2010 1 / 11. Tammikuu 2010

Jäsentiedote 1/ 2010 1 / 11. Tammikuu 2010 Jäsentiedote 1/ 2010 1 / 11 Julkaisija: Takon Soutajat: Hatanpäänkatu 6 33100 Tampere, p. 03-213 2105 Kotisivu: www.takonsoutajat.fi Sähköposti: Takonsoutajat@takonsoutajat.fi Toimitus: Lasse Mäki p. 040-0606195

Lisätiedot

Hyvillä mielin kohti soutukesää 2006

Hyvillä mielin kohti soutukesää 2006 Jäsentiedote 1/ 2006 1 / 6 Julkaisija: Takon Soutajat: Hatanpäänkatu 6 33100 Tampere, p. 03-213 2105 Kotisivu: www.takonsoutajat.fi Sähköposti: Takonsoutajat@takonsoutajat.fi Toimitus: Lasse Mäki p. 040-0606195

Lisätiedot

Lähtö 2. miehet 1x finaalit B ja A klo 14:20 ja 14:30

Lähtö 2. miehet 1x finaalit B ja A klo 14:20 ja 14:30 JÄMSÄNKOSKEN LIIGAKILPAILU 9.-10.6.2012 LAUANTAI 9.6.2012 Joukkueenjohtajien kokous klo 11:00 karsinta. Lähtö 2. miehet 1x klo 12:00 ja 12:10 rata 1 Samuli Cederström VS 2 Matti Jääskeläinen VVV 3 Peter

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

Valkeakoski

Valkeakoski Valkeakoski 21.8.2016 9:00 SM ALKUERÄ 1 2 LS Maiju Kainlauri 1 4.38.63 1 TAKO Liisa Taponen 2 4.50.49 3 NS Vilma Kangasmäki 3 4.58.62 4 TS Vilma Halava 4 5.29.41 9:10 SM ALKUERÄ 2 1 SMARK Julia Lindström

Lisätiedot

Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Jyväskylässä 11.10.2014

Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Jyväskylässä 11.10.2014 Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Jyväskylässä 11.10.2014 Osallistujat Seurojen edustajat: Maija Virta (Joutele), Kirsi Hiljanen (Muuramen Urheilijat), Markku Surakka (Muuramen Urheilijat), Hannu Liekola

Lisätiedot

TAKON SOUTAJAT 50 V.

TAKON SOUTAJAT 50 V. Jäsentiedote 2/ 2007 1 / 10 Julkaisija: Takon Soutajat: Hatanpäänkatu 6 33100 Tampere, p. 03-213 2105 Kotisivu: www.takonsoutajat.fi Sähköposti: Takonsoutajat@takonsoutajat.fi Toimitus: Lasse Mäki p. 040-0606195

Lisätiedot

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma 30.12.2009 1(5) TVV SUUNNISTUS TOIMINTAKERTOMUS 2009 TVV jatkoi TVV2010 projektia, jonka tavoitteena on nostaa seura nuorisosuunnistuksen kärkiseurojen joukkoon Suomessa. Seuran nuoret menestyivät parhaiten

Lisätiedot

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014 Bulletin 1 27.4.2014 PM-katsastus ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014 Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo Järjestäjät:, Helsingin Soutuklubi ry ja Espoon Soutajat ry PM-katsastus ja kansallinen

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/ 2011

Jäsentiedote 2/ 2011 Jäsentiedote 2/ 2011 1 / 13 Julkaisija: Takon Soutajat: Kotisivu: Sähköposti: Lasse Mäki Hatanpäänkatu 6, 33100 Tampere, p. 03-213 2105 www.takonsoutajat.fi Takonsoutajat@takonsoutajat.fi p. 040-0606195

Lisätiedot

Finnish Open 2012 TULOKSET Helsingin Urheilutalo

Finnish Open 2012 TULOKSET Helsingin Urheilutalo Finnish Open 2012 TULOKSET Helsingin Urheilutalo Tytöt alle 14v, 1000m 1. Jessika Mäkelä Takon Soutajat 04:06,6 Tytöt alle 16v, 1000m 1. Sonja Rytkönen Lappeenrannan Soutajat 03:36,2 2. Satu Heinävaara

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Lähtö 9: SM Pariaironelonen Miehet M4x Alkuerä m. Lähtö 9: m. Alkuerä 2

Lähtö 9: SM Pariaironelonen Miehet M4x Alkuerä m. Lähtö 9: m. Alkuerä 2 Valkeakoski 18.8.2013 SM-finaalit ja Kansallisen regatan finaalit JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS klo 8.00 11. SM Pariaironelonen Miehet M4x Alkuerä 1 H1 3 TAKO Peter Andersen, Joonas Petäjäniemi, J-P Petäjäniemi,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009

AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 AURANMAAN PAINISEURA RY:N 1(5) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli juhlavuosi seuralla. Auranmaan Painiseura täytti 20 vuotta. Juhlavuotta vietettiin samaan tahtiin kuin ennenkin eli

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2013-2014 Yleistä Kausi 2013-2014 oli seuran 23. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin. Seuran yhteistä harjoitusvuoroa jatkettiin

Lisätiedot

1 Miesten yksinsoutu yleinen 1. Heikki Karjaluoto Oulun Kilpa-Veljet 04:33,2 2. Jari Kuhno Virtain Urheilijat 04:34,7 00:01,5 3.

1 Miesten yksinsoutu yleinen 1. Heikki Karjaluoto Oulun Kilpa-Veljet 04:33,2 2. Jari Kuhno Virtain Urheilijat 04:34,7 00:01,5 3. PIENVENEIDEN SM-KILPAILUT LEPPÄVIRRALLA La 25.8.2012 SPRINTTI TULOKSET 1 Miesten yksinsoutu yleinen Heikki Karjaluoto Oulun Kilpa-Veljet 04:33,2 Jari Kuhno Virtain Urheilijat 04:34,7 00:01,5 Perttu Kivimäki

Lisätiedot

Sijoitus seura soutaja/-t Aika 1 TAKO J P Petäjäniemi 01:45:46 2 TAKO Joonas Petäjäniemi 01:49:00 3 SMARK Adi Koskela 01:49:82

Sijoitus seura soutaja/-t Aika 1 TAKO J P Petäjäniemi 01:45:46 2 TAKO Joonas Petäjäniemi 01:49:00 3 SMARK Adi Koskela 01:49:82 VECKJÄRVI SM-500M 6.-7.9.2014 Lauantai 6.9. klo 14:00 1.LM1x 1 TAKO J P Petäjäniemi 01:45:46 2 TAKO Joonas Petäjäniemi 01:49:00 3 Adi Koskela 01:49:82 klo 14:10 2.JM1xB klo 14:20 3.M1x 1. JSV Jase Haromo

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2013 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jouni Vimpari Saviniementie

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

Kanavasoudut, Saimaan kanava. Tulokset. Lauantai

Kanavasoudut, Saimaan kanava. Tulokset. Lauantai Tulokset Lauantai 2 1000m vene Tytöt Jun C 1X Lähtö Maali Aika Sija 1 TAKO Jessika Mäkelä 00:00 04:32 04:32 1 2 JSV Tanja Heinjoki 00:51 05:33 04:42 2 3 1500m vene Pojat Jun B 1X 3 TAKO Jesse Mäkelä 03:08

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Jousiammuntaseura Artemis ry eilen, tänään ja ylihuomenna

Jousiammuntaseura Artemis ry eilen, tänään ja ylihuomenna Jousiammuntaseura Artemis ry eilen, tänään ja ylihuomenna 4.2.2017 Sisältö Artemiksen visio ja missio Artemis eilen - miten kaikki alkoi? Artemis tänään mitä olemme tehneet vuoden aikana? Artemis ylihuomenna

Lisätiedot

Sprintti SM -kilpailut , Långvik, Kirkkonummi. Loppukilpailun tulokset lauantai

Sprintti SM -kilpailut , Långvik, Kirkkonummi. Loppukilpailun tulokset lauantai Sprintti SM -kilpailut 31.8-1.9.2013, Långvik, Kirkkonummi Loppukilpailun tulokset lauantai 103 Rata M1X Joukkue 15:50 FC 1. 2 SMARK Tomi Mänttäri 01:59,8 2. 3 JSV Toni Karttunen 02:06,5 3. 1 SMARK Mikko

Lisätiedot

Pieneveneiden SM-kisojen ja kansallisen regatan tulokset sunnuntai - Soutuseura SMARK ry. Sija Nimi Seura Aika

Pieneveneiden SM-kisojen ja kansallisen regatan tulokset sunnuntai - Soutuseura SMARK ry. Sija Nimi Seura Aika SM LÄHDÖT 202. W1X SM A-FINAALI 2000 m 1 Eeva Karppinen Nesteen Soutajat 8:04.87 2. Suvi Karppinen Nesteen Soutajat 8:33.59 3. Kaisa Eronen Turun Soutajat 8:44.75 4. Anne Lah nen Valkeakosken Vesiveikot

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 2/2007

Körpäkkäsanomat 2/2007 Körpäkkäsanomat 2/2007 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Puuvenejaos

Puuvenejaos Puuvenejaos 20.7.2015 Kokouksen esityslista Aika 20.7.2015 kello 22:00 25.7.2015 klo 18:00 Paikka Sähköpostikokous Kutsuttu Paavo Salonen puheenjohtaja Marika Laaksonen Anu Takala Reijo Lahtonen Carla

Lisätiedot

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyväksytty syyskokouksessa 21.11.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 2 2. TÄRKEIMMÄT TAVOITTEET 2016... 2 3. NUORISO- JA HARRASTETOIMINTA... 2

Lisätiedot

SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI

SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI Jari: Ikä 56v, eukko ja 3 mukulaa (aikuisia) Soutanut kirkkovenettä vuodesta 1993, Sulkavalla tulossa 20:s osallistumiskerta. Soutanut ICL:n, Elisan, Keravan,

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET!

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET! TIEDOTTEEN SISÄLTÖ Tervetuloa mukaan toimintaamme TS Melontakoululaiset! Kesän harjoitukset Kesän melontavarusteet Ilmoittautuminen harjoituksiin Melontakilpailut Turussa 17.6. tule paikan päälle! Melonnan

Lisätiedot

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2014

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2014 Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2014 1. Valintajärjestelmän tavoite ja valinnoissa käytettävät periaatteet Suomen Melonta- ja Soutuliiton

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 (6) KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antti Salmi Antti Virtanen Kristiina Lanki puheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

Juniorityö petankkiseuroissa

Juniorityö petankkiseuroissa Petankkiseuratoiminta - Juniorityö 1 Juniorityö petankkiseuroissa Nämä rivit on kirjoitettu avuksi niille seuroille joiden piirissä mietitään juniorityön aloittamista tai kehittämistä. Ei ole olemassa

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2017 näyttökilpailut ja valintakriteerit kansainvälisiin kilpailuihin. On tärkeää tutustua

Lisätiedot

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Hyväksytty 13.02.2017 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta Yleistä Unkarin Györissä järjestetään 22-30.7.2017 EYOF (European Youth Olympic Festival) kilpailut. melonta

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi.

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 5 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2011: Lasse Virtanen,

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

KANGASALAN MELOJAT RY

KANGASALAN MELOJAT RY KANGASALAN MELOJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Hyväksytty syyskokouksessa 28.11.2013 TOIMINTA-AJATUS Vuonna 1946 perustettu Kangasalan Melojat ry on melonnan yleisseura. Seuran tavoitteena on edistää melonnan

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 47. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana viisi kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2009: Teemu Mykkänen,

Lisätiedot

Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2019

Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2019 1 Takon Soutajat ry 1. YLEISTÄ 2 2. SEURAN JOHTO 3 3. VALMENNUSTOIMINTA 4 4. JUNIORI- JA NUORISOTOIMINTA 5 5. HARRASTETOIMINTA 6 6. KALUSTOTOIMINTA 7 6.1 SISÄTARVIKKEET 7 6.2 OLYMPIALUOKAT 7 6.3 PUUVENEET

Lisätiedot

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. HALLINTO Puheenjohtajana on toiminut Ritva Karri ja sihteerinä Jussi Sirviö. Taloutta on hoitanut Seija Karri ja varapuheenjohtajana

Lisätiedot

Takon Soutajat ry. Toimintasuunnitelma 2018 (täydentyy)

Takon Soutajat ry. Toimintasuunnitelma 2018 (täydentyy) Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2018 (täydentyy) 1 Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2018 (täydentyy) 1. YLEISTÄ 2 2. SEURAN JOHTO 3 3. VALMENNUSTOIMINTA PEXI 4 4. JUNIORI- JA NUORISOTOIMINTA

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2016 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jari Kinnunen Rauhalantie 14

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Suunta Jyväskylä ry. suunnistuksen erikoisseura Jyväskylässä Periaatteita ovat: - suunnistusseura, joka

Lisätiedot

Liite 2 (Suomen melonta- ja soutuliiton eri lajien kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmän yleisosaan)

Liite 2 (Suomen melonta- ja soutuliiton eri lajien kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmän yleisosaan) Liite 2 (Suomen melonta- ja soutuliiton eri lajien kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmän yleisosaan) Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2016 Tässä dokumentissa

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. - tytöt alle v - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus -valio, SM-sarha joukkuetta tai

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

Tytöt Lilja Mäki-Karvia SM Ikaalisten Soutajat 02:27,8. Tytöt Iida Kokko SM Ikaalisten Soutajat 02:19,8

Tytöt Lilja Mäki-Karvia SM Ikaalisten Soutajat 02:27,8. Tytöt Iida Kokko SM Ikaalisten Soutajat 02:19,8 Tulokset Lähtö 1 klo 14.00 Pojat 12 1. Otto Viholainen SM Forssan Salama 02:01,1 2. Vesa Mäki-Karvia SM Ikaalisten Soutajat 02:06,6 3. Osmo Pursiheimo FIRC 02:16,1 4. Antti Kokko SM Ikaalisten Soutajat

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla.

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla. Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2005 Pyöräily Yleistä. Kausi 2005 oli seurallamme pyöräilyn osalta suhteellisen rauhallinen, järjestimme vain kahdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme kilpailut

Lisätiedot

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi

JOHDANTO. Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi 1 SISÄLTÖ JOHDANTO. 3 RATSASTUSSEURAN VISIO... 4 RATSASTUSSEURAN ARVOT... 4 RATSASTUSSEURATOIMINNAN TAVOITTEET... 5 KÄYTÄNNÖN TOIMINTA JA PERIAATTEET... 5 Vakiintunut vuosittainen toiminta... 5 Seuran

Lisätiedot

Tytöt alle 14v, 1000m 1. Megan Jephcote Gloucester Rowing Club Wales, UK 04:07,3 (ei SM) 2. Ada Koskela SMARK 04:20,4

Tytöt alle 14v, 1000m 1. Megan Jephcote Gloucester Rowing Club Wales, UK 04:07,3 (ei SM) 2. Ada Koskela SMARK 04:20,4 Sisäsoudun SM kilpailutulokset Helsingin Urheilutalo AIKA Tytöt alle 12v, 1000m 1. Jessika Mäkelä Takon Soutajat 04:37,1 2. Emmi- Lotta Backman SMARK 05:24,9 3. Sandra Backman SMARK 06:16,4 Tytöt alle

Lisätiedot