Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano."

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA: PUUVENEJAOSTON KOKOUS Aika: klo Paikka: Hotelli Gustavelund, Tuusula Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano. 1. Kokouksen avaus Puuvenejaoston puheenjohtaja Paavo Salonen avasi kokouksen. 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin, että kaikki jaoston jäsenet ovat paikalla ja kokous on päätösvaltainen 3. Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen sihteerinä toimii Juha Karttunen. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Anu Takala ja Marika Laaksonen. 4. Asialistan hyväksyminen Hyväksyttiin asialista kokouksen työjärjestykseksi 5. Kauden 2015 palkitsemiset Päätettiin seuraavista palkitsemisesta kaudelta 2015: Paras kirkkovene: Kouvolan Soutajat miehet Paras pienvene: Parisoutajat Jyrki Kiviniemi ja Jani Söderlund, Nesteen Soutajat Pisteiden perusteella seuraliigassa palkitaan seuraavat seurat ja pisteet:.1. Takon Soutajat; 980 pistettä (2.997,30 ) 2. Kouvolan Soutajat; 849 pistettä (2.497,75 ) 3. Keravan Urheilijat; 670 pistettä (1.998,20 ) 4. Sulkavan Urheilijat -41; 572 pistettä (1.498,65 ) 5. Joutele; 319 pistettä (999,10 ) 6. Evijärven Urheilijat; 318 pistettä (499,55 ) Seuraliigan tunnustuspalkinto kaudelta 2015 päätettiin kohdistaa nuorisotoimintaan ja palkinnot jaetaan seuraavasti: - Sysmän Sisu kotiratasoudun toteutus Heikki Kääriäinen, Mikkelin Soutajat, kauden 2015 ov tulokset 149,78 - Wille Fagerholm, Keravan Urheilijat kauden 2015 pv tulokset 149,77 6. Vuoden 2016 SM-kilpailukalenteri Vahvistettiin, että kauden 2016 SM-kilpailut järjestetään seuraavasti: o KV keskimatka: Sulkavan Urheilijat, Sulkava

2 o KV ja PV pitkämatka: Sulkavan Suursoudut o PV keskimatka: Takon Soutajat, Pirkan Soutu, Tampere o KV lyhyet matkat (2km ja 10km): Vihtavuoren Pamaus, Jyväskylä o PV lyhyet matkat (1km ja 10km): Keravan Urheilijat, Tuusulajärvi o Oppilaitosten SM-kisa: Sulkavan Urheilijat, Sulkava. Ajankohtaa päätettiin muuttaa syksylle 2016 osallistujamäärän varmistamiseksi (toive järjestäjiltä). Puheenjohtaja totesi, että kaikki edellä olevat veneluokat ja sarjat järjestetään kaudella 2016 ja SMpalkinnot jaetaan nykyisten sääntöjen mukaisesti vaikka sarjaan osallistuisi vain yksi venekunta 7. Puuvenesoudun SM-sarjat ja veneluokat vuodelle 2016 Vahvistettiin puuvenesoudun kilpailukauden 2016 SM-sarjat ja veneluokat, jotka ovat:. Päätettiin, että SM-kisoissa väliaikalähdöissä lähtöjärjestys toteutetaan veneluokittain siten, että ensin soudetaan ko. veneluokan yleinen sarja, sen jälkeen kaikki ikäluokat ja lopuksi ko. veneluokan nuorten sarjat (alle 18 ja 23 vuotiaat). Näin mahdollistetaan kaluston lainaus varsinkin nuorten sarjojen edustajille. Tämän osalta valmistellaan selkeä sääntömuutos puuvenesoutujen sääntöihin. Kirkkoveneiden lyhyen matkan SM-kilpailujen järjestelyjä päätettiin muuttaa siten, että ensimmäisenä kilpailupäivänä (lauantai) kilpaillaan miesten ja naisten 2 ja 10 km kilpailut - aamupäivällä 2 km ja iltapäivällä 10 km. Sunnuntaina puolestaan kilpaillaan sekasarjan 2 ja 10 km (5km) kilpailut aamupäivällä 2 km ja iltapäivällä 10 km. Nuorten 2 km sekasarja kilpaillaan lauantaina heti miesten ja naisten 2 km kilpailun jälkeen ja sunnuntaina nuorten 5 km sekasarja heti 10 km aikuisten sekasarjan jälkeen.

3 8. Osanottomaksut puuvenesoudun vuoden 2016 SM-kilpailuihin Päätettiin, että kaudella 2016 puuvenesoudun SM-kilpailujen osallistumismaksut ovat 250 euroa / kv-joukkue ja 20 euroa /hlö pienveneissä. Jatkossa SM-kilpailujen hakemisen yhteydessä järjestäjäseurojen on sitouduttava puuvenesoutujaoston päättämien osallistumismaksujen noudattamiseen. Asia varmistetaan vielä jaoston toimesta ennen jokaista kilpailua, kun kilpailukutsu hyväksytään. Päätettiin tehdä tämän mukainen korjaus Puuvenesoutujen sääntöihin. 9. Puuvenesoudun Seuraliiga 2016 Järjestetään tilitys liigapalkintoihin (kts. kohta 5. palkittavat). Päätettiin, että kaudella 2016 Seuraliigan liikapottiin kerätään SM-kilpailuista 50 / kirkkovenejoukkue ja 5 / pienvenesoutaja Sisäsoutu SM 2016 Vahvistettiin liitteenä olevat sisäsoudun SM kilpailujen säännöt. Päätettiin, että sisäsoudussa SM soutuluokat ovat seuraavat: Juniorit, tytöt ja pojat Naiset kevyt Naiset avoin Miehet kevyt Miehet avoin 14 v 16 v 18 v Joukkuekilpailut 14 v tytöt ja pojat 16 v tytöt ja pojat 18 v tytöt ja pojat Naiset avoin Miehet avoin Muutoksena kauteen 2015 verrattuna sisäsoudun SM-sarjoissa ja soutuluokissa on, että 30 vuotiaiden SM-sarja poistuu. Lisäksi kilpailujen osalta päätettiin, että SM-matkoina sisäsoudussa kaudella 2016 soudetaan 2000m (nuoret 1000m), 10000m (nuoret 5000m) ja Ergomaraton. Sen sijaan kaudella metrin matka soudetaan vain Open-kilpailuna eikä näin ollen 500m matkojen tuloksia oteta huomioon Sisäsoutuliigan liigapisteissä. Päätettiin toteuttaa sisäsoutuliiga kaudella 2016 samoilla periaatteilla kuin kaudella Sisäsoudun SM- ja Open kilpailuissa osallistumismaksun suuruus kaudella 2016 on 25 per soutaja, joka sisältää 5 sisäsoutuliigan maksun ja joka tilitetään Finnrowingille.

4 Vahvistettiin kilpailukalenteri 2016 seuraavaksi: FIRC m, Helsinki (Finnrowing) FIRC m, Imatra (Finnrowing) vain Open kilpailuna FIRC m, Imatra (Finnrowing) FIRC Ergomaraton, Kerava (Keravan Urheilijat) Melonta- ja Soutuliitto toimittaa em. SM- ja Open-kilpailuihin SM- ja Open-mitalit. Open-mitaleja jaetaan vain Open-sarjalaisille heidän ollessa SM-sarjojen tuloksissa 3 parhaan joukossa. Openmitalit tilataan ilman sarjamerkintää ja sarjamerkinnät tehdään kilpailupaikalla. 11. Puuvenesoudun vuoden 2017 SM-kilpailukalenteri Vahvistettiin seuraavat kilpailujärjestäjät ja SM-kilpailujen ajankohdat SM-keskimatka M+N+S kv Haku päättyy SM pitkä matka M+N+S pv,kv Sulkava (ehdollinen) SM-keskimatka M+N+S pv Pirkan Soutu SM-sprintti M+N+S kv Puulan kävijät/ Kang.K SM-10 km M+N+S kv Puulan kävijät,/kang.k SM-sprintti M+N+S pv Takon Soutajat SM-10 km M+N+S pv Takon Soutajat 09/2017 SM-4 km oppilaitos sekajouk. kv Sulkava Todettiin, että kirkkoveneiden keskimatkan SM-kilpailua varten ei ole tullut vaatimukset täyttävää hakemusta. Tästä syystä ko. kisan osalta päätettiin laittaa kilpailu uudelleen haettavaksi siten, että hakuaika päättyy Päätös tämän osalta tehdään Puunvenejaoston ensimmäisessä kokouksessa talvella Sulkavan pitkänmatkan kilpailujen osalta keskusteltiin kauden 2015 osallistumismakuista sekä SMkisajärjestelyjen puutteista ja korjaustoiveista. Päätettiin keskustella Suursoutujen kanssa siitä, että miten ovat valmiita tulemaan vastaan ilmoittautumismaksuissa ja miten ovat halukkaita panostamaan SM-kilpailujen tasoa vastaaviin järjestelyihin. Päätös pitkän matkan SM-kilpailujen osalta tehdään käytävän keskustelun jälkeen. 12. Koulutus Keskusteltiin perämies- ja tuomarikurssien tarpeellisuudesta. Pekka Mukula totesi, että tuomareiden osalta lista tuomareista on nyt päivitetty. Uusia tuomareita ja etenkin päätuomareita tarvitaan. Perämieskoulutuksia järjestetään tarvittaessa. Todettiin, että tuomarikurssille olisi tarvetta ja sen järjestämistä valmistellaan.

5 13. Juniorityö Päätettiin hyväksyä liitteenä olevat kotiratasoudun säännöt. Käsiteltiin liitteenä olevaa ehdotusta kirkkoveneiden nuorten SM-kilpailujen keski- ja pitkänmatkan järjestämisestä siten, että nuorten sekajoukkue SM-kisoihin voitaisiin koota veneestä, jossa olisi 18 vuotiaita soutajia vähintään puolet ja enintään puolet voisi olla aikuissoutajia. Naisia/tyttöjä olisi vähintään puolet venekunnasta. Päätettiin, että tämä uusi sarja (JunA) voidaan ottaa kokeiluluontoisesti käyttöön. Sarja voidaan ottaa SM-kisojen ohjelmaan jo kaudesta 2016 edellyttäen, että se sopii ko. SM-kilpailujen kisajärjestäjille. Muussa tapauksessa sarjaa kokeillaan kaudesta 2017 alkaen. 14. Puuvenesoudun Säännöt Ilmoituskäytännön osalta päätettiin tehdä puuvenesoutujen sääntöihin täsmennys, että SMkilpailuihin on ilmoittauduttava ja osanottomaksu maksettava sääntöjen edellyttämällä tavalla siten, että ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat viimeistään kilpailua edeltävän viikon tiistaina klo mennessä. Ns. peesaussäännön osalta täsmennetään puuvenesoudun sääntöjä siten, että peesaus on sallittua ainoastaan saman veneluokan veneen peesauksena (kirkkovene-kirkkovenettä, yksikkö-yksikköä, parisoutuvene-parisoutuvenettä ja vuorosoutu-vuorosoutua). Muiden veneiden peesaus on ehdottomasti kielletty. Päätettiin korjata sääntöjä em. tavalla. Pienveneiden paarteen määritystä haluttiin täsmentää. Päätettiin muuttaa puuvenesoudun sääntöjä siten, että paarteen tulee olla saman paksuinen keulasta perään ja paarteen paksuus voi olla enintään 30mm. Päätettiin varmistaa säännöissä myös se, että pienveneiden pystysauman kaikenlainen tiivistäminen massalla on kielletty. Todettiin, että tässä kokouksessa esitetyt sääntömuutokset kirjataan Puuvenesoudun sääntöihin ja niiden oikeellisuus varmistetaan vielä kevään aikana ennen julkistamista. Kevään aikana varmistetaan muiden sääntömuutosten tarpeellisuus. Seuraliigan pistelaskujärjestelmän osalta todettiin, että Hannu Liekolan tekemä ehdotus seuraliigan pistelaskunjärjestelmän muuttamiseksi voisi edesauttaa soudun tason ja etenkin yleisen sarjan merkityksen ja tason nostamiseksi sekä sarjakohtaisen pistespekuloinnin poistamiseksi. Päätettiin tutkia ehdotusta lisää tekemällä vertailu vuoden 2015 SM-kilpailujen tulosten perusteella. Juha Karttunen valmistelee asiaa. 15. Kilpailulisenssit Keskusteltiin kilpailulisenssien tarkistamisesta kilpailupaikoilla ja toivottiin MeSo:lta selkeitä listoja SM-kilpailujen järjestäjille. Myös kilpailijoiden omaa vastuuta lisenssin voimassaolon varmistamiseksi haluttiin korostaa.

6 16. Muut asiat Ei muita asioita 17. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja Paavo Salonen päätti kokouksen klo

Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Jyväskylässä 11.10.2014

Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Jyväskylässä 11.10.2014 Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Jyväskylässä 11.10.2014 Osallistujat Seurojen edustajat: Maija Virta (Joutele), Kirsi Hiljanen (Muuramen Urheilijat), Markku Surakka (Muuramen Urheilijat), Hannu Liekola

Lisätiedot

Puuvenejaos

Puuvenejaos Puuvenejaos 20.7.2015 Kokouksen esityslista Aika 20.7.2015 kello 22:00 25.7.2015 klo 18:00 Paikka Sähköpostikokous Kutsuttu Paavo Salonen puheenjohtaja Marika Laaksonen Anu Takala Reijo Lahtonen Carla

Lisätiedot

Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Aika klo :00 Paikka Suomen Urheiluopisto / Vierumäki Vierumäki Resort hotelli VIERUMÄKI

Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Aika klo :00 Paikka Suomen Urheiluopisto / Vierumäki Vierumäki Resort hotelli VIERUMÄKI Puuveneseurojen suunnittelupalaveri Aika 24.11.2018 klo 13.00 18:00 Paikka Suomen Urheiluopisto / Vierumäki Vierumäki Resort hotelli 19120 VIERUMÄKI Läsnäolijat: Pasi Pohjois-Koivisto (Kauhajoen Karhu/Soutujaosto),

Lisätiedot

Puuvesoudun seurakokous. Mikkeli Saimaa Stadium klo

Puuvesoudun seurakokous. Mikkeli Saimaa Stadium klo Puuvesoudun seurakokous. Mikkeli Saimaa Stadium 15.12.2018 klo 13.00-15.00 PÖYTÄKIRJA 1. Seurapalaverin avaus Puuvenejaoston puheenjohtaja Juha Karttunen avasi seurakokouksen 13.09. Puheenjohtaja kertasi

Lisätiedot

6.1.2016 SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT. 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus

6.1.2016 SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT. 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus 6.1.2016 SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus 2. Sisäsoudun kilpailuluokat ja sarjat 2.1. Suomen mestaruus eli SM- kilpailuluokan sarjat 2.2. Finnish Open-

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf 1 Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON SOUDUN OLYMPIALUOKAN MESTARUUS- KILPAILUJEN TEKNISET KILPAILUSÄÄNNÖT Vahvistettu Suomen melonta-

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI

SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI SYSMÄN SISU SULKAVALLA PROJEKTI 2015 SYSI JENGI Jari: Ikä 56v, eukko ja 3 mukulaa (aikuisia) Soutanut kirkkovenettä vuodesta 1993, Sulkavalla tulossa 20:s osallistumiskerta. Soutanut ICL:n, Elisan, Keravan,

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto Sivu 1(6) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Harri Sairiala 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE

SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE BULLETIN 15.2.2012 24 25.3.2012 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu Ilmoittautuminen 30 / kilpailija

Lisätiedot

SM kilpailujen seuraliiga kertoimet. Veneluokka. Puuvenejaoston perustelut seuraliigaa koskeville muutoksille ovat:

SM kilpailujen seuraliiga kertoimet. Veneluokka. Puuvenejaoston perustelut seuraliigaa koskeville muutoksille ovat: Puuvenekausi 2014 Puuvenejaosto haluaa kiittää puuveneseuroja ja yksittäisiä henkilöitä kannanotoista koskien Soinnin työryhmän tekemää selontekoa! Kannanottonne antoivat puuvenejaostolle arvokasta palautetta

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

Tytöt Lilja Mäki-Karvia SM Ikaalisten Soutajat 02:27,8. Tytöt Iida Kokko SM Ikaalisten Soutajat 02:19,8

Tytöt Lilja Mäki-Karvia SM Ikaalisten Soutajat 02:27,8. Tytöt Iida Kokko SM Ikaalisten Soutajat 02:19,8 Tulokset Lähtö 1 klo 14.00 Pojat 12 1. Otto Viholainen SM Forssan Salama 02:01,1 2. Vesa Mäki-Karvia SM Ikaalisten Soutajat 02:06,6 3. Osmo Pursiheimo FIRC 02:16,1 4. Antti Kokko SM Ikaalisten Soutajat

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf 1 Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON SOUDUN OLYMPIALUOKAN MESTARUUS- KILPAILUJEN TEKNISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2 Vahvistettu Suomen melonta-

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 19-20.3.2016 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 19-20.3.2016 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 19-20.3.2016 TAMPERE KILPAILUKUTSU 19 20.3.2016 Pyynikin Palloiluhalli, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

PÄIVITYS SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT. 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus

PÄIVITYS SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT. 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus 24.02.2017 PÄIVITYS 17.2.2019 SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus 2. Sisäsoudun kilpailuluokat ja sarjat 2.1. Suomen mestaruus eli SM- kilpailuluokan sarjat

Lisätiedot

7Brothers Karate Cup

7Brothers Karate Cup 7Brothers Karate Cup Kilpailupaikka: Liikuntakeskus Rajakaari Osoite: keskusraitti 1 Rajamäki, Nurmijärvi Punnitus ja ilmoittautuminen: Lauantai kello 7:30 9:00 Aloitus: Kello 9:30 Kilpailunjärjestäjä

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 6-7.4.2013 TAMPERE KUTSU 6-7.4.2013 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu Ilmoittautuminen 30 / kilpailija / sarja 75 / joukkue

Lisätiedot

FAM 20 vuotta - kauden avaus

FAM 20 vuotta - kauden avaus FAM 20 vuotta - kauden avaus FinnishAlpine MastersCup 2014 o Kalpalinna 18.-19.1.2014 P (FIS) + P (FIS) o Påminne 25.1.2014 P + P o Himos 1.-2.2.2014 SP + SP (SM) o Riihivuori 8.-9.2.2014 SP + SP o Tahko

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Pojat U12v 1. Toni Vainikka Hämeenlinnan Soutajat

Pojat U12v 1. Toni Vainikka Hämeenlinnan Soutajat FIRC 500m Lähtölistat Lähtö 1 klo 14.00 Tytöt U12v 1. Hanna Taponen Takon Soutajat 2. Elsa Pohjalainen Keravan Urheilijat 3. Kaisa Nevalainen Hämeenlinnan Soutajat 4. Elli Vanamo Hämeenlinnan Soutajat

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

Sija Nro Nimi Seura Tulos Kerrat

Sija Nro Nimi Seura Tulos Kerrat Pirkan Soutu Sarja 1 SM YKSINS MYL Matka 25 km 1 1 HEIKKI KARJALUOTO OULUN KILPA-VELJET 2:03:50 13 2 2 JONI NÄRHI KOUVOLAN SOUTAJAT 2:07:28 6 3 3 JUHA-MATTI VALKAMA KERAVAN URHEILIJAT 2:08:05 6 4 6 PEKKA

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 Näillä säännöillä määritellään TUL:n kilpailujen järjestämistä,

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY 8.12.2007 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY 8.12.2007 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 8.12.2007 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA ESITYSLISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri 2.2 Valitaan kaksi

Lisätiedot

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Kuva: Elina Glad yongtaekwondo.net Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi Yong Taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton

Lisätiedot

Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa

Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa SAL:n pistoolijaosto Vuosittain käytävän pistoolirankingkilpailun säännöt Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa 15.03.2014 1 Kilpailut Pistoolijaosto

Lisätiedot

PUUVENEIDEN KESKIMATKAN SM-KILPAILUT KILPAILUKUTSU. Tampereen Soutukeskus, Hatanpäänkatu 6, Tampere

PUUVENEIDEN KESKIMATKAN SM-KILPAILUT KILPAILUKUTSU. Tampereen Soutukeskus, Hatanpäänkatu 6, Tampere Kilpailupaikka: Tampereen Soutukeskus, Hatanpäänkatu 6, Tampere Ajankohta: Lauantaina 25.7.2015 Sarjat: Yksinsoutu; Vuorosoutu: Parisoutu: Matkat: MY23, MYYL, MY40, MY50, MY60, MY70, NY23, NYYL, NY40,

Lisätiedot

soudun tapahtumakalenteri www.melontajasoutuliitto.fi

soudun tapahtumakalenteri www.melontajasoutuliitto.fi soudun tapahtumakalenteri 2012 www.melontajasoutuliitto.fi Suomen melonta- ja soutuliiton hallitus 2012 Puheenjohtaja Jäsenet Jan-Erik Enestam Erik Anderson Kari Hellström Markku Juhola Lotta Kallioinen

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

11.11.2015. Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Anne Fröberg Harri Heikkilä Ari Honkanen (kohdat 1-9.3) Esa Kaihlajärvi Jaana Kujala

11.11.2015. Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Anne Fröberg Harri Heikkilä Ari Honkanen (kohdat 1-9.3) Esa Kaihlajärvi Jaana Kujala Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kilpailu 11.11.2015 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 11.11.2015, klo 15.01 Paikka Valo-talo, Sali I Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Anne Fröberg Harri Heikkilä Ari Honkanen

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU Kaikissa luokissa henkilökohtaisia JunnuGym-pisteitä jaetaan 10 parhaalle seuraavasti:

HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU Kaikissa luokissa henkilökohtaisia JunnuGym-pisteitä jaetaan 10 parhaalle seuraavasti: SÄÄNNÖT YLEISTÄ JunnuGym on luokkien 1-5 pojille tarkoitettu telinevoimistelun henkilökohtainen- ja seurakilpailu. JunnuGym muodostuu kevään ja syksyn luokkakilpailuista, joille Suomen Voimisteluliitto

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT Kilpailuiden säännöt All Europe Taekwon-Do Federation Suomen ITF Taekwon-Do ry Kilpa- ja huippu-urheiluvaliokunta Suomen Antidopingtoimikunta Kilpailuiden järjestäjä Suomen ITF

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

Päivitetty SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT. 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus

Päivitetty SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT. 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus Päivitetty 24.3.2019 SISÄSOUDUN LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT 1. Yleiset määräykset 1.1. Sääntöjen vaikuttavuus 2. Sisäsoudun kilpailuluokat ja sarjat 2.1. Suomen mestaruus eli SM- kilpailuluokan sarjat 2.2. Finnish

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT. Amiraalin pokaali

KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT. Amiraalin pokaali KIERTOPALKINTOSÄÄNNÖT Amiraalin pokaali 1. Palkinto jaetaan Soutuliiton jäsenseuralle miesten Suomen mestaruuskilpailuissa 2. Palkinnon nimi on Amiraalin pokaali 3. Palkinnon lahjoittaja on kontra-amiraali

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä

Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä KILPAILUSARJAT ja MATKAT Lauantai 07.07.2012. 11:30 Jyväsjärven seikkailukierros, yhteislähtö (noin

Lisätiedot

Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa

Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa 16.03.2013 SAL:n pistoolijaosto Vuosittain käytävän pistoolirankingkilpailun säännöt 1 Kilpailut Pistoolijaosto

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

54 816, , , ,00

54 816, , , ,00 TAKON SOUTAJAT RY TALOUSARVIO 1.1.-31.12.2017 1.1.-31.12.2016 B2018 B2019 Toteutunut Toteutunut Budjetti Budjetti VARSINAINEN TOIMINTA TUOTOT Nuorisoliikunta: 3010 KOULULAISSOUDUT 400 400 3012 SOUTUSPINNING

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI järjestää 12.3.2016 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 12.3.2016 Kaukajärven vapaaaikatalolla.

Lisätiedot

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM Lasten ja nuorten Noin Seitsemän Veljeksen Cup 5.11.2011 ja Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM 2011 5.-6.11.2011 (Kuvat Heikki Liukkonen) LASTEN JA NUORTEN NOIN SEITSEMÄN VELJEKSEN CUP 5.11.2011 TAEKWONDON

Lisätiedot

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 00240 Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 Kilpailu Paikka KARATEN SUOMEN MESTARUUS KILPAILUT 1.4.2017 Tesoman palloiluhalli, Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere Karttalinkki: Tesoman valtatie 46 Ajankohta Osallistumismaksut

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU PORI OPEN 2014, LIIGA 2/5 PORIN URHEILUTALO, PORI 10.5.2014 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDOSEURA RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2/5 2014 Porin Taekwondoseura ry järjestää

Lisätiedot

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014 Bulletin 1 27.4.2014 PM-katsastus ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014 Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo Järjestäjät:, Helsingin Soutuklubi ry ja Espoon Soutajat ry PM-katsastus ja kansallinen

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2015 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 24.10.2015 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2015 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 TULOSLISTA 10 KM SU 31.8.2014

SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 TULOSLISTA 10 KM SU 31.8.2014 SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 TULOSLISTA 10 KM SU 31.8.2014 MYYL 1 Miehet yksinsoutu yleinen 1 Karjaluoto Heikki Oulun Kilpa-Veljet 43.44,8 2 Kuhno Jari Virtain Urheilijat 43.52,7 3 Lehto Riku Evijärven

Lisätiedot

35. Pirkan Soutu Keskipitkän matkan SM-soudut, 26 km Tampereella Lauantaina TULOSLUETTELO

35. Pirkan Soutu Keskipitkän matkan SM-soudut, 26 km Tampereella Lauantaina TULOSLUETTELO 35. Pirkan Soutu Keskipitkän matkan SM-soudut, 26 km Tampereella Lauantaina 28.7.2012 TULOSLUETTELO (nimen jälkeen suluissa mahdollinen alkuperäinen sarja) Pirkan Soutu Sarja 1 SM YKSINSOUTU M-23 Matka

Lisätiedot

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Kilpailun järjestää Nurmijärven Urheiluautoilijat ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT LÄHITAPIOLA SM-rallisprint 23.5.2015 Kansallinen / SM Nurmijärven

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu 18.11.2014 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 18.11.2014, klo 15.00 Paikka Valo-talo, Sali I Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Harri Aalto Anne Fröberg Harri Heikkilä

Lisätiedot

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018 Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2018 Yleisen sarjan SM-kilpailut 2018, Tampere Yleisen sarjan SM-kilpailuihin on osanotto-oikeus urheilijoilla, jotka ovat saavuttaneet

Lisätiedot

3. Irrallisten rastinmääritteiden antohetki Irralliset rastinmääritteet on annettava kilpailijalle ennen lähtöä.

3. Irrallisten rastinmääritteiden antohetki Irralliset rastinmääritteet on annettava kilpailijalle ennen lähtöä. LAJISÄÄNTÖMUUTOKSET 1(5) Suomen Suunnistusliiton liittohallitus on hyväksynyt kokouksissaan 4.11.2013, 9.12.2013, 10.2.2014, 19.5.2014, 6.10.2014 ja 3.11.2014 seuraavat lajisääntömuutokset 1. Edustusoikeus

Lisätiedot

Kokous pidettiin 13.2.2009 klo 18.00 Kotkassa, Jari Hovikorven luona osoitteessa Seiskarintie 5

Kokous pidettiin 13.2.2009 klo 18.00 Kotkassa, Jari Hovikorven luona osoitteessa Seiskarintie 5 Kokouksen 1/2009 pöytäkirja Kokous pidettiin 13.2.2009 klo 18.00 Kotkassa, Jari Hovikorven luona osoitteessa Seiskarintie 5 1. Kokouksen avaus 18.50 Läsnä: Cem Ilksöz Riku Riikonen Jari Hovikorpi Saija

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2 KILPAILUKUTSU Ambassador Cup Nurtzi Open vol 2 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 14.11.2015 Paikka: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Sarjat: Otteluliiga

Lisätiedot

Pori KILPAILUKUTSU

Pori KILPAILUKUTSU 11.11.2017 Pori KILPAILUKUTSU Osallistumismaksut: 30 /kilpailija/sarja 30 /joukkue/sarja 10 lounas Tervetuloa Karhu Karateen 11.11.2017 Porin tekniikkaopistolle Professorintie 5, 28600 Pori Osallistumismaksut

Lisätiedot

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Suomen ITF Taekwon-do ry ja Aitoon Taekwon-do ry järjestävät Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Kilpailupaikka: Pälkäneen Yhteiskoulu, Koulutie 13, 36600 Pälkäne Kilpailut

Lisätiedot

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2019

Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2019 Kansallisten arvokilpailujen tulosrajat ja ilmoittautumismenettely 2019 Yleisen sarjan SM-kilpailut 15.-17.2.2019, Helsinki Yleisen sarjan SM-kilpailuihin on osanotto-oikeus urheilijoilla, jotka ovat saavuttaneet

Lisätiedot

2.1. Hallitus...4. 2.2. Valmennustoiminta...4

2.1. Hallitus...4. 2.2. Valmennustoiminta...4 internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(15) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURATOIMINTA... 4 2.1. Hallitus...4 2.2. Valmennustoiminta...4 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat...5 2.3.1. Kansainvälinen

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 10.-11.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 9.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2018-19 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA -------------------------------------------------------------------------------------------------- ESITYSLISTA 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Sija Nro Nimi Seura Tulos Kerrat

Sija Nro Nimi Seura Tulos Kerrat Pirkan Soutu SM YKSINSOUTU MIEHET YLEINEN 1 4 JARI KUHNO VIRTAIN URHEILIJAT 2:02:42 18 2 3 HEIKKI KARJALUOTO OULUN KILPA-VELJET 2:03:46 12 3 7 RIKU LEHTO EVIJÄRVEN URHEILIJAT 2:08:05 3 4 5 JONI NÄRHI KOUVOLAN

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open KILPAILUKUTSU Nurtzi Open www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 11.4.2015 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja- ja

Lisätiedot

KILPAILUINFO. Aerobic Cup 1 Kerava 29-30.3.2014

KILPAILUINFO. Aerobic Cup 1 Kerava 29-30.3.2014 KILPAILUINFO Tämä on Aerobic Cup 1 kilpailun infokirje, josta löydät kaiken tärkeän tiedon kilpailuista. Huolehdithan, että kaikki seuran valmentajat, huoltajat, kilpailijat ja kannustusjoukot saavat kaiken

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 Tapahtuma: Suomen Optimistijollaliiton karsintakilpailu 1/2016. Tapahtuma on suljettu kutsukilpailu, johon voivat

Lisätiedot

Pori KILPAILUKUTSU

Pori KILPAILUKUTSU 12.11.2016 Pori KILPAILUKUTSU Osallistumismaksut: 30 /kilpailija/sarja 30 /joukkue/sarja 10 lounas Tervetuloa Karhu Karateen 12.11.2016 Porin tekniikkaopistolle Professorintie 5, 28600 Pori Osallistumismaksut

Lisätiedot

OTTELUN JA LIIKESARJOJEN LIIGAFINAALIT 2011

OTTELUN JA LIIKESARJOJEN LIIGAFINAALIT 2011 OTTELUN JA LIIKESARJOJEN LIIGAFINAALIT 2011 JÄRJESTÄJÄ: Budokwai Taekwondo YHTEISTYÖSSÄ 1 OTTELUN JA LIIKESARJOJEN LIIGAFINAALIT 2011 Budokwai Taekwondo isännöi ottelun ja liikesarjojen yhteistä liigafinaalitapahtumaa

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Rankiohje. Vuonna 2016 laskettavat rankilistat. Kilpailupisteet. Hiihtosuunnistuksen ranki 1. Suunnistuksen rankilistat 1. Suunnistuksen rankilistat 2

Rankiohje. Vuonna 2016 laskettavat rankilistat. Kilpailupisteet. Hiihtosuunnistuksen ranki 1. Suunnistuksen rankilistat 1. Suunnistuksen rankilistat 2 Rankiohje Vuonna 2016 laskettavat rankilistat Hiihtosuunnistuksen ranki 1 kilpailut ajalta: 1.12.2015 31.3.2016 julkaisu: IRMAssa viimeistään 12.4.2016 kilpailupistemääriä laskettaessa käytetään perustana

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi Sarjasäännöt F-Rallisarja 2016 1.Yleistä F-rallisarjan (myöhemmin Sarja) järjestää AKK-Motorsport ry (myöhemmin Liitto) ja kaikki sarjan oikeudet (mukaan lukien sähköisen median ja markkinointioikeudet)

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Kilpailukutsu 1! / 6!

Kilpailukutsu 1! / 6! Kilpailukutsu 1! / 6! Joukkuekilpailut Aika: Lauantai 23.4.2016, klo 9.00 18.00 Paikka: Karamzinin koulu, Kulloonmäki, Espoo Alustava aikataulu: 8.30 Tuomaripalaveri 9.00 Ilmoittautuminen ja punnitus 9.45

Lisätiedot

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen Freestyle SM- 2014 Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle 8. - 13.4.2014- kauden huipennukseen Freestylen FIS kilpailuihin SM- kilpailuihin ja Audi Freestyle Ski Tour 2014

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2017 näyttökilpailut ja valintakriteerit kansainvälisiin kilpailuihin. On tärkeää tutustua

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT 1 SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hyväksytty 1.4.2017 2 SISÄLTÖ 1. YLEISTÄ... 3 1.1. Sääntöjen pätemisjärjestys... 3 1.2. Avoimet kilpailut... 3

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012

Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012 Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012 1 Takon Soutajat ry Toimintasuunnitelma 2012 1.YLEISTÄ...2 2.SEURAN JOHTO...3 3.VALMENNUSTOIMINTA...4 4.JUNIORI- JA NUORISOTOIMINTA...5 5.KALUSTOTOIMINTA...6

Lisätiedot

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 KUTSU Tervetuloa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja :n järjestämiin SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 Ylöjärven uudistuneelle Urheilutalo-uimahallille. Sarjat Kilpailuissa käydään mustien vöiden

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2018

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2018 Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2018 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2018 näyttökilpailut ja valintakriteerit kansainvälisiin kilpailuihin. On tärkeää tutustua

Lisätiedot

SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 1 LÄHTÖLISTA SPRINTTI LA 30.8.2014

SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 1 LÄHTÖLISTA SPRINTTI LA 30.8.2014 SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 1 LÄHTÖLISTA SPRINTTI LA 30.8.2014 MYYL 1 Miehet yksinsoutu yleinen 1 11:01:00 Liekola Hannu Kouvolan Soutajat 2 11:02:00 Mäkelä Pekka Takon Soutajat 3 11:03:00 Nyyssönen

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 TULOSLISTA SPRINTTI LA 30.8.2014

SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 TULOSLISTA SPRINTTI LA 30.8.2014 SM-soudut Leppävirralla 30-31.8.2014 TULOSLISTA SPRINTTI LA 30.8.2014 MYYL 1 Miehet yksinsoutu yleinen 1 Kivimäki Perttu Takon Soutajat 4.45,6 2 Karjaluoto Heikki Oulun Kilpa-Veljet 4.46,4 3 Kuhno Jari

Lisätiedot

Kilpailukutsu 1/8. Kirkkonummen väestönsuojan monitoimihalli, Kirkkotallintie 6, Kirkkonummi

Kilpailukutsu 1/8. Kirkkonummen väestönsuojan monitoimihalli, Kirkkotallintie 6, Kirkkonummi Kilpailukutsu 1/8 SM-kilpailut 2016 Aika: Lauantai 6.2.2016, klo 9.00 19.00 Paikka: Kirkkonummen väestönsuojan monitoimihalli, Kirkkotallintie 6, Kirkkonummi Alustava aikataulu: 9.00 Ilmoittautuminen ja

Lisätiedot

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 1. YLEISET SÄÄNNÖT... 2 1.1.MESTARUUSKILPAILUT... 2 1.2. OSALLISTUMISOIKEUS... 2 1.3. KILPAILUAJAN JA PAIKAN MÄÄRÄYTYMINEN... 2 1.4. MESTARUUSKILPAILUJEN

Lisätiedot

Ikaalinen Open 2017 Ikaalisten Liikuntahalli

Ikaalinen Open 2017 Ikaalisten Liikuntahalli Ikaalinen Open 2017 Ikaalisten Liikuntahalli 20.5.2017 o d i pk a Ik +juniori ja harrastesarja Ta wondo ek mbat H o C Koulunpolku 4 39500 Ikaalinen Ottelu alle 21 SM a a li n e n Aika: Lauantai 20.5.2017

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf 1 Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf PUUVENESOUDUN SÄÄNTÖKIRJA - LAJIKOHTAISET SÄÄNNÖT -LIITE 1. SEURALIIGAN SÄÄNNÖT - LIITE 2. PUUVENESOUDUN KALUSTOSÄÄNNÖT Sääntökirjan

Lisätiedot