HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ /16

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ /16"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO 8/ /16 Aika Tiistai klo Paikka Huittisten seurakuntakeskus Toivonsali Jäsenet, paikalla: Jani Laaksonen, khra, puheenjohtaja, sihteeri 169 kohdan 1) käsittelyn ajan klo Mikko Kaunisto Ilona Kojo Reima Puukki Sinikka Ritakallio, varapuheenjohtaja Mari Suomela Maritta Tuominen Matti Virtanen Varajäsenet, paikalla: Ritva Palokangas, Anne Palosen varajäsen Jäsenet, poissa: Anne Palonen Muut läsnäolijat: Lasse Luoto, kirkkovaltuuston puh.joht. Aila Hänninen, kirkkovaltuuston varapuh.joht. Jyrki Smolander, kappelisrk:n kappalainen Sanna Kemppi, talouspäällikkö, sihteeri, poissa kokouksesta 169 kohdan 1) käsittelyn ajan klo Käsiteltävät asiat: 154 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 155 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvoston ohjesääntö 5 : Kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta, jollei kirkkoneuvosto toisin päätä. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. KL 7:4 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsut annettiin henkilökohtaisesti kirkkoneuvoston jäsenille Niille jäsenille, jotka ovat halunneet kokouskutsut sähköisessä muodossa, kokouskutsu ja esityslista liitteineen on lähetetty sähköisesti Päätösehdotus: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, mikäli enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla nimenhuudossa. Päätös: Puheenjohtaja totesi, että paikalla oli puheenjohtaja ja seitsemän kirkkoneuvoston jäsentä sekä yksi varajäsen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2 KIRKKONEUVOSTO 8/ / PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvoston ohjesäännön 9 :n mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Kirkkoneuvosto on hyväksynyt käytännön, että pöytäkirjantarkastajat valitaan aakkosjärjestyksessä. Tarkastusvuorossa ovat Anne Palonen ja Reima Puukki. Päätösehdotus: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Anne Palonen ja Reima Puukki. Pöytäkirja tarkastetaan torstaina klo 10 taloustoimistossa. Päätös: Koska Anne Palonen ei ollut paikalla, valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Reima Puukki ja Anne Palosen varajäsen Ritva Palokangas. Pöytäkirja tarkastetaan torstaina klo 10 taloustoimistossa. 157 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Päätösehdotus: Työjärjestys hyväksytään jäsenille lähetetyn asialistan mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi lisäten kohtaan 169 Muut asiat 2) Kirkkovaltuuston kokous , 3) Seurakuntamestari Jouni Laitisen irtisanoutuminen, 4) Reima Puukin asia keskiviikkokerhon ruokailu, 5) Sinikka Ritakallion asia kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan palkkiosta luopuminen ja 6) Sinikka Ritakallion asia Päivi Huhtasen valtuustossa esittämään pyyntöön liittyen ja 170 Ilmoitusasioihin Sinikka Ritakallion seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen liittyvä ilmoitusasia. 158 KOLEHDIT VAMPULAN KIRKOSSA SYYS-JOULUKUUSSA 2019 Kappelineuvosto on kokouksessaan hyväksynyt liitteenä 1 olevan kappeliseurakunnan kolehtisuunnitelman syyskaudelle Päätösehdotus (kirkkoherra): Kirkkoneuvosto vahvistaa liitteenä olevan kolehtien kantosuunnitelman. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

3 KIRKKONEUVOSTO 8/ / HELVI MOISION RAHASTON TALOUSARVIO 2020-ANOMUKSET Helvi Moision rahaston säännöissä määrätään seuraavasti. Käyttötarkoitus Testamentti sisälsi seuraavan määräyksen: Yhteisöt käyttäkööt testamenttilahjoitukseni hyvään käyttötarkoitukseen Jumalan mielen mukaisesti. Testamenttivaroilla tuetaan evankeliointi-, pyhäkoulu- ja lähetystyön tai muiden vastaavien tapahtumien järjestämistä vuosittain. Rahaston päätösvalta Kirkkovaltuusto hyväksyy rahastosäännön, mahdolliset muutokset siihen sekä päättää rahaston lopettamisesta. Kirkkovaltuusto hyväksyy rahastoon liittyvän talousarvion sekä tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden rahaston tilivelvollisille. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi rahaston toimintasuunnitelman vuosittain talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman laadinnan yhteydessä. Kirkkoneuvosto päättää rahaston varojen sijoitustavat ja mitä tapahtumia rahaston varoilla tuetaan. Kirkkoneuvosto hyväksyy rahaston toimintakertomuksen. Rahaston käyttö tarkoitukseensa Rahaston varat pyritään käyttämään vuoden aikana (eli noin 2500 vuosittain). Huittisten seurakunta on vastaanottanut testamenttivaroja vuonna 2013 yhteensä ,82. Helvi Moision testamenttivaroja on ollut tarkoitus käyttää vuosittain siten, että varat käytetään vuoden aikana. Vuosina testamenttivaroja on käytetty 3 495,97. Varoja ei käytetty vuosina Helvi Moision testamenttivaroja oli tase-erittelyn mukaan jäljellä ,85. Vuonna 2019 kirkkovaltuusto on myöntänyt evankelioimistyölle euron lisämäärärahan nostettavaksi Helvi Moision testamenttirahastosta. Testamenttirahastosta on tämän noston jälkeen jäljellä ,85. Liitteinä 1-3 ovat Helvi Moision testamenttirahastosta anotut tapahtumat: 1 Armolahjaseminaari, 2 Alfakurssin viikonloppu ja 3 Luukas 10 -valmennus, joita esitetään tuettavaksi vuoden 2020 talousarvion yhteydessä. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto päättää, että liitteiden 1 ja 2 tapahtumia tuetaan rahaston varoilla vuonna Luukas 10-valmennus on koulutustilaisuus ei järjestettävä tapahtuma, joten sitä ei tueta rahaston varoilla. Hakemusten 1 ja 2 määrärahat huomioidaan vuoden 2020 talousarviossa. jatkuu

4 KIRKKONEUVOSTO 8/ / HELVI MOISION RAHASTON TALOUSARVIO 2020-ANOMUKSET jatkuu Päätös: Keskustelun aikana talouspäällikkö muutti päätösehdotuksensa muotoon: Hyväksytään liitteiden 1-3 tapahtumat ja hakemusten 1, 2 ja 3 määrärahat huomioidaan vuoden 2020 talousarviossa. Päätös hyväksyttiin muutetun päätösehdotuksen mukaan. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 24:5). 160 KEHITTÄMISSUUNNITELMA VUODELLE 2020 Koulutussuunnitelman laatimiseksi työntekijöiltä on pyydetty ehdotuksia koulutustarpeista. Kirkon henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämissopimuksen mukaan henkilöstön kehittäminen tulee olla suunnitelmallista, siihen tulee varautua talousarviossa ja sen tulee kattaa koko henkilöstö. Koulutussuunnitelman tulee edistää työalan toiminnoille asetettuja tavoitteita. Erityistä huomiota tulee kiinnittää henkilöstön työkyvyn ja hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen. Ehdotukset vuoden 2020 koulutuksista on saatu henkilöstöltä mennessä. Ehdotusten perusteella on laadittu vuoden 2020 koulutussuunnitelma, joka on käsitelty yhteistyötoimikunnassa Koulutussuunnitelma päätyy summaan eur, johon sisältyy euron koulutusmääräraha käytettäväksi kirkkoneuvoston päätöksellä ja talouspäällikön päätöksellä henkilökunnan yllättäviin koulutustilanteisiin. Liitteenä 1 on yhteistyötoimikunnan laatima koulutussuunnitelma ja liitteenä 2 sen täytäntöönpanosuunnitelman yhteenveto. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto hyväksyy koulutussuunnitelman määrärahaesitykset otettavaksi vuoden 2020 talousarvioon. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 24:5).

5 KIRKKONEUVOSTO 8/ / INVESTOINTISUUNNITELMA VUODELLE 2020 Liitteenä 1 on vuoden 2020 talousarvion investointiosa sekä investointisuunnitelma vuosille Investointisuunnitelman lähtökohtana on, että seurakunnalle laaditaan investointiohje, jonka mukaisesti investointeja jatkossa seurakunnassa suunnitellaan ja viedään eteenpäin. Aikaisemmissa investointisuunnitelmissa mukana olleilta kohteilta on poistettu arvio kokonaiskustannuksista, koska tarkoitus on ensin selvittää kiinteistöjen kunto ja laatia seurakunnalle kiinteistöstrategia. Kiinteistöstrategiassa kohteet arvotetaan sen mukaan, mihin panostetaan, mitä ylläpidetään, mistä mahdollisesti luovutaan ja mitkä kiinteistöt käytetään käyttöikänsä loppuun. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto hyväksyy liitteen 1 mukaisen investointisuunnitelman vuoden 2020 talousarvioon. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 24:5). 162 VUODEN 2020 TALOUSARVIOEHDOTUKSEN KÄSITTELYN ALOITTAMINEN Liitteessä 1 ovat vastuuryhmien hyväksymät vuoden 2020 toimintasuunnitelmat. Palkkoja henkilösivukuluineen ei ole vielä saatu laskettua, koska voimassa olevan ( ) KirVESTESin voimaan tulevien muutosten laskeminen on vielä kesken. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Käydään lähetetyt toimintasuunnitelmat ja talousarviorunko läpi. Päätös: Kirkkoneuvosto kävi läpi lähetetyt toimintasuunnitelmat ja keskusteli niistä. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 24:5).

6 KIRKKONEUVOSTO 8/ / SÄHKÖHANKINNAN KILPAILUTUKSEN VALMISTELU Huittisten seurakunnan sähkösopimus alkavalle kaudelle on vielä avoinna. Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy on palvelusopimuksen mukaisesti käynnistämässä kilpailutusta lokakuun aikana. Hankinnan arvo ei ylitä hankintalain 25 :n kynnysarvoa ja se toteutetaan pienhankintana. Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy kilpailuttaa marginaalin 12, 24 & 36 kuukauden sopimuskausille. Seurakunnan on tehtävä ennen kilpailutuksen aloittamista päätös, halutaanko sähkö kilpailutettavaksi uusiutuvilla energialähteillä vai vapailla tuotantotavoilla tuotettuna energiana. Uusiutuvilla energialähteillä tuotettu energia on kustannuksiltaan korkeampi, mutta seurakunnan on syytä ottaa päätöksenteossaan huomioon Kirkkohallituksen kokouksessaan hyväksymä Kirkon energia- ja ilmastostrategia Hiilineutraali kirkko 2030, joka määrittelee seuraavasti: Tavoite 1: Vähennetään kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjä, jonka osalta on määritelty: Suositus 2: Fossiilisilla polttoaineilla tuotetun sähkön käytöstä luovutaan vuoteen 2025 mennessä. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto päättää, että seurakunta kilpailuttaa sähkön alkavalle kaudelle uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna energiana. Päätös: Sinikka Ritakallion ehdotti, että sähkö kilpailutetaan vapailla tuotantotavoilla tuotettuna energiana. Mikko Kaunisto kannatti Ritakallion ehdotusta. Puheenjohtaja totesi, että koska oli tehty päätösehdotuksesta poikkeava kannatettu ehdotus, oli asiasta äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti, että ne jotka kannattavat talouspäällikön päätösehdotusta äänestävät Jaa ja ne jotka kannattavat Sinikka Ritakallion ehdotusta äänestävät Ei. Suoritettiin nimenhuutoäänestys: Mikko Kaunisto Ei Ilona Kojo Jaa Ritva Palokangas Ei Reima Puukki Ei Sinikka Ritakallio Ei Mari Suomela Ei Maritta Tuominen Ei Matti Virtanen Ei Jani Laaksonen Jaa Äänestyksen jälkeen todettiin, että Jaa-ääniä on annettu 2 ja Ei-ääniä 7. Sinikka Ritakallion ehdotuksesta oli tullut kirkkoneuvoston päätös ja sähkö alkavalle kaudelle kilpailutetaan vapailla tuotantotavoilla tuotettuna energiana. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 24:5).

7 KIRKKONEUVOSTO 8/ / VUODEN 2020 METSÄNHOIDOLLISET TOIMENPITEET ATCoWork Oy on toimittanut kuviokohtaiset suunnitelmat vuonna 2020 toteutettavaksi ehdotetuista metsänhoidollisista toimenpiteistä, hakkuista ja harvennuksista. Lisäksi seurakunnalle on toimitettu kartat alueista, joille harvennuksia ehdotetaan. Liite 1. Metsänhoitotyöt 2020 kuvioittain Liite 2. Hakkuut 2020 kuvioittain, uusi ehdotus Liite 3. Hakkuut 2020 kuvioittain, vanha suunnitelma Liite 4. Hakanpään harvennukset Liite 5. Rästissä oleva harvennus ATCoWork Oy ehdottaa vuodelle 2020 hakkuita liitteen 2 uuden suunnitelman mukaisesti. Liitteestä 3 näkyy vanhan suunnitelman mukaiset hakkuut kuvioittain, joita on täydennetty liitteen 2 mukaisesti. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto päättää, että: 1) seurakunta toteuttaa vuonna 2020 ATCoWork Oy:n tekemän suunnitelman mukaiset toimenpiteet (liitteet 1, 2, 4 ja 5) ja 2) arvioidut tuotot ja kulut otetaan mukaan vuoden 2020 talousarvioon sellaisenaan. Päätös: Kirkkoneuvoston jäsenille oli kokouksen alussa jaettu liitteet 6, 7 ja 8. Liite 6 korvaa liitteen 1 ja liitteet 7 ja 8 korvaavat liitteen 3. Talouspäällikkö muutti päätösehdotuksensa muotoon: Kirkkoneuvosto päättää, että: 1) seurakunta toteuttaa vuonna 2020 ATCoWork Oy:n tekemän suunnitelman mukaiset toimenpiteet (liitteet 2, 4, 5, 6, 7 ja 8) ja 2) arvioidut tuotot ja kulut (liitteet 2, 6, 7 ja 8) otetaan mukaan vuoden 2020 talousarvioon sellaisenaan. Keskustelun aikana Sinikka Ritakallio ehdotti, että päätös asiasta siirretään seuraavaan kokoukseen. Ritva Palokangas kannatti Ritakallion ehdotusta siirrosta. Puheenjohtaja totesi, että koska oli tehty kannatettu ehdotus asian käsittelyn siirrosta, oli siirrosta äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti, että ne jotka kannattavat asian käsittelyn siirtoa äänestävät Jaa ja ne jotka kannattavat asian käsittelyä tässä kokouksessa äänestävät Ei. Suoritettiin nimenhuutoäänestys: Suoritettiin nimenhuutoäänestys: Mikko Kaunisto Jaa Ilona Kojo Jaa Ritva Palokangas Jaa Reima Puukki Ei Sinikka Ritakallio Jaa Mari Suomela Ei Maritta Tuominen Ei Matti Virtanen Jaa Jani Laaksonen Ei jatkuu

8 KIRKKONEUVOSTO 8/ / VUODEN 2020 METSÄNHOIDOLLISET TOIMENPITEET jatkuu Äänestyksen jälkeen todettiin, että Jaa-ääniä on annettu 5 ja Ei-ääniä 4. Sinikka Ritakallion ehdotuksesta asian käsittelyn siirrosta oli tullut kirkkoneuvoston päätös ja päätös vuoden 2020 metsänhoidollisista toimenpiteistä tehdään kirkkoneuvoston seuraavassa kokouksessa. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 24:5). 165 LÄHETYSTYÖN VASTUURYHMÄN JÄSENEN VALINTA KN 7/ ) Sirkka Aalto anoo eroa lähetyksen vastuuryhmän jäsenyydestä, koska ei ole käytettävissä tehtävään ensi vuoden alusta lähtien. Liite 1 Päätösehdotus (kirkkoherra): Kirkkoneuvosto hyväksyy eroanomuksen ja täydentää lähetyksen vastuuryhmän kokoonpanoa. Päätös: Sirkka Aallolle myönnettiin ero lähetyksen vastuuryhmän jäsenyydestä. Lähetyksen vastuuryhmän täydentäminen siirrettiin yksimielisesti seuraavaan kokoukseen KN 8/ Kirkkoneuvosto päätti edellisessä kokouksessaan KN 7/ Muut asiat kohta 3), että lähetystyön vastuuryhmän täydentäminen siirretään pidettävään kirkkoneuvoston kokoukseen. Päätösehdotus (kirkkoherra): Kirkkoneuvosto valitsee jäsenen lähetystyön vastuuryhmään. Päätös: Ilona Kojo ehdotti, että lähetystyön vastuuryhmän varsinaiseksi jäseneksi valitaan Kirsi-Maria Tuominen, joka on toiminut Sirkka Aallon varajäsenenä ja Tuomisen varajäseneksi valitaan Teija Kostamo. Muita ehdotuksia ei tullut, joten kirkkoneuvosto valitsi lähetystyön vastuuryhmän varsinaiseksi jäseneksi Kirsi- Maria Tuomisen ja Tuomisen varajäseneksi Teija Kostamon. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

9 KIRKKONEUVOSTO 8/ / STRATEGIATYÖRYHMÄN JÄSENTEN VALINTA Huittisten seurakunnassa on tarpeen laatia uusi strategia nykyisen vanhentuessa. Prosessi aloitettiin yhteisessä työskentelyssä , johon kutsuttiin työntekijät sekä kirkkoneuvoston ja -valtuuston jäsenet. Yhteisen työskentelyn pohjalta työryhmä voi lähteä rakentamaan uutta strategiaa. Työryhmässä on hyvä olla mukana seurakunnan johtavat viranhaltijat, työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Työntekijät valitsevat edustajat työryhmään työntekijäkokouksessa Päätösehdotus (kirkkoherra): Kirkkoneuvosto valitsee luottamushenkilöedustajat Huittisten seurakunnan strategiatyöryhmään. Päätös: Mikko Kaunisto ehdotti jäseneksi Niina Immosta. Maritta Tuominen ehdotti jäseneksi Aila Hännistä. Ilona Kojo ehdotti jäseneksi Matti Virtasta. Ritva Palokangas ehdotti jäseneksi Reima Puukkia. Muita ehdotuksia ei tullut. Kirkkoneuvosto valitsi luottamushenkilöedustajiksi Huittisten seurakunnan strategiatyöryhmään Niina Immosen, Aila Hännisen, Matti Virtasen ja Reima Puukin. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

10 KIRKKONEUVOSTO 8/ / SEURAKUNTAKESKUKSEN KUNTOTUTKIMUKSEN HANKINTA Vuoden 2019 talousarviossa on varattu määräraha Huittisten seurakuntakeskukseen tehtävää rakenteisiin menevää kuntotutkimusta ja siinä esiin tulevia akuutteja korjaustarpeita varten. Tarjouspyynnöt rakenteisiin menevästä rakennuksen kuntotutkimuksesta on lähetetty viidelle yritykselle: Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy, Raksystems Insinööritoimisto Oy, RCT Vahanen Turku Oy, Sitowise Oy ja Suomen Talokeskus. Huittisten seurakunnalle osoitetut tarjoukset tulee lähettää kirjallisena sähköpostitse keskiviikkoon klo mennessä. Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy on ilmoittanut, että he eivät tee rakenteisiin meneviä kuntotutkimuksia, joten tarjouksia odotetaan neljältä muulta toimijalta. Tarjousvertailu käsitellään kokouksessa. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Päätösehdotus annetaan kokouksessa. Päätös: Talouspäällikkö kertoi, että oli saatu kaksi tarjousta, toisen oli jättänyt Sitowise Oy ja toisen RTC Vahanen Oy. Kumpikaan tarjouksista ei ollut täysin tarjouspyynnön mukainen. Hankinnan arvo ei ylitä hankintalain 25 :n kynnysarvoa ja se toteutetaan pienhankintana. Hankintalain kansalliset kynnysarvot alittavissa hankinnoissa on pyrittävä huomioimaan hankinnan kokoon ja laajuuteen nähden riittävä avoimuus ja syrjimättömyys, mutta hankintayksikkö saa toteuttaa hankinnan itselleen tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Talouspäällikkö on varmistanut Kirkkohallituksen hankintayksikön lakimieheltä Mikko Tähkäseltä, että tässä tilanteessa seurakunta voi hylätä molemmat tarjoukset ja seurakunta voi jatkaa asian kanssa esim. neuvottelumenettelyllä joko molempien tai toisen tarjoajan kanssa. Talouspäällikkö antoi päätösehdotuksenaan: Kirkkoneuvosto hylkää seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksesta annetut tarjoukset ja jatkaa hankintaa neuvottelumenettelyssä Sitowise Oy:n ja RTC Vahanen Turku Oy:n kanssa. Kirkkoneuvosto valtuuttaa talouspäällikön neuvottelemaan sopimuksen ehdoista, tekemään päätöksen hankinnasta viranhaltijapäätöksenä ja allekirjoittamaan sopimuksen Huittisten seurakunnan puolesta. Jotta talouspäällikkö voi tehdä päätöksen asiasta kirkkoneuvosto nostaa tämän hankinnan kohdalla talouspäällikön hankintarajan euroon (alv 0 %). Mikko Kaunisto kannatti talouspäällikön ehdotusta. Sinikka Ritakallio ehdotti, että valtuuksia ei myönnetä talouspäällikölle. Ritakallion ehdotusta ei kannatettu. Kirkkoneuvosto päätti talouspäällikön päätösehdotuksen mukaisesti. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3). Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella hankintaoikaisulla Huittisten kirkkoneuvostolle (Hankintalaki ).

11 KIRKKONEUVOSTO 8/ / HUITTISTEN SEURAKUNNAN LOGO Sampsa Tuomiaho on suunnitellut seurakunnalle seurakunnan käytössä olevasta logosta päivitetyn version, joka noudattaa tyyliltään nyt käytettyä kirkon vihkiristin kuvaa sekä kirkon graafista ohjeistusta. Logon päivittäminen on tarpeellista, koska käytössä oleva logo ei sovellu digitaaliseen muokkaukseen. Logosta on suunniteltu kolme versiota, joita kaikkia voidaan käyttää samanaikaisesti ohjeistuksen mukaan. Kuvat logoista ovat liitteissä 1 (vaakalogo tekstillä), 2 (pystylogo tekstillä) ja 3 (logo ilman tekstiä). Viestinnän vastuuryhmä on käsittelyt logoehdotuksia kokouksessaan Päätösehdotus (kirkkoherra): Kirkkoneuvosto hyväksyy seurakunnan uuden logon. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

12 KIRKKONEUVOSTO 8/ / MUUT ASIAT 1) Sanna Kempin koulutusanomus Kirkkolaki on uudistumassa ja seurakunnan kiinteistökauppoja ja vuokrauksia koskevien alistussäännösten muutos on todennäköisesti tulossa voimaan vuoden 2020 alusta. FCG Koulutus Oy järjestää Seurakunnan kiinteistöjen myynti ja vuokraus koulutuksen Helsingissä. Koulutuksen aihealueita ovat: - Mitä alistussäännön kumoaminen käytännössä vaikuttaa? - Mitä asioita tulee selvittää kiinteistökaupan valmistelussa? - Maanvuokrauksen jatkaminen vai uusi sopimus? Talouspäällikkö Sanna Kemppi anoo pääsyä koulutukseen kirkkoneuvoston koulutusmäärärahasta. Määrärahaa on vielä jäljellä yli (yli kirkkoneuvoston päätöksellä ja talouspäällikön päätöksellä myönnettäviä määrärahoja). Koulutukseen on mahdollista osallistua etänä, jolloin koulutukseen osallistumisesta ei tule muita kustannuksia kuin osallistumismaksu 395. Päätösehdotus (kirkkoherra): Kirkkoneuvosto hyväksyy koulutusanomuksen. Sanna Kemppi poistui kokouksesta kohdan 169 Muut asiat 1) käsittelyn ajaksi klo Kirkkoneuvosto valitsi kohdan käsittelyn ajaksi sihteeriksi puheenjohtaja Jani Laaksosen. Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi koulutusanomuksen. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

13 KIRKKONEUVOSTO 8/ / MUUT ASIAT 2) Kirkkovaltuuston kokous Kirkkovaltuuston kokous pidettiin ja kokouksessa kirkkovaltuusto käsitteli seuraavat asiat: 34 Kokouksen avaus 35 Vapautuksen myöntäminen esteen ilmoittaneille ja läsnä olevien toteaminen 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 37 Pöytäkirjantarkastajien valinta 38 Työjärjestyksen hyväksyminen 39 Vuoden 2020 kirkollisveroprosentti 40 Lisämääräraha Vampulan kirkko 41 Muut asiat 42 Ilmoitusasiat 43 Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja siitä ilmoittaminen 44 Valitusosoitus 45 Kokouksen päättäminen Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto toteaa, että edellä mainitussa kirkkovaltuuston kokouksessa tehdyt päätökset voidaan panna täytäntöön, kun ne saavuttavat lainvoiman Muutoksenhaku: Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KL 24:5). 169 MUUT ASIAT 3) Seurakuntamestari Jouni Laitisen irtisanoutuminen Jouni Laitinen on jättänyt päivätyn irtisanoutumisilmoituksen Huittisten seurakunnan seurakuntamestarin työstä, siten että palvelussuhteen viimeinen voimassaolopäivä on Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto on saanut tiedon irtisanoutumisesta. Muutoksenhakuohje: Muutoksenhakukielto (Hallintolainkäyttölain 5 :n 2 mom.)

14 KIRKKONEUVOSTO 8/ / MUUT ASIAT 4) Reima Puukin asia keskiviikkokerhon ruokailu Reima Puukki luki Markku Evalan sähköpostin (liite 1). Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto ottaa tiedot vastaan, mutta ei asia ei aiheuta toimenpiteitä. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3). 169 MUUT ASIAT 5) Sinikka Ritakallion asia kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan palkkiosta luopuminen Sinikka Ritakallio ilmoitti luopuvansa kirkkoneuvoston vapapuheenjohtajan palkkiosta vuosilta 2019 ja Päätösehdotus (kirkkoherra): Kirkkoneuvosto ottaa tiedon vastaan. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3). 169 MUUT ASIAT 6) Sinikka Ritakallion asia Päivi Huhtasen valtuustossa esittämään pyyntöön liittyen Sinikka Ritakallio pyysi talouspäällikköä tuomaan kirkkoneuvoston seuraavaan kokoukseen kustannuslaskelmat ostetuista tarjoiluista, toteuma vuodelta 2019 siihen asti. Päätösehdotus (talouspäällikkö): Kirkkoneuvosto ottaa pyynnön vastaan ja antaa asian edelleen talouspäällikölle valmisteltavaksi. Huittisten kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

15 KIRKKONEUVOSTO 8/ / ILMOITUSASIAT 1. Talouspäällikön päätökset: 34-37/ Kirkkoherran päätökset: 26S-27/ KIPAssa tehdyt viranhaltijapäätökset: - Kirkkoherran hyväksymät ajalta: Talouspäällikön hyväksymät ajalta: Kirkkolaki ja kirkkojärjestys uudistuvat, muutos voimaan todennäköisesti alkaen. 5. Aluekeskusrekisterihankkeen kuulumiset. 6. Sinikka Ritakallion seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen liittyvä ilmoitusasia: Sinikka Ritakallio ei pääse paikalle seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen ja hän pyysi, että kokousmateriaali lähetetään Anne-Maija Hosiken lisäksi Ritakalliolle itselleen. Päätösehdotus (kirkkoherra): Ilmoitetaan tiedoksi. Päätös: Ilmoitettiin tiedoksi. Muutoksenhaku: Viranhaltijapäätöksistä on erikseen annettu muutoksenhakuohjeet. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

16 KIRKKONEUVOSTO 8/ / PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN JA SIITÄ ILMOITTAMINEN Kirkkoherran ehdotus: Pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana ja siitä ilmoitetaan ko. aikana viraston ilmoitustaululla. 172 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. Liite KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kirkkoherra päätti kokouksen klo Kirkkoherra luki Herran siunauksen. Jani Laaksonen Sanna Kemppi puheenjohtaja sihteeri ja 169 2) sihteeri 169 1) käsittelyn ajan Pöytäkirja on tarkastettu ja havaittu kokouksen kulun mukaiseksi Huittinen Reima Puukki Ritva Palokangas Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana ja siitä on ilmoitettu ko. aikana viraston ilmoitustaululla. Huittinen Jani Laaksonen, kirkkoherra

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ /10

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ /10 KIRKKONEUVOSTO 8/15.10.2019 1/10 Aika Tiistai 15.10.2019 klo 18.00 kahvit srk-keskuksessa Toivonsalissa klo 17.30 alkaen Paikka Jäsenet: Huittisten seurakuntakeskus Toivonsali Jani Laaksonen, khra, puheenjohtaja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ KIRKKONEUVOSTO 8/28.9.2017 1 Aika Torstai 28.9.2017 klo 18.00-19.05 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 29.1.2019 klo 19.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, ennen kokousta klo 18.00 alkaen koulutus seurakunnan hallinnosta Huittisten seurakuntakeskus,

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 26.01.2017 1/9 Kokousaika Torstai 26.01.2017 klo 19.00-19.25 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Jäsenet, paikalla Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike Päivi

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 24.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 16. päivä marraskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 Aika Perjantai 12.5.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Helinä Ylikännö Anni Rantalan varajäsen

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika: torstai 7.2.2019 klo 18.23-19.33 Paikka: seurakuntakeskus kirjasto, 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Antti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18. 179 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.00 alkaen kahvitarjoilua 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo, takasali ESITYSLISTA 154 Kokouksen avaus 155 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 9.2.2016 1/9 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 19 19.45 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon Sali Jäsenet, läsnä Jäsenet, poissa Varajäsenet, läsnä Tuula Ala-Haavisto Niko Hakala

Lisätiedot

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

28. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 1 Aika Perjantai 22.9.2017 klo 18.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Anne Ojaniittu Liisa Hosikkeen varajäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/7 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 14.09.2017 1/6 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Torstai 14.09.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: torstai 9.2.2017 klo 17:00-18.09 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: kappalainen,

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 22.2.2019 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Aarne Heinonen jäsen Mikko Kaunisto jäsen, saapui klo 17.57 Ilona Kojo jäsen Timo Mäenpää jäsen Heikki Mäkelä jäsen Anne Palonen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen. Maj-Britt Varpe Helle Vahtera Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.30 19.17 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Timo Räsänen Maj-Britt Varpe. Tytti Hyytiä

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Timo Räsänen Maj-Britt Varpe. Tytti Hyytiä Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: tiistai 20.2.2018 klo 17.00-18.16 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: vpj

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 11-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 13.12.2011 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /14. Tiistai klo 18.00, kahvitarjoilu klo 17.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /14. Tiistai klo 18.00, kahvitarjoilu klo 17. KIRKKOVALTUUSTO 25.6.2019 1/14 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 25.6.2019 klo 18.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali Markku Evala Tuula Hannunen Päivi Huhtanen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /11. Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /11. Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/11 Kokousaika Tiistai 29.1.2019 klo 19.00-19.37 Kokouspaikka Jäsenet, paikalla: Jäsenet, poissa: Varajäsenet, paikalla: Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali Markku Evala

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 26.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 30 - Kokouksen avaus 31 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8 KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/8 Kokousaika Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00-19.35 Kokouspaikka Jäsenet, paikalla Jäsenet, poissa Varajäsenet, paikalla Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.12.2014 kello 18.00 19.35 Kahvitarjoilu kello 17.15-18.00, valokuvaus 17.40 Kokouksen alussa rakennusinsinööri Hannu Järvinen esittelee Toijalan siunauskappelin kuntoarvioraportit ja korjaussuunnitelman

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto /6

Seurakuntaneuvosto /6 Seurakuntaneuvosto 99-109 30.10.2014 1/6 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 30.10.2014 Paikka: Korson seurakuntakeskus, kokoustila Osallistujat: Pirkko Yrjölä puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Tytti Hyytiä Petri Puukki Timo Räsänen. Esa Mierlahti poistui 8 pykälän aikana Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: torstai 21.1.2016 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B ASIKKALAN SEURAKUNTA KN8 /218 Kokousaika keskiviikko 19.9. 218 klo 19.3 Kokouspaikka Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B Läsnä Muut osallistujat Poissa Ala-Hemmilä, Arto, jäsen Anttila Raimo,

Lisätiedot

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6

Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2016 Aika: torstai 1.9.2016 klo 17.38-19.06 Paikka: takkahuone, seurakuntakeskus, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Minna Bergström

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 15.2.2019 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 Aika: Perjantaina 15.2.2019 klo 18.00 19.30 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai.9.2.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen, poistui klo 17.45

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: perjantai 13.5.2016 klo 17.00 18.40 Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 1 TIKKAKOSKEN AENEUVOSTO AIKA klo 18.58 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 81 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.02.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/14 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/15

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 31.1.2018 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: Keskiviikko 31.1.2018 klo 18 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa 1 KOKOUSAIKA keskiviikkona 12.12.2018 klo 18.00 19.15 Kahvitarjoilu 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA Akaan seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Bister Salla Hakala Ellinoora

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 AIKA keskiviikkona 23.1.2019 klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Timo Aaltonen Enni Alakoski Ilkka Ali-Rontti Soile Anttila Ville Arkkila

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA To 9.2.2017 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot