Sijoita D 3020 tukevalle, tasaiselle alustalle. Älä aseta laitetta pehmeälle alustalle esimerkiksi matolle.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sijoita D 3020 tukevalle, tasaiselle alustalle. Älä aseta laitetta pehmeälle alustalle esimerkiksi matolle."

Transkriptio

1 Käyttöohje D 7050

2 KÄYTTÖÖNOTTO ALOITTAMINEN PAKKAUS JA SEN SISÄLTÖ D 7050:n ohella pakkauksessa on irrotettava verkkohto kaukosäädin ja 3V CR2025 -paristo 8 kpl puolipallon muotoisia jalkoja pikaopas SÄÄSTÄ PAKKAUS SÄÄSTÄ LAITTEEN ALKUPERÄISPAKKAUS! JOS KULJETAT LAITETTA ESIMERKIKSI MUUTON YHTEYDESSÄ TAI HUOLTOON, ALKUPERÄISPAKKAUS ON SIIHEN TURVALLISIN TAPA. TAKUU EI KORVAA KULJETUKSESSA SYNTYNEITÄ VAURIOITA. PIKA-ALOITUS Seuraavassa on pikaohje laitteen käyttöönottamiseksi. Sijoita D 3020 tukevalle, tasaiselle alustalle. Älä aseta laitetta pehmeälle alustalle esimerkiksi matolle. Tee kaikki kytkennät ennen kuin kytket laitteen verkkoon. Sammuta laite ennen kuin katkaiset kodissasi sähkön sähkökeskuksesta. 1 Yhdistä äänilähteesi D 7050:een käyttäen sopivia johtoja (eivät sisälly pakkaukseen). S/PDIF-liitäntä OPTICAL 1, OPTICAL 2, COAXIAL 1, COAXIAL 2 Analogiset liitännät AUX 1, AUX 2 USB-laite USB Muut lähteet AirPlay, Bluetooth, Computer 2 Kytke verkkojohto D 7050:een ja yhdistä laite sähköverkkoon. 3 Kytke D 7050 päälle painamalla painiketta. 4 Valitse haluamasi äänilähde (COAXIAL 1, COAXIAL 2, OPTICAL 1, OPTICAL 2, COMPUTER, AIRPLAY, USB tai BT) kääntämällä säädintä 3. Säädä äänenvoimakkuus äänenvoimakkuussäätimellä (2).

3 PAINIKKEET JA KYTKENNÄT

4 PAINIKKEET JA KYTKENNÄT 1 (VIRTAKYTKIN) Kun laite on kytkettynä sähköverkkoon, paina muuttuu tällöin oranssista valkoiseksi. Paina jolloin se käynnistyy. Valmiustilan merkkivalo uudelleen kun haluat kytkeä laitteen valmiustilaan. HUOMAA D 7050 kytkeytyy automaattisesti valmiustilaan ellei sitä käytetä 30 minuuttiin. 2 VOLUME - ÄÄNENVOIMAKKUUSSÄÄDIN Säädä äänenvoimakkuutta säädintä kääntämällä. 3 INPUT - OHJELMALÄHDE Valitse äänilähde säädintä kääntämällä. 4 NÄYTTÖ Näytössä näkyy käytössä oleva ohjelmalähde (COAXIAL1, COAXIAL2, OPTICAL1, OPTICAL2, COMPUTER, AIRPLAY, DOCK, BT) ja äänenvoimakkuus. Näytön näyttämä kääntyy automaattisesti oikeaan asentoon sen mukaan onko laite vaaka- vai pystyasennossa. HUOMAA Näyttö sammuu itsestään 5 minuutin kuluttua siitä, kun olet käyttänyt jotain laitteen toiminnoista. 5 KUULOKKEET Kuulokkeita varten laitteessa on 3,5 mm kuulokeliitäntä. Korkealuokkaisen kuulokeliitännän ansiosta voit käyttää miltei millaisia kuulokkeita tahansa myös 600 ohmin studiomalleja. Varmistu, että äänenvoimakkuus on käännetty minimiinsä ennen kuin irrotat tai kiinnität kuulokkeet. Liian suurilla äänenvoimakkuuksilla kuunteleminen saattaa vaurioittaa kuuloasi. Kuulokkeiden kytkeminen laitteeseen mykistää kaiuttimet automaattisesti. 6 RESET Laitteen palautus tehdasasetuksiin. 7 WPS/JB Langattoman yhteyden muodostus. 8 AUDIO OUT Tätä linjalähtöliitäntää voi käyttää sekä subwooferille että erilliselle päätevahvistimelle. Kytke D 7050 valmiustilaan ennen kuin irrotat tai liität rca-johdot liitäntöihin. PRE OUT AUDIO OUT -linjalähtöliitäntään voidaan kytkeä rca-kaapelein erillinen päätevahvistin. Äänenvoimakkuussäädin säätää myös AUDIO OUT -lähtöliitännän äänenvoimakkuutta. SUBWOOFER Voit kytkeä AUDIO OUT -linjalähtöliitäntään aktiivisen subwooferin käyttäen rca-kaapeleita. Subwoofer-käytössä lähtöliitännän kautta toistuu vain bassotaajuudet (alle 200 Hz) V HERÄTEVIRTA Tämän +12V liitännän kautta laite saadaan kytkeytymään päälle/valmiustilaan toisen laitteen ohjaamana. Tämä edellyttää vastaavaa liitäntää ko. laitteessa. Käytettävässä herätevirtakaapelissa tulee olla 3,5 mm plugiliitin.

5 PAINIKKEET JA KYTKENNÄT 10 LAN LAN-verkkoliitäntä Ethernet-laajakaistareititintä varten. Reitittimessä on oltava DHCP-palvelin. Käytä reitittimen kytkemiseen Ethernet-kaapelia (ei sisälly toimitukseen). 11 TELAKKALIITÄNTÄ Tähän liitäntään voidaan kytkeä USB-kaapelilla ios-laite suoratoistoa varten. Älypuhelimen ja Android-laitteen akku latautuu laitteiden ollessa kytkettynä. 12 COMPUTER Asynkronoidun USB 24 bit/96 khz tuloliitännän jitter on erittäin alhainen ja äänenlaatu siten paras. Käyttämällä A- ja B-liittimillä varustettua kaapelia (myydään erikseen), voit kuunnella 24/96 PCM - signaalia tietokoneeltasi. Varmistu, että tietokoneesi äänilaiteasetus on tällöin NAD USB Audio. PC-TIETOKONEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Microsoft Windows XP Service Pack 2 tai uudempi, Microsoft Windows 7. MAC-TIETOKONEET Mac OS X Snow Leopard (versio 10.6) tai uudempi. HUOMAA Imuroi ja asenna tietokoneeseesi NAD USB Audio-ajuri osoitteesta 13 DIGITAALISET TULOLIITÄNNÄT (COAXIAL1, COAXIAL 2, OPTICAL1, OPTICAL) Kytke näihin digitaalisesti esimerkiksi cd- tai blu-ray-soitin, digisovitin tai muu äänilaite. HUOMAA Digitaalinen tuloliitäntä ottaa vastaan 24/192-signaalia ja vain PCM-muodossa. Tarkista äänilähteestä, että ääniasetuksena on PCM ennen kuin kytket sen D 7050:een. 14 KAIUTTIMET Kytke oikeanpuoleinen kaiutin merkinnöillä R + ja R- merkittyihin kaiutinliitäntöihin. R+ kytketään kaiuttimen plusnapaan, ja R- miinusnapaan. Kytke vasemmanpuoleinen kaiutin merkinnöillä L + ja L- merkittyihin kaiutinliitäntöihin samalla tavalla. 15 VERKKOJOHTOLIITÄNTÄ D 7050:ssa on irrotettava verkkojohto. Kytke johto pistorasiaan ennen kuin kiinnität toisen pään laitteeseen. Irrota verkkojohto pistorasiasta ennen sen irrottamista laitteesta.

6 NAD D MOBIILISOVELLUS NAD D mobiilisovellus on imuroitavissa itunes app Storesta ja Google Play Storesta. Sovelluksen avulla voit käyttää laitteen yleisimpiä toimintoja ja tehdä asetuksia. Kuvauksen kustakin ominaisuudesta saat koskettamalla sovellusnäkymässä i. HUOMAA Tässä ohjeessa olevat kuvat viittaavat sovelluksen ios-versioon. Android-version ominaisuudet ovat kuitenkin samat. PERUSASETUKSET Perusasetukset on tehtävä ennen kuin voit ohjata sovelluksella D 7050:aa. 1. Varmistu, että Apple ios-laitteesi (ipod, ipad, iphone) on yhdistynyt samaan verkkoon kuin D Muussa tapauksessa sovellus toimii esittelytilassa, simuloiden laitteen käyttöä. 2. Kun sekä mobiililaitteesi että D 7050 ovat samassa verkossa, D 7050:n yksilöllinen verkkotunnus tulee näkyviin mobiililaitteesi näyttöön (tässä esimerkissä D EBC8). Muodosta yhteys laitteiden välille koskettamalla tunnusta. Tämä on tehtävä yleensä vain laitteen ja sovelluksen käyttöönoton yhteyssä.

7 NAD D MOBIILISOVELLUS SOVELLUKSEN KÄYTTÄMINEN Toiminnot. Vieritä luetteloa sormella Paluu edelliseen näkymään Ohjelmalähteet Infrapunakanava. Jos samassa huoneessa on useita NAD-laitteita, näille on määriteltävä oma kanavansa. Varmistu, että käytät kaukosäätimessä samaa kanavaa Subwooferin jakotaajuus Automaattinen virran poiskytkentä ON: Laite sammuu 30 min kuluttua ellei mitään toimintoa käytetä OFF: Toiminto ei käytössä Virransäästö ON: Toiminto käytössä OFF: Ei käytössä Näkymän lisätiedot

8 NAD D MOBIILISOVELLUS Valikko Kytkee laitteen päälle/pois Vaihtaa ohjelmalähdettä Vaihtaa ohjelmalähdettä Vaihtaa ohjelmalähdettä kun pyyhkäiset sormella puolelta toiselle Mykistys Äänenvoimakkuus Kaiutinmallin valinta Valitse PSB Imagine Mini tai PSB Imagine T jos käytössäsi on kyseiset kaiuttimet. Valitse None, jos et käytä em. kaiuttimia.

9 KAUKOSÄÄDIN ON: Kytkee D 7050:n valmiustilasta päälle. 2 OFF: Kytkee D 7050:n valmiustilaan. 3 +/- : Nostaa/laskee äänenvoimakkuutta. 4 a d: Valitsee ohjelmalähteen. 4 5 Radiovirittimen toiminnot (Ei D 3020:ssä; vain niiden NAD-laitteiden yhteydessä, joissa on viritin) AIRPLAY 12: Lähetyksen keskeytys/toisto. Apple-laitteet: Keskeytettyäsi toiston, odota 10 sekuntia ennen kuin jatkat toistoa. 7: Edellinen kappale; kuunneltavan ohjelman äänellinen pikahaku taaksepäin (mikäli palveluntarjoaja tukee tätä ominaisuutta). 8: Seuraava kappale, kuunneltavan ohjelman äänellinen pikahaku eteenpäin (mikäli palveluntarjoaja tukee tätä ominaisuutta). Radiovirittimen toiminnot (Ei D 7050:ssä; vain niiden NAD-laitteiden yhteydessä, joissa on viritin): 7 8: Muistipaikkojen selaus. 12: Aaltoalueen valinta.

10 KAUKOSÄÄDIN PARISTON ASETTAMINEN PAIKOILLEEN 1 Ujuta taivutettu pää sisään paristokotelon kannessa olevasta reiästä. 3 Aseta laitteen mukana toimitettu CR2025-paristo paikoilleen + ylöspäin. 2 Vedä kotelo auki. 4 Työnnä kotelo kiinni niin, että se napsahtaa paikoilleen.

11 YHTEYDET AIRPLAY AirPlay-toiminnolla voit toistaa musiikkia tätä ominaisuutta tukevasta toisesta laitteesta. AirPlay-laitteen on oltava tällöin samassa verkossa D7050:n kanssa. Yhteys voidaan muodostaa joko langattomasti tai langallisesti ethernet-kaapelilla. VERKKOYHTEYDEN MUODOSTAMINEN Voit yhdistää D7050:n verkkoon kolmella tavalla: A Langallisesti B Langattomasti C Jakamalla Wi-Fi-asetukset Aloita toisto kun yhteys on muodostettu. LANGALLINEN YHTEYS Verkkoyhteys Ethernet-kaapelilla. Tarvitset Ethernet-reitittimen, jossa on laajakaistayhteys ja DHCPpalvelin. 1. Yhdistä D7050 ja reitittimesi toisiinsa Ethernet-kaapelilla (ei sisälly toimitukseen). 2. Yhteys on muodostettu kun D7050:n näytön oikeaan yläreunaan tulee signaalin voimakkuuden ilmaisin. Suosittelemme langallisen yhteyden käyttämistä, koska se on langatonta yhteyttä vakaampi ja vähemmän altis häiriöille. LANGATON YHTEYS Langatonta yhteyttä (WiFi) varten tarvitset laajakaistareitittimen. Yhteys voidaan muodosta kahdella tavalla: A WPS-painikkeella B Access point -toiminnolla YHTEYDEN MUODOSTAMINEN WPS-PAINIKKEEN AVULLA 1 Paina lyhyesti painiketta WPS, joka on D7050:n takalevyssä. Paina vastaavaa painiketta reitittimessäsi. Vilkkuva signaalivoimakkuusilmaisin ilmestyy näytön oikeaan yläreunaan. 2 D7050 yrittää löytää reitittimen WPS-signaalin ja muodostaa langattoman yhteyden. 3 Langaton yhteys on muodostettu kun näytön ei enää vilku.

12 ACCESS POINT -TOIMINTO D7050 voi toimia langattoman verkon Access Pointina (AP). 1 Pidä D7050:n takalevyn painiketta WPS painettuna noin kolmen sekunnin ajan. Näyttöön tulee vilkkuva ilmaisisin. 2 Käynnistä ios-laitteestasi (esim. ipad) wi-fi-laitteiden haku. Valitse löydettyjen laitteiden luettelosta D7050 (esim. D EBC8). 3 Käynnistä Safari ja hakeudu osoitteeseen Näyttöön tulee NAD AirPlay - asetusvalikko. Valitse kohta Network Configuration, ja sitten Select Option kohdasta Service Set ID (SSID).

13 ACCESS POINT -TOIMINTO 4 Valitse verkkosi SSID-alasvetovalikosta - (esim. NADLAB (WPA2 CCMP). 5 Kirjoita tarvittaessa salasanasi (WPA Passphrase) ja valitse Go. 6 Näyttöön tulee varoitus. Hyväksy uudet asetukset valitsemalla OK. Symboli lakkaa vilkkumasta. ios-laitteesi on nyt valmis käytettäväksi D7050:n kanssa. 7 Palaa ios-laitteesi Wi-Fi-asetuksiin ja varmistu, että ne ovat samat kuin yllä (NADLAB).

14 MUITA OMINAISUUKSIA WIFI-ASETUSTEN JAKAMINEN WiFi-yhteys voidaan muodostaa suoraan myös kytkemällä ios-laite D7050:n DOCK-liitäntään sopivalla Apple USB-kaapelilla (ei sisälly toimitukseen). 1 Paina lyhyesti D7050:n WPS-painiketta. lmaisin alkaa vilkkua D7050:n näytössä. 2 Wi-Fi-asetusten jakamisilmoitus tulee näyttöön. 3 Hyväksy jakaminen valitsemalla Allow. 4 Langaton yhteys on muodostettu kun näytön ei enää vilku. Onnistuneen yhteydenmuodostuksen jälkeen voit irrottaa ios-laitteen D7050:stä. AIRPLAY-TOISTO Kun AirPlay-laitteesi ja D7050 ovat samassa verkossa, AirPlay-laite löytää D7050:n automaattisesti. Valitse sovellusnäkymässä näkyvä AirPlay-kuvake ( ) ja valitse toistavaksi laitteeksi D7050 (esim. D EBC8). HUOMAA Kun aloitat musiikin toiston D7050:een yhdistetyltä AirPlay-laitteelta, se vaihtuu automaattisesti äänilähteeksi.

15 MUITA OMINAISUUKSIA BLUETOOTH-YHTEYS Muodosta Bluetooth-laitteesi pariksi D 7050:n kanssa (esim. D 7050_BT010DB6) valitsemalla se luettelosta. Aloita toisto Bluetooth-laitteestasi. aptx Bluetooth on laitteidenvälinen langaton tiedonsiirtomenetelmä, jolla on tietty kapasiteetti. Suurien musiikkitiedostojen siirtäminen bluetoothilla voi olla tästä johtuen ongelmallista. aptx:n ansiosta ääntä voidaan kuitenkin siirtää cd-laadulla langattomasti kahden laitteen välillä bittinopeutta laskemalla mutta kuitenkaan äänenlaatua heikentämättä. D7050 on aptx-yhteensopiva. DLNA DLNA:n avulla voit jakaa musiikkia helposti kotona joko langattomasti ja langallisesti. JAETUN SISÄLLÖN TOISTAMINEN D7050 tukee musiikin DLNA-toistoa PC-, MAC-, NAS- tai muulta mediapalvelimelta käyttämällä kotiverkkoasi. Alla on esimerkki musiikin suoratoistosta ja jakamisesta käyttäen Windows Media Playeria (WMA) Windows 7 -käyttöjärjestelmässä. Menetelmä on pääpiirteittän sama muissakin käyttöjärjestelmissä. 1 Varmistu, että D7050 on yhdistettynä samaan verkkoon kuin PC, MAC, NAS tai muu käyttämäsi mediapalvelin. 2 Käynnistä Media Player. Tarkista, että streaming-toiminto (virtautus) on käytössä (ota median virtautus käyttöön).

16 MUITA OMINAISUUKSIA 3 Kun virtautus on käytössä, valitse musiikkikirjastosta haluamasi kappale. Valitse hiiren oikealla painikkeella toistolaitteeksi D7050AP xxxxxx.

17 MUITA OMINAISUUKSIA 4 D7050:n ohjelmalähteeksi vaihtuu automaattisesti DLNA ja toisto alkaa. HUOMAA Kun aloitat DLNA-toiston D7050:een yhdistetyltä DLNA-laitteelta, se vaihtuu automaattisesti äänilähteeksi. DLNA on valittavissa äänilähteeksi vain kun tiedostojen jakaminen ja suoratoisto on mahdollista (yhteys on muodostettu).

18 AUTO SENSE AUTO SENSE -toiminto AUTO SENSE -toiminnon ansiosta D 7050 käynnistyy tai kytkeytyy automaattisesti valmiustilaan OPTICAL 1 -tuloliitäntään kytketyn laitteen ohjaamana. TOIMINNON EDELLYTYKSET Auto Standby -asetuksen on oltava ON Television kaukosäätimen toimintojen on oltava ohjelmoitu Ellei kaukosäätimen toimintoja ole ohjelmoitu, laite kytkeytyy päälle kun viimeksi käytössä ollut ohjelmalähde (digitaaliset äänilähteet, virtautuspalvelut tai DOCK) lähettää signaalia TOIMINNON KYTKEMINEN PÄÄLLE Laitteen ollessa valmiustilassa, pidä painettuna kaukosäätimen painiketta d kunnes ylempään näyttöön ilmestyy symboli ja se vilkahtaa kerran. TOIMINNON KYTKEMINEN POIS PÄÄLTÄ Laitteen ollessa valmiustilassa, pidä painettuna kaukosäätimen painiketta d kunnes ylempään näyttöön ilmestyy symboli ja se vilkahtaa kaksi kertaa. D 7050:n ja App-sovelluksen välinen yhteys D 7050:n ja NAD D 7050 app -sovelluksen välinen yhteys riippuu useasta tekijästä - esimerkiksi sovelluksen asetuksista. Jotta yhteys olisi jatkuva, sovelluksen virransäästötoiminto POWER SAVE on oltava kytkettynä pois käytöstä (OFF). Jos haluat yhteyden pysyvät myös valmiustilassa, Control in Standby -ominaisuuden on oltava käytössä. Hakeudu D 7050 app -sovelluksen asetuksiin (Settings):

19 AUTO SENSE OMINAISUUKSIA VALMIUSTILASSA EDELLYTYKSET Control in Standby -asetus: OFF Viimeksi käytössä ollut ohjelmalähde: OPTICAL1, OPTICAL2, COAXIAL1, COAXIAL2, COMPUTER, AIRPLAY, DOCK, BT, DLNA tai SPOTIFY Android-/iOS-laite ja D 7050 yhdistettynä samaan verkkoon Asetukset Tila D 7050 (Oletustila) Auto Shutoff: On Power Save: Off Auto Sense: Enabled IR Learning: No (TV Connect*) Auto Shutoff: On Power Save: Off Auto Sense: Enabled IR Learning: Yes Auto Shutoff: On Power Save: On Auto Sense: Disabled IR Learning: Yes tai No Auto Shutoff: Off Power Save: On tai Off Auto Sense: Enabled tai Disabled IR Learning: Yes tai No *) ks. alla Network Automaattinen virrankytkentä kun viimeksi valittuna ollut standby ohjelmalähde lähettää signaalia. Automaattinen virrankytkentä kun laite ottaa vastaan virtautusta (AirPlay, DLNA tai Spotify) tai signaalia DOCK-liitännästä. Virta voidaan kytkeä päälle myös virtapainikkeella kaukosäätimestä, laitteesta tai sovelluksesta. Network Automaattinen virrankytkentä kun OPTICAL 1 -liitäntään tulee standby signaalia. Automaattinen virrankytkentä kun laite ottaa vastaan virtautusta (AirPlay, DLNA tai Spotify) tai signaalia DOCK-liitännästä. Virta voidaan kytkeä päälle myös virtapainikkeella kaukosäätimestä, laitteesta tai sovelluksesta, sekä television kaukosäätimellä Eco standby Virta voidaan kytkeä päälle vain virtapainikkeella kaukosäätimestä, laitteesta sekä television kaukosäätimellä. Laitetta ei voi käynnistää sovelluksella. Laite pysyy toiminnassa Laite pysyy toiminnassa. HUOMAA Jos POWER SAVE -toiminto on päällä kytkiessäsi laitteen valmiustilaan (Standby), se menee esittelytilaa. Tällöin et voi kytkeä laitetta enää uudelleen päälle mobiilisovelluksen avulla vaan joudut painamaan etulevyn tai kaukosäätimen virtapainiketta. Valitse POWER SAVE -asetukseksi OFF jos aiot käyttää laitetta mobiilisovelluksella. AUTO SENSE -toiminto ei ole käytössä kun POWER SAVE -asetus on ON.

20 TV CONNECT TV CONNECT Tämän ominaisuuden ansiosta voit kuunnella televisiosi ääntä D 7050:n kautta ja opettaa D 7050:n äänenvoimakkuussäädön toimimaan television kaukosäätimellä. Lisäksi ohjelmalähteeksi valikoituu automaattisesti OPTICAL 1 kun olet kytkenyt television optisen digitaalikaapelin avulla tähän liitäntään. Voit käyttää televisiosi kaukosäädintä ohjaamaan seuraavia toimintoja: Äänenvoimakkuussäätö Mykistys Virrankytkentä TV CONNECT -ASETUKSET Yhdistä televisiosi optisen digitaalikaapelin avulla D 7050:n OPTICAL 1 -tuloliitäntään. Näin D 7050 kytkeytyy automaattisesti päälle samanaikaisesti television kanssa. Voit kytkeä laitteen päälle myös virtakytkimestä tai kaukosäätimellä. Tee seuraavat asetukset: Auto Standby: ON o Hakeudu mobiilisovelluksen SETTINGS-asetusvalikkoon ja valitse AUTO SHUTOFF -asetukseksi ON. Auto Sense: ON o Kun laite on valmiustilassa, pidä kaukosäätimen painiketta d painettuna kunnes etulevyn kunnes ylempään näyttöön ilmestyy symboli ja se vilkahtaa kerran. Opeta televisiosi kaukosäätimen komennot: Vaihe Tee näin D 7050:n näyttö 1 Kun D 7050 on päällä, pidä painettuna kaukosäätimen painiketta 12 LEARNING Choose One Key 2 Paina kaukosäätimen painiketta ON LEARNING Power 3 Paina television kaukosäätimen painiketta ON 4 Paina television kaukosäätimen painiketta ON uudelleen 5 Toimi kuten kohdissa 1-4 opettaaksesi televisiosi kaukosäätimen äänenvoimakkuus - ja + sekä mykistyskomennot LEARNING Press Again LEARNING Power OK Next Key Esim. Äänenvoimakkuus + -komennon ohjelmoiminen: LEARNING VOL + LEARNING Press Again 6 Pidä painettuna kaukosäätimen painiketta 12 kunnes laite palaa normaalitilaan LEARNING VOL + OK Next Key TELEVISION OMAT KAIUTTIMET Suosittelemme, että otat television omat kaiuttimet pois käytöstä. Tämä tehdään television omista valikoista. Katso tarvittaessa lisätiedot televisiosi käyttöohjeesta.

21 SPOTIFY Voit kuunnella vaivattomasti musiikkia Spotifystä D 7050:n kautta. 1. Varmistu, että mobiililaitteesi on yhdistyneenä samaan verkkoon kuin D Imuroi ja asenna Spotify-sovellus mobiililaitteeseesi. Tarvitset Premium-palvelun. 3. Käynnistä mobiililaitteesi Spotify-sovellus ja kirjaudu sisään palveluun. 4. Kosketa alaosan toistopalkkia Esiin tulevasta Connect-valikosta kosketa D 7050AP 00EBC2, jolloin toisto alkaa.

22 JALAT JALKOJEN KIINNITTÄMINEN Kiinnitä puolipallon muotoiset jalat kuvan osoittamiin paikkoihin. HUOMAA Kiinnitä jalat niin, että D 7050 pysyy tukevasti pystyssä eikä pääse kaatumaan.

23 TEKNISET TIEDOT ÄÄNI Nimellisteho 4 ohmiin Häiriöetäisyys (A-pain.) Kanavaerotus (1 khz) Kanavaerotus (10 khz) Taajuusvaste (20 Hz 96 khz) 50 W 90 db 85 db 70 db 0 db - - 0,3 db Harmoninen kokonaissärö 0,004 % IMD (SMPTE) 0,02 % IMD (CCIF) 0,003 % YLEISTÄ Virrankulutus lepotilassa Tuettu bittimäärä/näytetaajuus Mitat L x K x S Paino pakkauksineen 0,5 W jopa 24/192 (24/96 USB-väylästä) 70 x 235 x 275 mm 3,3 kg OIKEUDET LAITTEEN JA KÄYTTÖLIITTYMÄN MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN. OIKEUDET D 7050:N KÄYTTÖOHJEEN MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA. ALKUPERÄINEN KÄYTTÖOHJE ON LUETTAVISSA OSOITTEESSA

24

Sijoita D 3020 tukevalle, tasaiselle alustalle. Älä aseta laitetta pehmeälle alustalle esimerkiksi matolle.

Sijoita D 3020 tukevalle, tasaiselle alustalle. Älä aseta laitetta pehmeälle alustalle esimerkiksi matolle. Käyttöohje D 3020 KÄYTTÖÖNOTTO PAKKAUS JA SEN SISÄLTÖ D 3020:n ohella pakkauksessa on irrotettava verkkohto kaukosäädin ja 3V CR2025 -paristo TOSLINK-minisovitin 4 kpl puolipallon muotoisia jalkoja pikaopas

Lisätiedot

WiFi-kantaman laajennin N600

WiFi-kantaman laajennin N600 Asennusopas WiFi-kantaman laajennin N600 Malli WN2500RP Sisällysluettelo Aloittaminen........................................... 3 Laajentimen esittely..................................... 4 Etupaneeli.........................................

Lisätiedot

Pikaopas. WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700

Pikaopas. WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700 Pikaopas WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700 Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

DNA Prepaid WLAN Mokkula

DNA Prepaid WLAN Mokkula DNA Prepaid WLAN Mokkula Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän SIM-kortin,

Lisätiedot

Pikaopas. WiFi-kantamanlaajennin AC750. Malli EX3800

Pikaopas. WiFi-kantamanlaajennin AC750. Malli EX3800 Pikaopas WiFi-kantamanlaajennin AC750 Malli EX3800 Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin.

Lisätiedot

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta.

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta. ALOITA TÄSTÄ Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, siirry vastaavaan kohtaan lukemaan asennus- ja liitäntäohjeet. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

Onnittelut PRO-JECT-DA-muuntimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan äänenlaadun.

Onnittelut PRO-JECT-DA-muuntimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan äänenlaadun. KÄYTTÖOHJE Pro-Ject DAC Box USB Hyvä musiikinystävä, Onnittelut PRO-JECT-DA-muuntimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan äänenlaadun.! Sähköiskuvaara.

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS FI Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS Pikaoppaassa kerrotaan, kuinka mobiililaite määritellään, Bluetooth-yhteys muodostetaan ja verenpaine mitataan. Noudata alla olevia ohjeita aloittaaksesi mittauksen.

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

R6300v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas

R6300v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja

Lisätiedot

DNA Mokkula 4G LTE WLAN S

DNA Mokkula 4G LTE WLAN S PIKAOPAS DNA Mokkula 4G LTE WLAN S Virtapainike Navigaatiopainike WPS-painike LCD-näyttö Ulkoisen antennin liitin Micro USB-portti Paketin sisältö Mokkulan lisäksi: Litium-ioniakku Seinälatausadapteri

Lisätiedot

w4g Kotimokkula käyttöopas

w4g Kotimokkula käyttöopas w4g Kotimokkula käyttöopas 4G Kotimokkula on huippunopea reititin, jonka avulla voit liittää laitteita internetiin WLAN-verkkoa tai. Mukavin tapa käyttää Kotimokkulaa on liittää tietokone, matkapuhelin

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin 3G (optional) Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas

Lisätiedot

Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas

Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas Laitteen ensimmäinen käyttöönotto 1. Aseta SIM-kortti laitteen pohjaan pyötätuen takana olevaan SIM-korttipaikkaan 2. Aseta mukana tullut ethernetkaapeli tietokoneen

Lisätiedot

1 Pakkaus. Asennusopas. Värisäädettävä nestekidenäyttö. Tärkeää

1 Pakkaus. Asennusopas. Värisäädettävä nestekidenäyttö. Tärkeää Asennusopas Värisäädettävä nestekidenäyttö Tärkeää Perehdy laitteen turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön lukemalla PRECAUTIONS (TURVATOIMET), tämä Asennusopas ja CD-ROM-levylle tallennettu Käyttöopas.

Lisätiedot

NETGEAR Trek N300-matkareititin ja -kantamanlaajennin

NETGEAR Trek N300-matkareititin ja -kantamanlaajennin NETGEAR Trek N300-matkareititin ja -kantamanlaajennin PR2000 Asennusopas NETGEAR Reset /LAN LAN USB WiFi Power USB Sisällysluettelo Aloittaminen........................................... 3 Yhteyden muodostaminen

Lisätiedot

HP ScrollSmart Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP ScrollSmart Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP ScrollSmart Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä

Lisätiedot

Aura. Langaton kaiutinjärjestelmä Käyttäjän opas

Aura. Langaton kaiutinjärjestelmä Käyttäjän opas Langaton kaiutinjärjestelmä Käyttäjän opas Sisällysluettelo JOHDANTO 3 TOIMITUKSEN SISÄLTÖ 3 SÄÄDÖT JA LIITÄNNÄT 3 HARMAN KARDON AURAN ETUPANEELIN SÄÄDÖT 3 HARMAN KARDON AURAN TAKAPANEELIN SÄÄDÖT 4 LIITÄNNÄT

Lisätiedot

Onyx. Langaton kaiutinjärjestelmä ladattavalla akulla Käyttäjän opas

Onyx. Langaton kaiutinjärjestelmä ladattavalla akulla Käyttäjän opas Langaton kaiutinjärjestelmä ladattavalla akulla Käyttäjän opas Sisällysluettelo JOHDANTO 3 KUVAUS JA OMINAISUUDET 3 SUUNNITTELU JA SUORITUSKYKY 3 LANGATON YHTEYS 3 TOIMITUKSEN SISÄLTÖ 3 SÄÄDÖT JA LIITÄNNÄT

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

WN2000RPT-WiFi-kantaman laajentimen asennusopas

WN2000RPT-WiFi-kantaman laajentimen asennusopas WN2000RPT-WiFi-kantaman laajentimen asennusopas Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas

DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän

Lisätiedot

Korjauksia käyttöohjeeseen

Korjauksia käyttöohjeeseen Korjauksia käyttöohjeeseen Olemme pahoillamme, mutta sääaseman liittämisessä langattomaan verkkoon (Wifi) on tapahtunut muuoksia käyttöohjeen painamisen jälkeen (Sivu ) 7.2 Sääaseman liittäminen Wifi-verkkoon

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Tuki Kiitos, että valitsit NETGEAR-tuotteen. Kun olet asentanut laitteen, rekisteröi tuotteesi laitteen pohjaan merkityn sarjanumeron avulla osoitteessa

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND Touch -SOVELLUS Jotta saisit kaiken irti BEYOND: Two Souls -pelikokemuksesta, suosittelemme pelaamaan peliä langattomalla DUALSHOCK 3-ohjaimella. Jos kuitenkin

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

HP Media -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP Media -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP Media -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas Kuvaus

Lisätiedot

WiFi-kantaman laajennin N300

WiFi-kantaman laajennin N300 Asennusopas WiFi-kantaman laajennin N300 Malli WN3000RP Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä

Lisätiedot

Siemens Speedstream 6515

Siemens Speedstream 6515 Siemens Speedstream 6515 Tämä ohje on laadittu helpottamaan uuden langattoman verkkosi käyttöönottoa ta. Ohjeen avulla saat luotua otettua käyttöön suotun langattoman verkkoyhteyden. Ohjeita laitteen lisäasetuksista

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE

CITATION SUB KÄYTTÖOHJE CITATION SUB KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-subwoofer on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO F760EM. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO F760EM käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

Tervetuloa. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Tervetuloa. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Pakkauksen sisältö Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin (vaihtelee alueittain) Pikaopas Seinäpidike

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pikaopas Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

Jos käytetään 5.1-kaiutinasetusta: - Vaihtaa keskikaiuttimen ja Subwooferin välillä

Jos käytetään 5.1-kaiutinasetusta: - Vaihtaa keskikaiuttimen ja Subwooferin välillä Tuotetiedot Kytkentä Kuvaus A 1 Välikytkin: - Keskikaiutin / Subwoofer - Linjatulo: V / O Jos käytetään 5.1-kaiutinasetusta: - Vaihtaa keskikaiuttimen ja Subwooferin välillä Jos käytetään 2-4 kaiuttimen

Lisätiedot

N300 WiFi-reititin (N300R)

N300 WiFi-reititin (N300R) Easy, Reliable & Secure Asennusopas N300 WiFi-reititin (N300R) Tavaramerkit Merkki- ja tuotenimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä

Lisätiedot

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Sisällysluettelo Aloittaminen........................................... 3 WiFi-vahvistimen esittely................................. 4 Etu- ja sivupaneeli...................................

Lisätiedot

QUICK INSTALLATION GUIDE

QUICK INSTALLATION GUIDE Wireless AC1200 Dual Band ACCess Point QUICK INSTALLATION GUIDE ASENNUSOPAS PAKKAUKSEN SISÄLTÖ Wireless AC1200 Dual Band Access Point Huomaa: Kaksi irrotettavaa antennia. 12 V, 1A ULKOINEN VIRTALÄHDE (SISÄLTÄÄ

Lisätiedot

Skype for Business pikaohje

Skype for Business pikaohje Skype for Business pikaohje Sisällys KOKOUSKUTSU... 2 ENNEN ENSIMMÄISEN KOKOUKSEN ALKUA... 4 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SKYPE FOR BUSINEKSELLA... 5 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SELAIMEN KAUTTA... 6 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB V2 Copyright Pikaohje Pakkauksen sisältö. 1 USB-sovittimen asennus Windows Xp.... 2 Windows Vista..... 6 Mac OS X..... 10 Wlan-tukiasemaan yhdistäminen Windows XP / Vista...

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200 Pikaopas Powerline 1200 + lisäpistorasia Malli PLP1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa

Lisätiedot

WL54AP2. Langattoman verkon laajennusohje WDS

WL54AP2. Langattoman verkon laajennusohje WDS WL54AP2 Langattoman verkon laajennusohje WDS Näitä ohjeita seuraamalla saadaan langaton lähiverkko laajennettua yksinkertaisesti kahden tai useamman tukiaseman verkoksi. Tukiasemien välinen liikenne(wds)

Lisätiedot

WiFi-kantaman laajentimen N300RE asennusopas

WiFi-kantaman laajentimen N300RE asennusopas Easy, Reliable & Secure Asennusopas WiFi-kantaman laajentimen N300RE asennusopas Aloittaminen WiFi-verkon kantaman laajennin laajentaa WiFi-verkon nykyisen langattoman reitittimesi kantaman ulkopuolelle.

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

N150 WiFi-reititin (N150R)

N150 WiFi-reititin (N150R) Easy, Reliable & Secure Asennusopas N150 WiFi-reititin (N150R) Tavaramerkit Merkki- ja tuotenimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä

Lisätiedot

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Aloita tästä 1 USB-kaapelin käyttäjät: Asenna USB-kaapeli vasta, kun sinua neuvotaan tekemään niin, koska muuten ohjelmisto ei ehkä asennu oikein. Määritä

Lisätiedot

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound -yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

DNA KOTIMOKKULA 4G WLAN B315

DNA KOTIMOKKULA 4G WLAN B315 DNA KOTIMOKKULA 4G WLAN B315 Kotimokkula käyttää tavallista eli Mini-SIM korttikokoa. SIM-kortti irtoaa ilman suurta voimankäyttöä, kun painat sitä irti SIM-kortin takapuolelta. Jos irrotat väärän kokoisen

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200 Pikaopas Powerline 1200 Malli PL1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE

CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE CITATION SURROUND KÄYTTÖOHJE / TÄRKEITÄ TURVALLI- SUUSTIETOJA Tarkista verkkojännite ennen käyttöä Citation-kaiutin on suunniteltu käytettäväksi 100 240 V:n, 50/60 Hz:n vaihtovirralla. Tuotteen liittäminen

Lisätiedot

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Käyttöopas jabra.com/movewireless 1. tervetuloa...3 2. toimitussisältö... 4 3. kuinka käytät...5 3.1 Korkeuden säätö 4. lataaminen... 6 4.1 Akun tila 5. kuinka kytket...7 5.1 Bluetoothin

Lisätiedot

DNA MATKAMOKKULA 4G WLAN E5377

DNA MATKAMOKKULA 4G WLAN E5377 DNA MATKAMOKKULA 4G WLAN E5377 Sisällysluettelo Pikaopas... 3 Matkamokkula tutuksi... 6 Ensimmäinen käyttöönotto... 7 Windows 7 ja Windows Vista... 9 Windows 8... 11 MAC OS X... 13 Apple ipad... 14 Android

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1 Kotiteatterijärjestelmä Aloitusopas HT-XT1 Sisällys Käyttöönotto 1 Pakkauksen sisältö 3 2 Asentaminen 4 3 Liitännät 6 4 Järjestelmän virran kytkeminen 8 5 Äänen kuunteleminen 9 Perustoiminnot Äänitehosteista

Lisätiedot

Sisällysluettelo. USB-laitteen jakaminen verkossa... 3. USB-tulostimen jakaminen... 5. Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla...

Sisällysluettelo. USB-laitteen jakaminen verkossa... 3. USB-tulostimen jakaminen... 5. Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla... Lisätoiminnot Sisällysluettelo USB-laitteen jakaminen verkossa... 3 USB-tulostimen jakaminen... 5 Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla... 6 NETGEAR genie -sovellus... 8 2 USB-laitteen jakaminen

Lisätiedot

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Lämpömittari 1 2 Anturin osoitin Lämpötilayksikkö ( C / F ) Anturin osoittama lämpötila Bluetooth-osoitin Virtapainike (ON/OFF) Parinmuodostuspainike Hälytyksen katkaisupainike

Lisätiedot

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE 2.1-KANAVAINEN BLUETOOTH KAIUTIN LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE VAROITUKSET Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. On kuitenkin joitakin

Lisätiedot

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto Jos pyydät Lexmarkin asiakastukikeskukselta apua tulostusongelman ratkaisemisessa, sieltä saatetaan ohjata sinut vianmääritystilan avulla muuttamaan oletusasetuksia (esimerkiksi ottamaan käyttöön PPDS-tiedostojen

Lisätiedot

Pikaopas. WiFi-kantamanlaajennin AC1200 Malli EX6150

Pikaopas. WiFi-kantamanlaajennin AC1200 Malli EX6150 Pikaopas WiFi-kantamanlaajennin AC1200 Malli EX6150 Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

B683 Pika-aloitusopas

B683 Pika-aloitusopas B683 Pika-aloitusopas Huomautus: Tämän oppaan kuvat on tarkoitettu vain viitteellisiksi. Kysy tarkempia tietoja valitsemastasi nimenomaisesta mallista palveluntarjoajaltasi. Tarkista tuotetta ja sen lisävarusteita

Lisätiedot

1 Käyttöönotto LTE/3G/2G

1 Käyttöönotto LTE/3G/2G 1 Käyttöönotto LTE/3G/2G Vaihe 1: Asentaminen: SIM -kortti 1. Liu'uta korttipaikan suojus pois. 2. Työnnä SIM-kortti korttipaikkaan. Varmista, että SIM-kortin viistetty reuna on kohdistettu korttipaikan

Lisätiedot

WiFi-verkon kantaman yleislaajennin WN2000RPTv2: asennusopas

WiFi-verkon kantaman yleislaajennin WN2000RPTv2: asennusopas WiFi-verkon kantaman yleislaajennin WN2000RPTv2: asennusopas YHDISTÄ LANGALLISET LAITTEET LANGATTOMASTI LANGATON LAAJENNUS Laajennettu langaton alue Nykyinen reitittimen alue NYKYINEN REITITIN 2011 NETGEAR,

Lisätiedot

Käyttöopas AE6000. Wireless Dual Band -USB-minisovitin AC580

Käyttöopas AE6000. Wireless Dual Band -USB-minisovitin AC580 Käyttöopas AE6000 Wireless Dual Band -USB-minisovitin AC580 a Sisällys Tuotteen yleiskatsaus Ominaisuudet 1 Asennus Asennus 2 Langattoman verkon määrittäminen Wi-Fi-asetusten automaattinen määritys 3 Langattoman

Lisätiedot

VALOKUITULIITTYMÄN PÄÄTELAITE KÄYTTÖOHJE CTS FWR5-3105

VALOKUITULIITTYMÄN PÄÄTELAITE KÄYTTÖOHJE CTS FWR5-3105 VALOKUITULIITTYMÄN PÄÄTELAITE KÄYTTÖOHJE CTS FWR5-3105 SISÄLLYS 1 JOHDANTO... 2 2 MERKKIVALOT... 3 3 TAKAPANEELIN KUITULIITÄNTÄ... 4 4 ETUPANEELIN LIITTIMET JA LED-PAINIKE... 4 5 OIKEAN SIVUPANEELIN RESET-PAINIKE...

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet Käyttöohje Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Kameran osat ja painikkeet 1 1. Laukaisin 8. Mikro USB -portti 2. Mikrofoni

Lisätiedot

EX6100-WiFi-kantamanlaajentimen asennusopas

EX6100-WiFi-kantamanlaajentimen asennusopas EX6100-WiFi-kantamanlaajentimen asennusopas Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

Asennus. Powerline 500 Malli XAVB5221

Asennus. Powerline 500 Malli XAVB5221 Asennus Powerline 500 Malli XAVB5221 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla tuotteen mukana toimitetaan ohje-cd-levy. 2 Aloittaminen Powerline-verkkoratkaisut ovat vaihtoehto langattomille tai pelkille Ethernet-verkoille,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PIONEER AVIC-S1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1236045

Käyttöoppaasi. PIONEER AVIC-S1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1236045 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle PIONEER AVIC-S1. Löydät kysymyksiisi vastaukset PIONEER AVIC-S1 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. R6250 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas

Pakkauksen sisältö. R6250 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S KÄYTTÖOHJE Pro-Ject Tuner Box S Hyvä musiikinystävä, Onnittelut PRO-JECT-ULA-virittimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Lisätiedot

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Suomi PCH-2016 7025574 PlayStation Vita-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa Paina viisi sekuntia Kytke virta PS Vita -järjestelmään. Kun kytket

Lisätiedot

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas Plantronics M70 -M90 sarja - Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö* 4 Kielen valitseminen 5 Pariliitoksen muodostaminen 6 Kuulokkeen osat 7 Käytä turvallisesti! 7 Hallinta 8 Puheluun

Lisätiedot

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-42W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Verkkoasetusten ohjeet

Verkkoasetusten ohjeet Älyvaraajan ohjaus 1 Älyvaraajan liittäminen kodin internet-reitittimeen... 2 1.1 Älyvaraajan liittäminen internetiin Ethernet-kaapelilla... 2 1.2 Älyvaraajan liittäminen internetiin langattomasti WPS

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 8" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin 3G (optional) Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas

Lisätiedot

WiFi-verkon kantaman yleislaajennin WN3000RP: asennusopas. Laajennetun langattoman verkon toiminta-alue Reitittimen kantama

WiFi-verkon kantaman yleislaajennin WN3000RP: asennusopas. Laajennetun langattoman verkon toiminta-alue Reitittimen kantama WiFi-verkon kantaman yleislaajennin WN3000RP: asennusopas Laajennetun langattoman verkon toiminta-alue Reitittimen kantama 2011 NETGEAR, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän julkaisun mitään osaa ei

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Käyttöohje Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa, kun kytket sen päälle. Voit helposti muodostaa parin Bluetooth-toiminnolla varustetun älypuhelimen

Lisätiedot